Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Teoria Conspiratie - OZN in Romania - Luni 11 septembrie 2006, 20:15, TVR1

Creat de spooky, 09 Septembrie 2006, 14:41:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shadowman

Citat din: spooky din  17 Octombrie 2006, 21:27:58
Shadowman, criticile sunt foarte bune.

Cum zicea cineva din televiziune, suntem criticati, deci existam.

Din pacate as dori sa ne putem asuma aceste critici in cea mai mare masura... pentru faptul ca documentarul nu a fost realizat de noi... dealtfel, asa cum am mai spus, noi nici nu am fost "consultati" in privinta ozn-ului din delta dunarii... sau de "roswell-ul" rusilor sau de alte subiecte. Totusi, din momentul in care am fost contactati am incercat sa ne aducem contributia cu cat mai mult posibil.

"Oameni in negru"... e din start o definitie proasta... adica a fost asociat termenul cu investigatorii OZN... de aceea a inceput asa emisiunea... din pacate, nu a iesit tocmai bine. Promitem ca in episodul 2, de abia la primavara, sa putem sa ajutam mai mult.

Dar... e interesanta eticheta... de oameni in negru aplicata celor ramasi din grupul ASFAN... :D sunt si eu putin carcotas, dar... poate pentru ei e mai potrivita.

   Am inteles...Ati facut si voi ce-ati putut ,cum ati putut,in limitele care au fost...
   Nu va pune nimeni la "zid"...
   Totusi , punind eticheta de "Oameni in negru" ( eticheta care NU v-a apartinut !) ma intreb
ce-or gindi cei care vad ceva,vor sa raporteze ceva, le e un pic teama,nu vor sa apara la
televizor ( sau pe anumite canale la ora 17...) si se gindesc sa completeze un raport de
observatie la ASFAN... ( RUFON, of course,se exclude... :lol: )
   Ajung la concluzia ( sa nu zic ca-mi pastrez parerea... :-D ) ca realizatorul emisiunii
a facut mai mult un deserviciu ,nu un favor, investigatorilor si pasionatilor in domeniu...
   Apropo de ASFAN, cam de multisor nu s-a mai scris ceva pe paginile web ale lor...
   Cu emisiuni d-astea ,si cu abordari la modul asta, nu ma mir ca fuge lumea... 
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Skywalker

  Definitia Oamenilor In Negru, care se apropie cel mai mult de realitate a fost cea data de Ion Hobana. Ce a zis Cristian Rautu la inceput era total gresit. Oamenii in Negru mai degraba saboteaza cercetarile din domeniul OZN, amenintandu-i pe investigatori.

   Data viitoare sper sa aveti mai mult timp pentru emisiune, ca sa se poata cerceta fenomenul mai in amanuntime.

cristian

Salut! Sunt boul de Cristian Rautu, cel care s-a straduit sa faca emisiunea de la TVR. Am citit cu interes, dezamagire, suparare si bucurie cele scrise pe tema aceasta. Sa ma explic...In primul rand, cand faci o emisiune trebuie sa stii cui te adresezi. Daca este un subiect de specialitate, atunci este difuzat intr-o rubrica destinata celor strict interesati. Atunci limbajul si mesajele sunt altele. Si ratingul respectiv va fi proportional pentru ca cei neinteresati vor butona telecomanda. Cand te adresezi publicului larg, atunci trebuie trebuie ca mesajul sa fie cat mai accesibil, in defavoarea celor specializati in acel domaniu care, cu siguranta, vor fi dezamagiti de cat de frivol a fost tratata problema...Nu stiu cati dintre voi ati vazut toate episoadele emisiunii "Teoria Conspiratiei" ...Fiecare avea alt titlu. Cel referitor la OZN-uri fusese inregistrat initial "Oamenii in negru" si ar fi avut un continut diferit pentru ca ar fi fost chiar cu oameni in negru made in Romania. La inceput au fost de acord sa participe, dar in ultima clipa au refuzat si atunci am fost nevoit sa schimb drastic continutul... Insa eram obligat sa "trag" de titlul "Oamanii in negru". Am avut sansa sa dau de Paul si Florin. Sunt fascinanti! Mi-au oferit interviuri, imagini si material documentar absolut uluitor. Nu uitati ca trebuie sa inghesui totul in 26 de minute. As putea sa fac 3 ore numai cu ei. Oricum, a iesit ce a iesit. Personal, sunt  extrem de multumit. E adevarat, traducerea domnului Jimmie Holman e nefericita, dar atunci, in graba, 3 oameni cu cunostinte excelente de engleza asta au inteles...In rest...Va rog din nou sa nu uitati ca m-am adresat omului obisnuit, dovada si ratingul urias pe care l-a avut acel documentar. Iar celor pe care i-am dezamagit fara sa vreau si fara sa-i cunosc, ii rog sa ma ierte. Multumesc!
Va stau la dispozitie pentru orice alte detalii...

