Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => 2012 => Subiect creat de: zana@M din 21 Mai 2012, 14:34:35

Titlu: Despre 2012
Scris de: zana@M din 21 Mai 2012, 14:34:35
Un discurs interesant al printesei Japoniei despre 2012 ,OZN-uri ,Pamantul interior si Ascensiune.
Interesant ce spune despre guvernul (mondial) secret , gandesc ca se vor salva . Cu toate buncarele lor ,ei NU se vor salva.
Citit articolul...http://adevarul2012.blogspot.com/2012/01/printesa-japoniei-despre-2012-ozn-uri.html (http://adevarul2012.blogspot.com/2012/01/printesa-japoniei-despre-2012-ozn-uri.html)
Citat ''-In esenţă, noi, fiinţele umane, suntem Lumină şi Iubire, pentru că în inima noastră se află o parte din Creator, şi aceasta se reîncarnează... părăsind trupul fizic aici pe Pământ, spiritul merge mai departe, îşi continuă existenţă.''

Daca nu trebuie postat aici ,rog moderatorii sa-l mute... :-o
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: fiulploii din 21 Mai 2012, 19:32:26
Intrebarea mea este: cat de intoxicata cu informatii false e printesa ? :roll:
Pentru ca prin discursul asta nu face decat sa amplifice zvonurile catastrofice . Deci, e adevarat ca va fi o catastrofa insa ei nu se vor salva .
Voua ce va spune intuitia, incercand sa depasiti catastrofismul sau dorinta de ascensiune spirituala pe moca - adica gratis, fara efort individual  :-D
Parerea mea..
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: SLEAH19 din 21 Mai 2012, 20:12:54
  Televiziunea din China care va transmite Campionatul European de Fotbal 2012 din Polonia/Ucraina are un promo de prezentare a evenimentului mai mult decât interesant .
Pe langă durata neobişnuită de 3 minute şi 36 secunde , enorm pentru un promo, vedeţi şi voi ce imagini ciudate asociază evenimentului!
http://www.youtube.com/watch?v=YswPr7SdEBI&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=YswPr7SdEBI&feature=player_embedded#)!
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: fiulploii din 21 Mai 2012, 20:44:55
Interesant clipul !
Ce mi se pare mie curios e faptul ca sfarsitul lumii vine doar pentru rasa alba - sau ariana .
Chiar daca vorbim de mayasi , pentru ca zeii lor civilizatori au fost albi . Restul , la nivel mondial e doar un joc la nivel f inalt.
Parerea mea ..
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: zamotrak din 21 Mai 2012, 21:22:05
Ciudat acest promo.
La minutul  2.48  o lumina puternica se inalta la cer din ....Romanica!!?
Asa pare!
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mr din 21 Mai 2012, 22:22:12
Foarte interesant si cred ca deloc intamplator!
La momentul 0:08 apare o scena cu un mesaj clar, dupa parerea mea, comparabil pe undeva cu mesajele frescelor din Denver Airport.
Ia priviti tabloul! Ce avem? In primul rand in stanga jos, calul vanat al apocalipsei care simbolizeaza tot ce tinde sa piara in ghearele raului.... Apoi tabloul este completat cu simbolurile Europei avariate: turnul Big Ben, Poarta Brandenburg, catedrale gotice, Colosseum, turnul Eiffel. Si acest lucru cand? Cupa Euro 2012 ne plaseaza in luna iunie 2012...iar mingea de fotbal din dreapta jos intareste acest lucru. Tancurile din scena arata si cum se va produce "avarierea" la inceput...intrucat senilatele de la 1:53 par sa introduca o altfel de tehnologie a distrugerii. Posibil scenariu!?

Interesanta aparitia acelei echipe cu fetze sterse si foarte expresive negativ, ale caror ochi se inrosesc la un moment dat. Apoi animalele care se ridica din flacarile galbene si rosii... cred ca simbolizeaza ceva....gen ridicarea unor natiuni.
Pare ciudata, in calmul asta aparent care ne inconjoara, perspectiva unui razboi violent... dar cine stie ce planuiesc "mesterii"? Asa, din senin, a venit si 9/11...

Subliminal, se sugereaza ceva...
Asta la prima vedere....
Imi cenzurez imaginatia si iau ceva de scenarita...pe moment!  :-P
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Nox din 21 Mai 2012, 23:04:06
Dacă ar fi să pun un titlu la prezentarea respectivă cred că ar fi: Welcome to the Brave New World...
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: SLEAH19 din 21 Mai 2012, 23:19:07
 Să remarcăm şi faptul că tricoul lui Hacken Lee (un chinez!!??) ,din vestiar are nr.10 , dar la prima aliniere echipa e formată din 6 jucători , iar pe şorturile lor numerele sunt de la 1 la 6 , după ce mai pică bombe, ,,în teren" apar numărul 10 şi nr 8 , iar figurile de asiatici din teren se înmulţesc.

    Pe de altă parte tensiuni cu privire la participare au existat până acum o săptămână:
Mai mulți demnitari ai Europei printre care Jose Manuel Barroso, Angela Merkel, dar și  oficiali din delegația Belgiei au declarat că nu vor participa la turneul final al Campionatului în cazul în care Ucraina nu va rezolva în scurt timp situația Iuliei Timosenko.
  Uniunea Europeană a decis astăzi să nu ceară un boicot al meciurilor ce urmează să se desfăşoare în Ucraina în cadrul campionatului european de fotbal, organizat împreună cu Polonia, dar miniştrii de externe din cele 27 de ţări comunitare au decis să îngheţe orice convorbiri cu Kievul legate de acordul de asociere sau de o integrare mai mare economică. Uniunea Europeană critică modul în care autorităţile de la Kiev se comportă cu fostul premier, doamna Iulia Timoşenko. Liderii Uniunii Europene consideră cazul fostului premier drept unul motivat politic.
http://www.europalibera.org/archive/news/20120514/445/445.html?id=24580785 (http://www.europalibera.org/archive/news/20120514/445/445.html?id=24580785)
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Siberia din 22 Mai 2012, 00:25:44
Interesant clip de promovare. Nu se poate spune ca nu e bine realizat  :wink:
   Ce mi s-a parut la fel de interesant ca si imaginile prezentate a fost muzica aleasa : Ridica-te Rusie si aparati credinta ! Poate ati recunoscut Prosanie slavianki aka Farewell of Slavianka. Un ramas-bun rusesc cantat si inaintea bataliei de la Moscova...
   Nu stiu ce canta ala in chineza, dar ar fi interesant de aflat  :-D

Oricum, se pare ca unii sunt pregatiti pentru orice fel de scenariu... China nu doarme...
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: kandaon din 22 Mai 2012, 00:45:12
Nu vreau sa par ca tai din avantul conspirationist, e posibil sa fie si ceva mai mult decat un simbolism simplu si fiecare poate sa creada ce vrea.

Parerea mea insa e ca acel clip de promovare vrea pur si simplu sa atraga un public cat mai numeros din China, care cu toata marimea ei nu prea e o putere in fotbal, chiar din contra.
Fiind vorba de campionatul European si stiindu-se pasiunile starnite de fotbal (a fost chiar un razboi adevarat inceput de la un meci de fotbal, daca nu ma insel intre Honduras si Salvador sau oricum ceva prin America Latina) ei au prezentat totul in nota unui razboi.

Stiind si ce macel a fost in Europa in al doilea razboi mondial, or fi crezut ca e un simbolism potrivit, si cu asta atrag si atentia unui numar mai mare de telespectatori chinezi.

Imi amintesc ca am citit odata undeva intamplator despre manifestatiile de strada din Japonia (unele chiar destul de mari sau violente) indreptate impotriva prezentarii de telenovele coreene la televiziunile de acolo, ca sa nu mai spun de alte ciudatenii de prin Japonia, din domeniul asta al "artei" si care la noi ar fi cam socante sau stranii.

Eu nu cred ca e ceva ascuns in clipul ala, l-au facut asa doar ca sa atraga atentia si interesul
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Nicipreaprea din 22 Mai 2012, 01:45:22
Mie clipul imi sugereaza altceva, destul de banal.
Competitia intre popoare trebuie sa existe numai in arenele sportive. Altfel ne ducem dracului... toti ...
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: fiulploii din 22 Mai 2012, 01:51:59
Ideea ar fi urmatoarea dupa ce am vorbit cu un cunoscator in domeniul manga style
http://en.wikipedia.org/wiki/Manga (http://en.wikipedia.org/wiki/Manga)
China fiind o tara care a pierdut razboiul - totusi - in anime-urile promovate de ea este cel putin un  personaj care distruge cladiri, orase sau planete . Ar fi vorba de o echilibrare   in arta vizuala a acestui popor si nu numai , mai ales ca filosofia si conceptiile lor de viata sunt diferite de ale occidentului .
La cat de mult interogheaza Baidu pe aici si pe alte site-uri , nu ar fi exclus sa fi cules ceva informatii care puse in promo, se intorc la noi spre a ne face sa ne invartim in cerc . Si uite asa ne e mintea ocupata cu conspiratii false in timp ce realitatea curge pe langa noi, insa cu noi  :lol:
Parerea mea..

P.S. Chinezii sunt buni comercianti , daca piata e avida dupa conspiratii catastrofale atunci se vine in intampinarea si satisfacerea acestei nevoi . Combinat cu ce zicea mai devreme colegul @kandaon
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Ganditorul din 22 Mai 2012, 08:21:54
Indiferent de explicatiile mai culte sau mai putin culte privind acest clip asocierea dintre sport si razboi/distrugere este complet idioata, cretina, oligofrenica.
Cred ca sub bunul obicei chinezesc de a copia totul ... probabil ca pe undeva in imensitatea Chinei au si o copie a Hollywood - lui, cu tot cu mentalitatile lui "artistice" apocaliptice.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Siberia din 22 Mai 2012, 08:29:51
   O fi vreun trend mondial pe care unii dintre noi nu-l inteleg, acesta cu sportul asociat unor imagini distructive, din moment ce si BBC dintr-un spirit la fel de competitiv comercial, a lansat un videoclip de promovare a olimpiadei de la Londra, care incepe cu niste copii cantand: Londra arde ! (London is burning, fetch the engines...) - imaginile prezentand incendiul din 1666 si din al doilea razboi mondial urmate de altele ale unor vremurile innoitoare de (re)constructie (a stadionului olimpic, alea alea) ?
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Ganditorul din 22 Mai 2012, 09:00:49
Nu este un "trend" ci rezultatul clar al faptului ca la "butoanele lumii" sunt niste indivizi cu bubitza la cap.
Pentru ca inainte de a exista cel care a avut "inspiratia" sa faca aceste clipuri a fost cineva care a comandat, finantat si mai apoi a fost multumit de "produsul" pe care a dat banii.
Prin comparatie acum cateva zile era interzis prin Turcia un clip care infatisa un tip tuns scurt si cu mustacioara care urla ceva pe ecran ... pentru ca reintruchipa "raul suprem" - adica pe pe Hitler. Era socotit un clip "malefic" ce trebuie interzis.
In schimb aceste clipuri care promoveaza razboiul atomic, distrugerea, crima sunt "benefice" si au avut OK-ul de a iesi pe piata !!
Pai credeti ca-s sanatosi la cap cei care au facut si finantat aceasta "comanda"  ? Sa vrei distrugerea Europei (ca de asta e vorba in "propozitie") si s-o manifesti cu asemenea ura viscerala in contextul unor manifestari sportive este ceva de factura medicala - "deviatie psihiatrica extrem de periculosa" si ar trebui sa stea dupa gratii cu dusuri reci ...nu la "butoanele lumii".
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mr din 22 Mai 2012, 10:07:15
Mi-as dori sa pot impartasi doar interesul comercial, ce-i drept promovat cam ciudat prin acest clip, al chinezilor care si-au dezvoltat foarte mult piata fotbalului. Dar nu pot in totalitate, mai ales ca acest interes este unul real.
China, oricat am vrea sa credem, nu este de capul ei. Asa cum nici o natiune de pe pamantul asta nu mai este de capul ei. Fie doar urmarind globalizarea economica...

