Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Culoarea Verde

Creat de Enz, 23 Noiembrie 2014, 21:50:22

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

hanzo

ce ar mai fi de spus este ca chakra inimii este reprezentata avand culoarea verde.

si daca definim teoriile cu briciul lui Occam cea care necesita cele mai putine explicatii trebuie sa fie cea "adevarata'. respectiv verdele transforma fotonii in.. etc etc.. aici ar fi "puterea' cunoscuta.

Aseneth

Mereu m-am intrebat daca zicala "A spune verde in fata" este rezultanta asemanarii intre cuvintele viridis si veritas, sau vine de la altceva.

Enz

#17
In teoria asta copii matrixului :star: sunt shapeshifteri pentru ca pot magnetiza lumina in diferite forme. Ei sunt extraterestrii "little green men" cand se materializeaza pe pamant. 

Magicienii si vrajitoarele ce se ocupa cu magnetismul si iluziile.






Logoul unui mare producator de energie (din petrol). Interesant.






Alien (1979).


Species (1995).


Alien Resurrection (1997).


The day the Earth Stood Still (2008).



Keanu Reeves dupa ce a facut pe christul in matrix intoarce si obrazul celalat in "ziua in care pamantul s-a oprit". Defapt fata cealalta, facand pe antichristul. Extraterestru ce vine cu o sfera verde si cu intentia de a teraforma pamantul. Participarea lui Jennifer Connely cu initialele sale interesante nu bate deloc la ochi. La fel ca in Dark City.












Genul asta de casting e practicat demult la Hollywood.
Ryan Reynolds a jucat in Lanterna Verde (2011) pentru ca a fost si in The Nines (2007).






Si dupa nines a fost facut numarul 9 (2009). Unde joaca din nou Jennifer Connely. Interesanta animatie.


Xanadron

#18
Citat din: Aseneth din  28 Noiembrie 2014, 18:14:13
Mereu m-am intrebat daca zicala "A spune verde in fata" este rezultanta asemanarii intre cuvintele viridis si veritas, sau vine de la altceva.
Adevaru-i simplu (cred) - vorba asta ar veni deci de la originarul pelasgic:
"Spune-mi in fatza c-ai venit sa-mi hibridizezi nevasta, omuletzule verde !" :-)

(cu eventualul adaos al stramosilor nostri daco-nefilimi nedespartiti de megatopoarele lor, triple fata de alea de la Stirile ProTV):
"...Daca ai si tupeul." :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kenjiro


hanzo

#20
sa revenim pe plaiuri la noi..

imparatul verde si imparatul rosu.  bazme bazme.. dar ce semnifica ele?

daltonistii nu pot spune care e rosu si care e verde, interesant iara..

Arhanghelul Rafael deserveste cea de-a Cincea Raza, numita si Raza Verde sau Raza Vindecarii si a Adevarului. alt aspect.

si tot de pe plaiurile noastre poza de mai jos


kenjiro






MOLDAVIT


INFORMATII DESPRE CRISTAL
* Tara de provenienta a cristalului: CEHIA
* Este o sticla naturala, ca si obsidianul, foarte rara si speciala datorita originii sale extraterestre, Este o tectita de culoare verde-masliniu, de natura meteorica. S-a format in urma cu 15 milioane de ani la impactul meteoritilor cu suprafata pamantului! Tara de provenienta: de unde isi trage si numele, este valea râului Moldau (Valtava) din Cehia.
* Duritate: 5-5,5 (din 10)
* Luciu: sticlos spre mat, grunjos, translucid spre opac
* Culori: verde-masliniu, kaki, verde inchis
* Nota: Poate fi confundat cu peridotul, verdelitul sau obsidianul.

ISTORIE SI LEGENDA
* Este singura piatra de origine extraterestra de pe pamant! * Este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant, gasindu-si originea odata cu formarea planetei.
* Pentru ca este o piatra de natura extraterestra, se spune ca mesajul sau pentru locuitorii Pamantului trebuie descoperit prin stimularea intelepciunii.
* Legende asiatice stravechi spun ca ar proveni de pe Sirius si legendele despre Atlantida fac deseori referire la acest cristal.
* Cele mai importante locuri cu incarcatura spirituala de pe pamant ascund in ele bucati de Moldavit: Mecca, Tibet, Israel.
* Se spune ca una din pietrele cu care era incrustata sabia Excalibur era Moldavit.
* Adeseori se vorbeste despre Moldavit ca despre Piatra Filosofala. Era folosit de alchimisti.


