Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Evenimente OZN în România => Arhiva => Subiect creat de: gaby68 din 03 Ianuarie 2007, 21:52:44

Titlu: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: gaby68 din 03 Ianuarie 2007, 21:52:44
Acest material il detin dinaintea decesului(subit) al lui Ion Tugui, care a intervenit telefonic la relatarea uni martor ocular confirmand prima intalnire de acest grad din Romania. caseta vide a fost "sechestrata" de patronul unui post local de tv cablu, ulterior "pierduta".
Transcrierea interviului a aparut si intr-un volum.
Eram interesat sa aflu daca se posteaza si materiale audio.
Apropo, stie de caz, dupa cum relateaza chiar martorul ocular, ufologul Calin Turcu din Valenii de Munte.
Numele martorului, dat fiind ca este o persoana publica importanta, il voi deyvalui mai tarziu, daca voi putea aduce cateva fragmente audio pe site.
Cu respect,
pentru cei care administreaza si colaboreaza la acest site.
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: jackie28t din 03 Ianuarie 2007, 22:16:23
Salut gaby68 si bine ai venit printre noi. :-)
As fi foarte interesat sa ascult acele fragmente audio.Binenteles ca poti atasa aici fragmente audio.Depinde de cat de mare este fisierul.Aici pe forum limita este cam mica pana la 5 MB.Dar te poti folosi de websitul SaveFile.com - Free Uploading Service,uploaduri pana la 60 de MB vezi aici: http://savefile.com/  sau poti sa-l atasezi pe: http://www.youtube.com/  Nu trebuie decat sa-ti faci un cont acolo care dureaza un minut doua dupa care atasezi fisierul si expui linkul respectiv.Eivoala!

Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: calinahanna din 04 Ianuarie 2007, 10:02:35
@gaby68

Daca reusesti, eu iti raman datoare... Si mie mi se pare ca a fost un deces "subit" al lui Ion Tugui, dar nu cred ca se va putea demonstra vreodata chestia asta...
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Shadowman din 30 Ianuarie 2007, 17:27:56
Citat din: gaby68 din  03 Ianuarie 2007, 21:52:44
Acest material il detin dinaintea decesului(subit) al lui Ion Tugui, care a intervenit telefonic la relatarea uni martor ocular confirmand prima intalnire ...

   Miine se implinesc 4 saptamini...
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 24 Aprilie 2007, 21:02:43
salutare,

pot spune ca ...eu cunosc acest caz, l-am cunoscut pe stimabilul Ion Tugui, am fost implicat in acest caz intr=o oarecare masura..si pot spune destul de sigur ca.. cei de la radio si televiziune din orasul ala au privit acest "caz" ca pe un fel de "joke" si nu au tratat acest caz cu seriozitate..mai ales cei de la radio..pentru ca pana la urma acolo s-a tinut emisiunea care a descris acest caz..si martorul..principal al cazului, acum avand o pozitie destul de mare in oras..a fost un martor foarte ok, a tinut legatura cu Tugui mai departe si kiar a participat si inca participa activ la investigatii ozn pe teritoriul tarii...

sunt curios sa vad cum a mai decurs aces caz care s-a dat uitarii...cert e ca a avut loc o intalnire de gradul 2 cu un OZN in forma de sfera...e posibil sa fi lasat si ceva urme..insa nu stiu cat de bine au fost kestionati acele persoane unde ozn-ul a stationat ceva vreme...

am eu un "feeling" ca ..senior gabi arge...poate spune mai multe in privinta asta, nu-i asa gaby68 ?

pentru alte intrebari...si mai ales pentru alte update-uri la acest caz...astept feedback.

bafta

Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: loreley din 24 Aprilie 2007, 22:41:08
       Rayden,

       Daca cunosti acest   caz  si daca ai fost implicat  spune-ne mai  multe pls  mai ales  ca  observ  ca  gaby68 n-a  mai  postat din  ianuarie .....
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Arckadii din 24 Aprilie 2007, 22:47:33
gaby68
da-ne un mail la rufon@rufon.org cu inregistrarea si probabil ca va fi postata pe site.
Bine ai venit printre noi.
Ark
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 27 Aprilie 2007, 12:30:19
salut,

