Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Metode sau tehnologii vechi si noi pt comunicare in alte dimensiuni

Creat de fiulploii, 11 August 2011, 17:08:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Imi revine placerea de a deschide topicul cu nr. 2.222+1=2.223  :lol:

Acest topic se adreseaza tuturor celor care au experimentat sau au asistat la metode de comunicare cu ''entitati'' situate in afara spectrului vizibil , indiferent de numele acestor entitati.

Am zis in afara spectrului vizibil in incercarea de a cuprinde fiinte care traiesc printre noi dar sunt alcatuite din altfel de materie si pana la fiinte multidimensionale care '' adumbresc'' pe aici .

Bineinteles , e de asteptat sa se scrie si despre metode citite / luate din alte surse insa cu specificarea acestui fapt .

Acest topic ar putea fi util si echipei operative a forumului , echipa in curs de constituire oficiala ( pt ca neoficial ea egzista si se numeste zero team   :evil: ) in vederea experimentarii acestor metode si descoperirea altora noi .  :wink:

Sa nu catalogam metodele ca fiind demonice ,angelice, reptiloide, para(Noica) sau in altfel , pls  :-D

Am sa incep eu cu o prima metoda , povestita mie de unul din participanti , persoana de mare incredere . Intamplarea s-a petrecut undeva prin muntii Brasovului , in anii '954-'955.
       Au fost un grup de 4 persoane .

Metoda : - la o rascruce de 3 vai sau 3 drumuri - ei au ales 3 vai in padure
              - noaptea
              - faci focul si pui un ceau mare negru cu apa sa fiarba
              - astfel incat , la miezul noptii cand fierbe apa in clocote , arunci o pisica neagra in ceaun
              - daca dai parul pisicii in contrasens , dedesubt trebuie sa fie tot neagra . O astfel de pisica se gaseste greu  :-D
             - si astepti ca vine  :-D :-D :-D

Asta e metoda dar ea nu a putut fi dusa pana la capat .  :-D insa au fost oarece urmari .

calator astral

Aha...okey,la miezul noptii,o pisica la ceaun, deci..ceasu rau / pisica neagra....
Uite iar voi fi acuzat de superstitios sau religios sau neevoluat,dar eu unul simt ca aceasta metoda are o legatura clara cu satanismul...
Ori sint eu obosit sau inapoiat,ori numai inteleg nimic...dar metodele si opiniile voastre in general mi se par satanice,parca diavolul va impinge la aceste concluzii.
Imi amintesc de vrajitoarele romance din reportajul de la BBC,si ele sacrificau animale,gaini in cazul lor,dar tot negre....nu stiu ce sa cred,eu va cred ca poate o merge,dar fara mine,no way.
Eu unul bat in retragere....nu stiu daca intrati in contact cu entitatile alea,poate functioneaza,dar din instinct voi evita aceasta cale periculoasa (in opinia mea)
nu cred ca utilizind aceasta cruda metoda veti intilni altceva decit demoni....

fiulploii

Citat din: fiulploii din  11 August 2011, 17:08:36
...

Sa nu catalogam metodele ca fiind demonice ,angelice, reptiloide, para(Noica) sau in altfel , pls  :-D



cred ca am fost clar, nu ?  :-o

Metoda cheii .

Se ia o cheie si o carte , de preferat biblia . Se leaga cheia la mijlocul cartii astfel incat sa iasa din carte si sa o poti sustine impreuna cu cartea pe doua degete . Se stabileste un cod de comunicare functie de sensul rotatiei . Se pun intrebari la care se poate raspunde numai cu da sau nu .
Numar minim de participanti :2 .
Se zice o rugaciune .
Se invoca-roaga entitatea sa vina .
Se stabileste un dialog .
La sfarsit se multumeste entitatii si se roaga sa plece inapoi de unde a venit .
Calitatea informatiilor este f variabila si neverificabila .

