Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: Xanadron din 25 Iunie 2012, 17:54:12

Titlu: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 25 Iunie 2012, 17:54:12
Ca tot e mai toata lumea-n vacantza si are poate mai mult timp de aiurat :-D pe RUFOn (eu am sigur, avind un picior in ghips - clar, arhontii-s de vina :lol:), m-am gindit ca merita deschis un topic separat pe tema filmuletului aparut acum 11 ani deja si cunoscut sub numele de "Alien Interogation Video". :-)

E un clip poate chiar mai cunoscut decit ala mai recent cu "Skinny Bob", dar la fel de controversat prin prisma vesnicei intrebari: FALS SAU ADEVARAT?
Aici o sa ascultati diverse opinii (si pro, si contra) emise de experti in machiaj/efecte speciale, dar si UFOlogi cunoscuti ca Bob Dean.

http://www.youtube.com/watch?v=n6avkd1Tm1I&feature=player_embedded# (http://www.youtube.com/watch?v=n6avkd1Tm1I&feature=player_embedded#)!

Nu doar opinii privitoare la veridicitatea clipului ce reprezinta zice-se interviul luat fara mila unui "mic gri" aparent bolnav in DNI Dept. of Naval Intelligence Level 27 mi s-ar parea interesante, ci si reluarea unor discutii asupra misterioaselor (inca) origini, dar si scopuri ale prezentzei prin ograda noastra (sau A LOR poate?) a asa-zisilor "Small Greys" = "Mici Gri". :moon: :-(
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: abyss din 25 Iunie 2012, 21:12:22
In sfarsit un subiect mai apropiat de gusturile mele. Multzam!
Cat despre chicior... poate ielele or fi de vina. Serios... sau entitatea energetico-mecanica multidimensionala din Mtii Buzaului. Cu ani in urma era sa ne curete pe toti din grup. O data ce ti-a mirosit matricea temporala incepi sa dai in sefeuri :)
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: fiulploii din 25 Iunie 2012, 22:06:31
Citat din: @biss din  25 Iunie 2012, 21:12:22
...entitatea energetico-mecanica multidimensionala din Mtii Buzaului. Cu ani in urma era sa ne curete pe toti din grup. ..
Ai putea dezvolta putin subiectul ?  :-D Ar fi interesant un portret robot, nu?
Citat din: Xanadron din  25 Iunie 2012, 17:54:12
..reluarea unor discutii asupra misterioaselor (inca) origini, dar si scopuri ale prezentzei prin ograda noastra (sau A LOR poate?) a asa-zisilor "Small Greys" = "Mici Gri". :moon: :-(
Cand au aparut primele relatari despre micii omuleti gri derivati din micii omuleti verzi - apropo, oare de ce au fost initial verzi si apoi gri? o fi din considerente de diplomatie galactica? Putem oare deduce ca uncle Sam    are relatii cu niste verzisori  :evil: si nu e neaparat nevoie sa fie o rasa de reptilieni solari pentru ca , prin secolul 19 - parca , a existat o consemnare despre 2 copii de culoare verde , gasiti pe camp - colega Xanadron , ma poti ajuta cu detalii, pls ?
  Daca sunt numiti micii gri inseamna ca exista si marii gri ? Rasa aceea de aliens intalnita prin baza Dolce sau Area 51 de aveau niste ochelari plutitori la o anumita distanta in fatza ochilor ? - dupa spusele unora , parca doi la numar , evident ca nu mai stiu numele respectivilor  :-D , scuzele de rigoare .
  Daca luam de bun faptul ca prin filmele si serialele SF se arunca pe piata niste informatii reale , cum se impaca Thor Asgardul din Stargate cu povestile despre omuletii gri care zic ca sunt subordonati unei rase albe, inalte si blonde - Jawohl-Yes, Sir .
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fa/Thorstargate.jpg)
  Si apropo, in multe filme si seriale apar nume sau personaje din mitologia nordica si ma intreb ce anume este incifrat in ea.
  Daca ne luam dupa film , eu zic ca sunt sanse sa fie o productie artistica pentru a raspandi o imagine falsa asupra realitatii fenomenului .
  Parerea mea.. deocamdata.

P.S. Filmul poate prezenta si interogatoriul unui biorobot sovietic. :-D
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: abyss din 26 Iunie 2012, 12:42:45
In opinia mea ceea ce s-a filmat e o papusa si nu am nici cel mai mic dubiu. Deci pentru mine nu e clona si nici nu e vie.
Ca au muscat majoritatea momeala... asta e din cauza informatiilor cu care am fost si suntem in continuare "tratati din partea casei".
Ideea e ca nu toata lumea a vazut macar unul (eventual viu). De aici si confuziile.

Cred ca filmarea face parte din programul de reeducare al locuitorilor acestei planete in care functioneaza varianta limitativa general agreata "o fi, n-o fi adevarat... vom vedea!"

De ce verzi? De ce gri? - in opinia mea e posibil ca cei care au rasuflat initial informatii despre aceasta rasa sa fii vazut doar trupurile lipsite de viata ale micilor navigatori, caz in care erau gri-verzui sau e posibil ca informatia sa fie lansata intentionat trunchiata pentru a vedea cine sustine ca nu sunt gri ci mai mult bej...
Mai exista varianta in care martorii numiti si contactees / abductees sa pastreze amintiri ale acestor fiinte in timp ce se aflau in interiorul navei interstelare extraterestre iar acolo iluminatul sa fie de vina in sensul ca luminile din interior sa fi fost mai mult inspre tente albastru-verzui fosforescent, caz in care fiintele apareau de-a dreptul verzi ori chiar gri.
Pe de alta parte noi suntem cromatic vorbind chiar albi, galbeni, negri ori chiar rosii? Cred ca depinde mult si de cultura privitorului ori conjunctura in care se face observatia.

Diferenta dintre asa zisa papusa din film si imaginea expusa de catre @fiulploii o face faptul ca la una din papusi (Thor) pleoapele se misca si chiar exista anumite miscari expresive ale fetei. Nu trebuie uitat faptul ca acest tip de fiinte au puteri telepatice extraordinare si nu am vazut macar unul dintre cei prezenti in film sa fie afectati in vreun fel. Or fi greys mici dar nu sunt nici plapanzi si nici lipsiti de aparare precum am fi inclinati sa credem. In primul rand nu sunt copii, sunt navigatori stelari, persoane adulte.

Originea lor si scopul vizitei... Cred ca anumite departamente ar dori tare mult sa afle :)   Pana acum deducem ca vin din alta parte si ca dau dovada de mare altruism daca se lasa omorati si nu se razbuna, distrugand facilitatile care gazduiesc programele de retroinginerie si experimente genetice.

Culmea este ca Thor Asgardul nu raspandeste o imagine artistica falsa ci chiar una incredibil de apropiata de realitate. Poate cea mai credibila din punctul meu de vedere. Iata mai atasez inca o data, a nu stiu cata oara imaginea pe care eu cel putin o consider ca fiind reala sau extrem de asemanatoare cu un mic grey:

(http://veilofreality.files.wordpress.com/2010/11/gray_alien.jpg)




Citat din: fiulploii din  25 Iunie 2012, 22:06:31
Ai putea dezvolta putin subiectul ? Ar fi interesant un portret robot, nu?

Man, dintr-o semi gluma ce offtopic ma impingi sa fac...
Nu e cine stie ce "subiect". Eram un grup mic in urma cu 22-23 de ani. Aveam totul pregatit si linguritele de zahar numarate... Toti eram baieti mai deosebiti, stiam unde trebuia mers, stiam ce doream. Cu doar cateva zile inaintea plecarii pe toti ne-a afectat o influenta stranie. In decurs de 4 zile la toti ni s-a deteriorat radical starea de sanatate. 1 a facut zona zoster, altul si-a rupt mana, altul piciorul, eu am facut o parotidita epidemica severa iar altii altele pe care nu mi le mai amintesc acu´. Ne-am revazut dupa o vreme si concluzia a fost ca nu eram suficient pregatiti spiritual pentru calatoria initiatica. Noi nu mergeam sa masuram muntele ci sa primim cunoastere. Cred ca eu personal am privit avertismentul ca pe o provocare la a studia mai mult cu spiritul decat cu trupul in sensul ca posibilitatea ca si corpul sa fie intr-un stadiu mai avansat la acea varsta era destul de mare. Nici unul dintre noi nu am mai discutat vreodata pe aceasta tema iar viata ne-a imprastiat pe toate zarile. Am numit entitatea "energetico-mecanica multidimensionala" sub inspiratia discutiilor ce se poarta pe forum. Asta este tot.
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: padme din 26 Iunie 2012, 13:50:39
Pablo Ayo specialistul ufolog de serviciu al emisiunii italiene " circ putem sa facem si noi" -"Mistero", demonteaza videoclipul asta bucata cu bucata si explica pana cand si faptul ca "alienul" este o papusa-marioneta dupa miscari si alte studii pe care le-a facut el acolo. Personal il simpatizez foarte mult pt ca are obiceiul de a fi serios in ceea ce face.
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: mariusvlad din 26 Iunie 2012, 15:44:17
Nu o sa vina prea curand (a se citi niciodata) ziua in care un pamantean sa ii ia interviu unui Grey. La capacitatile extrasenzoriale pe care ei le detin  probabil ca nu o sa cada niciodata vii in capcana intinsa de vre-o minte pamanteana.
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 26 Iunie 2012, 15:55:52
In primul rind, ma bucur ca numarul de vizionari (peste 1.400 in mai putin de 24 h) demonstreaza indirect c-am (re)deschis o Cutie a Pandorei nu doar incitanta, ci si... necesara.
Topicu-mi pare util deci cumva in sensul unor clarificari ale noastre, vesnicii scormonitori care-ndraznesc sa cred ca sintem macar un pic iesiti de sub vraja bolnava a Matrixului "mainstream" - fara sa fim insa deloc mai fericiti prin asta, ba chiar dimpotriva, fie si doar la modul aparent -, dar si altora-i util, curiosilor poate doar din cauza ordinului de serviciu. 8-) :-D

Hai sa nu bat insa cimpii prea mult - desi o "bibliografie" deloc exhaustiva pe tema "Micilor Gri" :moon: :-) ar umple multe monitoare. Si - culmea - fara ca vreunul din nenumaratii formatori de opinie demni de-a fi citati pe tema asta sa aduca vreo dovada "solida" in sprijinul teoriilor lor.
Nici macar cit negru sub unghie.

