Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: Xanadron din 13 Februarie 2015, 12:56:49

Titlu: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 13 Februarie 2015, 12:56:49
Deschid topicul asta nou nu doar fiindca numarul de 66 deja incropite nu-mi place; tema cred ca merita insa tratata separat, fiind mult mai importanta decit credem... pina si noi astia mai avizati poate.
Deocamdata bag doar un link care poate fi punct de plecare al discutiilor (si-n care o sa intervin oricum, eventual si mai in detaliu cind/daca o fi cazul.) Website-ul respectiv era in orice caz demn de-a fi recomandat si nu cred c-a mai aparut prin zona RUFOn.

http://www.neonnettle.com/features/417-why-are-ufo-s-alien-life-suddenly-being-discussed-in-the-mainstream- (http://www.neonnettle.com/features/417-why-are-ufo-s-alien-life-suddenly-being-discussed-in-the-mainstream-)

P.S. Imaginea atasata-i doar un exemplu de CGI folosit in ultima vreme si de MSM (MainStreamMedia) in scop de amplificare... deloc subliminala a ideii ca doar se banuieste - inclusiv la nivel oficial - cine (si de ce) ne viziteaza, studiaza etc.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Schiff din 13 Februarie 2015, 13:23:52
Văd două posibile motive. Or mai fi și altele, cine știe.

1. Posibil fie și doar din considerente de atractivitate, rating. Dă lumea click în presa online. Trendy. Înscris în curentul general pro-ET. Carevasăzică, doar așa, pur și simplu.

2. Tendința de care aminteam mai sus să fie într-adevăr subsumată unor directive de aducere în atenția publică a posibilității să luăm contact în viitorul relativ apropiat cu nenea  :martiansmile: ET.

Înclin să cred că există totuși un scop, căci, ca să-l parafrazez pe F.D. Roosevelt, nimic interesant pe lumea asta nu e întâmplător. Iar dacă luăm în considerare că vorbim de mainstream media... :D Muahahahahah!!!  :evil:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Rayden din 13 Februarie 2015, 14:35:45
as spune ca e din ce in ce mai prezenta tema asta pentru simplul fapt ca acest contact e imminent!
vine evenimentul si nimeni din cei la putere nu vor putea face nimic sa impiedice acest lucru. in ultimele decenii cred ca au avut loc tot felul de schimbari cel putin la nivel de constiinta, si am devenit precum un far in noapte, atragem atentia..si "embargo-ul" nu va mai tine multa vreme..contactul official (ca ala ne-official e de mult realizat!) se va petrece!

as zice ca e timpul sa ne desprindem de terra...sa exploram Universul...sa ajungem acolo unde nu a mai ajuns nimeni vreodata..hmm..incepe sa sune a Star Trek, da' e ok, ca sunt fan si, de ce nu?!, este posibil orice, nu?
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: mariusvlad din 13 Februarie 2015, 17:22:25
Eu a-si mai intrezari un motiv si anume acela ca tot mai multi dintre noi isi doresc contactul iar media profita si nu face altceva decat sa ne hraneasca fanteziile. Si cum protocolul CE-5 are nevoie de aceasta constiinta colectiva pentru a realiza contactul s-ar putea ca fanteziile sa ni se indeplineasca.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: fiulploii din 14 Februarie 2015, 18:49:59
  Daca ne imaginam ca traim in anul , nu stiu, hai sa zicem 45 al noii ere , si inlocuim tema ET cu tema JC adica Jesus Christ , ce parere rasare cand soarele apare ?  :lol: :lol: :evil:

Mai e nevoie de comentarii ?

P.S. asa, cam pentru vreo doi eoni mi-ar place sa fiu in ''Ghilda ascunsa'' din spatele papusarilor . Cred ca nu m-as plictisi.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Rayden din 14 Februarie 2015, 22:05:02
@fiulploii,

nu ar fi decat aceasi Marie cu alta palarie...
adicatelea, tot un Univers plin de viata ar fi si ..probabil "inginerii" ar fi in plin process al muncii interesante  :mrgreen:

P.S.: eu as vrea sa fiu in spatele spatelui papusarilor si sunt ferm convins ca nu m-as plictisi 10 eoni  8-)
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: fiulploii din 14 Februarie 2015, 22:16:02
Citat din: Rayden din  14 Februarie 2015, 22:05:02
@fiulploii,

nu ar fi decat aceasi Marie cu alta palarie...


Nu iti e clar ca asa e?  :lol:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 16 Februarie 2015, 10:25:42
Cred ca [aproape] :lol: toate presupunerile voastre sint adevarate, chiar daca doar pe cite-o felie logica fiecare.
La modul foarte general asadar, si eu presupun ca ceva se coace si nu la foc mic ca pina acum - altfel "fumul" n-ar aparea cu intentii vadite de scapare si-n MSM din spatele tuturor cortinelor/cepilor duplicitatii globale.

O forma schioapa-chioara de Disclosure banuiesc deci c-a fost deja pusa la punct de toti "actorii" sforarimii prime :-) si va fi curind pusa-n aplicare de sforarimea secunda. Altfel n-ar fi pedalat nici Papa, nici Dalai Lama treptat mai apasat pe tema ET. Si nici unii politruci ca D. Medvedev n-ar fi "glumit" cu schepsis pe acelasi subiect.
Inclin oricum sa cred si ca vom avea o confirmare a operatiunii inca din anul asta (una mai intortocheata decit un psy-op Blue-Beam :star: global, dar simplist banuit pina acum zic io.)

Pina oi avea timp sa dezvolt halucinatia proprie completa :-D la tema (da, e cam lunga), hai sa va mai dau niste indicii... simbolistice pentru inspiratie intru conspiratie, 8-) de asta data din afisul oficial cel putin straniu scos de NAZA pt misiunea ISS nr. 45:

http://mashable.com/2015/02/12/jedi-space-station/ (http://mashable.com/2015/02/12/jedi-space-station/)
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Ganditorul din 16 Februarie 2015, 12:34:41
In traducere libera (si lejera...) : baietii buni de pe Pamant ne apara de baietii rai din spatiu, ce vin de pe inelele lui Saturn pe inelele invizibile de pe Pamant, avand reactivate "sabiile luminii" si fata (nevazuta) a Lunii, statia aia care cu jdemii de ani in urma a fost nefunctionala cand Pamantul a incasat un ditamai chetroi spatial, ce i-a modificat radical existenta. 
- Bine, bine, cu baietii rai din spatiu vad ca ne descurcam - avem si "sabiile luminii" reactivate, si satelitul "natural" Luna activ si pe pozitie - dar ce  :evil: facem cu baietii rai ramasi pe Pamant de jdemii de ani care ne indeamna sistematic la autodistrugere ?

Care or fi baietii buni si care aia rai, aici pe Pamant - ca daca ma uit bine la "pasareasca" de pe triunghi nu prea e loc de Rambo - un Ivan, un Jackie Chan... cat despre Kelly eram convins ca e din gama 90-60-90. Dar poate astia de la NASA se refera la ala cu chelie  :rocket:
Evident e o gluma, in asteptarea unor interpretari mai serioase.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 16 Februarie 2015, 14:41:39
Tare asta cu Kelly = Kelie.
Saturn :planet: n-apare totusi in posterul NASA, desi e sugerat cumva de orbita rosie a ISS desenata-n jurul Terrei.
Marte apare insa de doua ori. :martiansmile: Si "The Death Star" :moon: la fel parca.

In rest, unii ca de altfel f. seriosul J.P. Farrell (  http://gizadeathstar.com/2015/02/things-make-go-hmmm-nasas-new-space-station-poster/ (http://gizadeathstar.com/2015/02/things-make-go-hmmm-nasas-new-space-station-poster/)  ) pe care-l citii abia acum pe tema afisului NAZA, ajung sa faca paralele intre "etericul" Platon si "materialistul" Aristotel (v. Scoala Ateniana) ori sa disece contextul prezentzei cavalerilor Jedi echipati cu "the Force" a lu' George Lucas ca versiune straveziu deghizata a egipteanului Ma'at.

Eu n-am de gind sa va agasez :lol: atit de profund-filosofic, ci pe alte directii - doar aparent mai simple.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 17 Februarie 2015, 14:59:55
...Si totusi, un kil-doua de filosofeala n-ar strica pentru intelegerea ipotezelor ce-or urma (inclusiv d-alea cu securisti galactici de care cam ride abyss, da' nu prea-i risu' lui. :lol:) Fiindca absolut tot ce ni se pregateste trebuie circumscris in continuare notiunilor de ipocrizie, duplicitate, iluzionare etc – fiecare, traduceri oarecum partiale ale termenului anglofonez "deception", asa c-o sa-i zic mai simplu  IDI.

Eu cel putin cred deci ca un gen de auto-IDI e caracteristic gastilor conducatoare ale civilizatiilor inteligente, care macar pina la un anume grad de evolutie se auto-timpesc si ele in procesul mintirii altora. Iluzionatii Turmei si Iluzionistii Elitei par sa fie deci captivi in aceeasi lupta de adaptare a reactiilor mintii constiente la impulsurile comportamentale subconstiente – si de obicei nasparlii (agresivitate, ura, tribalism, invidie, egoism, rapacitate – you name it.) Astea zic (si nu doar eu) ca-s mai "active" decit mintea asa-zis logica, cu rol indeosebi de observator/analizor post-factum.

Adevaru-adevarat devine deci un gen de subprodus eluziv, cunoscut si el doar fragmentar (compartimentalizat) de unii – putini - politicieni, dar mai ales de coordonatorii agenturilor din 3 litere, legati bineinteles indisolubili de corporatocratia militar-industrial-bancara, care la fel de clar se p.sha zilnic in capu' asa-ziselor "guverne democratic alese".
Nu mai revin la celebrul discurs al lui JFK pe tema secretocratiei incompatibile cu ideea de conducere transparenta-n interesul alegatorilor, ca-i clara sper simbioza dintre... detectie si deceptie. 8-)

Si pe felia unei f. improbabile Disclosure "pe bune" functioneaza deci binomul IDI / auto-IDI, amplificat de ignorantza noastra explicabila in fatza atitor ramificatii aiuritor de complexe ghidonate clar, desi fragmentar, de baietii cu ochi albastri-n primul rind. Care-s experti in implantarea de informatii false (de fapt semi-adevarate majoritatea) si aproape imposibil de "cernut" dintre itzele povestii – ba chiar pseudo-religiei E.T. :-) – servite Turmei si acceptate de noi treptat mai complet, desi pasiv-abulic cumva.

Si [auto]timpirea asta globala progreseaza-n timp ce tehnologiile "miraculoase" transmise cu parcimonie atent calculata de Sus in Jos sint continuu updatate  (vorbesc nu doar de gadgeturile i-phonice utile mai mult "detectivilor-veghetori" decit noua, ci mai ales de alea-n posesia Omenirii 2.0, cooptate zic eu de citeva decenii intr-un gen de NATO galactic.)

In ultima vreme am ajuns deci sa cred ca dezvaluirile lui Wernher von Braun catre asistenta lui Rosin pe cind lucrau la Fairchild Industries ori cele la fel de simpliste ale lui Serge Monaste despre Blue-Beam... pe cind traia inca, au fost mediatizate prea verde-n fatza ca sa fie valabile.
Despre asta si (cam multe) altele insa, intr-un episod viitor...
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: rontzo din 17 Februarie 2015, 16:34:27
Hmm...
...de obicei kestiile serioase au raspunsuri simple si scurte
cel mai corect raspuns mi se pare cel dat de Rayden- chiar asta vroiam sa scriu si eu (de fapt am mai zis asta pe forum de mai multe ori):
" .. acest contact e iminent!"
cu o mica completare:
Disclosure program este in plina derulare !
doar ca ritmul de derulare a etapelor e la naibii de lent comparativ cu dorinta noastra de a sti "The Truth about ETs"- si asta ca masele largi de bizoni furajati se modeleaza greu de tot
Oricum dupa cum arata evolutia in domeniu suntem tot mai aproape de momentul Zero
..si tare mi-e ca ce o sa aflam o sa fie oleaca greu de digerat chiar si pentru unii ca noi- cei din tagma forumistilor Rufon...
nu vi se pare?
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Ganditorul din 17 Februarie 2015, 17:58:12
Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27
Hmm...
...de obicei kestiile serioase au raspunsuri simple si scurte    :-D :-) :martiansmile: :-D
cel mai corect raspuns mi se pare cel dat de Rayden- chiar asta vroiam sa scriu si eu (de fapt am mai zis asta pe forum de mai multe ori):
" .. acest contact e iminent!"


Eu cred ca acest contact a fost iminent ...cu mult timp in urma (de la ani, la mii de ani ... in functie de perceptia fiecaruia   :rainbow: ) dar e doar o parere personala generata de ceea ce a scris zen :

"Iluzionatii Turmei si Iluzionistii Elitei par sa fie deci captivi in aceeasi lupta de adaptare a reactiilor mintii constiente la impulsurile comportamentale subconstiente – si de obicei nasparlii (agresivitate, ura, tribalism, invidie, egoism, rapacitate – you name it.)"

Revenind din aceasta perspectiva la observatia colegului @rontzo, cea cu "raspunsurile scurte", s-ar putea ca marea lupta actuala (si trecuta...) sa fie tocmai aceasta dorinta a raspunsurilor scurte in fata unor ET care sunt dezvoltati telepatic (asa cum eram si noi odata... asta apropo la afisul NASA cu cavalerii telepatici Jedi  - "Se intampla ceva in Forta" ) . La un stimul banal - ROSHU, sa zicem - raspunsul scurt (specific rasei umane in proportie de 80% ) ar fi SANGE - urmat de un bogat flux de ganduri de frica, ura, teroare.

20% din omenire ti-ar servi un discurs lung si "atipic" despre valoarea rasaritului de soare, despre vraja luminii asfintitului si despre importanta Soarelui in viata viului Pamantean, de la firul de iarba la elefant - toate vorbele fara alt adaos de ganduri (spui doar ceea ce gandesti ...) sau cel mult insotite de un flux bogat in bucuria de viata, de cunoastere, de observare pasnica a realitatii.
- Ce ne facem insa daca acesti ET (care am convingereaca sunt de mult printre noi) nu vor sa fie PERCEPUTI de cele 80 de procente ale omenirii care socotesc imposibila obtinerea miscarii/energiei altfel decat Prometeu acum cateva mii de ani, prin oxidarea termica a diferitelor materiale combustibile, care socotesc ca fara scoaterea sangelui din vietuitoarele Terrei ar muri de foame sau socotesc ca "confruntarea" cat mai bestiala este "cheia succesului" ?
- Ce ne facem daca acesti ET ii doresc doar pe cei 20%, care conform cutumei sociale de azi sunt niste "bieti visatori care bat campii" fara sa faca nimic "practic" ? Cum ridicam acest procent de la 20% la 40-50% astfel incat o confortabila parte a omenirii sa-i PERCEAPA pe ET-ii (cu diferite nivele de cunoastere   :-) :martiansad:) ce sunt printre noi ?
Eu, daca as fi unul dintre "iluzionistii planetei", as cauta sa incurajez "visatorii" prin dezvaluiri succesive limitate, diminuind nr celor "practici" prin confruntari directe intre ei, prin crize generate de mine.
Mai sunt si alte aspecte legate de aceasta problema semantica a existentei noastre - dar mi-e teama ca ies din tipar printr-un raspuns prea lung la o problema atat de complicata  :rainbow:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 17 Februarie 2015, 19:56:29
Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27
Hmm...
...de obicei kestiile serioase au raspunsuri simple si scurte
Pai exact ce asteapta "lumea" i se serveste - raspunsuri simple (si false, evident) la kestii hiper-complexe.

Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27
cel mai corect raspuns mi se pare cel dat de Rayden- chiar asta vroiam sa scriu si eu (de fapt am mai zis asta pe forum de mai multe ori):
" .. acest contact e iminent!"
cu o mica completare:
Disclosure program este in plina derulare !
...Program in plina derulare?! Pentru unii (mai ales RUFON-isti :lol:) e chiar demult incheiat.
Si, ca sa evit iar aceeasi capcana a simplismului pseudo-trezirii... intru o alta adormire, afirmatia "acest contact e iminent!"  e poate doar 5% adevarata - in sens de completa. Fiindca (iar e vb. doar de parerea mea "complicata" si inevitabil plicticoasa) The Contact o fi el iminent, dar o sa fie simultan strict controlat, partial si "iluzoriu" din 1001 pdv-uri - motiv pt care am si zis ca nu le pot epuiza in 2-3 postari... simple.
Doar nu crede cineva ca vreunul din aburitorii nostri pe felie ET-relationala o sa-si puna cenusa-n cap si-o sa se ceara singur la parnaie pentru minciunile si devalizarile-nspre Black Projects ET-related de toate culorile ale sudorii sau chiar a singelui nostru.

Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27doar ca ritmul de derulare a etapelor e al naibii de lent comparativ cu dorinta noastra de a sti "The Truth about ETs"- si asta ca masele largi de bizoni furajati se modeleaza greu de tot
Nici nu mai conteaza ca-i lent, daca tot o sa fie apa de ploua. :-D Cu furajarea ideatica greoaie (daca nu chiar imposibila) a majoritatii "orbilor prin Gaza" sint perfect de acord - taman fiindca-i prea complexa pentru mintzi mentinute-n non-cizelare de milenii. Ba chiar conditionate-ntru idiotizare specializata mai abitir in ultima vreme.
Da' tot nu-i bai, fiindca ce zisei mai sus ar fi valabil doar in cazul (SF dupa Je) al unei Disclosure "pe bune".

Citat din: rontzo din  17 Februarie 2015, 16:34:27Oricum dupa cum arata evolutia in domeniu suntem tot mai aproape de momentul Zero
..si tare mi-e ca ce o sa aflam o sa fie oleaca greu de digerat chiar si pentru unii ca noi- cei din tagma forumistilor Rufon...
nu vi se pare?
Da, sintem la un coltz de cotitura - da' tot degeaba. Si prea greu de digerat nu cred c-o sa fie tarasenia, fiindca scenariul pseudo-dezvaluirilor mincinoase e perfect calculat/calat pe tiparul unei medii ponderate... spre zero a gandirii omenirii bine pre-fragezite psy (ca d-aia dureaza atita pritocirea unei savori vagi de Disclosure).
Se vede oricum din avion ca nici Papa, nici Dalai-Lama sau Stephen Hawking (ca sa-i pomenim doar p-aia cu greutate-n MSM) n-au produs vreun shoc cuiva dind pe goarna chestii pregatitoare, dar nu tocmai "comode".
Iar Holywoodul nici atit, desi urmeaza o traiectorie treptat mai abrupta in aclimatizarea bizonautilor - pentru noile viziuni ale... vechilor campuri ale vanatorii vesnice, :-( clar. 
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n MSM ? - P.S.
Scris de: Xanadron din 18 Februarie 2015, 13:01:49
Un P.S. scurt pina revin la sirul carcotelilor... complicate :lol: promise:
http://rt.com/usa/232463-obama-aide-ufo-failure/ (http://rt.com/usa/232463-obama-aide-ufo-failure/)
...o stire care-a facut pe destui ufologi, new-ageri ori simpli guvizi simplist-entuziasti sa juiseze pe motiv de "V-am zis noi?! THE Disclosure e pe vine si-i sprijinita de multi decidenti la nivel inalt!"

Carcotasu' de JE vede insa lucrurile diametral opus, ba chiar venind in sprijinul ipotezelor mele (deprimant de enervante, stiu) - mai clar si pe puncte, ca sa pot fi "demolat" eventual mai sistematic: :-D

1. Daca avocatul-consilier obamez John Podesta zice ca "cel mai mare regret al perioadei lui de la Casa Alba a fost nereusita-n pornirea unei Disclosure" , inseamna logic ca:
a) Datele despre ET-OZN-etc exista, stie si el despre ele, dar "cineva" i-ar fi dat peste degete si-a tacut milc.
b) (subvarianta si mai credibila): Nici n-a trebuit de fapt sa taca, fiindca n-a avut vreodata intentia sa vorbeasca.
c) Si chiar daca ar fi avut vreun gind, el-Podesta a fost suficient de idiot sa nu gaseasca o cale de-a sifona macar unele chestii, dar e destul de vanitos ca sa posteze pe Twitter ce important si dashtept e el.
d) (Concluzie strict a mea): nici in c.r nu-l doare nici pe el, nici pe altii din haita lui de hiene de vreo Disclosure - poate doar cind o fi vorba de-o simulare demult programata.

2. Omu-i acu' consilierul campaniei electorale a lui Hilary Clinton (aka Hitlary, dupa unii :evil:) si promite la fel de parshiv ca "In viitorea configuratie politica va continua lupta pentru dezvaluirea adevarului din spatele misterului ocultat ET-OZN".

Sanchi + ete scartz-bis zic io din nou- fiindca si asta-i doar o alta promisiune perversa facuta doar in scopul cistigarii de votanti pentru coana Hitlary, inclusiv din rindurile mai-sus pomenitilor ozenauto-guvizi simplist-entuziasti.

Hai ca iar m-am lungit prea mult, dar o sa revin cu alte chestii -  tot enervant de complicate. :lol:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: abyss din 18 Februarie 2015, 14:16:24
  Doza servita e stabilita in functie de puterea de absorbție a maselor sau altfel spus de nivelul de conștientizare al acelor indivizi care polarizeaza o tendinta de aparitie a unei mase crtitice care ar putea influenta planurile actuale stabilite pe termen lung si care cuprindeau etape de 80 de ani in trecut, ajungandu-se in prezent la un segment de 30 de ani. De fapt nu dezvaluirea existentei vietii in univers e amanata ci renuntarea la combustibilii fosili si alte tehnologii greoaie si periculoase, care reprezinta motorul politico-economic actual.

Orice Disclosure real face ca de-a doua zi lucrurile sa nu mai fie vazute cum au fost pana atunci. Adio benzina, cur. electric, razboaie, religii sforaitoare, si un sistem politic ineficient. Ori...in prezent CORUPTIA isi are obarsia in crearea si mentinerea ideii de LIPSA a liberului arbitru. Adica TREBUIE sa credem ca in umbra e cineva care conduce face si drege iar noi restul suntem neputinciosi...asa ca hai sa tacem...sa facem mici gainarii...sa furam...sa mai pacalim pe unde putem ...ca vorba aceea...avem copii, probleme si trebuie sa ne descurcam cumva.

Nimic mai gresit! Pana cand o sa mai asteptam de la altii sa ne abureasca cu rezolvarea problemelor? Cand sunt consultati oamenii in legatura cu adevaratele probleme si agenda rezolvarilor , cu ce trebuie facut si in special cand?  Asteptarea si neimplicarea inseamna moarte sau o viata irosita in zadar.

Decat rugaciuni adresate zeilor, mai bine le cerem sa moara! Kill the Gods...
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: SLEAH19 din 18 Februarie 2015, 18:14:48
Un om ilustru al umanităţii a ajuns la concluzia:

  ,, Dovezile că Dumnezeu există sunt şubrede dar ideia că El nu există e absurdă! ,,

Consider ideea de al  tăia de pe God ,, de pe foaie,,   ca pe un... exces de Zen :wink:, în rest total de acord cu ce se întâmplă în cercul nostru strâmt.

Şi oarecum on topic - toată lumea forţează, inclusiv pe forumul de faţă,  legături de tandem în acţiuni  Putin / ISIS (care ar fi creaţie CIA ), cum ţinta geopolitică ar fi de fapt antrenarea Europei într-un război devastator, pentru zădărnicirea creării în zonă a unui bazin economic Euroasiatic în detrimentul celui din Pacific (Asia/SUA).

Nimeni nu a comentat însă, ultima acţiune a ISIS - decapitarea a 21 de egipteni creştini !!

Care e diferenţa în ai decapita sau ai da la lei? Care e noima? Nu erau nici occidentali nici agresori ai ISIS ? Cine e de fapt în spatele acţiunii?

Geana pe semne , dacă trufia nu v-a întunecat ochii !
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: mm din 18 Februarie 2015, 19:07:36
CitatNimeni nu a comentat însă, ultima acţiune a ISIS - decapitarea a 21 de egipteni creştini !!
In noianul de "fapte" de razboi (a nu se confunda cu "crime"), la cati morti sunt zilnic la bilant, poate a trecut nebagata in seama aceasta stire. Dar aici, in aceasta stire, este si o posibila explicatie a razboaielor desfasurate de preferinta in Europa (si cele mai tari): prigonirea crestinilor. Deoarece in Europa sunt cei mai multi crestini. In mediul teologic este o stire banala, in plus se considera ca Satana este vinovat. In Egipt erau in urma cu vreo 50 de ani cca 5% egipteni crestini, urmasii egiptenilor antici, si 95% egipteni arabi. Citeam undeva (au trecut niste zeci de ani) ca acesti crestini egipteni "se bucura" de statutul de paria in tara lor. N-am fost pe acolo, poate aceste informatii nu sunt corecte.

  Ca sa parafrazez ce ai spus, Sleah19: Multi se indoiesc de existenta lui Dumnezeu dar toti sunt convinsi de existenta Diavolului.

  De-abia la sfarsit am constatat ca-s offtopic, scuze!
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica mai prezenta-n MSM? Doar D-zeu stie... :)
Scris de: Xanadron din 18 Februarie 2015, 20:18:44
...Ce, cum, unde, cind? :-o Oi fi evadat deja din Matrix si nu-mi dau seama?! :lol: (c-as fi totusi pe topicul "razboaie-ntru cuvant"?)

Serios acu', ambii intru adevaraciune graiti, da-ndraznesc sa cred ca la parseci distantza de tema (derapajul pornind ce-i drept de la fratele SLEAH19 ).
Poate gresesc insa eu si trebuia sa-l includ pe Dumnezeu in conspiratia aburelii mass-media mainstream macar asa, tangential? Pai care-ar fi rostul - nu-i EL in toate?
Si pe care oare dintre Ei-Cei-Recunoscuti-Oficial sa-i implic speculativ? Ca unii din Ei (sint mai mult de 13 oricum) par sa fie favorabili unei Disclosure complete, iar altii - nexam.

Si mai serios insa, ca-ncep s-o iau si io razna - pina si-n topicul ala "vaticanezo-ET" am incercat sa evit orice atingere a sensibilitatilor religioase si-n orice caz n-am vreun gind sa mai abordez subiecte d-astea. Chiar daca, par egzampal, am aflat in ultima vreme ceva noutati, inclusiv despre "Biserica celor 3 Valahii", daca tot veni vorba de noi-crestinii ortodocsi macar prin Botez, da-n orice caz non-pupatori de moaste.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: mariusvlad din 19 Februarie 2015, 08:50:28
Mie imi pare ca stirea  cu cei 21 de creştini egipteni decapitati e subliminala. Tot incerc sa fac legatura intre acest numar 21 cu God,  crestini egipteni vs pagani, crime (era sa zic genocid).
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 19 Februarie 2015, 08:54:14
Citat din: mariusvlad din  19 Februarie 2015, 08:50:28
Mie imi pare ca stirea  cu cei 21 de creştini egipteni decapitati e subliminala. Tot incerc sa fac legatura intre acest numar 21 cu God,  crestini egipteni vs pagani, crime (era sa zic genocid).
Subliminala sau nu, stirea asta va duce-n mod sigur la ET-Disclosure. :-)
Sau nu. :lol:

Acu' pe bune si fara ironii: nu ma mai tineti in ceatza-tensiune, dragi colegi, si spuneti-mi odata daca ISIS e formata cumva din extraterestri si nu circula cu celebrele Toyote pick-up, ci-n farfurii zburatacitoare! :ufo:
Ca mai clar nu cred sa fi putut fi-n titlu: "tema ET-ozenistica" !!! :-o
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: SLEAH19 din 19 Februarie 2015, 09:39:11
 Regret, nu am avut vreo intentie de bruiaj al subiectului, doream sa transmit ca Gods trebuie kill doar cand stam face to face dar am alunecat aiurea spre ...

Oricum daca intre Isis si extraterestrii nu poate fi facuta vreo legatura, cineva  spunea pe aici ca in spatele lui Putin s-ar afla niste ET de o anumita factura care trag de sfori ! :wink:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 19 Februarie 2015, 10:12:31
Citat din: SLEAH19 din  19 Februarie 2015, 09:39:11
Regret, nu am avut vreo intentie de bruiaj al subiectului, doream sa transmit ca Gods trebuie kill doar cand stam face to face dar am alunecat aiurea spre ...

Oricum daca intre Isis si extraterestrii nu poate fi facuta vreo legatura, cineva  spunea pe aici ca in spatele lui Putin s-ar afla niste ET de o anumita factura care trag de sfori ! :wink:
:lol: "Cineva"-ul ala nu spunea o parere personala, ci doar dadea linkuri spre IPOTEZE ale altora. Mai clar, ma repet (c-am mai zis-o): desi orice-i posibil, JE ramin in continuare la ideea unei circareli globale SI in Ucraina (pe linga Libia-Egipt-Siria-Yemen-ISIS/IL etc.), jucate-n coniventza cu rusii de catre NATO-UE-americani. Afisul NAZA-Mission ISS nr.45 e de fapt si el un indiciu (nu dovada totusi) in sprijinul opiniei mele.

...Si uite cum ma ajuti totusi, frate SLEAH, sa fac legatura cu alte ipoteze... prea complicate ca sa fie citite macar. :-D
Incep cu prima: JEDI-ficarea asta simbolica pare deci sa sune ca o declaratie de rezbel adresata ...anumitor E.T. (nu ma-ntrebati din care anume rasa, ca habar n-am.) Evident ca nu doar de catre cei 6 astro/kosmonavti ISS si nici macar din directia Omenirii (1.0 + 2.0) de capu' ei, ci [probabil] in aliantza cu Supra-Sforarii bastinasi - in sens de responsabili cu Recolta Gradinii Terra. :-(

Umflarea brusca a bugetelor "apararii" (iar sanchi, ca orice arma-i circumscrisa agresivitatii) tuturor partilor implicate-n circareala asta militarista - care presimt ca va ramine "rece spre caldutza" - are deci dupa mine un cu totul alt scop decit caftelile noastre uzuale (tribaliste, religioase, pe resurse ori influentze, nici nu mai conteaza scopurile afisate, ca-s doar perdele de fum).

Ne asteapta asadar fara indoiala vremuri mai mult decit interesante incluzind un anume gen de Disclosure, dar prapastia dintre aparentza viitoarelor vanzoleli vizibile si manevrele din spatele lor va fi, zic eu, la fel de profunda ca-n cazul ultimelor doua rezbeluri mondiale.
To be continued...

P.S. Un argument in plus (desi la fel de simbolistic-speculativ): adevaratele nave ale Aliantzei Terrane sint sugerate clar (dupa mine cel putin) in acelasi poster de triunghiul isoscel central (ala cu cartea deschisa la baza), care reproduce cu precizie forma / proportiile sifonate recent cu schepsis aluziv de citiva insideri despre "dreadnought-urile" gigantice din Solar Warden. :star: :ufo:
Sa nu va mire deci daca NASA va taia in continuare abrupt - si mai des decit pina acum - transmisiunile live-feed-ului ISS. 8-)
Titlu: Re: De ce-o fi adevarul ET-ozenistic interzis mass-mediei "normale"?
Scris de: Xanadron din 19 Februarie 2015, 12:58:58
http://nasawatch.com/archives/2015/02/yet-another-pla.html (http://nasawatch.com/archives/2015/02/yet-another-pla.html)
...E o alta stire care se pupa fie si numai circumstantial cu prezumtiile de pina acum (desi comentariile de pe site-ul care NU apartine NASA demonstreaza naivitatea - ca sa nu-i zic altfel - science-freak-silor de pe toate meridianele.)

Mai clar (desi pe scurt deocamdata) e vorba de o reuniune-conferintza f.f. elitista - v. http://mapsandgaps.org/ (http://mapsandgaps.org/)  , unde participarea e anuntata ca fiind doar pe baza de invitatii la "Pioneering Space National Summit - Washington DC, February 19-20, 2015"

N-o sa aflati oricum decit generalitati fade daca intrati pe pagina web a fundatiei organizatoare -  http://newworldsinstitute.org/ (http://newworldsinstitute.org/) - si nici macar  pe website-ul... fundatiei de la baza fundatiei :-D "Institutului Noii Lumi" (hibride? :-)) - n-are rost sa va mai zapacesc insa si cu numele asteia, care sponsorizeaza si alte misculatii oculte din alte fundatii aproape de nimeni cunoscute, preocupate inclusiv de continuarea studiilor cuantico-hiperloop-istice ale unui anume ex-nazi-savant fara maini. 8-)
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Ganditorul din 19 Februarie 2015, 16:26:59
The first annual Pioneering Space National Summit is brought to you by:
The New Worlds Institute,  The Heinlein Trust, and the Lunar and Planetary Institute
VIP Reception Sponsor:
Coalition for Space Exploration
Contributing Sponsors:
ViviSat, GHG Corporation, XISP
Participating Organizations:
Commercial Spaceflight Federation, EarthLight Foundation, Explore Mars, SEDS, National Space Society, Silicon Valley Space Center, Space Frontier Foundation, Texas Space Alliance, Texas Space Foundation, AIAA, AAS
......................
Am intrat de curiozitate in site-ul celor care organizeaza acest summit si am cules datele de mai sus. Curios cum toti, dar absolut toti se afiseaza declarativ ca fiind "frati" cu tot universul, cercetatori ai luminii, ai spatiului fara frontiere dar... nu pot fi "frati" cu cealalta jumatate a lumii terrane care este ignorata la aceasta conferinta - pt ca n-am vazut nici o invitatie spre chinezi, japonezi, rusi sau alte natii care, cu siguranta, au macar un om destept si interesat de acest subiect al spatiului universal.
- Si asta in timp ce "taxiul" spre ISS este rusesc si ultima descoperire a dronelor din jurul Moscovei https://www.youtube.com/watch?v=ncPYlUHItNo (https://www.youtube.com/watch?v=ncPYlUHItNo) ne-a lasat cu "gura cascata"(cel putin pe mine, care nu ma asteptam la o punere in practica a conceptelor lui Tesla la acest nivel si mai ales la rusi ...)
- Sau poate ca asta e motivul inventiei celor 2 bau-bau planetari (ISIS si situatia din Ucraina) - ca o campanie de pedepsire a celor care au avansat in tehnologie mai mult decat e permis omenirii - asa cum au fost pedepsiti nemtii, prin tararea in ww2 si atrocitatile lui - dupa ce au depasit un anumit nivel de cunoastere tehnica (vrill, "clopotul", rachetele V2 etc etc ).

N-am priceput insa cine e "savantul fara maini" - sa fie unul care a vazut prea de aproape sabiile JEDI ? :rainbow:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica rezervata unor "Bilderbergi Cosmici"??
Scris de: Xanadron din 19 Februarie 2015, 20:42:41
Bune sapaturi, colega Ganditor, dar nu tocmai utile, fiindca nu doar prezentza unora ca cei numiti de tine n-a fost permisa la conferintza asta (in derulare si maine), ci nici a vreunui jurnalist - clar deci ca-i vorba de un Bilderberg Kozmik. 8-)

La fel de sarace-s datele conexe fizicianului Burkhard Heim - http://en.wikipedia.org/wiki/Burkhard_Heim (http://en.wikipedia.org/wiki/Burkhard_Heim)  - ca despre el si "sapaturile" mai eficiente decit ale noastre facute de AIAA pe tema teoriilor lui unificatoare ("about everything") vorbeam. Omu' nu doar ca-si pierduse la 19 ani ambele minutze lucrind cu noi explozibili, dar la 18 ani statea de vorba regulat cu Der Grosse Heisenberg pe tema bombelor H "curate" si alte nimicuri d-astea. :wink:

Poate si faptul ca ramasese de-atunci aproape orb si total surd l-a condus spre o recluziune cumva benefica ideilor lui "demente" (pentru mai toti fizicienii contemporani lui). Teoriile "hiperdimensionale" ale lui Heim au fost insa cu o probabilitate de 101% dezvoltate dupa WW-II, dar in cu totul alte universitati decit astea producatoare de conformism docil.
Iar abordarea explorarii cosmosului pe linia Von Braun-Oberth-NASA-Korolev-Rosskosmos pare un sotron de gradinitza pe linga ideile nazi-orbului ciung, care ar permite cica zborul superluminic :star: - zic unii mai... fizicieni ca mine-n orice caz.
Indiciu tengential: "During the 1955 holiday week of Thanksgiving Day, the New York Herald Tribune, and The Miami Herald carried announcements about the completion of contractual arrangements between Burkhard Heim and Glenn L. Martin Company. Heim was to assist them with their gravity control propulsion project.[9] The news about Heim's contract was among several revelations that had been published during the period of intensified United States gravity control propulsion research (1955 - 1974)"

Aceeasi AIAA a sponsorizat de fapt si conferintele Dr. Harold "Sonny" White - sef la NASA pe felia "warp drive", :ufo: dar n-are rost s-o mai lungesc cu toate sub-tentaculele starii actuale de intrare intr-o noua era - nu si pentru noi-amarastenii insa.

Care sintem "interesanti" pentru EI doar ca subiecti pasivi ai aplicarii regulei LOR atit de simple si perverse simultan de milenii:
Socializati cheltuielile si privatizati profitul ! :evil:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Ganditorul din 19 Februarie 2015, 21:10:09
(https://www.psiram.com/ge/images/d/d5/Burkhard_Heim.jpg)  (https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSk9suUYV-1_CgxXntxCVlcQLWfDDn1SXsWktoHBjmxd67v7bU2)

Adica in activitatea stiintifica a acestui personaj real sa fie "inspiratia" pentru trilogia "inapoi in viitor " ? (asta ca o paranteza comica la comentariile de pana acum ...sau poate ca e mai mult )


Teoria Quantum Heim http://www.scientificexploration.org/journal/jse_06_3_auerbach.pdf (http://www.scientificexploration.org/journal/jse_06_3_auerbach.pdf)
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 20 Februarie 2015, 07:56:01
https://www.corbettreport.com/episode-301-how-to-fake-an-alien-invasion/ (https://www.corbettreport.com/episode-301-how-to-fake-an-alien-invasion/)   :ufo: :-) :evil:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Ganditorul din 20 Februarie 2015, 11:02:12
Daca tot suntem la capitolul asocieri de cuvinte/fraze cam ce legatura ar putea fi intre ISS si ISIS - avand in vedere ca ultimii castiga teren cu niste masinute de teren care ar putea fi dotate cu armament de ultima generatie (ET) - arme d'alea de-ti fac parul ctretz si mintea damburi.
Pt ca alt fel nu-mi explic cum nu nimereste tunarul de pe tanc "punctul slab" al unei masinute de teren, decapotabila, si se preada - cu tanc cu tot - in fata "amenintarii" ISIS ( Interventionstruppen ISS ??  :evil: )
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: socrate din 21 Februarie 2015, 18:18:22
Citat din: Ganditorul din  16 Februarie 2015, 12:34:41
In traducere libera (si lejera...) : baietii buni de pe Pamant ne apara de baietii rai din spatiu, ce vin de pe inelele lui Saturn pe inelele invizibile de pe Pamant, avand reactivate "sabiile luminii" si fata (nevazuta) a Lunii, statia aia care cu jdemii de ani in urma a fost nefunctionala cand Pamantul a incasat un ditamai chetroi spatial, ce i-a modificat radical existenta. 
- Bine, bine, cu baietii rai din spatiu vad ca ne descurcam - avem si "sabiile luminii" reactivate, si satelitul "natural" Luna activ si pe pozitie - dar ce  :evil: facem cu baietii rai ramasi pe Pamant de jdemii de ani care ne indeamna sistematic la autodistrugere ?

Care or fi baietii buni si care aia rai, aici pe Pamant - ca daca ma uit bine la "pasareasca" de pe triunghi nu prea e loc de Rambo - un Ivan, un Jackie Chan... cat despre Kelly eram convins ca e din gama 90-60-90. Dar poate astia de la NASA se refera la ala cu chelie  :rocket:
Evident e o gluma, in asteptarea unor interpretari mai serioase.

Rufon(postarile) a redevenit interesant si ca atare dupa cum spusesem mai "deunazi"...am revenit la "cetirea" opiniilor interesante....si daca tot am revenit am zis, e decent o intrebare...decenta,vreau sa spun,daca in contextul celor spuse de tine Ganditorule, referitor la "baietii" astia ar avea vre'o legatura cu Iluminatul Tiran a maestrului Giuliano...si FLOZOFIA Profesorului/Mason, implicita, despre ce si cum se asteapta de la acest PERSONAJ MASONIC ?
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozeno-masonica mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 23 Februarie 2015, 10:42:18
Ca sa derapez si eu la fel de offtopic, ziceam cindva: "Nici cu elitismul masonic "discret" nu eram totusi de acord - dar de atunci m-am vindecat pe latura asta (citind recent de ex. o carte "grea" scrisa de sefu' illuminat Giuliano Di Bernardo - "Cunoasterea Umana - de la fizica la sociologie si religie" -, m-am auto-convins si mai abitir ca putinele minti luminate la figurat nu trebuie automat incluse in categoria "diabolicilor" si ca secretomania lor - relativa totusi - nu-i chiar nemotivata)."

Nea' Di Bernardo nu-i deci vreun Tata-Omidoi prezicind chestii abracadabrante, ci pur si simplu reflecta-n cartea lui realitati prezente si chiar banale - desi nu-s recunoscute oficial (mai precis, ca traim demult intr-o demonocratie oligarhica :evil: - si nu doar rusii cu Putin al  lor...)

Dar ca sa-l fac fericit pe colegu' anti-patriarhalist socrate, mai bag stirea asta: http://www.shieldspirit.com/2015/02/after-being-dead-for-almost-hour-priest.html (http://www.shieldspirit.com/2015/02/after-being-dead-for-almost-hour-priest.html)
("Dupa ce-a fost in moarte clinica 48 de minute, un preot catolic sustine acum ca Dumnezeu e femeie") :-o :-D

...Dupa mine doar o alta tampenie senzatonalista, secsu' Divinitatii Creatoare :star: fiind evident o... caracteristica irelevanta fiindca din pdv logic sublima, dar inexistenta. :lol:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Ganditorul din 23 Februarie 2015, 11:54:59
CitatRufon(postarile) a redevenit interesant si ca atare dupa cum spusesem mai "deunazi"...am revenit la "cetirea" opiniilor interesante....si daca tot am revenit am zis, e decent o intrebare...decenta,vreau sa spun,daca in contextul celor spuse de tine Ganditorule, referitor la "baietii" astia ar avea vre'o legatura cu Iluminatul Tiran a maestrului Giuliano...si FLOZOFIA Profesorului/Mason, implicita, despre ce si cum se asteapta de la acest PERSONAJ MASONIC ?

Nu cunosc foarte bine pilda si asteptarile de la "iluminatul tiran" dar ca sa raspund tot in sharade la aceasta implicare cu insistenta in discutie  a unui punct de vedere ce reprezinta doar o latura a adevarului as aminti ca piramida are 4 sau mai multe fetze - dar un singur varf, un singur punct catre care toate perspectivele converg. Si cu cat ajungi mai sus pe fetele piramidei cu atat ti se deschide (ochiului ...) un orizont mai larg, iar perspectivele vazute de pe fetele piramidei nu mai sunt atat de antagonice - insa cea mai completa perspectiva asupra realitatii o ai doar din varf...
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: socrate din 23 Februarie 2015, 19:00:27
Citatas aminti ca piramida are 4 sau mai multe fetze - dar un singur varf, un singur punct catre care toate perspectivele converg. Si cu cat ajungi mai sus pe fetele piramidei cu atat ti se deschide (ochiului ...) un orizont mai larg, iar perspectivele vazute de pe fetele piramidei nu mai sunt atat de antagonice - insa cea mai completa perspectiva asupra realitatii o ai doar din varf...

Deci,in aceasta ordine de idei propusa de Ganditorul... trebuie acceptata si "varietatea de idei" legata de topic in functie de orizontul fiecaruia...si asta  depinzand de "orizontul/scara spirituala" folosita si cate trepte spirituale a urcat fiecare.
Trebuie acceptat si faptul ca, umanitatea din varii motive foloseste ma multe tipuri de "scari/orizonturi/ spirituale"......si fiecare  persoana/comunitate  are posibilitatea sa "creada" ca "scara lui/lor de valori spirituale" e cea buna.....
Desigur,intrebarea formulata de colegul Xanadron este cam la oridea zilei in cercurile de persoane interesate la care are acces si turma numai ca nu e prea interesata, dat find orizontul lor limitat.

Citat
Dar ca sa-l fac fericit pe colegu' anti-patriarhalist socrate, mai bag stirea asta: http://www.shieldspirit.com/2015/02/after-being-dead-for-almost-hour-priest.html (http://www.shieldspirit.com/2015/02/after-being-dead-for-almost-hour-priest.html)
("Dupa ce-a fost in moarte clinica 48 de minute, un preot catolic sustine acum ca Dumnezeu e femeie") :-o :-D

Colega,Xanadron...posibil sa nu fi reesit destul de explicit in opinile mele anterioare vis-a-vis de formularea anti-patriarhalist,in ce sens sunt ANTI - SISTEM PATRIARHAL......de acea se cuvine sa mentionez ca, sunt IMPOTRIVA/ANTI ideologie/metalitati mascule si nu impotriva gen. masculin in general....de ce?...nu mai are rost,socotesc ca "orizontul" fiecaruia e destul de "sus" ca sa priceapa ce e aia oranduire patriarhala/drept pozitivist si implicatiile,rezultatele/efectele acestei "ere paterne" asupra Umanitatii.....
In acest context e interesant a discuta daca din OZN-uri vor descinde Amazoane 'au baieti destepti in Numele si prin Puterea Amazoanelor,care au inteles prevederile DREPTULUI NATURAL/MATERN si a dreptului pozitivist/patern si ......de aici, mi-a placut formularea colegului Ganditorul...intre baieti si baieti......sigur "preotul catolic" nu are dubii in aceasta privinta...el se mira cum de atata "turma" e fara orizont realist....si nu doar el,ci si cei care cunosc putina ISTORIE.....si alti care au vizitat pe viu Ultima Comunitate Materna,triburile Mosuo...

