Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Fenomenul OZN in contextul Agendei Globale - a LOR, ca doar nu a noastra...

Creat de Xanadron, 02 Iunie 2016, 11:18:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Cred ca-i nevoie si de un topic "integrativ" a jde' informatii/discutii cu tenta ufologica, da' cu repercusiuni insidioase in viatza tuturor pin' la urma - atit de imprastiate de-a lungul anilor prin atitea sectiuni RUFOn, ca ajunge sa-i ia ametzela pe nou-veniti mai ales.

Se-ntimpla deci mult prea multe-n ultima vreme, zic io, ca sa nu existe un Master Plan legat de o apropiata Disclosure - oficiala, partiala si strict controlata, evident, fiindca-n definitiv un alt gen de Disclojar e demult in curs de derulare in mintile unor indivizi si/sau grupuscule (separate evident de si mai putinii tartori :evil: [semi]umani "in the know" din virful piramidei Breakaway, dar si ale altor organizatii "discrete" sau nu - v. Vaticanul de ex. - implicate-n ghidonarea evolutiei noastre.)

...Evolutie stabilita se pare-n parametrii "legii junglei" - care ma tem ca se aplica nu doar la nivel galactic :planet: - sa fie doar dezinformare zvonistica despre 'imperialismul universal"? - ci si prin UNELE zone-n care am putea ajunge dupa ce dam coltzu', de-ar fi sa credem ultimul val de sifonareli (destule, aprobate mai mult ca sigur "de-mai-sus".)

Goagal-iti de pilda " Tom DeLonge and 'The Sekret Machines'" si-o sa vedeti c-au ajuns 'sa dea pe goarna" pina si rock-star-urile (autodeclarat 'informate de la cele mai inalte niveluri secretomane") 8-) unele chestii aparent abracadabrante pe linia explicarii polarizarilor impuse umanitatii de milenii  - nu doar religioase ori culturale.

Alt exemplu aleatoriu: prezentza (clar "stimulata") in multiple zone ale mediei "conspirationiste" a veteranului (93 ani) inginer militar Tompkins - presupus coordonator al operatiunilor complexe de spionaj si retro-engineering 'merigan a ozeniciurilor naziste-n cursul WW-II - care apare-n interviul lui Linda Moulton-Howe (PDF-uri atasate) alaturi de RV-istul Lyn Buchanan, "atins" si el nu demult p-un topic d-aici (fara sa trezeasca vreo reactie, evident - pe linia deja obisnuita a unei anumite pasivitatii abulice.) :-D

Cite procente din dezvaluirile lor or fi adevarate, n-am habar, da-i clar ca ceva-ceva trebuie sa fie, macar pe principiul strecurarii unor sferturi din jumatati de adevar :lol: in orice sifonareala cu rol manipulativ.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Cred că aici putem purica un pic tema *Tom DeLonge & The Sekret Machines*, (re)menționată tangențial de @uforever la *Comentarii libere*.
Nu mai am timp din păcate de tratări extinse (probabil nici acces la internet în curînd) și nici nu-s sigur c-ar merita efortul, că altfel inițiam un topic dedicat.

Daravela a-nceput să ia deci amploare prin 2016, după un mega-interviu de 4 ore aici - care n-a adus noutăți abracadabrante-n domeniu, dar nu asta contează, fiindcă nici acum proiectul în curs de coacere p-atunci To The Stars Academy (TTSA) nu aduce:
https://www.coasttocoastam.com/show/2016/03/27
..luat de abilul George Knapp (mai bun pe felia ufologică decît George Noory - prietenii știu de ce) :wink: lui...citez/traduc pe fugă:

...Tom DeLonge,co-fondator al rock band-urilor Blink 182 și Angels and Airwaves, e invitat al lui George Knapp ca să ne împărtășească secrete guvernamentale despre interacțiunile extraterestre cu societatea umană etc bla-bla.
DeLonge și-a schimbat abrupt focusul carierei anul trecut cînd a anunțat *Sekret Machines*, titlul-umbrelă pentru o serie de cărți, filme și documentare axate pe fenomenul OZN, secrete guvernamentale și subiecte paranormale conexe. TDL a recrutat o echipă de scenariști/regizori pentru a lucra la proiectul lui *transmedia* și a uzat de statutul său de rock-star pentru accesul la diverși responsabili de înalt nivel ai complexului militaro-industrial și NASA, care acum îi oferă documentație pentru cercetările sale.