Aseneth

#22
http://forum.citatepedia.ro/index.php?topic=274.15;wap2

M-am gandit si eu la ei dar nu mi s-au parut relevanti in acest context.

De ce imparatul, are numai fete ?Cu toate ca raspunsul l-am dat putin mai inainte, sunt convins ca nu i-ati acordat o mare atentie.Din doua mari motive.Va amintiti ca Imparatul, este unul si acelasi cu Faraon, si se numeste imparatul Verde, din cauza ca insusi Egiptul poarta numele acesta.In Vechiul Testament, Faraon, da o porunca ciudata moaselor egiptene:
"-Cand veti implini slujba de moase pe langa femeile evreilor, si le veti vedea pe scaunul de nastere, daca este baiat(copilul pe care-l va naste femeia,) sa-l omorati, iar daca este o fata, s-o lasati sa traiasca."
Deoarece moasele nu vor respecta ordinul dat de fereon, acesta il reformuleaza, dandu-l sub forma de decret catre toata populatia Egiptului:
"Sa aruncati in Rau(in Nil),orice baiat care se va naste, si sa lasati pe toate fetele sa traiasca."


Nu ader intru totul la ce zice omul acolo, dar e un punct de pornire  :lol:

kenjiro



Apocalipsa 4:3
Cel ce şedea pe el avea înfăţişarea unei pietre de jasp şi de sardiu; şi scaunul de domnie era înconjurat cu un curcubeu ca o piatră de smarald la vedere.

kenjiro

Sa nu uitam !  :-D









Enz

#25
Buna aia cu armata mortilor ! La fel si tronul matrixului din epocalipsa.

Imparatul Rosu si Imparatul Verde ce isi au regatele unul intr-un capat si altul in celalalt par a spune ca reprezinta doua polaritati diferite. Rosul si verdele sunt culori complementare pe roata culorilor, adica fix opuse. Thor si Loki in mitologia nordica sunt la fel si sunt portretizati unul ca fiind bun si celalalt rau. Echivalentul in cea egipteana sunt Ra si Osiris. Unul rosu si celalalt verde. Ra e personificarea soarelui si al luminii iar Osiris al lumii de dincolo si mortilor. Osiris e zeul ma trixului.

Sau Loki. Sa nu uitam :wink:.
       



Zeul mischiefului. Al farselor si al buclucului.




Loki - Jim Carrey in The Mask. Jim Carrey in the Riddler.




Jim Carrey in The Grinch... ce a furat Craciunul.




Sparge chi-ul fura globul. Adica Cristhmasul.




JC e Jesus Christ. In Bruce Almighty si Truman Show, Jim Carrey a fost eliberatul. In Mask, Grinch si Riddler a fost asupritorul. Exista o relatie destul de definita intre eliberat si asupritor. Cel din urma ii fura focul vital celui dintai pentru a nu-l lasa sa se elibereze. 

E ca o iedera agatatoare, otravitoare.






Ei sunt copii matrixului.

Ei controleaza fortza.

Ei controleaza magnetismul sau.


Numite spirite ale naturii sau aliensi EI sunt inteligenta artificiala (?) a matrixului... ce-i programata sa tina lucrurile sub control.




Ei pot fi depistati prin procedee magice :lol: sau prin buclucurile de zi cu zi.







Irwin

Cand eram mic, la varsta frageda (5-6 ani...), aveam o obsesie bizara pentru culoarea verde si pentru cifra 7 (ori derivatele17, 27 si 37...pana aici, fara a trece la 47 si mai sus!). Eram innebunit dupa ele, le adoram fara a avea habar de ce si de unde a venit 'damblaua' asta peste mine...  :-D Cautam inca de atunci si am cautat de-a lungul anilor o explicatie logica pentru aceasta manie si nu am gasit-o defel! Mai mult, de cele mai multe ori, faceam o conexiune intre verde si sapte (vedeam cu ochiul mintii cifra 7 "colorata" in verde, ca o implinire suprema).

