Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => 2012 => Subiect creat de: DBlack din 19 Ianuarie 2010, 18:18:34

Titlu: 2012 o farsa uriasa
Scris de: DBlack din 19 Ianuarie 2010, 18:18:34
Cercetatorul NASA David Morisson sustine ca profetia vechilor mayasi, conform careia lumea s-ar putea sfarsi la data de 21. 12. 2012, nu este nimic mai mult decat o inselatorie, care duce doar la imbogatirea promotorilor teoriei conspiratiei.

Timp de mai multe luni, NASA si un numar mare de astronomi au primit scrisori si e-mail-uri din ce in ce mai ingrijoratoare de la public, referitoare la posibilitatea larg raspandita ca Apocalipsa sa se petreaca in anul 2012.

Multe mecanisme sunt propuse pentru Ziua de Apoi, inclusiv coliziunea cu o planeta fictiva denumita Nibiru, activitatea letala de la suprafata Soarelui, alinierea cu centrul galaxiei si multe altele.

David Morrison a caracterizat toate aceste temeri folosind termenul "cosmofobie" - teama de cosmos, notand o uriasa dezvoltare a fenomenului numai in ultimul an. Dr. Morrison, un expert de renume mondial in ce priveste Sistemul Solar si impacturile cu asteroizi, este membru activ al serviciului "Intreaba un Astrobiolog" din cadrul NASA, unde ofera raspunsuri intrebarilor adresate de public.

A primit atat de multe intrebari legate de 2012 si de sfarsitul lumii, incat a simtit ca este cazul sa faca o investigatie ampla a chestiunii si sa lamureasca lucrurile. Una dintre cele mai interesante descoperiri ale sale este aceea ca distribuitorii filmului stiintifico-fantastic "2012", ce urmeaza sa fie lansat in luna noiembrie, alimenteaza inadins panica de pe Internet, in ceea ce se numeste "campanie virala de marketing".

Acestia au creat false pagini web de stiinta si ii incurajeaza pe oameni sa caute "2012" pe Web, totul in numele promovarii filmului, sugereaza studiul. De asemenea, majoritatea paginilor de Internet bazate pe teoria 2012 sunt lipsite de sens si difuze, fiind adesea realizate de oameni care au scris carti despre "dezastrul ce se apropie" si pe care incearca sa le vanda, mai mentioneaza studiul cercetatorului NASA.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: GabyS din 19 Ianuarie 2010, 19:15:50
In primul rand vreau sa lamuresc ca mayasii nu au spus ca va fi vreun sfarsit al lumii, in al 2-lea rand as intreba de ce este atata "agitatie" la nivel inalt (guverne-stiu de la persoane mai sus puse) legat de schimbarile care sunt deja? Eu zic ca se merita o cercetare mai amanuntita, dar oricum ca o concluzie... sfarsitul lumii nu va fi ci doar o schimbare majora care a inceput deja...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: GabyS din 19 Ianuarie 2010, 19:29:58
Revin cu o completare...
Un mesaj transmis chiar de mayasi legat de 2012 in urma aparitiei filmului 2012 din 2009:
http://dincolo-de-limite.blogspot.com/2009/11/mesaj-de-la-mayasi.html
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Shiro Phoenix din 24 Februarie 2010, 23:13:54
Da este adevarat ceea ce spune GabyS, si anume faptul ca mayasii nu au prezis o apocalipsa in 2012,ci trecerea catre o noua etapa. Oamenii insa sunt foarte creduli si panicosi dezvoltand o adevarata psioza. Atata timp cat mass-media face polemica pe aceasta tema, masele, care cred ca in Dumnezeu in ceea ce spune mass-media, vor accentua  efectul de turma, dezvoltand cu totii aceleasi temeri nefondate. O mare problema este lipsa se instruire a multora dintre oameni, lipsa in care vor primi cu seninatate orice informatie din afara, luand-o de buna.
Tot acest haos, este de fapt ceea ce si-au dorit elitii, cunoscand situatia in care se afla masele, situatie care ii avantajeaza, deoarece astfel influenta lor va creste ca aparenti unici"salvatori".
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: lylyt_ice din 24 Februarie 2010, 23:21:47
 EXACT ASA;
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: padme din 25 Februarie 2010, 09:06:18
Mda, oamenilor li se poate induce usor starea de panica si mai ales, am observat ca se merge pe principiul: daca se arunca unu' de pe pod, ne aruncam toti! Imi aduc aminte ca primul articol citit de mine pe aceasta tema avea titlul cam asa " In 2012 va fi sfarsitul lumii asa cum o stim noi" sau ceva de genu' dupa care urma faza cu profetia mayasa. 95% din comentatori au citit doar ca in 2012 va fi sfarsitul lumii, de aici tot felul de idei care mai de care mai apocaliptice. La o perioada de timp citesc alt articol cum ca romanii inteleg nu stiu cat la suta (putin) din ceea ce citesc. Hmmm!
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: darksid3 din 25 Februarie 2010, 11:03:13
Ca de obicei, este folosita frica, ca mijloc de manipulare. Intrebarea este: Ce au "ei" de castigat de pe urma ideii ca in 2012 vine sfarsitul lumii?...iar un lucru interesant este asemuirea cuvatului "Revelatie" cu "Apocalipsa"...notiuni simple dar deloc de neglijat.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Shiro Phoenix din 25 Februarie 2010, 11:11:27
Pai din moment ce rata de analfabetism creste dramatic in romania este clar ca vor crede tot ceea li se spune in mod mai "stiintific" avand in vedere ca ei nu pot face diferenta intre lucrurile cu adevarat importante si cele false.Cum aud despre ceva profetii sau obiecte ciudate venite din spatiu, gata e clar ca se va intampla!Am mai observat insa un lucru, cum aud ceva in legatura cu sfarsitul lumii, sau daca le spune careva ca vor muri maine ei cred imediat, nu pot intelege deloc aceasta psihoza a mortii...
Sa stii ca au de castigat, deoarece masele cand vad un salvator "maret" care ii poate salva de la anihilare vor fi extraordinar de usor de condus, se vor simti in siguranta, exact ca o turma in preajma cainelui ciobanesc.Oile il vor urma si se vor simti in siguranta fiind sigure ca drumul pe care sunt conduse este unul sigur.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: oxyox din 27 Februarie 2010, 15:07:05
Dupa cate stiu eu cuvantul apocalipsa inseamna schimbare si nicidecum sfarsit. In nici o scriere cat de veche sau noua ar fi nu se vorbeste de incetarea existentei omenirii. Disparitia ei sub orice forma. Indiferent ca nu va mai exista in plan tridimensional, va exista in alt plan, deci va exista. Problema e ca oamenii se tem de moarte din motive bine cunoscute. Cat despre 2012... Oamenii au receptionat doar ca se vor termina socotelile pe aici si ca vine Domnu si ii judeca si ii pedepseste si ca vor muri. Insa multi nu au inteles ca se vor intampla de fapt niste evenimente cosmice (alinierea cu ecuatorul galaxiei) care sunt foarte firesti asa cum este firesc sa avem 4 anotimpuri din cauza miscarii Pamantului in jurul Soarelui. E un ciclu de un an, nu i asa? Ce ar fi sa ne panicam de fiecare data cand vine primavara? Cat despre incalzirea globala, la fel, am inteles de la fratii nostri de la agentia nationala de meteorologie ca la ecuatorul galaxiei radiiatiile gama sunt foarte mari. Si stim cu totii ce inseamna radiatii gama... Incalzire. O eventuala Nibiru intrata in sistemul nostru solar ar produce niste pagube si dezechilibrari majore pentru toate planetele mai ales ca nu are niste dimensiuni mici. Devieri de la orbita fireasca, etc. Tot cineva de la A.N.M. mi a spus ca si o cometa cand intra in sistemul nostru solar este "simtita" de catre toate planetele pentru ca aia nu vine fara sa aiba un camp magnetic cat de mic si viteza ei nu este de neluat in seama de catre planetele noastre. Deci va dati seama daca o cometa este simtita in sistemul solar, cu cat mai mult s ar simti o planeta... Iar d.p.d.v. religios, eu stiu ca Iisus a spus clar ca nimeni nu stie cand va fi sfarsitul, nici macar El, ci numai Tatal. Ma intreb... Au evoluat oamenii asa de mult sau au pile pe la Dumnezeu si le a spus cand o sa se termine treburile pe Pamant?
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: adrian75 din 18 Martie 2010, 00:35:51
Mi-ar place sa cred ca anul 2012 va marca sfarsitul mentalitatii care exista la ora actuala in lume si inceputul unei noi ere cu o noua mentalitate bazata pe toleranta colaborare reala,dar mai ales diminuarea daca nu chiar disparitia marilor interese financiare ...interese care ne-au facut tuturor atat de mult rau!
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: mr din 18 Martie 2010, 11:14:48
Bine spus, adrian75
Cam asta este scopul apocalipsei, asa cum a fost vestit de multa vreme. Avem o nevoie din ce in ce mai evidenta de a actiona dupa cum ne dicteaza constiinta. Constiinta curata creeaza adevaratele relatii dintre oameni. Ratiunea trebuie sa fie doar o unealta... asa cum trebuie sa ajunga si interesul financiar.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: jean din 18 Martie 2010, 11:52:51
   Frumoase ganduri aveti adrian75 si mr, nu cred ca se va intampla asa ceva in 2012, desi i-mi doresc. Interese financiare? Pai ele dicteaza totul in aceasta lume. Cine credeti ca o sa renunte la banii si inplicit la putere pentru a ajuta pe altii. Din punctul lor de vedere altii nu sunt in stare si au nevoie de ei pentru a face banii. Acestia, cei cu bani, sunt trantorii care expluateaza pe ceilalti. Traiesc pe spatele lor, da de...ei gandesc.
  Se poate schimba ceva in aceasta lume doar in urma unui eveniment care sa rastoarne ordinea actuala, mersul acestei societati. Si nu cred ca se va intampla asa ceva in 2012. Iar daca nu, schimbarea s-ar putea face in foarte mult timp pe baza a noi descperiri si a schimbari de mentalitate.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: mr din 18 Martie 2010, 12:26:43
Gandurile acestea cred ca le au cei mai multi dintre noi. Multi le simt si le vad doar ca un vis ...sau o anomalie din partea lor. Ele, de fapt sunt starea de normalitate de la care am deviat atat de mult incat este foarte greu sa ne mai amintim ceva.

Da, e lumea intereselor, a fricii promovata sub toate formele. Nu poate nega nimeni acest lucru.
Dar, privind in trecut, cred ca putine civilizatii care au fost pe acest pamant au avut control asupra viitorului lor. Majoritatea au disparut destul de brusc si neinteles. Noi, cu nivelul de constiinta care-l avem acum, suntem departe de a avea control asupra propriei evolutii. Practic, sunt multe variante prin care lumea noastra, asa cum o cunoastem, poate sucomba.
Daca e sa aprofundam discutia, karma negativa uriasa care se acumuleaza din trairile colective ale oamenilor trebuie sa se arda cumva. Energetic, exista o acumulare catre polul negativ. Iar cum in univers totul are tendinta de echilibru...nu e greu sa intuim un posibil deznodamant. :-D
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 18 Martie 2010, 20:21:51
Iar cum in univers totul are tendinta de echilibru...nu e greu sa intuim un posibil deznodamant (mr)

din cîte stiu eu, echilibrul perfect poate fi doar...vidul.
exact?
în cazul asta va fi foarte foarte nasol....
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Quicksilver din 18 Martie 2010, 20:33:17
Citat din: calator astral din  18 Martie 2010, 20:21:51
Iar cum in univers totul are tendinta de echilibru...nu e greu sa intuim un posibil deznodamant (mr)
Universul intreg chiar e in echilibru! Nu are absolut nicio tendinta! Noi luptam cu acel echilibru, in loc sa il urmam, si din aceasta cauza am ajuns ceea ce suntem azi! Cum poti omule sa aberezi, in halul asta, la fiecare doua cuvinte pe care le scrii pe acest forum?! Va rog sa-mi scuzati reactia, dar tare am sentimentul ca nu sunt singurul de-aici cu aceasta parere despre postarile lui "Calator astral".

Citat
din cîte stiu eu ...
"Si restul e tacere"
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 18 Martie 2010, 21:18:49
Citat din: Quicksilver din  18 Martie 2010, 20:33:17
Universul intreg chiar e in echilibru! Nu are absolut nicio tendinta! Noi luptam cu acel echilibru, in loc sa il urmam, si din aceasta cauza am ajuns ceea ce suntem azi! Cum poti omule sa aberezi, in halul asta, la fiecare doua cuvinte pe care le scrii pe acest forum?! Va rog sa-mi scuzati reactia, dar tare am sentimentul ca nu sunt singurul de-aici cu aceasta parere despre postarile lui "Calator astral".
"Si restul e tacere"


ce e cu tine,quick, ti-a slabit privirea sau ce?! nu vezi ca mr a vorbit de tendinta,eu unul l-am înteles, ce anume îti scapa din comentariul meu, poate ca ar trebui sa-ti reamintesc cîteva principii bazice:vidul e starea primordiala, daca nu e nimic, e clar, nu poate fi nici un dezechilibru, de acord sau nu? Uite, vidul cosmic se dilata la infinit, pentru ca nu exista nimic care sa se opuna acestei dilatari, chiar nimic. In spatiile ''goale''create prin dilatarea vidului cosmic nu e absolut nimic, poate (repet :poate, e doar o ipoteza) apar universe subcuantice alternative noi... dar trebuie demonstrat! Oricum fluctuatiile cuantice ( materia ) sint generate prin desfacerea, divizarea, vidului intr-un camp de forte care se opun unei forte exterioare (desfacerii vidului, sa nu fie confuzie). Echilibrul asta precar dintre cele doua forte contrarii da nastere existentei, el e delimitat de Constanta Planck, plecam de la minus,care e cea mai mica dimensiune din univers, la plus (fiind marimea unei cuante, deci tot e infinit de mare fata de infinitul mic) si asta se demonstreaza matematic. Deci vidul are de fapt o densitate infinita, în cazul asta este în permanent echilibru pentru ca toate fortele din vacuum actioneaza vectorial intr-un singur punct, deci vidul care e pretutindeni si e infinit se afla intr-un echilibru perfect. Atunci nu mai exista materie in spatiu, decit realitatea care constata : tot ce exista e...nimic.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: fiulploii din 19 Iulie 2011, 23:58:53
 Incerc sa lamuresc putin lucrurile d.p.d.v. stiitific pentru cititorii mai putin familiarizati cu fizica si matematica .

Citat din: calator astral din  18 Martie 2010, 21:18:49
.. vidul e starea primordiala, daca nu e nimic, e clar, nu poate fi nici un dezechilibru, de acord sau nu? Uite, vidul cosmic se dilata la infinit, pentru ca nu exista nimic care sa se opuna acestei dilatari, chiar nimic. In spatiile ''goale''create prin dilatarea vidului cosmic nu e absolut nimic, poate (repet :poate, e doar o ipoteza) apar universe subcuantice alternative noi... dar trebuie demonstrat! Oricum fluctuatiile cuantice ( materia ) sint generate prin desfacerea, divizarea, vidului intr-un camp de forte care se opun unei forte exterioare (desfacerii vidului, sa nu fie confuzie). Echilibrul asta precar dintre cele doua forte contrarii da nastere existentei, el e delimitat de Constanta Planck, plecam de la minus,care e cea mai mica dimensiune din univers, la plus (fiind marimea unei cuante, deci tot e infinit de mare fata de infinitul mic) si asta se demonstreaza matematic. Deci vidul are de fapt o densitate infinita, în cazul asta este în permanent echilibru pentru ca toate fortele din vacuum actioneaza vectorial intr-un singur punct, deci vidul care e pretutindeni si e infinit se afla intr-un echilibru perfect. Atunci nu mai exista materie in spatiu, decit realitatea care constata : tot ce exista e...nimic.


1. vidul nu e starea primordiala asa cum se subintelege notiunea de vid din citatul de mai sus

2. se amesteca conceptul unui spatiu-timp clasic - 4 dimensional cu conceptul unui spatiu-timp cu 6dimensiuni si chiar cu 12 dimensiuni - vizavi de citez '' apar universe subcuantice alternative noi... ''

3. constanta Planck nu e cea mai mica dimensiune din Univers - este doar o conventie unanim acceptata de fizicieni pentru a iesi dintr-un anumit impas conceptual-experimental

4. vidul nu inseamna Nimicul - iarasi, e doar un artificiu de limbaj care poate crea confuzii . Vidul de care se vorbeste in citatul de mai sus este ,, vidul,, din conceptia a ceea ce a fost la un anumit moment al dezvoltarii fizicii Scoala de la Copenhaga . Vidul in conceptia actuala inseamna absenta materiei ca substanta materiala si nu ca substanta energetica . Apoi, vidul absolut nu exista decat numai in laborator si asta cu neluarea in considerare a unor factori , cum ar fi gravitatia sau diversele campuri energetice prezente.

5. Trebuie inteles un lucru important care se petrece in fizica si nu numai , si anume : creierul uman nu e capabil sa perceapa intregul holistic si de aceea , orice om , inclusiv savantul sau cercetatorul incepe si studiaza ceva neluind in considerare anumite aspecte ale realitatii unui fenomen sau obiect . Apoi ,, diseca,, lucrul respectiv in feliute pe care le studiaza separat . Dupa ce a inteles fiecare felie , le '' reasambleaza'' si reface obiectul initial pe care incearca sa-l inteleaga mai mult sau mai putin '' stiintific'' . ( ex. ai un tort si il tai felii sa vezi compozitia, textura , repartitia diferitelor ingrediente, etc, etc si apoi lipesti feliile de tort la loc si gata, acum stii si cunosti cat de cat tortul  :roll: )

6 . demonstratiile matematice la care se face referire in citatul initial fac parte din matematici speciale cum ar fi : geometrii asimetrice , spatii Minkovski , tensori si gradienti si nu cred ca e bine sa fie rupte din contextul lor  . Ar fi indicat sa se spuna ca aceste concepte expuse au in spate o matematica care le sustine .

7. o teorie stiintifica e valabila daca raspunde tuturor problemelor care au dus la conceperea ei cat si a altor semne de intrebare nou aparute odata cu conceperea ei si apoi mai trebuie sa fie sustinuta si experimental . Asta inseamna ca repetarea unui experimente in aceleasi conditii initiale trebuie sa dea de fiecare data aceleasi rezultate .
     Daca o singura observatie contrazice teoria atunci automat teoria nu e buna si trebuie revizuita.

8. atat cosmologia cat si fizica cuantica sunt strans impletite cu filosofia , este inevitabil . Si se bazeaza pe multe presupuneri si ipoteze .

Deci, concluzia : '' Et pur si muove ''

Scuze pentru lungimea textului insa am incercat sa fiu cat mai concis si cat mai clar in exprimare .

