Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Fenomene conexe si paranormale => Subiect creat de: Khaarsha din 16 Mai 2008, 20:10:09

Titlu: Atacurile PSI
Scris de: Khaarsha din 16 Mai 2008, 20:10:09
  Fiecare dintre noi, probabil, a trecut la un moment dat printr-un tip de experiente numite si agresiuni astrale. Lovituri energetice, deformarea aurei, posesie de catre entitati necunoscute etc., toate astea intra in categoria atacurilor PSI.
    Ce stiti despre aceste atacuri? In ce masura cunoasteti metodele de protectie si cum v-au ajutat?
 
 
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Nox din 16 Mai 2008, 20:50:28
Acum pe B1 TV, la codul lui Oreste, este invitat Gen. Emil Stãinu. Titlul emisiunii "Atacuri Psihotronice"...
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: antoniu din 16 Mai 2008, 21:07:38
aici, mereu, pe rufon sunt atacuri psihotronice...........[ scapa cine poate, si stie ca stie. ]
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Khaarsha din 16 Mai 2008, 21:15:04
  Funny, dar sa revenim la subiect, mistouri tot citim de ceva vreme incoace.. :)
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: lylyt_ice din 16 Mai 2008, 22:17:32
total de aceeasi parere...sa lasam toate atacurile nedemne de un OM coerent...!!! Eu apreciez faptul ca sunt deja unele scantei care pot produce o explozie in domeniile abordate de .....unii !!! ca noi !!!
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Cautatorul din 17 Mai 2008, 06:09:13
Ca atacuri PSI pot fi considerate si deochi, vraji, etc.

Deuteronom 18:10-11 "Sa nu se gaseasca la tine de aceia care trec pe fiul sau fiica lor prin foc, nici prezicator, sau ghicitor, sau vrajitor, sau fermecator, nici descantator, nici chemator de duhuri, nici mag, nici de cei ce graiesc cu mortii."

http://logos.md/2007/08/18/despre-farmece-vrajitorie-astrologie-vise-si-magie-de-arhim-cleopa-ilie/#more-465


Iar solutia o citez dintr-un interviu foarte interesant despre vraci, magie, si alte practici oculte din Africa:

"Reporterul: Cum este ajutata o persoanã care este atacatã ºi care poate fi nevinovata?
Pãrintele Cosma: Oamenii nevinovaþi ºi creºtinii adevãraþi nu sunt vãtãmaþi de vrãjitori. Am în minte diferite cazuri de ortodocºi, de curând botezaþi, pe care chiar eu i-am botezat ºi care au devenit þinte ale atacurilor vrãjitorilor, dar care nu le-au putut face nimic.
Este un dat, pentru mine cel puþin, sutã la sutã: nici o vrajã sau un vrãjitor nu poate atinge un creºtin conºtient de statutul sãu, care se mãrturiseºte sincer ºi primeºte Sfânta Împãrtãºanie ºi urmeazã ceea ce îl învaþã Biserica. Desigur cã este trebuinþã ºi de o atitudine smeritã"

http://www.cartiortodoxe.com/carte/category/vrajitorie

O "arma" foarte buna sunt "Blestemele Sfantului Vasile cel Mare" care se mai numesc si "Moliftele Sfantului Vasile cel Mare"

http://www.crestinortodox.ro/Blestemele_Sfantului_Vasile_cel_Mare-29-540.html

Subiectul e foarte complex. Pe scurt un crestin ortodox se poate apara de aceste atacuri prin credinta in Dumnezeu si credinta ca nimic nu i se intampla omului fara voia Lui Dumnezeu.
E usor de zis si mai greu e de pus in practica, mai ales ca uneori oamenii sunt coplesiti de probleme, boli, etc. si se intampla ca aceste lucruri sa puna la grea incercare credinta oamenilor.

Ideea e sa acceptam tot ce ni se intampla ca venind din partea lui Dumnzeu, in sensul ca Dumnzeu a permis ca cele lucruri sa ni se intample din cauze diverse. (sa ne aducem aminte de Iov care a patimit atatea fara sa fie vinovat de ceva).
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: darieglobur din 17 Mai 2008, 10:48:37
mda, vad ca s-a deschis un subiect strict legat de aceasta tema si e bine. desi, ca-n jocul cu margele de sticla al lui hesse, cred ca se va ajunge cat de curand la o cu totul alta tema, cum se-ntampla frecvent pe acest forum :-D.
subiectul e intr-adevar complex. credinta, nu numai cea a unui crestin ortodox, ci orice fel de credinta -chiar si cea desprinsa din contextul religios- actioneaza ca un fel de scut sau mobilizare a propriilor resurse, insa ea nici pe departe nu epuizeaza datele problemei. nu ne putem comporta acceptand cu seninatate tot ceea ce se intampla in jurul nostru si spunand: asa a vrut dumnezeu!
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Khaarsha din 17 Mai 2008, 13:39:55
   Din experienta am constatat ca doar credinta nu e de ajuns. E nevoie mai ales de vointa, una fara alta nefiind de prea mare folos. Pentru a realiza ceva, indiferent ca e vorba de protectie sau alt lucru, o fiinta trebuie sa creada, sa vrea si sa actioneze.
  Oricat de mare e credinta cuiva cu vointa redusa, poate fi manipulat usor daca i se descopera punctele slabe.
   Unul dintre secretele protectiei impotriva atacurilor(fizice, psi etc.) este ca cel vizat sa vrea cu adevarat sa scape. Nimeni nu isi vrea raul, ati zice...totusi, genul de persoane carora le place sa se autodeprime, cei care vor sa atraga atentia supra lor, cei care vor sa renunte la viata, ei considera ca e mai comod sa stea pasivi, gandindu-se "asa a vrut d-zeu!"
   In plus, valorile in care crede cineva pot fi usor schimbate daca singurul punct de sprijin este credinta oraba...acest lucru duce la dezastru in cele mai multe cazuri.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 17 Mai 2008, 14:33:25
nu ne putem comporta acceptand cu seninatate tot ceea ce se intampla in jurul nostru si spunand: asa a vrut dumnezeu!
[/quote]

Asta este sigur. Numai ca vrem sa intelegem si noi...
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 17 Mai 2008, 14:57:28
De acord cu tine Adi.
Fiecare are posibilitatea de a alege ceea ce crede ca e mai bun pentru el in viata.Iar pentru alegerile proaste facute nu trebuie sa dam vina pe cel de sus.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 17 Mai 2008, 15:04:00
Citat din: CHIP din  17 Mai 2008, 14:57:28
De acord cu tine Adi.
Fiecare are posibilitatea de a alege ceea ce crede ca e mai bun pentru el in viata.Iar pentru alegerile proaste facute nu trebuie sa dam vina pe cel de sus.

Niciodata. Avem liber arbitru in fiecare clipa. Ne alegem un Scop constient si mergem spre el, daca nu cumva oscilam si uitam de el.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Cautatorul din 18 Mai 2008, 00:18:19
Citat din: adipop din  17 Mai 2008, 14:33:25
nu ne putem comporta acceptand cu seninatate tot ceea ce se intampla in jurul nostru si spunand: asa a vrut dumnezeu!

adi

Corect. Daca un elev nu-si face tema si ia 4 nu inseamna ca asa a vrut Dumnzeu. Inseamna ca elevul a fost lenes.
De cele mai multe ori sfintii nu dadeau vina pe Dumnezeu pentru ce li se intampla lor rau, ci spuneau: "Din cauza pacatelor mele".

Asa si cu elevul despre care spuneam. Dumnezeu e de vina? Nu! De vina e elevul ca a fost lenes si nu si-a facut tema. Deci i s-a intamplat ceva rau (a luat 4) din cauza ca a pacatuit prin lene si a cedat altor tentatii si nu si-a mai facut tema.

Toata viata noastra trebuie sa alegem. Daca alegem bine, calea e mai usoara. Daca alegem prost, vom avea parte de greutati.
E ca o carare de munte. Daca pastram drumul marcat o sa fie bine si usor. Nu ne impiedica nimeni sa iesim de pe poteca marcata. Uneori ni se pare ca drumul alaturi e mai usor de cat cel drept si marcat. Insa acel drum pe alaturi ar putea duce la fundaturi sau duce in zone foarte periculoase (caderi in prapastie), ori in balarii, sau pur si simplu ne face sa ne ratacim.

Dumnzeu nu obliga pe nimeni la nimic. Dumnzeu doar a spus ce ii este de folos omului. Daca omul vrea sa asculte, o sa-i fie bine.
Daca nu asculta si iese rau, nu este de vina Dumnzeu. E ca un tata care isi povatuieste fiul. Daca fiul nu asculta si ajunge rau, este de vina tatal ca fiul a ajuns rau? A contribuit cu ceva tatal la situatia rea a fiului? NU! Insa tatal isi poate ajuta fiul daca acesta solicita. Uneori tatal isi ajuta fiul chiar din umbra fara ca acesta sa stie.

Se spune ca pe vremuri un judecator a trebuit sa-si judece fiul care furase.
Acest judecator a spus: Ca judecator, te pedepsesc sa platesti pagibitului tot ce i-ai furat inca si pe deasupra, dar ca tata, uite de aici galbenii de care ai nevoie pentru a nu mai face puscarie. Asa face si Dumnzeu cu oamenii.
Dumnezeu e Judecator si ne va judeca pe fiecare, dar si Tatal nostru al tuturor, care atat de mult a iubit lumea (oamenii) incat a dat spre rastignire pe Fiul Sau!

Cum spunea cineva: Totul ii este permis omului, dar nu totul ii este si de folos.

Asa ca daca esti bolnav, nu inseamna ca vinovat e Dumnezeu.  Datoria noastra e sa mergem la medici, sa facem tot ce ne sta  in putinta omeneste, si apoi sa ne rugam si la Dumnzeu. Parerea mea este ca Dumnezeu ajuta doar in momentul in care am facut tot ce ne-a stat in putinta, si doar daca acest lucru ne este de folos.

Cum spuneam in comentariul anterior: Cine a citit Biblia, stie de Iov, care fara sa fie vinovat de ceva, a fost ispitit de diavol, cu boli cumplite, si totusi Iov nu s-a suparat pe Dumnezeu, ci a spus (aproximativ) : Daca le primim pe cele bune de la Dumnezeu de ce sa nu le primim si pe cele mai putin bune.

As mai avea multe de spus dar mi-e ca o sa considerati ca fac cine stie ce propaganda, ori de-astea. Nici vorba. Pur si simplu am explicat din perspectiva credintei ortodoxe cum stau lucrurile. Unii isi dau cu parerea despre religie in general fara ca sa cunoasca cat de cat anumite lucruri. Ei vad doar babele care se inghioldesc la apa sfintita, etc. dar nu stiu cat de profunda este cel putin credinta crestina.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: darieglobur din 18 Mai 2008, 00:57:36
Cautatorule, tu esti un om, cum s-ar spune, plin de fair play! Ma rog, asa te-am perceput eu...
Dar, ia spune, esti si foarte religios, asa-i?
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: lylyt_ice din 18 Mai 2008, 01:21:00
  Bine ai venit pe forum, Cautatorul...! Bune si de duh, vorbele tale....Dar tu, ce crezi(?) religiile nu au manipulat PSIHIC omenirea, nu au denaturat realitatea...nu au indus in eroare si au provocat conflicte monstruase........? Atunci te intreb....Cu ce scop(?) si cu de la cine putere(?), sau poate satan ne-a pus pe noi oamenii la incercare si a transformat unele amintiri scrise din trecut, in asa numitele "RELIGII" (?) Demonstrandu-i inca o data lui DUMNEZEU cit de usor de manipulat sunt oamenii lui mult iubiti.....?
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 18 Mai 2008, 22:55:35
usor de manipulat sunt oamenii lui mult iubiti.....?
[/quote]

mai ales daca dorm...de parca ar fi vina lui DUMNEZEU de starea in care se afla marea majoritate.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 27 Mai 2008, 18:27:59
Inseamna ca stapanesc bine subconstientul colectiv al oamenilor.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 03 Iunie 2008, 22:32:06
Bush, Putin si Sarkozy au vrajitori printre garzile de corp:

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=201223
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: sevastase din 03 Iunie 2008, 23:04:07
eu am perioade in care simt ca imi explodeaza capul...suntem bombardati non stop.

Pentru protectie,imi ascult intuitia.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 03 Iunie 2008, 23:38:01
Citat din: sevastase din  03 Iunie 2008, 23:04:07
eu am perioade in care simt ca imi explodeaza capul...suntem bombardati non stop.

Bombardand continuu...Altfel n-ai cum sa fii bombardat.

Pentru protectie,imi ascult intuitia.

Intuitiv, afirm acest lucru.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Cyberdog din 04 Iunie 2008, 00:06:38
Citat din: Khaarsha din  17 Mai 2008, 13:39:55

  Oricat de mare e credinta cuiva cu vointa redusa, poate fi manipulat usor daca i se descopera punctele slabe.
   
Sa-mi fie iertata eventuala gresala, dar aici eu intrevad o contradictie in principii si termeni.  Nu exista purtator de credinta mare cu vointa mica.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Cautatorul din 04 Iunie 2008, 01:32:40
Citat din: Cyberdog din  04 Iunie 2008, 00:06:38
Sa-mi fie iertata eventuala gresala, dar aici eu intrevad o contradictie in principii si termeni.  Nu exista purtator de credinta mare cu vointa mica.

Ba exista purtator de credinta mare si vointa mica.

Doctorii de plamani sunt absolut siguri ca fumatul dauneaza grav sanatatii, pentru ca ei au vazut palamani distrusi de fumat, si se confrunta zi de zi cu astfel de oameni.

Si totusi vazand cu ochii lor faptul ca fumatul omoara, ei insisi fumeaza. Ei nu au credinta ca fumatul ucide, ei au certitudinea aceasta. Si totusi unii nu se pot lasa de fumat.

Poti avea credinta foarte mare, poti chiar vedea lucrurile in care crezi, si totusi sa nu ai vointa suficienta pentru a urma principiile credintei tale.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Cyberdog din 04 Iunie 2008, 02:35:02
Cautatorule, tu ai in principiu dreptate in afirmatia pe care ai facut-o mai sus.  Insa doctorul de plamani are stiinta ca fumatul ucide.  Stiinta, care-i pamanteasca.  Daca baga tigara-n gura, inseamna ca n-are credinta.
Eu despre o altfel de credinta vorbeam. Credinta la care faceam eu referire nu are nevoie sa "vada".
Dar, repet, in principiu, ai dreptate...
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Shadowman din 12 Iunie 2008, 22:46:58
 De ce a pierdut Adrian Nastase alegerile prezidentiale din 2004 ? Cum era "lucrat" Adrian Nastase de membrii MISA,miscare condusa de Gregorian Bivolaru ?
     " Nãstase, atacat de MISA cu energii negative "
http://www.gandul.info/viata/nastase-atacat-de-misa-cu-energii-negative.html?3931;2461855
Cititi si comentariile cititorilor...
   
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 13 Iunie 2008, 00:19:44
Citat din: Shadowman din  12 Iunie 2008, 22:46:58
De ce a pierdut Adrian Nastase alegerile prezidentiale din 2004 ? Cum era "lucrat" Adrian Nastase de membrii MISA,miscare condusa de Gregorian Bivolaru ?
     " Nãstase, atacat de MISA cu energii negative "
http://www.gandul.info/viata/nastase-atacat-de-misa-cu-energii-negative.html?3931;2461855
Cititi si comentariile cititorilor...
   