Arckadii , poti confirma, te rog, daca a trimis gaby68 vreun mail la adresa postata de tine ?

in ce priveste evenimentul din punctul meu de vedere..astept pana in week-end...si daca gaby68 nu da nici un semn..voi povesti eu intamplarea..

hope this helps  8-)

bafta
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Arckadii din 27 Aprilie 2007, 18:36:55
ar fi bine sa o povestesti tu de pe acum. din cate stiu, nu s-a trimis nici un raspuns la adresa mentionata.
Ark
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 29 Aprilie 2007, 11:23:02
the story goes like this..

emisiunea radiofonica, care a scos cazul la iveala..a avut loc prin 2000, si s-a datorat unui tip care vroia la vremea aia sa faca niste documentare OZN la televiziunea locala sau emisiuni radiofonice la radioul local si a fost indrumat de cineva dintr-un serviciu  8-) sa investigheze si sa chestioneze martorul principal..lucru pe care acest tip l-a si facut..

intamplarea a avut loc undeva intre anii 96 - 98 nu mai retin exact  :| ...si imi cer scuze legat de acest aspect..

evenimentul a avut loc intr-o noapte de vara..pe cand martorul principal caruia o sa ii zicem Nick, pleca cu inca 2 persoane sa investigheze daca pe o balta aflata la cativa km distanta de orasul Rosiorii de Vede din jud Teleorman, erau pescari cu plase sau navoade pescuind cand nu trebuiau, mai ales ca nu aveau voie - cred ca era perioada in care pescuitul era interzis (sper sa nu ma insel) - si..mergand cu masina catre iesirea din oras sprebalta cu pricina, unul din tipii cu care era in masina, cel de langa sofer, Nick stand pe bancheta din spate, a observat o antena parabolica la "unul in curte" exclamand ceva de genul "fii atent ce antena parabolica plina de lumini si-a tras ala", la care Nick indreptandu-si privirea in directia respectiva l-a rugat pe sofer sa opreasca masina ca sa poata privi mai atent ...antena parabolica..

dupa ce s-au apropiat de curtea cu ..antena..au inceput sa vada ca de fapt nu era o antena parabolica plina de beculete colorate ci...o sfera suspendata in aer la vreo 2-3 m deasupra acoperisului casei din care ieseau niste raze de mai multe culori..rosu, galben, verde si ..parca si albastru...raze care maturau curtea,  casa si alte acareturi care le avea tipul ala prin curte..

Nick a reusit sa estimeze ca sfera avea un diametru de vreo 2 - 2,5 m , culoarea era alb-galbuie parca - (s-ar putea sa ma insel..de asta il asteptam pe gaby68 sa intervina..avand in vedere ca el a fost cel de la radio care a gazduit emisiunea..) si declarandu-se ozn-ist amator si avand posibilitatile descrise de a avea emisiunea inregistrata si other stuff...

in fine, dupa cateva minute in care sfera a tot maturat cu razele ai colorate curtea si casa tipului respectiv, uneori insistand cu razele in acelasi loc pret de mai multe secunde in comparatie cu celelalte raze..oarecum a sesizat prezenta lui Nick si a celorlalte persoane si a oprin "scanarea" si a pornit cu o viteza fantastica spre balta unde avea de gand Nick sa prinda pescarii care nu aveau ce sa caute acolo..

au ramas toti pret de cateva minute asa..uitandu-se unul la celalalt si nevenindu-le sa creada s-a intors la masina si au plecat..si....cam asta a fost ..intamplarea..

acum, alte investigatii..nu stiu daca s-au mai facut..adik..nu stiu daca s-a vorbit cu tipul ala unde sfera ia scanat casa , daca s-au facut investigatii ..sau daca cineva din casa deasupra careia stationa sfera..a simtit ceva, avand in vedere ca pe toata durata aparitiei din casa nu s-a auzit nici un zgomot si nici o lumina a casei nu a fost aprinsa..