:aliendance:
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 20 Iulie 2011, 13:00:17
Fain acest dialog. Ai fost foarte clar fiul ploii si mai concis nu se putea,recunosc...poate te-am subestimat,da,imi place fizica cuantica si artimetica,dar bserv ca ma urmaresti pe acest forum si nu numai, pas cu pas pe tot terenul,ca la fotbal,umar la umar,si nu e un repros,sint bucuros ca ridici stacheta redeschizind acest topic anterior suspendarii mele  (si accesoriu pt ca mai uitam subiectu"reptilienii",la fel de important). Nu contest pertinenta observatiilor tale,dar eu am teoria de partea mea,tu faci supozitii,eu reprezint indirect stadiul actual la care a ajuns comunitatea stiintifica. Precizez ca ai trunchiat mesajul meu referitor la probabilitatea universurilor subcuantice,te invit sa recitesti ce am scris extrem de clar("poate,repet,poate,e doar o ipoteza") si te invit sa precizezi alta unitate de masura in afara de Scara lui Planck la care ma refer si pe care o contestezi.
Sa admitem ca poate ai dreptate si vidul experimental nu ar corespunde vidului original premergator Big-Bangului. Vidul din Cosmos e altceva,aici din nou iti dau dreptate. Te urmez in aceasta ipoteza si dezvolt,imi vei reprosa ca iar fac apel la fizica cuantica,dar fizica clasica nu poate aporta un raspuns valabil ca totul se rezuma la efecte cuantice. Deci conform fizicii cuantice marimea punctului in care era aglomerata toata materia e obligatoriu sub lungimea lui Planck,adica sub 1,6 x 10 putere -35 metri,de acord? Tu speculezi,cauti un reper, emiti o ipoteza pe ce ar fi putut fi "inainte" de timpu lui Planck,la 10 putere -34 secunde dupa "marea explozie",dar la ora actuala nici macar nu putem formula ipoteze,te referi la ceva ce nu stim,dar accept teoria ca "am putea cunoaste cindva",nu stiu cind... Perioada la care te referi a durat deci pina la 10 putere-34 secunde dupa explozie,atunci POATE a functionat o alta scara decit cea a lui Planck,asta inseamna nici mai mult nici mai putin decit unirea fortelor nucleare,astfel putem explica (teoretic!) modul de aparitie al particulelor elementare. A fost cu siguranta un timp de aparitie al particulelor elementare,dar inca nu stim la ora actuala cum au aparut ele. Tu speculezi din nou pe influenta fortei gravitationale si (ipotetica!) ei particula,gravitonul,dar draga fiu al ploii,el inca nu a fost macar descoperit! Atunci de ce sa excluzi o alta forta in afara celor patru cunoscute,cum ar fi forta Higgs,dar si ea necesita o particula Higgs si la ora actuala inca nu a fost nici asta descoperita! Te invit sa vedem impreuna concret limitele recunoscute azi de stiinta. S-o luam babeste,pe etape. La ora actuala prin acceleratoarele de particule se observa doar epoca imediat urmatoare care a durat mai mult,pina la 10 putere -10 secunde,caracterizata de prezenta quarkilor si anti-quarkilor. Dup-aia au disparut anti-quarkii si s-a putut trece in sfarsit la perioada de dominare a leptonilor pina la 10 la patrat (x10 )secunde,adica un minut juma dupa explozie,cind temperatura era de 10 miliarde de grade kelvin. Asa s-au format hadronii (cei mai cunoscuti sint protonii si electronii) si s-a pus baza nucleelor atomice...asa au disparut pozitronii,asa s-au putut elibera electronii de antiparticulele lor si au putut participa la formarea primilor atomi. Astfel se incheie perioada radiatiei si incepe evolutia materiei barionice. MATERIA.
Adica fotonii si LUMINA." FIAT LUX!" a spus Creatorul. Biblia nu da gres niciodata. Stiinta te duce exact la descrierea biblica.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: @Lex din 20 Iulie 2011, 14:13:46
yo zic sa l urmariti mai bine pe Nassim Haramein si poate va face mai multa lumina in discutia despre vidul din cosmos , fizica cuantica , particula Planck si ce mai vreti voi   :-)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 20 Iulie 2011, 14:49:23
Citat din: @Lex din  20 Iulie 2011, 14:13:46
yo zic sa l urmariti mai bine pe Nassim Haramein si poate va face mai multa lumina in discutia despre vidul din cosmos , fizica cuantica , particula Planck si ce mai vreti voi   :-)

cunosc. Normal sa cunosc acest inimos AUTODIDACT,e un exemplu pt mine,care de vreo zece ani ma tot informez prin carti vulgarizante. Nu am studii in fizica sau matematica,am terminat Academia de Gestiune in Fr si e mai bine asa,prefer actiunea decit sedentarismu soarecilor de biblioteca. Am citit de el Teoria unificarii cimpului si derivanta " torsiune spatio-temporala", sint lucrari usor de inteles de incepatori ca mine, interesante si rezista confruntarii cu comunitatea stiintifica. Eu m-am apropiat de el prin aplicatiile concrete ale teoriilor sale,mai precis decodarea misterioaselor Crop Circles si corolaru religios,Arcu Manastirilor,Kabbala, Secretele Templierilor...si mai ales,MAI ALES REPET,Mormintul lui ISUS,situat de "specialisti" sub Domul Templului din Ierusalim,unde a fost incidentu ala recent,stim cu totii care...
Cind el a prevenit ca Mormintu va fi o tinta,comunitatea stiintifica l-a exclus,se pare,spun niste amici francezi care au fost dupa el,  ca numai da nici un interviu,nici o conferinta,numai are un sfantz,i-au fost taiate fondurile, si ca s-a retras la el in Elvetia,ca ar fi innebunit si ca isi construieste singur un bunker subteran pt 2012....
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: fiulploii din 21 Iulie 2011, 00:19:42
 Foarte fain si interesant dialogul .
Sa continuam .

Citat din: @Lex din  20 Iulie 2011, 14:13:46
yo zic sa l urmariti mai bine pe Nassim Haramein si poate va face mai multa lumina in discutia despre vidul din cosmos , fizica cuantica , particula Planck si ce mai vreti voi   :-)

l-am urmarit .

Voi face putina istorie in cele ce urmeaza , fara sa dau anii exacti ai descoperirilor si fara sa dau bibliografie sau linkuri :

- s-a descoperit o radiatie remanenta in univers , ca un '' zumzet'' monoton
- s-a descoperit '' fuga'' galaxiilor pe baza efectului Dopler  - presupus cunoscut de cititori
    Aceasta '' fuga'' era si este vizibila din orice locatie de pe Pamant sau din cosmosul accesibil , adica de pe orbitele satelitilor
- s-a tras concluzia logica ca universul ar fi in expansiune .
- la intrebarea : care e cauza acestei observatii ? s-a concluzionat existenta unei explozii primordiale si s-a botezat in numele stiintei ca Big-Bang .
- s-a acceptat majoritar la modul covarsitor aceasta supozitie - pentru ca raspundea la intrebarile fizicii de pana atunci .
- s-au calculat vitezele de fuga ale diverselor galaxii sau corpuri cosmice .
- au aparut divergente in jurul subiectului daca universul e finit sau infinit , daca va intra in colaps sau va exploda , daca, daca ...
- s-a ''aflat''  prin mijloace specifice varsta estimata a universului undeva in jurul la 15-20 miliarde de ani   -
- s-au descoperit niste formatiuni ciudate numite  '' lentile gravitationale''  care nu fac altceva decat sa induca un efect Dopler pentru un observator ce studiaza un obiect cosmic - galaxie de exemplu- ai carui fotoni - in spectrul vizibil sau nu - trec prin aceasta zona de lentila gravitationala
- s-a descoperit un obiect cosmic - si nu e vorba de galaxie ci de ceva ce poti denumi doar prin conceptul de obiect - deci, varsta acelui obiect cosmic , determinata cu aceleasi proceduri si instrumente folosite pentru determinarea varstei celorlalte obiecte formatiuni cosmice , varsta acelui obiect ar fi de 40-45 miliarde de ani . Masuratorile au fost facute de mai multe colective de specialisti din diverse locatii .
    Deci, iata un obiect mai vechi decat Big-Bangul nostru .
- s-a presupus existenta unei unice forte primordiale care pe masura racirii universului , racire datorata expansiunii s-a despartit in 2 forte apoi in patru , vezi forta nucleara tare, forta nucleara slaba , gravitatia si electromagnetismul . De unde a rezultat aparitia a inca doua forte, candva, pe masura racirii accentuate a universului . Si nu mai abordez si problema existentei a mai multor dimensiuni spatiale si temporale , dimensiuni rasucite in jurul lor insesi astfel incat noi azi cica percepem numai dimensiunile care s-au desrasucit si anume 3 spatiale si 1 temporala.
- dupa ce a trecut euforia Big-Bang cineva s-a intrebat : daca observam expansiunea universului in toate directiile , logic , asta inseamna ca centrul de unde a pornit expansiunea e Pamantul . Ops ! Ceva nu pare a fi in regula .
- s-a facut o harta tridimensionala a universului cunoscut si spre uimirea tuturor , universul nostru arata alcatuit din bule . Adica repartitia materiei vizibile- galaxii, roiuri de galaxii  , nori de praf stelar , nori de gaz, etc. s-a ''asezat'' sub forma de bule - o analogie clasica ar fi bulele de sapun suprapuse unele peste altele .

Deja e prea lung mesajul si ma opresc aici cu enumerarea faptelor care ridica un mare semn de intrebare asupra valabilitatii teoriei Big-Bangului

Mai interesant ar fi sa revenim la subiect si anume pareri, observatii, fapte care ar duce la concluzia ca 2012 e o farsa uriasa cu profituri pe masura pentru baietii destepti , iar daca de aici ne iese si o noua ordine mondiala tot in avantajul nostru atunci mai desfacem o sticla de Curvoisier

  :lol:
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 21 Iulie 2011, 02:11:39
Ader aproape in totalitate la cele scrise mai sus,fiul ploii evidentiaza contradictiile care apar in urma aparitiei Teoriei Big-Bangului, pe care o acceptam acum citiva ani,dar care la o analiza atenta revela imense lacune pe care nici macar teoretic nu putem sa le explicam..
Bineinteles intrebarile colegului nostru nu vor primi un raspuns credibil,vom avea parte de aceleasi fraze perimate"materie neagra ca explicatie pentru masa-lipsa rezultanta din calcule elementare,ipotetice gauri negre si omniprezenta,impozanta antimaterie" care nici aia nu a fost detectata....sau oricum nu in cantitatile enorme banuite. Eu intreb mai naiv :
Cine a avut interesul de a populariza gluma unui jurnalist american,care a lansat,ironic termenul Big-Bang,ce structuri obscure,cu reale puteri decizionale si mijloace media influente,au impus aceasta teorie ca un Adevar Stiintific Incontestabil?
Savanti...oameni de stiinta...cind stii ca de exemplu doar vreo doua sute de persoane de pe glob au acces la telescoapele Terrei,intelegi instantaneu cit de usor,printr-o selectie masluita a norocosilor observatori ai Universului si o foarte lejera presiune psihologica asupra independentilor,poti controla in totalitate informatia.
Si,ca sa revin on-topic, ma mai intreb,asa,ca simplu cetatean,care este adevarul in privinta pericolului Elenin si daca e vreo legatura tinuta sub tacere de unii,cu mitica Planeta X si corolaru hanunaki - reptilieni.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: zamotrak din 21 Iulie 2011, 10:44:48
Citat din: calator astral din  21 Iulie 2011, 02:11:39
Si,ca sa revin on-topic, ma mai intreb,asa,ca simplu cetatean,care este adevarul in privinta pericolului Elenin si daca e vreo legatura tinuta sub tacere de unii,cu mitica Planeta X si corolaru hanunaki - reptilieni.

Cred ca ,peste relativ putin timp (finele lui august inceputul lui septembrie),o sa putem vedea cu ochii nostrii o parte de adevar.Cei care poseda binocluri/lunete o sa vada o parte ceva mai mare de adevar.De vazut or sa vada,poate o sa si inteleaga
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: melanogaster36 din 21 Iulie 2011, 11:32:42
Citat din: fiulploii din  21 Iulie 2011, 00:19:42
Mai interesant ar fi sa revenim la subiect si anume pareri, observatii, fapte care ar duce la concluzia ca 2012 e o farsa uriasa cu profituri pe masura pentru baietii destepti , iar daca de aici ne iese si o noua ordine mondiala tot in avantajul nostru atunci mai desfacem o sticla de Curvoisier

  :lol:
Cam grabita concluzie si, exact ca-n justitie spun:OBIECTEZ!!!Sugerezi un raspuns care , desi tie ti se pare adevarat, are toate sansele sa nu fie.Tot ceea ce ai enumerat despre Big Bang si teoriile facerii Universului cu toate contradictiile enumerate nu fac decat sa accentueze de fapt cat suntem de ignoranti si, in acelasi timp ,mandrii in ignoranta si suficienta noastra.Aplic asta la nivel de specie nu de forum-doamne fereste, iar se supara careva!Si atunci cand proclami -asemeni lui Lavoisier cand cu meteoritii,,ca 2012 este  o farsa, eu zic sa iei o pauza si sa te mai gandesti.Mai ales ca nu mai este mult.Si nu uita ca termenul de apocalipsa nu inseamna neaparat  catastrofa ci schimbare, transformare radicala probabil a lumii asa cum o cunoastem azi.Semnele sunt multiple si doar cei ca tine care pleaca cu idei preconcepute nu le vad.Vorbind doar de triplarea fenomenelor vulcanice si telurice in ultimii 30 de ani, schimbari clematice e.t.c..Vei gasi pe acest forum suficiente elemente care sa te faca sa nu mai fii atat de categoric.In rest numai bine la toata lumea.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: fiulploii din 21 Iulie 2011, 14:44:35
 
Exact ca in justitie spun si eu : se respinge obiectiunea .
:wink:
Motivarea respingerii :

- nu sugerez nici un raspuns ci aduc aminte ca subiectul este : 2012 - o farsa uriasa deci nu am proclamat nimic, doar ma incadrez strict in subiect .
   Tocmai fiindca cunosc pentru ca le-am ''cetitu ''  toate subiectele de pe acest forum - si nu numai de pe acest forum - privitoare la aspectul catastrofic al lui 2012 m-am bucurat cand am vazut ca cineva s-a gandit ca ar merita sa se stranga si dovezi - pentru ca ele exista - in sustinerea punctului necatastrofic al anului 2012 .

- luind in considerare cele de mai sus , resping transformarea acestui subiect 2012 o farsa uriasa in promovarea viziunii catastrofice

- apocalipsa inseamna de fapt , revelatie .  8-)

- semnele sunt mult mai multe decat cele enumerate de tine si se pot enunta la celelalte topicuri privitoare la 2012 , aici ar trebui sa enumeram semnele care dovedesc contrariul, nu?

- dupa cum spuneai, '' cam grabita concluzia '' cu prejudecatile . De obicei aruncam in carca altora ceea ce ne deranjeaza la noi insine  :wink:

  Deci, nu vad de ce ar deranja pe cineva de pe acest forum daca nu ne incadram in politicile catastrofice .
:fullmoon:
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: abyss din 21 Iulie 2011, 15:16:46
have a karma point @fiulploii... Imi place rationamentul tau.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 21 Iulie 2011, 16:41:27
Citat din: fiulploii din  21 Iulie 2011, 14:44:35

Exact ca in justitie spun si eu : se respinge obiectiunea .
:wink:
Motivarea respingerii :

- nu sugerez nici un raspuns ci aduc aminte ca subiectul este : 2012 - o farsa uriasa deci nu am proclamat nimic, doar ma incadrez strict in subiect .
   Tocmai fiindca cunosc pentru ca le-am ''cetitu ''  toate subiectele de pe acest forum - si nu numai de pe acest forum - privitoare la aspectul catastrofic al lui 2012 m-am bucurat cand am vazut ca cineva s-a gandit ca ar merita sa se stranga si dovezi - pentru ca ele exista - in sustinerea punctului necatastrofic al anului 2012 .

- luind in considerare cele de mai sus , resping transformarea acestui subiect 2012 o farsa uriasa in promovarea viziunii catastrofice

- apocalipsa inseamna de fapt , revelatie .  8-)

- semnele sunt mult mai multe decat cele enumerate de tine si se pot enunta la celelalte topicuri privitoare la 2012 , aici ar trebui sa enumeram semnele care dovedesc contrariul, nu?

- dupa cum spuneai, '' cam grabita concluzia '' cu prejudecatile . De obicei aruncam in carca altora ceea ce ne deranjeaza la noi insine  :wink:

  Deci, nu vad de ce ar deranja pe cineva de pe acest forum daca nu ne incadram in politicile catastrofice .
:fullmoon:
Citat din: @biss din  21 Iulie 2011, 15:16:46
have a karma point @fiulploii... Imi place rationamentul tau.

ramineti on-topic va rog.
E bine ca va dati puncte unu altuia si ca va autocongratulati intr-o veselie,dar nu raspundeti nici unu la intrebare: pe ce va bazati cind spuneti ca 2012 ar fi o uriasa farsa?
____
Ps> apocalipsa inseamna revelatie,e exact. Dar continutu Apocalipsei revela fel de fel de nenorociri,da sau nu?
Si Portocala Mecanica suna foarte foarte frumos....ca un basm pentru copii iarna la gura sobei...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: abyss din 21 Iulie 2011, 20:21:20
have a karma point too, @calator astral... it´s open season  :-D

Pai ma nenicule... scrie au ba in Biblie ca NIMENI in afar´ de bunul Dumniezau are habar de CAND va veni sfarsitul lumii?

E vreunul pe care-l chiama YAHWE pacilea? ha? si cu asta pa si pusi la rationamentele escatologice 2012. Nu mai adaug si partea cu "nu cautati semne in cer...etc. etc."

Poate 2012 inseamna altceva...si chiar nu are legatura cu religia sau religiile.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: abyss din 21 Iulie 2011, 21:45:05
Citat din: zamotrak din  21 Iulie 2011, 10:44:48
Cred ca ,peste relativ putin timp (finele lui august inceputul lui septembrie),o sa putem vedea cu ochii nostrii o parte de adevar.Cei care poseda binocluri/lunete o sa vada o parte ceva mai mare de adevar.De vazut or sa vada,poate o sa si inteleaga

(http://1.bp.blogspot.com/-7fMEAO7O4bo/TihkplVJUhI/AAAAAAAACMQ/IbVdqffih64/s1600/NASA-ELENIN.PNG)

intre timp a disparut informatia de pe siteul NASA si a aparut altceva:
http://solarsystem.nasa.gov/yss/display.cfm?Year=2011&Month=8&Tab=Events (http://solarsystem.nasa.gov/yss/display.cfm?Year=2011&Month=8&Tab=Events)

nu e asta o farsa?
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 21 Iulie 2011, 23:20:27
De ce va sare tandara asa repede,am fluierat in biserica sau ce,unde am fost io "catastrofist" punind o simpla intrebare daca ar putea fi vreo legatura intre Elenin si Nibiru?
Am zis cumva "fugiti fratilor ca vine reptilienii si ne haleste!"...?
Exagerati cu atitudinea asta ofensiva.
Mai multi isi pun aceeasi intrebare. Chiar acum am primit un clip realizat acum citeva ore. Uite ca si cetateni americani isi pun aceeasi intrebare,unde e catastrofismu aici?

ALERT COMET ELENIN IS A LIE IT IS PLANET X WE ARE BEING LIED TOO YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nzxgN69DtM0#ws)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: melanogaster36 din 22 Iulie 2011, 00:27:32
Citat din: @biss din  21 Iulie 2011, 20:21:20
have a karma point too, @calator astral... it´s open season  :-D

Pai ma nenicule... scrie au ba in Biblie ca NIMENI in afar´ de bunul Dumniezau are habar de CAND va veni sfarsitul lumii?

E vreunul pe care-l chiama YAHWE pacilea? ha? si cu asta pa si pusi la rationamentele escatologice 2012. Nu mai adaug si partea cu "nu cautati semne in cer...etc. etc." ate

Poate 2012 inseamna altceva...si chiar nu are legatura cu religia sau religiile.
Nene Biss, sau cum te-or fi numind  aia care te platesc sa fii parsiv.Vad ca esti un personaj tare dragut.Obedient si mai ales ancorat in ceea ce se poate numi  "" fenomenul Descartes"", vii si vajaii p-aci tot felul de idei consacrate, te dai doct, te vad guru inchipuit, faci prozelitism de cartier, si mai ales de dai sfant!Am vazut ca esti in mod clar fara multe idei. probabil mergi pe principiul  micii Antante ,prezentand in mod constant  decat evenimente  in mod vadit  false.Te erijezi in a fi un arbitru.In a fi ceva ce  nu esti.Te dai ca un personaj fara vicii , fara afiliatii, fara nimic de fapt!Pe cine crezi ca prostesti?Am vazut reactiile tale la tot ce era afara de dogma.Esti probabil fiuploii in duplicat.Nu stiu daca softul acestui site este capabil sa discearna , dar eu cred ca sunteti una si aceeasi persoana.Acelasi tipar!
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: abyss din 22 Iulie 2011, 01:03:21
Du-te şi te culcă pisi mic, poate mai creşti până mâine.,. Hai, te pup!
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: romulus din 22 Iulie 2011, 09:48:34
Chiar daca in ceea ce priveste sfarsitul lumii anul viitor poate fi o farsa, sunt sigur insa ca ceva din cer (ori din neant, na ) ne va uni si impreuna vom rezista, iar daca ne vom invrajbi, vom cadea , (adica, probabil vom da in gropi) asa cum ii place lui melanogaster36
Cat despre @biss care :
CitatTe dai ca un personaj fara vicii
monser a zbarcit-o , iti spun io ca-l cunosc: tipu bea de stinge, fumeaza ca un turc si umbla la femei, ceva de speriat !! Ferestete de a-l urma ca guru!
Am zis!
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Siberia din 22 Iulie 2011, 10:19:29
Daca vorbim de sfarsitul lumii in 2012 Decembrie 21, da, poate fi o farsa !
Zic asta fiindca 21 Decembrie 2012 ar putea sa insemne da fapt un nou inceput .
Dar ca sa fie un nou inceput, trebuie sa se termine ceva, nu ?
Deci da, o farsa fiindca lumea nu se termina atunci, si mai trist, o farsa fiindca evenimente pe care lumea incearca sa le nege cu vehementa se vor derula rapid inainte de faimoasa zi de 21 Decembrie 2012.
Deci cine rezista pana atunci, va avea parte de marea Revelatie :D  Cine nu, o ia de la capat... contorul se reseteaza la 0000 :D
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Aliosa din 22 Iulie 2011, 10:49:57
Ma intreb, dupa 21 dec 2012, ce urmeaza ca subiect , asteroidu' ?
Din tot ce am citit legat de "sfarsit" , omul chiar si-l doreste, probabil nu-i place ala natural si inevitabil.
In cazul in care tre sa ne "luminam", nu o sa intervina nimeni si nimic , am fost creati si lasati sa alegem si
nu vad de ce am fi impinsi de la spate tocmai acum cand creier avem da nu vrem sa-l punem la munca.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Rayden din 22 Iulie 2011, 11:46:20
nu sunt adeptul teoriei "21 dec 2012 sfarsitul lumii". nu imi place un sfarsit cu catastrofe si..simt ca cineva tot impinge lumea catre un astfel de eveniment..sau sfarsit..
cred ca nu va fi un sfarsit al lumii in 2012, ci o schimbare - la urma urmei, asta inseamna "apocalipsa"..schimbare..
eu percep schimbarea asta ca fiind o serie de evenimente incepute de ceva vreme, si probabil vor atinge un apogeu in curand, poate in 2012  :mrgreen: de ce nu?!, ce vor "schimba" perceptia fiintei umane asupra universului, asupra vietii si evolutiei si..nu numai.
consider ca aceasta schimbare in perceptia fiintei umane este un "must" pentru urmatorul nivel de evolutie..sper sa trecem la nivelul urmator :star:
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: abyss din 22 Iulie 2011, 12:36:36
Citat din: calator astral din  21 Iulie 2011, 23:20:27
De ce va sare tandara asa repede,am fluierat in biserica sau ce,unde am fost io "catastrofist" punind o simpla intrebare daca ar putea fi vreo legatura intre Elenin si Nibiru?

