Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Profetiile lui Rasputin

Creat de tractorbeam, 06 Mai 2015, 08:22:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

tractorbeam

"Zborul pe Lună"
Profetie zice-se făcută în noiembrie 1913: ,,Dascălul(Rasputin - n.a.) se uita la Lună și zice: Ciudat, s-ar părea că oamenii sunt proști, dar uite ce s-a întâmplat: au vrut și au făcut. L-am întrebat: Cine, Grigori?  Și el a răspuns că americanii se vor plimba pe Lună, își vor lăsa acolo steagul păgân și vor zbura înapoi. Am întrebat: Cum adică? Acolo doar nu există aer. Dar ei vor fi în cutii și se vor lăuda că au luat-o înaintea noastră. Înaintea nostră? Nu te teme, noi ajungem acolo primii. Iurka va fi. Și eu am întrebat: Unde? Pe Lună? Și care Iurka? Oare prințul Iuri Izotev? S-a înrăit brusc: O, nobilă proastă! Nu este prințul acesta." Madame Virubova a murit in 1964, când programul american de explorare a Lunii, ,,Apollo", încă nu fusese lansat.


As zice ca mos Rasputin a vazut corect pe Iuri Gagagarin - primul in cosmos si pe americani in modulul lunar.

Citat din memoriile Annei Viriubova d-na de onoare la curtea ultimului tar al rusilor si apropiata a calugarului Grigori.


tractorbeam

Ce sa fac, sa contrazic ziarul Jurnalul? Am facut rost de fotocopia editiei din 1923 a memoriilor doamnei si... surpriza acest text nu se regaseste acolo.
O sursa imi zice la ureche ca ar fi vorba de doua variante dintre care una falsificata, probabil pe aia au citat-o ziaristii respectivi.
Deci sa nu punem botu' la orice citat fara sa consultam sursa  :wink:
Pentru cine e interesat : Memories of the russian court, Anna Viroubova, MACMILLAN & CO., LIMITED, LONDON , 1923