Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) => Subiect creat de: spooky din 29 Aprilie 2008, 11:22:28

Titlu: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: spooky din 29 Aprilie 2008, 11:22:28
,,JOC FINAL", UNUL DINTRE CELE MAI APRECIATE DOCUMENTARE ALE ANULUI 2007, ARE PREMIERA IN ROMANIA

Comunicat de presã

Asociația Altermedia și Infocon.ro vã invitã la premiera în România a unuia dintre cele mai bine cotate documentare din 2007: ,,Endgame" (,,Joc final"), în regia lui Alex Jones. Proiecția va avea loc la Sala Union a Cinematecii Române, strada Ion Câmpineanu 21, vineri 9 mai 2008, orele 18,30. Filmul este subtitrat în limba românã. Intrarea este liberã.

Sinopsis
Intr-o Nouã Ordine Mondialã, un Guvern unic este doar începutul. Ajuns la putere, acesta își va pune în aplicare planul de exterminare a majoritãții populației lumii, în timp ce va asigura unei infime elite o viațã lungã și fãrã griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Acesta este terifiantul scenariu analizat în "Endgame" (,,Joc final"), cel mai recent documentar al jurnalistului și regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea și constanța cu care urmãrește cele mai incomode subiecte.

,,Joc final" este, in fapt, o cronologie a cursei spre puterea absolutã a unui numãr foarte restrâns de oameni – astãzi, mai aproape ca niciodatã de țelul lor.

Alex Jones documenteazã în ,,Joc final" evenimente în desfãșurare, precum un apropiat colaps al Statelor Unite ale Americii și formarea Uniunii Nord-Americane, structura care va pune capãt suveranitãții naționale a statelor din America de Nord și care va forma, împreunã cu Uniunea Asiaticã și Uniunea Europeanã, nucleul viitoarei Guvernãri Unice Mondiale.

Totodatã, Jones și echipa sa urmãresc de câțiva ani reuniunile secrete ale Grupului Bilderberg și pregãtirile pe care membrii acestuia le duc pentru declanșarea celui de-Al Treilea Rãzboi Mondial.

Documentarul include imagini video și interviuri de la reuniunea din 2007 a Grupului Bilderberg din Istanbul, Turcia, imagini realizate de cãtre Paul Dorneanu, primul jurnalist român ce s-a deplasat la o reuniune a Grupului Bilderberg.

Documentarul mai atrage atenția cã adepții malthusianismului și eugeniei au preluat controlul asupra guvernelor lumii și sunt pe pragul de a începe o politicã de depopulare forțatã, cu scopul exterminãrii majoritãții locuitorilor planetei.

Pentru o mai bunã înțelegere a originii acestor evenimente, ,,Joc final" ne propune și o incursiune cuprinzãtoare în trecutul recent, arãtând cum elitele globaliste au sprijinit dictaturile și finanțat cele mai sângeroase rãzboaie, pentru a clãdi, pe ruine, o Nouã Ordine Mondialã, primul Imperiu Mondial adevãrat, în care libertatea va fi doar o amintire. Mass media, aflatã sub controlul acelorași elite, ascunde de decenii informații cruciale, pentru a pãstra secret programul de dominație asupra întregii lumi, spãlând în schimb creierele oamenilor cu spectacole de divertisment de cea mai joasã spețã.

Niciodatã pana acum vreun documentar nu a reușit sã semnaleze mai convingãtor și mai alarmant planurile din agenda celor care doresc sã controleze lumea. Mai mult decât obișnuita ,,teorie a conspirației", ,,Joc final" reunește piesele ascunse și cenzurate ale unui Joc având ca mizã însuși viitorul omenirii.

Alex Jones (34 de ani) este un jurnalist american de orientare paleo-conservatoare (tradiționalist și anti-autoritar) binecunoscut în țara sa și în Canada pentru opoziția vehementã fațã de instituțiile și organizațiile internaționale precum ONU, Banca Mondialã sau Grupul Bilderberg. Jurnalist de radio, realizator al emisiunii zilnice The Alex Jones Show, transmisa în direct de peste 60 de posturi de radio din SUA, regizor, documentarist, autor a 15 documentare de lung metraj despre pericolul unei dictaturi mondiale și al instaurãrii unui stat polițienesc în SUA. Fondatorul unei rețele de website-uri de informare alternativã (Prisonplanet.com, Infowars.com etc.)

,,Joc final" este a treia premierã pe care Altermedia o propune publicului roman, dupã alte douã documentare de excepție: ,,Pace, propagandã și pãmântul fãgãduinței" și ,,Intervenția Independentã" prezentate în 2006 și respectiv 2007.

Pentru mai multe amãnunte puteți contacta organizatorii proiecției la telefoanele 0722 190 685 sau 0722 643 640.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Madib din 30 Aprilie 2008, 14:26:49
pune un link de pe imdb, ca nu am gasit filmul.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 30 Aprilie 2008, 14:32:39
consider acest film din tot sufletul cea mai mare realizare a omenirii de la piramide pana azi,iar pe domunul alex jones un luptator sfant si demn de respect ca nimeni altul de pe terra.just my oppinion

un adevarat deschizator de ochi ,o sa se lase cu urmari dupa lansare,mai exista lumina insa.

felicitari alex jones pentru munca,riscul si dedicarea suprema catre adevar.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: spooky din 30 Aprilie 2008, 14:45:03
http://www.infocon.ro/stiri/2008/04/infocon_ro_si_altermedia_lanseaza_endgame_in_romania_primul_documentar_al_lui_alex_jones_cu_partici-20080429-110.html

http://video.google.com/videoplay?docid=1070329053600562261

http://www.imdb.com/title/tt1135489/

http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/altermedia-va-aduce-joc-final-unul-dintre-cele-mai-apreciate-documentare-ale-anului-2007_8492.html

plus ca s-a mai discutat si pe aici pe forum.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Urban din 30 Aprilie 2008, 17:17:21
O mostra din documentar...dedicata lui Lupin ...
Cum argumentezi depopularea lui Kissinger ?


@Spooky
Foarte interesant documentarul, merita vazut chiar daca dureaza mai mult de 2 ore...