Nu cunosc ca MISA sa aibe " uriasi in gandire ". Cine se-aseamana se-aduna.
Altii erau mai importanti decat Adrian Nastase....
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: romulus din 13 Iunie 2008, 22:42:24
----PRO si CONTRA  lui Nastase si a pesedeului lui au fost mai multi paranormali ! Straini si romani . Rezultatul ?? S-a vazut!
----Unul dintre cei romani  (care a si recunoscut asta explicit , in scris) a fost/este OVIDIU DRAGOS ARGESEANU, un baiat inteligent si cu mare har, descendent al unui ofiter roman!
----Am zis !
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 13 Iunie 2008, 22:45:29
Citat din: romulus din  13 Iunie 2008, 22:42:24
----PRO si CONTRA  lui Nastase si a pesedeului lui au fost mai multi paranormali ! Straini si romani . Rezultatul ?? S-a vazut!
----Unul dintre cei romani  (care a si recunoscut asta explicit , in scris) a fost/este OVIDIU DRAGOS ARGESEANU, un baiat inteligent si cu mare har, descendent al unui ofiter roman!
----Am zis !

Sa fie sanatos. Numai ca eu intreb, daca are aceste calitati dobandite, de ce nu se ocupa de ceva mai serios. Romania trebuie reconstruita.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: romulus din 13 Iunie 2008, 22:57:15
Citatdaca are aceste calitati dobandite, de ce nu se ocupa de ceva mai serios
-----Drept sa-ti spun, nu stiu exact ! Nu-l cunosc personal pe baiat , ci numai din ce spune lumea si din ceea ce am citit din scrierile lui de domeniul acesta al protectiei ENERGETICE si  a razboiului PSI.
----Poate ca nu a sosit inca  momentul , TIMPUL ! Numai Dumnezeu stie .
----Am zis !
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 13 Iunie 2008, 23:34:49
Citat din: romulus din  13 Iunie 2008, 22:57:15
-----Drept sa-ti spun, nu stiu exact ! Nu-l cunosc personal pe baiat , ci numai din ce spune lumea si din ceea ce am citit din scrierile lui de domeniul acesta al protectiei ENERGETICE si  a razboiului PSI.

Radi : Eu, din studiile pe care le-am facut multi-multi ani, in domeniile de care spui mai sus, am observat altceva si aproape tot ce se scoate pe piata, este eronat....

----Poate ca nu a sosit inca  momentul , TIMPUL ! Numai Dumnezeu stie .

Ra di : Poate...Cu ani in urma, un colos din servicii, mi-a devenit cel mai bun Prieten pe care l-am avut in Viata. Cea mai clara minte cu care am discutat. Florin Zaborila. Am cautat impreuna solutii pentru reconstructia economica a Romaniei....

----Am zis !

adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: antoniu din 14 Iunie 2008, 01:30:17
dac vreti sa va protejati de atacurile PSI, am sa va dau niste detalii de constructie a unei structuri spirala de protectie, formata dintr-un conductor de cupru gol pe dinauntru tip solenoid, avand o bucla deschisa plus 1/3 din lungimea ei,  pe care se afla infasurata ca la  o bobina de transformator o sarma de cupru plina izolata  cu diametrul de 1/10 fata de bucla primara, cu conexiune inversa la capetele buclei primare, una facand masa cu exteriorul conductorului gol la un capat si cealalta  introdusa ecranat de un dielectric in capatul celalat al primarului pe o distanta de 1/3 in bucla fara a face masa cu bucla.Campurile electrice perpendiculare ce se formeaza ca la bobinele TESLA vor ecrana biocampurile emisferelor cerebrale  ca o cusca de tip faraday atacurile psihotronice negative la care ai putea fi supus .............la acest model s-a lucrat si imbunatatit prin experimente succesive timp de 50 de ani, in cadrul programului de aparare militara, iar produsul actual are introduse solutii constructive secrete , avand eficienta uptime 100%.. daca v-am trezit curiozitatea, aflati ca domnul locotenet colonel dr.ing.CONSTANTIN COJOCARU a facut cercetari in domeniu si a ajuns la produsul COJOCEN brevetat in 31 ianuarie 1991 ce functioneaza periodic, simultan si succesiv folosit ca tratament in COJOTERAPIE avand ca principiu asimilarea energiilor neconventionale... pe cand sistemul avbx 13 de aprare PSI lucreaza pe principiul invers ...nu-l cautati ca nu-l veti gasi fiind top secret...............in atentia stimatilor domni ROMULUS si ADIPOP.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 14 Iunie 2008, 07:40:15
Citat din: romulus din  13 Iunie 2008, 22:57:15
-----Drept sa-ti spun, nu stiu exact ! Nu-l cunosc personal pe baiat , ci numai din ce spune lumea si din ceea ce am citit din scrierile lui de domeniul acesta al protectiei ENERGETICE si  a razboiului PSI.
----Poate ca nu a sosit inca  momentul , TIMPUL ! Numai Dumnezeu stie .
----Am zis !

Pe deasupra mai e si maestru Reiki si preda cursuri in multe orase din tara fiind foarte apreciat.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 10:16:46
nu-l cautati ca nu-l veti gasi fiind top secret...............in atentia stimatilor domni ROMULUS si ADIPOP.
[/quote]

Am lucrat inainte de 89 intr-o echipa de sisteme neconventionale intr-un institut de cercetare. Ceea ce spuneti este la nivel hard, ca sa ma exprim asa, dar eu cred ca la nivel superior, la nivel soft, poti sa te aperi PSI. Nu ne-am nascut aparati din exterior de ceva, avand tot ceea ce ne trebuie ca s-o facem singuri.
Cel care conducea sistemul respectiv, D-ul Stamate Sergiu, avea un nivel Energetic iesit din comun. Putea adormii sau duce in catalepsie pe oricine, uitandu-se pur si simplu la el. A fost practic parintele meu spiritual. M-a considerat copilul lui, ajutandu-ma sa invat multe lucruri la deplasarile noastre prin Europa sau Asia. De la acest Om am invatat ce este cu Omenia aceasta.
Pentru Europa si America am avut parte in Viata de un alt om de la care am invatat ceea ce trebuie sa fac si mai ales ceea ce nu trebuie sa fac. D-ul Schnaider Dietmar fiind extrem de bogat, m-a luat cu el peste tot si m-a pus in legatura cu oameni de peste tot, la fel de bogati ca si el. Nimic cu adevarat Nobil n-am vazut.
Cei doi m-au ajutata sa inteleg cat de cat atat estul, catsi vestul, sau sistemul socialist si cel capitalist.

Campurile PSI al fiecarui Om se educa, prin Scop.

A trebuit sa trec prin multe experiente PSI ca sa pot intelege si traii asa zise fenomene paranormale. Daca ati observat, aproape tot ceea ce scriu eu pe forum, sunt numai cugetari si experiente proprii. Am avut intalniri si discutii cu diversi oameni veniti de peste tot din lume. Credeti-ma pe cuvant, ca n-am intalnit oameni extraordinari de pregatiti, indiferent ca erau conducatori de servicii sau organizatii oculte. Foarte multe din conceptele lor erau de imprumut...Scopul lor nu era Nobil sau altruist.

Aicea cred ca ne diferentiem mult unii de altii, ca Neam.

In Rusia europeana si cea asiatica, si pe unde am fost prin lume, am intalnit oameni buni, cu care am convietuit perioade mai mari de Timp. Erau si jigodii, ca peste tot, dar ei au pastrat, ca si noi, ceva bun. Ma refer la oamenii simpli. Cu cat cresti in ierarhia asa zisa a puterii, cu atat mai mult te prostesti, daca nu ai caracter Frumos.
Eu cred ca se poate face enorm de mult, din orice loc in care te gasesti. Toata treaba este sa intelegi sistemele existente si sa creezi altele noi, daca nu sunt similare principiilor tale. Cu conditia de a nu-i deranja pe altii. Este chestia de bun simt pana la urma.
Sistemul Zalmoxian, despre care am scris mii, zeci de mii de pagini, este cel mai Nobil din cate am vazut si trait. Din el au derivat celelalte, prin neintelegere, cu plusurile si mai ales cu minusurile, dezvoltandu-se astfel religiile in paralel cu sistemele piramidale coercitive.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 14 Iunie 2008, 18:49:31
Citat din: adipop din  13 Iunie 2008, 22:45:29
Sa fie sanatos. Numai ca eu intreb, daca are aceste calitati dobandite, de ce nu se ocupa de ceva mai serios. Romania trebuie reconstruita.
adi

Din cate spunea prin cartile lui e cam scarbit de ce se intampla la noi in tara.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 19:00:44
Citat din: CHIP din  14 Iunie 2008, 18:49:31
Din cate spunea prin cartile lui e cam scarbit de ce se intampla la noi in tara.

Sa fie sanatos. Cred ca n-a prea inteles mare lucru...daca este pe-asa.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: someone_creator din 14 Iunie 2008, 19:08:01
Am citi si eu 3 carti de Argeseanu.
...destul de curioase si incitante...DAR ceea ce nu mi-a placut este faptul ca acestui "paranormal"(oare?),Argeseanu,i se pare normal/logic/firesc sa atace si sa raspunda la un atac psi.
Ideea care mi-a placut din carti este aceea ca unele boli ale corpului nu se trateaza neaparat cu medicamente sau cu internare,ele avand o cauza mai subtila.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 14 Iunie 2008, 19:27:10
Citat din: someone_creator din  14 Iunie 2008, 19:08:01
Am citi si eu 3 carti de Argeseanu.
...destul de curioase si incitante...DAR ceea ce nu mi-a placut este faptul ca acestui "paranormal"(oare?),Argeseanu,i se pare normal/logic/firesc sa atace si sa raspunda la un atac psi.

Radi : N-am citit, dar nu-l simt....Nu este absolut nimeni atacat, daca nu ataca.

Ideea care mi-a placut din carti este aceea ca unele boli ale corpului nu se trateaza neaparat cu medicamente sau cu internare,ele avand o cauza mai subtila.

Radi : Este adevarat. Numai ca noi insine ni le provocam.


adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Shadowman din 23 Iunie 2008, 19:21:25
Citat din: adipop din  13 Iunie 2008, 00:19:44
Nu cunosc ca MISA sa aibe " uriasi in gandire ". Cine se-aseamana se-aduna.
Altii erau mai importanti decat Adrian Nastase....
adi

   "Altii" aia au si ei un nume,un prenume ? Sau nu erau botezati ?  :roll:
    Cit de "importanti" erau ? Citez : "Mai importanti decit Adrian Nastase"...
    Cam vaga descrierea... :-) Era unii,era altii,erau ceilaltii ,nu astilaltii...
   
     
   
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Shadowman din 23 Iunie 2008, 20:12:26
Citat din: adipop din  14 Iunie 2008, 10:16:46
Am lucrat inainte de 89 intr-o echipa de sisteme neconventionale intr-un institut de cercetare. Ceea ce spuneti este la nivel hard, ca sa ma exprim asa, dar eu cred ca la nivel superior, la nivel soft, poti sa te aperi PSI. Nu ne-am nascut aparati din exterior de ceva, avand tot ceea ce ne trebuie ca s-o facem singuri.
Cel care conducea sistemul respectiv, D-ul Stamate Sergiu, avea un nivel Energetic iesit din comun. 

Am citit si pe site-ul www.romanianvillage.com...
Una din afirmatiile facute,citez : ""Cunosc si am trecut prin toate formele de Magie cunoscute",mi-a adus aminte de
personajul Faust...Chiar toate,n-a ramas nici macar una care sa n-o fi cunoscut-o...?  :roll:
Caz unic,premiera mondiala,senzational,extra-fantastic,tele-bombastic,ce sa mai incolo si dincoace...
 
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Shadowman din 23 Iunie 2008, 22:11:55
Citat din: adipop din  14 Iunie 2008, 10:16:46
A trebuit sa trec prin multe experiente PSI ca sa pot intelege si traii asa zise fenomene paranormale. Daca ati observat, aproape tot ceea ce scriu eu pe forum, sunt numai cugetari si experiente proprii.

Care experiente PSI ? Care "asa zise fenomene paranormale" ?


Citat din: adipop din  14 Iunie 2008, 10:16:46
Sistemul Zalmoxian, despre care am scris mii, zeci de mii de pagini, este cel mai Nobil din cate am vazut si trait.

Mii,zeci de mii de pagini...Citeva volume ori citeva zeci de volume...
Au fost publicate ? Le putem gasi pe Internet ?
Pagina scrisa ce format avea ? A4...? 

Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 26 Iunie 2008, 17:43:42
Citat din: Shadowman din  23 Iunie 2008, 22:11:55
Care experiente PSI ? Care "asa zise fenomene paranormale" ?


Mii,zeci de mii de pagini...Citeva volume ori citeva zeci de volume...
Au fost publicate ? Le putem gasi pe Internet ?
Pagina scrisa ce format avea ? A4...? 



Cui sa le publici ?
Cateva persoane au avut acces la aceste informatii.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: romulus din 26 Iunie 2008, 19:27:25
CitatCui sa le publici ?
Cateva persoane au avut acces la aceste informatii.
----Daca aceste informatii sunt benefice pentru oameni in general si/ori  romani in special, cred ca e pacat sa nu le faci publice ! Si asta cat mai curand pentru ca nu se stie niciodata de unde sare iepurele ! Stii proverbul : "nu aduce anul ce aduce ceasul..."
---Ca lumea este - in genere - ingrata, ca pare a nu merita efortul, ori ca nu vor fi intelese ori aplicate, asta lasa sa judece  istoria, ori Creatorul ...
---Am zis !
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 26 Iunie 2008, 20:49:10
Corect Romulus.Daca acele date sunt de folos natiei noastre e pacat sa nu fie folosite in interesul nostru .Si chiar daca nu pot fi facute publice ,daca sunt utilizate in folosul nostru atunci e bine.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 26 Iunie 2008, 20:51:39
Citat din: adipop din  26 Iunie 2008, 17:43:42
Cui sa le publici ?
Cateva persoane au avut acces la aceste informatii.
adi
In momentul in care acele date pot fi facute publice ,nu ar fi rau sa scrii cateva carti .Si uite asa o sa devii cunoscut si in afara .
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 27 Iunie 2008, 02:29:05
Citat din: CHIP din  26 Iunie 2008, 20:51:39
In momentul in care acele date pot fi facute publice ,nu ar fi rau sa scrii cateva carti .Si uite asa o sa devii cunoscut si in afara .

N-am urmarit niciodata publicitatea. Scoala Zalmoxiana pe care am initiat-o la Craiova, nu pomenea de numele meu sub nici o forma. Stiu decat ca sunt cativa care au invatat enorm citind din acele materiale. Inclusiv eu, pentru ca la inceput erau date pe care nu le interpretam la intreaga lor valoare. Ulterior, continuand acele cercetari, se legau toate....Se poate face o sinteza la aceste cercetari, concret, pe diverse teme fundamentale. Aceste teme nu trebuie decat decelate din multitudinea de idei la care trebuie lucrat, perseverat, continuu si neconditionat.
Toata treaba este ca sa-mi revina increderea inumana pe care am avut-o multi-multi ani in tot ce faceam, inainte de problema de sanatate care a aparut.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: antoniu din 27 Iunie 2008, 21:54:04
domnule adipop, nu vrei sa deschizi un curs la scoala  zamolxiana, de supravietuire in jungla sociala ?.......ma inscriu la un interviu, pentru ocuparea postului de profesor.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 27 Iunie 2008, 22:06:39
Citat din: antoniu din  27 Iunie 2008, 21:54:04
domnule adipop, nu vrei sa deschizi un curs la scoala  zamolxiana, de supravietuire in jungla sociala ?.......ma inscriu la un interviu, pentru ocuparea postului de profesor.

Cu tot respectul cuvenit, as sugera altfel...
As propune cateva principii la baza scolii respective, pe care de comun acord, le-am analiza.
Si Pavel a avut ideea de-a face un Partid, dar principiile n-au fost cele mai bune si s-a autodizolvat, exact cum i-am prezis.
Ca sa pun numele acestei Scoli, ca baza a Universitatii care urma, trei luni m-am jucat cu literele, pana sufletului meu i-a placut numele astfel dezvaluit....
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Shadowman din 27 Iunie 2008, 22:26:14
Citat din: antoniu din  27 Iunie 2008, 21:54:04
domnule adipop, nu vrei sa deschizi un curs la scoala  zamolxiana, de supravietuire in jungla sociala ?.......ma inscriu la un interviu, pentru ocuparea postului de profesor.