Nu mi-a sarit tandara. Am raspuns ca din pct de vedere escatologic anul 2012 mi se pare adaugat fortat. In Biblie nu se da un moment clar, nu e trecuta o data exacta. Asta si doar atat mi se pare o farsa, adica asocierea calendarului maias si altele cu Apocalipsa.

Cat despre Nibiru si asocierea sa cu Elenin mai vedem cum vor decurge lucrurile, mai e putin. In acest sens am aratat intr-un post anterior cum pe siteul NASA si se vede clar din print screen-ul afisat ca publicasera faptul ca in septembrie putem admira pe cer cometa ELENIN si cateva zile mai tarziu au scos informatia.
Asta e tot. Nu sunt deloc ofensiv, a fost o neintelegere.

L-am apreciat pe colegul @fiulploii pentru faptul ca a subliniat sensul acestui topic, adica acela de a prezenta dovezi, in cazul in care ele exista, in favoarea unei posibile farse prin care oamenii sa fie manipulati ori inselati pentru a li se lua banii.

Parerea mea despre 2012 e cumva neutra asa cum a observat si @melanogaster36, dar fara rea intentie. Am un fiu de 11 ani si sigur ca nu-mi prea permit sa visez la distrugerea lumii. Cu toate acestea pastrez un ochi atent.

Dupa cum spunea si regretatul parinte Papacioc:
- Recomand pastrarea unei stari de prezență continuă...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Siberia din 22 Iulie 2011, 13:05:37
Citat din: @biss din  22 Iulie 2011, 12:36:36

Cat despre Nibiru si asocierea sa cu Elenin mai vedem cum vor decurge lucrurile, mai e putin. In acest sens am aratat intr-un post anterior cum pe siteul NASA si se vede clar din print screen-ul afisat ca publicasera faptul ca in septembrie putem admira pe cer cometa ELENIN si cateva zile mai tarziu au scos informatia.

Nu a scos nimeni informatia... A fost retrogradata pe pagina urmatoare.
http://solarsystem.nasa.gov/yss/display.cfm?Year=2011&Month=9&Tab=Events (http://solarsystem.nasa.gov/yss/display.cfm?Year=2011&Month=9&Tab=Events)

Deci sa o retrogradam si noi pe alt loc ca si importanta in cursul evenimentelor ?
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 22 Iulie 2011, 13:42:08
Citat din: Siberia din  22 Iulie 2011, 13:05:37
Nu a scos nimeni informatia... A fost retrogradata pe pagina urmatoare.
http://solarsystem.nasa.gov/yss/display.cfm?Year=2011&Month=9&Tab=Events (http://solarsystem.nasa.gov/yss/display.cfm?Year=2011&Month=9&Tab=Events)

Deci sa o retrogradam si noi pe alt loc ca si importanta in cursul evenimentelor ?
Fii mai atenta Siberia nu amplifica confuzia. Unde vezi tu informatia despre vizibilitatea cometei ELENIN in jipegu,postat de tine?! Nu ne jucam cu asa-ceva. Search'u pe care l-ai facut e "E L E N I N" si rezultatu propus de baza de date NASA si preluat de tine e "E L E ven N I N e".
Ai grija pe viitor. Biss are dreptate,informatia validata initial de staffu NASA a fost scoasa recent.
Ceva o fi...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Siberia din 22 Iulie 2011, 17:04:42
Citat din: calator astral din  22 Iulie 2011, 13:42:08
Fii mai atenta Siberia nu amplifica confuzia. Unde vezi tu informatia despre vizibilitatea cometei ELENIN in jipegu,postat de tine?! Nu ne jucam cu asa-ceva. Search'u pe care l-ai facut e "E L E N I N" si rezultatu propus de baza de date NASA si preluat de tine e "E L E ven N I N e".
Ai grija pe viitor. Biss are dreptate,informatia validata initial de staffu NASA a fost scoasa recent.
Ceva o fi...

Scuza-ma dar cred ca ai o problema... vizuala.
JPG-ul postat de mine este un print screen cu pagina NASA unde scrie despre vizibilitatea cometei Elenin. Fiind un print screen e clar ca l-am denumit cum au vrut muschii de la degetele mele (Nasa-ElevenNine).
Linkul te conduce exact la pagina cu pricina.
Inainte de-a infirma ceea ce am zis, deschide linkul postat de @biss si in josul paginii (dreapta) apasa pe triunghiul care te invita sa dai paginile mai departe. Vei vedea informatia despre vizibilitatea cometei Elenin retrogradata pe pagina urmatoare celei postate de colegul @biss

Sper din suflet sa-ti fi amplificat confuzia !
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 22 Iulie 2011, 18:36:26
Pai ai dat click pe linku ala?  nu te duce nicaieri.
Iesi din saitu NASA si intri pe pagina de garda a unui sait generalist de astronomie,iar targetu dispare,cind il cauti pe acel sait scrie " sorry,no result found"!
In afara unui lapidar si extrem de straniu comment pt o institutie ca NASA,nu e nimic!  ("Dupa unele predictii cometa Elenin ar fi vizibila cu ochiu liber la sfarsitu lu August.")
Pai unde a disparut articolul cu simularea grafica a traiectoriei si chiar toata pagina cu topicu ELENIN,ca numai e nicaieri?!
Uite cum facem: posteaza TU DIRECT pagina Elenin de pe saitu NASA.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: fiulploii din 22 Iulie 2011, 19:02:32
http://www.nasa.gov/topics/solarsystem/features/comet20110504.html (http://www.nasa.gov/topics/solarsystem/features/comet20110504.html)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Siberia din 22 Iulie 2011, 19:08:17
Mersi @fiulploii ca amplifici confuzia  :-D

Si daca ne mai uitam, mai gasim linkuri, @calator astral:

http://www.jpl.nasa.gov/asteroidwatch/newsfeatures.cfm?release=2011-135 (http://www.jpl.nasa.gov/asteroidwatch/newsfeatures.cfm?release=2011-135)
Poftim si simularea grafica marita:
http://www.jpl.nasa.gov/images/comet/20110504/comet20110504-full.jpg (http://www.jpl.nasa.gov/images/comet/20110504/comet20110504-full.jpg)

Trebuie numai sa utilizam optiunea search pe site-ul NASA.
Si cu asta am incheiat discutia despre teribila confuziune.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 22 Iulie 2011, 19:22:42
Citat din: fiulploii din  22 Iulie 2011, 19:02:32
http://www.nasa.gov/topics/solarsystem/features/comet20110504.html (http://www.nasa.gov/topics/solarsystem/features/comet20110504.html)

fiul ploii,te cheama cumva "siberia" ?
Nu,serios acum: ai facut treaba buna,asta e pagina vizualizata acum doua luni,imi amintesc commentu ciudat si inedit pentru NASA,l-am regasit in linku tau, citez:

"Can this icy interloper influence us from where it is, or where it will be in the future?

What about this celestial object inspiring some shifting of the tides or even tectonic plates here on Earth?

There have been some incorrect Internet speculations that external forces could cause comet Elenin to come closer.

Comet Elenin will not encounter any dark bodies that could perturb its orbit, nor will it influence us in any way here on Earth!"
______________________________________

E original si te pune pe ginduri....
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: fiulploii din 22 Iulie 2011, 19:27:44
Un gentleman ajuta intotdeauna o Doamna aflata la ananghie !


On topic.
1. Daca ar veni sfarsitul pe bune , la ce folos ar extinde americanii scutul anti-racheta ?

o sa mai urmeze si alte puncte.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: abyss din 22 Iulie 2011, 20:46:28
Corect. Scutul nu e scut ci toiag si varga pentru copii obraznici.

Ma intreba cineva astazi daca pe History channel va mai aminti careva prin 2013 de ...2012, Apocalipsa dupa Nostradamus etc. etc.

Iata ca ne vor spala creierii multi ani de acum inainte. Sunt persoane care afirma ca in 2013 ne inaltam pe varfuri in dimensiunea a 5-a.
http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/expert-et-contactee-half-of-humanity-ascends-to-5th-dimension-on-march-21-2013?CID=examiner_alerts_article (http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/expert-et-contactee-half-of-humanity-ascends-to-5th-dimension-on-march-21-2013?CID=examiner_alerts_article)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: fiulploii din 22 Iulie 2011, 22:07:04
 In principal parerea mea ca e scut de aparare a Terrei .
Pentru doritori aici se poate vedea sistemul si chiar se pot descarca niste pdf-uri interesante .

http://www.mda.mil/system/system.html (http://www.mda.mil/system/system.html)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Aliosa din 25 Iulie 2011, 11:12:32
Scutul atiracheta dupa parerea mea este doar o minciuna cu care se justifica multi bani alocati in alta parte, sincer nu-i vad rostul.
Daca ar fi vorba de o amenintare terestra este exclus deoarece nu exista nici un conflict, daca e extraterestra e absurd sa crezi ca putem riposta unei "civilizatii" care cel mai probabil are tehnologia sa ajunga la noi atata timp cat noi omenirea nici dupa 40 ani nu stim 100 % sigur daca "marele pas pentru omenire" a fost real sau nu.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: fiulploii din 10 August 2011, 16:45:38







@sevastase a zis :

''
Apocalipsa

« :15 Mai 2008, 18:08:29 »



Apocalipsa inseamna epoca unei elipse, a unei orbite eliptice, orbita cometei Halle Bop ...Luna a fost adusa acum foarte mult timp in orbita ei actuala de catre Draconieni. Este o nava daca vreti. Un obiect ceresc gol cu o structura metalica. Cometa Halle Bop este folosita ca un paravan in spatele caruia se afla un alt corp ceresc similar, o nava draconiana.
Perioada apocaliptica reprezinta lupta noastra sa ne desteptam si sa ne eliberam de controlul reptilian. In coada cometei se ascunde un corp ceresc gol, o nava daca vreti''

sublinierile imi apartin .

Acum, inlocuim comeata Halle Bopp cu Elenin , pe draconieni cu verzisorii - atentie , sa fie vb de dolari ?   :lol: -  si ce rezulta?

O fi vorba de astrocargo-cult? sau istoria este o spirala - se repeta la alt nivel si poate deveni chiar un vortex ce ne aspira sau ne arunca in afara? More or less  :-D
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: toma din 12 Ianuarie 2012, 18:15:21
...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: panta_rh_ei din 12 Ianuarie 2012, 20:14:08
Inca unul care nu mai vede dincolo de 2012... deci... 2013 s-ar parea ca n-o sa mai fie:)
E o tema pe care ne-o dau spre 'mestecat' ca atatea altele . Ca pe undeva in 'stirile' astea prezentate sub forma unui amalgam bine proportionat intre fals si adevar exista un sambure de adevar...n-am nici o indoiala.
Nu ne ramane decat sa observam cu atentie ce se intampla in acest timp masurat c-un cronometru fixat pe numaratoarea inversa:)
O fi totusi prea scurt pentru transformari radicale ....zic si io.
http://youtu.be/P-uHGk9eT0U (http://youtu.be/P-uHGk9eT0U)     
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Tayka din 12 Ianuarie 2012, 22:50:10
Citat din: panta_rh_ei din  12 Ianuarie 2012, 20:14:08
...nu (se) mai vede dincolo de 2012... deci... 2013 s-ar parea ca n-o sa mai fie:)..
... intre fals si adevar exista totusi un sambure de adevar...n-am nici o indoiala..
   
Dacă n-ai nici o îndoială,atunci probabil că şti ceva ce noi nu ştim...aşa că rogu-te zine şi nouă câte ceva despre ...sâmbure,că de rest sântem..sătui. :-D :ufo:
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: panta_rh_ei din 13 Ianuarie 2012, 18:58:51
Citat din: Tayka din  12 Ianuarie 2012, 22:50:10
Dacă n-ai nici o îndoială,atunci probabil că şti ceva ce noi nu ştim...aşa că rogu-te zine şi nouă câte ceva despre ...sâmbure,că de rest sântem..sătui. :-D :ufo:

Nici vorba sa stiu eu ceva ce voi nu stiti, dimpotriva. Citind pe forum-desi n-am reusit sa citesc absolut tot ce s-a scris, dar ma straduiesc- mi-am zis ca trebuie sa existe ceva-ceva adevar in toate astea si daca ma gandesc ca sunt forumisti care vorbesc despre viziuni pe care le-au avut , amintite in contextul discutiilor despre acest  sfarsit al lumii..., chiar daca  nu au dat amanunte, e normal sa  nu mai fii sceptic . Poate pe ei ar trebui sa-i intrebi ce stiu....:) ; dar poate vor sa ne lase sa fierbem in sucul propriu si dupa.... sa ne spuna poezia aia cu ..." v-am spus io, v-am spus io...".
Imi place ironia ta fina asa ca... am zambit citind postarea:)-nu m-am suparat adica :)
Filmuletul ala l-am postat tocmai in virtutea acelui ' ca de rest suntem satui" ...
Numai ce s-a terminat nebunia cu Elenin si acum au inceput sa apara primele secvente din nebunia "2012- sfarsitul lumii " si o sa mai amintesc macar inca una pe care- am citit-o eu pe net : stralucirea deosebita a planetei Venus din ultimele zile s-a datorat faptului ca.... Venus a luat foc :-o .
Iti imaginezi cate chestii din astea grozave o sa apara de acum incolo? D'asta zicea...: sa fim atenti la ce se intampla...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: novecento din 15 Ianuarie 2012, 10:58:54
Am ales doua comentarii despre anul 2012 care mi se par un punct de pornire spre dezbatere:


"Mayasii nu cunosteau ROATA.. Habar n-aveau de tehnologia banalei ..ROABE,de exemplu Tot ce trebuia transportat o faceau prin ..TRACTIUNE bruta ( legau obiectul cu fringhii si se adunau doi sau douazeci si..... trageau.)ori prin RIDICARE . Nu cunosteau nici macar tehnologia PIRGHIEI .Nu isi faceau oricum mari probleme ,deoarece de tras sau de ridicat tragea si ridica ..clasa saraca,societatea lor fiind structurata pe clase.
Clasa bogata se ocupa de lucruri mai subtile,gen privitul pe cer,horoscoape, calendare,

Oricum,trebuie sa ne hotarim,punem botul la escrocheria iudeo-crestina (pamintul cu vechimeqa de 6000 ani si un Dumnezeu santajist si criminal - spre a elibera pe evrei de sub stapinirea egipteana l-a santajat pe faraon cu 6 plagi si cind a vazut ca ala e neam prost si se cam codea ,ii-a mai trimis-o si pe a 7-a ,adica a omorit si 500.000 de copii egipteni) sau punem botul la escrocheria mayasa.
De unde succesul la public a "profetiei" mayase ? Guvernele confruntate cu criza ,prin presa aservita SPERIE cetatenii,sa o lase mai moale cu revendicarile sociale,ca,uite,vine sfirsitul lumii"

Sursa:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/anul-2012-schimbarea-adn-ului-uman-si-capacitati-telepatice-la-noii-nascuti-959934.html (http://www.evz.ro/detalii/stiri/anul-2012-schimbarea-adn-ului-uman-si-capacitati-telepatice-la-noii-nascuti-959934.html)


Si celalat:

"asa vorbesc si vacile intre ele, stind la iarba, vine una si le zice, surioarelor stitzi camionul ala de vine si incarca multe dintre noi ? ala nu ne duce la alta pasune cu iarba mai verde, ne duce la abator si ne taie !!! aaaaaaa.... raspund celelalte, asa ceva... ai dat in bola vacii nebune ?
atunci vaca cea clara la mine, le intreaba: chiar asa, ce parere aveti voi de boala vacii nebune ? - nu dam o balega pe asa ceva, caci noi suntem elicoptere !!!!

Lumea se lupta si se streseaza pentru lucruri, care nu recunosc ca nu le stiu, unii cred ca in 2012 vine sfirsitul, altii cred ca vine izbavirea, iar altii cred ca nu vine nimic. absolut toti se contrazic pe ceva ce nimeni nu stie precis ce va fi, ci se bazeaza numai pe halucinatiile si inchipurile din mintea lor, in asa hal incit halucinatiile sunt mai reale ca realitatea.

Se prea poate ca in 2012 ne vine sfirsitul, poate din cosmos, poate din pamint, poate ne vine izbavirea, poate nu va fi nimic, sau poate singuri ne facem un 2012 al nostru, halucinatiile cind sunt gindite colectiv si cu mare incredere.... devin realitate....

din vechime, cei care conduc lumea din umbra, ne-au sacrificat pentru zei, ne-au dat la animale sa ne manince in colosseum, biserica ne-a ars pe rug, tepes ne-a tras in tzeapa, in lagare au facut experiente pe noi, ne-au tiriit in razboaie, acum ne tin sub teama, ne-au otravit mincarea, apa si aerul, ne radiaza, ne polueaza, ne contamineaza, ne vaccineaza si ne viruseaza... si totusi mai traim, si am ajuns la 7 miliarde, avem o tarie in noi comparabila cu a sobolanilor sau a carcalacilor de sub chiuveta bucatariei, poate a venit timpul sa le aratam noi 2012 ! avem un an in fatza, un an intreg sa ne adunam, sa ne ridicam in picioare si sa le aratam un 2012 de ori se ascund in pamint ori pleaca pe alta planeta. nu ?"

Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: kefren din 21 Noiembrie 2012, 21:47:41
Pentru cei convinsi de venirea Apocalipsei va pot atasa numarul de cont in care puteti transfera economiile :-D :lol: :evil:
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Xanadron din 21 Noiembrie 2012, 22:16:32
Citat din: kefren din  21 Noiembrie 2012, 21:47:41
Pentru cei convinsi de venirea Apocalipsei va pot atasa numarul de cont in care puteti transfera economiile :-D :lol: :evil:
Hmm, daca tu vrei sa colectezi de la noi banii=okii card-ului citit pe dos, :evil: zi-ne macar ce dobinda ne dai la depozite in after-life... :-D

P.S. Astept raspuns urgent desi-s falit, asa ca tasteaza te rog cu copitele de rezerva (5G). :lol: 
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: kefren din 21 Noiembrie 2012, 23:59:07
Citat din: Xanadron din  21 Noiembrie 2012, 22:16:32
Hmm, daca tu vrei sa colectezi de la noi banii=okii card-ului citit pe dos, :evil: zi-ne macar ce dobinda ne dai la depozite in after-life... :-D

P.S. Astept raspuns urgent desi-s falit, asa ca tasteaza te rog cu copitele de rezerva (5G). :lol:

    Draga colega,eu vroiam doar sa nu va faceti griji in privinta lor,a banilor desigur,sa stiti ca sunt la loc "sigur" :-D.Cu dobanda ramane de vazut,totusi,astazi ma simt darnic,un 20% v-ar conveni? :roll:....nu de alta dar intalnirea noastra "in" sau"dupa" after-life e foarte putin probabila :-P ...Ah,si sa nu uit,mi-am folosit copitele originale :evil:
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Xanadron din 22 Noiembrie 2012, 14:02:26
OK, acceptabila dobinda de 20%, dar fiindca nu mai am altceva de valoare decit sufletu', iti cer 66,6% dobinda daca vrei sa-l impumuti max. 999 ani... :-D (nu-i deci de vinzare totusi :wink:).
(later edit): Imediat cum si-a bagat :evil: coada p-aici vad c-a fost imposibila conectarea cu RUFOn mai toata ziua.

Serios acum: din "farsa uriasa" numita 2012 au derivat multiple farse mai mici, cum ar fi astea:
http://news.softpedia.com/news/Scam-2012-Doomsday-Confirmed-NASA-Warns-Be-Prepared-266530.shtml (http://news.softpedia.com/news/Scam-2012-Doomsday-Confirmed-NASA-Warns-Be-Prepared-266530.shtml)
http://dotmedia.ning.com/profiles/blogs/mayans-demand-end-of-doomsday-myth-as-is-just-a-money-scam-11-13- (http://dotmedia.ning.com/profiles/blogs/mayans-demand-end-of-doomsday-myth-as-is-just-a-money-scam-11-13-)

Tema depresiilor generate de "2012" - unele-n forme grave, suicidale - e si mai serioasa:
http://www.2012hoax.org/ (http://www.2012hoax.org/)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: romulus din 22 Noiembrie 2012, 18:10:27
Apropo de titlul topicului: "farsa" se apropie de sfarsit!Dupa mine, cu un mare fsssssssssssssss :-D!
Se varsa de atatia ani tone si tone de cerneluri pe tema asta si iata, doar peste cateva zile vom vedea; vom fi contemporani cu marele fssssss si vom avea ce povesti nepotilor (care are) de cum o fo cand a venit... decembre 2012!
Care va fi oare urmatoarea tema? Banuiesc ca re/venirea lui Iisus!
Am zis !
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: kefren din 22 Noiembrie 2012, 19:11:55
Citat din: romulus din  22 Noiembrie 2012, 18:10:27
Apropo de titlul topicului: "farsa" se apropie de sfarsit!Dupa mine, cu un mare fsssssssssssssss :-D!
Se varsa de atatia ani tone si tone de cerneluri pe tema asta si iata, doar peste cateva zile vom vedea; vom fi contemporani cu marele fssssss si vom avea ce povesti nepotilor (care are) de cum o fo cand a venit... decembre 2012!
Care va fi oare urmatoarea tema? Banuiesc ca re/venirea lui Iisus!
Am zis !

