Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Extraterestri => Subiect creat de: jackie28t din 17 Aprilie 2006, 20:01:51

Titlu: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 17 Aprilie 2006, 20:01:51
As vrea sa deschid acest topic pentru a putea discuta despre diferite cazuri de ''abduction'' adica despre incidentele celor care marturisesc ca au fost rapiti si examinati de extra-terestrii.

Voi incepe cu un caz foarte ciudat de ''abduction'' intamplat celor 7 tineri cam de varsta de 20 de ani pe timp de noapte cand au fost la un camping.Singurul lucru pe care si-l amintesc ei dupa acele momente de discutii in jurul focului de tabara...a fost ca sa trezit a doua zi dimineata cu dureri puternice de cap ca si cum cineva i-au scos creierile,le-au spalat si pus inapoi spunea unul dintre ei.Ne-am strans in cerc incercand sa punem toate piesele impreuna pentru a intelege ce sa intamplat....lumini puternice...visitatori inbracati in albastru...si sati,am si gasit ceva...o fotografie polaroid nevatamata.Stand si discutand,noi incepusem sa ne dam seama ca ceva ciudat sa intamplat.Imaginile sterse din memorii a unor lumini puternice,visitatori si mai bine de 6 ore de care nimeni nu-si poate reaminti de ele si o fotografie intreaga care se pare ca a fost luata de unul dintre noi,o imagine a unei nave aterizand care duce la o rapire de catre visitatori extraterestrii.Nici unul dintre noi nu a spus despre aceasta intamplare pana acum.

Imaginea de mai jos este copia fotografiei luata acelei nave in aterizare.
(http://img511.imageshack.us/img511/7087/k0do.jpg)

Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 17 Aprilie 2006, 20:17:06
Uitasem sa mai adaug ceva,dar daca nu mai exista butonul de modificare a postului...atunci sunt nevoit sa adaug aici.

Persoana care crede ca a luat a cea fotografie (prezentata in postul de mai sus) a precizat ca s-a intamplat in 1978 in muntii Colorado Rocky.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Necunoscutul din 17 Aprilie 2006, 20:21:05
   Chir acuma vroiam sa te intreb unde sa petrecut aceasta rapire dar vad ca ne-ai spus-o. Poti sa imi dai si sursa ta?

8-)
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 18 Aprilie 2006, 11:27:51
Salut Necunoscutul,acel caz este luat de la un investigator.
daca esti interesat de aceste cazuri adica despre ''abduction'' poti studia chiar cele mai stiute cazuri de ''abduction''.Sunt foarte multe de invatat din ele.
Le poti gasi pe legatura de mai jos,numai ca toate sunt scrise in engleza.Sper sa intelegi.

Alien Abduction Case Files:  http://www.ufocasebook.com/alienabductions.html

Acolo incepe cu cazul lui Betty si Barney Hill tocmai din 1961.A fost primul caz publicat de cineva care marturisesc ca au fost rapiti de extraterestrii.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: avramescub din 03 Mai 2006, 22:49:07
Cei mai vulnerabil la rapiri sunt copii cu varsta sub 7 ani pentru ca ei nu sunt in totalitate constienti de ceea ce se intampla. Citind intr-o revista ca mai multi copii au fost rapiti nepatind nimic si intorcandu-se inapoi au fost dusi de parinti la doctor pentru ca intotdeaua vorbeau despre prietenul lor gri care il duce sa ii consulte doctorul. Apoi au fost dusi la un om de stiinta care le-a aratat o poza cu cea mai des intalnita descriere de extraterestri copii exclamand:
-Aaaaa mami deci si tu il cunosti pe prietenul meu care ma duce sa ma vada doctorul.
Ceva interesant dar straniu tot odata.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Skywalker din 05 Mai 2006, 22:38:37
Omuletii gri au ajuns asa de evoluati incat se reproduc exculsiv prin clonare. Insa prin clonare repetata se degenereaza caracterele genetice. Ca sa se pastreze vigoarea genetica a indivizilor, le trebuie un aport de material genetic nou. Si acest material genetic le iau de la pamanteni, acesta fiind si principalul scop al rapirilor.

   Tot acei omuleti gri, au trecut printr-o faza asemanatoare cu faza in care ne aflam acuma, adica cu poluarea planetei, autodistrugerea rasei umane,... Inca nu am gasit informatii cum ca ei ne-ar ajuta sa depasim aceasta faza, insa am gasit informatii cum ca ei ar fi vorbit cu ceva societati secrete americane sa-i lase sa recolteze material genetic de la pamanteni.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 11 Iunie 2006, 21:07:24
Doar pentru cei interesati de subiectul ''Abduction''~Rapiti de extraterestrii~

Daca tot suntem la topicul ''ABDUCTION'' voi lasa un nou raport aparut de curand pe care l-am gasit foarte interesant si as vrea sa-l impart cu voi in cazul in care nu l-ati sesizat in alta parte.Va rog sa-l cititi cu atentie....
http://ufocasebook.com/argentinaentities.html

Argentina: An Operation by Strange Entities (Abduction)

(http://www.ufocasebook.com/argentinaoperation.jpg)
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Skywalker din 09 Iulie 2006, 18:40:42
 Cazul J. WRIGHT(1983)


La 24 martie1983, o persoana, care, dorind anonimatul, a fost numita J. Wright, fost ofiter de politie, a plecart cu o masina de teren, impreuna cu doi copii ai unui vecin: Jack, de 16 ani si sora lui, Ellen de 13 ani, intr-o excursie in zona montana de langa Stormville (New York). La un moment dat, era deja intuneric, zaresc deodata stationand, chiar deasupra capetelor lor, la o inaltime de vreo 60 de metri, un obiect in forma de V, avad de la un cap la altul vreo 120 metri.

Cateva persoane urmareau acelasi obiect de pe terasa unui restaurant aflat la nici 200 de metri de locul la care erau. Luminile semanau, dupa descrierea lui Wright, cu niste ferestre in dreptul carora parea ca se misca ceva, izbucnind in permanenta fulgerari ca de la blitz-urile apratelor de fotografiat. Intregul obiect parea sa fie o structura unica, solida. Lumina dadea impresia ca vine prin niste tuburi. Au urmarit obiectul timp de circa 20 minute. La un moment dat copiii devenisera foarte speriati si i-au cerut sa plece. Au pornit masina, dar in clipa urmatoare a pornit si straniul obiect, in aceeasi directie cu ei, exhiband un joc de lumini care alternau colorile rosu si verde cu culoarea alba. Au mers asa, paralel, mai mult de o ora, cu o viteza de 30-35 km/h, pana la intalnirea cu autostrada I-84 deasupra careia, la vreo 60 metri de sol, obiectul s-a oprit din nou. Wright a coborat din masina si a schimbat cateva impresii cu alte persoane oprite in acelasi loc sa urmareasca insolitul fenomen. La un moment dat, luminile au inceput sa joace, in sus si in jos, dezarticulat, de parca s-ar fi desprins de obiect, dupa care s-au adunat din nou la un loc si au pornit-o spre nord-est, martorii pierzand obiectul din vedere din cauza departarii.


Dupa aceata intalnire J. Wright a inceput sa viseze, repetat, ca este rapit si dus la bordul unui OZN, asezat intr-un fotoliu si examinat. In urma mai multor discutii cu anchetatorii OZN consimte sa se supuna unei regresii hipnotice. cazut in transa, rememorand intamplarile acelei seri, el povesteste ca in timp ce privea cu copiii de pe sosea ciudata aparitie, s-a trezit in mod brusc, inexplicabil, in interiorul obiectului, intr-o incapere. In jurul sau se afla un soi de panou de comanda la care trebaluiau 5 "persoane" inalte de 1,61-1,65 metri cu capete mari, guri foarte mici, urechi abia vizibile. Erau imbracate in costume negre de lucru. Unul dintre acesti ocupanti i-a spus lui Wright sa nu-i fie frica deoarece  vor sa-i faca doar un test inofensiv. Ei vin de pe o planeta indepartata intr-o misiune stiintifica pasnica, efectuand un studiu asupra oamenilor din zona. L-au asezat apoi in fotoliu dupa care a fost examinat de senzorii unor masini automate, care au fost plimbati in sus si in jos pe corpul sau. Cei doi copii se aflau si ei in aceeasi incapere, asezati pe alte fotolii, efectuandu-li-se o examinare similara.


