Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ingerul digital sau bio-cipul

Creat de baaron, 16 Ianuarie 2006, 07:02:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

In mai 1997, brevetul inregistrat in S.U.A. la nr. 5629678 a fost acordat unui "Sistem de observare, de reperare si de regasire personala", constand dintr-un emitator?receptor microscopic (numit si "purice electronic miniaturizat"), suficient de mic pentru a putea fi implantat chiar si oamenilor. Cip-ul isi poate inmagazina energia gratie unui sistem integrat electromecanic, care controleaza intregul ansamblu, precum si activarea sa. Aceste proprietati ii permit cip-ului implantat o functionare de mai multi ani, fara a fi necesara inlocuirea lui. Emitatorul-receptor integrat in cip poate transmite si primi continuu date si comenzi, permitand astfel localizarea sa continua si imediata prin tehnologia GPS ("Pozitionarea Globala prin Satelit").
La 10 decembrie 1999, compania Applied Digital Solutions a achizitionat patentul pentru aceasta tehnologie pe care a numit-o "Digital Angel". Ea si-a devansat concurenta reusind, prima in istoria cercetarii si tehnologiei observatiei, sa micsoreze pana la dimensiunile unui bob de orez cip-ul electronic, care poate fi implantat atat animalelor, cat si oamenilor, si care poate ramane permanent in organismul acestora.
Posibilitatile de implementare sunt: imediat sub piele, ascuns in obiectele personale, in aparate electrocasnice, calculatoare, telefoane celulare, etc.
In corpul uman, functionarea este asigurata prin activarea unui sistem electromecanic de catre contractiile muschilor. Cip-ul poate fi activat de beneficiar sau de la o statie de observare si reperare de la distanta. Se asigura in acest fel posibilitatea urmaririi pe timp nelimitat a oricarei persoane. Tehnologiile foarte avansate au asigurat deja, in cadrul unor proiecte secrete, manipularea psihica prin intermediul unor cip-uri asemanatoare, ajungandu-se chiar la declansarea unor reactii de violenta, pasivitate, ascultare totala, etc.
Directorul Richard J. Sullivan, presedintele consiliului de administratie al companiei Applied Digital Solutions a afirmat recent cu privire la potentialul "nelimitat" al cip-ului sau: "Desi nu ne aflam decat in faza de inceput a dezvoltarii cip-ului, intrevedem deja utilizari de avangarda in numeroase domenii distincte, de la monitorizarea medicala pana la "aplicarea tehnologica" a legii."
Departe de noi gandul ca nu este bine sa progreseze stiinta. Aplicatiile ei trebuie insa in mod absolut necesar sa fie numai in slujba binelui. Altfel, controlul oamenilor prin incalcarea intimitatii personale si manipularea lor psihica, ar duce la perioade mult mai negre decat epoca sclavagismului.

Iar pe cei care vor sa fie mai informati ii invit sa studieze cu atentie site ul www.urbanlegends.about.com/library/bl_mondex_biochip.htm

Pe curand...........

spooky

apropo de implanturi... stiati ca ele sunt implantante in punctele meridiane de la acupunctura?
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

baaron

Nu...asta nu stiam insa m-am uitat pe site-ul celor de la MONDEX....si evident am avut ocazia sa studiez filmuletul acela in Powerpoint care este prezent si pe site si doua din multitudinea de puncte sau locuri unde pot fi implantate cipurile sunt pe mana si pe cap.
Acum nu pot sa declar eu real sau nu chestia aia insa daca te uiti cu atentie si urmaresti evolutia celor de la Mastercard si ultima lor fuziune cred ca un sambure de adevar exista.
Ca sa nu mai spun de panica pe care o vom vedea in momentul cand vor sti din ce in ce mai multi despre acest subiect.
Terifiant controlul asta asupra maselor.....insa nu ne mira.