   Adevar graiesti,desi multi au corelat acest sfarsit si cu venirea lui Iisus!Ramane de vazut daca se mai poate intampla ceva in timpul ramas pana la 21.12.2012,surprize pot veni din 2 surse,Soarele sau E.T. Eu cred ca pe undeva cele 2 surse sunt cumva in legatura stransa,daca Soarele va incepe sa faca urat si sa ameninte ii vom vedea si pe extraterestri mult mai "vizibili" in actiunile lor,daca nu,fiecare isi va vedea de treburile lui,ca si pana acum!
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: mariusvlad din 22 Noiembrie 2012, 20:38:00
Vizualizarea dezastrului la nivel planetar nu face decat sa il aduca tot mai aproape. Ce sanse ar fi ca atunci cand toata omenirea se gandeste la acelasi lucru acesta sa se si intample?
Eu cred ca in 21.12 jumatate din locuitorii acestui colt de univers se vor trezi dimineata dorindu-si sa vada ceva si chiar daca o mare parte dintre noi refuza sa creada ca se poate intampla ceva, cu totii isi vor ridica privirea spre cer cel putin odata in acea zi.
Eu sunt convins de puterea gandului. E de ajuns ca doua persoane sa isi doreasca acelasi lucru si sansele ca el sa devina realitate sunt apreciabile. Sunt curios ce se va intampla atunci cand miliarde de oameni au acelasi gand?
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: SLEAH19 din 22 Noiembrie 2012, 22:01:03
Citat din: mariusvlad din  22 Noiembrie 2012, 20:38:00
....
Eu cred ca in 21.12 jumatate din locuitorii acestui colt de univers se vor trezi dimineata dorindu-si sa vada ceva si chiar daca o mare parte dintre noi refuza sa creada ca se poate intampla ceva, cu totii isi vor ridica privirea spre cer cel putin odata in acea zi.
Eu sunt convins de puterea gandului. E de ajuns ca doua persoane sa isi doreasca acelasi lucru si sansele ca el sa devina realitate sunt apreciabile.
.....

Pornind de la  principiu' kamikaze de bază -,, Mayaşii preziceau că va ploua , încă de la primii stropi,,  , putem şi noi prezice sfârşitul imediat ce se face 21. 12. 2012  în New Zealand , ţinând cont că va veni precum revelionul. Tu la ce te gândeşti colega mariusvlad când cei din Welington ciocnesc shampania , simţi că ai trecut în noul an ca şi ei , sau încă mai alergi prin supermarket după caltabosh? Ideia este că omenirea nu se gîndeşte sincron la eveniment ci decalat pe parcursul a 24 fusuri orare şi nu uita că nimeni nu doreşte dezastrul , dacă mentalul colectiv va arunca ceva in câmpurile morfice , acel ceva poate fi cel mult o frică teribilă sau o mare nelinişte va pluti în eter.
                                                                                                                      A mon avis!
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: mariusvlad din 22 Noiembrie 2012, 22:29:06
Si daca mentalul colectiv nu trebuie sa fie sincron ci cumulativ? Si daca nu conteaza daca iti doresti sau nu sa se intample si ajunge doar sa vizualizezi urmarile? Zic si eu.
Personal nu imi doresc pentru acea data nimic altceva decat sa ies din pestera lui Platon.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: SLEAH19 din 22 Noiembrie 2012, 23:30:08
Cred totuşi că această prezicere a prins mai mult la adepţi bibliei , ei sunt fascinaţi , deoarece sfârşitul apocaliptic al omenirii este enunţat acolo deşi nu la o dată fixă. Nu am date statistice dar cred că Africa , Asia sau lumea musulmană nu au febra lui 21 12 2012 deoarece prin natura culturii şi spiritualităţii lor sfârşitul nu arată aşa ca cel cultivat de Hollywood. Deci bună parte din planetă nu va gândi în sensul apocalipsei iar ceilalţi sper să nu materializeze instantaneu dezastrul.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Cautatorul din 23 Noiembrie 2012, 11:41:00
Citat din: SLEAH19 din  22 Noiembrie 2012, 23:30:08
Cred totuşi că această prezicere a prins mai mult la adepţi bibliei , ei sunt fascinaţi , deoarece sfârşitul apocaliptic al omenirii este enunţat acolo deşi nu la o dată fixă. Nu am date statistice dar cred că Africa , Asia sau lumea musulmană nu au febra lui 21 12 2012 deoarece prin natura culturii şi spiritualităţii lor sfârşitul nu arată aşa ca cel cultivat de Hollywood. Deci bună parte din planetă nu va gândi în sensul apocalipsei iar ceilalţi sper să nu materializeze instantaneu dezastrul.

Din punct de vedere statistic asa-i. Febra cu 2012 e mai ales in tarile asa zis crestine. Dar sa nu uitam ca Mayasii nu sunt crestini. Si ei au scornit treaba cu 2012.  Insa crestinii adevarati nu cei care merg din Paste in Craciun la biserica stiu ca Iisus a spus clar ca nimeni nu stie ceasul acela nici macar ingerii din ceruri, nici chiar Fiul nu stie ci doar Dumnezeu Tatal. Si ca sfarsitul vine cand nu se asteapta nimeni. Deci sfarsitul lumii va veni cand nimeni nu-l va fi prevazut si prevestit.

Si citez din Biblie exact:

"36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl
37. Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului. 
38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie, 
39. Şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului
40. Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa. 
41. Din două care vor măcina la moară, una se va lua şi alta se va lăsa. 
42. Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru
43. Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa. 
44. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni
45. Cine, oare, este sluga credincioasă şi înţeleaptă pe care a pus-o stăpânul peste slugile sale, ca să le dea hrană la timp? 
46. Fericită este sluga aceea, pe care venind stăpânul său, o va afla făcând aşa. 
47. Adevărat zic vouă că peste toate avuţiile sale o va pune. 
48. Iar dacă acea slugă, rea fiind, va zice în inima sa: Stăpânul meu întârzie, 
49. Şi va începe să bată pe cei ce slujesc împreună cu el, să mănânce şi să bea cu beţivii, 
50. Veni-va stăpânul slugii aceleia în ziua când nu se aşteaptă şi în ceasul pe care nu-l cunoaşte
51. Şi o va tăia din dregătorie şi partea ei o va pune cu făţarnicii. Acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor.  "

E clar ca daca va veni apocalipsa si nu doar un dezastru temporar  aceasta va veni intr-o zi oarecare si neprevazuta de nimeni.
Crestinii care cred ca apocalipsa va veni in 21 decembrie 2012 sunt asemenea hotilor care se roaga Lui Dumnezeu sa le dea prada usoara si sa nu fie prinsi la furat. Sau asemenea vrajitoarelor care au si icoane si zic ca ele fac vraji cu puterea lui Dumnezeu.

Insa un dezastru planetar nu se stie. Tot in Biblie tot Iisus Hristos spune ca multe necazuri vor fi dar ele nu reprezinta Apocalipsa cea finala:

"5. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi. 
6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul
7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri
8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor
9. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu. 
10. Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii. 
11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi. 
12. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. 
13. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui. 
14. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul
15. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citeşte să înţeleagă - 
16. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi. 
17. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă. 
18. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina. 
19. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea! 
20. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta. 
21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi. 
22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile. 
23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi. 
24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi. 
25. Iată, v-am spus de mai înainte. 
26. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi. 
27. Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului. 
28. Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii. 
29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.  30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă. 
31. Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini. 
32. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape. 
33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi. 
34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea. 
35. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. 
36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.  "

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=24 (http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=24)

Asta asa pentru cei care vorbesc despre crestinism si Biblie asa din auzite.
Iisus chiar da sfaturi de supravietuire de parca-ar cita dintr-un manual de supravietuire (oamenii sa fuga in munti sa nu se intoarca dupa lucruri, vai de cele insarcinate, etc.).

Si ce mi se pare interesant e faptul ca se spune ca "puterile cerului se vor zgudui", ceea ce mie imi suna a "legile fizicii se vor modifica" care va avea ca efect stingerea stelelor.

Despre Sfarsitul Lumii nu se scrie doar in Apocalipsa ci si in Evanghelii. Ca sa nu mai spun de profetiile Sfintilor Parinti dar deja cred ca nu are sens acum sa dezvolt subiectul in aceasta directie.

Am vrut sa fac o precizare legata afirmatia cum ca isteria legata de 2012 a prins mai ales la adeptii bibliei. Pana una alta eu nu am vazut nici o isterie in Romania (n-or fi asa multi adepti ai Bibliei?   :wink: ), toti se comporta normal toti isi fac planuri de Craciun si Revelion, eu mi-am cumparat deja decoratiuni pentru Craciun, etc. Asa ca isterie e mai ales in presa. Totusi e bine ca omul sa fie pregatit cat de cat pentru orice eventualitate avand in vedere cate lucruri rele se pot intampla (sa inceapa razboiul intre Iran si Israel, cutremur, furtuna Solara, sa taie rusii gazul, sa iasa la alegeri Tonta cu USL - Uniunea Stalinist Leninista,  :-D etc). 

Asa ca daca va fi ceva in 21 decembrie 2012 sigur nu va fi Apocalipsa in sensul celei din Biblie.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Cautatorul din 23 Noiembrie 2012, 17:23:42
Citat din: fiulploii din  23 Noiembrie 2012, 14:46:36
@Cautatorul ,
Faci ce faci si te invarti in jurul cozii , explicand cum ar fi pentru un crestin adevarat  :lol:
Interesanta tehnica ai .

Ce trebuie sa stii e ca nu mayasii au scornit treaba cu 2012.
Restul.. se gaseste doar in biblie, pentru un crestin adevarat , nu?  8-)
Parerea mea..

Nu vreau sa intru in polemica dar nu inteleg unde e invartitul in jurul cozii.

Crestinii cred in Iisus Hristos iar El a spus ca despre ceasul acela nu stie nimeni nici macar ingerii din ceruri. Si ce am citat mai sus din Biblie.
Deci este incorect a spune ca prezicerea a prins mai mult la adeptii bibliei... Doar daca nu se refera la acei adepti asa cu numele. Exista crestini care zic ca ei sunt crestini si cred in Dumnezeu. Dar se duc la vrajitoare, la descantatoare, etc.  Astia sunt asa crestini la fara-frecventa...  Si faptul ca se face mai mult tam-tam in tarile cu radacini crestine se explica si prin faptul ca aici civilizatia si cunoasterea e mai dezvoltata, exista canale de stiinta (nu cred ca exista Discovery Channel de Arabia Saudita), lumea e mai scolita si mai interesata de cunoastere macar ca fapt divers.

Sper ca nu m-am invartit si acum in jurul cozii. Poate era mai bine sa fac o schema logica... care sa aiba un Start si un Stop nicidecum bucla...si care sa arate ca nu are cum ca un adept al bibliei (adept real nu doar cu vorba) sa creada ca lumea se va sfarsi la o anumita data exacta cunoscuta cu mult timp inainte. Dar ca sa nu aprind discutia mai mult si n-am chef de polemica pe teme religioase, sa fie cum ziceti voi.  Ca si crestin la frecventa-redusa (recunosc)  sunt convins ca nu va veni sfarsitul lumii in 21 decembrie 2012 care pana la urma nu e decat o interpretare a faptului ca aia au obosit sa ciopleasca la pietre. Nu e o profetie nu e o predictie e un calendar terminat si cineva a intrerpretat acest lucru ca pe o dovada ca lumea se va sfarsit pe acea data. A spune insa ca dupa o noapte vine o zi ori a spune ca dupa iarna vine primavara nu e o profetie e o stiinta exacta, care rezulta din experienta si cunoastere. Sa nu confundam stiinta exacta cu profetiile.  Asa ca vom trai si vom vedea.

Cum se zice? Fiecare trebuie sa creada in ceva. Unii din oameni cred ca... ar mai bea o bere. Asa ca respect credinta fiecaruia... :-D
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Xanadron din 23 Noiembrie 2012, 18:17:35
Citat din: Cautatorul din  23 Noiembrie 2012, 17:23:42
[...] Fiecare trebuie sa creada in ceva. Unii din oameni cred ca... ar mai bea o bere. Asa ca respect credinta fiecaruia... :-D
Bine faci si clar ca bine-o sa si gasesti daca esti intr-adevar tolerant, colega Cautatorul...

Uite, eu de pilda cred mai mult in Fratii Grimm :-D decit in Biblie - desi-s crestin "in acte" si incerc macar sa traiesc dupa precepte general-umaniste care coincid in mare parte cu cele crestine. Pe tema asta insa, revin mai bine pe topicul "cu cintec" redeschis recent de alx, care vad ca si-a descoperit capacitati de Calator Temporal fara sa dea euroi la vreun curs. :wink:

Clar insa ca nici in povestea cu 2012.12.21 ca data fixa a vreunei "ascensiuni" in corpore a Umanitatii - la propriu sau figurat-vibrational - nu pot crede.
Fiindca si asta e, ca si Biblia de altfel, o simpla sursa scrisa a unor idei mai mult sau mai putin fanteziste, intermediate intre la fel de presupusii Zei (egal daca mayasi ori iudeo-crestini) si atit de influentzabilele noastre minti.

P.S. Si totusi, includerea USL-ului pe ;lista Apocalipselor mi se pare cam mult... fie si doar din motivul ca asa-zisele "extreme de spectru politic" sint tot un drac :evil: - circar si cu traista cam goala, ce-i drept.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: SLEAH19 din 23 Noiembrie 2012, 19:31:27
Cautatorule, tot Isus a spus şi ce e scris la semnătura mea : ,, Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă ,, deci eu caut,  nu am certitudini . Doar pentru mine, consider că o societate bazată pe cele zece porunci este de departe cea mai perfect reglementată vreodată pentru că garantează şi familia şi respectul şi iubirea şi spiritualitatea şi integritatea vieţii şi proprietăţii şi nici un cod de legi civil sau penal , scris de om , gros cât cartea de telefoane a Londrei nu fac cât cele două table de piatră şi în timp ce alţii monitorizează porţi stelare cu sutele pe planetă , doar pentru mine, cred că poarta stelară este de fapt botezul creştin şi spovedania, iar ce spune papa în ultimile zile face parte din apostazie.

Matei 24 eu l-am adus în discuţie acum un an şi jumătate, tot pe un topic referitor la 2012.

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3429.msg59944.html#msg59944 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3429.msg59944.html#msg59944)

... şi ce cred eu despre 2012 am spus mai demult.....
Citat din: SLEAH19 din  04 Mai 2012, 20:04:48
  ...

  Personal,  nu cred că vine sfârşitul la o dată fixă sau dacă vine noi nu vom şti când , noi vom bea, vom mânca şi ne vom distra după cum spune profeţia noastră.

  Am dat o oarecare şansă de reuşită , zvonului scris undeva pe forum de respectabilul răspândac Xanadron despre mari furtuni electromagnetice, explozii , CME solare, fulgere solare care se vor descărca din  ionosferă pe sol cu amprenta de sute de metri , cu efecte devastatoare asupra aparaturii electromagnetice dar mai ales afectarea pe termen lung , chiar de câţiva ani a reţelelor de energie electrică .
În consecinţă am început să mă pregătesc oarecum. Am început să cumpăr/colecţionez cărţi,  şi de valoare şi mai lejere pentru vremurile când nu o să mai avem TV şi net şi o să ne întoarcem disperaţi la biblioteci.
  În paralel mai colecţionez, aşa după posibilităţi sticle de vin ( roşu sec ) de pe la saloanele de vinuri sau enoteci .
                                   Constat deocamdată că, citesc mai des  volumele din vinotecă decât cele din bibliotecă .

mariusvlad a adus în discuţie de această dată posibilitatea declanşării a ceva, datorită gândului colectiv al omenirii  şi da, e adevărat că această prezicere a prins mai mult la adepţii bibliei iar ei sunt fascinaţi de apocalipsă indiferent dacă la dată fixă sau nu ,  pentru că atunci pentru ei ,, se alege bobul de neghină,, Nu am spus nicăieri că ar fi cuprinşi de isterie.

  Forumul Rufon este chiar ultimul loc unde să încerce cineva să propovăduiască vreo religie , vreo idee în acest sens, sau vreun ritual . Doar atunci când consider că e interesant pentru un anumit subiect , aduc în discuţii şi unghiul de vedere  menţionat în Biblie, cât mai fără flames.

Pe de altă parte Cautatorule uite o parere a unui om respectabil, oricand (sau mult mai) plauzibilă şi demnă de dezbătut:

O analiza criminala dar pertinenta a acestor vremuri a evidentiat in actuala societate mondiala cateva probleme majore grave,imposibil de remediat;Epuizarea resurselor naturale,inmultirea exploziva a populatiei,degradarea continua a conditiei umane,poluarea generala masiva,ineficienta actualei impartiri administrative a societatii si a guvernarii,trezirea maselor exploatate,accentuarea fenomenului de crima organizata,etc,etc.Toate aceste probleme majore se rezolvau de-a lungul istoriei prin declansarea unor batalii,apoi a unor razboaie sangeroase,care ,,rezolvau''pentru un timp problema supra populatiei,a locurilor de munca,viata reluandu-se mereu ca de la inceput.Astazi acest ,,mijloc de purificare''nu mai poate fi aplicat pentru ca el nu mai poate fi controlat,si de aceia de cateva decenii bune,o parte a elitei,impreuna cu conducatorii marilor puteri pregatesc cu grija scenariul unui alt tip de razboi mondial,complect deosebit si mult mai eficient.Pentru aceasta sa apelat la tehnologii de varf tinute secrete,scenariul in sine avand ca scop decimarea aproape totala a populatiei prin declansarea unei panici totale mizandu-se pe ideia inscenarii unui cataclism cosmic.La data convenita (nu neaparat 21 dec 2012) ei initiatorii se vor retrage o vreme adapostindu-se fie in afara planetei,fie in bunkere,dupa care vor apasa ..butonul.
Scenarii asemanatoare au mai existat dea-lungul adevaratei istorii terestre fiind si o posibila explicatie a disparitiei unor civilizatii antice ajunse la apogeu.


Au nu sunt oare peste tot pe planetă urme ale unor civilizaţii dispărute , cine făcea acum 40 000 mii de ani cranii de cristal perfecte dintr-o bucată ? Ştiu pot fi rătăciri dar la fel de bine pot fi şi civilizaţii dispărute ,, la buton,,.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: socrate din 23 Noiembrie 2012, 21:09:51
SLEAH19...
CitatForumul Rufon este chiar ultimul loc unde să încerce cineva să propovăduiască vreo religie , vreo idee în acest sens, sau vreun ritual . Doar atunci când consider că e interesant pentru un anumit subiect , aduc în discuţii şi unghiul de vedere  menţionat în Biblie, cât mai fără flames.
..din "unghiul" de vedere a bibliei/patriarhale,"bobul de neghina" prin ce se deosebeste de bobul de grau ....?
...daca patrriarhatul(in conceptia ta si nu numai) a elaborat cele 10 porunci,matriarhatul a poruncit oareeee...?!!!!,sa fie "iertatzi si binecuvantatzi" ce-i ce le incalca(bobul de neghina)?!!....sau lucrurile stau taman viceversa?!.....ar fi interesanta opinia ta,nu de alta dar ai spus ...
Citat,, Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă ,, ""deci eu caut,  nu am certitudini"" . Doar pentru mine, consider că o societate bazată pe cele zece porunci este de departe cea mai perfect reglementată vreodată pentru că garantează şi familia şi respectul şi iubirea şi spiritualitatea şi integritatea vieţii şi proprietăţii şi nici un cod de legi civil sau penal , scris de om , gros cât cartea de telefoane a Londrei nu fac cât cele două table de piatră şi în timp ce alţii monitorizează porţi stelare cu sutele pe planetă , doar pentru mine, cred că poarta stelară este de fapt botezul creştin şi spovedania, iar ce spune papa în ultimile zile face parte din apostazie.
...asta asa.... .daca tot e sa fim ontopic....subiectul topicului fiind..."o mare farsa"....
PS....Atentzie mareee!!!, la "felul" exprimarii si argumentarii,alx e suparat rau pe "declaratii" inepte(ai vazut "negura dogmei" ce greu se lasa risipita)si in egala masura pe argumetari Logice ce combat flagrant ineptiile..... :-D,nu de alta..dar nu as dori sa aflu opinia ta doar peste 7 zle comasate....,am inteles...alx stie si de gluma,nu o sa supere de-a binelea....facem si noi haz de necaz..
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: SLEAH19 din 23 Noiembrie 2012, 21:37:14
 Ce-ţi mai place să faci ciorbă socrate din ce spun alţii numai cu varianta ta nu vii, mai nou antamezi şi patriarhalu vînt de la munte pe care alta dată îl blamai.