Una zice asadar John Lear despre grizuliii-Watchers cu bune intentii dupa stiintza lui, care ne rapesc si "regleaza" invariabil la 3, 7 si 13 ani cica (sub influentza... uneori nefasta :-D a ideilor lui Lou Baldin aka @Sleeper zice asta), alta - dr. "Saurion" Greer cu-a lui teorie unilaterala a "ET-ilor buni ca painea calda" si-a "Micilor Gri" de fabricatie mai ales umana, adica PLF=Programmed Life Forms cu ajutorul carora ne manipuleaza pervers "sforarii" NWO :evil:, cu totul alta sustine raposatul Whitley Strieber care ne sfatuia parinteste sa nu alegem cumva "calea Luminii din Tunel" :star: cind dam coltzu', pe alte coordonate-i si Bob Dean cu-a lui convingere despre acordul secret din '54 (SUA-Small Greys) deloc respectat de partea... gri, alta ciorba-ncalzeste Alex Collier cu andromedanii lui inalti, blonzi, sexy, buni si omnipotenti, da' cam... impotenti :lol: in lupta lor continua pt. "eliberarea" noastra versus reptoizii masivi (dupa altii, grizuliii inalti insectiformi?! :martiansmile:) si-ai lor sclavi-bioroboti gri ce-ar fi un gen de Kapo cosmici :-( ai lagarului sufletelor noastre care ar fi The Prison Planet Earth... si tot asa, adica etc. s.a.m.d.
(Later edit) : Treaba devine si mai complicata daca "puricam" si povestea Arhontilor (aparent Reptoizi + Mici Gri) din manuscrisele gnostice de la [/i]Hag-Hammadi[/i].

Inainte sa trec insa (tot azi sper, dar mai tirziu un pic) si la unele considerente bazate pe experientze personale si nu pe simple linkuri, si eu inclin sa cred ca filmul de-acum 11 ani ori e o facatura CGI relativ reusita, ori reprezinta interogarea reala a unui PLF eventual capturat si de alta "fabricatie" decit americana. :roll:

Fiindca subscriu in primul rind la argumentele colegilor expuse mai sus (altfel cum oare ar fi putut aparea "povestile" omoririi instantanee de catre un singur "Small Grey" a 60-70 de militari si/sau savanti prin subsolurile de la Dulce-New Mexico, dac-ar fi vorba doar de papusele anemice, fara vreo resursa meta-normala de genul celora descrise de-atita purcoi de , incit macar 2-3% din ei merita luati totusi in serios ?)
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 26 Iunie 2012, 16:18:01
Cu scuze pt. postarea succesiva - in ultimul paragraf al postarii anterioare mi-a disparut sintagma "[...]de-atita purcoi de abductees by the Small Greys :-)[...] si n-am mai putut corecta eroarea.

...Pe curind deci - doar de nu m-o rapi ireversibil pina atunci vreun/vreo Small Grey, :-) clar! :-D
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: abyss din 26 Iunie 2012, 16:54:27
Scuzele sunt acceptate.
Frate Xanadron... aproape ca iti doresc o experienta de genu´  :D ... unui contact de gradul 5  :| 
Dar stii cum e: "dragoste cu de-a sila nu exista".


Cu nerabdare astept sa intru in linkul tau cu arhontii asta dupa ce mai dau cateva ture o vreme prin alte locasuri.
See ya si pana atunci sa auzim numai de  :ufo: -uri.




Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: padme din 27 Iunie 2012, 11:15:31
Citat din: Xanadron din  25 Iunie 2012, 17:54:12

Aici o sa ascultati diverse opinii (si pro, si contra) emise de experti in machiaj/efecte speciale, dar si UFOlogi cunoscuti ca Bob Dean.

Nu am inteles pe ce anume se bazeaza acest BD cand face afirmatiile pe care le face?! Ca sa nu mai zic de mica sceneta cum ca ar fi impresionat de cum este "interogat" alienul, ceea ce demonstreaza inca o data ca americanii sunt actori inascuti -personal, jur ca nu inteleg cum se face o investigatie, un control sau expertiza medicala sau ce-o fi fost aia pe intuneric, dar...ma rog... cine sunt eu, pana la urma...

Citat din: Xanadron din  26 Iunie 2012, 15:55:52
Fiindca subscriu in primul rind la argumentele colegilor expuse mai sus (altfel cum oare ar fi putut aparea "povestile" omoririi instantanee de catre un singur "Small Grey" a 60-70 de militari si/sau savanti prin subsolurile de la Dulce-New Mexico, dac-ar fi vorba doar de papusele anemice, fara vreo resursa meta-normala de genul celora descrise de-atita purcoi de , incit macar 2-3% din ei merita luati totusi in serios ?)

Asta e un video pe care NU o sa-l vezi :)))))))
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: padme din 27 Iunie 2012, 11:34:23
.....personal, jur ca nu inteleg cum se face o investigatie, un control sau expertiza medicala sau ce-o fi fost aia pe intuneric, dar...ma rog... cine sunt eu, pana la urma...Poate asta o explica de ce astia mici si gri au ochii aia complet negri - adica vezi doamne nu suporta lumina, desi imi vine acum o idee cum ca ochii aia mari si negri de fapt absorb lumina, astfel incat creatura ar fi capabila sa cam vada oriunde si pe intuneric. Poate o sa discutam vreodata si despre "de ce arata alienii asa"  si "de ce UFO-urile care vor sa fie nevazute sau secrete au lumini" - doua intrebari fundamentale dupa parerea mea si pe care eu le-am pus de multe ori...
....


scuze pt dubla postare, din cauza ca serverul devine invizibil :)) nu mi-a mai facut modificarile...
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 27 Iunie 2012, 12:19:01
Citat din: padme din  27 Iunie 2012, 11:34:23
.....personal, jur ca nu inteleg cum se face o investigatie, un control sau expertiza medicala sau ce-o fi fost aia pe intuneric, dar...ma rog... cine sunt eu, pana la urma...Poate asta o explica de ce astia mici si gri au ochii aia complet negri - adica vezi doamne nu suporta lumina, desi imi vine acum o idee cum ca ochii aia mari si negri de fapt absorb lumina, astfel incat creatura ar fi capabila sa cam vada oriunde si pe intuneric. Poate o sa discutam vreodata si despre "de ce arata alienii asa"  si "de ce UFO-urile care vor sa fie nevazute sau secrete au lumini" - doua intrebari fundamentale dupa parerea mea si pe care eu le-am pus de multe ori...
....
scuze pt dubla postare, din cauza ca serverul devine invizibil :)) nu mi-a mai facut modificarile...

1. Sfatosul Mos Bob Dean e dupa mine cel mai fermecator UFOlog din toate timpurile, dar asta nu-nseamna ca trebuie cazut cu simtul critic hipnotizat :lol: sub vraja "povestilor" lui atit de cursiv depanate si cu atitea artificii emotionale, aparent deloc "cautate".
Expuneri care contin - si nu doar eu zic asta - pe linga unele date plauzibile (v. interesanta expunere de la congresul din 2009 de la Barcelona de pilda) si destule contradictii flagrante incit sa poata fi confirmata si-n cazul lui "virusarea" cu nevoia mentinerii unui standard constant de star-whistleblower  cu orice pret, cum pare-n ultima vreme preocupat si mai mult decit pina acum (ca si Wilcock, Drake, Fulford, Hoagland etc).

2. Unii "abductees" (Betty & Barney Hill sint cei mai cunoscuti) sustin ca "The Small Greys" traiesc... la ei acasa intr-o obscuritate nebuloasa, ce-a dus cica la adaptarea asta a ochilor tip "megabenoacle", :-D care n-ar fi cica negri 100%, ci doar protejati de oarece membrane cind vin "la lumina", :star: printre noi - oitzele. :-P

3. Revin mai tirziu (de s-o putea :|) cu mai multe si poate deloc marunte, fiindca acum inca-s f. lente si stranii "reactiile" serverului forumului.
Zic si eu, in fine.
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: padme din 27 Iunie 2012, 13:58:39
Citat din: Xanadron din  27 Iunie 2012, 12:19:01

2. Unii "abductees" (Betty & Barney Hill sint cei mai cunoscuti) sustin ca "The Small Greys" traiesc... la ei acasa intr-o obscuritate nebuloasa, ce-a dus cica la adaptarea asta a ochilor tip "megabenoacle", :-D care n-ar fi cica negri 100%, ci doar protejati de oarece membrane cind vin "la lumina", :star: printre noi - oitzele. :-P

Sa intelegem de aici ca micii grey arata precum Paul extraterestrul cu ochii albastri?
Au contraire, mon ami, eu cred ca daca ar fi trait intr-un intuneric complet n-ar fi avut...oki! Nu vreau sa contrazic pe nimeni, mai ales ca, vorba aia, n-am fost de fata, dar speologii nostri cand au gasit creaturi prin pesteri si care traiau in intuneric au constatat ca nu aveau ochi/organ al vederii, daca stai sa te gandesti e logic! Pe de alta parte, ochioii aia nu cred ca sunt protejati de membrana pt o biata lumina pamanteana, ci mai degraba pt o lumina mult mai puternica, cum ar fi apropierea de soare, sau si mai bine, contra radiatiilor! Dar si asa, rapirile au loc noaptea, insotite de o lumina puternica, deci pt ce protectia cu membrane? Nu ar fi fost mai eficient un costum? Asta pt a evita atat contaminarea rapitului si cati si contaminarea rapitorului! Ceea ce demonstreaza ca suntem perfect compatibili ca microbi, bacterii, virusi, boli si oxigen si altele? Sau ei se vaccineaza? :)) Zic si yo!  Si mi-am adus aminte, apropo de videoul de mai sus: e sensibil la lumina, il tii in intuneric dar ii pui lumina in ochi?
Pe de alta parte si narile mici pot spune ca au capacitate pulmonara mica si nu au nevoie de mult oxigen si nu zic asta datorita staturii - a se vedea pigmeii- poate ca nici nu au miros, sau in orice caz nu ca noi si daca astia or fi intr-adevar PLF cred ca trebuie sa ne gandim la ceva eficient dpdv al consumului:))))
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: mariusvlad din 27 Iunie 2012, 14:27:59
Din descrierile celor care au fost rapiti nu reiese ca interioarele navelor extraterestre sunt niste spatii intunecate. Sau ma insel eu?
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: fiulploii din 28 Iunie 2012, 00:11:27
Citat din: mariusvlad din  27 Iunie 2012, 12:49:00
...daca apare vreun clip nou cu Grey in acel topic pa trafic pe server.
:-D Sa vedem ...
(http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=370119689286)
(http://3.bp.blogspot.com/_SN_Cb1ZBcww/SleL9wziAuI/AAAAAAAAAJA/mHt-pPgIzxQ/s400/alien-midway.jpg)
(http://www.gameblitz.com/images/abeface1.gif)
(http://2.bp.blogspot.com/_nxUXiaBoAng/RrTEOijRSOI/AAAAAAAAA4g/KKpoZTPmIBs/s1600-h/1.jpg)
Grey Alien Filmed By KGB (http://www.youtube.com/watch?v=XswfEzKE0UQ#)
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 28 Iunie 2012, 12:52:31
Continuind pe un ton mai serios discutia glumeatza inceputa p-un alt topic:
Citat din: Xanadron din  28 Iunie 2012, 08:27:19
[...] o alta subtema interesanta (pe subiectul Mici Gri): navigheaza si ei oare pe Internet? :-o :lol:
Si implicit pe RUFOn? :roll:
Si cum oare? Cumparindu-si computere din magazine, manglind iPad/Phones prin troleibuze, stind invizibili in spatele nostru, :-( infiltrindu-ni-se-n minte si privind monitorul prin ochii nostri, sau conectindu-se la WiFi-ul din mall-uri, ori la cablurile RDS? (am auzit de UFOs zburind cu multe cabluri/fire/sirme tarash).  :-D
...precizez mai intai ca tot ce-am scris aici pina acum reprezinta exclusiv idei ale ALTORA, intr-o modesta incercare de-a face o minima retrospectiva a "cine, ce, de ce si cum" explica UFOlogia pe tema MG (Micilor Gri adica). :moon: :-(

Lasind la o parte observatia ca expresia mea "obscuritate nebuloasa" a presupusului mediu in care ar trai ET-ii MG nu cred sa echivaleze cu "intunericul absolut" in care traiesc vietatile deloc... ochioase :-o din pesteri, cred ca sinteti si voi de acord ca-s destule contradictii cuprinse chiar in interiorul fiecarei ipoteze emise pe tema MG, paradoxuri ilogice ce se inmultesc logaritmic daca ne-apucam sa comparam diversele teorii...

