Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ipoteza: Oamenii nu sunt de pe Terra

Creat de fiulploii, 01 Septembrie 2020, 17:05:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

,,26.  Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!"
27.   Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie...
                                              Facerea

Nu luam in discutie la acest subiect daca Dumnezeu este unul sau mai multi desi pare logic ca " ie dom'ne mai multi", cel putin un barbat si o femeie  :-P
As dori sa discutam , cei care au chef , evident  :lol:  , despre planeta pentru care a fost creat hominidul uman  :-D , ce limbaj incurcat folosesc azi .
Din alcatuirea fizica si psihica a omului s-ar putea concluziona ca omul nu apartine acestei planete.
Bineinteles, ignoram si ipotezele urmatoare:
      1- planeta s-a schimbat intre timp, nu este la fel ca in momentul creatiei fizice a omului.
      2- panspermia cu cele 3 variante ale ei
      3- suntem extraterestrii ce am migrat de pe planeta de origine in mai multe etape, ultima migratie fiind acum cca 70.000 ani
      4- suntem hibrizi intre hominizi si extraterestrii
      5- am evoluat pe Terra
      6- suntem pe o planeta inchisoare
      7- suntem un experiment al unora care vor sa vada cum evoluam intr-un sistem inchis si de aceea nu avem contacte cu nimeni
      8- suntem parte dintr-un zoo galactic intr-o colectie particulara
      9- suntem doar simulari digitale sau holograme
     10- suntem o creatie a lui Dumnezeu conform Bibliei desi avem doua variante de creatie care se contrazic reciproc
     11- pauza digitala . Aceasta ipoteza rezolva paradoxul Fermi. Paradoxul Fermi spune că există o contradicție între probabilitatea mare a civilizațiilor extraterestre de a exista față de faptul că nu am luat niciodată contact cu niciunul și nici nu avem nicio dovadă că există. Ipoteza repausului digital zice că extraterestrii au devenit cu toții entități digitale în interiorul computerelor. Și și-au pus computerele în modul de hibernare până când universul devine mult mai rece. Motivul pentru care nu găsim nici o dovadă pentru ei este că în prezent sunt în stare latentă.

    Ma opresc aici deocamdata sa nu devina textul prea lung si sa plictiseasca .  :-)

bk

Foarte posibil. Chiar citisem undeva, zilele trecute, ca omul ar fi singura fiinta terestra care nu ar putea privi Soarele cu ochiul liber.

Ganditorul

Sau suntem 2 civilizatii care aratam aproximativ la fel dar total diferiti ca principii de viata : unii de pe aceasta planeta, care iubesc verdele, natura, apa, Mama Pamant, ceilalti, oamenii nisipurilor, veniti din cer - n-au nevoie stringenta de nimic din toate astea si-si creeaza propriul ecosistem, propriul ecosistem mecanic. Ca ecosistem si forma de viata ...ne excludem unii pe ceilalti.

Tayka

-Dupa cum se aude,homo-sapiens ar fi fost creat prin inginerie genetica intre o primata rezultanta a evolutiei pe Terra (posibil homo-Erectus) si unul dintre colonizatorii veniti din constelatia Oryon 2,planeta X (sau Nibyru)si aterizati pe Terra in urma cu 43.000 de ani in peninsula araba zona irak (Sumer) operatia genetica a fost condusa de catre un medic specialist numit EA,acesta avand rangul de Enky adica creatorul de oameni.Homo-sapiens a fost creat fiind strict necesar pentru a prelua muncile foarte grele de minerit.Iar pentru ca acesta sa poata intelege ordinele,i-au lasat doar 20 din cele 64 coduri genetice apartinatoare ADN-ului uman.(Vezi de aia am ramas noi oamenii asa..)
Concluzie;Santem originari de pe Terra dar modificati genetic (hibridați). :ufo: 
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

SLEAH19

#4
Citat din: Ganditorul din  04 Septembrie 2020, 11:25:18
Sau suntem 2 civilizatii care aratam aproximativ la fel dar total diferiti ca principii de viata : unii de pe aceasta planeta, care iubesc verdele, natura, apa, Mama Pamant, ceilalti, oamenii nisipurilor, veniti din cer - n-au nevoie stringenta de nimic din toate astea si-si creeaza propriul ecosistem, propriul ecosistem mecanic. Ca ecosistem si forma de viata ...ne excludem unii pe ceilalti.

