Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) => Subiect creat de: annuki din 22 Decembrie 2005, 18:02:44

Titlu: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: annuki din 22 Decembrie 2005, 18:02:44
Ziarul Ziarul a publicat un amplu articol despre muntii Bucegi si ciudateniile semnalate în zona. Iata un extras semnificativ: "Busteni. Piscurile muntilor se cufunda în nori. Crucea de pe Caraiman împunge cerul cu semetie. Nimic n-ar prevesti ca linistea seculara a naturii ar putea fi tulburata de evenimente neobisnuite. Traian Trufin stie însa ca totul e doar aparenta. Aici a trait cele mai stranii întâmplari. Este convins ca sub Carpatii nostri exista o alta lume. Bucegii sunt considerati de catre specialisti un punct energetic foarte puternic. S-au emis ipoteze asupra existentei unor galerii subterane, s-au facut teste radiestezice. Cercetarile au demonstrat ca zona este încarcata energetic mai mult ca oricare alta din România. Traian Trufin, muzeograf conservator la Muzeul "Cezar Petrescu" din Busteni, publicist si cercetator al fenomenelor stranii la care a fost martor, a încercat sa gaseasca niste explicatii."
"În 1993, timp de doua saptamâni, în partea de sud a orasului, oamenii aveau insomnii, indiferent de vârsta. M-am gândit ca sunt emanatii de noxe de la fabrica de hârtie. Nici vorba de asa ceva. Era ciudat ca, desi nu dormeau, oamenii nu se simteau obositi. Mi-au confirmat acest lucru cel putin 20 de persoane", povesteste muzeograful. Unii localnici au ajuns sa traiasca adevarate stari de euforie. Manifestarile aveau loc numai în timpul noptii. Dupa ce au bagat în sperieti tot orasul, au încetat la fel de brusc cum aparusera."
"Apoi au început cutremurele. Paradoxal, dar acestea n-au putut fi localizate în Bucegi si nici nu aveau vreo legatura cu sursa seismica din Vrancea. Seria de cutremure a început în 1994 si a tinut 3 ani. "Se produceau la ore fixe: la ora 20 si la 3 noaptea. În fiecare zi, invariabil. Nu erau însa seisme propriu-zise. Se manifestau dupa alte legi. Aveau un areal redus: Azuga - Busteni - Sinaia. Uneori cuprindeau doar un cartier din Busteni. Se auzea din pamânt un vuiet, ca si cum s-ar fi prabusit sub picioarele tale tavanul unei grote. Nu apareau nici miscari orizontale, nici verticale", povesteste Traian. A numarat peste 100 de astfel de miscari seismice."
"Aveam niste casti de radioamator. Receptionam in ele un program de radio. Dar am observat ca numai in zona Busteni. Iesind din oras, spre Bucuresti sau Brasov, nu mai receptionam nimic. Cred ca exista un puternic cimp energetic in zona care amplifica semnalele radio", crede Traian. A mai observat si alte fenomene bizare. In jurul Crucii de pe Caraiman apar deseori aureole ciudate si chiar holograme.


"Traian crede ca toate anomaliile din Busteni sunt cauzate de existenta unor galerii subterane în maruntaiele muntilor. Aceste uriase tunele subterane sunt de natura artificiala si au fost sapate de civilizatii nepamântene. Aici au loc experiente, punctul fierbinte fiind în zona crucii de pe Caraiman. Asa se explica bubuiturile care însotesc cutremurele. Sau receptionarea undelor radio, emise nu din eter, ci din aceste coridoare. Cine produce acele amplificari stranii, în ce scop, cui îi sunt destinate acele comunicari radio bizare, Traian nu poate raspunde. "
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Skywalker din 08 Martie 2006, 20:57:50
Din cate am citit, dar nu bag deloc mana-n foc ca-i asa, in M-tii Bucegi, dar nu numai, se afla o coloana uriasa si groasa de cristale folosite de Ei ca un emitator. Ca sa poti comunica prin aceea coloana de cristal trebuie sa atingi un nivel vibrational ridicat, astfel ca sa fie creierul tau pe aceeasi frecventa cu cristalele.
   De ce s-a ales aceasta forma de emitator? Pentru ca sa nu poata fi folosit de cine nu e suficient de dezvoltat spiritual. Si aceea coloana este ascunsa in munti, tocmai ca sa fie ferita privirilor. Chiar si Sfinxul si Babele contin cristale in interior. Iarasi ce am citit, dar nu bag mana-n foc: Sfinxul si Babele au fost creeate prin puterea mintii. Nu sunt impotriva acestei teorii. Daca se cunoaste deja telekinezia si psihokinezia, urmatorul pas ar putea fi crearea de obiecte cu ajutorul mintii.
   
   Si sa revenim la fenomene. Se stie ca cristalele au o energie foarte mare. Iar o coloana cu diametrul de 1 km si inaltimea de... poate peste100 km, ce energii imense ar putea avea!
  Si in muntii Godeanu si Parang s-au observat aureole ciudate si chiar holograme. Si acolo exista de asemenea coloane de cristal.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: TurnusX din 10 Martie 2006, 01:50:29
 :-D HEH! Daca ar avea 1000 de km s-ar prabusi sub propria greutate. Nu uita ca cel mai inalt munte are doar 7 km.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: ryn din 10 Martie 2006, 13:17:43
Chiar! faceti va rog diferenta intre SF-ul care face sa se vanda revistele de pe la noi si realitate. Nu spune nimeni ca o zona nu poate detine urme ciudate ale unei civilizatii sau formatiuni pedologice aparent stranii. Dar, daca e sa ne luam dupa orice speculatie aparuta in dragutza noastra presa... Chiar si ce scrie Ziua? Ca e ciudat ceva la Busteni? Mergem acolo si scarpinam zona si intervievam toti martorii. Montam o camera video  sa mearga nonstop si supraveghem zona online, cautam colaboratori sa ne anunte si sa intervina daca e nevoie, dar ne trebuie ceva palpabil, real si demn de crezut! Prefer asta in locul povestirilor de dragul publicitatii...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: AdiM din 22 Iulie 2006, 13:49:47
Prin 1990-1991 am trait cam 17 luni in Bucegi, la aproape 2500 m altitudine, lucrind ca inginer la releul radio-TV de pe virful Costila (turnul ca o racheta, care se vede cu ochiul liber de la cabana Babele, iar virful ei se vede si din Predeal sau de pe Valea Parhovei, pe linga crucea de pe Caraiman), actualmente locul cel mai inalt din Romania unde se poate urca doar cu piciorul (ma refer la virful releului, care depaseste inaltimea virfului Moldoveanu din Fagaras). Nu pot sa spun ca am remarcat fenomene ciudate, paranormale, demne de povestit, desi unele intimplari pe care le-am trait atunci ar putea parea asa ceva. Un singur fenomen major, cu adevarat important pentru mine, imi amintesc ca mi s-a intimplat acolo: viata mea s-a schimbat radical, printr-o uimitoare schimbare in constiinta si gindirea mea. Practic, am ajuns sa gindesc intr-un mod complet diferit decit inainte. Am plecat din Bucegi si am adoptat o cale noua in viata, complet diferita de tot ce imi imaginasem pina atunci ca voi face in viata. In concluzie, nu as putea spune daca in Bucegi sunt sau nu sunt fenomene paranormale, dar stiu ca locul acela mi-a schimbat radical viata. Personal, cred sincer ca este o vibratie deosebita acolo, si cred ca ar putea fi asa si din cauza incarcaturii energetice deosebite a locului, poate chiar din cauza unor structuri antice sau extraterestre, ascunse in munte.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Necunoscutul din 22 Iulie 2006, 23:43:17
Eu am multe cunostinte in orasul rasnov (la 15 km de Brasov) si nu am auzit pe cineva sa spuna ca ar fi trait niste experiebte ciudate, dar oricum, eu planuiesc o drumetie in vara asta (pana in septembrie) de 2 zile in Bucegi, daca voi trai niste intampliri inexplicabile sigur va voi spune, voi face si niste fotografii pe acolo, iar pe cele interesante le voi posta aici.




8-)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: AdiM din 14 August 2006, 20:10:22
O carte despre descoperiri uimitoare in Bucegi, de acum citiva ani, este "Viitor cu cap de mort" (nu-mi place titlul, dar continutul este incitant, fiindca descoperirile sunt legate de niste structuri care nu pot fi decit extraterestre). O semneaza un ziarist roman care se pare ca a avut contact direct cu participantii la aceste descoperiri, si le-a relatat asa cum le-a auzit de la ei, desi guvernul Romaniei a cautat sa ascunda ce s-a descoperit, se pare (dupa cum scrie in carte) si sub influenta americana si masonica.

Oricum, am cunoscut oameni care mi-au spus (desi nu le-am cerut eu asta) ca au legaturi cu aceste descoperiri, sau cu cei care le-au facut, confirmind cumva ideile din carte. M-as bucura ca ei sa devina publici, adica sa isi enunte afirmatiile si ideile pe net, in vreun sit de web, si atunci ar fi mai usor si pentru mine sa spun ca, iata, omul acesta spune asa si-asa.
Altfel, eu pot doar sa spun ce am auzit de la altii, cu titlu informativ, si nu tin sa devin un partizan al unor lucruri doar auzite. Insa le spun si eu pentru cei care poate vor avea posibilitatea sa le cerceteze mai direct.

Dar cred ca merita sa cititi cartea.



Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: ryn din 14 August 2006, 20:22:13
E roman...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Elvin din 14 August 2006, 20:35:28
    Nu 'extraterestre' ci intra-terestre.Desi nu o afirma explicit, insa da de inteles ca acel complex a fost construit de civilizatia din interiorul Pamantului. Tunelul central,cu intrarea monopolizata de militarii americani,ducea catre interiorul Pamantul si daca ar fi sa-l credem pe Cinamar asta,din 2003 si pana acum deja a fost parcurs tunelul de catre o expeditie comuna romano-americana [supervizata de masoni bineinteles]. In plus, faptul ca a fost construit direct in munte fara nici o legatura detectabila cu exteriorul sugereaza ca s-a forat de sub munte
    Cartea asta cere un enorm'suspension of disbelief' ca sa ajungi sa n-o consideri un roman sf,prost de altfel. Insa asha cum remarca cineva pe alt forum, exista un oarecare 'iz al realitatii' pe care-l simti, in descrierile sale din interiorul complexului. Totul are sens acolo, pupitrele acelea specializate pe diverse stiinte. Dupa mine acela e un avanpost al intraterestrilor [giganti] de unde culegeau informatii despre cei de la suprafatza. Culegerea de date s-a efectuat pana catre ~ 500 a.d., cand holograma istorica se opreshte. Ceva s-a intamplat cu cercetatorii sau cu lumea intraterestra de au fost nevoiti sa abandoneze statiunea de cercetare.    ... Tot la 'suspension of disbelief' pentru mine au contribuit si divagatiile referitoare la capacitatile para-mentale ale lui Cesar. Eu sunt un atent observator al proceselor mele interioare si chiar de pe pozitia unui incepator pot spune ca mare parte din ce zice acel Cezar e adevarat.
    Cam asta am avut de spus despre "Viitor cu Cap de Mort"
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Elvin din 14 August 2006, 20:53:01
  Ryn, nu te lasa vrajit de limbajul beletristic folosit. Autorul insusi avertizeaza in intro ca a scris cartea intr-un stil accesibil, poate si pentru ca n-are formarea stiintifica de a relata descoperirea ca pentru o revista de profil. De altfel era imposibil sa faca un singur om asta, avand in vedere cate stiinte erau prezente in complexul din Bucegi. In plus mai gadeshte-te la cat de suspecta e intensificarea relatiilor diplomatice sua-rom de dupa 03. Practic in aprilie 2004 [la cateva luni dupa descoperire] am fost batati fortat in Nato peste capul membrilor care nu vroiau.Iar la scurt timp apare Basescu inaugurand 'axa' Buc-Londra-Washinghton si prestand servicii orale Marelui Licurici.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: AdiM din 14 August 2006, 21:08:24
Citat din: Elvin din  14 August 2006, 20:35:28
    Cam asta am avut de spus despre "Viitor cu Cap de Mort"

Si pentru mine cartea era cam suspecta, tocmai din cauza ca n-am gasit confirmari ale informatiilor din ea din alte surse. Desi cu mult inainte sa apara cartea, auzisem ca in Bucegi ar exista constructii foarte vechi, inca nedescoperite.
Apoi au aparut in viata mea oameni care par sa aiba legatura directa cu acele fenomene si structuri.
Asa ca imi ramine sa aleg daca ii cred sau nu-i cred.

As putea si eu sa spun ca toti sunt agenti secreti (dar nu si eu, desigur) care doar cauta sa ma intoxice
pe mine cu informatii aiurea, doar ei stiu de ce.
Poate ca sa ma manipuleze. Poate ca sa isi faca un joc al lor, stiind ca eu as putea sa il amplific cumva.
Daca as gindi asa, ar fi chiar comic, un caragialesc de secolul XXI, mai SF.

Din cauza asta, eu nu cred deplin in aceste lucruri care apar si dispar.
Caut mereu confirmari suplimentare, si le astept mai ales pe caile neoficiale, neartificiale.
Ca om constient ca nimic nu ma poate manipula decit daca si eu accept asta,
consider ca fac sincer ceea ce cred eu, nu ceea ce vor altii.

Stiu ca daca ma tem de ceva, nu pot scapa de acel ceva - fiindca atragi singur lucrul de care ti-e teama.
Mai stiu ca am de ales mereu intre mai multe optiuni, dintre care merita sa o aleg pe cea care corespunde cel mai bine cu ceea ce vreau eu sa fie lumea. Si chiar daca lumea nu se schimba obligatoriu dupa optiunea mea, in schimb mi-e clar ca viata mea personala, in viata lumii, se deruleaza doar dupa calitatea optiunii mele.





Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: ryn din 17 August 2006, 11:36:45
Linia a fost deschisa de un alt personaj al beletristicii de acest gen si cand spun asta este foarte posibil sa avem de lucru cu aceeasi sursa, si a devenit o modalitate de a expune idei interesante care cocheteaza cu SF si a scoate bani din piatra seaca.  Daca informatiile expuse in acest roman ar fi fost de fapt relatarea unor evenimente reale si cu adevarat sa fi fost si acea epocala descoperire a ramasitelor unei civilizatii inteligente care sa fi lasat acel complex in inima muntilor romanesti, cu siguranta cartea nu ar fi aparut iar autorul ar fi scris de atunci epistole de sub brazda. Cartea care promite din primele randuri sa expuna o senzationala descoperire ne tine cu sufletul la gura pana a proape de sfarsit, ne arunca ici colo cate un element interesant dar la sfarsit se pierde in detalii si descoperim ca nu isi atinge tinta. Eu consider ca este de fapt o sustinere a unei ipoteze care sa atraga atentia asupra participarii la reuniunea Bilderberg a unui roman, la intensificarea activitatilor americane in a consolida virful de lance in Balcani (calculati raza medie de actiune a unei rachete balistice continentale) a existentei unui departament care s-a ocupat cu studierea si aplicarea tehnologiilor de frontiera (ce stat din lume nu are asa ceva???), si cam atat din pacate. In rest fabulatie asa cum s-a dovedit a fi si ceea ce a scris P Corut. Adica doua trei idei strecurate intr-un roman de 249 de pagini, ca o modalitate de a expune voalat adevaruri relative. Nu neg faptul ca zona Bucegi este plina de tunele  dar ele sunt facute de cartitze si de imaginatia debordanta a unora. Din punct de vedere al informatiilor expuse treaba e simpla, nu aduce nimic nou si nici dovezi palpabile, cartea nu contine nici coduri, nici informatii criptate si nici un indiciu privind localizarea unui personaj ,element geografic si alte alea, chiar am avut surpriza sa constat ca autorul nici macar nu are cunostinta de modul in care se organizeaza o operatiune militara pentru ca ceea ce descrie el acolo este pur fabulatie si nici o echipa de interventie nu s-ar organiza asa de prost. Urmariti ca autorul foloseste prea des  "Marea descoperire", "Marea piramida" , "Marele adevar", Marele tunel" etc ca o forma de a supralicita cortexul cititorului, foloseste doar cifre "rotunde" 1,2,3, 4 ,7,8, 10,16 de exemplu, imperecheate in acelasi context, dar asta nu supara pe nimeni deoarece este un roman si nu o expunere stiintifica. Aparitia masoneriei nu este decat cireasa de pe tortul minciunii - cunoscatorii isi pot da seama ca daca o organizatie puternica ar sti ca la mine in curte am gasit dand cu sapa Sfantul Potir credeti ca as mai apuca eu sau Statul Roman sa negociez, sa stam la o cafea si sa jucam si o tabla de plictiseala?! Cu siguranta nu.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Shadowman din 17 August 2006, 12:18:08
 S-a nascut o intreaga mitologie in zona...Cind ma gindesc că unii ce visează
noaptea,amesteca cu realitatea dimineata la trezire...Dar să nu deranjez urechi
mai sensibile...Odată m-am intrebat si eu : Ce-or fi "alea" din vîrful Bucegilor ?
Mănăstire intr-un picior ,ghici ciupercă,ce-i ? 
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: maya din 17 August 2006, 15:43:30
Citat din: Shadowman din  17 August 2006, 12:18:08
S-a nascut o intreaga mitologie in zona...Cind ma gindesc că unii ce visează
noaptea,amesteca cu realitatea dimineata la trezire...Dar să nu deranjez urechi
mai sensibile...Odată m-am intrebat si eu : Ce-or fi "alea" din vîrful Bucegilor ?
Mănăstire intr-un picior ,ghici ciupercă,ce-i ? 
Vrei sa traduci in Romana?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Shadowman din 17 August 2006, 16:11:11
 Nu,din păcate...Las la aprecierea cititorilor sa inteleaga ..Deci,intelege ce vrei !
E un domeniu cu multe speculatii ...Speculatiile si fanteziile fac bine la sănătate !
Sporesc apetitul...
Adevarurile crude favorizeaza indigestia .  La fel si traducerile precise...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Skywalker din 13 Septembrie 2006, 22:00:51
MAREA DESCOPERIRE DIN BUCEGI

Din satelit s-a observat o mare incapere in interiorul muntilor, si din aceea incapere(numita Marea galerie), pornind un tunel. Dar pentru ca acel tunel era si el inchis in munte, a trebuit sa se sape un alt tunel dinspre exterior, si care sa se intalneasca cu tunelul, sa-i zicem antic.

(http://usera.imagecave.com/manuelus/galbucegi.jpg)

Si o vedere din fata a galeriilor antice, probabil ca mai bine realizata:
(http://usera.imagecave.com/manuelus/galbucegi2.jpg)

Tunelul nou creat era ,,pavat" cu o folie groasã de cauciuc. De o parte ºi de alta a acesteia, pânã la perefii de piatrã ai muntelui era doar stâncã. La intrare ºi încã pe o lungime de câþiva metri dupã aceea erau infiltraþii de apã, însã dupã ce tunelul cotea lin spre stânga, la aproximativ zece metri de la intrare, totul devenea perfect uscat. Lumina albã scotea în evidenþã într-un mod splendid culorile variate ale diferitelor formaþiuni geologice, luminând discret inte­riorul tunelului într-un ireal joc de sclipiri ºi umbre.

  La intrarea in tunelul antic era un baraj energetic.

Citate din "Viitor cu cap de mort"
"Barajul energetic acþiona aproximativ în aceastã zonã. Este, practic, o proiecþie energeticã, dar nu ne-am putut da seama cum a fost realizatã. Nu putem înþelege, de asemenea, cum a fost posibil ca acel baraj energetic sã subziste continuu, timp de milenii în ºir. Nu cunoaºtem sursa care îl alimenteazã ºi nici modalitatea tehnologicã prin care este realizat acest lucru. Practic, cu excepþia fap­tului cã am reuºit sã pãtrundem dincolo de el, nu ne-am lãmurit în nici o altã privinþã, însã depãºirea lui a implicat un fapt tragic.
Mã aflam în spatele lui Cezar, privind tavanul galeriei, acolo unde se realizase racordul cu marele tunel. De fapt, mai întâi erau câþiva metri de galerie în roca muntelui, la un diametru mai mare decât galeria sãpatã de dispozitivul american cu plasmã; pe aceastã porþiune pereþii nu erau finisaþi, ci neregulaþi, cu multe colþuri, în plus, aceastã zonã a galeriei, care avea aproximativ ºase metri în lungime, nu era circularã ci avea secþiunea pãtratã. Racordul celor douã galerii s-a fãcut doar la nivelul solului, care a fost nivelat într-o uºoarã pantã descendentã, dinspre galeria noastrã cãtre galeria anticã, de dimensiuni mai mari. Diferenþa de nivel era cam de un metru ºi puteam sã o observ foarte bine în zona tavanului, la îmbinarea dintre cele douã tuneluri. Forarea a fost aproape concentricã cu galeria anticã, însã nimeni nu putea sã explice cum a fost posibil ca acest tunel sã înceapã brusc, din interiorul muntelui. Ea era în mod evident o lucrare artificialã. Posibilitatea ca intrarea sã fi fost acoperitã pe o distanþã de aproximativ ºaizeci de metri nu era credibilã, deoarece structura masivã din piatrã era identicã cu cea a rocilor din jur.
L-am întrebat pe Cezar ce s-a petrecut când au ajuns la bariera energeticã.
— In acel moment discutam împreunã cu generalul Obadea ºi cu generalii de la Pentagon anumite aspecte legate de securitatea bazei. Am fost anunþaþi cã s-a realizat strãpungerea ºi unificarea celor douã galerii. Pânã sã sosim ºi noi, militarii începuserã deja sã retragã dispoz­itivul de plasmã din galerie. Cei trei din prima echipã de intervenþie specialã a Departamentului s-au strecurat înãuntru pentru a vedea condiþiile din noua galerie. Aceasta a fost o mare greºealã, deoarece au ignorat protocolul de acþiune. Au sãrit treapta de nivel de un metru între cele douã galerii ºi au început sã cerceteze zona de aproximativ patru metri pe care ºtiau cã o au la dispoziþie pânã la bariera de energie, care era invizibilã. Din pãcate nimeni nu a putut sã explice cum s-au petrecut lucrurile. Probabil cã cei trei s-au apropiat foarte mult de barajul energetic, deoarece câteva clipe mai târziu s-a auzit un zgomot ciudat, dar puternic, ca un scurt-circuit. I-am gãsit prãbuºiþi la baza inferioarã a barierei invizibile, cu trupurile ciudat contorsionate, ca ºi cum ar fi fost delimitate de marginea precisã a unui perete. Toþi trei erau morþi. Medicii au declarat moartea lor instantanee prin stop cardiac. Acest lucru a creat o oarecare panicã, deºi noi ne-am strãduit sã aplanãm incidentul. Dupã cum aveam sã-mi dau seama imediat, panica era determinatã mai mult în rândul staff-ului american ºi se datora faptu­lui cã temerile iniþiale ale membrilor sãi începeau sã se adevereascã, într-adevãr, în acel moment nu aveam practic nici o cale de acces în galeria anticã. Forarea lateralã eºuase datoritã materialului necunoscut care rezista la orice tentativã de strãpungere, iar barajul energetic se dovedea a fi inexpugnabil

Sala Proiecþiilor

Cezar îmi fãcu semn sã înaintez. Marea Galerie se termina brusc în aula giganticã din interiorul muntelui, care mãsura în înãlþime cam treizeci de metri ºi avea o lungime pe care am apreciat-o la aproximativ o sutã de metri. Sala Proiecþiilor, care practic era delimitatã de scu­tul energetic, avea dimensiuni ceva mai mici decât cele ale aulei din munte, înãlþimea Sãlii Proiecþiilor era de circa douãzeci de metri, poate chiar mai mult.Ea îmi apãrea ca fiind imensã. De la capãtul coridorului pânã la scutul energetic, în linie dreaptã erau cam ºapte-opt metri; aceastã distanþã era delimitatã de douã borduri din acelaºi material care învelea ºi coridorul. Bordurile înain­tau pânã în dreptul scutului, exact la lãþimea coridorului. De o parte ºi de alta a acestor borduri erau plasate cele patru vehicule electrice.
Am pãºit cu emoþie din coridor pe porþiunea ca o scurtã pistã, delimitatã de borduri. Aceea mi s-a pãrut clipa adevãrului. Urma sã pãtrund în inima unui mister tãinuit de zeci de mii de ani ºi sã mã numãr printre cei extrem de puþini care au avut acces la revelarea enigmei lui.

— Scutul energetic are rolul de a delimita sala, ca un perete, de restul cavitãþii din munte ºi, de asemenea, de a proteja de diverse influenþe exterioare nefaste, a spus Cezar, fãcându-mã astfel sã revin din gândurile mele. El are doar o singurã cale de acces necondiþionat, ca o uºã, exact în faþa ta.
Într-adevãr, îndatã ce am ajuns mai aproape de zidul energetic, porþiunea din scut care era delimitatã de cele douã borduri a devenit mai întâi strãvezie ºi apoi a dispãrut complet, marcând astfel cu precizie conturul unei intrãri înalte de aproximativ cinci metri. Am pãºit în interiorul marii sãli, urmat îndeaproape de Cezar, în spatele nostru scutul a redevenit compact. Cezar mi-a explicat cã aceea era singura porþiune de acces în salã; în oricare altã parte a scutului s-ar fi acþionat, el respingea ca un zid de nepãtruns orice tentativã de penetrare. Totuºi, materia organicã sau anorganicã ce intra în contact cu el nu avea de suferit, ca în cazul primului baraj energetic, dar nici nu-1 putea strãpunge. Scutul era precum o proiecþie holograficã perfectã, însã consistenþa lui era pur energeticã, oferind aceeaºi impresie de viu ca ºi în cazul materialului care învelea coridorul, în interior, suprafaþa scutului nu mai avea aceeaºi culoare albastrã, ci alb-aurie, reflectând o luminã clarã ºi intensã, dar care nu obosea absolut deloc ochii. Am observat cã, spre deosebire de marea aulã din munte, care o cuprindea, Sala Proiecþiilor era aproape circularã.

Am privit cu nesaþ acel spaþiu vast, care printr-un ciu­dat efect optic mi se pãrea gigantic precum spaþiul cos­mic. Solul era acoperit cu acelaºi material ca cel din Marea Galerie, dar aici lumina specialã determina reflectarea în compoziþia lui a unor nuanþe mirifice de culoare turcoaz. Aveam certa impresie cã mã aflam într-o altã lume; aproape nimic din ceea ce vedeam nu co­respundea cu valorile ºi dimensiunile uzuale ale civiliza­þiei în care trãiam ºi cu care mã obiºnuisem.
Privirea mi-a fost atrasã chiar de la început de partea din spate a sãlii, diametral opusã locului în care ne aflam noi. Pe jumãtate din circumferinþã, sala fãcea corp comun cu peretele din rocã al muntelui. Scutul energetic nu mai cobora pânã la nivelul solului, ca în zona din faþã prin care am intrat, ci se curba sub forma unei cupole pânã la aproximativ zece metri înãlþime de la sol, oprindu-se în peretele muntelui; astfel, Sala Proiecþiilor avea jumãtatea din spate a circumferinþei acoperitã de zidul de rocã a muntelui .


  Va urma planul Salii Proiectiilor
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: APOLLO din 18 Septembrie 2006, 01:02:37
WOOW!!Astea nu am apucat sa le citesc niciunde.Eu am ramas la stadiul unde acel mason , cerceta zona aceasta in care se stia de acest caverna artificiala si protejata de un scut energetic.Astept cu nerabdare continuarea si daca e adevarat , inseamna ca traim pe un taram foarte complicat si atat de necunoscut.Ai un pct. la karma de la mine pt. asta. :-D
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Skywalker din 18 Septembrie 2006, 11:51:52
Mersi de punct, APOLLO! :-D  Si ma bucur ca am reusit sa-ti starnesc curiozitatea.

  Cat  despre taramul complicat, mai exista o "camera" asemanatoare si in subsolul Bagdadului- de care se stie deja, si una undeva in Tibet, insa de care nu se stie prea multe. Si aceasta galerie din Bucegi este conectata cu cea din Bagdad si din Tibet si inca de alte asemenea camere.

Citat:
"L-am întrebat pe Cezar care era misterul extraordinar al celor trei tunele. Mi-a explicat cã elementele legate de aceastã problemã nu mi le poate dezvãlui, dar îmi poate spune cã ceea ce s-a aflat în legãturã cu giganticele culoare din munte s-a datorat, de asemenea, unor proiecþii holografice care erau comandate de la pupitrul de comandã al fiecãrui tunel în parte. Singurul aspect pe care mi-1 putea dezvãlui era cã cele trei tunele se îndreaptã pe mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei. Tunelul din stânga are celãlalt punct de legãturã în Egipt, într-un ansamblu secret ºi încã nedescoperit care se aflã sub nisip, între Sfinx ºi Marea Piramidã de pe platoul Gizeh, lângã Cairo. Tunelul din dreapta are corespondenþã cu o structurã care de asemenea se aflã în interiorul unui munte din Podiºul Tibet. Aceasta este însã mai micã decât cea din munþii noºtrii ºi nu atât de complexã. Din acest al doilea tunel existã ramificaþii secundare care conduc într-o zonã din subsolul Buzãului, aproape de curbura Carpaþilor, iar o alta se îndreaptã spre ºi face conexiunea cu structura din subsolul Irakului, lângã Bagdad. De la aceasta, în continuare, mai existã o ramificaþie pânã în subsolul podiºului Gobi din Mongolia."

 
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darkness din 18 Septembrie 2006, 20:51:02
Skywalker scrie  in acest topic ceea ce vedeti, cand de fapt informatia exista de f mult timp sub nasul vostru....la un click distanta( adresa si discutiile se afla pe lista ufo-ro...

totusi felicitari Skywalker, caci aduni informatia si o pui aici pt cei mai lenesi..masonii vor romani lenesi,asa cum zice si articolul...

priestess a avut dreptate cand zicea de povestea cu masonii si cele 3 culoare.... iata si dovada: http://aim.active.ws/?a=111 sau http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=111 pt informatii generale si  http://www28.brinkster.com/aimroot/?a=106  incepand cu pagina 4 ( pt cei care nu au chef sa citeasca tot ce scrie pe acolo; selectati "continuare" pt urmatoarea pagina) pt  marea galerie, giganti sala proiectiilor etc...

cititi si edificati-va!
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Skywalker din 21 Septembrie 2006, 16:51:36
Multumim de linkuri, Darkness! Insa ma gandeam ca sunt si useri care nu au avut inca acces la cartea respectiva, si pentru ei am preferat sa  scriu aici mai multe fragmente din carte.

Cat despre schema din Bucegi, mai am de postat una, cea mai complexa. O voi posta zilele astea.