Curs de supravietuire in jungla sociala...?  :-) La scoala zamolxiana...?  :-o
Poate la Scoala de Smecheri ! :lol:
Pentru postul asta trebuie sa dai examen.Prevad ca vor fi multi pe loc. :wink:
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 27 Iunie 2008, 22:36:27
Citat din: Shadowman din  27 Iunie 2008, 22:26:14
Curs de supravietuire in jungla sociala...?  :-) La scoala zamolxiana...?

Scoala Zalmoxiana...

  :-o
Poate la Scoala de Smecheri ! :lol:
Pentru postul asta trebuie sa dai examen.Prevad ca vor fi multi pe loc. :wink:


....
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: prometeus din 29 Iunie 2008, 08:34:25
Toata treaba este ca sa-mi revina increderea inumana pe care am avut-o multi-multi ani in tot ce faceam, inainte de problema de sanatate care a aparut.
adi

    Pana la urma cred ca tot sanatatea e mai buna decat toate...
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Khaarsha din 29 Iunie 2008, 09:54:06
  Si acum sa reluam discutiile despre atacutile PSI, ca scoli nu ne trebe, a venit vacanta.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: prometeus din 29 Iunie 2008, 11:06:47
  Chiar vrei sa ...ataci pe cineva?? In sfanta duminica de sarbatoare,probabil ultima din preajma solstitiului...
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 29 Iunie 2008, 18:03:05
Citat din: prometeus din  29 Iunie 2008, 08:34:25
Toata treaba este ca sa-mi revina increderea inumana pe care am avut-o multi-multi ani in tot ce faceam, inainte de problema de sanatate care a aparut.
adi

    Pana la urma cred ca tot sanatatea e mai buna decat toate...

Nimeni nu este nemuritor.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 29 Iunie 2008, 18:43:04
Pot apare probleme de sanatate si ca urmare a unor atacuri psi.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 29 Iunie 2008, 23:47:15
Citat din: CHIP din  29 Iunie 2008, 18:43:04
Pot apare probleme de sanatate si ca urmare a unor atacuri psi.

Apar probleme de sanatate, numai datorita propriilor greseli pe care le faci.
Stiam odata ca trebuie sa platesti un pret pentru a obtine ceva. In princiu cam asa este, dar....asta nu exclude greselile pe care le faci constient sau inconstient.
In concluzie, ai probleme - ai gresit...
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: darieglobur din 30 Iunie 2008, 00:34:53
Citat din: adipop din  29 Iunie 2008, 23:47:15
Apar probleme de sanatate, numai datorita propriilor greseli pe care le faci.
Stiam odata ca trebuie sa platesti un pret pentru a obtine ceva. In princiu cam asa este, dar....asta nu exclude greselile pe care le faci constient sau inconstient.
In concluzie, ai probleme - ai gresit...
adi

Da? Pai, prin prisma acestui punct de vedere, cum iti explici faptul ca unii copii fac pojar la cinci ani? Si altii se imbolnavesc de TBC, la patru ani, din cauza mediului? Sau ca altii au luat hepatita sau SIDA din maternitate, la cateva luni? Sau ca pe unii ii calca masina pe trotuar si-i lasa cu sechele pe viata?
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: romulus din 30 Iunie 2008, 10:16:14
CitatIn concluzie, ai probleme - ai gresit...
----Sunt teorii care clameaza ca asa-zisele " greseli" ori "pacate" ziceti-le cum doriti nu sunt platite neaparat (doar)  de cel care le face ci si de descendentii sai, pana la o anumita distanta , sa zicem pana la a "n"- a generatie .
---Inclin sa dau crezare acestor teorii care par a fi viabile, coroborate cu alte informatii din genetica, campuri energetice, energii subtile ....
--Am zis !
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 30 Iunie 2008, 10:32:43
Citat din: romulus din  30 Iunie 2008, 10:16:14
----Sunt teorii care clameaza ca asa-zisele " greseli" ori "pacate" ziceti-le cum doriti nu sunt platite neaparat (doar)  de cel care le face ci si de descendentii sai, pana la o anumita distanta , sa zicem pana la a "n"- a generatie .
---Inclin sa dau crezare acestor teorii care par a fi viabile, coroborate cu alte informatii din genetica, campuri energetice, energii subtile ....
--Am zis !

Pe langa asta, eu cred ca vin si vectori din viitor, asupra persoanei respective.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Shadowman din 30 Iunie 2008, 11:31:56
 Incep sa-l inteleg pe Ryn,care spunea,il citez :"De sfaturi suntem satui..."
Aproape ca nu gasesti topic care sa nu cuprinda sfaturi,pilde si povete...Ori reflectii.Cugetari mai mult sau mai putin profunde.De la oameni simplii la genii neintelese. Descopar pe zi ce trece tot mai multi sfetnici,propovaduitori,teoreticieni,manageri,consilieri,filozofi,critici literari,controlori CTC,initiatori de proiecte,oratori,faruri calauzitoare,datatori de pareri...
A avut dreptate...
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Khaarsha din 30 Iunie 2008, 16:24:41
  E mai bine asa, sa zica fiecare ce se pricepe, iar cine asculta, sa sorteze binele de rau si sa ia ce-i foloseste. Unii vorbesc ca sa-si ocupe timpul, ceilalti, pentru a isi ajuta semenii, chiar daca uneori spun aiureli. Macar au intentii bune. :lol:

  Protectia impotriva atacurilor PSI ar trebui sa inceapa cu educarea mintii. O minte antrenata, invatata cu faptul ca nimic nu se intampla posesorului fara voia ei, nu va lasa nici o fisura sa se propage in plan eteric, astral etc. De asemenea, este foarte important ca protectia sa nu includa ranirea atacatorului(trimiterea energiei negative spre cel ce ataca), pentru ca asta include dorinta de razbunare...iar cel care doreste razbunare, va pierde.

  Nici eu nu stiu prea multe despre asta, dar sper ca ne vom invata unii pe altii.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 30 Iunie 2008, 18:02:56
Citat din: Khaarsha din  30 Iunie 2008, 16:24:41
  E mai bine asa, sa zica fiecare ce se pricepe, iar cine asculta, sa sorteze binele de rau si sa ia ce-i foloseste. Unii vorbesc ca sa-si ocupe timpul, ceilalti, pentru a isi ajuta semenii, chiar daca uneori spun aiureli. Macar au intentii bune. :lol:

  Protectia impotriva atacurilor PSI ar trebui sa inceapa cu educarea mintii. O minte antrenata, invatata cu faptul ca nimic nu se intampla posesorului fara voia ei, nu va lasa nici o fisura sa se propage in plan eteric, astral etc. De asemenea, este foarte important ca protectia sa nu includa ranirea atacatorului(trimiterea energiei negative spre cel ce ataca), pentru ca asta include dorinta de razbunare...iar cel care doreste razbunare, va pierde.

  Nici eu nu stiu prea multe despre asta, dar sper ca ne vom invata unii pe altii.

Nu o sa intelegi notiunea de astral daca te limitezi la a folosi doar cuvantul in sine si nu exersezi pentru a putea vedea spre exemplu in astral.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: prometeus din 30 Iunie 2008, 18:20:40
   Inteleg ca e vorba de niste energii care circula haotic,pentru ca oamenii nu-si controleaza foarte bine emotii,sentimente,ganduri etc.Concluzia-mai mult autocontrol,incercarea de armonizare dintre:interesele de moment si cele pe termen lung,interese personale si cele colective/de grup,intre dorinte si resurse etc.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Khaarsha din 30 Iunie 2008, 18:28:01
  Vroiam sa spun, printre altele, ca o minte needucata e mai usor de manipulat. Loviturile astrale, din ce am observat eu, trec intai prin planul mental...de acolo, daca sunt lasate, se propaga. 
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: darieglobur din 30 Iunie 2008, 19:43:02
Citat din: romulus din  30 Iunie 2008, 10:16:14
----Sunt teorii care clameaza ca asa-zisele " greseli" ori "pacate" ziceti-le cum doriti nu sunt platite neaparat (doar)  de cel care le face ci si de descendentii sai, pana la o anumita distanta , sa zicem pana la a "n"- a generatie .
---Inclin sa dau crezare acestor teorii care par a fi viabile, coroborate cu alte informatii din genetica, campuri energetice, energii subtile ....
--Am zis !

Mda, e si asta o teorie. Mai precis e explicatia preponderent crestina si iudaica a "platirii pacatelor". In principiu io nu prea-s de-acord cu acest mod de-a vedea problema. Adica fura Gicu o butelie, bea de stinge, face scandaluri, isi bate nevasta si copiii, in schimb vor plati urmasii pentru greselile lui. Pai nu mi se pare logic si nici just. Mai degraba inclin sa cred ca fiecare va tinde sa-si plateasca propriile greseli. Dar nu-s de-acord nici cu fortarea limitei, cu afirmatia absoluta pe care o facea Adi Pop, si anume: "Apar probleme de sanatate, numai datorita propriilor greseli pe care le faci". Sunt exemple multe si banale care contrazic acest punct de vedere.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: jackie28t din 30 Iunie 2008, 20:40:05
E greu de spus cand e vorba de GENERALITATI.

Totusi,daca luam in parte punctul de vedere a fiecaruia cam toti aveti dreptate intr-o oarecare masura si ar suna cam asa:
''adipop'' vrea sa spuna ca daca te joci cu focul risti sa te arzi la degetute.Nu te joci cu focul ramai cu degetutele frumoase.

''romulus'' se leaga de formula ''greseala= pacat'' la care suferinta se poate trasmite si la urmatoarea ''n'' generatie.Exemple se pot gasi foarte multe in istorie chiar si in ex. cu Gicu dat de ''darieglobur''

Iar ''darieglobur'' puncteaza clar ca nu totul este standart si ca exista si exceptii.
Deci dupa cum spuneam ca este greu de spus cand e vorba de GENERALITATI.
Prin urmare vom ajunge la formula finala adica FII BAIAT CUMINTE! :wink:
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 30 Iunie 2008, 21:47:35

Prin urmare vom ajunge la formula finala adica FII BAIAT CUMINTE! :wink:
[/quote]

Nu, dar trebuie sa fi din ce in ce mai atent la ce se intampla intr-o anumita Clipa T0. In oricare Clipa este incorporata enorm de multa informatia, ca sa nu spun toata, dar, in functie de nivel de cultura, decelam cat putem.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: someone_creator din 30 Iunie 2008, 22:40:56
Am citit print-o carte de Argeseanu ca si lucrurile (obiecte  si chiar apa si mancarea) pot fi "informate" cu "programe" astfel incat cine intra in contact cu aceste lucruri informate "prelua" programul respectiv.Ca un fel de formula de genu' :cine va bea din aceasta apa se va simti/i se va intampla  cutare....conform programului !Bineinteles ca programele acestea pot fi pozitive sau negative ,dupa cum hotaraste persoana care-l face!
Si acum ma intreb cum naiba face sa puna acel program.(? ) Despre ce sa fie vorba?
Sa fie doar puterea gandului/cuvantului....???
O fi adevarat asta?(ca pot fi informate lucrurile)
Asta imi aduce aminte de farmece facute pe obiecte sau de blestem....
Si persoana care-l face (programul) cum trebuie sa fie?Ca nu toata lumea le poate face!Ma gandesc ca trebuie sa fie cumva...mai altfel...mai speciala...care sa stie "neste" chestii subtile.....Nu? (aici nu ma refer la vrajitoare)
...in fine...ca nu stiu nici daca e adevarata chestia asta cu programele.... :roll:
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: jackie28t din 30 Iunie 2008, 22:43:52
Citat din: adipop din  30 Iunie 2008, 21:47:35
Nu, dar trebuie sa fi din ce in ce mai atent la ce se intampla intr-o anumita Clipa T0.

Ai ''D''reptate adipop! ''T0'' de la TORONTO. :-D

Citat din: someone_creator din  30 Iunie 2008, 22:40:56
Am citit print-o carte de Argeseanu ca si lucrurile (obiecte  si chiar apa si mancarea) pot fi "informate" cu "programe" astfel incat cine intra in contact cu aceste lucruri informate "prelua" programul respectiv.Ca un fel de formula de genu' :cine va bea din aceasta apa se va simti/i se va intampla  cutare....conform programului !Bineinteles ca programele acestea pot fi pozitive sau negative ,dupa cum hotaraste persoana care-l face!
Si acum ma intreb cum naiba face sa puna acel program.(? ) Despre ce sa fie vorba?

Cu singuranta e vorba de mamaliga la care dupa ce o rotesti putin prin branza si o modelizi putin ai senzatia ca te joci cu un ursulet. :wink:
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 30 Iunie 2008, 23:03:59
Citat din: someone_creator din  30 Iunie 2008, 22:40:56
Am citit print-o carte de Argeseanu ca si lucrurile (obiecte  si chiar apa si mancarea) pot fi "informate" cu "programe" astfel incat cine intra in contact cu aceste lucruri informate "prelua" programul respectiv.Ca un fel de formula de genu' :cine va bea din aceasta apa se va simti/i se va intampla  cutare....conform programului !Bineinteles ca programele acestea pot fi pozitive sau negative ,dupa cum hotaraste persoana care-l face!
Si acum ma intreb cum naiba face sa puna acel program.(? ) Despre ce sa fie vorba?
Sa fie doar puterea gandului/cuvantului....???
O fi adevarat asta?(ca pot fi informate lucrurile)
Asta imi aduce aminte de farmece facute pe obiecte sau de blestem....
Si persoana care-l face (programul) cum trebuie sa fie?Ca nu toata lumea le poate face!Ma gandesc ca trebuie sa fie cumva...mai altfel...mai speciala...care sa stie "neste" chestii subtile.....Nu? (aici nu ma refer la vrajitoare)
...in fine...ca nu stiu nici daca e adevarata chestia asta cu programele.... :roll:

Este chestia de increderea pe care o ai, cand faci un anumit lucru. In functie de asta, eliberezi o energie care poate transforma materia sau o poate impregna.
Aceasta incredere in tine apare in functie de gradul de realizare al scopurilor propuse si poate fi marita, in functie de seriozitatea cu care abordezi Viata in general.
Pentru ca sunt putini oameni seriosi cu ei insisi, putini au capabilitatea de-a folosii orice purtatoare ( materie, spirit ), pentru a influenta mediul inconjurator.
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: prometeus din 01 Iulie 2008, 11:10:37
       Gicu va plati pentru pacatele lui,dar e posibil sa...plece fara a termina de ispasit pentru toate.Si atunci cineva drag lui Gicu va plati pentru el.Pentru acela va fi o lectie care-l va pregati mai bine pentru viata,iar pentru Gicu va fi o invatatura de minte sa nu mai repete vreodata greseala...
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: prometeus din 01 Iulie 2008, 13:07:03
     Capacitatea de a vedea in plan eteric,astral samd ar da posibilitetea de a vedea de ex. aura, si locurile in care aceasta prezinta disfunctii.S-ar putea ajunge la o metoda de tratament mult mai raspandita decat in prezent.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: someone_creator din 01 Iulie 2008, 16:29:43
S-ar putea!...ihimmm....Da'cine e capabil de acest lucru?
Sau de cat timp este nevoie sa treaca pt.ca oamenii sa ajunga la acele capacitati subtile de vindecare?
Ce conditii trebuie sa indeplineasca un astfel de "medic" astfel incat sa-si poata oferi "harul" tuturor celor ce vin la el spre vindecare?(bogati,saraci,buni,rai....etc)

Apropo'ca suntem la atacul psi  :exista si un "atac psi"pozitiv?(chiar daca nu s-ar numi "atac")Adica "un atac psi" cu efecte pozitive asupra persoanei.
Oare asta cum  ar mai veni? :roll:
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Kbal din 01 Iulie 2008, 17:04:58
Hmmm ... mai intai salut toata lumea :D forumul e intradevar deosebit ,acum sa revin la subiect ...

