Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Administratie => Subiect creat de: fiulploii din 09 Octombrie 2011, 02:21:03

Titlu: Un nou nivel - propunere
Scris de: fiulploii din 09 Octombrie 2011, 02:21:03
Motivatie . Am ales sa particip la discutiile de pe acest forum din urmatoarele motive :
                        - este romanesc
                        - este open - deschis spre schimb de idei pe teme stiintifice , paranormale , oculte , ezo-exo-esoterice , teologice , etc .
                        - pentru a purta dialoguri de un anumit nivel intelectual cu colegii forumisti pe teme diverse fara patima si fara injurii , ca daca voiam jeg si vorbarie scursa din materia maronie dupa exprimarea unui distins co-forumist mergeam la birt , comandam un mish-mash si o capshunata , dadeam doua randuri la toti mesenii si deschideam discutiile respective . Daca voiam afurisenie si blestematii ma contram in parcuri cu aia de te acosteaza avand reviste in mana sau purtam discutii cu calugari din manastirile-ranch ale ortodoxiei incrancenate .
                        - existenta unei anumite distinctii in postarile majoritatii forumistilor activi sau fosti  activi .
                        - existenta unui anumit nivel de politete si respect in exprimare pentru fiinta umana care nu e de acord cu opinia personala
                       
Constatare . In ultima vreme toate cele de mai sus stricatu-s-o din varii motive .

Propunerea. Daca softul permite existenta unei zone separate unde sa poata posta in voie birtasii     :lol: sau agentii de recrutare   apocaliptico-mesianici si spurcati la gura  :lol:
                            Sau invers , cei care se dovedesc birtasi-otevisti sau amenintatori cu iezerul de foc ori alte asemenea dragalasenii sa nu aiba acces in zona linistita visceral .
                            Cand ai cateva mere putrede in cosul cu mere proaspete , ce faci ?

Nu supun la vot , nu deschid sondaj , nu fac segregare de nici  un fel . Pur si simplu doresc o caracterizare a forumului din partea proprietarilor si o delimitare a lor in privinta tendintelor ...vremurilor . Nu doresc excluderea nimanui , fiecare e valoros . Doresc doar respectarea unei minime decentze indiferent de conceptiile exprimate liber pe forum pentru ca atunci cand nu mai exista argumente , in loc sa spui : bre, poate ca ai dreptate, aparent ai dreptate insa eu am anumite convingeri formate din anumite experiente , convingeri care par antagonice cu ale tale , deci, in loc sa spui asa sau ceva analog , tu vii si dai cu chilotul personal sau anunti ca trimiti energii negative de pedepsire a ereticului sau iti permiti  sa etichetezi colegii ca fiind satanisti sau in alt fel abject ca vezi tuamne cine esti matale .
    Deci , astept cu interes un raspuns de un anumit nivel .
Cu consideratie ,
      fiulploii

P.S. S-a constatat practic ca un regulament trebuie impus a fi respectat prin coercitie atunci cand nu exista auto-control  , vezi Germania .
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: calator astral din 09 Octombrie 2011, 05:17:12
Interesanta aceasta propunere,bravo fiul ploii,o foarte buna initiativa!

Iar eu la rindul meu propun in acelasi stil science fiction ca toti satanistii, vinduti sau cooptati,toti vrajitorii si retetele lor culinare pe baza de sacrificii animale la miez de noapte si toate lighioanele NON-umane active aici, reptilele si "alienii interdimensionali" sa se carabaneasca repejor de pe acest forum,si ar fi mai bine,in general,de pe intreaga Planeta, ca noi Oamenii ne-am saturat de infractiunile si propaganda lor,avem noi hotii,violatorii si asasinii nostri, nu ne mai trebuie altii veniti de la mama dracu.

Nu e nimic de discutat cu voi, bai, sinteti mult prea diferiti de noi,sinteti inselatori si incapatinati,mincinosi si extremisti in vorba si in fapt,aceasta experienta de dialog cu voi este un ESEC datorita voua, voi sinteti cei "involuati", nu puteti intelege in veci firea omeneasca, nu ati dat dovada de nici un fel de bunavointa,ati raspuns extrem de negativ la tentativa noastra de a va integra, de a va intinde mina prieteniei si cooperarii intre Lumile noastre.
E loc pentru toti sub soare da uite ca nu aveti nici o limita, va erijati in arbiter'i elegantiarum cind de fapt prostiti naivii pierduti pe dificila cale a Implinirii si Cunoasterii.
Nu ati stiut sa pretuiti mina intinsa,vi s-a urcat democratia la cap si acum ne calariti de parca Terra ar fi planeta voastra.
Oricum numai aveti timp deloc sa prostiti lumea, va iesi fum din voi foarte curind, nimeni nu-L mai poate opri,de data asta se intoarce cu biciu si sabia in mina,va pling de mila lighioane spurcate.
Pe posedatii pacaliti ii vom salva noi, la maniera forte, s-au jucat cu Dracu si s-au infectat, trebuie spart buboiu cu puroi si curatat intregul organism, dupa o scurta convalescenta vor redeveni Oameni.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Siberia din 09 Octombrie 2011, 10:33:43
Bai ? Noi si Voi ? Lighioane spurcate ?

Monsieur chretien @calator astral,

Dupa cum ai observat si matalutza, am postat mai rar cate ceva pe acest forum. Banuiesc ca in mintea-ti deschisa si atotpatrunzatoare te-ai gandit  (ca si alti colegi dealtfel) ca sunt in pana de idei sau ca in sfarsit mi-ai (mi-ati) venit de hac! Din pacate, la fel ca si ceilalti colegi din categoria pe care ai denumit-o Voi, m-am saturat (saturat fiind varianta eleganta care inlocuieste cuvantul "scarbit") sa citesc propaganda jalnica pe care o derulezi pe acest forum.
Matale, domnule chretien ti-ai permis sa racolezi o armata de 8 persoane (parca) si sa-i instruiesti in tehnici de dialogare, dar ceilalti se pare ca n-au dreptul de a avea un loc in care sa discute civilizat pe orice teme. De ce te-ai oprit la opt ? mai racoleaza te rog inca 3 persoane pentru a ajunge in final la armata celor 12... maimute (intre voi, va puteti denumi "apostoli", noi ceilalti nu ne vom supara niciodata :-D).
Iti reamintesc domnule chretien, ca o mana intinsa ai gasit si matalutza in tara in care te mandresti ca traiesti, dar se pare ca n-ai invatat absolut nimic din educatia tarii care te gazduieste. De ce nu le propui colegilor tai din Siguranta Maritima sa participe la crearea armatei tale chretien ortodoxe ? De ce nu le propui vecinilor tai musulmani acest lucru ? Fiindca trebuie sa respecti niste reguli elementare de conduita in acea tara, la acel loc de munca ? Fiindca trebuie sa-i respecti pe oamenii din jurul tau ?Sau te simti constrans sa respecti anumite norme care ti-au fost impuse ?
Domnule chretien, de ce nu-ti cataloghezi drept "prosti" si "satanisti" vizitatorii canalului de YT pe care-ti prezinti videoclipurile copilaresti ? Fiindca altii nu vor fi la fel de blanzi cu tine ? Fiindca it permiti sa arunci cu invective doar in cei pe care-i stii la o distanta suficienta, distanta care sa te protejeze fizic si psihic ?
Matalutza chiar nu ai pic de rusine ?
Ai impartit acest forum in Voi si Noi... care Voi ? care Noi ? Te erijezi in a desparti apele ? Te crezi un mic Dumnezeu ? E forumul lui matalutza ? Ai depus un efort pentru crearea lui ? NU ! Depui toate eforturile pentru Distrugerea lui !
Daca inainte imi inspirai mila, acum, dupa ce-am citit ceea ce-ai scris si-ti vad poza "smechereasca" din avatar, pot spune ca-mi provoci doar dezgust.
Btw domnule chretien: ai uitat sa propui schimbarea denumirii forumului dupa ce Voi se vor muta in alta zona ! Poate detinatorii lui vor fi fericiti sa schimbe denumirea in Forumul Luptatorilor Drepti ai Ortodoxiei care te Pandesc cu Biciul lui Dumnezeu in Mana !

Vous êtes déplorable monsieur chretien - voyajeur astral !

La fel ca si colegul @fiulploii, astept si eu un raspuns care sa clarifice pozitia celor din administratie vis-a-vis de transformarea acestui forum.

Nu astept (in schimb) nici un raspuns din partea "armatei crestine".



Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: abyss din 09 Octombrie 2011, 10:42:24
Propun ca toate referirile şi trimiterile la religii ori alte sisteme de credinţe să fie banate. Sunt creştin ortodox, sau poate musulman ori mozaic, e treaba mea şi e treaba fiecăruia. Acum în aceasta eră a globalizării trebuie să învăţăm cum să ne suportăm unii pe alţii. Călătorule, lasă-l pe Dumnezeu să-i judece pe alţii ori să-i salveze, tu ai datoria să te salvezi pe tine, să-l iubeşti pe Dumnezeu cu toată fiinţa ta şi dacă trebuie, să-ţi dai viaţa pentru prietenul tău. Aminteşte-ţi că şi dacă îi vei spune "prostule" cuiva nu vei putea ajunge în împărăţia cerurilor care în fapt se află deja în tine. E vorba de echilibru şi pace. Dacă tu împarţi oamenii, care sunt toţi creaţi de altcineva şi nu de către tine, în tot felul de categorii care să evidenţieze latura urâtă a fiinţei lor, nu dovedeşti decât că nu eşti capabil de iubire, înţelegere şi compasiune. Deci te transpui singur în postura de vrăjmaş al fiinţei umane, al creaţiei lui Dumnezeu, sursa infinită a vieţii. Recăpăta-ţi echilibrul şi pacea interioară frate. Eu asta încerc să fac.
Să mai auzim şi de bine!
 


