Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cate feluri de Eter exista?

Creat de mm, 02 Noiembrie 2012, 03:17:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Cred ca trebuie pus si aici linkul dat de @abyss pe subiectul cu RM si cu grila pamantului.
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/ciencia_antigravityworldgrid03.htm#Diamagnetic Gravity Vortexes

Si apropo, eu am facut experimentul de acolo cand eram la scoala generala. Era distractie in pauze. Si totusi, nu ma multumeste explicatia data aici, la linkul de mai sus. Poate altii au alta parere...

fiulploii

Citat din: mm din  14 Aprilie 2013, 02:54:29
  Cred ca filmul si comentariul lui Dan Bozaru (Black Projects si Tehnologia Energiei Libere) din linkul de mai jos serveste foarte bine topicului de fata.
http://roaim.net.tf/?a=articles&p=793
  Sursa, din nou, binecunoscutul sait Active Information Media (AIM).

 
Documentarul nu mai e  :-D

 

Xanadron

#62
In completarea... premiselor discutiei macar, uite si-un PDF de 17 pag. continind teoria (interesanta, zic io) a "dublei elici a campului magnetic", apartinind unui fizician pe nume Tombe:

The Double Helix Theory of the Magnetic Field  :takeme:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

  Am reusit sa fac o traducere inteligibila (cat de cat) a unui capitol f. interesant, "Inside the electron", in care se descrie intrarea unui practicant yoghin in interiorul unui electron. Elementele "tehnice" dezvaluite se refera la particulele cele mai mici ale acestei lumi. Evident, prin citirea capitolului se poate dobandi o intelegere asupra notiunii de eter si in general asupra particulelor fizice materiale /si nemateriale/ vazute de Ron Cowen prin tehnica "micro-psi". Traducerea se gaseste la adresa:
  http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t11p20-eterul-eterul

  Multi isi pun problema cum arata un electron sau un quark, subquark, etc. Ar putea afla din acest capitol. Totodata, reiese din context ca fizicienii atomisti "oficiali" s-au "inspirat" din belsug din lucrarile teozofilor (Leadbeater si Besant), si nu numai ale lor, si se poate urmari cum s-au ghidat dupa ele, fara insa a recunoaste oficial vreodata prioritatile descoperirilor respective (si de aceea nici nu stim de ele).
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

fiulploii

 Dificil de comunicat  :roll:
Cum S-ar schimba percepția noastră asupra "aetherului"dacă ar rezulta ca este dotat cu "conștiință" sau ca are o componentă pe care o putem numi " conștiința " ?
   Mai multe amănunte pe tema " conștiinței eterului" cunoaște cineva?

S-ar părea ca subiectul acesta @ câte feluri de eter exista @ este in "simbioza" cu cel al evadării Matrix-iale  :-D

abyss

#65
Caută pe gogu "sine wave and consciousness " ssi vvezi pe biblioteca pleiade. ...parca . A fi conștient de sine este o sinusoida fibonaci. faraonii aveau pe cap o virgulă simbol al conștiinței, al undei sinusoidale. Spirala, timpul înfășurat reprezentat de traseul particulelor eterice permite acestora sa fie pe mai multe straturi ale timpului/traseului. Componenta de conștientă este generată cred deocamdată de calitatea de a fi viu/în mișcare lla nivel de univers. O componenta o reprezintă energia care devine vehicul și o alta care ar trebui sa fie informația care creaza structura energetica armonica precum  si cea atomica.
  Avem pe de o parte magnetism și pe de altă parte frecvente/vibrații purtatoare de informații sau Akasha.

fiulploii

 Fara suparare dar cred ca seria Fibonacci nu este o sinusoida  :-D
Intrebarea mea ar fi ceva de genul : daca presupunem ca eterul are o componenta de constiinta si este de fapt matricea care manipuleaza materia, spatiul si timpul cum s-ar schimba perceptia noastra asupra lumii fizice?

abyss

#67
Nu e la o prima analiza de moment. Legătura însă dintre sinusoida și fibonaci este dupa unii evidenta.