Poate confirma cineva cu precizie existenta acestui fenomen ? "atacuri PSI" (inafara de mass media , droguri si alte prostii care influentiaza psihicul in mod constient) . Mi se pare interesant dar mai putin plauzibil , chiar si aici pe forum multe pareri interesante dar bazate doar pe prezumptii . As vrea sa stiu daca cineva poseda informatii concrete dintr-o sursa mai sigura .

Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 01 Iulie 2008, 18:36:04
Citat din: someone_creator din  01 Iulie 2008, 16:29:43
S-ar putea!...ihimmm....Da'cine e capabil de acest lucru?
Sau de cat timp este nevoie sa treaca pt.ca oamenii sa ajunga la acele capacitati subtile de vindecare?
Ce conditii trebuie sa indeplineasca un astfel de "medic" astfel incat sa-si poata oferi "harul" tuturor celor ce vin la el spre vindecare?(bogati,saraci,buni,rai....etc)

Apropo'ca suntem la atacul psi  :exista si un "atac psi"pozitiv?(chiar daca nu s-ar numi "atac")Adica "un atac psi" cu efecte pozitive asupra persoanei.
Oare asta cum  ar mai veni? :roll:

Un ,,atac psi pozitiv,,poate fi considerat interventia bioenergoterapeutului asupra unui pacient,spre exemplu.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Kbal din 01 Iulie 2008, 18:56:01
Un exemplu bun dar nu chiar pe subiect ... Ma referam la ceva mai tehic , vreun produs al tehnologiei moderne ... ceva care sa functioneze conditionat... exista vreo confirmare certa in acest sens ?
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 01 Iulie 2008, 20:18:22
In acest domeniu tu vrei confirmari certe?Si tehnologie moderna?
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Khaarsha din 01 Iulie 2008, 20:21:31
Citat din: someone_creator din  30 Iunie 2008, 22:40:56
Am citit print-o carte de Argeseanu ca si lucrurile (obiecte  si chiar apa si mancarea) pot fi "informate" cu "programe" astfel incat cine intra in contact cu aceste lucruri informate "prelua" programul respectiv.Ca un fel de formula de genu' :cine va bea din aceasta apa se va simti/i se va intampla  cutare....conform programului !Bineinteles ca programele acestea pot fi pozitive sau negative ,dupa cum hotaraste persoana care-l face!
Si acum ma intreb cum naiba face sa puna acel program.(? ) Despre ce sa fie vorba?
Sa fie doar puterea gandului/cuvantului....???
O fi adevarat asta?(ca pot fi informate lucrurile)
Asta imi aduce aminte de farmece facute pe obiecte sau de blestem....
Si persoana care-l face (programul) cum trebuie sa fie?Ca nu toata lumea le poate face!Ma gandesc ca trebuie sa fie cumva...mai altfel...mai speciala...care sa stie "neste" chestii subtile.....Nu? (aici nu ma refer la vrajitoare)
...in fine...ca nu stiu nici daca e adevarata chestia asta cu programele.... :roll:

   Impregnarea obiectelor cu "programele negative" este tot o forma de atac. Aceste atacuri pot fi evitate fie prin respingerea lor naturala si inconstienta, de obicei, fie prin curatarea obiectelor. Aceasta curatare se face neutralizand energiile negative existente in materie. Nu se trimite acea energie spre atacator, nici nu se distruge obiectul...pur si simplu este trimisa spre el o energie care neutralizeaza. Cums e face asta? Greu de explicat, mai ales ca fiecare avem metode proprii. Oricine poate si sa atace, de asemenea, si sa neutralizeze, nu trebuie cine stie ce cunostinte...

  @Kbal
     
     Aici nu vorbim despre atacuri provocate de ustensile specifice tehnologiei noi sau mai vechi, ci de lovituri in plan astral, mental, eteric etc. Acest gen de lovituri nu necesita nicio unealta... Atac psihic e si cand tu te gandesti la cineva si-ti doresti sa pateasca ceva rau.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 01 Iulie 2008, 20:24:06
Citat din: Khaarsha din  01 Iulie 2008, 20:21:31
   Impregnarea obiectelor cu "programele negative" este tot o forma de atac. Aceste atacuri pot fi evitate fie prin respingerea lor naturala si inconstienta, de obicei, fie prin curatarea obiectelor. Aceasta curatare se face neutralizand energiile negative existente in materie. Nu se trimite acea energie spre atacator, nici nu se distruge obiectul...pur si simplu este trimisa spre el o energie care neutralizeaza. Cums e face asta? Greu de explicat, mai ales ca fiecare avem metode proprii. Oricine poate si sa atace, de asemenea, si sa neutralizeze, nu trebuie cine stie ce cunostinte...

  @Kbal
     
     Aici nu vorbim despre atacuri provocate de ustensile specifice tehnologiei noi sau mai vechi, ci de lovituri in plan astral, mental, eteric etc. Acest gen de lovituri nu necesita nicio unealta... Atac psihic e si cand tu te gandesti la cineva si-ti doresti sa pateasca ceva rau.

Spune-ne o metoda eficace de atac care sa nu necesite multe cunostinte,dupa spusele tale.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: romulus din 01 Iulie 2008, 20:35:54
CitatAceasta curatare se face neutralizand energiile negative existente in materie
---Unele obiecte  pot fi purtatoare ale unor atacuri PSI lansate involuntar de unii oameni (adica fara tinta precisa, ori fara a tine cu tot dinadinsul sa faca asta ).
---- Mesajul/atacul ajunge astfel cu totul intamplator sa "contamineze" un inocent . Pentru a preveni o asemenea "contaminare", eu  spre exemplu cand aduc acasa  de la piata,  legume ori fructe, le spal la un jet de apa si zic asa: " Cum spala apa merele acestea, asa si tu Doamne curatestele cu mare puterea Ta , de tot raul care cu voie ori fara voie s-a asezat pe ele"
----Nu zic ca asta ar fi o metoda infailibila dar eu cred in ea  si macar e o minima masura de precautie .
----Am zis !!
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: adipop din 01 Iulie 2008, 22:30:48
Citat din: someone_creator din  01 Iulie 2008, 16:29:43
S-ar putea!...ihimmm....Da'cine e capabil de acest lucru?
Sau de cat timp este nevoie sa treaca pt.ca oamenii sa ajunga la acele capacitati subtile de vindecare?
Ce conditii trebuie sa indeplineasca un astfel de "medic" astfel incat sa-si poata oferi "harul" tuturor celor ce vin la el spre vindecare?(bogati,saraci,buni,rai....etc)

R adi : Trebuie sa aibe incredere in el insasi. Asta apare in Timp, cand la un moment dat " simte " ca poate sa faca acest lucru. Cei care vin la el sa fie vindecati, inseamna ca asa trebuie sa fie si asa va fii. Cei care au probleme de sanatate, isi pierd increderea in ei...Din acest motiv, trebuie sa transformi in " arta " oferta ta.

Apropo'ca suntem la atacul psi  :exista si un "atac psi"pozitiv?(chiar daca nu s-ar numi "atac")Adica "un atac psi" cu efecte pozitive asupra persoanei.
Oare asta cum  ar mai veni? :roll:

R adi : Rugaciunile pentru semeni....
adi
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Kbal din 02 Iulie 2008, 02:50:08
Citat din: CHIP din  01 Iulie 2008, 20:18:22
In acest domeniu tu vrei confirmari certe?Si tehnologie moderna?

Ai si tu dreptate .... Da eu un gen mai sceptic si mai realist .
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: prometeus din 02 Iulie 2008, 10:18:21
1.Expresia ,,Atac PSI"are o conotatie negativa.Era poate mai bine sa se discute despre energia psi.S-a pornit de la ideea ca baietii rai ar putea fi tentati sa le faca rau baietilor buni...Care,atunci cand se vor apara vor trebui sa nu le faca...rau atacatorilor,pentru ca astfel vor intra in categoria lor...Destul de complicat...
2.Daca nu ma insel exista deja aparate prin care se poate vizualiza partea energetica,radianta a corpului omenesc,dar probabil ca sant foarte scumpe.Cand pretul va deveni accesibil,posesorul unui astfel de aparat va putea sa-si controleze zilnic starea de sanatate si sa actioneze pentru imbunatatirea acesteia.
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: CHIP din 02 Iulie 2008, 12:00:26
Citat din: prometeus din  02 Iulie 2008, 10:18:21
1.Expresia ,,Atac PSI"are o conotatie negativa.Era poate mai bine sa se discute despre energia psi.S-a pornit de la ideea ca baietii rai ar putea fi tentati sa le faca rau baietilor buni...Care,atunci cand se vor apara vor trebui sa nu le faca...rau atacatorilor,pentru ca astfel vor intra in categoria lor...Destul de complicat...
2.Daca nu ma insel exista deja aparate prin care se poate vizualiza partea energetica,radianta a corpului omenesc,dar probabil ca sant foarte scumpe.Cand pretul va deveni accesibil,posesorul unui astfel de aparat va putea sa-si controleze zilnic starea de sanatate si sa actioneze pentru imbunatatirea acesteia.

Efectul Corona(electronografia)a inceput sa fie studiata inca din 1939 si a fost facuta publica abia in 1973.De atunci si pana astazi s-a evoluat .
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: Kbal din 04 Iulie 2008, 14:11:00
Controlul mintii cu sunete tacute si supercalculatoare

Mecanismul de modificare a mintii umane se bazeaza pe tehnologia purtatorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tacute (SDST) - în engleza SSSS, uneori numit S-quad sau Squad. El a fost dezvoltat de Dr Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) si este descris în Patentul SUA nr. 5159703, numit "Sistem de Prezentare Subliminala Tacuta", din 27 octombrie 1992. În introducerea scrisa pentru acest patent, gasim:

"Un sistem de comunicare silentios în care purtatori non-aurali (care nu se pot auzi - nn), din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecventelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulati în amplitudine sau în frecventa cu informatiile dorite si propagati acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod traditional prin folosirea difuzoarelor, castilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtatorii modulati pot fi transmisi direct, în timp real, sau pot fi înregistrati si depozitati pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate si repetate catre ascultator."

Conform celor sustinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind supercalculatoare, sa se analizeze modelul emotional regasit în electro-encefalograma umana (EEG) si sa se replice (sa se "cloneze") aceste modele, adevarate "semnaturi emotionale", pe alt calculator, si, la vointa, "sa se induca sau sa se modifice starea emotionala a fiintei umane, în mod silentios".

Articol preluat dupa Resonance (Bioelectromagnetics Special Interest Group), scris de Judy Wall.


Si daca stau sa ma gandesc cate cazuri au fost in care diferite persoane auzeau voci ...  8-)
Incep sa inteleg usor usor .... :P
Titlu: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: antoniu din 04 Iulie 2008, 16:12:54
SE NUMESTE MANIPULARE SUBLIMINALA AUDIO-VIDEO , cu generatoare  [bem] de mare putere care coboara purtatoarea pan la pragul subliminal audio -video....persoana receptioneaza mental mesajele audio-video, la fel cu se receptionau prin antena psturile tv inainte de '89.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Nox din 27 Februarie 2012, 20:33:57
Ştie cineva cum recunoaştem un atac energetic care are loc în somn?
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: angellla29 din 27 Februarie 2012, 21:53:03
Citat din: Nox din  27 Februarie 2012, 20:33:57
Ştie cineva cum recunoaştem un atac energetic care are loc în somn?

Nu, dar sunt foarte curioasa sa aflu cum! Stiu curiosi mor repede, dar imi asum riscurile :wink: Asa poate se explica de ce marea majoritate a oamenilor dorm si cand sunt trezi.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: SLEAH19 din 27 Februarie 2012, 22:00:40
Citat din: Nox din  27 Februarie 2012, 20:33:57
Ştie cineva cum recunoaştem un atac energetic care are loc în somn?

Mai întâi trebuie să te lămureşti dacă simptomele nu au cauză, lipsa somnului . Atacul energetic nu trebuie să-l  confunzi  cu magie neagră. Il poate executa o persoană care are abilitaţi şi neapărat , forţă energetică.
Cele din timpul nopţii : în primul rând trezirea bruscă şi agitată urmate de o salată de simptome , slăbiciuni, frisoane, respiraţie accelerată, stare ,,nosoala" , simţi că nu mai ai energie vitală. Mai mult nu ştiu ce să zic, forţa atacului poate fi determinată de scopul agresorului dacă vrea doar să capteze din energie sau vrea să elimine ţinta.

  Rugaciunea ajuta pe cei care cred .

In cazul ,,ateilor" , ar fi de folos un ritual prin care sa aerisească bine camera înainte de culcare să pună în cameră apă proaspătă în diferite vase iar la nivel mental să reducă senzitivitazea, să creeze un scut de ecranare inaintea momentului somnului.
Ajută şi faptul că după ce ai identificat agresorul sau grupul de agresori să te reechilibrezi energetic şi să    ,, crezi" cu toată fiinţa ta că nu pot să te atace şi atunci nu vor putea.
Alţii pot folosi tot felul de ,,eschive " personale , mai ales atunci când cunosc agresorul.
Sper că am fost de ajutor.

   
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Nox din 27 Februarie 2012, 23:18:49
Citat din: SLEAH19 din  27 Februarie 2012, 22:00:40
Cele din timpul nopţii : în primul rând trezirea bruscă şi agitată urmate de o salată de simptome , slăbiciuni, frisoane, respiraţie accelerată, stare ,,nosoala" , simţi că nu mai ai energie vitală. Mai mult nu ştiu ce să zic, forţa atacului poate fi determinată de scopul agresorului dacă vrea doar să capteze din energie sau vrea să elimine ţinta. 

Cam asta e ce am găsit şi eu pe net, mă interesează mai mult experienţe personale deşi ştiu că nu s-ar încumeta prea mulţi să povestească aici.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: SLEAH19 din 27 Februarie 2012, 23:51:31
Citat din: Nox din  27 Februarie 2012, 23:18:49
Cam asta e ce am găsit şi eu pe net, mă interesează mai mult experienţe personale deşi ştiu că nu s-ar încumeta prea mulţi să povestească aici.

Graniţa dintre atacuri energetice şi forţe malefice este atât de firavă că aproape nu există. Dar pe Rufon a fost deja stabilit în topicul dedicat, că forţe malefice nu există, sunt acceptate numai ,,îmbârligări" de aură şi câmpuri energetice perturbate de ,,blesteme". Experienţele personale se duc mai mult spre forţe malefice, am mai expus pe aici.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Gabri001 din 28 Februarie 2012, 08:50:22
Citat din: Nox din  27 Februarie 2012, 23:18:49
Cam asta e ce am găsit şi eu pe net, mă interesează mai mult experienţe personale deşi ştiu că nu s-ar încumeta prea mulţi să povestească aici.