 
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: AndreiASM din 09 Octombrie 2011, 10:55:12
Total de acord cu banarea oricaror referiri, trimiteri, ..., religioase, mai ales daca acestea au tenta malitioasa, asa cum le formuleaza unii colegi de pe forum; daca sunt discutii obiective, fara jigniri, atacuri personale sau atacuri asupra unor grupuri, atunci eu unul nu am nimic impotriva. Forumul acesta nu trebuie transformat intr-un jihad virtual in care sa se lupte grupuri cu ideologii religioase diferite; acest forum este si trebuie sa fie in continuare un loc propice evolutiei spirituale si mentale, un loc in care sa dezbatem numeroasele adevaruri despre noi insine ce ne sunt servite pe tava de PTB. Cu intentie sau nu, genul acela de discutii au acelasi efect asupra forumului pe care l-a avut biserica catolica in evul mediu asupra evolutiei umanitatii.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: calator astral din 09 Octombrie 2011, 11:19:37
De acord Andrei, eu unul nu sint "religios" ,am ajuns pe calea mea la unele concluzii care ma indreptatesc sa afirm ca Biblia indubitabil ne ofera unele raspunsuri atita tot...
Am mai putea discuta pe marginea influentei Crestinismului in evolutia Omenirii, eu unul zic, e opinia mea personala,precizez,ca sint unele indicii care ma fac sa cred ca a influentat oarecum pozitiv evolutia respectiva,ma gindesc la perioada Renasterii de exemplu si la rolul jucat de Crestinism in arta sau filosofie, embrionul perfectionist din care mai tirziu a aparut sintagma Secolul Luminilor...
Normal Andrei, sa ne respectam unii pe altii.
______

Siberia?!...cine se baga in discutie ca musca-n posterioru calului?...Aici e vorba de un simplu dialog "comic" oarecum stiintifico-fantastic cu userul fiul ploii pe care sincer il apreciez! Doar nu credeai ca se trimit unde negative sau mai stiu eu ce alte bazaconii ofensive paranormale...
Intervii la fel de serios si oarecum dur si pe celalalt topic (TVM) unde iar iti scapa caracterul amuzant al dialogului,acolo eu atrag doar atentia unui user pe care il apreciez asupra neplacerilor eventuale provocate de neachitarea copy-rightului (se trezeste sarmanul om in fata Justitiei involuntar, doar pentru ca a omis sa puna ghilimele,il inteleg, la cit de "revoltat" era...). Deci cool siberia!
Nu inteleg sincer animozitatea ta si iruptia brusca in acest scurt dialog..cumva te simti purtatoarea de cuvint a userului fiul ploii ori a lui tayka sau ce?!

Nimeni nu e "fanatic ortodox" aici, pe rufon, siberia.
E dreptu oricarui cetatean sa creada in Divinitate, gindeste-te ca poate nu toti avem acel nivel elevat de intelegere a unor realitati subtile,sintem depasiti, eu unul recunosc ca am multe de invatat.
Nu sesizezi ironia raspunsului meu, chiar credeai ca am ceva personal cu batrinul tayka,care,acum, dupa ce i-am dezvaluit practica copy-paste'ului se va retrage cu coada-ntre picioare? Credibilitatea lui a coborit sub zero,pot afirma cu mina pe inima ca este un Dead-Walking-Man,ca tot iti place tie limba engleza...

Nimeni din "Armata aia crestina" (pe care doar tu o visezi siberia si care nu exista decit pe teren, virtual fiecare butoneaza ce vrea) nu se va obosi sa iti raspunda sau sa dialogheze cu tine pentru simplul motiv ca ai posturi de calitate,esti apreciata de noi toti, daca eu sint un "voyageur astral" (in referinta la Franta) atunci si tu esti o "gospodina babushka" (in referinta la Siberia) simpatica si cultivata care federeaza o anumita factiune a rufonistilor, bucurosi ca involuntar le dai apa la moara.

Mai adaug doar : nu te simti datoare draga siberia sa ripostezi tu la unele dialoguri pe care de altfel nu le poti intelege pe de-a-ntregul, nu poti avea o imagine de ansamblu corecta deoarece nu ai cunostinta de unele elemente informative, te rezumi la simplul dialog aparent pe forum, sint alte schimburi epistolare private care sper sa nu fie divulgate de nici un rufonist.

Iti doresc o Duminica placuta siberia si sincer repet : ABSOLUT NIMENI NU ARE NIMIC CONTRA TA.
_______________________

Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Siberia din 09 Octombrie 2011, 11:56:43
@calator astral, se pare ca mintea ta e prea creata ca sa mai perceapa si o linie temporala.

1. Raspunsul meu pe acest subiect se refera la acest subiect. Ce legatura are @Tayka ?
2. Sa inteleg ca n-am ce cauta pe subiectele pe care esti tu prezent ? Imi bagi pumnul in gura ? Au crezi matalutza ca esti proprietarul tuturor potecilor pe care ratacesti ?
3. Ce legatura are raspunsul meu pe alt subiect cu catalogarea pe care i-ai facut-o lui @Tayka si de ce il aduci in discutie aici ? (din nou)
4. Voyajeur astral este traducerea in franceza a userului pe care-l folosesti si anume calator astral. Ti se pare tie ca userul meu este gospodina babushka ? Referinta ta este o simpla meschinarie pe care ai mai folosit-o cu ceva timp in urma fara ca macar sa-ti fi adresat vreun cuvant.
5. Schimburile tale epistolare cu alti colegi imi reamintesc despre zilele tale pline de suferinta in care eu se presupunea ca rad impreuna cu alt coleg... crezi ca m-ar putea interesa vreodata varsaturile tale si crezi ca as vrea vreodata sa le inteleg ?
6. Daca eu sunt musca, acest forum este posteriorul calului ? fiindca atunci si tu esti tot o musca si te afli in acelasi loc ca si mine, nu-i asa ?
7. Vrei sa caut raspunsul tau in care te mandresti ca racolezi useri in armata ta crestina ? Pot sa fac si asta...
8. Nu sesisez ironia raspunsului tau, fiindca raspunsurile tale nu sunt construite conform unei ironii fine. Ironia este scuza pe care o arunci pentru a-ti salva imaginea, atata tot. Daca vrei ca lumea sa perceapa altceva din raspunsurile tale, construieste-le in alt mod.
9. Nu ma simt datoare sa ripostez la dialogurile tale cu alti colegi. Pur si simplu cred ca am dreptul de a-mi exprima o opinie vis-a-vis de acest forum si vis-a-vis de un raspuns al tau in care amestecai si imparteai mai apoi toti membri acestui forum in Voi si Noi.
10. Tinand cont de "caracterul amuzant" al raspunsurilor tale, eu prefer sa nu-ti doresc nimic pentru ziua de azi: se pare ca reusesti sa te amuzi copios si fara urarile mele.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: romulus din 09 Octombrie 2011, 13:09:28
CitatPropunerea. Daca softul permite existenta unei zone separate unde sa poata posta in voie birtasii     :lol: sau agentii de recrutare   apocaliptico-mesianici si spurcati la gura  :lol:
                            Sau invers , cei care se dovedesc birtasi-otevisti sau amenintatori cu iezerul de foc ori alte asemenea dragalasenii sa nu aiba acces in zona linistita visceral .
Asa, ca idee generala, separarea oamenilor , pe orice criteriu imaginat ori imaginabil nu a facut bine  si - parerea mea - nu ar face bine nici pe acest forum . Poate ca si "birtasii" au dreptul sa fie pasionati de ozenistica, extraterestri, paranormal si alte ielea ce se trateaza pe aici  ! Poate ca nici ei, "birtasii" nu suporta un limbaj simandicos, ori poate prea stiintific/tehnic, ca de, n-au cetit la viata lor biblioteci intregi, pentru ca nu aveau timp {cine ar fi mai populat birturile } si pot solkicita , segregarea pe motiv ca simandicosii sa posteze in alta parte!? :-D
Daca mie personal - care, poate, am "naturelul mai simtitor" mi se pare ca un uzer de pe forumul acesta(ori subiectul/ postarea lui ) miroase urat , am cea mai fireasca si naturala optiune la indemana : NU ma bag in discutie stau in banca mea, schimb "canalul" !
Particip la subiectele care-mi sunt pe plac, cu care rezonez! Si ce daca scrie unul, altul,  de Dumnezeu !? In cele mai multe cazuri subiectul extraterestrii este indisolubil legat de subiectul DUMNEZEU !
De ce ? Pai uite, in scenariul pe care il am eu in minte, daca voi avea vreodata o intalnire de gradul III , una din primele intrebari cu care voi " mitralia" entitatea, ET- ul , extraterestrul,  este asta : CUM IL PERCEPE EL PERSONAL  ORI SPECIA LUI PE  DUMNEZEU ?
A,  mai presupunem si faptul ca mie personal nu-mi place sa aud de religie ! Ok,vorba lui Mircea Badea : " s-a inventat telecomanda" schimb canalul si caut unul pe placul meu . Si aici se poate pune punct .
Iarasi aaaaaaaaa: ca putem aduce in discutie subiectul moderarea   forumului , da, sunt de acord : sa cerem exigenta f.stricta, toleranta zero pentru limbaj licentios si , daca regulamentul se aplica riguros, nu nemteste, ci romaneste riguros, nu vom avea a ne plange de prea multe lucruri.
Am zis !
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: universis din 09 Octombrie 2011, 14:05:45
http://www.youtube.com/watch?v=7_VnKrm2tRY&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=7_VnKrm2tRY&feature=player_embedded#)!
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: SLEAH19 din 09 Octombrie 2011, 14:10:14
Citat din: fiulploii din  09 Octombrie 2011, 02:21:03
............sau anunti ca trimiti energii negative de pedepsire a ereticului sau iti permiti  sa etichetezi colegii ca fiind satanisti sau in alt fel abject ca vezi tuamne cine esti matale ....


În schimb Rufon, îşi permite să suporte oricâtă incultură , ..vaai pudibonzilor!  Două strofe din ,,URĂ"" de Al. Macedonski,  .. ,, trimit energii negative, de pedepsire a ereticilor".

Au nu tu, fiulploii, mi-ai repetat  nu de mult, de două ori pe un topic deschis de tine că .. ,, forţe malefice nu există", iar ieri , pe un alt topic afirmai de la înălţimea cunoştinţelor tale la care eu nu am avut până acum acces, că ....,, Satana nu există" .

Păi dacă dacă nu există nici Satana şi nici forţe malefice , cine dracu să-mi poarte undele malefice către tine?
Sau nici tu nu crezi ce afirmi şi eşti doar un fel de fake-ulploii.

Adevăraţii satanişti sunt cei care se roagă şi cred, că satana chiar poate să le ofere o alternativă la ce le oferă Dumnezeu.

Cei care se cred deja proprii lor dumnezei , nu-i mai bagă în seamă nici dracul, pentru că sunt deja ai lui.

Până ţi se aprobă o secţiune inchizitorială din partea comenduirii Rufon , eu promit că nu mai postez pe nici un subiect deschis de tine .

Am scris!
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: universis din 09 Octombrie 2011, 14:18:34
Ehhh... :? tu draga siberai, again, ce ai tu cu calator? tu de ce nu doresti sa te amuzi un pic, sau de ce nu poti?
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: fiulploii din 09 Octombrie 2011, 14:34:49
Citat din: fiulploii din  09 Octombrie 2011, 02:21:03
                            Cand ai cateva mere putrede in cosul cu mere proaspete , ce faci ?