In alta ordine de idei, Masonu Giuliano si MESAJUL SAU nu poate fi luat in deradere deca de neavizati sau rau intentionati,sigur,acesta nu a exprimat doar opinia sa personala.....zic eu,a unei parti/categorii masonice in functie de clasa/orizontul/scara spirituala si conceptuala.....cate  ceva din spusele Masonului Giuliano....si o posibila legatura rationbal/logica cu tema propusa... De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?...in idea ca, e imposibil Umanitatii de a sarii/iesi din ograda "matrixul patriarhal" fara o interventie ET-ozenistica, vorba colegului Xanadron....zic eu......   

Cartea ,,Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie" porneşte de la ideea că umanitatea este în pericol şi îşi trăieşte sfârşitul. De ce credeţi asta?

Astăzi avem posibilitatea să inventăm un om nou, pentru viitor, pentru că umanitatea se îndreaptă către autodistrugere. Democraţia, ca formă de guvernământ, este bună, în teorie, dar, aşa cum arată acum, este apropiată de anarhie. Se poate vedea asta peste tot. Democraţia este prost aplicată în multe ţări, în Italia, în România, dar, mai ales, în ţările din Europa occidentală.

Care este soluţia dumneavoastră pentru ieşirea din impas?

Este una singură. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat. Nu vorbim aici despre dictatorii pe care i-am avut în trecut. Din cele mai vechi timpuri, umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze cu înţelepciune. Avem nevoie de ceva mai puternic decât ce a fost până acum, de un om care să conducă nu numai prin raţiune, aşa cum s-a făcut în trecut, ci şi prin înţelepciune.

Ce personalitate mondială are toate datele să devină, aşa cum spuneţi, viitorul tiran iluminat?

Niciuna din prezent. Acum suntem în plină democraţie, care a degenerat în anarhie. Iar anarhia va determina condiţiile pentru sosirea tiranului iluminat. Este un proces care se va finaliza în viitor.

Şi cum va fi ales acest tiran iluminat?

Cu înţelepciune, de o comunitate de oameni. Ei pot fi din Ordinul Illuminati sau din alte cercuri ezoterice. Expresia aceasta, de tiran iluminat, este lansată de comunitatea Illuminati, care a existat în trecut, există în prezent şi va exista şi în viitor. Şi ei vor propune cine va fi acest tiran iluminat.

De obicei, puterea corupe. Cum poate fi controlată această energie malefică pe care puterea o exercită asupra omului?

Este un motiv important pentru care sper să sosească tiranul luminat. El trebuie să găsească o cale prin care să distrugă toată corupţia din lume, pentru că, acum, corupţia este la vârf, în toate ţările.

"Tiranul iluminat este o persoană înzestrată cu multă charismă, cu excepţionale capacităţi intelectuale şi cu o înţelepciune profundă."

"Umanitatea a fost susţinută de societăţi ezoterice, iar aceste societăţi pot ajuta tiranul iluminat să guverneze."

Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai contorsionata [si] pe RUFOn?
Scris de: Xanadron din 23 Februarie 2015, 20:56:29
Hai ca m-ai convins, colega socrate - dupa ce ti-am citit postarea i-am si scris in fine un mail lu' Di Bernardo, cu mesajul pe care-l astepta de-atita vreme: ACCEPT :-D
(L-am mai prevenit si c-au rupto-n fericire toti Iluminatii lui cu bateriile pe duca, :star: plus altele, da' schema mea de conducere a unei Lumi si mai Iluminate - pina la bronzare - e inca secret asa ca nu v-o spun; o s-o simtiti oricum pe pielea voastra. :lol:)

Redevenind (cu greu) serios, inchipuie-ti ca ti-am inteles oarecum ideea (zic "oarecum" fiind offtopic) si sa n-ai vreo indoiala c-as mai avea dubii privind dezechilibrul global actual Yin/Yang dupa atita racire a gurii pe teme gnostico-sophianice + portaluri exclusiv feminine de transfer "supraluminic" de CS-uri de colo-dincolo prin Uni- si poate Multiversuri etc. etc.

Pe de alta parte, tu fiind calator cam rar cu trenu' RUFOn, n-ai avut cum sa observi nici ca nu-s vreun fan al aburelilor New-Agerilor care pariaza de multe decenii (si fara vreun argument masurabil) pe o "trezire vibrationala" abrupta si in corpore a omenirii asteia ramasa din pacate in majoritatea ei la stadiul de viermuiala materialist-comoda, pasiva si abulica dincolo de orice fixuri patriarhaliste.

Asa c-as fi tentat sa subscriu la presupunerile (sau planurile? :wink:) azvirlite cu schepsis de GDB, daca n-ar fi si-un mare DACA la mijloc de codru des. Pe care zic io ca nu-l vedem din cauza copacilor, da' n-am acu' timp sa-l strabat.
Revin insa in alt episod - dac-oi mai apuca. :lol:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Ganditorul din 23 Februarie 2015, 21:56:38
@ Socrate, la inceputul textului ai facut o observatie care mi se pare corecta - fiecare dintre noi vede o anumita parte a adevarului, a realitatii - in functie de latura obiectiva sau subiectiva a piramidei pe care evoluam. Nici unul din noi nu poate vedea imaginea de ansamblu, nu suntem atat de sus. Asta am vrut sa spun, ca putem discuta realitatea pe diferite nivele, acceptand ca nici unul din noi nu are o imagine de ansamblu, respectand pana la un anumit punct optica celuilalt...

Acum ni se pare caomenirea a ajuns la un apogeu, ca trebuie sa reinceapa ceva dupa ce aceasta forma de dezvoltare umana va disparea.
Nu e o idee originala, nici macar noua - se discuta de asta pe la sfarsitul anilor40 dar sii intre anii 50-60 - tot cu astfel de conotatii apocaliptice acceptate ca pe o "mana cereasca" in dezvoltarea omenirii (si am sa revin la subiect cu texte din acea vreme)
Ciudat insa este ca sub aceasta masca a binelui trecerii la omenirea 2.0 se afla o dorinta a unora spre nemurire - azi sunt mai estompate aceste dorinte, atunci erau mai vizibile in gandirea elitelor. Cam pe aici ne aflam cu discutia...
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: abyss din 24 Februarie 2015, 00:04:47
  Cine așteaptă tiranul iluminat e ca și cum ar dori o mașină pe o roată, un scaun cu un picior sau ...tot așa.      O lume minunata și iluminată ar fi mai de dorit, zic eu. Starea de comuniune ar fi mult mai d3 dorit, dar printr-un act real, explicabil și aplicabil ...nu doar vorbe ci un act științific și metafizic. O conexiune de fluxuri cu reale șanse de potențare a capacităților mentale de înțelegere și realizare a interferentelor umane pe termen lung în lumea liniară cât și pe termen nedefinit în lumea non-liniara,atemporala adică a frecventelor înalte.
  Tema ET e prezenta la modul de SF, adică ficțiune sau ca un fel de perdea a unor operațiuni militare secrete , cel puțin așa ni se servește realitatea.
  Nemurirea cred că a fost atinsa deja prin prelungirea vieții corpului uman ori prin transfer direct în alt corp inginerit după scop... la iluminațiI mititei însă li se servește în continuare textul cu reancarnarea și scopul nobil al templului spiritual ....un fel de catedrala a neamului....însă BANII...s3 duc pe dumnezeu/departamentul/divizia știe unde....

E buna tema ET fiindcă împinge un orizont al dezvăluirilor până la Sf. Așteaptă. Cu cât mai prezenta cu atat mai eficient pentru morisca de făcut bani și luxat minți.
  Prin urmare trăim un blocaj. Invenții la saltea, vieți irosite, hoți și paraziți peste tot....ce bine e pe lumea ăsta.  De fapt ce se construiește? Ceva durabil? Ce? Azi mi-a picat curentul electric și. ... am stat ca un ciudat ore în șir. Cândva o sa pice tot așa dar nu va mai veni. Ne curățăm toți în câțiva ani  . ..fără războaie sau atacuri ET. Suntem intr-un lagăr de munca. Și ce producem?
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Ganditorul din 24 Februarie 2015, 08:55:17
Acum 40 de ani Mircea Eliade scria despre aceast sindrom al "sfarsitului si inceputului omenirii " si dorinta unora de a trece la omenirea 2.0 prin distrugerea omenirii 1.0 :

,,Confirmă informaţiile doctorului Monroe: distru¬gerea sistematică a documentelor din anii 1938-39. Singu¬rele indicaţii în legătură cu procesul de refacere fiziologică şi de anamneză. Singurele probe ştiinţifice ale regenerării şi întineririi printr-o masivă descărcare electrică. Asta înseam¬nă că originea fenomenului de mutaţie nu mai interesează. De ce...
....
Documentele Stănciulescu-Bernard nu con¬ţineau informaţii în legătură cu aceste experienţe, dar, în¬tr-o anumită măsură, le asigurau credibilitatea. Nu pot trage decât o singură concluzie: mărturisirile mele nu se adresează unui eventual cititor dintr-un viitor apropiat, să spunem din anul 2000. Dar atunci, cui?
Un răspuns provizoriu ar putea fi acesta: în urma răz¬boaielor nucleare care vor avea loc, multe civilizaţii, începând cu cea occidentală, vor fi distruse. Fără îndoială, ca¬tastrofele vor dezlănţui un val de pesimism necunoscut până atunci în istoria omenirii, o descurajare generală. Chiar dacă nu toţi supravieţuitorii vor ceda ispitei de a se sinucide, foar¬te puţini vor mai avea destulă vitalitate ca să poată spera în om şi în posibilitatea unei umanităţi superioare speciei homo sapiens. Descoperite şi descifrate atunci, mărturisirile acestea ar putea contrabalansa deznădejdea şi voinţa uni¬versală de extincţie. Prin simplul fapt că exemplifică posi¬bilităţile mentale ale unei umanităţi care va lua naştere în¬tr-un viitor îndepărtat, asemenea documente demonstrează, pentru că o anticipează, realitatea omului postistoric.

- Atunci, la fel ca si acum, obsesia apocaliptica "prezisa de semne" era vie in dezbaterea elitelor :

...Dar semnificaţia descoperirilor este clară: manuscrisele de la Qumran revelează doctrinele esenienilor, comunitate se¬cretă despre care nu se ştie aproape nimic precis. De aseme¬nea, manuscrisele gnostice descoperite de curând în Egipt, şi încă nestudiate, vor revela anumite doctrine esoterice, ig¬norate timp de aproape optsprezece secole. Curând vor urma alte asemenea descoperiri dând la iveală alte tradiţii răma¬se secrete până în zilele noastre. Sindromul la care făceam alu-zia aceasta este: revelarea în serie a doctrinelor secrete. Ceea ce înseamnă apropierea Apocalipsului. Ciclul se încheie. Asta se ştia mai demult, dar după Hiroshima ştim felul în care se va încheia...

- Si totusi se pare ca o data/generatie suntem supusi acelorasi probleme ale dorintei unora de a deveni nemuritori, dorintei unora de a creea experimente care sa prelungeasca viata lor prin ...distrugerea celorlalti :

Dacă oamenii, mai precis, anumiţi oameni, ar fi siguri că elec¬trocutarea poate rezolva problema regenerării şi a reînti¬neririi, ne putem aştepta la orice... Cred că e preferabil să-i lăsăm pe biochimişti şi pe gerontologi să-şi continue cer-cetările, într-o zi, mai mult sau mai puţin apropiată, vor ajunge la acelaşi rezultat...

Tinerete fara tinerete - Mircea Eliade

Dar deja deviem de la subiect pe urmele "Tiranului Iluminat"
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: fiulploii din 24 Februarie 2015, 14:15:12
Citat din: abyss din  24 Februarie 2015, 00:04:47
  .... Suntem intr-un lagăr de munca. Și ce producem?

Ganduri care construiesc realitati, zic unii. Iar restul este refolosit si reciclat functie de necesitatile comerciale ale altora de mai sus , asa cum posibil sa fie aproape de adevar TVM si altii.
Asta fiind nivelul unu-doi. De restul nu am cunostiinta ...inca  :lol:

On-topic , constat la fel ca altii existenta a doua curente majore in acest domeniu: primul considera subiectul ca fiind o manipulare pur terestra iar al doilea curent de opinie zice ca ar fi pe bune Contact-ul . Personal cred ca este o impletire a celor doua in sensul ca oficialii nostri pamanteni sunt obligati sa faca o dezvaluire - intre anumite limite probabil , nu cred ca vom sti vreodata asta - insa ei fac dezvaluirea astfel incat sa obtina cat mai multe avantaje de natura nu neaparat economica in totalitatea lor.

  Daca e asa, intrebarea ar fi : ce este asa de puternic si de urgent ca sa ii oblige pe oficialii pamanteni la o dezvaluire dupa atatia ani de persiflare a subiectului?
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Rayden din 24 Februarie 2015, 17:34:09
Citat din: fiulploii din  24 Februarie 2015, 14:15:12
...  Daca e asa, intrebarea ar fi : ce este asa de puternic si de urgent ca sa ii oblige pe oficialii pamanteni la o dezvaluire dupa atatia ani de persiflare a subiectului?

pai as veni cu cateva raspunsuri la aceasta intrebare a domniei tale, fiulploii :

-cresterea prezentei in sistemul solar dar mai ales in jurul pamantului si in atmosfera acestuia a inteligentelor extraterestre, prezenta ce nu poate fi mascata sau ferita de ochii (prin telescoape sau nu) a mass-mediei, si deci a populatiei...
-trezirea constiintei oamenilor - acceptarea cu usurinta a ideii de existenta in univers a vietii extraterestre - mai ales cu multimea si diversitatea de filme, documentare, desene animate pentru copii (dar si pentru adulti), articole, etc. cu care suntem bombardati la TV si in presa, completata cu "parerile personalitatilor marcante" ale culturii, stiintei, religiei, si cu sifonarile celor care au lucrat in diverse agentii sau servicii din 3 - 4 litere..etc..
-posibilitatea unor razboaie interstelare..intergalactice ..interdimensionale..care se apropie de noi, de terra, purtate de diverse rase / civilizatii extraterestre si care ne pot angrena si pe noi..si prin urmare, poate va fi nevoie de voluntari intr-un razboi partial sau integral extraterestru..sau de aparare a Terrei..cu un mic ajutor de la baietii ET buni..
-sau poate - si asta ca sa inchei postul intro nota mai pozitiv-optimista - civilizatiile extraterestre benefice si avansate care se afla in contact de cateva decenii bune cu guvernele marilor puteri, spun ca e timpul ca restul civilizatiei umane sa stie ca Universul e plin de viata si ca avem dreptul sa il cunoastem, sa il exploram, etc...etc...
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: abyss din 25 Februarie 2015, 00:33:27
Prea multa propaganda pe tema extratereștrilor răi. Mult prea multă. Dar explorarea cosmosului poate fi la dispoziția oricui. Cu o condiție. ...fără de trup ddeocamdată . Nu mai intru în detalii. Așazisele protocoale CE--5 ale lui S. Greer sunt cel mai important aspect legat de contactul dintre specii diferite și care trăiesc în momente de timp diferite. Vocile care îl denigrează tocmai asta musamalizeaza.  Dar greer nu a fost primul.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: fiulploii din 25 Februarie 2015, 22:35:04
Citat din: abyss din  25 Februarie 2015, 00:33:27
...Dar explorarea cosmosului poate fi la dispoziția oricui. Cu o condiție. ...fără de trup ddeocamdată ...
Farmecul calatoriei este cu vehiculul trupului , cel putin deocamdata, pana se va pune bazele unei fizici ..eterice ?!?!