Dintr-o data, tot atat de brusc precum venisera, s-au pomenit indarat in masina. Copiii urlau ingroziti ca vor sa plece de aici, iar obiectul deasupra lor a inceput sa alunce incet spre nord. Independent si cu toata discretia s-a luat legatura si cu cei doi copii. Amandoi au relatat ca au avut niste vise stranii care coincideau pana la detalii cu cele aflate de la Wright.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 13 Septembrie 2006, 00:35:09
Referitor la ''Rapiri''(Abduction)
Nu ezitati sa cititi cazul de rapire de catre extraterestrii a lui Becky Andreasson

(Binenteles voi expune aceste linkuri cu astfel de informatii doar pentru cei interesati de acest subiect,pentru cei care cauta sa afle adevarul documentduse prin astfel de cazuri,punand intrebari si ascultand ce altii au de spus.)

B J's Interview with Becky Andreasson
http://www.ufocasebook.com/interviewbeckyandreasson.html

(http://domania.us/Andreasson/BeckyByLearningBoard.jpg)
CitatChild; Becky, My schooling, at screen learning
Mystical Language, taught by the, Elders.

Mai multe informatii le puteti gasi in Websitul lui Becky Andreasson
http://www.beckyandreasson.com/
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 27 Septembrie 2006, 00:25:05
Ultima oara am expus mai sus un material cu interviul lui BJ cu Becky Andreasson.
Acum voi reveni cu un material pe cat de interesant pe atat de ciudat.
Un nou interviu tot de BJ (webmasterul de la ufocasebook.com) dar de data aceasta un interviu cu mama lui Becky deci Betty Andreasson Luca.
´
Pentru cei interesati de cazurile de ''abduction'' adica de rapiri nu pierdeti sa cititi acest interviu.
http://www.ufocasebook.com/andreassonluca.html

(http://www.ufocasebook.com/bettyandreasson2.jpg)
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: udar din 27 Septembrie 2006, 09:30:54
Foarte interesante informatiile prezentate de tine, Jackie.

Ceea ce m-ar interesa de la voi ar fi sa-mi spuneti, daca cunoasteti desigur, ceva modalitati de contracarare a rapirilor... Daca stiti vreuna. Eu am trait cand eram mic foarte mult cu o frica aproape obsesiva de a fi rapit de extraterestri.

Mai demult am citit o carte despre acest subiect si imi amintesc doar ca cineva sugera ca in timp ce esti rapit, desi esti imobilizat de fiintele extraterestre, sa incerci cu toate puterile sa te misti, chiar daca doar un deget, si chiar daca iti rupi astfel, degetul. O alta modalitate era aceea de e incerca sa-i combati mental pe extraterestri. Alte metode mai stiti?
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: udar din 27 Septembrie 2006, 17:04:00
Ma refeream la fapul ca in 90% dintre cazurile de rapiri, in general cele nocturne, rapitii nu se pot misca, sunt paralizati, deci nu au nici o modalitate clara de riposta...
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Shadowman din 27 Septembrie 2006, 20:20:22
Citat din: udar din  27 Septembrie 2006, 17:04:00
Ma refeream la fapul ca in 90% dintre cazurile de rapiri, in general cele nocturne, rapitii nu se pot misca, sunt paralizati, deci nu au nici o modalitate clara de riposta...

  Cit este vis si cit este realitate ? Majoritatea cazurilor sunt despre rapiri in care subiectii
(" rapirilor"...) povestesc ca s-au trezit in acelasi loc ...Intre timp ceasul o luase inainte...
Unele experiente,sa le spun, "paranormale" (decorporalizare...),transe hipnotice (unii pot
cadea in aceste stari,mai mult sau mai putin voit,mai mult sau mai putin induse de catre
el sau de catre altii...), droguri puternice, alti factori (nu ma intreba care,pot fi si sunete...)
  induc aceasta stare de "catalepsie"...Doresti sa-ti misti o parte a corpului si nu reusesti
( personal stiu despre ce vorbesti si te inteleg...) In acest timp se deschide  "Poarta" catre
cealalta "Realitate"...Simturile iti sunt chiar exacerbate (un auz mai bun,un vaz de "soim"...)
Functie de individ,aceasta experienta poate fi mai mult sau mai putin marcanta ,mai mult sau mai
putin profunda,mai mult sau mai putin reala...Cel mai bine inteleg  cei care au trecut
prin aceste stari...Am putea include in aceasta categorie ( a "intelegatorilor"...), cei care au calitati
de "medium", "vrajitor", alte persoane  initiate  in practici mai mult sau mai putin oculte...
Sunt multe de discutat...Realitatea de "dincolo" sau realitatea de "dincoace"...? Unele experiente
sunt atit de"vii" ca juri ca s-au intimplat...Si-n lumea de zi cu zi poti vedea lucruri care celorlalti
le sunt invizibile sau ireale...Cine e sanatos la cap si cine nu, asta e o alta problema...
Vrei sa ripostezi,vrei sa nu fii rapit...Cea mai buna solutie e sa te intrebi daca ceea ce se intimpla
e realitate...Simtul care "nu te lasa la greu" e cel tactil...Incearca sa pipai "sanatos" ceva...Apropie-l
de tine si incearca sa-l studiezi amanuntit si sa-l pipai centimetru cu centimetru...SA-L SIMTI !
Esti paralizat ,nu-i asa, cum ai putea sa te misti ?
2.Incearca sa strigi-strigat de lupta -sau injura-i ca la usa cortului...Nu ride,poate fi eficient,mai ales in cazul in care e ireal...(Vecinii,trecatorii,familia iti vor confirma daca a fost sau nu reala experienta...)In nici
un caz nu ceda psihic,oricit de frumoasa ar fi "cealalta realitate"...Esti un "luptator al luminii" si nu trebuie
sa te sperie nimic...
3.Daca se dovedeste a fi real (doamne-fereste...!) cinta in mintea ta cintecul formatiei PHOENIX:
"Lasa,lasa,lasa,lasa/
Las c-ajungem noi acasa/
Laaasaaa ...!
In care caz promite-le-o ca-i vei cauta si pe lumea cealalalta si nici gaura de sarpe ,abisurile
oceanelor,nici un colt de univers nu-i va putea ascunde de razbunarea ta...Un blestem cu o putere
coplesitoare ! Asta in cazul in care nu te ajuta rugaciunile !
Ca "rastelul " cu arme vad ca a disparut...



Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 30 Septembrie 2006, 22:31:27
Citat din: udar din  27 Septembrie 2006, 17:04:00
Ma refeream la fapul ca in 90% dintre cazurile de rapiri, in general cele nocturne, rapitii nu se pot misca, sunt paralizati, deci nu au nici o modalitate clara de riposta...

Saalut Udar,
Ma bucur ca este cineva interesat de aceste cazuri de ''rapiri''
Studiez de foarte mult timp aceste cazuri si pot spune ca am citit fel si fel de incidente si relatari din partea asa spus ''ABDUCTEES'' adica cei care afirma ca au fost rapiti de extraterestrii.Daca ti-as raspunde la intrebarea ta referitor la alte modalitati de ripostare fata de aceste rapiri as fi nevoit sa spun doar ca pe o parere personala din tot ce am documentat si investigat.

As vrea sa spun ca nu prea sunt modalitati de aparare deoarece acele fiinte sunt foarte avansate si au o putere psihica foarte mare asupra subconstientului nostru.Ei ne pot citi gandurile si pot manipula subconstientul punandune intr-o stare de animatie ca si cum suntem paralizati.
Au fost foarte multe cazuri cand unii martori adica cei rapiti afirmau ca in anumite cazuri cand vedeau un extraterestru incepea sa se roage sau spuneau ''sa dispara in numele lui Dumnezeu sau ISus'' si ei dispareau.
Aceasta este afirmatia dar totusi ar fi foarte multe variante ce se pot invarti in jur ca:
1.Persoana sa se roage deoarece persoana fiind credincioasa si stiind ca numai Dumnezeu i-l poate scapa de astfel de incident iar de fapt Extraterestrul ar fi plecat deoarece asa avea de gand sa faca.....sau
2. Poate extraterestrul citind in subconstientul persoanei rapite o anumita '' divinitate suprema necunoscuta'' face ca rapirea sa fie oprita sau amanata,bineteles asta sunt doar ipoteze nicidecum ceva cert.

Eu nu crecd ca extraterestrii cunosc religiile noastre sau ca ei cred intr-un Dumnezeu asa cum credem noi deci pentru ei acea ''divinitate suprema(GOD)'' din mintea noastra pe care ei o poate citi poate sa fie oarecum ajutatoare pentru noi deoarece pentru ei este ceva necunoscut sau sa nu aiba nici o valoare sau legatura.

