Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Fenomene conexe si paranormale => Subiect creat de: calator astral din 21 Mai 2010, 13:18:44

Titlu: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: calator astral din 21 Mai 2010, 13:18:44
Dar daca cercurile misterioase din lanuri ar avea niste autori mult mai apropiati decît credem? foarte foarte apropiati chiar...Adevarul ? Noi cream aceste misterioase cercuri, noi, prin constiinta noastra, dirijata în unde de tip Vortex Electromagnetic, sper sa deschid ochii multora pe Forum...Energie,Vibratie, Frecventa, Electromagnetism....astea ar fi cheile necesare întelegerii acestui neobisnuit fenomen.
Va invit sa descoperiti aceasta explicatie si sa comentati, daca merita:


Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: padme din 21 Mai 2010, 23:30:49
Mda, respectiva Magenta Pixie este canalul prin care comunica niste entitati! Pt 30 de dolarei citeste pe oricine!

http://magentapixie.weebly.com/

Se pare ca respectivul colectiv nu a luat in calcul si creatiile artistice umane contemporane, mah Calatorule (care acum te iei de mine ca o dau pe ezoteric, acum imi aduci dovezi ezoterice deosebit de relevante). Cercurile alea s-ar putea umple de vibratiile celor care le viziteaza, daca e sa o luam asa,  iar de vindecari chiar n-am auzit!
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: adrian75 din 21 Mai 2010, 23:49:27
Ce reprezinta de fapt acele simboluri?
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: padme din 21 Mai 2010, 23:52:10
Citat din: adrian75 din  21 Mai 2010, 23:49:27
Ce reprezinta de fapt acele simboluri?

O intrebare buna! Si eu as vrea sa stiu de ce constiinta noastra?!(conform MP) ar crea un fractal?!
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: jean din 22 Mai 2010, 21:57:03
Citat din: calator astral din  21 Mai 2010, 13:18:44
Dar daca cercurile misterioase din lanuri ar avea niste autori mult mai apropiati decît credem? foarte foarte apropiati chiar. Adevarul ? Noi cream aceste misterioase cercuri, noi, prin constiinta noastra, dirijata în unde de tip Vortex Electromagnetic. Energie,Vibratie, Frecventa, Electromagnetism.
Am vazut mesajul personal asa ca am sa-ti raspund aici. Daca lasam la o parte pe cele facute de oameni, ramane cealalta parte cu cercurile care nu pot fi explicate. Dupa parerea mea acelea nu sunt facute de extraterestri, desi ar putea fi posibil. Dar pana la proba evidenta...Atunci cine le-a facut? Cum ai spus si tu ,,constructorii sunt mult mai apropiati decît credem". Asa cred si eu. In acelasi spatiu cu noi dar in zona eterica, plan, alta dimensiune, cum doriti, a Pamantului exista anumite entitati care prin intermediul acestor cercuri incearca sa ne atraga atentia de existenta si inteligenta lor. Si ca sa raspund lui adrian75, simbolurile nu reprezinta nimic, mesajul conteaza. Care este mesajul? Mesajul este: noi suntem aici, langa voi, suntem inteligente, stim totul despre voi. Dezvoltati-va si ajungeti sa ne cunoasteti. Tine mintea umana iscoditoare. Mie asa imi place sa cred, pana la noi dovezi, binenteles.
O idee despre constructorii acestor cercuri va puteti face cu citatul de mai jos din cartea ,,Fenomenul Valentina", scria de Florin Gheorghita.
 Nu noi cream aceste cercuri cu constiinta noastra, si mai lasa ,,Vortexurile Electomagnetice" ca a ajuns sa ma plictiseasca aceste cuvinte si numai cand le vad nu mai citesc. Ai mai sacris: Energie,Vibratie, Frecventa, Electromagnetism, vibratia si frecventa este cam acelasi fenomen, ai grija.

Citat din cartea Fenomenul Valentina scrisa de Florin Ghiorghita.
Nota: Nu uitati ca Valentina este oarba de prin clasa a doua si tot ce vede, vede mental.
pag.35: Intr-o zi a venit un balon mai mare, verde, cat un bostan, si o stat deasupra mea. Atunci i-am spus lui tata:
 -Tata uite, asta imi da credinta in mine ca nu trebuie sa ma mai duci de mana, de-acum o sa merg singura caci inaintea mea o sa mearga bostanul asta verde si eu o sa merg in urma lui. Si atunci m-am ridicat si am plecat dupa el. Bostanul (sfera de lumina verde) a luat-o asa in aer, inaintea mea, pe deasupra erbii. Tata se uita dupa mine mirat deoarece el nu vedea acel balon de lumina, cum de pot merge corect pe drum fara sa ma tina nimeni de mana. Am zis fratelui meu:
 -Bade uite de acum nu mai este nevoie sa ma tina nimeni de mana, ca au venit de sus mai multe baloane de lumina, dintre care unul ma duce peste tot.
Fratele se tot uita dar nu vedea nimic. Si atunci mi-a zis:
 -Mergi pe acolo pe unde te duce bostanul tau (sfera de lumina). Atunci s-a intimplat un lucru tare curios care a fost vazut de fratele meu, de tata si de oamenii din sat: Pe unde mergea bostanul acela de culoare verde, ardea toate varfurile la lucerna si le indoia tulpinile, presandu-le in jos. Cum tot salta el si se tot dadaea de-a tumba, facea carare si pe acolo mergeam eu. Fratele meu culegea cate o mana de frunze din alea arse ca sa le arate lui tata. Cand s-o ridicat in aer, balonul acela verde s-a facut de culoare aurie si a trecut pe deasupra capului meu cu o fierbinteala mare, de parca mi-ar fi ars parul de pe cap. S-a inaltat deasupra biserici, langa crucea de sus. L-am vazut cum a ramas acolo. Fratele ma luat de mana si am mers acasa.

Concluzii:
-Pare sa aiba comportare inteligenta, a comunicat mental cu Valentina:
-Indoaie, presaza, si arde varful tufelor de lucerna. Asamanator celor din cercuri.

Tinand cont de concluziile de mai sus si de unele filme in care se vad sfere pe langa aceste cercuri, este posibil ca, astfel de entitati sa fie creatorii desenelor respective. Iar Valentina nu a zis ninic de extraterestri. Ia zice in carte ca, acele sfere vin de undeva de sus, dar nu de pe alte planete.
Pe aceste concluzii ma bazez cand sustin cele ce am spus mai sus, ca nu sunt de origine extraterestra, si sunt undeva in apropierea noastra. Noi nu le putem vedea, sau inca nu vor ca noi toti sa le vedem. Nu suntem pregatiti.
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: adrian75 din 23 Mai 2010, 11:21:07
Jean,teoria expusa de tine poate fi adevarata,e posibil ca aici pe pamant,dar intr-o alta dimensiune sa existe entitati cu o inteligenta mult superioara in comparatie cu a noastra,insa deocamdata este doar o teorie. Nici ipoteza extraterestra nu ar trebui exclusa pt ca...cine poate aduce probe concrete ca acele crop circle nu sant facute de entitati care vin din afara planetei nostre? Cat despre ce reprezinta acele simboluri....tu ai spus ca nu reprezinta nimic,doar mesajul conteaza....si daca totusi reprezinta ceva? Daca acele simboluri pe langa faptul ca au rolul de a ne atrage atentia...reprezinta intradevar un mesaj,sau daca vrei un fel de cod,un cod pe care odata capabili sa-l descifram vom fi pregatiti(asa cum spui tu) sa accedem la nivelurile superioare? Simbolistica a facut parte din viata noastra inca din cele mai vechi timpuri.Daca si aceste entitati folosesc aceeasi cale de a comunica cu noi? Eu nu spun ca am dreptate...insa cred ca acele simboluri reprezinta ceva,ceva ce deocamdata noi nu putem intelege.
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: padme din 23 Mai 2010, 11:46:27
Citat din: jean din  22 Mai 2010, 21:57:03
  Si ca sa raspund lui adrian75, simbolurile nu reprezinta nimic, mesajul conteaza.


Am mari dubii ca... hai sa zicem, o entitate superioara n-ar avea ceva mai bun de facut decat sa se plimbe prin lanuri desenand flori fara nici o semnificatie!
Chiar si tu mai jos vorbesti despre o posibila semnificatie!
Chiar si Asimov are o carte "Zeii insisi" in care vorbeste despre aceasta comunicare dintre dimensiuni, chiar daca e sf...e interesant expus modul in care se cauta o modalitate de comunicare si intelegere reciproca!
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: Xanadron din 23 Mai 2010, 13:36:20
F. buna postare, jean !  :rainbow:
Fie si doar fiindca-i o concisa (dar convingatoare) dovada a comunicarii "inter-dimensionale" - chiar daca doar circumstatziala poate.
Oricum, existentza "nevazutelor" e dificil de probat "tale quale" pentru "Toma-necredinciosii" - dar uite ca nu chiar imposibil...