Aceștia au fost interesați în efortul său de diseminare a unor informații pe tema UFO-aliens unei audiențe tinere, dar și de a modifica percepția acestora despre guvern/servicii etc. într-una mai pozitivă decît cea de acum. ( aham... :lol:)

Păstrîndu-și firește anonimatul, sursele lui i-au spus că blocarea informării publicului pe aceste teme sensibile datează din timpul Războiului Rece, cînd amenințarea unui conflict nuclear era o preocupare constantă (n.b.: de parcă acum n-ar fi...)
Ei s-au referit la ET ca fiind *ceilalți* și c-ar fi cel mai exact conceptualizați sub denumirea generică *zei*. :star:

...Plus că - deși e cea mai importantă parte, n-o mai traduc ca să nu vă lîncezească neuronu: :-D
"The entire UFO phenomenon is about multiple gods that fight among themselves, and by design factionalize mankind into different religions, to step back and let us fight each other, so it has other things that it wants to accomplish, and we don't notice them because we're too involved fighting each other."
Și:
The various UFO crashes might have been done on purpose for the aliens to translate their technology to humanity in order to give us greater weapons of war to use on each other, he continued. According to his sources, the US has "cracked gravity" and is building machinery that incorporates antigravity.
The 'Others' are said to be behind the cattle mutilation phenomenon. DeLonge's co-author A.J. Hartley joined the conversation for a segment to discuss the writing process in their new thriller Chasing Shadows that weaves in historical material about real UFO cases, like the Barney & Betty Hill abduction.


Prim comentariu - tot scurt, în așteptarea alor voastre: TDL nu pare nici idiot, nici rău intenționat. Daarrr, dincolo de orgoliul de rock-star altoit cu ăsta mai nou semi-mesianic :lol: indus de cine-trebuie (dar și cine poate), nu prea părea/pare conștient că-i un *asset* valabil, entuziast dar și naiv simultan pentru mașinăria intelligence-ului militar f. dibaci, hiper-informat și oportunist,,, dar nu numai.
To be continued așadar.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

E ca si cum s-ar spune stați cuminți ca sa nu va omorâm, noi ăștia umani, privilegiați , speciali si secreti fiindca iata Disclosure vine... si între timp muriti voi așteptând bine mersi fara sa fim noi nevoiti sa o mai facem. Între timp lagărul planetar e mai cu față umană, aveți ore libere, bucurati-vă ! Împărăția Disclosure e aproape ! .....si vor mai trece 2000 de ani...poate.

uforever

2000 de ani poate?!?! Esti sigur ca toti "privilegiatii" astia fac chiar tot ce doresc, taie si spanzura, stabilesc parametrii, traseaza ei destine, pacalesc pe cine vor la nesfarsit? Nu fac si ei parte la randul lor dintr-un "sistem", nu urmeaza si ei niste aranjamente celeste? O fi pamantul asta "groapa de gunoi" a Universului, dar orice lucru trece prin formare, stagnare, degenerare si distrugere.

Xanadron

Înclin să cred că ambii amîndoi aveți dreptate, :-D diferită fiind doar percepția scalei temporale a derulării evenimentelor/acțiunilor intermediate de cei care ajung să se creadă și ei mici d-zei, fiind în slujba unor falși zei de fapt. Care, mai știi, chiar or avea în plan să ni se (re)arate la față... pe față.

...Doar ar fi imuni la regrete sau procese de conștiință după răul făcut umanității... dar spre binele nostru s-ar zice. Că_cam asta sugerează gașca lui DeLonge numindu-i deseori *eroi anonimi* pe colaboratorii umani ai presupușilor ET duplicitar-ațîțători de veșnice măceluri de-a lungul istoriei, cu rol presupus pozitiv-evolutiv, dar și altele încă neclare/neclarificate (deși TDL promisese-n 2017 că-n 60 de zile va face un *anunț crucial* pe tema asta - vax albina = canci  :lol: de-atunci, evident.)