Barney & Betty Hill descriu deci "rapirea" lor pe coordonatele unei intilniri cu insusi Dumnezeu, :star: operatiune in care MG ar juca doar rolul de "travel agents" :lol: cu puteri telekinetice, printre multe altele.
O versiune de "poveste" mai complexa deci (dar deloc lamurita "in extenso" in celebrul lor bestseller, unde ...audientza la D-zeu ramine "top secret de nespus, sau altfel tre'sa va omor" :-D) decit "clasicele" descrieri ale rapirilor in scop de presupuse ajustari genetice, insotite de diverse manevre medicale practicate de MG de obicei asistati de cite-un MG "inalt" si fara vreun pic de empatie pentru suferintza fizica, dar si psihica a "rapitilor".

Paragraful de mai sus ne-ar face sa inclinam spre confirmarea MG ca "arhonti adjuncti" :roll: in slujba unor Zei cu sau fara barbi albe, dar credeti oare ca asemenea personaje omnipotente ar fi preocupate de semnarea unor Tratate cu diverse guverne ale "turmei" pe care o considera "plantatia" lor, cind EI ar putea sa ne rapeasca si/sau hibridizeze oricum si oricind?

Oricum, aici se-mbirliga variantele cu cea a MG "diabolici" :evil: subordonati luciferic (masonii s-or inchina la cine trebuie deci?), cu rol de mentinere a CS-urilor noastre-n capcana planetei-inchisoare pina devenim poate suficient de bine "altoiti" la ADN pentru scopurile lor (gen Programul Terra / TVM).
Sau, mai stii, cu dublu rol, adica si de "antrenare" a CS-urilor mai evoluate in cicluri de reeducare , dar si selectie a celor mai evoluate - si implicit capabile sa evadeze din numita capcana - electromagnetica sau de care-o mai fi ea.

Personal ma pune-n ultima vreme pe ginduri si ipoteza "MG=urmasii nostri de peste jdemii de ani" :roll: calatorind in sus si-n jos pe axa Timpului ca sa mai indrepte una-alta prin hatisul Liniilor Temporale.
Cu impresia la fel de personala ca MG ar fi reincarnarile evo- sau involuate straniu din virful "copacilor genealogici"ai UNORA dintre noi - mai precis, ale alora destul de submisivi ca sa fie multumiti nu doar cu starea lor asexuata, :lol: ci si cu apartenentza lor la o "minte colectiva" cu resurse imense (vezi teoria psihologiei lor "de stup").
Si ispititi poate in plus de vreo promisiune c-or sa devina mai independenti, dar si... mai inalti :-D daca-s cuminti in continuare.
Minte pe care am putea deci si noi s-o cunoastem doar dac-am fi dispusi sa conlucram cu EA in anumite conditii?! ...Asa ca ioc "Disclosure" pina nu ne putem "conecta" pe anumite coordonate macar cu... adjunctii Creatorilor nostri?! :roll: 

In fine, am halucinat destul cred deocamdata. Inca mai stau totusi pe ginduri daca-i cazul sa vin si cu unele concluzii trase in urma unor patzanii strict personale (desi nu 100% directe - fiindca n-are rost sa sustin aiurea c-am avut tangentze cu vreun Mic Gri :-( ca alti colegi pe care-i cred c-au avut - nu cit sa-mi amintesc in orice caz).
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: padme din 28 Iunie 2012, 15:57:18
Citat din: Xanadron din  28 Iunie 2012, 12:52:31
Inca mai stau totusi pe ginduri daca-i cazul sa vin si cu unele concluzii trase in urma unor patzanii strict personale (desi nu 100% directe - fiindca n-are rost sa sustin aiurea c-am avut tangentze cu vreun Mic Gri :-( ca alti colegi pe care-i cred c-au avut - nu cit sa-mi amintesc in orice caz).

Ameninti de ceva timp cu chestia asta! Vrei sa verifici daca citim tot ce scrii?
Eu am rabdare...:))))))

Citat din: Xanadron din  28 Iunie 2012, 12:52:31
asistati de cite-un MG "inalt" si fara vreun pic de empatie pentru suferintza fizica, dar si psihica a "rapitilor".
Mi-am adus aminte de faza aia cum ca et-ii vaneaza oamenii pt emotiile pe care le au sau ceva de genu'. Pai pt nu stiu cat la suta din aceste...emotii,... mult, sunt de vina hormonii pe care ii avem in dotare. Eu zic ca o civilizatie avansata si-ar da seama imediat care e problema si ar face niste pastile, ceva...:)))
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 28 Iunie 2012, 16:57:26
Citat din: padme din  28 Iunie 2012, 15:57:18
Ameninti de ceva timp cu chestia asta! Vrei sa verifici daca citim tot ce scrii?
Da, :lol: fiindca in general postarile mai lungi de 10-12 rinduri trec automat in categoria TLTBR (Too Long To Be Read).

Cit despre chestia cu "loosh"-ul (energia negativa cu care s-ar alimenta cica unii ET :martiansad:), cele mai multe asa-zise informatii "certe" (channelizate au ba) nu merg pe directia desemnarii "Micilor Gri" ca vampiri energetici, ci a reptoizilor - tot cica. :evil:

Parere prin nimic sustinuta insa si care - la fel ca multe alte abureli cu tenta New Age emise cu tonele-n ultima vreme - ma lasa rece.
Si nemuritor, evident. :-D

P.S. Sa nu uit un link unde se comenteaza clipul prezentat initial:

http://crowdedskies.com/grey_alien.htm (http://crowdedskies.com/grey_alien.htm)

...si ca recent raposatul Whitley Strieber ("Communion") era de parere ca, fie si daca filmuletzu-i un fals, cei care l-au creat au cunostintze precise despre morfologia ET-ilor Small Greys (care par sa fie intr-adevar mai mult... bej decit gri).

Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: abyss din 28 Iunie 2012, 17:11:45
In afara de regretatul coleg Shadow, nu mai cunosc decat o singura persoana de pe forum care sa (-mi) recunoasca deschis ca a avut cel putin o asemenea intalnire de gradul 4 cu un Grey, ca de gradul 5 nici nu mai pomenesc. Cam putini totusi... cei care-si amintesc  ;D
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: fiulploii din 28 Iunie 2012, 19:24:23
Citat din: Xanadron din  28 Iunie 2012, 16:57:26
Da, :lol: fiindca in general postarile mai lungi de 10-12 rinduri trec automat in categoria TLTBR (Too Long To Be Read).

Be human   Xana..dron  :-D , lumea asteapta cu nerabdare, site-ul merge fara probleme - deocamdata - si ... nu lasa pe maine ce poti face azi !  :lol:
So, we are here , eyes and ears  :-)
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: dab270277 din 28 Iunie 2012, 19:32:14
Citat din: @biss din  28 Iunie 2012, 17:11:45
In afara de regretatul coleg Shadow, nu mai cunosc decat o singura persoana de pe forum care sa (-mi) recunoasca deschis ca a avut cel putin o asemenea intalnire de gradul 4 cu un Grey, ca de gradul 5 nici nu mai pomenesc. Cam putini totusi... cei care-si amintesc  ;D


Pot spune ca si eu am avut desii nu tin minte prea bine detaliile. Oricum nu erau "Grey" Erau sa zicem "shapeshifters". In functie de starea lor emotionala se schimbau din batranei simpatici cu barba si mantie alba in monstrii. Era pe vremea cand nu stiam nimic despre grey sau reptilieni. Sau poate ca subconstientul meu stia.... Se intampla la varstra de 6 ani.
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 29 Iunie 2012, 10:14:05
Doar un mic update strict ontopic deocamdata - linkul corect unde se mai comenteaza despre "Alien Interogation Video" e asta:
http://crowdedskies.com/alien_interogation.htm (http://crowdedskies.com/alien_interogation.htm)

In plus, mi se pare interesanta si pozitia cunoscutului UFOlog britanic Bill Ryan (ex-Project Camelot), care inclina sa creada in veridicitatea filmuletului, chiar daca bazat doar pe senzatii subiective (il cunoaste bine pe Sean David Morton, cel care a facut primul publica in 1997 inregistrarea preluata de la un presupus ex-angajat in baza secreta din Area 51 - aka "Victor").
Merita poate urmarite si interviuri succesive cu "Victor":

Art Bell | "Victor" Interview - Area 51 Whistle Blower May / 97 (http://www.youtube.com/watch?v=hHu0ZVj7iYU#)
Alien Interview - Victor Returns 11 Years Later [Part 1 of 2] (http://www.youtube.com/watch?v=EEFJ_C-wdlw#noexternalembed)

...in care pot fi remarcate citeva afirmatii interesante, cum ar fi:
- 2012 nu-i anul vreunei Apocalipse cataclismice, dar aniversarea a 20 de ani de la lansarea filmului cu Micul Gri n-ar trebui pregatita (apropo de alte evenimente ce-ar urma sa se produca pina-n 2017? :roll:)
- Preocuparea prioritara a celor gen Cheney ori Rumsfeld (sforari "in the complete knowing" ai Umanitatii 2.0) ar fi doar sa... paraseasca Terra la momentul oportun. :-o

In fine, un alt interviu interesant (cu "Dutch", whistleblower veteran) si condus pe 15 aprilie 2012 de acelasi autor al ultimului interviu cu "Victor", aici:
http://golden-rule.org/2012/04/24/roswell-2012-and-the-great-escape-plan-army-veteran-dutch-blows-the-whistle/ (http://golden-rule.org/2012/04/24/roswell-2012-and-the-great-escape-plan-army-veteran-dutch-blows-the-whistle/)

...din care aflam chestii la fel de interesante despre presupuse masinarii cu plasma de sapat rapid tuneluri enorme, OZN-uri "prismatice" sau aparate de zbor cu propulsie antigravifica. :ufo: Evident ca toate - tinute sub obroc de cei "alesi".