Restul discutiei problematicii de tip "de ce? de catre cine?" etc lasa loc de multiple ipoteze, care eu cred totusi ca se vor clarifica in cursul existentzei noastre (la orizontul urmatorilor ani, adica) - optimist mai sint, nu?!  :lol:
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: jean din 23 Mai 2010, 13:47:00
Citatdeocamdata este doar o teorie. Nici ipoteza extraterestra nu ar trebui exclusa pt ca...cine poate aduce probe concrete ca acele crop circle nu sant facute de entitati care vin din afara planetei nostre?
Da este o teorie ca toate celelalte. Pe baza informatiilor mele, la aceasta concluzie am ajuns. Teoria mea se bazeaza dupa cum ai vazut pe anumite chiestii reale. Nu am exclus nici ca pot fi de origine extrarerestra, e vorba de creatorii lor, dar nu este nimic concret in acest sens. daca vom avea dovezi atunci voi crede.
CitatDaca acele simboluri pe langa faptul ca au rolul de a ne atrage atentia...reprezinta intradevar un mesaj,sau daca vrei un fel de cod,un cod pe care odata capabili sa-l descifram vom fi pregatit
Chiar tu ai spus: Simbolistica a facut parte din viata noastra inca din cele mai vechi timpuri. Daca si aceste entitati folosesc aceeasi cale de a comunica cu noi?
Pai daca ne ocupam de simbolistica din cele mai vechi timpuri si ei stiu asta, atunci aceste entitati folsesc aceasta cale pentru a comunica cu noi. Uite un citat din revista magazin. Este vorba de un articol despre cercuri, care merita citit este foarte interesant.
CitatPrivind in directia de unde parea sa vina, Colin a vazut, pentru câteva secunde, o minge luminoasa neclara. Rita spunea ca ei i s-a parut ca e capul unei fapturi scunde. Era de parca ,,entitatea" nu doar ca ar fi stiut unde sunt ei ci ar fi si interactionat in mod inteligent cu gândurile, cuvintele si actiunile martorilor.
http://www.revistamagazin.ro/content/view/7504/4/
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: Tayka din 23 Mai 2010, 13:55:10
Cu îngãduinþa D-lor voastre o sã încerc sã expun ºi eu o umilã pãrere proprie cu privire la posibila provenienþã a acelor mesaje din lanuri precum ºi a creatorului sau a creatorilor lor:Atunci când se stabileºte un contact GPS existã în funcþie un emiþãtor,o camerã fotto digitalã situatã pe un satelit,precum ºi un receptor terestru capabil sã controleze acea camerã,în sensul de ai regla focalizarea,aria,etc.Aceste reglaje se realizeazã de cãtre receptor prin diferite comenzi care trimit spre camerã impulsuri wireless (comenzi radio).Camera este prevãzutã cu dispozitive de citire cu laser,ºi probabil cã vreo ,,entitate"dela Nasa,sau alte,,agenturi"testeazã transmiterea de imagini prin gps,ºi ptr. ca sã nu ne sperie trimit deocamdatã semnale cu diferite broderii frumoase prin lanuri,deºii probabil cã descoperirea va fi folositã ca armã..Iatã aºa dar ºi o posibilã variantã mai Pãmânteanã pentru fenomenul Crop circle.Cât despre pãrerea lui Jean cã vibraþia ºi freqv.sânt cam acelaºi lucru e greºitã.Cãlãtor Astral sa referit la vibraþie ca energie, orice obiect având o oscilatie (vibraþie)energetica proprie-vezi aici; http://www.lumeaingerilor.ro/Legeavibratiei/tabid/161/Default.aspx  ... Pe când Frecvenþa este mãsura numãrului de repetãri ale unui fenomen periodic în unitatea de timp: http://ro.wikipedia.org/wiki/Frecven%C5%A3%C4%83

Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: calator astral din 23 Mai 2010, 17:01:10
Bineînteles ca mesajele respective au o semnificatie, nu fiti copii! By the way, multam pt precizare,taica, a discuta despre diferenta dintre frecventa & vibratie tocmai pe marginea acestui subiect controversat (nu uitati ordinele de marime fata de frecventele utilizate in tehnologiile conventionale, sînt vibratii "speciale") este cu totul inutil pentru ca avem de-a face cu un alt gen de fizica.
Am putea folosi insa in loc de frecventa notiunea de nivel de vibratie care este mai potrivit in acest context.Chiar daca aparent frecventa si vibratia sunt sinonime, aici apar diferente semnificative din punctul de vedere al modului in care fizica defineste aceste doua marimi.Aceste diferente apar nu la nivelul definitiei in sine ci la modul in care se realizeaza raportarea diferitelor marimi fizice la un sistem de referinta. Eu cred ca uneori au loc interferente între "ei" si "noi" (sau "noi" si "noi" din Viitor  :wink: ),legaturi invizibile, dar posibile, cu frecventa la care "echipamentul om" are capabilitatea de a lucra. Ca atare, atentie la ceea ce mintea voastra emite in preajma sau in interiorul unor structuri geometrice complexe de tip...piramida (si nu numai).