Nu supun la vot , nu deschid sondaj , nu fac segregare de nici  un fel . Pur si simplu doresc o caracterizare a forumului din partea proprietarilor si o delimitare a lor in privinta tendintelor ...vremurilor . Nu doresc excluderea nimanui , fiecare e valoros . Doresc doar respectarea unei minime decentze indiferent de conceptiile exprimate liber pe forum pentru ca atunci cand nu mai exista argumente , in loc sa spui : bre, poate ca ai dreptate, aparent ai dreptate insa eu am anumite convingeri formate din anumite experiente , convingeri care par antagonice cu ale tale , deci, in loc sa spui asa sau ceva analog , tu vii si dai cu chilotul personal sau anunti ca trimiti energii negative de pedepsire a ereticului sau iti permiti  sa etichetezi colegii ca fiind satanisti sau in alt fel abject ca vezi tuamne cine esti matale .
    Deci , astept cu interes un raspuns de un anumit nivel .

Pentru cei care s-au simtit cu musca pe caciula  :lol: continuind cu limbajul elevat , citatul de mai sus sper ca e lamuritor.
Deci, solicit in mod ferm moderarea stricta a limbajului , atat doar; asa cum bine s-a exprimat colegul @romulus
Citat din: romulus din  09 Octombrie 2011, 13:09:28
....Iarasi aaaaaaaaa: ca putem aduce in discutie subiectul moderarea   forumului , da, sunt de acord : sa cerem exigenta f.stricta, toleranta zero pentru limbaj licentios si , daca regulamentul se aplica riguros, nu nemteste, ci romaneste riguros, nu vom avea a ne plange de prea multe lucruri.
Am zis !

Si da, fortele malefice nu exista dar exista limbajul vulgar si prin folosirea lui nu devii mai barbat sau mai dur . :lol:
Decenta in limbaj nu este actiune inchizitoriala dupa cum lasi sa se inteleaga si apoi , distinse coleg @SLEAH19 nu tu ai amenintat pe aici ca trimiti energii negative  :-)
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Tayka din 09 Octombrie 2011, 20:57:08
Citat din: calator astral din  09 Octombrie 2011, 11:19:37
...acum, dupa ce i-am dezvaluit practica copy-paste'ului se va retrage cu coada-ntre picioare? ...
Nu ştiu la ce te-ar interesa poziţia şi locaţia cozii mele că eu nuş' dacă ai observat dar nu ţi-am mai atribuit nici o atenţie de f.multă vreme.Mă gândesc însă că în nemăsurata-ţi ignoranţă tu chiar te auto- consideri şeful prozeliţilor de pe RUFon.  :evil:  Sărmane spirit electrocutat,află că cel puţin userii MM şi Marius Florin sânt convins că s-ar cam ruşina cu aşa şef lovit puternic cu leuka... :-D,şi asta pentru că deşii eu mă aflu diametral opus concepţiei dumnealor despre astă lume şi viaţă,consider că ne-am exprimat totuşi fiecare părerile în limita bunului simţ,spre deosebire de tine care îţi lipseşte total această funcţie,şi de aceia iată funcţionezi jalnic,în regim de ..avarie.. :-o
Citat din: calator astral din  09 Octombrie 2011, 11:19:37
.. Credibilitatea lui a coborit sub zero,pot afirma cu mina pe inima ca este un Dead-Walking-Man,ca tot iti place tie limba engleza...
Pentru această insultă ai avea în mod normal ,,dreptul'' la bann,dar cum şi pe la înalta curte de justiţie sânt prozeliţi,vei fi lăsat probabil să-ţi faci de cap în continuare, să creiezi discordie şi mult rău acestui vechi forum.Păcat.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Ganditorul din 10 Octombrie 2011, 09:50:24
S-au incins spiritele pe acest forum si solutia imediata ar fi "Ia un Nurofen, ajuta, Nurofenul stinge toata suferinta mergand la sursa durerii".
Redevenind seriosi pot sa afirm ca binele si raul sunt relative,  tin foarte mult de "moda"  si de cutumele societatii.
Acu 400 de ani erai "inger", "sfant" daca taiai capul unui pagan, daca prajeai la foc mic pe cei care credeau ca "Pamantul se misca" sau daca luai in varful lancii prunci nevinovati.
Azi chestia asta e satanism si "crestinismul" , dagma religioasa in general, a cam depasit nivelul de "motor al societatii" devenind cea mai veritabila frana a dezvoltarii umane (dogma religioasa a fost o frana dintotdeauna... doar noi ne-am amagit o vreme - cam 2000 de ani - ca este altceva ).
Rufon (RUFOR) a fost de la inceput o zona a stiintelor de frontiera. Eu cred ca de asta suntem aici. Nu cred ca e nevoie de interventia mediatorilor pt a sti asta. Dar pasivitatea celor care cred in stiinta, pasivitatea noastra in fata unor subiecte ce fac prozelitism dogmatic de orice fel face ca imaginea generala a forumului sa fie una ...anacronica.
Nu moderatorii trebuie sa ia atitudine in primul rand - in mod practic nici nu prea se poate, sunt prea multe texte, lungi, cronofage, alambicate  - si in mod real moderatorii nu le pot parcurge pe toate in stil analitic. Probabil au si ei o viata reala plina de munca, de griji, de greutati - si "cititul textelor din forum" le consuma inutil mult timp (ma indoiesc ca-i plateste cineva pt asta).
Noi forumistii trebuie sa facem selectia si sa propunem promt scoaterea unui text din forum, aruncarea lui la gunoi si banarea - eventuala - a unui forumist. Noi avem timpul necesar sa disecam orice text ... tocmai pt ca suntem multi si abordam textele in functie de pasiunea/pregatire profesionala a fiecaruia.
Putem merge pe varianta filozofica discutand despre care text sau topic trebuie sa ramana si care trebuie sa dispara...
Eu as alege insa calea practica - apare un topic, il disecam un timp (o saptamana de ex.) si la sfarsitul perioadei trimitem votul lal administratie cu DA  - ne place/e util sau NU - e o idiotenie/trebuie sa dispara.
Eficient, democratic, cu efecte imediate. Iar actiunea mediatorilor este astfel ecoul interesului nostru pe subiect - fara sa ridice controverse de "tiranie", despotism" " masuri arbitrare ale administratiei"
Am zis .
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: angellla29 din 10 Octombrie 2011, 09:58:43
Eh....natura umana bat-o vina!!!! Nu incerca sa schimbi ceva ce nu se poate...
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 10 Octombrie 2011, 11:41:50
Citat din: Siberia din  09 Octombrie 2011, 11:56:438. Nu sesisez ironia raspunsului tau, fiindca raspunsurile tale nu sunt construite conform unei ironii fine. Ironia este scuza pe care o arunci pentru a-ti salva imaginea, atata tot. Daca vrei ca lumea sa perceapa altceva din raspunsurile tale, construieste-le in alt mod.
De acord cu Siberia, umbli cu manipulari ordinare, si cand esti prins o dai la-ntors si te dai lovit
Cum iti permiti, nesimtitule, sa vii cu afirmatii din astea


Citat din: calator astral din  09 Octombrie 2011, 05:17:12Nu e nimic de discutat cu voi, bai, sinteti mult prea diferiti de noi,sinteti inselatori si incapatinati,mincinosi si extremisti in vorba si in fapt,aceasta experienta de dialog cu voi este un ESEC datorita voua, voi sinteti cei "involuati", nu puteti intelege in veci firea omeneasca, nu ati dat dovada de nici un fel de bunavointa,ati raspuns extrem de negativ la tentativa noastra de a va integra, de a va intinde mina prieteniei si cooperarii intre Lumile noastre.
E loc pentru toti sub soare da uite ca nu aveti nici o limita, va erijati in arbiter'i elegantiarum cind de fapt prostiti naivii pierduti pe dificila cale a Implinirii si Cunoasterii.
Nu ati stiut sa pretuiti mina intinsa,vi s-a urcat democratia la cap si acum ne calariti de parca Terra ar fi planeta voastra.
Oricum numai aveti timp deloc sa prostiti lumea, va iesi fum din voi foarte curind, nimeni nu-L mai poate opri,de data asta se intoarce cu biciu si sabia in mina,va pling de mila lighioane spurcate.
Pe posedatii pacaliti ii vom salva noi, la maniera forte, s-au jucat cu Dracu si s-au infectat, trebuie spart buboiu cu puroi si curatat intregul organism, dupa o scurta convalescenta vor redeveni Oameni.
sau
Citat din: calator astral din  09 Octombrie 2011, 03:27:36Sinteti o gramada lobotomizati si stiu ca nu aveti incotro...
Pana sa-l demasti tu pe Tayka (spre dezamagirea ta ti-a si raspuns) fa bine si raspunde la marlaniile la care n-ai catadixit sa-mi raspunzi

Citat din: horia2008 din  05 Octombrie 2011, 17:58:02
Citat din: calator astral din  05 Octombrie 2011, 12:41:49
Mai sa fie....parca ieri-alaltaieri ii ridicati osanale si ma stigmatizati ca "nu inteleg" cit de "destept si informat" este handicapatul (cind va spuneam, ma autocitez "habar n-are mosulica paralitic pe ce lume traieste,metoda lui? :" de douazeci de ani stau pe scaun nemiscat ore in sir,zi si noapte,ma gindesc la toate cele si pe loc imi vin toate raspunsurile la absolut toate intrebarile!" pentru mine are ZERO CREDIBILITATE!")
Dar vreau sa vad reactia lu biss&co,care m-au facut cu ou si cu otet ca m-am luat de mentorul lor...
la asta n-ai raspuns :-( :-(
iti raspund eu ca vad ca bagi strambe si incerci sa te scoti cu diversiuni, cu autocitarea ta te refereai la 'mosulica' Bob Dean, nu la 'mosulica' S.H.; sau esti si dislexic :? :?
si mai ales

Citat din: horia2008 din  22 Septembrie 2011, 14:06:07
Citat din: calator astral din  22 Septembrie 2011, 13:36:25
Nox,nu ripostez. Observ doar ca fantasmele tale homosexuale revin mai tot timpul.
Horia> esti un zero barat,de o debilitate impresionanta. Foarte curind vei intelege semnificatia verbului "a tavali".
________

Am regasit dialogul meu cu regretatul SHADOWMAN ....

____________

"Buna seara, domnule Shadowman, va raspund la interpelarea publica;
Sînteti liber sa dialogati pe acest forum, sa postati orice mesaj, aici, pe rufon,....
ce inseamna asta?
de ce citezi selectiv si nu integral lasand afara pasaje care schimba sensul citarii (daca tot ai citat)?
n-am nici o treba ca ma ameniti si jignesti pe mine; dar sa-l terfelesti pe Shadowman....
chiar nu ai pic de rusine??

