Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) => Subiect creat de: mr din 30 Martie 2020, 21:42:13

Titlu: Q-Anon
Scris de: mr din 30 Martie 2020, 21:42:13
Citat din: Grifon din  29 Martie 2020, 11:13:41
Nu e nimic de mirare, "rețeta" e veche.
.....
Doar cine are ràbdarea și iscusința de a analiza detalii poate scăpa, întrucâtva, de prosteala instituționalizată.

Miscarea Q, analizata in detaliu, se pare ca ataca in miez aceasta "reteta" veche de sute de ani.

Cine "vede" si "aude", are  rabdarea si iscusinta de a "analiza detalii". Oricum, se afla in afara "prostelii institutionalizate"...
Pentru ca vine la pachet cu multa responsabilitate si pentru parcusul fratilor mai "tineri" (multi la numar), din aceeasi oala, nu e care-i mai destept.
E vechea lupta spirituala.

Poate, dupa milenii intunecate, e coapta mamaliga... :-P
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: abyss din 31 Martie 2020, 00:53:16
Citat din: mr din  30 Martie 2020, 21:42:13
Poate, dupa milenii intunecate, e coapta mamaliga... :-P
Same story.
All talk, no action, never gonna happen.
We've seen it ...many, many times.
👽👽👽👽
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: mr din 31 Martie 2020, 09:54:54
Citat din: abyss din  31 Martie 2020, 00:53:16
Same story.
All talk, no action, never gonna happen.
We've seen it ...many, many times.
👽👽👽👽

"The Silent War continues.."
"infiltration instead of invasion"
Q drop-uri din 26.03.2020

abyss, stiind cat de pervers este mintita societatea astazi, ar fi foarte dificil sa vii cu basculanta de dovezi si sa o rastorni in fata tuturor. Pur si simplu, prea putini ar intelege ceva intr-un interval de timp util, efectul ar fi minim. 
De buna credinta nici nu mai vrem sa auzim...
Si nu e de vina populatia pentru ca a ajuns asa, ci conducatorii ei de pana acum...
Sansa ar fi aparitia unui alt profil de conducatori. Dar cum ii recunoastem ca sunt altfel?
Complicat!
Dar mai avem speranta...
abyss, te stiam mai optimist  :rainbow:
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: mr din 02 Aprilie 2020, 13:00:01
Revin la Q pentru ca e cel putin interesant:

drop #88
Ten days.
Darkness.
Scare tactics (MSM).
...
Disinformation is real.
Distractions are necessary.
...
Military operations.
Q


drop #97
...
Disinformation exists and is necessary.
10 days.
Darnkess.
War.
Good v. Evil.
...
Q

Trump spunea de doua saptamani "foarte dureroase"...

O cheie:

drop #3555
TIME TRAVEL is fun.
Or....
Q

:-)
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: Grifon din 02 Aprilie 2020, 15:12:46
Q-anon (joc de cuvinte între Cannon (tun) și "anunțuri Q") este o entitate (virtuală) perfect adaptatā arenei Internet.
Sunt interesanți, ca modus operandi, dar ín același timp dubioși. Căci sare ín ochi agenda lor pro-Trump (mai ales de când șarlatanul "blond" a declarat ràzboi împotriva media mainstream).
Dată fiind epuizarea vechilor paradigme, politicienii incearcă a-și trage "sevà" electoralà din nucleele marginale (extremiști, anarhiști, conservatori, etc - persoane ce, de regulā, nu voteazā (neavând reprezentanți oficiali sau lideri cu șanse).
Ín opinia mea, Q-Anon este o inginerie a experților ín agresiune informațională, vizând captarea / colectarea simpatiilor segmentelor marginale. Strategia lor este adaptatà la specificul consumatorilor de literatură conspiro, iar tactici de tip hit and run le măresc credibilitatea.

Dacă n-ar fi fost apropiați de gruparea Trump, respectivii n-ar fi putut viețui foarte mult în spațiul virtual. Tehnologia permite oricând reperarea "turbulențelor" internauților, așa că, de s-ar fi dorit lichidarea lor, s-ar fi reușit de mult  E drept că au ajuns pe lista Homeland Security ca domestic terrorists - dar, de facto, nu-i caută nimeni (ba din contra, pe Google Play se găsesc apps pentru o mai bună receptare Q).

Este efervescența "dreptei" conservatoare, ce se agită la fel ca "stânga" marxistă, anticipând valurile schimbării. Sunt instructivi de urmărit, însă recomand rezerve în ceea ce privește mesajele lansate.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: mr din 02 Aprilie 2020, 17:47:20
E un punct de vedere asupra identiatii miscarii Q.