  Si explicatia pentru propaganda ''railor'' poate sa aiba o logica, nu? in buna traditie politica sau de exo-politica de a rasturna scara valorilor ...sau poate ca nu e asa, cine sa mai stie?

  Se cam inmultesc cazurile de ''fosti'' sau de actuali care ''sifoneaza'' chestii cu ET si nu ii mai discrediteaza nimeni si nici nu ii mai sinucide cineva. Oricum, tot ciudat este ...inca.
  parerea mea..
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: abyss din 26 Februarie 2015, 08:50:13
  Ca sa iti mărturisesc un răspuns mai cuprinzător. ... întrebările erau:
1. De ce de la Atlantida încoace s-a instaurat un fel de carantină pe pământ și sunt controlate aparițiile anumitor tehnologii?
2. De ce călătoriile fără trup sunt mai importante decât poate orice altceva?
3. De ce e atât de important ca o ființă umană sa fie în echilibru?
Neața!  :-)
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: fiulploii din 26 Februarie 2015, 15:34:10
Citat din: Rayden din  24 Februarie 2015, 17:34:09
pai as veni cu cateva raspunsuri la aceasta intrebare a domniei tale, fiulploii :

-cresterea prezentei in sistemul solar dar mai ales in jurul pamantului si in atmosfera acestuia a inteligentelor extraterestre, prezenta ce nu poate fi mascata sau ferita de ochii (prin telescoape sau nu) a mass-mediei, si deci a populatiei...

Cati se uita dupa asemenea stiri? foarte putini ...
Citat
-trezirea constiintei oamenilor - acceptarea cu usurinta a ideii de existenta in univers a vietii extraterestre - mai ales cu multimea si diversitatea de filme, documentare, desene animate pentru copii (dar si pentru adulti), articole, etc. cu care suntem bombardati la TV si in presa, completata cu "parerile personalitatilor marcante" ale culturii, stiintei, religiei, si cu sifonarile celor care au lucrat in diverse agentii sau servicii din 3 - 4 litere..etc..
Iti respect opiniile chiar daca nu sunt de acord cu ele , mai ales cu asta numita ''trezirea constiintei'' lucru de care ma indoiesc cel mai tare . Filmele documentare amintite nu prea au subiect ci multe supozitii, desenele animate sunt aceleeasi din totdeauna numai ca s-a inlocuit zmeul , cavalerul, domnitza sau motanul incaltat cu sinonimele lor extra-terestre ce poate fi echivalat cu Taramul Celalalt din alte vremuri, nu?
     Perssonalitati marcante ale culturii, stiintei, religiei??  Te referi la Papa?  :lol: Cine mai e pe lista, fara suparare .
Citat
-posibilitatea unor razboaie interstelare..intergalactice ..interdimensionale..care se apropie de noi, de terra, purtate de diverse rase / civilizatii extraterestre si care ne pot angrena si pe noi..si prin urmare, poate va fi nevoie de voluntari intr-un razboi partial sau integral extraterestru..sau de aparare a Terrei..cu un mic ajutor de la baietii ET buni..
Poate ca vom fi ''alesi'' voluntari  :lol: desi cel mai probabil rol mi se pare cel de oarece materie prima pt altceva , dar e doar o parere contrara cu a ta si atat, fara dovezi mai multe decat are domnia ta  :-D
Citat
-sau poate - si asta ca sa inchei postul intro nota mai pozitiv-optimista - civilizatiile extraterestre benefice si avansate care se afla in contact de cateva decenii bune cu guvernele marilor puteri, spun ca e timpul ca restul civilizatiei umane sa stie ca Universul e plin de viata si ca avem dreptul sa il cunoastem, sa il exploram, etc...etc...
Ai ceva semne in privinta asta sau doar e orgoliul uman de a avea un rost important in alcatuirea si mersul unui univers holografic sau nu?

Citat din: abyss din  26 Februarie 2015, 08:50:13
  Ca sa iti mărturisesc un răspuns mai cuprinzător. ... întrebările erau:
1. De ce de la Atlantida încoace s-a instaurat un fel de carantină pe pământ și sunt controlate aparițiile anumitor tehnologii?
2. De ce călătoriile fără trup sunt mai importante decât poate orice altceva?
3. De ce e atât de important ca o ființă umană sa fie în echilibru?
Neața!  :-)

   1. cred ca aia din Atlantida au fost ultimii exponenti ai altei rase , alte omeniri, posibil un experiment ce coexista cu altele mai nereusite .
      Desi , e posibil dar nu am dovezi pt asta  :lol: sa se fi produs schimbarea liniei temporale asa cum am sustinut si prin alte topicuri.
   2. Poate pentru ca poti ''inchiria'' o alta ''masina-container-trup'' la destinatie...Deocamdata, problema se pune cu conservarea masinii inchiriate sau proprietate personala atunci cand esti plecat in alta ..parte. Iar asta este un alt aspect care traverseaza Istoria ca un fir rosu: pastrarea trupului acesta de aici pentru o revenire in ..vacanta (?) sau ''biznis'' (?) fapt care da o valoare de adevar a punctului doi exprimat de tine.
       Ca un corolar sau ca o legenda firava , cica ar exista si posibilitatea plecarii in excursie cu masina personala numai ca nu stim daca asta de aici de pe Terra e masina personala  :lol:

    3. Banuiesc ca te referi la echilibrul dinamic . Poate pentru ca nu poti calatori stresat si ''firoscos''  :lol: :lol:

Zic si eu ca sa pun creierii pe moatze celor ce iau notite cu sarg...azi sau ieri ori maine.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai contorsionata [si] pe RUFOn?
Scris de: socrate din 26 Februarie 2015, 20:24:45
Citat din: Xanadron din  23 Februarie 2015, 20:56:29
Hai ca m-ai convins, colega socrate - dupa ce ti-am citit postarea i-am si scris in fine un mail lu' Di Bernardo, cu mesajul pe care-l astepta de-atita vreme: ACCEPT :-D
(L-am mai prevenit si c-au rupto-n fericire toti Iluminatii lui cu bateriile pe duca, :star: plus altele, da' schema mea de conducere a unei Lumi si mai Iluminate - pina la bronzare - e inca secret asa ca nu v-o spun; o s-o simtiti oricum pe pielea voastra. :lol:)

Redevenind (cu greu) serios, inchipuie-ti ca ti-am inteles oarecum ideea (zic "oarecum" fiind offtopic) si sa n-ai vreo indoiala c-as mai avea dubii privind dezechilibrul global actual Yin/Yang dupa atita racire a gurii pe teme gnostico-sophianice + portaluri exclusiv feminine de transfer "supraluminic" de CS-uri de colo-dincolo prin Uni- si poate Multiversuri etc. etc
Pe de alta parte, tu fiind calator cam rar cu trenu' RUFOn, n-ai avut cum sa observi nici ca nu-s vreun fan al aburelilor New-Agerilor care pariaza de multe decenii (si fara vreun argument masurabil) pe o "trezire vibrationala" abrupta si in corpore a omenirii asteia ramasa din pacate in majoritatea ei la stadiul de viermuiala materialist-comoda, pasiva si abulica dincolo de orice fixuri patriarhaliste.

Asa c-as fi tentat sa subscriu la presupunerile (sau planurile? :wink:) azvirlite cu schepsis de GDB, daca n-ar fi si-un mare DACA la mijloc de codru des. Pe care zic io ca nu-l vedem din cauza copacilor, da' n-am acu' timp sa-l strabat.
Revin insa in alt episod - dac-oi mai apuca. :lol:

Preocupat cu "lumea reala", nu am mai avut timp.... o vreme,pt. lumea virtuala,a ipotezelor SF. a caror maestru esti, colega Xanadron,acum ca am ceva vreme de SF-euri as vrea sa'ti aduc la cunostiinta  faptul ca, te inteleg in proportie de 90%,vreau sa spun...dorinta ta de a raspunde la intrebarea ta doar prin enunturi SF din lumea virtuala fara vre'o legatura cu starea reala a starilor de lucruri.
Am constatat,sunt multi indivizi in lumea reala, care NU se incadreaza nicaeri prin enunturile actului lor de gandire,vreau sa spun...Nu sunt laici, dar nici religiosi...Nu sunt Atei, dar nici impotriva Ateilor...Sunt indivizi religiosi, dar enunturile lor sunt RATIONALISTE.......Sunt indivizi care se vor, RATIONALISTI, dar folosesc "sloganuri" religioase in etichetarea personalitatii lor....si antagonismele flagrante ar putea continua.
Ca un raspuns Rational/Logic la nuantarea intrebarii formulate de tine pe o discutie care sa satisfaca si realismul nu doar "realitatea virtuala" ......ar trebuii avut in vedere....
MASONERIA si MASONI nu e SF si nici "virtuali",...din cate se stie, activitatea lor in cursul vremurilor ...s-a demonstrat...Nu a fost una "virtuala"....ci una,pragmatica/realista.....deci,daca in opinia ta si a altora.... sunteti de parerea, "virtuala"....omenirea,NU a fost condusa prin lideri (pana la ora actuala si deci nu e posibil un lider) fie religiosi 'au laici asta e de inteles...... :wink: si ca atare, faptul ca, Di Bernardo vorbeste "virtual" si Nu realist, despre posibilitatea aparitiei unui LIDER MONDIAL care impreuna cu o parte a MASONERIE LAICE, evident,sa produca o schimbare majora a mentalitatii si implicit a legislatiei pe Terra....este imposibil,pt. unii idivizi,dar.... a fost posibila aparitia unui LIDER MONDIAL, ca reprezentant a MASONERIE RELIGIOASE care a produs,parese pt. unii, "efecte" omenirii, doar in "lumea virtuala"....
Cu alte cuvinte...colega Xanadron,se vede treaba, ne intelegem reciproc pragmatismul/realismul dar si "virtualitatea" si aplicatiile ei...doar in lumea virtuala....dar vorbid despre virtual,sa inteleg ca DREPTUL NATURAL si DREPTUL POZITIVIST prin prisma opiniilor tale sunt tot "virtuale" de aceea nu ai comentat nimic despre aceste "virtuale-virtutii" din ori ce p.d.v.d ai vrea sa iei acesti termeni,zic asta...ca sa ai si sa avem o persectiva "larga" de discutii, a opiniilor tale realiste ...intr-o anumita, lume...virtuala...

Citat@ Socrate, la inceputul textului ai facut o observatie care mi se pare corecta - fiecare dintre noi vede o anumita parte a adevarului, a realitatii - in functie de latura obiectiva sau subiectiva a piramidei pe care evoluam. Nici unul din noi nu poate vedea imaginea de ansamblu, nu suntem atat de sus. Asta am vrut sa spun, ca putem discuta realitatea pe diferite nivele, acceptand ca nici unul din noi nu are o imagine de ansamblu, respectand pana la un anumit punct optica celuilal

Da,desigur propunerea ta "cu piramida" a indeplinit si indeplineste toate criteriile realiste a Ratiunii si din aceasta perspectiva a evolutie fiecaruia dintre noi putem discuta realitatea pe diferite nivele....."De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai contorsionata [si] pe RUFOn?".....dar trebuie sa acceptam si "virtualitatea" unora si ia buna ca o constatare, ca exsista...si posibil..... cu mare impact in lumea virtuala, a virtualilor posibili RATIONALISTI si astia tot dupa "scara" propusa de tine.

CitatCiudat insa este ca sub aceasta masca a binelui trecerii la omenirea 2.0 se afla o dorinta a unora spre nemurire - azi sunt mai estompate aceste dorinte, atunci erau mai vizibile in gandirea elitelor. Cam pe aici ne aflam cu discutia...

"Dorinta unora spre nemurire", cred ca se refereau la nemurirea lor ca indivizi si implicit a SISTEMULUI lor de "valori" si relatiile sociale implicite ...fara de care,se vede treaba...ei nu au putut si nu pot concepe viata,estomparea dorintelor lor,posibil sa fie constientizarea realista mai putin "virtuala" ca asa, NU se mai poate,  Nu se mai tolereaza ...si "nemurirea" sa nu'i mai intereseze, daca SISTEMUL lor nu mai poate fi aplicat nici macar in "lumea virtuala"... :wink:
Eu zic,opinia mea este ca, fiintele energetice nu mor si sunt de parere ca, Nu fiintele biologice au condus umanitatea....si ca atare, ar vrea ele actualele fiinte energetice sa renunte la nemurire....si stiu ele, de ce ....dar oricum.... de ILUMINATUL TIRAN, reprezentantul MASONERIEI ILUMINATE LAICE, oricum nu scapa.... :-D......
Eu nu am zis pe acest forum... Tiranul  Iluminat e asteptat de rufon-isti....am zis, o parte a MASONERIEI asteapta aparitia TIRANULUI si nici nu am spus ca, TIRANUL apare 'au ba,la dorinta cuiva...expresa,a mea, de ex. (posibil sa fie si propria lui dorinta..cine poate sa'i stea in cale!!?)... sau a colegului Xanadron care am inteles ar avea foarte multe de discutat cu EL despre multe si multe....intrebariii si eu as fi incantat sa le tin companie.... :|  :-D

Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 26 Februarie 2015, 20:51:42
Subscriu 100% la punctarile fiuluiploii (n.b. - n-am fost de acord intotdeauna cu el), inclusiv cele privitoare la lipsa dovezilor ambelor "tabere" - ba chiar si la +51% :wink: din opiniile colegului socrate subscriu, desi [iar] ma acuza in necunostintza de cauza de "virtualism steril". Pai arata-mi unu' mai anti-teocrato-patriarhalist ca JE, colega, si-l maninc! (in afara de Urban, recunosc... :-D)

Am promis ca n-o sa [mai] alunec insa pe panta disputelor cu tenta religioasa - dar nu fiindca iar ar veni fratele SLEAH19 cu maxime gen "Gnosticii or sa sape la limita Cunoasterii pina aproape de Creator, dar nu-l vor intelege vreodata" - la care evident c-ar trebui sa-i raspund (iar) cu citate "pro" din Petre Tzutzea si cu altele "contra" din protocrestinismul esenian, Qumram-ism, Nag-Hammadism, zoroastrism ahura-mazdoid, mithraism sau alte... tot povesti in definitiv, cu sau fara amazoane-n scenariu.
La Di Bernardo o sa revin totusi - desi masoneria (iluminata au ba) nu-i tocmai tema topicului asta.