Nu este o experienta personala, ci a unei prietene, de tip channeling, locatia Ploiesti, orele 11-11.30 a.m., ianuarie a.c.  statea linistita la masa, fara muzica si brusc simte ca trebuie sa scrie ceva. scrie, citeste si arunca hartia pentru ca nu avea noima din punctul ei de vedere. a doua zi vorbim la tf si din una in alta imi povesteste, dar nu mai stia ce a scris. a cautat hartiuta in cosul de gunoi si mesajul suna asa: "ma umplu de manie, si azi, si maine" . a recunoscut ca nu foloseste cuvantul "manie" niciodata si ca in ziua precedenta cu cine s-a intalnit toti aveau stari de nervozitate inexplicabile (inclusiv ea)...eu banuiesc ca se "emana" un soi de mesaje la o anumita perioada de timp, pentru ca trebuie sa recunoasteti ca toti ati avut in viata cate o zi nebuna, fara a intelege de ce se intampla (si nu era marti,13 :-D).
ps: eu m-am retras la tara de un an si tot de atunci am scapat de migrene ingrozitoare care apareau cam o data pe saptamana. concluzia mea e ca aceste mesaje se transmit unde nr de oameni este mare.
Titlu: Re: Raspuns: Atacurile PSI
Scris de: mistic din 02 Martie 2012, 09:07:30
Mai avem un subiect asemanator pe forum....
Citat din: CHIP din  01 Iulie 2008, 20:24:06
Spune-ne o metoda eficace de atac care sa nu necesite multe cunostinte,dupa spusele tale.
cHIP daca citeai bine postul nu mai puneai intrebarea asta. A spus ca :Atac psihic e si cand tu te gandesti la cineva si-ti doresti sa pateasca ceva rau. Este foarte adevarat ca daca te gandesti la cineva intr-un mod rau il afectezi, insa este foarte adevarat ca te afectezi si pe tine insa intr-o proportie mai mare. Se poate ca persoana la care te gandesti rau sa fie deloc afectata, depinde de nivelul de dezvoltare. Protectia impotriva acestor atacuri nu necesita aparate, tehnologii scumpe. O minte puternica, de asta ai nevoie. ce ai inauntrul tau conteaza foarte mult, aici trebuie sa cauti,  adevarata cunostinta se afla in interiorul tau.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: mihaelam din 21 Mai 2012, 23:49:10
Citat din: Nox din  27 Februarie 2012, 23:18:49
Cam asta e ce am găsit şi eu pe net, mă interesează mai mult experienţe personale deşi ştiu că nu s-ar încumeta prea mulţi să povestească aici.

Hai ca-ti spun eu experienta personala.
Acum 2 ani de zile i-am descoperit pe atacatorii mei. Eu sunt din Rm Valcea dar am stat vreo 10 ani si prin Bucuresti.
Am realizat ca mi s-a facut atac PSI de cand eram mica, au inceput de cand eram copila si au continuat in timp.
De remarcat ca-i aud. Asa mi-am dat seama de cand au facut tot ce au facut si am pus cap la cap tot ce s-a intamplat. Ii si cunosc acum. Dar stii ce e mai tare au stat chiar in blocul meu si vor mai sta la 2 etaje sub mine. Au avut contact cu cei de la et 2, 3 si chiar si 4 in fata mea.Desi i-am descoperit  pe nesimtiti nu se lasa si vor sa ma faca cu ou si cu otet acum pt ca i-am injurat si pt ca am refacut traseul lor in atatia ani de zile.
Va spun eu tuturor ce se intampla la atacurile PSI:
-ii aud ......cand isi dau tehnologiile mai incet cand mai tare......cand le dau incet ei au impresia ca nu-i mai aud.....dar daca imi incordez auzul tot aud ceva
-vede cea mai mica imagine pe care o emiti, amintire sau imaginatie
-aude totul, soapta sau gand vorbit
-datorita faptului ca creierul nostru emite imagini in timpul somnului.....vede ce visezi
-comunica cu tine in vis, auzindu-i vocea sau vocile...ei se pot transforma in visul tau sub orice fel de forma, dar influenta exista, iti influenteaza cum vor ei visul....de aceea sunt si foarte periculosi, pt ca capul lor si-a pus in minte sa demonstreze el ca eu as face si as drege, si atunci se foloseste de ce apare prin vis si vine si minte.
-ochii devin foarte obositi, corpul la fel
-pot transmite dureri in cap......eu acum stiu cand umbla prin capul meu depinde de fiecare durere ascutita pe care o simt. Nu e o durere normala, pt ca e foarte scurta ca o sageata, iar una normala ar trebui sa te tina nu numai 1-2 secunde.
-apar dureri si la inima dar nu ca cele normale, se simt ca niste vibratii usor dureroase.........apropo una dintre ei tocmai a zis:"Am mai aflat si noi ceva cu ea"...ca de...daca ei fac experimente......
-pot intr-adevar sa te influenteze sub orice aspect, schimbandu-ti si comportamentul......eu una nu ma mai recunosc, iar sotul meu si familia mea la fel....
-transmiti miros, chiar daca nu-l ai in nari....sa zicem te gandesti la ceva..un miros anume
-transmiti tot ce vezi ca imagine....adica daca te duci la WC si te uiti la tine ai surpriza sa te gasesti intr-o situatie nu tocmai placuta...ca a mea de ex. in care indivizii si individele care ma scaneaza mental pe mine s-au uitat si la intimitatea mea feminina.......asta ca sa fiu finuta
Si dupa ce a facut ce a facut.. tot injurandu-i si zicandu-le de dulce s-au apucat sa ma vorbeasca  in toate felurile.
Am apelat la o paranormala si ea mi-a spus ca ei folosesc tehnologia indicata de mine adica S-quad, dar si prin satelit ca sa mareasca raza de actiune. De asta mi se parea anormal, daca eu sunt in strainate sa ma scaneze de la distante atat de mari.
Paranormala aceea a mai spus ca astia lucreaza cu un paranormal PSI caruia ii mai fac protectie energetica  inca 2. Si ca vazut raza de actiune foarte mare. Ce a mai vazut ea ...ei incearca si reusesc sa trimita entitati ...adica ganduri malefice etc care devin de sine statatoare si se leaga la sinele superior al persoanei ca sa traga energie si pt cutiile pe care le folosesc ei. Mie ea mi-a desfacut 3 corzi legate de mine. Tot paranormala aceea a mai spus ca la ea a mai ajuns un caz din Anglia. Si a concluzionat ca se face pe scara larga in lume. Suntem de fapt baterii pt ei si vor sa-si experimenteze tehnologiile pe langa alte dorinte si razbunari proprii ale lor.
Dar acum.......hai sa fim seriosi, sa te  iei de un copil....ca eu aveam un max 11 ani cand au inceput....mi se pare iesit peste granitele nesimtirii si anormalului. Iar daca ati stii ce fac astia cu mine acum...nu va vine sa credeti.
Mi se uita in patul conjugal, se uita cand fac baie, se uita la WC, s-au uitat la mine si cand ma epilam jos si nu -i stiam.Si pe vremea aia nu-i mai injura nimeni. Iar eu auzeam si nu stiam ce e. Numai ca i-am prins ca au fost prosti si acum din razbunare incearca sa dea pe mine verzi si uscate. Cand am sa vinacasa am sa mai incerc odata la politie. Apropo, am dat mail catre ei......si ce credeti ca mi-a raspuns politia.......nu se confirma o astfel de tehnologie. Ori ca nu vor s-o dea la iveala....si mi se pare normal pana la un punct, ori habar nu au......dar asta eu nu prea o cred.
Deci cam asa stau lucrurile.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: daos din 23 Mai 2012, 17:57:00
@mihaelam

Fiecare om are un suflet format din doaua parti care sunt in simbioza: o parte divina ce apare odata cu viata intrauterina si incepe sa se formeze ca si constiinta prin educatie (ar fi aici similar cu teoriile atee despre constiinta umana), precum si o parte ce tine de acei ingeri decazuti de care se vorbeste in cartile de capatai ale religiilor monoteiste. Aceasta a doua parte eu o denumesc dublu astral al omului. De ce? Pentru ca este o copie, repet COPIE, a totalului de informatie inmagazinat de om in decursul vietii. De ce ii zic dublu astral? Pentru ca acesta este cel ce comunica prin "intermediari" cu dubli astrali ai celorlalti oameni. Acei intermediari sunt fie demoni, fie dubli astrali ai unor oameni morti sau chiar vii (din capul carora au fost scosi de un practicant de magie neagra clasica sau modernista (acei indivizi cu asa zise puteri parapsihice). Ar mai fi la oamenii de religie crestina, care au trecut prin asa-numita taina a botezului, si ingerul pazitor. acela insa nu-l vei auzi decat daca esti curatat de "pacate" si la un nivel de intelegere foarte ridicat (cel putin asa banuiesc). Ar fi cazul lui Arsenie Boca. Prin ce ii vei deosebi? Demonii simpli au un limbaj agresiv, gregar, uneori aproape pornografic. acei dintre purtatorii de informatie, care au fost dubli astrali pentru un om sunt insa in manifestari destul de OK. Trebuie sa incerci sa-i asculti cand vorbesc si pe cat posibil sa-ti dai seama daca dublul tau astral de la nastere mai este inca logat la creierul tau (glanda pineala) sau ai in cap un altul sau chiar un simplu demon. Asta daca poti avea discernamant si suficienta luciditate ca sa redevii tu insati.
Daca accepti sa ai si un alt dublu astral (ceva la genul celor ce parcurg ritualul masonic de initiere) atunci incearca sa stai linistita, sa te relaxezi si ascultand cu atentie vocile din capul tau, dupa ce realizezi care este cel ce este in prezemnt pe post de dublu astral spunei atat: INCHIDE-TE ACOLO UNDE ESTI SI TRAGE USILE. SI NU-I MAI LASA PE ALTII SA LE DESCHIDA. SA NU MAI PLECI. Orisicat de ciudat iti suna ce ti-am recomandat incearca totusi. Asta in cazul in care esti strict atee.
In situatia in care esti religioasa, mergi la un preot si spovedeste-te intai. Cauta un indrumar de spovedanie si conform acestuia spunei ce ai pe suflet popii. Apoi mergi la o slujba cu Molifetele Sf Vasile cel Mare. Dar doar daca crezi in Dumnezeu si esti crestina. Altfel, vezi cazul ateismului.
Vei vedea ca tot acest stres cauzat de acele voci deranjante va dispare. Daca totusi nu, atunci cu parere de rau trebuie sa iti recomand un medic. CHiar daca acei vecini iti vor raul si intr-adevar folosesc arme psihotronice, nu vei putea sa lupti cu ei, e de preferat sa-i ignori si sa iti faci viata mai placuta.
Ce iti spun este si din experienta personala. Am avut si eu probleme mai demult cu indivizi care lucrau in spionajul psihotronic clasic, nu neaparat folosind aparate pentru asta. Un asemenea individ cand te deschide telepatic vrea sa-ti si schimbe dublul astral pentru a deveni usor influentat de vointa sa. Dar asta poate duce la simptome similare shizofreniei. Si cu asa ceva viata este extrem de neplacuta.
Titlu: Re: Atacurile PSI si alte forme exotice de comunicare..
Scris de: fiulploii din 24 Iunie 2013, 02:04:15
  Hai sa vorbim putin si despre alte forme de comunicare .Se zice ca urmatoarea experienta usor naiva si distractiva are rezultate.
  Daca vrei ca o persoana sa se gandeasca la tine sau sa aiba o stare de ''nu-mi gasesc locul in pat si nu pot sa dorm'' fa asta:
  - seara , dupa ce te-ai pregatit trupeste de somn , inainte de a te pune in pat vizualizezi persoana respectiva prin metoda care iti convine. Daca nu obisnuiesti sa porti papuci de casa atunci iei orice pereche de papuci pe care ii porti des si ii pui sub pat frumos aliniati insa cu talpa in sus. Nu intrebati de ce fiindca nu stiu  :lol:
  - te asezi in pat astfel incat sa poti face urmatoarea actiune: repetand in gand o propozitie de genul '' asa cum se invarte perna asta tot asa sa se suceasca in pat si ( X ) '' incepi si intorci perna de pe o fatza pe alta de 100 de ori  :-o
  - cand ai terminat , fara sa vorbesti sau sa scoti vreun sunet , te culci fara vreun alt gand.
  - intreaba a doua zi persoana respectiva cum a dormit in noaptea precedenta.  :lol:

Da, poate fi un gen de ''agresiune'' psi . Intrebarea e : de ce are rezultate? ( daca are)
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: sigma din 13 August 2013, 01:36:53
in genere orice gand pozitiv va fi perceput ca si inversul unui atac psi, cu alte cuvinte o energie benefica.
daca faci abracadrabra cu perna suna a ritual, indiferent cum il vezi tu.

ca sa te urmareasca cineva, cu orice metoda sau tehnologie trebuie sa fi facut ceva, sa detii ceva care cu orice alta metoda lumeasca nu poate fi luat / prins / aflat, simplu.

nimic nu este intamplator, desi la prima vedere asa pare, totul are un sens si un rost, poate de cele mai multe ori trece viata si nu-l vezi sau nu-l intelegi
Titlu: Re: Atacurile PSI si alte forme exotice de comunicare..
Scris de: Aseneth din 07 Septembrie 2013, 14:03:40
Citat din: fiulploii din  24 Iunie 2013, 02:04:15
  Hai sa vorbim putin si despre alte forme de comunicare .Se zice ca urmatoarea experienta usor naiva si distractiva are rezultate.
  Daca vrei ca o persoana sa se gandeasca la tine sau sa aiba o stare de ''nu-mi gasesc locul in pat si nu pot sa dorm'' fa asta:
  - seara , dupa ce te-ai pregatit trupeste de somn , inainte de a te pune in pat vizualizezi persoana respectiva prin metoda care iti convine. Daca nu obisnuiesti sa porti papuci de casa atunci iei orice pereche de papuci pe care ii porti des si ii pui sub pat frumos aliniati insa cu talpa in sus. Nu intrebati de ce fiindca nu stiu  :lol:
  - te asezi in pat astfel incat sa poti face urmatoarea actiune: repetand in gand o propozitie de genul '' asa cum se invarte perna asta tot asa sa se suceasca in pat si ( X ) '' incepi si intorci perna de pe o fatza pe alta de 100 de ori  :-o
  - cand ai terminat , fara sa vorbesti sau sa scoti vreun sunet , te culci fara vreun alt gand.
  - intreaba a doua zi persoana respectiva cum a dormit in noaptea precedenta.  :lol:

Da, poate fi un gen de ''agresiune'' psi . Intrebarea e : de ce are rezultate? ( daca are)

