Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Energii libere , gratuite si simple.

Creat de LIL DEBUL, 06 Septembrie 2009, 19:41:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

LIL DEBUL

Salut , sint nou aici , dar am mai citit despre asazisele energii libere si despre cum sint ele impiedicate sa iasa la iveala. Pentru inceput , vreau sa precizez ca sint bita la fizica , matematica si specializari conexe. Dar sper sa nu fiu bita si la bunul simt. Deci , ce vreau sa spun este ca toate astea mi se par aberatii. Intr-o lume pe cale de disparitie (incalzirea globala=poluare=combustibili fosili) nimeni nu investeste in energii libere. Marile corporatii prefera sa se uite ca proastele , in loc sa puna mina din timp pe mina asta de aur(energia libera) si sa o transforme in profit. Americanii isi omoara armatele prin Iraq si aiurea , pt. petrol , in loc sa bage banu' in chestiile astea pe care de obicei le inventeaza unu' intr-un garaj obscur si moare mai apoi in mod tragic(si misterios).Si patentul cui ramine? Daca energiile astea sint un fel de Linux , de ce merg toti inca cu Windows in rezervor? Adica nu s-a gasit un baiat destept sa bage banu si sa faca din energia libera una mai putin libera , dar mai ieftina si mai putin poluanta ? Sau macar un geniu nebun si bogat , sa incerce asa , la misto , sau arabii , macar.

Cautatorul

Citat din: LIL DEBUL din  06 Septembrie 2009, 19:41:39
Adica nu s-a gasit un baiat destept sa bage banu si sa faca din energia libera una mai putin libera , dar mai ieftina si mai putin poluanta ? Sau macar un geniu nebun si bogat , sa incerce asa , la misto , sau arabii , macar.

Exista energii libere... caldura soarelui, vantul, etc. Dar instalatiile de captare a lor sunt inca scumpe....

darksid3

Sunt scumpe ca asa se doreste si in plus, exista energii libere si in alte sfere ale materiei nu doar eoliana, solara, etc.
11.11

pfheonix

Tesla a inventat astfel de energii...libere si cu distribuire a electricitatii prin eter!fara cabluri etc...inventatorul Razei Mortii.Nu se vrea trecerea la energii libere nu ca nu ar exista.Cautati pe net inventiile lui Tesla...motoare cu apa etc. in fine problema e ca nu se vrea ...va dati seama energii libere inepuizabile...Gratis!Credeti ca marile puteri ale lumii ar permite asa ceva?...Oricum Planeta este bolnava deja

darksid3

Asa este...si virusul am ajuns sa fim noi, din pacate
11.11

padme

Citat din: pfheonix din  07 Septembrie 2009, 20:30:22
Tesla a inventat astfel de energii...libere si cu distribuire a electricitatii prin eter!fara cabluri etc...inventatorul Razei Mortii.

el doar a demonstrat ca aceste energii libere exista. facea adevarate demonstratii infigand becuri in pamant-ii placea electricitatea foarte mult, oamenii il credeau nebun, pana la urma si edison pt care lucra a trebuit sa recunoasca faptul ca l-a depasit in genialitate.


jedimisu

Citat din: padme din  07 Septembrie 2009, 21:23:46
el doar a demonstrat ca aceste energii libere exista. facea adevarate demonstratii infigand becuri in pamant-ii placea electricitatea foarte mult, oamenii il credeau nebun, pana la urma si edison pt care lucra a trebuit sa recunoasca faptul ca l-a depasit in genialitate.

Rezon! Si din cate am mai citit si eu, Tesla urma sa construiasca niste instalatii care sa furnizeze energie tuturor, numai ca finantatorul J. P. Morgan si-a dat seama ca nu are cum sa taxeze energia pe care dorea Tesla sa o furnizeze: Tesla wanted to saturate the globe with electricity as a dynamo so that everyone on the surface of the globe could obtain electrical light just by sticking wires into the soil and a electrical bulb would light.  When J.P. Morgan heard about the Tesla project, he was asked: "How can we get money from the electricity which Tesla is supplying to every part of the world?"  After that Morgan cut the funds and the Tower was never finished. http://www.teslasociety.com/teslashorelab.htm

Despre acest aspect amintesc si R. C. Hoagland si M. Bara in NASA, Istoria Secreta.

