Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Abisul răului

Creat de Ganditorul, 23 Martie 2021, 13:57:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: SLEAH19 din  16 Aprilie 2021, 15:24:20
...
  Posibil faptul că era vaccinată deja de aproape 4 săptămâni să o fi  ajutat?

Posibil și chiar probabil...
Situație similară cu socrii mei...
Infectați cu covid la vreo două săptămâni după primul vaccin, probabil la priveghiul fratelui socrului, decedat de covid, nevaccinat (când am auzit că vor să facă adunare de oameni în vârstă, i-am spus soției, sună femeie la 112... mi-au spus că nu știu ce și nu știu cum...) După două săptămâni socrul meu a murit în urma complicațiilor pe fond de covid (diabet) starea lui degradându-se dramatic într-o zi, după câteva zile de speranță... au cedat pe rând pancreasul, rinichii, inima... Șansa soacrei (cu istoric astmatic) a fost probabil vaccinul, făcând o formă ușoară...

Grifon

Hm...observ, din punctele de vedere enunțate, că a crescut și la domniile voastre convingerea in periculozitatea virusului.
Sunt mirat (nu se pune problema că nu vă cred experiențele parcurse).
In jurul meu nu a existat nicio dramă, nici in familie, nici colegi de serviciu, nici vecini, nici cunoștințe.
E drept, dintre persoanele ce le cunosc, 11 au fost catalogate ca având "virusul"..  7 n-au avut absolut nicio suferință (decât angoasa că nu puteau sparge capul celor ce i-au incondeiat, dinamitându-le activitatea). 4 au avut niște probleme, dureri de cap, febră, oboseală musculară - adică exact precum gripa obișnuită. Singura diferență, pe care 6 din 11 mi-au confesat-o, a fost absența gust / miros.

In fine...fiecare cu experiențele sale. Asemeni d-lui @SLEAH 19, nici eu nu-mi permit a convinge pe alții pro sau contra vaccin. Spun doar ce voi face eu.
NU m-am vaccinat, și nici nu am de gând.
Motto-ul meu : "prost, dar hotărât !", ..hahahaa !

socrate

Hm...drama este ca vaccinarea e imperios necesara,cine stie de ce si pt. ce?,sunt multe variante posibile ...oricum,este cert,scopul "virusului" este vaccinarea..... :wink:

hoinar

Analiza si evertismentul unei somitati in domeniu:  https://youtu.be/pyPjAfNNA-U
the older I get, the faster I was

socrate

Citat din: hoinar din  19 Aprilie 2021, 01:31:20
Analiza si evertismentul unei somitati in domeniu:  https://youtu.be/pyPjAfNNA-U
De acord cu ce spune somitatea in domeniu (am citit ceva similar tradus in romana),problema este,somitatile stiintifice pot discuta si noi  cei multi la fel,dar decizile le iau "somitatile stiintifice patriarhaliste" aflate la putere,guvernarea Terrei.In decursul erei patriarhal/misogin sclavagiste,razboinic cotropitoare,inumane,imorale,sistemul social patriarhal, au fost si sunt multe somitati in diferite domenii,inclusiv,domeniu social care au constatat si avertizat despre misoginismul,criminalitatea,inumanismul,robia,hotia/talharia etc. si care au fost rezultatele !? Dreptatea fara putere este neputincioasa, puterea fara dreptate este tiranica, afirma Blaise Pascal,mai pragmatic,realist,Voltaire spunea despre sistemul social,ideologia si legislatia patriarhala in varianta evreiasca ....Religia s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost.,Alexandre Dumas a ajuns la concluzia,daca ideologia si legislatia patriarhal/criminala,inumana,imoral ar fi aplicata pe pielea creatorului,liderului sistemului patriarhal (cu referire la liderul evreiesc,creatorul imperilui patriarhal cre.tin) si a acolitilor lor s-ar sinucide .... Daca Dumnezeu ar fi brusc condamnat sa traiasca viata pe care a abatut-o asupra oamenilor, s-ar sinucide.Ciudat,foarte cidat,somitatile,de toate felurile cat si intelectuala turma atee si religiosa,cre.tina 'au alte varietati patriarhaliste ... nu fac referire explicita la ideologia si legislatia sistemului social pus in discutie,despre care se discuta,adica, sistemul social patriarhal ... de ce oare!? sunt perverse somitatile patriarhaliste,e de inteles,dar si "somitatile intelecte" ce discuta despre sistem sunt tot perverse ? 'au proaste gramada !? .... e ceva de genul ... Filozofie. O rută din mai multe drumuri, care conduce de nicăieri spre nimic.Ambrose Bierce ...  :wink:

abyss

Pana acum nici o analiza a nici unei asa zise somitati nu m-a convins sa nu ma vaccinez. Am auzit numai prostii. Si ma intreb daca nu cumva actorii chinezi sunt in spatele anti-vaccinistilor. Lor le prieste pandemia si efectele acesteia. E un fact-chek.

Am primit confirmarea programarii la vaccinare. Am vazut ca la Sinaia mai sunt locuri libere la Phizer. Sunt foarte multumit.  :fullmoon:

hoinar

Majoritatea vaccinurilor reprezinta asigurarea ca mai devreme sau mai tarziu, toti recipientii vor ajunge clienti. Nu am fost niciodata vaccinat, gratie tatalui meu care a vazut departe si in profunzime. Am fost bolnav de cateva ori in viata, pret de 1-2 zile de fiecare data.