Functioneaza, dar in ambele sensuri si e o spirala fara sfarsit, adica e posibil ca eu sa invart perna pentru ca s-a gandit el/ea mai intai la mine. Si tot asa, laaanga, pana facem febra musculara sau ne plictisim.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: panta_rh_ei din 07 Septembrie 2013, 14:50:41
Funcționează sigur (și) fără papuci, perne sucite/învârtite sau incantații. Simpla (?) putere a gândului-dorință, indiferent de conținut și încadrarea într-una din categoriile bine sau rău, acționează asupra persoanei destinatar, indiferent de ce face în momentul respectiv. Este "afectată" usor sau intens după cum în momentul perceptiei e preocupată de-o activitate oarecare sau este într-un moment de relaxare.
Efectul este mult mai puternic dacă onor gândul-dorință este dublat de vizualizare în momentul "expediției".
Întotdeauna există un răspuns.  Chestie probată. Trebuie, carevasazică, să mă credeți pe cuvânt. :evil:
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: nana din 08 Septembrie 2013, 15:45:30
Atacuri PSI? Hm! Nu am idee ce inseamna. De ani de zile se tot vorbeste de PUTEREA GANDULUI. Te gandesti cumva ca fiecare om este un dumnezeu in devenire? Ca toate aceste atacuri sunt propriile noastre ganduri? Ca Pamantul este doar o iluzie, o imagine, creatia unei entitati? Se tot vorbeste despre calatoria in spatiul extraterestru si despre ozn-uri... Sunt milioane de probe dar nici una reala. Cine poate garanta ca Gagarin sau Prunaru a ajuns in spatiu? Ei au trait doar propriile lor vise. Au stat inchisi in niste capsule asa cum altii stau inchisi in propriile case sau spatii, alese de ei. Undeva, aici pe forum, am citit parerea cuiva, credinta nu poate exista fara vointa. Si sunt total de acord cu aceasta teorie. Insa, pentru reusita, este bine sa inveti sa-ti invingi orice teama de schimbare. Nu cred in sfarsitul Pamantului, nu cred in povestea cu Isus si nici in prezicerile nu stiu carei bulgaroaice sau Nostradam. Cred in ceea ce Doresc sa realizez si tind catre partea pozitiva a situatiilor. Exista doar o Lege care ne calauzeste in aceasta dimensiune si ne coordoneaza in timp si spatiu in functie de ceea ce ne dorim sa cunoastem. Legea Atractiei. Ca viata in acest plan pamantesc a fiecaruia dintre noi este doar cursul catre Cunoasterea pe care o dorim? Vroiam sa deschid un nou topic despre un anume subiect care ma tot urmareste de vre'-o doi ani insa nu am timp, asa cum am mai spus si la Cafenea. Doresc sa aflu parea celor care au citit lucrarile expertului american, in hipnoza Michael Newton. Calatoria sufletelor si altele. Cati dintre cei care l-au citi au avut sentimente similare?
Personal, traiesc de ani multi un fenomen Paranormal, cu abuzuri, atacuri psihice, manipulare si tot tacamul.  :-D Vad cum se schimba situatiile si constientizez ca sunt media celor care ma inconjoara. Ma recunosc in anumite persoane, iar cele care nu imi plac le elimin din viata mea. Concluzia: Ma schimb pe mine insami ca sa pot merge mai departe si sa cunosc ceea ce imi doresc. Cred cu tarie in puterea cu care m-a inzestrat Creatorul meu si stiu cu certitudine ca nu sunt singura. Iubesc din suflet, tot ce ma inconjoara, ma abtin sa judec, chiar si cu gandul si sunt in permanenta cu gandul la creatorul sau creatoarea mea.  :-) M-am obisnuit sa accept lucrurile si oamenii asa cum sunt ei, iar ce ma deranjeaza, doar elimin din mintea si din viata mea. Iar pentru reusita, este simplu. Imi DORESC, atat si nimic mai mult!
Va sarut dulce si mai vorbim! Astept ca cineva sa deschida un topic despre Newton sau macar sa imi scrie parerea sa, sper ca obiectiva si nu ironica, despre acest suiect.
Pe curand!
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: horia2008 din 18 Septembrie 2013, 18:41:24
Citat din: mihaelam din  21 Mai 2012, 23:49:10
Hai ca-ti spun eu experienta personala.
Acum 2 ani de zile i-am descoperit pe atacatorii mei. Eu sunt din Rm Valcea dar am stat vreo 10 ani si prin Bucuresti.
Am realizat ca mi s-a facut atac PSI de cand eram mica, au inceput de cand eram copila si au continuat in timp.
De remarcat ca-i aud. Asa mi-am dat seama de cand au facut tot ce au facut si am pus cap la cap tot ce s-a intamplat. Ii si cunosc acum. Dar stii ce e mai tare au stat chiar in blocul meu si vor mai sta la 2 etaje sub mine. Au avut contact cu cei de la et 2, 3 si chiar si 4 in fata mea.Desi i-am descoperit  pe nesimtiti nu se lasa si vor sa ma faca cu ou si cu otet acum pt ca i-am injurat si pt ca am refacut traseul lor in atatia ani de zile.
Va spun eu tuturor ce se intampla la atacurile PSI:
-ii aud ......cand isi dau tehnologiile mai incet cand mai tare......cand le dau incet ei au impresia ca nu-i mai aud.....dar daca imi incordez auzul tot aud ceva....
...........................
mihaelam, aici citata, si vali12 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,525.msg81524.html#msg81524) au relatat pataniile lor

Atacatorul de la Washington a trecut la actiune, se pare ca l-au convins :? 
Nasol!
http://www.mediafax.ro/externe/autorul-atacului-de-la-washington-a-intrat-in-cladire-inarmat-el-fusese-spitalizat-in-august-pentru-ca-auzea-voci-11349899 (http://www.mediafax.ro/externe/autorul-atacului-de-la-washington-a-intrat-in-cladire-inarmat-el-fusese-spitalizat-in-august-pentru-ca-auzea-voci-11349899)

CitatAutorul atacului de la Washington, Aaron Alexis, a fost internat în două spitale militare la începutul lui august, după ce a contactat poliţia din Rhode Island, susţinând că aude voci şi are probleme cu somnul, au declarat oficiali citaţi de Washington Post, în ediţia electronică.
Poliţia din Newport, Rhode Island, a primit un apel telefonic de la Alexis la 7 august şi a răspuns în jurul orei 06.30, potrivit unui raport al poliţiei. Alexis le-a spus agenţilor că este într-o călătorie de afaceri şi s-a mutat din hotel în hotel pentru a scăpa de trei persoane care îl ţin treaz "vorbindu-i şi trimiţându-i vibtaţii în corp", potrivit poliţiei.
Alexis le-a spus poliţiştilor că nu are cazuri de boli psihice în familie, "şi că nu a avut niciodată niciun fel de episod de tulburări psihice", a declarat locotenetul William Fitzgerald de la poliţia din Newport, care a trimis o copie a raportului către Naval Station Newport.


Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: rebelheart din 28 Martie 2016, 20:08:23
am nevoie de ajutor. nu sunt familiarizata prea mult cu fenomenele paranormale. am incercat de mai multe ori dedublarea astrala, fara succes.
   din niste motive personale am intrat intr-o depresie. ca si cand n-ar fi fost suficient, de vreo luna ma simt atacata/posedata. nu la modul ca ar putea sa imi controleze corpul, dar imi controleaza gandurile si imi face rau sufleteste.
  eu sunt femeie, n-am avut niciodata probleme legate de identitatea sau orientarea sexuala. pana recent, cand am inceput sa ma gandesc ca mi-ar fi mai bine ca baiat. am cautat tot felul de cazuri de transgenderi, eu stiu ca nu imi doresc, insa nu ma mai simt bine cu mine ca femeie. in acelasi timp, a aparut si dorinta de a face lucruri riscante, de a trai viata cu multa intensitate (chestie pe care nu o pot satisface, si din cauza asta acum ma simt rau sufleteste). eu am fost o persoana pasiva. acest personaj, care pare a fi un baiat cu mult chef de viata, de risc, are curaj, nu ii e frica de moarte.
  eu fac lucrurile pe care le faceam inainte, insa nu imi mai face placere. mereu am iubit animalele, acum mi-e indiferent. ma uit numai la filme de actiune. simt ca nu am aer, nu e o problema de respiratie, e mai mult o presiune in piept, ca o durere in suflet, deschid usa sa intre aer, oricat de frig e. in activitatile zilnice, sunt mai mult absenta.
   nu mai am empatie, iar pe mine ma impresiona suferinta de orice fel.
   imi doresc sa scap de acest personaj, dar nu in totalitate, pentru ca odata cu el se duce si curajul care mi-a lipsit de multe ori. cand ma gandesc la moarte, nu simt frica, doar eliberare.
simt tristete, curaj, durere sufleteasca si, daca are vreo importanta, seara miroase a ars, nu pot percepe acel miros cu nasul, dar se simte. vag imi amintesc niste voci, cred ca visam si incercam sa ma conving ca nu aud voci. nu stiu ce spuneau.
  azi a fost prima zi cand atacurile astea s-au mai diminuat.
  2 persoane mi-au sugerat rugaciunea, insa eu sunt atee. mai ramane ajutorul specializat, dar, inainte de asta, va intreb pe voi: se poate scapa de asa ceva? repet, fac lucrurile pe care le faceam si inainte atat cat e posibil, dar nu mai simt nimic. 
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Grifon din 30 Martie 2016, 09:42:18
Stimată colegă @Rebelheart, abia acum am citit solicitarea d-tale, și voi incerca să-ți dau câteva (posibile) sfaturi / recomandàri.

Ceea ce experimentezi, deși cumva bizar, nu e ceva chiar atât de grav sau iremediabil. Se cunoaște, incă din antichitate (și se studiaza destul de serios in psihologia modernă, de la C.G.Jung incoace) că ORICE ființă umană este bipolară (Animus / Anima, sau, dacă preferi, Yin / Yang). In larga majoritate, la femei predomină Anima / Yin, iar la bărbați, normal, invers.

In cazul dumitale, un anumit factor / eveniment / stimul a dus la "trezirea" celeilalte polarități. Dacă am reținut bine, ai avut dorința "dedublării astrale" - f.probabil ca "joaca" d-tale să fi generat stimulul. A te lupta cu el, cel puțin in primă fază, e greu (putând chiar agrava situația). Cerceteaza aceste trăiri cu o curiozitate detașatã, las-o chiar, ușor, să se exprime (in anumite limite, totuși, pe care le vei fixa singură). Dacă incerci să reprimi stimulul, nu vei reuși decât să-l comprimi (ca un balon, care, de-l presezi, la inceput se aplatizează, dar apoi revine brusc la forma inițială, chiar in forță).

Alte teorii vor zice cà e o formă de "posesie". Deși e, intr-adevăr, posibil și asta, lucrul poate fi totuși verificat. Analizează toate impulsurile ce vin din "noutatea" asta - dacă ele te conduc, constant și crescător, către lucruri "rele", atunci e cazul să apelezi la remedii creștine. Deocamdată, insă, eu nu cred că e vorba de ceva atât de teribil.

Mai e accepțiunea metempsihotică (reincarnarea). De primești teoria asta, inseamna cà "noutatea" ești tot tu, bărbat in existența precedentă (se zice că e frecventă alternanța sexelor in intrupări consecutive). Și asta poate fi verificat - vezi dacă apare o anumită predilecție ptr.spații / timpuri diferite (cel mai probabil, pe undeva in urmă cu cca 200 de ani, scăzuți de la clipa nașterii tale). De găsești asemenea indicii, rămân valabile sfaturile date la inceput.

Important e să nu te sperii, ci să privești "afacerea" cu o curiozitate lucidă, neutră, ba chiar și cu umor. Tensiunea mentală nu ajută, ba chiar mai strică și altele.

Oricum, in final, o recomandare amicală. E bine să faci o alegere mai fermă - ori iți continui experiențele "astrale" , ori ràmâi in materialismul ateist. Cele doua mari paradigme au defectul de a fi cam incompatibile....oricât de tolerantă ar fi Divinitatea.

Succes !
Titlu: Re: Atacurile PSI (Pentru Siguranta Incendiilor?) :)
Scris de: Xanadron din 30 Martie 2016, 10:30:45
"Un drum e doar un drum, şi nu este un afront adus propriei persoane sau altora, dacă îl părăsim pentru că aşa ne spune inima. Priviţi fiecare drum îndeaproape şi atent. Încercaţi-l de câte ori consideraţi că e nevoie. Apoi, puneţi-vă o singură întrebare. Acest drum are o inimă? Dacă are, atunci drumul este bun; dacă nu, nu ne este folositor în niciun fel."

Carlos Castaneda - Învăţăturile lui Don Juan (1968)


...Inteleaga cine cum vrea semnificatia cuvintzelului "inima", dar cred ca diferentzele de interpretare nu pot fi prapastioase. :lol:
Eu cel putin subscriu inca la "tocita" teorie proto-gnostica a Arhontilor Invazivi - dar deloc omnipotenti fara "sprijinul" nostru involuntar.

Iar cum "zburatorii" astia semi-organici se pare ca n-ar poseda "inima" prin nano-tuburile lor A.I. cristalo-siliconice (e doar o figura de stil, ca altfel i-am vedea), n-ar fi deloc recomandabila optiunea urmarii impulsurilor / impulsiunilor [presupus] provenite din directia lor-parazitilor astrali.

Mai scurt (ca si pe mine ma fugareste unu' chiar acu') :-D recomand noii colege @rebelheart rasfoirea forumului pe tema arhontica, unde o sa gaseasca si destule [posibile] solutii de fentare a lor.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: rebelheart din 30 Martie 2016, 17:06:10
va multumesc pentru raspunsuri.
gandurile se indreapta in 60% din timp catre sinucidere. nu o sa ma sinucid, doar daca voi deveni foarte vulnerabila. celelalte ganduri sunt despre vieti anterioare, reincarnare, despre actiuni extreme (ceea ce ii place personajului). ma preocupa sporturi extreme, joburi in armata, chestii care nu m-au interesat niciodata. ma amuz la chestii care implica suferinta. nu mai simt empatie. spun ce gandesc direct, nu ma mai intereseaza ca lezez e cineva. apoi imi dau seama ca m-a luat gura pe dinainte. devin tot ce nu imi place la oameni : rautate, superficialitate.
  ma agat de lucruri care imi faceau placere, dar e ca si cand ti-ar povesti cineva despre pasiunile lui plictisitoare si fara rost. cu apropiatii, ma prefac mult, dar nu mai simt acea conexiune. viata mea a devenit ceva strain, as vrea sa simt ca fac parte din ea.
  prefer, pentru o perioada, sa raman in lumea materiala, chiar daca sunt curioasa ce e dincolo de asta.
  pe tema arhontica n-am gasit nimic aici, o sa caut pe goagal.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Tamerlan din 30 Martie 2016, 19:50:41
Citat din: rebelheart din  30 Martie 2016, 17:06:10
va multumesc pentru raspunsuri.
gandurile se indreapta in 60% din timp catre sinucidere. nu o sa ma sinucid, doar daca voi deveni foarte vulnerabila. celelalte ganduri sunt despre vieti anterioare, reincarnare, despre actiuni extreme (ceea ce ii place personajului). ma preocupa sporturi extreme, joburi in armata, chestii care nu m-au interesat niciodata. ma amuz la chestii care implica suferinta. nu mai simt empatie. spun ce gandesc direct, nu ma mai intereseaza ca lezez e cineva. apoi imi dau seama ca m-a luat gura pe dinainte. devin tot ce nu imi place la oameni : rautate, superficialitate.
  ma agat de lucruri care imi faceau placere, dar e ca si cand ti-ar povesti cineva despre pasiunile lui plictisitoare si fara rost. cu apropiatii, ma prefac mult, dar nu mai simt acea conexiune. viata mea a devenit ceva strain, as vrea sa simt ca fac parte din ea.
  prefer, pentru o perioada, sa raman in lumea materiala, chiar daca sunt curioasa ce e dincolo de asta.
  pe tema arhontica n-am gasit nimic aici, o sa caut pe goagal.

Dragă colega @rebelheart acum depinde de tine, cât mult vrei să scapi de chestiile astea. Spuneai într-un post anterior că ești atee. Acesta ar putea fi un motiv pentru situația în care te afli.  :|
Recomand să procedezi în felul următor: chiar dacă nu crezi, atunci când începi să simți ceea ce simți să spui în gând, fără patimă, cu calm, rugăciunea inimii (Doamne Iisuse Christoase, Dumnezeul Meu, Miluiește-mă pe mine păcătosul(păcătoasa)!". Chiar dacă nu crezi că ar putea avea un efect. Pur și simplu să faci de-așa natură, încât atacului să i se răspundă mereu cu rugăcinea inimii. Chiar dacă nu crezi.

În cel mai rău caz vei rămâne în stadiul actual, respectivul ritual neavând nici un efect. Pentru a nu te sugestiona în vreun fel, nu îți voi spune ce se va întâmpla. Este ca Pariul lui Pascal. S-ar putea să ai mai puțin de riscat pe un astfel de drum. Dacă erai credincioasă... era un pericol.  :| Dar așa... nu văd ce ai avea de pierdut.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Grifon din 30 Martie 2016, 19:58:20
O iei prea in tragic, stimatà colegă...degeaba răscolești Internetul, la problema ce mi se pare că o ai poate gàsi rezolvarea o singură ființă de pe glob - domnia ta. Orice altceva ți se va pare că găsești....mai tare va incurca ițele.  Ia râzi un pic de giumbușlucurile astea...și apoi vezi...râde și "el"?