Citatmasonii vor romani lenesi,asa cum zice si articolul...
Bine ai remarcat! Insa as dori sa mutam discutia despre masoni si planurile oculte de imbecilizare a romanilor la Noua Ordine Mondiala, ca acolo e locul potrivit.

  Deci urmeaza planul cu obiectele ce se gasesc in Marea Sala. Insa daca cineva are deja un plan dupa cel din carte, poate sa-l posteze! Va primi +1 la karma :-D
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alinutzu din 24 Noiembrie 2006, 22:58:23
Am auzit si eu de pe la cineva cum ca sub muntii nostri s-ar afla nu stiu ce extraterestrii, sau ca este ceva sfant care ne protejeaza teritoriul dar in orice caz ceva se afla sub ei..   uitati cateva lucruri pe care le-am gasit eu... este prea mult asa ca nu am selectat ceea ce ma interesa ci am lasat tot asa cum am gasit , precizez dinainte ca este copy-paste

Pentagonul spioneazã cu sateliþi

Pentagonul are mai multe programe militare secrete ºi de spionaj geodezic, folosind mai mulþi sateliþi geostaþionari de înaltã tehnologie. Unul dintre aceºtia, care se bazeazã pe tehnologia bionicã ºi pe cea a undelor de formã, a reperat în anul 2002 o structurã aparte într-o anumitã zonã a munþilor Bucegi. În primul rând, spaþiul gol identificat în interiorul muntelui nu comunica cu exteriorul, ci începea direct din interiorul muntelui, la o anumitã distanþã de panta acestuia. În al doilea rând, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului.
Scanarea din satelit a muntelui a evidenþiat douã blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatrã care mãrgineau începutul tunelului ºi sfârºitul lui ºi respingeau orice tip de sondare sau analizã, ca ºi cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupolã sau semisferã, care se afla la capãtul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini a recunoscut cã acolo se afla ceva extrem de important ºi care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-hemisferã se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se aflã pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creastã numite Babele. De fapt, verticala ieºea la aproximativ 40 de metri între Babele ºi Sfinxul din Bucegi.

O structurã similarã în Irak

Echipa de la Pentagon a observat cã barajul energetic hemisferic are exact aceeaºi frecvenþã de vibraþie ºi aceeaºi formã ca cel dintr-o altã structurã subpãmânteanã foarte secretã pe care ei o descoperiserã înainte, în apropiere de Bagdad, în Irak. La scurt timp dupã descoperirea din subsolul Irakului s-a declanºat rãzboiul ºi dupã câteva luni americanii au avut acces, în cel mai mare secret, la zona respectivã, despre care irakienii nu ºtiau absolut nimic. Oricât s-au strãduit, nu au reuºit sã penetreze zidul energetic, iar întreaga operaþiune era þinutã în cel mai mare secret.

Trecutul misterios al planetei

Massini a mai precizat ca ceea ce se afla acolo avea legãturã cu trecutul misterios al planetei dar ºi cu istoria organizaþiei lor. Faptul cã Pentagonul a remarcat similitudinea datelor de investigare între structura subteranã de lângã Bagdad ºi cea interioarã din munþii Bucegi i-a agitat foarte mult pe cei din elita masonilor. Iniþial aproape devenise panicã generalã. Panica era datoritã faptului cã aceastã structurã – mult mai mare ºi mai complexã decât cea din Irak – se afla pe teritoriul României. Corelând acest fapt cu unele aspecte referitoare la viitorul României ajungem la o viziune corectã a motivelor de îngrijorare pe care le au în prezent marii masoni. Oricât de mult ar dori ei sã disimuleze aceasta, acþiunile ºi intenþiile lor ne aratã cu prisosinþã contrariul.
O enigmã foarte mare era felul în care reuºiserã cei care l-au construit sã realizeze structura ºi golurile direct în interiorul muntelui, fãrã nici-o iesire la exterior. Massini a furnizat planul corect pentru a ajunge la tunel, aºa cum a fost el calculat de specialiºtii din Pentagon. Cea mai apropiatã strãpungere era posibilã la 60-70 de metri de primul baraj energetic, pe coasta muntelui. Venerabilul a garantat sprijinul tehnologic ultra sofisticat al armatei SUA pentru realizarea strãpungerii spre primul baraj energetic. Era vorba de un dispozitiv foarte performant de forare în mare vitezã a rocii care utiliza un jet de plasmã puternic ºi un câmp magnetic rotitor. Massini a cerut însã respectarea cu stricteþe a secretului ºi prezenþa lui fermã în acel loc în momentul strãpungerii muntelui.

Adio secrete!

În ultimile zile ale lunii iulie 2003 a avut loc forarea în interiorul muntelui, însã totul s-a aflat la vârfurile puterii de stat: adio secret! Maºina a forat mai întâi dupã o ciudatã deviaþie a câmpului magnetic, apoi însã s-a corectat traiectoria. Galeria semãna cu un tunel de metrou, era perfect ºlefuitã ºi ducea pânã la tunelul enigmatic descoperit din satelit. La capãtul apropiat al tunelului se afla o poartã imensã din piatrã care se deplasase prin culisare spre stânga. Înaintea acestei porþi uriaºe se afla celebrul baraj energetic. Trei oameni din prima echipã de intervenþie specialã s-au apropiat foarte mult de barajul invizibil ºi l-au atins imprudent, murind pe loc de stop cardiac. Orice obiect (rocã, plastic, metal sau lemn) aruncat spre el se prefãcea imediat în praf fin. Doi generali de la Pentagon ºi consilierul prezidenþial american erau acolo.

Marea Galerie

Massini ºtia cel mai mult despre originea acestei descoperiri ºi avea cunoºtinþe despre cel puþin un element care se gãsea în sala cea mare semisfericã. Dincolo de barajul energetic redutabil, care a cauzat moartea a trei oameni, se afla poarta imensã din rocã solidã. În peretele tunelului, în faþa porþii se afla o zonã pãtratã cu latura de 20 cm perfect finisatã pe care era trasat cu precizie un triunghi echilateral cu vârful în sus. Pãtratul ºlefuit se aflã între imensa poartã de piatrã ºi barajul energetic invizibil. Cezar a simþit cã existã o anumitã compatibilitate între energia barajului ºi cea a lui, ceva în genul unei simpatii reciproce. Atingând uºor cu mâna suprafaþa invizibilã a barierei energetice, Cezar a simþit fine furnicãturi pe piele. A înaintat ºi a trecut cu totul prin barajul care nu avea mai mult de un centimetru grosime. Oficialii americani erau absolut uluiþi.
Atingând triunghiul de pe pãtratul de rocã ºlefuitã, Cezar a deschis astfel poarta uriaºã de piatrã care a culisat silenþios în perete. Aceastã comandã unicã anula barajul energetic ºi deschidea totodatã poarta de piatrã. Marea Galerie care se arãta acum în toatã splendoarea ei era luminatã, fãrã sã conþinã totuºi nici-o sursã de luminã. În mod straniu, imediat dupã dezactivarea primului baraj energetic de la intrarea în Marea Galerie, scutul semisferic uriaº de la celãlalt capãt al ei s-a activat brusc trecând la un nivel de vibraþie superior ºi emiþând o mare radiaþie luminoasã.
La o analizã mai atentã, peretele Marii Galerii era acoperit ce pãrea sintetic dar crea senzaþia cã are ºi o parte organicã în el. Avea culoarea petrolului dar reflexiile erau verzi ºi chiar albastru închis. Nuanþele culorilor aveau un efect profund relaxant asupra psihicului ºi modificau sensibil aprecierea corectã a distanþei. Materialul peretelui era oarecum aspru la pipãit dar nu putea fi nici zgâriat ºi nici îndoit. Rezista la orice tentativã de rupere, strãpungere zgâriere sau tãiere. În mod straniu, flãcãrile focului erau absorbite înãuntrul sãu: practic, focul nu pute subzista pe acel material. Americanii au recunoscut cã materialul este o stranie combinaþie între materia organicã ºi cea anorganicã. La 280 de metri galeria cotea brusc spre dreapta într-un unghi ascuþit. La o distanþã mult mai mare, în depãrtare, se vedea o luminã albastrã feericã, ce scânteia ca o stea. Înregistrãrile din satelit arãtau existenþa unui spaþiu imens la capãtul Marii Galerii, dar acesta era ºi el protejat de un ecran energetic. Lumina albastrã de la capãtul galeriei este doar reflexia unei porþiuni din scutul energetic protector al uriaºei sãli în formã de aulã.

În subsolul Irakului

În ce priveºte structura similarã din subsolul Irakului, ea a fost descoperitã folosind indicaþiile oferite de acelaºi satelit de spionaj militar care revelase ºi datele pentru structura din munþii Bucegi. Consilierul american pe probleme de securitate naþionalã a primit un fax ultrasecret prin care era înºtiinþat de faptul cã scutul energetic hemisferic din subsolul Bagdadului se activase brusc, pulsând cu o mare frecvenþã. Informaþia uluitoare era aceea cã în faþa lui apãruse o hologramã a planetei care prezenta secvenþial ºi progresiv continentul Europa, apoi zona de sud-est, apoi teritoriul României apoi munþii Bucegi ºi în sfârºit localizarea structurii din interiorul lor arãtând coridorul marii galerii ºi scutul energetic hemisferic pulsând cu putere. Era evident cã cele douã scuturi energetice hemisferice erau într-o directã dar misterioasã legãturã astfel încât activarea unuia a dus la activarea ºi a celuilalt. Poate existã chiar o reþea de astfel de structuri subpãmântene în întreaga lume.

Deconspirarea operaþiunilor

Vestea proastã era cã preºedinþia SUA a fost înºtiinþatã ºi a contactat diplomaþia românã prin intermediul serviciilor secrete. În doar câteva zeci de minute, întreaga operaþiune fusese deconspiratã. Planul seniorului Massini se ducea de râpã. Iniþial au vrut sã preia controlul la nivel politic, insã politicienii noºtri care aveau dreptul sã fie avizaþi asupra acestor aspecte au intrat în panicã ºi nu puteau face faþã evenimentelor. Cezar s-a decis sã dezvãluie toate aspectele, intrigile ºi planurile care implicau legãturile cu Massini. Tensiunea diplomaticã creºtea din ce în ce mai mult deoarece presiunile Washingtonului cereau imperios comunicarea cu generalii de la Pentagon aflaþi la locul operaþiunilor.

ªedinþa de urgenþã a CSAT

Discuþiile de la Bucureºti au avut succes, în sensul cã faptele au fost aduse la cunoºtinþa unor persoane cu mare probitate moralã ºi care sunt profund patriotice. O ºedinþã de urgenþã a Consiliului Suprem de Apãrare al Þãrii (CSAT) a creat un imens val de simpatie pentru Departamentul Zero. Cei mai mulþi au fost cutremuraþi de ceea ce au aflat atunci. Dupã decizia CSAT de a se continua cercetãrile sub conducerea Departamentului Zero, s-a inventariat tot ceea ce se gãsea în uriaºa Salã a Proiecþiilor. De la Bucureºti, ordinele se succedau unele peste altele, se anulau reciproc, erau când vehemente, când evazive, ºi trãdau o mare tensiune. Membrii CSAT erau într-o ºedinþã continuã, menþinând legãtura cu baza din munþii Bucegi. Ei au hotãrât sã facã publicã aceastã descoperire formidabilã din munþii României, dupã ce în prealabil au dezbãtut problema pe toate feþele. Statul român urma sã facã întregii lumi o declaraþie oficialã. Câþiva membri CSAT s-au opus cu vehemenþã.

Declaraþia oficialã a României

Când diplomaþia americanã a fost informatã cã România va transmite un comunicat mondial de presã de o importanþã crucialã pentru omenire, totul a devenit un haos. Nimeni nu ºtia, dar toþi bãnuiau cã se întâmplã ceva foarte grav ºi important. Preºedintele a fost chemat pentru o convorbire telefonicã directã cu Casa Albã. În câteva ore fuseserã blocate toate tranzacþiile ºi înþelegerile statului român cu organismele financiare internaþionale. Se aºtepta din clipã în clipã ordinul de declarare a stãrii de urgenþã în zona montanã ºi în capitalã.
Discuþiile dintre oficialii americani care sosiserã de urgenþã la Bucureºti ºi partea românã s-au fãcut fãrã translator. Au fost atât de violente încât nu puþine au fost momentele de crizã în care diplomaþii strigau unii la alþii cât puteau de tare, proferând multiple ameninþãri cu represalii. Celelalte state ale lumii nu cunoºteau nimic din aceastã problemã, iar americanii ºtiau bine cã existau oricând câteva þãri foarte puternice care s-ar fi coalizat imediat cu România pentru susþinerea declaraþiei publice.
Declaraþia ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din munþii Bucegi, punând la dispoziþia întregii lumi dovezi, fotografii ºi alte elemente esenþiale pentru clarificare. Ar fi fost invitaþi cei mai mari oameni de ºtiinþã pentru studii ºi cercetãri. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvãluirile despre trecutul extrem de îndepãrtat al omenirii ºi despre istoria realã care a fost aproape complet contrafãcutã.

.....va urma.....
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alinutzu din 24 Noiembrie 2006, 22:59:53
si acum continuarea.....


"În nici-un caz!"

Americanii au reacþionat cu vehemenþã pentru cã acea declaraþie ar fi spulberat într-o clipã influenþa lor planetarã, ºi poate ar fi aruncat în haos economia ºi societatea þãrii lor. Acesta a fost motivul principal invocat de ei, acela de a nu crea panicã. Dar au uitat sã recunoascã cã aceastã posibilã stare de angoasã ºi perturbare socialã ar fi apãrut ca rezultat direct al minciunii ºi manipulãrii realizatã deliberat de-a lungul secolelor de cãtre francmasonerie. S-a primit ºi o intervenþie specialã a Papei care îndemna la o mare cumpãtare înainte de acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chiar cã va pune la dispoziþia statului român anumite documente strãvechi din arhiva secretã papalã care sunt de o mare importanþã pentru România ºi sprijinã dovezile descoperirii din munþi. Dupã 24 de ore de discuþii s-a ajuns la un acord final de colaborare româno-american în niºte termeni preciºi. Poziþia statului român a fost aceea de amânare a dezvãluirilor, de prezentare a lor în mod gradat omenirii.

Sala Proiecþiilor

Marea Galerie se terminã brusc în aula giganticã din interiorul muntelui care avea o înãlþime de 30 de metri ºi o lungime de 100 metri. Sala Proiecþiilor este delimitatã de scutul energetic ºi are dimensiuni mai mici decât aula din munte. Avansând spre scutul energetic, porþiunea de scut din faþã este delimitatã ca o uºã ºi devine strãvezie ºi apoi dispare pentru a putea intra în Sala Proiecþiilor. Scutul are rolul de a proteja de diversele influenþe nefaste din exterior. Odatã intrat în Salã, scutul redevine compact. Din interior, scutul are o culoare alb-aurie.
În partea din spate, scutul nu mai cobora pânã la nivelul solului, ca în zona din faþã: Sala Proiecþiilor avea jumãtatea din spate acoperitã de zidul de rocã. În acel masiv perete din piatrã, înalt de circa 10-12 metri, sunt dispuse trei guri enorme de tunel: una drept în faþã, iar celelalte douã – simetric, de o parte ºi de alta a acesteia ºi sunt luminate difuz, într-o nuanþã verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat între statul român ºi SUA.

Mese gigantice pentru uriaºi

Începând din faþã, de la intrare, Sala Proiecþiilor conþine un ºir de mese imense din piatrã, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmând curbura acestuia. Similar, existã un alt ºir de-a lungul peretelui din stânga. Nici una dintre mese nu avea o înãlþime mai micã de doi metri. Pe grosimea plãcii de deasupra sunt tãiate în relief, cu precizie, semne diferite dintr-o scriere nemaivãzutã care seamãnã cu caracterele cuneiforme din antichitate. Scrierea conþine ºi simboluri mai generale, cum ar fi triunghiul ºi cercul. Deºi semnele nu sunt vopsite, ele ies în evidenþã printr-o uºoarã radiaþie fosforescentã, în culori diferite de la o masã la alta.
Sunt câte cinci mese pe fiecare parte a sãlii. Pe unele dintre ele existã diferite obiecte care par a fi instrumente tehnice. De la multe dintre ele coboarã spre sol o mulþime de fire albe translucide care se adunã în cutii dreptunghiulare dintr-un material lucios, argintiu, aflate în afara mesei, direct pe sol. Cablurile fine sunt extrem de flexibile ºi uºoare iar în interiorul lor se observã mici impulsuri luminoase care alunecã pe toatã lungimea lor.
La apropierea de oricare dintre mese, se activeazã simultan pe suprafaþa ei o proiecþie holograficã care prezintã aspecte dintr-un anumit domeniu ºtiinþific. Imaginile tridimensionale sunt perfecte ºi foarte mari, cu o înãlþime de aproape doi metri ºi jumãtate. Pe suprafaþa dreptunghiularã a meselor din piatrã ºlefuitã existã o fantã îngustã, lungã de câteva zeci de centimetri, paralelã cu latura mare a mesei din care apar proiecþiile holografice. Proiecþiile ruleazã singure însã în acelaºi timp ele sunt interactive ºi depind de cel care le urmãreºte ºi atinge suprafaþa mesei.

Combinaþii genetice

Urcând pe un trepied adus special, se poate vedea cã suprafaþa meselor este acoperitã cu o peliculã dintr-un material sticlos, întunecat. Pelicula e împãrþitã în mai multe pãtrate mari delimitate prin linii drepte, care formeazã un fel de caroiaj. La una dintre mese domeniul proiecþiilor este biologia astfel cã se deruleazã imagini cu plante ºi animale, unele complet necunoscute. Atingând unul dintre pãtrate, holograma înfãþiºeazã structura corpului uman a celui care dirijeazã proiecþia. Se deruleazã imagini holografice ale diferitelor zone ale corpului care se rotesc mereu. Alte pãtrate aratã proiecþii ale altor fiinþe, de pe alte corpuri cereºti. Atingând simultan douã pãtrate diferite se înfãþiºeazã o analizã ºtiinþificã complexã prezentând ADN-ul fiinþelor respective ºi posibilitãþile de compatibilitate între ele. Pe lateral, apar linii verticale cu explicaþii în ciudata scriere iar în final apare forma mutantã cea mai probabilã, ca o combinaþie între cele douã informaþii genetice.

Giganþi adevãraþi

Cei care au construit întregul edificiu trebuie cã erau foarte înalþi, altfel nu se pot explica dimensiunile gigantice ale tuturor obiectelor din Sala Proiecþiilor.
O confirmare a existenþei uriaºilor pe teritoriul României o gãsim în ziarul Ziarul. "Echipa de la Ziarul este însoþitã de cercetãtorul Vasile Rudan, care a semnalat faptul cã "poveºtile" oamenilor din comuna Bozioru despre uriaºii care au locuit pe acele meleaguri au ºi dovadã concretã: o necropolã cu schelete de uriaºi. Aceasta a fost descoperitã întâmplãtor, în urmã cu peste 20 de ani, cand s-a hotãrât ca în Scãieni sã se planteze o livadã de meri. Sãpând pe o colinã, sãtenii au descoperit schelete uriaºe, mãsurând în jur de 2,40 metri, chiar mai mult. Drãgoi Ilie, unul dintre cei care au lucrat atunci la livada de meri, ne duce la faþa locului. Pânã la "culmea" unde fuseserã plantaþi pomii, coborâm în pantã abruptã, pe o uliþã înecatã de noroi. O datã ajunºi, nea Ilie ne aratã întreaga livadã, care acum nu mai rodeºte: "Peste tot sunt mormintele uriaºilor. Fãceam gropi, sã plantãm puieþii, când dau de o cãpãþânã de om, mare cât un dovleac de prãsilã. Nici cã mai vãzusem aºa ceva. Ne uitam toþi cruciþi. Sap mai departe ºi dau ºi de niºte oase de la picioare, cât aracii de vie. O namilã de om fusese rãposatu"."
Existã multe legende care amintesc despre vremurile când pe Pãmânt trãiau uriaºi. Mitologiile sumerianã, egipteanã, hititã, greacã au un întreg "capitol" despre rãzboaiele purtate de zeii cei bãtrâni cu generaþia titanicã, fiinþe de dimensiuni gigantice, zãmislite de zei. Pe atunci, spun legendele, pe Pãmânt trãiau doar zeii. Giganþii aveau ºi alte defecte în afarã de statura colosalã. Aveau mai multe braþe, capete sau feþe, adesea doar un ochi în frunte, din care cauzã erau numiti ciclopi, ºi erau cam tãntãlãi. Buni de muncã grea, dar sã nu te fi aflat în calea lor când se supãrau. Aruncau cu stânci colosale de se cutremura pãmântul. Fiii "normali" ai zeilor s-au folosit de giganþi pentru a acapara puterea ºi a-i detrona pe zeii bãtrâni. Fotografia alãturatã înfãþiºeazã un schelet uman uriaº gãsit de americani în Irak. Lucrurile încep sã se lege...

Biblioteca universului

Pe fiecare laturã a sãlii sunt dispuse câte cinci mese uriaºe fiecare gãzduind proiecþii din domeniul fizicii, cosmologiei, astronomiei, arhitecturii, tehnologiei, un domeniu care prezintã caracteristicile mai multor rase de fiinþe inteligente – care nu toate aveau aparenþã umanã – ºi un domeniu al religiei. Pare ca o imensã bibliotecã a universului.
În mijlocul sãlii se aflã un podium pe care este montatã o instalaþie de emisie mentalã, un posibil amplificator al energiei gândului, maºinã structuratã dupã proporþiile constructorilor ei.

Tabloul de comandã al României

Mai departe se aflã un tablou de comandã înfãþiºând simboluri geometrice precise de diferite culori. Existã ºi douã manete care pot culisa pentru a comanda ceva. În centrul panoului se aflã un buton roºu mai mare decât restul. Scopul butonului este arãtat într-o hologramã explicativã: o imagine a Pãmântului de la vreo 25 km înãlþime apoi se aratã lanþul munþilor Carpaþi. Se aratã apoi scurgerea unor imense cantitãþi de apã cãtre ºes ºi câmpie pânã când solul rãmâne complet liber.
Apoi, din solul teritoriului României de azi ºi al unei pãrþi din Ungaria ºi Ucraina apar ºuvoaie tot mai mari de apã ca niºte râuri gigantice din toate direcþiile îndreptându-se cãtre munþi ºi podiºul Transilvaniei. Apoi imaginea se focalizeazã mai mult ºi întreaga Românie devine practic o nouã mare din care apar doar în unele zone vârfurile munþilor ca niºte insule. Acþionând manetele de pe panou, apele încep sã se retragã de pe teritoriul þãrii noastre, însã se îndreaptã toate cãtre un singur punct, în masivul Retezat, munþii Godeanu. Un adevãrat manual de utilizare!

O amforã misterioasã

Dupã tabloul de comandã existã un pãtrat mare cu latura de trei metri pe care se aflã o amforã. Conþinutul ei reprezintã unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce îºi dorea cu atâta ardoare venerabilul Massini pentru el ºi pentru elita masonilor. Amfora conþine un praf alb foarte fin. Cercetãtorii americani au rãmas consternaþi sã constate cã substanþa are o structurã cristalinã necunoscutã a aurului monoatomic care este foarte dificil de obþinut mai ales în formula de puritate foarte mare.
Venerabilul Massini era informat încã înainte de a pãtrunde în salã de existenþa amforei. Pulberea de aur în forma ei purã stimuleazã foarte mult anumite fluxuri ºi schimburi energetice la nivel celular ºi neuronal. Adicã provoacã un proces accelerat de întinerire. Teoretic, un om poate sã trãiascã în acelaºi corp fizic timp de mai multe mii de ani cu condiþia sã consume, la anumite intervale de timp, ºi în cantitate bine determinatã, pulbere de aur monoatomic. Aºa se explicã multe aspecte enigmatice legate de longevitatea incredibilã a unor personaje importante ºi aratã intenþiile ascunse ale elitei mondiale ale masonilor.

Istoria adevaratã a planetei

În mijlocul pãtratului se aflã un dom care proiecteazã o imensã hologramã cu elemente în miºcare. Sunt redate sintetic aspectele principale ale trecutului extrem de îndepãrtat al omenirii, chiar de la originea sa. Teoria evoluþionistã a lui Darwin este astfel complet falsã. Adevãrata origine a omului este înfãþiºatã holografic într-o formã condensatã. Dupã aceste lecþii de adevãr, se poate spune cã 90% din istoria oficialã a omenirii este falsã ºi contrafãcutã. Incredibil, dar ceea ce se considerã cã s-a petrecut cu adevãrat este în mare parte minciunã, în timp ce miturile ºi legendele popoarelor sunt aproape în totalitate adevãrate. Aceastã stranie inversiune a cauzat de-a lungul timpului multe probleme ºi conflicte între oameni.
Majoritatea ideilor arheologilor sunt false. Unele "fantezii" ale savanþilor, cum ar fi hilara teorie a dispariþiei dinozaurilor în urmã cu 65 milioane de ani sau considerarea vechilor continente Atlantida si Lemuria ca fiind un mit, sunt acum complet spulberate pentru cã proiecþia holograficã aratã clar cum s-au petrecut lucrurile în realitate. Din când în când holograma pãstra imaginea evenimentului, dar pe fundal apãrea harta cerului cu poziþiile marcate ale principalelor stele ºi constelaþii la momentul respectiv. Astfel s-a reuºit datarea exactã a evenimentelor din prezentare. Deºi perioada de timp acoperitã de proiecþii este foarte mare (mai multe sute de mii de ani), iar ciclul precesional al Pãmântului este de 25920 de ani, prin observarea numãrului de ani platonicieni (cicluri de 25920 de ani) s-a calculat exact datarea evenimentelor. Munþii Bucegi s-au format în urmã cu 50-55 mii de ani.


Dezvãluiri ºocante

Autorul recunoaºte cã a vãzut ce s-a petrecut în realitate la Potop ºi unde au fost germenii civilizaþiei umane, însã aceste aspecte nu are permisiunea sã le reveleze pentru cã implicã realitãþi mult prea ºocante pentru mentalitatea, ideile ºi cunoºtinþele omului contemporan.
Într-o tulburãtoare desfãºurare de imagini se aratã existenþa lui Iisus ºi rãstignirea lui pe cruce. Proiecþiile reveleazã multe persoane dintre cele care au asistat pe colinã la rãstignirea lui Iisus, care nu erau din acel timp, ci veniserã acolo din alte perioade istorice. Acele fiinþe umane, care nu se deosebeau la îmbrãcãminte de evreii prezenþi la momentul rãstignirii, aveau totuºi trãsãturi ale chipului complet diferite de ale acestora ºi tocmai de aceea îºi ascundeau faþa cât mai mult sub faldurile hainelor. Holograma mai aratã secvenþial vieþile ºi misiunile spirituale ale altor personaje excepþionale din trecutul foarte îndepãrtat al omenirii, despre care nu se ºtie absolut nimic acum. Atunci sistemul social ºi distribuþia populaþiei planetei erau complet diferite de ceea ce se cunoaºte în prezent, iar arheologii ºi antropologii ar trebui sã-ºi revizuiascã din temelii concepþiile.

Trei tunele misterioase

Pe peretele din spate sunt cele trei deschideri gigantice, fiecare având un tablou de comandã asemãnãtor cu cel principal, dar mai mici. Tunelele respective se îndreaptã pe mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei. Cel din stânga duce undeva în Egipt, într-un ansamblu secret ºi încã nedescoperit care se aflã sub nisip. Tunelul din dreapta ajunge la o structurã similarã dar mai micã din podiºul Tibet. Din acest al doilea tunel existã ramificaþii secundare care conduc într-o zonã din subsolul Buzãului, aproape de curbura Carpaþilor, iar o alta se îndreaptã spre structura din subsolul Irakului, lângã Bagdad. Apoi, în continuare, existã încã o ramificaþie pânã în subsolul podiºului Gobi din Mongolia.

Un secret mondial

Al treilea tunel, plasat central între celelalte douã, face obiectul unui secret mondial asupra cãruia SUA dorea garanþii foarte ferme. Cunoscând teribila influenþã politicã a masonilor ºi relaþiile venerabilului Massini în structurile politice ale României ºi SUA, putem bãnui cã se încearcã o preluare treptatã a controlului asupra bazei de cãtre factori externi intereselor statului nostru. Existã totuºi persoane foarte importante în aparatul politic ºi administrativ care acum cunosc maºinaþiile masoneriei mondiale ºi care se opun cu vehemenþã influenþei acesteia, mai ales în ce priveºte descoperirea din munþii Bucegi. Tunelul central coboarã în interiorul scoarþei planetei ºi poate oferi un rãspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui ºi a celor care au construit-o.
Autorul afirmã în încheiere cã se fãceau pregãtiri intense secrete pentru o expediþie mai întâi prin tunelul spre Egipt, apoi prin cel spre Tibet ºi în final prin cel central cãtre interiorul Pãmântului. Plecarea urma sã aibã loc în septembrie 2003."
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adelinn din 25 Noiembrie 2006, 19:26:50
ai citat din cartea Viitor cu cap de mort.am citit-o si eu si sunt convins ca multi dintre cei care sunt aici.chiar s-a discutat pe seama celor scrise in cartee mai probabil ca totul sa fie doar un roman,un fel de Codul lui davinci.Dar trebuie sa amintesc de asemenea,ca in urma cu vreo 5-6 ani,am citit un articol(bineinteles ca nu mai tin minte unde),in care se mentiona ca pe teritoriul podisului Transilvaniei,s-a descoperit cu ajutorul satelitilor o cavitate de mari dimensiuni.
acum,nu stiu exact cum arata,dar ar fi poate interesant de mentionat,rezervele de gaz metan.din cate stiu,acestea se formeaza prin pomparea de gaz,in cavitati naturale,create in scoarta terestra.posibil sa fie vorba despre un astfel de loc,care sa aiba dimensiuni mai mari si sa fi fost detectat din satelit.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: pri3st3ss din 26 Noiembrie 2006, 20:06:08
adevarat...

eu stiam ca sunt 4 tunele...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adelinn din 26 Noiembrie 2006, 20:26:08
problema e tot ce stim ,e dintr-o singura sursa.si nimic confirmat...practic noi dezbatem o carte si nu realitatea,pana la o eventuala confirmare din alte surse.totusi e in tara noastra,nu la capatul lumii.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: pri3st3ss din 26 Noiembrie 2006, 20:36:05
si cum propui sa cercetam, acest lucru?
tu stii cata armata e in busteni?stii ca sunt portiuni unde nu ai acces?nici macar daca esti de la presa,si mai ales daca esti de la presa,ce sa mai zic de persoane civile...stii ce e in jurul castelului bran? stii ca nici localnicii nu vor sa te indrume in anumite locuri,sau se tem?

ce vrei sa faci,adelinn,sa cercetezi mental?intelege ca in anumite domenii si anumite subiecte sunt foarte sensibile si trebuie sa te bazezi pe ce ai...in rest,dzeu cu mila!

iar surse sunt mult mai multe,nu numai a masonilor ....
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alinutzu din 26 Noiembrie 2006, 23:16:56
Citat din: Skywalker din  18 Septembrie 2006, 11:51:52
Din acest al doilea tunel existã ramificaþii secundare care conduc într-o zonã din subsolul Buzãului, aproape de curbura Carpaþilor

Skywalker te-as ruga daca ai mai putea afla informatii mai multe despre acest loc... sau niste coordonate geografica mai precise cum ar fi in apropierea unor localitati sau cam asa ceva....