Otrava asta limpede ca programarea prin televizor o voi refuza cu orice pret. Nu ma voi vaccina pentru absolut nimic in lume si-mi asum toate "riscurile" la care sunt expus natural sau nenatural de cand m-am nascut.

Trist este ca vad o crestere ingrijatoratoare a agentilor pe acest forum care vin cu povesti de adormit copiii, incercand sa sadeasca teama in mintile celor inca nehotarati.

Nu exista nici o pandemie. Guvernul duce un razboi psihologic si chimic deschis impotriva populatiei. Daca te vaccinezi, iti meriti toate consecintele!
the older I get, the faster I was

hoinar

the older I get, the faster I was

Siona

#38
Am uitat sa va salut cu deosebita placere.

So,

Ati citit acest articol? Ce parere impartasiti, cu argumentele (opiniile) voastre sau cu alte articole pe aceeasi tema?


https://evz.ro/expert-renumit-vaccinarea-transforma-covid-in-arma-de-distrugere-in-masa-cum-e-descris-cosmarul.html


zamotrak

Citat din: abyss din  22 Aprilie 2021, 19:36:57


Am primit confirmarea programarii la vaccinare.  Sunt foarte multumit.  :fullmoon:

Am ezitat un timp ,daca sa postez sau nu.
@abyss,noi doi ne cunoastem,intr-un fel si pot spune ca decizia ta vine intr-un context in care o serie de persoane cunoscute mie  ,bine informate ,conectate la surse de informare alternative,au luat decizia vaccinarii.Si ei cunosteau toate(probabil) riscurile si posibilele consecinte,in timp.
Deh,rasucite cai are Dumnezeu,in zona Abisului Raului.

abyss

Apreciez mult parerea ta @zamotrak.
Eu m-am informat si am analizat tot ce se putea afla precum si ce ar putea reprezenta ceea ce nu s-a publicat despre vaccin. Totodata am analizat si teoriile antivaccinistilor. Si in acest caz mi-am format o concluzie (de moment macar)
Am hotarat sa ma vaccinez. Nu bravez, nu indemn pe nimeni la nimic. Dar cine doreste si are curaj (fiindca iti trebuie curaj) si-i foloseste sa-l faca. Eu nu mai suport nebunia asta. am vazut in familie si printre cunoscuti ce face virusul. Alege fara un discernamant logic. Concluzia mea este ca ceea ce s-a spus si explicat stiintific despre vaccinul mARN este solutia iesirii din marasm. Daca vaccinul nu contine ce s-a spus ca ar contine si ar avea alta actiune conform altor pareri din alta zona mai obscura, zona curelelor de transmisie a unor alte interese (Big Pharma), atunci... nu stiu, asta tine deja de domeniul confabulatiilor ori al conspiratiilor nefondate fiindca pentru a fi crezute trebuie prezentate dovezi solide. Nu o vata care se misca si noi ne imaginam nanobotzi sau preoti care predica antivacinarea fiindca vaccinul iti anuleaza botezul... in fine. Eu nu mai rezist la asemenea tampenii de genul card = drac.

Evident, cine nu are nevoie de vaccin sa nu se vaccineze. Cu siguranta, e calea cea mai buna !!!

Evident, cine are nevoie de vaccin sa o faca, iata acum e disponibil si la noi (cine ar fi crezut??).

socrate

Citat din: Siona din  26 Aprilie 2021, 10:13:35
Am uitat sa va salut cu deosebita placere.

So,

Ati citit acest articol? Ce parere impartasiti, cu argumentele (opiniile) voastre sau cu alte articole pe aceeasi tema?


https://evz.ro/expert-renumit-vaccinarea-transforma-covid-in-arma-de-distrugere-in-masa-cum-e-descris-cosmarul.html

Hmm.... ambigua exprimarea,este vorba de distrugerea in masa doar a corpurilor biologice/fizice sau implicit si a  fiintelor spirituale/energetice?,din articol nu reiese distinctia clara dintre fiinta energetica si fiinta biologica,costumul bio-corporal.Deci,se pare e un articol adresat in exclusivitate majoritatii,deci prostilor,altfel spus,vorba lui abyss,botezatilor :wink: .Altfel spus,mai pe intelesul "botezatilor",ce relevanta are optiunea "turmei botezate" pt. ciobanul evreiesc creator de turme bipede cre.tine sau alti ciobani/stapani si aferentele lor turme paterne!?  :wink:

Grifon

Sunt ușor nedumerit, dle. @abyss, cu privire la formulārile : "cine n-are nevoie sā nu se vaccineze", iar "cine are, sā o facā". Mai precis, cum definești dumneata nevoia ?
Dacā permiți o indiscreție...în cazul d-tale în ce a constat...nevoia ?
(dacā intrebarea e prea personalā, înțeleg și nu insist).

hoinar

Citat din: Grifon din  27 Aprilie 2021, 22:29:21
Sunt ușor nedumerit, dle. @abyss, cu privire la formulārile : "cine n-are nevoie sā nu se vaccineze", iar "cine are, sā o facā". Mai precis, cum definești dumneata nevoia ?
Dacā permiți o indiscreție...în cazul d-tale în ce a constat...nevoia ?
(dacā intrebarea e prea personalā, înțeleg și nu insist).

Probabil i-o impune serviciul.  :roll:  Asteptam insa mai multe informatii din partea dumnealui.
the older I get, the faster I was

abyss

In cazul meu "nevoia"/necesitatea vaccinării a fost stabilită de către medicul specialist, tardiv, însă așa a fost să fie. Prin urmare chiar cu riscul de a vă dezamăgii am sa vă scutesc de detalii inutile.