Daca ai sa citesti foarte multe cazuri de ''abduction'' ai sa ajungi sa-ti faci in mare o parere personala despre cum apar ei si c-am cum rectioneaza.Sa nu uitam ca in univers exista fel de fel de tipuri de extraterestrii,unii cu intentii bune altii cu intentii rele,asa cum suntem si noi oamenii aici pe pamant.Daca este ceva care te-ar ineteresa sa stii te rog sa m-a intrebi Udar poate ca te voi putea ajuta cu un raspuns.Si eu studiez aceste cazuri si eu pun intrebari si voi pune cat voi trai.Doar asa putem sa discutam si sa invatam.Punandune intrebari pentru a descoperi cat mai multe.

Voi lasa acum o legatura ce duce la un film in care o ''rapita'' marturiseste felul in care un extraterestrul a actionat cand a rapit-o si cum a reactionat ea.Cazul a fost investigat de Harvard professor of psychiatry John E. Mack.
Te rog sa extragi filmul de pe legatura de mai jos si sa-l vezi cu atentie.
(il potiextrage folosind: ''right click and save target as'')

(http://www.johnemackinstitute.org/passport/images/wmv1.gif)Excerpt from TOUCHED
An award-winning documentary about John Mack and "experiencers" of alien contact by filmmaker Laurel Chiten
(12 min preview).
http://www.blinddogfilms.com/touched/touched_promo.wmv
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: mirela din 06 Octombrie 2006, 13:00:07
Am citit despre mai multe cazuri de persoane rapite de ET.Sint interesante,ce m-ar interesa ar fi sa citesc rapoartele medicale ale acestor persoane.Nu spun ca nu sint reale, majoritatea persoanelor carora li se intimpla asa ceva sint oameni simpli care vor doar viata linistita si in acest caz nu vad motivul pentru care ar inventa o asemenea poveste.
Vad ca majoritatea doresc sa stie cum sa se apere impotriva hipnozei.
In primul rind mintea trebuie sa fie libera de orice drog(alcool,tigari,etc) adica tot ce poate slabii vointa.Cel mai important este evitarea "eye contact".Cine a spus ca ochii sint oglinda sufletului nu a gresit.Sint hipnotizatori care nu au nevoie sa te priveasca in ochii pentru a te hipnotiza, iar in acest caz doar o vointa puternica poate salva situatia.Orice hipnotizator incearca sa-ti impuna gindul lui,iar ca sa lupti impotriva la asa ceva trebuie sa depistezi din vreme sugestia negativa impusa phihicului tau.Orice sugestie ce vine de la oalta persoana este o agresiune psihiica este impotriva instinctului de supravietuire.
Atunci cind este posibil fixeaza privire pe forme geometrice, deci pe tot nu este natural(pom, animal,iarba)sau este facut de mina omului(masina,stilp de telegraf,etc),iar gindul tau sa fie ceva de genul acesta este un cub sau patrat, masina,etc.Tot ce este natural te relaxeaza si te face sa fii o prada usoara pentru cineva in anumite momente.
Tot asta poate fi si o modalitate de a oprii pe cineva sa-ti citesca gindurile.
Sincer la mine a mers smecheria cu formele geometrice,fireste nu ca s-a incercat rapirea mea,dar s-a facut o incercare de a fi hipnotizata,a fost un pariu o gluma.
Fireste ca la o sugestie puternica este mai greu sa te aperi indiferent cit de tare ai fi.
In cazul rapirilor ma intreb daca cei rapiti nu sint intr-un fel "alesii" extraterestrilor.
"Alesi" pentru ce doar viitorul o poate spune.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 07 Octombrie 2006, 00:53:58
Citat din: mirela din  06 Octombrie 2006, 13:00:07
In cazul rapirilor ma intreb daca cei rapiti nu sint intr-un fel "alesii" extraterestrilor.
"Alesi" pentru ce doar viitorul o poate spune.
Bine te-am gasit si aici ''mirela''
Da,ai spus bine ca cei rapiti sunt defapt ''alesii'' de catre ei.
As putea sa incep sa relatez foarte multe despre cum si de ce dar ma tem ca nu se va intelege sau ca subiectul fa fi luat drept unul penibil in ochii altora.Oricum eu sunt aici pentru a discuta astfel de subiecte deci ma simt foarte liber si-mi pare bine ca tu mirela si udar va intereseaza acest subiect.

Dupa unele surse si din cele studiate am ajuns sa aflu ca defapt ei(extrateresrii) si nu ma refer la toti ci doar la o anumita specie de extraterestrii care se implica in rapiri....ei au un fel sa-i spunem asa AGENDA de DNA
O persoana anume poate sa fie studiata de ani de zile,ex: sa fi fost rapita de mic copil fara ca persoana respectiva sa-si fi dat seama si rerapita la o varsta adulta.Sau chia o rapire pentru un scop urgent in folosul agendei lor.
Sunt foarte multe incidente unde motivile pentru rapiri sunt total diferite.Deci subiectul ar curge la infinit cea ce defineste acel mister pe care nu-l intelegem legat de ''ABDUCTION''(rapiri)

Uite de ex. cele doua cazuri pe care le-am prezentat legat de rapirea lui Becky Andreasson si mama ei Betty Andreasson Luca...vezi posturile mele de pe prima pagina al acestui topic.Pe acele linkuri vei gasi acele interviuri luate de BJ webmasterul de la ufocasebook.com

Deci dupa cum se vede mai intai a fost rapita betty adica mama iar dupa acea Becky care este fica ei.A fost o rapire de generatie mai bine spus.Experiment pe un anume tip de DNA

''mirela'',
daca te intereseaza acest subiect de ''ABDUCION'' spus pe romaneste ''RAPIRI'' si vrei sa aflii cat mai multe atunci te rog nu ezita sa ma intrebi.Poate te voi putea ajuta cu ceva raspunsuri.Spun asta deoarece am avut posibilitatea sa dicut personal si am luat interviuri de la foarte multe persoane diferite ca CONTACTEE(cei care au avut contact cu extraterestrii) sau ''ABDUCTEEs'' (cei rapiti de catre extraterestrii)

Si daca tot sunt aici in acest topic am sa las o nou material legat de subiect.Este vorba de doua scurte filme in care Becky Andreasson arata printr-o metoda(la care va las pe voi sa vedeti cum) evidentele  fost implantata cu implanturi extraterestre.Vizionare placuta.
Va rog sa nu ezitati sa treceti prin aces link si sa vedeti acele 2 filmulete facute chiar de Becky.

UFO Casebook Exclusive! Becky Andreason Reveals Implant on Video
http://www.ufocasebook.com/beckyimplantvideo.html

(http://www.ufocasebook.com/legacypage.jpg)

Daca sunt ceva intrebari va rog sa nu ezitati..chiar mi-ar face placere sa ajut intr-un fel.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: udar din 11 Octombrie 2006, 21:48:18
Intr-adevar aceste cazuri de rapiri sunt foarte interesante, ele fiind de fapt principala problema a contactelor cu acest fiinte extrapamantene. In momentul in care o astfel de entitate isi lasa amprenta intr-un mod negativ asupra vietii tale, e ceva foarte grav.

Aici desigur nu pot exista decat speculatii, nici nu m-as putea astepta la altceva... Totusi, refuz sa cred ca nu pot exista metode de contracarare a extraterestrilor. Ma gandesc ca rugaciunile pot fi foarte eficiente (asta am spus-o ca sa nu ma mai taxeze Elvin  :wink: :lol:). Si asta in conceptia mea, pentru ca rugaciunile presupun o concentrare energetica extrem de puternica ce ar putea sa interfereze cu intentiile malefice sau nu ale extraterestrilor iar acestia, simtind o amenintare, sa se retraga. Repet, refuz sa cred ca nu exista nici o metod de contracarare a lor, desi sunt in mare parte de acord cu tine jackie atunci cand afirmi ca majoritatea rapitilor nu au putut sa reactioneze, tocmai din cauza unui control strict al constientului si subconstientului abductees-ilor...

Am vazut filmuletul promo la Touch... Ceva intr-adevar se intampla acolo si cred ca a fi rapit este o experienta teribila care ar trebui sa ii puna pe jar pe toti oamenii, atata timp cat cu totii putem fi potentiali rapiti...
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 11 Octombrie 2006, 22:04:43
Citat din: udar din  11 Octombrie 2006, 21:48:18
Am vazut filmuletul promo la Touch... Ceva intr-adevar se intampla acolo si cred ca a fi rapit este o experienta teribila care ar trebui sa ii puna pe jar pe toti oamenii, atata timp cat cu totii putem fi potentiali rapiti...

