Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

⚡⚡ Vril

Creat de abyss, 15 Septembrie 2016, 12:28:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

#315
"Dacă-l mai reamintim și pe rachetistul Wili Ley," ...(inchei citatul din  @Grifon)
Ley, dar si Lyne (nu degeaba multi ii incurca) erau intr-adevar la curent (380 V? :lol:) cu unele schepsisuri vriloide - v. si-o mai veche postare a colegului @kandaon:
http://www.rufon.org/forum/noua-ordine-mondiala-(nomnwo)/cit-anume-stiu-stapinii-'la-vedere'-din-planurile-globale-nwo/msg93367/#msg93367

Si Wernher von Braun ("rachetist" doar ca acoperire a expertizei lui de ozenolog zic eu) era mai mult ca sigur la curentul din aceeasi priza, :-D ca sa nu mai zic de Kammler sau W. Gerlach s.a. (insemnind pe felia cercetarii bio-, fotonice - v. sotii Noddack, dr Mengele, gen. Shiro Ishii etc.) fie si lasind deoparte ocultistii/ele nazisti/e bronzati/e intens la Soarele Negru , dar nu direct implicati in dezvoltarile tehnologice implicind diverse vriluiri. :star:

Ca sa n-o mai lungesc insa prea mult (deocamdata), dar ontopic macar tangential: exploatarea energiei care-i in definitiv Vril-ul inclin sa cred ca-i preocupa in egala masura pe axo-nazisti si p-ai lor preopinenti aliati... la propriu in multe sensuri, fiindca [f. probabil] e o energie fenomenal de puternica si mai ales constructiv(ist)a, spre deosebire de aia a fisiunii atomice. 

Dar la a carei [la fel de probabila] eliberare SI in momentul mortii noastre nu-i usor de "prins in plasa" si de transportat / utilizat de catre noi-oamenii, spre deosebire de pescuitorii de CS-uri - nu si creatorii lor-CS-urilor insa - amusinati (si) de inventivul TVM in al sau Proiect Terra - incomplet din pacate nu doar pe felia clarificarii "procesului tehnologic" implicat.

...Ma opresc insa aici, fiindca aprofundarea ipotezei "fisiunii trup / spirit" cu eliberare de Vril... util :wink: depaseste cu mult cadrul unor postari amatoristice si-ar cere scrierea unei carti, cu mult mai complicate decit vagile tomuri teozofice de la noi (v. "Destrupatorul" lui C. Demetrescu) sau de aiurea.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Dle. @Xanadron, ințeleg scepticismul dumitale privind istoria (sau, mai bine zis, istoriografia oficială) - si chiar subscriu la el, in bună màsură.
Totuși, nici nu arunc la coș intreaga istorie WW2, și nici nu ader la teoria "unicului păpușar". Cred că nimeni, dar absolut nimeni (cu excepția, evident, a Celui de Sus) n-ar fi putut regiza o asemenea hecatombă. Da, sigur au fost unii (chiar mulți) cu agende proprii, și care chiar au incurajat (inclusiv material) inceperea ostilităților - dar asta nu inseamnă că totul a fost "regie" - ba cred că lucrurile au scăpat rău de sub controlul ...inițiatorilor
Revenind insà la contextul dezbătut, cred că n-ar fi rău să disecăm nițel toate culisele așa-numitei "Operațiuni Mistletoe" (Creanga de Vâsc)
http://12160.info/profiles/blogs/operation-mistletoe-hilter-churchhill-crowley-the-queen-and-007-s
(linkul trebuie luat cu rezerve, mai degrabă orientativ)

Xanadron

Pe cit de "cetzos", p-atit de incitant e topicul, asa c-o sa revin periodic cu noi fragmente de puzzle - si ca sa infirm (sau sa confirm? :-D) asertiunile fostului nostru coleg turbulent stiti-voi care, inca nehotarit se vede cine anume ar fi dus de ripa RUFOn - cind @alx, cind io, cind [multi] altii - citez:
"Ai pastrat prostul obicei de a manipula raspunsurile, de a le orienta spre o cu totu alta directie decit cea dorita de interlocutor, si din cauza ta s-a dus de ripa rufonu. E bezna totala, un club unde posteaza vreo 4-5 insi." :lol:

Serios acu', principiul "putini, da' buni" e preferabil zic io si pe forumuri, de pe urma lui avind de cistigat claritatea informatiei non-bruiate de "n" fixisme amatoristice. De fapt nu-i deloc rau cind amatorii - fie ei lipsiti de o minima cultura... nu doar conspi-ufologica - vin cu idei originale si nu doar copy/pastuite din surse creatoare de meme-uri nocive. Nu-i insa cazul ex-forumistilor de genul C_A.

Gata cu rant-urile insa, ca sa punctez macar un pic informatiile din link-ul livrat de colegul @Grifon - util totusi, chiar daca digerabil cu anumite rezerve, asa cum precizeaza de fapt si autorul articolului cind recunoaste ca-i o misiune practic imposibila reconstituirea precisa a traiectoriilor labirintice ale aliantzelor, tradarilor, dizolvarilor, fuzionarilor etc. din arealul societatilor oculte inter/postbelice.

Doar Germania pre-nazista avea cel putin 10 loji masonice de ex., fara sa punem la socoteala alte oculto-gasti teozofice - dintre care O.T.O. si Golden Dawn-ul (aripa britanica si nemteasca) merita atentie in contextul subiectului nostru, fiindca se pare ca Churchill si Hitler au fost cumva "colegi" de loja - evident ca inainte de decizia fuhrerului (cca. 1936) de-a matrasi orice opozitie si dinspre felia oculta, constient fiind ca o eventuala unificare a lor e utopica - in ciuda interesului evident aratat oricaror date non-mainstream "exploatabile" in interesul scopurilor sale.

...Doar ale lui erau insa scopurile? Ma-ndoiesc in continuare - pina la pamint, desi nu mai sint asa flexibil lately. :lol: Asa ca...
Citat din: Grifon din  23 Martie 2017, 13:22:31
[...]
Totuși, nici nu arunc la coș intreaga istorie WW2, și nici nu ader la teoria "unicului păpușar".
...ai dreptate, colega Grifon: in regia WW-II nici eu nu cred c-a fost implicat "un singur păpușar", ci DOI. :-) :martiansmile:
Plus un "supervizor" omnipotent si evident la fel de "inuman" in contabilizarea mortilor la fel ca-n WW-I (stie EL ce stie... si nu stim noi decit vag), plus nenumarati "tehnicieni" (insectiformi astia, bag mina-n foc) si mult mai multi exo-observatori.
...Despre toate "halucinatiile" astea insa, in episodul urmator. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Eu m-aș axa mai mult pe detaliile "tehnice" ale operațiunii - regia si efectele de ritual.
(ca paranteză, această Operațiune Mistletoe sigur a existat;  interpretabile sunt doar scopurile sale reale. Unii zic că a fost doar o regie "artistică", menită a convinge "ochii și urechile" lui Hess că are prieteni în UK. Alții, dimpotrivă, susțin că a fost un veritabil "asalt" energo-magic asupra rivalilor nazi. Nu cred că putem discerne acum asta, de aia zic să ne uităm mai bine la tehnicalități)

Ca prim amănunt notabil, ni se spune, in articol, că s-au format 2 grupe, in formă de cercuri concentrice (nu știm exact din câți participanți), care se roteau (fiecare cerc) in sensuri opuse.

Avem așadar (iarăși) două spin-uri (levo / dextro).

Apoi ni se spune că fiecare participant purta câte o (anume) rună - iar, evolutiv, coregrafia compunea mesaje cu un impact (preconizat) specific.