apokryphos

Cristian,

Emisiunea a fost foarte buna. Traducerea, chiar daca putin mai neclara, nu a fost pe atat de rea pe cat au lasat altii sa se inteleaga. Ar fi fost mai buna o subtitrare, care i-ar fi lasat pe cei care inteleg engleza sa asculte textul original.

Imi pare rau ca nu pot sa vad emisiunile in direct dar am apreciat ideea de a o pune pe internet.

Altfel, keep up the good work!

A.

Shadowman

Citat din: cristian din  20 Octombrie 2006, 15:23:31
Am citit cu interes, dezamagire, suparare si bucurie cele scrise pe tema aceasta. Sa ma explic...In primul rand, cand faci o emisiune trebuie sa stii cui te adresezi. 

     Ma bucur ca ti-ai insusit si criticile...Asta denota raspundere si caracter...Cred ca intelegi ca prieteni iti sunt si cei care iti arata greselile sau iti indica ca ai pornit pe o cale sau un drum gresit ...
     Sunt sigur ca la urmatorele emisiuni vei fi "intarit"...

  P.S :Crede-ne ,noi telespectatorii nu avem de unde stii toate "culisele" emisiunilor...noi doar butonam
telecomanda si "consumam produsul "...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

jackie28t

Salut Cristian si bine ai venit printre noi.
Emisiunea a fost excelenta.Mi-a placut foarte mult emisiunea din mai multe puncte de vedere si astept cu drag si alte emisiuni de acest gen.Nu fi dezamagit din cauza unor simple mici erori din emisiune.Se poate intelege ca din cauza timpului si materialelor se poate intampla sa apara accidental uneori chiar si mici dificultati iar dupa cum bine stim o emisiune nu poate multumi pe toata lumea. Unii vor sa vada mai mult altii au pretentii de alte subiecte si tot asa...
Felicitari pentru realizarea emisiunii si multe multumiri.

paleoastronaut

   Cristian...Vreau sa vad si eu ca iti asumi raspunderea de a realiza o emisiune care sa sprijine TEORIA PALEOASTRONAUTICA....
Si telespectatorii sa nu inchida tv-ul buimaci si sa nu stie ce sa mai creada...
Asumati responsabilitatea de a oferi oamenilor cel mai periculos subiect!
Adevarul despre TRECUTUL OMENIRII!
Du-te si filmeaza prin tara biserici vechi cu fresce pictate reprezentand....OZN-uri...
Ia "Biblia" si scoate de acolo date despre minunatiile TEHNICII ALIENE care brazdau cerurile antichitatii...
Ai curajul sa ataci asemenea subiecte?
Probabil ca ...NU.............

cristian

Va multumesc pentru intelgere! Cat despre Teoria paleoastronautica, daca puteti sa-mi indicati bisericile din Romania unde sunt frese cu OZN-uri, ma voi duce acolo. Iar despre respectivele pasajele biblice am citit cateva carti care speculau cele scrise de apostoli. Suportul ramane, insa, imaginea. Asa ca...astept! Multumesc!