calator astral
(http://s3.postimage.org/ziuSi.jpg) (http://www.postimage.org/image.php?v=PqziuSi)
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: jean din 23 Mai 2010, 20:27:57
CitatAtunci când se stabileºte un contact GPS existã în funcþie un emiþãtor,o camerã fotto digitalã situatã pe un satelit,precum ºi un receptor terestru capabil sã controleze acea camerã.
Camera este prevãzutã cu dispozitive de citire cu laser.
Testeazã transmiterea de imagini prin gps.
Pentru ce este necesara camera in transmisiile GPS sau in realizarea acelor desene? Nu am inteles. Cum adica camera cu dispozitive de citire laser? Nu am vazut asa ceva si nici nu am auzit pana acum. Camera  foto poate citi optic, infrarosu sau UV nu cu laser. Poate ne explici si noua. Sa inteleg ca acea raza realizeaza desenul din lanuri? Ai uitat cumva ca satelitii se deplaseaza pe anumite orbite in jurul pamantului? La ce viteza au cred ca este imposibil sa baleeze o zona atat de mica de pe suprafata Pamantului cu o asemenea energie, incat sa indoaie si sa arda superficial vegetatia. Tu ce zici? Sau te gandesti la satelitii geostationari. Ia gandeste cat de mica trebuie sa fie miscarea dispozitivului laser, pentru ca distanta intre punctele imagini creste cu distanta. Sa nu mai vorbim de energia necesara, si nu a vazut nimeni asemenea raze desenand.
Deci teoria ta nu sta in picioare. Eu nu cred in ea. De ce credem ca tot ce este neexplicat este o conspiratie a oamenilor. Nu dorim sa acceptam si alta realitate, oricare ar fi ea.
Citatcât despre pãrerea lui Jean cã vibraþia ºi freqv.sânt cam acelaºi lucru e greºitã.
Ce spune DEX-ul:
VIBRÁȚIE,  vibrații, s.f. 1. Mișcare oscilatorie periodicã a unui corp sau a particulelor unui mediu, efectuatã în jurul unei poziții de echilibru, cu frecvențã relativ înaltã; oscilație.
FRECVÉNȚÃ,  frecvențe,  s.f. 1. Repetare deasã și regulatã a unei acțiuni, a unui fapt. ♦ 2. (Fiz.) Mãrime care aratã de câte ori se produce un fenomen într-o unitate de timp.
Miscare oscilatorie periodica = repetare =>Vibratie = frecventa  :-o
Mai Tayka mai esti si electronist. Vibratia si frecventa au in comun un fenomen care se repeta.
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: Tayka din 24 Mai 2010, 03:06:30
JEAN-dupã cum te lamentezi se pare cã nu prea le ai cu sistemele gps,pãi sateliþii au viteze f. mari dar nu mai mari ci exact ca cea a Terrei,aºa cã sânt geostaþionari,ºi nu unul din fuga mare face harta sau imaginea aºa cum se pare cã crezi tu,ci 3 sateliþi folosind sistemul triangulaþiei vezi aici;http://www.evolio.ro/articles/view/4/....cât despre zona monitorizatã (baleatã)iar le cam dai cu stângu-n dreptu,pãi dacã poate fi scanatã ºi recunoscutã chiar ºi o persoanã în ori ce moment ºi oriunde pe glob dece ar fi aºa de greu sã se gãseascã un lan de grâu în care sã se trimitã un spot de raze sau unde radio mai deosebite ºi desigur necunoscute nouã deocamdatã,ºi cu care sã ardã vegetaþia în modele mari de metri sau zeci de metri,chiar nu vãd dece presupunerea mea este mai de nedigerat decât o lipsã totalã de pãreri proprii aºa cum procedezi tu,sau idei cum cã ar fi neapãrat simbolistica extratereºtrilor numai pentru cã aºa scrie revista Magazin,pãi revistele mai iau ºtiri chiar ºi de pe RUFOn,aºa cã mai interesant ai fi dacã  mai scorneºti ºi tu câte ceva,nu numai sã stai la pândã fautând pe fiecare care încearcã sã-ºi expunã o pãrere proprie fãrã o acoperire absolut riguroasã.Observ cã pentru colegii mai noi acest gen de,,atac la persoanã"gen Yagg executat în special de,,echipa zero"este de neînþeles,ºi greu de suportat,sigur nu putem admite dogma sau prostia,dar nici dictatura.
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: jean din 24 Mai 2010, 09:45:03
  Am vrut sa nu mai raspund pt. a nu fi in afara subiectului. dar nu ma pot abtine cu anumite raspunsuri. Am sa dau un citat din articolul de la adresa expusa de tine mai sus:
CitatPrincipiul de functionare al GPS-ului este acela de a folosi satelitii in spatiu ca puncte de referintã pentru localizarea la sol. Printr-o masurare foarte exacta a distantei in linie dreapta dintre receptor si cel putin 4 sateliti
In cazul teoriei tale lipseste receptorul...GPS nu poate detecta persoane, vehicule sau lanuri, detecteaza pozitia receptorului. Cat despre a face desene cu raze laser...Nu avem nici o dovada.
Citatnu vãd dece presupunerea mea este mai de nedigerat decât o lipsã totalã de pãreri proprii aºa cum procedezi tu
Nu este de nedigerat, nu este sustinuta de fapte. Eu nu am lipsa de pareri, parerea mea este expusa mai sus si este sustinuta de anumite fapte.
Citatnu numai sã stai la pândã fautând pe fiecare care încearcã sã-ºi expunã o pãrere proprie fãrã o acoperire absolut riguroasã.
Dragul meu, nu stau la panda, nu faultez pe nimeni, am spus ca nu pot fi de acord cu parerea ta, si nu pot fi obligat sa cred altfel. Este decizia ta sa crezi ce vrei, nu vereau sa te conving ca am dreptate, cum ai spus tu nu am ,,o acoperire riguroasa". Dar cine are? Tu ai? Presupunem si noi pana la noi dovezi.
La acest subiect momentan ma abtin sa mai raspund pt. a nu lungi vorba si a degenera in discutii sterile.
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: StarDust din 24 Mai 2010, 10:30:32
Tayca, parerea mea e ca ultima postare e tare tendentioasa si ar fi de evitat pe viitor asemenea postari. Ce ar fi sa discutam la subiect, cu date concrete si fara referiri la persoane? Nu de alta dar iarasi discutiile o iau "pe aratura". In legatura cu cercurile, in mod sigur nu se deseneaza din spatiu cu lasere. Pot sa iti spun ca in momentul asta americanii fac experimente cu lasere, singurul laser aeropurtat care il au in momentul asta ocupa spatiul dintr-un intreg Boeing 747, e un laser chimic, care functioneaza maxim cateva minute cu un consum enorm de substante chimice puse in reactie (si f. periculos). O asemenea instalatie nu cred ca exista pe orbita, si mai ales, sunt convins ca nu isi irosesc americanii asemenea energii ca sa aiba unii de ce se "bucura". In afara de laserele chimice, un alt tip de lasere, semiconductor, cu gaz, etc... ar necesita o intreaga centrala nucleara (sute de KW poate MW) pusa pe orbita, ma indoiesc serios...Daca ar avea asemenea lasere, sigur le-ar pastra bine pt. alte eventuale "evenimente". Pana la proba contrarie varianta cu satelitii pica complet, sau daca are cineva dovezi concrete in acest sens sa le expuna. Parerea mea.
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: Tayka din 24 Mai 2010, 15:38:31
StarDust-Sânt de acord cã generatorii de energie sânt f.mari ºi voluminoºi,dar ce zici dacã ei rãmân la sol folosindu-se  sateliþii doar ca relee redirectoare de energie dirijatã (oglindã)...??,ºi dupã cum vezi nu m-am referit ca fiind posibil doar la sisteme cu raze,ci ºi ºi la cele cu unde; microunde,impulsuri,radiaþii,etc,care nu necesitã cantitãþi prea mari de energie,ºi deja sânt aplicaþii multiple în domeniu,în special militare;ex.arma EMP(O caracteristicã a acestor arme cu EMP este criticã: ele sunt foarte precise ºi sunt imposibil de detectat precis.) http://www.et.upt.ro/cee/ro/psc/PSC2005/index_files/Papers/L75.pdf
E posibil ca seva din tulpina spicului de grâu sã se conporte ca element receptor acordat ptr acest tip de unde,iar faptul cã sânt aproximativ egale,dese,ºi întinse pe o suprafaþã mare ar putea fi folosite ca displey-uri,sau monitoare uriaºe spre care se trimite spotul informaþional (ºi nu neapãrat via satelit poate fi ºi vreun releu montat pe Selena)E posibil ca ºi alte tulpini de plante cu rezistenþa electricã apropiatã sã se comporte identic arzându-se undeva la mijlocul distanþei dintre rãdãcinã ºi spic,exact ca ºi la rezistenþele electrice subdimensionate.ªi uite aºa mã gãndesc cã aceste ipoteze par a fii oricum le-ai lua mai realiste ca cele cu ..ETY.Tu ce zici?
http://ro.wikipedia.org/wiki/Und%C4%83_de_%C5%9Foc
http://www.referatele.com/referate/fizica/online6/Arme-cu-energie-dirijata---Despre-secretomanie-Arme-laser-Impulsul-electromagnetic-al-exploziei-nucl.php
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: jean din 24 Mai 2010, 19:51:07
 Pentru a sustine teoria expusa de mine mai sus, aceia ca desenele din lanuri sunt realizate de anumite entitati globulare de mici dimensiuni ce vin din alt plan (dimensiune) apropiata de noi, am sa citez din cartea ,,Ei sunt aici vol.II -intrusi printre noi" scrisa de Timothy Good. La pagina si nu pozitia 69 se spune urmatoarele: In iulie si august 1992, numerosi entuziasti ai cercurilor magice s-au adunat si au pazit campurile, noapte de noapte. Nu au au vazut niciodata falsificatori la lucru. Ceea ce au vazut totusi langa Alton Barneas si Milk Hill, au fost niste globuri luminoase portocalii, plutind la mica inaltime deasupra campurilor de ceriale si cel putin o data coborand in lan. Pur si simplu nu stim ce sunt.
  La pagina 72 se spune urmatoarele: le-am cerut colegilor americani sa ne ajute sa stabilim cauza fenomenului aparitiei acestor cercuri, aplicand metoda cunoscuta sub numele de ,,vizionare la distanta". Aceasta metoda reprezinta o tehnica folosita frecvent de catre armata SUA, in ultimi ani, pt. localizarea unor arme secrete. Edward Dames s-a ocupat un timp de dezvoltarea acestor tehnici, cand lucra la agentia secreta de aparare (DIA). Actualmente este presedinte al Psi Tech, o companie a carei doneniu de activitate este vizionarea la distanta. Testele initiale efectuate asupra unor amplasamente ale cercurilor magice, au condus la rezultate surprinzatoare. Au fost vazute sfere luminoase, cu diametrul de circa un picior, cu o nuanta alb-albastruie, rostogolindu-se prin grau la aproape un picior de pamant, sub nivelul spicelor. La trecerea sferelor, graul se apleca si cadea ca cosit in brazde regulate.
  In timpul manevrelor au fost identificate mai multe sfere actionand coordonat, trasand probabil, diferite segmente ale formatiuni desenate. Informatia concorda cu depunerile multiple si intercalate de spice, identificate de oamenii CCCS, in unele dintre pictograme. Gata, ajunge cat am transcris.
  Parca seamana cu ce spunea Valentina nu? Sau ea este mana in mana cu ei? Sunt sigur ca nu au auzit unii de altii. Pai daca seamana si ei nu se cunosc inseamna ca este posibil sa nu minta nici una din tabere. Sa fie un sambure de adevar. Si mai sunt si alte relatari ne scrise aici, plus unele filmulete. Pe aceste exemple ma bazez cand sustin toria cu sferele care sunt in acelasi spatiu cu noi dar in alt plan. Cand formulam o teorie trebuie sa ne bazam pe ceva. Nu este mult, dar tot este ceva decat nimic. Ca orcare alata teorie nu reprezinta adevarul absolut si poate fi schimbata pe baza a noi dovezi. Eu asa cred.
O seara buna!

Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: Tayka din 24 Mai 2010, 23:14:04
Dacã acele sfere ar avea lãbuþe ºi codiþã lungã,ar putea fii niscai urmaºi de-ai lui ..Mickey Mouse
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: adrian75 din 24 Mai 2010, 23:25:16
Foarte interesant articolul Jean!Deci ..amandoua ipotezele raman deschise!Cat despre simbolurile din lanuri..asa cum spune si Calator Astral...cu siguranta reprezinta ceva...asa cum am mai spus,cred ca sant un fel de cod.
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE : N O I .
Scris de: Urban din 24 Mai 2010, 23:41:18
Citat din: jean din  24 Mai 2010, 19:51:07
... desenele din lanuri (nu toate) sunt realizate de anumite entitati globulare de mici dimensiuni....

Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE ?
Scris de: Kbal din 24 Mai 2010, 23:59:25
Va salut,
Sper ca urmatoarele clipuri sa clarifice o parte din necunoscutele tratate in acest topic.