Am auzit si eu niste povesti in aceasta zona
Bunici mei sunt de prin acea zona Satul Tisau pe undeva pe langa comuna Hales(la vreo 30 km de Buzau)
Acolo e o cetatuie veche.. undeva la distanta de vreo 9 km spre varf se afla manastirea ciolanu...
Dar sa raman la acea cetatuie(in interiorul ei se afla o manastire)
Am intrat acolo odata cu unchiul meu cand eram mai mic si tin sa spun ca erau niste puturi un pic mai adanci cu diametru de vreo 4-5 metri... se vedea fundul deci nu erau prea adanci erau gunoaie pe jos dar era si o usita jos acolo.... chestia asta probabil ca a fost construita pentru protectie(am specificat ca era o cetatuie deci avea ziduri)

pe langa astea am auzit de la bunicul meu cum ca pe acolo ar fi nite tunele ce se intind pe distante mai mari,ca erau folosite prin al doilea razboi mondial....poveste spune ca era o femei bogata prin sat si a ascuns in ele averea ca sa nu le fure turci sau cam asa ceva, asta nu ar fi ceva iesit din comun .... chestia este ca avea vreo 3 km(asa zice bunica mea, cica ar fi fost pe sub padure)....

ma gandesc ca poate exista vreo conexiune :| sau poate ca nu si este doar o simpla coincidenta
in trecut era ceva normal sa construiesti sub pamant pentru a-ti ascunde averea sau ce aveai de pret
strabunicul pana si el a construit niste beciuri pe sub casa(da beci cu trapa care cand veneau in control prin ograzi nu o gasea nimeni, cica isi ascundea tuica pe acolo =))
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Nox din 27 Noiembrie 2006, 20:28:21
am citit si eu cartea "Viitor cu cap de mort" si facusem comanda pt continuarea sa: "12 zile", dar din lipsa de timp nu am mai trecut pe la librarie. Ceea ce vreau sa punctez este faptul ca sunt unele legaturi care nu pot fi asa usor contestate sau contra-argumentate.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adelinn din 27 Noiembrie 2006, 22:49:31
mda...intr-un fel ai dreptate,pri3st3ss dar tocmai ce ai spus tu,trebuie sa ne puna pe ganduri.fum fara foc nu prea stiu sa iasa.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alinutzu din 27 Noiembrie 2006, 23:20:57
chestia este ca nici nu prea se dezbate la televizor pe tema asta
sincer sa fiu am auzit odata ceva(OTV cred ca era) parca era Viorel Pop si nu mai stiu ce alti clarvazatori si ziceau ca pamantul nostru este protejat mai precis muntii nostri, ziceau ceva de "ce ar putea fi considerat Sfantul Graal" ca ar fi ascuns in interiorul muntilor  :-o
Pana nu acum mult timp ati observat si voi ca Viorel Pop putea sa faca previziuni in direct, oameni sunau el le spune ce boli au sau nu stiu ce.... la fel si de chestile astea paranormale putea sa zica acum vad ca nu se mai aduce vorba...

Hmmm ... suspect nu vi se pare
(primul pas televiziunea, se duce dreptul la informare)

Prea incep americani sa ne iubeasca
Vai zicase ca vin sa ne ajute cu tehnologie sa ne construiasca baze si altele
Pe la Constanta, pe la aeroportul Mihail kogalniceanu, spunea pe la tv ca au cumparat terenurile din jurul bazei (zicase pentru case) tot pentru americanii care au pe acolo
Va spun de pe acum ca la suprafata o sa vedeti un aeroport si niste cladiri care o sa fie considerate blocuri de locuit pentru soldati.... daca ma gandesc bine incepe sa arate cu o priveliste binecunoscuta din nevada(asa zisa Area 51) la suprafata o pista cateva cladiri... si pe sub toate dealurile baze

Hmmm.. deci ce vor sa faca .. hai sa zicem ca vor sa faca ceva si sub pamant
dar ce or vrea sa ascunda si de ce pe teritoriul nostru
Ma veti intreba de ce nu si-au facut baza langa munte daca tot acolo sunt secretele
Pai sa va raspund foarte clar ..
Orice baza militara care se respecta are nevoie de transport aerian(adica avioane)
Pai si de ce nu s-a facut o pista in munti(Brasovul era mai aproape)
Pai stai, ca nu se poate.... noi am invatat la geografie ca singurul oras mare care nu are aeroport este Brasovul(din cate stiti se afla intr-o depresiune)

de aici rezulta ca singurul aeroport disponibil(de prin jur) inafara de Bucuresti desigur(ar fi prea in centrul privirilor) este Mihail Kogalniceanu(departe de Constanta/ departe de priviri)

Hmmm....iar suspect
(pasul 2, ne fura pe fata)
erea prea greu sa faca experimente si/sau cercetari pe ce se afla in muntii nostri tocmai din America, sunt mai aproape aici

Cica loc strategic pentru irak, iran si altele... pai la fel de bine puteau sa aleaga si Grecia ca era mai aproape ...
la fel de bine si Turcia (ca tot vrea in U.E.) ne-au ales tocmai pe noi... vai ce privilegiu

Si noi in mintea nostra ne gandim ce am putea oferi noi Europei/lumii in loc sa ne intrebam ce ne-ar putea oferi ei pentru tot ce avem noi
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Mihai_Tm din 28 Noiembrie 2006, 12:01:12
Alin sa stii ca si eu m-am gandit la asta,suntem o tara foarte norocoasa din toate punctele de vedere(in afara de politica asta).Ceilalti ar putea macar sa incerce sa ne arate putina recunostiinta pt ce am facut pt lumea asta,in toate domeniile romanii find printre cei mai buni si cu cele mai multe idei+ ca rezultatele vorbesc de la sine...olimpiadele de mate,fizica,informatica,ba in domeniul medical...sunt multe.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darkness din 28 Noiembrie 2006, 18:02:56
pai fum fara foc nu iese,dar nici multumit de explicatii nu esti..
din pacate,priestess are dreptate...
prietenul unui var de-al meu,care face armata pe undeva pe acolo,i-a zis intr-o zi ca sunt urcati la sfinx si la babe uneori in miez de noapte si sunt pusi sa pazeasca..nici ei nu stiu ce pazesc...
iar zvonuri sunt o multime in armata...cine are armata in casa :roll: :-D,sa asculte,informatia e totusi codata,dar...mai  "scapa"...
adelinn, cum ai vrea totusi sa obtii informatii?doar sa fi omul invizibil si nici asa nu vei intra pe acolo savezi..doar daca ai o pila buna?! :roll:daca ai si afli,da-ne si noua cate un mp,ca sa nu spui ca ai facut o informatie secreta,publica :-D.
daca nu, da o idee si poate comitetul nostru care are intalniri anuntate dar cu informatii secrete, se va deplasa...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: pri3st3ss din 28 Noiembrie 2006, 20:17:16
de acord cu darkness,pt prima data cred :-D

zona e bine pazita...am fost amendata ,asa ca mi-a zburat cheful de a intra aiurea sau de a poza...
motivul? pur si simplu " obiectiv turistic protejat "..de parca pozand muntele dintr-un anume unghi, il deterioram datorita blitului,ca in  cazul unei picturi vechi ...si asta mi s-a intamplat si la bran...
iar oamenii sunt destul de reticenti si nu coopereaza nici macar  dupa o petrecere buna...ori nu stiu nimic, ori am avut eu marele noroc de a da doar peste astfel de persoane :lol:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adelinn din 28 Noiembrie 2006, 21:15:51
am facut o paralela intre cap de mort si codul lui davinci.ideea e sa pui niste adevaruri printre care sa strecori ipoteze neverificate,dar cu titlu de adevar.ceea ce in ansablu ii creaza impresia de adevar in totalitate,dar luat in detaliu,poti sa vezi ca unele lucruri stau in picioare,iar altele nu.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alinutzu din 28 Noiembrie 2006, 21:20:50
prea mi-a trezit interesu chestia asta
crek o sa-mi fac un drum pe la sfinx iarna asta
de facut poze gasesc eu o modalitatea, fac fara blitz si nu isi da nimeni seama, da nu stiu unde anume sa fac poze :|
ca poza la poza cu sfinxu nu e nimic iesit din comun
o sa ma duc in "cercetare" si prin zona lui, cercetarea mult spus, ma plimb pe acolo

chestia este ca nu poti sa cercetezi ce e sub pamant(ca om de rand) ca doar nu-ti cumperi tu aparatura acum bete dalea lungi cu ultrasunete(care scaneaza in profunzime), nici nu stiu dak iti dau voi cu asa ceva
alta modalitate nu stiu daca ar fi :|
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adelinn din 28 Noiembrie 2006, 21:24:07
ai vazut la tv emisiuni cu 'camera ascunsa'?  :evil:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: pri3st3ss din 28 Noiembrie 2006, 21:31:28
nu e nimic observabil si bun de luat in calcul in jurul sfinxului..am cercetat in toamna...zeci de poze, dar nimic deosebit..in afara de un chiosc parasit care fusese inainte bar,altceva nu e..oricum,iti dai seama ca nu vor fi sageti care sa te ghideze, nu?
si daca exista o intrare, atunci poate sa fie la subsolul statiei de telecabina, sau al acelui chisc sau al barului care e la 30 min de telecabina...posibilitati sunt...
data trecuta cand au fost militari sus, vizitatorii civili nu au avut voie sa urce,asa ca...
nu cred ca iti va spune nimeni nimic daca te urci cu "betele" dupa tine,solutii de a le masca gasesti...dar....


p.s. :1. aaah,ai inteles gresit...poti sa faci cate poze vrei la sfinx si babe si la pietre si la orice vrei! bateriile sa te tina!
2. chiar daca nu faci cu blit...tot trebuie sa fixezi camera,nu?trebuie sa incadrezi  "subiectul"...sa nu crezi ca nu isi da seama cineva...in plus, sunt tot felul de turisti tare curiosi, care te intreaba tot felul de chestii personale...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alinutzu din 28 Noiembrie 2006, 23:38:20
vreau sa incerc ceva da trebuie sa ma informez
Deci se stie ca orice om(cetatean) are dreptul la informare
Stiam(doar la nivelul bucurestiului) ca ai dreptul de exmplu sa ceri/ sa vezi care sunt planurile ce au de gand sa faca cu el, infrastructura, cica lege iti da dreptul la informare
De exemplu poti formula o cerere adresata primariei in care poti cere in ce stadiu al dezvoltarii se afla bucurestiul, ce idei au cu privire la infrastructura(constructii, bulevarde, metrou), ce mai au de gand sa construiasca

Pornind de la aceasta idee, ma gandesc ca acelas drept exista si la nivelul Romaniei nu numai la nivelul Bucurestiului
Chestia asta inseaman ca pot intreba ce au de gand sa modernizeze

La nivelul Bucurestiului, ar insemna ca pot cere si harti subtereane(cum ar fi metrouri), sistem de canalizare.... e dreptul meu la informare pot zice ca ma intereseaza infrastructura, ar trebui sa primesc aceste informatii//harti, deoarece am dreptul la informare

Ma gandesc daca pot face acest lucru si la nivelul Bucegilor
Chestia nasoala este ca nu pot cere tunele secrete sapate de extraterestrii  :lol: :lol:
Macar o harat despre minele aflata in imprejurimi, sau despre tunele sapate in al doilea razboii mondial de prin jur(asta referitor la istorie, am dreptul sa stiu ce vestigii au fost), e posibil sa existe asa ceva....
Din cate stiti pe la munte au stat domnitorii romani, pe la Bran pe acolo... e posibil sa fie construite tuneluri de evacuare....

Chestia asta era buna de dat la stiri
E o chestie ce ar face mult rating
cei de la stiri au cele mai multe sanse sa afle adevarul... pentru mine este destul(pentru inceput) sa se afle ca sunt niste tunele pe oriunde prin jur
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Shadowman din 29 Noiembrie 2006, 00:58:35
Citat din: alinutzu din  28 Noiembrie 2006, 23:38:20
vreau sa incerc ceva da trebuie sa ma informez
Deci se stie ca orice om(cetatean) are dreptul la informare
Stiam(doar la nivelul bucurestiului) ca ai dreptul de exmplu sa ceri/ sa vezi care sunt planurile ce au de gand sa faca cu el, infrastructura, cica lege iti da dreptul la informare
De exemplu poti formula o cerere adresata primariei in care poti cere in ce stadiu al dezvoltarii se afla bucurestiul, ce idei au cu privire la infrastructura(constructii, bulevarde, metrou), ce mai au de gand sa construiasca

Pornind de la aceasta idee, ma gandesc ca acelas drept exista si la nivelul Romaniei nu numai la nivelul Bucurestiului
Chestia asta inseaman ca pot intreba ce au de gand sa modernizeze

La nivelul Bucurestiului, ar insemna ca pot cere si harti subtereane(cum ar fi metrouri), sistem de canalizare.... e dreptul meu la informare pot zice ca ma intereseaza infrastructura, ar trebui sa primesc aceste informatii//harti, deoarece am dreptul la informare

(

  Ai dreptul sa completezi cereri...Sau sa intrebi...
N-ai insa si dreptul de a primi informatii !
Conform legii,ai dreptul sa soliciti informatii de interes public,nu insa si
ALTE informatii ...Parca te vad cerind informatii despre metrou,retele de cabluri,canalizari,bunkere...Si personalul de la ghiseu raspunzindu-ti prompt si respectuos...Visam cu ochii deschisi... :lol:
Fii multumit daca vei fi privit ca un glumet sau individ pus pe sotii...Iti recomand sa soliciti aceste informatii in data de 1 aprilie...Ca sa inteleaga ca le-ai facut o gluma...Cit despre retele de canalizari,cabluri multe sunt secrete de serviciu pentru personalul care lucreaza la ele... Iar despre tunele,galerii de metrou,spatii tehnice din metroul bucurestean,altele, n-are rost sa-ti mai explic...Ca sunt mai mult decit atit...Doar auzi si tu,in fiecare zi ,daca stai in Bucuresti si circuli cu metroul,despre masurile antitero care se iau,despre bagajele uitate pe peron,etc...
  Ca sa nu-ti mai spun ce spune legea daca divulgi,chiar accidental,informatii
de acest gen...De serviciu sau altele..Pe NET,presa,televiziune sau viu grai...
  Poti ajunge sa-ti dotezi garderoba cu haine vargate... :evil:
  Te sfatuiesc sa consulti un avocat inainte de a face vreun pas.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alinutzu din 29 Noiembrie 2006, 13:23:23
din pacate ai dreptate... :-(
of ce greu e cu atatea secrete :| :-(
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Elvin din 29 Noiembrie 2006, 16:24:55
              in '12 zile', profesorul Xien [cel ce l-a depistat pe Cezar cand era mic] zice ca acel complex de sub Bucegi va juca un rol important in viitorul apropiat al Romaniei si chiar al planetei
       Desigur, oamenii 'rationali' vor chicoti, zicand ca totusi cartile lui Cinamar sunt romane, dar mie o intuitie supra-mentala imi sopteste suav la ureche ca tot ce se spune in carte e real
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alinutzu din 29 Noiembrie 2006, 16:30:07
toate chestile au si ele un sambure de adevar la fel ca majoritatea legendelor
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: butterfly2crazy din 11 Februarie 2007, 04:20:43
oameni buni...ceva logik k e aiurea...nimeni u stie ce...parerea mea sincera dar nebuneasca e sa organizam un grup de cecetare...cine ar fi in star s mearga..sa cerceteza bucegi si toate cele..pare nebunesc..da singura metoida de a cerceta si afla adevarul...ideea mea! (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_106.gif) (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_381.gif)
si aia o sa te astepte acolo sau o sa ne astepte cu bratzele deschise nu? (http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/google_emoticons/emoti_215.gif)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Arckadii din 11 Februarie 2007, 11:26:52
Ok. sunt de acord cu Butterfly. Haideti sa organizam o expeditie acolo. Sunt multe in munti. Ganditi-va numai ca unul dintre zeii daci se presupune ca traia in adancul muntilor. cred ca este vorba de Gebeleizis.
Ne strangem mai multi, punem bani in comun pentru amenda :-P si mergem. Camere de filmat, aparate de pozat, reportofoane, tot ce se poate. Aparate de masurat radiatii, harti, etc.
Ce spuneti? Cred ca ar fi bine sa organizam ceva pentru perioada verii, este mult mai bine in acest anotimp.
Mergem, vorbim cu localnici, aflam povesti, aflam locuri si cercetam. Trebuie sa fie ceva. Si daca e sigur va fi descoperit. Ce spuneti?
Arckadii
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: butterfly2crazy din 11 Februarie 2007, 16:28:53
eu sunt deacord...si nu era zeul de care ai spus tu era zamolxes!iti zic eu!sper sa nu ma insel..well ark  astept idei pe privat sa nu fi offtopic
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: xennon_2000 din 20 Februarie 2007, 13:37:25
Topicul asta e foarte asemanator cu: "Civilizatia din adanc"

Ar fi buna o expeditie...dar unde sa cautam intai?...inceputul e greu!
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: OzN_HunteR din 28 Februarie 2007, 08:04:26
Ark se mai tine expeditia ca as vbrea si eu sa particip daca se poate !
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alx din 28 Februarie 2007, 10:01:37
uite o informaþie:(care din nefericire nu mai poate fi verificatã,cel puþin de mine,deoarece singura persoanã din zona respectivã implicatã în asta este moartã),prin 86,în munþii Rodnei s-a instalat un dispozitiv electronic?,compus dintr-un dulap mare,2/3/2m,care a fost îngropat ºi mai apoi betonat,lucrare fãcutã de tovarãºii de la secu,ºi de un localnic care era mecanic pe un tractor cu ºenile,ºi singurul capabil sã ducã acest dispozitiv,plus materiale, în zona cerutã(am înþeles de la el cã era o zonã atât de accidentatã,cã trebuia sã fii cel puþin 50% nebun sã mergi acolo cu un vehicul).Informaþia o am de la el,la vreo 5 ani dupã revoluþie l-am prins la o discuþie,era puþin pilit,ºi cum atunci încã se discuta despre teroriºti,comploturi, etc. ºi-a dat drumul la gurã,deºi se pare cã nu ar fi avut voie s-o facã...
  Nu ºtiu ce sã zic... pãrea sincer...ºi nedumerit...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: xennon_2000 din 01 Martie 2007, 14:29:10
Alte amanunte nu mai ai?
din ce era compus aparatul?, pentru ce era pus acolo?locul?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: OzN_HunteR din 01 Martie 2007, 16:41:14
pana la orma cand se tine ca vin si eu daca ma luat !
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Arckadii din 01 Martie 2007, 17:29:43
era doar o propunere. inca nu e nimic concret.
insa va rog reveniti la topic
Ark
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: pulstar din 01 Aprilie 2007, 22:47:50
A aparut continuarea cartii "Viitor cu cap de mort". Se numeste  "Misterul din Egipt -Primul tunel" .
(http://www.carte-online.ro/librarie-esoterica-online/Cinamar-Radu-Daksha-Misterul-din-Egipt-804.html)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Flight33 din 23 Mai 2007, 10:36:12
Mai sa ma dau si eu cu parerea, daca se poate. Din cite stiu eu orice Manastirea nu este construite la intimplare si sa nu uitam ca la noi in mare parte manastirile sunt vechii de sute de ani. Asta una iar a doua undeva linga sfinx se mai afla ceva.............cruce din caraiman care este amplasata pe o bucata de beton, intrebarea este sub cruce este pamint sau vre`o intrare undeva mai in adinc...............
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: jean din 15 Iulie 2007, 18:50:32
Ca o confirmare a celor scrise in cartea, "Viitor cu cap de mort" despre Bucegi, putem gasi in cartea lui Florin Ghiorghita aparuta la editura Polirom din Iasi in anul 1997, la pagina 222.
  Valentina, oarba de la Dobrovat care poate vedea si in lumea energiilor si a spiritelor spune urmatoarele:
  Si sa stiti ca este o legatura intre Sfinxul din Bucegi si Marea Piramida.energia care curge de sus se duce pe sub pamint la Marea Piramida.Asta, fiinca pe sub muntii Bucegi curge o apa mare care tine legatura cu apa care trece pe sub Sfinx si pe sub piramide, caci asa cum sint construite ele, pe dedesuptul lor trece apa.
  Insa am vazut ceva tare interesant dedesubtul muntelui unde este Sfinxul din Bucegi: dedesupt, sint niste tunele facute de oameni pamanteni. Astea le-am vazut, atunci cand, la Bucuresti, mi-or dat niste fotografii cu muntii si Sfinxul se la noi. Si uitandu-ma la poze, am dat de o intrare la care este este paznic un calaret cu plete, ce sta calare pe un cal alb. El este imbracat in alb.Insa este dintr-un fum stralucitor nu-i din carne si oase. Are cisme si in mana are un cutit lung, iar pe cap are o coroana mare. Insa el sta acolo de foarte mult timp, poate chiar milioane de ani. Ca sa intru inauntru cu privirea si sa-mi dea libertatea sa vad a trebuit sa ma primeasca el si apoi sa intru intr-un tunel lung, care duce mult sub munte.
   Cind am intrat in tunel, ca e facut lung ca o sala, in partea dreapta am vazut niste despartituri.
Am intrat cu privirea in primul tunel; acolo era o masa facuta din ceva greu, stralucitoare, cum ar fi cristalul. Si erau si trei scaunele mult mai mici.Pe masa era ceva ca din piele impaturita si pe ea erau niste zgirieturi;erea ca si cum ar fi fost zgiriata cu ceva ascutit-cu un virf de piatra sau sticla-si a ramasdungulite.Dar zgirieturile erau facute ca un fel se scris:niste bastonase si niste sucituri.
Cind am trecut pe-acolo am vazut mai multe din astea impaturite si puse pe masa. Pe o alta masa, mai era si altceva,facute tot din cristal, erau niste cupe,dar is altfel, nu-s ca paharele de la noi, era ceva sapat in ele.
  Mai departe, parca in urmatorul tunel, am intilnit altceva: acolo erau multe piese facute din sirme si hirburi dar is chiar adevarate nu din culori;erau un fel de aparate cu butoane si cu multe sirme incilcite. In misloc, pe o masa, era ceva mai inalt; era tot o masuta,darmult mai inalta si cu iesituri pe laturile ei, ca niste sertare. In ele erau niste fisii lungi, asa, ca din matase,dar nu erau intinse, erau cum ar fi matasea dar mult mai subtiri, era insa un fel de material din ceva lucios. Si tot asa, erau cu zgirieturi pe ele.
  In fund,in fund de tot,era o masa intinsa;si avea o suprafata mare, pe care erau asezate aparate de diferite feluri. Dar nici astea nu erau din culori, erau adevarate.
  Acolo a venit calaretul care era din fum, si mi-a aratat,ca atunci cind energia nu va mai curge pe deasupra, acolo unde este paznicul de piatra, "Sfinxul" atunci va intra cineva din lumea noastra a pamantenilor si va apasa butonul pe care mi l-o aratat in spatele aparatelor, de pe partea stinga. Si atunci se va schimba omenirea....
  Va fi altceva in locul pamantului nostru de-aici. Vad cum s-ar cufunda in ape...Va fi acelasi lucru tot la fel cum am vazut si mi-or spus cei din jur ca este si in Cheile Bicazului, acolo unde se cheama lacul Rosu; acolo a fost un deal si cind a venit vrenea si i-o fost harazit, dealul a scufundat si deasupra a venit apa.
  Tot asa va fi si cu Romania atunci cind cineva din omenire va apasa acel buton. Dar este foarte, foarte depart timpul acela...
  Atunci cind stiinta de pe pamant va birui, cineva o sa ajunga sub munti Bucegi, si va da de toate aceste inscrisuri si documente insemnate si, dupa semnele acelea va pricepe ce are de facut. Dar asta se va intampla dupa ce suvoiul de energie de sus va slabi. Pana atunci nu va reusi nimeni sa ajunga acolo. Dar asta e foarte dirijat de sus ca energia care vine  la piramide si la Sfinxul din Egipt,
cit si aici la noi, este este sustinuta de tot ce se intimpla in cer, in stratul acela violet-auriu. De acolo vine energia in suvoaie, dar nu vine cum este ia acolo sus. Acolo sus este energie pura si foarte adevarata, dar e impartita in mare parte si e transformata in energie alba pt. marea Piramida si pentru Sfinx.
Cind se va pierde energia aceasta alba si contactul cu lumina de sus- si asta va fi socotita de cei de sus-,atunci totul se va transforma intr-o apa aici. dar asta se va intampla intr-un timp foarte imdepartat...
   

Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Anna din 20 Iulie 2007, 17:04:04
Florin Gheorghita, Eugen Delcea si Tudor Diaconu sunt,cred, cei mai vehementi sustinatori ai teoriei ca istoria lumii incepe in Carpati, si argumenteaza asta destul de bine in lucrarile lor (multe la numar...nu are rost sa le insirui aici).
Muntii Bucegi, cu varful OMU , reprezentau in credinta veche a dacilor/getilor locul unde se afla Dumnezeu/ Zamolxe.
Cuvantul "om" desemna in antichitate "inalta putere divina". Omolois= fiul omului...termen pe care si-l insusea si Zeus.
Iata ce sustine Nicolae Densusianu:
"Una dintre aceste particularitati distinctive ale colosului de pe Omu este expresia lata a fetei. Homer in unul din imnurile sale numeste zeul suprem al lumii din timpurile sale: "Zeul cel prea bun, prea mare si cu fata lata""
Tot Homer precizeaza:
"Thetis plecand dis de dimineata se sui pe Uranul Mare  si pe Olymp si aici afla pe fiul lui Saturn cu fata lata sezand la o parte de ceilalti zei, pe punctul cel mai culminant al Olympului , care are mai mule varfuri"
Parca marea care cuprindea intreg teritoriul Romaniei din care a ramas acum o mica portiune numita Marea Neagra, se numea Thetis...sper sa nu gresesc.
E interesant ce adauga Eugen Delcea la acest text: Olimpul grecesc nu are mai multe varfuri...iar la maramureseni holump inseamna deal , inaltime.
In concluzie Homer se pare ca vorbeste de muntii Bucegi.
Alt citat din Iliada, atribuit lui Zeus:
"Daca voiti , insa, zeilor incercati-va norocul ca sa va convingeti cu totii . Aduceti o catena de aur si legati-o de Uran, apoi prindeti toti zeii si zeitele de ea si oricat veti incerca, nu veti fi in stare ca sa trageti din Uran pe campie pe zeul dregatoriu vostru cel mai inalt."
Cam ce conotatii se pot face aici: Zeus/Jupiter/ Yahve, amenintator din fire, isi exprima indirect dispretul fata de zeul mare si bun, cu fata lata, Saturn/Zamolxe (zeul dregatoriu vostru cel mai inalt). Practic Zeus ii invita pe ceilalti zei sa aduca Sfinxul din Bucegi...in campie adica in Baragan. Interesanta e si precizarea lui Delcea: zeii cei mai mari aveau obiceiul de a locui numai pe munte...probabil erau uriasi si cautau locuri cu gravitatie redusa. :-D
Bucegii au reprezentat in special prin Sfinx inca din timpuri stravechi un loc important pentru daci. Imi aduc aminte de secventa din filmul "Dacii"...in care adunarea tarabostes condusa de Decebal si Deceneu se facea nu la Sarmisegetuza....ci pe Bucegi...langa Sfinx. Tot acolo e si scena sacrificarii fiului lui Decebal.
E o ipoteza interesanta...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Kymosabe din 20 Iulie 2007, 17:50:38
Pe langa cei enumerati de tine imi permit sa-l adaug si pe Dr. Napoleon Savescu .
Acesta in carte ,, Noi nu suntem urmasii Romei'' aduce ,zic eu ,cele mai multe argumente (istorice, arheologice , lingvistice , argumente legate de simbolistica, mitologie , credinte etc ) care demonstreaza faptul ca teritoriul Carpato-Danubiano-Pontic este leaganul marilor civilizatii .
E o carte interesanta care trebuie cititita .
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Kymosabe din 20 Iulie 2007, 18:04:01
Daca stau sa ma gandesc , Dr. Napoleaon Savescu este , cred ,  fara exagerare cel mai infocat sustinator al acestei idei.
Teoria lui nu a ramas ,,inchisa'' intr-o carte ci a fost   prezentata   si in cadrul  unor congrese   internationale .

