Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Cafenea => Subiect creat de: 2012 din 05 Iulie 2006, 18:24:16

Titlu: FREE ENERGY !!!
Scris de: 2012 din 05 Iulie 2006, 18:24:16
http://www.methernitha.com/Mether_2/Free_energie/free_energie.html
http://www.overunity.com/testatika/meth5.asf.> aici filmul
de discutat nu am vazut sa se discute >
Titlu: Raspuns: FREE ENERGY !!!
Scris de: 2012 din 05 Iulie 2006, 18:38:36
>
Titlu: Raspuns: FREE ENERGY !!!
Scris de: 2012 din 05 Iulie 2006, 18:43:58
http://www.overunity.com/testatika/meth5.asf
aici se poate viziona filmul ...mai sus nu mergea linkul
Titlu: Raspuns: FREE ENERGY !!!
Scris de: Necunoscutul din 05 Iulie 2006, 19:34:33
De aici puteti lua mai multe date despre acest aparat :  http://search.yahoo.com/search?p=thestatika&fr=FP-tab-web-t400&toggle=1&cop=&ei=UTF-8

D-ati click dreapta si "save target as" pe primul link (link-ul unde scrie langa el PDF )


8-)
Titlu: Raspuns: FREE ENERGY !!!
Scris de: assiris din 08 Iulie 2006, 14:01:59
Pai daca avem toate datele hai sa-l facem
Titlu: Raspuns: FREE ENERGY !!!
Scris de: Necunoscutul din 08 Iulie 2006, 14:22:38
este o buna idee, dar cine se ofera, sau mai bine zis cine are timp sa-l faca? Sau ar fi mai bine sa se uneasca mai multa lume pentru a-l construi? cine se ofera voluntari? Eu nu prea pot deoarece am o vara destul de incarcata.... :|

8-)
Titlu: Raspuns: FREE ENERGY !!!
Scris de: 2012 din 08 Iulie 2006, 16:59:13
si materiale de unde le luati ? si pe ce bani ?
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: abyss din 04 Iulie 2014, 09:46:01
Si uite asa ... din 2006 trecura mii de zile. Interesant cum a murit topicul acesta.

Oare de ce toate dispozitivele de tipul free energy(FE) sunt circulare? De ce toti mai mult sau mai putin o dau in filozofii cand vine vorba de Principiul FE?

The Methernitha Cooperative claimed to have developed years ago a free-energy[1] device called the Testatika:
"This wondermachine is lurked from nature, nothing else. Nature is the greatest source of power as well as knowledge which man has, and it still conceals many secrets, which are only revealed to those, who approach and tie in with them with highest respect and responsibility... To understand nature and to perceive its voice, man is obliged to experience silence and solitude, and it was there, where the knowledge about this technology was obtained."

"Cooperativa Methernitha pretinde a fi creat cu ani in urma un dispozitiv FE numit Testatika ( Tesla-static-electrika? n.t.):
   Aceasta masina-minune este inspirata din natura, nimic altceva. Natura este cea mai mare sursa de energie precum si de cunoastere (energie=informatie n.t.) pe care omul o are la indemana, si care totusi pastreaza inca multe secrete, care sunt dezvaluite catre aceia care se apropie si se racordeaza la ele cu cel mai mare respect si responsabilitate... Pentru a intelege natura si a percepe vocea ei, omul e obligat sa experimenteze tacerea si solitudinea, si acolo in tacerea aceea cunoasterea despre aceasta tehnologie a fost obtinuta."

Misto nu?  :lol:


PS - Cat de nesimtiti sun barosanii planetei, ce javre fara scrupule, cata mizerie de caractere.... Ma uitam deunazi la un link https://www.iter.org/proj#itermission (https://www.iter.org/proj#itermission) si admiram  un soi de dispozitiv care tine captiva intr-un camp toroidal "lumina soarelui". Si tot ce face acel dispozitiv e sa se incinga...si din chestia asta banala adica din captarea temperaturii excesive ei s-au gandit sa produca curent electric, adica tot sa fiarba apa si sa invarta un dinam. Ce lepre ordinare... pai cand o pocni mizeria aia sa te tii atunci!!
(https://www.iter.org/img/resize-700-90/www/content/com/Lists/WebsiteText/Attachments/30/vacuumvessel_1.jpg)

