Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Fenomene conexe si paranormale => Subiect creat de: Guest din 08 Septembrie 2016, 00:47:47

Titlu: Urme in plan fizic
Scris de: Guest din 08 Septembrie 2016, 00:47:47
Uneori se intampla fenomene stranii in jurul nostru. Eu am trait si am citit despre intamplari pe care as fi tentat sa le pun in spinarea nebuniei sau a inselatoriei. Cu toate acestea fenomene bizare se intampla uneori in jurul nostru. As vrea sa va povestesc despre o intamplare de acest fel ce am trait-o in aceasta seara.

Stateam linistit in fata masutei pe care se afla monitorul calculatorului meu. In ultima vreme am inceput sa fumez tigari de tutun rulate manual, ziua fumez putin dar seara fumez mult. Imi pregatisem foita de hartie pe masuta si in acelasi timp ascultam o oarecare emisiune. Dintr-o data am observat o picatura care a cazut pe foita pregatita... moment in care m-am blocat; mainile mele nu erau deasupra foitei, eu stand in sezut cu picioarele sub mine in patul de langa masuta iar capul si corpul meu se aflau de asemenea in afara ariei de deasupra foitei. Am ramas naucit uitandu-ma si cautand motive/posibilitati care sa explice cauza acelui strop de "apa". Urma acelui strop s-a evaporat cu repeziciune lasand in urma doar foita putin contorsionata. Nu am reusit sa gasesc o cauza naturala/explicabila a acelui strop. In acelasi timp am simtit ca a fost vorba de un semn divin care imi graia ca nu este bine sa mai fumez. Eu am perceput aceasta ca o lacrima, suferinta, ca un fel de atentionare asupra mea.

Am deschis topic nou gandindu-ma la faptul ca nu sunt singurul care a trait momente bizare cu urme in plan fizic si ca mai sunt si altii care pot impartasi experiente.

Seara buna,
Titlu: Re: Urme in plan fizic
Scris de: prodcomb din 08 Septembrie 2016, 09:15:17
Dar la verticala foiței de hârtie ce se afla?
Titlu: Re: Urme in plan fizic
Scris de: prodcomb din 08 Septembrie 2016, 12:27:15
Sticla cu bere, deschisă. Bulele (bula) care se formează în interiorul gâtului sticlei sau al sticlei (dar deasupra lichidului) prin spargere pot proiecta picături de bere.
Deci picătura era de bere, nu de apă. ;)
Titlu: Re: Urme in plan fizic
Scris de: fiulploii din 09 Septembrie 2016, 13:24:27
In primul rând cred ca ar trebui sa nu mai fumezi - așa ar dispărea stranietatea din viata ta  :lol:  glumesc si eu , stai linistit dar ar fi o rezolvare, nu?

In al doilea rând, nu am înțeles bine, ai văzut picătura căzând sau ai văzut doar pata de umezeala si ai presupus ca a căzut o picătura de lichid ?
Titlu: Re: Urme in plan fizic
Scris de: fiulploii din 11 Septembrie 2016, 16:07:36
In condițiile astea nu stiu ce ar mai fi de spus . Doar sa urmărești daca nu se repeta evenimentul daca recreezi condițiile .