Asta așa, doar ca un prim test. Joacă-te nițel cu noua experiență....iar dacă vei avea revelații noi...mai scrie ce se intâmplă...cam peste o lună.

Crede-mă, s-au văzut și trăit chestiuni muuult..mai rele

Carpe diem ! E mai distractiv, oricum, decât să stai la coadă să-ți plătești impozitele....
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Ganditorul din 31 Martie 2016, 07:45:59
Citatva multumesc pentru raspunsuri.
...din niste motive personale am intrat intr-o depresie.
gandurile se indreapta in 60% din timp catre sinucidere...

Imi cer scuze ca intervin intr-o discutie cu subiect atat de sensibil. E o stare de fapt de asteptat dupa o relatie de echilibru ce a tinut destul timp cat sa se impregneze in personalitatea celui care vorbeste. Odata cu disparitia elementului de echilibru (de obicei partenerul dintr-o relatie frumoasa in doi ) persoonalitatii umane ii trebuie un timp destul de lung sa se adapteze la schimbarea echilibrului in doi, la echilibru in unu.
De cele mai multe ori amintirea si preluarea personalitatii celuilalt ( curaj, viata traita din plin, cu riscuri si negarea personalitatii proprii - sensibilitate specific feminina, inclinatia spre compasiune, iubirea naturii animale/plante etc etc ) este prima forma, naturala, specific umana, de rezolvare a situatiei, de ameliorare a ...depresiei.
"Nimic nu mai are sens", "Viata nu-mi mai place" sunt fraze care definesc dorul dupa situatia de echilibru in doi pierduta. Si tendinta de "decorporalizare", de "voci", face parte tot din tendinta naturala a corpului/sufletului de a mai fi o clipa aproape de ...starea de echilibru in doi.
E primavara, e soare, natura se trezeste la viata dupa inca un ciclu anual. Poti avea un sprijin in aceasta renastere a naturii daca treci la "urmatorul pas" si intelegi ca totul e ciclic in lumea asta si ca dupa o relatie frumoasa din care ai invatat ceva, ai capatat o alta experienta, poate urma o alta si mai frumoasa. Cu conditia sa-ti recapeti feminitatea ...ca o floare ce-si recapata frumusetea sub soarele primaverii cea plina de viata.
Fara sa stiu situatia concreta am incercat sa definesc o posibila cauza a fenomenelor care te inconjoara, si sa dau o solutie, pt ca prin asta au trecut candva, cel putin o data, toti oamenii.
Toate cele bune si o primavara frumoasa.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: kenjiro din 31 Martie 2016, 10:50:20
Citateu sunt femeie, n-am avut niciodata probleme legate de identitatea sau orientarea sexuala. pana recent, cand am inceput sa ma gandesc ca mi-ar fi mai bine ca baiat.

Din cele spuse, afirmate de tine rezulta ca esti su influenta unei entitati demonice care se hraneste cu energia ta vitala.

What are Succubi and Incubi?
http://gnosticteachings.org/faqs/sex/3055-what-are-succubi-and-incubi.html (http://gnosticteachings.org/faqs/sex/3055-what-are-succubi-and-incubi.html)

Demons Who Feed On Human Energy
http://gnosticwarrior.com/demons-who-feed-on-human-energy.html (http://gnosticwarrior.com/demons-who-feed-on-human-energy.html)

Este important sa observi aceste emotii,  ganduri si sa nu incerci sa le reprimi sau sa le stimulezi.
Sa le lesi sa se duca de unde au venit !
Totusi pentru a recastiga controlul asupra mintii eu te sfatuiesc sa obiti cat mai curand posibil niste tamaie
pe care sa o arzi in camera in care dormi. Stiu mirosul fumului de tamaie poate devenii insuportabil dar poate
ajuta la anihilarea acestui parazit astral.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Ganditorul din 31 Martie 2016, 11:15:32
Citatesti su influenta unei entitati demonice care se hraneste cu energia ta vitala.


Din pura curiozitate ... cum arata chestia asta si din ce e facuta ? de unde vine si cine o trimite "in misiune" ? de ce vine numai la anumiti oameni (sa nu spui ca sunt atei ca nu te cred ... nici eu nu cred decat in Dumnezeu, cel nemarginit si universal, fara sa fiu adept al unei religii, respectand dreptul altora de a se inchina la zei mai mici, pamanteni, si totusi n-am intalnit vre-o chestie care sa sa-mi dea senzatia de "entitate demonica"). Ce simti cand te intalnesti cu "entitatea demonica" (a mai incercat @calator  astral sa explice cate ceva dar nu prea a reusit sa se faca inteles pe acest subiect  :fullmoon: )?
Sau poate am intalnit si n-am stiut ce-am intalnit. De aceea cer si eu lamuriri pentru a sti cum sa ma comport la o viitoare intalnire ... :evil: (parca asta e semnul ...demonic, nu-i asa ?).
Titlu: Re: Atacurile PSI - arhonti, arhati, daimoneji etc
Scris de: Xanadron din 31 Martie 2016, 11:29:02
Ete cum ar arata si ce ar vrea ei (din acelasi Carlos Castaneda - nu tabariti deci pe mine :lol: ca-i fictiune, dragi frati si surori !...)
Nu mai (re)intru totusi in analize semantice, doxologice etc - inclusiv ale subst. "demon", care la greci (de unde provine - "daimon") n-avea nicio conotatie "diabolica", ci doar semnifica o entitate de legatura intre Creator si plebe - hai sa-i zicem un inger, desi prea simplist, cum mai ziceam si-n alte aiurari despre falsa (dupa mine) dihotomie ingeri/draci. :wink:

"Şamanii din vechiul Mexic au descoperit ceva transcendental.
Au descoperit că avem un tovarăş care rămâne cu noi toată viaţa.
Un prădător care iese din adâncurile cosmosului şi care pune stăpânire pe viaţa noastră, iar noi suntem prizonierii lui.
Dacă protestăm, ne sufocă protestele.
Dacă intenţionăm să acţionăm independent, nu ne permite.
Prădătorul are avantaj asupra noastră, pentru că noi suntem hrana lui, sursa lui de existenţă.
Prădătorul e cel care a infiltrat în noi sistemele de credinţe, conceptul de bine şi de rău, obiceiurile sociale.
El este cel ce ne-a definit speranţele şi aşteptările, atât visele de succes, cât şi parametrii falimentului.
El ne-a dat aviditatea, dorinţa fără limită şi laşitatea.
Ne-afăcut să fim fixişti, focalizaţi pe ego şi înclinaţi spre autocomplacere.
Folosindu-se de egoismul nostru, unicul aspect conştient care ne-a mai rămas, prădătorul creează flăcări de conştiinţă pe care trece apoi să le consume fără scrupule.
Prădătorul ne creează probleme inutile, pentru a forţa apariţia acestor flăcări şi astfel, el supravieţuieşte, continuând să se hrănească din energia vie a pseudo-preocupărilor noastre.
Vechii şamani vedeau prădătorul.
Îl numeau "cel ce zboară", deoarece se mişcă în salturi prin aer.
Nu este un spectacol frumos.
Este o umbră neagră, de o obscuritate impenetrabilă, care saltă prin aer şi apoi coboară pe pământ. "
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Grifon din 31 Martie 2016, 11:59:09
Incerc și eu câteva lămuriri privind entitățile astea psi:

Avem două categorii despre care putem vorbi in acest caz :elementali și larve.

Primii (incubi / sucubi) sunt entități independente de ființele umane, posedând inteligență (uneori chiar ridicată), dar lipsindu-le TOTAL moralitatea (atenție...nu sunt Imorali...ci Amorali...nu au posibilitatea de-a distinge intre Bine și Rău). Asemenea "jucăuși" nu vin la oricine, ci la persoanele care emit anumite fluxuri mentale. La un gurmand vin cei "ai pântecului", la un bețiv vin cei de-ai lui Bacchus, iar incubii / sucubii bântuie persoane cu dezechilibru erotic / sexual (ori nesatisfacera pulsiunilor, ori satisfacerea lor in exces). Aceștia din urmă se hrãnesc cu secrețiile intime, asupra cărora nu simt nevoia să dau inutile detalii....

Larvele sunt ceva similar, dar net inferior. Nu posedă inteligență, doar o stare cețoasă de conștiență, cu puternic instinct de conservare. Ele sunt create EXCLUSIV de oameni, prin concentrarea intensă asupra diverselor pofte. Cu cât mai intense sunt dorințele, cu atăt mai largi cresc larvele - si bineinteles, e valabila si reciproca : scad dacă dacă scade dorința.

Mai pe scurt, diferența e următoarea: entitățile elementale sunt "chemate" de om, larvele sunt "create" de om. D-ta, @Gânditorul, nu ai simțit vreodatà așa ceva intrucât, precum deduc, ești o persoană mai echilibrată decât media. Sincer, nu cred nici că noua colegă @rebelheart e in situația unei asemenea posesii...chiar dacă e mai sensibilă de felul ei.

PS - Nici in mine să nu dați cu pietre ! Informații precum cele arătate pe scurt de mine găsiți in lucrarea de magie a lui Franz Bardon - "Inițiere in Hermetism". Se gaseste usor pe net, format PDF...dar eu nu recomand colegei aprofundarea acestui tip de lucrări. Cu cat va citi mai mult, cu atat, firește, se va gândi mai mult la problema ei...alimentând-o.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: fiulploii din 31 Martie 2016, 14:17:45
In fiecare secunda poti sa renasti. Fiecare secunda poate fi un nou inceput. Este o sansa, sansa ta .
                                      - zis-a unul de ii zicea Clearwater sau Apa cristalina -

Iar altul , Richars Bach , a zis cam asa:
'' Fiecare problema duce in maini un cadou pentru tine ''

Pricepe cineva ceva ? :lol:

  Indraznesc sa contrazic si pe marele Carlos C. si pe eruditul F Bardon si zic cam asa: nu suntem parazitati . Eventual, observati dar nu sunt prea sigur nici de asta.
  Dupa propozitia asta ar trebui sa mai bag ceva criptic, de genul '' nu cititi in cheia care trebuie ''  :wink: si sa inchei postarea .  :lol:

  Constat cu uimire ca sunt la calculator si deci nu as avea dificultati in a plimba deshtele pe taste asa ca mai scriu cate ceva lamuritor.
  In conceptia mea actuala, omul e o fiinta complexa - pana aici cred ca toata lumea e de acord , nu?  :lol: - si cred ca nu avem in mod obisnuit capacitatea sa observam realitatea '' care este'' decat pe felii si nu holistic sau global. Asa cum s-a specificat in postarile anterioare , omul are si un aspect masculin si un aspect feminin. De ce e asa nu putem decat sa speculam aici fiind implicat si un mecanism de reglare a speciei referitor la numarul de baieti/barbati versus numarul de fete/femei - lucruri interesante de altfel.
  '' Masculinizarea creierului se produce in prezenta testosteronului in timp ce feminizarea se produce in absenta acestuia'' iar acest proces se intampla prenatal, zic medicii. Oricat de spiritualizati am fi in viata pamanteana, se pare ca suntem spiritualizati pe sexe fiindca vrem-nu vrem, depindem si functionam in stransa legatura cu creierul si cu diverse substante eliberate de acesta sau de alte organe. Asadar, daca creierul este masculinizat sau feminizat  asa ramanem pana la parasirea invelisului biologic , indiferent daca asupra corpului s-au facut corecturi chirurgicale si hormonale - iarasi medicii dixit.

  Atat cartile sacre ale umanitatii cat si stiinta , sustin ca omul s-a nascut cu liberul arbitru - cazul de sclavie se trateaza separat . Unii sustin ca omul nu este in capatul lantului trofic ci ar fi hrana pentru altcineva iar din punctul de vedere al hranei, cel care o cultiva, creste, hraneste si o mananca, este ostil, nu?  :lol:
  Din punctul de vedere al agricultorului sau pastorului ori vanatorului, nu este vorba de ostilitate neica! Exista un ritual pe la cei vechi care isi cereau iertare cand plecau sa vaneze sau cand taiau un copac ori o planta - iarasi e alt subiect de discutie.

  Pe scurt ca altfel devin prea stufos si nu mai intelege nimeni nimic, nici macar eu  :lol:
  1. omul poate parazita alt om intr-un procent de la 0% la 100% Sfatul meu: apara-te ! sau castiga o aparare naturala. Cum? practica o arta martiala gen kyudo
http://www.kyudo.org.ro/kyudo-in-romania/unde-se-practica-kyudo (http://www.kyudo.org.ro/kyudo-in-romania/unde-se-practica-kyudo)
  2. intr-o fiinta vie se poate dezveli accidental sau din eroare de soft si latura cealalta a ...inimii, psihicului, sufletului, nu stiu cum sa-i zic dar intelegeti voi , si astfel sa simta sau sa aiba ganduri ori tendintze asupra lumii privind dinspre celalalt sex. Sfatul meu: accepta-te ca intreg si invata sa cuplezi ori pe un mod ori pe celalalt functie de situatie. Ideal ar fi sa le integrezi pe amandoua intr-un singur Eu sau Sine .
      Asa cum cita @Xanadron mai inainte
   
Citat
"Un drum e doar un drum, şi nu este un afront adus propriei persoane sau altora, dacă îl părăsim pentru că aşa ne spune inima. Priviţi fiecare drum îndeaproape şi atent. Încercaţi-l de câte ori consideraţi că e nevoie. Apoi, puneţi-vă o singură întrebare. Acest drum are o inimă? Dacă are, atunci drumul este bun; dacă nu, nu ne este folositor în niciun fel."

Carlos Castaneda - Învăţăturile lui Don Juan (1968)
3. posedarile , pe care eu le numesc ''posesiunile'' . Aici ar fi multe de spus , pe langa ce au specificat antevorbitorii mei in scris  :lol: Sfatul meu: alege calea cea mai apropiata de structura ta din cele pe care le-au enumerat colegii dar nu uita, daca hranesti o planta ea va creste, e o lege a firii ca si cea care zice ca daca tu nu vrei nu se poate lega nimeni de tine.

  Sper ca nu am indesit prea tare ceatza din zona cu aceasta postare.  :-D

P.S. Nu vi se pare ca posedarea face parte din aceeasi iluzie a focului si umbrelor pe peretele pesterii platoniene? Mie da!
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Tamerlan din 31 Martie 2016, 16:28:22
Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 14:17:45
Sfatul meu: alege calea cea mai apropiata de structura ta din cele pe care le-au enumerat colegii dar nu uita, daca hranesti o planta ea va creste, [...]

Bravo, colega @fiulploii!  :rainbow:

însă asta:

Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 14:17:45
[...] e o lege a firii ca si cea care zice ca daca tu nu vrei nu se poate lega nimeni de tine.

