Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Document publicat de FBI atesta autenticitatea cazului Roswell 1947

Creat de Cautatorul, 10 Aprilie 2011, 14:41:55

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Rayden

@Ark, welcome back!

si..Ark, eu nu cred in coincidente :) nu cred ca exista, it is all part of a plan...

parerea mea! :mrgreen:

assiris

Coincidențã sau nu, parcã prea multe evenimente se perindã în fața noastrã deodatã. Undeva... se știe ceva... dar nu se spune. Se aruncã doar câte un mic avertisment pentru cine îl poate recepta. Într-o emisiune s-a aruncat o pilulã cum cã "e bine sã ne luãm mãsuri minime de siguranțã și sã avem lângã ușã o geantã cu un minim de necesar pentru supraviețuire..." Oare de ce?

Vlad6


padme

Citat din: @biss din  13 Aprilie 2011, 23:02:55
ªi cu siguranþã adevãrul despre anumite aspecte necesitã timp pentru crearea unui cadru în care sã-l prezinþi.

Mda, dupa cum se vede cateva generatii bune educate in acest sens! De prin anii '60 cred ca noi suntem a doua generatie (ma refer la cei de 30 ani) si tot mai trebuie timp.

Citat din: assiris din  15 Aprilie 2011, 11:40:21
Într-o emisiune s-a aruncat o pilulã cum cã "e bine sã ne luãm mãsuri minime de siguranțã și sã avem lângã ușã o geantã cu un minim de necesar pentru supraviețuire..." Oare de ce?

Or fi citit pe aici si noi am avut o asemenea discutie ipotetica!

arckadii

@Rayden

Bine v-am regasit:)

Stiu ca este putin probabil sa fie intr-adevar vorba doar de coincidente insa cred totusi ca de multe ori si noi prea incercam sa le potrivim. E drept, avem mai multe lucruri acum la care sa ne raportam insa nu stiu daca ele intrec in frecventa ceea ce s-a intamplat si pana acum.
Stii cum e, cand iti iei bicicleta noua, vezi numai oameni cu bicicleta pe strada...desi pana atunci nu vedeai nici unul:)

Ark

arckadii

Stii ce mi-a trecut mie prin cap zilele astea (de cand cu declasificarea dosarelor FBI si cu alte evenimente precum si profetii din astea apocaliptice gen 2012 & stuff)? Sper sa nu ma hazardez aiurea dar prea seamana cu:

"Vor apare mulþi profeþi mincinoºi ºi vor înºela pe mulþi... Atunci dacã vã va spune cineva: "Iatã, Cristosul este aici sau acolo" sã nu-l credeþi. Cãci vor apare profeþi mincinoºi care vor face semne ºi minuni mari în aºa mãsurã încât sã înºele, dacã vã fi posibil ºi pe cei aleºi. Iatã cã v-am spus mai dinainte. Deci dacã vã vor zice: "Iatã-L în pustie" sã nu vã duceþi acolo, sau "Iatã-L în odãiþe ascunse", sã nu-l credeþi" (v. 11, 23-26, NKJV).

Nu?:)

Ark

Xanadron

Interpretare perfect plauzibila, Ark.
Desi toata istoria imi pare a fi fost plina de "falsi profeti" 8-) si nu doar epoca asta de rascruce finala (continui s-o cred).

La fel cum cred ca "disecarile" prea teoretizante ar trebui sa fie un pic abandonate, in favoarea unor actiuni practice de pregatire a trecerii printr-o Schimbare radicala a lumii (pregatire individuala mai ales, dar si-n grup restrins eventual - fiindca la scara "macro" imi pare "Mission Impossible" ;)).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

andrei

   Salut Ark!
Foarte posibila,ba chiar probabila,teoria ta.Dar asta nu inseamna ca nu se poate intampla ceva,macar pentru a face totul mai credibil.De altfel eu chiar sunt de parere ca tot ce se intampla urmeaza un scenariu scris cu mult timp in urma.Iar daca scenariul este cel descris in Apocalipsa,cu molime,cataclisme,razboaie,atunci mai spun o data:-numai bine nu va fi de noi,oamenii de rand!
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