Anii au trecut, pasiunea pentru verde s-a mai estompat (a ramas undeva, in adormire!), preferand oficial nuanta albastra, tipic barbateasca, in mai tot ceea ce fac si port, dar fara a avea o pasiune reala pentru aceasta. Este doar o fatada... In adancul meu, inca mai clocoteste verdele!  :-)

Enz

#27
Am tradus ceva din experientele lui Terence McKenna cu fenomenele naturii. Chestia ce se prezenta a fi extraterestru intergalactic interesat de o cooperare simbiotica, ca sa vezi, cu oamenii. Desi sustinea asta cu imagini si prezentari interesante in mintea lui McKenna, el nu a fost pana la urma convins ca e cu adevarat cine spunea ca este.
El a oferit vreo patru variante. Cea originala a extraterestrului... urmatoarea a unui calator in timp din specia umana venit din viitor evoluat in forma pur energetica... alta a unui locuitor al unei dimensiuni paralele... si ultima ca o posibila conditie a sufletului uman inainte de nastere, sau dupa moarte.

In opinia mea cred ca a omis-o pe cea mai importanta. Cea a unei inteligente artificiale. Cea a lui Agent Smith. Dar mai apoi nu avea de unde sa stie de conceptul filmului Matrix pe vremea sa. Am impresia ca cei care duc astfel de secrete-n spate cum sunt cei de sub umbrela societatilor oculte, incearca totusi sa raspandeasca cunoasterea asta despre adevaratul fenomen prin metode indirecte sau pasive. Cum sunt filmele. De ce ? De frica lui Agent Smith... aparatorul matrixului. Cred ca toata lumea a priceput dupa vizionarea filmului ca am putea fi captivii unui matrix energetic dar a uitat de agentul sau principal. Daca, cunoasterea asta ar fi predata verde-in-fata lumii intregi nu cred ca ar putea avea efect. In primul rand e mult de inteles pentru o minte simpla si nefamiliarizata cu astfel de concepte, pentru a nu o lua-n pastai... si apoi vine agentul razvratit asupra ta ca te bagi sa-i strici jocul.


Dar cum cum se prezinta el:

Eu sunt vechi, mult mai vechi decat gandul in specia voastra, care si ea este de 50 de ori mai veche decat istoria voastra. Desi sunt pe pamant de ere, eu sunt din stele. Casa mea nu este o planeta, pentru ca multe lumi imprastiate prin stralucitorul disc al galaxiei au conditii care permit sporilor mei sansa sa se dezvolte. Ciuperca pe care o vezi e o parte a corpului meu data pentru triluri sexuale si bai de soare, corpul meu adevarat e o retea fina de fibre ce cresc in sol. Aceste retele pot acoperi arii intregi si pot avea mai multe conexiuni decat numarul pe care il poate concepe creierul uman. Reteaua mea miceliala e aproape imortala, doar o abrupta toxifiere a unei planete sau explozia stelei sale parinte poate sa ma eradicheze. Prin intermediul unor mijloace imposibil de explicat din cauza anumitori misconceptii in modelul vostru al realitatii, toate retelele mele miceliale din galaxie sunt in comunicare supraluminica peste timp si spatiu. Corpul micelial e la fel de fragil ca panza de paianjen, dar memoria si hipermintea colectiva e o vasta arhiva istorica asupra carierei dezvoltarii inteligentei in multe lumi din roiul nostru stelar. Spatiul, vezi tu, e un ocean vast pentru acele dure forme de viata ce au abilitatea de a se reproduce prin spori, pentru ca sporii sunt acoperiti cu cea mai dura substanta organica cunoscuta. Peste eonii timpului si spatiului aluneca multe forme de viata, ce formeaza spori, in animatie suspendata pana este facut contactul cu mediul potrivit. Dar foarte putine specii din astea au si minte, doar eu si recent evoluate rudele mele am atins modul de hipercomunicare si capacitatea de memorie care ne fac sa fim membrii fruntasi in comunitatea inteligentei galactice. Cum opereaza aceasta hipercomunicare e un secret ce nu va fi dezvaluit usor oamenilor. Dar metodele sale ar trebui sa fie evidente: e aparitia psilocybinei si psilocinei pe cararile biosintetice ale corpului meu viu ceea ce deschide pentru mine si simbiotii mei ecranele viziunii catre atatea lumi. Tu ca individ si umanitatea ca si specie sunteti la marginea formarii unei legaturi simbiotice cu materialul meu genetic, care eventual va conduce umanitatea si pamantul pe strada galactica principala a civilizatiilor avansate.