Si gruparea Anonymous lucreaza impreuna cu Q.
Q Anon poate fi un simbol al acestei colaborari.

In privinta scopului, pentru descoperirea sa este necesara cercetare personala. Consider ca informatia netrecuta prin filtrul intuitiei, a starii atinse in momentul potrivirii pieselor puzzle-ului, ramane "nemuritoare si rece" si apartine doar emitatorului.

Referitor la cele scrise de mine pe aceasta tema, acestea sunt doar pareri personale. Pot fi considerate indicii sau junk, este in regula orice abordare.

Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: Grifon din 02 Aprilie 2020, 18:00:47
De acord.
Eu nu neg unele adevăruri din ideația Q (cum nu neg nici alte aserțiuni, venite dinspre alte extreme).
Cred doar (tot părere personală), că gruparea Q face, vorba lui Caragiale (Conu' Leonida),"rivoluție, da' cu voie de la stăpânire".
Singurii care sunt cu adevărat clandestini - adică hăituiți pe bune de establishment - sunt celulele anonime Black Block. Respectivii - majoritar studenți anarhiști - sunt mai credibili, pentru că...n-au doctrină. Sunt asimilați extremei marxiste, dar nu emit comunicate, nu au "socializări FB", nimic.

N.B. - Nu susțin fenomenul Black Block. Spun doar că, dacă ne referim la inițiative revoluționare, ei sunt mai credibili (mulți răniți, arestați, condamnați) decât partizanii lui Donald Trump.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: mr din 02 Aprilie 2020, 19:30:12
Citat din: Grifon din  02 Aprilie 2020, 18:00:47
Cred doar (tot părere personală), că gruparea Q face, vorba lui Caragiale (Conu' Leonida),"rivoluție, da' cu voie de la stăpânire".
Q a fost initiat de entitati din varful intelligence-ului american, se stie acest lucru. Vine cu tot tacamul unei miscari menite sa atraga cat mai multi oameni de partea sa - mesaje pline de patriotism,  informatii care in timp s-au dovedit a fi reale, sloganuri mobilizatoare ("where we go one, we go all"), sustinerea unui lider care are multe parghii de putere sub control - care la randul sau beneficiaza de sustinerea institutiilor de forta americane etc. Da, la prima vedere, aceasta miscare apartine stapanirii. Tocmai aici este necesara intuitia personala pentru ca mintile noastre, bazandu-se pe ceea ce stiu despre mersurile treburilor in acest aer rarefiat ale puterii mondiale, exclud o astfel de combinatie. De prea multa vreme, adminstratia conducatoare nu mai reprezinta masele.
Exista doar o singura posibilitate ca acest melanj sa functioneze: calitatea oamenilor care l-au initiat si il sustin de ceva vreme. Deocamdata, calitatea mesajelor transmise de ei si confirmate intocmai, atrage si sustine aceasta grupare. Iar Trump a devenit deja presedintele care ce spune aia face. Vom vedea daca nu va fi decat o alta mare minciuna care amageste masele. Dar sunt si premise sa nu fie...

In privinta marilor minciuni observam deja cum pe fondul acestei pandemii exista multe tendinte de a contura un stat mondial cu de-a forta, fascist in masuri si ideologie. E firesc, pentru cei care au o gandire critica ca si mod de viata, sa caute si sa se afilieze unei miscari care nu le-ar ingradi gandirea libera. Chiar e un moment critic.
Black Block e o miscare cu origini mai curate, insa cu prea putina forta si mijloace pentru a schimba paradigma de sus. Cine stie? Si buturuga mica poate rasturna carul mare...  :lol:
Ma repet, cred ca suntem in pragul unui salt intre nivele si nu prea mai avem baze in care sa intelegem ce se intampla. Intuitia si capacitatea de a nestapani frica de necunoscut fac diferenta.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: abyss din 03 Aprilie 2020, 12:33:25
Am creat acest topic separat fiindca in opinia mea QAnon merita discutat/ analizat fara alte interferențe.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: Grifon din 03 Aprilie 2020, 22:12:07
Dincolo de posibile controverse, înclin să cred că cel mai bun răspuns privind natura / scopurile Mișcării Q îl va da...timpul.
Nu un timp prea îndepărtat. Alegerile americane sunt la finalul anului, iar în funcție de finalitate am putea avea următoarele variante:
a) Trump câștigă iar. Dacă fenomenul Q e doar o inginerie informațională pentru a capta electorat periferic, atunci își va scădea impactul după - devenind nu doar inutil, ci și contraproductiv.
b) Trump pierde. Atunci, fenomenul - după o scurtă flambare indignată - tot va scădea (mulți membri părăsindu-l cu dezamăgire, lipiți rămânând doar nefericiți precum cei ce cred elucubrațiile lui David Icke).