Inutil de re-puricat direcțiile la fel de polarizante ale ufologiei actuale, oscilând între extremele ET=ilor *răi* sau exclusiv *buni* - după unii 3 la număr, după alții 13, da-n orice caz niciuna 100% veridică (părerea mea și asta.) 

Nu mai reiau însă nici laitmotivul Demiurgului Dement, :evil: aburelile biblio-elohimice ori substraturile rateurilor celeste nefilimo-annakimo-refaimice, inutile p-un topic cu naivul pion DeLonge (deși pe agerul ufo-nazi-conspirolog Peter Levenda, doar aparent surprinzătorul lui colaborator recent cooptat, nu l-ar lăsa rece asemenea divagații.)

Merită adăugat doar detaliul că (pe nedrept) celebrul clip cu *tic-tac-ufo*-ul surprins de pilotul unui F-18 de pe USS Nimitz în 2004 era accesabil pe youtube din 2007 !!! Nu mai zic că altele similare (*trabucul* filmat dintr-un MIG de ex.) sînt mult mai elocvente.

Ori că, în martie anul ăsta, operațiunea TTSA strînsese deja contribuții de +2.5 mil. USD promițînd diverse vânări de vânt (printre care construirea unui vehi-coco-l anti-gravific în 10 ani, cu costuri de *numai* 1.000 milioane coco = 1 miliard.) :lol: Himeră demult existentă-n flota SSP (=sicriu speis progrămel) chiar după grupul lui TDL, dar ce mai contează?
The show must go on... :mrgreen: :ufo: :fullmoon: :planet:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Citat din: uforever din  24 Iulie 2018, 13:30:16
2000 de ani poate?!?! Esti sigur ca toti "privilegiatii" astia fac chiar tot ce doresc, taie si spanzura, stabilesc parametrii, traseaza ei destine, pacalesc pe cine vor la nesfarsit? Nu fac si ei parte la randul lor dintr-un "sistem", nu urmeaza si ei niste aranjamente celeste? O fi pamantul asta "groapa de gunoi" a Universului, dar orice lucru trece prin formare, stagnare, degenerare si distrugere.
Asa cred eu, ca ei au impresia ca fac cum doresc.
Altfel nu ar mai fi paranoici, speriați și crispati. Nu ar mai dori sa amestece rasele în Eurabia, nu ar mai fi dat cu nucleare atatia ani, s-ar fi concentrat pe lucruri frumoase nu pe o viață falsă. La ce bun ca s-a ajuns la un control obsesiv care se manifesta malign în toate statele?
  Stăpânii de sclavi sunt umani, au forma umană, sunt vizibili și îi vedem zilnic.
Daca erau cu adevărat depozitarii unor adevăruri înalte atunci erau darnici, milostivi nu răi și nesatui,.cruzi și neiertători, depravati și cinici. Ar fi ajutat nu ar fi născut durere.
  Bineinteles ca voi aveti dreptate si zeii se vor arăta, reconstruiti de oameni sub forma unor PLF-uri (Programmed Life Forms) cu AI-uri în bostane și o regie pe masura? Mai stii...

uforever

Citatzeii se vor arăta, reconstruiti de oameni sub forma unor PLF-uri (Programmed Life Forms) cu AI-uri în bostane și o regie pe masura?