Mare scofala de dispozitiv ce se screm ei sa faca, pe un principiu banal in care curentul daca trece cu viteza mare printr-un colac de fire...incinge firele.
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: fiulploii din 04 Iulie 2014, 13:37:38
   Dupa parerea mea, marea idee  cu dispozitivele FE este sa le faca cumva taxabile in sensul ca dispozitivul obtine cumva filosofic  :-D energie din textura spatiului si a timpului sau a eterului insa ea sa nu poata fi folosita direct la masina sau telefon, de exemplu ci prin intermediul unui convertor care poate contoriza cantitatea de energie si astfel sa poata fi taxata ori pe baza de abonament ori pe baza de cartela.
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: abyss din 04 Iulie 2014, 21:35:33
Marea idee e ca nu ar prea fi nici una... De 150 de ani o tot freaca pe toate partile si nu o scot la capat barosanii. Au omorat oameni, pe Tesla, pe W. Reich si multi altii. Au omorat si extraterestri cu arma scalara a lui Tesla. Omoara pe toata lumea sau o cumpara. Niste maimutze prafuite si obosite.
  Imi amintesc de un tip, un cercetator care pe vremea lui impuscatul lucra la un dispozitiv impreuna cu altii la nustiuce institut .  Cand au inceput sa aibe supcese securistii i.au potolit si convins bine sa o lase balta. Oare de ce? De ce intr.o romanie de 2 bani la acea vreme? adica fara conexiuni cu TPB?
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: mariusvlad din 04 Iulie 2014, 22:29:57
Si daca se razbuna rusii pe barosani si dau drumul la robinetul de curent gratis?
http://sorendreier.com/russian-physicists-launch-campaign-to-rebuild-teslas-wardenclyffe-tower/ (http://sorendreier.com/russian-physicists-launch-campaign-to-rebuild-teslas-wardenclyffe-tower/)
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: abyss din 05 Iulie 2014, 16:42:09
Si nu numai... Clopotul in sine era doar un motor care o data pornit se auto.intretinea singur.
  Copacul vietii versus copacul obisnuit. Nu e nici o diferenta. Copacii au fost folositi pe post de antene in W W II. Legau infasurat o sarma la baza copacului si acesta devenea o antena. Sau legau doi copaci cu sarme iar acestea alimentau aparatele de transmisiuni. Adevarat sau fals?
Titlu: FREE ENERGY
Scris de: MichaelRex din 23 Decembrie 2014, 09:01:55
Gary:

Its just one more "free energy" hoax.

You cant get something for nothing
Titlu: Re: FREE ENERGY
Scris de: Xanadron din 23 Decembrie 2014, 16:02:37
Citat din: MichaelRex din  23 Decembrie 2014, 09:01:55
You cant get something for nothing

...Though, I bet you can: for example, RUFOn can get my invaluable posts for nothing = FREE. :-P :lol:
(Although some guys around here belive that RUFOn gets... nothing for nothing.) :-D
Billy Preston - Nothing For Nothing
https://www.youtube.com/watch?v=OuaG-TCpbtw (https://www.youtube.com/watch?v=OuaG-TCpbtw)

Acu' la modu' sirius si pe romaneza (ca nu sintem in sectiunea anglofila), spilu' ideii accesibile zic io pina si unui elev din clasele primare a ala ca energia :star: exista allover the place, continuta-n chestia generic numita "eter".
Si ca poate fi transformata-n lucru mecanic/lumina etc, chiar daca ea zace-n forme insesizabile de catre aparatura "normala" si la fel de... anormale par metodele/tehnologiile de conversie a ei.

n.b. Pe tema "FREE energy" n-ar trebui cred incluse-n discutie tehnologiile de obtinere a unor energii supraunitare, nici  fuziunea :star: (egal daca la rece sau cald) si nici macar energia radiatiilor cosmice, demult "tetherized" de catre NAZA si altii.
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: abyss din 24 Decembrie 2014, 14:23:34
Și de ce crezi compadre ca nu ar trebui supraunitarele incluse în pachetul discuției? Rămân maimuțele fără yacht-uri ?
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: Xanadron din 24 Decembrie 2014, 16:31:02
Citat din: abyss din  24 Decembrie 2014, 14:23:34
Și de ce crezi compadre ca nu ar trebui supraunitarele incluse în pachetul discuției? Rămân maimuțele fără yacht-uri ?
:lol: Niet - I've been misunderstood (din vina mea ce-i drept) Waffenbruder, fiindca ziceam doar din pdv strict al compartimentalizarii discutiilor,  :star: supraunitare fiind... almost free.