Mai multe date gasiti pe situl http://dacia.org/
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Anna din 23 Iulie 2007, 15:39:01
Precursorul acestei teorii este insa Nicolae Densusianu prin lucrarea sa "Dacia preistorica", pacat ca a trecut in nefiinta la inceputul secoului XX si nu a mai apucat sa asiste la descifrarea tablitelor sumeriene si la interpretarea lor data de Zecharia Sitchin, si cel mai important lucru - la descoperirea tablitelor de la Tartaria mai vechi cu un mileniu decat cele din Sumer...a caror hieroglife seamana izbitor cu cele sumeriene, dovada ca scrisul s-a nascut in spatiul carpato-danubiano-pontic.
Revenind la Sfinxul din Bucegi. Dacii numeau muntii Bucegi "Bacauca" tradus prin "vocea, tunetul Domnului". Kogaion-on reprezenta "muntele sfant/ ascuns" unde kog=capul, a=al lui, ion= sfantul(seful castei io) iar on=soare...deci "Capul sfantului soare". Descrierea identifica varful Omu cu Sfinxul.
O alta corelatie o putem face cu traducerea catorva pasaje din tablitele sumeriene, realizata de Sitchin. Creatorul omului conform sumerienilor (tablitele de la Tartaria dovedesc cultura sumeriana ca fiind neautentica...mai exact preluata) a fost Enki(zeul bun, Zamolxe) numit si domnul Pamantului, impreuna cu sora si sotia sa numita Mammu/Mammi (radical aproape  in toate limbile Pamantului pentru a forma cuvantul asociat celei care da viata) sau !atentie! "Doamna muntelui Cap". Pai un munte care are pe varf o reprezentare de cap....e doar formatiunea Bucegi cu varful Omu.
Dupa cum se stie oficial Sfinxul nostru are aceeasi inaltime cu cel din Egipt, suprapuse pe calculator se observa o asemanare izbitoare a trasaturilor celor doi colosi.
Nu trebuie omisa nici asemanarea Sfinxului din Bucegi cu un "zburator"...orbitele mari fiind parca ochelari de protectie.  :-D  :rocket:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: DepthOfField din 23 Iulie 2007, 16:23:23
Sfinxul din Bucegi, fotografiat de mine cand am ajuns pe-acolo acum vreo luna, arata cam asa... Pozele sunt luate aproximativ din aproape toate partile, de fapt mai lipseste o perspectiva ca sa fie cercul complet.
Mie nu-mi prea seamana a chip de om, decat intr-un anumit unghi, cel Celebru (poza a 3-a, 8139). Si il consider doar o forma de eroziune, cum mai sunt destule in zona, cine a fost, stie. Restul cred ca tine de imaginatia noastra.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: DepthOfField din 23 Iulie 2007, 16:26:11
Si inca 2 perspective
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Anna din 23 Iulie 2007, 16:42:19
Buncii mei erau geologi si de mica m-au convins ca Sfinxul din Bucegi e rezultatul unui fenomen de eroziune indelungata.
Totusi...daca el a fost cumva sculptat din timpuri stravechi, primordiale...ca o reprezentare a lui Enki/ Zamolxe...de atunci pana in zilele de astazi....sculptura originala s-a erodat nu? Poate din cauza asta doar dintr-o anumita pozitie se vede chipul uman.
Stiu ca ultimele teorii sustin ca Sfinxul din Egipt ar fi avut intial un cap de leu (adica in perioada 10000 i.Hr) .Acesta s-a erodat si egiptenii au sculptat peste chipul de leu erodat un chip de faraon...de unde si disproportia evidenta dintre corp si cap a monumentului egiptean.
Mai stiam ceva, nu stiu cat e de adevarat: ca in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial un soldat german a avut bunavointa sa dinamiteze nasul Sfinxului care ...era mult mai proeminent inainte...lasandu-l cu un ciot.  :-D
Prima fotografie a Sfinxului a fost facuta la inceputul sec XX...daca o gaseste cineva sa o puna aici pentru studiu  :roll:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Kymosabe din 24 Iulie 2007, 01:06:50
Referitor la cine ,,i-a spart nasul Sfinxului '' :lol:.
Nu a fost vorba de un soldat german , ci de soldatii lui Napoleon Bonaparte care i-au folosit nasul drept tinta  pentru a trage cu pusca .
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alinutzu din 24 Iulie 2007, 01:26:39
Citat din: Kymosabe din  24 Iulie 2007, 01:06:50
Referitor la cine ,,i-a spart nasul Sfinxului '' :lol:.
Nu a fost vorba de un soldat german , ci de soldatii lui Napoleon Bonaparte care i-au folosit nasul drept tinta  pentru a trage cu pusca .

Nici lucrul acesta nu se stie cu siguranta 100% .. au fost gasite picturi care erau cu cativa ani mai vechi decat vremea cand a ajuns napoleon si in acelea avea nasul tot spart

Tot alte surse spun ca lumea(lumea buna de la acea vreme) era interesata de acele picturi si de restul bogatiilor pe care le detinea egiptul, asa ca nu si-ar fi permis sa distruga un lucru atat de valoros
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Kymosabe din 24 Iulie 2007, 01:33:12
Intr-un fel ai dreptate Alinutzu .
De fapt si turcii au fost invinuiti de acelasi lucru .
Asa ca circula multe legende .
Probabil toti care au trecut pe acolo au avut ceva cu nasul bietului Sfinx. :lol:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Anna din 24 Iulie 2007, 08:03:22
Eu ma refeream la "nasul" Sfinxului din Bucegi. Asa am auzit mai demult ca , inainte de a se juca un neamt cu dinamita, in celebra pozitie "profil" se putea remarca un nas ceva mai proeminent....si asta vom vedea daca are cineva poze cu sfinxul de dinainte de anii 40.  :-P
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alx din 24 Iulie 2007, 08:44:00
Citat din: ciuciulete din  23 Iulie 2007, 16:23:23
Mie nu-mi prea seamana a chip de om, decat intr-un anumit unghi, cel Celebru (poza a 3-a, 8139). Si il consider doar o forma de eroziune, cum mai sunt destule in zona, cine a fost, stie. Restul cred ca tine de imaginatia noastra.

de acord cu tine,Ciuciulete!  ºi,ca sã îmi susþin punctul de vedere,o sã postez o imagine,a unei roci,care are o vagã asemãnare cu un chip omenesc,asta doar dacã o priveºti dintr-o anumitã poziþie,altfel...fiind o simplã stâncã pe munte,fãrã nimic special!
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alx din 24 Iulie 2007, 08:47:06
aceeaºi stâncã,vãzutã de departe,din poziþia optimã...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: DepthOfField din 24 Iulie 2007, 09:53:23
Dupa mine, in cazul Sfinxului si chiar si al pozei tale, Alx, avem de-a face cu exemple tipice ce ilustreaza fenomenul psihologic denumit "pareidolia", despre care am mai scris si exemplificat in vreo 2 randuri, ca de exemplu aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,546.msg19078.html#msg19078 din care citez:
Citatiar despre "pareidolia" citim aici:
Citat
The term pareidolia (pronounced /pɛɹaɪˈdoliə/ or /pæɹaɪˈdəʊliə/), first used in 1994 by Steven Goldstein,[1] describes a psychological phenomenon involving a vague and random stimulus (often an image or sound) being perceived as significant. Common examples include images of animals or faces in clouds, the man in the moon, and hidden messages on records played in reverse. {}Pareidolia is a type of apophenia.
adica e un fenomen psihologic prin care detalii mai marunte si aleatoare (imagini sau sunete) sunt percepute ca semnificative si importante.
si vezi exemple aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Pareidolia , ma refer la pozele din josul paginii, alea cu ceasul, fata de pe marte si copacul.

Sau daca urmezi niste linkuri, dai si despre iluzia optica prin care multor oameni li se pare ca vad o fata umana atunci cand privesc luna plina, vezi atasamentul "Pareidolia and other things on the moon.jpg"
Sau alt exemplu relativ cunoscut (acum l-am aflat si eu), este un interesant chip uman de pe Terra, de undeva din Canada, prin care niste formatiuni de relief, de la inaltime, se vad ca un chip uman, vezi atasamentul "Badlands Guardian Geological Feature.jpg", iar detalii despre el aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Badlands_Guardian_Geological_Feature

sau aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,546.msg19823.html#msg19823 din care iarasi citez

Citatsi de asemenea se bazeaza mult pe fenomenul psihologic denumit "pareidolia", despre care spuneam si cu cateva posturi mai inainte, si mai pun un link interesant http://www.skepdic.com/pareidol.html de unde am extras o imagine cu Jesus face dintr-o cada, care mie imi pare mai mult cu Bin Laden LOL , vezi Jesus.jpg.   Iar aici cateva exemple de-a dreptul comice: http://www.bad-language.com/popetart

Acuma daca cineva in vechime chiar a sculptat o fata umana pe stancile din Bucegi denumite azi Sfinxul, care intre timp s-a erodat..nu poate fi exclus. Insa logica acelei fetze umane, pe acele stanci, cu capul intors intr-o parte, amestecata cu celelalte stanci care formeaza aglomeratul pietros, imi scapa. Macar il facea orientat catre inainte, adica de-a lungul aglomeratului, ca sa se vada de pe ambele fetze ale versantului..si poate eu ca si constructor as fi dat o forma mai interesanta si restului aglomeratului, de animal ceva...asa, nu vad decat o aglomerare de stanci, care dintr-o pozitite, ni se pare noua ca seamana cu o fatza umana, creierul uman fiind foarte bine antrenat sa cunoasca fatza umana din foarte putine elemente.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: OzN_HunteR din 10 August 2007, 11:26:53
alx nu te supara pe mine..e copy paste ..am gasit fisieru pe dc++ ..sper sa va placa ...va dau numa cateva note informative si va pun fisieru ca download ca este destul de mare ...

Descoperirea din Bucegi

"Viitor cu cap de mort" uimeºte mai ales prin revelarea unor realitãþi nebãnuite, care ne invitã cãtre domeniile enigmatice ale vieþii ºi civilizaþiei umane.
În vara anului 2003, într-o zonã neumblatã din munþii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o secþiune ultrasecretã a Serviciului Român de Informaþii – SRI), a fãcut o descoperire epocalã care ar putea schimba complet destinul omenirii.
Presiunile diplomatice colosale venite din partea Statelor Unite ale Americii asupra Guvernului României pentru a nu divulga aceastã descoperire lumii întregi au condus la o înþelegere temporarã între cele douã state ºi la o ineditã colaborare de ordin ºtiinþific ºi militar în cadrul echipei speciale care a plecat în Marea Expediþie. Implicaþiile sunt însã mult mai complexe, datoritã amestecului brutal al Ordinului Ocult al Iluminaþilor care a urmãrit sã preia controlul atât asupra locaþiei descoperirii, cât ºi asupra expediþiei româno-americane.
Expert în studierea ºi cercetarea fenomenelor stranii ºi totodatã conducãtorul unor operaþiuni de importanþã strategicã excepþionalã pentru statul Român, Cezar Brad este eroul evenimentelor ºocante care s-au petrecut în Munþii Bucegi, dar ºi a celor douã întâlniri memorabile cu un reprezentant de frunte al Iluminaþilor, membru al grupului Bilderberg..........
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Anna din 22 August 2007, 16:46:11
Am gasit un articol care imi dovedeste presupunerea ca eroziunea nu a "ajutat" Sfinxul din Bucegi sa capete chip uman , dinpotriva mai rau i-a alterat trasaturile umane.

http://www.ziarulcn.com/print_version/aid/13978

GROTA SACRA DIN BUCEGI

In primul rand se monitorizau publicatiile care faceau referiri la grote si tezaure. In studiul Dacia Hiperboreana, publicat la Paris in 1936, republicat in Franta si Italia in anii 80, cand a facut mare valva, Vasile Lovinescu afirma ca muntele Om este traversat de o grota imensa care este una dintre cele mai mari din lume, in sensul ca nu i s-a dat de capat, fiind exploatata doar pe vreo 20 de kilometri. Cine o exploatase si in ce scop nu se preciza. Intre 1966 -1968, arhitectul peruan Daniel Ruzo a venit in Romania pentru a cerceta Sfinxul (denumire cu care nu era de acord) pe care il vazuse pe o carte postala. El a fost insotit de o echipa de romani care a realizat cu aceasta ocazie un film pentru Studioul Alexandru Sahia, Mistere in Piatra. Ruzo observase ca Sfinxul semana cu chipul principal dintr-un ansamblu sculptat intr-o stanca de pe podisul Marcahuasi, Peru, denumit Monumentul Omenirii. De fapt, nici Sfinxul nu reprezinta doar un singur chip, dupa cum observa arheologul peruan, fiind inconjurat de alte chipuri umane, din rase diferite, precum si capul unui caine. Din lunga sa experienta, Daniel Ruzo trage concluzia ca acel caine are rolul de pazitor al unei comori si catrebuie sa existe si o Pestera a Tezaurului in apropierea acestui magnific monument al Omului.

Cred ca acesta a fost punctul de plecare pentru Radu Cinamar (cititi numele de'andoaselea  :-D) in
cartea Viitor cu cap de mort.
Cine a fost Daniel Ruzo: http://www.dacia.org/congres/content/12_iulie/branaeanu/branaeanu.html
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Serban M din 04 Noiembrie 2007, 15:10:10
Va prezint un citat mai amplu din cartea lui Radu Cinamar "Viitor cu cap de mort - In culisele puterii", aparuta in 2004. Poate ca unii dintre voi au citit cartea sau au auzit de ea. Ce parere aveti? Ne confrunta cu evenimente fictive sau reale?

"O a doua întâlnire cu marele mason Massini a avut loc în vila luxoasă a unei diplomaţii străine. Deşi întâlnirea a ţinut mai puţin de o oră, informaţia oferită de Massini a fost ca o bombă. El a spus că dispune de o informaţie ultrasecretă care provine direct de la Statul Major al Pentagonului, şi că acea informaţie se referă la un anumit loc din România.
Mărturisind că grupul Bilderberg are reprezentanţi în cele mai importante dintre organismele politice, economice şi militare ale SUA, a afirmat că există câteva grupuri oculte a căror putere este foarte mare. Dincolo chiar si de aceste grupări foarte puternice, există formaţiuni de elită care supervizează viaţa ştiinţifică şi tehnologia pe întreaga planetă, economia mondială şi curentele politice globale. Deasupra tuturor se află grupul Bilderberg. Tot ceea ce e mai important şi se descoperă pe planetă este adus imediat la cunoştinţa celor din elita mondială. Acesta a fost şi cazul observaţiilor secrete în ceea ce priveşte teritoriul României.

Pentagonul spionează cu sateliţi

Pentagonul are mai multe programe militare secrete şi de spionaj geodezic, folosind mai mulţi sateliţi geostaţionari de înaltă tehnologie. Unul dintre aceştia, care se bazează pe tehnologia bionică şi pe cea a undelor de formă, a reperat în anul 2002 o structură aparte într-o anumită zonă a munţilor Bucegi. În primul rând, spaţiul gol identificat în interiorul muntelui nu comunica cu exteriorul, ci începea direct din interiorul muntelui, la o anumită distanţă de panta acestuia. În al doilea rând, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe gânduri echipa Pentagonului.
Scanarea din satelit a muntelui a evidenţiat două blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului şi sfârşitul lui şi respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca şi cum ar fi protejat ceva în acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul în tunel. Al doilea era imens, ca o cupolă sau semisferă, care se afla la capătul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini a recunoscut că acolo se afla ceva extrem de important şi care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-hemisferă se afla într-un plan paralel cu solul, iar barajul hemisferic se află pe verticala ce corespunde stâncilor de pe creastă numite Babele. De fapt, verticala ieşea la aproximativ 40 de metri între Babele şi Sfinxul din Bucegi.

O structură similară în Irak

Echipa de la Pentagon a observat că barajul energetic hemisferic are exact aceeaşi frecvenţă de vibraţie şi aceeaşi formă ca cel dintr-o altă structură subpământeană foarte secretă pe care ei o descoperiseră înainte, în apropiere de Bagdad, în Irak. La scurt timp după descoperirea din subsolul Irakului s-a declanşat războiul şi după câteva luni americanii au avut acces, în cel mai mare secret, la zona respectivă, despre care irakienii nu ştiau absolut nimic. Oricât s-au străduit, nu au reuşit să penetreze zidul energetic, iar întreaga operaţiune era ţinută în cel mai mare secret.

Trecutul misterios al planetei

Massini a mai precizat ca ceea ce se afla acolo avea legătură cu trecutul misterios al planetei dar şi cu istoria organizaţiei lor. Faptul că Pentagonul a remarcat similitudinea datelor de investigare între structura subterană de lângă Bagdad şi cea interioară din munţii Bucegi i-a agitat foarte mult pe cei din elita masonilor. Iniţial aproape devenise panică generală. Panica era datorită faptului că această structură – mult mai mare şi mai complexă decât cea din Irak – se afla pe teritoriul României. Corelând acest fapt cu unele aspecte referitoare la viitorul României ajungem la o viziune corectă a motivelor de îngrijorare pe care le au în prezent marii masoni. Oricât de mult ar dori ei să disimuleze aceasta, acţiunile şi intenţiile lor ne arată cu prisosinţă contrariul.
O enigmă foarte mare era felul în care reuşiseră cei care l-au construit să realizeze structura şi golurile direct în interiorul muntelui, fără nici-o iesire la exterior. Massini a furnizat planul corect pentru a ajunge la tunel, aşa cum a fost el calculat de specialiştii din Pentagon. Cea mai apropiată străpungere era posibilă la 60-70 de metri de primul baraj energetic, pe coasta muntelui. Venerabilul a garantat sprijinul tehnologic ultra sofisticat al armatei SUA pentru realizarea străpungerii spre primul baraj energetic. Era vorba de un dispozitiv foarte performant de forare în mare viteză a rocii care utiliza un jet de plasmă puternic şi un câmp magnetic rotitor. Massini a cerut însă respectarea cu stricteţe a secretului şi prezenţa lui fermă în acel loc în momentul străpungerii muntelui.

Adio secrete!

În ultimile zile ale lunii iulie 2003 a avut loc forarea în interiorul muntelui, însă totul s-a aflat la vârfurile puterii de stat: adio secret! Maşina a forat mai întâi după o ciudată deviaţie a câmpului magnetic, apoi însă s-a corectat traiectoria. Galeria semăna cu un tunel de metrou, era perfect şlefuită şi ducea până la tunelul enigmatic descoperit din satelit. La capătul apropiat al tunelului se afla o poartă imensă din piatră care se deplasase prin culisare spre stânga. Înaintea acestei porţi uriaşe se afla celebrul baraj energetic. Trei oameni din prima echipă de intervenţie specială s-au apropiat foarte mult de barajul invizibil şi l-au atins imprudent, murind pe loc de stop cardiac. Orice obiect (rocă, plastic, metal sau lemn) aruncat spre el se prefăcea imediat în praf fin. Doi generali de la Pentagon şi consilierul prezidenţial american erau acolo.

Marea Galerie

Massini ştia cel mai mult despre originea acestei descoperiri şi avea cunoştinţe despre cel puţin un element care se găsea în sala cea mare semisferică. Dincolo de barajul energetic redutabil, care a cauzat moartea a trei oameni, se afla poarta imensă din rocă solidă. În peretele tunelului, în faţa porţii se afla o zonă pătrată cu latura de 20 cm perfect finisată pe care era trasat cu precizie un triunghi echilateral cu vârful în sus. Pătratul şlefuit se află între imensa poartă de piatră şi barajul energetic invizibil. Cezar a simţit că există o anumită compatibilitate între energia barajului şi cea a lui, ceva în genul unei simpatii reciproce. Atingând uşor cu mâna suprafaţa invizibilă a barierei energetice, Cezar a simţit fine furnicături pe piele. A înaintat şi a trecut cu totul prin barajul care nu avea mai mult de un centimetru grosime. Oficialii americani erau absolut uluiţi.
Atingând triunghiul de pe pătratul de rocă şlefuită, Cezar a deschis astfel poarta uriaşă de piatră care a culisat silenţios în perete. Această comandă unică anula barajul energetic şi deschidea totodată poarta de piatră. Marea Galerie care se arăta acum în toată splendoarea ei era luminată, fără să conţină totuşi nici-o sursă de lumină. În mod straniu, imediat după dezactivarea primului baraj energetic de la intrarea în Marea Galerie, scutul semisferic uriaş de la celălalt capăt al ei s-a activat brusc trecând la un nivel de vibraţie superior şi emiţând o mare radiaţie luminoasă.
La o analiză mai atentă, peretele Marii Galerii era acoperit ce părea sintetic dar crea senzaţia că are şi o parte organică în el. Avea culoarea petrolului dar reflexiile erau verzi şi chiar albastru închis. Nuanţele culorilor aveau un efect profund relaxant asupra psihicului şi modificau sensibil aprecierea corectă a distanţei. Materialul peretelui era oarecum aspru la pipăit dar nu putea fi nici zgâriat şi nici îndoit. Rezista la orice tentativă de rupere, străpungere zgâriere sau tăiere. În mod straniu, flăcările focului erau absorbite înăuntrul său: practic, focul nu pute subzista pe acel material. Americanii au recunoscut că materialul este o stranie combinaţie între materia organică şi cea anorganică. La 280 de metri galeria cotea brusc spre dreapta într-un unghi ascuţit. La o distanţă mult mai mare, în depărtare, se vedea o lumină albastră feerică, ce scânteia ca o stea. Înregistrările din satelit arătau existenţa unui spaţiu imens la capătul Marii Galerii, dar acesta era şi el protejat de un ecran energetic. Lumina albastră de la capătul galeriei este doar reflexia unei porţiuni din scutul energetic protector al uriaşei săli în formă de aulă.

În subsolul Irakului

În ce priveşte structura similară din subsolul Irakului, ea a fost descoperită folosind indicaţiile oferite de acelaşi satelit de spionaj militar care revelase şi datele pentru structura din munţii Bucegi. Consilierul american pe probleme de securitate naţională a primit un fax ultrasecret prin care era înştiinţat de faptul că scutul energetic hemisferic din subsolul Bagdadului se activase brusc, pulsând cu o mare frecvenţă. Informaţia uluitoare era aceea că în faţa lui apăruse o hologramă a planetei care prezenta secvenţial şi progresiv continentul Europa, apoi zona de sud-est, apoi teritoriul României apoi munţii Bucegi şi în sfârşit localizarea structurii din interiorul lor arătând coridorul marii galerii şi scutul energetic hemisferic pulsând cu putere. Era evident că cele două scuturi energetice hemisferice erau într-o directă dar misterioasă legătură astfel încât activarea unuia a dus la activarea şi a celuilalt. Poate există chiar o reţea de astfel de structuri subpământene în întreaga lume.

Deconspirarea operaţiunilor

Vestea proastă era că preşedinţia SUA a fost înştiinţată şi a contactat diplomaţia română prin intermediul serviciilor secrete. În doar câteva zeci de minute, întreaga operaţiune fusese deconspirată. Planul seniorului Massini se ducea de râpă. Iniţial au vrut să preia controlul la nivel politic, insă politicienii noştri care aveau dreptul să fie avizaţi asupra acestor aspecte au intrat în panică şi nu puteau face faţă evenimentelor. Cezar s-a decis să dezvăluie toate aspectele, intrigile şi planurile care implicau legăturile cu Massini. Tensiunea diplomatică creştea din ce în ce mai mult deoarece presiunile Washingtonului cereau imperios comunicarea cu generalii de la Pentagon aflaţi la locul operaţiunilor.

Şedinţa de urgenţă a CSAT

Discuţiile de la Bucureşti au avut succes, în sensul că faptele au fost aduse la cunoştinţa unor persoane cu mare probitate morală şi care sunt profund patriotice. O şedinţă de urgenţă a Consiliului Suprem de Apărare al Ţării (CSAT) a creat un imens val de simpatie pentru Departamentul Zero. Cei mai mulţi au fost cutremuraţi de ceea ce au aflat atunci. După decizia CSAT de a se continua cercetările sub conducerea Departamentului Zero, s-a inventariat tot ceea ce se găsea în uriaşa Sală a Proiecţiilor. De la Bucureşti, ordinele se succedau unele peste altele, se anulau reciproc, erau când vehemente, când evazive, şi trădau o mare tensiune. Membrii CSAT erau într-o şedinţă continuă, menţinând legătura cu baza din munţii Bucegi. Ei au hotărât să facă publică această descoperire formidabilă din munţii României, după ce în prealabil au dezbătut problema pe toate feţele. Statul român urma să facă întregii lumi o declaraţie oficială. Câţiva membri CSAT s-au opus cu vehemenţă.

Declaraţia oficială a României

Când diplomaţia americană a fost informată că România va transmite un comunicat mondial de presă de o importanţă crucială pentru omenire, totul a devenit un haos. Nimeni nu ştia, dar toţi bănuiau că se întâmplă ceva foarte grav şi important. Preşedintele a fost chemat pentru o convorbire telefonică directă cu Casa Albă. În câteva ore fuseseră blocate toate tranzacţiile şi înţelegerile statului român cu organismele financiare internaţionale. Se aştepta din clipă în clipă ordinul de declarare a stării de urgenţă în zona montană şi în capitală.
Discuţiile dintre oficialii americani care sosiseră de urgenţă la Bucureşti şi partea română s-au făcut fără translator. Au fost atât de violente încât nu puţine au fost momentele de criză în care diplomaţii strigau unii la alţii cât puteau de tare, proferând multiple ameninţări cu represalii. Celelalte state ale lumii nu cunoşteau nimic din această problemă, iar americanii ştiau bine că existau oricând câteva ţări foarte puternice care s-ar fi coalizat imediat cu România pentru susţinerea declaraţiei publice.
Declaraţia ar fi cuprins principalele date ale descoperirii din munţii Bucegi, punând la dispoziţia întregii lumi dovezi, fotografii şi alte elemente esenţiale pentru clarificare. Ar fi fost invitaţi cei mai mari oameni de ştiinţă pentru studii şi cercetări. Dar cel mai important aspect l-ar fi constituit dezvăluirile despre trecutul extrem de îndepărtat al omenirii şi despre istoria reală care a fost aproape complet contrafăcută.

"În nici-un caz!"

Americanii au reacţionat cu vehemenţă pentru că acea declaraţie ar fi spulberat într-o clipă influenţa lor planetară, şi poate ar fi aruncat în haos economia şi societatea ţării lor. Acesta a fost motivul principal invocat de ei, acela de a nu crea panică. Dar au uitat să recunoască că această posibilă stare de angoasă şi perturbare socială ar fi apărut ca rezultat direct al minciunii şi manipulării realizată deliberat de-a lungul secolelor de către francmasonerie. S-a primit şi o intervenţie specială a Papei care îndemna la o mare cumpătare înainte de acest pas fundamental pentru omenire. Papa a transmis chiar că va pune la dispoziţia statului român anumite documente străvechi din arhiva secretă papală care sunt de o mare importanţă pentru România şi sprijină dovezile descoperirii din munţi. După 24 de ore de discuţii s-a ajuns la un acord final de colaborare româno-american în nişte termeni precişi. Poziţia statului român a fost aceea de amânare a dezvăluirilor, de prezentare a lor în mod gradat omenirii.

Sala Proiecţiilor

Marea Galerie se termină brusc în aula gigantică din interiorul muntelui care avea o înălţime de 30 de metri şi o lungime de 100 metri. Sala Proiecţiilor este delimitată de scutul energetic şi are dimensiuni mai mici decât aula din munte. Avansând spre scutul energetic, porţiunea de scut din faţă este delimitată ca o uşă şi devine străvezie şi apoi dispare pentru a putea intra în Sala Proiecţiilor. Scutul are rolul de a proteja de diversele influenţe nefaste din exterior. Odată intrat în Sală, scutul redevine compact. Din interior, scutul are o culoare alb-aurie.
În partea din spate, scutul nu mai cobora până la nivelul solului, ca în zona din faţă: Sala Proiecţiilor avea jumătatea din spate acoperită de zidul de rocă. În acel masiv perete din piatră, înalt de circa 10-12 metri, sunt dispuse trei guri enorme de tunel: una drept în faţă, iar celelalte două – simetric, de o parte şi de alta a acesteia şi sunt luminate difuz, într-o nuanţă verzuie. Accesul la aceste tunele este strict interzis, prin protocolul secret care a fost semnat între statul român şi SUA.

Mese gigantice pentru uriaşi

Începând din faţă, de la intrare, Sala Proiecţiilor conţine un şir de mese imense din piatră, dispuse de-a lungul peretelui din dreapta, urmând curbura acestuia. Similar, există un alt şir de-a lungul peretelui din stânga. Nici una dintre mese nu avea o înălţime mai mică de doi metri. Pe grosimea plăcii de deasupra sunt tăiate în relief, cu precizie, semne diferite dintr-o scriere nemaivăzută care seamănă cu caracterele cuneiforme din antichitate. Scrierea conţine şi simboluri mai generale, cum ar fi triunghiul şi cercul. Deşi semnele nu sunt vopsite, ele ies în evidenţă printr-o uşoară radiaţie fosforescentă, în culori diferite de la o masă la alta.
Sunt câte cinci mese pe fiecare parte a sălii. Pe unele dintre ele există diferite obiecte care par a fi instrumente tehnice. De la multe dintre ele coboară spre sol o mulţime de fire albe translucide care se adună în cutii dreptunghiulare dintr-un material lucios, argintiu, aflate în afara mesei, direct pe sol. Cablurile fine sunt extrem de flexibile şi uşoare iar în interiorul lor se observă mici impulsuri luminoase care alunecă pe toată lungimea lor.
La apropierea de oricare dintre mese, se activează simultan pe suprafaţa ei o proiecţie holografică care prezintă aspecte dintr-un anumit domeniu ştiinţific. Imaginile tridimensionale sunt perfecte şi foarte mari, cu o înălţime de aproape doi metri şi jumătate. Pe suprafaţa dreptunghiulară a meselor din piatră şlefuită există o fantă îngustă, lungă de câteva zeci de centimetri, paralelă cu latura mare a mesei din care apar proiecţiile holografice. Proiecţiile rulează singure însă în acelaşi timp ele sunt interactive şi depind de cel care le urmăreşte şi atinge suprafaţa mesei.

Combinaţii genetice

Urcând pe un trepied adus special, se poate vedea că suprafaţa meselor este acoperită cu o peliculă dintr-un material sticlos, întunecat. Pelicula e împărţită în mai multe pătrate mari delimitate prin linii drepte, care formează un fel de caroiaj. La una dintre mese domeniul proiecţiilor este biologia astfel că se derulează imagini cu plante şi animale, unele complet necunoscute. Atingând unul dintre pătrate, holograma înfăţişează structura corpului uman a celui care dirijează proiecţia. Se derulează imagini holografice ale diferitelor zone ale corpului care se rotesc mereu. Alte pătrate arată proiecţii ale altor fiinţe, de pe alte corpuri cereşti. Atingând simultan două pătrate diferite se înfăţişează o analiză ştiinţifică complexă prezentând ADN-ul fiinţelor respective şi posibilităţile de compatibilitate între ele. Pe lateral, apar linii verticale cu explicaţii în ciudata scriere iar în final apare forma mutantă cea mai probabilă, ca o combinaţie între cele două informaţii genetice.