Nick mai citise carti legate de fen OZN si stia din start ca acea aparitie era un ozn de forma sferica.. pe cand ceilalti 2 tipi care erau cu el..nu prea stiau ce sa creada..

mergand deseori prin zona baltii...pe care trebuia sa o inspecteze si in seara aceea..a mai stat Nick de vorba in mai multe randuri cu pescari sau alte persoane care mai aveau treburi prin zona..si a aflat ca..din cand in cand..pe deasupra sau in zona baltii respective..mai trece cate o sfera...nu prea mare spuneau cei care le-au vazut..neprincepandu-se la a aprecia ce dimensiune ar fi avand..

in 2000 cand a avut loc emisiunea radiofonica, si care a durat 3-4 episoade a fost invitat Nick si impreuna cu realizatorul emisiunii - gaby68 - si cu inca un tip care l-a adus pe Ion Tugui in emisiune - telefonic - s-au apucat sa analizeze si sa povesteasca despre fen ozn..

Regretatul Ion Tugui a vorbit despre acest caz..spunand ca din ce a descris Nick era clar ca a fost o intalnire de gradul 2, ca era un ozn de forma sferica care e posibil sa fi lasat si urme..si cu razele alea colorate scana curtea si casa tipului respectiv..

a fost o emisiune interesanta...unde a mai sunt un tip spunand ca de la etajul 8 al blocului in care statea el..cu cateva saptamani in urma..acelasi an...2000..a vazut niste nori deasupra unei paduri din afara orasului..nori care aveau o forma ciudata..prea regulata spre deosebire de norii care erau atunci pe cer..se deplasau mai incet ca acei nor si aveau o culoare argintie..a vrut sa ia camera sa faca o poza...insa parca se temea ca daca intra si pana ia camera si apoi iese din casa..nu o sa mai vada acei..nori..si ..evident n-a facut poze..

cam asta e legat de acea emisune..de acel eveniment..in mod sigur am omis cate ceva..si asta zic eu e de la sine inteles avand in vedere ca ...relatarea vine de la unul din tipii implicati...si il cunosc personal pe ..Nick si pe gaby68 si pe tipul care l-a adus in emisune pe Ion Tugui si de asemenea pe Ion Tugui..desi...nu i-am mai vazut din 2002...

am discutat de cate ori m-am reintalnit cu aceste persoane..mai putin gaby68 si Ion Tugui, acest caz..si nu numai..

astept pe ..gaby68 sa comenteze si el acest caz..si daca am omis ceva sa completeze el..iar daca am gresit ceva sa corecteze el..

so....ce parere aveti ?? :-D
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: radu?muj din 29 Aprilie 2007, 13:05:53
aveti cumva informati mai exacte , cu ar fi ora la care sa petrecut intalnirea , data etc.
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: lylyt_ice din 29 Aprilie 2007, 13:23:53
Cazul este cit se poate de interesant,iar moartea subita a acestui om da si mai mult de gindit.intrebarea este...cine ar fii avut interes sa-l elimine pe Tugui???
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: alx din 29 Aprilie 2007, 16:19:35
Citat din: Rayden din  27 Aprilie 2007, 12:30:19
salut,

Arckadii , poti confirma, te rog, daca a trimis gaby68 vreun mail la adresa postata de tine ?

in ce priveste evenimentul din punctul meu de vedere..astept pana in week-end...si daca gaby68 nu da nici un semn..voi povesti eu intamplarea..

hope this helps  8-)

bafta

cine stie,poate ca s-a ''razgandit'' intre timp...un telefon,mail sau altceva l-a facut sa-si schimbe parerile...e ciudat...a postat doar o data,parand ca stie ce vrea si ce spune...apoi nimic...acu dupa postul lui Rayden...mai vedem...
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: lylyt_ice din 29 Aprilie 2007, 16:34:24
Sint sigura ca multi dintre noi au multe de spus dar prefera sa taca ...(EX.TUGUI)
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 29 Aprilie 2007, 19:07:37
salutare,

alte informatii...mai exacte cum zici tu radu?muj  nu am..astept reactia lui gaby68..el are inregistrarile emisiunii radiofonice..cu declaratiile lui Nick si concluziile lui Tugui..