Da , părerea mea este că o societate reglementată prin respectarea celor  zece porunci este perfect functională. Dacă tu ştii alta aplicabilă în teren , mai bună - bagă!

Citat din: SLEAH19 din  23 Noiembrie 2012, 19:31:27
mariusvlad a adus în discuţie de această dată posibilitatea declanşării a ceva, datorită gândului colectiv al omenirii  şi da, e adevărat că această prezicere a prins mai mult la adepţii bibliei iar ei sunt fascinaţi de apocalipsă indiferent dacă la dată fixă sau nu , pentru că atunci pentru ei ,, se alege bobul de neghină,, Nu am spus nicăieri că ar fi cuprinşi de isterie.

Cea am spus eu nu seamănă cu ce vrei tu...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Xanadron din 23 Noiembrie 2012, 22:23:36
Va rog cu fermitate sa reveniti ontopic! :-D - zise ex-moderatorul din mine.
Fiindca 21.12.2012 e (sau nu-i?) o farsa uriasa nu doar pentru crestini, ci si pentru mozaici, hindusi, islamisti, zen-budisti, jainisti, shintoisti, gnostici sau chiar pentru atei (by the way, atlantii aia hipo- sau hiperboreeni de sculptau cranii din cristal acum 40.000 de ani ce religie or fi avut? si nu stiau ignorantii de ei ca Lumea avea sa fie creata abia peste 34 de milenii?)

Hai sa nu mai fiu insa rautacios, :evil: asa ca-mi iau angajamentul solemn sa nu mai scriu niciodata nimic pe teme religioase - pe RUFOn cel putin. Influentat nu doar de amintirea unui vis in care Sf. Gh. imi flutura sulitza pe la nas cind il intrebam de ce nu i-a intors Balaurianului :martiansad: si obrazul celalalt... :wink:

Serios acum: am ajuns in fine la concluzia ca ORICE discutie pe teme religioase degenereaza cindva, asa ca topicul "Iesirii din negura Dogmei" si altele similare or sa ramina de-acum virgine din parte-mi.

Aici pot fi insa ontopic unele ipoteze legate de 21.12.2012 si doar... inevitabil tangente religiei, fiindca-s destule voci care sustin ca adevaratul shock :-o ce ne-ar asteapta prin decembrie nu ar fi reprezentat de evenimente geofizice global-apocaliptice, ci de consecintele altor experientze - decisive, desi nu neaparat catastrofice -, in sensul destramarii iluziilor "vandute" de milenii de TOATE religiile.

Ma opresc insa aici, fiindca iar vad ca ma apropii fara sa vreau de "Iesirea din Negura Dogmei"... :-D
Si mai propun doar stimabililor moderatori - in spiritul celor mai sus zise - schimbarea titlului topicului in "2012 - o farsa uriasa?"
Poate ca nu...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 23 Noiembrie 2012, 22:39:04
 Eu sint ferm convins ca efectiv in zilele urmatoare va fi ceva .
        E parerea [mea] bineinteles.


Asum acest punct de vedere.



                          :rocket:
                          calator
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: socrate din 23 Noiembrie 2012, 22:41:47
Citat din: SLEAH19 din  23 Noiembrie 2012, 21:37:14
Da , părerea mea este că o societate reglementată prin respectarea celor  zece porunci este perfect functională. Dacă tu ştii alta aplicabilă în teren , mai bună - bagă!
.....evident....,bag...
problema era.. cine a "promulgat" si cine a "abrogat" :evil: cele "10 porunci" din formularea Regulilor Sociale...de unde sa rezulte DREPTATEA/DEMNITATEA sau NEDREPTATEA SOCIALA....
Citat[...daca patrriarhatul(in conceptia ta si nu numai) a elaborat cele 10 porunci,matriarhatul a poruncit oareeee...?!!!!,sa fie "iertatzi si binecuvantatzi" ce-i ce le incalca(bobul de neghina)?!!....sau lucrurile stau taman viceversa?!..../quote]
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Xanadron din 23 Noiembrie 2012, 23:04:55
Citat din: fiulploii din  23 Noiembrie 2012, 22:56:13
Topic blocat pana pe 01 ianuarie 2013  
:evil: :evil: :evil:                   :evil: :evil: :evil:
     :evil: :evil: :evil:            :evil: :evil: :evil:
Este doar o farsa ?   :lol:
Parerea mea..
:-D Vezi ca trebuia sa mai bagi 6 draci !!!!!! (ca sa fie 6-6-6, evident)

Serios acum: cit de mult mi-ar placea (si nu doar mie cred :wink:) sa fiu condus din 2013 de oarece amazoane sexy, ghiveciul de matriarhat cu 2012 chiar ca nu merge neam.

Ca sa n-ajung insa (si eu) la recycle-bin, repet anterioara intrebare cam retorica de fapt:
Credeti ca 2012 (indiferent de zi/luna) poate reprezenta o cotitura in sensul destramarii iluziilor religioase de toate culorile? :roll:
...Si, implicit, 2012 n-ar fi de fapt o farsa?

P.S. Prefer raspunsuri binare da/nu, ca sa n-o luam iar pe derdelusul apostaziei, eucharistiei ori chiromantiei. :lol:
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: AdarM din 23 Noiembrie 2012, 23:12:48
Citat din: calator astral din  23 Noiembrie 2012, 22:39:04
Eu sint ferm convins ca efectiv in zilele urmatoare va fi ceva .
        E parerea [mea] bineinteles.


Asum acest punct de vedere.



                          :rocket:
                          calator
Eu, la randu-mi, sunt la fel de ferm convins ca-n clipele urmatoare va fi ceva, ba chiar sunt gata sa pariez pe chestia asta.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Xanadron din 23 Noiembrie 2012, 23:17:57
Citat din: AdarM din  23 Noiembrie 2012, 23:12:48
Eu, la randu-mi, sunt la fel de ferm convins ca-n clipele urmatoare va fi ceva, ba chiar sunt gata sa pariez pe chestia asta.

Corect, CEVA se-ntimpla chiar acum :-o - mie de ex. mi s-a varsat cafeaua pe laptop, de ris :-D (beau decofeinizata, sa pot dormi linistit de m-or calca Apocalipsurile sforaind).
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: StarDust din 23 Noiembrie 2012, 23:29:36
Eu zic sa comentati la subiect, si nu postand "flame"-uri.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: alx din 23 Noiembrie 2012, 23:46:06
Citat din: calator astral din  23 Noiembrie 2012, 22:39:04
Eu sint ferm convins ca efectiv in zilele urmatoare va fi ceva .
Mai,si eu cred ca va fi ceva in 1 01 2013...o MARE portie de ras,produsa,evident,de recitirea tuturor...ipotezelor ;D produse doar in aceasta sectiune a forumului...si va fi si o portie mare de plans,pentru ca,cine stie...poate administratia acestui forum va lua decizia de a muta toate posturile astea la pagina comica...pastrandu-le totusi,pentru a reaminti proorocilor falsi ca au uitat sa plateasca cei 260 euroi pe un anumit curs,si le-a cam dat cu eroare la predicitiune...
  Evident,doar parerea mea... >:D

LE   Sau am putea sa arhivam toate mesajele astea,de pe toata sectiunea 2012,si sa le...vindem unui scriitor de succes,care va publica o carte intitulata,probabil: 21.12.2112 - Ziua in care APOCALIPSA nu a mai venit!
PS  Imi rezerv copyright-ul pe acest titlu...asa vor avea si nepotii mei o paine asigurata...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: StarDust din 24 Noiembrie 2012, 00:05:06
Inca putin si va trece si anul asta... Opinia mea referitor la 21 Dec. 2012 mi-am tot expus-o pe forum asa ca nu mai insist. Eu sunt curios ce va urma dupa. Ce alte teorii? 20xx si calendarul... care? :roll:
Nu contest, poate ca maine ne va lovi un asteroid nedetectat, dar pate ca ne va lovi doar in 2029. La fe de posibil e ca maine sa erupa un vulcan intr-un mod destul de devastator incat sa produca schimbari climatice destul de neplacute, dar tot la fel, poate va erupe doar peste 100 de ani. Poate ca maine, soarele nostru da un "shut-down" general satelitilor si retelelor noastre electrice, dar tot la fel de bine asta poate fi doar peste 11 ani, sau cine stie peste cate alte zeci de cicluri solare.
Eu zic sa ne vedem cu totii de treaba, si sa ne infrumusetam viata atat cat ne sta in putere.
Sa nu uit,:) e doar parerea mea.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: kandaon din 24 Noiembrie 2012, 00:18:44
Citat din: SLEAH19 din  23 Noiembrie 2012, 19:31:27

Pe de altă parte Cautatorule uite o parere a unui om respectabil, oricand (sau mult mai) plauzibilă şi demnă de dezbătut:

O analiza criminala dar pertinenta a acestor vremuri a evidentiat in actuala societate mondiala cateva probleme majore grave,imposibil de remediat;Epuizarea resurselor naturale,inmultirea exploziva a populatiei,degradarea continua a conditiei umane,poluarea generala masiva,ineficienta actualei impartiri administrative a societatii si a guvernarii,trezirea maselor exploatate,accentuarea fenomenului de crima organizata,etc,etc.Toate aceste probleme majore se rezolvau de-a lungul istoriei prin declansarea unor batalii,apoi a unor razboaie sangeroase,care ,,rezolvau''pentru un timp problema supra populatiei,a locurilor de munca,viata reluandu-se mereu ca de la inceput.Astazi acest ,,mijloc de purificare''nu mai poate fi aplicat pentru ca el nu mai poate fi controlat,si de aceia de cateva decenii bune,o parte a elitei,impreuna cu conducatorii marilor puteri pregatesc cu grija scenariul unui alt tip de razboi mondial,complect deosebit si mult mai eficient.Pentru aceasta sa apelat la tehnologii de varf tinute secrete,scenariul in sine avand ca scop decimarea aproape totala a populatiei prin declansarea unei panici totale mizandu-se pe ideia inscenarii unui cataclism cosmic.La data convenita (nu neaparat 21 dec 2012) ei initiatorii se vor retrage o vreme adapostindu-se fie in afara planetei,fie in bunkere,dupa care vor apasa ..butonul.
Scenarii asemanatoare au mai existat dea-lungul adevaratei istorii terestre fiind si o posibila explicatie a disparitiei unor civilizatii antice ajunse la apogeu.


Au nu sunt oare peste tot pe planetă urme ale unor civilizaţii dispărute , cine făcea acum 40 000 mii de ani cranii de cristal perfecte dintr-o bucată ? Ştiu pot fi rătăciri dar la fel de bine pot fi şi civilizaţii dispărute ,, la buton,,.

Eu ma gandesc totusi daca elita asta mondiala chiar e elita "suprema" care taie si spanzura cum vrea ea pe aici pe planeta? Ori e altcineva "deasupra" (desi unii mai vorbesc si de "dedesubt") tuturor care decide cu adevarat ce, cum si cand e momentul, sau care poate se supara rau daca fac unii ghidusii din astea fara voie de la "stapanire"?

Nu de alta dar pare ca momentul cel mai propice pentru a scapa de "surplus" a cam trecut. Adica "razboiul rece" era de departe ocazia perfecta, razboi nuclear, macar vreo doua treimi din populatia planetei ucisa pe loc sau in urma distrugerilor provocate, caderii societatilor respective, iernii nucleare ce se instaura pentru o perioada etc.

Mai ales ca incarcaturile alea termonucleare pot fi facute sa aiba mai putine resturi radioactive dupa explozie desi explozia e mai puternica, asa ca in cateva decenii se putea locui destul de normal chiar si in acele zone (vezi Hiroshima si Nagasaki, unde contaminarea a fost destul de puternica in urma exploziilor, mai ales din cauza modelului destul de rudimentar al bombelor atomice de atunci).
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: kandaon din 24 Noiembrie 2012, 00:24:43
Citat din: alx din  23 Noiembrie 2012, 23:46:06
Mai,si eu cred ca va fi ceva in 1 01 2013...o MARE portie de ras,produsa,evident,de recitirea tuturor...ipotezelor ;D produse doar in aceasta sectiune a forumului...si va fi si o portie mare de plans,pentru ca,cine stie...poate administratia acestui forum va lua decizia de a muta toate posturile astea la pagina comica...pastrandu-le totusi,pentru a reaminti proorocilor falsi ca au uitat sa plateasca cei 260 euroi pe un anumit curs,si le-a cam dat cu eroare la predicitiune...
  Evident,doar parerea mea... >:D


O lista (cica incompleta) cu "apocalipsele" de-a lungul timpului (astea sunt treburi serioase de care oameni se temeau inca din antichitate, desi se pare ca nu ii iese nimanui treaba cu profetia asta)  :-D

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_dates_predicted_for_apocalyptic_events (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_dates_predicted_for_apocalyptic_events)

Si lista scurta in romana

http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_date_prezise_pentru_sf%C3%A2r%C8%99itul_lumii (http://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_date_prezise_pentru_sf%C3%A2r%C8%99itul_lumii)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: abyss din 24 Noiembrie 2012, 01:38:49
Paza buna trece primejdia rea.  Eu tot mi-am facut ceva provizii pentru 2-3 luni dupa recomandarea Nasa. Si m-a convins nu directorul agentiei ci o forma ciudata de manifestare din jurul meu. Mai multi apropiati care nu au tangenta cu preocuparile noastre secrete :) au inceput sa aibe vise foooarte ciudate in timp ce eu nu. Chestie de gandit... vise cu luna si stelele cate incep sa se miste, valuri la orizont, fenomene meteo stranii, oameni teleportati, etc. Ori cineva apasa pe niste butoane ori ... aici va las pe voi sa va dati cu parerea.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: AdarM din 24 Noiembrie 2012, 09:30:16
Citat din: abyss din  24 Noiembrie 2012, 01:38:49
Mai multi apropiati care nu au tangenta cu preocuparile noastre secrete :) au inceput sa aibe vise foooarte ciudate in timp ce eu nu. Chestie de gandit... vise cu luna si stelele cate incep sa se miste, valuri la orizont, fenomene meteo stranii, oameni teleportati, etc.
E firesc, de mirare ar fi fost sa nu aiba asemenea vise.
Cand media e suprasaturata de stiri si comentarii legate de felurite apocalipse, de aparitii si disparitii ET, de asteroizi si comete care ba vin, ba pleaca, subconstientul reactioneaza, chiar daca, in aparenta, toata informatia primita e ignorata ca lipsita de credibilitate.
Si-n fond (ba chiar si-n fund) nu doar media poarta vina, suntem in egala masura raspunzatori, cata vreme colportam aceleasi chestii...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: dab270277 din 24 Noiembrie 2012, 10:27:06
2012 ca an calendaristic nu este o farsa :) Revenind la subiect. Nici conducatorii planetei si nici ceilalti conducatori (mai mici in grad) nu cunosc evenimentele viitoare. Si pana la urma daca ne loveste un asteroid ce? Lasa loc unei noi ere, unei noi civilizatii. Totul se transforma, nimic nu se risipeste.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: dab270277 din 24 Noiembrie 2012, 10:31:58
Citat din: BaDa din  24 Noiembrie 2012, 09:37:36
Nu stiu daca 2012 este o farsa uriasa, dar cred ca exista o ciclicitate in dezvoltarea lumii. Asa cum omul are nevoie pentru a trai, sa respire, probabil ca si universul respira din cand in cand. Sper doar ca omenirea sa nu fie expirata.   :?


Omenirea sa fie expirata? Expirata in fata cui? Totul revine la forma initiala  sa ii spunem (matrice) oricat ne dorim noi sa schimbam logica fireasca a lucrurilor.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: BaDa din 24 Noiembrie 2012, 11:55:16
Omenirea sa fie expirata? Expirata in fata cui?
Cred ca nu constientizam faptul urmator: omul a fost creat, este o creatie.
Intoadeuna "cei decazuti", "cei ce s-au impotrivit Creatorului" au avut probleme la un moment dat.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Xanadron din 24 Noiembrie 2012, 14:25:41
Citat din: calator astral din  24 Noiembrie 2012, 02:05:46
 
Subscriu @abyss. La toate aceste manifestari as adauga panica generala vizibila deja in rindul banuitilor, ma refer la Paetreus & Co si pretextele puerile pe care numai le putem inghiti, sobolanii parasesc corabia,qrunca lestu dar pregatesc barcile de salvare, scarbosii, cica la baza de regrupare din Denver intra zlinic zeci de autocare de pasageri ai unor zboruri fictive, destinatia D.U.M.B.
Unii se-ntrebau inca din 2010 ce-o simboliza montarea fara vreo explicatie (si de catre cine comandata?) a statuii zeului egiptean Anubis (al mortii) pe celebrul aeroport din Denver - pe linga deja terifiantul "cal al Apocalipsei" (tema ras-discutata pe alt topic despre simbolistica NWO).

C-o avea insa ori nu si asta vreo legatura cu 21.12.2012, ramine de vazut...

Egyptian God of Death Anubis at the Denver Airport 2010 (http://www.youtube.com/watch?v=HQc98zLaFvk#ws)

http://panoffolin.wordpress.com/2012/05/03/denver-airportsigns-and-symbols-illuminati-n-w-o-concentration-camps-do-you-believe-maybe-youll-have-too/ (http://panoffolin.wordpress.com/2012/05/03/denver-airportsigns-and-symbols-illuminati-n-w-o-concentration-camps-do-you-believe-maybe-youll-have-too/)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Nepo din 24 Noiembrie 2012, 18:50:22
si totusi daca in 2012 nu se intampla nimic inafara de ceva razboaie, atunci de ce marea majoritate crede ca ceva "important" tot o sa se intample ?

Adica am auzit ca defapt sunt pregatiri pentru o invazie cu alieni cu ajutorul lui Blue Beam.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: panta_rh_ei din 24 Noiembrie 2012, 19:43:35
In 2012 s-au intamplat deja muuuuuuuulte - si mai mici si mai marunte -  :-D . Mai e vreme sa se-ntample :-D . 2012 nu-i o farsa. Poate nebunia asta cu 21.XII. 2012 sa fie. Sigur ne vom amuza de temerile noastre, de predictziile neimplinite etc.  :-D.  Schimbarea, cand va veni(nu daca va veni), ne va lua pe nepregatite chiar daca nu ne va surprinde.  In mod cert vor fi interesante comentariile din 22.XII. si dupa. :-D
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: SLEAH19 din 24 Noiembrie 2012, 20:51:04
Citat din: kandaon din  24 Noiembrie 2012, 00:18:44

Nu de alta dar pare ca momentul cel mai propice pentru a scapa de "surplus" a cam trecut.


Toate aceste probleme majore se rezolvau de-a lungul istoriei prin declansarea unor batalii,apoi a unor razboaie sangeroase,care ,,rezolvau''pentru un timp problema supra populatiei,a locurilor de munca,viata reluandu-se mereu ca de la inceput.Astazi acest ,,mijloc de purificare''nu mai poate fi aplicat pentru ca el nu mai poate fi controlat,si de aceia de cateva decenii bune,o parte a elitei,impreuna cu conducatorii marilor puteri pregatesc cu grija scenariul unui alt tip de razboi mondial,complect deosebit si mult mai eficient.

Dacă Mossolini/Hitler , Stalin , Mao Tse Tung, Pol Pot ..... au rezolvat la vremea lor câteva zeci de milioane, pe timp de pace au introdus planningul familyal . Citeam undeva că prima lege promulgată în Romania după revoluţie a fost legea avortului.Statistic în lume sunt declarate pentru ultimul deceniu 55 milioane de avorturi anual şi se consideră că reprezintă de fapt 70% din cifra reală, diferenţa fiind reprezentată de avorturile empirice sau nedeclarate.
Dacă se adaugă mortalitatea infantilă din Africa şi alte zone din lumea considerată a treia ne apropiem lejer de o frână de un miliard pe deceniu nenăscuţi iar la o speranţă medie de viaţă pe planetă  de 65 ani de dublul populaţiei actuale.