Lasind insa acu' deoparte orice Misverstaendnisse, p-o tema apropiata supraunitarelor merita re-accentuat sfatul amical si util oricui - anume ala de-a... merge pe burta in cazul detinerii oricaror date concrete in domeniul asta.
Sau, si mai clar, de-a iesi la rampa cu orice inventie de genu' abia dupa ce-s convinsi ca au un "spate" solid, publicitate poate, dar oricum un anumit grad de protectie - si asta fiind insa o tema complexa in distopia actuala.

Aici de ex. -  http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/vidaalien_signtimes_b.htm (http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/vidaalien_signtimes_b.htm) ("Government tried to ruin the best young scientist's minds") e o relatare veridica a lui George loBuono (zic asta fiindca-i stiu backgroundul) despre patzaniile unui tinar fizician "faultat" de PTB inca din prima faza a unui experiment personal reusit, desi aparent simplu, din care rezulta de 2,5 x energie electrica "scoasa" comparativ cu aia bagata-intr-un banal cristal de cuartz.
...Pai daca-n 1984 (Orwell sa traiasca :-D) slugoii yachtmen-ilor :evil: aveau se pare "detectoare de energie scalara", de ce-or fi capabili acum?!
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: Xanadron din 24 Decembrie 2014, 16:57:19
...Si-un P.S. pe aceeasi tema a luxarilor de catre tPTB :evil: a oricaror idei "pericoloso" pt. asa-zisele Elite - cu concluzii deprimante din pacate -, acum despre OZN-ul "pe bune" :ufo: construit in '59 de Otis T. Carr.

http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZZB.htm (http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZZZB.htm)

...Si totusi, ramin convins ca EI vor pierde meciul cu (re)desoperitorii tehnologiilor astora cunoscute de fapt din vremuri imemoriale - chiar daca nu maine-poimaine.
Fiindca pina si noosfera da semne de revolta deja. 8-)
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: abyss din 24 Decembrie 2014, 19:27:37
Dacă ne gândim ca în prezent sunt vreo 5000 de invenții sub sechestru în sua atunci despre ce sa mai vorbim? ...or fi înflorit ghioceii pe marte?
  Doar și atât da de gândit. Ce democrație?  Care ...dumnezeu? Ce ozn-uri? Ce fel de răpiri și experimente?
O părere personala...nu este nici un dumnezeu nici o democrație....e doar o amărâtă de planeta plina cu maimuțe și băieți deștepți. Dar vom vedea. ...știi? E un premiu de 100.000 de dolari pentru cine vine la Greer cu o supraunitară.
   Știi ce e culmea? Unui tip bâta la fizică. ..la ora actuală cu netul ăsta și cu un creier ok ar trebui sa îi ia 2 săptămâni sa se prindă care e treaba cu energia. Încă 2 pentru a concepe un model din x variante posibile și cam atat.
  Mare mizerie pe lumea aceasta  ... da, au capacitatea de a te freca la ridichi, însă ...mai sunt și alți șmecheri prin cosmos. Și nu numai.
Titlu: Re: FREE the ENERGY !!!
Scris de: Xanadron din 24 Decembrie 2014, 19:45:11
O sa-ti raspund... cam pe dupa coltz cu articolul asta:
http://www.benjamindancer.com/Blog/2014/12/22/government-reports-conclude-us-will-die-power-goes/ (http://www.benjamindancer.com/Blog/2014/12/22/government-reports-conclude-us-will-die-power-goes/)
...care sustine cu argumente (ras-verificate prin simulari complexe deocamdata) ca majoritatea orasenilor din SUA ar da ortu' popii la scurt timp dupa o eventuala taiere (accidentala... sau nu  8-)) a CORENTULUI. :-P
...Pai cum ar mai transpira careva de frica, dac-ar avea in ograda o sursa FREE energy?!

Si la pct. 2 ai perfecta dreptate cu alea 2+2 saptamani, "misterul" situatiei raminind insa (pt. JE cel putin) startul greoi sau chiar inexistent al unor inventii "supraunitare" verificate deja - si nu vorbesc despre alea cu care-i plin youtube-ex:
http://ipindiaonline.gov.in/patentsearch/search/index.aspx (http://ipindiaonline.gov.in/patentsearch/search/index.aspx)