Arta manipularii vizuale (si nu numai) este dusa la extrem astazi si, din pacate, tot ce tine de piata se bazeaza foarte mult pe acest lucru. Reclamele au ajuns sa fie acceptate ca fiind ceva normal, iar comportamentele maselor sa fie foarte usor cuantificate in functie de continutul lor. Continut care, pe langa obiectul principal poate ingloba extrem de multa informatie, inclusiv din domenii de care multi dintre noi nu avem cunostinta. Si asa ne trezim ca avem pareri, ganduri...

E bine ...cu binele. Insa doar atunci cand il cunosti. Ca sa-l cunosti, la modul cel mai real, trebuie sa iei contact cu raul. Alta cale nu e. La nivel rational, mental aceste notiuni par relative. La nivel de senzatie, ptr cine a avut-o efectiv, dispare relativitatea si apare polaritatea. Si apoi pozitionarea concreta...

Lumea asta in care traim astazi se pare ca vrea sa-si atraga cu orice pret experienta reala a raului. Si ma repet iar, priviti in jurul vostru cata separare este si cat egoism ne ghideaza existentele, sub masca unui aparent bine. In acest context, tinand cont ca unii au prevestit de multa timp aceste vremuri, tendinta de distrugere ma astept sa acapareze si mai mult mentalul colectiv, pana si in cele mai "albe" si banale segmente ale sale. Fotbalul "profesionist"este un joc agresiv, cu mult consum de energie mentala consumata mai ales in afara terenului, o adevarata gaura neagra a sufletelor. Acum cred ca si-a capatat un clip de promovare pe masura... :)

Nu cred ca ne ajuta cu nimic clasificarea psihico-medicala severa a sforarilor. Ei dicteaza directiile indiferent de exterior. O fac neperturbati. Si nu cred ca mai tine de ratiune....ci de soarta (mai exact de un interes/plan superior ratiunii) ce se intampla cu lumea.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: fiulploii din 22 Mai 2012, 11:27:03
Spiritul competitiv este sustinut de ideea apartenentei la o tabara sau alta din competitie si trebuie mentinut permanent treaz acest spirit , altfel se moleseste . Competitia este vazuta tot mai des ca o confruntare de forte , pe toate planurile . Revenind la fotbal , confruntarea asta se traduce si prin : care galerie e mai tare ceea ce poate duce la vanzari enorme de vuvuzele - de exemplu  :lol: , adica fiecare sa isi ia cate 2 si nu una . Pregatirea pentru o lupta - de concurs - se face prin inducerea sentimentului ca celalalt iti este adversar de moarte fiindca cica castiga infruntarea mentala - infruntare ce se petrece inainte de orice meci , in clipele de dinaintea inceputului - acela va castiga si in teren.
  Cum era o lozinca din vremurile tulburi de razboi : Totul pentru front , totul pentru victorie !
Ca aceasta motivare mentala poate sa actioneze si in afara jocului sportiv nu poate fi decat un lucru bun - pentru unii - in contextul actual .
   Cum spunea si colegul @mr , motive de ordin superior ratiunii umane neinformate ne conduc cu forta - din punctul nostru de vedere - catre un bine pe care nu suntem in stare sa-l vedem sau sa-l percepem , si asta din cauza lipsei de informatii veridice globale.
   Si poate ca nici Aia-de-sus nu sunt omogeni in gandire si actiune . Trendul asta de violenta ce aduce bani multi unora este o incercare de abatere a cursului normal - care oricum vine.
   Ca sa construiesti ceva nou in acelasi loc trebuie intai sa darami- sa distrugi .
   Poate .
   Doar o parere.
 
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Xanadron din 22 Mai 2012, 11:52:05
Subscriu la opinia colegului mr ("Fotbalul "profesionist"este un joc agresiv, cu mult consum de energie mentala consumata mai ales in afara terenului, o adevarata gaura neagra a sufletelor. Acum cred ca si-a capatat un clip de promovare pe masura...")

Sportul asta atit de obsesiv promovat - care nu mai e demult un simplu joc si nici macar o simpla afacere - reprezinta clar una din tentaculele strategiei "paine si circ", unii sustinind c-ar fi si o modalitate de deturnare a energiilor "tribaliste" ale microbistilor pe carari nonviolente (n.b. Care nonviolentza pe stadioane? Pina si-n fatza TV-ului rabufnesc instincte...)
In timp ce aia de la butoane :evil: si-ar vedea bine-mersi de globalizarea incluzind nivelarea... in jos a "turmei" atit de usor manipulabile-n directii derizorii, fotbalul ar ramine deci un gen de surogat nationalist

Analistii astia, chiar daca ceva mai clarvoyanti decit aia de toaca doar marunt transferurile, amantele, averile fotbalistilor etc., mi par insa cam optimisti. :-D Fie si doar fiindca uita de "loosh"-ul produs (si probabil recoltat unde trebuie) in cantitati enorme SI din zona asta cu aura gri-inchis a fotbalului. Chiar daca lipseste acum singele gladiatorilor.

Revenind insa strict ontopic, pot spune doar ca evolutia chinezilor - ca sistem deloc separat de scenariul global actual, zic eu - ma surprinde continuu in ultima vreme.
Nu doar ca experiment socialist-corporatist straniu, cu nuantze fasciste (ce 'reaku :evil: comunism mai e ala cu miliardari clonati pe banda rulanta, inclusiv din tagma politicului?) :roll:

Mai clar: nici eu nu cred in asperitati reale intre China si SUA de pilda, nici macar intre tarile BRIC si restu' sforarilor "WASP", in ciuda dezinformarilor pe diverse canale (de la Benjy Fulford & David Wilcock, care vad in chineji "baietii buni" ce-or sa ne dea Free Energy si alte alea, pina la intoxicatorii cu presupuse strategii tip "Anglo-Saxon Mission").

Si mai clar: de-o fi sa "treaca" de votul celor 300, 33 sau 13 decizia depopularii Terrei (WW-III etc), inclin sa cred ca toate guvernele lumii asa-zis civilizate or sa joace-n filmul asta. :| Egal daca-i vorba de-o coproductie cu unii ET :-( sau nu prea.
Iar semnele premonitorii imi par totusi - din pacate - evidente.

P.S. D'accord si cu fiulploii deci pe o anume latura, hai sa-i zicem darwinist-luciferica. Cu observatia ca "binele" pe care ni l-ar dori Arhontii e tare relativ... 8-)
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Ganditorul din 22 Mai 2012, 12:40:59
Chestia cu "promovatul" unui sport, care oricum aduce mai multe castiguri decat oricare altul, prin "bomba atomica si mitraliera" nu tine. E ca si cum ai face apologia infractiunii invitand suporterii sa vina "blindati" cu tot ce pot face rost din vechile cazarmi dezafectate din Europa. Ca suporter m-as tine dracului cat de departe de un stadion in care se promoveaza ca atitudine "sportiva" apelarea la bomba atomica si mitraliera ... asa ca or sa fie castiguri cam "jumatatea lui 5" - daca stiti simbolul asta "electoral".
Ramane doar varianta dementei unora de la "butoane" care-si folosesc deja armatele de suporteri pe post de armata privata. Un incident cat de mic la o manifestare sportiva de acest nivel poate declansa evenimente de anvergura, de tip "lovim terorismul" oriunde ar fi el, in orice tara. Asa ca "viziunile" comerciale din aceste 2 clipuri nu au nici o legatura cu sportul - fie sunt rezultatul unui stadiu final al unei demente "la nivel inalt", fie sunt preludiul unui dezastru anuntat.
Noi oricum ne-am aliniat acestei tendinte cu ajutorul "fratilor" englezi - toti infractorii din Londra "olimpica" au fost declarati oficial romani - iar un cutit sau poate un pistol or avea si ei in dotare ca sa se inscrie in "tabloul olimpic apocaliptic general" (cat de romani sunt cu adevarat nu o sa aflam niciodata - ca nu le tine nimeni evidenta ... doar ii deporteaza in viitoarea Gypsy Land)

"..."Le dăm bilete (infractorilor n.a.) ca să se întoarcă în România, dar revin mereu aici. E ca o ușă turnantă", a afirmat și Nickie Aiken, membru al Cabinetului Consiliului Westminster pentru protecţia comunităţii

http://www.evz.ro/detalii/stiri/presa-romanii-duc-hoti-de-buzunare-cersetori-si-prostituate-pentruolimpiada-de-la-londra-9781.html (http://www.evz.ro/detalii/stiri/presa-romanii-duc-hoti-de-buzunare-cersetori-si-prostituate-pentruolimpiada-de-la-londra-9781.html)

Pana la urma intrebarea cea mai importanta cred ca este - Cele doua clipuri sunt un avertisment sau un preludiu cu privire la un viitor posibil ?
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: StarDust din 22 Mai 2012, 15:38:34
Citat din: Nicipreaprea din  22 Mai 2012, 01:45:22
Mie clipul imi sugereaza altceva, destul de banal.
Competitia intre popoare trebuie sa existe numai in arenele sportive. Altfel ne ducem dracului... toti ...

Si mie clipul mi-a creat aceeasi impresie! Si anume, ca doar in domeniul sportiv ar trebui sa existe competitii intre natiuni, altfel... ne cam paste ceea ce se vede in fundalurile din clip. Poate, in fond si la urma urmei se vrea un mesaj pacifist, expunand ororile unui posibil viitor razboi.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: SLEAH19 din 22 Mai 2012, 16:41:41
Citat din: StarDust din  22 Mai 2012, 15:38:34
.... Si anume, ca doar in domeniul sportiv ar trebui sa existe competitii intre natiuni, altfel... ne cam paste ceea ce se vede in fundalurile din clip. Poate, in fond si la urma urmei se vrea un mesaj pacifist, expunand ororile unui posibil viitor razboi.

   In societatile unde  esti strans de coe..rcitive ca sa nu incalci legile , stadioanele raman printre putinele ,,supape" ale societatii unde poti merge sa injuri sa urlii si sa te refulezi de stresul acumulat in cotidian, apoi pana pe joi, nu mai ai nevroze. Nu degeaba unele firme vestice au inventat camere in care expun in marime naturala replici ale sefilor din cauciuc si la pauze se face coada , care mai de care doreste sa-i care ,,sefului de cauciuc'' cateva scatoalce in mufa , apoi merge din nou la locul de munca si este mult mai eficient.

  Tot asa si la nivel de orase, regiuni sau tari , confruntaterea prin sport poate regla pentru moment orgoliile . Imi aduc aminte de partida de fotbal dintre SUA si Anglia de la CM 2010 din Sud Africa cand scorul a fost de 1-1, cata ironie a fost de ambele maluri ale Atlanticului , sa vorbit de partida castigata de SUA impotriva Angliei cu 1-0 in 1950 la CM Brasil si de acolo s-a ajuns cu retorica  la Razboiul de Independenta.
  Sau in 2006 la CM Corea /Japonia  cand Iranul a invins SUA cu 2-1,  tot Iranul a iesit in strada si a sarbatorit ca si cum au invins diavolul american  in razboi armat. Doar pe stadioane o natiune mica poate sa invinga una mare.
De aceea se hranesc iluziile popularizand fotbalul la nivel mondial fara granite , religii, nivel economic etc.

Vad ca filmuletul nu mai poate fi accesat din cauza de drepturi de autor. Poate nu le-au placut lu Baidu recenziile de pe forum .
Avem mai jos varianta domestica a promo-ului de 30 sec.
Eu totusi ma intreb.. ce 'reak cauta calul apocaliptic in clip , ca doar nu e simbol european.