     "Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi  mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "

      Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie


Deci nu ştiu dacă generaţia noastră vom mai apuca vreo apocalipsă prezisă de mayaşi sau ceceni malgaşi , dar una incognito avem şanse.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Aliosa din 24 Noiembrie 2012, 22:51:54
2012 farsa uriasa ?:) a trecut 21 decembrie sau mai bine zis 31 decembrie ??
Rabdare ... :D
Legat de profetii , imi place la nebunie ce a spus oracolul din shambala , nu de alta dar chestiile spuse de el le-am mai auzit profetite acu multi ani , vreo 20 la numar .
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: SLEAH19 din 25 Noiembrie 2012, 00:28:13

,,Majoritatea oamenilor nu cred intr-o posibila catasrofa apocaliptica globala ,si cu atat mai putin intr-una creata artificial tot de catre oameni,,ori tocmai asta se pare a se preconiza;ca populatiei sa nu- vina a crede ce va vedea,sa fie cat mai nepregatita,in acest sens s-au lansat si toate scenariile  unor false apocalipse care mai de care mai nastrusnica si incredibila,tocmai pentru a se pierde interesul ..Lovitura decisiva va fi miseleasca si se va da doar dupa ce populatia  va constata ca nici la 21 dec 2012 nu se va intampla nimic,si dupa ce ideile apocalipsei vor intra in derizoriu, atunci va fi momentul prielnic...Din punct de vedere tehnic desfasurarea scenariului desigur ca nu poate fi intuita, dar desigur ca el (scenariul)va trebui sa fie cat mai radical,surprinzator cat mai de neinteles,de neconceput,dar mai ales de nesuportat,ceva care sa produca ideia de invazie extraterestra,de sfarsit imminent,si ca atare sa declanseze acea panica generala necesara,teama si haosul general.Se pare ca se va merge pe deviza,,intuneric si ger.'' In acest sens probabil ca s-au descoperit(ori s-au scos din depozite stravechi) instalatii cu tehnologii capabile sa controleze fluxul fotonic solar ce penetreaza atmosfera terestra,si care daca poate fi deviat sau reflectat poate produce intuneric,sau invers daca este accelerat sau concentrat poate ridica temperatura la sol. Nu cred ca activarea artificiala a unor cataclisme terestre (megavulcani,cutremure,tsunami,inundatii,etc) ar putea atinge nivelul scontat,caci in acest caz se va produce si o solidarizare umana desigur nedorita. Oamenii vor trebuii sa moara in majoritate de frica,de foame,in lupta pentru supravietuire,in haosul total,iar cei ramasi (daca vor mai ramane) sant desigur cei mai isteti,mai pregatiti,sau mai norocosi.Acestora li se va pregati un scenariu final cu venirea ,,salvatorilor'',oferinduli-se un nou mod de viata,cu concepte credinte si idealuri noi.Dupa care in secret probabil se vor distruge sau ascunde tehnologiile folosite asa cum probabil sa mai procedat si dupa disparitia altor civilizatii antice ajunse la apogeu Si astfel viata va putea redevenii posibila pe Terra pentru o noua civilizatie,pentru ca mai apoi si aceasta sa se intrebe mereu unde au disparut vechile civilizatii?, unde sant zeii?de ce ne-au parasit?cine santem noi?etc etc....Exista asa dar cicluri de viata pe Terra si care dupa o logica care ne scapa este necesar a se  intrerupe periodic atunci cand civilizatiile ajung la un anumit nivel.Se pare ca ultimul ciclu se va incheia curand,si asta fara apocalipse,calendare Maya,invazie ET,coleziuni,furtuni solare etc etc,ci prin forte proprii,actionand dupa o logica necunoscuta dar veche de cand lumea.

  Avem mai sus un punct de vedere ca un duş rece al aceluiaşi domn respectabil, care pentru moment doreşte să expun eu aceste interesante scenarii. Sper ca într-o zi nu prea îndepărtată să intre personal în arenă . 

Şi părerea mea este că situaţia actuală mondială este creată de  fiinţa umanǎ, egoismul , lipsa de iubire şi de conştiinţă. O schimbare este imposibilă din cauza entropiei în care umanitatea se aflǎ scufundatǎ, făcând astfel posibilă refacerea cărţilor .
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: alx din 25 Noiembrie 2012, 00:28:53
Citat din: Aliosa din  24 Noiembrie 2012, 22:51:54
2012 farsa uriasa ? :) a trecut 21 decembrie sau mai bine zis 31 decembrie ??
Rabdare ... :D
Legat de profetii , imi place la nebunie ce a spus oracolul din shambala , nu de alta dar chestiile spuse de el le-am mai auzit profetite acu multi ani , vreo 20 la numar .
Am tot evitat sa comentez afirmatiile respectivului calugar,pentru ca mi s-au parut puerile,insa vad ca ele continua sa prinda la public...asadar e momentul sa facem "analiza pe text"...

Incepe aricolul asa:
"Calugarul a scris NASA (http://www.yoda.ro/stiri-despre/nasa) ca pe 21.12.2012 Pamantul si intregul sistem solar va intra intr-o zona galactica "de energie zero", scrie publicatia ruseasca Info Peregud. (http://info.peregud.com)"
Ca sa inteleaga toata lumea,energie zero inseamna ca nu e energie...buuun...ia sa vedem continuarea:
"Aceasta este o stare speciala a spatiului, in care nu va exista niciun fel de energie. Va fi intuneric total si liniste. Fara energie electrica si comunicatii. Intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre. Uneori Pamantul se va cutremura. Unele cladiri pot fi distruse"
Mi-am permis sa ingros si sa subliniez acele 3 cuvinte:fulgere de lumina!  Pai stimati domni care cititi asa ceva,si mai si credeti in ceea ce cititi,va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce e un fulger? Aud? Cumva un fulger,fie el si de lumina,este O MANIFESTARE A ENERGIEI? Eu asa am invatat...ca si fulgerul ca atare,si lumina sunt ENERGII.Si sa-mi fie scuzata formularea,da cum draq de amiaz se produc fenoamenele astea daca Terra va intra intr-o zona fara energie? 
Apropo,in sistemul nostru solar exista si o chestie care se numeste SOARE! In caz ca s-a uitat,chestia asta arde hidrogen si produce energie...tare as vrea si eu sa stiu cum va continua soarele sa existe dupa cele 3 luni,daca el in timpul asta nu va putea produce energie,adica SE VA STINGE!

Fara a continua disectia asta,una peste alta acea declaratie/scrisoare a calugarului? mi se pare simplemente o alta mica manipulare a maselor,coroborata cu o simpatica permutare a atentiei dinspre subiectele arzatoare ale zilei...stiti voi care...
Fie e ceea ce ziceam mai sus,fie calugarul ala e chiar prost,si mintea nu il duce mai mult de atat...insa eu inclin spre prima varianta...

Daca e cineva care nu a inteles ceea ce am scris in acest post,il rog sa puna mana pe manualele de fizica care se predau in gimnaziu,si sa traga singur concluziile dupa ce se documenteaza.

In rest,numai bine...dau de baut in 01.01.2013...si sa vedeti cum va scade energia... ;D ;D ;D
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 25 Noiembrie 2012, 01:03:54
@alx: daca te-am inteles bine, deci "in vid nu e energie, nimic nu poate iesi din vid!"

Nimic sau....totul.

ma gindesc la Big Bang, constient ca teoria controversata poate fi negata de unii..dar nu ma gindeam in veci la tine, sincer @alx.
Daca din nimicul vidului nu poate iesi nimic, atunci cu siguranta ca fulgerele alea prezise de calugar ar putea fi o manifestare a unei energii reziduale, care inca mai genereaza o anumita electricitate statica, in contact cu atmosfera, in anumite conditii de presiune si umiditate poate lua forma fumgerului, ma gindesc la mici fulgere globulare mai precis.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: alx din 25 Noiembrie 2012, 01:23:21
Citat din: calator astral din  25 Noiembrie 2012, 01:03:54
@alx: daca te-am inteles bine, deci "in vid nu e energie, nimic nu poate iesi din vid!"
Calatorule,cand am pomenit eu ceva de VID?   Eu doar comentam scrisorea calugarului,in care nu se pomeneste nimic de vid,ci doar de o zona a spatiului de energie zero,adica fara energie...

Si daca tot reusesti sa ma provoci,atunci tine-te bine:daca,DIN INTAMPLARE,predictia calugarului s-ar adeveri,n-ar mai avea cine sa constate asta!  Si stii de ce? Pentru ca creierul functioneaza alimentat cu ENERGIE ELECTRICA, sinapsele realizeaza conexiuni ELECTRICE,INIMA BATE PENTRU CA ESTE STIMULATA electric,informatia in corp se transmite ELECTRIC,prin intermediul neuronilor!  si asta este valabil pentru orice creatura vie de pe planeta asta!
Iar daca in acea zona a galaxiei NU EXISTA ENERGIE...concluzia o poti trage si singur,si apoi te poti trage si de par... ;D

Citat din: calator astral din  25 Noiembrie 2012, 01:03:54
ma gindesc la Big Bang, constient ca teoria controversata poate fi negata de unii..dar nu ma gindeam in veci la tine, sincer @alx.
Tocmai la mine ar fi tebuit sa te gandesti,pentru ca pregatirea pe care o am ma face sa gandesc logic si rational...si sa stii ca am propriile mele indoieli vizavi de teoria mai sus mentionata...dar le tin pentru mine...inca...

Citat din: calator astral din  25 Noiembrie 2012, 01:03:54
Daca din nimicul vidului nu poate iesi nimic, atunci cu siguranta ca fulgerele alea prezise de calugar ar putea fi o manifestare a unei energii reziduale, care inca mai genereaza o anumita electricitate statica, in contact cu atmosfera, in anumite conditii de presiune si umiditate poate lua forma fumgerului, ma gindesc la mici fulgere globulare mai precis.
Serios calatorule...de ce te bagi la ce nu te pricepi? pentru ca este EVIDENT ca nu te pricepi...crede-ma pe cuvant ca la ora asta nu am nici un chef sa-ti explic ce e cu energiile astea...dar te poti documenta si singur...
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Aliosa din 25 Noiembrie 2012, 02:22:41
Citat din: alx din  25 Noiembrie 2012, 00:28:53
   Am tot evitat sa comentez afirmatiile respectivului calugar,pentru ca mi s-au parut puerile,insa vad ca ele continua sa prinda la public...asadar e momentul sa facem "analiza pe text"...

Incepe aricolul asa:
"Calugarul a scris NASA (http://www.yoda.ro/stiri-despre/nasa) ca pe 21.12.2012 Pamantul si intregul sistem solar va intra intr-o zona galactica "de energie zero", scrie publicatia ruseasca Info Peregud. (http://info.peregud.com)"
Ca sa inteleaga toata lumea,energie zero inseamna ca nu e energie...buuun...ia sa vedem continuarea:
"Aceasta este o stare speciala a spatiului, in care nu va exista niciun fel de energie. Va fi intuneric total si liniste. Fara energie electrica si comunicatii. Intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre. Uneori Pamantul se va cutremura. Unele cladiri pot fi distruse"
Mi-am permis sa ingros si sa subliniez acele 3 cuvinte:fulgere de lumina!  Pai stimati domni care cititi asa ceva,si mai si credeti in ceea ce cititi,va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce e un fulger? Aud? Cumva un fulger,fie el si de lumina,este O MANIFESTARE A ENERGIEI? Eu asa am invatat...ca si fulgerul ca atare,si lumina sunt ENERGII.Si sa-mi fie scuzata formularea,da cum draq de amiaz se produc fenoamenele astea daca Terra va intra intr-o zona fara energie? 
Apropo,in sistemul nostru solar exista si o chestie care se numeste SOARE! In caz ca s-a uitat,chestia asta arde hidrogen si produce energie...tare as vrea si eu sa stiu cum va continua soarele sa existe dupa cele 3 luni,daca el in timpul asta nu va putea produce energie,adica SE VA STINGE!

Fara a continua disectia asta,una peste alta acea declaratie/scrisoare a calugarului? mi se pare simplemente o alta mica manipulare a maselor,coroborata cu o simpatica permutare a atentiei dinspre subiectele arzatoare ale zilei...stiti voi care...
Fie e ceea ce ziceam mai sus,fie calugarul ala e chiar prost,si mintea nu il duce mai mult de atat...insa eu inclin spre prima varianta...

Daca e cineva care nu a inteles ceea ce am scris in acest post,il rog sa puna mana pe manualele de fizica care se predau in gimnaziu,si sa traga singur concluziile dupa ce se documenteaza.
In rest,numai bine...dau de baut in 01.01.2013...si sa vedeti cum va scade energia... ;D ;D ;D
LOL, @alx vezi ca omu e oracol sau profet sau ce o fi, profetiile nu se explica prin fizica elementara , iar eu stimabil domn cum ma cataloghezi din moment ce citesc ceea spune shamabalezu':P, sunt doar minunat de imaginatia lui iar regula dupa care activez e simpla , orice e posibil .  Fulgere de lumina este o exemplificare a ceea ce probabil nici el nu intelege din ceea ce i se arata in profetie , ca doar e profet :D. Oricum , nu as cataloga omul drept prost pentru un vis sau ce o fi el, citesc aberatii mult mai mari prin carti scrise de oameni(fizicieni unii) cu mult mai multa carte .

Legat de bauta de pe 1 ianuarie , astept :D si la multi ani !
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: kefren din 25 Noiembrie 2012, 20:19:38
Citat din: alx din  25 Noiembrie 2012, 00:28:53

"Aceasta este o stare speciala a spatiului, in care nu va exista niciun fel de energie. Va fi intuneric total si liniste. Fara energie electrica si comunicatii. Intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre. Uneori Pamantul se va cutremura. Unele cladiri pot fi distruse"
Mi-am permis sa ingros si sa subliniez acele 3 cuvinte:fulgere de lumina! 

   Alx,nu trebuia sa mergi prea departe cu analiza,era destul sa observi nonsensul dintre propozitia 2 ai 4..." Va fi intuneric total si liniste" si"Intunericul va fi insotit de fulgere de lumina, ca un joc de lumini si umbre".Din doua ,una,ori va fi intuneric total,ori vor fi "fulgere"si "lumini si umbre",pentru ca amandoua in acelasi timp ,nu prea vad sa coexiste! :o :P .De chestia cu Soarele nu mai zic nimic pentru ca ai fost destul de clar! ;)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: dab270277 din 25 Noiembrie 2012, 22:03:07
Eu nu pricep de ce omul este atras atat de tare de distrugere. Parca asteptam ca lumea asta sa fie distrusa si odata cu ea si noi. Subiectele cele mai senzationale sunt legate de apocalipsa distrugatoare. Come on!

In fiecare zii se gaseste cate un profet sau cate un visator sa mai avertizeze omul asupra celor ce or sa vina.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: socrate din 25 Noiembrie 2012, 22:11:34
Citat din: SLEAH19 din  25 Noiembrie 2012, 00:28:13
,
Avem mai sus un punct de vedere ca un duş rece al aceluiaşi domn respectabil, care pentru moment doreşte să expun eu aceste interesante scenarii. Sper ca într-o zi nu prea îndepărtată să intre personal în arenă . 

Şi părerea mea este că situaţia actuală mondială este creată de  fiinţa umanǎ, egoismul , lipsa de iubire şi de conştiinţă. O schimbare este imposibilă din cauza entropiei în care umanitatea se aflǎ scufundatǎ, făcând astfel posibilă refacerea cărţilor .
Interesant,sau cel putin...punctul de vedere a "respectivului domn",fi dragutz si intreaba-l...pt.mine...,in final....va fi "altceva" decat,patriarhatul cunoscut prin formele principale de manifestare cunoscute...sclavagism,feudalism,capitalism...?!!!!
...am intzeles ca, din "ecuatzia" domnului este exclus Anticristul,de ce?!...este posibila rezolvarea "ecuatziei" fara "serviciile" Anticristului?.....sau sunt "ecuatzi" de rezolvat prin tehnici/ideologii diferite....ma refer la patriarhat vis a vis de Anticrist...?
PS...situatia actuala mondiala este creata de fiinta umana!!!!?...sincer...cred ca nu la fiinta biologica ai facut referire.....
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 25 Noiembrie 2012, 23:12:49
Citat din: socrate din  25 Noiembrie 2012, 22:11:34
Interesant,sau cel putin...punctul de vedere a "respectivului domn",fi dragutz si intreaba-l...pt.mine...,in final....va fi "altceva" decat,patriarhatul cunoscut prin formele principale de manifestare cunoscute...sclavagism,feudalism,capitalism...?!!!!
...am intzeles ca, din "ecuatzia" domnului este exclus Anticristul,de ce?!...este posibila rezolvarea "ecuatziei" fara "serviciile" Anticristului?.....sau sunt "ecuatzi" de rezolvat prin tehnici/ideologii diferite....ma refer la patriarhat vis a vis de Anticrist...?
PS...situatia actuala mondiala este creata de fiinta umana!!!!?...sincer...cred ca nu la fiinta biologica ai facut referire.....

foarte foarte interesant comentariul tau socrate, ma autorizezi sa te intreb o chestie?
Care sint "serviciile Anticristului"?

te intreb foarte respectos deoarece ma pasioneaza acest subiect, dupa cum poti constata am facut chiar si un mini-clip pe aceasta tema, e chiar semnatura mea de ceva timp....

nu cred ca in zilele noastre ar mai exista un clivaj semnificativ in raportul masculin/feminin, de ce Matriarhatul ar fi mai bun decit Patriarhatul? astept cu nerabdare raspunsul tau.

ps> bineinteles ca Anticristul e real.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: SLEAH19 din 26 Noiembrie 2012, 00:35:45
Citat din: socrate din  25 Noiembrie 2012, 22:11:34
Interesant,sau cel putin...punctul de vedere a "respectivului domn",fi dragutz si intreaba-l...pt.mine...,in final....va fi "altceva" decat,patriarhatul cunoscut prin formele principale de manifestare cunoscute...sclavagism,feudalism,capitalism...?!!!!
...am intzeles ca, din "ecuatzia" domnului este exclus Anticristul,de ce?!...este posibila rezolvarea "ecuatziei" fara "serviciile" Anticristului?.....sau sunt "ecuatzi" de rezolvat prin tehnici/ideologii diferite....ma refer la patriarhat vis a vis de Anticrist...?
PS...situatia actuala mondiala este creata de fiinta umana!!!!?...sincer...cred ca nu la fiinta biologica ai facut referire.....

socrate, spune-mi tu ce a fost înainte de început şi-ţi voi spune eu ce va fi după sfârşit.

Dacă există o ciclicitate a civilizaţiilor care sunt distruse sau se autodistrug, există cel puţin una care a ajuns la final cu matriarhatul la putere? Dacă da , atunci...