Am participat la metoda asta si pot sa spun ca functioneaza .
La fel si metoda cu paharul si alfabetul , unde se obtin propozitii din partea partenerului de dialog  :-D

Interesant ar fi sa pui aceleasi intrebari la mai multe entitati si sa compari raspunsurile . Poate a facut cineva asta  :roll: 

Metoda poate fi folosita atat ziua cat si noaptea dar are rezultate mai bune , noaptea , ofcourse !  :lol:

Siberia

Citat din: fiulploii din  11 August 2011, 18:35:03
La fel si metoda cu paharul si alfabetul , unde se obtin propozitii din partea partenerului de dialog  :-D

Interesant ar fi sa pui aceleasi intrebari la mai multe entitati si sa compari raspunsurile . Poate a facut cineva asta  :roll: 

Metoda poate fi folosita atat ziua cat si noaptea dar are rezultate mai bune , noaptea , ofcourse !  :lol:

Metoda cu paharul seamana putin cu metoda folosita la Tabla Ouija  :-D
Da, rezultatele sun tbune noaptea, dar se pare ca trebuie sa folosesti o protectie si sa stii bine sa te descurci cu spiritele invocate, altfel te poti trezi cu "musafiri nedoriti" :)
Se zice ca la ora 03.00 se deschid Portile Iadului si trebuie sa inchei jocul daca esti slab de inger fiindca este Ora Vrajitoarelor.
Pot sa spun ca am incercat genul asta de joc/comunicare si am ramas cu niste experiente admirabile :)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

andrei

   Interesanta metoda Fiulploii,numai ca l-ai intrebat pe individul cu pricina daca nu cumva sufera cu,, acoperisul"?Nu de alta dar nebunii in general, fac si vad tot soiul de chestii ciudate. :-D-Sau poate  erau morti de foame si dupa ce au halit pisica fiarta,cu burdihanul plin, au crezut ca au ajuns in rai si  l-au apucat pe Dumnezeu de picior. :? :-D :lol:

Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

Xanadron

Un scurt extras de-aici:  http://www.theophilos.3x.ro/Biblioteca/Carti/ONLINE/Pentru%20ca%20lanturile%20sa%20cada/2.%20LEGATURILE%20MAGIEI.html

,,După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul, Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile Neamurilor acelora. Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul său, pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe cei morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urâciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tău, pe aceste Neamuri dinaintea ta. Tu să te ţii în totul totului tot numai de Domnul, Dumnezeul tău. Căci Neamurile acelea pe care le voi izgoni ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul, Dumnezeul tău, nu-ţi îngăduie lucrul acesta" (Deuteronom 18:9-14).

"Dar dacă un om sau o femeie cheamă duhul unui mort, sau se îndeletniceşte cu ghicirea, să fie pedepsit cu moartea, să-i ucideţi cu pietre: sângele lor să cadă asupra lor" (Levitic 20: 27).

,,Dacă cineva se duce la cei ce cheamă pe morţi, la ghicitori, ca să curvească după ei, Îmi voi întoarce Faţa împotriva omului aceluia şi-l voi nimici din mijlocul poporului lui. Voi să vă sfinţiţi şi să fiţi sfinţi, căci Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru" (Levitic 20:6,7).

Ghicitul este interzis, pentru că el transportă omul în domeniul spiritelor unde, aflându-se fără apărare, el este înşelat de Diavolul. După cum Eva, când a mâncat din pomul cunoştinţei binelui şi răului, s-a pomenit goală, tot aşa cel ce se dedă ghicitului se dezgoleşte de prezenţa divină. Noi nu avem dreptul de a cunoaşte viitorul: acesta aparţine lui Dumnezeu. Este drept că, în anumite cazuri. Dumnezeu Şi-a revelat planurile Sale de viitor unor prooroci, prin Duhul Sfânt, cu scopuri bine definite, în general în vederea unei izbăviri (vezi, de exemplu, cartea lui Iosua).

Viclenia Satanei, cea mai subtilă şi cea mai eficace, constă în a-i orbi pe oameni în aşa măsură, încât aceştia să nege existenţa lui. Uneori şi creştinii cad în capcana aceasta. Alţii ştiu, ca doctrină, că Satan este o personalitate, dar ei nu iau seama la şiretlicurile lui şi la puterea sa amăgitoare. Şi totuşi. Biblia, de la Geneza şi până la Apocalipsa, descrie permanentul conflict dintre forţele răului, dirijate de Satan, şi puterea lui Dumnezeu care le face inofensive prin slujitorii Săi consacraţi.


