Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fratzia mistica si "Prometheus"

Creat de Xanadron, 22 Mai 2012, 14:52:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

#15
Tot in criza de timp deocamdata, ma rezum doar sa-i spun colegului andrei ca teoria spagii pentru autopromovare nu prea tine in cazul lui Mazzini - un sculptor de valoare recunoscuta si caruia, din pdv "tehnic" cel putin, nu i se poate reprosa mai nimic in cazul lucrarii de la Vatican. Sculptura pentru care el a fost platit (si inca bine de tot) si nu invers.

Cit despre subiectivismul impresiei lasate fiecaruia de orice opera de arta, clar ca gusturile nu se discuta. Eu ramin in orice caz 100% calat pe senzatia "neagra", deprimanta in cazul asta.
Evident ca unii pot zice de pilda ca poza atasata (cu papa Ratzinger/Benedict al enspelea vorbind duios :-D) le inspira sentimente calde, reconfortante si nu de alt gen. :evil: So be it!

Subiective or sa fie in mod sigur si viitoarele mele "ziceri" pe tema asta luciferic-prometeica, dar o sa incerc sa vin cu argumente care sa puna macar un pic pe ginduri pe unii vizati cindva de maxima lui Mark Twain de mai jos. :wink:

P.S. (@ colegul @biss) Anul trecut am avut un schimb de mailuri cu unul din administratorii raposatului forum OMF (Open Minds Forum) post-desfiintzare definitiva si fara explicatii. Omu-mi povestea printre altele una din strategiile "infiltratilor cu 3 litere" din zona respectiva cind ii deranja cite-uo postare realmente "incomoda": bagau la greu postari aberante, doar ca sa se... schimbe pagina! :-o
Fiindca foarte putini vizitatori ai forumurilor rasfoiesc paginile anterioare si informatia "dispare" cumva, desi exista in continuare...

In fine, ca s-o scurtez: exclud totusi din start prezumtia apartenentzei colegei elena78 la vreun serviciu d-asta trilateral, :lol: oricite postari succesive si fara sens ar mai face. Cred ca n-are rost sa mai dezvolt si motivele.

P.S. Hmmm, uite cum am trecut deja pe-o alta "pagina" a topicului! 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Cred ca Elena are nevoie de afectiune  :-D sau eventual de bagare in seama... nu cred ca (mai) are o pozitie activa intr-un serviciu Tri-Psi :D

Ca sa clarificam odata pozitia mea din punct de vedere pur-estetic fata de ansamblul sculptural de la Vatican, adaug urmatoarele:
   Eu am privit sculptura ca pe un instantaneu preluat dintr-o actiune in plina desfasurare dinamica. De aceea am facut legatura si cu basorelieful din filmul cu Al Pacino. Daca va amintiti, acel basorelief era indescifrabil pana in momentul in care prindea viata si se punea in miscare; atunci toate formele care pareau de neinteles, descifrau ochiului uman adevarata lor fata.
   Tot la fel, privind sculptura ce face obiectul subiectului (il astept si pe Prometheus sa apara zilele astea) din punct de vedere dinamic, mie mi se pare frumoasa. Ochiul meu percepe unduirile materiei din care tasneste Iisus (sau spiritul lui), la fel cum percepe si fluturarea pletelor sale  sau unduirea materialului ce se muleaza pe picioarele sale. Nu stiu, oi fi eu mai visatoare, o fi amprenta celor 4 ani de insusire a cunostintelor de arte plastice, dar eu asta vad.
   Pana la urma, fiecare vede ce poate, cand poate si cu ce poate.
   SI sa nu uitam ca sculptura e evoluat - in ultima vreme - intr-o directie de abstractizare, minimalizare si alungire. Michelangelo inca mai sculpta pastrand rapoartele armonice descrise de Marcus Vitruvius Pollio cu secole in urma... dar in secolul 19, sculptura a trecut incet de la formele naturale, bine proportionate, preluate din scoala antica greaca si pastrate inca de Rodin, spre modernismul secolului 20, vizibil in sculpturile alungite ale lui Giacometti sau in minimalismul lui Brancusi.
   Si cu asta, sper ca am clarificat punctul meu de vedere vis-a-vis de aceasta sculptura.

   Despre Arhonti, am o alta parere decat cea a colegului Xanadron (si din pacate, nu vorbeam despre ignoranta nimanui), o parere formata in urma asocierilor si legaturilor pe care le-am facut intre Creator, Univers, Legile Armoniei Universale, Natura, Pan si Legile Armoniei Naturale. Din punctul meu de vedere, Arhontii nu pot izola o lume oricare ar fi ea si implicit nu o pot transforma intr-o inchisoare. Singurii care pot transforma Pamantul intr-o inchisoare suntem noi, oamenii. Dar asta este o alta discutie, mult prea lunga, iar eu sunt la munca...