Varianta geopolitică:

,,Nu există decât două țări, Orientul și Occidentul; nu există decât două popoare, orientalii și occidentalii."

                                                                                                             Napoleon Bonaparte
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

 Salut revenirea ta, @Tayka , prin zona asta rufonistica. Sa fie bine si cat mai multe postari interesante!  :star:

   Da, varianta 4 din postarea initiala de pe subiect are ca izvor traducerea lui Sitchin despre care multi zic ca este eronata. Exista online textele originale cat si traducerea alternativa . Interesant dupa mine ar fi imaginatia de care a dat dovada Sitchin , in cazul in care se va dovedi clar ca a trisat la traducere. Pana atunci, ramane in picioare ca fiind una din ipoteze, nu?

   @bk, asa am citit si eu si in plus pare ca omul ar fi setat pe un ciclu de 25 de ore , tot ipoteza si asta.

  @Ganditorul,  problema poate fi valabila si invers, cred: oamenii nisipurilor, cum ii numesti , sunt bastinasi si ceilalti iubesc verdele si apa. Daca spui oamenii nisipurilor te gandesti la siliciu? O forma de viata bazata pe siliciu clar exclude o forma de viata bazata pe carbon, savantii dixit.

   @SLEAH, , Napoleaon a zis din punctul de vedere al unui corsican  :wink: dar nu poti trasa o linie clara intre orient si occident, zic eu. Din punctul lui de vedere, valahii erau la portile  orientului, din cate stiu eu.

   Sa nu uitam ca dintr-un anumit punct de vedere omul se comporta precum un virus, ca tot suntem in zona pandemiei  :lol:  . Intra pe o zona, ii foloseste resursele pana la epuizare, modifica imprejurimile pt a-si asigura existenta iar apoi merge in alta zona in cautare de resurse.

Tayka

-Nu stiu daca mai poate fi denumita doar ipoteză si nu o concluzie foarte ferma ideia ca omul nu e de pe Terra.Asa cum nici noi dupa ce vom coloniza planeta Marte nu ne putem numii marțieni,și nici chiar cei pe care îi vom naste acolo si primesc buletin de Marte nu se pot mandrii ca sant Martieni (asa cum fac americanii albi)Martieni pot fi doar urmasi ai evolutiei vietii pe Marte.(punct).Cei care au colonizat Terra in urma cu 38.000 de ani,si ne-au ,,confecționat,, pe noi oamenii pentru sclavie,nu au fost pamanteni,si probabil ca pentru fapta lor abominabilă au fost pedepsiti de altii mai evoluati ca ei...(poate chiar exterminati),probabil ca de-aia nici nu ni se mai arata,si ne-au lasat cu ochii in soare.. Cine spune ca e pamantean,ala trebuie sa aiba neaparat.. blană si coadă..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

Citat din: Tayka din  26 Septembrie 2020, 20:22:31
.. Cine spune ca e pamantean,ala trebuie sa aiba neaparat.. blană si coadă..
Sau solzi...

Tayka

 -Da intr-adevar ăia cu solzi si pleoape verticale sânt pământeni neaoși..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Ganditorul


Tayka

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

fiulploii

Citat din: Ganditorul din  29 Septembrie 2020, 12:36:27
Da, albu-i negru si negru-i alb ...

   Fără supărare @Ganditorul, sa gandim raportat la mai multe sisteme de referință fiindca adevarul nu e gasibil neaparat in sistemul de referință care pune omul actual in centru.
   Si da, de multe ori adevarul e in fața ochilor nostri insa nu il vedem fiindca gandim antropocentrist. Si da, de multe ori e invers față de cum am fost invatati sa gandim.
   De fapt, Matrixul "exista" pentru ca asta vedem .


  Nu exista pamanteni neaoşi.

Aseneth


Aseneth

Citat din: fiulploii din  01 Septembrie 2020, 17:05:08
     

Si daca aflam carei planete apartinem vom putea sa ne intoarcem acolo?
Sau sa evoluam mai rapid?

fiulploii

Citat din: Aseneth din  15 Octombrie 2020, 13:54:25
Si daca aflam carei planete apartinem vom putea sa ne intoarcem acolo?
Sau sa evoluam mai rapid?

Am ajuns la concluzia ca "Nu". Pentru ca nu apartinem niciunei planete si singura optiune interzisa este " intoarcerea la Laguna albastra" ca sa parafrazez un film celebru candva. In rest, totul e permis sau permisibil.