Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

chemtrails

Creat de extrateresru_ro, 23 Ianuarie 2008, 02:39:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DepthOfField

#30
Cam de acord cu Jackie. Or fi si chemical trails pe ici pe colo, dar si natura isi are propriile fenomene fizice si meteorologice.

Putina documentare va propun, da, de pe Wikipedia:


"Valuri" atmosferice, putina teorie si cateva poze relevante: http://en.wikipedia.org/wiki/Gravity_wave

cateva date si imagini despre "cloud strees", nori de strada, nori determinati de cladirile de pe sol si modul cum aceste cladiri (discontinuitati) infuenteaza vanturile ce le strabat: http://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_street

cate ceva si despre "Lee waves", valuri atmosferice stationare: http://en.wikipedia.org/wiki/Lee_waves

Alte exemple: http://en.wikipedia.org/wiki/Wave_cloud

Alte "varietati":
http://en.wikipedia.org/wiki/Kelvin-Helmholtz_instability


cateva exemple de nori in valuri, poze chiar deosebite: http://www.kcrg.com/news/local/3195031.html
Si eu am vazut la Braila ceva asemanator acum vreo 2 ani, erau niste valuri, de asemenea si mai ales asta toamna am vazut valuri destul de evidente, da, aici la Braila, cred ca jumatate de zi s-au tot derulat. Nu stiu de ce nu am avut inspiratia sa pozez/filmez..poate pentru ca lucram contra timp acasa si nu-mi ardea sa ma intrerup, murdar cum eram...

Si niste valuri foarte interesante, date pe fast motion: http://www.youtube.com/watch?v=yXnkzeCU3bE

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

StarDust

Puteti descarca un filmulet facut de NASA de la urmatorul link:
http://science.nasa.gov/headlines/y2007/11oct_undularbore.htm?list973110
Arata derulat pe "rapid" exact acest fenomen.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Nox

#32
Analize confirmã prezenþa bariului în chemtrails:

http://www.youtube.com/v/okB-489l6MI
LINK: http://www.youtube.com/watch?v=okB-489l6MI

Am adãugat ºi linkul cãtre reportaj: http://www.ksla.com/Global/story.asp?s=7339345
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

StarDust

Pai eu zic ca in primul rand, trebuie dovedit ca acea apa a fost infestata pe calea aerului, si mai ales intr-adevar de catre acele chemtrails, lucru care cred ca inca nu s-a facut. Omul zice ca a vazut "particule" in aer apoi s-a dus si a luat probe de apa... mi se pare cam dubios, inca nu am vazut sau auzit de chemtrails care sa cada in mod vizibil pe pamant, acestea de de regula se disperseaza (dispar) complet la altitudini destul de ridicate. E posibil ca in zona sa fie apa din panza freatica infestata, dar asta presupune analize mai amanuntite despre care nu se pomeneste in acel reportaj. Ca sa dovedesti ca Bariul provenea din chemtrails, parerea mea e ca trebuie desfasurata o ancheta amanuntita, si nu doar o simpla analiza a continutului unui borcan.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

extrateresru_ro

chemtrails in cuatro milenio(si nu numai) o emisiune spaniola vorbeste ,vorbeste despre "afumare".imi pae rau e doar in spaniola dar sunt o multiutudine de informatii si in alte "limbi" .    cand in romaneste?


http://nomasmentiras.wordpress.com/2008/11/20/chemtrails-debate-en-programa-de-espana/
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

Fr0styan


Xanadron

#36
Fara sa incerc enuntzarea unor afirmatii infailibiliste :-P, din toptanul de informatii disponibile pe net, as putea concluziona (macar pentru mine-ma) ca problematica "chemtrails" e... cel putin REALA.

Ipotezele-s nenumarate (de la fanteziste la realiste, unele sprijinite si pe date stiintifice, dar si pe surse aparent de incredere, ca de obicei dornice insa de a-si pastra anonimatul, din motive evidente), filtrul logicii fiecaruia raminind sa decida ce si cit credem, pina-n momentul eventualei actiuni de "disclosure" (dezvaluire) SI a complexului asta de operatiuni clar secrete.

Posibil asadar sa fie de fapt masuri.. pozitive, poate chiar de prevenire/atenuare a unor viitoare influentze cosmice legate de apropiatul virf de activitate solara (anumite molecule-particule ar putea reflecta una-alta :-D), masuri luate evident "pe shest"  :wink: pentru evitarea panicii, dar nu-s excluse nici scopuri mai putin laudabile (de "modelare" a ionosferei pentru, sa zicem, o actiune mai eficienta a armelor tip HAARP  :roll:). Care, ca tot veni vorba, sint convins c-au fost folosite in cazul ultimului cutremur din Sichuan (si asta, nu doar fiindca Benjamin Fulford a afirmat-o).