Traducerea clipului:
"Depopularea ar trebui sa fie prioritatea principala a politicii externe fata de tarile lumii a treia."
Henry Kissinger, 1974

Acum, este nevoie de o Noua Ordine Mondiala, dar aceasta are caracteristici diferite în diferite parti
ale lumii...Acum, nimic din toate astea s-ar putea sa nu reuseasca de data asta.
Dar pentru mine este un fel de schema dupa care într-o buna zi, în urmatorii ani, o solutie va apare....
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: bog2403 din 30 Aprilie 2008, 19:31:40
Salut...
Am o altã idee... intraþi pe *** introduceti la search ENDGAME ºi... eu o sã vã urez... vizionare :-o plãcutã. Binenþeles trebuie sã aºteptaþi sã se descarce.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Urban din 30 Aprilie 2008, 20:08:08
"In mod gradat, prin reproducere selectiva, diferentele congenitale dintre conducatori si condusi vor
creste pana cand vor deveni aproape specii diferite.
O revolta a plebei ar deveni la fel de negandit ca si o insurectie organizata a oilor impotriva practicii
de a manca carne de oaie."
                                                                             
                                                                                    Bertrand Russel
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Demiurgul din 30 Aprilie 2008, 21:00:00
Am urmarit documentaru a 3 oara ..superb trebuie sa mentionam ca domnul administrator apare in film ..este o mandrie pentru noi toti ..de pe acest site ...
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: LupinThe3rd din 01 Mai 2008, 02:25:20
Citat din: Urban din  30 Aprilie 2008, 17:17:21
O mostra din documentar...dedicata lui Lupin ...
Cum argumentezi depopularea lui Kissinger ?
Traducerea clipului:
"Depopularea ar trebui sa fie prioritatea principala a politicii externe fata de tarile lumii a treia."
Henry Kissinger, 1974
Acum, este nevoie de o Noua Ordine Mondiala, dar aceasta are caracteristici diferite în diferite parti
ale lumii...Acum, nimic din toate astea s-ar putea sa nu reuseasca de data asta.
Dar pentru mine este un fel de schema dupa care într-o buna zi, în urmatorii ani, o solutie va apare....
Daca traducerea este exacta se vorbeste de depopulare si nu de exterminare. Depopularea se poate obtine prin reducerea natalitatii sub pragul mortalitatii. Scaderea natalitatii poate avea loc prin cresterea mortalitatii infantile sau prin reducerea numarului de nasteri. Asta inseamna fie sterlizare fie folosirea metodelor contraceptive. Nu le insir aici ca est baiat mare si ar trebui sa sti despre ce vorbesc.
In acest moment rasfoiesc: Limits to growth a COR. Update-ul facut in 2004. Si acolo se vorbeste de reducerea populatiei. Autorii folosesc o modelare pentru resurse vs populatie. Cea mai optimista suna asa: 8 miliarde la nivelul de trai din UE (anul 2004). Diagramele de la capitolul care se refera la populatie vorbesc de cresterea natalitatii si reducerea mortalitatii. Asta s-a intamplat peste tot in lume. Inca nu am terminat-o pentru ca am dat in biblioteca, in drum spre WC, de Eonul Dogmatic a lui Lucian Blaga. Cum cele mai bune carti se citesc pe WC, nu m-am intors inca la LTG (sa nu se inteleaga ca sunt inca pe wc-u). Cum am uitat-o in masina, norocul lui Urban (care nu se va supara pentru malitiozitatea fina din aceasta fraza), am intrat pe forum si raspund la intrebari.
Am gasit intre timp o carte, exista atat in librarii cat si in format electronic: Eseuri despre iudaism a lui Nicolae Steinhardt. Urban cred ca ti-ar place. Sau poate nu!?

Citat din: Urban din  30 Aprilie 2008, 20:08:08
"In mod gradat, prin reproducere selectiva, diferentele congenitale dintre conducatori si condusi vor creste pana cand vor deveni aproape specii diferite. O revolta a plebei ar deveni la fel de negandit ca si o insurectie organizata a oilor impotriva practicii de a manca carne de oaie."                                                                             
                                                                                    Bertrand Russel
Principia Mathematica a lui Bertrand Russel a fost "demolata" de Gödel . Si avea 3 volume. Matematica pura.
Nu stiu anul in care a facut Russel profetia si contextul. Cred ca Russel era mult prea "optimist". Per moment nu s-a reusit emularea creierului si decodarea genomului uman nu inseamna si intelegerea lui. Per moment se cunoaste ca multimea gandurilor e infinita (se demonstreaza matematic)
Per moment nu am vazut nici o reproducere "selectiva" la conducatori si nici la condusi. Se reproduc in continuare prin contact sexual. Se pare ca e mai placut sa te .... decat sa te divizi ca bacteriile. Desi unii dintre noi sigur au aparut prin diviziune...

Revenind la Kissinger si la ce am spus despre el. Am spus ca "Diplomatia" este o carte foarte buna si bine scrisa. Ca daca din punctul de vedere al unora asta este "admiratia pentru Kissinger" nu pot sa spun decat ca le lipseste un oarecare simt talmudic al interpretarii (persoanele din care citez se exclud). Al doilea post important era un articol scris de Mircea Malita. Dupa cum spuneam mai sus exista o problema cu nuantele...

O sa incerc sa vad documentarul. Legat de intalnirea de la Istanbul cred ca am argumentat destul de bine la momentul respectiv.
Cred in continuare ca argumentele din acel moment sunt valide.
Sper ca am
ps: Gödel a demonstrat chiar si existenta lui Dumnezeu: http://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6del%27s_ontological_proof
pps: Am citit offtopic-ul si pot sa spun ca sunt flatat de doua lucruri: Primul, Urban mi-a adresat intrebari iar eu ma simt onorat sa ii raspund iar al doilea ca sunt flatat de faptul ca trebuie sa beau vodca cu Spooky. Nu stiu daca si el e la fel de flatat. CIne stie poate intr-o zi poate nu vodca ci vin, cafea sau chiar apa minerala...
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: baguvix din 01 Mai 2008, 18:48:47
foarte fain si interesant documentarul ... si presupun ca spooky este uploader pe docs ... ii multumesc pt documentar
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Urban din 02 Mai 2008, 11:57:49
Salut Lupin

Mersi pentru raspuns...in documentar este vorba de eugenie.
Cand ai timp, poate reusesti sa il vezi.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 02 Mai 2008, 12:04:37
domnule lupin ,pe langa faptul ca dvs. promovati orice curent obscur si strigator la cer de inuman,aduceti si niste argumente care se bat cap in cap.daca nu sunteti capabil sa interpretati cuvantul sau factorul depopulare,asta rezulta ca ori sunteti aerian ori sustineti aceasta campanie demonica dar nu stiti cum sa mascati acest lucru.rusine mare domnule lupin ! imi este rusine ca sunteti Roman si de ironia de care dati dovada.cand o sa cunoasteti pe pielea dvs ce inseamna noua ordine mondiala ,atunci deja probabil ca nu o sa mai existe acces la internet ca sa va urmarim aceste batai de joc.depopularea=exterminarea

depopulare este un cuvant mai domestic,insa devine absurd sa nu recunosti ca are unul si acelasi sens cu exterminare.out
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Nox din 02 Mai 2008, 12:47:04
Vreau sã fac o observaþie: depopulare <> exterminare

Conform cu dexonline.ro:

EXTERMINÁ, extérmin, vb. I. Tranz. A face sã piarã în întregime, a distruge complet, a nimici; a ucide, a masacra, a stârpi în masã. – Din fr. exterminer, lat. exterminare.