Este vorba despre interferențe armonice.

mm

#68
  Aceasta postare se adreseaza in special colegului @fiulploii, interesat de timp. Ca parere personala, sub diferitele denumiri vom intalni mereu atotprezentul eter [corect: aether].

  Un sait interesant:
http://www.keelynet.com/time/tdilation.htm

  Pornind de la acest link, gasim un concept interesant [care coincide partial cu alte concepte, din alte surse] precum ca: gravitatia=timp.

,,John Worrell Keely, in the late 1800's said that 'Time is Gravity' - indicating that it is the flow of gravity into matter which produces the clocked aggregation and dissolution of matter that we call 'weight' and which we measure as 'time.' "

  J. W. Keely, pe la sfarsitul anilor 1800 zicea ca ,,timpul este gravitatia" – spunand ca acesta este curgerea [fluxul] gravitatiei in materie care produce agregarea si disolutia sincronizata a materiei pe care noi o numim ,,greutate" si pe care o masuram ca ,,timp".

  Autorul articolului, Jerry W. Decker , a purtat o corespondenta cu Serghei, fiul lui V.S. Grebennikov.
  Ideea este foarte pliabila pe experientele de zbor ale lui Grebennikov, zboruri care pe langa anihilarea gravitatiei ,,se bucurau" si de caracteristica ,,glisarii temporale"

  "I am of the opinion that the universe is under intense energetic pressure, meaning high density energy out in open space, which flows into holes in space to produce and sustain matter. This influx of aether produces the effect we call 'gravity' which in turn produces the effect we call 'weight'.
  This aether (formerly called 'ether' whereas this term distinguishes from the chemical 'ether'), is analogous to ZPE, orgone, Chi and other forms of energy which are not clearly understood as to what they are or whence their source.
  The fact that gravity gets weaker as you move away from the planet indicates it has a gradient which we should be able to intelligently control, like dimming the incandescent light in a room by reducing the intensity of the electrical current.
  Since the Moon is smaller than the Earth and has an estimated 1/6th the gravity of the Earth, we know that size and density are proportional to gravity influx which means that matter on the Moon would aggregate and defrag (for the geeks and gamesters) at a TEMPORAL rate 1/6th that of Earth.
  In other words, the bigger the planet, the more gravity and the faster time would 'flow' when compared with a smaller planet where gravity would be less and time would be slower."


  Parerea mea este ca Universul se afla sub o intensa presiune energetica , ce are o inalta densitate de energie in spatiul cosmic [deschis, liber] care curge in gaurile din spatiu ca sa produca si sa sustina materia. [parere identica cu doctrina yoga] Acest influx de aether [aether e denumirea tehnica consacrata a Koilonului, spre a-l deosebi de eter – substanta chimica] produce efectul pe care noi il numim ,,gravitatie".
  Acest aether este analog cu ZPE, orgon, Qi si alte forme de energie despre care nu se stie clar ce sunt ele si care e sursa lor.
  Faptul ca gravitatia devine tot mai slaba pe masura ce ne indepartam de de planeta ne arata ca exista un gradient pe care ar trebui sa fim capabili sa-l controlam inteligent, tot asa cum micsoram lumina unui bec incandescent dintr-o camera reducand intensitatea curentului electric.
  Intrucat Luna este mai mica decat Pamantul si are o gravitatie estimata la 1/6 din cea a Pamantului, stim ca dimensiunea si densitatea sunt proportionale cu influxul gravitational care inseamna ca materia Lunii se va agrega si dezagrega[?] (pentru pedanti si jucatori? ) la o rata temporala de 1/6 din cea a Pamantului.
  Cu alte cuvinte, cu cat e mai mare planeta, cu atat mai multa gravitatie si mai rapid timp vor ,,curge"  in comparatie cu o planeta mai mica unde gravitatia va fi mai mica si timpul va fi mai incet[init].

.....