Foarte bine punctat Udar.
Rapit foarte fi oricine dintre noi.Sa ne gandim la viitor.Daca copii nostrii vor fi rapiti si vor suferi toata viata din cauza acelor intalniri cu fiinte off-planet?De ce trebuie sa existe suferinta doar pentru experimentele unora care se cred speciali deoarece pot zbura mai repede ca noi?! :roll:
Cineva care a avut parte de rapiri (abducted) pe un alt forum intrebase un membru la care a-i indrageste pe ET ca pe niste zei.

Citat-Pe cine crezi tu ca oamenii sufera din cauza acestor inalniri cu aceste fiinte extraterestre?
1.Pe cei ce au avut memorii placute si a-i indragesc pe ''EI' ca pe niste zei sau ingeri.sau
2.Pe cei care au suferit din cauza acelor fiinte ce le-au provocat acea durere si suferinta pentru toata viata lor?

Bineteles ca exista si foarte multe cazuri unde unii rapiti  s-au ales cu memorii placute si chiar imbunatatiri dar sa nu uitam ca sunt si foarte multi rapiti in intreaga lume care sufera in realitate adica in ''REAL LIFE'' din cauza acestor rapiri asa cum s-a vazut si in acel clip remarcabil pe care l-am lasat in acest topic.Pentru cei care nu au vazut filmul rog sa nul piarda.

Citat din: jackie28t din  30 Septembrie 2006, 22:31:27Voi lasa acum o legatura ce duce la un film in care o ''rapita'' marturiseste felul in care un extraterestrul a actionat cand a rapit-o si cum a reactionat ea.Cazul a fost investigat de Harvard professor of psychiatry John E. Mack.
(il potiextrage folosind: ''right click and save target as'')

(http://www.johnemackinstitute.org/passport/images/wmv1.gif)Excerpt from TOUCHED
An award-winning documentary about John Mack and "experiencers" of alien contact by filmmaker Laurel Chiten
(12 min preview).
http://www.blinddogfilms.com/touched/touched_promo.wmv
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: sxn_b din 12 Noiembrie 2006, 13:18:23
Alt caz, ceva mai vechi.

Un alt caz a avut un final de-a deptul tragic: doi copilasi au sfirsit inecati in piscina vecinilor. Copiii fusesera rapiti de nenumarate ori si pina atunci (nu se stie de ce au trezit intr-o masura atit de mare interesul extraterestrilor), caci parintii si rudele, conform declaratiilor lor, i-au gasit deseori pe micuti in locurile cele mai neasteptate – proptiti de gard, culcati in curte, intr-o stare de somnolenta inexplicabila, cu hainutele incurcate de la unul la celalalt sau chiar lipsa, imbracate cu spatele in fata sau pe dos etc. Din somnul acela ciudat nimeni nu reusea sa-i trezeasca, dar isi reveneau singuri, dupa un timp. Se pare ca si mama fusese rapita impreuna cu ei, caci avea un soi de amnezie – nu-si amintea ce facuse in anu-mite intervale de timp, de parca ii fusesera decupate din memorie.De data aceasta, mama ii lasase pe cei doi micuti sa se balaceasca in micul lor bazin cu apa din curtea casei, iar ea calca rufe in fata ferestrei si-i vedea jucindu-se. Cind cei doi copii au fost gasiti inecati in piscina vecinilor, mama a fost acuzata ca nu i-a supravegheat, ca a fost neglijenta, dar ea, biata, sustinea ca ii avusese tot timpul in fata ochilor! Era gata-gata sa fie acuzata ca-si omorise copiii sau, cel putin, ca fusese de o neglijenta criminala; si numai interventia unui ufolog cu experienta a salvat-o de aceste acuzatii absurde. Mama este convinsa ca cei ce au venit din spatiu i-au ucis copiii si, desigur, are dreptate: este posibil ca acestia sa fi comis crima fara  intentie, pur si simplu dintr-o scapare – in program era prevazut ca cei doi micuti sa fie readusi in bazinul cu apa, dar in care anume probabil nu precizase nimeni acest amanunt, aparent fara importanta, iar copilasii au fost depusi, in mai sus-amintita stare de somn comatos, intr-un bazin mare, plin cu apa si, desigur, s-au inecat fara a reusi sa-si revina, sa strige sau macar sa se zbata pentru a iesi la suprafata!
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Dreamy din 13 Noiembrie 2006, 09:21:11
Salut sxn_b !!

Interesant cazul prezentat de tine, insa la prima citire ma duce cu gandul la un serial SF :|
Care este sursa povestirii? Unde s-a pertrecut..
Daca e adevarat chiar este interesant, deci daca ai mai multe informatii am rugamintea sa le scri.
Multumesc
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: sxn_b din 13 Noiembrie 2006, 10:15:25
Cautand prin harddiskul calculatorului meu am dat peste niste proiecte mai vechi in care am gasit si partea asta. Deci nu stiu unde s-a petrecut, dar eu cred ca e adevarat. :|
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: dedeiu din 13 Noiembrie 2006, 10:34:26
sa pun o intrebare sper sa nu fiu offtopic, au fost rapiti ioghini sau preoti?
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 13 Noiembrie 2006, 17:11:35
Citat din: dedeiu din  13 Noiembrie 2006, 10:34:26
sa pun o intrebare sper sa nu fiu offtopic, au fost rapiti ioghini sau preoti?
Ca esti preot, scriitor sau culturist,odata ce esti pe lista ''lor'' persoana va fi rapita pentru a se continua agenda lor.
Chair daca pe deasupra capului va trece o nava spatiala si te tii de ea sa o fotografiezi nu vei fi in pericol decat daca esti pe lista lor de DNA.Dar asta nu o pot garanta :-D

Si va rog tura viitoare cand prezenati un caz in acest topic sa precizati sursa,anul si mai multe date pentru a nu se confunda drept o poveste din cartile de SF.Multumesc pentru intelegere.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 21 Noiembrie 2006, 22:29:14
Conversatii cu un ''ABDUCTEE'' rapita de catre entitati extraterestre.
Intreaga poveste o puteti citi de la sursa: http://www.ufodigest.com/news/1106/evelyn.html


Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: adelinn din 23 Noiembrie 2006, 02:46:11
copil fiind,eram fascinat de o stare daca pot spune asa pe care o aveam cateodata si la care nu am gasit niciodata raspuns.ma trezeam cu amintirea unui...vis...cred,in care parca ma aflam in fata unui obiect f mare ca inaltime si latime,posibil perete,desi mai degraba aveam impresia ca este rotund,dar cu diametru f mare,raportat la marimea mea;de o culoare gri,cenusie,si de asemenea cu un tiuit in urechi.intotdeauna incercam sa imi aduc aminte de mai multe detalii dar nu am reusit niciodata.cred ca aceste vise,ca sa le zic asa,nu stiu ce erau,le-am avut pana in jur de 6 ,poate 7 ani,dupa care nu mai tin minte sa fi avut.cunoasteti cazuri de astfel de stari la oameni rapiti?sau sa incerc postarea la alte categorii,poate gasesc experiente similare.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 27 Noiembrie 2006, 23:55:38
Apreciez gestul tau ''delinn'' de a dezvalui acel incident care pentru tine sunt sigur ca este unul foarte important.Sau poate doar un simplu vis.
Foarte putini vin aici sa destainuie intalniri de gradul III sau ca au avut parte de rapiri sau alte intamplari ciudate ce implica nave misterioase sau fiinte nepamantene.Unora le este frica sa nu fie luati in ras de altii.... sau sa fie luati drept nebuni.Altii se tem din alte motive de acea foarte rar avem parte de astfel de destainuiri.Te rog sa te simti liber sa discuti orice crezi ''adelinn''
Suntem toti aici pentru a asculta,a intreba,discuta,invata si ajuta cum putem.Defapt oricand poate rasari un membru care citind postul tau te va contacta prin mesaj privat si-ti va spune ca defapt si el/ea a avut parte de un incident sau vis asemanator.Defapt unii RAPITI se cauta intre ei.
Au nevoie de a discuta intr-u mod relaxat si deschis cu cineva care intr-adevar sa-i inteleaga.Defapt ei RAPITII sunt cei mai apropiati de adevar legat de extraterestri.Nu totzi...dar cred eu majoritatea deoarece ei nu numai ca studiaza fenomenul dar l-au si trait.

