Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

FREE ENERGY !!!

Creat de 2012, 05 Iulie 2006, 18:24:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.



2012

http://www.overunity.com/testatika/meth5.asf
aici se poate viziona filmul ...mai sus nu mergea linkul

Necunoscutul

De aici puteti lua mai multe date despre acest aparat :  http://search.yahoo.com/search?p=thestatika&fr=FP-tab-web-t400&toggle=1&cop=&ei=UTF-8

D-ati click dreapta si "save target as" pe primul link (link-ul unde scrie langa el PDF )


8-)

assiris

Pai daca avem toate datele hai sa-l facem

Necunoscutul

este o buna idee, dar cine se ofera, sau mai bine zis cine are timp sa-l faca? Sau ar fi mai bine sa se uneasca mai multa lume pentru a-l construi? cine se ofera voluntari? Eu nu prea pot deoarece am o vara destul de incarcata.... :|

8-)

2012

si materiale de unde le luati ? si pe ce bani ?

abyss

#7
Si uite asa ... din 2006 trecura mii de zile. Interesant cum a murit topicul acesta.

Oare de ce toate dispozitivele de tipul free energy(FE) sunt circulare? De ce toti mai mult sau mai putin o dau in filozofii cand vine vorba de Principiul FE?

The Methernitha Cooperative claimed to have developed years ago a free-energy[1] device called the Testatika:
"This wondermachine is lurked from nature, nothing else. Nature is the greatest source of power as well as knowledge which man has, and it still conceals many secrets, which are only revealed to those, who approach and tie in with them with highest respect and responsibility... To understand nature and to perceive its voice, man is obliged to experience silence and solitude, and it was there, where the knowledge about this technology was obtained."

"Cooperativa Methernitha pretinde a fi creat cu ani in urma un dispozitiv FE numit Testatika ( Tesla-static-electrika? n.t.):
   Aceasta masina-minune este inspirata din natura, nimic altceva. Natura este cea mai mare sursa de energie precum si de cunoastere (energie=informatie n.t.) pe care omul o are la indemana, si care totusi pastreaza inca multe secrete, care sunt dezvaluite catre aceia care se apropie si se racordeaza la ele cu cel mai mare respect si responsabilitate... Pentru a intelege natura si a percepe vocea ei, omul e obligat sa experimenteze tacerea si solitudinea, si acolo in tacerea aceea cunoasterea despre aceasta tehnologie a fost obtinuta."

Misto nu?  :lol:


PS - Cat de nesimtiti sun barosanii planetei, ce javre fara scrupule, cata mizerie de caractere.... Ma uitam deunazi la un link https://www.iter.org/proj#itermission si admiram  un soi de dispozitiv care tine captiva intr-un camp toroidal "lumina soarelui". Si tot ce face acel dispozitiv e sa se incinga...si din chestia asta banala adica din captarea temperaturii excesive ei s-au gandit sa produca curent electric, adica tot sa fiarba apa si sa invarta un dinam. Ce lepre ordinare... pai cand o pocni mizeria aia sa te tii atunci!!


Mare scofala de dispozitiv ce se screm ei sa faca, pe un principiu banal in care curentul daca trece cu viteza mare printr-un colac de fire...incinge firele.

fiulploii

   Dupa parerea mea, marea idee  cu dispozitivele FE este sa le faca cumva taxabile in sensul ca dispozitivul obtine cumva filosofic  :-D energie din textura spatiului si a timpului sau a eterului insa ea sa nu poata fi folosita direct la masina sau telefon, de exemplu ci prin intermediul unui convertor care poate contoriza cantitatea de energie si astfel sa poata fi taxata ori pe baza de abonament ori pe baza de cartela.

abyss

Marea idee e ca nu ar prea fi nici una... De 150 de ani o tot freaca pe toate partile si nu o scot la capat barosanii. Au omorat oameni, pe Tesla, pe W. Reich si multi altii. Au omorat si extraterestri cu arma scalara a lui Tesla. Omoara pe toata lumea sau o cumpara. Niste maimutze prafuite si obosite.
  Imi amintesc de un tip, un cercetator care pe vremea lui impuscatul lucra la un dispozitiv impreuna cu altii la nustiuce institut .  Cand au inceput sa aibe supcese securistii i.au potolit si convins bine sa o lase balta. Oare de ce? De ce intr.o romanie de 2 bani la acea vreme? adica fara conexiuni cu TPB?

mariusvlad


abyss

Si nu numai... Clopotul in sine era doar un motor care o data pornit se auto.intretinea singur.
  Copacul vietii versus copacul obisnuit. Nu e nici o diferenta. Copacii au fost folositi pe post de antene in W W II. Legau infasurat o sarma la baza copacului si acesta devenea o antena. Sau legau doi copaci cu sarme iar acestea alimentau aparatele de transmisiuni. Adevarat sau fals?

MichaelRex

Gary:

Its just one more "free energy" hoax.

You cant get something for nothing

Xanadron

#13
Citat din: MichaelRex din  23 Decembrie 2014, 09:01:55
You cant get something for nothing

...Though, I bet you can: for example, RUFOn can get my invaluable posts for nothing = FREE. :-P :lol:
(Although some guys around here belive that RUFOn gets... nothing for nothing.) :-D
Billy Preston - Nothing For Nothing
https://www.youtube.com/watch?v=OuaG-TCpbtw

Acu' la modu' sirius si pe romaneza (ca nu sintem in sectiunea anglofila), spilu' ideii accesibile zic io pina si unui elev din clasele primare a ala ca energia :star: exista allover the place, continuta-n chestia generic numita "eter".
Si ca poate fi transformata-n lucru mecanic/lumina etc, chiar daca ea zace-n forme insesizabile de catre aparatura "normala" si la fel de... anormale par metodele/tehnologiile de conversie a ei.

n.b. Pe tema "FREE energy" n-ar trebui cred incluse-n discutie tehnologiile de obtinere a unor energii supraunitare, nici  fuziunea :star: (egal daca la rece sau cald) si nici macar energia radiatiilor cosmice, demult "tetherized" de catre NAZA si altii.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Și de ce crezi compadre ca nu ar trebui supraunitarele incluse în pachetul discuției? Rămân maimuțele fără yacht-uri ?