DEPOPULÁRE, depopulãri, s.f. Acþiunea de a depopula ºi rezultatul ei; reducere a populaþiei unei þãri, a unei regiuni etc. – V. depopula.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: LupinThe3rd din 02 Mai 2008, 14:21:13
@bluemoon8250: Multumesc. Ai pus punctul pe i.
@Urban: O sa incerc sa urmaresc filmul cu atentie.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: LupinThe3rd din 02 Mai 2008, 14:34:39
--- din pacate am ajuns la timeout la modificare...
@Sirius13: Nu reprezint pe nimeni si incerc sa stau pe subtirea linie de mijloc. Din pacate raspunsul dumneaovastra se refera mai mult la persoana mea si nu la cele spuse de mine, necontinand nici un arugment ci lamentari de genul "strigator la cer de inuman" si afirmatii  neargumentate de genul "aduceti si niste argumente care se bat cap in cap". Va rog data viitoare incercati sa va argumentati nu impotriva persoanei ci impotriva argumentelor (mi-am adus aminte de o anecdota in care un personaj din lumea aristocratica fiind palmuit intimpul discutiei a spus ceva de genul "Acesta nu este un argument (valid)" ). Iar celalte lucruri care sunt de spus, spuneti-le cu finite.  Multumesc anticipat. Cu stima...
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Urban din 02 Mai 2008, 15:04:20
...din recomandarile lui Kissinger....
Mai marii lorzi ai dictaturii stiintifice continua fara mila un razboi impotriva celor mai neajutorati dintre noi.
In Dec. 1974, guvernul SUA a facut din reducerea populatiei lumii a 3-a o problema centrala a securitatii nationale.

Planul de operatie intitulat: Memorandum de Studiu al Securitatii Nationale 200, a fost pur si simplu o regurgitatie a Comisiei Britanice a Populatiei creata de King George VI al Angliei in 1944, care in mod deschis a afirmat ca populatia natiunilor lumii a 3-a reprezinta o amenintare la adresa monopolului puterii globale al elitei internationale.

Planul SUA autorizat de Kissinger a tintit 13 tari cheie unde erau necesare reduceri masive de populatie.
Kissinger a recomandat ca imprumuturile F.M.I si de la Banca Mondiala sa fie date pe conditia ca natiunile
sa initieze programe agresive de control al populatiei cum ar fi sterilizarea.

Kissinger a recomandat deasemenea ca mancarea sa fie folosita ca o arma si ca insigarea razboaielor era deasemenea un instrument ajutator in reducerea populatiei.
(Tare mult seamana cu perioada '80 a lui Ceasca)

Textul inclinat este traducerea clipului...
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 02 Mai 2008, 15:16:48
lupin & bluemoon :

conform DEX,cuvintele ''depopulare'' si ''exterminare'' sunt perfect distincte;insa intr-un context dat,cuvantul depopulare este aproape identic ca sens cu exterminare

si se folosesc reciproc unul de celalalt.

Ex : ''a extermina o particica din populatie cu ajutorul unor virusi'' = depopulare (valabil repetitiv)

*de sine statator
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: LupinThe3rd din 02 Mai 2008, 15:32:53
Am ascultat fragmentul (nu am codec pe laptop) si acest fragment indica confirma cele spuse de mine: reducerea populatie iar ultimul cuvant este sterilizare. Nu se vorbeste despre exterminare... Multumesc de *avi. Traducerea ta confirma cele intelese de mine si cele citite de mine de-a lungul timpului. Mersi fain...
@Sirius13: cea mai periculoasa idee e sa te joci baubau cu virusii de genul gripa si cu virusi gen Ebola. Problema e faptul ca se transmit foarte repede si au o perioada de incubatie foarte scurta. Sa prespunem ca se doreste depopularea unei zone. Exista totdeauna un risca ca o persoana infestata dar in perioada de incubatie sa se urce intr-un avion si sa ajung intr-un oras mare. De ex. din jungla africana in NY. La inceputul sec. XX lucrurile eramai simple. Bananaiau cu vapoare, samd si dura ceva calatoria. In acest moment lucrurile s-au schimbat. In cateva ore poti sa ajungi din mijlocul junglei la Frankfurt unde sa tusesti in mijlocului unui grup de turisti din SUA care fac tranzit (fara a mai presupune ca tusesti in avion) la Frankfurt. Samd. Daca luam cazul gripei lucrurile stau si mai prost. Virisul gripei, dupa stiinta mea, este un "cameleon" genetic care se schimba de la un an la altul. Vaccinul se prepara pe baza virusului din anul trecut incercand sa se genereze o noua tulpina. Exista ani in care vaccinul nu se potiveste cu virusl care zburda. Tu ai lansa un virus de gripa mutant cu scopul de a decima populatia dintr-un loc fara a fi sigur ca din respectivul virus in anii urmatorii nu vor fi mutanti din ce in ce mai periculosi?Eu nu... Poti sa vinzi AKM-uri, poti sa dai cu Little Boy dar nu poti sa arunci in natura ceva care nu poti controla. Iar Viata nu o putem controla. Nici macar cele mai simple organisme cum sunt paramecii, nu stim ce este si nu stim cum lucreaza Natura. Omenirea nu a reusit sa emuleze nici macar creierul uman sau sa inteleaga intregul sistem genetic...
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 02 Mai 2008, 15:42:29
dupa cum ai spus,vezi ebola *virus ce isi face treaba de cateva secole cu acelasi scop.este mana omului,acest lucru trebuie acceptat.

repet,exterminarea  la propiu ar fi absurda si ar implica o revolta de proportii in randul 'plebei'.Procesul de care vorbim este unul amplu si foarte lent ,avand mai degraba ca scop indobitocirea si molesirea populatiei decat exterminarea (trecut).ce urmeaza ramane de vazut  datorita faptului ca deabea prin 2007 s-a ingrosat gluma (vezi chemtrails).