imagineaza-ti ca la vremea aia..stiam toate detaliile..insa..din 2000 pana in 2007...mai face una alta omul..mai invata...mai uita alte questii..nu poti sa retii exact..totul..

dupa cum spunea si gaby68..Nick a fost la Calin N. Turcu, care ar fi scris despre aceasta intamplare.. poate gasesti cartea in care a fost scrisa...

alte info...nu prea mai detin ..

ta ta
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Shadowman din 29 Aprilie 2007, 22:50:54
Citat din: Rayden din  29 Aprilie 2007, 19:07:37
dupa cum spunea si gaby68..Nick a fost la Calin N. Turcu, care ar fi scris despre aceasta intamplare.. poate gasesti cartea in care a fost scrisa...

Am rasfoit 12 carti scrise de Calin N.Turcu (vezi topicul "Biblioteca"...) Nimic...!  :cry:
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: loreley din 29 Aprilie 2007, 23:16:52

                 Interesanta povestea dar nu-mi  explic  de  ce nu  va-ti  intors a  doua  zi sa  vorbiti  cu  oamenii din  casa  "scanata"?
Ion TUgui stiu  ca a  facut infarct,,,

         
       
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 30 Aprilie 2007, 09:34:53
@loreley

cum spuneam, evenimentul a avut loc prin 96-98 din cate tin eu minte..iar de el am aflat cand a avut loc emisiunea radiofonica..prin 2000..

nu stiu daca Nick s-a dus sa investigheze casa scanata si sa chestioneze oamenii.. in mod normal ar fi treuit sa o faca...peste vreo 2-3 saptamani ar trebui sa ma intalnesc cu el, cu Nick..si fii sigura ca o sa il mai kestionez inca odata..si..daca inca mai e la radio..ar trebui sa ma intalnesc si cu gaby68 si o sa cer mai multe detalii ..va anunt ce aflu ..dar..cum spuneam..asta in vreo 2-3 saptamani..

Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 30 Aprilie 2007, 09:38:24
@Shadowman

Nick se avea pe bune cu Calin N. Turcu, din cate am vazut..a prticipat si la cateva investigatii OZN si..cred ca l-am vazut si la o emisiune TV (nu mai stiu ce post) anul trecut parca..nu mai stiu sigur..si am vazut poze cu el pe un site..

am presupus din moment ce gaby68 a zis ca s-a scris despre intamplarea asta, ca Nick fiind bun amic cu regretatul Calin N Turcu..acesta ar fi scris despre intamplare..

cum spuneam..o sa aflu in vreo 2-3 saptamani..daca s-a scris sau nu..si daca da..unde, in ce carte..si o sa postez info aici..

cine stie pana atunci..poate zice si gaby68 ..ceva...ca sa aduca mai multa lumina aici...

ta ta
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Shadowman din 30 Aprilie 2007, 17:56:34
Citat din: lylyt_ice din  29 Aprilie 2007, 13:23:53
Cazul este cit se poate de interesant,iar moartea subita a acestui om da si mai mult de gindit.intrebarea este...cine ar fii avut interes sa-l elimine pe Tugui???

Sa-l elimine...?   :-o Ce te face sa crezi...?  :-o
Aflase ceva tainic... Se pare ca i se ghicise destinul...!  :-o
Iar acest secret l-a incredintat domnului EMIL STRAINU...!
"Ultimul ucenic " al lui ION TUGUI ...!
Cititi la adresa de mai jos :
http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment.html?aid=6631