Apropo de Francmasonerie.....te-ai uitat pe site-ul lor din Romania?
Daca nu esti atent ai toate posibilitatile sa ii consideri chiar ingeri.....:):))

annuki

cateva ceva din arsenalul terorii:

:roll:

[fisierul a fost sters de admin]

annuki

and more:

[fisierul a fost sters de admin]

annuki

a... era sa uit despre operatia implantului

[fisierul a fost sters de admin]

baaron

Interesante fotografiile si destul de clare...Insa la prima poza ai un titlu la ea referitor la Isus .
Acum nu vreau sa par rau intentionat si anti crestin insa toata smecheria asta cu bio cipul si numarul 666 nu are nici o legatura cu Isus ....Este adevarat ca 666 apare in mai toate conspiratiile si toate previziunile apocaliptice insa tot adevarat este si ca Biblia asta pe care o cunoastem noi este mult mai veche si ca atare este doar o copie a unei versiuni mai vechi sumeriene....Daca citesti istoria sumeriana...apoi Epopeea lui Ghilgames si asa mai departe vei observa ca Biblia se regaseste cuvant cu cuvant aproape, in ceea ce incearca sa transmita sumerienii acolo....Si daca mai adaugam si faptul ca noi nu consideram aparitia civilizatiilor antice pe cale evolutiva ci cumva ajutate de catre altcineva de unde si progresul stiintific si asa mai departe , reiese ca Isus nu are nici in clin nici in maneca cu bio cipul si nici cu Apocalipsa, dar bineinteles religia si stiinta sunt doua chestiuni care nu se gasesc in aceeasi farfurie.
Si revenind la bio cip , un programator ar putea foarte bine sa iti explice cum sta treaba cu numarul 666....uite spre exemplu cand te duci la Metro sa cumperi ceva toate casele alea de marcat functioneaza pe principiul numarului 666 si nu numai acolo....insa asta este alt subiect si intram in altele.

Una peste alta mai repet o data...foarte bune poze si foarte clare...Bravo

annuki

cand am postat pozele nu m'am uitat la denumirea lor, scuze voi fi mai atent pe viitor

"uitatziva bine ca daca nu credetzi in Iisus vetzi avea obligatoriu acest semn dupa rapire" intadevar judecand dupa fraza asta cred am facut propaganda unor secte parca adventistii de ziua a saptea erau cu "rapirea", din cate am auzit chiar au asteptat toti, la un moment dat sa fie rapiti, insa bineteles nu s'a intamplat nimic.    :)


---------------------------------------------------------------


referitor la afirmatiile tale in unele privinte nu sunt de acord. si eu am citit cate ceva din cele mentionate de tine mai sus, in afara de biblia sumeriana (e ceva nou pt mine) insa nu pot spune ca V.T. e o copie dupa acele texte,poate exceptie facand la capitolul "geneza" unde se vede o influenta, oricum mai bine ma abtin,subiectul e foarte delicat si ridica multe semne de intrebare, eu personal am asa ceva, poate vom disuta despre asta la topicul cu originea/originile omului .

------------------------------------------------

Citatdar bineinteles religia si stiinta sunt doua chestiuni care nu se gasesc in aceeasi farfurie.

gresit. cu ajutorul stiintei descoperi legile creatorului binenteles folosita cum trebuie cu etica bla, bla etc . nu m'am exprim in mod filozof,metafic sau mai stiu eu cum ci scurt si la obiect  :wink:

------------------------

CitatSi revenind la bio cip , un programator ar putea foarte bine sa iti explice cum sta treaba cu numarul 666

nu'i nevoie despre asa ceva am descoperit singur cu mult timp in urma si fara sa fi auzit ceva in prealabil cand din plictiseala ma uitam pe un produs, ulterior despre codul binar am auzit pe la scoala binenteles nu facea referire la partea asta cu bau bau

baaron

Care sunt legile CREATORULUI sau si mai bine explica-mi si mie in termenii tai cine este acest CREATOR.

annuki

1.   pai faptul ca universul este constituit din structuri ordonate si nu haotic faptul ca mai toate lucrurile au in drumul lor de evolutie o cale si o geometrie/legi prestabilita de dezvoltare si dau ca exemplu nr lui fibonacci smdp. nu e cazul d-voastra sa intru in amanunte,toate astea sugereaza ceva unic un "mastermaind"   fiecare religie vede problema prin prisme diferite ,uneori asemanatoare in anumite aspecte alteori total diferit   i'mi cereti legile creatorului (toate),pai oare nu asta se chinuie sa descopere savantii de atat amar de timp?   au gasit cateva si imediat unii s'au declarat atei in prealabil dupa ce au atacat sa zic asa "contemplarea divinitatii,credinta", asta nu inseamna ca stiinta te indeparteaza de creator ci din contra scoate in evidenta/subliniaza tocmai acel "mastermind" . poate(aprope sigur) stiinta omenesca nu va putea niciodata sa descopere toate legile (cel putin ale lumii acesteia, nu mai amintesc de altelea desigur presupanand ca ar exista si acelea)  si atunci ne ramane solutia cea mai simpla "contemplarea divinitatii,credinta" iar daca am putea intelege cateva din aceste legi cu atat mai bine.  
2.   a'ti mai spus cine este "acest CREATOR"   pt mine.  foarte simplu raspunsul l'am gasit in evanghelia dupa sf ioan a bis. romano-catolice  
prolog:
<<<La inceput era Cuvantul,
            si Cuvantul era la Dumnezeu
            si Dumnezeu era Cuvantul.
    El era la inceput la Dumnezeu.
    Toate prin EL au luat fiinta,
    iar in afara Lui nimic ce exista nu a luat fiinta.>>>
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