Giganţi adevăraţi

Cei care au construit întregul edificiu trebuie că erau foarte înalţi, altfel nu se pot explica dimensiunile gigantice ale tuturor obiectelor din Sala Proiecţiilor.
O confirmare a existenţei uriaşilor pe teritoriul României o găsim în ziarul Ziarul. "Echipa de la Ziarul este însoţită de cercetătorul Vasile Rudan, care a semnalat faptul că "poveştile" oamenilor din comuna Bozioru despre uriaşii care au locuit pe acele meleaguri au şi dovadă concretă: o necropolă cu schelete de uriaşi. Aceasta a fost descoperită întâmplător, în urmă cu peste 20 de ani, cand s-a hotărât ca în Scăieni să se planteze o livadă de meri. Săpând pe o colină, sătenii au descoperit schelete uriaşe, măsurând în jur de 2,40 metri, chiar mai mult. Drăgoi Ilie, unul dintre cei care au lucrat atunci la livada de meri, ne duce la faţa locului. Până la "culmea" unde fuseseră plantaţi pomii, coborâm în pantă abruptă, pe o uliţă înecată de noroi. O dată ajunşi, nea Ilie ne arată întreaga livadă, care acum nu mai rodeşte: "Peste tot sunt mormintele uriaşilor. Făceam gropi, să plantăm puieţii, când dau de o căpăţână de om, mare cât un dovleac de prăsilă. Nici că mai văzusem aşa ceva. Ne uitam toţi cruciţi. Sap mai departe şi dau şi de nişte oase de la picioare, cât aracii de vie. O namilă de om fusese răposatu"."
Există multe legende care amintesc despre vremurile când pe Pământ trăiau uriaşi. Mitologiile sumeriană, egipteană, hitită, greacă au un întreg "capitol" despre războaiele purtate de zeii cei bătrâni cu generaţia titanică, fiinţe de dimensiuni gigantice, zămislite de zei. Pe atunci, spun legendele, pe Pământ trăiau doar zeii. Giganţii aveau şi alte defecte în afară de statura colosală. Aveau mai multe braţe, capete sau feţe, adesea doar un ochi în frunte, din care cauză erau numiti ciclopi, şi erau cam tăntălăi. Buni de muncă grea, dar să nu te fi aflat în calea lor când se supărau. Aruncau cu stânci colosale de se cutremura pământul. Fiii "normali" ai zeilor s-au folosit de giganţi pentru a acapara puterea şi a-i detrona pe zeii bătrâni. Fotografia alăturată înfăţişează un schelet uman uriaş găsit de americani în Irak. Lucrurile încep să se lege...

Biblioteca universului

Pe fiecare latură a sălii sunt dispuse câte cinci mese uriaşe fiecare găzduind proiecţii din domeniul fizicii, cosmologiei, astronomiei, arhitecturii, tehnologiei, un domeniu care prezintă caracteristicile mai multor rase de fiinţe inteligente – care nu toate aveau aparenţă umană – şi un domeniu al religiei. Pare ca o imensă bibliotecă a universului.
În mijlocul sălii se află un podium pe care este montată o instalaţie de emisie mentală, un posibil amplificator al energiei gândului, maşină structurată după proporţiile constructorilor ei.

Tabloul de comandă al României

Mai departe se află un tablou de comandă înfăţişând simboluri geometrice precise de diferite culori. Există şi două manete care pot culisa pentru a comanda ceva. În centrul panoului se află un buton roşu mai mare decât restul. Scopul butonului este arătat într-o hologramă explicativă: o imagine a Pământului de la vreo 25 km înălţime apoi se arată lanţul munţilor Carpaţi. Se arată apoi scurgerea unor imense cantităţi de apă către şes şi câmpie până când solul rămâne complet liber.
Apoi, din solul teritoriului României de azi şi al unei părţi din Ungaria şi Ucraina apar şuvoaie tot mai mari de apă ca nişte râuri gigantice din toate direcţiile îndreptându-se către munţi şi podişul Transilvaniei. Apoi imaginea se focalizează mai mult şi întreaga Românie devine practic o nouă mare din care apar doar în unele zone vârfurile munţilor ca nişte insule. Acţionând manetele de pe panou, apele încep să se retragă de pe teritoriul ţării noastre, însă se îndreaptă toate către un singur punct, în masivul Retezat, munţii Godeanu. Un adevărat manual de utilizare!

O amforă misterioasă

După tabloul de comandă există un pătrat mare cu latura de trei metri pe care se află o amforă. Conţinutul ei reprezintă unul dintre punctele forte ale descoperirii. Aceasta este ceea ce îşi dorea cu atâta ardoare venerabilul Massini pentru el şi pentru elita masonilor. Amfora conţine un praf alb foarte fin. Cercetătorii americani au rămas consternaţi să constate că substanţa are o structură cristalină necunoscută a aurului monoatomic care este foarte dificil de obţinut mai ales în formula de puritate foarte mare.
Venerabilul Massini era informat încă înainte de a pătrunde în sală de existenţa amforei. Pulberea de aur în forma ei pură stimulează foarte mult anumite fluxuri şi schimburi energetice la nivel celular şi neuronal. Adică provoacă un proces accelerat de întinerire. Teoretic, un om poate să trăiască în acelaşi corp fizic timp de mai multe mii de ani cu condiţia să consume, la anumite intervale de timp, şi în cantitate bine determinată, pulbere de aur monoatomic. Aşa se explică multe aspecte enigmatice legate de longevitatea incredibilă a unor personaje importante şi arată intenţiile ascunse ale elitei mondiale ale masonilor.

Istoria adevarată a planetei

În mijlocul pătratului se află un dom care proiectează o imensă hologramă cu elemente în mişcare. Sunt redate sintetic aspectele principale ale trecutului extrem de îndepărtat al omenirii, chiar de la originea sa. Teoria evoluţionistă a lui Darwin este astfel complet falsă. Adevărata origine a omului este înfăţişată holografic într-o formă condensată. După aceste lecţii de adevăr, se poate spune că 90% din istoria oficială a omenirii este falsă şi contrafăcută. Incredibil, dar ceea ce se consideră că s-a petrecut cu adevărat este în mare parte minciună, în timp ce miturile şi legendele popoarelor sunt aproape în totalitate adevărate. Această stranie inversiune a cauzat de-a lungul timpului multe probleme şi conflicte între oameni.
Majoritatea ideilor arheologilor sunt false. Unele "fantezii" ale savanţilor, cum ar fi hilara teorie a dispariţiei dinozaurilor în urmă cu 65 milioane de ani sau considerarea vechilor continente Atlantida si Lemuria ca fiind un mit, sunt acum complet spulberate pentru că proiecţia holografică arată clar cum s-au petrecut lucrurile în realitate. Din când în când holograma păstra imaginea evenimentului, dar pe fundal apărea harta cerului cu poziţiile marcate ale principalelor stele şi constelaţii la momentul respectiv. Astfel s-a reuşit datarea exactă a evenimentelor din prezentare. Deşi perioada de timp acoperită de proiecţii este foarte mare (mai multe sute de mii de ani), iar ciclul precesional al Pământului este de 25920 de ani, prin observarea numărului de ani platonicieni (cicluri de 25920 de ani) s-a calculat exact datarea evenimentelor. Munţii Bucegi s-au format în urmă cu 50-55 mii de ani.


Dezvăluiri şocante

Autorul recunoaşte că a văzut ce s-a petrecut în realitate la Potop şi unde au fost germenii civilizaţiei umane, însă aceste aspecte nu are permisiunea să le reveleze pentru că implică realităţi mult prea şocante pentru mentalitatea, ideile şi cunoştinţele omului contemporan.
Într-o tulburătoare desfăşurare de imagini se arată existenţa lui Iisus şi răstignirea lui pe cruce. Proiecţiile revelează multe persoane dintre cele care au asistat pe colină la răstignirea lui Iisus, care nu erau din acel timp, ci veniseră acolo din alte perioade istorice. Acele fiinţe umane, care nu se deosebeau la îmbrăcăminte de evreii prezenţi la momentul răstignirii, aveau totuşi trăsături ale chipului complet diferite de ale acestora şi tocmai de aceea îşi ascundeau faţa cât mai mult sub faldurile hainelor. Holograma mai arată secvenţial vieţile şi misiunile spirituale ale altor personaje excepţionale din trecutul foarte îndepărtat al omenirii, despre care nu se ştie absolut nimic acum. Atunci sistemul social şi distribuţia populaţiei planetei erau complet diferite de ceea ce se cunoaşte în prezent, iar arheologii şi antropologii ar trebui să-şi revizuiască din temelii concepţiile.

Trei tunele misterioase

Pe peretele din spate sunt cele trei deschideri gigantice, fiecare având un tablou de comandă asemănător cu cel principal, dar mai mici. Tunelele respective se îndreaptă pe mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei. Cel din stânga duce undeva în Egipt, într-un ansamblu secret şi încă nedescoperit care se află sub nisip. Tunelul din dreapta ajunge la o structură similară dar mai mică din podişul Tibet. Din acest al doilea tunel există ramificaţii secundare care conduc într-o zonă din subsolul Buzăului, aproape de curbura Carpaţilor, iar o alta se îndreaptă spre structura din subsolul Irakului, lângă Bagdad. Apoi, în continuare, există încă o ramificaţie până în subsolul podişului Gobi din Mongolia.

Un secret mondial

Al treilea tunel, plasat central între celelalte două, face obiectul unui secret mondial asupra căruia SUA dorea garanţii foarte ferme. Cunoscând teribila influenţă politică a masonilor şi relaţiile venerabilului Massini în structurile politice ale României şi SUA, putem bănui că se încearcă o preluare treptată a controlului asupra bazei de către factori externi intereselor statului nostru. Există totuşi persoane foarte importante în aparatul politic şi administrativ care acum cunosc maşinaţiile masoneriei mondiale şi care se opun cu vehemenţă influenţei acesteia, mai ales în ce priveşte descoperirea din munţii Bucegi. Tunelul central coboară în interiorul scoarţei planetei şi poate oferi un răspuns cu privire la originea structurii din interiorul muntelui şi a celor care au construit-o.
Autorul afirmă în încheiere că se făceau pregătiri intense secrete pentru o expediţie mai întâi prin tunelul spre Egipt, apoi prin cel spre Tibet şi în final prin cel central către interiorul Pământului. Plecarea urma să aibă loc în septembrie 2003."[/color][/color]

astept pareri...

personal sunt convins de faptul ca masoneria face tot posibilul sa tina la distanta de public orice lucru descoperirecare iese din tiparele realitatii false.

ma intreb cum au securizat zona.

oare cand scapa adevarul de sub cusca ? sa speram..

pace,adevar,curaj si lumina.



nu mai scrie mesaje integral colorate+italic. Citeste regulamentul.~~~modificat de ARK
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: lylyt_ice din 04 Noiembrie 2007, 16:59:03
 Cartea lui Cimar, a aparut in 2004...Interesanta si da multe amanunte care dau de gindit....! Intrebarea este;...de ce nu se mai aude nimic ? Cam toate informatiile se opresc undeva prin 2003...nu sunt nici un fel de dovezi, iar noi ne batem capul cum sa aflam mai mult. Deocamdata totul ramine la stadiul Sf. Aveti voi alta parere...?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: SinapX din 04 Noiembrie 2007, 17:29:40
"Viitor cu cap de mort"  e prima carte.A aparut si volumul 2("O initiere secreta") si 3 ("Primul tunel-Misterul din Egipt").
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Rayden din 05 Noiembrie 2007, 20:35:36
salve,

alte noutati ?

a mai fost cineva prin zona ?

se mai aude ceva si de o a 4a carte scrisa de acest....Radu Cinamar ?

merci.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Ronin din 05 Februarie 2008, 17:58:17
Propaganda...asta este cartea lui Cinamar (Ramanic), parerea mea este ca o face (propaganda) tot asa ca Vadim Tudor si Pavel Corut.
Sunt lucruri care prind la oameni, sunt 'impletite' cu informatii accesibile orsicui iar restul este fictiune. (care in opinia mea este propaganda)

Ramane de vazut !!! in favoarea CUI este propaganda facuta ?!
JJJ-pe cine 'baga' la fund si pe cine ridica... eu raman la parerea ca masonii (bilderberg) sunt (iarasi) bagati la inaintare...sunt creatie iezuita (BB).

http://www.bilderberg.org/

http://wikicompany.org/wiki/911:Vatican_&_Jesuits
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Nox din 05 Februarie 2008, 18:39:24
Pai si pana la urma domnu' asta Cinamar cine e?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: antoniu din 25 Februarie 2008, 23:50:32
este domnu RAMANIC daca il privesti in oglinda ...dar lasand gluma ,nu tot ce vdeti si auziti , :star:este adevarat.....ati ajuns in zona sugestiei colective ...cineva cu stiinta sau fara stiinta,experimenteaza "valul mexican" pe forum iar profesionistii monitorizeaza.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adipop din 04 Martie 2008, 05:34:37
Citat din: Anna din  20 Iulie 2007, 17:04:04
Florin Gheorghita, Eugen Delcea si Tudor Diaconu sunt,cred, cei mai vehementi sustinatori ai teoriei ca istoria lumii incepe in Carpati, si argumenteaza asta destul de bine in lucrarile lor (multe la numar...nu are rost sa le insirui aici).
Muntii Bucegi, cu varful OMU , reprezentau in credinta veche a dacilor/getilor locul unde se afla Dumnezeu/ Zamolxe.
Cuvantul "om" desemna in antichitate "inalta putere divina". Omolois= fiul omului...termen pe care si-l insusea si Zeus.
Iata ce sustine Nicolae Densusianu:
"Una dintre aceste particularitati distinctive ale colosului de pe Omu este expresia lata a fetei. Homer in unul din imnurile sale numeste zeul suprem al lumii din timpurile sale: "Zeul cel prea bun, prea mare si cu fata lata""
Tot Homer precizeaza:
"Thetis plecand dis de dimineata se sui pe Uranul Mare  si pe Olymp si aici afla pe fiul lui Saturn cu fata lata sezand la o parte de ceilalti zei, pe punctul cel mai culminant al Olympului , care are mai mule varfuri"
Parca marea care cuprindea intreg teritoriul Romaniei din care a ramas acum o mica portiune numita Marea Neagra, se numea Thetis...sper sa nu gresesc.
E interesant ce adauga Eugen Delcea la acest text: Olimpul grecesc nu are mai multe varfuri...iar la maramureseni holump inseamna deal , inaltime.
In concluzie Homer se pare ca vorbeste de muntii Bucegi.
Alt citat din Iliada, atribuit lui Zeus:
"Daca voiti , insa, zeilor incercati-va norocul ca sa va convingeti cu totii . Aduceti o catena de aur si legati-o de Uran, apoi prindeti toti zeii si zeitele de ea si oricat veti incerca, nu veti fi in stare ca sa trageti din Uran pe campie pe zeul dregatoriu vostru cel mai inalt."
Cam ce conotatii se pot face aici: Zeus/Jupiter/ Yahve, amenintator din fire, isi exprima indirect dispretul fata de zeul mare si bun, cu fata lata, Saturn/Zamolxe (zeul dregatoriu vostru cel mai inalt). Practic Zeus ii invita pe ceilalti zei sa aduca Sfinxul din Bucegi...in campie adica in Baragan. Interesanta e si precizarea lui Delcea: zeii cei mai mari aveau obiceiul de a locui numai pe munte...probabil erau uriasi si cautau locuri cu gravitatie redusa. :-D
Bucegii au reprezentat in special prin Sfinx inca din timpuri stravechi un loc important pentru daci. Imi aduc aminte de secventa din filmul "Dacii"...in care adunarea tarabostes condusa de Decebal si Deceneu se facea nu la Sarmisegetuza....ci pe Bucegi...langa Sfinx. Tot acolo e si scena sacrificarii fiului lui Decebal.
E o ipoteza interesanta...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adipop din 04 Martie 2008, 05:49:29
Mosu - Tudor Diaconu de la Pitesti, langa Sfinx, la Babele, a descoprit  codul 01 al Castei IO. Dupa aceasta a decodificat artefacte, inscrisuri, papirusuri, denumiri de plante, etc..De aproape 40 de ani face acest lucru. Continuu. Cate 22 de ore pe zi. Lucreza in fiecare noapte si dimineata corecta cele scrise, daca era cazul. Dormea intre orele 18-20 zilnic. Daca eram plecati pe undeva prin Munti si nu se respectau aceste ore de somn, era incoerent si foarte obosit in acest interval de Timp. Din bun simt, nu se culca si purtam cat de cat un dialog. Asa era el pe atunci. La Sinca Veche a descris amanuntit ce-am descoperit acolo, intr-una din cartile sale.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Anna din 07 Martie 2008, 12:14:08
Imi pare bine ca cineva l-a adus in discutie pe Tudor Diaconu. Totusi, adipop, poate ar trebui sa dai mai multe detalii, pentru ca nu toata lumea i-a citit lucrarile. Nu as fi intervenit in discutie daca nu as fi vazut ca toti se invart in jurul cozii si nimeni nu puncteaza mai bine cine este profesorul Tudor Diaconu. Poate ca ca aici sunt mai interesante alt gen de discutii, de genul "oare e adevarat ca in 2012 vine si ne papa bau-bau" decat discutiile in care ne bazam pe aspecte istorice si stiinta.
Ca sa aflam cine e Tudor Diaconu trebuie mai intai sa parcurgem cam tot ce a scris el (lucrarile lui sunt pornite din punctul de unde s-a oprit Nicolaie Densusianu)...si cam alte cateva lucrari conexe.

1. Scrierea Secreta vol 1 si 2.
2. Dacia- tara zeilor (scrisa impreuna cu Nicolae Miulescu, care a format la Pitesti grupul din care ulterior a facut parte si Diaconu, grup care isi propunea sa abordeze tema "dacii au fost primii")
3. Medicina sacra

plus toate volumele de la Dacia preisorica a lui Densusianu.

cartile de pot comanda de la http://www.edituraobiectiv.ro/   ...
O observatie personala despre cartile aparute aici: multe carti foarte bune....cele mai bune sunt de departe cele ale prof Diaconu...restul....contin informatii bazate mai mult pe alter-media, de multe ori nedovedite intocmai dar prezentate cu titlul de "senzational" marca 0tv...vizibil antisemite, antimasonice anti- conspiratii etc. Totusi merita citite si informatia selectata.
Poate ca prof Diaconu ar fi fost mai cunoscut daca isi publica lucrarea de o viata in alta parte....sau poate ca teoriile abordate de el deranjeaza prea multe interese si nu a fost acceptat la alta editura.
Daca o sa-i cititi cartile, o sa aflati de un algoritm anume prin care a descifrat tablitele de la Tartaria (mai nou si Sinaia). Acelasi algoritm decodifica scrieri sumeriene si sanscrite.
In Dacia- tara zeilor se face o analogie intre multi termeni ai limbii romane si sanscrita, precum si intre topologia din spatiul Carpato-Danubiano-Pontic si zeitati si locuri descrise in Veda,Rigveda, Ramayana, Upanisade etc.
Fiecare pagina din carte are atat de multa informatie condensata ca mi-ar fi greu sa insir tot aici.
Adipop...poti sa continui daca i-ai citit cartile...poate se  mai culturalizeaza lumea afland informatii interesante.
Am inteles ca prof Diaconu isi tine in apartamentul sau de bloc toate studiile si ca e impresionant sa vezi cat a acumulat pana acum. Eu as spune ca e undeva la nivelul lui Zecharia Sitchin...cel care a tradus tabiltele Sumeriene.


Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adipop din 07 Martie 2008, 23:37:06
Citat din: Anna din  07 Martie 2008, 12:14:08
Imi pare bine ca cineva l-a adus in discutie pe Tudor Diaconu. Totusi, adipop, poate ar trebui sa dai mai multe detalii, pentru ca nu toata lumea i-a citit lucrarile. Nu as fi intervenit in discutie daca nu as fi vazut ca toti se invart in jurul cozii si nimeni nu puncteaza mai bine cine este profesorul Tudor Diaconu. Poate ca ca aici sunt mai interesante alt gen de discutii, de genul "oare e adevarat ca in 2012 vine si ne papa bau-bau" decat discutiile in care ne bazam pe aspecte istorice si stiinta.
Ca sa aflam cine e Tudor Diaconu trebuie mai intai sa parcurgem cam tot ce a scris el (lucrarile lui sunt pornite din punctul de unde s-a oprit Nicolaie Densusianu)...si cam alte cateva lucrari conexe.

1. Scrierea Secreta vol 1 si 2.
2. Dacia- tara zeilor (scrisa impreuna cu Nicolae Miulescu, care a format la Pitesti grupul din care ulterior a facut parte si Diaconu, grup care isi propunea sa abordeze tema "dacii au fost primii")
3. Medicina sacra

plus toate volumele de la Dacia preisorica a lui Densusianu.

cartile de pot comanda de la http://www.edituraobiectiv.ro/   ...
O observatie personala despre cartile aparute aici: multe carti foarte bune....cele mai bune sunt de departe cele ale prof Diaconu...restul....contin informatii bazate mai mult pe alter-media, de multe ori nedovedite intocmai dar prezentate cu titlul de "senzational" marca 0tv...vizibil antisemite, antimasonice anti- conspiratii etc. Totusi merita citite si informatia selectata.
Poate ca prof Diaconu ar fi fost mai cunoscut daca isi publica lucrarea de o viata in alta parte....sau poate ca teoriile abordate de el deranjeaza prea multe interese si nu a fost acceptat la alta editura.
Daca o sa-i cititi cartile, o sa aflati de un algoritm anume prin care a descifrat tablitele de la Tartaria (mai nou si Sinaia). Acelasi algoritm decodifica scrieri sumeriene si sanscrite.
In Dacia- tara zeilor se face o analogie intre multi termeni ai limbii romane si sanscrita, precum si intre topologia din spatiul Carpato-Danubiano-Pontic si zeitati si locuri descrise in Veda,Rigveda, Ramayana, Upanisade etc.
Fiecare pagina din carte are atat de multa informatie condensata ca mi-ar fi greu sa insir tot aici.
Adipop...poti sa continui daca i-ai citit cartile...poate se  mai culturalizeaza lumea afland informatii interesante.
Am inteles ca prof Diaconu isi tine in apartamentul sau de bloc toate studiile si ca e impresionant sa vezi cat a acumulat pana acum. Eu as spune ca e undeva la nivelul lui Zecharia Sitchin...cel care a tradus tabiltele Sumeriene.




Mie mi-a dat o mare parte din manuscrise....Ele au fost studiate de cativa tineri care erau alaturi de mine, la Craiova. Ce era interesant, ca atunci cand incepeam un nou capitol de studiu, incepea si el acelasi studiu. Fara sa ne anuntam de acest fapt. Cand ne intalneam, fiecare dintre noi spunea cu ce ne mai ocupam. Era uimitor sa gasim aceleasi rezultate, pe cai total diferite.

Intre Timp, eu m-am retras o perioada lunga, de un an si ceva.

Acum l-am rugat sa studieze materiale cu : Energiile viitorului.

adi
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adipop din 08 Martie 2008, 00:09:27
Citat din: adipop din  07 Martie 2008, 23:37:06
Mie mi-a dat o mare parte din manuscrise....Ele au fost studiate de cativa tineri care erau alaturi de mine, la Craiova. Ce era interesant, ca atunci cand incepeam un nou capitol de studiu, incepea si el acelasi studiu. Fara sa ne anuntam de acest fapt. Cand ne intalneam, fiecare dintre noi spunea cu ce ne mai ocupam. Era uimitor sa gasim aceleasi rezultate, pe cai total diferite.

Intre Timp, eu m-am retras o perioada lunga, de un an si ceva.

Acum l-am rugat sa studieze materiale cu : Energiile viitorului.

adi

Citat din mesajul lui: Anna din Ieri la 14:38:35
Adipop, daca tot abordezi teme interesante...de ce nu o faci cum trebuie? de ce vorbesti in dodii ca nimeni sa nu priceapa si topicul sa ajunga la cosul de gunoi?

Un lucru care nu trebuie omis e faptul ca unul dintre sustinatorii cei mai importanti ai teoriei lui Densusianu/Miulescu/Diaconu e cel mai bogat roman din toate timpurile- Iosif Constantin Dragan (fondatorul si actionarul majoritar de la Butan gas).

Cartea Daksa-tara zeilor de N.Miulescu a aparut (nu sunt 100% sigura, sa ma corecteze cineva daca gresesc) in engleza in 1976 din bunavointa lui I.C.Dragan stabilit deja la Milano si avand inca de pe atunci afaceri prospere. Cartea este inca disponibila pe amazon.

Acesta este punctul de plecare pentru Tudor Diaconu. Meritul sau deosebit e reprezentat de faptul ca a reusit sa "traduca", mai bine zis sa decodifice, o sumedenie de texte antice ale diferitor popoare care culmea...vorbesc despre daci, casta IO, Zamolxe etc.

=============================


Mosu a dat peste Miulescu, cu dorinta de-a arata acestuia cat este de nepregatit. Dupa o jumatate de ora de dicutii libere, in biblioteca din Pitesti, discutie inregistrata de Mosu pe banda de magnetofon, Miulescu il intraba direct pe Tudor Diaconu, daca intelege ca este prost. Trei zile a stat Mosu beat din acst motiv, dupa care a ascultat banda 24 de ore, continuu...A fost pentru prima data cand si-a dat seama ca este prost de baune. Asta l-a salvat. Avea 42 de ani. I-a telefonat si Miulescu s-a mutat la el la Pitesti. Noua ani l-a prins in Viata pe marele Miulescu. Pentru ca acesta lucra la alt nivel, a fost nevoit sa-si scoata somnul, pe motiv ca pierdea informatii de prima marime, in discutiile pe care le purtau.
Cand a murit Miulescu, Mosu n-a putut sa se duca la inmormantare, ca sa-i ramana alta imagine in creier, aceea a profesorului sau in timp ce-l invata. Meritul Mosului este ca a mers mi departe si-a descoperit acest COD. Este merit in exclusivitate.
Cu multi ani in urma, ma rugam lui DUMNEZEU , sa gasesc oamneni din epicentru ( cum ii numeam eu ), saturandu-ma de semi-pregatiti. Peste 2-3 zile, am plecat cu doi tineri de la firma, sa-l ajut pe Pavel Corut sa-si infiinteze urmatoarea filiala a partidului lui, la Pitesti. Pe durum le-am spus celor doi ca ne vom intalni cu un Om aparte. Nu stiam cu cine si ce face acesta. Simteam. Le-am spus de 3-4 ori acest lucru, fiind si eu surprins de acest fapt.
Dupa conferinta de presa tinuta de pavel, ne-am dus toti 4 la Casa de Cultura din Pitesti. Erau sute de persoane acolo. Unul dintre ei, Mosu, s-a legat de unul din tinerii care erau cu mine si cum era normal, i-am luat apararea. Mosu m-a intrebat cu ce ma ocup. Cu Regia de Reconstructie a tarii, i-am spus simplu si clar. Imediat a aparut in jurul nostru, echipa...M-a intrebat unul dintre ei, care-l seconda pe Mosu de 20 de ani, de cum mi-a venit aceasta idee cu Recontructia a Romaniei.
Era un singur raspuns : acela ca mi-am asumat responsabilitatea aceasta. Acest raspuns a facut ca Mosu, sa ramana nedespartit de mine toti acesti ani.
Cand a venit la Craiova la mine, m-a rugat sa am grija de nepoata lui, pe care o crescuse si care a facut sa se reintoarca la Viata, dupa doua infarcte. Mi-a spus ca s-a intors din morti, pentru acest copil.
Urmatorii ani, am studiat amandoi sistemul Zalmoxian si rolul Neamului nostru in Cultura Mondiala. Fiecare pe calea lui....Cel mai interesant este ca mi-a aratat manuscrise cu decriptari de-ale lui, scrise cu 20-25 de ani inainte, care ma descriau complet si pe mine si pe fiu-meu, Mihai. Mosu in prima clipa in care l-a vazut pe fiu-meu, i-a pus mana pe crestet ( avea 11 ani atunci ) si mi-a spus ca este mult deasupra noastra, ca intelect. N-am vazut o alta persoana in Romania care sa fi avut clarviziune mai mare decat mihai. Poate din acest motiv Dalai Lama l-a invitat in Tibet. Copilul a raspuns atunci ca nu au o filosofie suficient de serioasa, ca sa se duca la ei. Masonii Caldeici au incercat sa-l ia la ei, dorind sa faca parte din cele 300 de persoane care, asa cum zic ei, conduc lumea. Avea 14 ani atunci. El l-a salvat pe Pavel....cand a fost lovit la Targu Mures, cu un aparat psihotronic. Cei de la armata l-au dorit sa lucreze cu ei in domeniul PSI.
Cand discut cu Mosu, prima data ma intreaba de Mihai si mai ales de realizarile lui.

Cand el se va maturiza, vreau sa facem filme soft, avand la baza filosofia Neamului Romanesc. Filosofia bunului simt.... Romanesc, cum m-a corectat copilul cu multi ani in urma. El are propria lui firma de soft si este bunisor.

Am scris cate ceva, adunate de prin gunoaie...

adi
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: adipop din 08 Martie 2008, 23:27:47


Am scris cate ceva, adunate de prin gunoaie...

adi
[/quote]

Ma scuzi adipop....DalaiLama....masoni(caldeici? aia-s cei cu gradu' 33?)...agenti psi...aparate psihotronice?....nu prea vad eu legatura cu cercetarile de natura lingivstica ale lui Tudor Diaconu.
Si toata goana asta printre masoni si intelepti tibetani a baiatului dumitale s-a concretizat cu o firma de soft (care era legatura cu "filmele soft"...e greseala de tastat?...ca eu una n-am inteles sensul frazei aleia si m-am gandit la prostii)? Firme de soft au multi....multi sunt buni la scris cod....unii sunt si pe formul asta.
Poate ma lamuresti si pe mine cum sta treaba cu ingineria software si filosofia neamului romanesc?
Nu inteleg de ce vorbesti in continuare in dodii. Sau oi fi eu mai proasta si nu pricep cum stau lucrurile. Stii...e pacat....ca multi pe aici avem ceva in cap....avem destule carti citite la activ...suntem bunicei la scris soft...si am citit si cartile lui Corut...si p-ale lui Diaconu...si p-ale lui Densusianu....stim si cine-i Dalailama...am dat si noi pe la facultate. Adica totusi.... oleaca mai multe coerenta in exprimare ar da mai bine.

Urban....cercetarile lui Diaconu sunt deja publicate (o parte) si le gasesti la www.edituraobiectiv.ro  (vezi topicul: Muntii Bucegi si ciudateniile semnalate in zona, le-am scris acolo)




Toate au legatura Anna. In momentul cand intri in domeniul necunoscut, te lovesti de toate aceste probleme. Vrei, nu vrei.

Referitor la soft.
Oamenii invata prin comparatie. Le trebuie educatie. Ei aleg...aleg ce-au gasit, au gasit ce li s-a pregatit. Este simplu ca buna ziua.
Deci, in concluzie, trebuie  "pregatita " educatia. Facuta prin ce mijloc ? Cel mai simplu este prin imagine....Pe baza carei folosofii sa lucram ? Aia de imprumut de la altii...?
Mihai a ales softul. Este obtiunea lui. Poate n-o sa faca niciodata filme. Este numai obtiunea lui. Ar fi pacat....

Noi, Romanii avem o mare problema. Aceea ca nu ne unim. Dispersati, nu facem mare lucru...
Vad ca altii se misca. Primii in seara aceasta de la un amic acest material. Cam asta am studiat multi-multi ani.
http://shop.estudio.ro/articole/index.php?prod=adn

N-o lua altfel....ci ca pe o aruncare a " manusii ", pentru a  " iesii  " cat mai multi romani, asa cum zici tu, mai cititi....la JOC. Dintre gunoaie....