Vizionare placuta,
K.
Titlu: Raspuns: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: jean din 25 Mai 2010, 09:34:35
                         Cercuri create de oameni

  Pentru ca unele cercuri sunt create de oameni, sa vorbim un pic si despre ele si creatorii lor.
Revista ,,The Cereologist", fondata de Arthur Koestler impreuna cu alti sponsori, a organizat un concurs pentru realizarea de cercuri magice contrafacute care a avut loc la West Wycombe, Buckinghamshire in noaptea de 11-12 iulie 1992, cu premiul initial de 3000 lire. Participanti la concurs au avut la dispozitie cinci ore si o suprafata de cate 100 picioare pe 66 picioare, pentru realizarea desenelor; in timpul concursului au fost tinuti sub control de catre supraveghetori prin binocluri cu raze infrarosii. Premiul a fost castigat de Adrian Dexter impreuna cu un proiectant de la firma Westland Heicopters. Am invatat insa doua lucruri. Falsificatorii indemanatici pot realiza, in timpul noptii,formatiuni geometrice impresionante, rezultand ca unele cercuri, pe care unii din noi le-am accepta cu prea multa usurinta drept originale, ar putea fi falsificate.In al doilea rand, cercurile facute de om, in general, nu au acea fluiditate pe care noi tindem sa o vedem in articolele originale, culcand plantele la pamant intr-un fel aparte, care nu s-a vazut la   West Wycombe .
Este interesant de stiut ca concurentii mai bine situati au folosit cantitati substantiale de echipament pentru desenarea pictogramelor si pentru a putea surmonta spatiile goale pentru a putea sa ajunga in punctele greu accesibile ale pictogramelor. In final jumatate din echipe au fost eliminate din cauza unor mici detalii De fiecare data in cercurile realizate de om spicele culcate erau rupte s-au incurcate, ceea ce nu e cazul in cazul formatiunilor ,,originale". Tot atat de semnificativ este si faptul ca desi mai multi concurenti au admis ca in trecutul apropiat au participat la falsuri, totusi aveau, mai departe canvingerea ca fenomenul in sine este cu adevarat misterios si nimeni dintre ei nu a revendicat formatiunile clasice cum sunt cele de la Alton Barnes, barbury Castele si Mandelbrot.
Pasaj extras din cartea ,,Ei sunt aici  volumul II -intrusi printre noi" scrisa de Timothy Good pag.65
Din acest text rezulta urmatoarele:
-unenele cercuri sunt facute de semeni de-ai nostri. Au recunoscut ca au falsificat;
-falsificatorii indemanatici pot realiza, in timpul noptii,formatiuni geometrice impresionante;
-de fiecare data in cercurile realizate de om spicele culcate erau rupte s-au incurcate, ceea ce nu e cazul in cazul formatiunilor ,,originale. Deci nu toate sunt facute de ei.
-fiind o amestecatura de adevar si falsuri, trebuie sa fim foarte atenti la cele pe care le consideram originale.
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: lylyt_ice din 15 Octombrie 2011, 02:12:19
 foarte intesat (pentru unii)! Pentru altii...poate nu...
Pane Andov - Botschaften von Kornkreisen über 2012 (http://www.youtube.com/watch?v=fA23c64zxdA#)
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: NASTASE MIHAIL din 20 Ianuarie 2012, 12:04:51
Exista pe net un filmulet, in care se vede cum apare o astfel de formatie de cercuri.
Niste luminite.
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: mistic din 20 Ianuarie 2012, 15:43:24
natura este cu adevarat creativa, o putem vedea peste tot in univers, de la florile de gheata de pe geamul de sticla la impresionantele nebuloase.
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: NASTASE MIHAIL din 29 Februarie 2012, 08:43:14
E posibil sa fie create acele cercuri si de oameni, mental. Nu stiu cum, inconstientul colectiv.
Insa exista pe net un filmulet in care se vad niste luminite ce survoleaza un cimp, si creaza instant niste cercuri.
Eu am vazut pe mina unei fete aparind cercuri de la iod radioactiv. In 1986. Un punct in mijloc si cercuri perfecte in jurul punctelor, la distante varialbile.
Sursele cercurilor e posibil sa fie diverse.
Insa cele f complexe sint facute de alte fiinte, prin cimpuri energetice, nu contact fizic.
Sint mesaje, f multe din ele. Asta e scopul lor.
Poate mai revin cu cel mai important mesaj continut de citeva cercuri.
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: maiami din 03 Aprilie 2012, 15:18:15
eu cred ca aceste cercuri sunt create de extraterestrii nu de vortexuri care nici nu exista;ei vor sa ne arate ca sunt aici, langa noi, in univers;aberatia cu vortexuri nu pot s-o cred. :ufo: :rocket: :planet: :rainbow:
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: Xanadron din 03 Aprilie 2012, 19:21:39
Citat din: maiami din  03 Aprilie 2012, 15:18:15
eu cred ca aceste cercuri sunt create de extraterestrii nu de vortexuri care nici nu exista;ei vor sa ne arate ca sunt aici, langa noi, in univers;aberatia cu vortexuri nu pot s-o cred. :ufo: :rocket: :planet: :rainbow:

Ma bucura revenirea ta printre noi, colega maiami - imi lipseau parerile tale f.f. argumentate. :wink:
Intrebarea esentiala (pe care-ai mai pus-o tu cindva intr-un sondaj) ramine totusi: explodeaza sau nu?! :roll: :-D

Serios acum: problema mi se pare c-ar fi cele 5-6 procente de "crop-circles" ce n-ar fi putut fi "produse" sub nicio forma de hoaxeri amatori sau profesionisti, cu sau fara scopuri "cointelpro". 8-)
Ori cele 0,2-0,3% crop-circles a caror "desenare nocturna" a putut fi urmarita de martori credibili, care au raportat frecvent diferite formatiuni luminoase mobile tip "ORBS" in zonele respective.

Adevarul... adevarat ar putea fi insa si mai complex-derutant, daca includem ipoteza "imprimantelor scalare" programabile de pe statiile orbitale umane.
Sau mixte (ET-umane) :martiansmile:
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: jean din 03 Aprilie 2012, 21:24:35
CitatAdevarul... adevarat ar putea fi insa si mai complex-derutant, daca includem ipoteza "imprimantelor scalare" programabile de pe statiile orbitale umane.
Sau mixte (ET-umane)
Ma intreb cum s-ar putea realiza imprimarea unui desen pe sol cand, spre exemplu, statia spatiala internationala se deplasează cu 10 kilometri pe secundă, adică 36.000 de km pe oră.
Cum nu poate face acest lucru in mai multe treceri pentru ca mereu este in alt loc, inseamna ca ar trebui imprimat desenul in cursul unei singure treceri. Daca intr-o secunda parcurge 10 Km, inseamna ca prntru realizarea unui desen ar avea nevoie de miimi de secunda daca ne gandim ca un desen este format din linii de puncte.Si daca mai timem cont si de distanta de la statie la sol.....Timpul strabatut de acele semnale....  :?
Deci chestia cu ,,imprimanta scalara" este o mare vrajeala, este un virus.
Dar nu stiu de ce imi pierd timpul cu ceva  care in mod evident este fals. Nu mai credeti toate prostiile, cercetati si voi si ganditi. :-o
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: fiulploii din 03 Aprilie 2012, 21:56:48
Citat din: jean din  03 Aprilie 2012, 21:24:35
Ma intreb cum s-ar putea realiza imprimarea unui desen pe sol cand, spre exemplu, statia spatiala internationala se deplasează cu 10 kilometri pe secundă, adică 36.000 de km pe oră.
De exemplu cu un satelit geostationar ...mobil  :wink:
Citat
Deci chestia cu ,,imprimanta scalara" este o mare vrajeala, este un virus.
Pe ce te bazezi cand spui asta? Pe bunul simt comun si pe fizica oficiala? Stii cum arata o antena scalara, de exemplu?
Citat
Dar nu stiu de ce imi pierd timpul cu ceva  care in mod evident este fals. Nu mai credeti toate prostiile, cercetati si voi si ganditi. :-o
Iti pierzi timpul poate pentru ca vrei contraargumente .Evidenta in analiza unui fenomen pentru a concluziona ca este un fals sau nu , nu se bazeaza pe bunul simt comun si nici pe adevarurile stiintei oficiale . Asta nu inseamna ca stiinta oficiala ar fi falsa ci tot atat de adevarata pe cat este fizica newtoniana in viata de zi cu zi , deci, limitarea la un aspect particular este ...neproductiva.
Parerea mea...
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: alx din 03 Aprilie 2012, 22:29:18
Citat din: jean din  03 Aprilie 2012, 21:24:35
Ma intreb cum s-ar putea realiza imprimarea unui desen pe sol cand, spre exemplu, statia spatiala internationala se deplasează cu 10 kilometri pe secundă, adică 36.000 de km pe oră.
Cum nu poate face acest lucru in mai multe treceri pentru ca mereu este in alt loc, inseamna ca ar trebui imprimat desenul in cursul unei singure treceri. Daca intr-o secunda parcurge 10 Km, inseamna ca prntru realizarea unui desen ar avea nevoie de miimi de secunda daca ne gandim ca un desen este format din linii de puncte.Si daca mai timem cont si de distanta de la statie la sol.....Timpul strabatut de acele semnale....  :?
Deci chestia cu ,,imprimanta scalara" este o mare vrajeala, este un virus.
Dar nu stiu de ce imi pierd timpul cu ceva  care in mod evident este fals. Nu mai credeti toate prostiile, cercetati si voi si ganditi. :o