de vazut :

http://youtube.com/watch?v=NpFu_bYkomc
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: LupinThe3rd din 02 Mai 2008, 16:01:02
Citat din: Sirius13 din  02 Mai 2008, 15:42:29
dupa cum ai spus,vezi ebola.este mana omului,acest lucru trebuie acceptat
Dupa cate am citit eu nu. Se pare ca este unul din acele virusuri care se plimba de la animal la om. Eu nu sunt virolog de profesie asa ca pot sa spun din cele citite, probabil ca si tine. Exista mai multe variante de virus, care seamana intre ele enorm de mult. Virusul a erupt dupa stiinta mea undeva in Congo, in momentul in care sosele au inceput sa patrunda din ce in ce mai adanc in jungla. Am citit ca in timpul razboiului rece s-a discutat in ambele tabere probleme unei arme biologice, dar faptul ca e un virus "idiot" care is distruge gazda in totalite si faptul ca e posibil sa se transmita prin aer au facut ca sa fie privit cu mari rezerve. Vorba aia nu sti din ce parte bate vantul. Acele timpuri stateau sub descurajarea nucleara cand ambele tabere erau ghidate da calcule foarte precise. Lumea era impartita in doua iar confilectele erau in zonele periferice: Afganistan, Chile,samd. Vremurile au trecut, multi din USA si Rusia regreta enorm acele vremuri. SUA a avut controlul global pentru cativa ani dar lumea a inceput sa se faramiteze, China sa creasca, samd. Vecinii nu isi vorbesc intre ei, samd. NU stiu unul ce face celalalt. Intr-o astfel de lume sansa de a aparea ticniti de tot felul e destul de mare. Cum shitii si sunniti in Irak isi pun bombe unii altora in numele luptei impotriva USA posibilitate ca un ticnit sa foloseasca asa ceva daca are la indemana asa ceva e mare. Daca crede ca in acest fel Iisus va veni pe Pamant o va face.
Privind pe forum am vazut ca lumea e convinsa exista  monstrii, extraterestrii de diverse forme si marimi, samd. De ce nu ar putea Natura face singura unul din cele mai primitive virusuri letal?
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Kymosabe din 02 Mai 2008, 19:22:54
Citat din: LupinThe3rd din  02 Mai 2008, 16:01:02
De ce nu ar putea Natura face singura unul din cele mai primitive virusuri letal?

Lupin cred cã asta a fost o intrebare retoricã .
Normal cã Natura poate zãmisli astfel de viruºi . Un exemplu este gripa spaniolã , care a apãrut imediat dupã terminarea primul rãzboi mondial ºi a fãcut , oficial ,  aproximativ 50 de milioane de victime .
Deci întrebare nu este dacã , ci când se va mai întâmpla. :wink:
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: spooky din 02 Mai 2008, 19:58:15
Partial sunt de acord cu Sirius... daca vorbim de masuri de depopulare, nu vorbim doar de masuri anti-cresterea si o reducere "naturala" a populatiei (asta vedem si in Romania si in alte tari... nu zic in momentul de fata ca asta e un rezultat a cestor mari planuri, dar indirect poate)... dar, daca ne jucam de-a cuvintele, devenim politicieni, pentru ca oricat de negru pe alb ar fi, putem pune totul in nuante de gri.

In concluzie, sunt de acord ca a depopula, conform Kissinger si elitei, Bilderberg etc, implica si exterminarea populatiei prin introducerea de agenti directi sau indirecti care duc la rate de mortalitate crescute, premature etc.

Conform aceluiasi dictionar indicat de bluemoon, dar incomplet citat, citez:

CitatDEPOPULÁRE, depopulãri, s.f. Acþiunea de a depopula ºi rezultatul ei; reducere a populaþiei unei þãri, a unei regiuni etc. – V. depopula.

depopuláre s. f. → populare

DEPOPULÁRE s.f. Acþiunea de a depopula ºi rezultatul ei; scãdere, dispariþie a populaþiei (unei þãri, a unei regiuni etc.). [Var. despopulare s.f. / < depopula].

DEPOPULÁ, depopulez, vb. I. Tranz. (Despre calamitãþi) A reduce numeric sau a distruge în mare parte populaþia unei þãri, a unei regiuni. – Din lat. depopulare. Cf. fr. d é p e u p l e r, it. d e p o p o l a r e.

A depopula ≠ popula

depopulá vb., ind. prez. 1 sg. depopuléz, 3 sg. ºi pl. depopuleázã

A DEPOPUL//Á ~éz tranz. (teritorii, regiuni) A lipsi de populaþie în mod violent. /<lat. depopulare

DEPOPULÁ vb. I. tr. A distruge, a nimici o mare parte din populaþia unei þãri, a unui teritoriu etc. [Var. despopula vb. I. / < de + popula, cf. it. depopolare].

DEPOPULÁ vb. tr. a distruge o mare parte din populaþia de plante, animale sau oameni dintr-un teritoriu. (< lat. depopulare)
http://dexonline.ro/search.php?cuv=depopulare

Deci, daca vorbim de depopulare, nu inseamna exterminare, dar putem spune exterminare a majoritatii sau a 90% din populatie.

Dar ai sa vedem ce zic unii asa-zis-profesori, cum ar fi profesorul Pianka:
http://www.infowars.com/articles/science/pianka_dr_death_religion_of_genocide.htm
http://www.infowars.com/articles/life/pianka_kill_90_percent_echos_un_elite_ngo_policies.htm

"Standing in front of a slide of human skulls, Pianka gleefully advocated airborne ebola as his preferred method of exterminating the necessary 90% of humans, choosing it over AIDS because of its faster kill period. Ebola victims suffer the most tortuous deaths imaginable as the virus kills by liquefying the internal organs. The body literally dissolves as the victim writhes in pain bleeding from every orifice."
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Nox din 02 Mai 2008, 20:14:18
Am început sã ne lovim de bariere lingvistice... aºa cã poate ar fi mai corect "reducerea numãrului de... cu... " pentru cã pânã la urmã totul se rezumã la cifre ºi procente.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Ronin din 02 Mai 2008, 21:19:21
Graba (poate) strica treaba...!!!
Ma refer la un anumit tip de graba...