Citat

    Rog moderatorii sa ma autorizeze sa raspund, asa nu se mai poate, pai e drept sa legi fedeles un Om si sa-l lasi la dispozitia oricarui trecator?!
    __________________________________________________
    Oooo....Bravo tie shadowman, ai fost cumintel, jos palaria,se pare ca stii mai bine ca mine adevaratele "motive" ale "moderarii" (cu lanturi si botnita, legat la ochi & urechi),dar umbli cu d-astea,observ,atunci hai sa facem repede o întrecere de raspunsuri similare, care dintre noi e mai lingusitor, eu propun un scurt Raspuns în stilul tau dar mai perfectionat  :wink: , acu la repezeala :
    ---------------------------------------------------------
    Buna seara, domnule Shadowman, va raspund la interpelarea publica;
    Sînteti liber sa dialogati pe acest forum, sa postati orice mesaj, aici, pe rufon....
    ......


lasati-l va rog sa raspunda la nemernicia asta

Dupa ce umpli cu mizerie vii incerci sa te scoti cu patetisme emotionale cum bine te-a citit Nox http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3840.msg64530.html#msg64530 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3840.msg64530.html#msg64530)

Faci caz de schimburi epistolare private
Citat din: calator astral din  09 Octombrie 2011, 11:19:37.....sint alte schimburi epistolare private care sper sa nu fie divulgate de nici un rufonist.
alta abordare subversiva marsava de a-ti vace prozeliti si a-ti ataca colegii; nu ti-am raspuns si sa faci bine sa ma scutesti de asemenea abordari daca nu vrei s-ajungi pe prima pagina
Bine ca-l trimiti tu pe Corut la consult psihiatric, dar cand mai multi iti spun ca esti patologic sari in sus; cand te modereaza esti oprimat, dar cand scapi o iei de la capat, ca-ti merge, cainii latra, caravana seniorului merge inainte
Ti se atrage atentia repetat si in diverse moduri, dar tu nu o dai 'nainte cu dusul in derizoriu
Poate o moderare sa nu zic mai stricta, dar nu asa permisiva, ar reusi sa elimine asemenea manifestari
Sper totusi sa ajungem daca nu la un nou nivel, macar la nivelul la care era si prin care s-a remarcat acest forum, inainte de aparitia unor calatori astrali....




Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Aliosa din 10 Octombrie 2011, 12:50:16
Citat din: fiulploii din  09 Octombrie 2011, 02:21:03
Motivatie . Am ales sa particip la discutiile de pe acest forum din urmatoarele motive :
                        - este romanesc
                        - este open - deschis spre schimb de idei pe teme stiintifice , paranormale , oculte , ezo-exo-esoterice , teologice , etc .
                        - pentru a purta dialoguri de un anumit nivel intelectual cu colegii forumisti pe teme diverse fara patima si fara injurii , ca daca voiam jeg si vorbarie scursa din materia maronie dupa exprimarea unui distins co-forumist mergeam la birt , comandam un mish-mash si o capshunata , dadeam doua randuri la toti mesenii si deschideam discutiile respective . Daca voiam afurisenie si blestematii ma contram in parcuri cu aia de te acosteaza avand reviste in mana sau purtam discutii cu calugari din manastirile-ranch ale ortodoxiei incrancenate .
                        - existenta unei anumite distinctii in postarile majoritatii forumistilor activi sau fosti  activi .
                        - existenta unui anumit nivel de politete si respect in exprimare pentru fiinta umana care nu e de acord cu opinia personala
                       
Constatare . In ultima vreme toate cele de mai sus stricatu-s-o din varii motive .

Propunerea. Daca softul permite existenta unei zone separate unde sa poata posta in voie birtasii     :lol: sau agentii de recrutare   apocaliptico-mesianici si spurcati la gura  :lol:
                            Sau invers , cei care se dovedesc birtasi-otevisti sau amenintatori cu iezerul de foc ori alte asemenea dragalasenii sa nu aiba acces in zona linistita visceral .
                            Cand ai cateva mere putrede in cosul cu mere proaspete , ce faci ?

Nu supun la vot , nu deschid sondaj , nu fac segregare de nici  un fel . Pur si simplu doresc o caracterizare a forumului din partea proprietarilor si o delimitare a lor in privinta tendintelor ...vremurilor . Nu doresc excluderea nimanui , fiecare e valoros . Doresc doar respectarea unei minime decentze indiferent de conceptiile exprimate liber pe forum pentru ca atunci cand nu mai exista argumente , in loc sa spui : bre, poate ca ai dreptate, aparent ai dreptate insa eu am anumite convingeri formate din anumite experiente , convingeri care par antagonice cu ale tale , deci, in loc sa spui asa sau ceva analog , tu vii si dai cu chilotul personal sau anunti ca trimiti energii negative de pedepsire a ereticului sau iti permiti  sa etichetezi colegii ca fiind satanisti sau in alt fel abject ca vezi tuamne cine esti matale .
    Deci , astept cu interes un raspuns de un anumit nivel .
Cu consideratie ,
      fiulploii

P.S. S-a constatat practic ca un regulament trebuie impus a fi respectat prin coercitie atunci cand nu exista auto-control  , vezi Germania .
De acord cu ceea ce spui dar pe cate forumuri am fost si cate online "chestii" am vizitat, toate avand un regulament, o chestie am vazut, cu cat devenea mai stufoasa partea "regulilor" cu atat se strica si imputea treaba.
Un sfat de la mine, incearca sa nu mai vezi ceea ce te "scarbeste" .
O singura regula trebuie mentinuta cu strictete "limbajul porcos" .
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Ganditorul din 10 Octombrie 2011, 12:58:16
Cea mai simpla regula - Sa nu inventezi o regula care nu se poate respecta/aplica.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: diluna_coa din 10 Octombrie 2011, 15:15:01
Citat din: fiulploii din  09 Octombrie 2011, 02:21:03
Pur si simplu doresc o caracterizare a forumului din partea proprietarilor si o delimitare a lor in privinta tendintelor ...vremurilor .
    Deci , astept cu interes un raspuns de un anumit nivel .

In principiu sunt de acord cu mare parte a mesajului tau dar, totusi, sa pretinzi raspuns de la proprietari? Caracterizare a forumului in ce sens? Adica sa spuna clar ca se poate discuta despre orice "stiinta" de frontiera numai sa nu fie despre religii si credinte? Si delimitare a proprietarilor.... fata de ce/cine? Delimitarea, un alt fel de limitare.
Ah... si cine oare poate stabili ad initium care sunt "tendintele vremurilor"? Acestea se schimba continuu, ceea ce se scrie acum in lume si aici pe forum nu se scria acum 3-5 ani si probabil ca in urmatorii ani iar se vor schimba tendintele.


Citat din: Ganditorul din  10 Octombrie 2011, 09:50:24
Noi forumistii trebuie sa facem selectia si sa propunem promt scoaterea unui text din forum, aruncarea lui la gunoi si banarea - eventuala - a unui forumist. Noi avem timpul necesar sa disecam orice text ... tocmai pt ca suntem multi si abordam textele in functie de pasiunea/pregatire profesionala a fiecaruia.
Putem merge pe varianta filozofica discutand despre care text sau topic trebuie sa ramana si care trebuie sa dispara...
Eu as alege insa calea practica - apare un topic, il disecam un timp (o saptamana de ex.) si la sfarsitul perioadei trimitem votul lal administratie cu DA  - ne place/e util sau NU - e o idiotenie/trebuie sa dispara.
Eficient, democratic, cu efecte imediate. Iar actiunea mediatorilor este astfel ecoul interesului nostru pe subiect - fara sa ridice controverse de "tiranie", despotism" " masuri arbitrare ale administratiei"
(sublinierile mele)
Adica un fel de cenzura: "eficienta, democratica, cu efecte imediate" "Noi forumistii"...adica o mana de useri care au timp sa citeasca, sa scrie si sa hotarasca (tiranic si despotic?  :-D ) intr-o saptamana pe toate subiectele....  sa hotarasca pt. ceilalti "noi forumistii" sau neforumistii care cu placere citim forumul de ani de zile sau chiar pt cei care in treacat pica pe vreun subiect ce-i intereseaza?
Oare cati in timp nu au intentionat sa isi dea cu parerea - ca noi toti dealtfel - ueori proasta, dar de multe ori interesanta, si au renuntat in cateva comentarii, dupa ce le-au sarit in cap cu ironii, suficienta, zeflemea si apostrofari atoatestiutorii in toate domeniile?

Citat din: AndreiASM din  09 Octombrie 2011, 10:55:12
Total de acord cu banarea oricaror referiri, trimiteri, ..., religioase, (.........) acest forum este si trebuie sa fie in continuare un loc propice evolutiei spirituale si mentale,
si
Citat din: @biss din  09 Octombrie 2011, 10:42:24
Propun ca toate referirile şi trimiterile la religii ori alte sisteme de credinţe să fie banate.

Cum adica, nici macar referiri? nici trimiteri? Nici pro nici contra?
Imi pare rau ca ma repet, dar tot ce propuneti se numeste CENZURA - cenzurarea unor concepte in functie de parerile/credintele/ideile unui grup, in defavoarea parerilor/credintelor/ideilor altui grup.
Personal consider ca termenii folositi de voi: "referirile si trimiterile la religii sau alte sisteme de credinte" sunt mult prea ampli si cuprinzatori pt a nu crea confuzii la eventuala banare/cenzurare, si cred sincer ca excluderea conceptelor pe care le includ acesti termeni poate dauna si saraci aproape majoritatea subiectelor discutate aici.

Cred ca cel mai simplu mod de a nu dezvolta un subiect care nu ne place este de a nu-i "da apa la moara", dar e cam greu, ma rog...
Propunerea mea:
De exemplu mi-ar placea sa am posibilitatea sa elimin din afisarea comentariilor pe unii useri. adica sa ma duc pe user si sa am in stanga SI optiunea "nu afisa comentariile lui x,y,z" - cred ca sunt in asentimentul multora - astfel subiectele ar fi mai usor de citit, mai curgatoare, ca sa zic asa.



Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: mr din 10 Octombrie 2011, 16:22:03
Citat din: fiulploii din  09 Octombrie 2011, 02:21:03
Constatare . In ultima vreme toate cele de mai sus stricatu-s-o din varii motive .

Daca eram cu totii doar niste androizi guvernati de o gandire bazata doar pe o logica rationala corespunzatoare, cred ca ar fi fost foarte usor sa ne intelegem. Dar nu suntem! Mai posedam cel putin 2 parti la fel de importante si dezvoltate inegal in multi dintre noi: Ego-ul si Spiritul.  Acestea evolueaza pentru a lucra unitar. Noi, fiecare in parte, suntem elemente ale aceleeasi Unitati. "Voi" si " Noi" suntem doar intr-o gandire bolnava. Cu tot respectul pentru toate partile!
Majoritatea gandesc la nivelul psihismului, la nivelul unei abstractizari sarace, dominati foarte usor de ego si care considera ca orice iesire din aceste tipare rationale inseamna orice forma de boala psihica. Ei reactioneaza printr-un limbaj violent si denigrador la orice le este superior eliminand astfel orice implica notiunea de bun simt.
In acest contex, minoritarii, "nebunii", cei care au indraznit sa-si acceseze si armonizeze toate partile componente,  nu prea au ce sa le faca pentru ca forta majoritatii reprezinta un ascendent iar manierele mai cizelate nu-i lasa sa coboare si sa reactioneze pe masura. Daca ar riposta cu aceleasi "arme" cu ce s-ar deosebi de majoritate?