HUNNAM

intrebarea mea este de ce fenomenele astea inexplicabile sau petrecut si se petrec doar in tari precum SUA,RUSIA,CHINA.. totul a inceput cu prabusirea din 1947 din apropierea roswell) considerate ca fiind mari puteri? parerea mea este ca ceva se intampla acolo si nu are legatura doar cu OZN-urile venite de undeva din afara galaxiei.. sunt multe de zis in legatura cu asta.. si nu stiu daca am timp sa stau sa dezbat aceste subiecte.. ceea ce facem noi nu este altceva decat sa facem speculatii despre niste lucruri pe care nu le vom stii niciodata cu exactitate.. pt a-ti da seama de mersul lucrurilor urmareste " the x files " .. recunoscut pt subtilitatea cu care a spus populatiei adevarul  :wink: :ufo:

@Lex

hunnam, fenomenele de tip ozn Nu s-au petrecut si se petrec numai in SUA si restu.Ele au loc peste tot in lume cateva chiar au avut loc si in ROmanica (Balea Lac 1986 sau 7 cva de genu,Padurea Baciu de unde si vestita poza a lui E. Barnea din 1968,ozn ul de la Valenii de munte (1974) si inca mai sunt de enumerat dar poti gasii pe net mai ales pe  asfan.ro). :-)

HUNNAM

si atunci dc am impresia ca totul apornit de la americani? dc  america este cea mai "tare" tara? dc totul vine d la americani?  america a fost/este " mama nava" daca pot sa zic asa.. d acolo pleaca totul.. noi restul tarilor nici nu contam..

@Lex

in primul rand SUA e cea mai mare putere militara  deci un motiv in plus sa fie 'privilegiati' cu eticheta de '' TO BE WATCHED'' de catre  E.T pentru ca oricand se poate declansa un holocaust si e.t prefera sa fie pe faza si sa impiedice acest lucru si sa nu uitam, chiar au fost numeroase cazuri in care ozn uri au dat tarcoale fabricilor de armament si chiar au dezactivat in zbor unele rachete(vezi proiectul dezvaluirea -Robert Hastings si altii) Nici Rusia nu e mai prejos in acelasi domeniu si avem la fel de multe cazuri de genu' de udne si renumitul Tunguska un fel de Roswell rusesc  :-) :-)

bogdan2013

Nota postata pe site-ul Vault de FBI acum doi ani si care a fost vazuta de aproape un milion de ori, a fost explicata saptamana trecuta de Agentia federala de aplicare a legii pe site-ul sau. 

Se avertizeaza ca "este vorba doar de o singura pagina ce se bazeaza pe un raport neconfirmat pe care FBI-ul nici macar nu l-a investigat."
Agentia a declarat ca în 2011, cand fisierul a fost publicat, unele ziare au raportat în mod eronat ca FBI-ul a postat dovada unui accident OZN in apropierea Roswell, New Mexico.

"Povestile rezultate au fost foarte populare, iar traficul pe site-ul Vault a crescut foarte tare", a spus agentia. Aceasta a adaugat: "In cele din urma, nota lui Hottel nu dovedeste existenta OZN-urilor, ci este pur si simplu o relatare din auzite pe care n-am investigat-o niciodata. Unii oameni cred ca nota repeta o farsa ce a circulat la acea vreme, dar fisierele biroului nu au nici o informatie care sa verifice aceasta teorie."

"Imi pare rau", conchide FBI-ul, "dar înca nu avem indicii elocvente privind OZN-urile. Misterul ramane în continuare ... "

Aseneth

Intrebarea mea este pe cine mai intereseaza Cazul Roswell.
Aceasta "desecretizare" pe mine ma cam lasa rece, e ca si cum ungurii ar desecretiza acum moartea lui Mihai Viteazu, pentru a distrage atentia de la metoda de incetatenire maghiara a romanilor din Ardeal, prin metoda ocolisului.

terraflorin

Citatîn zonã exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburãtoare.
Mi se pare doar mie ceva ciudat aici? Dacă acest lucru e adevărat este dovada unor obiecte produse de mâna unor tereştri destul de primitivi... Chiar dacă ar fi fost nave-roi trimise de pe o ipotetică uriaşă navă spaţială interstelară (sau inter-... ce vreţi voi) totuşi nu trebuiau să pice aşa ca muştele, sunt atâtea interferenţe naturale în univers mult mai puternice (stelare de ex.)