Relaţiile în care mă aflu cu domnul respectiv sunt mai speciale , nu-l cunosc personal , titlul de domn respectabil i l-am dat după profilul psihologic pe care l-am creionat după ce i-am citit multe idei, corespondăm pe mail , citeşte câteodată şi forumul nostru şi dacă are vreun răspuns în sensul întrebării tale o să ţi-l transmit dar ţinând cont că este ateu ... în cel priveşte este exclus anticristul. Corespondenţa mea cu el este un pic mai largă ,şi pentru a trage un pic tuşa ideilor lui , mai public o mică mostră care îi aparţine:

....Regizorii marelui ,,final de ciclu''desigur insa ca folosesc si ei cei mai pregatiti consilieri in domeniu psiho.Acum ,,stand stramb si judecand drept''am putea cataloga in prima instanta actiunea ca pe un super-genocid abominabil.La o analiza mai atenta si mai indelungata insa,parerea se poate schimba,iar daca dupa indeplinirea,,misiunii''toti artizanii ei isi vor face si ..Harakiri dupa savarsirea Seppuku'' Atunci desigur am intra in Marea Dilema, nemaifiind prea convinsi de veridicitatea logicii noastre... 
-Personal am ajuns la concluzia ca unui grup (sau poate unei comunitati) de oameni traind  mai retrasa,dar nu complect izolata de restul populatiei,ii revine periodic aceasta sarcina tramnsmisa in generatii de a pazii aceasta taina si de a folosii doar atunci cand e nevoie arma arhangelica....
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Ganditorul din 26 Noiembrie 2012, 02:22:04
Aceasta permannta tema a (auto)distrugerii civilizatiei umane a traversat ca un fir rosu ulatima suta de ani.
Am avut 2 razboaie mondiale incepute ... exact cand stiinta facea cele mai spectaculoase salturi, am avut criza razboiului atomic in perioada de separatie a umanitatii in 2 tabere (aparent) total adverse, am avut criza supra incalzirii planetei, criza resurslor de energie si a resurselor alimentare (care sta sa vina), am avut criza pandemiilor si acum ... ultima tema a apocalipsei in lipsa unor evenimente distructive in 2000 si 2012 - criza suprapopularii planetei.
Toate, dar absolut toate erau cu final nefericit - distrugerea umanitatii. Si aceasta criza a suprapopularii planetei va avea o solutie - si fac pariu cu cine doreste ca solutia va veni de aici, de la noi, din inteligenta romaneasca (asta ca aperitiv la discutie).
Totusi intrebarea cea mai importanta cred ca ramane urmatoarea :
- Pe cine si de ce sperie o dezvoltare intelectuala a umanitatii, ce taine si ce mare taina se ascunde in depasirea unui anumit nivel intelectual aplicat la o mare masa de oameni, c taina ascunde depasirea unui anumit prag al stiinti cunoscut pana acum ca ... imposibil dpdv stiintific ?
Pentru ca orice am spune stiinta nu a avansat prea mult, spectaculos si radical, in ultimile mii de ani - focul lui Prometeu este ceea ce misca azi cam tot in lume - coafat, specializat, modernizat ... dar tot foc/ardere se numeste. Nici la capitolul arme - unde se spune ca e cea mai dinamica avansare a tehnologiei - n-am ajuns prea departe. Suntem tot la nivelul arc/prastie cu pietre - mai sofisticate, mai modernizate ... dar tot niste amarate de proiectile care in loc de 5m/s - cum e la tragerea cu arcul sau prastia, au acum viteze ce depasesc viteza sunetului.
De ce spun asta ? Pt ca suntm pe un forum UFO-logic unde unii banuiesc, altii cred, altii stiu ca exista nave extraterestre. Iar alea nu merg cu ... "ardere interna" ci cu ceva ce s-ar putea numi teleportare, sau antigravitatie sau transfer energetic - nu conteaza.
- Dar daca alte civilizatii au trecut pragul cunoasterii dincolo de "propulsia cu ardere interna" noi, umanitatea terrana, de ce n-am putea-o face ?
CINE si DE CE se teme ca ne-am putea aduce aminte de "stiinta uitata" dinainte de Marea Uitare ? CINE si DE CE vrea sa ne aduca mereu la stadiul animalic al instinctelor primare : frica zilei de maine, frica de siguranta personala, frica ca nu vom mai avea apa, mancare, energie, frica ca ne vom bate pe resurse ... la care alte civilizatii interstelare au renntat de mult ? Pentru ca din toate aceste "scenarii apocaliptice" nu omul ca individ va avea de pierdut cel mai mult - pana la urma cu o moarte suntem datori toti si vom pleca mai devreme sau mai tarziu din aceasta lume. De pierdut are cel mai mult de pierdut civilizatia umana terrana - care nu poate depasi (sau nu este lasata...) sa depaseasca un anumit grad de dzvoltare.
Povestile cu "cei alesi" ce vor ramane in urma apocalipsei si "vor domina fericiti" un teritoriu arid si distrus sunt utopii. Nimeni nu va domina nimic, iar dezvoltarea umanitatii va ajunge sa fie luata de la capat cu pierderea unei imense baze stiintifice si umane. 
Suprapopularea - o problema, o provocare pt umanitate, ce-si va gasi solutia civilizata, constructiva ca si celelalte "teme" ale apocalipsei si distrugerii (si tin pariul ca acea solutie va pleca din Romania in mai putin de 5 ani )

Pentru amatorii de SF de calitate (pe tema "Marelui Plan") va ofer un film bun, nu zic de exceptie pentru ca sa nu-i dezamagesc pe cei care asteapta un final mai ...dur.
P.S. Morala filmului : "Cu caciulili pe frunte, Stam de veacuri ca un munte..."   :fullmoon:


'The Adjustment Bureau' Trailer HD (http://www.youtube.com/watch?v=wZJ0TP4nTaE#ws)

Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: padme din 26 Noiembrie 2012, 11:25:11
Citat din: Ganditorul din  26 Noiembrie 2012, 02:22:04
Suprapopularea - o problema, o provocare pt umanitate, ce-si va gasi solutia civilizata, constructiva ca si celelalte "teme" ale apocalipsei si distrugerii (si tin pariul ca acea solutie va pleca din Romania in mai putin de 5 ani)

Si faza cu suprapopularea s-ar putea sa fie tot un balon apocaliptic. De ce?
1- "7 miliarde" de indivizi - am inteles ca astea au fost nasterile inregistrate pe o perioada de timp si la un moment dat la ora H au decretat ca persoana respectiva ar fi avut nr. 7 miliarde, o chestie posibil cat se poate de politica, pt ca era vorba de un bebelus dintr-o tara saraca, daca mai imi aduc bine aminte, n-am fost prea atenta la detalii. Ori la ora aia stie cineva cate nasteri au avut loc pe glob?
2-Dar din astia 7 miliarde, cati mai traiesc?
3-Dar astia 7 miliarde adunati cu cati mai erau, cat da?
4-Dar din intreaga suma (adunata) peste cati a dat razboiul sau foametea, sau cine stie ce boli?
5-Pe aia care se nasc prin zonele uitate de lume si despre care multi nici nu stiu ca exista, i-a numarat cineva? Ca eu stiu un caz intamplat chiar in Romania sec. 20, unde are loc un accident, soferul vinovat, posesor al unui superbolid (detaliu fara importanta) se descopera ca era de etnie roma, drogat, dar si neanregistrat.
6-Isi aduce aminte cineva de oamenii aia descoperiti din avion prin Amazon?
7-Stie cineva sau poate isi aduce aminte cineva ca tot pe acolo a fost exterminata (nu mai imi aduc aminte anul) o intreaga populatie de nici n-a mai ramas urma, pt ca trebuiau sa se exploateze resursele din zona?
Toate astea adunate si scazute ,mie imi dau cu rest, ca sa imprumut o exprimare gasita zilele astea pe net!
Eu cred ca de fapt nu stie nimeni cati oameni sunt la ora actuala pe Terra.

E adevarat ca populatia a mai crescut per total,  doar ca se inmultesc mai mult si mai repede in zonele mai sarace. Unii cresc altii scad ca numar.
Toate aceste lucruri se pot evita prin programe sociale, daca vrem neaparat si nu e nevoie de nici o distrugere in masa. Chiar daca multi dintre ei sunt saracii vai de capul lor. Chestia cu suprapopularea si apoi exterminarea mie imi face impresia de lacuste, sau in orice caz, niste animale daunatoare si poate chiar aberanta in sec 21 -unde ne consideram "evoluati"

Pe de alta parte, ieri la tv, apare o tanti prezentatoare care are ca tema a emisiunii "nu se mai nasc copii, ce se intampla?"- si toata emisiunea e plina de discutii pe tema: de ce a scazut nataliatea,(unde per total, natalitatea n-a scazut, ci a crescut, doar ca populatia de origine naste mai putini copii fata de populatiile imigrate si aici cred ca e buba) cum trebuiesc ingrijiti copii, mamici gravide in emisiune, etc. Tot pe net, pe un blog, cineva prezinta articole din ziar din Canada, unde aia sunt indemnati sa se inmulteasca! In plina criza, cu crestere de preturi si lipsa locuri de munca.
Deci, pana la urma, care e faza?  Intreb si yo.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: panta_rh_ei din 26 Noiembrie 2012, 11:41:34
Citat din: SLEAH19 din  25 Noiembrie 2012, 00:28:13
,iar cei ramasi (daca vor mai ramane) sant desigur cei mai isteti,mai pregatiti,sau mai norocosi.Acestora li se va pregati un scenariu final cu venirea ,,salvatorilor'',oferinduli-se un nou mod de viata,cu concepte credinte si idealuri noi. .

Inteleg ca vor umbla pe coclauri sa recupereze pe cei care au supravietuit? :-o :-D
Din astia presupun ca vor alege doar indivizii sanatosi fizic si capabili de procreare, pe cei sanatosi fizic si apti de munca bruta si pe cei care sunt priceputi la vreun mestesug. Celorlalti(mai ales daca sunt si destupati la minte) li va pune pistolul la tampla pur si simplu. Deci... atentie mare la 'supravietuire' oameni buni. Daca nu va incadrati la una din categoriile de mai sus, supravietuirea si cu atat mai putin suferinta(de-a trai cosmarul apocaliptic pe viu :-D dar mai ales aceea de-a trai cu amintirea lui, a cosmarului, in conditii improprii vietii poate) nu au nici un sens desi veti fi tentati sa va amagiti cu ideea ca...nu ati supravietuit degeaba si-o fi o farama de adevar aici totusi - plati karmice. BRRRRRRR.

Dupa umila mea parere daca tot au pus la cale asa un scenariu sigur au selectat deja cu maaaaaaaaaaaare atentie si elementele care trebuie sa ramana :-D.
In concluzie..."fericiti cei saraci cu duhul..." :-D ca aceia vor supravietui. :-D












Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Xanadron din 26 Noiembrie 2012, 12:30:25
...Cum va las doua zile singuri, cum nu mai sinteti cuminti :-D si aduceti pe scena RUFOn fie personaje misterioase (MisterR="Respectabilul" 8-)), fie idei si mai si (plati karmice cu rest si dobinzi, "numarati si ciorile", :lol: Romania aduce eugenia - nu, nu biscuitii etc etc).

Serios acum: daca nu aici, atunci unde? Ca de obicei insa - ca sa fiu macar exigent, vorba unui banc SLEAH-ian - am unele obiectii, la fel de nesubstantiate poate.

1. Ipotezele Respectabilului R nu-s chiar 100% noi, putind fi regasite de fapt in proportie de 101% :lol: la o mai atenta rasfoire a forumului - inclusiv versiunea "Dilema Veche". Nu ma pot abtine nici sa fiu un pic malitios, (re)afirmind mai vechea mea convingere ca nu pot subscrie din principiu la ideile "complexe" ale unora care nu pot stapini "simpla" gramatica a limbii materne. :-P Stiu, par chiar nesuferit citeodata, dar macar incerc sa fiu sincer si nici 2012 nu ma mai schimba.

2. Cu demografia globala-i incurcata rau: de pilda, pe cind eram mai tinerel se vehicula ideea ca suma tuturor traitorilor de pe Terra-n toate timpurile (asta neinsemnind totusi ultimii 6.000 de ani "biblici") ar fi fost de 17-18 miliarde. Acum insa s-a simulat mai nou o cifra de vreo 6 ori mai mare (100-115 miliarde). Nici statistica actuala (7 mlrd) nu-i clara, dar variatiile nu-s prea mari (cca. +/- 5 procente), in ciuda recensamintelor relative din Africa mai ales, unde-i "spor negativ" de vreo 5 ani din cauza SIDA, dar si-n Asia=India mai ales. Doar D-zeu si contabilii lui ne pot deci lamuri, draga padme...

3.  Aleatoriul Soartei (vestitul Liber Arbitru) cred ca functioneaza doar la nivel "micro", macroevolutiile/involutiile umanitatii fiind in continuare strict controlate - zic si eu sa n-adorm. Nu cred oricum intr-o eventuala "selectie concreta pre-21.12.2012" din simplul motiv ca nu cred in vreo "Rapture" (= Eschaton, Inaltzare) de tip enochian, in corp fizic adicatelea - nici a 144, nici a 144 milioane de indivizi. OK, ca dupa ce inaltzam... eteric mai Sus :star: (natural ori regizat poate, "in regimente de CS-uri"), o Lama a lui Occam intra mai mult ca sigur in actiune.

4. Imi place ca de obicei nota optimista a colegului Ganditor (ex: "nimeni nu va domina nimic"), desi n-o impartasesc intotdeauna. Mai clar: si-n 2013 sint convins ca cineva (putini) va domina pe altcineva (multi).
Chiar daca nu ca acum (7 milioane calare pe 7 miliarde) si poate doar 7 pe 7.000. 8-)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 26 Noiembrie 2012, 16:19:19
 de acord cu @padme, presupusa suprapopulare a Terrei e o mare vrajeala....daca pui toti oamenii la un loc, unul linga altul, nu ocupi decit o mica suprafata, echivalenta Bucurestilor plus imprejurimile, hai sa zicem cam cit judetul Ilfov...deci e loc pentru toti sub soare!

S-ar putea sa fim in realitate subiectii unor Forte care ne depasesc capacitatea de intelegere, analiza noastra rationala nu ne poate ajuta in vreun fel, daca s-a decis sa fie diminuata populatia mondiala fiti convinsi ca atitudinea noastra chiar schimbata radical in bine, nu poate influenta absolut deloc hotarirea fortelor care ne monitorizeaza evolutia,
Sint convins ca sentimentul de nesiguranta, dubiu si ingrijorare care se difuzeaza extrem de rapid in ultimele zile ,nu provine dintr-o ipotetica memorie globala virtuala a unei Constiinte Universale, nu este o reminiscenta a Trecutului, cred tocmai invers, ca Evenimentele ce vor veni isi proiecteaza "umbra" in constiinta colectiva...ca un fel de urlet al haitei de lupi cind simte primejdia cutremurelor,  mai intii unul mai receptiv, dupa aceea un al doilea....pina cind pricepe femela Alfa si lanseaza urletul de confirmare.  :roll: :wink:


problema e alta, nu e vina Omenirii pentru situatia actuala, alta e cauza...cred mai degraba intr-o planeta-inchisoare decit intr-o planeta-scoala.  :wink:

Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Ganditorul din 26 Noiembrie 2012, 17:18:19
Citat din: SLEAH19 din  24 Noiembrie 2012, 20:51:04

     "Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: - trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi  mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei.... Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni ... Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile ...Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra .... "

      Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie




Foarte foarte interesant acest pasaj. Poti da si o localizare in timp si spatiu - unde si cand a fost rostit acest discurs, aceasta cruda/sadica analiza ?


Xanadron
CitatImi place ca de obicei nota optimista a colegului Ganditor (ex: "nimeni nu va domina nimic"), desi n-o impartasesc intotdeauna. Mai clar: si-n 2013 sint convins ca cineva (putini) va domina pe altcineva (multi).

Rectific : dupa decimarea in vederea "scaderii populatiei terrane" dominatia asupra a ceea ce ramane inseamna NIMIC. Ce sa domini ? Foamea, boala, moartea care pandeste pretutindeni sub diferite forme ? Sau isi inchipuie cineva ca in cazul unui conflict mondial 3 - cu tot arsenalul care inaite de momentul "caderii zidului" putea distruge planeta de cateva zeci de ori, la care se adauga suma de arme bio si geo - va mai ramane ceva de dominat. Va mai exista vre-un loc pe si sub pamant care sa asigure viata mai mult de 10 ani ? O biata centrala lovita de "cutremur" in Japonia ne-a bagat in sperieti, aia de la Cernobal ne-a si imbolnavit. Si astea au fost accidente, nu lovituri nucleare voite - fara nici un control asupra efectelor meteo ce urmeaza. Si pana la urma ... ce-i aia viata "sub pamant" pentru un pamantean - oricare ar fi el ? II place cuiva viata de sobolan ? Brrrrr.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: SLEAH19 din 26 Noiembrie 2012, 18:40:50
@Ganditorul - Discursul l-am mai postat într-un potpuriu de declaraţii ale unor personalităţi de talie mondială, date  în timpuri diferite dar cu variaţiuni pe aceiaşi temă : O planetă prea plină.

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3579.msg59094.html#msg59094 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3579.msg59094.html#msg59094)

Poate de aici putem localiza în timp când a fost făcută declaraţia . Se pare că pregătirile se fac de decenii.

http://home.iae.nl/users/lightnet/world/depopulation.htm (http://home.iae.nl/users/lightnet/world/depopulation.htm)

Unele au fost reluate recent de canalele de madia:

http://www.antena3.ro/externe/populatia-lumii-trebuie-redusa-cu-50-numai-asa-natiunile-vor-intra-in-noua-ordine-mondiala-declaratiile-care-te-vor-soca-162160.html (http://www.antena3.ro/externe/populatia-lumii-trebuie-redusa-cu-50-numai-asa-natiunile-vor-intra-in-noua-ordine-mondiala-declaratiile-care-te-vor-soca-162160.html)

Declaraţiile sunt cunoscute şi publicate în media  şi în blogosferă, în toate limbile pământului. Analizându-le putem constata originea destul de terestră a unui posibil final de ciclu . Sunt argumente care vin cumva în sprijinul scenariilor Respectabilului R.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Xanadron din 26 Noiembrie 2012, 19:13:32
@Calator Astral: Fara sa ma cred infailibil, sint de parere ca Terra-i SI o planeta-scoala, SI una-inchisoare. Cu accent pe reeducarea fortzata totusi... :lol:

@Sleah19: Implicit, factorii decizionali la nivel "macro" nu-s deloc umani. :martiansmile:
Chestie care ma face sa cred ca NU depopularea ar fi cea mai stringenta prioritate de pe agenda LOR - ba chiar dimpotriva.

Clar ca si asta-i o parere strict personala, a carei argumentare prin decojirea cepelor NWO cu orice risc de usturimi si plinsete (inceputa oricum "in rate" pe diverse sectiuni forumistice) o s-o completez in orice caz inainte de dimineata zilei de 21 decembrie. :-D
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Aliosa din 26 Noiembrie 2012, 19:44:43
Citat din: calator astral din  26 Noiembrie 2012, 16:19:19
de acord cu @padme, presupusa suprapopulare a Terrei e o mare vrajeala....daca pui toti oamenii la un loc, unul linga altul, nu ocupi decit o mica suprafata, echivalenta Bucurestilor plus imprejurimile, hai sa zicem cam cit judetul Ilfov...deci e loc pentru toti sub soare!

S-ar putea sa fim in realitate subiectii unor Forte care ne depasesc capacitatea de intelegere, analiza noastra rationala nu ne poate ajuta in vreun fel, daca s-a decis sa fie diminuata populatia mondiala fiti convinsi ca atitudinea noastra chiar schimbata radical in bine, nu poate influenta absolut deloc hotarirea fortelor care ne monitorizeaza evolutia,
Sint convins ca sentimentul de nesiguranta, dubiu si ingrijorare care se difuzeaza extrem de rapid in ultimele zile ,nu provine dintr-o ipotetica memorie globala virtuala a unei Constiinte Universale, nu este o reminiscenta a Trecutului, cred tocmai invers, ca Evenimentele ce vor veni isi proiecteaza "umbra" in constiinta colectiva...ca un fel de urlet al haitei de lupi cind simte primejdia cutremurelor,  mai intii unul mai receptiv, dupa aceea un al doilea....pina cind pricepe femela Alfa si lanseaza urletul de confirmare.  :roll: :wink:


problema e alta, nu e vina Omenirii pentru situatia actuala, alta e cauza...cred mai degraba intr-o planeta-inchisoare decit intr-o planeta-scoala.  :wink:
Vina e in totalitate a oamenilor pentru simplu fapt ca ne lasam influentati, influentati nu de draci, ingeri sau extraterestri, ci de noi insine prin lipsa de hotarare de care dam dovada.
Ideile de sfarsit, din egoismul uman vin, ideea simpla de a nu te duce singur stiind sigur ca pana la urma tot te duci. Iar de la ideea asta apar schimbari/apocalipse si alte sfarsiri de timp/spatiu/pamant si alte toate care nu o sa mai fie in momentul in care ego-ul sfarseste sa mai sufle in urechea mintii.
Oricum la final e liniste :)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: socrate din 26 Noiembrie 2012, 22:08:51
Citat din: Xanadron din  26 Noiembrie 2012, 19:13:32
@Calator Astral: Fara sa ma cred infailibil, sint de parere ca Terra-i SI o planeta-scoala, SI una-inchisoare. Cu accent pe reeducarea fortzata totusi... : :-D
...Terra o planeta-scoala pt.cei ce constata/realizeaza ca sunt prinsi in "inchisoare"...banuiesc,ai vrut sa spui?....
....fara sa ma cred infailibil, Xanadron,..reeducarea fortzata NU a avut loc incaaa...,ea va incape odata cu Era Anticristului(patriarhat contra patriarhat),altfel spus daca, patriarhatul a indobitocit,exploatat si umilit fiinta umana,obligatoriu,tot patriarhatul trebuie sa reeduce(fie si fortzat) fiinta umana pt. o a readuce la "functionarea optima"(respectarea obligatorie a celor "10 porunci" si NU "iertarea" celor ce le incalca) avuta inaite de accederea "patriahatului" la putere...am zis.
....cu scuzele de rigoare...calator astral,SLEAH19,acestea fiind spuse,e tot ceea ce pot sa spun din p.d.v Rtional/Logic referitor la persoana si "obiectul muncii" Anticristului,alt gen de "anticrist"....o farsa uriasa...
PS....un scenariu gen.Nicolae Carpatia....,cu "ajustarile" de rigoare,mi se pare plauzibil, ca sa cad de acord cu ce a insinuat Ginditorul.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Cautatorul din 08 Decembrie 2012, 02:36:44
Citat din: alx din  23 Noiembrie 2012, 23:46:06
LE   Sau am putea sa arhivam toate mesajele astea,de pe toata sectiunea 2012,si sa le...vindem unui scriitor de succes,care va publica o carte intitulata,probabil: 21.12.2112 - Ziua in care APOCALIPSA nu a mai venit!
PS  Imi rezerv copyright-ul pe acest titlu...asa vor avea si nepotii mei o paine asigurata...

Zici ceva de 2112? Banui ca ai gresit si ai vrut sa scrii 2012. Dar iata ca cineva s-a gandit deja la acest an, acum ma intreb daca s-a gandit tot la painea nepotilor lui...?  :-D

Cica s-a amanat apocalipsa mayasa 100 de ani:

"Un ROMÂN prezice ADEVĂRATA DATĂ A APOCALIPSEI

Toate ştirile referitoare la sosirea imineantă a Apocalipsei pe 21 decembrie 2012 sunt infirmate de un român, care este convins că sfârşitul lumii va mai întârzia o perioadă.

Este vorba de Gheorghe Gherasim, un fost contabil din Iaşi, care şi la cei 90 de ani pe care îi are încă mai este pasionat de cifre. De-a lungul vieţii, ieşeanul a trecut prin mai multe experienţe paranormale, însă cea cu adevărat demnă de luat în seamă a avut loc în acest an, scrie evz.ro.

"În zorii zilei de 14 mai am avut o revelaţie în legătură cu Apocalipsa. Acest fapt nu se va produce la 21.12.2012, ci peste 100 de ani, adică pe 21.12.2112", e convins bărbatul.