P.S. Revin mai tirziu si cu chestiile alea mai gri/bej-personale, ca prea te-am facut curios, fiulploii... :-D
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: elena78 din 29 Iunie 2012, 20:08:56
Citat din: mariusvlad din  26 Iunie 2012, 15:44:17
Nu o sa vina prea curand (a se citi niciodata) ziua in care un pamantean sa ii ia interviu unui Grey. La capacitatile extrasenzoriale pe care ei le detin  probabil ca nu o sa cada niciodata vii in capcana intinsa de vre-o minte pamanteana.


se pare ca deja a luat un interviu unui  grey,a fost un interviu fortat ,  se pare ca deja au cazut in capcana  intinsa  de mintea omeneasca acel video expus la inceputul acestui articol    nu este un fake ,ci este  adevarat ,  micul gri  a fost rapit in zona ,,Area 51,,acum exista  o adevarata  batalie intre umani si   entitatile astrale  printre care si  micii cenusii ,umanii  care  executa ordinul celor care stau la putere  ataca acum extraterestrii   cu tot felul de tehnologii    cu plasma ,laser  s.a.m.d. ca sa nu mai i-a legatura  cu umanii  cica  Therra-Pamantul este ca o ,,statie  de autobuz,, (vorba  printesei Diana) unde se opresc multi  turisti extrateretrii   unii dintre ei sunt buni altii sunt rai ,cei rai care au coborat  cu mult timp si care stau la putere  ei vor sa transforme  intreaga planeta  intr-un imperiu dragonian  si sa stiti  oamenii buni ca  se vad semnele...cat despre  extraterestrii   micii cenusii  din cate se pare   din punct de vedere  tehnologic   ei sunt mult mai avansati   fata de noi  umanii dar din punct de vedere spiritual   suntem noi inaintea lor..
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: mariusvlad din 30 Iunie 2012, 10:53:15
Cu tot respectul @elena78 dar ce ai descris arata mai mult a benzi desenate cu super eroi.
Noi suntem practic un embrion pe o scara a timpului planetei noastre raportandu-ne la celelalte specii de pe pamant majoritatea disparute. Universul a aparut in urma cu 14,5 miliarde ani dar Pamantul are o vechime de doar 4,5 miliarde ani. Dinozaurii au stapanit pamantul timp de 140 milioane ani in timp ce noi stam tantos  pe 2 picioare doar de 400 000 ani. Raportand timpul de cand noi am aparut la timpul in care au aparut civilizatiile muuult avansate noua, aproape ca nu existam.
Noi inca ne taram pe planeta pe care ne-am nascut dar visam la interviuri cu fiinte care si-au parasit demult planeta. Diferenta in timp intre ei si noi este mai mare decat cea intre noi si viermii inelari.
Circula multe pe net si este foarte greu de filtrat informatia dar aici trebuie sa intre in actiune logica.
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: dab270277 din 30 Iunie 2012, 16:22:42
Sunt curios ce intelegi tu elena cand spui ca noi suntem mai evoluat spiritual. Ce semnificatie are pentru tine "evolutia spirituala" si mai ales  care sunt constantele prin care tu poti argumenta ca esti mai evoluata spiritual fata de alte fiinte :)))

Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: abyss din 08 Iulie 2012, 10:17:06
Citat din: Xanadron din  26 Iunie 2012, 15:55:52
Una zice asadar John Lear despre grizuliii-Watchers cu bune intentii dupa stiintza lui, care ne rapesc si "regleaza" invariabil la 3, 7 si 13 ani cica (sub influentza... uneori nefasta ;D a ideilor lui Lou Baldin aka @Sleeper zice asta)
Nu prea am citit despre Lou Baldin insa ma bazez pe cunostintele tale si te-as intreba urmatoarele (in ideea ca i-ai putea pune intrebarea lui [size=78%]@Sleeper [/size]sau lui John Lear eventual): Daca perioada de "reglare" dintre varstele de 3-13 ani cu plus si minus reprezinta o prima etapa mai pot exista si altele doua si daca da atunci care ar fi acestea in opinia lor? Pentru ca prietene, chiar mai exista inca cel putin 2 chiar daca pe parcursul lor multi "Sleepers" au dat coltzu´.

memento[/size]...!!! ;D
Citat din: Xanadron din  26 Iunie 2012, 15:55:52
Inainte sa trec insa (tot azi sper, dar mai tirziu un pic) si la unele considerente bazate pe experientze personale si nu pe simple linkuri, si eu inclin sa cred ca filmul de-acum 11 ani ori e o facatura CGI relativ reusita, ori reprezinta interogarea reala a unui PLF eventual capturat si de alta "fabricatie" decit americana. ::)
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: dab270277 din 09 Iulie 2012, 00:40:33
Fara sa par lipsit de respect fata de acest subiect sunt curios si abia astept un nou subiect intitulat "Interviu c-un "Mare Gri".
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 19 Iulie 2012, 11:58:50
Citat din: @biss din  08 Iulie 2012, 10:17:06
Nu prea am citit despre Lou Baldin insa ma bazez pe cunostintele tale si te-as intreba urmatoarele (in ideea ca i-ai putea pune intrebarea lui [size=78%]@Sleeper [/size]sau lui John Lear eventual): Daca perioada de "reglare" dintre varstele de 3-13 ani cu plus si minus reprezinta o prima etapa mai pot exista si altele doua si daca da atunci care ar fi acestea in opinia lor? Pentru ca prietene, chiar mai exista inca cel putin 2 chiar daca pe parcursul lor multi "Sleepers" au dat coltzu´.

memento[/size]...!!! ;D
Hai sa clarificam mai intai neclaritatile altora, inainte sa ma hotarasc, in fine, cit de multe as putea povesti despre experientzele... aproape personale tangente cu Micii Gri (MG) :-( - zic asta fiindca-i vorba de unele discutii/relatari "abstracte" cu o muribunda, dar si de o patzanie efectiva mai veche a ex-nevesti-mii, trecuta-n lumea celor drepti pe 8 mai 2010, la numai 43 de ani.

Controversatul John Lear e deci in continuare convins ca MG au rol de "observatori-ingrijitori" doar pentru containerele noastre carnale, de suflete/CS-uri avind grija sefii lor (Marii Gri Insectiformi? Reptoizii? Andromedanii? Ultraterestrii? - om afla poate cindva si asta). Chiar daca el sustine (inlfuentzat tot de povestile lui Lou Baldin aka Sleeper) ca, tehnic vorbind, MG ar fi capabili si de transferul CS-urilor de colo-dincolo - adica in special de la oameni la clone si/sau hibrizi umano-ET.

Stimabilul ateu convins JL are o conceptie relativ simpla (ca sa nu-i zic simplista :lol:) pe tema reincarnarilor succesive, sustinind - spre deosebire de TVM de pilda - ca, desi subscrie la informatiile amicului sau Bob Lazar ca ET-ii ne-au upgradat genetic de vreo 65 de ori de-a lungul istoriei recente... de vreo 2 milioane de ani, NU ne-ar "exploata" cumva CS-urile in scopuri egoiste tip STS, chiar daca ne mai "altoiesc" cu containere de-ale lor dupa ce dam coltzu'.
Sau chiar inainte de a ne fi nascut... (chestie la care o sa revin curind). 8-)
Doar ne-ar ghida deci evolutiv prin hatzisul testarii reincarnarilor multiple cu mintile lor de tip colectiv subordonate sefilor care doar ei ar sti cum arata "punctul terminus" rezervat putinilor "absolventi". Pseudo-Rai care ar fi cica intr-o prima faza cite-o planeta "ideala" ocupata de spirite compatibile (si nu atit de "amestecate" ca aici) si-abia dupa aia o zona de existentza pur energetica.

Trecind peste multe detalii ale conceptiei asteia (cum ar fi inexistentza Raiului sau a Iadului sub forma lor biblica... Iadul existind insa, simbolic vorbind, mai ales pe Terra :evil:), interesanta mi se pare ideea ca asa-zisa Judecata de Apoi :star: ar fi doar o confruntare (auto)critica post-mortem a experientelor noastre (bune/rele) cu propria constiintza - adusa de "veghetori" intr-o stare neutra, lipsita de subiectivismul EGO-ului.

Sau ca principalul criteriu dupa care am fi sau nu retrimisi in Iadul testarilor incarnate ar fi reusita de-a ne fi trait vietile "cu integritate, fara ura, lacomie sau invidie". Si fara sa ne preocupe nimic altceva in afara de liniile astea personale de conduita - chestie cu care (printre multe altele) m-am contrat insa deseori cu JL pe forumuri, e-mail (mai rar, ca multe-i sint sterse de NSA in ultima vreme) si chiar pe telefon, din evidentul motiv al respingerii non-implicarii din partea mea.

Revenind insa un pic la 'tehnicienii" MG, :moon: :-) care-ar avea in atributiuni si service-ul "captatoarelor de suflete" de pe Terra, merita poate atinsa-n treacat si atit de strania idee a "releului lunar de suflete", :fullmoon: a carui existentza JL inca o sustine cu hotarire.
Ultimele lui relatari despre Turnul Lunar inalt de 10 km, gros de cca. 2 km si avind in virf un cub la fel de translucid cu latura de vreo 3,5 km il descriu ca fiind transparent, indreptat fix spre Pamint de pe fatza vizibila a Lunii si detectabil ca "destinatie a sufletelor" de citiva Remote-Vieweri in ultima vreme - RV-isti opriti insa din "amusinarile" lor pe traiectoria Pamint-Luna.

Gata insa acum deocamdata, m-am lungit oricum cam mult.
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: dab270277 din 19 Iulie 2012, 12:37:46
Trecind peste multe detalii ale conceptiei asteia (cum ar fi inexistentza Raiului sau a Iadului sub forma lor biblica... Iadul existind insa, simbolic vorbind, mai ales pe Terra :evil:), interesanta mi se pare ideea ca asa-zisa Judecata de Apoi :star: ar fi doar o confruntare (auto)critica post-mortem a experientelor noastre (bune/rele) cu propria constiintza - adusa de "veghetori" intr-o stare neutra, lipsita de subiectivismul EGO-ului.

Sau ca principalul criteriu dupa care am fi sau nu retrimisi in Iadul testarilor incarnate ar fi reusita de-a ne fi trait vietile "cu integritate, fara ura, lacomie sau invidie". Si fara sa ne preocupe nimic altceva in afara de liniile astea personale de conduita - chestie cu care (printre multe altele) m-am contrat insa deseori cu JL pe forumuri, e-mail (mai rar, ca multe-i sint sterse de NSA in ultima vreme) si chiar pe telefon, din evidentul motiv al respingerii non-implicarii din partea mea.