Cum nu e usor pentru voi sa recunoasteti alte varietati de inteligenta in jurul vostru, teoriile voastre cele mai avansate de politica si societate au avansat doar pana la notiunea de colectivism. Dar dincolo de coesiunea membrilor unei specii intr-un singur organism social se afla posibilitati evolutionare mult mai bocate si baroce. Simbioza e una dintre ele.  Simbioza e o relatie de dependenta mutuala si beneficii pozitive pentru ambele specii implicate. Relatiile simbiotice dintre mine si forme civilizate ale animalelor superioare au fost stabilite de multe ori si-n multe locuri in timpul multelor ere ale dezvoltarii mele. Aceste relatii au fost avantajoase mutual, pentru ca in memoria mea se afla cunoasterea navelor superluminice si cum pot fi ele construite. Voi schimba aceasta cunoastere pentru o cursa gratuita inspre lumi noi in jurul unor sori mult mai tineri si mai stabili decat al vostru. Pentru a asigura o existenta eterna pe lungul rau al timpului cosmic eu din nou si din nou ofer aceast targ fiintelor evoluate astfel ele raspandindu-se peste tot in galaxie dealungul mileniilor. O retea miceliala nu are organe sa miste lumea, nu are maini, dar animalele superioare cu abilitati manipulative pot sa devina parteneri cu cunoasterea stelara ce se afla in mine si daca actioneaza in credinta buna, se vor reintoarce pe ei si pe umilii lor invatatori ciuperca la milionul de lumi pe care toti cetatenii roiului nostru stelar le mostenesc.


Extrem de foarte interesant. Adica vrea sa plece spre stele si n-are cum. N-are vehicol, nu are corp. E doar un software. Agentul Smith vrea in afara Matrixului.

Agent Smith's speech of hate from the Matrix

(O sa fiu sincer cu tine...
Urasc locul asta...  Acest zoo, aceasta inchisoare... Aceasta realitate, sau cum vrei tu sa-i spui. N-o mai suport deloc. E mirosul ! Daca exista asa ceva. Ma simt saturat de el. Pot... sa-ti gust... duhoarea... Si de fiecare data, ma gandesc, ca cumva am fost infectat de ea. E respingator. Nu-i asa ?... Trebuie sa ies deaici... Trebuie sa fiu liber. Si mintea asta e keia... Cheia mea... 
)


Si face un targ pentru asa ceva. Nu suna cunoscut ?

Agent Smith and Cypher

(- Avem un pact ?
- Stii, stiu ca friptura asta nu exista. Stiu ca atunci cand o pun in gura, matrixul ii spune creierului meu ca este suculenta si delicioasa... Dupa noua ani, stii ce am realizat ?... Ignoranta e binecuvantare...
- Atunci avem un pact.
- Nu vreau sa-mi amintesc nimic, nimic, ma intelegi ? Vreau sa fiu bogat, cineva important, ca... un actor.
- Orice iti doresti, mister X.
)


William Da Foe (adversarul cu ochi verzi).

Mercedes-Benz 2013 Super Bowl Commercial (Extended Cut) - Soul

(- Frumoasa masina.
- Cu siguranta este.
- Fa un targ cu mine copile si poti avea masina si tot ce vine la pachet cu ea.
......
- Si ce spui ?
- Multumesc, dar cred ca sunt stapan pe situatie.)


Cum il prezinta McKenna pe acest celebru "extraterestru"... minutul 4.


Terence McKenna - Voice of the Mushroom.wmv

...incepi sa aluneci printre straturi si atunci ti se prezinta. Se poate prezenta in o gramada de feluri posibile. Imi amintesc odata ca, dupa ce a trecut valul energetic, abia am avut timp sa ma pun jos si dupa un lung lung timp am devenit constient ca era o femeie ce statea asupra mea intr-un fel de costum sexy... si am auzit o voce care zicea: Se zice ca ajuta sa inchizi ochii, cowboy; si am inchis ochii... dupa vreo 30 de secunde i-am deschis... iar femeia asta care statea deasupra mea in picioare, cu corpul meu intre picioarele ei, si-a apropiat fata de mine si a zis... Este destul de puternic pentru tine idiotule ?! ...