Foarte interesant. Revin mai târziu, și poate voi reda, in traducere, toată descrierea "ritualului"

kenjiro

#319
CitatDar la a carei [la fel de probabila] eliberare SI in momentul mortii noastre nu-i usor de "prins in plasa" si de transportat / utilizat de catre noi-oamenii,

The animal should therefore be killed within the Circle, or the Triangle, as the case may be, so that its energy cannot escape.
Magick in theory and practice by Aleister Crowley

But what if they are marked with a circle, a triangle or a number ?




Grifon

Și iată așa ajungem (după excelenta spicuire din Crowley a d-lui @kenjiro) să intuim că lagărele din "complexul morții" ar fi putut avea (și mai) sinistra intrebuințare a unor vaste power-sources. "Imprejmuiri" de felurite forme erau, sacrificarea a existat....iar cât despre numere, s-ar fi putut prea bine să aibă și un alt tâlc decât simpla "registratură".
Totuși...să nu ne pripim (incă de pe acum) la asemenea sumbre ...ipoteze.
Nu de alta, dar există riscul de a pedala, hmm...neinspirat, pe șubreda pantă a acestor cugetări.

Grifon

#321
Deci, pe scurt, iată intreg ritualul (redau din link, ptr. cei gràbiți sau mai puțin versați cu engleza):

Cele două cercuri concentrice umane se roteau in sensuri  opuse. In mijloc era o efigie a lui Hess (manechin cu uniformă). Rotirea participanților se accelera treptat,  sub indemnul "hierofanților". Pe robele lor cu glugi erau pictate rune. Alinierea era inițial tip "șir", dar participanții trebuiau totuși să se țină de mâini. Fundalul sonor era asigurat de o anumită melodie (o baladă medievală morbidă), pe care participanții o fredonau, tot in crescendo. La un moment dat, la ordinul "pontifului", cele două cercuri se opreau brusc, si se intorceau cu fețele spre interior - spre manechinul Hess - alcătuind, printre altele, si o construcție simbolică din runele pictate pe robe.

Hm.....E cea mai completă relatare de ritual pe care am putut-o găsi (deși, in mod cert, autorul articolului habar nu are de principiile magiei operative - altfel ar fi înțeles, și subliniat, necesitățile fiecărui element in parte).

E demn de cercetat. Avem principii woo-doo, practici masonice, segmente pitagoreice, elemente runico-nibelungice...un adevărat festin, hahaha ! Ca să nu mai spun de locul / timpul ritualului, alese consecvent principiilor astrologice și geomantice

Deci...cu care vreți să începem ?

Grifon

#322
A....și am uitat să completez : mă îndoiesc profund că regina UK, Churchill, sau alți oficiali ai vremii participau la "joc", precum scrie în articol. Àsta e senzaționalism ieftin (inrudit cu tâmpeniile lui David Ike, conform cărora bunicuța Bethy e "reptiliancă"....hahahahahaha !).
La fel și nerozia că participanții erau "îmboldiți" cu..."pisica cu 9 cozi", faimosul bici brevetat in marina Majestății Sale....
Nu că n-ar fi avut tangențe și VIP-urile cu din astea...dar nici chiar așa.
Imi pun baza în interlocutori, sunt convins că știm să discernem realul de alte derapaje...

abyss

Corect nu e "se opreau brusc" ci "cădeau la pământ". Facand aceasta,  vârtejul de
energie se ridica sau era ridicat si trimis de vrăjitoare in directia dorită, aici fiind vorba de R.H. E important acest aspect as zice fiindca presupusa energie, zic eu , era receptată de vrăjitoare care trimitea la randul ei mesajul. Mesajul fiind probabil știut doar de ea si de catre initiatori.  Astfel ritualul avea rolul de generator uman de energie. Cântecelele, biciul, costumația și ritualul avand rolul doar de a stimula atenția participantilor, de a opri procesele mentale ale acestora si de a folosi energia astfel rezultată pentru a "porni" vârtejul.