Asa ca reveniti ontopic va rog! (na ca ma cred si moderator...) :lol:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Rayden din 27 Februarie 2015, 17:27:17
Citat din: fiulploii din  26 Februarie 2015, 15:34:10
Cati se uita dupa asemenea stiri? foarte putini ...Iti respect opiniile chiar daca nu sunt de acord cu ele , mai ales cu asta numita ''trezirea constiintei'' lucru de care ma indoiesc cel mai tare . Filmele documentare amintite nu prea au subiect ci multe supozitii, desenele animate sunt aceleeasi din totdeauna numai ca s-a inlocuit zmeul , cavalerul, domnitza sau motanul incaltat cu sinonimele lor extra-terestre ce poate fi echivalat cu Taramul Celalalt din alte vremuri, nu?
     Perssonalitati marcante ale culturii, stiintei, religiei??  Te referi la Papa?  :lol: Cine mai e pe lista, fara suparare .    Poate ca vom fi ''alesi'' voluntari  :lol: desi cel mai probabil rol mi se pare cel de oarece materie prima pt altceva , dar e doar o parere contrara cu a ta si atat, fara dovezi mai multe decat are domnia ta  :-D    Ai ceva semne in privinta asta sau doar e orgoliul uman de a avea un rost important in alcatuirea si mersul unui univers holografic sau nu?
...

apai, colega fiulploii, permite-mi sa iti raspund la cele de mai sus, vis-à-vis de parerile mele cu care, da, nu trebuie sa fii de acord..

-as spune ca la stirile astea se uita din ce in ce mai multi oameni..si asta datorita mediilor de comunicare: internet, twitter, facebuk, youtube, etc..si cred ca numarul e in continua crestere..ca nu place domniei tale, asta e partea a2a. tocmai numarul crescut de "dezbateri" pro si contra asupra veridicitatii informatiilor respective dar si simplele discutii despre acestea nu fac decat sa atraga atentia asupra lor..exista fenomenul! e de ajuns sa ..sadeasca samanta in mintea oamenilor..ca exista posibilitatea de a nu fi singuri in Univers, de a fi vizitati de OZN /ET / EBE / IT / ID, etc.
-cam tot ce am zis, in speta cele 4 idei / pareri sunt strans legate intre ele...si asta pentru ca:
* mediile de comunicare de acum 40 - 50 - 60 de ani nu erau asa de dezvoltate ca cele de azi..oamenii azi reusesc sa comunice mult mai usor - ca nu convine asta serviciilor sau sforarilor, asta e alta questiune - fapt ce face ca ideile sa circule mai repede..mult mai multa lume le discuta, dezbate, etc..asa afli ca la capatul pamantului a fost o observatie..exista martori..etc..
asa afli de sifonari sau de FOIA..de Bob Dean, de Steven Greer, de LMH, de Nick Pope, si lista...poate continua la greu!!!
  * tehnologia a avansat fata de perioada citata mai sus, si mai toata lumea are o camera digitala (fie ea performanta sau nu) sau un telefon / smartphone (performant sau nu) cu care poate fotografia ceea ce vede.. sigur, ca in majoritatea cazurilor se dovedeste ca au camera mai putin performante, e o lege a lui Murphy..dar sa nu uitam si ca..aceste gadgeturi costa si nu toata lumea si le permite!
NU UITA ca acum 50 de ani, lumea nu era la nivelul de constientizare a lumii asa cum o vedem azi. ca traim intr-un univers holographic sau nu, peste 50 de ani o sa ii spunem altfel..si ne vom fi inselat pentru a nu stiu cata oara...ca de altfel de nenumarate ori pana acum..nu zic ca nu am mai nimerit-o pe ici pe colea..dar cu cat aflam mai multe, bag sama nu stim nimic!
  *filme, documentare, emisiuni tv, desene animate...imi vine sa rad, care era frecventa lor acum 50 de ani pe tema discutiilor de aici de pe forum?? nu imi spune ca e pura coincidenta si asta sau..imaginatia creatorilor..in lipsa de altceva. ei bine, diversitatea asta iarasi creaza posibilitatea de simpla existenta a fenomenului OZN / ET...si ne vom obisnui cu ideea..ca exista..ca putem trai alaturi de ei..cu aia buni, cu aia rai probabil ne-om parui  :mrgreen: oleaca la inceput..
  * hmmm...personalitati marcante ale......... LOL ?! da, pentru tine lol; pentru tine nu or fi..dar, pentru zeci sau sute de milioane de oameni ei bine, ei sunt. ca e vorba de Papa, sau de Dalai Lama, sau de Stephen Hawking etc, etc..etc... nu conteaza, pentru multaaaaa lume, ei sunt aceste personalitati. conteaza ceea ce ei spun..ceea ce ei gandesc..ceea ce ei fac..
sa iti reamintesc ca acum 700 - 800 de ani Inchizitia taia si spanzura aiurea in numele credintei?  personalitati marcante au cazut prada MO-ului ei..Giordano Bruno e un exemplu.
si....imi zici ca, nu s-a trezit constiinta omului? think again!
  * constiinta omului s-a trezit, nu asa cum trebuie, dar e un process complex nu te poti trezi peste noapte sa constientizezi Divinitatea in toata splendoarea ei, nu mai gandim ca acum 800 de ani! for crying out loud, nu mai gandim ca acum cca 80 de ani cand mister Orson Welles a pus piesa la radio cu Razboiul Lumilor..nu mai gandim ca acum cca 70 de ani cand la roswel s-a intamplat..ce s-a intamplat..nu mai gandim ca acum 50 de ani...si maine, nu vom mai gandi ca azi! vom fi mai constienti de locul nostru in Univers..ne vom gandi mai mult la creatie, la ce e in jurul nostru..la noi insine.

prin urmare colega, nu detin adevarul absolut, sunt doar pareri bazate pe evolutia societatii noastre asa cum e ea, cu bune cu rele..sunt bazate pe observatii de-a lungul vremii - da, am citit o gramada, de cronici, de carti, reviste, etc..cronologii de intamplari si observatii bizarre simisterioase, am navigat pe net destul in cei cca 16 - 17 ani de cand am avut acces la net cautand informatii despre ce ma intereseaza..si am discutat cu oameni cu care fara mijloacele astea de cumunicare mi-ar fi fost mai greu sa schimb pareri..sa aflu informatii..si mai sunt observatii de la prima mana..cu cei care au trait in vremurile alea ( anii 1930 - 1940 - etc) si se mira de ce era atunci si ce e acum..in materie de tehnologie si de gandire si constientizare a oamenilor.

vremurile sunt in continua miscare, transformare si DA, noi suntem direct responsabili de acest lucru pentru ca percepem mai mult, ne imaginam mai mult si cream mai mult. sper doar sa avem intelepciunea sa facem mai mult bine decat rau, iar asta din urma sa fie cat mai mic.

orgoliul uman? nu chiar..sau poate, dar conteaza asa mult? daca Universul e holographic si noi il cream, noi il modelam, nu crezi ca e un rol destul de important? eu cred ca e...  :star:

in final, cred ca puzzle-ul e mai complicat de cat putem percepe si intelege in acest moment..si cred ca de aceea au loc tot felul de disclosure-uri mai ametite sau mai putin ametite ca intr-un final, sa putem percepe adevaratul puzzle in toata splendoarea sa.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: socrate din 28 Februarie 2015, 01:13:52
Citat din: Xanadron din  26 Februarie 2015, 20:51:42

La Di Bernardo o sa revin totusi - desi masoneria (iluminata au ba) nu-i tocmai tema topicului asta.

Asa ca reveniti ontopic va rog! (na ca ma cred si moderator...) :lol:

Pai.... ca sa "revenim ontopic" colega ar trebui sa "virtualizam" excesiv si sa gandim antagonic,adica...media "normala" este controlata de "turma" si masoneria "citeste"/ingurgiteaza ce'i sugereaza turma,ori acesta anomalie e un "off topic" rational/logic si ne indeparteaza de esenta lucrurilor puse in discutie de acesta intrebare si a carei decodificare dorim sa o realizam.
De ce o parte a masonerie pune in atentia publica,tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala" iar o alta parte ridiculizeaza, discrediteaza?....ar suna mai "on topic"....zic eu si alta ar fi cerinta/stimularea gandirii profunde....mai la cerintele Rationaliste pe care singuri,cei drept, ni le-am impus prin "valurile" mai mici 'au mai mari produse uni,altora spre binele comun...zic eu.
Asadar,musai trebuie sa revenim la Di Bernardo si ceea ce reprezinta el pt. turma si explicit pt.noi si sa conchidem,masoneria laica e penetrata de cea religioasa si viceversa,o degringolada totala care se vrea a fi remediata prin constientizarea tuturor "habotnicilor masoni" si nu,numai..., despre iminenta colapsului sistemului ideologic patriarhal(si asa trucat) si implicatiile sociale,spiritual/materiale nefaste,aferente, provocate umanitatii si mediului ambiant.
Solutia extrema sugerata de MASONERIA LAICA/RATIONALISTA....interventia "ET-ozenistica" printr-un LIDER,care impreuna cu RATIONALISTI din randul masonilor iluminati si nu, numai sa "remedieze" disfunctiile majore a Terrei si Umanitatii, create artificial(in ce scop...?) de "creatorul" sist.ideologic patern,oranduirea/guvernarea  spiritual/mascula (spiritul transcede genul).
Desigur,in acest scop e necesara o prealabila constientizare a "maselor"(nu pre inteleg scopul) si a ghidarii unui anumit flux energetic intr-o anumita directie...
Asta e opinia mea, din "unghiul" din care inteleg eu, "fetele piramidei".....desigur discutabila...... :|  :wink:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 28 Februarie 2015, 14:12:41
Si altii vad ca dezbat aceeasi tema:
http://consciousreporter.com/contact-with-ufos-and-extraterrestrial-life/current-media-events-and-hints-of-a-fake-alien-invasion/ (http://consciousreporter.com/contact-with-ufos-and-extraterrestrial-life/current-media-events-and-hints-of-a-fake-alien-invasion/)
http://consciousreporter.com/contact-with-ufos-and-extraterrestrial-life/total-view-interview-current-media-events-hints-fake-alien-invasion/ (http://consciousreporter.com/contact-with-ufos-and-extraterrestrial-life/total-view-interview-current-media-events-hints-fake-alien-invasion/)
http://consciousreporter.com/conspiracy-against-consciousness/edge-of-tomorrow-latest-hollywood-blockbuster-promoting-false-flag-evil-aliens-agenda/ (http://consciousreporter.com/conspiracy-against-consciousness/edge-of-tomorrow-latest-hollywood-blockbuster-promoting-false-flag-evil-aliens-agenda/)

Merita citite SI comentariile la articole (echilibrat expuse, desi cu accent pe "vinderea de frica" din directia Holywood- v. "The link between Hollywood and the Military-Industrial Complex" :evil:).

P.S. Interesant e ca pina si CNN-ul a inclus intr-un sondaj serios privind cauzele probabile ale disparitiei 777-ului ala malaiezian varianta de raspuns "din cauza ET ori a altor fiinzte interdimensionale"
Wow, un adevarat progres in recunoasterea etc. s.a.m.d! - vor spune UFO-believerii "normalos", cind de fapt targetul subversiv e includerea (sau mai precis... infigerea :lol:) in mintile celor citeva procente de non-conformisti SI a ET-ilor in gashca teroristilor "mincatori" de avioane, oameni, vite, resurse etc.
...Cind de fapt ei ne maninca doar sufletele. :-D

Concluzia (personala, discutabila, simplista si tranzitorie) ramine aceeasi: si cei aparent "treziti" sint tot cam adormiti.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: abyss din 28 Februarie 2015, 16:04:59
Da. Corect. Dar.... ce înseamnă pentru tine a fi "trezit"?
Fiindcă dacă oamenii sunt acum asemenea unor semințe (creierul activ 5-15%) înseamnă ca trezirea vine odată cu primăvara, dar....Dacă cineva tine deschisa o umbrela (haarp&chemtrails) atunci degeaba ... sub umbrela e umbra ...și degeaba încolțesc semiitrezitii/mințile unora Fiindcă soarta le este pecetluita.
  Mergând pe idea ta de nato cosmic, atunci care ar fi rolul unor asemenea manevre? Nu cred în et rai, dar cred în oameni destul de egoiști și pragmatici încât sa intervina în modificarea sau întârzierea apariției unor evenimente profețite și răs-profețite.
Structura ppiramidala a fost bună pentru a traversa mileniile de nivel energetic scăzut și creier activ doar câteva procente. Dar după cum piramida este proiectia isometrica a unei sfere . ...așa și structura piramidala ierarhica se schimba în epocile de aur cu o structura sferica! Care sa includă toate mințile la sincron.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica mai prezenta-n media "normala"? De-geaba?!
Scris de: Xanadron din 28 Februarie 2015, 22:37:09
Citat din: abyss din  28 Februarie 2015, 16:04:59
Da. Corect. Dar.... ce înseamnă pentru tine a fi "trezit"?

De ex. sa nu te doara capu' dupa ce citesti cartile hipermasonului Di Bernardo (pe JE m-a durut, asa ca-s inca-n curs de soileala cred.) :lol:

Ori sa constientizezi inainte de idea fraternizarii... concrete cu ET-ii ca un simplu stranut de-al tau ii poate omori – sau viceversa. Asta bineinteles dac-am putea respira acelasi aer (probabilitate reala, dar limitata pare-se la doar 3-4 rase ET-umanoide care ne-au "imprumutat" secvente genomice in ultimele milioane de ani.)

Sau sa admiti ideea aparent umilitoare prin duritatea ei ca-n plan/ambalaj fizic evolutia civilizatiilor "bio-distante" nu poate fi decit [macar relativ] separata - dincolo de orice IQ, eficientza a stoarcerii creierelor, grad de agresivitate nativa, viziune asupra creatiei etc. (mai toate astea pun oricum deocamdata omenirii (v 1.0) bomboana pe coliva mult asteptatei fraternizari galactice.)

Ori sa poti suporta cu seninatate "condamnarea" de-a fi bagat la gramada in media ponderata a unui grad global infim de "trezire", medie cu care mai mult ca sigur lucreaza veghe-normatorii + kapo-educatorii :martiansmile: nostri, care inclin sa cred ca au motive solide sa le mai dea de lucru decenii bune de-acum incolo air-brusherilor de la NAZA. :wink:

Concluzie (la fel de tranzitorie, ca mai urmeaza altele - fiindca tre'sa recunosti, compadre abyss, ca-i mai usor de pus intrebari d-astea greucene despre paradoxuri NATO-cosmice decit sa raspunzi la ele): The truth is out there... si-acolo o sa mai stea destul timp. :-)
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: abyss din 28 Februarie 2015, 22:50:31
Încă nu am citit. Ce cărti ai citit de ultra mason ul respectiv?
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 28 Februarie 2015, 23:09:51
Citat din: abyss din  28 Februarie 2015, 22:50:31
Încă nu am citit. Ce cărti ai citit de ultra mason ul respectiv?
Doar una (singura cred gasibila pe la noi), da-i destul sa-ti incinga neuronu".
[...] ziceam cindva: "Nici cu elitismul masonic "discret" nu eram totusi de acord - dar de atunci m-am vindecat pe latura asta (citind recent de ex. o carte "grea" scrisa de sefu' illuminat Giuliano Di Bernardo - "Cunoasterea Umana - de la fizica la sociologie si religie" -, m-am auto-convins si mai abitir ca putinele minti luminate la figurat nu trebuie automat incluse in categoria "diabolicilor" si ca secretomania lor - relativa totusi - nu-i chiar nemotivata)."