Nu comentez pro/contra citatele biblice de mai sus, ci doar ma-ntreb daca pina si un non-crestin n-ar trebui sa mediteze un pic la... Karma lui  (nu aia de pe RUFOn, evident ;)) inainte de clipa cind arunca o pisica in apa clocotita. :roll: :|

Iar sugestia utilizarii unei asemenea metode SATANISTE de-a dreptul si de o eventuala echipa de investigatii - egal daca Zero sau sub zero - o consider doar ca pe o influentza a cimpurilor de energie negativa a hooligans-ilor, sub actiunea carora te afli poate peste Canalul Minecii, fiulploii... :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: andrei din  11 August 2011, 18:55:51
   Interesanta metoda Fiulploii,numai ca l-ai intrebat pe individul cu pricina daca nu cumva sufera cu,, acoperisul"?Nu de alta dar nebunii in general, fac si vad tot soiul de chestii ciudate. :-D-Sau poate  erau morti de foame si dupa ce au halit pisica fiarta,cu burdihanul plin, au crezut ca au ajuns in rai si  l-au apucat pe Dumnezeu de picior. :? :-D :lol:



banuiesc ca asa ai stiut sa-mi spui ca vrei continuarea  :lol:  Asculta atunci mai departe .

Cei patru au fost preveniti ca in momentul in care vor aprinde focul , nu mai exista cale de intoarcere , trebuie sa faca ''ritualul'' pana la capat si corect si mai ales sa nu scape pisica .

Au fost 4 insi pentru ca nu au gasit mai multi prieteni de incredere si pentru ca la cei doi care aflasera metoda le era cam teama . ( tu ai participa la o astfel de experienta ?  :wink: )
Au ajuns la locul respectiv , cautat cu o zi inainte , pe lumina . Au curatat locul , au fixat ceaunul , au asezat lemnele si se uitau unul la altul intrebatori . Era in jur de 11 noaptea . Si-au luat inima in dinti , si-au facut cate o cruce mare si unul din ei a aprins focul sub ceaun . Din acest moment , pisica care stateaa bland in bratele unuia din ei a inceput sa fie agitata. S-au asezat unul langa altul si au inceput sa astepte curiosi . Pe masura ce apa incepea sa se infierbante  a inceput sa bata vantul , initial ca o adiere . Si au inceput fluieraturi . Un gen de chiuituri cum striga cei de la munte . S-au strans unii in altii si se uitau de jur-imprejur incercand sa distinga ceva .

La un moment dat , au vazut toti 4 un cioban care se sprijinea in bata , se uita in directia lor si chiuia din cand in cand . Desi era noapte si batea vantul , aceasta fiinta era luminata intr-un mod difuz . pisica se zbatea din ce in ce mai tare si parca in aceeasi masura se intetea si vantul . Toata grija lor era sa nu scape pisica si totusi , aceasta a fost scapata de cel care o tinea .

In acel moment s-a iscat un fel de vartej , care a stins focul , noaptea a devenit  ''neagra ca smoala'' si au fost despartiti . Vocea celui care tinuse pisica se auzea de undeva de deasupra lor cerand ajutor si parea ca se roteste prin aer. Ceilalti au incercat sa scape fiecare pe unde credea ca e mai bine . Persoana de la care stiu povestea si-a facut cruce si a rostit o rugaciune . Si cam tot atunci vantul s-a oprit si el era tot intr-o padure . Era liniste si nici o amenintare nu mai plutea prin aer. A asteptat sa se faca ziua gandindu-se tot timpul la ceilalti si la ce se intamplase . Ia luat o zi intreaga de mers prin paduri ca sa ajunga acasa si era un om care cunostea bine locurile respective. Ceilalti s-au intors si ei , ultimul fiind cel luat pe sus si care venise dupa 2 zile de ratacire prin munti.

Cam asta a fost relatarea . Nelamuriri ?  :-)   

@Xanadron , e vorba sa trecem in revista toate metodele cunoscute .  :lol:  Multumesc pentru scurtul extras religios si care de altfel nu e singurul existent .
  Una din concluziile mele referitoare la interzicerea unor practici de catre biserica este ca ele sunt interzise pentru mireni insa nu si pentru cler  :lol:  :wink:  si aici as aminti doar ''exorcizarile ''  si '' cetitu in carte '' - sic ! . :fullmoon:

romulus

CitatCam asta a fost relatarea . Nelamuriri ?  :-)   
Da .
Nu imi este foarte clar cu cine doreau cei patru muschetari sa comunice si - mai ales - de ce ?
Ce-i mana in ...lupta ?!
Vroiau sa stie ce ? Cand vor muri? Cand va fi sfarsitul lumii??????
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

fiulploii

Citat din: romulus din  11 August 2011, 21:57:21
Da .
Nu imi este foarte clar cu cine doreau cei patru muschetari sa comunice si - mai ales - de ce ?
Ce-i mana in ...lupta ?!
Vroiau sa stie ce ? Cand vor muri? Cand va fi sfarsitul lumii??????
Am zis !