Pe cine cunosti, dintre cei cu scaun la cap, adica capabili, caruia i-ai acorda increderea ta?
adi

Masonii caldeici au grade pana la nivel 99.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Cautatorul din 27 Iulie 2010, 23:42:24
Se pare ca evreii cauta ceva in Bucegi...

Si-au adus elicopterele iar oficial se cheama ca fac exercitii militare sau antrenamente militare.
Nu am fi aflat asta daca nu s-ar fi produs un accident:

http://www.google.ro/search?q=accident+elicopter+israelian&hl=ro&sa=X&rlz=1R2GGLJ_enRO365&prmd=n&source=univ&tbs=nws:1&tbo=u&ei=NkNPTP2XAo_EOJ7OjJwB&oi=news_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCYQsQQwAA

O analiza interesanta am gasit la:

http://www.focusblog.ro/2010/07/analiza-accidentul-elicopterului-israelian-in-bucegi/
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: jean din 28 Iulie 2010, 08:54:31
  Fara sa citesc pe undeva, exact la acelasi lucru ma gandeam si eu. Adica, se cauta ceva in zona respectiva si imediat m-am gandit la tunelele de sub Bucegi. Chiar vroiam sa atrag atentia in legatura cu acest fapt, la acest subiect, dar Cautatorul a fost mai rapid. Deci, si eu cred ca este mai mult de cat un exercitiu militar.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 28 Iulie 2010, 09:05:53
Era o formula  matematica care arata cam care sunt sansele ca o coincidenta sa fie...coincidenta. Ideea e ca mai repede castigi la Loto.

Personal consider ca este un semnal real ce trebuie sa ne dea de gandit daca nu cumva chiar este ceva in zona aia...asta pentru cei sceptici, eu unu m-am convins de mult. Din cati munti sunt in tara asta, taman acolo s-au gasit sa faca "exercitii"...si taman in zona "zoster" a legendelor.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Urban din 28 Iulie 2010, 11:01:58
Citat din: Cautatorul din  27 Iulie 2010, 23:42:24
Se pare ca evreii cauta ceva in Bucegi... O analiza interesanta am gasit la:
http://www.focusblog.ro/2010/07/analiza-accidentul-elicopterului-israelian-in-bucegi/

Prima imagine provine de pe website-ul indicat de Cautatorul iar a doua este un zoom facut de mine...la o privire mai atenta se observa in zona incercuita cu rosu o formatiune regulata care ma indoiesc ca ar fi chiar atat de naturala. Imaginea de pe Google e realizata la data de 20 Iulie 2010, adica relativ recent...sa fie acea formatiune cauza "antrenamentelor" ...?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: rontzo din 28 Iulie 2010, 12:30:21
 si eu ma cam gandeam ca baietzii cauta ceva acolo- si cred nu prea gresim prea mult-  si sigur nu cauta ziua de ieri sau conturile lu' Nea Nicu - abuziv impuscatul
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: calator astral din 30 Iulie 2010, 20:03:53
elicopterul israelian a fost doborît de entitati extraterestre în zona Tarîmul Craiului - Gura de Rai, aici s-au observat anomalii geo-magnetice si vortexuri electromagnetice, inclusiv porti spatio-temporale (sau intrari spre alte Universuri paralele).
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: spooky din 30 Iulie 2010, 20:07:57
sigur ai incheiat lista? =))
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: calator astral din 30 Iulie 2010, 20:56:02
buna spooky:)) nu, bineînteles ar fi util si instructiv de adaugat pe marginea acestei liste exhaustive : piticii si uriasii, pleiadieni si reptilieni, cenusii si gri, hibrizi, fantome si spectre, zmei si cosînzene diabolice, orburi si droane extra/intra-terestre, nave spatiale si alte obiecte zburatoare semi-organice de înalta tehnologie, intrari spre Lumea Subterana sau Tuneluri spre alte continente, statii de emisie-receptie extraterestre si militare...plus Baze secrete de antrenament si actiune pt paranormali (inclusiv copii,de la crese pîn' la scoli)
Ar trebui popularizate aceste ciudatenii din Bucegi, inclusiv unele notiuni de paleoastronomie si arheologie ante-diluviene, cum ar fi Atlantii, de exemplu.
mersi spook.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: StarDust din 30 Iulie 2010, 23:57:18
Citat din: calator astral din  30 Iulie 2010, 20:56:02
buna spooky:)) nu, bineînteles ar fi util si instructiv de adaugat pe marginea acestei liste exhaustive : piticii si uriasii, pleiadieni si reptilieni, cenusii si gri, hibrizi, fantome si spectre, zmei si cosînzene diabolice, orburi si droane extra/intra-terestre, nave spatiale si alte obiecte zburatoare semi-organice de înalta tehnologie, intrari spre Lumea Subterana sau Tuneluri spre alte continente, statii de emisie-receptie extraterestre si militare...plus Baze secrete de antrenament si actiune pt paranormali (inclusiv copii,de la crese pîn' la scoli)
Ar trebui popularizate aceste ciudatenii din Bucegi, inclusiv unele notiuni de paleoastronomie si arheologie ante-diluviene, cum ar fi Atlantii, de exemplu.
mersi spook.

Ai ceva argumente cat de cat concrete legate de subiect? Daca nu... propun BAN! Eu unul m-am saturat de circul care-l faci pe forum.

Citat din: calator astral din  30 Iulie 2010, 20:03:53
elicopterul israelian a fost doborît de entitati extraterestre în zona Tarîmul Craiului - Gura de Rai, aici s-au observat anomalii geo-magnetice si vortexuri electromagnetice, inclusiv porti spatio-temporale (sau intrari spre alte Universuri paralele).

P.S. Tipul asta de postare e exact genul la care multa lume "pune botu"? Chiar tu imi spuneai asta pe chat-ul RUFOn... Ce ar fi sa iti expui aici adevaratele pareri si sa nu ne mai tinem de postari puse in anumite scopuri? Asta ca sa nu spun mai multe...
Sau, ai vre-o dovada cat de cat care sa iti justifice spusele(sau ceea ce ai scris)?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Rayden din 01 August 2010, 11:41:46
Citat din: Urban din  28 Iulie 2010, 11:01:58
Prima imagine provine de pe website-ul indicat de Cautatorul iar a doua este un zoom facut de mine...la o privire mai atenta se observa in zona incercuita cu rosu o formatiune regulata care ma indoiesc ca ar fi chiar atat de naturala. Imaginea de pe Google e realizata la data de 20 Iulie 2010, adica relativ recent...sa fie acea formatiune cauza "antrenamentelor" ...?

am putea sa punem la cale o mica expeditie sa vedem ..ce e cu formatiunea aia..daca e adevarata sau...nu..
presupun ca nu a fost nimeni prin zona respectiva, sau cel putin nu inca..
voi, cei care mergeti mai des prin bucegi, alte ciudatenii ati mai vazut?  :mrgreen:

cheers,
rayden
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: bechamro1 din 01 August 2010, 11:56:37
Eu sunt pentru expeditie. Ma bag
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 02 August 2010, 18:12:23
mai oameni buni, sunt din zona, cunosc locurile, cunosc oamenii, imi dau seama ca sunteti cam cu vaca....fara sa va jignesc.....ce prostii ati aflat pe la bran si eu nu stiu? sau prin bucegi....normal ca oamenii nu stau de vorba cu voi....ce om normal din zona si-ar pierde vremea vorbind despre ceva ce nu exista......prin muntii aia umbla multa multa lume, montaniarzi, alpinisti, parapantisti, pescari, vanatori, braconieri, taietori de lemne....sa nu mai vorbim de tiganii care fura lemne....astia umbla pe unde nu te astepti.....nu e loc sa nu fie macar o data vazut de oameni, nici macar zonele cu obiective militare....nu uitati ca in zona se afla mari depozite de tehnica militata, e normal sa nu aibe acces publicul, cei care lucreaza acolo sunt in mare parte locuitori din imprejurimi, un astfel de secret nu poate fi tinut intr-o zona rurala......autorul cartii cu pricina s-a folosit in mod evident de tehnici de manipulare, tehnici invechite care sunt folosite si acum de unele firme de publicitate......daca printre voi se afla unul cu o minima pregatire in jurnalism macar poate observa asta cu usurinta....ce cautau militarii israelieni in zona?....e simplu, aici se fac mereu exercitii militare, la care participa efective din multe tari, e normal ca un loc cu asa relief si salbaticie sa fie folosit de fortele armate pentru antrenament (exemplu Cheile Rsnoavei)......asa ca ....desteptarea......ori sunteti dusi ori visati sf uri....
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 02 August 2010, 18:44:51
am uitat....zicea careva din voi ca a fost amendat pentru o fotografie facuta nustiu pe unde.....in baza carei legi.....pune te rog o copie a procesului verbal pe forum sa vedem si noi.......poate asa e mai credibil......e valabil si pentru cei care povestesc ce au visat peste noapte sau pentru paranoicii care se simt urmariti de masoni sau extraterestrii.....spuneti chestii fara acoperire.....o poza macar un martor, un nume, e usor sa spui "am auzit de la cineva care a auzit ca bunica lui a auzit......" o asemenea problema nu poate fi tinuta in secret in Romania, vreti tunele....sub brasov sunt o gramada, poate fi dovedit.....sunt folosite de apararea civila unele.....sub codlea una din intrari se afla in subsolul fostului orfelinat.......vreau ceva concret nu baliverne.....hai ca nu e greu, daca e adevarat exista si probe......
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 02 August 2010, 18:54:31
Niciodata n-a iesit fum fara foc, asta e clar...asta nu inseamna sa luam de bun tot ce se spune.
Acum ca sa fiu in trend, dumneata cum dovedesti ca esti din zona si ca toti alpinistii, braconierii, vanatorii, etc n-au vazut nimic??? Cum dovedesti ca fix din cauza reliefului se fac exercitii militare sau ca sunt depozite de munitie si nu pretexte? Intreb, no offense.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Urban din 02 August 2010, 20:47:29
Citat din: john din  02 August 2010, 18:12:23
...mai oameni buni, sunt din zona, cunosc locurile, cunosc oamenii...

In primul rand, bun venit pe Rufon.
In al doilea rand, imi dau seama ca esti relativ tanar...pentru ca daca ai fi citit presa din zona din ultimii 40 de ani ai fi inteles probabil mai multe, oricum, nu tot ce zboara se mananca.
Iti recomand sa iei legatura cu dl. Dumitru Stanica, de profesie geofizician (adica nu mancator de sarmale si emanator de SFuri) si poate te lamureste domnia sa cum sta treaba in zona Brasovului...o a doua persoana ar fi Vasile Rudan, dar momentan are probleme de sanatate, si mai sunt si altii...Evident ca nu suntem buricul Universului noi romanii si nici Romania, dar sunt anumite chestii care depasesc nivelul de intelegere al unui om relativ "normal".
In rest, iti doresc toate cele bune si o seara extraordinara din toate punctele de vedere.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: bechamro1 din 03 August 2010, 05:59:59
John din comentariile tale te cam deranjeaza discutiile astea sau doar mi se pare mie?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Luda din 03 August 2010, 08:49:50
Mie mi se pare ca ion e cel mai realist de pe aici.
Si normal ca il deranjeaza cand sunt unele persoane pe acest forum care...
Citat din: StarDustP.S. Tipul asta de postare e exact genul la care multa lume "pune botu"? Chiar tu imi spuneai asta pe chat-ul RUFOn... Ce ar fi sa iti expui aici adevaratele pareri si sa nu ne mai tinem de postari puse in anumite scopuri? Asta ca sa nu spun mai multe...
Sau, ai vre-o dovada cat de cat care sa iti justifice spusele(sau ceea ce ai scris)?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 03 August 2010, 09:20:06
"Realismul" e relativ....realisti erau si aia care considerau pamantul plat acum cateva sute de ani.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 03 August 2010, 10:23:52
dragii mei, nu sunt impotriva discutiilor si nu ma deranjaza tema, ma deranjaza vorbele aruncate de dragul senzationalului, sa facem din orice o conspiratie, un mason, un ozn sau extraterestru. sunt pasionat de fenomene de genul asta altfel nu cautam sa citesc ce e aici si nu intram pe forum. nu sunt chiar asa de tanar dar nici batran, va zic ca doar ca am 2 copii iar cel mare este si el pasionat de oznuri si nfenomene ciudate.
stiu ca exista fenomene interesante in zona brasovului dar in discutiile astea nu sunteti in zona care trebuie. vreti dovezi referitoare la obiectivele militare.....in zona tohan-zarnesti exista o fabrica de armament, in brasov-itreprinderea metrom, uzina 2, celebra uzina R, Nitramonia,I.A R. Ghimbav,etc etc. toate produsele acestor fabrici trebuiesc depozitate undeva, e nevoie de paza, e nevoie de poligoane de incercare, asigurare informativa, unitati de aparare atiaeriana, de interventie antitero (SRI,Jandarmi,vanatori de munte,etc).
nu vi se pare normal ca un depozit de tehnica de lupta sa fie plasat in interiorul unui munte, ce poate fi mai sigur. datorita faptului ca publicul nu are acces liber, s-au creeat o gramada de legende pe seama acestor locuri, fiti siguri ca nu vorbesc sa ma aflu in treaba, cunosc din interior tot ce va zic. cred ca e suficient. oricum ce am spus acum nu e secret. ca sa va dovedesc nu trebuie sa pun poze sau filme, e suficient sa treceti prin zona si se vede cu ochiul liber. nu vreau sa va suparati, departe de mine gandul de a va jigni, dar ati deviat rau de la adevar, probabil unul dintre noi isi testeaza abilitatile de manipulator....
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 03 August 2010, 10:37:03
am uitat.....vreti sa va dovedesc ca sunt din zona......poate sa va arat buletinul sau certificatul de nastere, sau o sa ziceti ca sunt falsificate special pentru a creea o noua conspiratie sau o sa cautati prin arhive sau ma veti urmari, supraveghea poate ma veti rapi......stati linistiti, sunt obijnuit, am mai spus ca privesc din interiorul problemei nu din afara ca voi, fara suparare... :roll:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Luda din 03 August 2010, 10:51:04
Ai grija unii sunt SRI pe aici ( JOKE )
Daca esti din zona am inteles ca prin '95-96 se auzeau bubuituri prin munti pe acolo.Stii ceva concret in acest sens?

PS: abtinete in a mai  posta un post dupa altul (double-post) foloseste butonul edit / modifica thx :)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 03 August 2010, 10:59:31
Senzationalul se face pe poseta Lui Columbeanca sau a lui Pistol. Aici vorbim de altceva. Sunt destui oameni prin Busteni care discuta daca are incredere ca persoana de langa nu-i considera nebuni. Repet: Nu are cum sa iasa fum fara foc. O documentare mai atenta fara filtrul "ridicolului" ar fi indicata.
Sa lasam totusi "alienii" si "ozeneurile" de-o parte. E vorba de cu totul alta sfera de manifestari.

..Cat despre dovezi, oricine ar aduce o poza sau film, ipotetic real, i s-ar spune ca e fals. Deci diferenta intre "real/fals" tot aia e cand ne raportam la barierele mentale.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 03 August 2010, 13:53:54
scuze pt atatea postari dar am ceva probleme cu calculatorul o sa le remediez.
despre bubuituri.....se lucra la tunele cu dinamita, se tragea in poligonul montan de la cheile rasnoavei, se detona exploziv expirat....  e firesc sa bubuie......ceva de genul asta se intampla in zona bartolomeu din brasov, se auzeau bubuituri si se cam zguduia pamantul, cei straini de brasov au intrat la banuieli.....adevarul este ca se folosea dinamita la cariera din zona cartierului....se foloseste si acum...asta e doar un exemplu.
daca era ceva iesit din comun se auzea in mod sigur. ia ganditi-va cati militari in termen au facut serviciul in obiectivele respective, sunt cateva mii. astia nu au gura legata, nu-i tine nimeni sa vorbeasca, si daca ar fi aflat ceva nu aveau nici un interes sa tina doar pentru ei. sunt binecunoscute povestile despre armata gen "bai eu am facut armata la un depozit de cozi de maturi, sa vezi ca maturoaie erau....d-alea calibrul 100.....seara veneau vrajitoarele.....mama ce de gloante am tras in ele...." asta inseamna ca macar 50% e adevar. din atatea mii de M.T.-ii, macar unul sa gasim.....cat despre sri-stii de pe forum....si ei sunt oameni, isi fac treaba, pentru asta sunt platiti, lasati oamenii in pace  8-)
scuze da ma cam pufneste rasul.....stiti cum e? bati un cui in perete, faci galagie normal, vine prietenul vecinului care a auzit de la copiii de pe strada ca bubuie cineva in perete.....bate la usa si striga "scoate ba 'straterestru din casa, hai ca l-am vazut sunt doi ia uite-i.....aduna inca 3 vecini stau la o bere si discuta....ai vazut ce ozn are ala de la patru....e camuflat sub capota masinii " :ufo: :lol:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 03 August 2010, 14:35:40
ASTA MERITA SA O VEDETI
http://www.youtube.com/watch?v=dZjr1iwgPiI
SI ASTA
http://www.youtube.com/watch?v=MnV_GhhbIK0&feature=related
ASTA INSEAMNA DOCUMENTARE, ASTA AVEM NEVOIE NU VRAJELI
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 03 August 2010, 15:56:52
Si la partea 3-a, tot pe pagina aia e si prof. Vasile Rudan care a avut numeroase expeditii in zona Bucegilor si a scris destule articole Pro "vrajelilor"  :lol:
Si asta e doar un exemplu. Mi-e greu sa cred ca oameni prestigiosi si-ar pune imaginea sub semnul intrebarii pe baza unor "vrajeli".
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 03 August 2010, 22:26:55
nu contest pe domnul profesor Rudan, nu am cum sa ma pun cu un asemenea om si nici cu muca sa in domeniu, contest doar speculatiile pe tema "ce cautau militari straini in zona", si unele vorbe fara acoperire aparute pe aici, atat, nimic mai mult. sunt explicatii pertinente bazate pe fapte reale.
vreau doar sa ramana in discutie ce este documentat, nu vreau sa schimb discutia si nici sa abat atentia de la fenomenele care chiar exista, am observat ca drumul ducea pe aratura.....este doar un forum, putem avea opinii pro sau contra....asa putem progresa si ajunge la un punct comun....
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 03 August 2010, 22:52:03
aici am gasit un martor la un fenomen din zona cu pricina:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3107.0/topicseen.html
aici vedeti un fenomen filmat chiar in orasul meu, chiar de pe strada unde locuiesc
http://www.220.ro/vacanta/O-Z-N-Pe-Deal-Codlea/2Ea2sOgLHI/
alte dovezi palpabile din zona brasov:
http://www.youtube.com/watch?v=dRNSJ28S_jM
http://www.youtube.com/watch?v=mo985qqGj1E&feature=related
acum putem discuta pe ceva concret......
astept si alte dovezi
cu stima
john
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 03 August 2010, 22:56:24
Dumneata nu intelegi ca asa cum "noi" speculam si dumneata speculezi dar intr-o forma diametral opusa...dar tot speculatii sunt. Dovedeste-ti afirmatiile si inchide-ne gura, dar dovezi nu youtube. (unitati militare, depozite de munitie, ospicii, etc sunt irelevante)
Fireste ca exista opinii pro si contra, dar totusi, mai corecta ar fi o atitudine de "rumegare" a informatiilor sau altfel ne grabim si picam intr-o latura a axiomelor (indiferent care ar fi presupunerea).

LE: E, acum intelegi ca, treptat se poate ajunge la o imagine de ansamblu. Asta e si dorinta personala (nu vb in numele altora). Tot ce pot spune e ca e gresit sa negam din start pe baza unor concluzii aparent logice.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: calator astral din 04 August 2010, 04:03:36
Eu unul sînt convins ca experimentatii militari nu au comis absolut nici o eroare, zona este foarte stranie si ocolita de toate traseele turistice (Poiana Gutanului -(Fundata-Zãrneºti)-Curmatura Doamnelor),desi se ajunge mai repede la Saua Strunga si la Varful Dracului, Mai nou fortele de ordine au închis traseul turistic Bran – Valea Gaura – Vf. Omu. Armata a fixat alaltaieri o baza la intrarea pe traseu, dinspre Simon, si una direct în Poiana Gutanului.
(http://s2.postimage.org/UqXnr.jpg) (http://www.postimage.org/image.php?v=TsUqXnr)
Vizionati ZONA EXACTA a accidentului :

Si uitati UNDE se îndrepta elicopterul respectiv, remarcati însemnele cu alb trasate la sol pe sute si sute de metri:

john >ai afirmat "fiti siguri ca nu vorbesc sa ma aflu in treaba, cunosc din interior tot ce va zic", poti dezvolta te rog, ca nu vad ce credibilitate ar avea cineva "din interior", care trimite o avalansa de mesaje simple si directe cu un numitor comun , spus pe sleau :"nu e nimic iesit din comun acolo" ?
Dar uite ce spun oameni din "exterior", pe teren, oameni cu carte pe deasupra, care si-au rupt picioarele prin Bucegi:



Multumesc pentru interventie darkside3, m-am pripit în privinta ta, scuze...Domnul Vasile Rudan a afirmat ca în Bucegi este o Intrare spre principalul Focar Geo-Patogen al Terrei, aceasta zona prezinta importante anomalii geo-magnetice , unele manifestari sînt confirmate aici, în marturiile astea, imagini exceptionale:

(continua aici: http://www.youtube.com/watch?v=hFHSK8u2naQ&feature=related).

Am vazut cu ochii mei minuni în Bucegi, john, am vorbit cu zeci de oameni care traiesc acolo, sa-ti spuna soldatii de la costila ce vad ei noaptea...

Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 04 August 2010, 09:42:05
frate darck....zici sa imi dovedesc afirmatiile.....ce vrei mai mult......mergi si vezi cu ochii tai ca tot ce zic e adevarat.....fa o vacanta in zona si oricine poate vedea fara probleme....nu ma provoca sa aduc alte dovezi, ce vrei sa filmez si sa fotografiez obiective militare.....nu sunt James Bond.....oricum buna incercarea.....
cred ca nu ai inteles faptul ca discutiile de aici erau un pic ciudate si ca doresc o abordare mai concreta a fenomenelor, am incercat sa dau un impuls spre realitate.....am facut ceva rau?.....oricum, baietii care ma supravegheaza (salut baieti!) au dat deja alarma.......nu va faceti griji.....ma limitez doar la ce am scris pana acum.....Dovezi ca privesc din interior nu o sa va dau, poate daca ne intalnim fata in fata sau nici atunci, ma multumesc sa ma credeti pe cuvant.
sunt multumit ca am reusit sa va starnesc....am lovit stupul de albine somnoroase si acum ies toate afara.
sa fug de ele? nu....o sa imi iau costum de protectie.
ca tot ziceam de manipulare......iata ca mi-a iesit.....in sensul bun...fara suparare.....
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 04 August 2010, 09:55:11
Nu ai inteles. Nu neg acele obiective, ideea e ca nu sunt relevante. In plus era vorba de zone ale Bucegilor, destul de greu accesibile. Ai vazut ca e greu sa dovedesti ceva si mai ales daca interlocutorul te trimite la plimbare catre "realitate"..."Realitatea" asta ce e? Ca daca ma apuc s-o decodific la nivel primordial, ea nu exista...decat ca sistem de prejudecati in sistemul social. E Vax albina, deci. Nu ma apuc acum sa dezvolt subiectul pentru ca ar insemna sa intram in subiecte offtopic. Ratiunea obliga sa ascultam mai repede niste oameni din domeniu si oameni din zona...asa pe forum, oricine spune ce vrea, dar nu e musai sa fie toata lumea de acord prin prisma argumentelor mai mult sau mai putin stiute individual.  :wink:

Nu zic ca unele fenomene nu pot fi puse pe seama activitatilor militare, sunt ferm convins ca asa e, DAR unele fenomene chiar nu pot fi explicate logic iar studierea istoriei universale, a legendelor locale si a gazetariei zonale din ultimii zeci de ani, arata clar ca "ceva" e pe acolo....si de ce musai in zona aia si nu alte zone militare??? Aia sunt mai cu motz? Nu cred.

Am zis ce-am avut de zis, acum am sa urmaresc posturi ce au legatura directa cu subiectul thread-ului.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: john din 04 August 2010, 11:29:35
despre subiect:
http://shaman70.ablog.ro/2006-11-23/nergia-misterioasa-din-muntii-bucegi.html
http://www.horoscop-astrologie.ro/atac-misterios-in-bucegi.html
http://ro.greenmedia.md/fenomene-paranormale-in-bucegi-322.html
http://amira-paranormal.blogspot.com/2010/05/misterele-bucegilor.html
http://www.revistafelicia.ro/articol_1001338/punctele_de_dragoste_ale_planetei.html
http://spiritultimpului.blogspot.com/2010/01/megalitii-din-carpati.html

ceva interesant ce ar putea avea legatura si care poate fi vazut,atins cu mana, gustat, mirosit.... :lol:
http://www.cfr.ro/jf/romana/0211/tunel.htm
ati putea incepe de aici o documentre, poate iese ceva
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: zamotrak din 16 August 2010, 08:49:02
Citat din: john din  04 August 2010, 11:29:35


ceva interesant ce ar putea avea legatura si care poate fi vazut,atins cu mana, gustat, mirosit.... :lol:
http://www.cfr.ro/jf/romana/0211/tunel.htm
ati putea incepe de aici o documentre, poate iese ceva


Un tunel.Un simplu tunel de CFR.De ce ar fii mai mult decat atat?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: bechamro1 din 21 August 2010, 14:26:37
Ce tot cauta Israelienii la noi in tara ?? Mai intai faza cu elicopteru in muntii Bucegi acum faza asta:

http://www.realitatea.net/dan-enescu-nimeni-nu-stie-cine-i-a-chemat-pe-israelieni-ei-venisera-cu-pansamente_733536.html

Ei nu au bebelusi pe acolo ?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 21 August 2010, 15:58:45
Piese dintr-un imens puzzle  :wink:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Quicksilver din 21 August 2010, 17:44:47
Si din cate se pare, puzzle-ul e aproape gata ... Tu ce spui, darksid3?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: bechamro1 din 21 August 2010, 19:19:48
E totusi bine ca nu sunt singurul superstitios.

''Cazul bebeluºilor arºi în incendiu la numai câteva zile de la naºtere este unic fiindcã aceºtia erau ,,prematuri", adicã s-au nãscut înainte de cele 40 de sãptãmâni de sarcinã normalã. Medicina mondialã nu a mai cunoscut pânã acum un asemenea caz. ''

Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 21 August 2010, 20:22:41
Citat din: Quicksilver din  21 August 2010, 17:44:47
Si din cate se pare, puzzle-ul e aproape gata ... Tu ce spui, darksid3?

Asta nu pot spune. Nu ma consider detinator al "Adevarului" dar sunt suficient de Trezit pentru a-mi da seama ca astfel de coincidente nu exista.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: GabyS din 21 August 2010, 23:32:00
Una peste alta, dupa atatea comentarii un lucru este cert, ceva misterios se afla in acea zona si numai... si sunt si dovezi pentru cine vrea... Sunt sigur ca sunt si obiective militare de armament sau ceva de genul cum zice Jhon, dar sunt sigur ca sunt si altfel de obiective mascate in care se afla ceva... foarte secret...  :ufo:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: PAIANJENUL din 16 Octombrie 2010, 15:59:44
LEGAT  OARECUM DE CELE DE MAI SUS AM SI EU O INTREBARE PENTRU TOTI : CE CAUTAU ISRAELIENII IN MUNTII NOSTRI ? DE CE ELICOPTERELE LOR SE STRICAU NON STOP ? SI DE CE AU PLECAT TOTUSI ASA REPEDE CAND IN MOD NORMAL AR MAI FI TREBUIT SA STEA IN MUNTI O SAPTAMANA ?  VERSIUNEA CU ANTRENAMENTUL PENTRU O INVAZIE IN IRAN LASATI0O MOARTA CA NU TINE ! ASTEPT CU NERABDARE PARERILE  VOASTRE .  :wink: :wink:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: darksid3 din 16 Octombrie 2010, 18:15:53
Se pot face multe supozitii dar nu putem cunoaste motivele reale 100%. Chiar si prin absurd, sa zicem ca toate au fost coincidente (inclusiv acei medici israelieni veniti la bebelusii arsi in Giulesti), tot mi se pare un fapt foarte grav un eventual conflict cu Iranul.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: StarDust din 16 Octombrie 2010, 19:34:04
Citat din: PAIANJENUL din  16 Octombrie 2010, 15:59:44
LEGAT  OARECUM DE CELE DE MAI SUS AM SI EU O INTREBARE PENTRU TOTI : CE CAUTAU ISRAELIENII IN MUNTII NOSTRI ? DE CE ELICOPTERELE LOR SE STRICAU NON STOP ? SI DE CE AU PLECAT TOTUSI ASA REPEDE CAND IN MOD NORMAL AR MAI FI TREBUIT SA STEA IN MUNTI O SAPTAMANA ?  VERSIUNEA CU ANTRENAMENTUL PENTRU O INVAZIE IN IRAN LASATI0O MOARTA CA NU TINE ! ASTEPT CU NERABDARE PARERILE  VOASTRE .  :wink: :wink:

Inainte de a afla eventualele pareri... vezi te rog pct. 1.4 din regulament. Nu mai scrie integral cu CAPS! Multumesc!
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Rayden din 30 Iunie 2011, 15:38:42
despre tunelele muntilor "magici" Bucegi..interesant articol al carui rezumat il postez aici si cu..continuare la link-ul de mai jos


Puţini sunt cei care ştiu că nemţii au avut ambiţii mari în România, în pe­rioada lor de ocupaţie. De inamici. Ei au contribuit – şi iar nu se ştie foarte bine, sau nu este pe deplin reliefat – din plin la îmbunătăţirea infrastructurii noastre naţionale. Drumuri şi şo­sele, dar şi destule poduri, ba chiar şi tuneluri, pot fi admirate şi azi, în diverse locuri din ţară. Printre acestea, au existat şi proiecte care, din mo­tive obiective – şi nu ne referim nea­părat la, ca acum, lipsa de bani – nu au mai putut fi duse până la capăt. Unul dintre ele este cel al tunelului dintre Sinaia şi Moroieni, care leagă judeţele Prahova şi Dâmboviţa pe sub muntele Păduchiosul. Obiectiv strategic, care, dacă ar fi fost terminat, ar fi scurtat distanţa dintre Braşov şi Târgovişte cu 100 de km, iar legătura ar fi fost directă.