http://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?12373.post
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: LupinThe3rd din 02 Mai 2008, 22:18:40
Link-ul asta: http://spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm zice ca Alex Jones ar fi si el in tabara care trebuie. Adica CIA.
Al doilea link: http://www.youtube.com/watch?v=NAgTFWglHrc indica in titlu ca William Cooper, un fel de tatal lor in teoria conspiratiei, il denunta pe Alex Jones.
Bingo!
Iar acum, mai in gluma mai in serios, urmeaza teoria mea (nu o luati in serios deloc): Alex Jones e agent CIA si la Istanbul s-a intalnit cu Paul, care este si al agent. Cal troian infiltrat care conduce RUFOn si controleaza InfoCon. Actualmente se ocupa de deraierea Altermedia. Impreuna s-au intalnit la Istanbul unde prin faptul ca au atras media alternativa asupra lor au acoperit in realiteate intalnirea Bilderberg... Din acest motiv "urmareste" Jones intalnirea...
QED  :evil: .
Nu luati ce am spus in serios. Dar ganditi-va ce informatii au venit de la Istanbul care nu au fost in presa inainte. Chiar glumesc :D. Daca Paul raspunde la acest mesaj inseamna ca vrea sa acopere ceva. Daca nu raspunde atunci ascunde ceva... Tic, tac, tic, tac, Trrrrrrr!  Glumesc. Nu ma  luati si voi in serios, dar totusi  :-)
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: spooky din 02 Mai 2008, 22:43:10
e veche pagina aia... da de unde ai aflat ca Alex Jones a fost la Istanbul?

ce tare, cum de nu mi-a trecut prin cap???

si sa nu-l uitam pe Daryl Bradford Smith, tatal nu stiu cui, the french who talks english real nice (The French Connection radio show), care ii denunta pe toti si pe nimeni...
http://iamthewitness.com/Alex-Jones-summary.html

more?...
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 03 Mai 2008, 00:05:43
fara suparare,imi e imposibil sa-l vad pe jones intr-o asemenea ipostaza.haideti sa ne folosim putin si de logica pe care o impune,nu a promovat nici un curent iesit din comun si tot ce a facut in plus fata de altii a fost tupeul pe care l-a avut ,ulterior publicitatea obtinuta l-a adus aici ,in punctul in care esti tavalit/murdarit dupa o asemenea cariera virtuala
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: LupinThe3rd din 03 Mai 2008, 01:04:18
Citat din: Sirius13 din  03 Mai 2008, 00:05:43
fara suparare,imi e imposibil sa-l vad pe jones intr-o asemenea ipostaza.haideti sa ne folosim putin si de logica pe care o impune,nu a promovat nici un curent iesit din comun si tot ce a facut in plus fata de altii a fost tupeul pe care l-a avut ,ulterior publicitatea obtinuta l-a adus aici ,in punctul in care esti tavalit/murdarit dupa o asemenea cariera virtuala
@Siriu13: Nu stiam ca Jones a facut mare tamtam cu Y2K. Si ca a dat rau pe langa... Cat traieste omul invata...
Nu stiu ce sa zic. Cel care vorbeste de el pe youtube e William Cooper http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper ...
Minte Cooper sau nu? Nu stiu cine sunt ceilalti care afirma ca Jones ar fi agent dar Cooper e totusi unul din numele faimoase...
@Spooky:
Citat din: spooky din  02 Mai 2008, 22:43:10
da de unde ai aflat ca Alex Jones a fost la Istanbul?
ce tare, cum de nu mi-a trecut prin cap???
si sa nu-l uitam pe Daryl Bradford Smith, tatal nu stiu cui, the french who talks english real nice (The French Connection radio show), care ii denunta pe toti si pe nimeni...
http://iamthewitness.com/Alex-Jones-summary.html
more?...
Nu imi spune nimic numele. Problema este ca unul din acuzatori e Cooper...
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 03 Mai 2008, 01:06:14
nu are nici o credibilitate in plus fata de alex jones acest cooper doar pentru faptul ca e ''faimos''
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: LupinThe3rd din 03 Mai 2008, 01:16:47
Citat din: Sirius13 din  03 Mai 2008, 01:06:14
nu are nici o credibilitate in plus fata de alex jones acest cooper doar pentru faptul ca e ''faimos''
Stiu si eu. Popular e una, faimos e alta, credibil e altceva... Pari destul de tanar daca William Cooper este "acest cooper".
Arunca un ochi pe biografia lui Cooper, citeste cartea si pune in balanta. Incearca sa judeci cand cunosti ambele parti ale "intregului"
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 03 Mai 2008, 01:36:38
Citat din: LupinThe3rd din  03 Mai 2008, 01:16:47
Stiu si eu. Popular e una, faimos e alta, credibil e altceva... Pari destul de tanar daca William Cooper este "acest cooper".
Arunca un ochi pe biografia lui Cooper, citeste cartea si pune in balanta. Incearca sa judeci cand cunosti ambele parti ale "intregului"

well,mai mult ca probabil nici tu nu ai stiut ce vrei sa zici si ai recurs la Psychogenetic Fallacy
take a look here :

POPULARITÁTE s.f. Calitatea de a fi popular (4); p. ext. faimã, renume. – Din fr. popularité. 

referitor la Cooper,cunosc intregul la care faci referire si stiu unde sa ma opresc;daca l-am pomenit intr-un mod mai domestic,asta nu inseamna ca nu sunt constient de istoricul lui;intr-adevar il respect pentru calitatea umana de care a dat dovada si sunt ferm convis ca merita asa zisul trofeu nedecernat al adevaratilor eroi ai libertatii,alaturi de JFK.insa asta tot nu ma face sa nu il vad pe James tot un Cooper contemporan;care este pana la urma sursa injuriilor?faptul ca il promova pe Ron Paul? sa fim seriosi trebuie sa respectam aceste varfuri cat timp le mai avem langa noi
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Ronin din 03 Mai 2008, 21:18:56
Redau cateva 'randuri' din "Nasii-Perdele":

"Iezuiþii au instruit anumiþi evrei, care erau loiali papei, s&atilde; scrie un document numit "Protocoalele Sionului"(6). Când a fost publicat, europenii au devenit cumplit de furioºi."

"De aceea au fost publicate aºa de multe c&atilde;rþi care demascau comunismul, comisia trilateral&atilde;, imperiul Rockefeller, sionismul, iluminaþii, opus dei, clubul de la Roma, etc. Partea tragic&atilde; este c&atilde; cei mai mulþi dintre scriitori ºi cei ce-i urmeaz&atilde;, sunt orbi la faptul c&atilde; Roma a creat cele mai multe dintre aceste organizaþii, precum ºi pe cele ce lupt&atilde; împotriva lor. Este un joc imens."