Revoltele de acest gen sunt de multa vreme in ultimile versiuni de omeniri, incepand cu practicantii magiei negre ai atlantilor, revoltele castei regale hinduse impotriva celei sacerdotale, revoltele castelor militare egiptene impotriva faraonilor (vezi venirea la putere lui Horemheb), rastignirea lui Isus, Inchizitia ...si nu in ultimul rand domnia politica a mediocrilor lumii moderne (exemplul Romaniei este graitor cu ale sale partide de azi).

Nu trebuie sa ne miram ca aceeasi tendinta va lasa vreun loc neatins, inclusiv acest forum.  Si tendinta e din ce in ce mai pronuntata. Unde se va ajunge? Un lucru este cert: lumea nu a fost creeata de mediocri ...si nici pentru orgoliul lor nemasurat. Situatia actuala....este doar una temporara.

Forumul va functiona in continuare, dar nu intr-un fel armonios, ci pe sectiuni paralele si cu mult prea multe contre. 
Cu totii facem parte din aceasta lume, chiar daca in proportii diferite, si putem alege inca, cu cine, ce, cat si cum sa vorbim...pana cand una din parti va atinge masa critica si va determina schimbarea. :)
 
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Ganditorul din 10 Octombrie 2011, 17:29:13
Citat din: diluna_coa din  10 Octombrie 2011, 15:15:01
Adica un fel de cenzura: "eficienta, democratica, cu efecte imediate" "Noi forumistii"...adica o mana de useri care au timp sa citeasca, sa scrie si sa hotarasca (tiranic si despotic?   ) intr-o saptamana pe toate subiectele....  sa hotarasca pt. ceilalti "noi forumistii" sau neforumistii care cu placere citim forumul de ani de zile sau chiar pt cei care in treacat pica pe vreun subiect ce-i intereseaza?



Ai scos din context ce ti-a convenit si ai schimbat sensul propunerii. Iar asta duce la o ... disfunctionalitate mai mare.

1. Moderatorii sunt ca numar oricum mai putini decat cei care ar vota ...si automat ar apare acuzatia de "cenzura" pe partea lor de activitate. Nu conteaza ca userul bate campii pe subiecte care prin regulament si traditie sunt dezavuate - Stergem prin moderator un subiect si automat vor fi multi care sa strige  CENZURA pe Rufon Forum

2. Moderatorii mai mult ca sigur nu au posibilitatea sa citeasca in amanunt fiecare text. Si eu si tu si altii intra pe forum si citesc selectiv  ... impulsionati de timpul avut la dispozitie. De ce crezi ca sondajul de opinie (nu cenzura...) care arata cat de interesant este un subiect in viziunea userilor care sunt activi este un criteriu de selectie fals, despotic, arbitrar ?
Oricum ultimul cuvant il are moderatorul ... care face  sinteza voturilor.

3. Cel mai important mi se pare insa felul in care se poate distruge un forum - Se aduna 3 useri de la Manastirea Trei Craci Lungi, incep sa discute aprins pe zeci de topicuri despre  "credinta" - adica un prozelitism religios, asa cum se intampla acum cand orice subiect ai aborda tot la Biblie si Apocalipsa ajungi - se creeaza imaginea ca exista activitate pe forum - dar in realitate sunt  cam aceiasi care duc discutia de fiecare data spre "draci", "ingeri" "satane","pocainta" "dreapta credinta" etc etc.
Cine intra pe for, citeste, pleaca scarbit fara sa comenteze (decat daca e prea singur pe acasa si se plictiseste...) sau da doua vb in gluma ( gluma pe care "cuviosii" de la Manastirea Trei Craci Lungi n-o baga in seama si comenteaza "credincios" mai departe...).
Moderatorii au astfel vigilenta adormita de linistea si pasivitatea de pe forum si ...probabil in 1-3 ani aici se va discuta doar despre "Sfanta liturghie" a presfintitului Ierahie cel Potent si despre Soarele care se invarte in jurul Pamantului - ca in "Cartile Sfinte".
Ori eu am vrut sa pun in valoare prin vot si pe cei care doar intra, citesc, si pleaca scarbiti fara sa comenteze topicurile deschise de userii de la Manastire. Ceea ce mi se pare infinit mai democratic decat acapararea discutiei de catre 2-3 useri care gasesc in orice subiect o "cale spre mantuire"... si se chinuie sa-i atraga pe toti pe aceasta cale .
Dar, ca orice om care gandeste liber, sunt in asteptarea oricarei solutii mai bune ca asta... sau mai bune ca cea care ne desparte intre Noi si Voi etc etc.
Oricum, cum bine spunea cineva mai sus, cand se va atinge "masa critica" de nemultumiti... forumul va intra in criza si se vor face "reforme" . Exact asta am dorit sa evit - o coordonare concertata si intentionata spre masa critica (situatie care va cere decizia ferma, imediata si in pripa a userilor) eliminand din mers factorii de conflict si disconfort de pe forum, eliminand tendinta asta evidenta spre dogmatism a topicurilor "active".

P.S. Am uitat sa va spun de ce nu agreez acest dogmatism religios, aceste discutii fara cap si fara coada despre religie si subiectele religioase - Simplu - Cine are credinta ...si-o tine in suflet ca pe ceva pretios.
N-o afiseaza public expunand-o pe garduri pentru uzul tuturora, pentru orgoliul si fala personala. De obicei aceste lucruri le fac fariseii sau cei care au intentii ascunse.
Am zis.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: zana@M din 10 Octombrie 2011, 17:54:59
Va propun sa  citim ce a vrut sa spuna OCTAVIAN PALAER .Sper sa se termine aceste certuri inutile ,RUFOn-ul este un site  foarte serios si asa trebuie sa ramana.

Octavian Paler - Avem timp
08 Mai 2006

Avem timp pentru toate.
Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga,
sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou,
sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine,
avem timp sa citim si sa scriem,
sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris,
avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam,
avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.
Avem timp pentru ambitii si boli,
sa invinovatim destinul si amanuntele,
avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare,
avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile,
avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam,
avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem,
avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea,
avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem.
Avem timp pentru toate.
Nu e timp doar pentru putina tandrete.
Cand sa facem si asta - murim.
Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua !!
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul ... depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie
Altora s-ar putea sa nu le pase.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata
Ci PE CINE ai.
Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute
Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva.
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca
Ci cu ceea ce poti tu sa faci
Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor
Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva
Am invatat ca oricum ai taia
Orice lucru are doua fete
Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde
S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi
Am invatat ca poti continua inca mult timp
Dupa ce ai spus ca nu mai poti
Am invatat ca EROI  sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie
Indiferent de consecinte
Am invatat ca sunt oameni care te iubesc
Dar nu stiu s-o arate
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am dreptul sa fiu suparat
Dar nu am dreptul sa fiu si rau
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta
Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu
Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten
Oricum te va rani din cand in cand
Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta.
Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii
Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea
Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii
Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc
Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.
Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc
Si nu faptele sale
Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru
Si pot vedea ceva total diferit .............
.........
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 10 Octombrie 2011, 18:09:51
Citat din: zana@M din  10 Octombrie 2011, 17:54:59
Va propun sa  citim ce a vrut sa spuna OCTAVIAN PALAER .Sper sa se termine aceste certuri inutile ,RUFOn-ul este un site  foarte serios si asa trebuie sa ramana.

Octavian Paler - Avem timp
08 Mai 2006

Avem timp pentru toate......
Frumos, nimic de zis, zana@M, insufletitor de altfel, desigur, ca si ultimul clip postat de calator astral.....
...si, uite asa... ramane cum am stabilit :-(



Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: universis din 10 Octombrie 2011, 18:26:45
http://www.youtube.com/watch?v=C5CmMm_SRpM&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=C5CmMm_SRpM&feature=player_embedded#)!

:planet:
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 10 Octombrie 2011, 18:31:46

OK si asta... merge pe orice topic  :-(



Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: zana@M din 10 Octombrie 2011, 18:34:21
Citat din: horia2008 din  10 Octombrie 2011, 18:09:51
Frumos, nimic de zis, zana@M, insufletitor de altfel, desigur, ca si ultimul clip postat de calator astral.....
...si, uite asa... ramane cum am stabilit :-(


Nu vreau sa ramana ''cum am stabilit'' horia2008 ,hai sa mai citim putin ....
''Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua !!
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul ... depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie
Altora s-ar putea sa nu le pase.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi .....''

Cand cineva  scrie pe acest forum  precum 'calator astral'' trebuie ignorat , iar moderatorii sa  rezolve situatia.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 10 Octombrie 2011, 19:04:07
Citat din: zana@M din  10 Octombrie 2011, 18:34:21
Nu vreau sa ramana ''cum am stabilit'' horia2008 ,hai sa mai citim putin ....
......
Cand cineva  scrie pe acest forum  precum 'calator astral'' trebuie ignorat , iar moderatorii sa  rezolve situatia.

...deci "ramane cum am stabilit"; in felul asta ei isi vad de treaba, si lucrurile vor merge asa cum vor  :-(





Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Siberia din 10 Octombrie 2011, 19:14:57
N-avem Timp !
Octavian Paler are acuma tot timpul din univers... noi inca n-am ajuns acolo, deci N-avem Timp !
   Observ ca se trece la trendul global de agitatie, de aruncare a unor vorbe pline de un entuziasm care nu spune nimic, de separare a oamenilor. E vina noastra ? E vina Timpului ? Asa trebuie defapt sa fie in ordinea pecetluita a lucrurilor ce vor veni ?
   Nu stiu ce sa zic... stiu doar ca incep sa constat cu uimire cat de putini Oameni sunt pe planeta asta...De ce e atat de greu sa fii Om ? De ce e atat de greu sa ne dam seama ca toti suntem Oameni si sa ne comportam ca atare ? De ce e atat de greu sa ne respectam reciproc ?
   Cand o sa invatam ca Unul exista doar prin existenta a Toti si Toate si ca Unul nu poate exista singur ? Cand o sa invatam ce inseamna toleranta ? Cand o sa invatam sa nu mai fim prefacuti ? Cand o sa invatam sa colaboram ?
Cand o sa intelegem ca n-avem timp daca nu ne trezim acum ?