Întotdeauna, un tunel ascunde o po­veste, un mister, o aventură, o le­gen­dă. Un astfel de tunel, aproape ne­ştiut de opinia publică, uitat de au­to­rităţi, lăsat baltă de constructori şi de beneficiar, în acest caz Căile Fera­te Române, este dintre Sinaia şi Mo­roieni. La un secol de la construcţia sa, tainiţele nu i-au fost încă dezlega­te. E terminat tunelul, aşa cum afirmă unii locuitori din Sinaia, care spun că ştiu de la bătrânii lor acest lucru, sau e numai în capete realizat? Au fost împuşcaţi de către nemţi, când au aflat că au pierdut războiul, sute de oameni care lucrau la construcţia tunelului? Vorbim despre muncitorii români şi italieni, care, se spune, au avut ghinionul să se afle la treabă, când s-a sunat retragerea. Au rămas în măruntaiele muntelui Păduchiosul o locomotivă cu abur şi un vagon de serviciu, aşa cum iarăşi se spune? Există – şi de aceea se tem autorităţile să reia proiectul şi să redeschidă tunelul – un depozit de armament al nemţilor, care au plecat fără să ia nimic din acele arme, convinşi fiind că se vor întoarce la un moment dat ca să schimbe soarta războiului? Au minat, aşa cum de asemenea, se zvoneşte prin zonă, fără a putea fi, însă, pe bază de acte, înscrisuri sau declaraţii oficiale dovedit, drumul de acces către acel depozit? şi de ce, în 1985, la gura dinspre Moroieni a fost aruncată în aer de către Securitate, intrarea şi, blocată, astfel, pentru, dacă nu eternitate, multă vreme de acum încolo? Pentru atâta vreme cât ni­meni nu pare interesat de re­des­chi­derea tunelului de sub munţi, care ar putea aduce însemnate profituri celor două judeţe, Dâmboviţa şi Pra­ho­va, care ar putea micşora dis­tanţele, care ar putea relansa turismul în Bucegi şi nu numai.

continuare: http://www.jurnalul.ro/special/reportaje/tunelul-secret-din-bucegi-583201.html (http://www.jurnalul.ro/special/reportaje/tunelul-secret-din-bucegi-583201.html)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Xanadron din 28 Octombrie 2011, 13:03:40
Cred ca aici isi are locul stirea asta (ignorind evident indicatia "Campia Romana=Sinaia" :-D) - n.b. - later edit - cam neclara pozitionarea epicentrului in orice caz, alte surse indicind Sinaia:

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/sase-cutremure-de-mica-intensitate-produse-in-numai-18-minute-in-campia-romana-242650.html (http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/sase-cutremure-de-mica-intensitate-produse-in-numai-18-minute-in-campia-romana-242650.html)

...despre o serie de 6 mici cutremure petrecute azi, cu epicentrul (la mica adincime) in Sinaia - o zona neobisnuita pt. fenomene de genul asta. :roll:

...Deschideri de chepenguri annunakiene, :martiansmile: ceva?! :wink:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Nicipreaprea din 28 Octombrie 2011, 13:07:26
Citat din: Xanadron din  28 Octombrie 2011, 13:03:40

...Deschideri de chepenguri annunakiene, :martiansmile: ceva?! :wink:

Sau inchideri ?  :martiansmile:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Xanadron din 28 Octombrie 2011, 13:14:12
Citat din: Nicipreaprea din  28 Octombrie 2011, 13:07:26
Sau inchideri ?  :martiansmile:
:-D Poate, de ce nu? Desi nu prea putem amushina motive urgente de retragere a "alesilor" in galerii - deocamdata cel putin.
Ca-s deci extinderi de tuneluri pina la Cotroceni ori clivaje banale de falii, greu de spus... :roll:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Nicipreaprea din 28 Octombrie 2011, 13:19:33
Citat din: Xanadron din  28 Octombrie 2011, 13:14:12
:-D Poate, de ce nu? Desi nu prea putem amushina motive urgente de retragere a "alesilor" in galerii - deocamdata cel putin.
Ca-s deci extinderi de tuneluri pina la Cotroceni ori clivaje banale de falii, greu de spus... :roll:

Umbla zvonul ca au venit Andromedanii.   :martiansmile:

http://constiintasiiubire.blogspot.com/2011/10/consiliul-andromeda-despre-2012-elenin.html (http://constiintasiiubire.blogspot.com/2011/10/consiliul-andromeda-despre-2012-elenin.html)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Xanadron din 28 Octombrie 2011, 13:24:43
Citat din: Nicipreaprea din  28 Octombrie 2011, 13:19:33
Umbla zvonul ca au venit Andromedanii.   :martiansmile:

http://constiintasiiubire.blogspot.com/2011/10/consiliul-andromeda-despre-2012-elenin.html (http://constiintasiiubire.blogspot.com/2011/10/consiliul-andromeda-despre-2012-elenin.html)

Ntzz, ca-mi dadeau macar un buzz aia din Arcturus, Tau Ceti sau Procyon. :-) :star: :-D

Serios acum, "revenirea" unor (s)fortze printre noi e posibil sa se petreaca si de jos in sus... 8-)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Nicipreaprea din 28 Octombrie 2011, 13:48:31
Citat din: Xanadron din  28 Octombrie 2011, 13:24:43
Ntzz, ca-mi dadeau macar un buzz aia din Arcturus, Tau Ceti sau Procyon. :-) :star: :-D

Serios acum, "revenirea" unor (s)fortze printre noi e posibil sa se petreaca si de jos in sus... 8-)

E posibil, dar improbabil.  :lol:

:ufo: :martiansmile: :ufo: :martiansmile: :planet: :fullmoon:

My turn. Serios acum, nu ti-a trecut prin cap niciodata ca planeta e nava ta spatiala pe care ai parcat-o in jurul soarelui, dupa care te-ai coborat la un alt nivel de cunoastere-intelegere pentru a studia acel obiect misterios caruia nu i s-a putut identifica esenta ?  :rocket: :crescentmoon: :moon:  :fullmoon:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: angellla29 din 28 Octombrie 2011, 13:52:00
Citat din: Nicipreaprea din  28 Octombrie 2011, 13:19:33
Umbla zvonul ca au venit Andromedanii.   :martiansmile:

http://constiintasiiubire.blogspot.com/2011/10/consiliul-andromeda-despre-2012-elenin.html (http://constiintasiiubire.blogspot.com/2011/10/consiliul-andromeda-despre-2012-elenin.html)

Colega Nicipreaprea...am citit articolul postat de tine...si am ramas placut impresionata....Din suflet imi doresc ca toate energiile negative sa paraseasca mult-iubita noastra planeta....Iata astia sunt INGERIII...secolului XXI si ale generatiilor viitoare... Dar sa facem diferenta...nu sunt DIVINI....a nu se intelege asta, sunt oameni ca si noi .....Daca vor avea de gand sa se "lase"fotografiati...nu de alta...dar vrem sa ii vedem si noi...
Nu ma intelege gresit...cred foarte mult ca EI sunt mesagerii....dar mi-as dori sa fie si ei mai prezenti in vietile noastre....fizice ma refer....Si sa alungam impreuna cu "aceste ajutoare" venite de la mii si mii de ani lumina...tot ce inseamna RAU!!!! Nu credem ca au castigat INCA razboiul cu" aia mici " ca tot acolo sunt slugile lor....si o duc bine mersi....Stii tu la cine ma refer....


"În trimestrul 3 al anului 2011 s-a încheiat etapa finală prin care războiul cu micii cenuşii şi draco-reptilienii a fost câştigat. Alianţa draco-reptilienilor cu micii cenuşii a fost învinsă definitiv.
Consiliul Andromeda a depus eforturi majore pentru a încheia victorios acest război în acest an, astfel încât interesele legitime ale Pământului şi pământenilor să fie cel mai bine aparate.
La mijlocul lunii septembrie 2011, 90 % din draco-reptilieni şi micii cenuşii, care au format o alianţă pentru a continua stăpânirea asupra Terrei, au fost anihilaţi, îndepărtaţi sau eliminaţi din numeroasele baze subterane operaţionale în care activau de mult timp.
Acest război pentru eliberarea Terrei de sclavia miilor de ani de bombardament cu energii negative, manipulare şi control a fost purtat de sistemele planetare din Consiliul Andromeda în numele Terrei, şi având în inimile, sufletele şi gândurile lor cele mai bune intenţii pentru pământeni.

Acest război a fost necesar pentru a asigura libertatea totală a planetei Pământ şi a oamenilor şi eliberarea lor de interferenţele malefice generate de două rase regresive: draco-reptilienii din sistemul Alpha Draconis şi Hydra, şi o anumită varietate de mici cenuşii renegaţi care acum trăiesc în sistemul stelar Orion. Aceştia din urmă sunt plecaţi din Zeta Reticuli 1 şi 2 de câteva sute de ani.
Nota AIM: Micii cenuşii au avut primele contacte cu oficiali militari americani încă în anii 1942 - 1960 când au încheiat un tratat secret prin care, în schimbul de tehnologie avansată, primeau dreptul de a face experienţe genetice pe oameni pentru a obţine hibrizi parţial umani. Deşi pare de necrezut, astăzi dispunem de marturii foto şi VIDEO care atestă existenţa acestor fiinţe degenerate. Iată mai jos câteva exemple în acest sens:

Disclosure leaked ufo alien case video confidential documents old footage (http://www.youtube.com/watch?v=ZB788PtqQvg#ws)
Disclosure leaked ufo alien case video confidential documents old footage (http://www.youtube.com/watch?v=ZB788PtqQvg#ws)
alien grey extraterrestrial zeta reticuli tape 06 - family vacation (http://www.youtube.com/watch?v=a6TLGkrfNKI#)
Terra nu este singura planetă pe care au terorizat-o. Mai există încă alte 21 de planete care sunt încă în situaţia Pământului şi care trebuie ajutate."

L.E. Pare de domeniul SF pentru unii...dar uneori viata bate filmul...imaginatia!!!! Superb si impresiionant!!!!
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: mr din 28 Octombrie 2011, 14:03:32
Citat din: Xanadron din  28 Octombrie 2011, 13:24:43
Serios acum, "revenirea" unor (s)fortze printre noi e posibil sa se petreaca si de jos in sus... 8-)

Ipoteza "Razboiul lumilor" ar avea, in sfarsit, un sens. Poate nu asa de sangeros, totusi! :-( :-)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Xanadron din 28 Octombrie 2011, 14:13:46
Cu chemarile la lupta impotriva nedreptei impilari :wink: iar cred ca ne indepartam totusi la ani-lumina :-D de tema topicului, draga angellla29...
Tema de care incerc sa ma relipesc mentionind observatii care au comun cu topicul macar cuvintul "munti", :-P pe linia remarcilor anterioare privitoare la interesul israelian pt. Bucegi si Carpatii de Curbura, devenit evident si pentru "prostime" abia cu ocazia accidentului de elicopter din iulie 2010.

Fiindca, in luna august a anului asta, in zona asa-zisei "Tzari a Luanei" (BZ) localnicii au observat, treziti uneori din somn in zori, repetate zboruri la foarte joasa altitudine (chiar si 150-200 m, prin vai :-o) a unor Hercules C-130 militare... deloc micutze. Asta, dupa trecerile de anul trecut a enormelor CH-53 israeliene prin aceeasi zona (pe directia Bozioru - Nucu - Hansaru - Gura Teghii etc).

Clar ca ceva se cauta (si/sau se intimpla) si-n zona respectiva, fiindca extrem de riscantele zboruri (unul, observat si de JE chiar deasupra frezei, dar din pacate nepozat fiindca cvadrimotorul fara insemne vizibile pe aripi a huruit total neasteptat, dinspre culmea Tainitza spre Rusila) nu cred sa aiba vreo explicatie logica in afara de explorarea complexa... de f. aproape, cu senzori dedicati, a unor anomalii recente, de diverse naturi.

Care inclin sa cred ca-s in conexiune cu deshiderea unor "stargates" :star: locale.
(e doar umila mea parere, evident)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: angellla29 din 28 Octombrie 2011, 14:30:07
Apropo...cine mai crede ca suntem singuri in Univers...si ca Pamantul e Centrul Universului...si multe alte bazaconii...ma rog...fiecare cu ideile lor...
Am vazut demult  un film...din pacate nu mai retin numele ..,dar era cu Jodie Foster...si era vorba despre o masinarie proiectata de ET...ma rog nu stau sa povestesc filmul...nu ar avea rost....Dar a fost o replica impresionanta in acel film...pe care "extraterestrul" i-a dat-o lui Jodie Foster :Daca ati fi singuri in Univers...atunci de ce atata risipa de material cosmic pentru a crea alte stele, galaxii??/..Superb si destul de graitor, am zice noi ceilalti...spectatorii....

Ontopic: De ce tunelele din Bucegi...nu ar face legatura cu alte lumi? Sau credem ca doar noi....sunem buricul Universului....si tot Universul se invarte in jurul nostru? :wink:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Xanadron din 28 Octombrie 2011, 15:31:56
Citat din: angellla29 din  28 Octombrie 2011, 13:52:00
[...] sa alungam impreuna cu "aceste ajutoare" venite de la mii si mii de ani lumina...tot ce inseamna RAU!!!! Nu credem ca au castigat INCA razboiul cu" aia mici " ca tot acolo sunt slugile lor....si o duc bine mersi....Stii tu la cine ma refer....

Derapind si eu de pe culmile Bucegilor pe derdelusul off-topicului, :-D indraznesc sa-ti fac dedicatia asta... nemuzicala, utila poate - ca simplificare - pina atingi noi altitudini de intzelegere a Matrixului caruia ii sintem subordonati deocamdata. Cu oarece noima evolutiva, se pare. :wink:

Sau macar pina revine Universis cu muzicutzele Pasarii Colibri in traista. :lol:

LANTUL COLIVIILOR

                    In sanul de maica stateai si radeai,
                    O ce colivie frumoasa aveai!
                    Si deodata, plangand intr-o seara,
                    Te-ai trezit pe pamant ca-ntr-o gara.
                    Ca si cum ai fi fost dat afara din rai.

                    Copil doar o clipa, stingher si mirat,
                    La scoala te-au dus intr-un vechi internat.
                    Si cum visele stand intre ziduri
                    Incepusera sa capete riduri
                    Ai spart geamul si-n zari fara nume ai plecat.

                    Ce te zbati tu fratioare
                    Gandul e departe tare
                    Si pe colivia mica
                    Sade colivia mare
                    Nu e chip de evadare.

                    Abia ai trecut din copil in barbat
                    Si iata-te tuns cu chipiu de soldat
                    Te-a vanat colivia cazarma
                    Sa te-nsoare cu patul de arma
                    Dar c-un pic de noroc si de-aici ai scapat.

                    Si iata iubirea desculta prin ploi
                    Te cheama razand sa privesti inapoi.
                    Nici nu stii in ce lunga robie
                    O pornesti cand usor te imbie
                    Sa treci pragul acum coliviei in doi.

                    Visand sa fii liber o singura zi,
                    De-acum ai albit tot schimband colivii
                    Si din viata aceasta intr-o seara
                    Te trezesti dat pe usa afara
                    Ca un inger bolnav parasit de cei vii.

                    Dar Domnu' vazandu-te a nimanui
                    Coboara voios vrand cu el sa ramai
                    Si pe drum iti vorbeste in soapta
                    Ce duminici frumoase v-asteapta
                    Sus in cer unde sunt coliviile lui.

P.S. strict ontopic: Cred c-ar fi interesant sa venim fiecare si cu propria opinie apropo de semnificatia concreta a unor nebuloase notiuni vehiculate-n ultima vreme indeosebi pe ametzitul net, cum ar fi "focare carpatine geopatogene" ( :roll: ?!) si alte ...semi-gulgute, :-D vorba controversatului P.Corutz.

Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Ganditorul din 28 Octombrie 2011, 15:36:55
Angela, esti in urma cu "stiinta".
Pe fiul meu il invata la "stiinta" religie exact acest lucru - ca Soarele si tot Universul se invart in jurul Pamantului.  Astronomie nu face - ca-i nefolositoare ca materie de scoala . Asa ca, copiii nostrii vor invata mai tarziu altceva... daca nu cumva vor fi iremediabil pierduti in "stiinta despre ingeri si draci" - ca baza de cunoastere permanenta :evil: :martiansad:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: angellla29 din 28 Octombrie 2011, 15:44:00
Citat din: Ganditorul din  28 Octombrie 2011, 15:36:55
Angela, esti in urma cu "stiinta".
Pe fiul meu il invata la "stiinta" religie exact acest lucru - ca Soarele si tot Universul se invart in jurul Pamantului.  Astronomie nu face - ca-i nefolositoare ca materie de scoala . Asa ca copiii nostrii vor invata mai tarziu altceva... daca nu cumva vor fi iremediabil pierduti in "stiinta despre ingeri si draci" - ca baza de cunoastere permanenta :evil: :martiansad:

Macar explica-i tu adevarul....nu ce il invata aia la scoala....Arata-i ca e total gresit...e de datoria noastra ca parinti....

Multumesc domnule Xanadron...sunt foarte frumoase versurile si pline de talc...am inteles perfect....DAR EU NU MAI VREAU COLIVII!!!!!!!!!! De nici un fel....DUMNEAVOASTRA....mai vreti colivii??? Cu toata stima si respectul pe care vi-l port tuturor...am si eu o dedicatie penru dumneavoastra toti forumistii...

KEO - Liber (2010) (http://www.youtube.com/watch?v=kDuGDavcpl4#)


Colega UNIVERSIS...daca citesti astea....te asteptam!!!!!!!!!!
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: @Lex din 28 Octombrie 2011, 16:08:13
Angella, filmul se numea CONTACT , un film foaarte bun pe care eu l am vazut chiar de 3 ori si ce mi trece mie prin gand e ca tehnologia prezentata acolo, e de muuuuult disponibila si functionabila dar nu si pentru ''prostime''  :-) :-)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Siberia din 28 Octombrie 2011, 16:29:15
Contact: Jodie Foster (http://www.youtube.com/watch?v=Vps2RKg2mzQ#)

Ce mi-a placut mie filmul asta....
Nah, sa va dau si eu cu YuTubele pe la retina .-D
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: angellla29 din 28 Octombrie 2011, 16:43:28
Citat din: @Lex din  28 Octombrie 2011, 16:08:13
Angella, filmul se numea CONTACT , un film foaarte bun pe care eu l am vazut chiar de 3 ori si ce mi trece mie prin gand e ca tehnologia prezentata acolo, e de muuuuult disponibila si functionabila dar nu si pentru ''prostime''  :-) :-)

Da asa este....MULTUMESC!!!! ca mi-ai amintit!!!! MULTUMESC si tie Siberia!!!!! :-D

Totusi  ce nu imi explic..este existenta zecilor de cutremure...resimtite in acea zona, ma refer la zona Bucegi.......Ca zona seismica nu prea e....
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Rayden din 28 Octombrie 2011, 17:28:49
@angellla29,
da-mi voie - cel putin partial - sa iti raspund la intrebarea legata de multele cutremure din zona cu pricina..
cu treburi fiind, prin zona oraselor de pe valea prahovei..am ajuns sa vorbesc cu un oficial de la o institutie a statului pe care dupa bla-bla-ul de business si o masa copioasa..dand in diverse am atins subiectul asta..ce mi-a spus raspunde partial la misterul asta al micilor si deselor cutremure:
"destul de regulat (la 2-3 ani) se distruge munitie in munti la o unitate secreta..munitie d-aia de pe vremea lu' nea Nicu cand cica se facuse munitie de toate felurile in prostie.."
cu alta ocazie, discutand cu altcineva, tot functionar intro institutie..imi spunea ca muntii ar contine un sistem de pesteri, caverne..care la bubuielile militarilor ar vibra "zgomotul"produs de exploziile munitiilor expirate..
prin zona rasnovului ajuns tot cu treburi, tot la o masa copioasa (aici se pun bazele discutiilor serioase) cineva imi spunea ca daduse undeva prin zona bucegilor (nu am reusit nici in ruptul capului sa il fac sa imi zica unde...) de o intrare intro pestera care parea ca e destul de lunga..si neumblata / calcata, cel putin de ceva vreme.. mi-a promis totusi ca daca mai pastram legatura in vara mergem in explorare...si eu unul, abia astept! :mrgreen:
un mosulica mi-a confirmat ca pe langa micile cutremuri datorate exploziilor munitiei, sunt si cutremure care nu au treaba cu acestea..si spunea razand ca el stie care e cauza..pe langa faptul ca nu prea imi parea serios..si mai mult "dus cu.."mai stii, poate o fi un sambure de adevar..ca la urma urmei, nu iese fum fara foc.
oricum, mie imi da de gandit ce spune stimabilul Xanadron (by the way - bine ai revenit maestre! ma bucur ca esti OK) cand vorbeste despre survolarile zonelor bucegilor si muntilor de curbura..au iesit ceva semne la iveala care conduc catre ceva..oare catre ce!!?! :?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: angellla29 din 28 Octombrie 2011, 17:34:17
Citat din: Rayden din  28 Octombrie 2011, 17:28:49
@angellla29,
da-mi voie - cel putin partial - sa iti raspund la intrebarea legata de multele cutremure din zona cu pricina..
cu treburi fiind, prin zona oraselor de pe valea prahovei..am ajuns sa vorbesc cu un oficial de la o institutie a statului pe care dupa bla-bla-ul de business si o masa copioasa..dand in diverse am atins subiectul asta..ce mi-a spus raspunde partial la misterul asta al micilor si deselor cutremure:
"destul de regulat (la 2-3 ani) se distruge munitie in munti la o unitate secreta..munitie d-aia de pe vremea lu' nea Nicu cand cica se facuse munitie de toate felurile in prostie.."
cu alta ocazie, discutand cu altcineva, tot functionar intro institutie..imi spunea ca muntii ar contine un sistem de pesteri, caverne..care la bubuielile militarilor ar vibra "zgomotul"produs de exploziile munitiilor expirate..
prin zona rasnovului ajuns tot cu treburi, tot la o masa copioasa (aici se pun bazele discutiilor serioase) cineva imi spunea ca daduse undeva prin zona bucegilor (nu am reusit nici in ruptul capului sa il fac sa imi zica unde...) de o intrare intro pestera care parea ca e destul de lunga..si neumblata / calcata, cel putin de ceva vreme.. mi-a promis totusi ca daca mai pastram legatura in vara mergem in explorare...si eu unul, abia astept! :mrgreen:
un mosulica mi-a confirmat ca pe langa micile cutremuri datorate exploziilor munitiei, sunt si cutremure care nu au treaba cu acestea..si spunea razand ca el stie care e cauza..pe langa faptul ca nu prea imi parea serios..si mai mult "dus cu.."mai stii, poate o fi un sambure de adevar..ca la urma urmei, nu iese fum fara foc.
oricum, mie imi da de gandit ce spune stimabilul Xanadron (by the way - bine ai revenit maestre! ma bucur ca esti OK) cand vorbeste despre survolarile zonelor bucegilor si muntilor de curbura..au iesit ceva semne la iveala care conduc catre ceva..oare catre ce!!?! :?


Colega Rayden...multumesc mult pentru explicatii...si de ce nu? asteptam sa ne dai informatii de la fatza locului...sper sa tii legatura cu acea persoana!!!! Astept, cel putin eu, cu interes raspunsurile tale!!!!!!!
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: horia2008 din 28 Octombrie 2011, 18:28:59
Daca tot a deschis colegul Xanadron partie pe derdelusul off-topicului spre cenaclu, :-D lansez si eu o dedicatie pentru reflexie

Sueta seustv, vsa vseaceska sueta Eclisiastis, glava I
(Deșertăciunea deșertăciunilor și toate sunt deșertăciuni)

A lumii cântu cu jale cumplită viiața,
Cu griji și primejdii cum iaste și ața:
Prea supțire și-n scurtă vreme trăitoare.
O, lume hicleană, lume înșelătoare!
Trec zilele ca umbra, ca umbra de vară,
Cele ce trec nu mai vin, nici să-ntorcu iară.
Trece veacul desfrânatu, trec ani cu roată.
Fug vremile ca umbra și nici o poartă
A le opri nu poate. Trec toate prăvălite
Lucrurile lumii, și mai mult cumplite.
Și ca apa în cursul său cum nu să oprește.
Așa cursul al lumii nu să contenește.
Fum și umbră sântu toate, visuri și părere.
Ce nu petrece lumea și în ce nu-i cădere?
Spuma mării și nor suptu cer trecătoriu,
Ce e în lume să nu aibă nume muritoriu?
Zice David prorocul: ,,Viața iaste floara,
Nu trăiaște, ce îndată iaste trecătoarea".
,,Viiarme sântu eu și nu om", tot acela strigă
O, hicleană, în toate vremi cum să nu să plângă
Toate câte-s, pre tine? Ce hălăduiaște
Neprăvălit, nestrămutat? Ce nu stăruiaște
Spre cădere de tine? Tu cu vreme toate
Primenești și nimica să stea în veci nu poate,
Ceriul faptu de Dumnezeu cu putere mare,
Minunată zidire, și el fârșit are.
Și voi, lumini de aur, soarilă și luna,
Întuneca-veți lumini, veți da gios cununa.
Voi stele iscusite, ceriului podoba.
Vă așteaptă groaznică trâmbiță și doba.
În foc te vei schimosi, peminte, cu apa
O, pre cine amar nu așteaptă sapa
Nu-i nimica să stea în veci, toate trece lumea,
Toate-s nestătătoare, toate-s niște spume.
Tu, părinte al tuturor, doamne și împărate,
Singur numai covârșești vremi nemăsurate.
Celelalte cu vreme toate să să treacă.
Singur ai dat vremilor toate să petreacă.
Suptu vreme stăm, cu vreme ne mutăm viiața,
Umblăm după a lumii înșelătoare fața
Vremea lumii soție și norocul alta,
El a sui, el a surpa, iarăși gata.
Norocului zicem noi ce-s lucruri pre voi
Sau primejdii cându ne vin, sau câte o nevoe.
Norocului i-au pus nume cei bătrâni din lume;
Elu-i cela ce pre mulți cu amar să afume.
El sus, el coboară, el viiața rumpe,
Cu soțiia sa, vremea, toate le surpe.
Norocul la un loc nu stă, într-un ceas schimbă pasul.
Anii nu potu aduce ce aduce ceasul.
Numai mâini și cu aripi, și picioare n-are
Să nu poată sta într-un loc nici-odinioare.
Vremea începe țările, vremea le sfârșește.
Îndelungate împărății vremea primenește.
Vremea petrece toate; nici o împărăție
Să stea în veci nu o lasă, nici o avuție
A trăi mult nu poate. Unde-s cei din lume
Mari împărați și vestiți? Acu de-abiia nume
Le-au rămas de poveste. Ei sântu cu primejdii
Trecuți. Cine ai lumii să lasă nădejdii?
Unde-s ai lumii împărați, unde iaste Xerxes,
Alixandru Machidon, unde-i Artaxers,
Avgust, Pompeiu și Chesar? Ei au luat lume,
Pre toți stinsu-i-au cu vreme, ca pre niște spume.
Fost-au Tiros împărat, vestit cu războae,
Cu avare preste toți. Și multă nevoe
Au tras hândii și tătarii și Asiia toată.
Caută la ce l-au adus înșelătoarea roată:
Prinsu-l-au o fămee, i-au pus capul în sânge.
,,Satură-te de moarte, Tiros, și te stinge
De vărsarea sângelui, o, oame înfocate,
Că de vrăjmășiia ta nici Ganghes poate
Cursul său să-l păzească". Așa jocurește
Împărățiile, lumea, așa le prăvălește.
Nici voi, lumii înțelepții, cu filosofia
Hălăduiți ce lume, nici theologhia
V-au scutit de primejdii, sfinți părinți ai lumii,
Ce v-au adus la moarte amară pre unii.
Nime lucruri pre voe de tot să nu crează
Nime-n grele, nădejdea de tot să nu piarză,
Că Dumnezeu au vârstat toate cu sorocul,
Au poruncitu la un loc să nu stea norocul.
Cursul lumii ați cercatu, lumea cursul vostru
Au tăiat. Așa iaste acum vacul nostru.
Niminea nu-i bun la lume, tuturor cu moarte
Plătește osteneala, nedireaptă foarte
Pre toți, ci nevinovați, ea le tae vacul.
O, vrăjmașă, hicleană, tu vinezi cu sacul.
Pre toți îi duci la moarte, pre mulți fără deală,
Pre mulți și fără vreme duci la aceasta cale.
Orice faci, fă, și caută fârșitul cum vine.
Cine nu-l socotește, nu petrece bine.
Fârșitul ori laudă, ori face ocară;
Multe începături dulci, fârșituri amară.
Fârșitul cine caută, vine la mărire;
Fapta nesocotită aduce perire.
Moartea, vrăjmașa, într-un chip calcă toate casă,
Domnești și-mpărătești, pre mine nu lasă:
Pre bogați și săraci, cei frumoși și tare.
O, vrăjmașă, priiatin ea pre nimeni n-are,
Naștem, murim, odată cu cei ce să trece,
Cum n-ar fi fostu în veci daca să petrece.
Paimâini suntu anii și zilile noastre.
Sfinții ingeri, ferice de viiața voastră.
Viețuim și viiața iaste neștiută,
Și până la ce vreme iasta giuruită,
Așa ne poartă lumea, așa amăgește.
Așa înșală, surpă și batjocorește.
Fericită viiața făr de valuri multe,
Cu griji și neticneală avuțiia pute.
Viețuiți în ferice, carii mai puține
Griji purtați de-a lumii; voi lăcuiți bine.
Vacul nostru cu-mprumut dat în datorie.
Ceriul de gândurile noastre bate jocurie.


