Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fratzia mistica si "Prometheus"

Creat de Xanadron, 22 Mai 2012, 14:52:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

Gura lumii spune ca pfizer falimenteaza discret una dupa alta firmele farmaceutice colaboratoare - astfel incat in scurt timp vom avea o criza a medicamentelor traditionale pe toata gama de afectiuni, in toata lumea. Si atunci mega-concernul amintit va scoate vaccinul minune care "te va vindeca de 1000 de boli" ... sau te va baga la 2 m sub pamant, functie de interes. Curios e ca toata lumea, de la patroni pharma la specialisti, sunt in pozitia  "cracanat, plecat cu fruntea in pamant" in fata phizer . Mai trebuie sa se auda doar osanalele "ooo, Zeus". sau cine stie...poate ca faraonii au reinviat in Egipt si acum conduc lumea... Unde, nu se stie

abyss

#46
Gura lumii spune, dar nu am săpat mai adânc:
- Ca vaccinul conține spermicide, ca vom ajunge la șapte zeci si ceva de rapeluri etc.
Întrebarea ta era si o repet:  de ce întoarcerea la siliciu, sau orientarea către silicon, viața artificială, viața minerală anorganica?
Un posibil răspuns, tot din gura lumii ar fi ca acea parte de mișcare stanga a ocultei dorește să-și întâlnească creatorul ori sa atingă acea poziție mergând in sens invers, sărind etape ample evolutive folosind inteligența artificială, corpuri artificiale (pentru ei) obținând astfel controlul total, nemurirea in acest plan. Putem uita de reâncarnare pe aici. Va fi o lume inchisa pentru cei incomozi.
Acum...asa o idee pare izvorâtă din mintea perversă/pervertita a unor imitatori. A unora care au pus labele pe unele dintre secrete oculte antice și le folosesc în scopuri penibile, oribile si care țin de involuție.
Eu însă mă mențin optimist. Trăim ceea ce ne-am menit sa experimentam. Sau ceea ce ne este menit. Cunoașterea vine cu mari sacrificii, si cu cât e mai mare atunci si jertfa e pe măsură.

Sa nu uitam ce zicea H Clinton: Nu lăsați o criză sa treacă nefructificată!!

fiulploii

Citat din: abyss din  23 Ianuarie 2022, 19:17:48
. Cunoașterea vine cu mari sacrificii, si cu cât e mai mare atunci si jertfa e pe măsură.


????  Exista dovezi care sa sustina cele afirmate mai sus?

abyss

Citat din: fiulploii din  24 Ianuarie 2022, 23:26:21
????  Exista dovezi care sa sustina cele afirmate mai sus?
:? Cine întreabă? The Man or the Machine?🤣

fiulploii


Ganditorul

@abys , corect punct de vedere. Cred ca aceasta civilizatie a semiconductorilor e de mii de ani pe aici - dar in minoritate si izolata. Acum se extinde si emite pretentii prin reprezentanti ai umanitatii care cred ca prin hibridizare vor avea "puteri nemasurate"

abyss

Citat din: fiulploii din  29 Ianuarie 2022, 02:09:10
Cineva curios .
Ok. Iarta-mi spiritul de glumă,  întrebarea ta e una foarte bună și merită un răspuns adecvat fiindcă întrebarea ta vizează înțelegerea in raport față de cunoaștere. Partea interesanta și aici ar merita detaliat cand voi avea puțin respiro, este că există mai multe tipuri de cunoaștere. Eu am făcut referire la acel tip care este dispersat precum nisipul mării, o cunoaștere prezentâ in cantități infime sau mici peste tot. Contează atunci când este acumulată si folosită in cunoștință de cauză.

Citat din: Ganditorul din  29 Ianuarie 2022, 10:24:09
Acum se extinde si emite pretentii prin reprezentanti ai umanitatii care cred ca prin hibridizare vor avea "puteri nemasurate"
Se si ne expun la un mare pericol. Acele entități care ii ghidonează sunt într-adevăr antice.
Nu mai stiu pe unde am citit ca Elon Muskă a arătat un cub si spunea ca-si poate proiecta conștiința in el. Voi cauta clipul.