Citat din: adelinn din  23 Noiembrie 2006, 02:46:11
cunoasteti cazuri de astfel de stari la oameni rapiti?

Sa stii ca sunt foarte multe cazuri unde un anume ''ABDUCTEE'' adica pe romaneste ''RAPIT'' a inceput sa-si aminteasca partial de unele rapiri ce s-au intamplat cu multi ani in urma.De fapt vorbind cu o ''rapita'' cu cateva luni in urma mi-a spus ca foarte multe memorii si le-a amintit partial.Unele prin hipnoza altele au ramas vii ca si cum sau intamplat ieri iar unele au revenit cu ani dupa incident.Daca studiezi cu atentie cazurile de ''RAPIRI'' ai sa vezi cum unii rapiti declara ca extraterestrii le-au modificat ceva psihic pentru a uita o parte din memorii.Unele memorii pot fi dezvaluite prin hipnoza altele revin cu timpul bucata cu bucata iar unele memorii pot reveni brusc facand ca ''RAPITU'' sau ''RAPITA'' sa-si aminteasca complet incidentul rapirii.
Nu ar fi rau daca ai deschide un topic nou undeva aici la sectiunea extraterestrii despre acel incident de care forbesti, poate scris ceva mai amanuntit si mai deschis.Discutand unul cu altul poate vei gasi si o parte din raspusuri.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 07 Decembrie 2006, 21:47:50
Voi expune aici un material preluat de pe websitul www.ufoevidence.org care cred eu este foarte important de luat in considerare.

CitatAbduction Phenomenon

"UFO abductions are not a rare phenomenon and have been estimated to have occurred to three-million Americans. There is a remarkably precise correspondence to the reports. Abductees exhibit relatively little psychopathology. The author uses a combination of hypnosis and a breathing technique as treatment in helping the abductees confront and move through the terrifying memories of the experiences. Abduction events and descriptions of aliens are relatively uniform. There is both subtle and highly robust physical evidence that accompanies some of the abductions. The aftermaths of these events are usually highly traumatic. But in processing these terrors, abductees are often able to find these events a source of transformation, in connecting them beyond themselves." From The UFO Abduction Phenomenon: What Does it Mean for the Transformation of Human Consciousness? by John E. Mack, M.D

subtopics
--------------------------------------------------------------------------------

Budd Hopkins
Budd Hopkins is a world-renowned artist, author, and pioneer UFO abduction researcher. Having investigated well over 700 cases, he now heads the Intruders Foundation, a nonprofit, scientific research and support organization. Taken together, his three books, Missing Time, 1981, Intruders, 1987, and Witnessed, 1996, are widely regarded by researchers and skeptics alike as comprising the most influential series of books yet published on the abduction phenomenon. These works, Hopkins' lectures, and his other presentations have been responsible for bringing a number of other noted researchers-David Jacobs, John Carpenter, Yvonne Smith, and John Mack, among others-into this extraordinary area of specialization.


David Jacobs, Ph.D.
David M. Jacobs, Ph.D. is Associate Professor of History at Temple University specializing in twentieth century American history and culture. Dr. Jacobs began researching the controversy over unidentified flying objects in America in the mid 1960's, and has amassed over 35 years of primary research data and analytical hypotheses on the subject. Since 1973 Dr. Jacobs has continued to devote most of his professional and personal energies to researching the UFO phenomenon in general, and the abduction phenomenon in particular. Having conducted over 750 hypnotic regressions with over 125 abductees, Dr. Jacobs is one of the foremost UFO abduction researchers worldwide. As a result of his extensive primary research, he has developed the first scientific typology of the abduction experience.


John Mack, M.D.
John E. Mack, M.D., professor of psychiatry at Harvard Medical School and founder of the Center for Psychology & Social Change, explores how extraordinary experiences can affect personal, societal and global transformation. He is the author of many books detailing how one's perceptions shape relationships with one another and with the world, including the Pulitzer Prize-winning biography of T.E. Lawrence, A Prince of Our Disorder, Abduction, and Passport to the Cosmos: Human Transformation and Alien Encounters.

articles & documents
mai multe puteti citi aici de la sursa originala: http://www.ufoevidence.org/topics/Abduction.htm
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: xennon_2000 din 29 Decembrie 2006, 20:10:45
POSIBILE SEMNE CA Ai FOST RAPIT

Simti ca esti special sau ales sau ai o misiune de indeplinit;
Ai amintiri legate de un anume loc cu semnificatie speciala, atunci cand ai fost mai tanar;
Frica sau anxietate legata de subiecte cum ar fi extraterestrii sau OZN-uri;
Fata de majoritatea oamenilor manifesti un interes deosebit pentru subiecte care au in vedere planeta Pamant, de mediul ei inconjurator si toate formele de viata.
Frica de a fi rapit sau senzatie ca esti supravegheat si monitorizat in mod constant.


Insomnie sau somn agitat;
Episoade in care adormi in pat lipit sau rezemat de perete;
Paralizat in pat cu senzatia ca o fiinta este in camera;i
Vise in care zbori sau te afli in afara corpului fizic;
Vise in care treci prin ferestre sau prin peretii camarei;
Vise in care vizualizezi OZN-uri, sau te afli in ele si intri in interactiune cu ocupantii lor;
Vise cu doctori si proceduri medicale care se efectueaza asupra ta;
Vise despre distrugeri sau catastrofe;
Vise in care fiinte superioare, ingeri sau extraterestrii te invata despre omenire, univers, schimbari globale sau evenimente viitoare;
O amintire sau amintiri ca ai fost in stare de veghe in interiorul unui OZN sau ca ai interactionat cu ocupantii lui;
Simti ca esti supravegheat cea mai mare parte din timp, ami ales noaptea;
Vezi mingii de lumina carora nu le poti gasi vreo explicatie sau vezi anumite fiinte atunci cand te afli in pat;
Raze de lumina in afara casei tale sau care patrund in camera ta prin fereastra;
Auzi zgomote si vibratii inexplicabile;
Sangerari inexplicabile ale narilor la trezire;
La trezire descoperi semne sau vanatai fara explicatie pe corp;
La trezire inexplicabila senzatie de discomfort sau chiar durere in zona organelor genitale.


Raze X sau alte proceduri reveleaza obiecte straine in interiorul corpului, care nu pot fi explicate;
Probleme cu sinusurile sau migrene, dureri de cap;
Tiuituri soradice sau frecvente in urechi, mai ales in una dinurechi;
Cicatrici neobisnuite sau semne fara explicatie legata de modul in care au aparut – mici excavatii sau goluri in piele, urme, rani in linie dreapta, semne triunghiulare, cicatrici in cerul gurii, in nari, in urechi sau in spatele acestora;
Frica neobisnuita de doctori sau tendinta de a evita tratamentele medicale.


Goluri de memorie sau timp pierdut in care nu iti amintesti unde ai fost sau ce ai facut;
O ceata ciudata sau un abur care nu ar trebui sa fie acolo;
Sunete ciudate sub forma unor zgomote care pulseaza sau bazaituri a caror sursa nu poate fi identificata;
Atunci cand vezi unul sau mai multe OZN-uri atunci cand te plimbi sau calatoresti cu masina;
O puternica amintire, memorie care te marcheaza si de care nu poti sa scapi (cum ar fi: o figura de extraterestru, o examinare medicala, un ac, o masa, un bebelus cu piele ciudata, etc.);
Codificari genetice ale ADN-ului activate - mesaje numerice codificate (cum ar fi combinatii semnificative ale cifrelor legate de evenimente neprevazute care au loc la o anumita data sau simplu fapt de a privi ceasul la ore fixe sau ore in care se repeta o anumita cifra, etc.), care in literatura esoterica moderna sunt puse pe seama unei activari speciale in ADN-ul anumitor persone care le sporesc abilitatile parapsihologice;
Mesaje telepatice de la extraterestrii;
Relatari ale parintilor sau copiilor tai despre experiente similare petrecute in anumite circumstante.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: xennon_2000 din 20 Ianuarie 2007, 19:18:28
Un caz interesant!
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: xennon_2000 din 20 Ianuarie 2007, 19:20:43
rapirea unei companii!
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 14 Februarie 2007, 20:50:46
Citat din: xennon_2000 din  20 Ianuarie 2007, 19:20:43
rapirea unei companii!