   Astept totusi cate ceva spuneri si despre Prometheus si fratia sau fratiile mistice...

p.s. - inca odata, prezint scuze oricarui orgoliu atins de raspunsurile sau parerile mele.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

romulus

Citatexclud totusi din start prezumtia apartenentzei colegei elena78 la vreun serviciu d-asta trilateral,
Monser Xanadron si chiar de-ar fi Elena78 in vreun serviciu, cred ca n-ar trebui sa ne facem probleme. Cei mai multi dintre noi avem ochi,urechi, nas, creierashi ca sa evaluam ce,cand,unde ori cum ! Nu?
Cred insa ca banuim fara temei autoritatile romanesti ca ar ajunge sa aiba asa multi "postaci" cum au unii de prin poliitichia din ziua de azi. Si asta din simplu motiv ca asa ceva costa bani si nu ne permitem noi prin serviciile ale de trei litere sa cumparam niste amarate de topuri de hartie, plicuri de corespondenta si alte rahaturi de-astea si sa ne gandim ca ar exista asa cadre cu asa misiuni ?!
"Rara avis in terris, nigroque simillima cycno" (in traducere aprox.:Pasare rara pe pamant, la fel ca o lebada neagra)!
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

#18
Sa nu cadem totusi in extreme, moncher romulus, fiindca "serviciile" se pare c-o duc acum muuult mai bine ca pe vremuri - cind CHIAR aveau de lucru, Romania CHIAR avind secrete economice de ex., avind inca economie... 8-) (de restul activitatilor tip Big Brother nu mai vb.)

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-10694935-cooperativa-ochiul-timpanul-auzit-vazut-inca-recesiunea.htm

Interesant mi se pare si faptul ca supravegherea Internetului e... externalizata in buna parte (zic asta din surse garantate), Serviciile propriu-zise avind alte treburi aparent mai importante de facut. Oricum, pe tema colegei elena78 glumeam doar.

Iesind din derapajele offtopic, ma gindeam acum din nou la coincidentza presupusei date la care actualul ciclu Kali-Yuga ar fi inceput: dupa hindusi in 3.102 i.e.n. (anul mortii lui Krishna, dar si a lui Osiris la egipteni), iar dupa mayasi in 3.114 i.e.n - data care-i interpretata de unii ca start al epocii "inlantuirii lui Prometeu/Lucifer". :roll:

Culmea-i ca si autorii Manuscriselor de la Nag Hammadi sustin ca aproximativ p-atunci au fost "activati", simultan cu germenii teocratiilor patriarhale, si parazitarii "Zburatori" :evil: - inselatorii Arhonti / testeri cu existentza "interdimensionala" intre cele 7 benzi ale perceptiei fine, pe care Sophia - Sursa Unica i-a creat si pre dansii c-un anume scop - cu precizarea ca "testerii" astia ar fi fost creati inaintea noastra si chiar a Sistemului Solar.

Circa 20% din continutul numitelor manuscrise se ocupa de fapt cu descrierea entitatilor astora cu fiziologie... semi-anorganica, :-o ce-ar fi incercat si s-o violeze pe una din primele Eve, da' n-au avut succes si doar repeta d-atunci obsesiv afirmatia mincinoasa ca EI ne-ar fi creat/hibridizat "dupa chipul si asemanarea Lor".
Repet, cu riscul de-a plictisi: EI ar fi de doua tipuri - "reptilian" si "small-grey", care-ar fi ambele, la fel ca si omul... manipulat/reprimat si fiindca invidiat cumva ca-i "luminos" ca esentza, :star: "emanatii" ale aceleiasi "Zeitze cazute din Pleroma" si afurisite  de teocratia patriarhala - egal daca numita  Sophia, A_then_a,  Lilith, Luana sau Ishtar.
Tipa asta sexy inclusiv la neuron :-D si cu multe nume, "cazuta" din centrul Galaxiei (Pleroma) spre periferie (Keroma), nu credeti c-ar fi posibil sa-l simbolizeze de fapt pe adevararul Prometeu :star: - simbol luciferic "masculinizat" si el ca mai toti sfintii teocratic-patriarhali? :roll:

In plus, ca tot e vorba inca din titlul topicului de "fratzia mistica", m-ar bate chiar gindul la o paralela intre viziunile "channel"-izate exclusiv de femeile-medium din societatea oculta nazista Vril-Gesellschaft si un Prometeu... eventual feminin.