  Pana acum am crezut ca daca poti sa creezi o zona de gravitatie redusa va trebui sa ai si o zona corespunzatoare de timp redus. Asta inseamna ca ai putea trai intr-un astfel de mediu care ti-ar ajuta corpul sa se vindece reducand /sau eliberandu-l din/ stresul curgerii gravitatiei/timpului Pamantului. Sau redus sau anulat, [cand] ai pluti in aer. [Afirmatie ce e intarita de experientele/vindecarile lui Priore (daca nu ma insel)]
  Un proiect aflat in derulare indica o legatura clara intre gravitatie, timp si invizibilitate. Cautand corelatii ce ar putea sustine afirmatiile anterioare la experimente, din intamplare am observat pe raftul meu excelenta carte a lui Richard Thompson, ,,ET-ii si Vizitatorii Alieni". Stiind ca el este cel mai bun scriitor modern despre Vede din cate stiu, am inceput sa o rasfoiesc pentru toate corelatiile vedice.

..............

  Am reprodus doar cateva pasaje, articolul /si art. conexe/ este la fel de interesant de la cap'coada. Ideea de baza ce am retinut-o este ca si daca gravitatia nu este totuna cu timpul, cel putin in zborurile/experimentele lui Grebennikov ele se insoteau si acest lucru este esential pentru orice fel de analiza/meditatie asupra subiectului timp.

  Grebennikov a realizat cu usurinta modificari ale mersului ceasurilor folosind niste simple tuburi (astupate la un capat), de regula asamblate in fascicule. Deci modificarea "curgerii timpului" este la indemana oricui.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

fiulploii


Arhanghelul

#70
Citat din: fiulploii din  27 Aprilie 2015, 17:35:43
Fara suparare dar cred ca seria Fibonacci nu este o sinusoida  :-D
Intrebarea mea ar fi ceva de genul : daca presupunem ca eterul are o componenta de constiinta si este de fapt matricea care manipuleaza materia, spatiul si timpul cum s-ar schimba perceptia noastra asupra lumii fizice?

Deloc ... vezi mai jos ...

Citat din: abyss din  27 Aprilie 2015, 20:46:28
Nu e la o prima analiza de moment. Legătura însă dintre sinusoida și fibonaci este dupa unii evidenta.

Este vorba despre interferențe armonice.

Are legatura cu toroidul dublu de rotatie ... 

https://en.wikipedia.org/wiki/Logarithmic_spiral
http://www.maths.adelaide.edu.au/matthew.roughan/maths_talks.html

https://www.youtube.com/watch?v=vYOIBtxxark
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

mm

#71
  Am cam lasat in parasire acest topic. Rasfoindu-mi notitele am dat peste un text interesant a carui provenienta nu am reusit inca s-o detectez. Banuiesc ca e tot la Chimia Occulta sau la autori/texte conexe.