    2012歐洲國家盃100日倒數大典 (http://www.youtube.com/watch?v=QXzgtjTxO-U#)

PS. Topicul asta ar trebui alipit la cel cu zvonerii si raspandacii despre 2012, a lu Xanadron
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Siberia din 22 Mai 2012, 18:19:23
   SLEAH, daca vei da o cautare in iutub sub forma chinese euro 2012 vei observa ca mai exista doua clipuri ramase pe net. Unul dintre ele are la descriere si traducerea aproximativa (realizata cu un robot) a versurilor cantecului si.... da... totul este doar despre sport... adica, asa cred  :? :-D
   Daca vremea care se schimba rapid si cutremurul fac parte din strategia sportiva, sau tancurile si parasutistii din cantec sunt defapt descrieri simbolice ale jucatorilor de pe teren, inseamna ca e doar o reclama nevinovata  :-D


   Pe de alta parte, in urma cu 20 de ani tin minte ca niste suporteri ai sportului rege erau inarmati pana-n dinti prin Serbia... Asa ca nu ma mai mira nimic. C-o fi stadionul din Gdansk ala din animatie sau nu, deja m-am obisnuit cu toate scenariile astea "vesele". Astept sa treaca Venus prin fata Soarelui inainte de Euro 2012 ca sa ma delectez cu ce-o fi sa vina dupa aia !
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: SLEAH19 din 22 Mai 2012, 18:23:49
Erata:

CM din Corea/Japonia a avut loc in 2002.

2006 a fost de fapt anul in care Germania a rămas fără bere. Acolo s-a jucat meciul Iran vs. SUA  2-1.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: abyss din 22 Mai 2012, 22:12:53
In legatura cu olimpiada de la Londra era parca si o carte (de joc) Iluminati... cu Big Ben cazand etc etc si personaje in culorile cercurilor olimpice. Sau ma inseala memoria foto :) ?
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Siberia din 22 Mai 2012, 23:40:33
Citat din: @biss din  22 Mai 2012, 22:12:53
In legatura cu olimpiada de la Londra era parca si o carte (de joc) Iluminati... cu Big Ben cazand etc etc si personaje in culorile cercurilor olimpice. Sau ma inseala memoria foto :) ?

Nu te inseli.
   S-au dat pareri ca aceeasi carte ar fi fost folosita si pentru cutremurul din Japonia - existand o asemanare cu un turn din Tokyo; din pacate turnul din Tokyo avea 4 ceasuri :-D)
   Apropos de asta: ati observat ca in videoclipul chinezilor, ceasul arata cam aceeasi ora (ceva in jur de 10 si 6 minute) pana in momentul in care explodeaza ? Inainte de explozie arata cu totul alta ora: credeti ca e doar o scapare de-a lor ?
   Revin un minut la chestia cu "promovarea" acestor sporturi prin reclame de genul acesta: cum promovezi sportul rege printr-o reclama care circula intr-un cerc restrans ? Chinezaria productie Hong Kong este postata pe pagina de FB a lui Hacken Lee ( http://www.facebook.com/LeeHackenForum (http://www.facebook.com/LeeHackenForum) ), a producatorului Zoo Music si in 2-3 variante ramase pe Youtube.
   Videoclipurile pentru promovare efectiva - numite mai sus "domestice" -sunt pline de sclipici pe tricoul si pe incaltarile sport ale lui Hacken si nici urma de razboi. Deci despre ce promovare vorbim ?


In fine ...

Atasez cardul pentru dezastre combinate... cu toate ca daca ati privi tot setul de carti Illuminati NWO din 1995 sunt cateva carti despre care nu vorbeste nimeni... si care sunt jucate foarte des...
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: abyss din 23 Mai 2012, 01:16:04
Citat din: Siberia din  22 Mai 2012, 08:29:51
   O fi vreun trend mondial pe care unii dintre noi nu-l inteleg, acesta cu sportul asociat unor imagini distructive, din moment ce si BBC dintr-un spirit la fel de competitiv comercial, a lansat un videoclip de promovare a olimpiadei de la Londra, care incepe cu niste copii cantand: Londra arde ! (London is burning, fetch the engines...) - imaginile prezentand incendiul din 1666 si din al doilea razboi mondial urmate de altele ale unor vremurile innoitoare de (re)constructie (a stadionului olimpic, alea alea) ?
1666- londra reconstruita de masoni... a fi Noul Ierushalaim adica Zion adica priviti ce cuvant reiese din logoul jocurilor olimpice:



(http://www.thetruthbehindthescenes.org/wp-content/uploads/2012/05/zion-logo-olympics-2012-200x300.jpg)


alte detalii raspandite in engleza aici =>[size=78%]http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/05/22/london-olympics-2012-games-rumors-false-flag-operation/ (http://www.thetruthbehindthescenes.org/2012/05/22/london-olympics-2012-games-rumors-false-flag-operation/)[/size]




In legatura cu chinezaria de futbol - sport la care eu nu ader, in fine, si videoclipul aferent, pot spune ca-mi evoca prin acel "now" repetat la infinit adica in traducere "acum""acum""acum""acum""acum""acum" si tot asa ca acum e momentul final scris si pe "balon" cu indicativul T(ango)12 - T12, si ca eroul-jucator(leul) redesteptat prin forta interioara invinge clonele-far´de suflet(himera). Cu alte cuvinte "noi cei cu spirit", acum, vom invinge armatele si toate armele din lume inclusiv Himera din spatele trupurilor ce nu au suflete.
Mai sunt si alte simboluri dar nu le mai discut, le-ati sesizat deja prea bine.

Totusi mesajul printesei japoneze postat de catre Zana@m mi se pare de 1milion de ori mai cool, ala mesaj tare de tot... Si iata si conferinta la care face referire:  http://www.pythagorasconferenceglobal.com/ (http://www.pythagorasconferenceglobal.com/)


si un clip de la link-ul de mai sus (anunaki&Co):
Michael Tellinger Featured Guest Speaker at the Pythagoras Conference 2012 (http://www.youtube.com/watch?v=8VbsL5Ena6w#)


Pentru @Zamotrak:
Romanik nu e cu "raza" dar e cu o harta cam ciudata prezentata:
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: zana@M din 24 Mai 2012, 12:28:23
Citat din: fiulploii din  21 Mai 2012, 19:32:26
Intrebarea mea este: cat de intoxicata cu informatii false e printesa ? :roll:
Pentru ca prin discursul asta nu face decat sa amplifice zvonurile catastrofice . Deci, e adevarat ca va fi o catastrofa insa ei nu se vor salva .
Voua ce va spune intuitia, incercand sa depasiti catastrofismul sau dorinta de ascensiune spirituala pe moca - adica gratis, fara efort individual  :-D
Parerea mea..

Un raspuns pentru fiulploii -la cat de intoxicata e printesa japoneza cu informatii false
Apocalipsa au trait-o toate generatiile (de la Noe si pana azi).Nu se poate spune, ,APOCALIPSA  vine intr-o secunda si distruge Pamantul cu ttot ce are Nu suntem intoxicati ci,  sunt realitati , schimbarile sunt vizibile . :roll:
Uite aici un link foarte interesant pe aceasta tema...
http://www.prieteni.ro/tentatii/articole/articol-Anul_2012_si_schimbarile_majore_prin_care_trecem-0-194.html (http://www.prieteni.ro/tentatii/articole/articol-Anul_2012_si_schimbarile_majore_prin_care_trecem-0-194.html)

Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra.Ce spune el??
''Cea de-a 5-a Lume se sfarseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit '' Apocalipsa'' sau Revelatia si inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU '' Sfarsitul Lumii'' , asa cum multi considera in mod eronat. Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni.''

''Ceea ce se afla dincolo de 2012 este ascuns perceptiei noastre la ora actuala, desi nivelul constiintei umane se eleveaza pe masura ce ne apropiem de acel prag de trecere in a 4-a Dimensiune, adica o vibratie mult superioara. Acest lucru va revela tuturor fiintelor faptul ca nu suntem cu nimic separati de Creator.''
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: fiulploii din 25 Mai 2012, 01:13:14
Citat din: zana@M din  24 Mai 2012, 12:28:23
Un raspuns pentru fiulploii -la cat de intoxicata e printesa japoneza cu informatii false
Apocalipsa au trait-o toate generatiile (de la Noe si pana azi).Nu se poate spune, ,APOCALIPSA  vine intr-o secunda si distruge Pamantul cu ttot ce are Nu suntem intoxicati ci,  sunt realitati , schimbarile sunt vizibile . :roll:
Uite aici un link foarte interesant pe aceasta tema...
http://www.prieteni.ro/tentatii/articole/articol-Anul_2012_si_schimbarile_majore_prin_care_trecem-0-194.html (http://www.prieteni.ro/tentatii/articole/articol-Anul_2012_si_schimbarile_majore_prin_care_trecem-0-194.html)

Nu te supara , nu ai dat un raspuns ci ai facut doar o declaratie  :-D , inclusiv articolul din link se incadreaza la capitolul declaratii ..anonime . Si declaratia nu e sustinuta de vreo dovada din al meu punct de vedere.
Articolul acela il consider varza fara nici o suparare . Reteta este urmatoarea : luam niste elemente disparate , pornind de la stiinta , preferabil fizica, chimie si preferabil neverificabile de catre oricine - si ajungand la pure speculatii - preferabil situate in trend- le amestecam si creem o falsa legatura intre ele care ne sustine ideea .
Evident, parerea mea.
Cum tot parerea mea e ca si casa regala japoneza nu e de sine-statatoare , adeca independenta .   
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: SLEAH19 din 05 Iunie 2012, 16:58:10
  Dacă există ,,beneficiari" există şi întreprinzători.

-Vrei un apartament la bunker cu piscină şi grădină , pentru caz  de apocalipsă, care o fi ea ?

-Ia de la băieţii!

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2127759/Apocalypse-Doomsday-shelter-built-Kansas-prairie.html (http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2127759/Apocalypse-Doomsday-shelter-built-Kansas-prairie.html)
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: jean din 12 Iunie 2012, 12:37:31
Incepand de azi 12.06.2012, mai sunt exact sase luni pana vine sfarsitul lumii. V-ati pregatit?...
Rezonanţa Schumann, centura fotonica, planeta mortii Nibiru, vulcani, asteroizi Unde sunt?...
Nimic din toate astea nu sa intamplat. Cum spuneam mai de mult, sunt virusi ai mintii lansati de unii cu un scop sau nu. Nu uitati de versetul biblic cu profetii mincinosi. In rest sa auzim de bine.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: fiulploii din 12 Iunie 2012, 13:19:26
Citat din: jean din  12 Iunie 2012, 12:37:31
Incepand de azi 12.06.2012, mai sunt exact sase luni pana vine sfarsitul lumii. V-ati pregatit?...
Rezonanţa Schumann, centura fotonica, planeta mortii Nibiru, vulcani, asteroizi Unde sunt?...
Nimic din toate astea nu sa intamplat. Cum spuneam mai de mult, sunt virusi ai mintii lansati de unii cu un scop sau nu. Nu uitati de versetul biblic cu profetii mincinosi. In rest sa auzim de bine.
Imi incerc eu norocul, colega @jean
- rezonanta Schumann e sub tine  :-D sub noi
- centura fotonica nu e in spectrul vizibil si poate nu e centura
- Nibiru poate ca este planeta vietii daca luam in considerare ca realitatea in care traim e Maya - Iluzie - cum spuneau cei vechi si intelepti iar simbolurile lumii actuale sunt simbolurile lumii vechi insa cu sens rasturnat
- vulcani si cutremure - adaug eu - pai s-au cam inmultit anul asta si apar - la cutremure ma refer in locuri unde nu prea au ce sa caute acolo
- asteroizii is prin preajma si acolo au fost dintotdeauna
De intamplat , toate se intampla cu sau fara voia noastra .
Virusii mintii ? Daca ne uitam la mass-media nu ii vedem fiindca sunt deja in  noi , parte integranta dintr-un joc mai mare .
  - versetul biblic cu profetii minciunosi e tot acolo si e discutabil fiindca indeamna la pasivitate .

Cele zise mai sus nu inseamna ca vine sfarsitul lumii in 20,12,2012   care oricum , s-a amanat .
Insa, ceva se intampla cu planeta asta si nu o poate nega nimeni.
Evident , doar parerea mea ... supusa greselii .
O mie de ani pace ! 
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mr din 12 Iunie 2012, 15:24:17
Citat din: fiulploii din  12 Iunie 2012, 13:19:26
Insa, ceva se intampla cu planeta asta si nu o poate nega nimeni.
Cred ca e cea mai buna dovada ...si oarecum legata de modul extrem de superficial si separant cu care o trateaza populatia umana (aici ma refer la masa critica care da tonul). O cauza poate fi chiar pasivitatea rezultata din interpretarea gresita a textelor stravechi (de exemplu, pe mine nu ma indeamna deloc la pasivitate Noul Testament), prilej bun pentru ca cei distructivi sa actioneze in voie.
Acest fapt poate fi socotit ca fiind o apocalipsa.