O sa fiu nitel mai mult off-topic,si o sa postez 2 fotografii,absolut irelevante pentru discutia de fata,dar interesante din cateva puncte de vedere.E vorba de fotografii facute de mine prin 2009,la niste cercuri de iarba verde.Nu o sa intru in fro polemica vizavi de modul de producere/aparitie al acestor cercuri,ci doar vreau sa remarcati anumite "similitudini" intre cercuri...in prima poza,si un exemplu clar de pareidolia,sau nebunie temporara a bacteriilor,in  doua poza... :-[
   Sigur ca nu pooooooate exista nici o legatura intre astfel de cercuri si fro imprimanta "portabila"...da tare mi se pare mie ca, "capul de printare" avea o "problema"... ;D
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: zana@M din 03 Aprilie 2012, 22:45:55
Cu toate că există multe teorii care explică crearea acestor cercuri, nici una nu explică într-un mod satisfăcător acest lucru. Evidenţa cea mai convingătoare probabil că vine din secvenţe video arătând mici globuri de lumină albă strălucitoare în preajma cercurilor. Multe din aceste lumini au fost filmate ziua şi obiectele par să se deplaseze cu un scop anume şi în mod inteligent, este posibil ca aceasta să fie o indicaţie a unei legături dintre formarea cercurilor şi aceste globuri de lumină?
UFOs making crop circles (http://www.youtube.com/watch?v=6M6vP8-SbU0#)
Este oare o facatura acest video//?
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: alx din 03 Aprilie 2012, 22:52:48
Citat din: zana@M din  03 Aprilie 2012, 22:45:55
Cu toate că există multe teorii care explică crearea acestor cercuri, nici una nu explică într-un mod satisfăcător acest lucru. Evidenţa cea mai convingătoare probabil că vine din secvenţe video arătând mici globuri de lumină albă strălucitoare în preajma cercurilor. Multe din aceste lumini au fost filmate ziua şi obiectele par să se deplaseze cu un scop anume şi în mod inteligent, este posibil ca aceasta să fie o indicaţie a unei legături dintre formarea cercurilor şi aceste globuri de lumină?


Esti prea "tanara" pe forumul asta,asa ca te iert,de data asta... :D
Pana una-alta,arunca o privire aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1361.msg15923.html#msg15923 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1361.msg15923.html#msg15923)
Si apoi imi spui ce parere ai...
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: fiulploii din 04 Aprilie 2012, 01:06:13
Intrebare: La ce ne ajuta sa stim cine creeaza cercurile?
:roll:
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: alx din 04 Aprilie 2012, 09:03:52
Citat din: fiulploii din  04 Aprilie 2012, 01:06:13
Intrebare: La ce ne ajuta sa stim cine creeaza cercurile?
::)

In acest caz,exista o relatie de cauzalitate foarte stransa intre "cine" si " de ce".Adica ,daca cel putin una din intrebarile astea,oricare dintre ele, are raspunsul cunoscut,atunci poate fi intuit si raspunsul la cealalta intrebare...Si sigur ca cel mai simplu este sa te intrebi :" cine face cercurile astea?"...pentru ca raspunsul la cealalta intrebare:"de ce le face?" s-ar putea sa fie muuult mai complex,si mult mai...percutant... ;D
multumit?
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: uforever din 04 Aprilie 2012, 09:26:25
Citat din: zana@M din  03 Aprilie 2012, 22:45:55
Cu toate că există multe teorii care explică crearea acestor cercuri, nici una nu explică într-un mod satisfăcător acest lucru. Evidenţa cea mai convingătoare probabil că vine din secvenţe video arătând mici globuri de lumină albă strălucitoare în preajma cercurilor. Multe din aceste lumini au fost filmate ziua şi obiectele par să se deplaseze cu un scop anume şi în mod inteligent, este posibil ca aceasta să fie o indicaţie a unei legături dintre formarea cercurilor şi aceste globuri de lumină?
UFOs making crop circles (http://www.youtube.com/watch?v=6M6vP8-SbU0#)
Este oare o facatura acest video//?

Cei care au facut fake-ul, nu numai ca au recunoscut, dar sunt uimiti de oamenii care inca mai cred ca e pe bune :lol: Cand ceva se intipareste in capul oamenilor, nu-l mai scoti nici cu antibiotice. :lol: Exact acelasi lucru sa intamplat si cu filmarea creaturi Big Foot (una dintre ele).
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: Ganditorul din 04 Aprilie 2012, 10:08:33
Nu cred ca prima intrebare trebuie sa fie "CINE" ci mai degraba "DE CE".
Pe de alta parte faptul ca filmul este din 2 segmente unite nu semnifica faptul ca este un fals. Sa spunem ca am ceva experienta video si pot spune ca :
1. Calitatea imaginii e slaba pt ca e facut pe timp de lumina scazuta (seara, dimineata, noaptea) si pentru ca filmarea este rezultatul unei actiuni de supraveghere . Adica consum ca prostul 1 - 2 - 30 de casete (ca e pe caseta nu pe memorie compacta) ... si nu obtin nimic. Schimb stilul, scade entuziasmul si dau filmarea pe "long play". Si uite ca, dupa "n" zile de supraveghere, pe caseta 25 gasesc formarea cercurilor. pun o imagine neutra (ca sa arat cum era la inceput lanul de grau) si pe urma lipesc partea interesanta ca sa se observe fenomenul. (chiar daca operatorul era "la aparat" in timpul filmarii ma indoiesc ca in momentul aparitiei fenomenului mai are cineva chef si timp sa comute camera de filmare pe calitate ridicata. cel mult poti da un zoom, injurand in gand ca ai fost prins nepregatit )

2. Cat despre "recunoasterea" ca a fost un fals ... ok. Hai sa facem si noi unul si-l postam pe un site care scoate bani din "nr de accesari". Poate face cineva un desen asa complex in lanul de grau (cu bete si sfoara cum explica cineva ca se poate face ... prezentand un desen rudimentar si stangaci pe teren ) ? Pe mine ma pune in incurcatura faptul ca desene atat de complexe apar noaptea, fara sa lase urme de acces catre zona de desen, intr-un timp relativ scurt ... in timp ce carcotashii nu pot face un desen cat de cat frumos si precis nici la lumina zilei. Asa ca "recunoasterea" ar fi un rezultat mai degraba din zona - "recunoasteti" ca e fals ca sa nu va luati sutul in bot.

3. Nu am vazut pana acum o analiza clara, la un laborator criminalistic, a firului de pai turtit. Adica structura/textura paiului a fost distrusa sau nu, exista urme de teemperatura ridicata, de incarcare electrostatica, de scadere/crestere a umiditatii etc etc - cata nu se pot determina la un astfel de laborator. Toate "judecatile" emise de mari savanti care studiaza fenomenul se reduc la pareri emise acolo, la fata locului. Oare chiar nu le da voie proprietarul sa ia 10 paie la analiza ? Si acest "amatorism" voit  ridica semne de intrebare, pentru ca pare mai mult o actiune de "perdea de ceata".
Parerea mea...
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: alx din 04 Aprilie 2012, 11:30:41
Citat din: Ganditorul din  04 Aprilie 2012, 10:08:33


2. Cat despre "recunoasterea" ca a fost un fals ... ok. Hai sa facem si noi unul si-l postam pe un site care scoate bani din "nr de accesari". Poate face cineva un desen asa complex in lanul de grau (cu bete si sfoara cum explica cineva ca se poate face ... prezentand un desen rudimentar si stangaci pe teren ) ? Pe mine ma pune in incurcatura faptul ca desene atat de complexe apar noaptea, fara sa lase urme de acces catre zona de desen, intr-un timp relativ scurt ... in timp ce carcotashii nu pot face un desen cat de cat frumos si precis nici la lumina zilei. Asa ca "recunoasterea" ar fi un rezultat mai degraba din zona - "recunoasteti" ca e fals ca sa nu va luati sutul in bot.



E...exagerat sa spui ca nu poate face nimeni un astfel de desen,folosind bete si sfoara...la o cautare simpla cu goagal,gasesti foarte multe exemple de astfel de cercuri facute de om...
How to Make a crop circle Longwood Warren pt1 (http://www.youtube.com/watch?v=pEAQ-d07HlE#)
How to make a crop circle (http://www.youtube.com/watch?v=a_opN9ghPKQ#)
nu vreau sa dau mai multe exemple,le gasesti cu duiumul pe net...

Citat din: Ganditorul din  04 Aprilie 2012, 10:08:33
3. Nu am vazut pana acum o analiza clara, la un laborator criminalistic, a firului de pai turtit. Adica structura/textura paiului a fost distrusa sau nu, exista urme de teemperatura ridicata, de incarcare electrostatica, de scadere/crestere a umiditatii etc etc - cata nu se pot determina la un astfel de laborator. Toate "judecatile" emise de mari savanti care studiaza fenomenul se reduc la pareri emise acolo, la fata locului. Oare chiar nu le da voie proprietarul sa ia 10 paie la analiza ? Si acest "amatorism" voit  ridica semne de intrebare, pentru ca pare mai mult o actiune de "perdea de ceata".
Parerea mea...