  As we has seen, a chemical atom may be dissociated into less complicated bodies; these, again, into still less complicated; these, again, into yet still less complicated.
  Dupa a treia divizare, numai una mai e posibila: a patra divizare ne da ultimul atom fizic din sub-planul atomic, ANU. Acesta poate disparea din plan [al nostru, fizic] dar el nu mai poate fi supus inca unei alte divizari. In aceasta stare ultima [de existenta] a materiei fizice au fost observate doua tipuri de ANU: ei/ele/ sunt identici in toate, mai putin in ceea ce priveste directiile [corect: sensurile] rasucirilor lor si a fortei ce curge prin ei/ele. Intr-un caz, forta "curge incoace" de "afara", din spatiul patru-dimensional, planul Astral, si trecand prin ANU, curge in lumea fizica. In al doilea caz, [forta] curge dinspre lumea fizica afara prin ANU inspre "exterior", din nou, adica dispare din lumea fizica. Primul e ca un izvor, din care bulbuceste (izvoraste) apa; celalalt e ca o gaura, in care apa dispare. Numim ANU-ul din care izvoraste forta - POZITIV sau MASCULIN; pe acela prin care (forta) dispare - NEGATIV sau FEMININ. Toate ANU-urile, dupa cum s-a observat, sunt una sau cealalta din aceste doua forme.
Fig. 3.
  S-a vazut/constatat ca ANU este o sfera, usor turtita si are o depresiune in punctul in care intra forta, cea ce-i da forma de inima. Fiecare [ANU] e inconjurat de un camp. ANU cu greu poate fi numit "ceva" [un lucru], intrucat materialul [lui] nu e acela din care sunt compuse obiectele fizice. El este format din curgerea [curenti ai] "fortei-vietii" si dispare [odata] cu scurgerea/drenarea sa. Teozofii numesc Forta vietii FOHAT, forta din care se separa toate planurile fizice. Cand aceasta patrunde "in spatiu", atunci Fohat "sapa cavitati in spatiu" - un vacuum aparent ce poate fi plin cu o substanta de un anumit fel, de o incredibila finete - apare Anu. Daca aceasta forta ar fi stopata artificial pentru un singur ANU, el ar disparea: n-ar mai ramane nimic. Probabil, daca acel curent s-ar opri dintr-o data, intreaga lume fizica ar disparea asemenea unui nor ce se dizolva in inaltul cerului. Doar persistenta acestui curent/curgere (prima unda de viata / life-wave/ , lucrarea celui de-al III-lea LOGOS) este cea care mentine bazele fizice ale universului. Pentru a examina constructia unui ANU se face un spatiu artificial. (Printr-o anume actiune a vointei, cunoscuta studentilor, se poate crea un asemenea spatiu impingand materia afara din spatiul respectiv si zidind-o [in afara]). Apoi, daca se practica o deschizatura in zidul astfel construit, forta inconjuratoare va curge inauntru si acolo vor aparea imediat spirale [elicoidale] inconjurand /cuprinzand/ "gaura" cu a lor tripla spirala pe doua infasurari si jumate, si reintorcandu-se la inceput cu o spiralare [interioara] prin [axa] ANU-ului; acestea [trei] sunt urmate imediat de sapte spirale mai fine, care le urmaresc in spiralare pe primele trei, pe exterior, reintorcandu-se la "inceput" [de la punctul de pe ele, de unde am plecat; ele nu au inceput si sfarsit, sunt de fapt niste fire-inele inchise] printr-o spiralare interioara pe axa ANU-ului, curgand in directie opusa - formeaza un caduceus cu primele trei. Fiecare din cele trei spirale "grosolane", turtite [? - flattened out] descrie un cerc[ciclu] inchis. Fortele care curg in el [in ANU]si ele tot de "afara" vin, din spatiul patrudimensional. Fiecare din spirele mai fine e formata din alte sapte spire inca si mai fine, pozitionate succesiv la 90 de grade unele fata de altele, fiecare mai fina decat precedenta sa; pe astea le numim spirillae (Fiecare spirilă e animata de forta-vietii a unui plan, si patru  dintre ele [plane sau spirile?] sunt in prezent normal active, cate una pentru fiecare cerc? [Round]. Activitatea lor, intr-un mod personal, poate fi fortata pretimpuriu[?] prin practica yoga.) Prin [celelalte] trei spire [ori spirillae? ori cele trei grosiere?] curg fire de curent de electricitati diferite [! trei feluri de electricitate?]; cele sapte spirale vibreaza ca raspuns [reactioneaza] la undele eterice de tot felul - la sunete, lumina, caldura, etc.; ele produc cele sapte culori ale spectrului; emit cele sapte sunete din scala [muzicala] naturala; raspund in diferite feluri la vibratia fizica - luminand, cantand, pulsand corpuri, ele se misca necontenit, incredibil, frumos si stralucitor. ANU este un soare in miniatura in propriul sau univers de o particularitate de neconceput. Fiecare din cele sapte spirale e conectata cu [cate] unul din Logoi Planetare, asa ca fiecare din Logosurile Planetare are o influenta directa functionand in materia insasi, [materie] din care toate obiectele sunt compuse [atomi, molecule probabil]. Se poate presupune la cele trei purtatoare de electricitate, ca [exista] o separare a Fohat-ului, care ar fi legata de Logosul Solar. Forta curge in depresiunea din forma de inima situata in partea de sus a ANU, si iese din varful ei [al cardioidei], schimbandu-si caracterul in cursul acestei treceri; mai mult, forta alearga prin fiecare spirala si fiecare spirila [[schimbandu-si degradeurile de culoare, ce izbucnesc din ANU-ul  aflat in rapida revolutie si vibratie, ce depind de cele cateva activitati a spiralei: uneori de un fel, alteori de alt fel]] [forta] e aruncata intr-o si mai energica actiune, si [odata] cu schimbarea activitatii de la o spira la alta culorile se schimba. ANU are - dupa cum s-a spus anterior - trei miscari proprii, adica miscari proprii, independente de orice impunere din afara. Se invarte fara contenire in jurul propriei sale axe, rasucindu-se ca un titirez; el descrie un mic cerc cu axa sa astfel ca axa (de rotire a) titirezului se misca intr-un mic cerc [nu-i precesie]; are o pulsatie regulata, o contractie si o expansiune, ca pulsatia unei inimi. Cand o forta este adusa ca sa-l tina [bear upon it], el danseaza in sus si-n jos, se arunca violent dintr-o parte in alta, executa cele mai incredibile si rapide giratii dar cele trei miscari fundamentale persista neincetat. Daca e facut sa vibreze, ca intreg, la o frecventa a oricareia din cele sapte culori, spirala ce corespunde acelei culori va straluci (briliant).



