Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN piramida deasupra Pentagonului

Creat de Urban, 25 Februarie 2019, 07:59:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban


fiulploii

Ne dai teste sau e gluma ?  :lol:

abyss

Desi Vrabia Rosie respectivă s-ar parea ca ar fi raspuns pe feisbuc la întrebarea dacă e falsa filmarea cu... "e interzisa detinerea si comentarea unor asemenea materiale", si majoritatea comentariilor de pe forumuri trag concluzia ca e o aranjare din 3 filmari diferite in scopuri de promovare si publicitate a companiei sale , am tras un ochi la ce mai spune Vrabia pe alte filmari. Am rămas dezamăgit,  promoveaza la nivel declarativ calatoriile si inhabitarea orbitala in prima faza insa ... ridica in slavi panourile solare de parca ar fi cea mai fascinanta descoperire a umanității,  menita sa salveze ... știți voi ce.
  Asta in timp ce sunt deja o sumedenie de tineri care cercetează campurile rotative magnetice pe ideea de obtinere a energiei prin implozie, reactoare de fuziune ( s-a mai discutat pe forum) si ce sa mai zic de anuntul oficial al marinei americane in care spuneau ca au trecut toată flota pe combustibil... H20 luat direct din mare si folosit ca atare, anunt facut prin 2016, dacă nu ma insel direct pe Reuters.

Deci... /?

Grifon

Să reținem doar cel mai "de duh" comentariu la această suprapunere de sonor - cel in care un user ghiduş spune :
"Au venit la Casa Albă, n-au găsit niciun semn de viața inteligentă, au plecat."

Superbă morală. Mă bucur că are mii de "like"-uri.
O fi omenirea stupidă, dar măcar umorul i-a rămas.

abyss

Mai era un comentariu haios: eteii au venit la pentagon sa analizeze putoarea de acolo...
  Dar @Guest, chiar ai dreptate... cocoșul roș își dă cu ciubota in cap singur ca amerlocii sa incaseze miștocăreala iar Vrabia cu Botox beneficiile.
  Fiindca pana acum doar ea trage beneficii din acest clip. Adica atenție,  publicitate, bani multi... in fond e o femeie de afaceri nu?