Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Brigada Diverse - zona transpiratului d(in) servicii

Creat de fiulploii, 31 Iulie 2014, 12:49:50

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

  E 2014, mijlocul anului si e cazul sa schimbam putin registrul, zic si eu .
  Acest subiect apare cu scopul de a ''usura'' munca posesorului de broboane sudorifice in urmarirea si ''trajerea'' concluziilor in vederea intocmirii unui raport de activitate  :evil:
  Din diverse semnale venite de pe forum - surse ce nu pot fi divulgate fiindca sunt vizibile in clar in postari forumistice - am ajuns la concluzia straveche ca ''frica pazeste strugurii'' sau cu alte cuvinte, ala sau aia au atata putere asupra ta - notiune generala - exact cata le dai tu insuti - si vorba asta a zis-o altcineva.
   Plictisit deci de replici de genul '' mai, nu pot sa zic mai multe fiindca...( aici completeaza fiecare dupa imaginatia lui  :lol:  ) in epoca in care informatiile circula nestingherite si mai ales super-imbracate in vorbe false si ademenitoare, consider ca aceasta frica nu-si are rostul mai ales la persoane dezghetate la minte ce detin idei si cunostiinte super-valabile in domenii cum ar fi Timpul- concepte, fapte, enigme sau  Evadarea din Matrix - fara nici o legatura cu initiatorii subiectelor respective aceasta postare.
   Doar stie toata lumea ca persoanele de fatza se exclud din discutie insa se includ in cele absente  :lol:

   Mai jos, doar pentru uzul celor de care ne e frica  ca de :evil:

   Sectiunea incepatori si nivel mediu .
  Asadar, dupa ce ne-am spalat bine pe ochi si am scos ''pietricelele'' dintre pleoape, am suflat nasul eliminand acumularile inerente insa nu in totalitate astfel incat sa mai putem face niste bilutze in momentele de tensiune mentala - cica ar fi dovada de inteligentza crasa aceasta indeletnicire mai ales daca pe chipul nostru se asterne o expresie tampa-ganditoare  :roll:  - apoi cu betzisoare prezidentiale umezite putin si rotite cu grija desfundam urechile incercand sa nu ne ranim prea tare in orgoliu, pregatim un creion si o hartie pe care vom scrie raportul.

  Raportul se scrie de la stanga la dreapta daca folosim alfabetul latin - pentru alte alfabete a se vedea anexa unu - si de sus in jos, citetz si fara stersaturi.
  In coltul din dreapta se scrie data in cifre si dedesubt locatia cu litere. Atentie , locatia fixa de unde se scrie raportul. Daca raportul se scrie in timp ce ne aflam intr-un avion, intr-o masina sau pe un vapor aflat/e in miscare atunci se vor trece doua locatii si anume : locatia de incepere a raportului si locatia de terminare a raportului.

  Cum aflam locatia?
     cea mai simpla metoda de aflat locatia este sa intrebam pe cineva viu . Specific acest lucru deoarece s-au intalnit cazuri de agenti care au intrebat oameni decedati . A existat si un caz al unui agent care fiind fan al filmelor de western , a preluat metoda din Vestul salbatic , cea care zice ca intai tragi si dupa aceea intrebi  :-D
    Daca nu avem pe cine sa intrebam locatia atunci trecem ultima locatie pe care ne-o amintim .

  Cum aflam data cand intocmim raportul?
      analog adica la fel cu procedura prin care aflam locatia.

   A scris toata lumea? Bun, felicitari, pentru astazi ajunge ! vacanta placuta !


  Data viitoare va fi sectiunea pentru avansati ( inainte )  :-) 

  P.S. acest subiect se doreste a fi o prezentare de tehnici folosite de firmele ce presteaza servicii, tehnici preluate din surse publicate.
         De exemplu, ca avanpremiera , la tehnica trasului cu ureche voi incerca sa prezint metoda cu borcanul sau cea cu pilnia pentru a cunoaste in amanunt cum putem sa ne pazim intimitatea. In cazul mai sus enumerat, pentru a ne feri de borcane si sticle goale e necesar ca anumite subiecte sa fie discutate in pivnitza.  :wink:

  P.P.S. astept cu interes contributii ale colegilor de forum, eventual intamplari personale din acest domeniu

Tamerlan

Citat din: fiulploii din  31 Iulie 2014, 12:49:50
  acest subiect se doreste a fi o prezentare de tehnici folosite de firmele ce presteaza servicii, tehnici preluate din surse publicate.