.  In acest text, sunt condensate unele dintre cele mai importante informatii tehnice privitoare la "caramida materiei" - ANU. Scuze pentru imperfectiunile mele de traducere.
.  De abia acum poate fi inteles postulatul enuntat de fizica si anume acela al existentei in natura a celor doua principii (rotitoare): de dreapta si de stanga. Elice de dreapta si de stanga, substante dextrogire si levogire.
.  Ceea ce "pompeaza" aceasta caramida (ANU) este forta-vietii insasi! Acesta este si motivul ca ne hranim cu alimente levogire, primind de la ele forta-vietii. Acelasi motiv este ca zaharul rafinat, cunoscut ca dextrogir, nu face bine corpului uman caci ii ia organismului forta-vietii.
.  Probabil tot de la aceasta informatie (ce dateaza de mai bine de 100 de ani, de la teozofi) a pornit si ipoteza, vehiculata pe ici pe colo, ca ce pierde aceasta lume (prin suferinta) poate fi castig, benefic, pentru "cealalta lume" caci forta vietii noastre, "pe care o pierdem", trece dincolo spre bucuria probabila a unor alte fiinte. Ipoteza lumilor duble, paralele conectate intr-un fel de tandem. Evident e o simpla ipoteza.
.  Se naste intrebarea: de ce cainii nu mananca salam de supermarket? Oare nu cumva aceste animale, cu simturi mai bune decat ale noastre, detecteaza natura dextrogira a produselor (OMG)?? De fapt, nici bacteriile sau mustele nu consuma binecunoscutele produse de tip OMG! Ma intreb si eu asaa, nu am verificat, deci e doar o simpla parere-ipoteza.
.  Tot acum inteleg in profunzime ca scala muzicala netemperata (= naturala) chiar de la spirilele astea provine iar scala temperata, ce se foloseste azi, este un surogat (cu efecte nebenefice). Asa cum putem afla acest lucru de pe internet si chiar de la topicul: http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t48-440-hz-versus-432-hz
.  Consider ca pe acest tip de baza de informatie se pot construi diverse ipoteze, teorii stiintifice, etc. Chiar ma intreb de ce nu se napusteste lumea (fizicienii de pilda, in corpore) asupra acestor extraordinare lucrari stiintifice (teozofice, yoghinice, etc.; nu eticheta conteaza) si sa le ( recunoasca mai intai) continue/dezvolte?
.

  Adaug ca raspuns pentru @fiulploii: spirala logaritmica (din plan Ox-Oy) poate fi o sinusoida cu amplitudine crescatoare daca, asemeni unui arc de ceasornic, este "intinsa" pe a treia axa de coordonate, Oz (si reproiectata apoi pe un alt plan paralel cu Oz).
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

mm

#72
   Fig. 3 si ANU animat, care lipsesc din postarea anterioara, in atach:

Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss



Interesante cele 3 benzi principale ale fluxurilor. Prin urmare acest ANU, ipotetic vorbind, ar putea fi alcatuit din magnetroni? La acele benzi ma refer.