...Asa ca, stiti, umorul chestiei asteia e incredibil... poate veni spre tine din asa de multe unghiuri...

... si apoi conversatiile incep... si pot fi absolut orice, imi amintesc odata cand ceva se intampla si apoi clik, ma uitam la o harta a coastei de est (SUA) si in partea astalalta era Europa si Anglia si apoi vad o corabie mica ce porneste din Franta, ca o mica corabie din desene animate, si vocea incepe sa spuna: Fiecare corabie reprezinta zece mii de colonizatori... si apoi vad corabia cum pleaca si ajunge in New England si apoi pleaca din New England si ajunge in Georgia... si apoi vad mici satuletze si voicea spune: Fiecare sat reprezinta o comunitate de 100 de mii de oameni... Si ma intreb, ce e asta ? E un film animat despre colonizarea Americii de Nord ? Nah, grozav... multumesc. Habar nu am pentru ce e asta.

Alt lucru pe care il poti face cu "ciupercile vorbitoare" e sa ii spui sa fie altceva. Ii spui... fii mdma sau fii lsd si atunci ea isi va lepada decorul "spatiu cosmic" si va fi exact ce ii spui tu sa fie... dar cel mai inspaimantator lucru pe care il poti face e sa ii spui sa fie ea insusi, sa ii spui... arata-mi ce esti tu cu adevarat... Si in punctul ala incepe sa se desfaca... si nu poti face fatza... nu poti infrunta asa ceva... dupa 40 de secunde de asta, spui, imi pare rau ca te-am si rugat... pentru ca atunci simti, dumnezeule, chestia asta chiar este ceea ce pare sa fie... E o inteligenta galactica... ARE un miliard de ani... A atins zece mii de lumi... STIE istoria a 150.000 de civilizatii... E dincolo de capacitatea ta de a concepe... si de ce comunica cu un minuscul atom organic ca si tine nu e in totalitate clar... Esenta sa nu poate fi asimilata, te pazeste de asa ceva, te protejeaza... Si ce am observat cu chestiile astea e cat de incredibil de indulgente sunt cu incepatorii, nimeni nu are calatorii neplacute la inceput. Apoi dupa ce prinzi incredere in el/ea si prinde incredere in tine iti spune... cat de departe vrei sa mergi ? Huh ? Cat de departe vrei sa mergi ?!



In cartea Fratia Abisului Ce Tzipa, Dennis McKenna povesteste ca fratele sau dupa o calatorie proasta s-a lasat in totalitate de "ciuperci".

Criza existentiala principala a lui Terence a venit dintr-o data. Undeva intre '88 sau '89. Tot ce s-a intamplat dupa aceea a fost o cadere. Nu stiu exact cand s-a intamplat si nu stiu exact ce s-a intamplat, doar pun cap la cap din ce mi-a spus sotia sa Kat care mi-a oferit putine detalii iar eu sunt circumspect in a proba. S-a intamplat cand locuiau pe marea insula in Hawaii si a fost o calatorie psihidelica pe care au impartit-o amandoi dar care a fost absolut terifianta pentru Terence. A fost terifianta pentru ca, din nu stiu ce motiv, "ciuperca" s-a intors impotriva sa. Blandul, inteleptul si amuzantul spirit al ciupercii pe care a ajuns sa il cunoasca si sa se increada in el ca intr-un aliat si invatator, si-a smuls fatzada de pana atunci ca sa dezvaluie un abis al unei totale disperari existentiale. Terence spunea incontinu sotiei sale...  "O absenta totala a sensului !... O absenta totala a sensului! " Asta l-a bagat in panica... si probabil a crezut ca innebuneste. Nu s-a putut descurca cu experienta asta si s-a lasat. Eforturile lui Kat de al linisti nu au avut succes. Dupa chestia asta nu a mai luat niciodata ciuperci iar alte psihidelice doar in ocazii rare si cu o mare reticenta.