am si o explicatie oarecum stiintifica la partea a 2, nu indraznesc sa zic ca e adevarul absolut e doar o ipoteza insa va voi lasa acest mister, totusi poate il banuiti sau cunoasteti,cu atat mai bine atunci  


numai bine !

baaron

Intradevar un raspuns elocvent care exprima cunoastere si ratiune in acelasi timp.
As putea spune ca ai inceput extrem de bine si edificator in acelasi timp insa finalul raspunsului (la inceput era Dumnezeu ..etc...etc..) da dovada de o doza de confuzie  in mai mica sau mai mare masura asta nu stiu.
Mi as permite sa te intreb daca cunosti evanghelia dupa Toma?

annuki

Citatinsa finalul raspunsului (la inceput era Dumnezeu ..etc...etc..) da dovada de o doza de confuzie in mai mica sau mai mare masura asta nu stiu.

vad ca trebuie sa ma repet, asa cum am zis am o ipoteza , nu o voi enunta. de ce ? poate doar pt simplu fapt ca nu sunt eu in masura sa vorbesc despre asa ceva, totusi va propun un experiment:incercati sa ii spuneti unui crestin (ceva mai credincios) de preferinta analfabet  ca ceea ce crede el e o confuzie (mica, mare,sa zicem oricare).oare de ce am impresia ca va fi imun la orice atac la adresa contemplatiei lui spre divinitate?vor zice unii ca inca nu a fost atins de stiinta insa afirmatia lor nu prea tine zic eu, asa cum aratat in postul precedent.acum ce sa intelegem din religia crestina ca e mai de preferat sa fii incult decat cultivat?
poate pentru Divinitate acest lucru nu are o prea mare importanta asa cum are pentru noi oamenii care vrem nu vrem suntem supusi vicisitudinilor insa decat un intelectual egoist si ingamfat care isi da singur premii (nu zic de care ca nu e frumos si nici nu e la moda) mai bine "un om de bine". acest aspect este foarte bine subliniat chiar de Isus Christos parafrazez: "te preamaresc pentru ca ai ascuns lucrile acestea celor priceputi si le'ai descoperit celor simpli"


-----------------------------------------------------------------


CitatMi as permite sa te intreb daca cunosti evanghelia dupa Toma?



cu evanghelia lui toma vad ca loviti unde doare cel mai tare:in gnosticism.sincer am citit partial din ea insa la modul refractar sunt foarte retinut la asa ceva imi voi permite totusi sa pun pe forum concluziile, nu ale mele (asta pentru cei care nu stiu cu ce se mananca)




Concluzii

Evanghelia dupã Toma constituie o operã eterogenã, o colecþie de ,,spuse" atribuite lui Iisus în diverse tradiþii orale. Acest caracter eterogen este mai pronunþat decât în evangheliile canonice, în care intenþia biograficã impune anumite limite la includerea de noi materiale, care trebuie sã se potriveascã cu restul textului. Lipsa unui ,,fir al acþiunii" în Evanghelia dupã Toma a uºurat producerea de interpolãri. Aºa s-a ajuns ca acest text sã conþinã, pe lângã logia identificabile în tradiþia canonicã, fragmente de orientare iudeo-creºtinã, altele de orientare eleno-creºtinã, elemente gnostice, precum ºi numeroase afinitãþi cu literatura apocrifã, specialistul putând deosebi aceste straturi ,,cu ochiul liber". În acest fel, Evanghelia dupã Toma nu ar fi produsul trudei unui autor inspirat (cu atât mai puþin a Apostolului Toma), ci adunarea în timp a unor tradiþii orale diferite ºi uneori contradictorii. Textul pe care îl citim astãzi a putut sã aparã dupã douã scenarii diferite:

a) A existat un nucleu comun, un prototext al aºa-zisei Evanghelii dupã Toma, la care
alte materiale au fost adãugate în timp.
b) A existat o colecþie de spuse atribuite lui Iisus, fãrã nici o pretenþie de a alcãtui un text unitar, cãreia mai târziu un redactor i-a dat forma unui text mai mult sau mai puþin unitar.