Dacă, însă, indiferent de deznodământul lui Trump, curentul va crește în intensitate...abia atunci l-am putea lua în considerare ca o mișcare socială validă (comparabilă, sau poate chiar convergentă cu Anonymus).

Nu mai e mult și ne vom lămuri. Până atunci, oricum merită studiați - repet, tactica e perfect gândită pentru ținte specifice și pentru mediul on line.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: SLEAH19 din 04 Aprilie 2020, 07:19:15
 
   Încă no comment !

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=XsEkKGeiyWs&fbclid=IwAR1m5DzBUqTPrv0k_qOnJAQQ2ro8Eblpy9ByEAxdYq3m3GAnqecLH7oxb5E&app=desktop
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: hoinar din 06 Aprilie 2020, 08:58:59
Imi pot usor imagina o lume nu ideala, dar de 1000x mai buna decat haznaua in care supravietuim acum.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: Grifon din 06 Aprilie 2020, 10:24:51
Citat din: hoinar din  06 Aprilie 2020, 08:58:59
Imi pot usor imagina o lume nu ideala, dar de 1000x mai buna decat haznaua in care supravietuim acum.
Cu toții ne dorim o lume mai bună, asta e clar.
Dar dacă cineva își închipuie că Trump poate fi o figură...salvatoare, înseamnă că atinge praguri de naivitate mai ínalte și decât...Trump Tower.
Bag de seamà că se uită cine (și mai ales ce) a fost individul.
Unul din cei mai veroși și oportuniști exponenți ai sistemului capitalist, care a manipulat fără scrupule tot ce-a prins - piața imobiliară, bursa, legislația...tot. A tras țepe de miliarde simulând falimente, a evacuat sute de familii pentru proiectele sale real-estate, iar dupà toate astea și-a fàcut și show-ul TV "The Apprentice", unde ideea era să devii un capitalist la fel de viclean ca și el !

Asta ar fi "normal", să zicem, dacà ar fi vorba să-l evaluàm ca afacerist oneros. Dar să ajungă șarlatanul "salvator",  luptàtor "for the people" - mă umflă râsul !

Consultanța electorală pe care o plàtește gras i-a sugerat ingineria Q-Annon. Nu doar că prin ea își atrage marginali, dar își consolidează, simultan, plaja "republicană" (drepta conservatoare, așa numitul segment WASP -'White, Anglo-Saxon, Protestant).
Mesajele populiste Q-Annon sunt menite a contrabalansa (oarecum) faptul că populația săracă și needucată din SUA votează cu stânga democraților (ăia-s cu drepturi, creșterea protecției sociale, etc.). Neputând (și nici dorind, de altfel) să ofere pomeni sau alte debușee "sărăcimii", Trump & Co. au scornit și găselnița Q, demonizându-i pe ceilalți cu etichete aiuritoare (canibali ?! pedofili ?!).

A nu se ínțelege că-s un fan al celorlalți. Toți sunt aceeași mocirlă, susținând același establishment. Dacă există psihopați la "democrați", de ce n-ar exista și la "republicani"?

Oamenii simpli care aderă la fenomenul Q nu au decât vina de a plonja ín cacialma. Sunt sigur că printre ei sunt multe persoane de bună credințà, dar care păcătuiesc când e vb.de discernământ.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: abyss din 06 Aprilie 2020, 12:40:13
Citat din: Grifon din  06 Aprilie 2020, 10:24:51
Cu toții ne dorim o lume mai bună, asta e clar.
Dar dacă cineva își închipuie că Trump poate fi o figură...salvatoare (...)
Prefer vizual Trump decât Melting Brain Biden. Cat de prosti , lacomi si puturoși or fi cei de acolo sa-l pună pe ala candidat?? De fapt nici nu ma mira, alte jocuri, alte combinatii. Toata mizeria asta cu "sa ajutam china"e opera lor. Acum au ajuns slugile chinchezoilor...


Cat despre show-ul TV "The Apprentice".... il recomand tuturor. Mie mi-a plăcut foarte mult. La vremea aia iti deschidea ochii, in fapt zic ca e bun si acum, in opinia mea. Mai ales pentru cei tineri.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: fiulploii din 06 Aprilie 2020, 13:09:54
QAnon face parte din seria Anon.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: mr din 24 Aprilie 2020, 23:15:24
Spre studiu.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: fiulploii din 25 Aprilie 2020, 03:32:43
Citat din: mr din  24 Aprilie 2020, 23:15:24
Spre studiu.