Tot 3 benzi am intalnit pe portile de la intrarea in Stupa. Iar descrierile imagistice de pe acele intrari tocmai la asta faceau referire si te citez:
Citat din: mm din  16 Octombrie 2015, 04:04:33
    In acest text, sunt condensate unele dintre cele mai importante informatii tehnice privitoare la "caramida materiei" - ANU.
.  De abia acum poate fi inteles postulatul enuntat de fizica si anume acela al existentei in natura a celor doua principii (rotitoare): de dreapta si de stanga. Elice de dreapta si de stanga, substante dextrogire si levogire.
.  Ceea ce "pompeaza" aceasta caramida (ANU) este forta-vietii insasi! Acesta este si motivul ca ne hranim cu alimente levogire, primind de la ele forta-vietii. Acelasi motiv este ca zaharul rafinat, cunoscut ca dextrogir, nu face bine corpului uman caci ii ia organismului forta-vietii.
.  Probabil tot de la aceasta informatie (ce dateaza de mai bine de 100 de ani, de la teozofi) a pornit si ipoteza, vehiculata pe ici pe colo, ca ce pierde aceasta lume (prin suferinta) poate fi castig, benefic, pentru "cealalta lume" caci forta vietii noastre, "pe care o pierdem", trece dincolo spre bucuria probabila a unor alte fiinte. Ipoteza lumilor duble, paralele conectate intr-un fel de tandem. Evident e o simpla ipoteza.

Fiulploii, ar fi putut intelege la vremea aceea cand discutam pe acel subiect. Dar lumina celor aratate de tine @mm tocmai asta dezvaluie...cum sa privesti un basorelief cu mintea golita de adevarul conceptual.

Aceasta ipoteza aplicata pe textele antice egiptene cat si pe basoreliefurile mesopotamiene dezvaluie o lume pierduta in eonii de timp dar dinspre care iata, fluxurile inca ne mai inunda...

Multumesc @mm in nume personal pentru acest topic. Chiar daca nu ajungem noi se ne suim pe stele, a cunoaste adevarul este cel mai frumos lucru.

Acest mic ANU seamana izbitor cu acea particula denumita MORPH si care e sigla atat de explicita in mod dinamic de la canalul Discovery Sc.

Citat din: mm din  16 Octombrie 2015, 04:04:33
Ceea ce "pompeaza" aceasta caramida (ANU) este forta-vietii insasi!
Dar ''floarea vietii''?
Fiintele antice, acum fara costume biologice si care poate ca ne paraziteaza stau in adancuri prelungindu-si viata (cf. tab. smaragdina si Noului Testament). Pentru a supravietui la suprafata stau ciorchini pe oameni hraninduse de la ''floarea-vietii'' oamenilor. Sa fie aceasta floare a vietii din om, inima? Coincide acest condensator pulsator de campuri cu ceakra inimii, cu punctul de intalnire dintre cele doua fluxuri prezent si la ANU, la corpul omenesc sau animal, la planeta...de ce nu? Ea la nivel energetic este un ANU la scara macro...si tot asa. Planeta in centru are spun unii un generator de campuri. Dar daca nu este asa? Nu ar putea fi acesta rezultatul efectului intalnirii celor doua fluxuri?

mm

  Stimata multiclona, nu trebuie sa-mi multumesti pentru acest topic ci eu trebuie sa-ti multumesc pentru onoarea pe care mi-o prilejuiesti acceptand postarile mele modeste. Si nu vorbesc la misto. In afara de aceasta ar trebui sa-mi iau seama si sa nu mai fracturez mult mai importantele tale preocupari de studiere a OZN-urilor, precum acelea din filmele tale cu lampioane.

  In ceea ce priveste comentariul tau din postarea anterioara, parerea mea este ca le-ai cam facut varza. Poate ca ar fi mers totusi figura daca ai fi avut si ceva talent la scris sefeuri. Sau macar ceva caracter. 
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.