OK, totul pare o mica/mare... varza in stadiul asta incipient al discutiei, dar e clar ca fie si doar schitarea unui sumar tablou evolutiv (sau, mai bine zis, involutiv :lol:) al omenirii - versiunea 4.0 - in ultimele 5 milenii, ar cere ceva timp.
Si mai ales lecturi extinse; d-aia va recomand, ca punct minim de plecare, rasfoirea traducerii Manuscriselor de la Nag-Hammadi:

http://www.gnosis.org/naghamm/nhl.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Citat din: Xanadron din  29 Mai 2012, 09:00:47
...
Repet, cu riscul de-a plictisi: EI ar fi de doua tipuri - "reptilian" si "small-grey", care-ar fi ambele, la fel ca si omul...
...

De unde ? De ce ? Cand ? Cum ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Xanadron

#20
Citat din: Siberia din  29 Mai 2012, 19:05:45
De unde ? De ce ? Cand ? Cum ?

Deocamdata de chichi, de michi (cu sau fara ridichii de my two cents), draga Siberia... :lol:
Mai clar, la modul serios: un pic de respiro nu strica intre diverse aruncari cu parerea ale aceluiasi om, fie si doar din motivul "teoriei sertarului".
Fiindca e nevoie uneori de reveniri, dupa sedimentari ale unor detalii f. imbirligate si derutante - cum ar fi argumentele diferentierii dintre ultraterestrii Arhonti "Zburatori" ai gnosticilor si ET-ii aia propriu-zisi, "de import". :martiansmile:

Si mai clar: reptoizii si micii gri descrisi atit de amanuntit de proto-gnostici impreuna cu "instructiunile de evitare a infiltrarii lor in Corpul nostru Astral" ar trebui luati de buni :-) doar in masura-n care si Manuscrisele de la Nag-Hammadi (hai sa le prescurtam MGN de-acum incolo) ar fi luate de bune in acelasi grad in care si alte Scrieri "oficial sfinte" (egal ca-i vorba de Biblie, Coran sau Tora/Talmud/Zohar) sint utilizate de unii drept argumente infailibile.

Departe de mine insa gindul asta, dar atingerea unei minime detasari obiective o sa implice trecerea prin alte furci caudine ale analizelor, precizarilor, comparatiilor si ras-consideratiilor :-D de toate genurile - inclusiv ala androgin.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Clar ca-i buna, pentru mine cel putin o revenire spre lacturarea textelor de la Nag-Hammadi iar linkul respectiv e mai mult decat binevenit.

Cand voi avea timp am sa incerc sa dezvolt nitzel o idee pe care o coc de ceva timp si anume cea in care cineva doreste al naibii de tare sa plece de pe aceasta planeta, iar acel cineva ar putea foarte bine sa fie sustinut de catre Fratzia Mistica sau poate la fel de bine, sa fie impiedicat de catre aceasta. Dovezile sunt de gasit insa necesita dupa cum spunea si Padre Xanadron:  reveniri, dupa sedimentari ale unor detalii f. imbirligate si derutante ;D
Ma rezum la a puncta ca pe langa ingineriile genetice la care s-au dedat inteligente superioare stadiului nostru actual, avem marturii despre folosirea unor "centri energetici" ai planetei in scopuri nu chiar neclare. Dintre acestea l-as mentiona pe acela al calatoriilor netehnologizate de tip cosmico-temporal. Vorbesc nu neaparat de noduri energetice ci si de un fel de "fir de argint" al planetei, un cordon ombilical ce faciliteaza legatura cu alte lumi vii, fie ele organice ori anorganice. In cartea "Pendulul lui Foucault" se pomenea de incercarea de a capta "energiile telurice" si aceea a gasi si controla Axis Mundi - canalul energetic prin care coboara sau pleaca de pe pamant etitatile divine.
  Am muncit cu totii in draci ca specie in ultimii 200 de ani pentru ca cineva sa beneficieze de posibilitatea de a o tira de pe "prison planet"?. Cineva care avea cunostinte despre ce s-a intamplat acum multe mii de ani si a pornit in cautarea informatiilor pierdute, a stiintelor si disciplinelor uitate? De unde atata graba incat  sa fie necesar ca oamenii sa fie pusi la galere intr-un mod atat de pervers totusi?: ""paine, circ, sex ca rahatu-i cat cuprinde si treceti la treaba ca va ia mama naibii"" Care e acea "treaba" si de ce-i atat de urgent?