Si oricum omul nu crede pana nu se intampla cate ceva. Mereu este suprins de cate un eveniment de amploare. Dar, pana la eveniment, suduie si ridiculizeaza...
Ar trebui sa invatam sa gandim ca unul, sa avem grija comunitate si de natura, de planeta. Prea mult, dovedit, pentru mintile noastre inguste! Degeaba sunt si oameni in regula daca tonul este dat de mediocri. Efectele sunt ale umanitatii ca intreg. Ne meritam soarta, nimic de zis! :)
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: elena78 din 12 Iunie 2012, 18:44:48
Citat din: Siberia din  22 Mai 2012, 23:40:33
Nu te inseli.
   S-au dat pareri ca aceeasi carte ar fi fost folosita si pentru cutremurul din Japonia - existand o asemanare cu un turn din Tokyo; din pacate turnul din Tokyo avea 4 ceasuri ;D )
   Apropos de asta: ati observat ca in videoclipul chinezilor, ceasul arata cam aceeasi ora (ceva in jur de 10 si 6 minute) pana in momentul in care explodeaza ? Inainte de explozie arata cu totul alta ora: credeti ca e doar o scapare de-a lor ?
   Revin un minut la chestia cu "promovarea" acestor sporturi prin reclame de genul acesta: cum promovezi sportul rege printr-o reclama care circula intr-un cerc restrans ? Chinezaria productie Hong Kong este postata pe pagina de FB a lui Hacken Lee ( http://www.facebook.com/LeeHackenForum (http://www.facebook.com/LeeHackenForum) ), a producatorului Zoo Music si in 2-3 variante ramase pe Youtube.
   Videoclipurile pentru promovare efectiva - numite mai sus "domestice" -sunt pline de sclipici pe tricoul si pe incaltarile sport ale lui Hacken si nici urma de razboi. Deci despre ce promovare vorbim ?


In fine ...

Atasez cardul pentru dezastre combinate... cu toate ca daca ati privi tot setul de carti Illuminati NWO din 1995 sunt cateva carti despre care nu vorbeste nimeni... si care sunt jucate foarte des...

daca  cititi textul din cartea  de joc  cu  imaginea ,,Combined  Disasters ,,  ea explica  ne face referire la   doua dezastre -catastrofe in acelasi loc ... ....ma intreb oare  guvernul  ocult ce va pune la cale  de data asta????vom trai si vom vedea ce se va intampla...

(MUST SEE!) London Olympics 2012 Illuminati Card Game NWO Zion False Flag Attack?.avi (http://www.youtube.com/watch?v=4s-UWBzZiG0#)


Citat din: Siberia din  22 Mai 2012, 23:40:33

   S-au dat pareri ca aceeasi carte ar fi fost folosita si pentru cutremurul din Japonia - existand o asemanare cu un turn din Tokyo; din pacate turnul din Tokyo avea 4 ceasuri ;D )
   

din cate  am aflat pe ici pe colo  acea carte face referire la dezastrul din Japonia ,adica  ,,Combined Disasters ,,  doua dezastre  impreuna in acelasi loc  adica cutremurul-tsunami  si evident  dezastrul de la Fukushima ...daca va uitati  la ,,cartea iluminatilor ,, ei bine in acea  carte  ne arata ora 11.11,adica pentru  iluminati numarul 11 reprezinta un numar sacru ....care cred ca reprezinta  nu  perfectiunea  sau ordinea ci contrariu  :dezordinea  si haosul....


http://www.google.it/imgres?q=torre+do+orologio+of+tokyo&hl=it&client=firefox-a&hs=A39&rls=org.mozilla:it:official&channel=fflb&biw=1280&bih=931&tbm=isch&tbnid=zCakjoiPpYVEoM:&imgrefurl=http://www.lettera43.it/foto/disastri_4367530922_2.htm&docid=MfsdxtZkY5iYwM&imgurl=http://www.lettera43.it/upload/images/11_2011/l43-disastri-111116130022_big.jpg&w=990&h=675&ei=s2fXT9irDKb-4QTEyvX0Ag&zoom=1&iact=hc&vpx=205&vpy=402&dur=480&hovh=157&hovw=230&tx=212&ty=114&sig=109610861456728609276&page=1&tbnh=154&tbnw=226&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:6,s:0,i:90 (http://www.google.it/imgres?q=torre+do+orologio+of+tokyo&hl=it&client=firefox-a&hs=A39&rls=org.mozilla:it:official&channel=fflb&biw=1280&bih=931&tbm=isch&tbnid=zCakjoiPpYVEoM:&imgrefurl=http://www.lettera43.it/foto/disastri_4367530922_2.htm&docid=MfsdxtZkY5iYwM&imgurl=http://www.lettera43.it/upload/images/11_2011/l43-disastri-111116130022_big.jpg&w=990&h=675&ei=s2fXT9irDKb-4QTEyvX0Ag&zoom=1&iact=hc&vpx=205&vpy=402&dur=480&hovh=157&hovw=230&tx=212&ty=114&sig=109610861456728609276&page=1&tbnh=154&tbnw=226&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:6,s:0,i:90)
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: jean din 12 Iunie 2012, 22:43:22
Frumos raspunsul tau fiulploii. Hai sa incercam sa explicam putin stintific.
Citat- rezonanta Schumann e sub tine   sub noi
Ai lasa....A demonsrat cineva asta?...Se poate verifica cumva? Eu nu simt nimic in acest sens.
Citat- centura fotonica nu e in spectrul vizibil si poate nu e centura
Pai e sau nu e? Nu stim sigur? Deci nu e, atat timp cat nu e demonstrat. Este adevarat ca sistemul solar si Pamantul impreuna cu Soarele se misca prin galaxie. Asta inseamna ca in miscarea sa poate traversa zone cu materie si energii care pot avea o influenta asupra sistemului. Dar, nu avem nici un studiu stiintific in acest sens. Cum poate fi Pamantul influentat in mod direct.
CitatNibiru poate ca este planeta vietii daca luam in considerare ca realitatea in care traim e Maya
Pai ce sa credem mai mult, semnele lasate de Mayasi sau cercetarile stiintifice actuale? Eu prefer cercetarile stiintifice.
Citatvulcani si cutremure - adaug eu - pai s-au cam inmultit anul asta
Asta se poate explica. Placile tectonice plutesc pe miezul magmatic al pamantului nu pe aerul de pe cerul lumii inerioare. Cum magma are o anumita vascozitate in stratul exterior, placile tectonice se deplaseaza mai usor sau mai greu in functie de aceasta vascozitate. Daca Pamantul se incalzeste se incalzeste si miezul, magma este mai fluida ele se deplaseaza mai usor si placile se lovesc mai des generand cutremure si fracturi. Magma fiind cu temperatura mai mare si mai fluida, presiunea interna creste. Se strecoara mai usor prin crapaturi si asa se activeaza vulcanii.
Cauzele incalziri Pamantului pot fi: activitatile umane (efectul de sera) si tot ce decurge din asta. Mai poate fi o cauza mai putin discutata dar la fel de importanta. Din pacate nu stiu sa se fi facut un studiu serios pe aceasta tema. Este vorba de Soare. Prin reactiile nucleare el va ajunge o stea batrana si rosie si dimensiunie sale vor depasi orbita actuala a Pamantului in miliarde de ani. Acest proces se desfasoara si in prezent chiar daca din punctul nostru de vedere destul de lent. Este posibil ca si aceasta sa fie o cauza a incalziri globale. Parerea mea....
Citatasteroizii is prin preajma si acolo au fost dintotdeauna
Ok, si? Pana acum nu s-a intamplat nimic. O fi avut cineva grija? Adevarul este ca, nu stim inca multe lucruri.
CitatDe intamplat , toate se intampla cu sau fara voia noastra .
Normal, totul se transforma. Controlul nu este la noi.
CitatVirusii mintii ? Daca ne uitam la mass-media nu ii vedem fiindca sunt deja in  noi
Foarte corect. Semenii nostrii au avut grija sa ne programeze inca de la nastere cu ei. Aveti grija ce va invatati copii....
Citatversetul biblic cu profetii minciunosi e tot acolo si e discutabil fiindca indeamna la pasivitate
Dupa mine nu indeamna la pasivitate, e interupatorul care tine lumina aprinsa. Indeamna la veghe, sa filtram informatiile primite.
M-am lungit prea mult cu rapunsul, o seara buna va doresc.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: tractorbeam din 13 Iunie 2012, 01:11:26
Vulcani si cutremure sunt si vor fi de cand lumea si pamantul, in unele perioade au fost mai intense in altele - cum e cea de acum, mai putin.
Nibiru ? A vazut cineva Nibiru? Eu nu  si nici nu cred ca apare prea curand , e vremea ca gogoasa sa se dezumfle.
centura fotonica ? glumesti crezi ca fotonii stau ei acolo a panda gata sa ne inghita sau sa ne mareasca coef. de inteligenta? eu ma indoiesc deoarece fotonii astia au tendinta de a se misca dezordonat si cu viteza luminii sau pe acolo pe aproape depinde de ceva factori fizici.
Pentru rezonanta Schumann poate te lamureste dom'profesor Rudan ca el foloseste notiuni din astea greu cuantificabile da' eu zic sa nu pui baza prea mare ca omu are deja creierii traforati de la atatea atacuri energetice la adresa lui asa ca... :ufo:
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Siberia din 13 Iunie 2012, 01:25:43
Totul e ok... sa nu ne facem griji inutil :)
2012 e acolo sa ne reaminteasca doar ca exista cicluri care trebuiesc completate, cicluri care trebuiesc parcurse.
Atata tot..

Si totusi... magnetosfera e bolnava...
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Tayka din 13 Iunie 2012, 08:36:13
 :planet:
Citat din: Siberia din  13 Iunie 2012, 01:25:43
Totul e ok... sa nu ne facem griji inutil :)
2012 e acolo sa ne reaminteasca doar ca exista cicluri care trebuiesc completate, cicluri care trebuiesc parcurse.
Atata tot..Si totusi... magnetosfera e bolnava...
După părerea mea 2012 e o bombă,,inventată''în pripă şi în disperare de cauză pentru a muta privirea şi atenţia lumii dela adevărata şi incontestabila mega- bombă care deşii a explodat de ceva ani buni efectele ei se amplifică pe zi ce trece.Este vorba de Bomba solară.Psihologii lumii încearcă să amâne panica generală obişnuind subconştientul oamenilor cu ce e mai rău;Iar  subliminala cu 2012 face parte din tratament. :planet: :rocket: :star: :star: :star:
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: fiulploii din 14 Iunie 2012, 13:03:34
Citat din: mr din  12 Iunie 2012, 15:24:17
Cred ca e cea mai buna dovada ...si oarecum legata de modul extrem de superficial si separant cu care o trateaza populatia umana (aici ma refer la masa critica care da tonul). O cauza poate fi chiar pasivitatea rezultata din interpretarea gresita a textelor stravechi (de exemplu, pe mine nu ma indeamna deloc la pasivitate Noul Testament), prilej bun pentru ca cei distructivi sa actioneze in voie.
Acest fapt poate fi socotit ca fiind o apocalipsa.

Si oricum omul nu crede pana nu se intampla cate ceva. Mereu este suprins de cate un eveniment de amploare. Dar, pana la eveniment, suduie si ridiculizeaza...
Ar trebui sa invatam sa gandim ca unul, sa avem grija comunitate si de natura, de planeta. Prea mult, dovedit, pentru mintile noastre inguste! Degeaba sunt si oameni in regula daca tonul este dat de mediocri. Efectele sunt ale umanitatii ca intreg. Ne meritam soarta, nimic de zis! :)
Din ceea ce am subliniat in citat nu rezulta cumva o mica contradictie?  :-D  Daca ne meritam soarta inseamna ca am abandonat si noi insine, nu?  :roll:

Citat din: jean din  12 Iunie 2012, 22:43:22
Hai sa incercam sa explicam putin stintific.
rezonanta Schumann
Ai lasa....A demonsrat cineva asta?...Se poate verifica cumva? Eu nu simt nimic in acest sens.
Cate ceva la linkul de mai jos :
http://www.earthbreathing.co.uk/sr.htm (http://www.earthbreathing.co.uk/sr.htm)
ai un detector pe 7,8Hz ?
Citat din: jean din  12 Iunie 2012, 22:43:22
centura fotonica
Pai e sau nu e? Nu stim sigur? Deci nu e, atat timp cat nu e demonstrat. Este adevarat ca sistemul solar si Pamantul impreuna cu Soarele se misca prin galaxie. Asta inseamna ca in miscarea sa poate traversa zone cu materie si energii care pot avea o influenta asupra sistemului. Dar, nu avem nici un studiu stiintific in acest sens. Cum poate fi Pamantul influentat in mod direct.Pai ce sa credem mai mult, semnele lasate de Mayasi sau cercetarile stiintifice actuale? Eu prefer cercetarile stiintifice
Oarece se gaseste aici:

http://www.zengardner.com/is-nasa-tracking-the-cosmic-shift/ (http://www.zengardner.com/is-nasa-tracking-the-cosmic-shift/)
Citat din: jean din  12 Iunie 2012, 22:43:22
vulcani si cutremure
.Asta se poate explica. Placile tectonice plutesc pe miezul magmatic al pamantului nu pe aerul de pe cerul lumii inerioare. Cum magma are o anumita vascozitate in stratul exterior, placile tectonice se deplaseaza mai usor sau mai greu in functie de aceasta vascozitate. Daca Pamantul se incalzeste se incalzeste si miezul, magma este mai fluida ele se deplaseaza mai usor si placile se lovesc mai des generand cutremure si fracturi. Magma fiind cu temperatura mai mare si mai fluida, presiunea interna creste. Se strecoara mai usor prin crapaturi si asa se activeaza vulcanii.
Cauzele incalziri Pamantului pot fi: activitatile umane (efectul de sera) si tot ce decurge din asta. Mai poate fi o cauza mai putin discutata dar la fel de importanta. Din pacate nu stiu sa se fi facut un studiu serios pe aceasta tema. Este vorba de Soare. Prin reactiile nucleare el va ajunge o stea batrana si rosie si dimensiunie sale vor depasi orbita actuala a Pamantului in miliarde de ani. Acest proces se desfasoara si in prezent chiar daca din punctul nostru de vedere destul de lent. Este posibil ca si aceasta sa fie o cauza a incalziri globale. Parerea mea....
Poate da , poate nu . Si asta fiindca nu a forat nimeni pana in centrul Pamantului - asta ca sa vorbim de dovezi stiintifice , cum ne place la amandoi. Si pentru ca e socant sa gandesti ca stai pe o planeta gaurita , accepta lumea fara rezerve ca stam pe o bila plina . Insa , teoria Pamantului gol nu exclude existenta magmei  :-D pe care se plimba placile tectonice . Si teoria placilor tectonice zice ca exista locuri clare unde nu se pot produce cutremure .

Citat din: jean din  12 Iunie 2012, 22:43:22
Ok, si? .... Aveti grija ce va invatati copii....Dupa mine nu indeamna la pasivitate, e interupatorul care tine lumina aprinsa. Indeamna la veghe, sa filtram informatiile primite.

Daca filtrarea se produce prin prisma ingusta a unor consemnari antice pretins revelate divin atunci eu zic ca lasam pe afara informatii veridice .
Oare de ce nu discutam stiintific SI despre anumite chestiuni ci numai despre ce nu aduce atingere conceptiilor personale spirituale ? Lumea materiala este expresia palpabila a lumii spirituale . Daca lumea materiala e cum e asta e din cauza ca lumea spirituala e tot asa.
Evident, strict parerea mea.. si m-am referit in general , la noi toti oamenii .  :-)
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: jean din 14 Iunie 2012, 14:07:04
Citat din: fiulploii din  14 Iunie 2012, 13:03:34
ai un detector pe 7,8Hz ?
Sa incerc o explicatie tot cat de cat stiintifica.
Oscilatiile din mediu pot fi de natura diferita, mecanice, electromagnetice, etc. Cand vorbim de 7.8Hz, de fapt care este natura acestei oscilatii?...Pentru a construi un detector este nevoie de a cunoaste natura undei respective. Pentru unde sonore avem microfonul, pt.unde electromagnetice avem receptorul radio. pentru lumina sunt alt tip de senzori. Deci, 7.8 Hz de ce fel de unde?.... :?
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: abyss din 14 Iunie 2012, 14:41:09
Citat din: fiulploii din  14 Iunie 2012, 13:03:34
Daca filtrarea se produce prin prisma ingusta a unor consemnari antice pretins revelate divin atunci eu zic ca lasam pe afara informatii veridice .
De unde ai scos-o pe asta cu prisma ingusta? Pe ce te bazezi cand afirmi asa ceva?

A filtra, pentru mine inseamna a parcurge constient firul sau fluxul de informatie si a-ti completa lipsurile sau mai bine zis micile umbre ale imperfectiunii personale care oculteaza natura divina a fiecaruia, acel izvor interior de inspiratie si viata.

"Pretins relevate" ... pai asa putem "pretinde" si pune sub indoiala orice. A pune sub indoiala ceva inseamna a face primul pas catre a inchide mintea in fata informatiei. In fond cine suntem noi? informatia acumulata in hardul beologic :) sau cel care observa acea informatie si in baza ei experimenteaza stari/trairi ce conduc la o expandare a constientizarii, la o extindere a atentiei ce va putea imbratisa simultan o gama mai larga de "obiecte" sau motive de a fi atent, treaz si constient ... de sine, de mediul inconjurator, de responsabilitatile conjuncturilor create, alte lumi, etc.?

Ce inseamna informatie veridica pentru antici? dar pentru noi acum?

Citat din: fiulploii din  14 Iunie 2012, 13:03:34
Oare de ce nu discutam stiintific SI despre anumite chestiuni ci numai despre ce nu aduce atingere conceptiilor personale spirituale
Stiintific inseamna a masura. Scula conteaza. Pentru chestiuni spirituale avem scula de masura din nastere si ar trebui fiecare sa si-o descopere. A forta prin discutie o persoana cu scula ruginita inseamna a-i leza spiritul. Exemplul viu conteaza, trairea conjuncturii respective si intelegerea ei liniara. Dupa aceea urmeaza concluzia non-liniara :) si constientizarea si eventualele discutii/impresii ce creaza impresia 3/4/... D sau bransharea la fluxul de informatie universal. E momentul cand un val realizeaza ca de fapt este tot una cu oceanul(de constientza) insusi.

Citat din: fiulploii din  14 Iunie 2012, 13:03:34
Lumea materiala este expresia palpabila a lumii spirituale . Daca lumea materiala e cum e asta e din cauza ca lumea spirituala e tot asa.
Care lume si care lumi?
Sunt pareri cum ca existam in infinite versiuni de linii temporale ori lumi paralele. Sufletele insa dupa aceleasi pareri sunt toate in acelasi loc prinse in membrana gravitationala a planetei. Atentia se fixeaza si constientizeaza o anumita lume "spirituala" in care gaseste afinitati vizavi de potentialele surse ce-i ofera elementele de contrast necesare trezirii ori potentarii starii permanente de prezenta.

Vorbim ganduri... nu arat cu degetul.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mr din 14 Iunie 2012, 16:59:36
Citat din: fiulploii din  14 Iunie 2012, 13:03:34
Din ceea ce am subliniat in citat nu rezulta cumva o mica contradictie?  :-D  Daca ne meritam soarta inseamna ca am abandonat si noi insine, nu?  :roll:
Soarta umanitatii, la care m-am referit, este rezultanta unei mase critice de alegeri ale indivizilor intr-o anumita directie. Pasivitatea, din multe puncte de vedere printre care si cea generata de intelegerea gresita a scrierilor vechi, a contribuit substantial la starea fapt a lucrurilor pe care le traim zilnic. Evaluarea umanitatii cred ca se face la nivelul general al acestor alegeri zilnice si astazi ea este una mai putin favorabila. In sensul asta am zis ca ne meritam soarta.
Da, multi dintre noi ne-am abandonat pe noi insine. De cele mai multe ori plasandu-ne voit in planuri departate, fugind de noi si de implicare directa.
De exemplu multi zic de tineri: "copilul meu pe primul plan", "fac pentru voi, eu la urma" etc. De fapt in spatele acestui altruism exista in cele mai multe si reale cazuri un abandon de sine. Cei implicati uita ca sunt parte integanta a acestei lumi si ca trebuie sa se implice. Devin din ce in ce mai pasivi si mai putin implicati. Ofera celorlalti fara a fi capabili sa se mai ocupe de ei insisi si de ceea ce primesc de la cei din jur. La un moment se consuma, capata stari depresive si pierd sensul existentei.

Evoluam, invatam, asimilam individual. Fiecare isi face bilantul in dreptul sau. Seara, la culcare, in preajma unor evenimente importante din viata ...si la sfarsitul vietii. Societatea este doar mediul in care experimentam si care ne genereaza feedback-ul necesar inaintarii. In ce sens dorim... Deocamdata, unul pervers negativ, datorita vointei unora.
Asa cred eu...
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: fiulploii din 14 Iunie 2012, 19:18:09
Citat din: jean din  14 Iunie 2012, 14:07:04
Sa incerc o explicatie tot cat de cat stiintifica.
Oscilatiile din mediu pot fi de natura diferita, mecanice, electromagnetice, etc. Cand vorbim de 7.8Hz, de fapt care este natura acestei oscilatii?...Pentru a construi un detector este nevoie de a cunoaste natura undei respective. Pentru unde sonore avem microfonul, pt.unde electromagnetice avem receptorul radio. pentru lumina sunt alt tip de senzori. Deci, 7.8 Hz de ce fel de unde?.... :?
Ziceam :
Citat din: fiulploii din  14 Iunie 2012, 13:03:34
Cate ceva la linkul de mai jos :
http://www.earthbreathing.co.uk/sr.htm (http://www.earthbreathing.co.uk/sr.htm)
Poate ca din lipsa de timp nu s-a vazut linkul , pun mai jos traducerea cu google :
http://www.earthbreathing.co.uk/sr.htm (http://www.earthbreathing.co.uk/sr.htm)
Si altul ca o completare, tot in traducerea google :
http://www.fosar-bludorf.com/archiv/schum_eng.htm (http://www.fosar-bludorf.com/archiv/schum_eng.htm)
Un mic citat din linkul de mai sus :

1. Delta waves (1-3 Hz) are characteristic for dreamless deep sleep and koma conditions.

2. Theta waves (4-7 Hz) are characteristic for the dream sleep.

3. Alpha waves (8-12 Hz) arise in the relaxed awake condition, e. g. in a meditation or briefly before falling asleep and/or immediately after awaking.

4. Beta waves (13-40 Hz) are dominant in the normal awake condition.

The physician explained to Schumann that it was nevertheless a strange coincidence that earth and brain have homogeneous resonance frequencies, and so Schumann instructed his graduate student and later successor on its chair, Herbert König, to further investigate this.


@biss , corect, putem pune la indoiala orice , nu asta inseamna sintagma '' iscoditoarea minte umana''? Spre deosebire de tine , eu spun ca acesta este primul pas spre deschiderea mintii in fatza informatiei pentru ca a judeca un lucru, fapta, fenomen intr-un mod cat mai obiectiv , inseamna dupa mine nu a-ti inchide mintea fatza de alte variante de explicatii sau raspuns daca acele variante nu se incadreaza in propriile crezuri . Pentru ca nimeni nu detine adevarul absolut insa da, poate pretinde asta  :-D  si acest lucru se refera dupa mine si la articolele  zise revelate divin .
Cat despre sculele de masura din nascare  sunt de acord cu tine insa deduc ca din vorbele mele te-a deranjat cuvantul ''stiintific'' . Poate ai un alt cuvant mai bun pentru a diseca  un fenomen de catre iscoditoarea minte umana de care sigur si tu te folosesti ca sa iti explici diverse aspecte mai misterioase - sau asa banuiesc , cel putin .
De aceea suntem pe aici , fiindca nu avem aceleasi pareri despre aceleasi lucruri si incercam sa vedem si motivatiile celorlalti fara sa agitam furci, topoare si alte scule din dotare  :lol:
Relax , man .
Cat despre zicerea mea ca lumea materiala este reflexia sau expresia palpabila a lumii spirituale , poate discutam alta data ca si asa postarea mea a devenit prea lunga si cum zicea cineva pe aici , e momentul poate , al postarilor scurte si neintelese .  :lol:
Ori azi e o mare explozie solara , ori bag sama am intredeschis capacul cutiei Pandorei aici si pe topicul Chat .  Mea culpa .
"E pur si muove!": "Any yet it does move!''  8-)
Asa cum ai incheiat in mod stralucit postarea :
'' Vorbim ganduri ... nu arat cu degetul ''
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: abyss din 14 Iunie 2012, 22:00:46
S-o fii invartind ea planeta insa timpul meu parca s-a oprit.
Gandesc una si iasa alta bag Sama...
A devenit o neantelegere combinata cu o lipsa de claritate din partea mea. Si iata recunosc ca pot cateodata deveni in aparenta acid fara ca eu in realitate sa fiu rau intentionat. Nu m-a deranjat cuvantul "stiintific". E vina mea totala ca uneori sau cateodata deseori, devin prea familiar in exprimare si calc pe bec prin locuri publice. Recunosc, nu e o lipsa in educatie ci o placere intelectuala perversa. Desigur ca realizez ca nu are farmec decat doar in 3D, face2faces si doar in intimitate.
Si ca sa nu fiu total off, pentru ca am considerat necesare precizarile de mai sus, as adauga in spiritul pozitiei de "cerceteaza totul" ca poate 2012 nu e nimic din ce ne-am putut gandi noi pana acum si despre care vom putea spune ca a avut forta sa influenteze umanitatea pentru multe mii de ani de acum inainte. Care ar putea fi implicatiile? Modul in care intelegem stiinta si religia, spiritualitatea si evolutia, constientza precum si realitatea cea pe care o cunosteam pana acum vor capata noi profunzimi. Obiectivitatea si atitudinea critica sunt esentiale in cautarea noastra.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: liviutatarus din 20 Iulie 2012, 19:00:05
Clipul nu mai are nevoie de niciun comentariu
Nibiru film de Viorel Micu by Vrancea Media (http://www.youtube.com/watch?v=N0GRSYi-RWk#)
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mm din 21 Iulie 2012, 21:22:21
  Referitor la frecventa (de rezonanta) Schumann, recunosc ca am incercat sa "descifrez" cum se formeaza si semnificatia ei. Nu as putea spune ca am atins vreo esenta stiintifica dar mi-am format convingerea clara ca frecventa Schumann e legata foarte strans de raza Pamantului. O relatie simpla ne dovedeste acest lucru:
  c/l= 299.792,5/38.268,84= 7,8385386 Hz
  6R= 6x6378,14= 38.268,84 km
  Amanuntele calculelor pot fi gasite la adresa:
http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t22-rezonanta-schumann#50 (http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t22-rezonanta-schumann#50)

  Numarul 6 are aici semnificatia de la hexagon, care are sase laturi egale cu raza cercului inscris. Intuitia ne ajuta daca ne gandim ca unda reflectata in cavitatea sferica dintre suprafata Pamantului si ionosfera e pe post de latura. Desi in calcul am folosit o "lungime de parcurs" si nu latura.

  Un foarte interesant articol poate fi gasit la adresa:
http://www.rexresearch.com/articles/roffe.htm (http://www.rexresearch.com/articles/roffe.htm)
  Cu scuzele de rigoare, verificand calculele lui Roffe, am depistat unele inadvertente de calcul (pe care le-am exprimat la topicul:
http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t9-levitatie-cu-muzica-tibetana#10 (http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t9-levitatie-cu-muzica-tibetana#10) ; la subtitlul "ALTE VIBRATII"). Consideratiile lui Roffe sunt foarte interesante, ideea principala - ce se potriveste aici - este ca frecventa de baza Schumann este in faza (armonica) cu frecventa de baza a hidrogenului.

  Pentru cei nefamiliarizati cu prelucrarea rezultatelor, trebuie spus ca frecventa de baza Schumann (valoare "exacta" 7,83 considerata de "toata lumea") - ca frecventa de rezonanta - este variabila dupa cum si inaltimea stratului inferior al ionosferei este, conform variatiei sale zilnice. Prin urmare frecventa de rezonanta Schumann variaza dupa cum variaza si dimensiunile "ghidului de unda" format intre suprafata Pamantului si ionosfera.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: zamotrak din 22 Iulie 2012, 00:28:56
Pentru o mai buna clarificare a chestiunii(frecventa Schumann), cred,ca ar trebui precizat ,ce tip de energie vibreaza pe aceasta frecventa.
Zic si eu, :roll:
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Tayka din 22 Iulie 2012, 13:32:05
Citat din: zamotrak din  22 Iulie 2012, 00:28:56
Pentru o mai buna clarificare a chestiunii(frecventa Schumann), cred,ca ar trebui precizat ,ce tip de energie vibreaza pe aceasta frecventa.
Zic si eu, :roll:

Eu cred că acest rezultat de creştere a freqvenţei ,,ceasului de timp''numit rezonanţă Shumann,şi care este dată de ,,un generator situat undeva în câmpul bioenergetic terestru'',ar avea efect direct asupra timpului terestru micşorând-ul.Există însă o problemă de interpretare,şi anume; dacă această mărime poate fi întradevăr măsurată,în schimb provenienţa ei este incertă;,,Câmpul bioenergetic terestru''ne trimite în sfera..izoterică,a metafizicii..şi poate a fabulaţiei :wink:Deci la bază pare a sta tipul de energie bio,o nebuloasă necunoscută... :lol:
Părerea mea- :planet:
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mm din 22 Iulie 2012, 13:47:39
 
Citat,ce tip de energie vibreaza pe aceasta frecventa.
Intrebarea este foarte fireasca. Un raspuns grabit ar fi ca orice unda e una electromagnetica. Da, cam atat s-a studiat la scoala. 
  Natura "energiei" ce vibreaza depinde probabil de felul oscilatorului. In mod independent au fost numite deja: energia orgonica (Reich), efectul de forma (Grebennikov), "eterul", (cele cinci) forme de energie vie circulanta prin meridiane (Tinh, Yong, Oe, Than, ?), unde scalare, s.a.

  Orientalii sunt totusi specialistii cei mai buni in a deosebi si utiliza aceste energii iar cartile lor de acupunctura (si practica) o dovedesc. Citez: "Una din cele mai vechi teorii, datand dinaintea mileniului III i.e.n., larg raspandita inca in Extremul Orient, este teoria celor cinci elemente, bazata pe cele doua proprietati fundamentale ale energiei in univers: producerea si distrugerea acestor elemente  (forme de manifestare ale energiei in univers) si anume: a metalului, lemnului, focului, pamantului si apei in scopul..."
  Una din caracteristicile esentiale ale celor cinci (energii) forme constitutive ale universului este acela de a se "produce" reciproc, in sensul de a se intretine, alimenta una pe alta daca sunt in ordinea:
Lemn-Foc-Pamant-Metal-Apa
si de a se "distruge", in sensul de a se suprima, inhiba, daca se succed in ordinea:
Lemn-Pamant-Apa-Foc-Metal-Lemn. (Dupa aceeasi sursa.)
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: jean din 22 Iulie 2012, 21:04:00
Citat din: mm din  22 Iulie 2012, 13:47:39
    Intrebarea este foarte fireasca. Un raspuns grabit ar fi ca orice unda e una electromagnetica. Da, cam atat s-a studiat la scoala.
Nu orice oscilatie este de natura electromagnetica. La scoala am invatat si de oscilatii mecanice,
sunete, nucleare, etc. Numai trebuie sa ne aducem aminte de cele invatate, sau sa cautam.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mm din 22 Iulie 2012, 23:04:10
 
CitatLa scoala am invatat si de oscilatii mecanice,
sunete, nucleare, etc. Numai trebuie sa ne aducem aminte de cele invatate, sau sa cautam.
Nu ai dreptate.

  La subiectul discutat aici -rezonanta Schumann- nu prea isi avea rostul pomenirea oscilatiilor mecanice, oscilatiilor chimice (exista si asa ceva), a valurilor marii (niste oscilatii circulare) sau alte oscilatii. Frecventa Schumann se masoara cu mijloace radio deoarece este electromagnetica.

  In mod ciudat, in afara oscilatiilor cu propagare prin alte medii decat vidul, nu mai raman decat numai oscilatiile electromagnetice (radio, lumina, raze X, nucleare, etc.). Atata s-a facut la scoala, ma repet, nevoit sa subliniez unde propagate prin vid desi credeam ca se subintalege. Sau daca exista un suport (probabil eterul) pentru electromagnetice acesta nu e recunoscut de stiinta of.

  Ceea ce scoala (europeana) a trecut sub tacere totala sunt undele vii. Si am spus cate ceva in acest sens citand din autori "extrem orientali".
  In mod accidental si "nestiintific" s-au creat aparate de tratament ale diverselor afectiuni care nu sunt altceva decat niste emitatoare de unde electromagnetice si acestea interfereaza cu "undele vii ale corpului", probabil din cauza ca-s de aceeasi natura fiindca altfel nu interferau. De aici si curiozitatea unora in privinta undelor alfa, beta, gama, delta cu care lucreaza corpul uman si legatura lor cu undele radio. Creierul uman este un emitator de unde electromagnetice si ele au putut fi masurate ... ca-s tot electromagnetice si ele. 

  De aici incolo a inceput intrebarea lui zamotrak si discutia. Privitor la "efectul de forma" (cunoscut de toata lumea), pentru cei interesati, chiar acum lucrez la traducerea unui articol din rusa al lui Grebennikov. Adresa lui:
http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t41-efectul-cavitar-efectul-de-forma-efect-grebennikov#130 (http://cercetareromaneasca.forumgratuit.ro/t41-efectul-cavitar-efectul-de-forma-efect-grebennikov#130)
  Mie mi se pare ca efectul de forma (efectul structurilor cavitare) merita toata atentia celor dornici sa descopere cate ceva despre propulsia OZN-urilor (daca tot ne aflam pe un forum de specialitate). Sa mediteze, sa descopere, sa descopere inclusiv raspunsul la intrebarea: Ce naiba s-a studiat la scoala pe vremuri de nu putem gasi raspunsuri nici la intrebari banale? Ca-n ziua de azi stim ce se invata la scoala...  :-D

Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Tayka din 23 Iulie 2012, 13:25:11
Citat din: mm din  22 Iulie 2012, 23:04:10
    .. Creierul uman este un emitator de unde electromagnetice si ele au putut fi masurate ... ca-s tot electromagnetice si ele. 
Nu s-au inventat încă ,,emiţătoare de unde electromagnetice''..şi nici receptoare .. :wink:
Emiţătoarele NU EMIT UNDE ELECTROMAGNETICE,ci ele (emiţătoarele) produc curent electric de freqvenţă înaltă,cu ajutorul oscilatoarelor,pe care apoi îl procesează(amestecă cu alte semnale de joasă freqv;voce,imagine,linii,cadre,) şi astfel,,catadixit"în amplitudine sau direct în freqvenţă îl emit (radiază) în eter.Pentru a nu se ,,amesteca'' însă pe drum freqvenţele sânt generate în mărimi diferite,)în funcţie de fregvenţa de bază a semnalului(a freqvenţei purtătoare),abia apoi aceste mărimi standardizate primesc denumirea tehnică de ,,unde''
http://ro.wikipedia.org/wiki/Frecven%C8%9B%C4%83 (http://ro.wikipedia.org/wiki/Frecven%C8%9B%C4%83)
Deci nici creierul uman nu emite ,,unde''ci radiaţii,pulsaţii,şi desigur aceste semnale pot fi recepţionate cu receptoare de semnale electromagnetice, bio.electrice,biomagnetice,etc.(unele credibile altele..fantastice..) gradate în game şi lungimi de undă. :-D


 
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mm din 23 Iulie 2012, 17:48:23
CitatDeci nici creierul uman nu emite ,,unde''ci radiaţii,
Tayka,  bati "invers" ca de obicei si esti ininteligibil in mesajul tau. Pai radiatiile, fie ele infrarosii, X, radio, etc. sunt exact unul si acelasi lucru cu ... undele electromagnetice. Ca sa devenim inteligibili apelam la dictionar:
  " radiatie, radiatii=
1. emisie si propagare de unde (sonore, electromagnetice, etc.) sau de particule; radiere.
2. energie emisa si propagata sub forma de unde intr-un mediu natural; radiatie electromagnetica, camp electromagnetic variabil in timp si spatiu, care se propaga sub forma de unde transversale, cu viteza de aprox. 300.000 km/s. "


  In privinta "dilemei" daca emite el creierul unde sau radiatii, mai sunt si altii de aceeasi parere cu mine:

"  Tot la fel şi creierul uman in care apar foarte fini curenţi electrici corelaţi cu orice gând, sau stimulare senzorială (în cazul nostru audio vizuală), trimite şi recepţionează în/din spaţiu ca un veritabil radio emiţător-receptor de unde electromagnetice complexe, specifice stimulilor primiţi." Din linkul: http://www.eusunt.ro/carte-Lasermind~1900/ (http://www.eusunt.ro/carte-Lasermind~1900/)

  Sau:
"O alta radiatie electromagnetica naturala este emisa de Pamânt. Cunoscuta sub numele de frecventa de rezonanta Schumann si având frecventa de 7,8 Hz actioneaza benefic asupra a tot ce traieste pe Pamânt; de la celula simpla pâna la corpul uman. Mai mult chiar, creierul omului sanatos emite, în stare de relaxare sau de meditatie, unde electromagnetice, de asemenea benefice, cu frecventa cuprinsa între 7 si 9 Hz si cunoscute sub numele de unde Alfa"
  Sublinierile imi apartin. Prin urmare, creierul sanatos emite unde EM.
  Am dat acest exemplu si pentru ca pot reveni la subiectul "frecventa Schumann". Linkul din care am dat citatul anterior:
http://www.scritube.com/stiinta/fizica/Undele-electromagnetice-Poluar81593.php (http://www.scritube.com/stiinta/fizica/Undele-electromagnetice-Poluar81593.php)

  Foarte interesanta este informatia ce o gasim in acelasi sait, precum ca viata noastra ar fi imposibila fara aceasta frecventa de rezonanta Schumann. Reproduc citatul:
"     Absenta frecventei naturale electromagnetice Schumann de 7,8 Hz produsa de Pamânt determina afectiuni destul de grave uneori. Oamenii de stiinta de la NASA au constatat ca primii astronauti s-au întors pe Pamânt cu probleme de sanatate datorita absentei în cosmos a frecventei de rezonanta Schumann.
     Guvernele canadiene, germane si sovietice au fost interesate înca din anul 1960 de a dezvolta acest tip de cercetare. În aceasta idee, ele si-au protejat personalul de la ambasade folosind dispozitive care reproduc frecventa electromagnetica de rezonanta terestra Schumann. Acest tip de dispozitiv electromagnetic se aseamana cu ceasul Teslar folosit pe scara larga în prezent. Frecventa de rezonanta Schumann reprezinta un important suport pentru mentinerea starii de sanatate din punct de vedere mental, emotional si fizic."


Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Tamerlan din 23 Iulie 2012, 18:55:46
Citat din: mm din  23 Iulie 2012, 17:48:23
...............

  Foarte interesanta este informatia ce o gasim in acelasi sait, precum ca viata noastra ar fi imposibila fara aceasta frecventa de rezonanta Schumann. Reproduc citatul:
"     Absenta frecventei naturale electromagnetice Schumann de 7,8 Hz produsa de Pamânt determina afectiuni destul de grave uneori. Oamenii de stiinta de la NASA au constatat ca primii astronauti s-au întors pe Pamânt cu probleme de sanatate datorita absentei în cosmos a frecventei de rezonanta Schumann.
     Guvernele canadiene, germane si sovietice au fost interesate înca din anul 1960 de a dezvolta acest tip de cercetare. În aceasta idee, ele si-au protejat personalul de la ambasade folosind dispozitive care reproduc frecventa electromagnetica de rezonanta terestra Schumann. Acest tip de dispozitiv electromagnetic se aseamana cu ceasul Teslar folosit pe scara larga în prezent. Frecventa de rezonanta Schumann reprezinta un important suport pentru mentinerea starii de sanatate din punct de vedere mental, emotional si fizic."

Chiar aş fi curios cum arată un astfel de echipament care emite o astfel de undă de 7,8 Hz.  :roll: Şi mai ales să-i văd antena... :D (cred că ar fi ceva de-aici până la Ploieşti  :-D :-o).
În fine... cercetătorii au descoperit ei ceva acolo, de au măsurat atât de exact această frecvenţă (cu toate că nu îmi este deloc clar cum au făcut asta), dar nu ştiu de ce, intuiesc că această undă ( :?) de 7,8 Hz este doar o componentă a radiaţiei "vii" a pământului. Putem noi să stăm mult şi bine între două "subwoofer-e"  :-D care emit 7,8 Hz, că nu este tot una cu a sta în câmpul "viu" al pământului. Aici mai este o componentă care nu poate fi măsurată şi pusă în evidenţă cu instrumentele actuale. Creierul uman însă, se pare că dispune de acest gen de "instrumente/antene".  8-)
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Tayka din 23 Iulie 2012, 20:17:07
mm/Faptul că eşti un mare titrat,nu te absolvă de cunoştinţele tehnice,la care se vede treaba cât colo că eşti mai puţin pregătit..
Nici odată nu vei găsii expresia ,,emiţător de unde electromagnetice''
ci ,,Emiţător care emite în sistem de..cu freqvenţa de..în banda de..pe lungimea de undă de...''.Emiţătoarele nu produc ,,unde electromagnetice'',ci curent alternativ de înaltă freqvenţă capabil să radieze printr-o antenă..Definiţia de ,,undă''este convenţională ea încadrând doar  proprietăţile semnalului generat într-un cod (standard).Asta doar dacă nu s-or fi schimbat legile fizicii din 60..de când am terminat eu şc. tehnică în domeniu electric.. :-D,Dacă s-au schimbat,mă închin în faţa ta până la pământ,dacă nu însă mă închin doar pe jumătate,adică doar pentru partea ta scriitoricească... :lol: Şi nu uita că inversarea cuvintelor PE cu DE uneori poate scurtcircuita ..instalaţia. :wink:
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mm din 23 Iulie 2012, 23:37:09
CitatNici odată nu vei găsii expresia ,,emiţător de unde electromagnetice''
Dupa cate vad cauti niste noduri in papura. Pai tocmai ce am gasit si am dat exprimarile celor doi autori diferiti pe care i-am citat (la intamplare) si dictionarul; eu nu mai am ce sa adaug.
  Fii atent ca "emitator" inseamna in lb. romana nu numai "piesa" (obiectul tehnic) ci si "cel" care emite. Ca exemplu didactic, tu esti un emitator de confuzii la subiectul discutat aici.

  Da, ai ghicit, sunt pregatit in tehnica si stiu putine dar alea pe care le stiu, le stiu asa de bine incat ma bazez pe ele. Poate ca ai terminat si tu ("am terminat eu şc. tehnică în domeniu electric.. ") scoala dar depinde si ce-ai prins de pe acolo. Macar niste maniere sa fi deprins - ca sa ataci subiectele si nu subiectul (persoana). Ca despre radio stie toata lumea ca emite unde ... radio (EM) si nicidecum pulsatii, curent electric si alte chestii mai catolice decat Papa.
  Intamplator am facut armata la radiolocatie. Poate imi explici si mie cum functioneaza...  :-o ca eu nu-s asa de pregatit.

  @Tamerlan,
raspunsul la intrebarea ta se afla in citatul pe care l-am dat deja. Repet o mica bucata din el:
"Guvernele canadiene, germane si sovietice au fost interesate înca din anul 1960 de a dezvolta acest tip de cercetare. În aceasta idee, ele si-au protejat personalul de la ambasade folosind dispozitive care reproduc frecventa electromagnetica de rezonanta terestra Schumann"
  De aici deducem ca ambasadele acelea nu si-au montat niste antene de cativa km ca sa emita 7,8 Hz ci s-au descurcat cumva cu dispozitive mai discrete. Specialistii in electronica insa, ne vor explica si cum se poate face acest lucru.
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Tayka din 24 Iulie 2012, 00:43:20
Citat din: mm din  23 Iulie 2012, 23:37:09
   Fii atent ca "emitator" inseamna in lb. romana nu numai "piesa" (obiectul tehnic) ci si "cel" care emite.
-Wuahhh..şi eu ce să mai înţeleg acum?.. :? că ,,piesa''e un microfon..iar,,cel care emite''e un..guguştiuk :? :wink:
Citat din: mm din  23 Iulie 2012, 23:37:09

  Intamplator am facut armata la radiolocatie. Poate imi explici si mie cum functioneaza...  :-o ca eu nu-s asa de pregatit.
-Ciudat şi eu am făcut armata la transmisii,ba chiar la Comandamentul Central(fostul CAFA)Iar în viaţa civilă am fost şi radioamator cu indicativul de club YO2KCB.Şi mai cred că am conversat cu tine în limita bunelor maniere spre deosebire de tine care în disperare de cauză foloseşti expresii cam..murdare ca de exemplu;Tayka,  bati "invers" ca de obicei si esti ininteligibil in mesajul tau. fără să-ţi pui problema şi că eu aş putea fi inteligibil doar că tu poţi fi mai puţin inteligibil la partea  tehnică  :roll:şi nu prea poţi înţelege unele probleme electro-tehnice... :|
Chiar crezi că nu am obţinut dea-lungul vieţii experienţa de a recunoaşte omul care nu-i meseriaş în domeniu ?!,şi care se ascunde doar după link-uri..Nu este neapărat o problemă că nu cunoşti electro,căci poţi fi un bun meseriaş în alte domenii,toată chestiunea e să fi domn şi să scri cât mai puţine prostii,dar mai ales să nu vorbeşti murdar... :wink:
-Părerea mea.

Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: alx din 24 Iulie 2012, 00:49:42
Fara a avea intentia de a intra intr-o disputa,vreau sa fac cateva precizari...sper sa nu bat campii,datorita orei tarzii si programului criminal pe care l-am avut astazi... ;D si maine...si poimaine,etc.  >:D
   In primul rand,dati-mi voie sa ma intreb cine si cum genereaza acesta faimoasa frecventa Scumann? Adicatelea,stiu ca planeta o genereaza,dar cum? Si cum isi pastreaza stabilitatea? In plus,daca frecventa asta e generata in interiorul planetei,atunci mediul ei de propagare este atat pamantul,cat si apa.Din cauza densitatii diferite a acestor doua medii,ar trebui sa avem atat variatiii foarte mari ale intensitatii semnalului,cat si DEFAZARI ale acestuia.De unde rezulta ca dezechilibrele remarcate de "cercetatori" ar trebui sa fie atat de multe,incat sa traim in turnul Babel...oare de ce nu e asa?
In al doilea rand,daca exista astfel de aparate care SIMULEAZA aceasta frecventa DE REZONANTA,cum functioneaza ele? Mai precis,detecteaza ele frecventa de rezonanta Schumann si o amplifica,caz in care am avea aceeasi forma de unda,cu toate caracteristicile doar amplificate,sau,GENEREAZA ELE INSELE ACEASTA FRECVENTA? Pentru ca in acest caz,ne lovim de niste probleme,legate de faptul ca generand o unda cu o anumita frecventa,care se suprapune peste o unda identica/aproape identica,daca cele 2 unde nu sunt fazate perfect putem avea neplacuta situatie in care cele 2 unde se anuleaza partial in anumite puncte...sau daca sunt in antifaza,SE POT ANULA COMPLET!
Adica vreau sa spun ca nu poate fi simplu sa faci un astfel de aparat sa functioneze in parametrii optimi...

Citat din: Tamerlan din  23 Iulie 2012, 18:55:46
Chiar aş fi curios cum arată un astfel de echipament care emite o astfel de undă de 7,8 Hz.  ::) Şi mai ales să-i văd antena... :D (cred că ar fi ceva de-aici până la Ploieşti  ;D :o ).
Mai,intotdeauna am spus ca dracu nu e negru,ci GRI... ;D
Ca sa fiu mai pe intelesul tuturor,am sa pun o intebare simpla: stiti cam ce lungime ar trebui sa aiba IN REALITATE o antena in banda de 27Mhz? Adica aia care sta pe masina legata la statie si noi intrebam colegii unde e parcat Garcea? Nu va spun,dorind sa va las placerea de a calcula singuri treaba asta...insa va spun ca ar fi MARE! Muuuult mai mare decat cei 1,45m...
Cum s-a reusit asta? Simplu,s-a facut un compromis: λ1/2 , λ3/4 , λ5/6 , λ7/8 etc.
In ce a constat compromisul? In castig,adica castigul antenei...care e cu atat mai mare cu cat antena are λ mai...va las tot pe voi sa aflati... ;D
Deci,si teoretic si practic ai reusi sa faci o antena de dimensiuni...modeste >:D ...acordata pe 7,8Hz.
   Insa sa nu uitam ca frecventa Schumann este de REZONANTA!  Si din experienta va spun ca inca nu am vazut nici un oscilator,care odata acordat pe frecventa de rezonanta,sa nu aiba si ARMONICI,superioare si/sau inferioare...
Dar asta e alta marie cu alta palarie...si nu face obiectul discutiei de pe acest topic.

PS   daca cumva,din intamplare,am fost putin putin complet pe langa subiect...strigati tare,si promit ca mut postul asta direct la pagina comica...
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: Aliosa din 24 Iulie 2012, 13:22:24
Ca idee sa nu va mai certati aiurea ...
Citat
Electromagnetic radiation (EM radiation or EMR) is a form of energy emitted and absorbed by charged particles, which exhibits wave-like behavior as it travels through space. EMR has both electric and magnetic field components, which stand in a fixed ratio of intensity to each other, and which oscillate in phase perpendicular to each other and perpendicular to the direction of energy and wave propagation. In vacuum, electromagnetic radiation propagates at a characteristic speed, the speed of light.

Electromagnetic radiation is a particular form of the more general electromagnetic field (EM field), which is produced by moving charges. Electromagnetic radiation is associated with EM fields that are far enough away from the moving charges that produced them, that absorption of the EM radiation no longer affects the behavior of these moving charges. These two types or behaviors of EM field are sometimes referred to as the near and far field. In this language, EMR is merely another name for the far-field. Charges and currents directly produce the near-field. However, charges and currents produce EMR only indirectly—rather, in EMR, both the magnetic and electric fields are produced by changes in the other type of field, not directly by charges and currents. This close relationship causes the electric and magnetic fields in EMR to stand in a fixed ratio of strengths to each other, and to be found in phase, with maxima and nodes in each found at the same places in space.
Wiki source
Titlu: Re: Despre 2012
Scris de: mm din 24 Iulie 2012, 15:23:50
  alx, desi nu sunt de specialitate, incerc - pe baza documentarii - unele raspunsuri la intrebarile pe care le-ai ridicat. Astfel, un raspuns partial la intrebarea cu marimea antenei functie de unda emisa, il gasim la specialisti si iata ce spune unul din ei la adresa, http://www.et.upt.ro/admin/tmpfile/fileP1290448926file4ceab01e0c149.pdf (http://www.et.upt.ro/admin/tmpfile/fileP1290448926file4ceab01e0c149.pdf)
În practica, pentru a reduce dimensiunile constructive ale antenei se conecteaza în serie cu antena o capacitate care va determina aparitia " efectului de capat " si deci alungirea , din punct de vedere electric a antenei.  Prin urmare, or fi existand mijloace de reducere a lungimii fizice a antenei si ei le-au cercetat deja.

  Legat de antena, aici se afla si un raspuns la intrebarea ta: cum genereaza planeta frecventa (Schumann)? Orice corp solid - s-a constatat - are o frecventa proprie de oscilatie. Pamantul, ca si intreg, e de presupus ca are si el o frecventa proprie de vibratie (sau mai multe) si avand diametrul 2R ne putem astepta ca aceasta dimensiune maxima a lui sa fie si lungimea "antenei de emisie" (caci el se comporta ca o antena). Asteptare ce se confirma prin existenta frecventei de rezonanta 7,8 Hz, despre care am aratat deja cum se leaga de raza Pamantului si viteza luminii (undelor EM).

  Gasim ca propagarea undelor EM in medii disipative (atmosfera terestra e si ea un asemenea mediu) e insotita de absorbtie, dispersie si defazaj de pi/4 intre E si H. Acestea se calculeaza cu formule cunoscute. Atunci se naste intrebarea (pe care ai pus-o de asemenea): cum intra in rezonanta in loc sa disipeze, de ex.
  Raspunsul sta in aceea ca "undele radio de frecventa joasa (sub 30 MHz) se reflecta de catre ionosfera inapoi catre Pamant" (in timp ce undele EM de frecvente inalte traverseaza ionosfera si se pierd in cosmos). Vezi: scientia.ro
  Daca se reflecta, si frecventa de 7,8 Hz o face, atunci sunt indeplinite conditiile ca sa devina o unda stationara in spatiul in care ne aflam. In ce priveste amanuntele, poate le vom afla de la electro-specialisti :-D.
  Am mai aflat un lucru interesant: pentru anumite frecvente, apa marii este un bun conducator.

  Restul intrebarilor pe care le-ai pus cred ca pot sa-i incurce si pe electro-specialistii insisi. Rasfoind putin literatura (lor) de specialitate constatam cat de complicate sunt problemele cu care se confrunta. Pentru a-i incurca si mai mult, dar nu din acest motiv, aduc in observare si efectele Retelei Hartman (considerata retea magnetica) asupra sanatatii omului (efecte cunoscute de "toata lumea", cu nodurile patogene Hartman, etc.). Din pdv. al electronicii oficiale nu am intalnit nici un fel de explicatii, studii, formule complicate, etc. si de obicei ni se serveste aceeasi teorie conform careia toate radiatiile (in vid, aer) sunt obligatoriu unde EM.

  Pentru afirmatia: "nici creierul uman nu emite ,,unde''ci radiaţii,", facuta de tine, Tayka, intr-un mesaj anterior, adaug linkul,
http://ro.wikipedia.org/wiki/Radia%C8%9Bie_electromagnetic%C4%83 (http://ro.wikipedia.org/wiki/Radia%C8%9Bie_electromagnetic%C4%83)
care incepe cu cu afirmatia clara ca undele si radiatiile sunt totuna. Deoarece am senzatia ca inca nu ai sesizat confuzia, adaug si aceasta "definitie" din Wiki, dupa care astept sa recunosti ca ai gresit. Eventual sa-ti ceri si scuze pentru gresala; nu-i nici o rusine deoarece oricat de bun specialist ai fi (dupa cum am retinut din ultima ta postare), poti gresi.
  Referitor la acelasi mesaj al tau, am avut un coleg specialist -ca si tine - in electro. Si el era radioamator cu YO- nustiucat. Participa la concursuri de "vanat vulpi" si colegii il supranumeau Vulpaşin. Nu stiam de unde aceasta porecla, pana cand am aflat ca "avea un unchi la secu". (Desi nu avea in realitate nici un unchi pe acolo dar asa era obiceiul pe atunci.) Altfel, baiat bun.

  Ai dreptate ca nu sunt specialist in electro (cum ti-ai dat seama?) dar sunt specialist in domeniul meu. Ma folosesc de aceasta observatie a ta ca sa generalizez. Nimeni nu este specialist in toate domeniile! Si e ceva normal. Te pricepi la cat ai facut, de regula la domeniul tau si in rest colaborezi. Valabil si pentru mine si pentru tine (nu-i nimic rusinos in asta) si pentru fiecare.
  Partea proasta este ca tu nu colaborezi. Din contra, practici atacul la persoana (in cazul de fata, la persoana mea). Tin sa subliniez ca tu ai inceput sa joci murdar, nu eu. Conform regulilor democratice insa, am dreptul sa ripostez. Atacul la persoana - desi este dovada unei atitudini josnice - este foarte frecvent pe forumurile romanesti. Poate ca-i ceva normal... doar ca nu m-am prins eu.
Titlu: Re: Despre 2012 si influentze solare nocive asupra unor forumisti :)
Scris de: Xanadron din 24 Iulie 2012, 18:01:22
Nu ma bag, nu m-amestec in controverse tehnice, nefiind nici macar ajutor de inlocuitor al vreunui electrician-adjunct. :-D
Desi ma gindesc si ca polarizarea asta ar putea fi strict de natura semantica. Adica ceva de genul "unda-i doar aia de batzaie unduios si nu doar vibreaza duios". :lol:

In plus, ramin convins ca nimeni pina acum n-a fost capabil sa dea o definitie 100% lamuritoare a curentului electric macar.
Sau chiar a "banalului" FOC" :star: (egal plasma? OK, da' o fi aceeasi chestie una de 1.000 si alta de-un milion de grade Celsius?).

La fel se cearta de-o vesnicie si caposul John Lear pe alte forumuri cu diversi "Gica-Contra" mai mult sau mai putin savanti (nici aici nu dau insa verdicte pro/contra) pe tema naturii radiatiei solare. (ca tot veni vorba de 2012 si posibilele zargheli solare viitoare).

Radiatie care NU ar fi dupa JL rezultanta unor reactii nucleare de fuziune (teoria clasica, predata-n scoli), ci un gen de "microunde" modulate/filtrate specific de atmosfera-ionosfera-magnetosfera fiecarei planete - conform teoriei "Universului electric".
Si d-aici ar rezulta evident demontarea teoriei la fel de clasice a temperaturilor invers proportionale cu distantza planetelor de la Soare. Teorie care-ar fi dupa JL doar una din nenumaratele prosteli cu care sintem aburiti de NAZA si alte creaturi NWO-sforaresti. :evil:

Nu mai intru-n detaliile altei afirmatii aparent aberante a lui JL... desi oarecum confirmabila de unele imagini SOHO (ca "peste 300 de rase E.T. :-( traiesc IN SOARE") :-o si inchei doar cu o chemare pacifista la non-atac la persoana.
Fiindca, daca nici noi RUFOnautii nu gasim lungimi de unda comune, la ce sa ne mai asteptam de la restul turmei zombificate... inclusiv ielectromagnetic?
....................
- Ba nu, alfa-delta-gama-mimetic! imi urla deja o voce-n timpane.
- N-ai dreptate, e vorba doar de-o indracire tahionica! :-D (aici sper sa nu se ofenseze colegul daos, pe care-l apreciez sincer)
- Habar n-ai nici tu, e unduirea piezo-histrionizanta de vina, :lol: incearca sa ma convinga o voce si mai tipatoare.

...Si tot asa, pina cind pe RUFOn poate ca nimeni n-o mai posta...
Titlu: Re: Despre 2012 si influentze solare nocive asupra unor forumisti :)
Scris de: Urban din 24 Iulie 2012, 18:43:53
Citat din: Xanadron din  24 Iulie 2012, 18:01:22
Nu mai intru-n detaliile altei afirmatii aparent aberante a lui JL... desi oarecum confirmabila de unele imagini SOHO (ca "peste 300 de rase E.T traiesc IN SOARE")...    

...cred ca merita un topic separat chestiunea