Nu vi se pare suspect (cel putin) ca in ultima vreme piatza a 'explodat' prin aparitia multor 'materiale' anti-masonice...sau 'demascatoare'...plus paradele masonilor televizate...
Istoria se repeta...masonii sunt 'diversiunea' iezuitilor...interesant (si grav) este faptul ca ei, iezuitii, s-au folosit de acest aparat de propaganda DOAR in 'pragul' unor evenimente importante la nivel international...
Oricum, un lucru este sigur, se incearca sa fim pusi pe un teren (sens) gresit ca prin actiunile noastre (unite) sa sustinem 'proiectele' Vaticanului (Iezuitilor)... nu la nivel de grup ci la nivel de planeta...
Deasemenea sunt constient ca unii, in mod inconstient, sustin proiectele iezuite deoarece ei cred ca au 'descoperit' adevaratul inamic...stapanii din umbra...etc... efortul 'nostru' de a 'avertiza' lumea vis a vis de 'pericolul' masonic face din 'noi' instrumente (inconstiente) in marele aparat de propaganda iezuita...
Stiu ca unii se pot simtii raniti in 'orgoliul' propriu... dar luati 'lucrurile' cu calm si rabdare si cred eu ca vom intelege altfel istoria sau politica internationala...

Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: LupinThe3rd din 06 Mai 2008, 14:39:13
http://www.cotidianul.ro/doctorii_americani_intocmesc_lista_mortii_batranii_si_bolnavii_mintal_sunt_primii_sacrificati_in_cazul_unei_epidemii-45010.html
CitatUn grup influent de medici de peste ocean, compus din membri ai unor universitãþi prestigioase, agenþii guvernamentale ºi militare, a propus o listã neîndurãtoare de recomandãri privind pacienþii care nu trebuie trataþi în cazuri extreme, de genul pandemiilor, informeazã Associated Press.

Lista nãpãstuiþilor de soartã îi numãrã pe cei cu ºanse slabe de supravieþuire pe termen lung, inclusiv persoane cu vârste peste 85 de ani, oameni cu traumatisme acute, printre care leziuni foarte grave de pe urma accidentelor rutiere ºi a schimbului de focuri de armã, pacienþi peste 60 de ani cu arsuri severe, oameni cu boli mintale severe sau cu boli cronice grave, cum ar fi criza cardiacã sau diabetul prost controlat. Publicitate

Proiectul se vrea a fi un ghid pentru spitale, astfel încât ,,toþi sã gândeascã la fel" atunci când se confruntã cu o epidemie de gripã sau cu un alt dezastru medical larg rãspândit.

Raed Arafat, medicul care a înfiinþat serviciul SMURD, acum subsecretar de stat în Ministerul Sãnãtãþii (MS), spune pentru Cotidianul cã asemenea criterii clare de triaj în situaþii de acest gen sunt necesare ºi în România. ,,Conceptul este de a trata ºi de a salva cel mai mare numãr de oameni, acesta este conceptul de intervenþie în dezastre", explicã el.

Proiectul vrea sã asigure cã resursele limitate ale spitalelor - atât ventilatoare ºi medicamente, cât ºi medici ºi infirmiere - sunt folosite uniform ºi obiectiv. ,,Dacã un eveniment medical critic, în masã, s-ar întâmpla mâine, numeroºi oameni internaþi ce depind de condiþiile obiºnuite de îngrijire medicalã pentru supravieþuire ar putea fi privaþi de intervenþii care sã-i þinã în viaþã, din cauza deficitului de provizii sau personal", aratã raportul medicilor. Pentru a se pregãti, spitalele ar trebui sã desemneze o echipã de triaj, cu rolul de a decide cine va fi sau nu salvat.

Lawrence Gostin, expert legal în sãnãtate publicã, spune însã cã aceste recomandãri pot încãlca legile federale ale discriminãrii pe criteriul vârstei ºi a persoanelor cu dizabilitãþi. Urmate pânã la ultimul punct, asemenea reguli ar exclude îngrijirea celor mai sãraci ºi dezavantajaþi dintre cetãþeni, ce suferã disproporþionat de pe urma bolilor cronice ºi a dizabilitãþilor, mai spune el. Pe de altã parte, James Bentley, prim-vicepreºedinte al Asociaþiei Spitalelor din America, spune însã cã raportul va ajuta spitalele sã-ºi configureze propriile planuri de pregãtire, fãrã sã urmeze toate sugestiile. În plus, ne explicã Raed Arafat, grupul medical trebuie sã-l înainteze forurilor internaþionale. ,,S-ar putea ca anumite organizaþii sã nu valideze aceste criterii, sã spunã: aici trebuie sã modificãm un pic, pentru cã nu considerãm cã e etic sau moral. Nu cred cã este forma finalã".

Fondatorul SMURD reclamã probleme mari cu etica în medicina de dezastre, dând ºi un exemplu. ,,Mã duc la un accident ºi am patru victime, eu sunt singurul medic. Am doi în stop cardiac ºi doi în stare foarte gravã, ce pot intra în stop cardiac. Pe cei doi în stop cardiac îi declar imediat decedaþi ºi mã ocup de cei care ar putea sã intre în stop cardiac. Când ai un dezastru ºi mai multe victime decât posibilitãþile tale de a trata, este singura situaþie în care spui: trebuie sã fac triaj", spune medicul român de origine palestinianã.

,,În cazul unei pandemii de gripã aviarã, toatã lumea ºtie cã nu se va putea – lucru foarte clar pe plan mondial – trata toatã lumea. Resursele vor fi sub nevoi". Iar pacienþii cu probleme foarte grave, continuã el, dacã nu vor fi rãpuºi pandemiei, sigur vor muri din cauza afecþiunilor de care suferã. ,,Atunci medicul spune: eu, cu resursele mele limitate, dau prioritate celor care nu sunt în aceste grupuri. Aceasta nu înseamnã însã cã renunþ la aceste grupuri. Dacã am resurse destule îi tratez ºi pe ei, dar nu le dau prioritate de tratament". În ceea ce priveºte România, nu s-au reglementat încã criterii clare în cazul pandemiilor, deºi au fost discutate în Comisia de Urgenþã a MS. ,,Dar aceasta nu înseamnã cã nu avem nevoie de asemenea reglementãri", conchide Arafat.

