Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.
Citat din: fiulploii din 20 Decembrie 2024, 15:31:49...
Later edit. am inteles ca ar fi oarece fenomene si prin Romania, pe la Tuzla?
Citat din: Grifon din 20 Decembrie 2024, 13:09:28Mai mult de 50%, garantat.
Parerea mea e că acum nu se pregătește un nou experiment, ci vacarmul mediatic luptă să conserve actualul experiment (aplicat in crescendo după anul 2000). Și care eșuează, tot în crescendo, pe tot globul.
Citat din: Grifon din 29 Martie 2020, 11:13:41Nu e nimic de mirare, "rețeta" e veche.
Ín 1938, o adaptare radiofonică "Ràzboiul Lumilor", regizată de Orson Welles, dupà romanul omonim al lui H.G. Wells (de remarcat coincidența numelui - sincronicitate) a scos o droaie de americani ín stradă, panicați că suntem atacați de marțieni.
Nu cred cà atunci a fost un experiment comandat, ci poate doar, precum s-a explicat ulterior, o tentativă de a crește realismul regiei. Însă efectul din 1938, dincolo de ilaritate, a indicat multora cât de gigantică (și facilă ) poate fi manipularea prin mass-media.
Ei, păi dacă acum 80 de ani s-a prostit o lume numai cu o piesă radio, de ce să ne mirăm azi, când un ansamblu concertat TV / radio / Net / autorități / vedete / megafoane / etc. trâmbițează non-stop de o lună cà..."ne ia mama draqu"...
Doar cine are ràbdarea și iscusința de a analiza detalii poate scăpa, întrucâtva, de prosteala instituționalizată.
Pagină creată în 0.026 secunde cu 13 interogări.