LIL DEBUL

Salut, tot eu , cu nelemuririle mele. Energiile astea sint libere , ok , dar tehnologia de captare a lor , nu. Pai cum de nu s-a gindit un baiat destept sa ia ceva gratis din natura si sa dea cu bani mai departe ? Bine , Americanii sint dobitoci , ca si guvernare , trag tare pe petrol , ca de acolo vine banu'(cit o mai veni). Intre timp distrug planeta si nu le pasa , pot sa admit si asta. Dar sint multe state care ar putea aplica tehnologii din aste , libere. De ce nu o fac ? Macar arabii , sa le faca in ciuda , sau cubanezii , ca si asa sint vai mama lor. Sint patentate , energiile ? Apartin cuiva ? De aia zic eu ca nu-i asa de simplu cum pare. Prea e frumos , ca sa fie si adevarat. Infigi un bec in pamint si se aprinde. Mai fratilor , undeva e o chichita. Daca se modifica ceva in natura , vre-un cimp magnetic , ceva. Prea fug toti de energiile aste , libere.
Scuze , daca par timpit , poate chiar sint , dar nu inteleg cum de fuge profitul si nimeni nu-l inhata.

lylyt_ice

 haida bre, ce prosti sunt aia care stiu si ce ingeniosi si destepti suntem noi astia care avem pretentii la ei...dar bine macar ca avem tilicomanda la tilivizor si cil putin un amarit de tv si un rahat de celular...traiasca !!!...cine nu mai este printre noi de mult........ :-( :| 8-)
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

#9
Citat din: LIL DEBUL din  11 Septembrie 2009, 19:56:20
Mai fratilor , undeva e o chichita. Daca se modifica ceva in natura , vre-un cimp magnetic , ceva. Prea fug toti de energiile aste , libere.
Scuze , daca par timpit , poate chiar sint , dar nu inteleg cum de fuge profitul si nimeni nu-l inhata.
da, chichita e ca noi nu stim cum sa infigem becul! :)))))))))
nu fuge nimeni de energiile libere-vezi panourile solare, energia eoliana- dar exact cum spui, trebuie o modalitate de gestionare/manevrare a lor astfel incat sa ajunga la tine, consumatorul, pt care evident trebuie sa platesti.stai sa se termine cu combustibilii fosili si sa vezi dupa aia cum apar si pantentele pt energiile libere ca din apa. presupun ca atunci se vor gasi si niste lucrari ale lui tesla care am inteles ca au disparut in mod misterios.

Ion Scripcaru, strungar ºi lãcãtuº mecanic din satul Uzunu (Giurgiu) nu gãseºte de 4 ani, 15.000 USD pentru a‑ºi realiza invenþia epocalã (pânã la proba practicã): motorul care nu consumã nimic! Acesta ar trebui sã funcþioneze pe baza gravitaþiei, fiind în fapt ,,instalaþie mecanicã amplificatoare de putere, capabilã sã transforme forþa staticã gravitaþionalã în lucru mecanic ". ,,S‑ar închide toate centralele nucleare", spune el. Numai cã OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenþii ºi Mãrci)a refuzat sã‑i breveteze invenþia în lipsa unei machete funcþionale, doar pe baza schiþelor. Petre Roman ºi Ministerul Cercetãrii ºi Tehnologiei l‑au tratat cu indiferenþã (1997), iar sponsorii nu se înghesuie (ca ºi statul) sã‑i asigure cei 15.000 USD necesari...

