Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Arhiva video...ireala !

Creat de abyss, 17 Octombrie 2017, 13:30:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

abyss

Topic nou !

kenjiro

Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte (1969)



Link:
https://m.youtube.com/watch?v=ftPR4PskIOM

abyss

#2


https://vimeo.com/ondemand/celalaltpamantalzeilor/198581008


"România ... Ce știm despre această țară?
În realitate foarte puțin. Cu toate acestea... am devenit conștienți de o cultură plină de surprinzătoare tradiții și istorii.
Avem în minte imagini despre castele bântuite și vampiri... Noi suntem departe de adevăr. Acolo există numeroase tradiții transmise pe cale orală care fac aluzie la civilizații antice, precum și numeroase descoperiri arheologice care caută să le acopere.
Pentru a înțelege mai bine miturile acestei țări, vom ieși de pe pista deja bătută și vom întâlni cercetători și experți adesea contestați, dintre care unii și-au dedicat întreaga lor viață pentru a scoate la iveală aceste descoperiri și a restabili adevăruri de multă vreme ascunse.
Vom dezvălui sanctuare antice, comori misterioase și obiecte arheologice neobișnuite, care pot pune sub semnul întrebării întreaga noastră istorie.
Au existat civilizații anterioare cu o cunoaștere foarte avansată ? Ar fi putut oamenii să fii co-locuit pe pământ cu giganți ?
An : 2016
De : Deïmian
Natură : documentar
Producere : Mandjack Production
Durată : 104mn
vârstă : 12+
Limbi : Engleză - franceză
Subtitles : românia - Engleză - Spaniolă - franceză
DVD zona code : 2
Special mention : Marius Paraschiv / 3d artist, modeling and animation.
vrspirit.net / 3D artist, modeling and animation."


Vizualizati online integral =>https://vidoza.net/exlhhvnm6hu0.html

abyss



"Chakrele iluminate online subtitrat
Anatomia subtilă a corpului uman este o realitate de-acum. Este verificată prin practicile şi cunoştinţele medicilor chinezi şi indieni care pun diagnosticul ţinând cont de energiile ce tranzitează nadis-urile corpului uman. Omul este energie şi comunică cu mediul înconjurător prin chakre, centrii energetici ai corpului uman.Din nefericire, medicina noastră, aşa numita medicină occidentală, ignoră complet existenţa acestor corpuri subtile din motive strict financiare. Îmi amintesc de un medic italian care a făcut ani de zile experimente folosind bicarbonatul de sodiu... există un documentar pe site tradus de colega noastră VERONICA, documentar tradus cu mare drag pentru cei care vor şi sunt conştienţi că vindecarea nu vine doar din medicamentele scumpe, ci şi din chestiile foarte simple ce sunt la îndemâna tuturor.Dar să revenim la chakre. Sunt şapte la număr. Numărul şapte e foarte răspândit în vieţile noastre. Primul exemplu care-mi vine în minte este numărul de zile dintr-o săptămână. Dumnezeu a creat cerul şi pământul timp de şase zile, iar într-a şaptea s-a odihnit. Ei bine, când se ajunge la deschiderea şi funcţionarea corectă a celei de-a şaptea chakre, vă garantez că şi voi vă veţi odihni lepădându-vă de toate grijile şi frustrările cu care v-aţi încărcat.Dar deschiderea acestor centri energetici nu e o treabă chiar atât de simplă. Este un proces îndelungat care necesită un control absolut al sentimentelor şi gândurilor... al simţirilor, ca să spun pe scurt.În acest film documentar, scris şi narat de  Anodea Judith, veţi înţelege perfect ce funcţie are fiecare centru energetic."


https://youtu.be/rVyBgdNcdtE

Sursa=>http://filme-seriale.gratis


kenjiro


HANGAR 18 | Robert Vaughn | Gary Collins | Full Length Sci-Fi Movie | English | HD | 1080p
https://m.youtube.com/#/watch?v=xQGU5wxeBYk

abyss


kenjiro



Tathagatha Buddha | Full Movie | Sunil Sharma, Kausha Rach, Suman | HD 1080p | English Subtitles
https://m.youtube.com/watch?v=RCIDz5D5zVs