Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

#1
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de fiulploii - Ieri la 10:18:53
Citat din: liviutatarus din Ieri la 08:22:57... Și dacă nu e mare lucru, de ce să-l ascunzi?"


Este foarte manipulantă treaba și e identică cu lozinca cealaltă,"dacă nu ai nimic de ascuns, de ce te deranjează camerele video fe la intrarea in magazine, de la casă, de pe stradă, etc."

Și dacă ne uităm la cum stăm global cu nivelul de inteligență atunci eu îi înțeleg f bine pe cei care nu spun toate lucrurile. Nu mai departe, citește prin istoricul acestui forum, au fost discuții care s-au lăsat cu amenințări și jigniri atunci când s-a venit cu o părere neconvențională la anumite subiecte. Imaginează -ti ce ar fi la nivel global, haos, distrugerea civilizației, crime, etc.

Trebuie ca o parte să roiască de aici fiindcă altfel nu se poate. Decât dacă ori reduci nivelul și mai mult, un fel de sclaveti care stiu să apese pe trei taste, ori ridici nivelul. No, care e mai ușor de realizat? presupunând că vine un Eveniment?

Și apropo, fără supărare dar despre un asemenea Eveniment se vorbește de mulți ani, cam din apropierea lui 2000. Și ghici ce? A inceput să devină identică treaba cu așteptarea lui Mesia. Și adaugă la asta informația cu implementarea unei noi religii globale pt cei mulți. Ee? Mai adaug ceva? Nu are rost, zic io.
#2
Cafenea / Re: The Jebaliyeh of Mount Sin...
Ultimul mesaj de fiulploii - Ieri la 09:59:38
Un studiu din 2008
#3
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - Ieri la 08:22:57
Congresmanul Nancy Mace (R-SC) prezidează a doua audiere publică UAP pe 13 noiembrie în Camera Reprezentanților SUA.
,,Vreau ca avertizorii să simtă că se pot prezenta. Vreau ca oamenii să fie protejați. Fiecare american merită dreptul de a ști cum sunt cheltuiți dolarii lor din impozite și pentru ce sunt cheltuiți. Și dacă nu e mare lucru, de ce să-l ascunzi?"
https://www.askapol.com/p/exclusive-rep-nancy-mace-chairing-uap-hearing-nov-13th
#4
Evenimente OZN în lume / Re: Disclosure UFO
Ultimul mesaj de liviutatarus - 18 Septembrie 2024, 18:53:07
Despre ce eveniment poate fi vorba? Se coreleaza zicerile mai multor "denuntatori" ca ceva se va intampla in scurt timp, cea mai apropiata data fiind 2027, cu ceva descoperire facuta de Telescopul spațial James Webb!!!
https://www.youtube.com/watch?v=meacG87goVM
https://www.youtube.com/watch?v=aFKmcqcBbnw
#5
Cafenea / Re: Comentarii libere la inelu...
Ultimul mesaj de fiulploii - 17 Septembrie 2024, 22:56:48
P.S. explicatii. locurile respective par a fi portale catre alte locuri, spatii, dimensiuni. Iar amintirea populara crestina le asociaza cu unelte de-ale vrajmasului.
     Ca o adaugire, in acele locuri au fost evenimente care au implicat un portal si cel putin un martor dar asta nu inseamna ca portalul respectiv ( natural sau artificial ) mai exista si in zilele noastre. De multe ori locatia de azi nu mai corespunde cu cea reala insa e prin preajma.
#6
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Evadarea din Matrix - cond...
Ultimul mesaj de fiulploii - 15 Septembrie 2024, 22:49:15
Citat din: abyss din  15 Septembrie 2024, 19:40:00´´Ar fi 7 niveluri de constiinta.´´
´´Cuvintele din titlu alcatuiesc motto-ul Griilor ´´
... sursa care ar fi?

Am uitat să pun și sursa. Tim , un fel de consultant tactic german , invitat al Lindei Moulton Howe și al altor autori in domeniu.

https://tv.apple.com/us/episode/grey--human-ufo-collaboration/umc.cmc.17ati6p33qv8dvkvrfengxvbe?showId=umc.cmc.1x2bm02ytlchtsd6042dmkesi
#7
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Evadarea din Matrix - cond...
Ultimul mesaj de abyss - 15 Septembrie 2024, 19:40:00
´´Ar fi 7 niveluri de constiinta.´´
´´Cuvintele din titlu alcatuiesc motto-ul Griilor ´´
... sursa care ar fi?
#8
Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) / Re: Darele lasate de avioane i...
Ultimul mesaj de fiulploii - 12 Septembrie 2024, 21:52:50
Deci, chemtrails sunt de pe la 15 km altitudine in sus, mai probabil in jur de 50.000 de "picioare" . Sunt alcatuite din gaze si din asa-numitele "tag"-uri, un fel de mini dispozitive cu rol de atasare pe orice obiect care trece printre ele si care emit pe diferite frecvente. Rolul lor este de a detecta orice obiect care patrunde sau care iese din atmosfera planetei apoi sistemele de urmarire stiu unde sa caute.

Poate fi adevarata varianta asta sau poate nu. Pana atunci, ochii pe sus fiindca se imprastie numai in zonele cu potential UAP sau cum se numesc mai nou. Spor la fotografiere!
#9
Cafenea / Re important ," inelul draculu...
Ultimul mesaj de fiulploii - 11 Septembrie 2024, 16:23:10
Stie cineva si poate sa spuna si vrea sa impartaseasca cu altii despre locuri in Romania unde exista povesti despre "inelul diavolului" sau " gaura dracului" ori denumiri derivate ? Sau chiar locuri care se numesc asa?
Multamesc anticipat.
#10
Cafenea / Re: Din ciclul : Eu ma ascund ...
Ultimul mesaj de fiulploii - 08 Septembrie 2024, 18:27:18
Am auzit ca criptomonadele sunt cupoane corporative la care poate fi oprit accesul si care datorita consumului mare de energie electrica necesar va trebui sa vina in pasi de vals cu accesul la enerjie libera, contorizata evident.

gizadeathstar.com  ascuns la vedere :)