Justin Caprã este un inventator celebru al României, din pãcate mereu tratat cu indiferenþã (chiar ostilitate) de autoritãþile statului, condiþii în care nu e de mirare cã unele din invenþiile sale (de miliarde de dolari) i‑au fost pur ºi simplu furate de americani...
În 1956, la nici 25 de ani, Justin Caprã a inventat primul rucsac zburãtor , un aparat individual de zbor. Dupã 7 ani în care ,,semidocþii savanþi" l‑au tratat cu dispreþ pentru cã era doar tehnician ºi nu inginer, în 1963, americanii Wendell Moore, Cecil Martin ºi Robert Cunings au preluat invenþia din România ºi au lansat‑o în fabricaþia de serie...
În 1958, Justin Caprã a realizat prima variantã a rachetonautului, cu care s‑a ridicat de la pãmânt la... Ambasada SUA din Bucureºti. Rezultatul: invenþia a fost ºi aceasta furatã ºi brevetatã în 1962 de Wendell Moore (,,specializat" deja!), iar inventatorul... a fost arestat de Securitate pentru cã ar fi dorit sã fugã din þarã cu aparatul sãu...
Justin Caprã mai este ºi realizatorul celui mai mic autoturism din lume, ,,Soleta", care consumã ... 0,5l/100 km ºi al unei motorete unicã în lume ce funcþioneazã cu acumulatori (37 kg, 30 km/h, 80 km autonomie cu o încãrcare).


poate ca unele din postari nu au legatura cu energiile libere, sau alte forme de energie/combustibil, dar vreau sa-i arat lui LIL DEBUL cam ce se intapla cu patentele, cel putin pe la noi si ca exista "un baiat destept" care nu e chiar atat de dobitoc (SUA) cum mentioneaza el, ci stie foarte bine ce face, parerea mea!

Mihai Ruºeþel a inventat motorul cu apã! ,,Cazul Ruºeþel", este elocvent pentru geniul românesc dar ºi pentru ,,talentul" cu care ne risipim forþele ºi putem sã ne pierdem valorile. Proiectul a fost depus la OSIM în 1980 ºi a fost brevetat în ...ianuarie 2001 . Pânã atunci, Securitatea l‑a ºicanat pentru refuzul de a cesiona invenþia statului, iar în februarie 1990, precaut, el a refuzat angajarea ca ºi consilier tehnic la ,,Mercedes" (2.500 DM lunar) pentru a nu pierde, eventual, proprietatea invenþiei... Motorul sãu se bazeazã, ca principiu de funcþionare, pe ,, cazanul Traian Vuia", invenþie folositã încã la locomotivele Diesel‑electrice pentru încãlzirea vagoanelor. Poate fi utilizat în domeniul transporturilor terestre ºi navale, în locul turbinelor din termocentrale, ºi chiar a centralelor termoelectrice.
În lume, mai existã douã brevete în domeniu (Japonia ºi SUA), dar acestea nu depãºesc nivelul locomotivei cu aburi, necesitând combustibil solid sau lichid. ,,Motorul Ruºeþel" foloseºte drept combustibil doar apa, ºi are dimensiunile unui motor de Dacie, sursa de energie iniþialã fiind o banalã baterie de maºinã. Datele tehnice preconizate de a patra sa machetã (10 l/100 km consum de apã, 70 km/h viteza maximã) pot fi îmbunãtãþite la realizarea prototipului: un motor cu apã montat pe o Dacie 1310. Directorul general al Uzinelor Dacia, ing.Constantin Stroe, care cunoaºte acest proiect chiar din 1980, a afirmat cã este dispus sã ajute inventatorul cu orice are nevoie pentru realizarea prototipului ºi a declarat, încântat. ,,Reuºita ar fi un miracol, ºi cred cã în asemenea caz ar trebui sã se inventeze pentru acest om Premiul Super‑Nobel"