Cred ca filmul urmator iti va raspunde la multe intrebari...si te rog sa urmaresti de pe la minutul 40,unde arata exact cum s-a facut filmarea aceea din lanul de grau...
Crop Circles - Is It Real? - National Geographic Channel (http://www.youtube.com/watch?v=S8Gppmxlb4U#)

Citat din: Ganditorul din  04 Aprilie 2012, 10:08:33
Nu cred ca prima intrebare trebuie sa fie "CINE" ci mai degraba "DE CE".
Pe de alta parte faptul ca filmul este din 2 segmente unite nu semnifica faptul ca este un fals. Sa spunem ca am ceva experienta video si pot spune ca :
1. Calitatea imaginii e slaba pt ca e facut pe timp de lumina scazuta (seara, dimineata, noaptea) si pentru ca filmarea este rezultatul unei actiuni de supraveghere . Adica consum ca prostul 1 - 2 - 30 de casete (ca e pe caseta nu pe memorie compacta) ... si nu obtin nimic. Schimb stilul, scade entuziasmul si dau filmarea pe "long play". Si uite ca, dupa "n" zile de supraveghere, pe caseta 25 gasesc formarea cercurilor. pun o imagine neutra (ca sa arat cum era la inceput lanul de grau) si pe urma lipesc partea interesanta ca sa se observe fenomenul. (chiar daca operatorul era "la aparat" in timpul filmarii ma indoiesc ca in momentul aparitiei fenomenului mai are cineva chef si timp sa comute camera de filmare pe calitate ridicata. cel mult poti da un zoom, injurand in gand ca ai fost prins nepregatit )
Intamplarea face ca si eu am ceva experienta in editarea video,aprox.20 de ani...si am zis ca e fals de la prima vizionare...stiu exact cum s-ar putea face asa ceva,si daca gasesti un lan de grau unde sa ne putem face de cap,iti arat pe viu... ;D
Cat despre restul obiectiilor tale,sper ca filmul de mai sus e edificator.

LE  Sigur,nu vreau sa se inteleaga ca eu sustin ca TOATE cercurile din lanurile de grau sunt false...departe de mine asa idee...eu doar spun ca multe dintre ele sunt facute de mana omului...daca nu toate... >:D
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: Ganditorul din 04 Aprilie 2012, 13:37:17
La experienta pe care o ai in procesare video nu vreau sa intru in discutii speculative cu tine. Ai dreptate. dar hai sa fiu un pic avocatul variantei extraterestre :
Probabil ca ai observat "unghiul inchis" in care se face demonstratia ... si "unghiul larg" al filmului de care vb. Dar astea sunt amanunte - au facut ei cumva ca fulgii aia albi sa zboare in cerc si sa dea si impresia de adancime a zborului. (cum au facut totusi desenul pe teren ... ca banuiesc ca prima proba  a fost sa duca pe cineva la fata locului sa vada desenul care sa valideze minunea)

Dar totusi inca nu am vazut o analiza la microscop a unui fir de pai dintr-un desen complex - nu aburelile alea de desen facute cu shipca.
Nu conteaza ca la lumina zilei carcotashii nu reusesc sa "calce" atat de bine paiele cum le calca aia de le fac noaptea. Nu conteaz nici faptul ca alinierile in unghi si in linie dreapta nu sunt asa de performante in demonstratia la lumina zilei.
Faptul ca desenul "echipei" la lumina zilei seamana un pic cu desenul facut in timpul noptii nu inseamna ca sunt identice ca performanta si ca perfectiune. Daca "echipa" care demonstraza falsitatea teoriei extraterestre sau energetice a desenelor este tot una cu echipa care le face noaptea ar trebui sa realizeze un desen identic - complex si perfect - ca si cel de peste noapte (ca doar tot ei le-au facut pe amandoua). Cele cateva cercuri ... sunt chiciuri.
Si eu pot sa fac o "Mobra" sa arate ca o "Honda" ... dar asta nu insemna ca ai curajul sa mergi cu ea prin Bucuresti !
Pe de alta parte e greu de crezut ca ani buni de zile nimeni nu a putut sa identifice momentul si echipa care face cercuri (ma refer la cele aparute la inceput). Chiar asa de "secretosi" sa fi fost cei care faceau aceste desene ? Nu s-a gasit nimeni sa-i vada ? N-a observat nimeni straini in zona, masini, faruri ... chiar nimic, timp de 10 ani ? Nici vacarul, nici laptarul si nici "tanti Leana" ? Nu s-a dus nimeni la ziar sau TV sa ia un ban in plus pt ca stie cine face desene in lanul de grau ? Asa de patrioti sa fie TOTI din preajma lanurilor de grau in care au aparut desene - si sa taca din gura doar ca sa aiba satul lor parte de publicitate ? Sau "desenatorii" sunt frati cu James Bond, 007 - si sunt pregatiti sa fie mereu "invizibili ?

P.S. oricum, daca ai timp si placere fa un fals film de acelasi gen si posteaza-l pe net - sa avem si noi cercurile noastre extraterestre in lanul de grau. Poate asa se apuca lumea si cultiva, si pe aici pe la noi, lanurile care stau parloaga. multumesc anticipat pt efort.
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: zana@M din 11 Aprilie 2012, 07:59:07
Citat din: alx din  03 Aprilie 2012, 22:52:48
Esti prea "tanara" pe forumul asta,asa ca te iert,de data asta... :D
Pana una-alta,arunca o privire aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1361.msg15923.html#msg15923 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1361.msg15923.html#msg15923)
Si apoi imi spui ce parere ai...

Am ramas datoare cu un raspuns .Am omis sa scriu sursa   , ce inteleg eu din link-ul dat de tine  ?N-am gasit  acest topic cand am ''peregrinat'' pe RUFOn sper sa nu crezi ca am furat acest filmulet de aici!!!! :?
Sursa mea este de aici...http://www.spiritus.ro/RAZVAN/cercuri_din_lanuri.htm (http://www.spiritus.ro/RAZVAN/cercuri_din_lanuri.htm) ,
cel ce a deschis acest topic tot de aici s-a informat.


Deschide si  tu acest link  este interesant.....http://ineditromania.blogspot.com/2012/02/desene-in-zapada.html (http://ineditromania.blogspot.com/2012/02/desene-in-zapada.html)
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: Ganditorul din 11 Aprilie 2012, 08:54:57
Zona@M ne-a dat un linck extrem de interesant. Spuneam mai sus ca nu exista studii asupra solului sau a firului de grau ... Dar iata ce se spune despre solul si firele de grau ce sunt in zona desenelor (si subscriu la aceasta parere aproape 100% - origine terestra a desenelor, autori... nevazuti/nestiuti, entitati energetice inteligente ...) :

" Meşteri nevăzuţi?
Cea mai tentantă rămâne, desigur, ipoteza făuririi acestor desene de mâini umane pricepute. Uşor de zis, greu de demonstrat! Este adevărat că au fost depistate şi câteva falsuri, facute de nişte teribilişti, în scop publicitar. Dar uşurinţa cu care au fost imediat depistate de către specialişti arată că ele erau doar nişte slabe imitaţii ale stilului ORIGINAL. O formaţiune ORIGINALĂ este întotdeauna o forma completă, perfectă. Ea modifică structura solului şi creează un câmp electromagnetic intens. Culcarea spicelor nu se datorează unui procedeu mecanic, ci unuia de încălzire din interior al tulpinii plantei, care se înmoaie temporar pentru a se îndoi la orizontală uşor, fără a fi ruptă. Analiza microscopică a revelat existenţa unor bobiţe de material magnetic în spice, a căror densitate scade liniar de la centru spre marginea formaţiunii. Dacă cineva ar pretinde că el a făcut o astfel de formaţiune, considerată a fi ORIGINALĂ, orice savant ar fi curios să afle CUM! Căci nu există metode cunoscute care să redea aceste efecte complexe integral.

Dacă formele grafice din lanuri ar fi opera unor oameni, cum se face că nimeni nu i-a văzut până acum, după apariţia a mii de astfel de desene în toate colţurile globului (SUA, Canada, Germania, Anglia, Franţa, Olanda etc)?! Ce interes ar putea avea o astfel de ipotetică echipă de "desenatori în lanuri" să cheltuiască atâta energie, folosind o tehnologie necunoscută şi nici măcar să nu îşi dezvăluie identitatea?! Mai mult, fenomenul nu este cu totul de dată recentă, ci a fost înregistrat şi de cronicile secolului 17 în Anglia şi Germania, când oamenii îngroziţi credeau că cercurile apărute în lanuri sunt rodul demonilor şi al vrăjitoarelor. Cam puţin probabil ca echipa de "desenatori" teribilişti să fi supravieţuit incognito atâtea secole!

Desenele nu apar întotdeauna "peste noapte". Un pilot care survola Stonehenge s-a întors deasupra zonei după 30 minute, văzând şi filmând o formaţiune care nu exista acolo înainte. Apăruse într-un interval de jumătate de oră, ziua în amiaza mare, lângă o şosea circulată! S-au relatat şi cazuri când timpul de apariţie a fost de sub un minut!..."

