Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Din seria: "Arme ale celui de-al III-lea Razboi Mondial"

Creat de Quicksilver, 22 Iunie 2011, 23:02:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Quicksilver


Ma fascineaza potentialul unui lucru inexistent, din punct de vedere fizic, de a fi, probabil, cea mai temuta arma a lumii moderne.
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Quicksilver

You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

Citat din: Arhanghelul din  23 Iunie 2011, 00:15:42
Stuxnet ... skynet ...

http://www.youtube.com/watch?v=DEtrzdGSXCU

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1405923/pg1

Extrem de actuala tema si foarte interesante unele interventii - inclusiv de pe hulitul (de unii) forum Godlikeproductions, din cauza supravegherii lui clare de catre servicii din 3 litere :-D - dar ce, mai crede vreunul din noi c-ar mai exista "puncte fierbinti de discutie" pe net necontrolate de AIM (Artificial Inteligence Machines)? :roll:

Exemplu:
Here is a nightmare scenario for you. (Iata un scenariu de cosmar):
1. Israel and the US create Stuxnet. Israel si SUA creaza Stuxnet.
[link to www.bbc.co.uk]
2. Stuxnet is deployed to wreck Iran's nuclear power station. Stuxnet e dezvoltat cu scopul distrugerii instalatiilor nucleare iraniene
[link to bigpeace.com]
3. But Stuxnet escapes from its intended target and spreads across Asia!  Dar... evadeaza din tinta initiala si invadeaza Asia!
[link to www.breitbart.com]
4. As the above article documents, Stuxnet was in Japan last October, presumably still spreading and intended to wreck nuclear power plants. Asa cum se mentioneaza in articolul de mai sus, Stuxnet a fost decelat deja in Japonia in 63 de computere, in octombrie 2010 - n.b.-  transmis prin stickuri de memorie, retzelele respective fiind altfel "izolate" de Internet in scopul prevenirii "infectiilor".

5. Stuxnet targets the Siemens controller. Stux tinteste controlerele Siemens.
[link to www.nytimes.com]
6. Fukushima uses the Seimens controllers Stuxnet was designed interfere with! Centrala de la Fukushima utilizeaza un astfel de controler!
[link to thirteenthmonkey.blogspot.com]

So now the difficulty the Fukushima nuclear plant operators faced in recovering control over their runaway reactors takes on a darker significance. Remember that the first problem following the quake was that the automated shutdown systems failed to operate at some of the reactors, because pumps failed and valves would not open even while running on batteries; the very sorts of mischief Stuxnet supposedly was designed to cause at Iran's power station.

Semnificatia sumbra a dificultatilor intimpinate de operatorii de la Fukushima consta in similaritatea problemelor intimpinate cu prilejul tentativelor ratate de control al deschiderii supapelor de sigurantza odata cu trecerea pe bateriile de rezerva la caderea retelei electrice, cu problemele de pierdere a controlului intimpinate de iranieni la instalatiile lor nucleare.

Did we all just get hacked to death by Israel?
...Am fost oare cu totii deja hackuiti mortal de Israel? :roll: ...intreaba forumistul respectiv... 8-)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

http://www.cracked.com/article_16477_5-famous-sci-fi-weapons-that-theyre-actually-building.html

http://www.cracked.com/article_18473_6-new-weapons-that-you-literally-cannot-hide-from.html

Mai sunt desigur armele psihotronice/scalare etc (cat or fi de reale sau mai exact de eficiente la scara larga), cele meteorologice, etc.
Chiar si asa in ultimul razboi din Irak daca imi amintesc bine s-au mai dat lupte la baioneta intr-o situatie (si a fost vorba de englezi parca, oricum in mai toate armatele se mai practica cate un pic si lupta corp la corp la instructie), iar in Africa se mai folosesc inca bate si macete la greu (ce diferenta exista intre asta si stuxnet, sau rachete intercontinentale cu incarcaturi multiple, fiecare ghidata independent prin satelit, lasere sau cine stie ce arme biologice)

Quicksilver

Desi le-am putea numi "jucarelele viitorului", acesta se prezinta a fi modelul urmatoarelor generatii de arme cu proiectil.



CitatAmericanii au fost nevoiþi sã renunþe la o tehnologie militarã futuristã din lipsa banilor. Comisia pentru Apãrare a Senatului SUA, care a redus bugetul Pentagonului (exceptând cheltuielile pentru rãzboiul din Afganistan) cu 5,9 miliarde de dolari, faþã de cele 553 de miliarde cerute de Administraþia Obama, a pus tototdatã capãt dezvoltãrii tunului electromagnetic – o armã futuristã pentru care au fost cheltuite deja 211 milioane de dolari, informeazã jurnalul.ro.

CitatÎn prezent, navele de rãzboi americane pot atinge þinte aflate la aproximativ 20 km, dar acum, forþele navale sperã cã noua armã le va permite lansarea focului pe o razã mult mai sigura. Totuºi, ar mai putea trece încã cinci, sau poate zece ani, înainte ca dispozitivul de rãzboi sã poatã fi montat pe cruciºãtoare. Cercetãtorii cred cã, pânã în 2025, tehnologia aproape va dubla forþa armei, capacitând-o sã lanseze un proiectil la o depãrtare de peste 300 km în doar ºase minute.

