Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Arheologie - Astronautica Antica => Subiect creat de: klingonianul mascat din 19 Iulie 2009, 18:10:34

Titlu: Atlantida din Anzi
Scris de: klingonianul mascat din 19 Iulie 2009, 18:10:34
Jim Allen, un cercetator britanic pretinde ca a descoperit legendara Atlantida si nu oricunde ci chiar sub nasul altor cercetatori care au mai fost in regiunea respectiva dar care nu au dat atentie detaliilor.
Podisul Altiplano, conform calculelor sale si nu numai, este singurul de pe planeta care ar respecta dimensiunile descrise de Platon in "Dialogurile" sale. In plus nu trebuie sa uitam sa amintim ca Atlantida nu era doar un oras ci un continent a carei capitala se numea si Atlantida. Dar continentul era la randu sau impartit in 10 regate.
Pe platoul de la Altiplano se regasesc ramasitele unor vechi canale vizibile mai dificil la inceput dar pe masura ce imaginea din satelit este marita incep sa se desluseasca.
http://www.atlantisbolivia.org/atlantiscanals.htm
Este oare posibil sa fi existat o civilizatie primordiala de unde a inceput practic totul?
Va invit sa discutam pe marginea acestei decoperiri a lui Jim Allen si sa incercam sa vedem cum ar putea afecta cultura moderna eventuala confirmare a descoperirii lui Jim Allen.
Titlu: Raspuns: Atlantida din Anzi
Scris de: adelinn din 08 Noiembrie 2009, 14:06:17
atlantida nu a fost cica acoperita de ape?