Nu te supara dar eu zic ca e varza à la Cluj in fițuica aia. Nu cred ca s-a inteles ce am vrut sa zic de seria Anon , nu m-am referit la Marvel  :lol:
   Furtuna sau Marea trezire cum isi mai spun qanonii se ocupa in general cu stiri false si previziuni nerealizate. Is curios cum vor prezenta faza ultima cu trumpy care si aia e scoasa din context si tradusa aiurea .
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: Grifon din 25 Aprilie 2020, 12:02:54
Mai întâi, o întrebare. "Schema" asta a fost o "Q - drop" (adică aparține emitentului consacrat) sau este o tentativă complementară a unuia din numeroșii adepți ?

Oricum ar fi, însă, îmi confirmă părerea anterior enunțată. Fiind o inginerie propagandistică, iată, are și o "schemă tehnică" (haha !), care, fără a avea noimă, are totuși un singur sens - coagulare de adepți.
Nu trebuie studiată prea mult, căci se vede rapid a fi un veritabil "mumbo - jumbo". S-au aglutinat aici toate, (absolut toate !) teoriile conspiro, din toate timpurile ! M-am uitat să văd dacă lipsește vreuna, și nu lipsește. Un amalgam eclectic, ín care se regăsesc teorii ce se contrazic reciproc, neavând decât numitorul comun de a se adresa marginalilor, celor ce resping din convingere mainstream-ul.

Dar e gândită bine. Căci fiecare adept al (unor) teorii va regàsi minimum 10% din ce consideră el credibil, și se va identifica (íntr-o măsură mai mică ori mai mare) cu "ansamblul" Q.

E principiul pe care au mers și Hitler & Co la debut, prin anii '20. Ín zona Thule existau și "horbigerienii" (ce credeau ontogeneza gheață - foc), dar și "concavii", ce credeau în "interiorul pàmântului". Diferența era ireductibilă, teoriile se anulau reciproc, dar naziștii au acceptat ín primă fază ambele teze, pe principiul pragmatic "adepții să vină !").
Cu "schema" asta sunt atrași toți, și nu trebuie ca povestea să aibă vreun desfășurător logic. Contează să crească notorietatea Q și, la final, cât mai mulți să voteze Trump.
Dacă șmecheria s-ar fi făcut ptr. România, să zicem, am fi avut și Coruț, și Negureanu, și Țugui, și Argeșanu, și Bivolaru, Mudava, tot. Vreo câteva zeci de mii de voturi tot scoteau.

Dar, repet..."schema" e realmente o postare nemijlocită Q ?
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: Grifon din 26 Aprilie 2020, 16:43:02
Înclin să cred că "schema" nu aparține entității Q - cel puțin din câte "drops" am parcurs, cam în fugă.
Probabil aparține unui QAnon zelos, ce s-a gândit să contribuie și el cu o...expunere, haha..

Pe de altă parte, fenomenul pare a se extinde și la noi. Nu doar MISA-nii se arată partizani, ci și realizatorul TV Radu Moraru (Nașu'). La televiziunea sa (mă rog, la ce a mai rămas din ea) face în fiecare seară emisiuni pro-Q, declarându-se un adept hotărât. Dan Diaconescu cred cà-și mușcă degetele de invidie...s-ar fi băgat și el, garantat, de n-ar fi íncă oprit de condamnare.

Ușor-ușor, tevatura pare a lua amploare. Nu e surprinzător, căci lumea a ajuns o iască ce-și așteaptă scânteia...dar rămâne de văzut cum va evolua...frământarea. Mai exact, ín ce se va transforma, sau ín beneficiul...Qui ?
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: Grifon din 04 Mai 2020, 17:19:08
Întrucât m-a biruit curiozitatea, am sacrificat ceva timp și am lecturat o parte amplă din celebrele (deja)"Q-Drops".
(ca paranteză hilară menționez că, bifând dorința de a fi alertat la "drop", m-am trezit noaptea cu piuituri, dat fiind că pe "Q" l-a apucat de o săptămână iar verva scrisului, pe alt fus orar...hahah.).