De ce doar din surse publicate???  :roll:

Citat din: fiulploii din  31 Iulie 2014, 12:49:50
         De exemplu, ca avanpremiera , la tehnica trasului cu ureche voi incerca sa prezint metoda cu borcanul sau cea cu pilnia pentru a cunoaste in amanunt cum putem sa ne pazim intimitatea. In cazul mai sus enumerat, pentru a ne feri de borcane si sticle goale e necesar ca anumite subiecte sa fie discutate in pivnitza.  :wink:

De prin anii '70 nu se mai discută în pivnițe. Acum se discută chestiuni "de băieți mari" la saună, în mijlocul bazinului, lacului sau al mării. E mai greu să disimulezi în slip sau sub Vasilică... vreun divais ascultăreț. :)

Dar până și ăștia cu discutatul la duș (asta e și mai tare... pentru că se bruiază natural zgomotul) sunt depășiți de ceva vreme. Acum adevărații "artiști" în domeniu discută în piața publică, pe Facebook, pe blog. La vedere și la auzire. Deci măiestria acum a a devenit, nu ingeniozitatea de a găsi bazine și saune, ci să fii capabil să transmiți mesajul - către destinatari la fel de "artiști" -  la lumina zilei. Deci am depășit faza cu borcanul la perete...  :lol:
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

fiulploii

Caut dragoni, zmei sau gheonoaie! Știe cineva din auzite sau din rapoarte  :lol: unde a fost văzut ultima oară vreun dragon, vreun zmău ori vreo ghionoaie? Si când?

Multumesc anticipat!


maura

      Inscriptia despre acvila salvata de atacul unui "dragon" de pe altarul votiv ridicat de cei 2 legionari se pune?  :roll:
Parca in relatarile unor tarani erau descrise gheonoaie , relatari aparute in F.AS intr-o serie de reportaje cu zane et co.
"Cine caută adevărul îşi asumă riscul de a-l găsi."

fiulploii

Se pune si nu prea. M-am interesat despre subiect si nu prea se știe ceva concret, nici măcar pe unde o fi inscripția dar poate nu am surse bune . Daca o poti găsi si fotografia , ar fi ceva concret.

alx

Citat din: fiulploii din  08 Iunie 2017, 12:21:18
Caut dragoni, zmei sau gheonoaie! Știe cineva din auzite sau din rapoarte  :D unde a fost văzut ultima oară vreun dragon, vreun zmău ori vreo ghionoaie? Si când?

Multumesc anticipat!
Am fotografiat eu o gheonoaie...atasez isprava! Sper sa fie ceea ce cauti! :)
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

#6
Citat din: alx din  09 Iunie 2017, 07:53:10
Am fotografiat eu o gheonoaie...atasez isprava! Sper sa fie ceea ce cauti! :)

Frumoasa si corecta încadrarea la o furcuță !  :lol: -limbaj de artilerie . Ce ai fotografiat este ruda mai mică a ceea ce a fost cândva . Ma gândesc ca trebuie sa fie si urme in zona aia așa ca te rog, dă și locul exact - daca ți-l amintești , evident .  :lol:

"Și când venea ea, nene, dobora copacii: așa de iute mergea;"
Iar sora Gheonoaiei era Scorpia  :wink:



fiulploii

  Sper sa nu citesc peste ceva ani ca avioane de vanatoare din Ungaria, NATO, Romania si Bulgaria au urmarit un OZN si nu un avion de mici dimensiuni .
  Ca tot am deschis vorba , oare ce se petrecea pe la 10-14 km altitudine in timp ce bajetii erau ocupati pe la 3.000 de metri altitudine cu acel avion? Nimic? Nu-j de ce am impresia a fi o operatie de interior... poate de plictiseala...