Chiar crezi ca e nevoie de atata osteneala sa creezi niste zei falsi? E suficient ca niste oameni sa ceara bani, confort unei statui si iata ca o entitate a prins viata materiala si seamana al naibii de bine cu originalul. Un Zeu adevarat nu se va arata niciodata la intamplare, in schimb cei falsi au putut fi vazuti si chiar onoreaza "rugaciunile" unora, pana la urma stie ca trebuie sa se conformeze unor principii. "Mici d-zei" cum bine spune neica Xana, pot fi in slujba unor spirite mult mai mici, dar feroce, interesele lor fiind mult mai superficiale dupa parerea mea, cred ca se rezuma la energia vitala umana, dar pot distruge si-un spirit uman fie vorba intre noi. E in functie de cat de docil este "micul d-zeu" si de actiunile sale, rezultatul fiind acelasi totusi. Cam cati s-au trezit "mici d-zei" peste noapte? Foarte multi!!! Problema e ca nu-si fac griji vis-a-vis de "puterile d-zeiesti" activate peste noapte si abuzeaza de asta intr-o societate, ce implica totusi iluzia. E plin de "iluminati" ce nu pot profita de averile imense, dupa ce si-au exercitat capacitatile de "mici d-zei" o perioada. De exemplu, la ce folos sa faci pe marele vindecator, daca la un moment dat zaci ca o leguma pe canapeaua burdusita cu bani? Asta-i doar un mic exemplu, nu discutam de "marii barosani" sau "cine e pe locu' intai....".

CitatStăpânii de sclavi sunt umani, au forma umană, sunt vizibili și îi vedem zilnic.

Pai doar forma a mai ramas de ei, cred ca in interior e o petrecere gang-bang cu "sex orbital" :lol:, la cat de poluat e totul, iti intra maleficul prin ochi, urechi doar privind un monitor. Problema nu e ca intra, problema e ca nu mai iese.

Vorbind de e.t. rai sau buni, daca e sa ne bazam pe spusele suveranului ipocrit Papa, "si ei sunt fiii lui d-zeu". Problema e care dintre ei? Care dintre d-zei vreau sa spun. Una peste alta, probabil ca se aplica acelasi principiu al matricei, ca doar e.t. n-or face parte dintr-un taram mai inalt, tot p'aici se-nvart, deci de dualitate nu scapi prin dimensiunile astea coborate. Unde-i bine e si rau, unde-i inger e si drac, asa ca au si ei problemele lor, paria ai lor si raii lor, e firesc sa fie asa, desi pare o afirmatie naiva.
Oricum ar fi, pentru raul facut umanitatii, promit sa va razbun, asta dupa ce-mi intru in drepturi, dac-o mierlesc mai devreme evident.  :lol: :lol: Pana atunci, daca exista probleme o sa strig "sariti ma omoara", sa vedem sare cineva.  :lol:



Grifon

Un link demn de atenție, care bâjbâie (chiar dacă nesigur) pe realitatea "UFO=psychological warfare"

https://mysteriousuniverse.org/2012/07/the-aztec-ufo-and-psy-ops/

Şi nu cred că această...hm..."întrebuințare" a apărut doar după (sau din cauza) recomandărilor militare din urma proiectului "Grudge" (predecesor Blue Book). Potențialul de "prostit lumea" a fost evident sesizat cu ani înainte, la faimoasa farsă radiofonică a lui Orson Wells (ştiți, când mii de americani au ieşit panicați pe străzi că "vin marțienii").
Până atunci nici nu exista definit un "fenomen OZN"- şi nici literatura SF nu prea exploata tema. După WW2 însă...si mai ales în anii schimbărilor majore de paradigmă ('50-'60), fenomenul a luat o amploare uriaşă (alimentat  şi de o credulitate la fel de ...uriaşă).
Unii ca generalul CIA Lonsdale şi-au frecat mâinile de bucuria unui asemenea potențial.
Iar ăla e de mult istorie - alții sunt "psyops masters" astăzi.

Xanadron

#8
Da, britanicul Nick Redfern care a scris mini-articolul (în 2012 parcă) e o figură originală-n ufologie - un gen de mini-Jacques Vallee cu idei *crețe*, :mrgreen: de ex. că Bigfoot ar fi o *tulpa* (ori *tulku*) materializată din subconștientul colectiv. Că eu sau alții nu rezonăm cu unele din ideile lui e altă treabă - fiindcă rămîne un tip în mare parte credibil pe teme mai puțin speculative, spre deosebire de alți infiltrați în UFO-circul actual. Unele din cărțile lui (muuulte) merită deci citite - la fel și blogărelile mai recente, mai puțin superficiale ca asta.