Site-ul ofera si alte ipoteze interesante - cea mai atractiva fiind aceea ca aceste desene apar cu atat mai des cu cat interesul pentru ele este mai mare, cu cat genereaza discutii intre oameni, fotografii, filmari, studii. Cine stie... poate apar si la noi anul asta daca vom discuta destul de mult si daca vom avea destule lanuri de grau cultivate.
Interesanta este si clasificarea pe ani a desenelor, din 1995 pana prin 2002.
Ce mesaj vor sa transmita misteriosii autori ai desenelor inca nu stim. Dar mai vb despre asta dupa ce apar si la noi aceste desene - pentru ca am convingerea ca anul acesta desenele vor aparea si in lanurile de grau ale Romaniei ( :rainbow: )
sursa : http://www.spiritus.ro/RAZVAN/cercuri_din_lanuri.htm (http://www.spiritus.ro/RAZVAN/cercuri_din_lanuri.htm)
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: alx din 11 Aprilie 2012, 20:37:43
Citat din: zana@M din  11 Aprilie 2012, 07:59:07
ce inteleg eu din link-ul dat de tine  ?N-am gasit  acest topic cand am ''peregrinat'' pe RUFOn sper sa nu crezi ca am furat acest filmulet de aici!!!! :?

Imi pare rau ca nu ai priceput,dar nu vad ce era greu de priceput...in topicul respectiv se discuta cu EXACTITATE  de filmul pus de tine,si existau acolo niste explicatii pertinente vizavi de credibilitatea acelui film.Eu am asa o banuiala ca nu ai citit topicul respectiv,pt ca daca ai fi facut-o,nu ai mai fi pus intrebarea...
   Mai apoi,doar cu 3 posturi mai sus este un film recomandat sa fie vazut mai ales de cei care sustin ca aceste cercuri sunt facute de OZN-uri,si in acest film(cel de la National Geografic),de pe la minutul 40 iti arata exact cum s-a facut filmul postat de tine,si cum a fost TRUCAT!

cat despre sursa ta,sper ca-miu dai voie sa ii cred pe aia de NG si sa il las pe musiu razvan cu pasarelele lui...



Iar despre cercurile din zapada...ar fi fost un subiect EXTREM  de interesant,daca nu ar fi existat urme care sa faca legatura intre cercuri...atata timp cat exista urmele alea,da-mi voie sa cred ca sunt "man-made".


Citat din: Ganditorul din  11 Aprilie 2012, 08:54:57
Zona@M ne-a dat un linck extrem de interesant. Spuneam mai sus ca nu exista studii asupra solului sau a firului de grau ... Dar iata ce se spune despre solul si firele de grau ce sunt in zona desenelor (si subscriu la aceasta parere aproape 100% - origine terestra a desenelor, autori... nevazuti/nestiuti, entitati energetice inteligente ...) :

" Meşteri nevăzuţi?
Cea mai tentantă rămâne, desigur, ipoteza făuririi acestor desene de mâini umane pricepute. Uşor de zis, greu de demonstrat! Este adevărat că au fost depistate şi câteva falsuri, facute de nişte teribilişti, în scop publicitar. Dar uşurinţa cu care au fost imediat depistate de către specialişti arată că ele erau doar nişte slabe imitaţii ale stilului ORIGINAL. O formaţiune ORIGINALĂ este întotdeauna o forma completă, perfectă. Ea modifică structura solului şi creează un câmp electromagnetic intens. Culcarea spicelor nu se datorează unui procedeu mecanic, ci unuia de încălzire din interior al tulpinii plantei, care se înmoaie temporar pentru a se îndoi la orizontală uşor, fără a fi ruptă. Analiza microscopică a revelat existenţa unor bobiţe de material magnetic în spice, a căror densitate scade liniar de la centru spre marginea formaţiunii. Dacă cineva ar pretinde că el a făcut o astfel de formaţiune, considerată a fi ORIGINALĂ, orice savant ar fi curios să afle CUM! Căci nu există metode cunoscute care să redea aceste efecte complexe integral.


Am mai scris la un moment dat pe un topic ca a existat o tentativa a celor de la MIT de a reproduce aceste "proprietati"...in fapt a fost vorba de doar cativa studenti.Nu gasesc filmul,insa exista o analiza a acestei incercari,a carei rezultate sunt destul de controversate...insa metoda merita studiata...aveti aici linkul: http://www.cropcirclesecrets.org/discovery2.html (http://www.cropcirclesecrets.org/discovery2.html)

Nu zic ca au reusit IN TOTALITATE sa reproduce aceste caracteristici speciale ale cercurilor,dar atata timp cat exista cel putin o modalitate de a obtine aceste efecte,prefer sa nu ma pronunt vizavi de originea acestor cercuri...
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: horia2008 din 11 Aprilie 2012, 20:53:50
Citat din: alx din  11 Aprilie 2012, 20:37:43
Iar despre cercurile din zapada...ar fi fost un subiect EXTREM  de interesant,daca nu ar fi existat urme care sa faca legatura intre cercuri...atata timp cat exista urmele alea,da-mi voie sa cred ca sunt "man-made".
Alx, ai certat-o pe zana, dar ti-a scapat si tie  :lol: ca in link-ul zanei se specifica ca sunt man-made de catre artista Sonja Hinrichsen si cativa voluntari care se si vad umbland pe acolo in video-clip..... :roll:

Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: alx din 11 Aprilie 2012, 21:16:06
Citat din: horia2008 din  11 Aprilie 2012, 20:53:50
Alx, ai certat-o pe zana, dar ti-a scapat si tie  :D ca in link-ul zanei se specifica ca sunt man-made de catre artista Sonja Hinrichsen si cativa voluntari care se si vad umbland pe acolo in video-clip..... ::)
am circumstante atenuante...nu am intrat de loc pe link!  ;D asta pt ca pozele erau suficient de elocvente,si nu am atata timp incat sa citesc tot ceea ce se scrie pe net(ca sa nu mai vb ca trebuie sa citesc posturile de pe aici)...efectiv,am vazut pozele si am decis ca in nici un caz nu merita 5-10 minute din timpul meu.
Si daca e pe asa,poate ca ii sterg pozele alea,pt ca sunt off-topic!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   (glumesc,bineinteles)
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: horia2008 din 11 Aprilie 2012, 21:36:06
Ca sa inchei eu offtopic-ul :oops:, poate nu merita, cum zici, dar nici nu strica de dat o geana, depinde de dispozitie; e bun de clatit ochii si mintea, iar zana (fara sa fiu rautacios) se pricepe la astea, chiar si offtopic (asa mai soft  :|), fata de alte offtopic-uri....(nu c-ar trebui incurajate...)

Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: Ganditorul din 11 Aprilie 2012, 23:11:44
Ca sa punctez anomalia si sa pun punctul pe "i"
Intotdeauna ca sa afli sau sa ajungi la un rezultat cat de cat apropiat de adevar trebuie sa mergi pe intrebarea "DE CE ?"
Sunt de acord ca unii entuziasti de la MIT sau din alta parte au incercat sa demonstreze ca cercurile sunt ... opera unor pamanteni. Dar intrebarea ramane :
DE CE niste pamanteni consuma timp si energie pentru a transmite niste mesaje prin desenele in lanurile de grau, fara sa-si decline identitatea, lucu care le-ar aduce macar o minima publicitate care ar acoperi cheltuielile de "productie" ? Nu e vb de o activitate pasagera, de o intamplare singulara - ci e o activitate intinsa pe mai multi ani (din 95 este consemnat un "inventar").
Sunt "autorii" atat de lipsiti de alte activitati incat in fiecare an se intalnesc de cateva ori pe an pentru a realiza aceste desene ?
"Cine" si "de ce" suporta costurile activitatii lor ? Cum se face ca ziaristii de investigatii ( ca sa nu mai spun de serviciile secrtete care ... nu suporta sa existe un fenomen al carui autor este "necunoscut") sa nu fi dat de nici un "fir" care duce spre autori ?
Cum se face ca se consuma sume considerabile pentru a "demonstra" ca desenele sunt pamantene (...ca "demonstratiile" sunt niste chiciuri e alta poveste) ?
Chiar credeti ca nu se consuma sume similare pentru aflarea "autorilor" care detin un "instrument" ce "magnetizeaza" solul si plantele... si ca toata lumea e nepasatoare si "relaxata" pentru ca au demonstrat cei de la NG ca se pot face desene si cu "shipca legata cu sfoara"?
Chiar credeti ca e asa de simplu cu aceste desene (care in fond inseamna o "incalcare/distrugere a proprietatii") si ca din momentul in care a aparut "shipca" toata lumea e multumita de aceasta ... justificare ? Pt ca - indiferent de demonstratiile facute de diversi specialisti - nimeni nu a aparut public pana acum sa spuna " Eu/noi am facut aceste desene prin toata lumea" ... si sa faca unul similar ca "complexitate si precizie alaturi (lucru care ar fi fost ... cea mai credibila demonstratie posibila )!
E bine sa fi sceptic si sa nu crezi in minuni, sa fi dedicat stiintei si nu "bazaconiilor" - dar asta nu insemna sa negi evidenta - inca nu se stie CINE, CUM si DE CE  face aceste desene !
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: elena78 din 18 Aprilie 2012, 19:38:27
Cine sunt creatorii  misterioaselor Crop Circle?? pai cine sa fie ,suntem noi pamantenii !!!!!din satelitii care inconjoara Therra  se poate face totul..avem tehnologii atat de avansate incat nici nu va puteti imagina ...
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: uforever din 18 Aprilie 2012, 20:23:23
Citat din: elena78 din  18 Aprilie 2012, 19:38:27
Cine sunt creatorii  misterioaselor Crop Circle?? pai cine sa fie ,suntem noi pamantenii !!!!!din satelitii care inconjoara Therra  se poate face totul..avem tehnologii atat de avansate incat nici nu va puteti imagina ...