Am remarcat că există o mare (și clară) diferență între ce postează "Q", concret, și ce perorează eterogena sa trenă de susținători. N-am văzut nimic aiuritor de tip "reptilieni", "pământ plat / concav", "grey"...s.a.m.d, ci niște chestiuni care (discutabile chiar) sunt foarte la concretul încins din politica SUA.
"Q" postează insinuări și acuze mai mult sau mai puțin voalate față de nume grele din SUA, senatori din comisii de supraveghere CIA / FBI, elemente de culise din Washington...ba chiar a trecut la a-și instrui audiența în tactici de insurgență / contrainsurgență, după manuale (oficiale) ale Pentagonului.

Fie că e credibil sau nu, recunosc că mi-a stârnit interesul. Nu știu cine sunt cei din spatele emblemei Q, dar pot garanta cà sunt profesioniști. Și chiar foarte hotàrâți, aș putea zice.

Voi urmări cu atenție evoluția acestui fenomen, mai ales că el coincide mult cu unele previziuni pe care le-am făcut ptr. perioadele următoare. Nu intru în detalii, dar niște conjuncturi astrale rare și foarte puternice vor avea loc în intervalul octombrie 2020 - ianuarie 2021 (mai importante și decât cele din februarie-martie, care și alea sunt rare), și se suprapun exact peste alegerile yankeilor.

Într-un fel sau altul, cred că va ieși cu bătaie.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: Grifon din 14 Mai 2020, 15:21:29
Într-o analiză mai aprofundată, "Washington Post" remarcă proporțiile pe care le ia fenomenul, și mai ales caracteristica sa de noutate - jocul.
Tactica inițiatorilor Q a dus la crearea unui "joc" tip quest / puzzle, unde participanții, ghidați prin acele "drops", se íntrec a cerceta și compila informații, amplificând permanent dimensiunea întregii afaceri.
Dincolo de ecoul progresiv, tactica e excelentă și pentru a ține jucătorii captați, anulând posibilul efect al plictiselii.
Treptat, chiar și cei care intră doar de curiozitate sau haz ajung să ia treaba tot mai ín serios, mai ales când unele "piese" se adeveresc (chiar dacà fortuit).
E mai ceva ca "vânătoarea de Pokemoni", mai ales cā miza e...cine va fi președintele SUA.
https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/opinions/2019/08/07/qanon-isnt-just-conspiracy-theory-its-highly-effective-game/%3foutputType=amp
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: Grifon din 06 Decembrie 2020, 14:03:00
Acum, că momentul electoral din SUA s-a consumat (cu toată efervescența contestațiilor), sunt curios cum se va mai dezvolta (sau dacă se va mai dezvolta) fenomenul "Q".
Cei de la "Washington Post" (care urmăresc indeaproape mișcarea) au aceeași curiozitate:

https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/technology/2020/11/10/qanon-identity-crisis/%3foutputType=amp

Teoretic, dacă a fost doar o manevră de propagandă pentru Trump, fenomenul ar trebui să descrească, picat in desuet. Depinde totuși cât de mult (sau adânc) a pătruns in mentalul colectiv de peste ocean - existând și varianta unor metamorfoze.
Oricum, rămâne un caz inedit in istoria curentelor conspiro. Mai ales că, e limpede, în culisele sale au stat profesioniști specializați în război informațional.
Titlu: Re: Q-Anon
Scris de: SLEAH19 din 16 Martie 2022, 17:13:59
QAnon susține in SUA ,,operațiunea specială de menținere a păcii,, a lui Putin în Ucraina. Ai dracu bolșevici, până unde sau infiltrat!
Titlu: Re: Q-Anon - Made in China?
Scris de: abyss din 16 Martie 2022, 22:56:37
Nu cred totuși. Un gagiu presupus a fi dintre QAnon followers, a aruncat un fir convenabil catre Piutin.

Ce cred unii însă este ca in toata ciorba asta bizara (Alegeri US fraudate-agenda transhomo DEM- ukraina war) ar putea fi mana chinezilor. Fiindcă din toata ciudățenia cu războiul comercial-tehnologic dintre US-Chiaina a reieșit ca US e slaba, a ieșit un bătrânel cam dus președinte si ur(ru)sul a început a privi spre est cu speranța in timp ce chinezu ii turna cucuta pe coada.
Rezultatul? Tot ce vedem este următoarea imagine: rusul e in fapt o musca mare grasa si cam pocnita bine la cap care e tarata in mușuroiul chinez... din ce in ce mai adânc. Tot ce face Piutin il pune pe tava chinezilor. Iar chinezii par ca prin toate pârghiile lor sa fi încercat de fapt sa înghită Rusia.

Vom vedea in timp ce va urma.

In rest, la noi rahat si panica as usual.