Voi ce credeti, stimati forumisti Rufon? (membrii unei arii - ca sa nu-i zic "confrerie" - interesante in care uite ca intrai si io, cu speranta unor dialoguri constructive si care sa ma ajute in evolutia interioara, prin gimnastica neuronului macar).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

extrateresru_ro

am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

lylyt_ice

 Extraterestru_ro...ce dracu sa mai astept informatii? eu locuesc langa BONN si aici este cerul impanzit de rahahurile astea in fiecare seara...si asta de vreo doi ani incoace...vremea nu mai o nimeresc cei care o prezic,  ce se spune la starea vremii e total pe langa.... suntem sub control total.............numai ca, bietii copii care conduc acest forum habar nu au ce se intampla cu adevarat...de aceea au "tupeul" sa intervina cand cei care stiu adevrul incearca sa dea cate ceva de inteles!!!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

romulus

Citatsuntem sub control total.............
Si cine banuiesti ca ar exercita acest "control total lylyt ?Vreau parerea ta - eventual cu argumente!
Guvernul? Extraterestrii? Americanii ? Europenii?
Si mai ales in ce scop?
Pentru ca eu inca nu sunt lamurit ce semnificatie au, fac si eu ca toata lumea presupuneri .
Cineva, se pare  ca doreste sa lanseze pe acea cale, substante care sa duca la molime, imbolnaviri in masa? ce? Si guvernul ce face ?
In Romania -in zona unde locuiesc eu -  nu am vazut asa ceva (inca) !
Doamne ajuta sa nu vad niciodata !

Citatnumai ca, bietii copii care conduc acest forum habar nu au ce se intampla cu adevarat...de aceea au "tupeul" sa intervina cand cei care stiu adevrul incearca sa dea cate ceva de inteles!!!

N-am inteles ce-i cu copii de pe forum ? Ce-i cu ei ?

Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Yagg

De când condensul a devenit "dârãchimicã"?

CitatAceste dare de condens sunt in fapt niste nori. Ca orice nor din atmosfera, si aceste dare sunt formate in principal din vapori de apa condensata. In functie de starea in care se afla apa din compozitia lor, norii se impart in 2 categorii: nori de apa (in stare lichida) si nori de gheata (in stare solida). Norii de gheata, numiti si cirrus, sunt norii de la altitudini inalte (peste 7-8 km). Darele de condens fac si ele parte din aceasta categorie, cea a norilor de gheata, ceea ce inseamna ca in fond aceste dare sunt niste particule mici de gheata.
Sursa: Romanian Spotters Forum

Nici vânturi nu mai ai voie sã tragi, cã faci parte din conspiraþia masonicã...

StarDust

Exact, nu e vorba decat de un fenomen de condensare. Normal ca traficul aerian a crescut mult in ultimi ani, ca o consecinta aceste dare de condensare s-au inmultit. E evident ca acele dare sunt create de motoarele avioanelor, se poate vedea asta in fiecare poza, deci produsele de ardere favorizeaza acel condens, nimic altceva. Eu mi-am mai spus parerea, doar nu-s nebuni americanii si englezii sa isi extermine, sau sa isi reduca populatia acum, cand unul din atributele suprematiei mondiale e insasi sanatatea si numarul de indivizi sanatosi ai natiunilor care isi doresc asta.

Citat din: lylyt_ice din  29 Iunie 2009, 23:01:48
numai ca, bietii copii care conduc acest forum habar nu au ce se intampla cu adevarat...de aceea au "tupeul" sa intervina cand cei care stiu adevrul incearca sa dea cate ceva de inteles!!!

Nici eu nu am inteles nimic de aici! Nu are nimeni nici un "tupeu", discutam civilizat ca doar e forum, imi pare rau ca nu pot fi de acord cu aceste teorii "conspirationiste" referitoare la chemtrails, asta pana la probe solide  care sa afirme valabilitatea unei astfel de teorii.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

 Nu stiu ce ai inteles tu...din "poze" dar eu vad aceste linii de "CONDENS" cam in fiecare seara deasupra capului, cam zece de-odata in toate directiile, iar imediat dupa aceea se umple cerul de nori cu forme cat se poate de ciudate. Cum este putin cer senin, imediat apar avioanele care imprastie aceste chimicale...parca ar incerca sa impiedice razele soarelui sa patrunda printre nori pana la ruprafata pamantului. Cu ce scop toate aceste eforturi si cine finanteaza acest plan, este alta intrebare...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

Cam asa arata cerul deasupra zonei in care locuiesc eu...credeti inca in "condens"?

  http://www.dailymotion.com/video/x970ri_killer-chemtrails-shocking-informat_webcam
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?