Evanghelia dupã Toma ar putea reprezenta o colecþie de ,,spuse" în stilul acelora scrise de musulmani între secolele al VII-lea ºi al VIII-lea în care se pãstrau spusele (hadith) Profetului Mahomed. Chiar unul din aceste hadith spune despre cel care compileazã o asemenea colecþie: ,,Oricine pãstreazã pentru Comunitate patruzeci de hadith despre religia ei, va fi aºezat de Dumnezeu printre legiuitori ºi înþelepþi în Ziua învierii" . O asemenea mentalitate i-ar putea caracteriza ºi pe autorii creºtini ai unor asemenea compilaþii. Se poate argumenta, bineînþeles, cã din momentul scrierii Evangheliei dupã Toma pânã la alcãtuirea tratatelor de hadith trecuse o jumãtate de mileniu. Trebuie totuºi sã ne raportãm la conservatorismul Orientului Mijlociu, unde iudei, creºtini ºi musulmani pãstreazã tradiþii ºi mentalitãþi milenare pânã în ziua de azi.

În legãturã cu data la care s-a scris Evanghelia dupã Toma nu putem face altceva, acum, la sfârºitul acestui studiu, decât sã mãrim marja de incertitudine. Dacã Evanghelia dupã Toma este un text eterogen, în care materialele s-au adunat pe parcursul timpului, atunci, dintr-un punct de vedere strict ºtiinþific, cele douã repere temporale despre care am vorbit la început, ~ 50 d.Hr. ºi ~ 200 d.Hr. (copierea manuscrisului Oxyrynchus 1), rãmân valabile numai pentru materialul conþinut în Oxyrynchus 1 (logia 26-33 + 77.2). În cazul materialului din Oxyrynchus 654
(prologul ºi primii ºapte logia) ºi din Oxyrynchus 655 (logia 36-39), reperele temporale sunt ~ 50 d.Hr. ºi ~ 250 d.Hr. (an presupus al copierii lor). Despre celelalte logia cunoscute numai dupã textul copt marja de incertitudine este foarte mare: ~ 50 d.Hr. ºi ~ 400 d.Hr. (cea mai târzie datã propusã pentru copierea textului copt). Presupusele ,,arhaisme" ale limbii textelor de la Nag Hammadi ne-ar sugera o datã cu mult mai timpurie pentru versiunea coptã. De aceea, nu contestãm posibilitatea ca, în mare parte, Evanghelia dupã Toma sã fi fost scrisã în perioada acceptatã de cei mai mulþi specialiºti (~ 50 d.Hr. ºi ~ 200 d.Hr.), ci doar atragem atenþia cã unele logia ar putea fi posterioare, urcând pânã la începutul secolului al V-lea.

În legãturã cu caracterizãrile ca: ,,gnostic", ,,iudeo-creºtin" ºi altele, trebuie insistat asupra faptului cã acestea sunt valabile numai dacã sunt atribuite unor logia, iar nu întregii cãrþi. Despre problema caracterului ,,eretic" sau ,,ortodox" al acestei evanghelii putem spune doar cã, atunci când a fost scrisã, ea nu era neapãrat
,,ereticã", întrucât dogma nu era încã fixatã ºi, prin urmare, nu se putea defini ce era ,,ortodox" ºi ce era ,,eretic". Pentru acele logia care au putut fi adãugate mai târziu, aºa cum am arãtat, este posibilã calificarea lor ca ,,eretice" sau cel puþin ,,deviante" din punctul de vedere al dogmaticii actuale.