Erau curiosi sa stie , sa cunoasca lucruri noi . Voiau sa vada intai daca chiar functioneaza metoda , cine sunt de fapt cei care vin la intalnire si apoi, probabil ca fiecare avea intrebarile lui personale .
8-)

Cert este s-au lecuit de metode '' hard '' de comunicare .  :-D

andrei

     Prietene,continuarea unei istorisiri cu patru dobitoci care se duc sa fiarba o pisica nevinovata doar ca sa vada daca ii cauta dracu' dupa aia, nu prea ma intereseaza.Ma rog poate sunt unii care vor sa repete experienta .Din partea mea,Pofta buna. :-D
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

fiulploii

Citat din: andrei din  11 August 2011, 23:26:11
     Prietene,...  nu prea ma intereseaza....

Prietene, interesanta aceasta metoda '' nu prea ma intereseaza''  :-)  dar totusi ne dam cu etichetarea  :lol: :lol: :lol:

Metoda inregistrarii '' in gol'' pe un suport material : banda magnetofon, reportofon, etc. in care se foloseste fie un radio acordat intre frecvente fie un televizor . Aceasta este o metoda pasiva .  :roll:
Le-am folosit doar ''partial '' adica se cere un numar destul de mare de inregistrari pana la stabilirea contactului initial .

fiulploii

Citat din: jean
O persoana experimenteaza o iesire controlata din corp si se loveste de un OZN

  Un caz interesant care ar putea fi pus in mai multe locuri pe acest forum, la: Ei sunt aici, Dedublarea, Invizibilitate, etc. In final am ales sa postez aici la: ,,Ei sunt printre noi" pentru ca, eu cred cu adevarat ca sunt printre noi. Intelegand prin ,,Ei" un amumit tip de entitati ce pot fi si extraterestre dar mai mult interdimensionale.
Citat:
   Intr-o seara am primit un telefon de la o persoana care lucrase in cadrul Fortelor Aeriene. Prin anul 1960 a avut urmatoarea experienta:  pe vremea aceea el studia o tehnica care ii ajuta pe oameni sa aiba asa-numitele experiente extracorporale sau experiente astrale.
Intr-una din zile, profesorul sau i-a spus ca era pregatit sa aiba o astfel de experienta, iar in aceeasi seara ea a si avut loc. Ceea ce s-a petrecut atunci l-a surprins foarte tare.
Imediat dupa ce si-a parasit corpul fizic (in timpul experientei sale de extracorporalizre), a iesit prin acoperisul casei sale in spatiul de deasupra si s-a ciocnit de marginea unei nave extraterestre care plutea undeva sus, in atmosfera. S-a izbit pur si simplu de nava ET (amintiti-va ca el se afla in corpul sau astral) si, uitandu-se in sus, a vazut la consola navei cateva fiinte ET care il priveau cu o unda de repros: ,,Uita-te pe unde treci!"
Aceasta nava plutea intr-o forma energetica apropiata de forma de energie (astrala) in care ne aflam atunci cand calatorim cu corpul astral, ori experimentam vise lucide.
S-a ciocnit cu corpul astral de nava ET, iar cei dinauntru l-au vazut (iar el i-a vazut pe ei).
Steven M Greer - Contact Extraterestru, vol. I, pag. 140

Interesanta experienta, si singura de acest fel cunoscuta de mine. Cred ca ET au fost foarte surprinsi de acea intalnire neprevazuta cu un om dedublat. Asa cum au fost surprinsi cand parintele Cleopa a iesit din bordeiul de sub pamant sa vada ce produce acel zgomot, si ei i-au zis: ,,Ce cauti tu aici...", si au plecat in graba. Vezi filmul care circula pe net cu parintele si OZN-ul.

Pai daca acea persoana aflata in corp astral s-a lovit de acel OZN, inseamna ca atat corpul astral cat si OZN-ul sunt formate aproximativ din aceasi materie, altfel nu puteau sa interactioneze. In ambele cazuri invizibila in planul fizic. Inca un lucru comun, ocupantii OZN-ului si corpul astral au putut comunica, asta inseamna ca au folosit cam acelasi tip de energie si canal pt. transmiterea informatiilor. Din cele de mai sus rezulta ca, prin dedublare si canalizarea constienta a minti am putea lua legatura cu astfel de entitati, care se afla aici, in saptiul din jurul nostru. Se pot materializa-dematerializa, modifica forma si energia dupa nevoie.''

Sursa

fiulploii