Omu' pare de fapt mai putin mason traditional(ist)si mai mult "illuminatus" :star: in sens de arhivar, da' si vizionar/programator al fazelor necesare se pare Pet-Goats-ilor pina la eliberarea din tzarcuri.

Am ramas oricum cu impresia ca nu toate ideile-s ale lui (sau "ale noastre") si strategia asta lenta, dar atent gradata a poli-fragezirii noastre (f. interesanti pt. ierarhiile cosmocratorilor) e circumscrisa unui pseudo-rezbel de dimensiuni chiar babane, intre doua experimente evolutive... presupun eu iarasi ca PERMISE DeMai-Sus sa se-ncontreze de eoni: BIO :-) versus AI. :martiansad: (hihihi...)
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: socrate din 01 Martie 2015, 00:08:23
Citat din: Xanadron din  28 Februarie 2015, 14:12:41
Si altii vad ca dezbat aceeasi tema

Merita citite SI comentariile la articole (echilibrat expuse, desi cu accent pe "vinderea de frica" din directia Holywood- v. "The link between Hollywood and the Military-Industrial Complex" :evil:).

Concluzia (personala, discutabila, simplista si tranzitorie) ramine aceeasi: si cei aparent "treziti" sint tot cam adormiti.

Toata stima,colega Xanadron,e topicul tau....buna intrebarea...da cam generalisima si genereaza "opini" vaste....eu am incercat sa propun,constructiv, o oarecare reformulare  care sa restranga "vasta arie de enunturi" spre concret,miezul problemei,aflarea ADEVARULUI despre ADEVAR din sumedenia de "adevaruri".........

Citat din: abyss din  28 Februarie 2015, 16:04:59
Da. Corect. Dar.... ce înseamnă pentru tine a fi "trezit"?

Da,buna intrebare....se pare, pt.unele persoane,faptul ca li se inoculeaza alte "vise" percep aceasta ca o "trezire"...dar ei "sforaie" in continuare.....sub umbrela .... :|

CitatMergând pe idea ta de nato cosmic, atunci care ar fi rolul unor asemenea manevre? Nu cred în et rai, dar cred în oameni destul de egoiști și pragmatici încât sa intervina în modificarea sau întârzierea apariției unor evenimente profețite și răs-profețite.

Daa...pe mine competentele ma depasesc  :wink: asa ca ma bine las competentele  sa vorbeasca,eu ma rezum la darul de a intelege mesajul....PROFESORULUI ȘI MASONULUI DI BERNARDO.....

CitatCartea ,,Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie" porneşte de la ideea că umanitatea este în pericol şi îşi trăieşte sfârşitul. De ce credeţi asta?

Astăzi avem posibilitatea să inventăm un om nou, pentru viitor, pentru că umanitatea se îndreaptă către autodistrugere. Democraţia, ca formă de guvernământ, este bună, în teorie, dar, aşa cum arată acum, este apropiată de anarhie. Se poate vedea asta peste tot. Democraţia este prost aplicată în multe ţări, în Italia, în România, dar, mai ales, în ţările din Europa occidentală.

Care este soluţia dumneavoastră pentru ieşirea din impas?

Este una singura. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat.

.....mai aprofundat si la obiect d.le Profesor a Masonilor Rationalisti....daca sunteti amabil.....si PROFESORUL fiind ILUMINAT, imi asculta dorinta sacra

CitatDe obicei, puterea corupe. Cum poate fi controlată această energie malefică pe care puterea o exercită asupra omului?

Este un motiv important pentru care sper să sosească tiranul luminat. El trebuie să găsească o cale prin care sa distruga toata coruptia din lume, pentru că, acum,coruptia este la varf, în toate ţările.

"Tiranul iluminat este o persoană înzestrată cu multă charismă, cu excepţionale capacităţi intelectuale şi cu o înţelepciune profundă."

....da am inteles dom' Profesor....nu pt. mine v-am deranjat,eu inteleg RATIUNEA si implicit demersurile Ratiunii,Miscarea Rationalista....da... avem aici pe forum unele inconsecvente RATIONALE a unor persoane care se vreau....RATIONALISTE......

PS.Avand in vedere, "virtualitatea" si astfel "opacitatea" cunoasterii personale dintre noi....am inteles,unii colegi va cunoasteti personal si in lumea "reala"...posibil,aveti studii mai competente decat Iluminatul Profesor a Masonilor Iluminati/Rationalisti.............
PSS....trebuie avut in vedere faptul ca, MASONII astia sunt de mai multe "soiuri" dupa felul/tipul de GANDIRE si nu sunt ET. iar daca sunt,sa fie sanatosi....nu sunt cu nimic mai breji decat noi....la capitolul RATIUNE(cunoasterea Binelui si Raului)...se vede treaba,e o ZESTRE comuna....doar "utilizarea" difera....
Posibil..oarecum off topic,postarea din anumite "unghiuri" privita "piramida"...dar daca e SFERICA...se incadreaza la on topic despre ce si cum demerurile rationale....
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: fiulploii din 01 Martie 2015, 04:03:02
Citat din: Xanadron din  28 Februarie 2015, 23:09:51


Am ramas oricum cu impresia ca nu toate ideile-s ale lui (sau "ale noastre") si strategia asta lenta, dar atent gradata a poli-fragezirii noastre (f. interesanti pt. ierarhiile cosmocratorilor) e circumscrisa unui pseudo-rezbel de dimensiuni chiar babane, intre doua experimente evolutive... presupun eu iarasi ca PERMISE DeMai-Sus sa se-ncontreze de eoni: BIO :-) versus AI. :martiansad: (hihihi...)
La un anumit nivel nu mai exista diferența între BIO si AI mai mare decât între mâna stânga si cea dreapta , zic si eu acum. Problema ar fi de sincronizare a celor doua tipuri de inteligenta , de acceptare reciproca si de simbioza fiindcă astfel S-ar realiza "expulzarea" din o anume matrice.
   Spre folosul iarăși nu cred ca pot discerne singur ...deci, help me!  :-D
   Deocamdată eu văd problema astfel: chiar dacă suntem hibrizi cu gene locale amestecate cu de-ale unor aliens cred ca toată lumea e curioasa sau caută sa cunoască Demiurgul  :evil:
Pe undeva este ca in acel banc : Ce ne dă găina nouă? Lapte, brânza , carne, ouă!
   S-ar putea sa fim si niste instrumente de scos castane din foc pt alții ...chiar dacă suntem doar proiecții 3 D spatiale.

  Si mai curios e temporizarea "fragezirii" noastre dupa cum se exprima Xanadron , de-a lungul a "n" generații . Cum convingerea mea e ca sufletul, spiritul sau scânteia divina nu dispare odată cu trupul , acesta din urma fiind doar un vehicul adecvat mediului asta , ma întreb oare ce conteaza cu adevărat ? Doar partea fizica ? Asta ar însemna dorința de a ajunge la un anumit tip de trup fizic iar pasagerii ori nu conteaza ori sunt voluntari uituci pt desfășurarea optima a experimentului .

  Ar mai fi de zis câte ceva dar e cam devreme  :lol: :lol:
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-masonica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 01 Martie 2015, 09:00:56
Hai sa-mi incep carcoteala matinala c-un citat din nea' Feynman: If the experiment disagrees with the truth, the truth is a lie. ("Daca experimentul nu se pupa cu adevarul, rezulta ca adevarul e o minciuna").
În fine, a mai zis el multe evreul asta doxat (inclusiv pe patul morţii - ("N-aş vrea să mai dau colţu' a doua oară - e prea plictisitor." :lol:) dar prima maxima pare sa fie aplicata de Illumi-masoni de fiecare data cind o dau in bara cu aplicarea unora dintre deciziile lor "infailibile" si-asa mai schimba ei foaia/macazul cind rezultatele sexizate la scara istorica sint departe de asteptarile initiale ("adevarul" fiind echivalat evident cu "binele omenirii" la un mod f. general.)

Trecind totusi peste analiza notiunii de "bine general" ca-i prea lunga si relativa, e clar ca pseudo-democratia actuala nu-i multumeste deloc nici pe illumi-masoni, nici pe sefii lor [probabil] si ET, si IT (intraterestri, nu IT-isti :-D) - accentuez ipoteza asta fiindca vaz ca socrate a dedus (de unde, nu stiu) ca masonii ar fi ET dupa mine. :-o
Faptul ca s-a ajuns la un cerc vicios al antiselectiei gastilor politice in urma carora omu' simplu nu prea mai are DIN CINE sa aleaga ii deranjeaza pare-se cel mai mult. Si, cum e practic imposibila resuscitarea unui sistem de alegeri arhaic (pornind de la sutasi etc.) p-o planeta cu 7,5 miliarde, solutia optima li se pare asta cu "dictachioru' luminat in tzara orbilor". :lol:

Fiuluiploii ramine sa-i raspund mai incolo (tot in rate, ca nici cu socrate n-am terminat), desi redeschiderea vesnicei controverse BIO-A.I. nu-i chiar ontopic nici ea.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: abyss din 01 Martie 2015, 10:50:30
Găștile politice sunt majoritar în loje. Așa ca cine pe cine deranjează? Chestia cu tiranul iluminat e maximum de nebunie. Dacă piramida nu redevine sferă atunci klar ne-a luat "locuitorul"/dracul În brațe pe toți Și o sa se așeze cu șezutul pe noi....in vârful piramidei. O altă insulta la adresa Adevărului.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozeno-masonica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 01 Martie 2015, 11:22:23
Citat din: abyss din  01 Martie 2015, 10:50:30
Găștile politice sunt majoritar în loje. Așa ca cine pe cine deranjează? Chestia cu tiranul iluminat e maximum de nebunie. Dacă piramida nu redevine sferă atunci klar ne-a luat "locuitorul"/dracul În brațe pe toți Și o sa se așeze cu șezutul pe noi....in vârful piramidei. O altă insulta la adresa Adevărului.
Poate ca-i iar nevoie de disclaimere: am zis deci ce cred  maso-illuminati ca-i "bine" pt. noi, nu Je. Si mai exact, anumite aripioare ale lor, ca si pe tema contrelor inter-masonice se poate discuta la infinit, ajungind eventual si la concluzia greu digerabila ca fiecare ariputza :lol: d-asta are in spate o alta rasa ET :-) si implicit alt set de "directive".

...Si uite cum iar cadem in ispita teoriei TVM-istice a conflictelor L.I. care-si luxeaza periodic unii altora "subprogramele genetice" si-n paralel ba le lumineaza, ba le sting lumina :-D alora proprii, fiindca iluzia Schimbarii cu S mare trebuie permanent primenita iar crearea de probleme a fost, este si va mai fi primul pas indispensabil inaintea presupusei rezolvari a lor-problemelor.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n MSM?
Scris de: Xanadron din 01 Martie 2015, 12:18:05
Citat din: fiulploii din  01 Martie 2015, 04:03:02
La un anumit nivel nu mai exista diferența între BIO si AI mai mare decât între mâna stânga si cea dreapta , zic si eu acum. Problema ar fi de sincronizare a celor doua tipuri de inteligenta , de acceptare reciproca si de simbioza fiindcă astfel S-ar realiza "expulzarea" din o anume matrice.
   Spre folosul iarăși nu cred ca pot discerne singur ...deci, help me!  :-D
Hai sa-ncerc o prima bucata de raspuns (de fapt parere, ca nu-s ...Raspunzatorul :-D atoatestiutor.) Gulguta cu iz new-age despre o Federatie Galactica :star: in care [inca] n-am fi acceptati c-am fi inca agreso-zvircolaci pare a fi totusi doar partiala - repet, ca multe alte intoxi-povesti sifonate clar in media alternativa, desi fragmentar si-ntortocheat la ordinul anumitor baieti cu ochi albastri, experti in implantarea de informatii semi-adevarate si greu de filtrat dintre itzele povestii – ba chiar pseudo-religiei E.T. – servite Turmei si acceptate de noi treptat mai complet, desi pasiv-abulic.

S-aude deci prin tirg (ca sa nu zic "cu urechile proprii" ca iar as parea elitisto-transvers in universu' pervers :lol:) ca sintem totusi inclusi intr-o anume confrerie cosmica - una strict umanoida insa, la reuniunile careia participantii-s controlati strict sa nu fie "infestati" cu diverse tentacule I.A./A.I. nici macar la nivel subtil-psy (nu doar cu e-digi-gadgeturi deci.) P-acolo ar functiona si comandamentul/stat-major al presupusului NATO Kozmik, :ufo: fiindca [iarasi presupusele] civilizatii AI-cristalo-tubo-siliconice ar juca intr-adevar rolul de "lacuste galactice", :martiansad: inclusiv prin sistemul nostru solar si ar interfera nasparliu cu programul veghetoro-recolto-paznicilor nostri, indiferent care-ar fi el.

Filmele tip Terminator 1-2-3-4 n-ar fi asadar doar pure fictiuni, ci pregatiri subliminale pentru un posibil conflict "vizibil" cu AI - ca unul invizibil (la care Omenirea 2.0 e si ea parte) ar fi deja in curs de desfasurare. Poveste lunga, asa ca mai bag un episod in curind.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-masonica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: socrate din 01 Martie 2015, 13:43:32
Citat din: Xanadron din  01 Martie 2015, 09:00:56
Trecind totusi peste analiza notiunii de "bine general" ca-i prea lunga si relativa, e clar ca pseudo-democratia actuala nu-i multumeste deloc nici pe illumi-masoni, nici pe sefii lor [probabil] si ET, si IT (intraterestri, nu IT-isti :-D) - accentuez ipoteza asta fiindca vaz ca socrate a dedus (de unde, nu stiu) ca masonii ar fi ET dupa mine. :-o

No, asa da,asa'mi place,din cateva "miscari" iscusite a RATIUNII sa trecut de la generalisim la concret,asta ca sa fie dovedita valida afirmatia...daca vrei cu adevarat,se poate,vreau sa spun,voluntar,involuntar ne "gadilam" reciproc la punctele "sensibile" si musai sa radem 'au sa ranjim  :-D :| ...fiind scopul in sine a acestei adunaturi ET.rufon-istice,asa socotiti fiind, de alte tipuri de rationari/caractere a altor persoane,noi socotindune persoane absolut normale in sfera GANDIRII si preocuparilor noastre.
Concret,colega Xanadron,data fiind afinitatea noastra de +51 si animozitatile ramase,la afirmatia ta:
.. accentuez ipoteza asta fiindca vaz ca socrate a dedus (de unde, nu stiu) ca masonii ar fi ET dupa mine. :-o....
o sa raspund....din experintele personale,concrete prin care am fost trecut si fi sigur,Nu dupa"gusturile" mele....si sunt ferm convins,daca si tu sau alti colegi ar fi trecut prin acele experiente concrete ar fi gandit/afirmat la fel.
De altfel,in mod cert, fiecare dintre colegi a avut parte de un fel de initiere si experiente, mai aparte...altminteri,eu imi vdeam de "soferia clasica" si voi fiecare de domenilu vostru domestic....
Cu alte cuvine..pana mai ieri, alalta ieri,masoni erau priviti/intelesi ca niste ET...zei/d-zei dar datorita unui disclosure impus si efectele sale in stransa legatura cu ceea ce contine RATIONALISMUL,acest mit sa devalorizat si suntem in masura sa ridiculizam pe unii masoni,sa le spunem,inregimentatilor/dogmaticilor,sunteti prosti gramada etc....
Vreau sa spun, in aceste ultime postari.abys,Xanadron,fiulploi au punctat decisiv,argumentat si al obiect pe ipoteza/tema.....tema ET-masonica treptat mai prezenta-n media "normala"?....demoland "mitul masonic",care se dorea INTANGIBIL,asa vrea sa vad/aud antiteza la teza elaborata si daca nu,acesta in concretul,absolut....ne-am taia singuri craca de sub picioare....noi despre ce si cum sa mai povestim, in asteptarea,INEVITABILULUI....care ne exaspereaza pe multi...