   Cineva imi reprosa mai demult ca nu dau dovada de compasiune vis-a-vis de oameni cand analizez anumite situatii. Sunt Om si eu pana la urma: cata rabdare si cata compasiune sa mai am cand vad ca oricate alte sanse ar avea unii dintre noi, nu vor sub nici un chip sa le valorifice ? Cata rabdare sa ai cand vezi ca un semen de-al tau te considera inuman, lighioana, limitat sau programat ? Si pentru ce ? De cate ori trebuie sa mai dau dovada de compasiune ? de cate ori vom relua aceleasi discutii pentru ca mai apoi unii sa arunce niste videoclipuri care ne infatiseaza niste Oameni Adevarati, altii arunca niste videoclipuri cu trei cantari suave care nu-si au locul, altii mai arunca doua versuri si trei pamflete si uite-asa, o luam de la inceput.
Un cerc vicios, pe care-l pot caracteriza si eu in versuri pline de amuzament: Ursul latra, cainii merge, noi cu drag culegem perje !
Si totusi... Om fiind, de fiecare data mai arunc un ochi pe-aici sperand ca poate, poate, invatam sa fim Oameni !

De cand nu s-a mai discutat ceva interesant pe acest forum ? De cand nu s-a mai discutat despre OZN-uri, conspiratii, evenimente astronomice, lucruri ascunse de NASA, lucruri descoperite acum 30 de ani si date publicitatii in saptamana trecuta ?
De ceva vreme singurele discutii se invart mereu si mereu intre frustrarile unora sau altora, intre deceptiile unora sau altora si tot asa... mai scapa cateva stiri din Click sau Realitatea, nu mai avem timp sa traducem texte din alte limbi, nu mai avem chef sa gandim, nu mai stim sa analizam fiindca ne inglodam in aceleasi discutii.
Asta vrem sa ajunga acest forum ? O bula de discutii nesfarsite fara nici un rezultat ?

Pentru ce ne mai invartim pe aici ? Sa ne mai dam inca o sansa pe care s-o calcam in picioare ?

Nu mai e Timp...
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: StarDust din 10 Octombrie 2011, 20:34:01
Citat din: universis din  10 Octombrie 2011, 18:26:45
http://www.youtube.com/watch?v=C5CmMm_SRpM&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=C5CmMm_SRpM&feature=player_embedded#)!

:planet:

Universis, vezi punctul 1.5 din regulament (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,629.msg8867.html#msg8867).. Postari de acest gen ai pe mai multe topicuri de pe forum.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: calator astral din 10 Octombrie 2011, 20:56:39
Citat din: zana@M din  10 Octombrie 2011, 18:34:21

Nu vreau sa ramana ''cum am stabilit'' horia2008 ,hai sa mai citim putin ....
''Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua !!
Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca
Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita.
Restul ... depinde de ceilalti.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie
Altora s-ar putea sa nu le pase.
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere
Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi .....''

Cand cineva  scrie pe acest forum  precum 'calator astral'' trebuie ignorat , iar moderatorii sa  rezolve situatia.


:wink:

Foarte serios...: mai ai in stoc?

(l-ai dezamagit pe horia2008, care cit pe ce sa reuseasca sa impuna asocierea subliminala calator astral - zana@m...vezi cum esti,strici planurile unora cu dezinvoltura asta exuberanta).
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 10 Octombrie 2011, 21:17:31
Citat din: calator astral din  10 Octombrie 2011, 20:56:39...sa impuna asocierea subliminala ....
asta-i specialitatea ta mai paranoia; vezi in alta parte, poate ai loc rezervat si te-asteapta.... :?


Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: zana@M din 10 Octombrie 2011, 21:43:19
Citat din: horia2008 din  10 Octombrie 2011, 19:04:07
...deci "ramane cum am stabilit"; in felul asta ei isi vad de treaba, si lucrurile vor merge asa cum vor  :-(

......nuuuuuuuuuuuu ,lucrurile merg asa  pentru ca......asa vreti voi ....nu credeti ca ajunge atate polemici.... :-o.Reveniti-va  si incepeti sa postati ceva serios . :rocket: :star: :martiansad: :ufo: :crescentmoon: :fullmoon: :planet: :moon: :-)
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: SLEAH19 din 10 Octombrie 2011, 21:47:02
   Mai e timp?...... hai să mai arunc 2 versuri,

    Şi dacă ramuri bat în geam ,
                        ...... tăiaţi copacii.


    Siberia dragă , nu mai face caz de pamflete , sunt în coş şi vor pieri în cenuşa uitării spre deosebire de inepţiile unora dintre lăikuitorii tăi care vor dăinui veşnic pe forum.

   O luptă-i viaţa , deci te luptă , nu poţi renunţa aşa la primul val de perjari, care îţi dărâmă castelul de idei, unii dintre noi ne desprindem mai greu de această lume , avem nevoie de mai multe dovezi deşi dovezile sunt ultimul lucru de care avem nevoie.

   Ia exemplu de la mr,  un OM extraordinar cu nişte intervenţii profunde pe acest forum . Frustratul din mine a primit peste bot de la el de-a lungul vremii , nişte răspunsuri directe sau indirecte atât de fin argumentate care mi-au răscolit orgoliul până l-au făcut praf şi acum aştept ca un fan , orice postare a lui. Aceasta-i calea.

    În ce priveşte fabula , dacă încă nu te-ai prins , eu eram boul.
       
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Siberia din 10 Octombrie 2011, 22:13:27
Si iaca asa, dragule, ai pierdut ideea principala din cauza orgoliului...
"Cum va place !"
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: zana@M din 10 Octombrie 2011, 22:27:03
Citat din: Siberia din  10 Octombrie 2011, 19:14:57
N-avem Timp !
Octavian Paler are acuma tot timpul din univers... noi inca n-am ajuns acolo, deci N-avem Timp !
   Observ ca se trece la trendul global de agitatie, de aruncare a unor vorbe pline de un entuziasm care nu spune nimic, de separare a oamenilor. E vina noastra ? E vina Timpului ? Asa trebuie defapt sa fie in ordinea pecetluita a lucrurilor ce vor veni ?
   Nu stiu ce sa zic... stiu doar ca incep sa constat cu uimire cat de putini Oameni sunt pe planeta asta...De ce e atat de greu sa fii Om ? De ce e atat de greu sa ne dam seama ca toti suntem Oameni si sa ne comportam ca atare ? De ce e atat de greu sa ne respectam reciproc ?
   Cand o sa invatam ca Unul exista doar prin existenta a Toti si Toate si ca Unul nu poate exista singur ? Cand o sa invatam ce inseamna toleranta ? Cand o sa invatam sa nu mai fim prefacuti ? Cand o sa invatam sa colaboram ?
Cand o sa intelegem ca n-avem timp daca nu ne trezim acum ?

   Cineva imi reprosa mai demult ca nu dau dovada de compasiune vis-a-vis de oameni cand analizez anumite situatii. Sunt Om si eu pana la urma: cata rabdare si cata compasiune sa mai am cand vad ca oricate alte sanse ar avea unii dintre noi, nu vor sub nici un chip sa le valorifice ? Cata rabdare sa ai cand vezi ca un semen de-al tau te considera inuman, lighioana, limitat sau programat ? Si pentru ce ? De cate ori trebuie sa mai dau dovada de compasiune ? de cate ori vom relua aceleasi discutii pentru ca mai apoi unii sa arunce niste videoclipuri care ne infatiseaza niste Oameni Adevarati, altii arunca niste videoclipuri cu trei cantari suave care nu-si au locul, altii mai arunca doua versuri si trei pamflete si uite-asa, o luam de la inceput.
Un cerc vicios, pe care-l pot caracteriza si eu in versuri pline de amuzament: Ursul latra, cainii merge, noi cu drag culegem perje !
Si totusi... Om fiind, de fiecare data mai arunc un ochi pe-aici sperand ca poate, poate, invatam sa fim Oameni !

De cand nu s-a mai discutat ceva interesant pe acest forum ? De cand nu s-a mai discutat despre OZN-uri, conspiratii, evenimente astronomice, lucruri ascunse de NASA, lucruri descoperite acum 30 de ani si date publicitatii in saptamana trecuta ?
De ceva vreme singurele discutii se invart mereu si mereu intre frustrarile unora sau altora, intre deceptiile unora sau altora si tot asa... mai scapa cateva stiri din Click sau Realitatea, nu mai avem timp sa traducem texte din alte limbi, nu mai avem chef sa gandim, nu mai stim sa analizam fiindca ne inglodam in aceleasi discutii.
Asta vrem sa ajunga acest forum ? O bula de discutii nesfarsite fara nici un rezultat ?

Pentru ce ne mai invartim pe aici ? Sa ne mai dam inca o sansa pe care s-o calcam in picioare ?

Nu mai e Timp...




Baaaaaaaaaa ,TIMP este ,dar nu stiti sa-l folositi ......de cateva zile umpleti pagini intregi de ce a zis calator astral  .Nu-l cunoasteti  fratilor..... :?coborati cu picioarele pe Pamant si lasati-l sa scrie si sa ''calatoareasca ''  unde-o vrea. :-D
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Ganditorul din 10 Octombrie 2011, 22:43:11
TIMPUL de discutii sterile s-a cam terminat. Gurile rele spun ca in maxim 3 saptamani se cam termina totul...
http://www.ziare.com/economie/fmi/consilier-fmi-in-2-3-saptamani-economia-europei-s-ar-putea-prabusi-1125796 (http://www.ziare.com/economie/fmi/consilier-fmi-in-2-3-saptamani-economia-europei-s-ar-putea-prabusi-1125796)
Ar vrea ei ... dar n-o sa le iasa jocul.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: mr din 10 Octombrie 2011, 22:44:55
SLEAH19, propune noul nivel!
.... ca pana acum nu am inteles mare lucru din ce vrei tu pe forumul asta!
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Tayka din 10 Octombrie 2011, 22:54:16
În urmă cu ceva ani,cineva a încercat pe forum să-i caracterizeze pe useri;iată clasificarea;
...,,La o prima privire, eu as defini cateva categorii de oameni in legatura cu atitudinea fata de fenomenul OZN. Lista e deschisa comentariilor si adaugirilor.''

Credinciosi:
Au un sistem inflexibil de idei, ridicate la rang de credinta.
Nu cauta investigarea unui fenomen, ci reasigurari ca de fapt cred in ceea ce trebuie. Similar cu "dovezile de iubire" pentru cuplurile tinere si instabile. Sar in sus cand li se cer dovezi stiintifice. In definitiv, pe buna dreptate. Ce crestin ar scoate un magnetometru daca ar fi martorul unei aparitii a unui sfant. Sa nu fiu inteles gresit. Respect credintele, dar nu cred ca ele trebuie sa fie amestecate cu cercetarea stiintifica. Personal, mi-ar sari mustarul daca cineva ar incerca sa-mi dovedeasca ca Hristos nu a existat istoric.
Orice explicatie alternativa e tratata ca "sminteala" (in sensul in care il folosesc preotii si calugarii).

Conspirationisti :
Versiunea laica a celor de mai sus. Au niste idei preformante, pe care nici o dovada nu le poate clatina. Intotdeauna folosesc numerele si probabilitatile in favoarea lor. De exemplu, ti se spune ca mii de oameni cred ca asupra lui Kenedy au tras mai multi asasini. Perfect adevarat, numai ca omit sa spuna ca milioane cred opusul.