(http://img468.imageshack.us/img468/7811/batalion2ne8.jpg)

xennon_2000,
multumesc de expunerea acelei imagini.Un caz de rapire foarte ciudat pot spune.Cred ca acei 3 soldati care au marturisit intamplarea nu aveau conostinte de ufologie pe acea vreme in anul 1925,cred ca si de aici precizarea OZNului ca pe un nor dens mai mult solid.Asa au fost reprezentate OZNUrile in antichitate ca nori.Binenteles ca se faceu si mlte confuzii pe acea vreme si cu norii lenticulari de forme cilindrice.Dar in cazul prezentat mai sus in imagine se spune ca norul s-a dus cotra vantului la care se da de inteles ca a fost un NOR mai mult controlat decat unul atmosferic.Se pare ca este vorba din nefericire de un caz de ''ABDUCTION'' adica de rapire.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: xennon_2000 din 15 Februarie 2007, 13:11:28
Ma bucur ca le-a vazut cineva!...in sfarsit....
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 17 Februarie 2007, 03:18:59
O imagine spune o mie de cuvinte.............
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Arckadii din 17 Februarie 2007, 08:13:42
ai si vreo descirere pentru poza ta jackie? nu vad legatura. sau ai postat doar asa?
ARk
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 17 Februarie 2007, 11:37:38
Este o imagine in care reprezinta suferinta unora atunci cand vad astfel de creaturi.
Defapt am scris si mai sus''O imagine spune o mie de cuvinte'' Sper ca nu este greu de inteles.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: xennon_2000 din 17 Februarie 2007, 14:05:40
Cei rapiti mai sufera inca si la vederea unei fotografii intra in stare de soc
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Arckadii din 17 Februarie 2007, 20:06:49
am inteles acum. da, ai dreptate Jackie. ia spune-mi te rog, care e parerea ta, oamenii care sustin ca au fost rapiti, chiar au fost?
doar o parere vreau.
Ark
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 17 Februarie 2007, 21:00:00
Citat din: Arckadii din  17 Februarie 2007, 20:06:49
am inteles acum. da, ai dreptate Jackie. ia spune-mi te rog, care e parerea ta, oamenii care sustin ca au fost rapiti, chiar au fost?
doar o parere vreau.
Ark

Asta depinde de persoana rapita si de cel ce investigheaza.Nu putem sa credem doar prin ce crede altcineva si nici nu putem sa ne grabim sa negam doar ca cineva nu le crede.Fiecare trebuie sa-si deseneze propria lui parere despre fiecare caz in parte.

1.Unele rapiri sunt doar exagerari al unor persoane cu dereglari psihice.
Atunci cand cineva sufera de o anumita boala si nu numai si se implica in subiecte despre extraterestri prin citirea unei carti,vizionarea unu film sau unele imagini vazute si altele auzite,subconstientul poate exagera trecand si transformand intamplarile reale banale in unele paranormale.Dar dupa asculatrea persoanei si investiugarea profilului acelei persoane mai amanuntit poti sa-ti dai seama daca a fost o tulburare psihica sau un incident real.Fara investigare cum poti sti daca un incident de rapire al unei persoane este adevarat sau nu?


2.Altele cazuri de rapiri sunt reale.Asa cum mergi tu la scoala si stii ca a fost totul real la fel si pentru acei rapiti totul a fost la fel de real numai ca unele pesoane(majoritatea cazurilor) nu au evidentele sa arate ca a avut intr-adevar un contact.Uneori exista unele evidente ca semne marcate (arsuri cu simboluri) pe piele sau cipuri implantate si alte semne.Uneori prin discutie cu acele persoane care precizeaza ca au fost rapite'' poti vedea credibilitatea lor daca spun adevarul sau daca mint pentru un anumit scop.Uneori sunt cazuri de rapiri unde sunt implicate persone serioase care au avut o viata normala si care dintr-o data viata lor s-a schimbat total.Este normal ca dupa ce ai o asemena intamplare,de gradul 3 sau 4 sa-i spunem...este normal ca dupa acele momente psihicul persoanei sa sufere sever´.

Uite Arckadii daca vei citi cap coada acest topic inclusiv materialele de pe linkurile expuse vei vedea ca ceva se intampla.Sunt multe de invatat.Sunt sute de cazuri de rapiri in intreaga lume poate ca cu miile.Unii se simt liber sa le spuna altii nu vor sa spuna ca sa nu fie luati in batjocura.Deci pentru ei este foarte greu doar de a relata cele intamplate.Este suferinta sa descrii ceva ce te-a marcat pe viata.

Uite voi lasa cateva citate din posturile mele din acest topic.Te rog sa le urmaresti cu atentie dupa care daca este ceva de care vrei sa stii sau sa ma intrebi atunci te rog nu ezita.Cum putem afla ceva daca nu intrebam?  :roll: Sper ca au fost de ajutor cele relatate aici.
Citatele de care am spus le voi lasa mai jos:

Citat din: jackie28t din  30 Septembrie 2006, 22:31:27
Voi lasa acum o legatura ce duce la un film in care o ''rapita'' marturiseste felul in care un extraterestrul a actionat cand a rapit-o si cum a reactionat ea.Cazul a fost investigat de Harvard professor of psychiatry John E. Mack.
Te rog sa extragi filmul de pe legatura de mai jos si sa-l vezi cu atentie.
(il potiextrage folosind: ''right click and save target as'')

(http://www.johnemackinstitute.org/passport/images/wmv1.gif)Excerpt from TOUCHED
An award-winning documentary about John Mack and "experiencers" of alien contact by filmmaker Laurel Chiten
(12 min preview).
http://www.blinddogfilms.com/touched/touched_promo.wmv

Citat din: jackie28t din  07 Octombrie 2006, 00:53:58
Este vorba de doua scurte filme in care Becky Andreasson arata printr-o metoda(la care va las pe voi sa vedeti cum) evidentele  fost implantata cu implanturi extraterestre.Vizionare placuta.
Va rog sa nu ezitati sa treceti prin aces link si sa vedeti acele 2 filmulete facute chiar de Becky.

UFO Casebook Exclusive! Becky Andreason Reveals Implant on Video
http://www.ufocasebook.com/beckyimplantvideo.html

(http://www.ufocasebook.com/legacypage.jpg)
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 17 Februarie 2007, 21:14:43
Si in special sa nu se uite topicul Proiectul ''Hybrid'' de aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,589.0.html
Acolo este vorba de doctorul si psihiatru care a investigat timp de 10 ani peste 200 de cazuri de rapiri.Dr.John Mack
este un om cu experienta,a investigat cazurile personal,discutand cu oamenii si este un om respectat pentru ce a facut.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 12 Martie 2007, 23:30:17
Un documentar foarte interesant...vi-l recomand cu caldura.

FALLEN ANGELS, UFO ABDUCTIONS, AND SATANIC LINKS

http://www.youtube.com/v/l3pcLdo9pDg

continuarea........
BIBLICAL INSIGHT ABOUT E.T.s, PARALLELS BETWEEN DEMONS AND ALIENS

http://www.youtube.com/v/CZRM33x0mG0


Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 13 Martie 2007, 00:47:55
Iar celor care vor sa vada toate partile al acestui documentar si in cazul  care cineva nu poate viziona filmele expuse mai sus,aici pe topic, poate sa le vada ducanduse la galeria din websitul meu,link direct aici: http://pic1.funtigo.com/valuca/?g=27719244&cr=1
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: xennon_2000 din 13 Martie 2007, 20:21:29
MIE UNUL IMI PARE CIUDAT CUM POT OAMENII ACESTIA SA PACALEASCA SI DETECTORUL DE MINCIUNI, sau in unele cazuri sunt reale, altele pot fi induse de catre "oameni" care fac tot felul de teste;