M-a dat pe spate. Zău așa!  :-o
Deci TOT VICTIMA este de vină. Bravos! Că dacă n-ar vrea (în adâncul sufletului), nu s-ar lega blestematul de diavol de ea...  :evil:
(cu restul corolarelor care rezultă de aici: că Incubu' și Sucubu' vin ei acolo unde e locșorul călduț și primitor... că oricum a făcut posedatu' ceva de l-a vizitat Aghiuță... că dacă era cuminte, nu pățea necazul și... corolarul corolarelor: "Dă-o dreaq de curvă. A fost violată pentru că avea fusta scurtă..."  :-D  :-D  :-D )


Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 14:17:45
P.S. Nu vi se pare ca posedarea face parte din aceeasi iluzie a focului si umbrelor pe peretele pesterii platoniene? Mie da!
Ba da. Asta până dai prima oară nas în nas cu Sucubu'...   :evil:  :roll:  :evil:
Titlu: Re: Atacurile PSI - autori si victime :)
Scris de: fiulploii din 31 Martie 2016, 16:58:15
Citat din: Tamerlan din  31 Martie 2016, 16:28:22
Bravo, colega @fiulploii!  :rainbow:

însă asta:

M-a dat pe spate. Zău așa!  :-o
Deci TOT VICTIMA este de vină. Bravos! Că dacă n-ar vrea (în adâncul sufletului), nu s-ar lega blestematul de diavol de ea...  :evil:
(cu restul corolarelor care rezultă de aici: că Incubu' și Sucubu' vin ei acolo unde e locșorul călduț și primitor... că oricum a făcut posedatu' ceva de l-a vizitat Aghiuță... că dacă era cuminte, nu pățea necazul și... corolarul corolarelor: "Dă-o dreaq de curvă. A fost violată pentru că avea fusta scurtă..."  :-D  :-D  :-D )

Ba da. Asta până dai prima oară nas în nas cu Sucubu'...   :evil:  :roll:  :evil:

  Colega @Tamerlan , mulțumesc pt felicitări insa cu regret văd că nu ai citit postarea mea in cheia corespunzătoare .  :lol:

   De fapt ai citit cum trebuie insa te faci ca ploua ; cum se numește tehnica asta de ai folosit-o mai sus , 'a? Nu-i frumos ce faci, zic eu .

Acum că te-ai ridicat de pe spate sa discutam serios, ce zici ? E mai ușor si mai convenabil sa victimizezi omul ca fiind săracu de el o victima fără apărare decât sa-l faci sa înțeleagă altceva. Zău așa, parca am fi oamenii cavernelor ce stau strânși in jurul câtorva tăciuni aprinși si mormăind cu infrigurare auzind furtuna de afara că vine Zburătorul lui I. H. Rădulescu sau al altcuiva să îl posede si sa-i sugă vlaga astfel încât sa rateze vânătoarea de maine  :lol:

  Te rog deci , nu mai folosi asemenea tactici . Mulțumesc .
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: rebelheart din 31 Martie 2016, 17:22:48
sa vedem... personajul nu are neaparat dorinte sexuale. nu stiu ce prefera (m sau f). stiu doar (presupun) ca e de sex masculin.
cand fac pe plac dorintelor personajului, totul e bine.
aseara mi-am dat seama ca nu are nici un fel de empatie, simpatiezeaza sau admira tot felul de oameni rai. nu uraste pe nimeni, dar ii place .. raul, doar de dragul de a face rau.
nu ma victimizez in nici un fel, am si eu partea mea de vina, posibil ca am cazut intr-o perioada mai proasta, si din cauza ataca mai usor.
totusi, nu inteleg cum se poate ca niste ganduri straine sa imi dea emotii, iar gandurile proprii, nu.
   eu o sa imi continui viata pana cand o sa incep sa simt ca ... traiesc in viata mea, daca are vreun sens ce spun.
Titlu: Re: Atacurile PSI - referat :))
Scris de: fiulploii din 31 Martie 2016, 19:02:17
Dupa mine e clar că @inimarebelă este aici pt a colecta material in vederea unei lucrări si din cauze de lene  :lol: nu are chef sa citească bibliografia obligatorie .
   Dom'șoara studentă sau proaspăt absolventă, daca ne spui tematica îți promit ca o sa contribuim la referat încât poți sa-ti dai doctoratul  :lol:
Titlu: Re: Atacurile PSI - autori si victime :)
Scris de: Tamerlan din 31 Martie 2016, 19:12:04
Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 16:58:15
  Colega @Tamerlan , mulțumesc pt felicitări insa cu regret văd că nu ai citit postarea mea in cheia corespunzătoare .  :lol:

   De fapt ai citit cum trebuie insa te faci ca ploua ; cum se numește tehnica asta de ai folosit-o mai sus , 'a? Nu-i frumos ce faci, zic eu .

Acum că te-ai ridicat de pe spate sa discutam serios, ce zici ? E mai ușor si mai convenabil sa victimizezi omul ca fiind săracu de el o victima fără apărare decât sa-l faci sa înțeleagă altceva. Zău așa, parca am fi oamenii cavernelor ce stau strânși in jurul câtorva tăciuni aprinși si mormăind cu infrigurare auzind furtuna de afara că vine Zburătorul lui I. H. Rădulescu sau al altcuiva să îl posede si sa-i sugă vlaga astfel încât sa rateze vânătoarea de maine  :lol:

  Te rog deci , nu mai folosi asemenea tactici . Mulțumesc .
Promit sa revin asupra acestei chestiuni. Este de o importantza capitala. Aria ei de aplicabilitate si actiune depaseste cu mult contextul discutiei de fata. Doar sa-mi aduca cineva aminte... poate in alta discutie... de chestiunea asta majora care vizeaza notiunile de victima si vina. E important.
Titlu: Re: Atacurile PSI - in- si su-cubice :)
Scris de: fiulploii din 31 Martie 2016, 19:21:31
Până o să revii , in caz că îți aduce aminte cineva  :lol: - " dincolo era mai ieftin, zău așa! " eu susțin ca nu exista nici in_cubu si nici su_cubu .
  Pricepe fiecare ce dorește .
Titlu: Re: Atacurile PSI - in- si su-cubice :)
Scris de: Xanadron din 01 Aprilie 2016, 10:06:22
Citat din: fiulploii din  31 Martie 2016, 19:21:31
Până o să revii , in caz că îți aduce aminte cineva  :lol: - " dincolo era mai ieftin, zău așa! " eu susțin ca nu exista nici in_cubu si nici su_cubu .
  Pricepe fiecare ce dorește .
Ba, eu cred (da' ce conteaza? :lol:) ca-n Universul asta dual exista (iluzoriu intr-o ultimissima instantza) de toate pentru toti: si incubusi/succubi, si elementali sau "larve", si arhonti ori cotorontzi :evil: s.a.m.d. Altfel ar fi cam plicticos arealul testarilor noastre - deloc simple fie si-n actuala forma incarnata.

Ca sa nu derapam totusi prea offtopic, remarc particularitatile diverse ale fiecarui caz de... hai sa-i zicem "posesie" adus aici in atentie, inclusiv de colega @rebelheart (care nici pe departe nu-mi pare c-ar vrea sa ne "traga de limba", ci se confrunta cu o problema reala fiindca suficient de shocanta ca sa fie net detectabila in forumul ei interior.) O mica analiza "pe text" poate aprofunda zic eu niste concluzii (nu si solutii intru... decontaminare insa - deocamdata cel putin.)
Citat din: rebelheart din  30 Martie 2016, 17:06:10
(1) gandurile se indreapta in 60% din timp catre sinucidere. nu o sa ma sinucid, doar daca voi deveni foarte vulnerabila. celelalte ganduri sunt despre vieti anterioare, reincarnare, despre actiuni extreme (ceea ce ii place personajului).

(2) ma preocupa sporturi extreme, joburi in armata, chestii care nu m-au interesat niciodata. ma amuz la chestii care implica suferinta. nu mai simt empatie. spun ce gandesc direct, nu ma mai intereseaza ca lezez e cineva. apoi imi dau seama ca m-a luat gura pe dinainte. devin tot ce nu imi place la oameni : rautate, superficialitate.
1. Tentatia sinuciderii ar fi (si asta-i o parere oricind demontabila) exact "chemarea" afurisita major de orice Biserica, interpretabila si ea in cheie duala (nu mai sap in notiunile relative Bine/Rau, ca termin maine dimineatza):
a) Coana A.I. = arhontzika :-D ce o induce pare sa prefere actiunile-n tarimul "de dincolo", unde se pare ca poate sustrage/atrage mai usor esentza noastra divina, :star: (poate c-o nada speciala in "drumul spre lumina din tunel"?) in scopuri STS-trofice.
Si asta-i doar o alta presupunere, la care-o sa revin la pct. 2, fiind bazata nu doar pe inculcarea impulsurilor intru "actiuni extreme" - singurele din care se poate extrage Loosh-ul -, zic bine fiualploii? :wink:)
b) "Paznicii in sutane ai Matrixului" or avea deci si intentii pozitive in sfaturile, ba chiar ordinele lor de-a ramine-n ochiurile Plasei - fiindca, pe moment cel putin, asta ar fi mediul ideal de testare-n scop evolutiv... totusi.
...Doar traim intr-un Univers perfect pina si-n manglelile lui iluzorii, nu?!

2. Evaporarea empatiei pare simptomul-cheie al:
a) blocarii unor resurse/conexiuni sufletesti tipic umane in vederea unor manevre ulterioare si mai radicale
b) ...fie al inceperii "absorbtiei" lor ...vampiroide de catre A.I.-intruziva, intr-un proces trofic greu de inteles sub forma de tabele.

Ma opresc totusi aici, ca altfel ar trebui sa bantui pe tarlale muuult mai nesapate si atragatore de si mai multe cataroaie virtuale-n freza, :lol: ca aia a OZN-urilor A.I. = "demonice" cu propulsie BIO sau a presupuselor "cubuletze de esentza vitala optimizata prin tortura" :-o transportate de nazisti De Sus-In Jos si viceversa.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Aseneth din 01 Aprilie 2016, 13:13:39
Tamaia e cea mai buna in cazurile astea.

Eu acu ceva multi ani, aveam probleme din astea. Dupa multe cercetari si statistici asemanatoare cu ale tale, gen cat la suta ma gandesc la moarte sau cat la suta ma simt eu insami, intr-o zi am facut un gest negandit si neplanificat. Am luat sticla cu apa sfintita nelipsita de la bunica-mea de pe masa , si am turnat-o pe mine, ca un dus scurt. A inceput sa sfaraie apa pe mine cam ca apa oxigenata si 3 minute a iesit abur din mine, desi nu aveam nici temperatura, iar diferenta dintre temperatura corpului meu si a apei era foarte mica. In scurt timp ma simteam de parca ma nascusem din nou. Si dupa o luna au inceput sa mi se revolve toate problemele, una dupa alta.

Nu are nimic daca esti atee, nici eu nu sunt credincioasa necarcotasa. Poti utiliza cu incredere chestii monopolizate de biserica, gen apa sfintita, tamaie, mir, cruce. Mai ales ca si biserica, la randul ei, le-a preluat de la altii.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Tamerlan din 01 Aprilie 2016, 14:43:03
Citat din: Aseneth din  01 Aprilie 2016, 13:13:39
... intr-o zi am facut un gest negandit si neplanificat ...
Asta-i esența. Altfel nu te lasă.  :roll:
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: rebelheart din 10 Aprilie 2016, 20:25:24
  update: nu am reusit sa scap de personaj. aceleasi ganduri si stari, simt ca ma depersonalizez din ce in ce mai mult. nu e o situatie obisnuita, nu stiu la cine sa apelez. chiar daca fac lucruri pe care le faceam si inainte, acum e fara rost, nu mai simt nimic. asa ca am incercat din nou dedublarea astrala, de data asta nu doar din curiozitate, ci pentru ca vreau sa obtin niste raspunsuri, inclusiv despre o alta viata.
  mi-ar fi foarte utile sfaturi in legatura cu chestia asta, pentru ca ascult o melodie pe youtube pentru proiectie astrala si nu reusesc sa ma concentrez mai mult de 3 secunde, imi vin in cap gandurile lui. apoi revin si treaba asta se repeta de cate ori incerc. cine a reusit sa faca proiectie astrala, am nevoie de sfaturi. va multumesc.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: kenjiro din 12 Aprilie 2016, 19:59:37
Citatpentru ca vreau sa obtin niste raspunsuri, inclusiv despre o alta viata.

Cum crezi ca te va ajuta proiectia, dedublarea astrala sa obtii raspunsurile de care ai nevoie
devreme ce nu reusesti sa te concentrezi mai mult de 3 secunde ?
Pentru a realiza proiectia astrala trebuie sa rezolvi, mai intai multe alte probleme pe care le ai si
de care nu esti inca constienta iar in  momentul de fata te confrunti cu o problema destul de neplacuta nu-i asa ?

Trebuie sa fi foarte naiva sa crezi ca vei reusi sa obtii proiectia astrala ascultand anumite melodii de pe Youtube
sau citind anumite "ghiduri spirituale" care se gasesc prin librarii sau de ce nu gratuit pe internet.

Totusi, totusi pentru a restabili echilibrul psihic și emoțional de care ai nevoie ce ar fi daca ai incepe, pentru inceput
sa citesti, studiezi aceasta carte?
ANTHONY DE MELLO - CONŞTIENȚA Capcanele şi şansele realităţii

Daca nu gasesti aceasta carte in librarii o poti descarca de la aceasta adresa:
astrodeva.files.wordpress.com/2014/03/anthony-de-mello-constienta-capcanele-si-sansele-realitatii.pdf

Ce inseamna renuntarea la iluzii si intrarea in contact cu realitatea, realizarea contactului cu realul ?
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: rebelheart din 12 Aprilie 2016, 20:53:22
e foarte greu de obtinut acel echilibru. insa, astazi s-a intamplat o minune. pentru cateva ore am reusit sa ma simt ca inainte, sa ma simt "eu", daca ma intelegeti. am luat un videoclip de pe youtube cu autohipnoza regresiva (vieti anterioare) si am reusit sa ma relaxez atat de mult ca scapasem de personaj. nu m-am putut concentra 100% si legat de problema cu vietile anterioare nu stiu daca am vazut ceva real, cred ca era mai mult imaginatie. starea pe care vreau sa o recapat a durat vreo 2 ore dupa hipnoza si inca mai are efecte. castigasem teren ca sa spun asa, aveam din nou emotiile mele. ma simteam eu. poate ca e greu de inteles, nu insist pe treaba asta.
  o sa rasfoiesc acum cartea si sper sa imi fie de ajutor, am vrut initial sa ma intorc la "ale mele" sa nu ma mai intereseze chestiile astea, dar acum nu mai e cale de intoarcere. 
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: Grifon din 12 Aprilie 2016, 21:13:16
100%de acord cu dl.@Kenjiro A căuta răspuns "dincolo" e ca și cum te-ai arunca "din lac în puț",  dragă colegă ! Aici nu e ca și cum ai "schimba canalul" la TV...mai trebuie să-ți și asumi un efort...

Reiterez părerea anterioară - micile tale "șotii" pseudo-experimentale te-au adus in situația cu care te confrunți (mai ales pe un fond axiologic cam șubred). A te arunca și mai abitir in necunoscutul care ți-a adus "tulburarea"...fără elementara VOINȚĂ de corijare....nu-ți va aduce nimic altceva decât agravări. E ca și cum ai pricepe că ești intr-un labirint, iar in loc sa cauți "intoarcerea"....tu mai tare vrei să te afunzi in păienjeniș....

Cu toată simpatia...ăsta va fi ultimul mesaj pe care ți-l transmit. Aș mai putea să zic una-alta...dar...ori mă tem că vorbesc cu pereții...ori mă tem că mai rău mă auto-responsabilizez intr-o chestiune care chiar nu mă privește.

Inedită @rebelheart...reține doar părerea mea sinceră și finalã : oricât de bizară e problema cu care te confrunți, ea are o unicã sursă: tu insăți.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: abyss din 14 Aprilie 2016, 15:46:32
Eu îi sugerez lui @rebelheart sincer sa meargă la endocrinolog și sa ceara câteva analize.
Dacă hormonal e în echilibru atunci mintea e în dezechilibru din lipsa de antrenament.
  Învață tehnici de relaxare.
  Apoi....învață tehnici de concentrare.

Părerea mea. Restul sunt discuții rasdiscutate pe aici și ifose inutile cât și periculoase sănătății.
Get a real life pisi and a real man.
Titlu: Re: Atacurile PSI
Scris de: fiulploii din 06 Noiembrie 2016, 18:23:57
Merita văzut si discutat daca apar doritori in a diseca planurile existentei si ieșirea din Matrix
http://youtu.be/P1R0nEZx4WM (http://youtu.be/P1R0nEZx4WM)

Apropo, greșește pe undeva omul ?