Interesati :
Fara idei preconcepute, pur si simplu interesati de fenomenul in sine si de gasirea unei explicatii. Este ceea ce sper ca e scopul RUFON.

Debunkeri profesionisti :
Orice observatie e imediat catalogata ca fiind ori sarlatanie ori are o explicatie triviala (gen "swamp gas").
Cer criterii stiintifice care nu au aplicare pentru anumite clase de fenomene cum ar fi repetabilitate si
reproductibilitate pentru un fenoment care este eminamente tranzient. Nimeni nu cere sa fie reprodus si repetat un gamma-ray burst, dar nici "dovezi" precum "crede-ma pe cuvant, ca stiu ce spun" nu merg.

Creduli :
Cred orice, nu conteaza cat de aiuristic sau improbabil este. Victime ale sistemului de educatie care nu le-a creat simtul critic necesar. Pe cei mai in varsta ii recunosti intrebandu-i daca au depus bani la Caritas. :-)

Sarlatani :
In cautare de atentie si castiguri materiale fabrica orice, sustin orice.

Vanatori/Amatori de senzational :
Privesc fenomenul numai ca pe o sursa de distractie (entertainment).

Şi cum clasorul este deschis voi adăuga şi eu ;

Luptători : Nu renunţă la dialog,discută orice şi cu oricine.

Încrezuţi : Nu discută decât cu cei din ,,vechea gardă'' chiar dacă aceasta se dovedeşte uneori a fi ,,gard(ă) veche'' :-D

Găşcari : fricoşii care aplică doar formula ,,unde-i unu nu-i putere''..

Înţelepţii ; Pe faţă sânt evitaţi,chiar huliţi,dar sânt căutaţi şi citiţi cu înfrigurare,şi asta pentru că majoritatea ar dorii să devină pe ascuns şi cât mai rapid...înţelepţi. :wink:

  Lista rămâne deschisă-Atenţie mare însă!! căci ea poate oglindii prin formularea mesajului capacitatea intelectuală şi spirituală a..mesagerului  8-)



Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: SLEAH19 din 10 Octombrie 2011, 22:58:35
Citat din: mr din  10 Octombrie 2011, 22:44:55

.... ca pana acum nu am inteles mare lucru din ce vrei tu pe forumul asta!


Caut ...  recuperez ....

                      n-am ideie.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: mr din 10 Octombrie 2011, 23:12:21
Citat din: SLEAH19 din  10 Octombrie 2011, 22:58:35
Caut ...  recuperez ....

                      n-am ideie.

Laudabil!
Poti sa continui ... dar mai in liniste!
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 10 Octombrie 2011, 23:16:55
Citat din: SLEAH19 din  10 Octombrie 2011, 21:47:02.....

    Siberia dragă , nu mai face caz de pamflete , sunt în coş şi vor pieri în cenuşa uitării spre deosebire de inepţiile unora dintre lăikuitorii tăi care vor dăinui veşnic pe forum.
.......

....fiecare cu lăikuitorii lui :lol: :lol: :evil:




Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: abyss din 10 Octombrie 2011, 23:23:24
Citat din: diluna_coa din  10 Octombrie 2011, 15:15:01
Cum adica, nici macar referiri? nici trimiteri? Nici pro nici contra?
Imi pare rau ca ma repet, dar tot ce propuneti se numeste CENZURA - cenzurarea unor concepte in functie de parerile/credintele/ideile unui grup, in defavoarea parerilor/credintelor/ideilor altui grup.
Personal consider ca termenii folositi de voi: "referirile si trimiterile la religii sau alte sisteme de credinte" sunt mult prea ampli si cuprinzatori pt a nu crea confuzii la eventuala banare/cenzurare, si cred sincer ca excluderea conceptelor pe care le includ acesti termeni poate dauna si saraci aproape majoritatea subiectelor discutate aici.
Da, chiar asa, fara referiri, trimiteri etc (era doar o propunere fara rea intentie). Aici pe acest forum se dezbat anumite aspecte, mai delicate sa le zicem. Problema miilor de ani, daca ea exista in sanul religiilor de s-a ajuns pana la razboaie si orori este in viziunea mea in legatura cu, cadrul si nicidecum in ceea ce priveste continutul sau mai bine zis esenta mesajului. Prin natura meseriei mele am lucrat si inca mai lucrez in zona spatiului religios cu o vechime deja de 20 de ani. Lucrand cu lucruri sfinte pentru unii, s-ar putea spune ca ar trebui sa fiu asemeni unui sacerdot. Insa dupa ce am citit si Coranul ori Vedele si multe alte texte interesante ce tin de filozofiile ezoterice am sfarsit prin a deveni un om al cunoasterii, un om liber. Sunt departe de a fi perfect si tocmai acest aspect mi-a confirmat in final faptul ca asa trebuiau sa decurga lucrurile, fiecare fiind o rotita in acest vast angrenaj. In fine, ce vreau sa-ti spun e faptul ca modul in care omul cauta sacrul este ceva ce tine de suflet si de aspectele intime si fragile ale fiintei umane si poate tocmai de aceea este atat de feroce uneori aparat. Dar, credinta fiecaruia si anumite aspecte ce tin de fenomele sufletesti e bine sa ramana acolo, in tacere, in minte si in inima si sa lasi precum spunea un coleg sa vorbeasca doar faptele. Pentru ca adevarata problema in viziunea mea e doar timpul. De cat timp mai avem nevoie oare sa lasam deoparte lucrurile ce ne dezbina si sa putem discuta limpede anumite subiecte? Daca Dumnezeu e totul, de ce mai avem nevoie inca de ritualuri si performerii acestora, uneltele si perdelele de fum , vorbele lor si cantecelele mult indragite? E o problema de timp pana vom intelege.

Nu promovez cenzura insa nu poti purta o discutie si sa beneficiezi de al ei uzufruct daca de fiecare data cineva o intrerupe intr-un mod in care poate iti lezeaza latura ta intima. Nu mai exista nici o ascensiune armonica a ideilor ci doar un haos ciclic si imprevizibil provocat de unul sau altul... Asa dupa cum spunea cineva ca adierea provocata de un fluture prin concursul evenimentelor declanseaza mai tarziu un uragan undeva candva pe glob.

Deci, e posibil sa putem evita lucrurile care ne imping in haos?

Putem sa ne respectam unii pe altii mai ales ca nu ne cunoastem prea bine si nici macar nu cunoastem ce meserii practicam? - desi in acest spatiu virtual suntem asemeni lui SH, putem incerca sa nu mai facem glume deplasate intre noi?

Putem discuta linistiti si fara patima despre altele decat cele fredonate in ultimii 10000 de ani? Ma intreb care ar fi acele subiecte... ce drum putem alege catre viitor?  Suntem atat de fragili pe lumea asta si totusi nu intelegem ca mai mult sau mai putin santem cu totii identici dar parem diferiti deoarece traim iluzia unor conjuncturi diferite.

Eu nu am nimic de spus despre religie, credinte etc. deoarece Dumnezeu exista si totul e Dumnezeu. Pentru mine e suficient si nu dau in cap nimanui.

Putem vorbi despre Extraterestri? Putem povesti linistiti fenomene reale prin care unii dintre noi am trecut? Putem sa nu mai pomenim de religii si sa ne facem rau unii altora?






PS - Chiar ca acum nu mai am nimic de zis. Ma duc sa ascult, sa vad, sa simt, sa traiesc intr-un cuvant ...Viata
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: calator astral din 10 Octombrie 2011, 23:33:43
Bisse stai o secunda ca Vietzushka aia banala poa sa mai astepte...eu zic ca te duci si tragi la aghioase,ca de obicei.Vin spre tine apropos de fraza ta cu necesitatea impartasirii "experientelor personale",te-am mai intrebat deja dar nu raspunzi...de mai multe ori ai afirmat te citez "cine nu a simtit Teama cuprinzindu-i fiecare participa a corpului nu poate intelege aceste entitati" ,poti raspunde in sfarsit aici acum,dup-aia te duci sa te-ntinzi in "viata" la caldurica sub plapuma....multam daca te ostenesti sa dezvolti.

Citat din: zana@M din  10 Octombrie 2011, 22:27:03

Baaaaaaaaaa ,TIMP este ,dar nu stiti sa-l folositi ......de cateva zile umpleti pagini intregi de ce a zis calator astral  .Nu-l cunoasteti  fratilor..... :?coborati cu picioarele pe Pamant si lasati-l sa scrie si sa ''calatoareasca ''  unde-o vrea. :-D

foarte buna observatie zanico mica, esti o nazdravanca, pe legea mea...le spui in fata adevaru,asta nu le place, imi asculta pina si respiratia gata sa ridice doua degete "toarashu, calatoru a inspirat mai lung cu o fractiune de secunda la a shpeamie respiratie,asa nu se mai poate, unde va ajunge forumu in ritmu asta?!"...

Vezi totusi nu sari calu zano@m...nu ne tragem de sirete, arata-mi tu o singura postare de-a mea care te-a deranjat.
:|
eu oricum nu citesc debilitatile tale puerile.
Pentru mine chiar nu existi,poate doar ca subiect cu multiple patologii.

Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: SLEAH19 din 11 Octombrie 2011, 00:01:46
Citat din: mr din  10 Octombrie 2011, 16:22:03
Daca eram cu totii doar niste androizi guvernati de o gandire bazata doar pe o logica rationala corespunzatoare, cred ca ar fi fost foarte usor sa ne intelegem. Dar nu suntem!

......... lumea nu a fost creeata de mediocri ...si nici pentru orgoliul lor nemasurat.


Citat din: mr din  10 Octombrie 2011, 23:12:21

Laudabil!
Poti sa continui ... dar mai in liniste!

Pot?   Mulţumesc !

Dar ramâi unde eşti , nu mai aluneca în terenul mediocrilor.   
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 11 Octombrie 2011, 00:23:25

ce s-a intamplat cu poza postata de @biss?


Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Nox din 11 Octombrie 2011, 00:34:53
Citat din: horia2008 din  11 Octombrie 2011, 00:23:25
ce s-a intamplat cu poza postata de @biss?

Am şters-o eu, la cerere!
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: calator astral din 11 Octombrie 2011, 00:52:19
Citat din: Nox din  11 Octombrie 2011, 00:34:53
Am şters-o eu, la cerere!