Eu as sugera sa pornim de la rune. Ele pot fi legatura cu acea perioadă din zorii civilizatiei umane de dinaintea căderii "întunericului"(pe care il vad ca fiind de natura cosmica) când stiinta Vril era cred eu accesibilă tuturor.


Grifon

Într-adevăr, runele din ritual ar merita atenție prioritarà, însă, din păcate, nu avem niciun indiciu exact despre ele - nici măcar o referire nominală, sau vreo fotografie de epocă. Va trebui să ne mulțumim cu păreri generaliste și considerații de principiu.
Nu putem înțelege exact nici maniera in care se alcătuiau "construcțiile" semantice. E clar că nu se întorceau toți participanții spre Hess, de fiecare dată la fel - ar fi fost același lucru, doar repetat. Înclin să cred că era o coregrafie complexă, amalgamul de rune fiind diversificat prin diferențele de rotire ale celor două cercuri (ca in discurile criptografice, ce se rulează diferit ptr. diverse permutări, anagrame, etc.).
Runele (ca și iotele ebraice), dobândesc putere prin "insuflețire". Energia de alimentare era clar cea a participanților. Putem chiar spune că absolut toate celelalte detalii din "procedură" (mișcări, ritmuri, sunete, culori) erau doar timpi (faze) de funcționare a "motorului" magic - emisia runică fiind doar finalitatea, efectul de încheiere.
În lipsa "textelor" emise...nu prea văd ce aș mai putea comenta. Despre efectele runelor am mai discutat de-a lungul topicului - dar tot la modul general / abstract.

Grifon

Se poate face totuși o paralelă (chiar oportună) cu practicile magico-semantice ale Renașterii, unde așezarea literelor / simbolurilor / imaginilor în formă circular-concentrică era o practică comună.
Albertus Magnus, Marsilio Ficino, Raymondus Lullus, Pico dela Mirandola și (desigur !) Giordano Bruno au creat / utilizat veritabile instrumente in acest sens. Adevărat, nu foloseau rune (dat fiind că viețuiau in cu totul alt areal - mediteranean), insă jonglau similar cu alfabetul latin, ebraic, grec, etc.

Principiile derivă din Ars Memoria și au fost dezvoltate in așa-numita Ars Combinatoria. Precum indică denumirea, se făceau diverse combinații, menite a amplifica anumite fluxuri /forțe.

( un mic exemplu - pe un cerc mai din interior se alegea, să spunem, simbolul astrologic al Soarelui (cercul in cauză fiind grila planetară; pe următorul cerc, corespunzând zodiilor, se alegea zodia Leului;  pe un al treilea, hărăzit elementelor, se alegea Aurul, iar pe un al patrulea, echivalând corpul uman, se selecta inima.
Această combinație, alcătuind o linie dreaptă spre centrul cercului, avea potențial maximal - căci toate aspectele enumerate erau inrudite, si se puteau amplifica in crescendo. Desigur, "stringul" trebuia "motorizat", ptr. a nu rămâne o simplă înșiruire de abstracțiuni - și abia aici interveneau celelalte detalii de procedurà. Se putea garnisi ansamblul schematic cu (ex): fire din coama unui leu, trecute printr-un inel de aur, expuse la un soare maxim (de prânz), iar, apoi, dacă magul era vreun cretin diabolic, putea folosi chiar și o inimă umană...
).

Dincolo de exemplu, se ințelege, cred, necesitatea combinării simbolice. Ea se făcea (cu atât mai mult in cazul runelor) doar pe niște criterii stricte de corespondență, și, firește, in concordanță cu scopul vizat.


abyss

 Care este radacina acestor reprezentari în formă circular-concentrică? Ma refer la linia temporala. Sa aiba ca sursa pecetea lui Solomon? Fiindca se pare ca Solomon era inconjurat de tot felul de mecanisme...daruite de catre Dumnezeu... si vad o legatura intre Duhul Sfant (Vril) si templele sale pe care le tot ridica in teritorii, tronul sau mecanicizat, chivotul ...energizat , carpeta sa zburatoare, cele patru cristale montate pe un inel din care isi extragea "puterea" .
http://www.jewishencyclopedia.com/articles/13842-solomon

Grifon

În niciun caz "rădăcina" acestor practici nu poate fi "sigiliul" lui Solomon. Exclud categoric.