Mamaaaaa, facem desene din sateliti, pot sa fac si eu un "semn de intrebare"? De unde stii tu aceste lucruri, vad ca esti foarte categorica? Un link, o smecherie, ceva material ai? Hai, fii de treaba si arunca si tu un os....
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: elena78 din 18 Aprilie 2012, 20:27:40
Citat din: uforever din  18 Aprilie 2012, 20:23:23
Mamaaaaa, facem desene din sateliti, pot sa fac si eu un "semn de intrebare"? De unde stii tu aceste lucruri, vad ca esti foarte categorica? Un link, o smecherie, ceva material ai? Hai, fii de treaba si arunca si tu un os....

stiai ca din satelit se pot vedea numarul de imatriculare a masinilor de pe pamant????ei bine  acesti sateliti pot vedea si astea insa pot face si desene ....am sa vin  cu un link  poate..
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: Ganditorul din 18 Aprilie 2012, 20:50:09
Si uite asa s-a nascut moda tatuajelor - ca daca faci un desen pe camp... poti sa-l faci si pe pielea omului care e ceva mai mare ca un numar de inmatriculare  :evil: Si desenele de pe camp aparute inainte de anii 50 din ce satelit le-am facut noi, pamantenii? (hai sa trecem discutiile astea ultime la "glume nesarate").
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: NASTASE MIHAIL din 09 Iunie 2012, 03:39:26
Acela e videoul de care spuneam ca ar putea fi explicatia modului in care sint facute cercurile. Dar unele sint naturale. Apar de la cimpuri energetice necunoscute. In zapada, in oceane, in stoluri de pasari, in multimi de oameni. Deci fenomenul e mai complex.
Insa cele care apar in lanuri, f complicate sint....mesaje.
Cel mai important mesaj, acel video din calupul pus la inceput, ne avertizeaza despre niste fiinte cu care vom avea probleme mari, grii, peste multi ani, de faptul ca ni se va modifica structura genetica, probabil de la norul energetic in care deja s-a intrat.
Si se va sparge ceva intre planeta a 3-a si a 4-a, care va afecta Terra definitiv.
Avertismente f clare.

The two most important crop circles ever. No joke (http://www.youtube.com/watch?v=_KoR2t-iM9k#)

Cind se spune ca sint toate artificiale, nu se tine cont ca practic nu se pot face, au o geometrie imposibil de desenat cu mina, pe teren, nu sint urme de oameni, in jur, si spicele sint indoite numai de la nod....cele nonumane.
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: elena78 din 18 Iulie 2012, 22:30:21
 ma intreb si eu oare ce se va intampla cu soarele nostru  peste cateva luni??

iata aici un minunat  desen  Crop Circle!! poate el va poate da raspunsul...

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/556568_400206190037778_249785152_n.jpg
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: Arhanghelul din 17 August 2012, 09:47:15
Citat din: fiulploii din  13 August 2012, 18:26:42
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2187640/Intricate-crop-circles-shape-Tibetan-Buddhist-symbol-represent-perceptions-reality-carved-landscape.html (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2187640/Intricate-crop-circles-shape-Tibetan-Buddhist-symbol-represent-perceptions-reality-carved-landscape.html)

Aceasta stire trecuse neobservata de mine ... merita vazuta ... foarte migalosi creatori acestui "cerc" ...  :evil:

(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/08/13/article-2187640-1486B754000005DC-390_470x709.jpg)

(http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/08/13/article-2187640-1486B708000005DC-765_964x949.jpg)

Surse:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2187640/Intricate-crop-circles-shape-Tibetan-Buddhist-symbol-represent-perceptions-reality-carved-landscape.html (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2187640/Intricate-crop-circles-shape-Tibetan-Buddhist-symbol-represent-perceptions-reality-carved-landscape.html)
http://www.jurnalul.ro/externe/aparitie-misterioasa-camp-marea-britanie-foto-620990.htm (http://www.jurnalul.ro/externe/aparitie-misterioasa-camp-marea-britanie-foto-620990.htm)

P.S.Probabil este ... emblema ...  la festivalul / targul din imediata apropiere ... crezicova ...
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: horia2008 din 17 August 2012, 10:14:28
+cercul mic de langa cercul mare, vre-o conexiune cu clipul cu capra, cu ce apare pe fata lui B.O. si in sigla Heliofant? :?...


Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: Arhanghelul din 17 August 2012, 10:29:06
Sunt mai multe cercuri (foarte mici/pitice  :evil:) pe acelasi "camp" ... din imagine ... si-am o banUiala ... K creatori ... beau bere si ... isi cara nevasta in spate ... la concursuri de castigat ... tot bere ... bere dupa bere e placere ...

(http://www.bucatarescu.ro/wp-content/uploads/2010/06/carat-nevasta1.jpg)
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: fiulploii din 17 August 2012, 10:32:55
Eu as asocia cercul mare cu Soarele iar pe cel mic apropiat cu o planeta .
Cat despre celalalt cerc inconjurat de alte doua inele , nu stiu   ce ar putea fi . :roll:
Ar trebui masurate niste rapoarte intre distante si marimi , orientarea fatza de N .
Parerea mea..
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: jean din 17 August 2012, 13:33:54
Citat din: fiulploii din  17 August 2012, 10:32:55
Cat despre celalalt cerc inconjurat de alte doua inele , nu stiu   ce ar putea fi . :roll:
Cum nu stii?....O planeta cu inele, asemanatoare lui Saturn sau Jupiter.  :-D
Titlu: Desene in lanuri dar si pe zapada
Scris de: jean din 28 Decembrie 2013, 10:58:18
E foarte posibil să nu fi auzit niciodată până acum de Simon Beck, dar, după ziua de azi, cu siguranţă nu veţi putea să-l mai uitaţi, nici pe el, nici arta lui... hibernală. Simon este un artist şi este cunocut în special pentru creaţiile lui extrem de delicate şi detaliate în... zăpadă, după ce merge ore în şir prin zăpada proaspăt căzută. El merge kilometri întregi, doar pentru a crea aceste imagini unice.

Mai multe puteti citi in ziarul "ring",  http://www.ziarulring.ro/stiri/life-inedit/227182/Pare-doar-un-tip-ciudat-care-merge-de-nebun-prin-zapada-Priveste-apoi-mai-bine-imaginea-de-ansamblu-Vei-fi-ULUIT-?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=IntactMG&utm_medium=web (http://www.ziarulring.ro/stiri/life-inedit/227182/Pare-doar-un-tip-ciudat-care-merge-de-nebun-prin-zapada-Priveste-apoi-mai-bine-imaginea-de-ansamblu-Vei-fi-ULUIT-?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=IntactMG&utm_medium=web)

Apare o intrebare.........Dac sunt oameni care fac asemenea desene pe zapada sau gheata nu sunt si oameni care fac desenele pe camp in diverse culturi de cereale?.....In mod sigur sunt si asemenea oameni.
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?...Oamenii
Scris de: fiulploii din 11 Iunie 2015, 23:37:38
http://youtu.be/rtkMrNrEMLM (http://youtu.be/rtkMrNrEMLM)
Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: mariusvlad din 27 Iunie 2015, 00:41:43
https://youtu.be/_Nnz9vVg7J8?list=WL (https://youtu.be/_Nnz9vVg7J8?list=WL)
Un clip interesant care merita vazut. E usor de urmarit.
L-am vazut de 2 ori si ma intreb unde greseste nenea asta (ca daca nu greseste...)? Dar stiti cum e cand strigi mereu lupul.
Deci...unde greseste? Parca unele interpretari sunt putin fortate.

Si fara legatura cu topicul dar in continuarea clipului de mai sus un alt articol care merita de asemenea parcurs.
http://beforeitsnews.com/prophecy/2015/06/urgent-nasa-has-just-been-caught-in-a-huge-lie-and-we-are-in-serious-trouble-it-is-time-to-pray-like-never-before-videophotos-2470306.html (http://beforeitsnews.com/prophecy/2015/06/urgent-nasa-has-just-been-caught-in-a-huge-lie-and-we-are-in-serious-trouble-it-is-time-to-pray-like-never-before-videophotos-2470306.html)
Titlu: CROP CIRCLES- scurt istoric vizual
Scris de: fiulploii din 09 Decembrie 2020, 16:24:13
Exista un tip care a adunat toate aceste semne. Îl gasiți pe pagina lui de fb, Raul Castellar.
Titlu: Re: CROP CIRCLES- scurt istoric vizual
Scris de: fiulploii din 09 Decembrie 2020, 16:27:50
Citat din: fiulploii din  09 Decembrie 2020, 16:24:13
Exista un tip care a adunat toate aceste semne. Îl gasiți pe pagina lui de fb, Raul Castellar.
Titlu: Re: CROP CIRCLES- scurt istoric vizual
Scris de: fiulploii din 09 Decembrie 2020, 16:33:06
Citat din: fiulploii din  09 Decembrie 2020, 16:27:50

Titlu: Re: Cine sînt CREATORII misterioaselor CROP CIRCLE?
Scris de: fiulploii din 09 Decembrie 2020, 16:38:00
...