Sursa:http://www.realitatea.net/americanii-nu-mai-au-bani-pentru-tunul-electromagnetic_845652.htm
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Quicksilver

O alta "machetuta" interesanta



Pentru persoanele care nu inteleg limba engleza, am sa traduc din primul clip fragmentul de la 0:32 pana la 0:49

CitatAcest system de Contestare Activa(?; Eng. Active Denial System) este prima arma non-letala de acest tip. Utilizata asupra unei tinte, acest sistem produce o senzatie insuportabila de caldura. Producand unde milimetrice (?; Eng. Milimeter Waves) cu frecvete de 95 GHz, acest sistem foloseste o antena pentru a focaliza si proiecta un fascicul invizibil [...]

Cu alte cuvinte, HAARP la scara microscopica?  :-D
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Xanadron

Citat din: Quicksilver din  23 Iunie 2011, 14:53:02
[...] Cu alte cuvinte, HAARP la scara microscopica?  :-D

Oarecum. De fapt, e mai mult un cuptor cu microunde cu bataie lunga. 8-)
Mai sint in orice caz multe altele - generatoare de infrasunete si alte balarii care induc stari de rau generalizat, paralizare a vointzei si predare neconditionata (care-au fost se pare aplicate practic la a doua invazie a Irakului), dispozitive pt. realizarea invizibilitatii temporare, aparate de zbor cu propulsii antigravifice :ufo: etc etc.

Foarte interesante (pentru cei care nu le stiau deja) informatiile postate de tine, Quicksilver, despre diversele tunuri neconventionale si alte chestii similare, dar, sincer, nu inghit stirile din mass-media mainstream care contin abureala :lol: cu lipsa de fonduri pentru "Proiectele Negre" americane - si nu numai...
...Fiindca nu degeaba-s atent pazite culturile de mac din Afganistan, nu? ;)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Quicksilver

In legatura cu tunul electromagnetic, as dori sa postez un comentariu cules tocmai de pe pagina Realitatea.net care gazduieste articolul respectiv:

Citat
Duminicã, 19 Iunie 2011 20:57
b-ula a spus:
CITEZ: "Super arma - tunul electromagnetic - dispare" Daca OFICIAL SE SPUNE CA NU SE MAI FABRICA (produce, exploateaza..... etc....) din cauza costurilor, inseamna ca deja exista..... altceva mult mai avansat tehnologic. Deci? Renunt la trenul cu aburi, deoarece exista TGV, (tren pe perna magnetica, etc. - viteze de 300 km/h fata de 10 - 100 km/h) SAU renunt la pusca pentru bomba atomica........

Mi s-a parut interesant acest punct de vedere si, pentru mine, astfel de reactii sunt dovezi (al caror numar este intr-o crestere accelerata) al declansarii eminente a proiectului "Apocalipsa" (Blue Beam, Al III-lea Razboi Mondial, sau oricum doriti sa il numiti dumneavoastra). Practic, toate informatiile care ne sunt servite, ne sunt servite cu un (sau mai multe) scop precis.

(Offtopic)
De exemplu, aceasta distragere a atentiei la care suntem cu totii supusi in ziua de azi:
- Americanii au acest exercitiu FEMA pentru educarea populatiei si pregatirea pentru potentialele dezastre la scara mare;
- Rusii pun accent pe dezavantajarea lor d.p.d.v. militar de catre sistemul American anti-racheta;
- Noi, romanii, suntem in plina hora politica (reorganizari teritoriale, s.a.m.d);
Acestea fiind doar cateva exemple prin care atentia noastra este deviata cu usurinta spre anumite subiecte.
Vorba unui prieten: "Poate asa mai uita si romanul ca moare de foame ..."
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Cautatorul

Cineva zicea ceva de genul: Nu stiu ce arme se vor folosi in al III-lea razboi mondial dar in al IV-lea se vor folosi bate.

Quicksilver

#10
Cautatorul, te referi la asta?

"Nu știu cum se va lupta în al treilea război mondial, dar pot să vă spun ce vor folosi în al patrulea - bete si pietre! "
Albert Einstein

Oricum, nu cred ca mai e cazul de asta ... Practic, tot ce a mai ramas din clasicul razboi de pe front este doar un mare joc de sah, cu pioni, nebuni, s.a.m.d, doar pentru amuzamentul unora si prostirea altora ... Adevaratele razboaie se poarta in mintile oamenilor. Acolo, posibilitatile sunt infinite :)
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Xanadron

#11
Proiector de holograme :star: expus inca din octombrie 2008 la un targ de echipamente militare tinut la Washington D.C., de catre un furmizor al U.S. Army.
Si asta-i doar virful vizibil al aisbergului... 8-)

Cred ca o buna parte a bazei ghetzarului va fi insa vizibila-n curind, la premiera showului planetar :planet: Blue Beam. :ufo:

Hologram Projection at Military Trade Show - Video
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Quicksilver

CitatMai multe drone aeriene – avioane fara pilot la bord - aflate in zbor au fost atacate si doborate cu ajutorul razelor laser de mare putere, in cadrul unui test militar al Fortelor Navale SUA desfasurat recent pe coasta Californiei.

http://www.descopera.ro/dnews/6630416-viitorul-e-aici-aeronave-doborate-cu-laserul-in-premiera-absoluta-video
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Quicksilver

You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Siberia

Cea mai eficienta arma aL celui de-al treilea razboi mondial este SWS.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti