Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => 2012 => Subiect creat de: aress1818 din 03 Septembrie 2012, 01:10:09

Titlu: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: aress1818 din 03 Septembrie 2012, 01:10:09
"Poate cea mai uluitoare veste din ultima perioadă o reprezintă anunţul făcut de Fundaţia Keshe http://www.keshefoundation.org/en/ (http://www.keshefoundation.org/en/) pentru luna septembrie a acestui an. Această fundaţie va prezenta întregii lumi şi tuturor guvernelor, fără discriminare, patentele descoperirilor sale în ceea ce priveşte tehnologia spaţială, bazată pe sistemele antigravitaţionale şi magnetice (Magrav), pe care ea le-a dezvoltat şi perfecţionat, având la bază energia liberă de punct zero. Invitaţia oficială a Fundaţiei Keshe, care a fost adresată liderilor statelor lumii, prin intermediul ambasadelor lor din Belgia poate fi citită aici: http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology. (http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/316-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology.)

Într-un efort de a se alinia cumva la această tendinţă foarte puternică – ce se manifestă din ce în ce mai mult în lume în ultima perioadă – în legătură cu implementarea unei clase complet noi de tehnologie şi de înţelegere ştiinţifică a realităţii, guvernul SUA şi-a exprimat şi el intenţia de a lansa pe piaţa elemente extraordinare, ale unei tehnologii bazate pe efectul Tesla şi pe descoperirile genialului savant Nicola Tesla, în special pentru a realiza transferul de energie fără intermedierea cablurilor (http://occupycorporatism.com/us-government-gives-un-classified-tesla-technology-to-assist-sustainable-development-scheme/ (http://occupycorporatism.com/us-government-gives-un-classified-tesla-technology-to-assist-sustainable-development-scheme/)).
Totuşi, ceea ce au de gând să-i dezvăluie lumii, reprezentanţii Fundaţiei Keshe, depăşeşte în valoare şi importanţă orice a întreprins până acum ştiinţa actuală – sau ceea ce ea a ascuns de cunoaşterea generală a lumii.

Fundaţia Keshe are sediul în localitatea Ninov din Belgia şi, în ultimii 40 de ani, a dezvoltat mai multe sisteme revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care în prezent ar putea transforma radical viaţa, pe întreaga noastră planetă, într-un timp foarte scurt – dacă guvernele lumii vor răspunde pozitiv la oferta fundaţiei. Istoria dezvăluirii acestor tehnologii este însă ceva mai veche. Fundaţia Keshe i-a propus lumii prima dată, pe 21 aprilie 2012, revelarea planurilor şi dispozitivelor tehnologice pe care ea le-a proiectat şi dezvoltat, făcând demersurile necesare pentru invitarea tuturor statelor, la conferinţa dedicată acelui eveniment internaţional. Nu toate statele au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei, iar dintre cele care şi-au confirmat participarea, unele s-au răzgândit brusc, cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor, de către alte state. Fundaţia nu va divulga numele ţărilor participante, care au acceptat atunci să primească şi să introducă în folosinţă noua tehnologie – şi nici pe acelea ale ţărilor care s-au retras de la conferinţă. Se ştie însă că reprezentanţii NASA s-au retras intempestiv, cu 24 de ore înaintea demonstraţiei, iar la două zile după aceea (pe 23 aprilie 2012) Preşedintele SUA, Barack Obama, a semnat un decret prin care America nu recunoaşte tehnologiile neconvenţionale sau pe cele ce provin din afara Americii.
În urmă cu aproximativ o săptămână, Fundaţia Keshe a invitat din nou statele lumii, la o conferinţă pe aceeaşi temă, care va avea loc pe data de 6 septembrie 2012, iar două săptămâni mai târziu (pe data de 21 septembrie 2012) ea le va trimite tuturor ţărilor care vor dori, documentaţia necesară pentru a construi dispozitivele bazate pe noua tehnologie. Cu această a doua propunere, Fundaţia Keshe invitădirect şi fără echivoc liderii naţiunilor de pe Pământ să desemneze persoanele calificate pentru a lua parte la întâlnirea ce va fi organizată în Belgia, pe 6 septembrie 2012. Astfel, ea va iniţia prima fază de implementare a tehnologiei spaţiale, bazată pe sistemele gravitaţionale şi magnetice (Magrav). Mai apoi, ea le va trimite simultan, tuturor oamenilor de ştiinţă interesaţi, documentaţia şi cunoştinţele necesare pentru producţia în serie a acelor aparate.
Practic vorbind, Fundaţia Keshe doreşte să pună la dispoziţia întregii omeniri, tehnologia bazată pe energie liberă şi pe propulsie magnetică, fără să solicite niciun profit şi nicio sumă de bani pentru aceasta. Ţelul fundaţiei este de a pune astfel capăt sărăciei şi foametei în lume. Noua tehnologie va face posibil transportul de mărfuri şi de fiinţe umane, în orice punct de pe planeta noastră, într-un interval de 5-10 minute; de asemenea, ea va oferi cu uşurinţă posibilitatea călătoriilor galactice şi, implicit, a contactului cu alte civilizaţii extraterestre, graţie dezvoltării tehnologiei de zbor spaţial. O altă utilizare imediată a tehnologiei va fi în ceea ce priveşte asigurarea unei cantităţi îndestulătoare de apă potabilă, foarte pură şi sănătoasă, astfel încât aproape nicio zonă de pe glob nu va mai avea de suferit de pe urma secetelor prelungite şi a lipsei de apă.
Implicaţiile acestei intervenţii salutare a Fundaţiei Keshe, în status quo-ul materialist şi limitat al ştiinţei contemporane – şi, implicit, al intenţiilor malefice ale ,,elitei" masonice, pentru a menţine lumea la un nivel incipient de dezvoltare tehnologică şi energetică – va produce multe ,,valuri" în diverse medii de afaceri. Acum, fiecare va putea vedea ce vor, de fapt, liderii ţărilor şi care sunt intenţiile lor adevărate. Probabil că, la început, comunitatea ştiinţifică şi ţările aservite cabalei criminale masonice vor ignora cu desăvârşire chiar şi această a doua propunere lansată de Fundaţia Keshe, urmărind ca ea să nu fie deloc mediatizată. Totuşi, este greu de presupus că toate ţările vor reacţiona în acelaşi mod; unele dintre ele vor întâmpina cu bucurie propunerile fundaţiei şi vor prelua tehnologia respectivă, punând-o în aplicare, imediat. Popoarele ţărilor care au refuzat această tehnologie vor vedea realizările excepţionale pe care alte state le-au obţinut, precum şi avansul nivelului lor de trai, al prosperităţii şi economiei naţionale. Atunci, liderii lor vor trebui să explice de ce au refuzat tehnologia respectivă şi care este motivul pentru care oamenii sunt ţinuţi în continuare în suferinţă, nevoi şi multiple probleme financiare – când alţii sunt fericiţi şi progresează foarte repede.
Pentru o transparenţă totală, Fundaţia Keshe va publica numele fiecărei ţări care va primi tehnologia respectivă şi adresa de e-mail care a fost folosită – astfel încât oricine doreşte, va putea urmări răspunsurile şi corespondenţa guvernamentală cu Fundaţia Keshe, în această problemă. În felul acesta va putea fi făcută o evaluare a situaţiei internaţionale şi se va putea observa care state doresc cu adevărat progresul omenirii şi care nu doresc ca el să fie realizat. Totuşi, ne aşteptăm ca problema să fie ceva mai complicată decât atât, dată fiind incredibila abilitate satanică a cabalei masonice de corupere şi manipulare a opiniei publice – care, împreună cu controlul asupra mass-media, ar putea conduce pur şi simplu la ignorarea Fundaţiei Keshe şi a excepţionalei sale oferte către omenire.
Criza energetică a omenirii va fi rezolvată repede şi toate problemele de ordin financiar, care au rezultat din această ,,criză" -– ce a fost în mod deliberat menţinută de ,,elita" masonica pentru propriul ei profit – vor dispare aproape imediat. Progrese uriaşe vor fi realizate, de asemenea, în domeniul medical, prin aceeaşi tehnologie pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe. În ultimii şase ani, fundaţia s-a asigurat ca fiecare om de ştiinţă important de pe planeta noastră, să primească patentele pentru sistemele noi inventate; în felul acesta, s-a prevenit posibilitatea blocării tehnologiei de către un grup de interese sau de către o persoană individuală – astfel încât, în acest moment, cele mai multe state au deja patentele de invenţie în ceea ce priveşte generarea energiei, sistemele medicale, ecologice şi cele de călătorie spaţială. Vechile metode bazate pe exploatarea resurselor planetei (combustibili convenţionali), care au fost menţinute pentru a preveni dezvoltarea şi progresul accelerat al omenirii, vor deveni în scurt timp inutile; toate ţările au acum aceeaşi posibilitate pentru a conlucra în vederea implementării rapide a acestei tehnologii noi, pure şi armonioase, care implică sistemele Magrav. Aplicaţiile militare ale tehnologiei care va fi pusă la dispoziţie de Fundaţia Keshe sunt atât de distrugătoare, încât lumea va realiza imediat că războiul nu mai are niciun sens şi el va trebui să fie eliminat complet din existenţa noastră.

Ţelul principal al Fundaţiei Keshe este acela ca nouă tehnologie să fie gratuită pentru orice guvern de pe planetă, în beneficiul fiecărui cetăţean al ei, deoarece fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pământ. Prin urmare, patentele de invenţie pentru aceste sisteme sunt, într-un fel, bunuri ale fiecărui locuitor al planetei noastre şi ele nu pot fi reclamate de nicio persoană, organizaţie sau naţiune, ca fiind proprietatea ei. Aceasta poate să însemne, în scurt timp, prosperitatea tuturor statelor, deoarece fiecare ţară în parte va beneficia integral de veniturile obţinute prin folosirea judicioasă a noii tehnologii, în funcţie de direcţia benefică în care aceasta va fi folosită."

Sursa : dincolo-de-limite.blogspot.com

Si cateva linkuri:
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/video-presentions/220-about-the-keshe-foundation (http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/video-presentions/220-about-the-keshe-foundation)
http://www.youtube.com/user/keshefoundation?feature=watch (http://www.youtube.com/user/keshefoundation?feature=watch)
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=10&t=2506 (http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=10&t=2506)
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response (http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response)
http://smartscarecrow.com/live/ (http://smartscarecrow.com/live/)
http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/interviews/333-2nd-sept-12-live-interview-with-peswiki-alan-sterling (http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/interviews/333-2nd-sept-12-live-interview-with-peswiki-alan-sterling)

Pregati-va  :-o :)

Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 20 Septembrie 2012, 09:07:28
Am studiat informatiile in legatura cu Keshe Foundation si nu e vrajeala; e serioasa treaba!
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: zamotrak din 20 Septembrie 2012, 09:16:16
Citat din: Fr0styan din  20 Septembrie 2012, 09:07:28
Am studiat informatiile in legatura cu Keshe Foundation si nu e vrajeala; e serioasa treaba!

"" fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pământ.""

O.K.
Atunci de ce nu posteaza ,undeva,informariile in clar,pur si simplu? :? :?
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: fiulploii din 20 Septembrie 2012, 09:17:51
Atat de serioasa incat
avem acces numai prin intermediul guvernelor , adica al Sistemului  8-)
Ce deducem de aici ? Si dau numai 2 exemple: becurile si bateriile .
Cate ore de functionare aveau la inceput si la cate s-a ajuns acum  :-D
Parerea mea..
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 20 Septembrie 2012, 10:03:12
Citat din: zamotrak din  20 Septembrie 2012, 09:16:16
"" fundaţia consideră că tehnologia sistemelor Magrav este proprietatea tuturor oamenilor de pe Pământ.""

O.K.
Atunci de ce nu posteaza ,undeva,informariile in clar,pur si simplu? :? :?

Pentru ca momentan nu se poate deoarece pe majoritatea subiectelor/materie (ex: in medicina) e doar teorie. Nici nu vor aparea prea curand aparate care sa va impresioneze, dar nenea asta a "dat" de ceva, a inteles niste chestii de importanta mare, dar le prezinta ca unor copii de clasa I-a. Pe mine m-a ajutat mult in cercetarea mea.
Tot ce am vrut sa zic este ca nu este vreun fals ce foloseste cuvinte mari.

Free Energy - Nuclear Engineer M.T. Keshe @ ElektorLive! (http://www.youtube.com/watch?v=fCFO3-MOCYE#ws) dati la minutul 10.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: fiulploii din 20 Septembrie 2012, 10:36:37
Citat din: Fr0styan din  20 Septembrie 2012, 10:03:12
.., dar nenea asta a "dat" de ceva, a inteles niste chestii de importanta mare, dar le prezinta ca unor copii de clasa I-a. ..
Din cele cateva tehnici de manipulare iti prezint doar doua  :-D

5. Adresarea publicului ca unor copii mici.
Cea mai mare parte a publicitatilor destinate marelui public folosesc discursuri, argumente, personaje si un ton absolut copilaresti, aproape debile, ca si cum spectatorul ar fi un copil mic sau un handicapat mental. De ce oare ? "Daca ne adresam unei persoane ca si cum ar avea 12 ani, atunci aceasta, prin sugestibilitate si cu o oarecare probabilitate, va avea un raspuns sau o reactie tot atat de lipsita de simt critic ca al unui copil de 12 ani" analizeaza Chomsky.
6. A face apel mai mult la partea emotionala decat la gandire.
Este o tehnica clasica pentru a opri analiza rationala si, deci, simtul critic al oamenilor. Ïn plus, folosirea emotionalului deschide accesul la subconstient, pentru implantarea unor anumite idei, dorinte, spaime, pulsiuni sau comportamente.


Eventual daca poti sa spui pe scurt cum te-a ajutat in cercetarea ta , poate as intelege mai bine .
Parerea mea..
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 20 Septembrie 2012, 11:09:28
Citat din: fiulploii din  20 Septembrie 2012, 10:36:37
Din cele cateva tehnici de manipulare iti prezint doar doua  :-D

5. Adresarea publicului ca unor copii mici.
Cea mai mare parte a publicitatilor destinate marelui public folosesc discursuri, argumente, personaje si un ton absolut copilaresti, aproape debile, ca si cum spectatorul ar fi un copil mic sau un handicapat mental. De ce oare ? "Daca ne adresam unei persoane ca si cum ar avea 12 ani, atunci aceasta, prin sugestibilitate si cu o oarecare probabilitate, va avea un raspuns sau o reactie tot atat de lipsita de simt critic ca al unui copil de 12 ani" analizeaza Chomsky.
6. A face apel mai mult la partea emotionala decat la gandire.
Este o tehnica clasica pentru a opri analiza rationala si, deci, simtul critic al oamenilor. Ïn plus, folosirea emotionalului deschide accesul la subconstient, pentru implantarea unor anumite idei, dorinte, spaime, pulsiuni sau comportamente.


Eventual daca poti sa spui pe scurt cum te-a ajutat in cercetarea ta , poate as intelege mai bine .
Parerea mea..

Si Einstein a facut astfel, pentru ca altfel ai doar impresia ca intelegi (ca spectator) si apoi uiti detaliile repede.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: fiulploii din 20 Septembrie 2012, 11:21:44
Citat din: Fr0styan din  20 Septembrie 2012, 11:09:28
Si Einstein a facut astfel, pentru ca altfel ai doar impresia ca intelegi (ca spectator) si apoi uiti detaliile repede.
Aici ai folosit argumentul autoritatii recunoscute  :lol:
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 20 Septembrie 2012, 12:32:31
Citat din: fiulploii din  20 Septembrie 2012, 11:21:44
Aici ai folosit argumentul autoritatii recunoscute  :lol:

Si putem continua asa toata viata noastra  :-D

Asta ma face un om rau? Groaznic?
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 20 Septembrie 2012, 12:37:07
Citat din: fiulploii din  20 Septembrie 2012, 10:36:37
Din cele cateva tehnici de manipulare iti prezint doar doua  :-D

5. Adresarea publicului ca unor copii mici.
Cea mai mare parte a publicitatilor destinate marelui public folosesc discursuri, argumente, personaje si un ton absolut copilaresti, aproape debile, ca si cum spectatorul ar fi un copil mic sau un handicapat mental. De ce oare ? "Daca ne adresam unei persoane ca si cum ar avea 12 ani, atunci aceasta, prin sugestibilitate si cu o oarecare probabilitate, va avea un raspuns sau o reactie tot atat de lipsita de simt critic ca al unui copil de 12 ani" analizeaza Chomsky.
6. A face apel mai mult la partea emotionala decat la gandire.
Este o tehnica clasica pentru a opri analiza rationala si, deci, simtul critic al oamenilor. Ïn plus, folosirea emotionalului deschide accesul la subconstient, pentru implantarea unor anumite idei, dorinte, spaime, pulsiuni sau comportamente.


Eventual daca poti sa spui pe scurt cum te-a ajutat in cercetarea ta , poate as intelege mai bine .
Parerea mea..

Te-ai folosit de citate din tehnici de manipulare ca sa iti arati interesul si poate necesitatea de a sti care e subiectul sau ce reprezinta cercetarea mea.. Apropo, nu am studiat niciodata texte in legatura cu asta sau sa aplic tehnici de manipulare constient, gandindu-ma la manipulare, pe cineva sau undeva.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: fiulploii din 20 Septembrie 2012, 12:45:31
Citat din: Fr0styan din  20 Septembrie 2012, 12:32:31
Si putem continua asa toata viata noastra  :-D
Pentru asta ar trebui sa fiu si eu de acord .

Citat
Asta ma face un om rau? Groaznic?
:lol: Problema ta si nu a altuia .
Citat din: Fr0styan din  20 Septembrie 2012, 12:37:07
Te-ai folosit de citate din tehnici de manipulare ca sa iti arati interesul si poate necesitatea de a sti care e subiectul sau ce reprezinta cercetarea mea.. Apropo, nu am studiat niciodata texte in legatura cu asta sau sa aplic tehnici de manipulare constient, gandindu-ma la manipulare, pe cineva sau undeva.
Tu ai pomenit de cercetare , nu eu.
Am pus citatele respective cu alt gand dar no, fiecare cu temele lui  8-)
Spor la treaba si poate auzim de ceva cu adevarat important si folositor pentru romani.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Cautatorul din 20 Septembrie 2012, 22:32:58
Eu sunt sceptic in ce priveste astfel de descoperiri. Daca ai descoperit ceva atunci pune in practica si vinde. Daca e ceva care aduce un avantaj atunci se va vinde ca painea calda. Daca e bla-bla-bla atunci ramai la stadiul de declaratii si conferinte si alte vorbe-n vant similare acestui anunt important.  Au descoperit ceva legat de energia libera?  Atunci sa faca ei o centrala electrica pe baza asa zisei energii libere si sa vanda curent. Se vor face miliardari daca e adevarat ce zic si vor avea puterea si resursele pentru transforma societatea pe baza filosofiei si tehnologiei noi pe care o propovaduiesc. 

Si citez: "în ultimii 40 de ani, a dezvoltat mai multe sisteme revoluţionare de tehnologie a transportului, purificării mediului sau de alimentare cu energie, care în prezent ar putea transforma radical viaţa, pe întreaga noastră planetă, într-un timp foarte scurt – dacă guvernele lumii vor răspunde pozitiv la oferta fundaţiei."

De ce trebuiesc implicate guvernele? Sa se duca la companii mari cu brevetele lor si daca sunt fezabile atunci sigur vor fi preluate si puse in practica.
Sau cumva pentru ca fara ajutoare de stat aceste sisteme "revolutionare" nu functioneaza... adica sunt energii libere cu ajutoare de la guverne...

Si la noi exista energii gratuite sau cu pret foarte mic: Caldura subventionata de la Radet, ori alte chestii subventionate de guvern care variaza functie de venituri. Esti sarac energia ta e mai gratuita si libera decat la bogat care nu primeste suvbentii. Ca de, omul sarac e mai pur si mai putin legat de lucrurile pamantesti de aia beneficiaza de aceste energii libere de incalzit locuinta de la guvern...  :evil:

In rest cu energiile filosofice.... :evil:   Imi aduc aminte de un banc in care unul se duce la OSIM si zice ca a inventat masina zburatoare si tot explica ce avantaje are in comparatie cu masina clasica. Intrebat fiind de planurile tehnice si cum functioneaza raspunde: Nu stiu si nu am planuri tehnice. E problema inginerilor, mie mi-a venit doar ideea.... :-D
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: mariusvlad din 21 Septembrie 2012, 10:22:01
Energia libera falimenteaza statul daca ne gandim la accizele incasate de acesta asa ca nu vad de ce ar fi interesate guvernele lumii de povestile lui Keshe.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: rontzo din 21 Septembrie 2012, 17:04:15
Cred ca ne agitam degeaba.. nu se va intampla nimic.  Dupa cum s-a mai scris pe forumul asta cateva kesti reies clar, si la care subscriu:
1. Exista  -cu certitudine de peste 110%- tehnologii foarte valabile care nu vor vedea viata civila nicicand, poate p-aia militara un pic;
-de exemplu, sigur exista baterii mult mai capabile sa stocheze energie decat amaratele alea de Li-Ion care tin o zi pe un smartphone -daca le-ar pune pe alea pe piata si ar tine, sa zicem, 3-5 zile , e clar ca se pot face si acumulatori corespunzatori pentru auto pe acea noua tehnologie- si uite ca na !- s-au dus dracului toate  din industria petroliera... credeti ca flacaii de la butoane lasa ciolanul dintre coltzi?... eu zic ca nu...
2. Aceasta "faimoasa" fundatie tot  latra anunta ca ne face culti in cap si ne da la tehnologie de nu ne vedem.. dar nu se intampla nimic - pun pariu ca trece si noiembrie 2012 si tot asa o sa fim..
Singura ei utilitate este poate ca ne tine ocupati cu prostii debitate pe marginea unui subiect serios, sensibil si tare trist
3. Noi suntem cam fraieri ca inca mai speram...
Dixit !
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 21 Septembrie 2012, 18:18:47
Keshe INTRODUCTION - Collaborative Translations (http://www.youtube.com/watch?v=zXSEEuhYJPQ#ws)
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 21 Septembrie 2012, 22:30:34
http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2012/05/01/executive-order-prohibiting-certain-transactions-and-suspending-entry-un (http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2012/05/01/executive-order-prohibiting-certain-transactions-and-suspending-entry-un)

http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2012/04/23/executive-order-blocking-property-and-suspending-entry-united-states-cer (http://www.whitehouse.gov/the-press-office/2012/04/23/executive-order-blocking-property-and-suspending-entry-united-states-cer)
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: acme din 21 Septembrie 2012, 22:56:25
Cine finanteaza fundatia?
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 21 Septembrie 2012, 23:13:59
Citat din: acme din  21 Septembrie 2012, 22:56:25
Cine finanteaza fundatia?

Cautand cartile in format electronic ale domnului in cauza, am gasit asta, :

Keshe Power Generator (http://www.scribd.com/doc/94946165/Keshe-Power-Generator#)

pe scurt, poti sa dai comanda de un generator  :lol:
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 21 Septembrie 2012, 23:42:14
Oricum raman sceptic si in acelasi timp interesat de ce urmeaza sa se intample in legatura cu organizatia keshe. Keshe 5 Flight and Creation of Light (http://www.youtube.com/watch?v=CxXLyA1msJ0#) in "tutorialele" astea explica cum ca el, cumva, fractalizeaza putina materie si ii extinde limitele atomului. Deci daca atomul ar fi un balon si e putin umflat ca asa e starea lui in natura, el ii face ceva il umfla pana ce limitele lui ies inafara aparatului sub forba de plasma si lumineaza + ca aparatul incepe sa aiba propria lui gravitatie si camp magnetic. Deasemenea a facut multe experimente printre care si ceva asemanator experimentului Miller/Urey http://www.chem.duke.edu/~jds/cruise_chem/Exobiology/miller.html (http://www.chem.duke.edu/~jds/cruise_chem/Exobiology/miller.html) in care poti crea aminoacizi din substante simple. doar ca el a reusit sa le faca din nimic. Plus tot felul de aclamari nedemonstrate inca.. Eram curios si cu lanterna aia fara baterie ce a prezentato el.
Eu as putea sa merg sa ii prezint geometric si matematic un model de neutron si cum evolueaza si se transforma in atom.
Daca eliberezi un neutron in spatiu, in aproximativ 700 de secunde se transforma intr-un atom adica scapa ceva (electron) ce se va invarti in jurul la nucleu (proton). Deasemenea neutronul care se afla in nuclee in alti atomi de elemente mai grele, este intr-o stare comprimata si pusa intr-un ciorchine langa protoni si alti neutroni.De aceea elementele cu nucleul mai numeros in protoni si neutroni nu sunt neaparat mai grele sau au volum mai mare. Ex: Uranium. http://www.btinternet.com/~j.doyle/SR/Emc2/fission_u235-decay2.gif (http://www.btinternet.com/~j.doyle/SR/Emc2/fission_u235-decay2.gif)
dupa fiziune, deoarece omul joaca biliard si arunca un neutron lovind nucleul atomului de uranium se rupe ciorchinele si se imparte in bariu si kripton si elibereaza alti 3 neutroni (potentiali pt cei mai simpli atomi) , deasemenea caldura care incalzeste apa ce e pusa in reactor folosita sa se creeze energie. Deci in prezent intr-o instalatie atomica de generare a electricitatii, se foloseste fisiunea doar pentru a fierbe apa necesara pentru a pune in miscare turbine/generatoare de energie. E acelasi lucru ca si cum ai pune carbune pe foc sa incalzesti apa pentru generatoare.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 21 Septembrie 2012, 23:59:51
Deasemenea el spune ca materia este un rezultat al interactiunii dintre campul magnetic si campul gravitational, care in principiu e tot una, venind din centrul a ce numim noi atom. Cumva universul se ingheaga la nivel microscopic metoda fiind foarte simpla la acel nivel atomic, cum il numim noi, dar lucrurile minuscule combinandu-se, procesul incepe sa fie foarte complex pentru mintile noastre cand se ajunge la marimi macroscopice, dar fascinante si nu imposibile de inteles.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 22 Septembrie 2012, 00:05:53
Mai zice si de constiinta, caci noi suntem cumva aceeasi fiinta/persoana, doar ca prin toate vartejele astea, cumva s-a separat acea constiinta si se vede pe ea insusi pe multe nivele..un nivel am fi noi aici pe pamant sau un set de nivele*, uitandu-ne unii la altii, stand fata in fata la un "pahar de vorba" si incercand sa ne dam seama: "Ce naiba facem noi aici? Ce suntem?". etc. Ideea e ca poti asimila cumva mai multa constiinta, adica sa devii mai constient de unde te aflii in univers, cel putin in proximitatea ta ca individ.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 22 Septembrie 2012, 00:15:17
tocmai am citit un comment random de pe net: "MAGNETISM for many people is still a big secret, which has now been solved at the Institute for Space Quantum Physics & Research ISQP / ISQR in SWITZERLAND with an amazing DISCOVERY. MAGNETISM is a radial CIRCLE FLOW or VORTEX FLOW from DARK MATTER around the LONGITUDINAL AXIS on PERMANENT or ELECTRO MAGNETS. The previous IMAGE of the MAGNETIC "FIELD" with the VECTOR ARROWS from NORTH to SOUTH POLE is incorrect and misleading. See the new IMAGE from MAGNETISM: under ISQP/ISQR - INSTITUTE"

pe scurt o institutie din Elvetia a descoperit faptul ca magnetismul este o miscare circulara si/sau vortexiala a materiei negre de-a lungul axei a magnetilor permanenti sau electromagnetilor.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 22 Septembrie 2012, 00:29:03
Si, am vorbit cu John Iwaszko, omul care a experimentat astea in perioada 1991-1996 filmat cu camera VHS (printre altele, un bec suspendat magnetic in aer si aprins prin inductie)
"Antigravity" method 10b of 15 Electromagnetic suspension with feedback Group IIIA (http://www.youtube.com/watch?v=zgt1DBYR9GE#)

^ Sa dati la minutul 7

si mi-a scris asta:

"Hi Burcea, Thanks for the info, I agree with most of what Keshe says, accept that I have a far easier explanation, that I should write a paper on, that starts with electrons, protons and neutrons! According to the unifying principle, yin changes into yang, and yang into yin as they attract one another. I began to see electrons spiralling and slowing to become protons and began to realise that when scientists began to observe and detect the charges or masses of atoms, the observed object depends on the observer, but the observer does not depend on the observed. The 'thought experiment' of Schrödinger's cat in Physics illustrates this, in quantum mechanics, the Heisenberg uncertainty principle states that certain pairs of physical properties, like position and momentum, cannot both be known to arbitrary precision. That is, the more precisely one property is known, the less precisely the other can be known.
Therefore I began to entertain the idea that Protons are actually transformed electrons, the neutron is the intermediate stage between the inward and outward spirals that became atoms. When these inward and outward spirals reach a state of balance, we observe these as neutrons. The electron of very small mass that we detect transfers its motional energy, fast spin, little mass, negative charge, spirals towards its centre, to become all mass small spin, positive charge, the phase shift occurs so quickly, that our slooooow motion state of frame detects three phases as negative spin to become neutral to positive mass with little spin. When the electron is in between the negative and positive state, obviously we detect a neutral charge with mass as the proton mass of all spin or motional energy was converted into mass, which in my opinion is perfectly in keeping with Einstein's concept and equation for the determination of the mass defect. They are one and the same "the same cup" as Keshe says.

From Einstein's mass-energy equivalence formula E=mc2. Composite bodies such as an atomic nucleus are a compound of protons and neutrons that are held together by cohesive forces, possessing a mass-equivalent of the energy of formation/dissolution of the nucleus. Or even mass of protons and neutrons is converted in the energy of a spinning electron, of little mass. The difference in motion compensates for the difference in mass between particles at the periphery and those at the centre. In between the electron and the proton there are many other particles or energy spirals, also spiralling towards the centre, so the proton gains mass. We have made the mistake that by naming the proton, that it became a distinct entity that we could extract. The proton is not a single mass but a gathering of many tiny particles or spirals of energy. Likewise the electron is a spiral of many particles or energy spirals, moving and developing from one stage to the next.
The implication of this limiting case in science is that an investigation of the fundamental building blocks of the universe is futile unless one takes into consideration the role of consciousness. At the quantum level, the concept of a particle becomes blurred with the concept of a wave, or a probability wave, etc
Cheers"
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 22 Septembrie 2012, 00:38:29
sper ca ati auzit de "Dark Flow" http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_flow (http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_flow) , cum ca toate galaxiile observabile se deplaseaza intr-o anumita directie..nu se indeparteaza una de alta.
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Cautatorul din 22 Septembrie 2012, 03:13:28
Legat de filmuletul de mai sus. Cautati pe net dupa levitron. Si sigur nu e inventia lor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Levitron (http://en.wikipedia.org/wiki/Levitron)

"The device that was later named Levitron was originally invented (c 1976) and patented (1983) by Vermont inventor Roy Harrigan. A Seattle entrepreneur, Bill Hones, came across the patent in the process of trying to develop a levitating magnet. Hones borrowed the prototype from Harrigan, analyzed its physics with help of his father, who worked at Los Alamos National Laboratory, then filed an "improvement patent" of his own.[4][5]"

Se gasesc de cumparat si la noi in Romania.
De exemplu:
http://www.ookee.ro/670-levitron (http://www.ookee.ro/670-levitron)
sau:
http://www.bestkids.ro/p-8951-glob-pamantesc-levitron-ion.aspx (http://www.bestkids.ro/p-8951-glob-pamantesc-levitron-ion.aspx)
(n-am nici o legatura cu siteurile; linkurile sunt doar asa de exemplu)

Iata un filmulet interesant:
Levitate any object up to 12 ounces with Levitron Revolution (http://www.youtube.com/watch?v=W6SSY7ABJkw#ws)
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Fr0styan din 22 Septembrie 2012, 14:43:09
Cel mai nou articol despre treaba asta + interviu de ieri:


"Se asteapta pentru a fi valabile in decembrie si se pot face precomenzi de generatoare de 5kw. Deasemenea, o demonstratie a tehnologiei de creeare a gravitatiei este programata la data de 14 decembrie. 3 astronauti din SUA care au participat la misiuni pe luna sunt asteptati sa participe la demonstratie."

http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/ (http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/)

http://open-source-energy.org/rwg42985/geert8550/EP1770717A1.pdf (http://open-source-energy.org/rwg42985/geert8550/EP1770717A1.pdf)
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: acme din 10 Octombrie 2012, 21:59:18
Keshe o da pe politica:
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2836 (http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2836)
Titlu: Re: Anunt important de la Fundatia Keshe 2012
Scris de: Xanadron din 26 Noiembrie 2012, 17:05:58
Citat din: acme din  10 Octombrie 2012, 21:59:18
Keshe o da pe politica:
http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2836 (http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2836)
Da, iraniano-belgianul chiar o da neelegant pe politica, acuzind printre altele "un grup de pedofili din guvernul celei mai mici natii europene" ca-i pune betze-n roate. Are poate dreptate, dar nu-l vad bine dac-o arde chiar la modul asta. :lol:

Pe de alta parte, sint curios de rezultatul primei lui demonstratii practice de AZI 26.11 din Olanda, ce va preceda inceperea vinzarilor efective de "generatoare de curent cu plasma" de 3-4 kW (5.000 $) sau 10 kW (20.000 $) - incepind cu 14 dec. a.c., dupa o alta mega-conferintza la care se zice c-ar veni si 3 astronauti americani, unul din ei fiind din ghilda "lunaticilor" :fullmoon: (cu doar o saptamina inainte de 21.12... hmmm). :roll:

http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/ (http://pesn.com/2012/09/21/9602183_Interviews_with_MT-Keshe_Konstantin-Myel_September_21_Lecture/)

Ramin oricum la parerea ca omu-i cam "lunecos", arogant si deseori superficial, dar evenimentele-n derulare imi vor schimba poate impresia.

P.S. Updates de pe forumul keshian: http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=3148&start=20 (http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=3148&start=20)