În aceastã prefaþã nu am dorit sã oferim rãspunsuri fãrã drept de apel, ci mai degrabã sã prezentãm în mod obiectiv ce ºtim ºi ce nu ºtim în legãturã cu Evanghelia dupã Toma. Manuscrisul copt ne-a permis pentru prima oarã sã cunoaºtem aceastã scriere prin propria sa voce ºi nu prin cea a detractorilor sãi, importanþa ºtiinþificã a bibliotecii gnostice de la Nag Hammadi fiind egalatã numai de textele de la Marea Moartã. De la descoperirea sa, evanghelia i-a fascinat deopotrivã pe specialiºti ºi pe nespecialiºti prin profunzimea de gândire, prin intensitatea spiritualã ºi puterea sa de expresie. Acum, pentru prima datã, publicul românesc are acces la aceastã operã de referinþã pentru studiul creºtinismului primar, într-o traducere directã din versiunea coptã ºi din versiunea fragmentarã greceascã . Avem încredere cã ea va fi utilã ºi bine primitã nu numai pentru specialiºtii în teologie, filologie, istorie, ci ºi pentru cititorul însetat de noi trãiri spirituale .
                                                           Gustavo-Adolfo Loria-Rivel


btw am deviat de la subiect insa poate era necesar si poate ca citind din intamplare acest topic vor intelege ceva si cei din arsenalul terorii

baaron

Da...am citit mesajul tau si este plin de intelesuri de altfel multe dintre ele subtile...
Raspunsul meu  ar fi ca Realul, Idealul, Absolutul, Sacrul si Adevarul sunt termeni care exprima de fapt acelasi lucru si care pot fi intelesi numai in triunghiul sacru-om -natura si ai perfecta dreptate in tot ceea ce afirmi subtil si anume ca modelul invariant este primul termen,adevarul fiind imitarea sacrului insa in acelasi timp ratiunea este instrumentul prin care se comunica adevarul prin limbaj si  are deasemenea aceiasi sursa.

Cred ca daca ar fi sa fac o deosebire intre mine si tine as putea spune ca tu esti adeptul formulei "Intelectul este dat omului ca sa PRIMEASCA adevarul" iar ceea ce m-ar defini pe mine ar fi ca "Intelectul este dat omului ca sa CUNOASCA adevarul,indiferent care ar fi acela"...Si ca sa pun punct conversatiei pe tema asta ca deraiaza de la subiect, daca adevarul este unul singur fiind transcendent in esenta iar sediul lui nu este nici in religie nici in stiinta noi doi nu ne deosebim cu nimic unul de altul.

Si separat as zice ca la momentul asta omenirea are o conceptie total eronata despre Divin....Ori nu?

Flight33

Eu zic sa va dati sema ce vb, pt ca nu aveti voie sa judecati pe Dumnezeu......apropo baroane citeste tu Evanghelia lui Toma dar sa nu citesti Evangheliile aceptate iti dai seama daca citeau toti Evangeliile apocrife.....eu zic ca ne sminteam toti.
Iar in ultimul timp se face progrez numai pe plan tehnologic, iar oameni nu au ce minca, deja cam incepe sa fie un lux sa ai un calculator...de exemplu daca vrei sa`ti iei o placa de baza mai buna trebuie sa dai cam pe putin 4 sau 5 mil. sa nu mai vb de o placa video.
Stiti pina la urma toate au un scop care orcum este ascuns de noi, iar ce ne parvine noua sunt doar frimituri. Si daca ar fi sa ne mai luam dupa ce ne spun noua cei care fac yoga, bioenergie, reiki etc...cum ca fiecare avem cel putin cite o putere in noi dar trebuie dezvoltata ca asa vrea Dumnezeu sa lucram la mintuirea noastra, va da`ti seama la raca si dusmania care este in noi ce sar fi intimplat. Adevaratele puteri nu le dau decit celor intra`devar sporiti duhovniceste. Ca sa va dau si un ex mai aparte pe mine, am fost la unul care face reiki ca ma cam doare burta, sti ce mi`a spus sa`i dau 7 mil sa ma scape de ceea ce am. Iar adevarati oameni ai lui Dumnezeu nu ar cere bani. Apropo ca pt voi, am un amic care are multi oameni acolo "sus" la proiectul asta cu biocipul se lucra de prin ani 70. Si vor aparea pe viitorul apropiat biocipuri daca nu o fi si aparut in calculatoare fara de care nu o sa mai putem acesa calculatorul, si sunt multe de spus..........

baaron

#14
Am citit toate evangheliile inclusiv scrierile apocrife.....nu il judec pe Dzeu...eu inteleg ce este Dzeu...
Daca e cineva interesat putem chiar posta  evangheliile....Insa tu ai dreptate, sunt multe de spus si putine urechi de ascultat.:)

Apropo...are cineva softul de decodare al Bibliei?...pt ca au aparut mai multe softuletze interesante si chiar practice...