Mai ales alea tangente - presupusei, repet - organizații oficioase *The Collins Elite*, dedicată cică studierii aspectelor ezotero-demonice  :evil: ale fenomenologiei OZN (n.b.: celebrul Jacques Vallee n-a putut fi cooptat nici aici, fidel în continuare non-ralierii la ocultizme triliterate, care - cum mărturisea prin 1972 în jurnalele lui sugestiv numite *Forbidden Science* :wink: - l-ar obliga la compromisuri incomode.)

Dac-aș trăi din scrisul pe RUFOn (sau măcar din scris - chestie SF la noi) ar merita să-ncerc o retrospectivă a evoluției ufologiei post-WW-II - sau, mai precis, a șerpăriei în care a evoluat de la bun început domeniul, cu contribuția deloc dezinteresată a factorilor decizionali *umbroși* 8-) pomeniți succint și de d-ta, stimabile @Grifon.
Care includ nu doar generalissimi ca A. Stubblebine, ci și *tycoons* gen Robert Bigellow  (finanțator NICD.) Motivațiile lor nu-s deloc simple însă, acoperind o arie vastă legată de targeturile securizmului global, și d-aia ar fi nevoie de mai multe volume - informații care există oricum disparate pentru cine are timpul/răbdarea să le conecteze.

Ontopic însă, infiltrarea ȘI a lui Hal Puthoff în psy-op-ul (după mine, evident) TTSA nu-i deloc întîmplătoare, chiar dacă RV-istul aproape la fel de cunoscut ca celebrul Ingo Swann n-are renumele negativ al altor *shills* gen Rick Doty, Bill Moore, Kit Green, Ron Pandolfi, Licurics, Rudanics, Strainics, PavelCoruțics - oh, noo mioritics here :-D - ori chiar Nick Pope.
Despre asta însă (tot rezumativ, clar), poate-ntr-un episod viitor - altfel încep fără să vreau cărți p-acilea.

P.S. Mulțumit, colega @Jean?! - fiindcă uite cum discutăm și despre ozeniciuri... :ufo: cumva. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

L.E. să fiu mai clar: TTSA pare doar una din multiplele operațiuni destinate schimbării percepției fenomenului OZN, de la fostele teorii ale:

- ET-vizitatorilor savanți cercetași prin zoo-ul terran (dar și simpli turiști curioși) veniți în toate soiurile de vehicule - inclusiv *nuts & bolts* (ale căror apariții sînt într-adevăr mai rare-n ultima vreme, fiualploii, dar nu-s absente - doar camuflarea lor e mai avansată, adaptată se pare smartfonomaniei actuale.) 
- hibridizatorilor annunakieni într-un du-te/vino continuu, fiindcă Umanitățile Succesive ar trebui actualizate tot continuu ca să ne fie altoite-n some de îngeri CS-urile (v. TVM & Co.)
- demonilor (arhontici) IT/intra-tereștri intra/subterani care ne-ar suge energia vitală (v. puie monta :-D), induc producerea de loosh recoltat apoi din noi-bateriile lor etc. - și ăștia însă la concurență cu oarece rase ET avînd aceleași năravuri.
-...dar și altor AI-entități nano-tubo-siliconice lipsiți de suflet *pe bune* ca al nostru, parazitîndu-ne ca să-i ducem cică-n cârcă după moarte spre Sursa :star: atît de dorită-n universul nostru iluzoriu, dar de care noi-orbii/blocații nu (mai) avem habar
- a Micilor/Marilor Gri reveniți în capsule temporale ca să-și influențeze viitorul, intervenind asupra prezentului nostru... care ar fi trecutul lor   
- ori ipoteza ID (inter-dimensionalilor) care... dar mă opresc aici, că sforăiți cred deja. :lol:

Toate teoriile astea (fiecare credibilă într-o anume măsură) ar trebui deci (părerea mea) înlocuite treptat de o nouă paradigmă, ba chiar... religie - a ET-ilor-zei binevoitori :martiansmile: care ne pot aduce warp-drives, free-energy și alte cadouri - cu condiția să fim idioți utili cuminți, încolonați, metisați, globalizați și cipuiți.  Printre multe altele...