...Cit despre premiul lui dr. Greer insa (de care stiam demult) tare ma tem ca primul venit o sa fie si primul servit... da' nu c-un premiu :lol: (sorry Bruder, nu mi-am schimbat deloc parerea despre el - still seems to me a Rockefailure shill.)
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: abyss din 26 Decembrie 2014, 11:39:21
O fi ...n-O fi ....who cares?
Important in opinia mea este ce spune în ultimul video 2014 în care relansează acest modest premiu......și spune multe, în special câteva detalii legate de construcția unei supraunitare. Detalii in opinia mea semiprofana destul de picante.
  E drept, mai spune cu propria-I gura ca mister R. a spus ca nu vor da drumul pe piața la free e. pana când nu va veni cineva bata la fizică care sa facă un asemenea dispozitiv , dispus să renunțe la patent și la o avere mai mare decât a oricui... Hmm , știa individul ce spune... Adică un om obișnuit nu are suficienta energie în creier pentru a putea activa o asemenea inteleGere, viziune....etc. Oare de ce?
Titlu: Daniel McFarland Cook's Electro-Magnetic Battery
Scris de: abyss din 30 Aprilie 2015, 15:09:21
   Am descoperit pe net un dispozitiv simplu, brevetat in - October 10, 1871 -  :-o înainte ca Tesla sa moșmondească la patentul bobinelor bifilare...

Il pun acilica-shea, pentru cine are timp... fiindca patentul seamana cu generatorul lui Kapanadze insa nu foloseste o baterie pentru pornire ci...plimbarea unui magnet deasupra uneia dintre bobine  :-)

Daniel McFarland Cook's Electro-Magnetic Battery



http://pdfpiw.uspto.gov/.piw?PageNum=0&docid=00119825&IDKey=D99983A326E1%0D%0A&HomeUrl=http%3A%2F%2Fpatft.uspto.gov%2Fnetacgi%2Fnph-Parser%3FSect1%3DPTO1%2526Sect2%3DHITOFF%2526d%3DPALL%2526p%3D1%2526u%3D%25252Fnetahtml%25252FPTO%25252Fsrchnum.htm%2526r%3D1%2526f%3DG%2526l%3D50%2526s1%3D0119825.PN.%2526OS%3DPN%2F0119825%2526RS%3DPN%2F0119825 (http://pdfpiw.uspto.gov/.piw?PageNum=0&docid=00119825&IDKey=D99983A326E1%0D%0A&HomeUrl=http%3A%2F%2Fpatft.uspto.gov%2Fnetacgi%2Fnph-Parser%3FSect1%3DPTO1%2526Sect2%3DHITOFF%2526d%3DPALL%2526p%3D1%2526u%3D%25252Fnetahtml%25252FPTO%25252Fsrchnum.htm%2526r%3D1%2526f%3DG%2526l%3D50%2526s1%3D0119825.PN.%2526OS%3DPN%2F0119825%2526RS%3DPN%2F0119825)
Titlu: N. B.STUBBLEFIELD. - ELECTRICAL BATTERY.
Scris de: abyss din 30 Aprilie 2015, 16:15:19
O baterie si mai simpla si usor de realizat. Cred ca am sa-i conectez un inverter cand voi avea timp...poate scoate 220V.

N. B.STUBBLEFIELD.

ELECTRICAL BATTERY.

Patented- Mar. 8, 1898.
https://www.google.com/patents/US600457?dq=ininventor:%22Nathan+B.+Stubblefield%22&hl=en&sa=X&ei=oTBCVZv7MsXLaMSpgdAH&ved=0CCwQ6AEwAg (https://www.google.com/patents/US600457?dq=ininventor:%22Nathan+B.+Stubblefield%22&hl=en&sa=X&ei=oTBCVZv7MsXLaMSpgdAH&ved=0CCwQ6AEwAg)

(https://patentimages.storage.googleapis.com/pages/US600457-0.png)
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: maura din 17 Mai 2015, 00:50:36


Ce oameni frumosi , inteligenti si inventivi sunt pe Terra. 
Avem voie sa privim, sa ne minunam, sa admiram dar atat .
Cu o floare nu se face primavara si vor fi expuse in Muzeul " Cum ar fi fost viata pe Terra daca...."



http://themindunleashed.org/2013/12/glass-sphere-might-revolutionize-solar-power-earth.html (http://themindunleashed.org/2013/12/glass-sphere-might-revolutionize-solar-power-earth.html)

http://www.bodymindsoulspirit.com/these-freaking-awesome-tents-get-solar-power-can-harvest-water-and-fold-up/ (http://www.bodymindsoulspirit.com/these-freaking-awesome-tents-get-solar-power-can-harvest-water-and-fold-up/)
Titlu: Re: FREE ENERGY !!!
Scris de: abyss din 29 Noiembrie 2018, 15:49:38
https://m.capital.ro/ion-tiriac-cel-mai-bogat-roman-in-50-de-ani-nu-o-sa-mai-avem-ne.html