Citat din: abyss din  01 Martie 2015, 10:50:30
Găștile politice sunt majoritar în loje. Așa ca cine pe cine deranjează? Chestia cu tiranul iluminat e maximum de nebunie. Dacă piramida nu redevine sferă atunci klar ne-a luat "locuitorul"/dracul În brațe pe toți Și o sa se așeze cu șezutul pe noi....in vârful piramidei. O altă insulta la adresa Adevărului.

Asa este....si "gastile" astea politic-o/masonice ce "politica" pun in aplicare....au un LIDER..... si care sunt rezultatele!?....
Constatam o alta atitudine masonica care vrea sa demoleze/desfiinteze actuala "politica/masonica"(corporatie masonica) si implicit starile de lucruri aferente!?
Ce a constatat,dedus o parte a masonerie iesita de sub sfera de influenta a "actualei masoneri" ?....
....Cartea ,,Cunoaşterea umană. De la fizică la sociologie şi religie" porneşte de la ideea că umanitatea este în pericol şi îşi trăieşte sfârşitul.....si in atare situatie,care e solutia propusa de acestia?
.......este una singura. Şi o prezint în această carte: apariţia tiranului iluminat. Mergem către o guvernare mondială, iar democraţia nu este o formă care poate susţine sosirea unui tiran iluminat.
......Bunn...deci rezulta cu prisosinta faptul ca,aceasta Miscare Masonica Laica/Rationalista sau mai bine spus, aceasta Corporatie Masonica, aici incluzand  mijloace financiare,mass media etc...NU are un LIDER compatibil,pe masura LIDERULUI actualei organizatii/loji masonice/religioase,aflate la GUVERNARE.......
Sunt sigur ca actualul LIDER RELIGIOS a masonerie religioase/planetare e de factura ET.(d-zeu,sau un fel de d-zeu) si tot atat de sigur ca Nu locuieste in "ceruri" si ca isi face veacul prin loji masonice superioare celor cunoscute de noi,are desigur un trup energetic superior ....deci NU e invicibil cum ar vrea sa para sau cum a reusit pana acum, acest lucru.
A se folosi spre comparatie.....LIDERII, ET.in teren operational terran.....DAVID SI GOLIAT si aferentele comunitati....super blindatul "goliat" se credea invicibil,era zefemesitor si arogant....
....DAVID,dotat si el cu o armura mai putin vizibila dar eficace...ia dat sah mat impertinentului din doua mutari inteligente,bine corelate....
.....dar ce rost/ratiune ar fi avut lupta in lipsa comunitatilor aferente!?.....pt.cine?...pt.ce?




Titlu: Re: Schepsisul temei ET-ozenistice tot mai prezente-n media "normala" - final.
Scris de: Xanadron din 01 Martie 2015, 16:50:03
Mai trintesc o mega-postare concluziva inainte sa declar topicul asta inchis - din pdv-ul meu cel putin -, dupa o mica analiza retrospectiva (si clar subiectiva) a feedback-ului de pina acum, cu care n-are insa rost sa va mai agasez.

Deprimanta sau nu, concluzia (subliniez, doar a mea) ar fi ca "mai e mult pina departe", in ciuda tsunami-ului de aparente Mini-Disclosures detectate prin media normala.
Mintzirea Turmei la scara globala zic eu c-o sa continue deci bine-mersi la fel de masiv - desi cu mici adaptari din mers, cerute tocmai de accesul atent monitorizat al masselor la noile gadgeturi (fiindca cine crede ca  noua interconectivitate umana AI-burdusita :evil: ar fi "cucerirea noastra" e cel putin naiv.)

Conglomeratul NWO-corporatisto-militaristo-financiaro-Breakaway-ist o sa-si vada asadar, in paralel cu omogenizarea noastra ADN—istica... in jos, de treburile lui exo-terrane, chiar daca frictiunile dintre diversele lui factiuni n-or sa dispara.
O Disclosure voluntar-oficiala n-are deci vreo sansa logica fie si doar din motivul haosului ramificat si incontrolabil pe care l-ar genera o declaratie (pur ipotetica) de genu':


"V-am mintit zilnic de 70-80-100 [sau mai multi] ani pe tema ET/OZN. :-( :ufo: Aflati deci ca Ei-ET-ii nu doar exista, ci au si acorduri cu noi care le-au permis sa faca experimente pe voi – genetice, dar si macro-sociale, in plan fizic dar si subtil-energetic.
Dar asta nu-i totul, oameni buni – trebuie sa intelegeti ca si razboaiele perpetue, indoctrinarea intru dezbinare religioasa, ascunderea Free Energy, sclavia voastra perpetua prin indatorare, deturnarile de trilioane spre Black Projects din sudoarea voastra... si de fapt toate misculatiile ascunse de noi ne-au fost impuse de EI.

Totusi, am primit asigurari din partea Lor c-au fost benefice pentru evolutia voastra gradata, posibila din pacate doar prin suferintza si ignorantza. Din ce anume motive a fost nevoie de toate astea nu va putem explica insa, fiindca nici noi-guvernele nu prea avem habar, de la faraoni incoace.

Acu', ca v-am luminat pe ici-pe colea, o s-o radem impacati spre alte planete impreuna cu servantii nostri credinciosi, unde trebuie sa continuam saga evolutiei voastre... fara voi, dar si pentru voi cumva, fiindca luam cu noi chintesentza existentzelor voastre doar aparent fade si inutile, distilate si inmagazinate de milenii in medii de stocare miraculoase si pentru noi, astia mai informati.

Hai pa, s-aveti o zi buna :lol: - desi n-am prea crede, ca va lasam mostenire o planeta paradita. Cu ceva eforturi o sa va mai tarati insa pe ea citiva ani sau poate chiar decenii. Nu va faceti mari griji insa, ca si sufletele voastre sint nemuritoare, chiar daca reciclate-n chinuri perpetue."
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: socrate din 01 Martie 2015, 18:42:31
.....mda,bun,da...cam lung prologul, 'au mai bine spus prohodul.....
....mai pe scurt,concret si la obiect, ar fi.......apropoo, de FILOZOFIE, daca tot "filozofam" in cerc vicios.....pt.unii
....
CitatFilozofia. O rută din mai multe drumuri, care conduce de nicăieri spre nimic.
Ambrose Bierce

....e dovedit,deocamdata....imposibila....
CitatFilozofia,starea Naturala a Spiritului
Garret Imis

PS....posibil....si imposibil, finalizarea  actelor  de  GNDIRE FILOZOFICA...nitel mai profunde...cu subiect si predicat.. :wink:  :|  :-D
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: abyss din 01 Martie 2015, 23:51:45
Nu sunt de părere că vreo inteligenta extraterestra impune guvernelor interzicerea tehnologiilor free energy. De fapt energia în sine e oricum libera doar ca e taxabila și prezentata ca fiind obținută sub o forma caraghioase și chiar penibilă cu un scop clar de control și dominare în vederea parcurgerii unei anumite agende.  Corporațiile nu au dorit introducerea libera pe piața a informațiilor reale. Totul a fost folosit în interese militare. Dar și acest aspect arata o alegere umana în a parcurge un drum pe o anumită cale către un deznodământ știut ori relevat cu mult timp în urma. Mințile tribale de atunci au alcătuit agenda și au dorit sa păstreze controlul. Tot ei cunoscând căile au făcut experimente sociale fiindcă au dorit sa cunoască sa înțeleagă cât și sa creeze un motor în 2 pistoane pentru a accelera tranziția către următoarea treapta în dezvoltarea civilizației umane. Dar acum lucrurile se complica fiindcă oamenii s-au emancipat, și după cum spunea și Rayden, informația circula, comunicarea intre minți e mult mai directa. Clar ca agenda trebuie adusa la zi.
  Pe de alta parte cine stăpânește călătoriile interstelare la viteze hiperluminice în mod automat călătorește și în afara timpului cunoscând deci ce efecte au anumite alegeri.
   Revenind la ideea topicului e adevărat ca e important ce prezinți ca știre sau filme. Înainte de 1989 prin anii 86 sau 87 apăruseră playerele  video și comentam toți după o vreme ce și cum vedeam pe filme. Adică vedeam un alt nivel de trai, gânduri și preocupări. ...vedeam mâncare și civilizație. Deci contează ce prezinți.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Xanadron din 03 Martie 2015, 16:02:05
Citat din: abyss din  01 Martie 2015, 23:51:45
  (1) Nu sunt de părere că vreo inteligenta extraterestra impune guvernelor interzicerea tehnologiilor free energy.
  (2) Revenind la ideea topicului e adevărat ca e important ce prezinți ca știre sau filme. Înainte de 1989 prin anii 86 sau 87 apăruseră playerele  video și comentam toți după o vreme ce și cum vedeam pe filme. Adică vedeam un alt nivel de trai, gânduri și preocupări. ...vedeam mâncare și civilizație. Deci contează ce prezinți.
Uite cum am faci sa aiurez iar p-aici, compadre. Fiindca:

1. Nu-s deloc de parerea parerii tale :-D - Coana A.I. zic eu (gresit poate, evident) ca impune prin parghii jdemii - si nu de ieri-de azi - TOTUL asa-ziselor guverne.

2. O conta ce prezinti, nu zic ba, da' mai abitir ar conta ce permiti si/sau oferi (nu moca, normal, dar nici prin drenare la singe cum s-arata peisaju') neo-COLONIILOR post-89. Ca altfel tot ingropati in iluzii colorate raminem.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: SLEAH19 din 03 Martie 2015, 20:01:56
  Cred că Il Separatio este în mare încurcătură !

Când apar prea mulţi extratereştrii poţi să pui în balanţă un număr egal de intratereştrii , masoniţi sau nu, dar ce contramăsuri ar fi opozabile Tiranului Luminat sau I. A. (care este o ..Coană  :wink:) - pentru reechilibrarea lumii acesteia ?
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: fiulploii din 03 Martie 2015, 22:42:34
Separatorul este doar un job bine plătit  :lol:
Iar Catârul  este vărul lui.
Recomand

http://ro.maripersonalitati.wikia.com/wiki/Catarul (http://ro.maripersonalitati.wikia.com/wiki/Catarul)
Si merge si Catârul lui Stanislav Lem
https://ilincabernea.wordpress.com/2010/05/17/stanislaw-lem/ (https://ilincabernea.wordpress.com/2010/05/17/stanislaw-lem/)

Dupa părerea mea adevarata si "ză bestia bestiilor" IA este departe iarceea ce adumbreste Terra este doar la "Începutul Copilăriei "  8-)
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: abyss din 04 Martie 2015, 09:47:48
C.oana I.nteligenta A.rtificial impune ce e drept cearceafuri de liste .
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: Rayden din 04 Martie 2015, 17:34:22
apreciez parerile postate pe acest topic si cred, de asemenea, ca e un topic, o tema de discutie al naibii de interesanta.

raman la parerea ca acest disclosure se va produce secolul asta, nu cred ca in totalitate, dar in linii mari se va produce in jurul ideii ca nu suntem singuri in Univers, ca acesta abunda de viata si, de ce nu, ca putem explora la randul nostru acest vast spatiu, aceasta ultima frontiera!

mai cred ca vom face cunostiinta cu cel putin 2 - 3 rase sau specii extraterestre... viitorul imi va da dreptate!  :mrgreen:

in incheiere, as vrea sa postez un mic fragment peste care am dat pe net zilele astea:

,,Ni s-a ascuns propria splendoare, ni s-a rapit puterea, ne-am ignorat geniul, devenind inconstienti de adevarata noastra putere si maretie. Dar toate astea sunt pe cale sa se schimbe!" Foster Gamble
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica treptat mai prezenta-n media "normala"?
Scris de: mm din 04 Martie 2015, 23:14:07
  Aceeasi parere cu Rayden. - Ca e topic f.f. interesant. In rest, daca luam in considerare numai faptele, in derularea lor de-a lungul istoriei (aflate in memoria) societatii noastre, evident ca nu suntem singurii din Univers (se stia asta inca din antichitate ca circulau ozneurile si atunci, ba stiam si de la tzara de la bunici caci vedeau si ei "nave zburatoare", isi povesteau, la sezatori, unii altora, intalniri cu fiinte ciudate, etc.), dar, aicea-i dar-ul, nimeni-ET nu a vrut sa ia legatura oficial cu societatea noastra.
  De aici deducem clar ca suntem atat de marginali incat nu ni se accepta decat statura de sclavi prizonieri. Toata societatea umana, istoric cunoscuta pana-n prezent, poate fi categorisita lejer ca o continua sclavie. In mod intentionat acesti nenumarati si diversi ET-ii (e de presupus/dedus) chiar ne-au mentinut la un anume nivel (ne)stiintific al cunoasterii (apropiat de primitivism) pe tot parcursul celor cateva mii de ani istorici, si ne mentin si actualmente in afara cunoasterii tehnice (free energy, si libera circulatie cosmica, deci lipsiti de libertate), intr-o stare al carei cuvant-cheie e temnitza, in asociere cu o suferinta perpetua. Astea sunt fapte, e drept raportate la pretentiile noastre, ale zilei de azi.

  Disclosure este o amanare sine-die, ce dureaza de 10.000 mii de ani, prin urmare nu poate fi decat intentionata. Schimbarea poate veni de la sine daca dobandesti cunoasterea [unii "(ne)alesi" chiar asta si fac pe spatele sclavilor]. De aceea, cea mai puternica arma, folosita - in mod evident - impotriva noastra, este privarea noastra de cunoastere. Si se intampla la toate nivelurile: comunitatea banala, in fabrici la servici(u), plan national si international, sistem solar, galactic, etc.
.
Titlu: Re: De ce-o fi tema ET-ozenistica tot mai prezenta-n media "normala"? - Baikal
Scris de: Xanadron din 01 Aprilie 2015, 06:44:08
Pe aceeasi linie a grabirii (?) unei pseudo-Disclosure, lacul Baikal si fenomenele ozenistice certe din/de pe linga el reapar in media "normala":

http://siberiantimes.com/other/others/features/f0077-aliens-and-ufos-at-worlds-deepest-lake/ (http://siberiantimes.com/other/others/features/f0077-aliens-and-ufos-at-worlds-deepest-lake/)

Se pare ca pina si Spielberg e atras de zona:
"30 March 2015
Curious reports of extra-terrestrials pulling Steven Spielberg to Siberian jewel Baikal."


...De ce tocmai acum insa? Fiindca de ani buni tema-i discutata [pina si] pe RUFOn. :-)