Avem deci din partea "naufragiatilor/abandonatilor":
- incercari de a compatibiliza genetic si energetic vehicule biologice.
- incercari de localizare a oricaror urme de tehnologie spatiala antica ori "contemporana" si retroingineria acestora.
- incercari de localizare nu neaparat a unor civilizatii prin univers ci a unor posibile planete locuibile si goale.
- incercari de localizare a vechilor puncte de pe glob de tip "Axis mundi" si controlarea acestora.
- manipularea realitatii fizice umane prin aducerea mai des a subconstientului in prim plan (crearea unui individ de tip zombi) si cufundarea constientului/observatorului intr-o lume interioara in care deruleaza filme intregi despre xxx chestii interminabile si drenante energetic dar care totusi respecta pe undeva ritmul lent de pana acum de evolutie spirituala a omenirii...


Mai departe adaugati si voi de credeti. Sa nu uitam in egala masura de a-i mentiona si pe Veghetori/Starpeoples - entitati biologice inteligente, care vin si pleaca ori, dupa parerile unora chiar coopereaza la nivel de Pentagon cu marile forte ale lumii. Ei nu se grabesc. Altii de la subsol se grabesc insa. Intelege cine poate.




Ganditorul

Cateodata raspunsurile sunt mai aproape decat credem. Pana la gasirea lor sa ne descretim un pic fruntile cu o sarada, gasita aiurea pe net :



abyss

Spuneam pe un alt topic ca lucrarea artistica din spatele tronului papal imi evoca (sub influenta explicatiei catolice) nu neaparat o explozie nucleara, pentru-ca pur si simplu Iisus nu are legatura cu A-Bomb si mizeriile concepute de catre mintile bolnave omenesti sau are dar intr-un alt mod. Totusi modul in care au fost reprezentate distrugerile si felul in care acestea se ramifica in jurul personajului central imi evoca un impact sau o supernova. Legatura dintre supernova si iisus e mai directa deoarece Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul nostru il poate reprezenta un asemenea eveniment cosmic. In prezent e cel putin 1 viitoare supernova cunoscuta gata sa traga radiatii direct spre noi dupa spusele lui Michio Kaku. O supernova ne-a creat, tot una ne va lua...


Iata imagini interesante cu efectele unui impact frontal asupra terrei precum si imagini cu o supernova:




abyss

#24
Am fost sa vizionez "Prometheus". Merita numai si pentru ca au bagat in el tot felul de perle masonice...
Cum ar fi urmatoarea (vezi 2012 ;) )
"De craciun deschidem cadourile"

Gasiti in acest film toata povestea adica sumerieni, egipteni, incasi etc. "Constructorii/inginerii" ne-au creat apoi au disparut. Cand se vor mai intoarce? Calendarele s-au cam pierdut in numaratori si nimeni nu mai stie exact. De ce oare?

Acum o parere personala in legatura cu acei "ingineri" (prin prisma filmului). In opinia mea ei nu erau Anunakii ci altii care au acordat frumos aceasta planeta. Aceia trebuie sa se intoarca ori sa incercam macar a-i gasi. Regalitatea si preotia a fost lasata mostenire de catre anunaki. Prin urmare cine detine informatii atat de vechi si de clare incat sa lupte a scapa de jugul dublu lasat de acele fiinte superioare tehnologic totusi la acea vreme?

Tema RV.
Vizualizati ce cadou veti primi de craciun  ;D

fiulploii

Am vazut si eu filmul si cum se apropie Craciunul imi caut cadoul  :lol:
Incercand sa-l zaresc in ceatza inceputului de mileniu pun niste intrebari, poate va raspunde cineva :
- cum au disparut versiunile anterioare ale omenirii fiindca dupa mine si altii , au fost mai multe valuri   de colonisti ( ? ) , creatii ( ? ) , urmasi ( ? )
- oare pe ce se bazeaza ipoteza posibilitatii distrugerii omului de catre Ceilalti - acestia fiind cei pomeniti de @Xanadron   pe alt subiect .
- oare de ce apatia asta prelungita in atingerea subiectului Fratiei mistice initiale? Iarasi am dat de Fragezirea Psihica Project ?  :-D

  Dupa mine , Prometeu = Lucifer iar cunoasterea initiala a inceput sa devina cunoastere mistica=ezoterica=incifrata in momentul disparitiei din peisaj al celor care au terraformat planeta asta . Pentru mine este clar ca planeta a fost ajutata sa sustina viata . Ce s-a intamplat cu Primii ?  Evident ca habar nu am ! Insa dupa ei au urmat altii , la diverse perioade de ani care au avut propriile lor scopuri si au actionat in consecinta.
  Cam peste tot in lume exista o cunoastere ascunsa - ascunsa pentru noi care nu mai stim sa o descifram pana nu mai gaseste cineva o piatra Rosetta