Biografia nu chiar publică ȘI a lui Hal Puthoff mă face să cred asta - pornind din anii 70 (are 82 acu) pe cînd conducea experimentul SRI (nu-i ce credeți, ci Stanford Research Institute) cu Ingo Swann și alți RV-iști realmente capabili, deși nu toți scientologi ca el - celebrul *stage magician* Uri Geller fiind cel mai necontrolabil membru al găștii încropite-n grabă de *umbroșii* alarmați de progresele remarcabile ale sovieticilor în domeniul psihotronic.

...Dar și acțiunile lui recente conduc spre aceeași deducție - v. recentul lui comunicat circumscris TTSA - iunie a.c. - despre metamateriale *miraculoase* găsite post-UFO-crashes și abia acu (sanchi) studiate serios - comentat și de Richard Dolan ca fiind important... dar nu și de mine. :-D
Nu mai bag linkuri că le găsiți și voi. Însă, pe f. scurt, aceleași informații le lansa... non-savanta ziaristă Linda Moulton-Howe prin 1999 !!!  :-o (ref. la materialul multi-stratificat micronic bismut-magneziu/zinc cu intercalări de aluminiu pur... dat pt. studiu p-atunci ghiciți cui? - ați ghicit, stimabilului savant Hal P.... și returnat, evident, fără verdicte concludente, hehe.)

Hal(al) lui - și celorlalți *academicieni* de fapt, care turuie banalități cît casa despre AAV-uri (Advanced Aerial Vehicles) da nik-nik despre ETs. :-)
Și-ncearcă văd să ne dea iluzia cunoașterii *noii fizici* cu bla-bla-uri vagi despre unde posibil antigravifice de ordinul terraherților conduse/produse miraculos prin metamangleli confuze și tot așa.
...Dar despre asta, altcîndva.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Dincolo de beneficiile (multiple) pe care acest fenomen le poate avea pentru "umbroşi", un alt factor - poate chiar mult mai nociv - se fofilează şi "mulge" cât poate.
Senzaționalismul, fie el ieftin sau sofisticat. Care merge mână în mână cu arghirofilia (deh, păcatele au darul de a se "trage" unele după celelalte).
Aici nu-i nimic ocult. E doar ipocrizie f.comună, meteahnă care macină chiar şi oameni (la debut) poate serioşi.
Exemplu 1 : Dl. Dan D. Farcaş (preşedinte ASFAN) - cu "lucrarea" ☆În pragul invaziei extraterestre" (2002).
Păi serioşi suntem, d-le Farcaş ? Atât de mult poftim să ne creştem cota şi să "ne vindem", încât renunțăm şi la dubitativul bunului simț ?
Odată că "extratereştrii" sunt, până una-alta, doar o prezumție teoretică, a doua că "invazie"(?!) şi a treia (ca şi cum nu era de ajuns de comercial)..." iminentă"(?!?!).
Un cercetător serios are rețineri şi când e sigur, darămite...
Şi are şi simțul ridicolului (nu doar pe cel al "pieței").

Exemplul 2 - Dl.g-ral E.Streinu.
Îmi plăcea când părea a şti unele lucruri. Mi-a plăcut mai puțin când părea a şti...din ce în ce mai multe lucruri. Nu-mi mai place deloc de cănd pare că...le ştie pe toate...de la o televiziune la alta.

Nu mai dezvolt. Atăt e de reținut - histrionismul de acest tip se hrăneşte din fenomenul UFO mai ceva ca orice grupare ocultă (ăia măcar stau în "umbra" lor, fără a bate toba (sau câmpii).

fiulploii

Citat din: Xanadron din  30 Iulie 2018, 19:28:41
L.E. să fiu mai clar: TTSA pare doar una din multiplele operațiuni destinate schimbării percepției ..

Trafford Teaching School Alliance  :lol:
http://www.ttsa.co/about-us.html

fiulploii

"No matter how long you live, you will never know any more about UFOs than you know today.  You will never know any more about what UFOs really are, or where they come from.  You will never know any more about what the U.S. Government really knows about UFOs than you know today.  As you lie on your own death-bed you will be as mystified about UFOs as you are today.  And you will remember this curse."
    Philip J. Klass