Interesanta problema ridicata de Raed Arafat:
Citat
,,Mã duc la un accident ºi am patru victime, eu sunt singurul medic. Am doi în stop cardiac ºi doi în stare foarte gravã, ce pot intra în stop cardiac. Pe cei doi în stop cardiac îi declar imediat decedaþi ºi mã ocup de cei care ar putea sã intre în stop cardiac.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 06 Mai 2008, 23:08:02
Citat din: LupinThe3rd din  06 Mai 2008, 14:39:13
http://www.cotidianul.ro/doctorii_americani_intocmesc_lista_mortii_batranii_si_bolnavii_mintal_sunt_primii_sacrificati_in_cazul_unei_epidemii-45010.html

Interesanta problema ridicata de Raed Arafat:

nu vad nici o legatura cu subiectul threadului,cred ca ai gresit categoria.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Cautatorul din 19 Mai 2008, 06:40:04
Endgame, subtitrat in romaneste, este disponibil pentru descarcare

http://ro.altermedia.info/general/endgame-subtitrat-in-romaneste-este-disponibil-pentru-descarcare_8520.html

"In urma succesului inregistrat la proiectia de vineri, 9 mai, cu premiera documentarului "Endgame", si a solicitarilor participantilor la eveniment, organizatorii (Altermedia si Infocon) va pun la dispozitie, integral, pentru descarcare de pe internet, filmul "Endgame", cu subtitrare in limba romana.

http://earhiva.info/endgame/

Filmul va fi disponibil pana pe 14 iunie 2008. Descarcare/vizionare placuta!

Persoanele doritoare sa organizeze (oriunde in tara) proiectii ale acestui documentar si discutii pe marginea lui, sunt rugate sa se adreseze Altermedia sau Infocon, care multumesc, inca o data, realizatorului Alex Jones pentru colaborare si permisiunea utilizarii filmului."
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Cautatorul din 19 Mai 2008, 07:28:13
Citat din: LupinThe3rd din  02 Mai 2008, 22:18:40
Link-ul asta: http://spirituallysmart.com/Jones-CIA.htm zice ca Alex Jones ar fi si el in tabara care trebuie. Adica CIA.
Al doilea link: http://www.youtube.com/watch?v=NAgTFWglHrc indica in titlu ca William Cooper, un fel de tatal lor in teoria conspiratiei, il denunta pe Alex Jones.
Bingo!
Iar acum, mai in gluma mai in serios, urmeaza teoria mea (nu o luati in serios deloc): Alex Jones e agent CIA si la Istanbul s-a intalnit cu Paul, care este si al agent. Cal troian infiltrat care conduce RUFOn si controleaza InfoCon. Actualmente se ocupa de deraierea Altermedia. Impreuna s-au intalnit la Istanbul unde prin faptul ca au atras media alternativa asupra lor au acoperit in realiteate intalnirea Bilderberg... Din acest motiv "urmareste" Jones intalnirea...
QED  :evil: .
Nu luati ce am spus in serios. Dar ganditi-va ce informatii au venit de la Istanbul care nu au fost in presa inainte. Chiar glumesc :D. Daca Paul raspunde la acest mesaj inseamna ca vrea sa acopere ceva. Daca nu raspunde atunci ascunde ceva... Tic, tac, tic, tac, Trrrrrrr!  Glumesc. Nu ma  luati si voi in serios, dar totusi  :-)

Pentru a se ascunde adevarata conspiratie, se lanseaza 1000 de teorii ale conspiratiei, astfel incat cea corecta sa fie innecata de informatii, ipoteze, etc. Unii chiar primesc bani pentru asta.

Spooky dar tu de unde ai bani sa mergi in atat de multe locuri, sa inchiriezi sala pentru vizionare filme, etc. ? Sponsori?  :evil: :-D :evil: :-D

Acum pe bune, dar si eu am avut si inca mai am impresia ca infocon e un site de dezinformare. Aroganta este specifica baietilor cu ochi albastri... Bluemoon... si s-a nascut o noua teorie a conspiratiei.

Apropo cum se face ca Jurnalul National a distribuit atatea informatii despre grupul Bilderberg?
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: contemplatorul din 19 Mai 2008, 19:17:32

Dragilor,

atat cei PRO, cat si cei CONTRA !

Eu va propun sa nu va mai lasati INHIBATI, nici unii si nici ceilalti:

Puneti urgent pe tapetul forumului tot ce puteti voi ca sa dati mai bun !

SELECTIA NATURALA isi va spune cuvantul in declararea INVINGATORILOR !
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Cautatorul din 19 Mai 2008, 19:54:58
Singurul despre care stiu ca nu lucreaza pentru cineva ci isi exprima propriile opinii sunt eu. Nu exclud ca as putea fi manipulat fara sa stiu.
Restul n-au decat sa fie orice, dar sa nu o facem pe luptatorii pentru libertate (inclusiv de exprimare) si apoi sa avem impresia ca discutiile pe forum sunt prea libere.

Si-am incheiat.

Intrucat mesajul meu initial a fost acoperit de discutii off-topic, repet informatia:

Endgame, subtitrat in romaneste, este disponibil pentru descarcare

http://ro.altermedia.info/general/endgame-subtitrat-in-romaneste-este-disponibil-pentru-descarcare_8520.html

"In urma succesului inregistrat la proiectia de vineri, 9 mai, cu premiera documentarului "Endgame", si a solicitarilor participantilor la eveniment, organizatorii (Altermedia si Infocon) va pun la dispozitie, integral, pentru descarcare de pe internet, filmul "Endgame", cu subtitrare in limba romana.

http://earhiva.info/endgame/

Filmul va fi disponibil pana pe 14 iunie 2008. Descarcare/vizionare placuta!

Persoanele doritoare sa organizeze (oriunde in tara) proiectii ale acestui documentar si discutii pe marginea lui, sunt rugate sa se adreseze Altermedia sau Infocon, care multumesc, inca o data, realizatorului Alex Jones pentru colaborare si permisiunea utilizarii filmului."
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: sevastase din 21 Mai 2008, 10:30:42
 "The Hegelian Dialectic is a technique commonly used to bring about a desired result. It is a three step process as follows...

        *

          Thesis - A problem is intentionally created
        *

          Antithesis - Opposition to the problem is created
        *

          Synthesis - The desired result is brought in as a solution

Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: sevastase din 10 Iunie 2008, 11:46:16
Premiera a avut loc cu acordul si prin directia fortelor ce controleaza mersul lucrurilor. Rufon a fost acolo in primul rand.


Nu e nimic socant in documentar. Ceea ce traim noi zi cu zi este socant.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Ronin din 10 Iulie 2008, 16:37:42
Material - Alex Jones - o frauda !!!

http://www.youtube.com/watch?v=oDUMp0OniVI&feature=related
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 10 Iulie 2008, 19:31:01
Citat din: Ronin din  10 Iulie 2008, 16:37:42
Material - Alex Jones - o frauda !!!

http://www.youtube.com/watch?v=oDUMp0OniVI&feature=related

mi se pare un junghi normal din partea nwo catre a.j
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Ronin din 11 Iulie 2008, 11:36:00
NWO 'propavaduita' de Alex Jones este un 'instrument' care are rolul de a conduce-directiona 'lumea' din ...lac in putz !!!