Doar parerea mea..

fiulploii

Citat din: abyss din  24 Mai 2012, 00:36:19
  Se vorbeste prin targurile sfinte de 2000 de ani in coace ca pana la Iisus nimeni nu a strapuns membrana spre exterior decat intrupat fiind... Destrupat nu functioneaza decat la brat cu Fiul Omului.
Citat
Deci, acum nu mai merge decat desurubat de trup? Daca pleci cu tot cu trup, care e problema ?
Deasemenea prin alte targuri, ufologice de data asta, se sopteste ca odata cu primele detonari de A-Bombs s-au creat gauri temporare prin care anumiti tovarasi  au evadat aiurea-n cosmos.
Citat
Si au facut dezordine?

De ce oare germanii s-au temut sa le foloseasca?
Citat
Pai, parca nu le aveau


Xanadron

#27
Recitesc acum topicul asta doar aparent "minor" si ma minunez cumva de cit de multe directii deschise-n postarile precedente (nu doar ale mele deci) n-au mai fost continuate.
Poate si fiindca stimabila colega Siberia s-a cam retras de-o vreme in lumea hiperboreenelor raspunsuri non-binare :-P si nu ma [ne] mai gidila dracusorul contrazicerilor (argumentate, evident)?!

Hai sa punctez totusi acum doar doua chestii:
1. Nazistii sint convins (si nu doar eu) ca au avut boamba nucleara... ca si facuta (era si culmea sa n-o fi dezvoltat ei primii, savantii germani fiind pionierii domeniului; si-acum sint de fapt cei mai avansati din lume SI pe felia asta, zic eu).
Inca nelimpezite din multe pdv-uri ramin insa declaratiile post-WW-II destul de criptice ale unuia ca premiatul Nobel Walter Gerlach, implicat in numeroase "Geheimprojekts" naziste ca Die Glocke (citat din memorie): "Noi nu am mers niciodata pe directia producerii unor arme inumane, cu efecte colaterale posibil catastrofice pentru intreaga planeta". :evil:

...Erau deci nazistii adepti ai unei alte confrerii oculte decit asta CFR- trilateral- skull&bones- bilderbergisto- petrodolarica? - Achtung! - n-am zis insa "illuminata", :star: ca echivalarea asta imi pare fortzata - si nu doar fiindca Adam Weishaupt i-a inspirat cumva si pe nazisti, printre altii. Si cit de "prometeica" era ea, confreria nazista? Fiindca-n principiu sint destule dovezi in sprijinul ideii cautarii germanilor a unor cai de obtinere a energiei contrare proceselor de combustie si/sau fisiune, considerate nu doar de Schauberger sau Schumann "satanice". :evil: (prometeice adicatelea?)

De fapt raspunsu-i clar un DA cit casa :-D la prima intrebare (sustinut mai ales de conceptia lor radical diferita asupra sistemelor financiare globale - d-aici li s-a tras de fapt :lol:), desi ne lipsesc in continuare date concrete apropo de care anume esalon ET :-) le-a sustinut tentativa de schimbare a paradigmei sociale umane. Deturnata, evident, de numeroase derapaje complexe asupra carora n-are insa rost sa discutam aici.

2. Pina si prin Pendulul lui Foucault al hiper-initiatului Umberto Eco se pomeneste de obsesiva triere a actelor/hirtiilor gasite asupra prizonierilor evrei de prin lagare, cu scopul gasirii unor indicatii tangente atit de putin atinsei teme "AXIS MUNDI" (mdea, iar ai dreptate c-ar fi un topic necesar si asta, compadre abyss, dar numai intr-o eventuala carte cred c-ar fi posibila o tratare cit de cit exhaustiva a subiectului, pornind de la expeditiile SS Ahnenerbe din anii '30 si chiar mai demult - dar si continuind cu presupusa baza principala a "Veghetorilor" nostri, care s-ar afla inca, dupa "dementul" John Lear si-ale sale surse, la 9 km adincime sub niste munti - germani si astia :lol:).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


hoinar

Nu ne ramane decat sa sapam in scriptul original al remake-ului Prometheus din 2070. Covenant-ul nu reprezinta decat dilutia si pierderea urmei, dupa parerea mea.
the older I get, the faster I was