GOOD POINT, GOOD JOB!
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: abyss din 19 Iulie 2012, 14:58:59
Controversatul John Lear a avut el insusi experiente cu MG? Sau baga doar din auzite?
Pentru mine e important de stiut deoarece majoritatea celor care doar din anumite considerente studiaza fenomenul ajung in final intoxicati zdravan de propriile emanatii emotionale... si in opinia mea aceste persoane nu reprezinta decat o sursa ce a memorat informatii si pe care le prezinta sub forma unor ipoteze obtinute deci, in lumina propriilor filtre si ele construite pe conjunctura propriilor coordonate de viata. Evident ca aici si nu numai in acest caz al lui JL, conteza totodata si conjunctura sau istoria personala.
Una e de exemplu sa vorbesti cu un psiholog care a studiat cazuri de abductees si alta e sa discuti cu unul care a avut asemenea experiente si care si-a pastrat pana in prezent echilibrul, detasarea si starea de prezenta cat de cat continua.

Poate ne-om hotara sa scuturam desaga amintirilor impreuna candva. 2013 e oka? sau mai adaugam :)
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 19 Iulie 2012, 15:53:14
Citat din: @biss din  19 Iulie 2012, 14:58:59
Controversatul John Lear a avut el insusi experiente cu MG? Sau baga doar din auzite?
Pentru mine e important de stiut deoarece majoritatea celor care doar din anumite considerente studiaza fenomenul ajung in final intoxicati zdravan de propriile emanatii emotionale... si in opinia mea aceste persoane nu reprezinta decat o sursa ce a memorat informatii si pe care le prezinta sub forma unor ipoteze obtinute deci, in lumina propriilor filtre si ele construite pe conjunctura propriilor coordonate de viata. Evident ca aici si nu numai in acest caz al lui JL, conteza totodata si conjunctura sau istoria personala.
Una e de exemplu sa vorbesti cu un psiholog care a studiat cazuri de abductees si alta e sa discuti cu unul care a avut asemenea experiente si care si-a pastrat pana in prezent echilibrul, detasarea si starea de prezenta cat de cat continua.

Poate ne-om hotara sa scuturam desaga amintirilor impreuna candva. 2013 e oka? sau mai adaugam :)

Pe scurt: JL e un tip onest 100%, recunoscind ca n-a avut niciodata vreo tangentza cu ET-ii si c-a vazut la viatza lui doar un OZN :ufo: - in '85 parca, fiind vorba de-un "Sports Model" decolat conform programului de zbor cunoscut in prealabil de Bob Lazar si cu care a fost  prezent pe linga gardul Ariei 51 (are si-un film cu observatia asta, facut noaptea din pacate, dar relevant, zic eu).

E onest si fiindca recunoaste ca, atunci cind e cazul (adica-i vin argumente credibile), isi poate schimba abrupt convingerile. Pe care le are intr-adevar doar "din auzite" (si-s de acord cu tine cind zici ca alea traite pe propria piele-s cele mai valabile), dar nu trebuie uitat ca meseria si conexiunile lui (plus cariera lui tat-su, contractor principal al DoD in domeniul propulsiilor antigravifice si care i-a mai soptit una-alta, chiar daca nu i-a lasat absolut nimic mostenire din multele-i miliarde :-D) i-au permis sa auda nu doar destule, ci mai ales de la personaje bine plasate-n diverse ierarhii oculte. :evil:

N-are rost sa intru acum in detalii cum ar fi cel privind confirmarea statutului de Illuminat sufit :star: al unui ex-miliardar saudit caruia JL i-a pilotat... Lear-Jet-ul :rocket: citiva ani buni si care i-a povestit printre altele despre "uzina de clone" a americanilor din Arabia Saudita, dar mentionez asta doar ca exemplu in sprijinul alineatului de mai sus.

Cit despre scuturarea desagilor inainte de 21.12.2012, :lol: revin curind cu stiri pe canale personale, fiindca sint semne ca-s pe cale sa ies dintr-o anume conjunctura nu doar ciudata, ci si nefasta aparent.

P.S. JL e si promotorul expresiei "bolnav de ozenita"  :-D - maladie de care-i acuza pe raposatii Phil Schneider sau Bill Cooper, dar si pe contemporanii Alex Collier ori Dan Burisch, printre multi altii.
Simptome: dupa ce respectivii au "turnat" intr-o prima conferintza tot ceea ce stiau realmente din domenii secrete, le-a placut si adulatia auditoriului, dar si sumele deloc minore cistigate si-au fost nevoiti ulterior sa "scoata din burta" diverse alte bazaconii, ca sa nu-si piarda nici aureola eroica, nici privilegiile.
Si cred ca nu se-nsala - si asta-i doar o parere proprie, evident.

P.S. 2 (ca sa fiu si ontopic): Azi-noapte am visat ceva si MIC, si GRI. :-) :moon: :-o :-D :lol:
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: elena78 din 20 Iulie 2012, 16:42:14
Citat din: @biss din  19 Iulie 2012, 14:58:59
Controversatul John Lear a avut el insusi experiente cu MG? Sau baga doar din auzite?
Pentru mine e important de stiut deoarece majoritatea celor care doar din anumite considerente studiaza fenomenul ajung in final intoxicati zdravan de propriile emanatii emotionale... si in opinia mea aceste persoane nu reprezinta decat o sursa ce a memorat informatii si pe care le prezinta sub forma unor ipoteze obtinute deci, in lumina propriilor filtre si ele construite pe conjunctura propriilor coordonate de viata. Evident ca aici si nu numai in acest caz al lui JL, conteza totodata si conjunctura sau istoria personala.
Una e de exemplu sa vorbesti cu un psiholog care a studiat cazuri de abductees si alta e sa discuti cu unul care a avut asemenea experiente si care si-a pastrat pana in prezent echilibrul, detasarea si starea de prezenta cat de cat continua.

Poate ne-om hotara sa scuturam desaga amintirilor impreuna candva. 2013 e oka? sau mai adaugam :)

vezi sa  nu il critici prea mult pe idolul meu John Lear  : :-) este foarte tare acest personaj ! il urmaresc in  conferente -interviuri ,bravo lui ! desi a lucrat  ca pilot in aeronautica americana  a lucrat la CIA  nu prea cred ca a avut experiente cu vreun extraterestru gri . John Lear  a avut o amicitie  foarte speciala  cu un alt personaj la fel de important  care a lucrat in marina americana  unde   a avut acces direct la documente  este vorba despre Milton William Cooper,,el  a revelat o infinitate de lucruri referitor la extraterestrii !!!
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 20 Iulie 2012, 18:44:58
Of-of mai-mai, :lol: daca taceai si nimic nu scriai ceva mai filosoafa ramineai, draga elena78...
Fiindca iar nu-ti iei nici macar o nota de trecere, din simplul motiv ca nu te-ai sinchisit sa citesti macar cu neatentie :-D chiar precedenta postare. Din care-ai fi aflat parerea uneori causticului JL despre "amicul lui foaarte special" Bill Cooper.

Daca tot veni insa vorba de UFOlogii contaminati cu ozenita, :ufo: de la JL am aflat si micul detaliu ca Phil Schneider avea citeva degete lipsa in urma unui accident din copilarie si nu ca urmare a... fantasmagoricei "batalii subterane de la baza Dulce" dintre un Mic Gri :-( :moon: si-un regiment intreg de soldati Delta-Force. Faptul c-au fost prieteni nu l-a oprit deci pe JL sa-l "intzepe" amical in diverse ocazii.

(Later Edit): Interesant (si ontopic) mi se pare si-o alta informatie despre care JL jura ca-i "pe bune" si care spune ca Micii Gri :moon: :-) (si Marii Lor Sefi Mai Colorati :rainbow:) dispun pe teritoriul SUA chiar de un... centru administrativ nu doar subteran, construit de o firma cunoscuta intre 1988 si 1990 undeva-n desertul Arizona (nu mai tin minte locatia, dar o s-o caut - oricum nu-i prea relevanta, JL sustinind ca-i protejata holografic, desi cu unele "pauze" in care poate fi vazuta din aer).

Acum pot sa fiu si-un pic offtopic daca am scris deja cuvintul "Mic Gri" :-D de doua ori, asa ca mai pot scrie citeva detalii interesante despre personalitatea lui JL, din simplul motiv ca-l cunosc destul de bine, chiar daca "de la distantza".
Tipu-i deci foarte neprotocolar, este sau a fost amic cu multa lume, raspunde intotdeauna si oricui la telefon (nr. lui care se termina cu 8572 e-n cartea de tel. publica a Las Vegas-ului din 1974) si primeste pe oricine-n vizita, cu conditia sa-i aduca o cutie cu minimum 5 trabuce. :lol: Si nu neaparat d-alea scumpe, cubaneze - serios va zic asta, fiindca am probat-o prin intermediul unui amic care-a trecut cindva pe la el cind a fost prin zona. Si caruia i-a aratat destule chestii interesante din colectia lui (de imagini netrucate cu Luna :fullmoon: mai ales).

Iar faptul ca omu' traieste relativ modest, ca un pensionar american "standard", nu tine nicio conferintza si nu ia bani pentru interviuri e un argument in plus sa cred ca nu-i dezinformator CIA.

P.S. Revin curind si... mult mai ontopic. 8-)
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 24 Iulie 2012, 23:04:02
Deocamdata singura proba veridica dupa mine (desi indirecta-n definitiv) in sprijinul afirmatiei de la care ar trebui sa porneasca orice analiza a Micilor Gri (DA, ei exista)... :-)

Turkey UFO Clearly Shows Aliens - Dr Roger Leir (http://www.youtube.com/watch?v=IUEjeYn5Obg#ws)

...e filmul numit "Kumburgaz" (Turcia - prima observatie datind din 2007 si-a doua din 2009, in spatele camerei fiind Dr. Roger Leir de asta data) - instantanee carora absolut nimeni n-a reusit pina acum sa le nege veridicitatea.

Minionii gri-bejulii pot fi deci si piloti la o adica - de n-o fi vorba-n cazul asta de altii mai... mijlocii, de cca. 1,50 m inaltime (ET "pe bune" si nu doar PLF=bioroboti ca aia de 0,90-1,20 m dupa Jan Helsing si altii).
Sau chiar de genul "Gri Inalti". :roll:

...Voi de care credeti c-ar fi? (io cred ca-s mici ca niste furnici "caposii" astia doi). :-D

P.S. Interesant e ca insula deasupra carora se invirtea in mod cumva regulat OZN-ul gazduieste, pe linga o inchisoare de maxima sigurantza, si o baza NATO.

Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 26 Iulie 2012, 16:23:21
Asaa... ramine deci cum am stabilit de capu' meu: cei doi Mici Gri din filmul "Kumburgaz" erau chiar d-aia foarte mici. :-D

Si, fiindca tot vad ca pot sa-mi centrez singur si sa-nscriu cu capu' gol :lol: (la propriu) simultan p-aici, hai sa continui linistit cu o a treia postare consecutiva, fiindca si modelatorii cred ca-s in concediu.

Desi repet ca n-am avut absolut nicio viziune macar cu MG - chiar daca, lucrind ani buni pre-'89 in sectii cu specific ATI/reanimare, am fost de citeva ori martorul "ascensiunii sufletului" sau ce-o fi subtilul abur cu forme si de durate diverse, vizibil citeodata in conditii particulare (penumbra, liniste etc) cum se desprinde de trecatorul "sac carnal". Si inca din diferite zone, subliniez asta - crestetul capului cel mai frecvent, dar si din frunte sau piept. :star:

Sau chiar daca pina la 3 ani aveam manifestari cam ciudate (povestite de-ai mei parinti - si de mine p-aici in treacat) ce-ar putea duce la concluzia ca MG m-or fi "fragezit" :-D cindva. Chestie de care inca nu-s deloc convins, desi pe la 9 ani regretatul dr. Pesamosca mi-a scos dintr-o glezna un straniu triunghiuletz... hai sa-i zic "bio-metalic" (cu latura de cca. 8 mm) ajuns acolo fara sa lase urme. Si facind abstractie de faptul ca dupa aia am devenit mai "blazat" oarecum (agitat nu eram nici inainte, dar invatasem de ex. sa scriu si sa citesc - singur, dar nu ma intrebati cum anume - tot de pe la 3 ani).

Am inceput cu constatarile astea proprii din simplul motiv ca-s convins de faptul ca MG sint prezenti (vizibili sau nu) invariabil in momentul trecerii noastre in cealalta dimensiune, a mortii.  N-am insa intentia sa fac vreun studiu comparativ al diverselor conceptii pe tema Marii Treceri (c-ar fi nevoie de monitoare intregi, de la tibetani la Scarlat Demetrescu) si doar o sa punctez citeva deductii proprii.

Prima: destui muribunzi sint convins ca II VAD :-o si chiar comunica cu ei in perioade variabile dinaintea mortii (in cazul ex-nevesti-mii, care s-a stins ca o luminare... perfect constienta, fiind vorba de circa trei zile). Asa ca, pe cale de consecintza logica, MG au sigur oarescari misiuni in clipele mortii noastre.

A doua: se pare ca cei care-i (re)intilnesc la modul asta oarecum colocvial nu doar la capatul clasicului "tunel luminos" sint taman aia care au avut tangentze cu MG si-n cursul vietii (lucru iarasi valabil in cazul exei). La fel de logic, MG ar avea misiuni si-n cursul vietii UNORA dintre noi.

A treia: in episodul urmator, 8-) ca am si alte trebi pe moment - revin deci, cu una din ultimele postari inainte de pauza RUFOnistica auto-propusa.
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: mr din 26 Iulie 2012, 17:31:36
Si ca sa continui discutia despre manifestarile, sa le zic anormale, povestite de tine Xanadron, pot spune ca in ale mele, prezentele le "simt" aproape, dar nu intr-o forma fizica conturata. De la vise semiconstiente (stiu unde sunt, cat e ceasul, cine e langa mine etc) in care port discutii, ma simt ca acasa printre ei, pana la "ajutor" primit in chestii banale.

Nu pot spune ca sunt MG. Intr-un fel stiu ca nu sunt...
Aceste confirmari pe care nu le pot spune oricui si oriunde fara a fi legat si dus la vreun ospiciu (sper sa fiu ajutat si-n sensul asta acum  :-D ) mi-au intarit convingerea ca "realitatea" reala, nu-i chiar atat de palpabila pe cat incercam noi sa o facem. Incercam sa o facem atat de solida doar din comoditate, fugind cu gratie din fata promiscuitatii si cu scopul de a nu transpira prea mult in fata unor situatii in care ego-ul nostru trebuie sa cedeze controlul. O chestiune tehnica, pana la urma...

Si atunci, personal, concluzionez ca realitatea fizica nu-i decat un efect si o prelungire a realitatii nepalpabile. Ori omul, prin constructia s-a cu acces simultan in trei planuri de manifestare, mi se pare mijlocul perfect de a le imbina si stapani.
Asa am realizat ca ceea ce spuneau misticii, alchimistii, marii invatati ai vremurilor trecute in privinta realizarii constiente si simultane a omului pe toate cele trei planuri in care traieste, cu baza de pornire lumea fizica, nu este chiar o utopie.
La fel, a avea o misiune aici, tu om realizat cel o data, iarasi nu mi se mai pare o utopie.

In fond, cati dintre noi au curajul sa-si infrunte propria-i promiscuitate atunci cand sunt pusi in situatia sa o faca? Unii, putini, aleg sa o faca si descopera ale lumi, alte paradigme. Altii, multi, prefera s-o izoleze si s-o imbrace cu tot felul de povesti iluzorii de bau-bau, hranindu-se, inconstient, unul pe altul cu sentimentul ca pot fugi de inevitabil.

De aici si limbajul atat de diferit cu care ne prezentam unii in fata altora. De aici si grupurile secrete/discrete/exclusiviste si nu neaparat cu nume de rezonanta gen masonerie/iluminati etc.
Ma rog, vrem nu vrem, mergem mai departe...
Eu unul, vreau..
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: elena78 din 26 Iulie 2012, 19:14:33
Citat din: Xanadron din  26 Iulie 2012, 16:23:21

Asa ca, pe cale de consecintza logica, MG au sigur oarescari misiuni in clipele mortii noastre.



nu prea sunt de acord cu tine , chiar nu sunt de acord deloc! nu sunt  MG care au misiuni  in clipele mortii noastre ce legatura au ei cu noi???? ,de unde ai mai scos-o si pe asta???  vai de mine ce am putut sa citesc!!!!!!!!!!!nu ma asteptam la asa ceva din partea ta  draga  Xanadron !te credeam mai istet !! sa stii  ca majoritatea discursurilor pe care le faci chiar daca nu-ti dau like  sa stii  ca  imi plac  foarte mult   dar uneori  ai idei foarte confuze spre exemplu mesajul tau anterior  sa revin totusi  cei care au misiuni  in clipele  mortii noastre  sunt  ghizii nostri spirituali  care sunt fiinte  mult mult mai evoluate fata de MG,acesti ghizi  locuiesc  pe treptele  de evolutie cele mai inalte  ale acestui univers .. ca sa intelegi mai multe te sfatuiesc calduros sa citesti carte ;;Din tainele vietii si ale universului ,, scrisa de inteleptul Scarlat Demetrescu .
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 26 Iulie 2012, 20:45:53
Hai sa mai fac si io niste "flames" :star: pe canicula asta, :-D ca poate asa se mai dezmortzesc RUFOn-istii...

Deci: doamnelor si domnilor, dragi tovarasi si pretini, mai nene, de cite ori sa re-re-repet afirmatiile din postari anterioare? - unde speram c-am fost destul de clar cind imi dadeam cu parerea ca Micii Gri :moon: sint DOAR subordonatii, "manipulantii", "tehnicienii", "instalatorii", "asistentii" sau ziceti-le cum vreti - ai "ghizilor spirituali superiori" :martiansmile: de care faci si tu vorbire, colega elena78... Care evident n-au timp de pierdut cu "transporturile containerelor umane" (milioane anual probabil) si alte operatiuni de rutina.

Dar despre care NU-I VORBA in topicul asta decit poate la modul tangentzial, MICII GRI fiind parca subiectul.

Ca poate tu nu-ntelegi complet "cind fac discursuri" :-P mai pot admite (mai ales daca esti plecata din Romanica de-o vreme, iar IQ-ul in cu totul alta directie :lol:), da' pe conu' Calator Astral nu-l inteleg chiar daca-i plecat cu pluta :-D si el, fiindca avea parca bunul obicei sa citeasca atent - chiar daca se auto-cenzura mai neatent citeodata in replici.

Asa ca-mi mentin ferm opinia ca "pe cale de consecintza logica, MG au sigur oarescari misiuni in clipele mortii noastre."
Urmeaza si dezvoltarea ideii, doar putintica rabdare deocamdata...

P.S. Pe linga sfatul amical de-a nu mai contrazice fara nuantze si mai ales fara argumente ideile altora (eu nu ma supar, dar altii poate se), iti mai... urez sa citesti si tu macar un sfert din cartile citite-n in (prea) lunga-mi viatza.
Si mai ales sa intelegi tot macar un sfert din ele. :wink:
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: padme din 26 Iulie 2012, 22:42:11
Citat din: Xanadron din  19 Iulie 2012, 15:53:14
P.S. 2 (ca sa fiu si ontopic): Azi-noapte am visat ceva si MIC, si GRI. :-) :moon: :-o :-D :lol:

Era un soricel...:)))))))

Si acum pe bune, tot zici ca au intervenit de-a lungul evolutiei noastre si ne-au mai carpit, ne-au mai lipit cu scoci, pana mi-a venit in minte o chestie pe care eu o retin a fi deosebit de importanta si anume: cu rasa umana se intampla ceva! Nu cu toata, n-am cunostintele necesare sa stiu ce se intampla cu triburile africane, sau stiu eu, arabe care traiesc izolate pe diverse coclauri, dar la nivel de "civlizatie" ceva se intampla si inca foarte grav, dpdv al meu! Eu, din punctul mic de unde sunt, observ o tendinta catre sterilitate. De ex. in grupul pe care il cunosc eu sunt cam 4 cupluri cu probleme, ceea ce mi se pare extrem de mult! Fiecare dintre noi cunoaste cel putin un cuplu care a facut FIV. Clinicile de fertilizare s-au inmultit precum ciupercile - asta inseamna necesitate- ceea ce acum cativa ani nici nu se punea problema si asta nu din cauza faptului ca nu existau procedurile necesare dar din cauza ca nici nu erau atatea persoane cu probleme - ambisex, deci nu numai intr-o parte ci si in cealalta. Deci...nu stiu cum se explica interventia MG, sau la ce nivel...intrucat pierderea sarcinii sau imposibilitatea existentei acesteia mai inseamna si pierderea unui "container"/avatar (aici am dubii), sau ce vrei sa-i spui - lucru care mi se pare cam ne practic.
Si cand ma gandesc la chestia asta imi vine in minte episodul ala din Star trek unde echipajul intalneste o civilizatie asexuata, care se reproducea pe care artificiala, aveau figuri androgine si erau toti "it" :)))

Mai am o nelamurire vizavi de faptul ca daca sunt ceea ce sustii tu, cum de nu exista pe nicaieri o descriere a lor si toate sunt de data recenta - se poate sa vorbesc si in necunostinta de cauza dat fiind faptul ca am citit si foarte putin, dar daca e cazul imi vei recomanda tu ceva!
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: abyss din 27 Iulie 2012, 00:16:48
Toate vehiculele biologice din acest univers cel putin asta si sunt: vase/vehicule purtatoare de informatie constienta de sine care, la randul ei pare a fi... download-ata/turnata in ele.
  Dupa unele voci MG= clone= ? , unde "?"= ar putea fi costume/trupuri/vehicule cu anumite specificatii? Purtatoare la randul lor de informatie-constienta venita din...? si raspunsul, cel putin unul as zice io, ar putea fi urmatorul: de pretutindeni.
  Sunt reale pentru unii (care pot vedea cu ochii mintii) aproape o infinitate de variante-realitati  posibile care se intrepatrund tesand textura Existentei. Ce vedem cu senzorii externi ai costumelor noastre este o simulare de realitate. Ce putem vedea insa cu senzorii interni in lumea interioara e mai dificil de explicat. Lumea interioara ar putea fi in acest caz lumea/punctul de origine a informatiei-constiente?  :|
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: horia2008 din 27 Iulie 2012, 00:19:32
Citat din: elena78 din  26 Iulie 2012, 19:14:33.. ca sa intelegi mai multe te sfatuiesc calduros sa citesti carte ;;Din tainele vietii si ale universului ,, scrisa de inteleptul Scarlat Demetrescu .
si, desigur, si ,,Profetiile de la Celestine", cel mai important....


Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: horia2008 din 27 Iulie 2012, 00:42:06
Citat din: padme din  26 Iulie 2012, 22:42:11
Era un soricel...:)))))))

Si acum pe bune, tot zici ca au intervenit de-a lungul evolutiei noastre si ne-au mai carpit, ne-au mai lipit cu scoci, pana mi-a venit in minte o chestie pe care eu o retin a fi deosebit de importanta si anume: cu rasa umana se intampla ceva! Nu cu toata, n-am cunostintele necesare sa stiu ce se intampla cu triburile africane, sau stiu eu, arabe care traiesc izolate pe diverse coclauri, dar la nivel de "civlizatie" ceva se intampla si inca foarte grav, dpdv al meu! Eu, din punctul mic de unde sunt, observ o tendinta catre sterilitate. De ex. in grupul pe care il cunosc eu sunt cam 4 cupluri cu probleme, ceea ce mi se pare extrem de mult! Fiecare dintre noi cunoaste cel putin un cuplu care a facut FIV. Clinicile de fertilizare s-au inmultit precum ciupercile - asta inseamna necesitate- ceea ce acum cativa ani nici nu se punea problema si asta nu din cauza faptului ca nu existau procedurile necesare dar din cauza ca nici nu erau atatea persoane cu probleme - ambisex, deci nu numai intr-o parte ci si in cealalta. Deci...nu stiu cum se explica interventia MG, sau la ce nivel...intrucat pierderea sarcinii sau imposibilitatea existentei acesteia mai inseamna si pierderea unui "container"/avatar (aici am dubii), sau ce vrei sa-i spui - lucru care mi se pare cam ne practic.
Si cand ma gandesc la chestia asta imi vine in minte episodul ala din Star trek unde echipajul intalneste o civilizatie asexuata, care se reproducea pe care artificiala, aveau figuri androgine si erau toti "it" :)))

Mai am o nelamurire vizavi de faptul ca daca sunt ceea ce sustii tu, cum de nu exista pe nicaieri o descriere a lor si toate sunt de data recenta - se poate sa vorbesc si in necunostinta de cauza dat fiind faptul ca am citit si foarte putin, dar daca e cazul imi vei recomanda tu ceva!
Cred ca ai dreptate cu tendinta catre sterilitate; dar bag eu de seama ca asta se intampla cu selectii si delicatii din societatile dezvoltate din cauza stilului si ritmului vietii care e impus (inclusiv alimentatie, ca sa nu zic furajare) si la cere punem botu' ca sa zic asa.
Pe de alta parte si la triburile si la triburile africane sau arabe care traiesc pe coclauri izolate, cum zici, alta e rata mortalitatii infantile; sau poate asta e selectie naturala, nu ca in societatea dezoltata unde supravietuiesc toti plapanzii (a nu fi luat in nume de rau, si eu sunt tata de copii ca toti copii din zilele noastre, care sunt sufletul si viata mea!)
Functie de scopul final
Zic si eu...



Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 27 Iulie 2012, 09:01:22
Probabil unul din cele mai bune romane SF scrise vreodata ("Childhood 's End" = "Sfirsitul Copilariei" al lui Arthur C. Clarke - 1953) imagineaza transmutatia finala a unei Noi Umanitati... deloc umane, 8-) formata din copii-pupe interconectati psihic, in cu totul alte coordonate astrale. Totul, sub supravegherea un pic invidioasa a unor Draco :evil: - luciferic :star: de avansati tehnologic, dar incapabili de "ascensiuni" din astea radicale.

Dar asta abia dupa ce Terra-i pustiita insidios prin oprirea brusca a nasterilor, dupa o perioada de scadere treptata a natalitatii.
Unora le poate parea o aiureala citarea unui roman SF drept argument in favoarea unei ipoteze evolutive de perspectiva (sterilizarea omenirii-n cazul asta), dar eu cel putin ramin la convingerea ca omul de stiinta si masonul A.C. Clarke stia chiar mai multe decit... scria (nu mai repet c-a anticipat satelitii geostationari si alte multe chestii).

De remarcat oricum avalansa de date recente ce conecteaza alimentatia cu GMO (Genetically Modified Organisms) si sterilitatea:

http://www.huffingtonpost.com/jeffrey-smith/genetically-modified-soy_b_544575.html (http://www.huffingtonpost.com/jeffrey-smith/genetically-modified-soy_b_544575.html)
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/05/22/jeffrey-smith-interview-april-24.aspx (http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/05/22/jeffrey-smith-interview-april-24.aspx)
http://endoftheamericandream.com/archives/they-are-turning-our-crops-animals-and-even-our-babies-into-freakish-genetic-monsters-what-could-go-wrong (http://endoftheamericandream.com/archives/they-are-turning-our-crops-animals-and-even-our-babies-into-freakish-genetic-monsters-what-could-go-wrong)

Apropo deci de conexiunile sterilitate/Mici Gri (fiindca aici voiam s-ajung): cercetatori seriosi ai fenomenului "rapirilor ET" (abductions) au remarcat in ultimul timp o continuare a scaderii progresive a frecventei raportarilor chiar si-n SUA (dupa o prima "prabusire" prin 1995), informatorii mai bine plasati ai unora indicind drept cauza "completarea stocurilor de hibrizi umano-ET". :-o

Si, implicit zic eu, apasarea de-abia de-acum a butonului DELETE pentru programul Umanitatea-n versiune 4.0 (post-atlanteeana).
Si asta-i insa o tema nu chiar simpla, la care merita revenit.
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 27 Iulie 2012, 13:03:18
Inchei aici si-acum o serie de postari cam TLTBR (Too Long To Be Read) :-D cu o ultima relatare inainte de-o pauza mai lunga de RUFOno-filie.

Sint deci absolut convins SI de manipularile genetice efectuate cu ajutorul "tehnicienilor-laboranti" MG :moon: :-) si inainte de a ne naste (varianta la fel de valabila: inainte de nasterea hibrizilor umano-ET), dupa reconsiderarea circumstantelor unei intimplari ciudate, pe care la data derularii am minimalizat-o stupid. Si pe care am ezitat pina acum sa v-o relatez.

Pe scurt: in 1999, exa s-a dus la un obstretician (cu o cumnata care-i dr. la Salvare si acum), banuind ca-i insarcinata - n-aveam copii si n-am nici acum (aparent 8-) zic - si-o sa vedeti de ce). Cauzele infertilitatii nu conteaza si d-aia le omit aici (tinind oricum de unele "defecte" ale exei, provocate insa-n tineretze cu minutza ei cumva).
Rezultatul ecografiei parea clar: sarcina in cca. 14 saptamini (ceva peste 3 luni asadar).

La controlul de peste o luna insa, facut in urma unor simptome stranii ale exei, surpriza maxima - nici urma de fat! :-o

Ca s-a n-o mai lungesc prea mult, "diagnosticul" ulterior (iluzie psihica autoindusa de sarcina) m-a convins p-atunci, influentzat fiind de vrajeala psihanalistica :lol: a unui alt medic, pe care n-are rost s-o aprofundez.
Poate eram si "blocat" cumva de continua alergatura dupa bani si iar bani :-P - pe vremea aia fiind cumva... jenant de bogat.

Si mai concis: abia marturisirile exei (total sceptica si anti-conspirationista toata viata ei) din ultimele luni inainte de moarte m-au "sucit" total. Fiindca abia atunci a recunoscut (si poate si-a reamintit) mai multe "calatorii nocturne" alaturi de Micii Gri, pe care-i vedea si cu care chiar comunica din nou in ultimele 3 zile dinaintea Trecerii Dincolo. :star:

Zile in care-mi spunea ca abia asteapta sa plece de AICI nu doar ca sa scape de chinul durerilor, ci si ca sa-si vada, in fine, copilul. :|
Fiindca asa-i pomisesera EI :-) si-i credea intrutotul.

Mai multe detalii - doar intr-o viitoare carte. 8-)

Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: padme din 27 Iulie 2012, 18:02:42
Xanadron, cu tot respectul pt regretata ta sotie (si de care imi pare asa rau de nici nu-ti imaginezi), dar ceea ce ma determina sa scriu este tocmai absurdul situatiei pe care nu prea il digerez!
Trebuie sa spun ca aia mi se pare o intamplare mai mult demna de zona crepusculara decat de realitatea fizica in care traim.
Plecand de la faptul ca intamplarea are loc in 1999 si nu 1909 , mi se pare putin aberant sa spui cuiva ca e insarcinata, dupa care ulterior ca i s-a parut! Eu cred ca iluzia aia de sarcina a fost una de grup, facand parte si doctorul care a facut echografia!
In afara de asta, pot sa-ti dau exemplu de 2 femei perfect sterile si care acum au una 2 copii si una unul - ultima in urma diagnosticului a renuntat la contraceptive, cateva luni mai tarziu avand o surpriza de proportii, noroc ca avea o relatie stabila si s-a terminat frumos! In plus de asta, verisoara mea, cu probleme de sterilitate si ea, in timp ce era pregatita pt fiv, aparent fara sorti de izbanda, doctorul o opereaza si ii leaga trompele ca sa evite o sarcina extrauterina. Dupa terminarea stimularilor hormonale fara rezultat, in pauza pt inceperea tratamentului urmator, tipa ramane insarcinata! Dupa ce si-a facut nu stiu cate teste printre care si o analiza care ii confirma acest lucru, se prezinta la medicul care se ocupa de ea si acesta in timp ce iesea pe usa sa plece in concediu ii spune "asa ceva e imposibil"- rugand-o totusi pe colega lui sa o consulte pe nebuna. Rezultatul a fost uimitor de-a dreptul - era foarte insarcinata, dupa cum s-a exprimat doctora! Cu natura nu te pui!
Acuma daca o sarcina de 4-6 saptamani se vede, imagineaza-ti cum se vede una de 14 - nu mai zic cafatului ii bate si inima!
In plus de asta, daca totusi nu ai nici un simptom de sarcina,  pe la perioada respectiva fatul incepe sa miste, o prietena imi marturisea ca a simtit "ca un fluture in stomac", poate ca astea or fi fost "banuielile" ca ceva se intampla.
Stiu si eu un caz  de sarcina indusa si anume pe vremea cand nu existau atatea metode de diagnostic si femeile la primele greturi stiau ce se intampla si putine dintre ele se controlau, s-a intamplat ca cineva sa aiba efectiv toate simptomele, ducand foarte bine la termen o sarcina de 9 luni, cu tot cu burta,  terminata cu contractii de nastere si tot tacamu'. Acuma, ajunsa la spital pe masa, cand sa nasca n-avea ce! Si in plus de asta nu stia nimeni ce naiba se intampla. Pana la urma au chemat nu's ce profesor  si el le-a explicat ca aia a fost o sarcina indusa asa cum scrie la carte. Ulterior a reiesit faptul ca tipa era disperata sa se marite cu unu' si sarcina era singurul motiv care il determina pe respectivul sa se insoare si cum ea nu ramanea si nu ramanea, creierul i-a creat una!
Dar in 1999 sa fii incoerent cu privire la asa ceva, mi se pare de-a dreptul aberant!
Si cel mai dificil  este cand incearca toti sa te convinga ca iti imaginezi lucruri, stiu asta din experienta!
De aici ma gandesc ca daca ea nu a fost crezuta (eu personal nu cred ca mi-as fi dat pace), mai ales de cine trebuie - tu avand si pregatire medicala, nu a mai avut incredere sa-ti povesteasca ceea ce i se intampla! Fara nici o suparare!
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: elena78 din 27 Iulie 2012, 18:44:56
Citat din: @biss din  27 Iulie 2012, 00:16:48

  Dupa unele voci MG= clone= ?

nu cred ! parerea mea  e  ca omuletii gri sunt entitati astrale  la fel si reptilienii   si zanele etc ,sunt oameni care au iesit  din planul fizic si au intrat in cel astral  in lumea extrasenzoriala au vazut aceste entitati !Daca cititi cartile  din seria Montauk  (sunt uluitor de interesante)  acolo spune ca  20% din rapiri sunt  opera  omuletilor gri -cenusii iar restul 80% din rapiri este opera  guvernului ocult   ...ambele  grupe colectioneaza  atat   ovule cat si sperma persoanelor rapite (sa nu uitam cazul adevarat al persoanei  cunoscuta  cu  numele ,,Giovanna rapita de alieni,, ,este o istorie adevarata  iar Giovanna  stie prea multe insa nu vrea sa spuna...)mai multe va poate spune cartile din seria Montauk cu privire la ozn-uri ,extraterestrii ,experimente oculte  s.a.m.d.Cartile ,,Intalnire in Pleiade -O privire  din interior  asupra OZN-urilor ,,Soarele Negru ,,,Montauk revizitat -aventuri in sincronicitate ,Piramidele din Montauk ,,etc ,citind aceste carti veti gasi raspunsuri la o infinitate de intrebari !

revenind  la fraza de mai sus,, Dupa unele voci MG= clone= ?
eu zic ca nu ,poate contrar ...
avand in vedere   ca omuletii  cenusii  si nu numai.. fac experimente in laboratoarele spatiale  pentru a crea sau mai bine zis a clona o noua rasa hibrida intrebarea mea este:aceasta rasa hibrida  va pune stapanire  pe Pamant?????? 
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: abyss din 27 Iulie 2012, 19:04:13
Citat din: elena78 din  27 Iulie 2012, 18:44:56
nu cred ! parerea mea  e  ca omuletii gri sunt entitati astrale  la fel si reptilienii   si zanele etc ,sunt oameni care au iesit  din planul fizic si au intrat in cel astral  in lumea extrasenzoriala au vazut aceste entitati !Daca cititi cartile  din seria Montauk  (sunt uluitor de interesante)  acolo spune ca  20% din rapiri sunt  opera  omuletilor gri -cenusii iar restul 80% din rapiri este opera  guvernului ocult   ...ambele  grupe colectioneaza  atat   ovule cat si sperma persoanelor rapite (sa nu uitam cazul adevarat al persoanei  cunoscuta  cu  numele ,,Giovanna rapita de alieni,, ,este o istorie adevarata  iar Giovanna  stie prea multe insa nu vrea sa spuna...)mai multe va poate spune cartile din seria Montauk cu privire la ozn-uri ,extraterestrii ,experimente oculte  s.a.m.d.Cartile ,,Intalnire in Pleiade -O privire  din interior  asupra OZN-urilor ,,Soarele Negru ,,,Montauk revizitat -aventuri in sincronicitate ,Piramidele din Montauk ,,etc ,citind aceste carti veti gasi raspunsuri la o infinitate de intrebari !

revenind  la fraza de mai sus,, Dupa unele voci MG= clone= ?
eu zic ca nu ,poate contrar ...
avand in vedere   ca omuletii  cenusii  si nu numai.. fac experimente in laboratoarele spatiale  pentru a crea sau mai bine zis a clona o noua rasa hibrida intrebarea mea este:aceasta rasa hibrida  va pune stapanire  pe Pamant?????? 
OK!
Nu crezi iar parerea ta se bazeaza pe ce? in afara de carti citite, desigur. :) Seria Montauk e un sifon, mai putin poate prima carte.
Tu ai avut experiente cu MGees? Ai dori sa ai? :) Adica de ce nu informatii de prima mana in loc de cico-moco din literatura subculturii UFO?
Cine e Giovana? Ce-i cu sperma si toate muraturile alea? Off doamne...


Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: padme din 27 Iulie 2012, 19:49:55
Citat din: elena78 din  27 Iulie 2012, 18:44:56
(sa nu uitam cazul adevarat al persoanei  cunoscuta  cu  numele ,,Giovanna rapita de alieni,, ,este o istorie adevarata  iar Giovanna  stie prea multe insa nu vrea sa spuna...)
Giovanna si-a dat cu stangu'n dreptu in avantul dezvaluirilor - daca ramanea la prima era mai credibila.

Nu mai stiu ce e scris aici despre ea dar recitind una dintre postari imi aduc aminte ca "cercetatorul" era Pablo Ayo.

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2924.msg49272.html#msg49272 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2924.msg49272.html#msg49272)
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: Xanadron din 27 Iulie 2012, 21:55:52
Ma vad nevoit sa revin pe scurt (e ultima oara oricum pina-n toamna cel putin), macar ca sa nu ramai cu impresia c-as fi suparat cumva din cauza scepticismului tau, draga padme...
Nu-s deloc, crede-ma (altfel n-as fi intrat pe forumul asta tzacanit :-D prin definitie). Chiar daca argumentele tale au o logica "normala" doar pina la un anumit punct. Vad deci ca unele mici detalii sint totusi necesare:

1. Da, am facut (si) Medicina Generala.
2. Stau perfect cu vederea si chiar am vazut eco-grafia (nu -scopia) cu fat inclus, "neinventat psihic". Ecografie care inca exista.
3. Nimeni n-a fost "incoerent" :roll: pe atunci - excluzind "simpla" stupefactie a obstetricianului, daca la asta te-ai putea referi.
4. Strict medical-simptomatic vorbind, exa n-a avut nici macar vreo hemoragie minora - absolut nimic, doar senzatia de "gol". Pentru asta n-am insa acte/dovezi - logic, nu?
5. Implicit, ipoteza "sarcinii psihotice" cade, ca altfel ajungea poate ca tipa pomenita de tine - sa nasca... aer la 9 luni.
6. La vremea respectiva a fost si ea convinsa de respectivul psihiatru ca... "i s-a parut ca i se pare". :-P
7. Influentzata poate si de faptul ca fatul NU se miscase inca (la cca. 14 sapt. nici nu prea misca, crede-ma pe cuvint).

Cea mai convingatoare dovada pentru mine in sensul interpretarii "stranii" a intimplarii ramin insa spusele exei la 11 ani de la patzanie (cind avea 32). Atunci probabil ca apropierea mortii i-a "deblocat" unele amintiri. :roll:
Zic asta fiindca tot ce mi-a spus intre martie-mai 2010 (dar n-o sa va spun aici pe forum niciodata, fie si doar fiindca-s mult prea multe :lol:) nu putea inventa sub nicio forma (n-avea nici macar de unde sa se... inspire, respingind din principiu fie si ideea de-a citi "nebuneli cu iz SF").

Intr-un anume sens, era deci in postura unor "primitivi" care descriu cu acuratetze de expert detalii tehnice ale unor manipulari medicale complexe. Chiar daca nu avea deloc o minte "primitiva" si-a murit 100% constienta - chiar pe picioarele ei pina-n ultima zi, desi ajunsese o stafie cu ochi verzi - 33 kg la 1,64 inaltime. :cry:

...Si chiar gata acum - la revedere, tabara draga! :-D Ne revedem/citim poate spre toamna, de nu ni s-or ineca ceva corabii... 8-)
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: padme din 27 Iulie 2012, 22:37:46
Ai inteles gresit - nu sunt sceptica tocmai datorita faptului ca o sarcina asa de mare se vede la echo foarte bine, deci....
Eram doar putin...nu stiu cum sa ma exprim, pt ca iluzia unei sarcini a fost o explicatie la indemana si toata lumea a ramas...fericita.
Da, la stupefactia obstreticianului m-am referit, cred si eu ca era stupefiat!
Am zis sa nu te superi pe mine ca m-am luat de tine cumva ca nu ai crezut!
Distractie placuta in vacanta! :)))))))
Titlu: Re: Interviu c-un "Mic Gri" in DNI Dept of Naval Intelligence Level 27 ?!
Scris de: mm din 28 Iulie 2012, 01:52:32
  N-am nici cea mai mica indoiala asupra realitatii (descifrate) din faptele povestite de tine, Xanadron. Motivul: faptele sunt fapte.

  In orice domeniu profesional se intampla astfel de "realitati" naucitoare si tendinta generala normala (si din contextul social) este de indepartare, eliminare, ignorare a lor. Doar niste indivizi mai meticulosi, indiferenti la parerea lumii despre ei, amanuntesc lucrurile si afla ... lucruri si mai naucitoare. Nici vorba sa se mai poata intelege cu ceilalti (normalii).
  Totusi, frecventa prea mare cu care se intampla evenimentele blocante -in diverse domenii- ne ofera inca un motiv sa le acordam atentie.