Poate Rufon ne poate spune mai multe... :wink:
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Shadowman din 30 Aprilie 2007, 18:16:02
 OFF TOPIC...
Cam mult scepticism afiseaza domnul Strainu in emisiunile TV despre OZN-uri...Surprinzator de mult...!  :-D Pentru un "initiat" de un "titan al ocultismului"...
Mda...Nu se comenteaza... :-D
Afara ploua si noi purtam umbrele... :-D  :wink:
Sau cum spunea lylyt_ice : "O dam pe dupa piersic..."  :-D
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: alx din 30 Aprilie 2007, 19:13:14
''Dupa razboi...multi viteji!'' zice o vorba romaneasca,si bine zice...  Despre MAESTRUL Ion Tugui numai lucruri bune se aud,oriunde ai intreba,iar operele sale te fac sa-ti cam pui semne de intrebare...asta pentru ca acest mare OM stia multe lucruri,si a incercat sa ne transmita si noua aceste cunostiinte,alegand forme mai mult sau mai putin voalate...
despre ''ultimul ucenic'' al domniei sale,cred ca se aplica proverbul de la inceputul acestui post...nu am nimic cu domnia sa,dar ma indoiesc serios ca MAESTRUL TUGUI ar fi ales un astfel de invatacel...poate ca unele din informatiile din interiorul sistemului, prezente in cartile sale,proveneau de la aceasta sursa,dar de acolo si pana la a duce mai departe ''lupta'' lui Tugui...cale lunga!
   parerea mea!
   si scuze pentru off-topic
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 30 Aprilie 2007, 19:14:22
nu stiam ca ultimul ucenic al lui Ion Tugui a fost Emil Strainu..

si mie mi se pare cam sceptic..

asta e..cu off topic-ul asta..
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: alx din 30 Aprilie 2007, 19:17:31
Citat din: Rayden din  30 Aprilie 2007, 19:14:22
nu stiam ca ultimul ucenic al lui Ion Tugui a fost Emil Strainu..

si mie mi se pare cam sceptic..

asta e..cu off topic-ul asta..

stai linistit,cred ca e putin probabil sa fi fost...dar da bine pe hartie si la tv. afirmatia asta,oferind un plus de credibilitate celui care a facut-o...si cum nu prea mai poate fi verificata...
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 02 Mai 2007, 10:27:19
vad ca...gaby68 inca se lasa asteptat..

ar fi fost binevenita si relatarea lui...

poate in viitorul apropiat...va da si el un semn..
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: LupinThe3rd din 02 Mai 2007, 10:30:18
Citat din: alx din  30 Aprilie 2007, 19:13:14
''Dupa razboi...multi viteji!'' zice o vorba romaneasca,si bine zice...  Despre MAESTRUL Ion Tugui numai lucruri bune se aud,oriunde ai intreba,iar operele sale te fac sa-ti cam pui semne de intrebare...asta pentru ca acest mare OM stia multe lucruri,si a incercat sa ne transmita si noua aceste cunostiinte,alegand forme mai mult sau mai putin voalate...
despre ''ultimul ucenic'' al domniei sale,cred ca se aplica proverbul de la inceputul acestui post...nu am nimic cu domnia sa,dar ma indoiesc serios ca MAESTRUL TUGUI ar fi ales un astfel de invatacel...poate ca unele din informatiile din interiorul sistemului, prezente in cartile sale,proveneau de la aceasta sursa,dar de acolo si pana la a duce mai departe ''lupta'' lui Tugui...cale lunga!
   parerea mea!
   si scuze pentru off-topic
Maestrul Tugui a scris 7 ani Apocaliptici care nu s-au intamplat....
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Shadowman din 02 Mai 2007, 12:15:59
Citat din: LupinThe3rd din  02 Mai 2007, 10:30:18
Maestrul Tugui a scris 7 ani Apocaliptici care nu s-au intamplat....

Da-i un fax "contelui"  Incappucciato ...Intreab-l de ce nu s-au adeverit cele descrise de el...
Daca stiam ca iese PSD-ul iar in 2000... :lol:
N-au fost 7 ani apocaliptici,au fost 7 ani de tranzitie la economia de piata...Cu Caritas-uri,mineri,
privatizari,tzepe,miliardari de carton...Nu mai continui ,stii si tu...
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 02 Mai 2007, 12:54:31
cred ca..ne abatem de la topic-ul asta...

ar trebui sa facem un topic cu.. questii d-astea  :mrgreen:
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: aswotim din 02 Mai 2007, 14:02:08
Citat din: lylyt_ice din  29 Aprilie 2007, 13:23:53
Cazul este cit se poate de interesant,iar moartea subita a acestui om da si mai mult de gindit.intrebarea este...cine ar fii avut interes sa-l elimine pe Tugui???