Acesta îşi justifică previziunile cu unele "scheme". ,,Datele privind ziua şi luna, 21.12, se suprapun perfect peste numărul anului 2112. Trecând la scheme, observăm o serie de calcule aritmetice, cu nişte cifre ce se repetă mereu. Astfel, calculăm: 21.12 (zi şi lună) (2+1=3)+(1+2=3)=3+3=6. Mai avem anul 2112. Aici avem (2+1=3)+(1+2=3)=3+3=6. Adunate cele două, ziua plus anul, obţinem: 4224 (4+2=6)+(2+4=6)=6+6=12(1+2=3). Analizând data de 14.05.2012 (data revelaţiei, n.r.), când am ajuns la vârsta de 90 de ani şi 90 de zile, vedem că 14.05.2012 (1+4=5)+5+(2+0+1+2=5)=15, iar 1+5=6, cifră care se regăseşte şi mai sus", a declarat Gheorghe Gherasim."


http://www.realitatea.net/un-roman-prezice-adevarata-data-a-apocalipsei_1068603.html (http://www.realitatea.net/un-roman-prezice-adevarata-data-a-apocalipsei_1068603.html)

Imi aminteste de o poanta (nu mai stiu sigur daca era asa dar ideea conteaza):
Unul cica putea citi gandurile oamenilor. Si demonstra acest lucru asa:
Le zicea la oameni sa se gandeasca la un numar. Apoi le zicea sa adune 64. Apoi sa scada numarul la care s-au gandit. Sa imparta rezultatul la 2. Si apoi ca dovada ca puterii citirii gandurilor ii intreba: Nu-i asa ca ti-a dat 32?

Si eu pot sa dovedesc orice daca sunt liber sa adun si sa scad orice numar orice cifra extrasa din context cum vreau eu. Oricine poate obtine orice rezultat din orice. Cam asa e cu numerologia. Grupezi cum iti convin numerele, le scazi le aduni le imparti cum vrei si zici ca aia e explicatia ca de aia s-a intamplat pe data x ori y.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: GeorgeP din 09 Decembrie 2012, 19:56:45
Cu emotii m-am hotarat sa scriu si eu. Sunt multi useri foarte documentati aici. Am aterizat pe forum acum 3-4 zile pe thread-ul "Reptilienii". Ma gandeam la curajul necesar sa abordezi acest subiect in 2008.

Inapoi la 2012: de ani de zile citesc despre subiect (ca voi toti) sperand ca se va intampla ceva pentru ca m-am saturat de lumea asta aparent nedreapta. Nu cred ca se va intampla ceva pe 21 Decembrie dar cred ca se va intampla ceva in curand. Vad din ce in ce mai multa lume trezindu-se. Asta trebuie sa duca la ceva schimbari.

Nu cred in viziuni apocaliptice, cel mai groznic lucru pe care il vad petrecandu-se fiind intreruperea curentului.
As putea vorbi despre terminarea scolii planetare (scoala pentru suflet), despre ciclurile civilizatiilor trecute, dar nu stiu sigur daca aici este locul potrivit.

Pana una alta vreau sa va vorbesc putin despre o carte" Mass Dreams of the Future". Am cautat pe forum "mass dreams" si nu am gasit nimic. Cartea a fost scrisa de Chet Snow si Helen Wambach la inceputul anilor 1980.
H.W. era doctor specializat pe hipnoza regresiva si dupa zeci de ani de experienta s-a gandit sa incerce sa isi duca pacientii in viitor (hipnoza progresiva).
Studiul a durat ani de zile (opt parca, dar pot fi mai multi ) si a fost facut pe mii de oameni. Dusi in viitor (in jur de anul 2100, poate nu este relevant la discutia noastra despre 2012) oamenii au descris patru tipuri de viitor:

1) Primii erau in comuniune cu natura, locul la care visam cu totii acum.
2) Urmatorii traiau in orase subterane (domuri) supertehnologizate dar viata trista si fada.
3) Al treilea grup traia in spatiu, costume spatiale, mancare tip pastile. Cei mai putini la numar.
4) Ultimul grup traia pe o planeta arsa, fie dupa bomba de vreun fel, fie o planeta noua, proaspat formata. Astia poarta piei si blana pe ei, umbla cu ghioaga dupa mancare.

Putini dintre miile trecute prin experiment se vad reincarnati in acea perioada. Parca 25%. Restul zic ca nu se mai vad in trup. 
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: fiulploii din 10 Decembrie 2012, 05:11:44
Citat din: GeorgeP din  09 Decembrie 2012, 19:56:45

Pana una alta vreau sa va vorbesc putin despre o carte" Mass Dreams of the Future". Am cautat pe forum "mass dreams" si nu am gasit nimic. Cartea a fost scrisa de Chet Snow si Helen Wambach la inceputul anilor 1980.
Mass Dreams of the Future (http://www.scribd.com/doc/110221712/Mass-Dreams-of-the-Future#)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Aliosa din 10 Decembrie 2012, 22:31:56
Citat din: GeorgeP din  09 Decembrie 2012, 19:56:45
1) Primii erau in comuniune cu natura, locul la care visam cu totii acum.
2) Urmatorii traiau in orase subterane (domuri) supertehnologizate dar viata trista si fada.
3) Al treilea grup traia in spatiu, costume spatiale, mancare tip pastile. Cei mai putini la numar.
4) Ultimul grup traia pe o planeta arsa, fie dupa bomba de vreun fel, fie o planeta noua, proaspat formata. Astia poarta piei si blana pe ei, umbla cu ghioaga dupa mancare.

Putini dintre miile trecute prin experiment se vad reincarnati in acea perioada. Parca 25%. Restul zic ca nu se mai vad in trup.
Ti-ai pus intrebarea, de ce atatea forme de viitor ?:) sa nu zic ca toate sunt pura imaginatie bazata pe elemente ce predomina in mintea omului din ultima suta de ani. Io, unul as vrea sa aud, unde se vede un om peste vreo 100 milioane de ani, nu cred ca o sa mai vorbim de spirit/corp, planete sau tehnologie :) . Mi-ar fi placut mult sa vad ce e dincolo de lumea asta si aici nu ma refer dupa moarte, ci dincolo de cei circa 13,4 miliarde de ani lumina in orice directie de la centru, cat are universu ca lungime sa-i zic asa .. :D, nu de alta dar noi definim infinitul prin stiinta actuala :))).
Oricum, cum a spus cineva pe aici , da de baut pe 1 ianuarie :D, asa ca materializarea zilelor de dupa sfarsitu' lumi exista , deci care sfarsit ?:P .
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: elena78 din 10 Decembrie 2012, 23:45:55
Citat din: GeorgeP din  09 Decembrie 2012, 19:56:45


Pana una alta vreau sa va vorbesc putin despre o carte" Mass Dreams of the Future". Am cautat pe forum "mass dreams" si nu am gasit nimic. Cartea a fost scrisa de Chet Snow si Helen Wambach la inceputul anilor 1980.
H.W. era doctor specializat pe hipnoza regresiva si dupa zeci de ani de experienta s-a gandit sa incerce sa isi duca pacientii in viitor (hipnoza progresiva).
Studiul a durat ani de zile (opt parca, dar pot fi mai multi ) si a fost facut pe mii de oameni. Dusi in viitor (in jur de anul 2100, poate nu este relevant la discutia noastra despre 2012) oamenii au descris patru tipuri de viitor:

1) Primii erau in comuniune cu natura, locul la care visam cu totii acum.
2) Urmatorii traiau in orase subterane (domuri) supertehnologizate dar viata trista si fada.
3) Al treilea grup traia in spatiu, costume spatiale, mancare tip pastile. Cei mai putini la numar.
4) Ultimul grup traia pe o planeta arsa, fie dupa bomba de vreun fel, fie o planeta noua, proaspat formata. Astia poarta piei si blana pe ei, umbla cu ghioaga dupa mancare.

Putini dintre miile trecute prin experiment se vad reincarnati in acea perioada. Parca 25%. Restul zic ca nu se mai vad in trup.



intrat pe acest link ,sunt cateva  titluri - putine informatii si acolo  cu privire la ,,Cele patru scenarii ale viitorului in cartea Mass Dreams  of the  future (Vise in masa asupra viitorului ) de Chet B Snow si Helen Wambach.


Ce nu a inteles Pavel Corut ? Functionarea divina a fiintei umane (http://www.scribd.com/doc/26751917/Ce-nu-a-inteles-Pavel-Corut-Functionarea-divina-a-fiintei-umane#)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: GeorgeP din 11 Decembrie 2012, 11:31:11
Citat din: Aliosa din  10 Decembrie 2012, 22:31:56
Ti-ai pus intrebarea, de ce atatea forme de viitor ?:)   sa nu zic ca toate sunt pura imaginatie bazata pe elemente ce predomina in mintea omului din ultima suta de ani. Io, unul as vrea sa aud, unde se vede un om peste vreo 100 milioane de ani, nu cred ca o sa mai vorbim de spirit/corp, planete sau tehnologie :) . Mi-ar fi placut mult sa vad ce e dincolo de lumea asta si aici nu ma refer dupa moarte, ci dincolo de cei circa 13,4 miliarde de ani lumina in orice directie de la centru, cat are universu ca lungime sa-i zic asa .. :D, nu de alta dar noi definim infinitul prin stiinta actuala :))).
Oricum, cum a spus cineva pe aici , da de baut pe 1 ianuarie :D, asa ca materializarea zilelor de dupa sfarsitu' lumi exista , deci care sfarsit ?:P .

Zici ca sunt pura imaginatie aceste forme de viitor. Nu te contrazic, dar iti spun parerea mea: noi suntem diferiti si fiecare suntem in alt loc pe scara evolutiei. Nu putem avea acelasi loc (viitor) pentru ca puterea fiecaruia de a intelege este diferita, de aceea o multitudine de viitoruri.
100 milioane de ani nu este atat de mult pe cat pare cand ne gandim la evolutia spiritului. Adica si atunci eu cred ca vom vorbi despre corp, spirit, chiar si tehnologie.
Cat despre miliarde de ani lumina, cred ca exista un finit (creatia) si un infinit despre care nu stiu inca mai nimic.
Sigur nu va fi niciun sfarsit, se va bea si pe 21, si de Craciun, Revelion. Nu cred ca vor fi nici cele trei zile de intuneric.

Citat din: elena78 din  10 Decembrie 2012, 23:45:55


intrat pe acest link ,sunt cateva  titluri - putine informatii si acolo  cu privire la ,,Cele patru scenarii ale viitorului in cartea Mass Dreams  of the  future (Vise in masa asupra viitorului ) de Chet B Snow si Helen Wambach.


Ce nu a inteles Pavel Corut ? Functionarea divina a fiintei umane (http://www.scribd.com/doc/26751917/Ce-nu-a-inteles-Pavel-Corut-Functionarea-divina-a-fiintei-umane#)

Linkul duce la cartea in sine, nu la vreun rezumat, Daca nu vrei sa citesti cartea acum (si te inteleg perfect) cauta pe net diverse forumuri si alte linkuri unde s-a discutat despre ea. Bafta!
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: Cautatorul din 14 Decembrie 2012, 16:43:51
Mai e o saptamana.
Care o fi cota la bursa pariurilor? Vine ori nu sfarsitul lumii pe 21 dec. 2012?
Si nu ma intreb retoric ci chiar sunt curios daca se pariaza pe undeva pentru sau contra sfarsitului lumii si cat o fi cota?

Ar fi ilogic ca unii care cred ca vine sfarsitul lumii sa parieze intrucat nu vor avea ce face cu banii daca vine sfarsitul lumii... deci probabil ca au pariat doar cei care nu cred in sfarsitul lumii.

Asta e din seria: Eu intreb si eu raspund...   :wink:
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: mariusvlad din 14 Decembrie 2012, 18:31:12
Eu pe sfarsitul lumii nu a-si paria un cent, in schimb a-si paria ceva pe Apocalipsa dar nu pe cea Hollywoodiana ci pe adevarata Apocalipsa a lui Ioan, care de fapt e o revelatie, o descoperire a adevarului absolut, adevar detinut pana in prezent doar de Zei.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: calator astral din 14 Decembrie 2012, 18:52:53
Citat din: mariusvlad din  14 Decembrie 2012, 18:31:12
Eu pe sfarsitul lumii nu a-si paria un cent, in schimb a-si paria ceva pe Apocalipsa dar nu pe cea Hollywoodiana ci pe adevarata Apocalipsa a lui Ioan, care de fapt e o revelatie, o descoperire a adevarului absolut, adevar detinut pana in prezent doar de Zei.

sint de acord cu aceasta viziune a Evenimentelor ce vor veni.

propun un scurt clip in sprijinul acestei eventualitati:

2012 Something Is Going On!.mp4 (http://www.youtube.com/watch?v=5L4KGU37Aik#ws)
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: dab270277 din 14 Decembrie 2012, 19:14:07
Citat din: calator astral din  14 Decembrie 2012, 18:52:53
sint de acord cu aceasta viziune a Evenimentelor ce vor veni.

propun un scurt clip in sprijinul acestei eventualitati:

2012 Something Is Going On!.mp4 (http://www.youtube.com/watch?v=5L4KGU37Aik#ws)

Sfarsitul are loc in fiecare clipa pentru cineva din acesta lume si nu numai. Sfarsitul este un nou inceput si ar trebuii sa ne bucure ca suntem partasi la acest ciclu.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: adrian75 din 18 Decembrie 2012, 19:08:45
Nu mi se pare un lucru nepotrivit sa faci bani pe spinarea..... Cativa au stiut sa se imbogateasca de pe urma acestui fenomen "2012", iar restul, (cei mai multi) au "stiut" sa-i imbogateasca pe primii....ca asa-i in tenis, cum zicea marele Toma Caragiu.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: adrian75 din 18 Decembrie 2012, 19:22:20
Cred ca problema noastra este ca asteptam; asteptam ca politicienii sa nu mai fie marionete, asteptam ca cei care conduc lumea sa devina altruisti, asteptam ca hotii sa nu mai fure, asteptam sa vina cineva din cosmos pt a schimba lucrurile aici pe Pamant, asteptam sa... astepta, asteptam......si cu asteptatul ramanem. Candva insa, intrun viitor mai mult sau mai putin indepartat, noi oamenii ne vom satura sa asteptam si vom trece la treaba, vom incepe sa gandim nu doar la nivel individual, vom incepe sa-i tragem la raspundere pe toti politicienii corupti, pe oamenii de afaceri care fura, pe stapanii din umbra si atunci da, se va schimba cu adevarat ceva. Atunci va fi adevarata schimbare de care se tot vorbeste astazi. Imi cer scuze pt cele doua postari repetate!
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: kefren din 18 Decembrie 2012, 21:25:16
   Sa nu dea Domnul ca vreun mayeuash sa dea ochii cu mine daca nu se intampla nimic pe 21.12.2012! :-D
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: toma din 22 Decembrie 2012, 14:09:08
Un parinte preot zicea, referiror la proorocirile legate de calendarul mayas (citat aproximativ): "Lumea a fost ceata de Dumnezeu, nu de mayasi, ce treaba au mayasii cu Dumnezeu??? Lumea nu se termina cind vor nayasii, ci cind vrea Dumnezeu, in el trebuie sa credem" . De ce nu credti ce spune Biblia Crestina?"
Iaca, calendarul mayas s-a terminat, suntem in 22.12.2012 si nici urma de sfirsitul lumii si alte bazaconii dezbatute, cu pretentii savante, pe forum. Tot aici, la aceasta rubrica, prin 2010 sau 2011, am scris ca pe 22.12.2012 dau intilnire celor care credeau orbeste in sfirsitul lumii, daca platesc ei sucul, ca bere nu beau! Ei bine, unde sunteti domnilor???? Ceva comentarii? Ati batut  darabana cu tot felul de bazaconii gasite pe inetrnet, ineptii ridicate la nivelul de savantlicuri, fara sa va ginditi citusi de putin la cercetari reale sau la ce zic oamenii cu scaun la cap! Unde sunt centurile fotonice, dilatarea sau contractia timpului, schimbarae polilor magnetici, "planeta" venita de nicaieri, pe sestache, sa se loveasca cu Pamintul sau alte bazaconii debitate pe forum????  Nu va este,asa, putin, rusinica????
A, nu ma luati cu dialectica, ca nu tine. In fiecare ora, saptamina, an, secol sau mileniu, se sfirseste o EPOCA si incepa alta. In fiecare an, pe 31 decembrie sfirsim un an, mai bun sau mai rau, cu realizari sau esecuri, si incepem un alt an, cu sperante de mai bine. Nu este tot inceputul unei epoci, a unei noi perioade in "evolutia" omului???
Deci, domnilor prooroci, astept raspunsuri, nu bilbiite, nu bijbiite si fara apel la dialectica!
Si, ca sa nu somati in ale proorocirilor, va propun, pentru la anul, un nou sfirsit al lumii pe data 31.02.2013, ora 15:23:33:05, fix. Conform datelor strinse de NASA, Luna Neagra se asociaza cu Venus retrogard in casa Ianus, iar Soarele se va alinia cu centrul Galaxiei si in urma oscilatiilor infrasonice obtinute prin interferenta cosmica va sari peste centura fotonica. Din aceasta cauza, Io, va aluneca de pe orbita lui Jupiter, va lovi Pluto care, la rindul lui,  va ricosa spre Nebuloasa Calului. Aici, cu ajutorul energiei negre, va produce o decelerare gafimetrica apocaliptica, lucru ce va activa gaura neagra din centrul Pamintului. Aceasta, prin dezintegrari repetate, va reorienta centurile Van Allen si polii magnetici. Apelind la ecuatia de stare Schwarzschild, centura fotonica se va transforma in centura protonica, cu vectori spinali orientati spre limita Tolman–Oppenheimer–Volkoff. Ei bine, rezultatul va consta in mutarea Soarelui pe orbita Casiopeii, lucru ce va duce la o racire globala, brusca si instantanee, dintr-o data la data aminita mai sus.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: sunnyboy din 22 Decembrie 2012, 14:25:12
Pai eu propun sa ne apucam de confectionat cruciulitze si talismane cu noua apocalipsa propusa de tine :))
Fondurile rezultate din vanzarea acestora sa fie folosite de administratori pentru intretinerea site-ului/server-ului rufon - si - daca mai ramane ceva in plus - sa se organizeze o petrecere campeneasca in 32.02.2013 cu mici, bere si Fuego. La padurea Baciu, evident.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: StarDust din 22 Decembrie 2012, 15:51:02
Fuego? Eu zic ca merge Gangnam style!  :lol:
P.S.
Deci, mici, bere si Gangnam style.  :-D
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: padme din 22 Decembrie 2012, 16:50:08
Si eu zic ca mai erau 2 topicuri deschise pe exact si acelasi subiect! Chiar pe prima pagina, nij' nu trebuia sa apesi "cautare"....


Parerea mea.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: StarDust din 22 Decembrie 2012, 16:54:22
Citat din: padme din  22 Decembrie 2012, 16:50:08
Si eu zic ca mai erau 2 topicuri deschise pe exact si acelasi subiect! Chiar pe prima pagina, nij' nu trebuia sa apesi "cautare"....


Parerea mea.

Corect! S-a rezolvat.
Titlu: Re: 2012 o farsa uriasa
Scris de: toma din 22 Decembrie 2012, 17:50:39
Imi cer scuze, nu le-am vazut.
Oricum, initial cerusem serios socoteala proorocilor de pe forum, cei care ma contraziceau la singe si pe care ii invitasem, inca de atunci, pentru ziua de azi, la un suc ...virtual. Asteptam, si astept inca,  ceva explicatii din partea lor, asa cum este normal.
Ca sa vaduceti aminte, citeva mo(n)stre de prostie:
- Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca..Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.
Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fid us la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?).
Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace
- Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2010 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un govern al unui Rege Universal din spita lui David. 2010 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerological nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimetelor din perioada 1871-2010. Borna era data de 22.12.2012!
- 2012 - Timpul terestru nu va mai exista
- intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;
- vom intra in Dimensiunea 5;
- Pe toate planetele sistemului solar se observa schimbari inclusiv la Soare si habar nu avem ce inseamna asta pentru ca observam de prea putin timp .
- ca aici, pe Terra, sint in derulare si conflicte - ocultate sau uneori evidente - intre diverse factiuni ET.
- Ei bine, in 2012 e posibil sa ne bucuram de 2 sori pentru cateva saptamani:
- Cei care zambesc sa retina faptul ca toate profetiile biblice, ABSOLUT TOATE, s-au implinit. (Ha! Care toate???. Imi permit o paranteza: Biblia, in insasi natura ei NU face profetii, este o istorie a poporului evreu. A nu se confunda cu textele apocrife, adaptate sa arate indeplinirea...profetiilor!)
Sunt doar citeva, luate asa la repezeala.

Partea a doua mi-a venit mai tirziu in minte, ma gindeam ca nu-i frumos sa-i las pe baieti sa someze.
Oricum, astept din partea proorocilor niste raspunsuri, dar atentie, fara dialectica! Asta daca nu sunt ocupati cu nazbitiile si prostiile savante ale noului  sfirsit de lume!