In stare de hipnoza cei rapiti spun lucruri care daca le asculta (inregistrare) dupa terminarea sedintei nu le vina sa creada....dc sa nu credem!
Poatre veniti cu ceva argumente
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Anna din 31 August 2007, 11:00:15
In cartea lui Florin Gheorghita "Veghetorii Terrei" am gasit o viziune mai aparte asupra multor cazuri de abductions.
Autorul porneste de la "penibilul" multor cazuri de rapire si sugereaza ca aceste fapte ar fi fost induse victimelor fie de catre ET fie de catre alti oameni ce lucreaza in folosul diferitelor organizatii pe cale psihica.
Cei care sustin ca au fost rapiti nu pot fi acuzati totusi de minciuna, pentru ca in urma diferitelor controale sub hipnoza si nu numai, psihologii au concuzionat ca respectivii au ramas profund marcati de ceea ce "au trait".
Multe din rapirile relatate au elemente de ridicol, rupte parca dintr-un cosmar: extraterestri pitici cu barba mare care vor sa puna stapanire pe glob si care foloseau ca aparat de zbor o masinarie ciudata si primitiva, un ozn construit contrar tuturor legilor de aerodinamica(cazul Jose Antonia da Silva,1969, Brazilia) experientele medicale la care a fost supusa Betty Andreasson, complet depasite pentru o civilizatie avansata care se presupune ca ar stabate sute de ani lumina in cateva clipe, alte cazuri in care martorii vad extraterestrii culegand iarba si pamant cu ! sacul! (regiunea Cantal, Franta , 1976) si lista prezentata in carte este mult mai ampla. Nu sunt trecute cu vederea nici "lacunele de timp" si nici ranile fizice produse asupra subiectilor rapiti, facute probabil tocmai pentru a convinge victima de realul celor traite.
Florin Gheorghita remarca o "pasine" in cazurile abductions pentru scenariile absurde si le clasifica cel mai probabil ca fiind exercitii de inductie telepatica.
Problema mai exacta este cine si cu ce scop le face?
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Anna din 02 Septembrie 2007, 17:27:42
http://www.ziarulcn.com/article/rapiti-de-extraterestri-52721.html

cred ca trebuie un topic special: moldovenii si ozn-urile  :mrgreen:
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Kymosabe din 30 Ianuarie 2008, 18:50:26
Jackie, ce parere ai despre teoria lui Alvin Lawson care spune ca rapirile extraterestre sunt ,, fantezii arhetipale ale mintii umane in asteptarea un declansator care implica evenimente si credinte personale si in care amintirile de la nastere ale subiectului ocupa locul central ''.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 24 Februarie 2008, 13:56:29
Citat din: Kymosabe din  30 Ianuarie 2008, 18:50:26
Jackie, ce parere ai despre teoria lui Alvin Lawson care spune ca rapirile extraterestre sunt ,, fantezii arhetipale ale mintii umane in asteptarea un declansator care implica evenimente si credinte personale si in care amintirile de la nastere ale subiectului ocupa locul central ''.


Cred ca este doar o simpla teorie personala.Se poate sa existe si unele cazuri de ''abductions/rapiri'' care se leaga de teoria lui Alvin Lawson ca doar a avut si el anumite elemente care l-a facut sa-si sustina teoria lui dar in mare parte cazurile de ''abductions'' difera intre ele si deci nu cred ca se poate oferi doar o singura teorie la toate.La fel cum este si teoria respectabilului ufolog Jaques Vallee care sustine ca pe o speculatie in teoria lui ca extraterestrii ar fi fiinte demonice.Cred ca fiecare ufolog impune o anumita teorie obtinuta prin anumite investigari sau motive.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: antoniu din 24 Februarie 2008, 23:23:02
intrebare: exista cineva din RUFON care sa cunoasca personal un rapit sau rapita de extraterestrii????????????
doresc un interviu cu el ...ma numesc antoniu viorel butnaru.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: lylyt_ice din 25 Februarie 2008, 00:33:31
  E uite ca eu cunosc astfel de persoane...dar vor sa stie in ce calitate doresti sa ti se dea astfel de interviuri(?) Si plus de asta cum unii cer bani pt. "confesiuni religioase" s-ar putea ca si in cazul unor "informatii despre extraterestrii" trebuie sa platesti bani grei....Nu stiu ce preturi au rapitii astia.....!
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Shadowman din 27 Septembrie 2008, 00:11:30
Citat din: Anna din  31 August 2007, 11:00:15
In cartea lui Florin Gheorghita "Veghetorii Terrei" am gasit o viziune mai aparte asupra multor cazuri de abductions.
Autorul porneste de la "penibilul" multor cazuri de rapire si sugereaza ca aceste fapte ar fi fost induse victimelor fie de catre ET fie de catre alti oameni ce lucreaza in folosul diferitelor organizatii pe cale psihica.
Cei care sustin ca au fost rapiti nu pot fi acuzati totusi de minciuna, pentru ca in urma diferitelor controale sub hipnoza si nu numai, psihologii au concuzionat ca respectivii au ramas profund marcati de ceea ce "au trait".
Multe din rapirile relatate au elemente de ridicol, rupte parca dintr-un cosmar: extraterestri pitici cu barba mare care vor sa puna stapanire pe glob si care foloseau ca aparat de zbor o masinarie ciudata si primitiva, un ozn construit contrar tuturor legilor de aerodinamica(cazul Jose Antonia da Silva,1969, Brazilia) experientele medicale la care a fost supusa Betty Andreasson, complet depasite pentru o civilizatie avansata care se presupune ca ar stabate sute de ani lumina in cateva clipe, alte cazuri in care martorii vad extraterestrii culegand iarba si pamant cu ! sacul! (regiunea Cantal, Franta , 1976) si lista prezentata in carte este mult mai ampla. Nu sunt trecute cu vederea nici "lacunele de timp" si nici ranile fizice produse asupra subiectilor rapiti, facute probabil tocmai pentru a convinge victima de realul celor traite.
Florin Gheorghita remarca o "pasine" in cazurile abductions pentru scenariile absurde si le clasifica cel mai probabil ca fiind exercitii de inductie telepatica.
Problema mai exacta este cine si cu ce scop le face?

     Reciteam cartea Alte dimensiuni,scrisa de Jacques Vallee si aparuta in urma cu douazeci de ani...
     In capitolul 9,intitulat "Impotriva extraterestrilor",aflam ca astazi,biologia moleculara e capabila sa ne ofere cantitati incredibile de informatii din cantitati infime de celule umane.Fertilizarea in vitro a ajuns la un asemenea nivel incit asa zisele experimente genetice petrecute la bordul ozn-urilor sunt ridicole si grotesti,iar extraterestrii de la bordul ozn-urilor ar trebui sa se inscrie la facultatile de medicina terestre.
  Nu uitati,cartea a aparut in 1988.
  Nu mai amintesc de progresele inregistrate ale geneticii din zilele noastre,de clonare, etc...
  E greu de crezut ca fiinte evoluate care se deplaseaza de la o stea la alta,se obosesc  sa obtina informatii despre cei rapiti,chinuindu-i cu ace cit andreaua,spirale,freze si bisturie cit cutitul de bucatarie ! Sunt multe cazuri in care cei rapiti sunt investigati cu instrumentar medical intilnit doar prin dispensare comunale...
  Cam primitivi sunt unii extraterestrii... :lol:
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 27 Septembrie 2008, 01:11:14
Dupa tot acest timp de investigare sa-i spun asa referitor la subiectul ''abductions'' am ajuns sa cred ca, cam toate aceste asa spuse ''rapiri de catre extraterestrii'' nu sunt altceva decat anumite combinari de vise,fantezii,iluzii,paralizari din timpul somnului ce creaza panica si frica facand ca psihicul sa fie confuz delirand si creand anumite scenarii cu creaturi diferite bazate pe unele imagini vazute pe parcursul vietii sau chiar din auzite.Cand auzi anumite povesti in subconstientul persoanei actiunea poate fi prefacuta si exagerata creand si pastrand in memorii anumite personaje.In vis sau in stare de delir, o simpla viziune poate deveni pentru o persoana o anumita realitate atata timp cat crede ca s-a intamplat in realitate sau ma rog intr-o alta dimensiune cum mai precizeaza unii dintre asa spus ''abductees''. Exista totusi si cazuri mai ne-explicabile.

Am avut ocazia sa discut cu mai multe persoane in ultimii ani ca pe o mica investigare fiind interesat in trecut de acest subuiect de ''abduction'', care au precizat ca au fost rapiti de catre fiinte extra-terestre si pot spune ca sunt multe cazuri la care le poti da usor la inceput credibiitate din cauza faptului ca ''rapitul'' crede intr-adevar ca a fost real.De aici si confuzia ca si cu hipnoza.Atunci cand esti hipnotizat persoana a-si formeaza in psihicul lui un nou univers, o noua dimensiune in care se pot crea fel si fel de scenarii la care pentru cel hipnotizat sa para ca totul a fost adevarat.

Este de-ajuns sa urmariti urmatoarea secventa de mai jos dar atentie sunt incluse si momente tulburatoare.