Batranetea...
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: alx din 02 Mai 2007, 14:30:50
Din cate imi aduc aminte,''7 ani apocaliptici'' nu a fost o creatie a lui Tugui,ci o carte-interviu,cel care face aceste afirmatii fiind contele Incapucciato(sper ca am scris bine),rolul lui Tugui fiind acela de a pune intrebari si de a face comentarii pe marginea afirmatiilor facute de Contele I...si nu poti judeca un om dupa o singura carte...
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: LupinThe3rd din 02 Mai 2007, 14:41:23
Citat din: alx din  02 Mai 2007, 14:30:50
Din cate imi aduc aminte,''7 ani apocaliptici'' nu a fost o creatie a lui Tugui,ci o carte-interviu,cel care face aceste afirmatii fiind contele Incapucciato(sper ca am scris bine),rolul lui Tugui fiind acela de a pune intrebari si de a face comentarii pe marginea afirmatiilor facute de Contele I...si nu poti judeca un om dupa o singura carte...
Corect. Cartea, de fapt, asa estestructurata, dar asta e cartea care l-a facut celebru pe Tugui... vrei sa fi si tu celebru? Eu ma declar conte sau initiat,  debitez baliverne, fac profetii pentru anul 2020 sau prezint constipatia planetara (adica spun si condifmr din sursa sigura ce s-a debitat deja) si tu imi iei interviul. Facem o analiza la caderea si ridicare lui Base si cat de malefic e 322 si o sa vezi ca se vor gasi suficienti de multi frustrati( care cred ca ei nu inainteaza pe plan social si profesional din cauza conspiratie planetare si nu pentru ca sunt incompetenti) care sa cumperea cartea si sa ii dea dreptate... O singura conditie: banii din drepturile de autor jumate jumate...
Tu ai tipari ceva in care tu nu crezi gen cei 7 ani apocaliptici indiferent cine iti povesteste?
Si aici ma retrag de pe thread... De  morti numai de bine...
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Unidentified din 02 Mai 2007, 21:42:28
obiectul si 'felul de comportament' seamana cu acele obiecte din brazilia,tot cu raze & sclipici,numai ca acolo mai lasau semne pe corpul oamenilor. http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,918.0.html
Oare cauta ceva ,facea un spectacol,cine stie?!
Totusi era interesant daca se intreba la medicul din zona daca au fost mai multi pacienti in perioada respectiva,daca au fost miscari de trupe pe acolo dupa aparitie,etc.. Ar trebui sa existe niste evidente la primarie sau arhive cu pulsul satului de atunci.Cred ca daca ar investiga cineva mai atent poate s-ar gasi niste documente.
Oricum a trecut mult timp ...
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Rayden din 06 Mai 2007, 16:38:53
sper ca in curand sa vorbesc cu Nick despre eventualele cercetari - daca s-au efectuat - si daca aflu ceva..voi posta pe site..

insa..cum spuneai si tu Unidentified, a trecut ceva timp..si cred ca daca se efectuau ceva cercetari..Nick mi-ar fi zis si mie..insa..cine stie..sa speram ca voi afla lucruri noi..

bafta
Titlu: Raspuns: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Shadowman din 06 Octombrie 2010, 18:44:16
Citat din: gaby68 din  03 Ianuarie 2007, 21:52:44
Acest material il detin dinaintea decesului(subit) al lui Ion Tugui, care a intervenit telefonic la relatarea uni martor ocular confirmand prima intalnire de acest grad din Romania. caseta vide a fost "sechestrata" de patronul unui post local de tv cablu, ulterior "pierduta".
Transcrierea interviului a aparut si intr-un volum.
Eram interesat sa aflu daca se posteaza si materiale audio.
Apropo, stie de caz, dupa cum relateaza chiar martorul ocular, ufologul Calin Turcu din Valenii de Munte.
Numele martorului, dat fiind ca este o persoana publica importanta, il voi deyvalui mai tarziu, daca voi putea aduce cateva fragmente audio pe site.
Cu respect,
pentru cei care administreaza si colaboreaza la acest site.