Miron Costin - Viata lumii
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: zana@M din 28 Octombrie 2011, 19:30:30
Citat din: Rayden din  28 Octombrie 2011, 17:28:49
@angellla29,
da-mi voie - cel putin partial - sa iti raspund la intrebarea legata de multele cutremure din zona cu pricina..
cu treburi fiind, prin zona oraselor de pe valea prahovei..am ajuns sa vorbesc cu un oficial de la o institutie a statului pe care dupa bla-bla-ul de business si o masa copioasa..dand in diverse am atins subiectul asta..ce mi-a spus raspunde partial la misterul asta al micilor si deselor cutremure:
"destul de regulat (la 2-3 ani) se distruge munitie in munti la o unitate secreta..munitie d-aia de pe vremea lu' nea Nicu cand cica se facuse munitie de toate felurile in prostie.."
cu alta ocazie, discutand cu altcineva, tot functionar intro institutie..imi spunea ca muntii ar contine un sistem de pesteri, caverne..care la bubuielile militarilor ar vibra "zgomotul"produs de exploziile munitiilor expirate..
prin zona rasnovului ajuns tot cu treburi, tot la o masa copioasa (aici se pun bazele discutiilor serioase) cineva imi spunea ca daduse undeva prin zona bucegilor (nu am reusit nici in ruptul capului sa il fac sa imi zica unde...) de o intrare intro pestera care parea ca e destul de lunga..si neumblata / calcata, cel putin de ceva vreme.. mi-a promis totusi ca daca mai pastram legatura in vara mergem in explorare...si eu unul, abia astept! :mrgreen:
un mosulica mi-a confirmat ca pe langa micile cutremuri datorate exploziilor munitiei, sunt si cutremure care nu au treaba cu acestea..si spunea razand ca el stie care e cauza..pe langa faptul ca nu prea imi parea serios..si mai mult "dus cu.."mai stii, poate o fi un sambure de adevar..ca la urma urmei, nu iese fum fara foc.
oricum, mie imi da de gandit ce spune stimabilul Xanadron (by the way - bine ai revenit maestre! ma bucur ca esti OK) cand vorbeste despre survolarile zonelor bucegilor si muntilor de curbura..au iesit ceva semne la iveala care conduc catre ceva..oare catre ce!!?! :?


   Ce spun specialistii         
         Despre seria de cutremure din Bucegi am discutat si cu directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian. Acesta a admis faptul ca "secventa" cutremurelor din Bucegi a fost surprinzator de mare chiar si pentru specialistii din domeniu. Dar este sustinuta ideea unor miscari seismice, nu de alta natura. Au fost cutremure crustale. Asta inseamna de mica adancime, de pana la 15 kilometri. Se admite si faptul ca in Bucegi au fost cateva sute de cutremure in 1993.
        "Este posibil ca aceste cutremure sa fi aparut tocmai din cauza faptului ca Muntii Bucegi se afla in apropierea Vrancei, o cunoscuta zona seismica. Dar este greu de explicat de ce in ultimii zece ani in Bucegi nu a mai fost nici o miscare seismica. Secventa aceasta de cutremure din Bucegi, din 1993, este unica pe teritoriul Romaniei", ne-a spus seismologul. Important este ca s-au facut studii in Bucegi, dupa acea lunga serie de cutremure, dar ramane inca un mister in privinta cauzelor pentru care un intreg masiv muntos s-a clatinat timp de o luna. "Se incearca o interpretare a studiilor facute in zona. Dar problemele nu sunt inca elucidate", a admis omul de stiinta.
Mai multe date aici....http://atlantis-ariel.blogspot.com/2011/01/ciudatenii-in-bucegi.html (http://atlantis-ariel.blogspot.com/2011/01/ciudatenii-in-bucegi.html)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: zana@M din 28 Octombrie 2011, 19:48:10
Rayden ,  intrebi  daca au iesit ceva semne la iveala care conduc catre ceva..oare catre ce!!?! :?
citeste aici sa vezi ce scrie despre ''Viitor cu cap de  mort''.....http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?16436-Ciudatenii-scrise (http://forum.romanian-portal.com/showthread.php?16436-Ciudatenii-scrise)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Sedentar Astral din 28 Octombrie 2011, 20:41:41
Cateva cuvinte/indicatii : baza militara secreta,cu aeroport in miezul muntelui,cu usi care mascheaza accesul avioanelor...vechime? de pe vremea raposatului...de unde informatiile? de pe surse(demne de incredere pt mine).
mai multe...cu alta ocazie...poate...cine stie...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: niphilim din 11 Februarie 2012, 16:11:24
Ceva interesant despre Bucegi si misterele ce-i inconjoara ( primit prin e-mail - nu cunosc sursa originala )

...

Ceea ce ai postat tu si am sters eu sunt citate din "Viitor cu cap de mort" by Radu Cinamar...carte SF dupa umila mea parere.    alx
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: niphilim din 11 Februarie 2012, 19:06:08
Ok . Am inteles . Insa n-am inteles de ce trebuia sters . ( nu-i o revolta asta )  Oare nu puteau fi dezbatute ? Oare chiar intreg continutul postarii era de ignorat ? In fine , va trebui sa inteleg si sa ma adaptez .
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: alx din 11 Februarie 2012, 19:53:01
    Off-topic,dar necesar!
@niphilim
Stiu ca-ti este greu sa vezi cum ceea ce crezi tu ca merita discutat dispare fara urma,INSA trebuie sa intelegi ca RUFon NU este forum de dezbatut carti SF,asa cum e in opinia mea cartea respectiva.
Daca AI FI CITIT topicul asta in intregime,INAINTE  sa postezi,ai fi avut surpriza  :? sa vezi ca primul post din acest topic era chiar prima parte a postului tau,restul regasindu-se intr-o forma mai mult sau mai putin identica in cele 10 pagini ale acestui topic.
Asadar nu fii suparat ca ti-am sters mesajul,ci fii baiat finut si documenteaza-te serios(adica cauta prin forum si citeste) inainte de a posta chestii "extraordinare" pe aici...nu de alta,dar mai mult ca sigur ca cel putin 10 persoane inaintea ta au facut acest lucru de-a lungul timpului.
Cam atat pana acum...daca ai alte nelamuriri sau plangeri,te rog nu ezita... ;D

LE   CRED CA ACEST MESAJ TREBUIE CITI CU ATENTIE DE CATRE TOTI MEMBRII NOI DE PE FORUM! ca sa nu trebuiasca sa ma repet again and again and again...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: niphilim din 11 Februarie 2012, 20:10:05
Om bun , nu-s atat de tampit sa nu inteleg ca aici nu dezbatem SF-uri . Eu vorbeam despre probabilitatea ca ideile prezente in articol , ipotezele de-acolo ...... au sansa de-a fi valabile ! Sansa ! Si nu toate .

Ca sa amintesc si asta : mai tot ceea ce astazi este realitate .... candva au fost fictiune !

Nu ma supar ca l-ai sters . Ar fi culmea , atat timp cat articolul nu-mi apartine ( in niciun fel ) . L-am adus copy-paste . ..... Atat . Asta-i singurul meu merit . Intrebam doar de curiozitate de ce a fost sters . ...
Treaba aia cu "cauta si tu p-aici" ...... nu-i asa de simpla . Ca sa ma familiarizez cu intreg continutul forumului si abia apoi sa intervin ..... presupune ca voi nu stati pe loc si-o iau de la cap !  :o Functia cautare uneori mai mult strica . Caut un termen sau o fraza si m-arunca-n "balarii" . Nu mereu functioneaza , nu dupa cum am nevoie la momentul la care apelez la ea . ..... In fine .

...............................................

Oricum am inteles . Ma straduiesc ( oricum o fac ) sa pastrez discutiile on topic .

Cele bune !

Daca o singura data mai stergi comentariile mele din post,iti promit ca nu vei mai posta multa vreme! Si citeste odata topicul asta de la inceput!  alx
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Xanadron din 12 Februarie 2012, 13:34:12
1. Bun venit pe RUFOn, niphilim!
2. Subscriu 100% la spusele/sfaturile lui alx - nu de alta, dar numai JE am postat in ultimii ani pe teme "cinamareze" in cel putin alte 5 (cinci) topicuri decit asta. :-o (uite doar una mai relevanta):

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2479.msg53655.html#msg53655 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2479.msg53655.html#msg53655)

Sa nu mai zic ca exista p-aici si un topic dedicat exclusiv comentarii lucrarilor SF (initiat de Nox):

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3837.msg64464.html#msg64464 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3837.msg64464.html#msg64464)

Asa ca functia "cautare" chiar... functioneaza. :wink:
Asta nu inseamna ca nu poti veni cu date, opinii, ipoteze etc pe aceeasi tema - unele NOI insa.
Fiindca, de pilda, noi n-am reusit sa aflam inca cine se ascunde sub pseudonimul Cinamar (chiar daca am emis si noi 1001 ipoteze anagramistice, :-D MISA-Daksha-bivolariene, securisto-corutziene etc).
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: niphilim din 12 Februarie 2012, 14:04:52
Citat din: Xanadron din  12 Februarie 2012, 13:34:12
1. Bun venit pe RUFOn, niphilim!
Bine v-am gasit, mersi de salut!
Citat din: Xanadron din  12 Februarie 2012, 13:34:12
2. Subscriu 100% la spusele/sfaturile lui alx - nu de alta, dar numai JE am postat in ultimii ani pe teme "cinamareze" in cel putin alte 5 (cinci) topicuri decit asta. :-o (uite doar una mai relevanta):
Total de acord si eu. Dar crede-ma, ..... dureaza sa te familiarizezi cu intreg continutul forumului.
Citat din: Xanadron din  12 Februarie 2012, 13:34:12
noi n-am reusit sa aflam inca cine se ascunde sub pseudonimul Cinamar
Am sa fiu mai transant, probabil: ..... nici nu ma intereseaza! Cat timp unu' bate campii pentru mine nu are nicio relevanta cum il cheama sau ce pseudonime poarta. Cat timp are ceva bun de impartasit il citesc si-l urmaresc avid. Daca-si doreste anonimatul il respect. Daca-si doreste sa fie cunoscut placerea va fi de partea mea.

In acest subiect mie mi se pare mai important care-i de fapt adevarul cu Bucegii, nu cine scrie adevarul sau baliverne despre asta.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Ganditorul din 01 Martie 2012, 18:32:53
Daca tot vb de "Misterele din Bucegi" m-am gandit sa pun acest anunt aici pentru cei care vor sa vizioneze emisiunea

"Codul lui Oreste", Antena 2. Sambata 22.00-23.30

Al zecelea sezon:

03 martie

"Misterele Carpatilor. Porti stelare"
invitati:Cristian Pompei si Iuri Floroiu

Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: uforever din 01 Martie 2012, 21:41:46
Citat din: Ganditorul din  01 Martie 2012, 18:32:53
Daca tot vb de "Misterele din Bucegi" m-am gandit sa pun acest anunt aici pentru cei care vor sa vizioneze emisiunea

"Codul lui Oreste", Antena 2. Sambata 22.00-23.30

Al zecelea sezon:

03 martie

"Misterele Carpatilor. Porti stelare"
invitati:Cristian Pompei si Iuri Floroiu

Pai multumim...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: angellla29 din 01 Martie 2012, 22:48:38
Citat din: Ganditorul din  01 Martie 2012, 18:32:53
Daca tot vb de "Misterele din Bucegi" m-am gandit sa pun acest anunt aici pentru cei care vor sa vizioneze emisiunea

"Codul lui Oreste", Antena 2. Sambata 22.00-23.30

Al zecelea sezon:

03 martie

"Misterele Carpatilor. Porti stelare"
invitati:Cristian Pompei si Iuri Floroiu


Colega.....!!!!!!!!!! Eram o  fana  inraita a emisiunilor lui Oreste, dar neghiobii de la RDS din Craiova au binevoit sa scoata din grila Antena 2 Imi vine sa urlu!!!!! :fullmoon:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: uforever din 01 Martie 2012, 23:04:29
Citat din: angellla29 din  01 Martie 2012, 22:48:38

Colega.....!!!!!!!!!! Eram o  fana  inraita a emisiunilor lui Oreste, dar neghiobii de la RDS din Craiova au binevoit sa scoata din grila Antena 2 Imi vine sa urlu!!!!! :fullmoon:

angellla, gasesti toate emisiunile pe youtube, sunt sigur ca va fi pusa si asta, sa nu mai spun ca exista niste siteuri cu toate emisiunile in ordine, o sa-ti dau niste linkuri in MP cand am timp, nu facem reclama :-P
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Ben Ami din 01 Martie 2012, 23:51:38
Citat din: angellla29 din  01 Martie 2012, 22:48:38

Colega.....!!!!!!!!!! Eram o  fana  inraita a emisiunilor lui Oreste, dar neghiobii de la RDS din Craiova au binevoit sa scoata din grila Antena 2 Imi vine sa urlu!!!!! :fullmoon:

Colega vezi ca  Atenta 2 a fost repusa in grila de programe de catre cei de la RDS
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Nox din 01 Martie 2012, 23:52:34
Citat din: niphilim din  12 Februarie 2012, 14:04:52
Am sa fiu mai transant, probabil: ..... nici nu ma intereseaza! Cat timp unu' bate campii pentru mine nu are nicio relevanta cum il cheama sau ce pseudonime poarta. Cat timp are ceva bun de impartasit il citesc si-l urmaresc avid. Daca-si doreste anonimatul il respect. Daca-si doreste sa fie cunoscut placerea va fi de partea mea.

In acest subiect mie mi se pare mai important care-i de fapt adevarul cu Bucegii, nu cine scrie adevarul sau baliverne despre asta.

Uite că acum am observat postarea asta.

Dacă te interesează adevărul despre o anumită chestiune ar trebui să poţi investiga/cerceta sau verifica informaţiile care există în legătură cu respectiva chestiune. Deci cine scrie e la fel de important ca şi ce anume scrie. De asemenea este important şi despre ce se scrie. Întotdeauna există un interes sau o motivaţie. Fie că vrea să informeze despre un anumit subiect (deşi informaţiile din cărţi nu sunt neapărat noi, iar restul sunt  vagi) sau vrea să dezinformeze sau intoxice.

Faptul că cineva scrie sub pseudonim trebuie să ridice în mod automat un mare semn de întrebare. Argumentul meu este că în ziua de azi şi mai ales în contextul societăţii în care trăim anonimatul este relativ la cine are/nu are mijloacele să afle cine eşti pentru că cine are interesul şi mijloacele să afle va afla mai devreme sau mai târziu! Dacă informaţiile din cărţile respective sunt targetate către cititorul de rând acesta nu are posibilitatea de a le verifica deoarece sursa acestora este anonimă şi mai ales că în cărţi nu există date exacte geografice, care, repet, să poată fi verificate.

Culmea în afacerea asta este ideea absurdă că poţi scrie sub anonimat patru cărţi la aceiaşi editură. Ar putea exista o excepţie şi anume când editura respectivă e a ta.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: liviu86 din 02 Martie 2012, 01:41:21
In ultimii ani am fost prin multe locuri in vanatoare de mituri (am ajuns chiar si prin Austria), anul asta promit sa ajung si acolo. Sunt curios sa vad daca tot ce se vorbeste prin articole,relatari,postari, este adevarat.
Pana una alta de abea astept emisiunea lui Oreste, in sfarsit 2 invitati de prima mana.
In ultima vreme s-a lasat pe "tanjit".
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: angellla29 din 02 Martie 2012, 09:26:45
Citat din: uforever din  01 Martie 2012, 23:04:29
angellla, gasesti toate emisiunile pe youtube, sunt sigur ca va fi pusa si asta, sa nu mai spun ca exista niste siteuri cu toate emisiunile in ordine, o sa-ti dau niste linkuri in MP cand am timp, nu facem reclama :-P

Oh, multumesc mult!  :martiansmile:
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Aliosa din 02 Martie 2012, 11:52:20
Citat din: angellla29 din  01 Martie 2012, 22:48:38

Colega.....!!!!!!!!!! Eram o  fana  inraita a emisiunilor lui Oreste, dar neghiobii de la RDS din Craiova au binevoit sa scoata din grila Antena 2 Imi vine sa urlu!!!!! :fullmoon:
Vezi ca potzi urmarii antena 2 pe internet http://www.antena2.ro/live (http://www.antena2.ro/live) .
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: zana@M din 02 Martie 2012, 22:46:53
Citit aici marturiile  geologului  Traian Trufin -a fost martorul mai multor intimplari stranii petrecute in Busteni.
https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/muntii-bucegi-energie
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: liviu86 din 04 Martie 2012, 00:36:48
Emisiunea a fost cu adevarat minunata. Nota 10. Lucruri ne mai spuse pana acum le-am auzit si m-au lasat cu anumite intrebari.
Trist cum noi distrugem tot si in dorinta noastra senzationala vrem sa vedem anumite lucruri, fara sa simtim chemarea...
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: uforever din 04 Martie 2012, 02:53:55
Citat din: liviu86 din  04 Martie 2012, 00:36:48
Emisiunea a fost cu adevarat minunata. Nota 10. Lucruri ne mai spuse pana acum le-am auzit si m-au lasat cu anumite intrebari.
Trist cum noi distrugem tot si in dorinta noastra senzationala vrem sa vedem anumite lucruri, fara sa simtim chemarea...

Salut Liviu, am cautat emisiunea, nu am avut noroc, nu-s talentat.Ai idee unde pot sa o vad? :roll: Hmmm...poate o postezi matale, eu am spus ca stau prost cu talentul... :-D
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: liviu86 din 04 Martie 2012, 13:06:51
Citat din: uforever din  04 Martie 2012, 02:53:55
Salut Liviu, am cautat emisiunea, nu am avut noroc, nu-s talentat.Ai idee unde pot sa o vad? :roll: Hmmm...poate o postezi matale, eu am spus ca stau prost cu talentul... :-D

Salutare! Daca as fi avut cu ce sa o inregistrez, faceam tot posibilul sa fie urcata. Dar am sa fac cautari, cum dau de ea am sa o postez.
Probabil in zilele urmatoare o sa apara.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Ganditorul din 04 Martie 2012, 13:26:20
Probabil ca in 2-3 zile vom putea sa vedem emisiunea aici :

http://www.antena2.ro/emisiuni/codul-lui-oreste (http://www.antena2.ro/emisiuni/codul-lui-oreste)
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: uforever din 04 Martie 2012, 16:04:11
Citat din: Ganditorul din  04 Martie 2012, 13:26:20
Probabil ca in 2-3 zile vom putea sa vedem emisiunea aici :

http://www.antena2.ro/emisiuni/codul-lui-oreste (http://www.antena2.ro/emisiuni/codul-lui-oreste)

Multumesc pentru ajutor!
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: florentin67 din 12 Martie 2012, 18:30:50
In cadrul emisiunii ''Codul lui Oreste " din data de 03.03.2012 , domnul Cristian Pompei a afirmat ca axa planetei s-a modificat cu 9 grade . Credeti ca este inceputul unui schimb al polilor geografici ? Vasile Lovinescu asociaza "Profetia Papilor", a sfintului Malachie , care se termina cu asasinarea ultimului papa , cu un schimb al polilor geografici . Avind in vedere ca actualul papa este penultimul din profetie , si ca exista o conventie care limiteaza numarul maxim al anilor de domnie al unui papa la 33 de ani ,  putem aproxima ca intr-un interval de timp intre 1 si 50 de ani , va avea loc un eventual schimb al polilor geografici . Eschimosii afirma ca anul trecut ziua polara a inceput mai devreme iar soarele nu mai rasare in acelasi loc ca in trecut ; pe you tube au aparut filme in care luna nu mai este orientata ca la fel fata de planeta noastra . O deviatie a axei planetei exista , problema este , cit de mare si cum o putem calcula ?
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Cautatorul din 13 Martie 2012, 00:48:33
Citat din: florentin67 din  12 Martie 2012, 18:30:50
In cadrul emisiunii ''Codul lui Oreste " din data de 03.03.2012 , domnul Cristian Pompei a afirmat ca axa planetei s-a modificat cu 9 grade . Credeti ca este inceputul unui schimb al polilor geografici ? Vasile Lovinescu asociaza "Profetia Papilor", a sfintului Malachie , care se termina cu asasinarea ultimului papa , cu un schimb al polilor geografici . Avind in vedere ca actualul papa este penultimul din profetie , si ca exista o conventie care limiteaza numarul maxim al anilor de domnie al unui papa la 33 de ani ,  putem aproxima ca intr-un interval de timp intre 1 si 50 de ani , va avea loc un eventual schimb al polilor geografici . Eschimosii afirma ca anul trecut ziua polara a inceput mai devreme iar soarele nu mai rasare in acelasi loc ca in trecut ; pe you tube au aparut filme in care luna nu mai este orientata ca la fel fata de planeta noastra . O deviatie a axei planetei exista , problema este , cit de mare si cum o putem calcula ?

Si care-i legatura cu Muntii Bucegi?
Nu am auzit pana acum de schimbarea polilor geografici. Am auzit vorbindu-se doar de schimbarea polilor magnetici.

Cat priveste axa Pamantului eu nu cred ca s-a modificat pentru simplul fapt ca Steaua Polara e tot spre nord, iar 9 grade ar fi foarte mult. Asta asa la o prima strigare...
Un manual de astronomie te-ar putea ajuta la calculul exact al pozitiei axei pamantului in raport cu stelele, Soarele, Luna, etc.
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Flight33 din 29 Iulie 2012, 08:57:14
Regina Elisabeta – Carmen Sylva care, fiind dotată cu o sensibilitate deosebită, a fost atrasă de la început de misterele Bucegilor pe care i-a parcurs călare şi pe jos, culegând de la localnici şi ciobani legendele care se mai păstraseră.
Tocmai ea a fost persoana care a lansat ipoteza, pe baza acestor legende, că sub platoul Bucegilor ar putea exista domenii subterane. În cartea sa "Poveştile Peleşului", în capitolul intitulat Cetatea Babei, se referă la o cetate în inima Bucegilor care ar avea încăperi subterane..................

n anul 1936, în câteva numere din revista ,,Etudes Traditionnelles" de la Paris, a apărut studiul Dacia Hiperboreană, care, după ce a fost tradus şi în limba italiană în anul 1984 şi republicat în Franţa în anul 1987, a apărut tradus şi la noi în anul 1994, sub titlul "Dacia Hiperboreană" în editura Rosmarin. În această carte, la pagina treizeci şi cinci, scrie: "În plus, Muntele Om este traversat de o grotă imensă care este una din cele mai mari din lume, în sensul că nu i s-a dat încă de capăt. A fost exploatată pe vreo douăzeci de kilometri şi atât."

Autorul studiului şi a afirmaţiei de mai sus este Vasile Lovinescu, suveranul "Prinţ al Arcanelor", decedat la Fălticeni, la 14 iulie 1984. De unde ştia Vasile Lovinescu de existenţa acestei grote imense cercetată deja, chiar parţial, nu rezultă de nicăieri........

Legendele muntelui Omul vorbesc de personaje care veneau din cer. Deşi monumentul de la Omul nu are coloane, cele trei mase de stâncă ale sale au fost denumite coloane (stâlpi), fiind identificate cu trei personaje mitologice: Uranus, Atlas şi Titan. Un munte de alături este denumit cu numele Pleiadelor şi altul se cheamă Bătrânele (Babele).......
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Flight33 din 29 Iulie 2012, 09:00:04
o parte de text din cartea lui Daniel Ruzo care se referă la Vârful Omul, parte extrasă dintr-un capitol care se numeşte Poarta Comorii. Din cele expuse rezultă că Vârful Omul este un important centru al unei reţele geodezice sacre şi că sculptura realizată pe stâncă ar permite aflarea unei direcţii imaginare, la capătul căreia, să se găsească intrarea (sau una din ele) într-un imperiu subteran, intrare care a şi sugerat titlul capitolului respectiv: "Poarta Comorii". Este evident că nu este vorba numai de o comoară materială, ci în special de una spirituală care să transmită informaţii de la un ciclu la altul al civilizaţiilor care s-au dezvoltat pe Terra din timpuri ancestrale.....
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: fiulploii din 14 Octombrie 2012, 12:53:13
Update :
http://www.rtv.net/romania-mistica-enigme-muntii-bucegi-gura-de-rai-tuneluri-secrete_48667.html (http://www.rtv.net/romania-mistica-enigme-muntii-bucegi-gura-de-rai-tuneluri-secrete_48667.html)

Numai mie mi se pare ca se agita apele intr=o anumita directie? Sau apar redactori noi care re-descopera subiectul . Insa, din cate stiu eu , nu poti sa scrii despre ce vrei tu intr-o redactie, adica poti sa scrii insa nu te publica si deci nu iti iei banii . Dar poate ca nu stiu eu bine .
Fragmentul de mai jos :
În timpul excursiilor lor, ei au descoperit locuri în care fie aparatele de fotografiat digitale se resetau din senin (Valea Albă, "La stâncă"), pentru ca apoi să-şi revină la fel de brusc şi inexplicabil, fie zone în care acestea se declanşau brusc şi chiar realizau fotografii foarte bun.

ce descrie oprirea aparatelor foto si alte fenomene conexe lor consider ca este adevarat . Asta fiindca mi s-a intamplat un lucru identic in timp ce vizitam un osuar - deschis publicului contra cost evident - intr-o catedrala din UK. Pana am intrat in incaperea respectiva am facut fotografii plus inca una din usa osuarului apoi, pauza de fotografiat  :-D pana la iesirea din osuar . Si am schimbat bateria si tot degeaba .
Titlu: Există o reţea de tunele fizice, reale, sub toată România
Scris de: jean din 11 Decembrie 2013, 10:09:52
Profesorul Constantin Bursuc afirmă că a pătruns într-o vastă reţea de galerii subterane artificiale. "Există o reţea de tunele fizice, reale, sub toată România. Eu am cartat, prin măsurători la faţa locului, doar unele dintre aceste căi de comunicaţie subterane, care se află la 4-5 km adâncime sub pământ", afirmă profesorul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/declaratia-halucinanta-a-unui-profesor-exista-o-retea-de-tunele-fizice-reale-sub-toata-romania_1336904.html#ixzz2n9Dvxt2N (http://www.realitatea.net/declaratia-halucinanta-a-unui-profesor-exista-o-retea-de-tunele-fizice-reale-sub-toata-romania_1336904.html#ixzz2n9Dvxt2N)

Titlu: Re: Există o reţea de tunele fizice, reale, sub toată România
Scris de: horia2008 din 11 Decembrie 2013, 10:56:14
Citat din: jean din  11 Decembrie 2013, 10:09:52
Profesorul Constantin Bursuc afirmă că a pătruns într-o vastă reţea de galerii subterane artificiale. "Există o reţea de tunele fizice, reale, sub toată România. Eu am cartat, prin măsurători la faţa locului, doar unele dintre aceste căi de comunicaţie subterane, care se află la 4-5 km adâncime sub pământ", afirmă profesorul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/declaratia-halucinanta-a-unui-profesor-exista-o-retea-de-tunele-fizice-reale-sub-toata-romania_1336904.html#ixzz2n9Dvxt2N (http://www.realitatea.net/declaratia-halucinanta-a-unui-profesor-exista-o-retea-de-tunele-fizice-reale-sub-toata-romania_1336904.html#ixzz2n9Dvxt2N)
Articolul asta bantuie pe net de prin 2008 si reluat periodic...
amintit si pe forum
indeed halucinant

Titlu: Re: Există o reţea de tunele fizice, reale, sub toată România
Scris de: tractorbeam din 11 Decembrie 2013, 11:02:11
Citat din: horia2008 din  11 Decembrie 2013, 10:56:14
Articolul asta bantuie pe net de prin 2008 si reluat periodic...
"..Deh, oamenii ie nervoshi, are arme, trage dom'le!..."  :evil:

Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Schiff din 11 Decembrie 2013, 22:52:20
Despre profesorul Constantin Bursuc, pot să vă spun că e ieșean, ca și mine, și că am stat cândva de vorbă cu domnia sa (a fost un interviu) despre un anume dispozitiv din sistemul de propulsie reactivă al aeronavelor și rachetelor pe care l-a inovat. Părerea mea formată atunci: omul e fără îndoială o inteligență vie, dar are o puternică înclinație spre mistificări și deducții hazardate. Ceea ce bănuiesc că e cazul și acum.

Ca să vă faceți o idee despre discuția avută prin 2000: omul proba un ajutaj inelar cu autoconvergență a jetului. Sigur, o inovație. Ajutaje inelare mai fuseseră probate de americani, de exemplu, dar nu sunt sigur că erau și cu autoconvergență. Un efect imediat, susținea profesorul, era cel al economiei de combustibil. Un al doilea, o eficiență sporită a tracțiunii. Perfect posibile, ambele, după logica minimei rezistențe. Dar completase și un caiet, olograf, cu texte (idei) pe marginea inovației, alături de poze și decupaje din reviste Știință și tehnică - poate și altele - elaborând o teorie nesusținută tehnic ori științific de calcule, cum că acea autoconvergență ar duce la efecte fizice nemaivăzute și în care se arăta convins că acesta e sistemul de propulsie a OZN-urilor, e ceea ce le conferă presupusa ionizare peliculară de suprafață etc.

Caietul arăta a ,,oracol" școlar sau jurnal de amintiri din anii 80, fără să facă lumină cu adevărat asupra fenomenelor conexe semnalate de el pe lângă autoconvergență. Singurele rezultate concrete constau ăn probele și măsurătorile în teren efectuate cu diverse dispozitive care evacuau gaze la mare presiune prin duza inovată de domnia sa și care clamau un raport tracțiune/consum sporit.

Cam așa cred că stă treaba și acum. Un chichirez o fi la mijloc, dar până la vastitatea conceptului expus mai sus cred că e cale lungă spre imposibil de parcurs.
Titlu: Re: Munții Carpații si anomaliile semnalate ....
Scris de: fiulploii din 24 Octombrie 2017, 00:17:52
Anomalii Munții Carpați
http://www.atlas-of-the-underworld.org/Carpathians/
Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Ganditorul din 13 Decembrie 2017, 18:13:38
Reiau acest subiect (si altele colaterale care rezulta din emisiune - subiecte prezente si pe aici, pe la noi ) cu ceva informatii ce sunt produse chiar de unii dintre noi - din moment ce "piesele grele" ale emisiunii sun fondatorii miscarii de urmarire si studiere a fenomenelor OZN in Romania.

Merita urmarita toata emisiunea (chiar si derapajele unor participani au partile lor interesante) dar despre "misterele din Bucegi" se vorbeste mai clar de la min 58 (desi se porneste din start - min 0 - de la o intamplare ciudata din Bucegi ).

https://www.youtube.com/watch?v=rmf88Bx-WbY (https://www.youtube.com/watch?v=rmf88Bx-WbY)

Titlu: Re: Munþii Bucegi ºi ciudãþeniile semnalate în zonã...
Scris de: Grifon din 16 Decembrie 2017, 00:56:13
Interesantă emisiunea din link - predilect pățania cu "schimbarea decorului" în zona menționată.
Inedită śi părerea generalului Streinu (sau, hm, nu doar părerea, ci și convingerea - dat fiind ca d-lui nu pare a avea modestia dubitativului) cum că bolovanii buclucași ar fi...ființe (teoria cu turboliții).
Mai puțin sigur ca domnia sa, mă voi îndoi totuși că bolovanii sunt entități - cel puțin nu în accepțiunea "conștienței de sine" pe care le-o acordă teoria d-sale).
Dar e clar totuși că zona are un specific aparte, ce permite "schimburi" energetice cu alte planuri. Presupun că "rearanjarea" decorului e legată, prin fidelă corespondență, de "rearanjări" de "dincolo" - și noima care a generat întreg ansamblul de metamorfoze îmi scapă, desigur...