E drept, există o filiație ce duce la miticul rege, și din care și-au "tras sevă" aproape toți ocultiștii / alchimiștii medievali - e vorba, desigur, de kabbala. Însă asemenea cunoașteri existau cu mult înaintea lui Solomon, și e destul să prezint o cronologie aproximativă, pentru edificare:
Solomon e presupus a fi existat intre 1000 - 931 î.Chr.
Înaintea sa a fost taică-său David (și el inițiat), iar mai înaintea lor, cu cca. trei secole (1250 î. Chr) se presupune că a trăit Moise.
Ei, Moise era cu certitudine un cunoscător al acestor practici magice - argument suficient fiind apartenența sa la familia faraonului și la sacerdoțiul egiptean. Se presupune că aici a invățat tainele magice (inclusiv manipularea simbolurilor), iar asta îl plasează pe filiera (mult discutatã și pe alte subiecte ale forumului) lui Hermes Trismegistos (Toth).
Cum primii faraoni sunt datați cam la trei milenii î.Chr....și cum deja intrăm în zona mitică a faraonilor-zei....aș zice că secretele căutate au o sorginte cel puțin...antediluviană.

Iar in altă ordine de idei, întrucât am remarcat subtila dumitale echivalare Vril = Duh Sfânt, pot spune doar : ohoooohooo !
Să nu ne grăbim, dle.@abyss ! Duhul Sfânt e ceva muuuuult peste Vril ! E cel puțin la fel de depărtat (superior) cum e Vrilul față de electricitate. Duhul Sfânt are un nivel de putere (și rafinament) inimaginabil, iar Vrilul poate fi, cel mult, o densificare retrogradată până la nivel eteric.
Sau, altfel explicat, Vrilul poate fi pus in conexiune cu sist.nervos vegetativ, cu meridiane tip Qi, în timp ce Duhul Sfânt poate fi accesat doar cu inima (sau, mai precis, cu echivalentul suprasensibil al organului numit "inimă").
Vrilul, ca și concept, poate fi asociat cel mult cu lumina, in timp ce Duhul Sfânt - doar cu tulburătoarea noțiune de...iubire.

Să làsăm totuși aceste profunzimi, de-a dreptul...abisale. Firava mea cunoaștere nu se încumetă până la ele (unde, de altfel, s-au impotmolit inteligențe mult mai luminate ca a mea !). Să rămânem la Vril...că și ăsta se dovedește a fi suficient de întortocheat.

kenjiro

Die Glocke



According to Cook, this device ostensibly contained two counter-rotating cylinders which would be "filled with a mercury-like substance, violet in color.  This metallic liquid was code-named "Xerum 525"

Grifon

Da ! Bravo, domnule @kenjiro ! Extrem de utilă completare (și chiar mă bucur că ni te-ai alăturat iarăși în aceste alambicate demersuri de...tălmăcire).
Chiar uitasem de "clopoțel" (deși, tot prin toamnă, dl.@abyss a creat un topic sub exact această titulatură, vecin cu Vril-ul in secțiunea "Ireale").
Intr-adevăr, frapantă coincidență. Doi cilindri cu sensuri opuse de rotație ...șir de simboluri pictate circular....potrivirea nu are cum fi întâmplătoare !

Fie și numai aceste elemente, si mie mi-s destule pentru a lua tot mai în serios povestea (in ciuda altor aiureli care se amestecă prin informații, și care m-au tentat o vreme să calific (si eu) intreaga chestiune ca hoax.
Cumva, după ce am disecat, invârtit și răstălmăcit o sumedenie de indicii (unele mai cu noimă, altele cu mai puțină), incep a crede că ne apropiem, totuși, de ceva.