DepthOfField

Felicitari, Cristian! Emisiunile pe tema OZN sunt din pacate foarte putine pe canalele romanesti, asa ca fara indoiala emisiunea ta nu poate fi decat bine-venita. Din pacate, timpul alocat nu poate fi suficient unui asemenea subiect amplu, asa ca inevitabil vor fi nemultumiti. Inclusiv eu, ca nu tine mai mult, mai des, si nu intra in detalii  :wink:. Desi, intr-adevar, au fost unele cazuri prezentate in emisiune despre care nu stiam.
Asadar, la mai multe! Succes!

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

cristian,
am o intrebare pentru tine.As vrea sa stiu daca este posibil sa-mi spui care este urmatoare emisiune la care lucrezi?
La ce duce si cam ce contine?Multumesc in schimb.

cristian

Multumesc Ciuciulete! Iar tie, Jackie28t, am sa-ti spun ca pregatesc un episod despre lumea de sub noi. Adica reteaua incredibila de tuneluri bucurestene, dar si din tara. Tuneluri vechi, facute de Vladimirescu, de exemplu, dar si altele mai noi. Inteleg ca nu ai vazut si celelalte episoade din Teoria Conspiratiei. Inca nu le-am pus pe DVD, dar dupa ce o voi face, am sa i le dau si domnului Dorneanu, poate le va gazdui undeva pe net, dar trebuie sa le protejez mai intai. TVR le-a postat vreo doua luni, dupa ce le-a difuzat si pe TVR International.

jackie28t

Multumesc pentru raspuns ''cristian''
Emisiunea pe care o pregatesti pare foarte interesanta.Debea astept sa o vad.Eu nu traiesc in tara si sunt foarte suparat ca nu prin nici macar TVR International,de acea m-a si bucurat foarte mult sa vad un episod din emisiunea ta ''Teoria Conspiratie'' legat de fenomenele OZN din tara si Padurea Baciu.Paul si Florin sunt foarte de treaba si ne ajuta uneori expunand unele emisiuni prin ajutorul internetului.
Mult succes cristian pentru urmatoarea emisiune :wink:

Skywalker

Bine ai venit Cristian, si ne bucuram ca putem sta de vorba cu realizatorul emisiunilor Teoria Conspiratiei.
   Mie mi-a placut ultima emisiune, cea despre care se discuta. Te inteleg cand spui ca trebuie sa "inghesui" totul intr-o emisiune de 26 de minute. Asa ca o solutie la aceasta problema, ar fi niste emisiuni care sa apara des, in fiecare emisiune sa fie tratat doar un aspect. Ma intelegi cum spun?
   Viitorul documentar despre tunelurile de sub noi il astept cu nerabdare. Mi se pare o tema foarte interesanta si bine de stiut. La acest capitol, s-ar putea include si tunelele din Bucegi si de sub Podisul Transilvaniei. Oricum, imagini de acolo nu stiu in ce masura se pot lua, insa cateva cuvinte despre ele nu strica.
   
    Si nu in ultimul rand, sunt de acord cu initiativa lui Paleoastronaut, de a face un documentar despre trecutul nostru indepartat si originile noastre extraterestre. Acolo s-ar putea da imagini cu desene rupestre, care infatiseaza nave zburatoare si fiinte non-umane, apoi OZN-urile din picturi, inclusiv icoane. Insa poate dovada cea mai clara ar fi prezentarea scrierilor sumeriene. Asta, evident si in limita posibilitatii voastre.
   Oricum, iti doresc succes in continuare cu aceste emisiuni, Cristian!

cristian

Eu am cateva idei si multe imagini cu tuneluri,dar daca aveti sugestii sau informatii clare va rog sa mi la transmiteti si mie.Multumesc! Ma bucur enorm sa discut cu voi. Deja am vazut ca sunt foarte multe sugestii asa ca ma gandesc deja sa colaboram. Atunci cand voi avea creionate ideile si inainte de a ma apuca de filmat, am sa vi le expun pentru a le dezbate impreuna. Mai intai, trebuie ca TVR sa-mi prelungeasca contractul pentru noua serie. Este posibil la primavara, dar pana atunci sunt obligat sa adun imagini,interviuri  samd...

driver

   Din pacate nu am vazut emisiunea, puteti face un scurt feedback ? Multumesc!