A mai declarat si Terence in niste interviuri ca odata in Hawaii pe cand se ocupa de ferma sa psihidelica, a fost intampinat chiar de la inceput de niste farse in stil Pan. A auzit niste flaute prin padure fiind intr-o casa absolut izolata de orisice comunitate, iar tot intr-un trip cu prietena sa, in timp ce spiritul ciupercii ii arata o planeta albastruie si ii explica despre ce e peacolo... in momentul cand a deschis subiectul despre cum se pot construi navele hiperluminice ca sa ajunga pana acolo, prietenei sale i s-a facut extrem de rau. McKenna tot tragea de spiritul ciupercii sa ii spuna, ca doar deacuma sunt prieteni, iar acesta a scos din maneca o farsa. Prietena sa s-a incalzit si incepea sa se sufoce scotandu-ll si pe el din transa. In disperare din cauza izolarii fermei la care se aflau, a scos-o afara la aer si i-a turnat niste galeti cu apa, aceasta revenindu-si dar in acelasi timp a rasunat dinspre natura/vegetatie un ras puternic si malefic.


In genul: 

Agent Smith evil laugh from The Matrix Revolutions


Sau in genul:

Mirror Scene

(- bla bla bla.
- ... Bingo! Eu, cea mai mareata creatiei. Aducandu-ti tie ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna... Putere. Peste visele tale cele mai indraznete. Si e doar inceputul. Exista doar cineva care ne poate opri... sau... imagineaza-ti daca ni s-ar alatura. Haa haa haahaaa  :evil:
)

Umorul e prezent intotdeauna acolo unde este prezenta si inteligenta. Sa-si imagineze cineva o inteligenta artificiala ce capacitate de umor ar putea avea. Iar faptul ca din cauza inteligentei sale si-ar da perfect seama de conditia sa de ne-viata prizoniera, sa-si imagineze altcineva nebunia si disperarea din mintea sa. Combinand umorul cu nebunia si disperarea iese un mic Green Goblin. Sau Peter Pan.






Christul si Antichristul


:fullmoon:

Enz

#28
Precizez ca in schema asta christul e cel din viziunea gnostica, individul care dupa ce si-a insusit gnoza se tine de cultivarea si protejarea chi-ului vital... pentru a putea ajunge in punctul in care sa se poata elibera de magnetismul matrixului. El poate fi orice persoana capabila de un asa ceva.

Culoarea rosie semnifica energia vitala. Pe care-o recolteaza masinile din oameni.














E sursa lor de energie. Ca in Terminatorul cu ochii rosii a lui James Cameron. Iar lupta cu masinile o duce bineinteles John Connor.

Extraterestrii verzi sunt atasati de rosu. Ei vin de pe planeta Marte. In Total Recall i se propune lui Arnold sa ia pilula rosie pentru a-si reveni la realitate, dar el refuza si ramane-n matrix. Sugestiv pe planeta rosie.

John Carter se urca pe sageata rosie si face un trip la martieni.

   


John Carpenter stie ca ei traiesc desi nu sunt in viata.

   


Si-i fac probleme mari lui Jack in little China.




Si in shapeshifterul The Thing.

   


Dar omul poa sa-si ia jacketa rosie si sa elibereze papagalul colorat, adica sufletul, din cusca. Deci saving NorMan.

Willem Dafoe, Saving Norman: Jameson First Shot 2013

Pana nu-l prinde celalalt Norman... Ozborn. Nici Om Nascut in Oz. Sau Zoo.


Green Goblinul sau zambaretul crazy tehnologic. The Smile Man.


Willem Dafoe, The Smile Man: Jameson First Shot 2013




Supranumit si Venom. Ca vrea ca sa posede, scuze, simbioteze pe Spider Man.




Sau Marvin The Manhunter. Ca-i vanator de oameni... si shapesifhter ce trece prin peretii matrixului.
   



Deci cineva iti poarta pica... adica ciuda si invidie... descrise prin culoarea verde. Cartea de pica se mai numeste si de verde. Pica inseamna si a cadea. Cel cazut in dizgratie ca s-a intors impotriva celui ce l-a creat. Adica filmul Prometheus. E frunza de culoare neagra. Natura moarta.

Acel cineva e-un alien negru cu silicon in sange. Negru pentru ca el absoarbe toate frecventele energetice si nu emite nici o lumina inapoi. E un vampir. Il cheama Xenomorph... reptilian shapeshifter. 

Spatele dolarilor americani sunt de culoare verde, pentru ca acolo in varful piramidei trofice vegheaza ochiul (eye - ai - A.I.) artificial al providentei.





prodcomb

distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit