Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Armata Română și OZN-urile

Creat de alx, 09 Decembrie 2012, 09:05:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

Un film interesant la TV Arad unde a fost invitat domnul Dan D Farcas si un pilot care a avut nu mai putin de patru intalniri cu obiecte aeriene neidentificate. La ultima intalnire un obiect zburator neidentificat au fost avariate lansatoarele de rachete de pe partea dreapta a Migului 21, avionul a fost scos din uz.
Merita vazut. Eu am vazut filmul si cred ca acel om nu minte. Chiar a avut parte de observatii ce nu se incadeaza printre cele normale. Filmul poate fi vazut aici: https://vimeo.com/121803372
Adevarul este dincolo de noi

tractorbeam

Din cele 4 cazuri relatate cred ca cel mai freaky este cel de-al treilea, in care atat el cat si coechipierul au observat un obiect imens cenusiu la lumina lunii la plafon de 10.000 de metri in conditii de luna plina. Intereseaza si faptul ca atat de la sol cat si radarul de bord nu semnaleaza nimic.
Cel de-al patrulea caz poate fi o ciocnire cu un micro-meteorit sau un alt obiect solid.

tractorbeam

Cand am spus un obiect solid m-am referit si la componente de racheta decazute de pe orbita sau alte componente care s-au desprins dintr-un obiect mai mare si care si-a continuat traiectoria linistit. Deja ne-am obisnuit cu relatari din astea in care nave de marimea unui teren de fotbal tranziteaza linistite spatiul aerian fara a fi vazute de radar.