(http://img405.imageshack.us/img405/5963/screenhunter317pt8.jpg)


The following authentic recording under hypnosis of Barney Hill (see the landmark Barney and Betty Hill abduction case) made by Mr. Hill's psychiatrist allows each of us to witness Mr. Hill reliving this moment of contact.

The Sound Of Alien Abduction(Barney Hill) scary

http://www.youtube.com/v/UiKyo1vq3_I
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: maiami din 10 Decembrie 2008, 19:51:20
eu nu inteleg nimic din poza aia
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: lylyt_ice din 11 Decembrie 2008, 00:56:58
 :?CARE?
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 25 Februarie 2009, 09:49:21
Si cu acest clip inchei (din punctul meu de vedere) si acest subiect despre ''abductions''
Atat investigarile din ultimii ani despre acest subiect cat si timpul ma ajutat sa inteleg ca cam toate aceste asa spuse rapiri sunt doar niste visuri si ''tulburari''



http://www.youtube.com/v/2gsxFLc6O50
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Kbal din 25 Februarie 2009, 12:06:23
Cam tarziu te-ai prins domnu ... Jackie :-D
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 25 Februarie 2009, 12:50:34
Kbal, nu e vorba de ''tarziu''
Una e sa tragi niste concluzii de pe urma unor investigari si sa intelegi de ce si alta este sa arunci raspunsuri despre un anumit subiect in vant.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Shadowman din 25 Februarie 2009, 13:18:07
  De ce majoritatea rapirilor s-au petrecut noaptea,cind "rapitii" stingeau lumina si se pregateau sa sforaie...? Oare extraterestrii pindeau momentul in care subiectii atipeau...?
Urmareau stingerea luminilor in corturi,case,vile si apartamente...?
  Sa vii de la sute,mii,milioane de ani-lumina ,ori din universuri paralele si sa stai sa pandesti fereastra omului, mi se pare ilar...! In loc sa foloseasca aparate de teleportare,batiste cu formol,tranchilizante trase prin puscoace cu luneta ori arme psihotronice paralizante ( :-D ), alimentate la tensiunea de 220/AC de la bordul navei ,extraterestrii ce fac... ? Stau si pazesc subiectii sa-si termine cina,sa stinga televizorul,sa puna capul pe perna si sa traga patura pe ei... :-D
  Comic ! Serviciile secrete terestre le-ar da clasa si povete...! :wink:  Pamintenii rapesc mult mai silentios cu duba decit extrateretrii cu navele si echipamentele lor ultrasofisticate !  :lol:
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: adelinn din 26 Februarie 2009, 00:54:52
daca dintr-un motiv care ne scapa,omul trebuie sa se afle intr-o anumita stare in momentul in care e rapit? ma gandesc de exemplu la undele cerebrale care isi modifica frecventa in timpul somnului,in comparatie cu starea de veghe.sau somnul favorizeza posibilitatea aplicarii unor metode ....necesare rapirii, si  care pe timp de veghe nu ar avea aceleasi efecte.
Titlu: Raspuns: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: jackie28t din 13 Septembrie 2009, 22:33:08
Observ ca de curand va aparea pe marele ecrane si un film de acest gen numit ''The Fourth Kind''
Pare un film de genul celor cu BAU BAU  :-D
http://www.apple.com/trailers/universal/thefourthkind/

(http://images.apple.com/trailers/universal/images/thefourthkind_200908311408.jpg)

Titlu: Re: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii - Antonio Villas Boas
Scris de: terraflorin din 07 Martie 2015, 15:18:41

Antônio Vilas-Boas (în mai multe surse în engleză scris greșit ca "Villas Boas") (1934-1991) a fost un fermier brazilian (mai târziu un avocat) care a susținut că a fost răpit de către extratereștri în 1957. Deși povești asemănătoare au circulat ani de zile înainte de acest incident, afirmaţiile lui Vilas Boas "au fost printre primele relatări privind răpirea extraterestră care au devenit cunoscute la scară largă

(https://terraflorin.files.wordpress.com/2015/03/al-abd.jpg?w=660)





E de ajuns sa pui adresa blogului tau la semnatura...daca mai dai link-uri spre propriul blog,o sa consider ca iti faci reclama,si asta se plateste...OK?   o seara buna   alx
Titlu: Re: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: terraflorin din 08 Martie 2015, 08:09:23
https://ro.wikipedia.org/wiki/Ant%C3%B4nio_Vilas_Boas

E mai bine aşa?

Reclamă la blog ce glumă! Păi eu chiar mă îmbogățesc din acel blog! În afară că îmi stric ochii, consum curentul şi stric calculatorul alte avantaje nu văd!
Titlu: Re: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: vanatorulOZN din 29 Martie 2015, 18:18:02
Cunoasteti cazul Betty si Barney Hill?
Wikipedia (http://ro.wikipedia.org/wiki/Cazul_Betty_%C8%99i_Barney_Hill)
Video youtube(in engleza) (https://www.youtube.com/watch?v=cCVsPlRKgTc)

Titlu: Re: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: alx din 30 Martie 2015, 12:22:13
Citat din: vanatorulOZN din  29 Martie 2015, 18:18:02
Cunoasteti cazul Betty si Barney Hill?
Wikipedia (http://ro.wikipedia.org/wiki/Cazul_Betty_%C8%99i_Barney_Hill)
Video youtube(in engleza) (https://www.youtube.com/watch?v=cCVsPlRKgTc)
Si daca il cunoastem?
Titlu: Re: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: vanatorulOZN din 30 Martie 2015, 14:38:24
Citat din: alx din  30 Martie 2015, 12:22:13
Si daca il cunoastem?
E vreo problema ca am intrebat, sau?
Titlu: Re: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: alx din 31 Martie 2015, 10:09:32
Citat din: vanatorulOZN din  30 Martie 2015, 14:38:24
E vreo problema ca am intrebat, sau?
Bineinteles ca nu.
Doar ca eram curios ce se intampla daca cunoastem acest caz...si fie vorba intre noi,asta este un caz...clasic...aproape ca pot afirma ca daca nu cunosti acest caz,atunci...
Titlu: Re: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: Xanadron din 31 Martie 2015, 11:58:25
...Cititi regulamentul intai, dragi tovarasi si pretini! :lol:

Serios acu', lasind deoparte faptul ca trantirea de linkuri fara vreun comentariu personal oricit de scurt/rezumativ face doar deservicii oricarui forum (ca nici RUFOn nu-i in definitiv motor de cautare pe net), pare inevitabil fenomenul aparitiei cite unui nou user (bun venit in orice caz cu ocazia asta, @vanatorulOZN!) care intra cu stingu' in zona, fara sa realizeze asta.

Mai clar: o rasfoire macar sumara a topicurilor (fiindca una exhaustiva-i mai grea, daca nu imposibila) ar trebui sa fie prima "manevra" logica - si de bun simt - a oricarui nou rufonist.
Fiindca nu vad cum s-ar putea evita altfel "incalecarea" unor thread-uri, dar si lasarea impresiei de aterizare a unui atoate-stiutor intr-o Pustie forumistica, :-D in conditiile cind, de ex., cazul Barney @ Betty Hill a fost ras-discutat p-acilea.

Sa nu mai zic si ca subtilitatile / nuantzele unora din analizele conexe temei "ET-abductions" :-) (disectii proprii sau pornind de la studiile lui C. Malanga, J. Lear, S. Bassett, R. Dolan, R. Morningstar, J. Vallee etc.) sint convins ca depasesc cu mult cunostintele majoritatii rufonautilor "debutanti".
...Na c-am zis-o. :lol:
Titlu: Re: ''Abduction'' - (cam putini chinezi) Rapiti de extraterestri
Scris de: Xanadron din 09 Aprilie 2015, 19:07:22
http://www.huffingtonpost.com/michael-meyer/chinese-lumberjack-alien_b_6986618.html (http://www.huffingtonpost.com/michael-meyer/chinese-lumberjack-alien_b_6986618.html)
Meet the Chinese Lumberjack Who Slept With an Alien :-)

...De fapt rapirea din 1994 pare-a fi fost ulterioara... hai sa-i zic hibridizarii :wink: c-o "female-alien" - si-nca una inalta de 3,05 m !!! :-o

Povestea lui Meng Zhaoguo pare unora la limita umoristicului si-n plus e unica "rapire ET" relatata vreodata in China, dar... cine stie?
Singurul lucru cert e ca omu' a trecut fluierind testele poligraf.
Titlu: Re: ''Abduction'' - Rapiti de extraterestrii
Scris de: fiulploii din 29 Octombrie 2017, 15:21:52
...