Asta inseamna ca suntem speriati (se creaza unitatea) cu un anumit tip de NWO pentru a accepta adevarata NWO care se vrea 'implementata'... in acest sens, acest baiat Alex Jones, este un instrument...asa cum pot fi toti cei care se alatura 'evangheliei' lui...

Am spus din lac in putz deoarece nici una din cele doua NWO nu este ceea ce omul si-ar dori... puteti vedea la 'lucru' strategia Hegeliana... Iezuitii/Vaticanul se vor bucura pentru scurta durata de reusita lor 'inteleapta'...
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: contemplatorul din 11 Iulie 2008, 11:45:24
Ronin=Samuraiule,

Felicitari pentru luciditate.

Eu te ineleg perfect, ca te-ai saturat ca sa fii MERCENAR, si ca ai vrea ca sa te retragi in linistea si satisfactia vietii unui AGRICULTOR.

Ai dreptate, inainte de a ne alatura luptei lui Alex Jones, trebuie ca sa-l rugam sa ne dez_valuie daca are deja facut si care este exact: planul B.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Ronin din 13 August 2008, 11:26:39
http://www.youtube.com/watch?v=BkInIz3bkY8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oDUMp0OniVI&feature=related

Alex Jones se 'inspira' din cartea Iezuitului Malachi Martin care a scris, prin 1990, cartea "Cheile acestui sange"...

&laquo; Exista o carte, scrisa de un fost Iezuit (Malachi Martin - rang inalt), " Cheile acestui sange-Keys of this blood" in care spune ca exista in lume o lupta pentru dominatie...o lupta intre cele 3 mari puteri mondiale - comunismul, capitalismul si catolicismul (CCC).
El prevede, in esenta, ca, in jurul anului 2000 !!!, numai una (1) dintre aceste trei (3) va ramane, ea fiind Biserica Romano-Catolica, avandu-l in frunte pe Papa.

A urmat "Sfanta Alianta" - 1984 , sub pretextul 'dusmanului comun (comunismul)... refacerea legaturilor SUA cu Vaticanul...Ronald Reagan fiind mason (grad 33), deci instrument Iezuit.

(Reamintesc ca aceasta 'ruptura' intre SUA si Vatican de 117 ani a avut loc in 1867 deoarece in asasinarea Presedintelui SUA de atunci, Abraham Lincoln, a fost demonstrata implicarea Vaticanului (Iezuiti/Cavaleri de Malta), situatie care a dus la ruperea relatiilor diplomatice.)

"Eu cred ca Statele Unite, ca singura supra-putere mondiala, si Sfantul Scaun (controlat din 1814 de Iezuiti) , ca singura autoritate moral-politica pe intregul pamant, au roluri importante de jucat in viitor. Actiunile lor vor avea IMPACT in viata oamenilor din toate partile planetei"

(Melady, The Ambassador's Story, The United States and the Vatican in World Affairs, p.42,43).
Thomas P. Melady, ambasador oficial SUA la Vatican, din 1989-1993.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 13 August 2008, 15:22:00
Ronin,fara suparare insa asta e paranoia pura.Alex Jones nu ne'a dus cu nimic din lac in putz,nu a zis nimic de reptilieni(inventie masonica) etc.

tot ceea ce a facut a fost sa fie impotriva NWO,unde vezi tu dezinformare?lasand la o parte CIA si de unde se inspira
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Serban M din 14 Noiembrie 2008, 23:31:00
Am revazut documentarul in seara aceasta in totalitate

tot ce vreau sa zic este...

Felicitari Paul Dorneanu !  :star: adevaratii luptatori pentru dreptate vor ramane in istorie
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: theGodfather din 16 Noiembrie 2008, 23:38:13
Tocmai am vazut documentarul ,,Endgame - Blueprint for global enslavement''. Inca sunt marcat si nu stiu ce cred. Documentarul e foarte bine facut cu foarte multe dovezi scrise. Deasemenea am vazut si cele 2 Zeitgeist. Ce parere aveti, mai poate fi oprit acest plan diabolic? :?
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: romulus din 17 Noiembrie 2008, 09:48:06
CitatCe parere aveti, mai poate fi oprit acest plan diabolic?
Scenarii s-au facut si se fac in continuare pe aceasta tema . Despre intentia de a domina lumea a unui grup sau altul, a luat cunostinta mai toata planeta - intr-un fel sau altul .
Cu siguranta ca aceia care planuiesc sa fie stapanii lumii cunosc destule aspecte , hai sa le spunem secrete (la care au acces doar putini, initiatii) iar acest fapt le da - probabil - increderea ca vor avea succes.
Nu trebuie sa uitam insa un lucru monser, ca deasupra tuturor(sclavi ori stapani -  exista un " conspirator" sef, iar acesta nu se stie daca le va aproba actiunile !! Eu unul, ma indoiesc de acest fapt.
Vom trai si vom vedea ! Daca as avea certitudinea ca voi trai cat Matusalem , as avea chiar curaj sa pun un pariu strasnic pe tema asta ......dar cum suntem destul de repede trecatori pe carapacea asta de testoasa, ma abtin .
Am zis !
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: mirela din 17 Martie 2009, 23:23:53
Inteleg dilema doctorului Raed Arafat, fac parte dintr-o organizatie de voluntari "ambulace corp" si stiu ce inseamna triajul, credeti-ma ca am fost pusa in situatia cind am stiut ca desi merge si vorbeste aceea victima este o bomba cu ceas si tot ce am putut face a fost sa pun verde: adica posibila urgenta.Este situatia de asa natura si nu ai ce face.Avem protocoale ce trebuiesc respectate.Nu exista destul personal medical calificat, iar majoritatea celor care urmeaza un curs de prim ajutor nu sint de gasit in momentele cheie sau nu se implica pentru ca le este teama.
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: spooky din 20 Martie 2009, 15:23:16
Discutiile despre Legea Duminicala si celelalte lucruri IN AFARA SUBIECTULUI au fost separate.
Discutiile pe tema aceasta se pot discuta aici:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2381.0.html
Titlu: Raspuns: Premiera documentarului ENDGAME in Romania
Scris de: Ronin din 30 Martie 2009, 09:23:35
Poate binevoiesti, Spooki, sa activezi iarasi topicul cu "Legea Duminicala"..., a trecut de miezul noptii...