Dupa 3 ani,10 luni si trei zile,cred ca am gasit materialul...

" La sase ani, moartea lui Ion Tugui rãmâne un mister "
http://www.poezie.ro/index.php/article/1765489/La_sase_ani,_moartea_lui_Ion_Tugui_r%C4%83m%C3%A2ne_un_mister
Titlu: Re: OZN - interviu cu Ion Tugui [Rosiorii de Vede, jud. Teleorman]
Scris de: Xanadron din 18 Mai 2016, 14:31:59
Dragi colegi, tavarisci, cioloveci si pretini, dupa citirea paleo-topicului asta stau si ma-ntreb cum de mai poate cineva sa fie atit de nostalgic-orbit incit sa sustina ca nivelul RUFOn a scazut in ultimii ani?! - cum nu doar o data s-a scris p-aici.

Asta fu de fapt scopul postarii mele intru dezgropaciuni - inutile, stiu -, care ar trebui sa ne reaminteasca si paleta infinita de prosteli la care a fost expusa prostimea in anii '90-2000, confirmata din plin de interviul savuros de imbecil luat de actualul "magistru" argesanu (nu degeaba-l scriu cu... minuscula, chiar daca destui rufonisti stiu ca-l admira) raposatului Ion Tzugui - pseudo-parapsiholog si sub-scriitor jalnic, dar la fel de "monetizat" ca P. Corutz din gunoaiele "oculte" scoase p-atunci:

"Hommo [sic] Sapiens este relativ tânăr. De 30 000 de ani de când omul a descoperit gândirea abstractă s-a diferenţiat de Omul de Neaderthal, care era vânos, păros şi stătea în frig în pielea goală. [ :lol: - o adevarata varza de Bruxelles, cum zicea cindva cuviosul @Daos despre postarile mele]
Misterul nu este numai al acestor nave, misterul este chiar al fiinţei umane. Teoria lui Einstein este una pur ştiinţifică, ca şi tunelele timpului şi multe altele. :? [wow, si tunelurile-s doar teorii deci?!]

Pe noi ne interesează dacă există aceste nave extraterestre, iar răspunsul este categoric, da ! De asemenea ne interesează dacă aceste fiinţe vor intra în contact cu pământenii şi răspunsul este pozitiv, dar nimeni nu poate prevedea când se va întâmpla acest lucru. De ce ? Pentru că aşa cum s-a văzut extratereştrii au fost interesaţi în ultimele patru – cinci decenii mai puţin de fiinţa umană, intrând în nişte subtilităţi ale fiinţei teologice. :-D [n.b.: care-i implicit vaca... sau bou  - preot/easa poate? - conform alineatului urmator]

Spre exemplu în Arizona sacrificau vaci pentru că îi interesau, ce credeţi ? enzimele. Când aceste fiinţe au un tub digestiv diferit, când au o articulaţie nu numai antropomorfică, :roll: dar şi fiziologică diferită, atunci primordial pentru ei este tipul de viaţă pe care îl oferă pământul. :lol: [n.b.: mai ales mirosind florile de jos in sus, ca-i vb. clar de sol/humus apud scriere]
Când vor descoperi toate subtilităţile, vor intra şi la genomul uman  :-D şi atunci, probabil, vor şti cum să ia legătura cu noi, pentru că nu au, repet, un limbaj articulat."

Da-da, ET-ii au intrat deja, da' nu cred sa mai poata iesi din genomu' uman si au in mod sigur un limbaj articular :lol: de fapt, Tzuguiatule taica - fie-ti tzarina usoara totusi, ca despre morti numai de bine...