romulus

Citat,,Motorul Ruºeþel" foloseºte drept combustibil doar apa, ºi are dimensiunile unui motor de Dacie
Exista in Japonia un brevet. Am vazut o masina cu acel motor in probe (vezi INFOCON.ro ); consuma 1,5 l de apa la 100 km viteza max 80 km /h/
Aici este vorba de altceva: chiar exista la nivel mondial (nu-i gluma)ceva careia i se poate spune si conspiratie/monopol al celor din energie/petrol&gaze/hidrocarburi. Astia sunt cei care au stopat pana in prezent - si stopeaza in continuare - aparitia noilor masini cu motor cu apa, alectrice and so on ....
E logic, deoarece asta ar insemna moartea /disparitia lor  de pe firmament in max. 10 ani.
Batalia e pe viata si pe moarte . Si chiar se moare , pe bune....
CINE - si cand - VA SPARGE MONOPOLUL ASTA ?
Om trai s'om vedea ! Ori nu...
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

padme

Merci Nox si multumesc pt avertizare, doar ca, informatiile respective a trebuit sa le culeg din alt text, ori nu pot sta in asteptare atata timp, pt ca ma scoate din topic, mi s-a intmplat.


geutzu

Citat din: romulus din  12 Septembrie 2009, 15:51:20
Exista in Japonia un brevet. Am vazut o masina cu acel motor in probe (vezi INFOCON.ro ); consuma 1,5 l de apa la 100 km viteza max 80 km /h/
Aici este vorba de altceva: chiar exista la nivel mondial (nu-i gluma)ceva careia i se poate spune si conspiratie/monopol al celor din energie/petrol&gaze/hidrocarburi. Astia sunt cei care au stopat pana in prezent - si stopeaza in continuare - aparitia noilor masini cu motor cu apa, alectrice and so on ....
E logic, deoarece asta ar insemna moartea /disparitia lor  de pe firmament in max. 10 ani.
Batalia e pe viata si pe moarte . Si chiar se moare , pe bune....
CINE - si cand - VA SPARGE MONOPOLUL ASTA ?
Om trai s'om vedea ! Ori nu...
Am zis !


uite ca  nu e chiar asa .. 90% din obiectele pe care le folosesti zilnic, chiar din draga dimineata periuta de dinti, sunt facute din petrol; ingrasamintele din gaze naturale etc ..  deci ar pierde doar o parte bani; de fapt asta e mai grav .. ca doar pentru o mica parte din venit fac tot felul de chestii si pun piedici dezvoltarii altor tipuri de energii ... gandeste-te daca ar pierde tot cum ar fi ... zic eu razboi :(.
"The difference between the impossible and the possible is merely a measure of man's determination." - Cap. James Thain

Merkaba

Citat din: romulus din  12 Septembrie 2009, 15:51:20
Exista in Japonia un brevet. Am vazut o masina cu acel motor in probe (vezi INFOCON.ro ); consuma 1,5 l de apa la 100 km viteza max 80 km /h/
Aici este vorba de altceva: chiar exista la nivel mondial (nu-i gluma)ceva careia i se poate spune si conspiratie/monopol al celor din energie/petrol&gaze/hidrocarburi. Astia sunt cei care au stopat pana in prezent - si stopeaza in continuare - aparitia noilor masini cu motor cu apa, alectrice and so on ....
E logic, deoarece asta ar insemna moartea /disparitia lor  de pe firmament in max. 10 ani.
Batalia e pe viata si pe moarte . Si chiar se moare , pe bune....
CINE - si cand - VA SPARGE MONOPOLUL ASTA ?
Om trai s'om vedea ! Ori nu...
Am zis !

Merkaba

scz ca nu mi-a iesit raspunsul... :-D

sunt in asentimentul lui Romulus cu adaosul : ''Conspiratia''  asteapta instaurarea Guvernului Mondial in N.O.M sa-si aplice dictatura(n-ar mai apuca) apoi sa profite marsaveste de orice inventie implementandu-le la discretie pe care le vor voi ...sunt destule tinute la ''sertar''.