Ce poza, unde e, de cind "stergi la cerere", nox??!
Iti reamintesc cererea mea de a sterge mesajul despre reptilianca, ti-am tot cerut sa il stergi si pe forum si pe privat dar nu ai facut-o, m-ai lasat descoperit in fata unui grav pericol, expus de userul a--x intr-un mesaj privat prin care m-a atentionat asupra mortii suspecte a lui shadowman, o parte a acestei corespondente private a expus-o pe forum, dar nu a precizat punctul de plecare al dialogului care era chiar atentionarea sa. Se pare ca intilnirea lui shadowman cu o reptila i-a fost fatala, il invit pe userul respectiv sa confirme spusele mele.
Asta deci nu e deloc corect nox, ori e un Regulament care se aplica tuturor,ori faci cum vrea muschii tai, un triaj selectiv al actiunilor pe ochi frumosi sau mai stiu eu ce...
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Nox din 11 Octombrie 2011, 01:06:23
Am șters mesajul pentru că nu afecta cursivitatea discuției.

Trebuie să recunosc că nu ai ochi frumoși...
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: calator astral din 11 Octombrie 2011, 01:26:03
Citat din: Nox din  11 Octombrie 2011, 01:06:23
Am șters mesajul pentru că nu afecta cursivitatea discuției.

Trebuie să recunosc că nu ai ochi frumoși...

da...?...
pacat, nici nu i-ai vazut. Pupila verde, iris caprui, inconjurat de violet.
Asta a arma mea secreta, privirea de tip laser care scaneaza instantaneu Umanul in cautarea modificarilor morfologice produse de parazit.

Bine. Daca atita explicatie ai catadicsit...ce mai pot spune?!...
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 11 Octombrie 2011, 09:01:09
Citat din: calator astral din  11 Octombrie 2011, 01:26:03
da...?...
pacat, nici nu i-ai vazut. Pupila verde, iris caprui, inconjurat de violet.
Asta a arma mea secreta, privirea de tip laser care scaneaza instantaneu Umanul in cautarea modificarilor morfologice produse de parazit.

Bine. Daca atita explicatie ai catadicsit...ce mai pot spune?!...

bine ma vandame, si-ai ramas cu uochii tai frumoshi ...in soare :star: :lol: :lol:
da' halatu'? cat e dom'le halatu'? :lol: :lol: :lol:





Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: Aliosa din 11 Octombrie 2011, 10:23:06
Un alt topic devenit balci :)
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: angellla29 din 11 Octombrie 2011, 10:26:57
Citat din: Aliosa din  11 Octombrie 2011, 10:23:06
Un alt topic devenit balci :)

Exact...Hey, oameni buni....stiti ce facem noi acum?! Tara arde si "babele" se piaptana...Sincer acum, avem alte probleme de discutat....nu pierdere de timp :-D
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 11 Octombrie 2011, 10:37:23
Citat din: Aliosa din  11 Octombrie 2011, 10:23:06
Un alt topic devenit balci :)
Intru totul de acord colega!
hai sa vedem cine a postat on topic si cine off topic, la oha, sau la balci, ca sa stim cum stam si despre ce vorbim (evident mi-am asumat ca si postarile mele de riposta sa fie categorisite tot la balci, nu ma exclud de aici) :-( ,  si daca putem face ceva in mod real in sensul propus de colegul fiulploii cu acest topic arestat de altii si facut balci



Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: horia2008 din 11 Octombrie 2011, 12:58:56
citat din ryn, cred ca on topic
CitatRaspuns: discutii despre forum
« Răspuns #12 : 26 Martie 2010, 02:09:33 »

Ma bag si eu in discutie, poate nu pe post de musca, ci doar pentru ca s-a pus mult suflet in acest forum. Si nu de mine. De catre  voi. Uneori intr-o casa e bine sa pui niste reguli. Nu restrictive. Si daca va aduceti aminte forma acestui forum a fost initial destul de libertina si stiti ce am patit... Apoi s-au facut modificari radicale. Dar nu din cauza calitatii informatiilor circulante, ci din cauza caracterului persoanelor care postau. Au fost membri care aveau capacitatea de a selectiona informatia si de a o procesa realmente calitativ dar aveau un caracter infect. Au venit, au plecat, au revenit, au schimbat adresa de mail, datele si din cand in cand mai posteaza. Cu totii am fost in situatia asta. Daca ei aleg sa stea sau sa ramana e decizia lor, de educat e mai greu. Nimeni nu are de gand sa schimbe convingerile altei persoane! Eu, personal, nu am facut decat sa ma pun in pozitia politistului rau, desi in sufletul meu sunt constient de valoarea postarii. Dar nu se prea tine cont de restul membrilor ca sa nu spun de vizitatorii anonimi. Printre ei cu siguranta sunt si persoane care cunosc mult mai multe decat noi toti. Sunt sigur. Probabil ca atunci cand au chef sa rada se gandesc:"mai ce sa fac in seara asta? Sa ma uit la Nea Marin sau sa pun un clip cu Bean? Lasa mai bine rad un pic pe Rufon". In ultima vreme am cam permis postari nepotrivite. Cand sesizezi din prima ca tipul o sa iti faca necazuri e bine sa il atentionezi mai din vreme. Eu unul aici am gresit. O anumita ierarhizare nu e rea si cand spun asta ma gandesc la nivele de acces. Dar, deja e prea mult pentru un forum. Sa limitezi accesul tuturor iar nu e prea bine. Chiar nu da bine. Sa faci accesul preferential parca nu ar mai fi forum. Sa cureti forumul e o munca titanica si cine isi asuma responsabilitatea de atotstiutor. Sa desemnezi un moderator expert intr-un anumit domeniu sa se ocupe doar de o sectiune ar fi o solutie, poate. Sa il dam pe mana lui CalatorAstral ar fi cea mai potrivita solutie. O sa vedeti ca o astfel de inteligenta are sa faca ordine in doi timpi si trei miscari. Fara sa tina cont de membri, de audienta, de informatie ,de educatie, de formare de curente, etc. Glumesc, desigur. Poate o restrictionare la postarile scurte ar fi inceputul. Minim 5 randuri sau 100 de caractere etc. Dar ce te faci cu cei care posteaza cu tona? Aveam o colega care la olimpiada venea cu topul de A4 si daca il termina si nu mai avea pe ce sa scrie incepea sa planga. Dar macar fata asta scria pe bune! Adica de valoare! Nici postarile ultime nu sunt de lepadat daca dai la o parte crosetarile generate de instabilitati psihice, dogmatism sau efectul prafului de... creta... Daca am rade toate posturile aiurea sau considerate aiurea din primele secunde parca ar mai merge. Si undeva o suspendare de la postare pe un termen definit strict. Control sa nu isi mai faca alt cont si cu asta basta!
Pe de alta parte, va rog frumos sa luati aminte. Mai toate persoanele care au generat probleme au venit cu o poveste gen: am fost rapit de pe planeta X si adus cu japca pe Pamant, nu e vina mea, au ma doare burta, de ce mama m-ai trezit aici printre atatia prosti care nu inteleg ce le spun, desi urlu cu toate degetele, ba am invatat sa tastez si cu picioarele... sau: sunt urmarit de trei servicii secrete pentru ca am vazut ceva cool, nu pot sa spun ca ma omoara astia, eram in misiune in Uagadugu, mercenar desigur, abea evadasem si acum stau in Franta ca alta tara unde pot sa ma ascund nu am gasit, fac francezii niste ascunzatori, brici nu alta, bai sunteti niste prosti, ca mine altu nu-i, (pe unul d-asta care voia sa fuga din tara pentru ca era urmarit de un roi de albine albastre l-am dus cu forta pana la sarbi si i-am zis Hai, fugi! uite libertatea, uite-ti salvarea pe care o doreai... Sari ma dincolo! Ce credeti ca a trecut? Aiurea - sta si acum bine merci tot in capitala) sau: vorba (celor de la Vacanta Mare) eu unul cand imi trec piciorul drept pe sub axila stanga si apoi il rasucesc de trei patru ori pe dupa gat si il trec din nou printre picioare ca pana la urma sa reusesc sa imi leg sireturile la pantofi cu limba, ca asta e shpilu, dar musai sa dorm profund cu capul in jos agatat de lustra, vad in culori si tridimensional cam treizeci de ufo pe secunda. De extraterestrii nici nu mai vorbesc am debaraua plina, aia rosii intr-o cutie de pantofi, cei gri bombon pe raftul cu chiloti, iar restul la gramada ca nu e loc prea mult, ba de la o vreme au inceput sa se incuscreasca saracii... si asa mai departe. {NU AM NIMIC CU PERSOANELE CARE AU TRAIT EXPERIENTE GEN RAPIRE, NU AM NIMIC CU FOSTELE, ACTUALELE SAU VIITOARELE CADRE MILITARE ACTIVE IN ZONE FIERBINTI, NU AM NIMIC CU PRACTICANTII DE SPORT YOGA SAU CU ADEPTII ORICAROR RELIGII DIN LUMEA ASTA! Dar prea sunt trase la sapirograf povestile lor! Mai schimbati oameni buni instructajul ca ne-am plictisit si generati aceeasi serie de rebuturi... Asta e pentru stim noi cine! Si inca un lucru, ca deja sunt spume, mai orientati-va produsele si spre alte forumuri } Eu unul multa vreme nu am mai citit nimic pe forum doar ca sa nu imi pierd si bruma de inteligenta ramasa... la inceput ma chinuiam sa inteleg, cautam prin carti, calculam traiectorii, faceam analize, scotoceam pe net, verificam prin relatii - mare prostie am facut! Acum, vorba lui lylyt ice, aplic regula bunului simt. Merge? Atunci citesc, nu merge, renunt. Nu fac bine poate pentru ca pierd "informatii nepretuite". Dar daca s-a ajuns la un astfel de nivel  - suburban si semidoct - atunci va spun ca oricare ar fi decizia luata votez schimbarea!

LIKE!

Dar am vaga impresie ca s-a decis, pe principiul ca forumul e viu expus pe aici, adoptarea unui nou nivel de la sine, prin autoreglare....

So be it!
Multumesc si sa auzim de bine!




Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: lylyt_ice din 12 Octombrie 2011, 00:10:15
 :lol: :lol: :lol:...A fugit ca dracu de TAMAIE!!! SI stiti de ce(?) Fiinca isi roade ghearele si cauta alt motiv de discutie :-D. Nu mai raspundeti la provocari, ignorati orice interventie...iar la mesaje provocatoare, intervin moderatorii. Nu luati in seama provocari ""subliminale"" prin poze, avatar, sau lingusiri prin filmulete care ating coardele fine ale inimii...!!! Oricum avem de-a face cu un incepator prost "initiat"... :-D :-D :-D
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: calator astral din 12 Octombrie 2011, 00:46:14
Nu judeca daca nu vrei sa fii judecata.
Titlu: Re: Un nou nivel - propunere
Scris de: lylyt_ice din 12 Octombrie 2011, 01:04:43
 :-D :-D :-D...De cine ? Fii cuminte ca iar intrii in panica!!! Sau ai uitat?? Nici o problema...VREI(?)...Un ;  :rainbow:Bitte ein biss? Sa nu mai pomenesti in viata ta numele colegului nostru plecat dintre noi!!! Si din acest moment..ori stai cuminte ori DISPARI!!!