Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

cea mai interesata stire :-D :-D :-D citiva (nu stiu ce dracu sunt)?...si-au batut joc de forumul asta. Unde sunt oamenii normali...une sunt Romanii care au multe de spus...unde sunt subiectele il atrageau si il chemau la discutie deschisa? Acum nimeni nu mai comunica cu voi, nimeni nu mai scrie ce simte, ce crede , ce trairi a avut... De ce mai desteptilor? DE CE??? V-ati batut joc de acest forum si de oamenii NORMALI , pentru ca VOI , cativa ;internet destepti;care (sanchi) le stiti pe toate, radeti de toti...ca nu scriu ca voi corect, ca sunt prosti, ca mint...si cautati numai sa-i eliminati si sa va prezentati voi dominanti si atoatestiutori. Mai mare rusinea...Nu mai sunt subiecte, si nimic interesant pe acest FORUM . Numai cativa care posteaza ce auALX gasit pe INTERNET. Alx a incercat cu cativa ani in urma sasalveze acest FORUM de voi...A simtit cese va intampla, dar din pacate toti colegii nostri de atunci (fiind scirbiti de astia care stiu "TOTUL" de a tot stiutorul "INTERNET", au cedat, si cum sestie ;cel mai ineligent renunta, au lasat pe FIRMAMENT "stelele" care acum si-au dat duhul si nu mai au nimic de spus ...Hai bai, ca v-am aruncat un"OS" ...ATAKE  :lol: :lol: :lol:oricum aaaaaaaaaaaalte subiete nu mai aveti.




Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

snapisrl





fiulploii


mariusvlad

https://youtu.be/WPETEez1k14

Și-a pierdut motivația de a trăi și o să vedem pe 4 decembrie daca chiar merita sacrificiul.
Cred că la ora asta unii sunt in joc de glezne.



panta_rh_ei

 Nu puteam pastra lumina doar pentru mine asa ca...m-am gandit ca-i bine sa ne luminam dimpreuna (poate era mai potrivita la pagina comica?).   https://www.descopera.ro/dnews/17836366-sunete-misterioase-cuba-produse-greieri
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

fiulploii


alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

prodcomb

#4452
Pare să fie ceva plumb. Lest la greu.
O fi de la bancomatul spart cu explozie.    :roll:

PS
poate fi o bucată de la o volantă a unui motor, care a fost supraturat și a rupt-o forța centrifugă
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

prodcomb

E ceva care ,,nu se învârte rotund": stricăciunile sunt prea mici pentru o masă de 30 kilograme aruncată de la zeci de metri probabil.
De asemenea, în lipsa unui reper măsurabil, este imposibil de aflat dimensiunile piesei.

Altfel, seamănă bine cu o bucată din volanta magnetoului drujbei Stihl.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit