Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Aria 51 declasificata - NATIONAL GEOGRAFIC

Creat de sorinede, 25 Mai 2011, 21:13:15

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Xanadron

#1
Citat din: sorinede din  25 Mai 2011, 21:13:15
Ne asteapta stiri interesante... : http://channel.nationalgeographic.com/channel/series/when-aliens-attack/4968/Overview2

Curat interesante... nu de alta, dar intentiile "vinzatorilor de frica" sint sesizabile inca din titlul seriei - de ce adica... WHEN si nu "IF Aliens Attack", ei ?! :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

inca o mizerie care ne este bagata pe gat ca sa mai intareasca frica falsa de e.t

padme

Deunazi citeam un articol pe yahoo care vorbeste despre Zona 51 si se intituleaza " Extraterestrii lui Stalin si Mengele" si care zice ca prin 2003 SUA recunoaste ca aceasta zona este o zona operativa a aeronauticii militare fara a da mai multe amanunte. Insa cartea jurnalistei Annie Jacobsen arunca o noua lumina aspura mitului Zonei 51. Jurnalista reda in carte doua adevaruri de-a dreptul tulburatoare si care daca vor fi confirmate vor face ca extraterestrii din Zona sa fie optiunea cea mai putin absurda si cea mai de dorit.
Edward Lovick, un om de stiinta care ar fi lucrat in Zona, iesit la pensie se decide sa vorbeasca. El spune ca Zona 51, la fel ca alte zone interzise din desertul Nevada, erau intr-adevar baze CIA si ale aeronauticii militare americane. Aici erau testate noile avioane americane, erau efectuate zboruri secrete ale MIG-urilor sovietice sechestrate de la rusi si datorita carora erau antrenati numitii Top Gun – ca in filmul cu Tom Cruise. Pe langa asta aici s-au mai intamplat 2 lucruri foarte importante:
-   primul face referire la un mit american – acela al incidentului dela Roswell. Se pare ca in 1947 in orasul New Mexico Roswell cade un obiect neidentificat. La bord fiinde necunoscute, umanoizi mici diformi, capete mari si ochii iesiti din orbite. Edward Lovick zice ca nu erau alieni ci fiinte umane provenite de pe planeta Terra, dar creati in laborator de catre Joseph Mengele – care facea experimente naziste in lagare. Mengele ar fi fost platit de alt monstru al secolului trecut, Josif Stalin, sa creeze extraterestri falsi pe care sa-i trimita in America. Inspirandu-se din "Razboiul lumilor" a lui Orson Welles, dictatorul comunist ar fi vrut sa declanseze panica in America cu o falsa invazie extraterestra. Acest plan insa esueaza cand vehiculul de transport se prabuseste.
-   Al doilea adevar se refera la testele nucleare care s-ar fi efectuat in zona si datorita carora Zona 51 ar fi fost o zona interzisa din totdeauna.


http://it.notizie.yahoo.com/gli-alieni-di-stalin-e-mengele.html

Nox

#4
Voi știți fabula cu ciobanul și lupul? Nu de alta, dar eu nu pot sã mã împac doar cu ideea cã EI ne aduc bomboane mentolate...

LE. Tot pe siteul NG un material interactiv interesant: http://channel.nationalgeographic.com/channel/when-aliens-attack-interactive
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

Citat din: Nox din  26 Mai 2011, 09:07:23
Voi știți fabula cu ciobanul și lupul? Nu de alta, dar eu nu pot sã mã împac doar cu ideea cã EI ne aduc bomboane mentolate...

Eu nu cunosc fabula, era fain daca o postai. O stiu doar pe cea cu ciobanu si ozeneul. La drept vorbind nici eu nu ma impac cu ideea ca EI ar putea sa ne intreaca in prostie. Ca de bad Ets nu ma tem ci doar de cei cu adevarat prosti. :)