Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Confesiunile lui Bushman de pe patul de moarte

Creat de spooky, 31 Octombrie 2014, 10:34:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

spooky

Vă invit să citiți aceste confesiuni și să le discutăm...

Vedeți comentariile mele personale la sfârșitul acestui articol:

http://www.rufon.org/2014/10/confesiunile-lui-boyd-bushman-cercetator-la-lockheed-extraterestrii-sunt-reali-adevar-sau-fabulatii/
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Xanadron

#1
Inutil sa mai discutam de ce asa-zisele confesiuni ale lui BB sint 100% crappy :lol: - in cazul lui nefiind vorba nici macar de strecurarea unor sferturi de adevar printre multiple gogosi.

Pe linga debunkareala lui Robbins, merita totusi citata inca una, a lui Robert Scheaffer -
http://badufos.blogspot.ro/2014/10/scientist-photographs-plastic-alien-at.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+BadUfosSkepticismUfosAndTheUniverse-ByRobertSheaffer+(Bad+UFOs:+Skepticism,+UFOs,+and+The+Universe+-+by+Robert+Sheaffer)
(unde, printre altele, se atrage atentia asupra interpretarilor gogonat-gonflabile :-D vizavi SI de celebrele afirmatii ale sefului Skunk Works Ben Rich - alea cu "Putem sa-l ducem pe ET acasa").
http://www.blueblurrylines.com/2014/10/ben-rich-area-51-taking-et-home.html
...care par a fi fost mai degraba mostre de umor (slabutz, ce-i drept) repetate-n finalul TUTUROR conferintelor lui, timp de +10 ani.

La fel de clar e ca "dezvaluirile" lui BB fac parte dintr-o parodie de Disclosure hotarita dincolo de ultimele usi inchise si declansata recent - desi insidios - inclusiv pe la Vatican.
Miezul problemei derivat din hoaxu' BB e insa, dupa mine, cu totul altul - si-s f. surprins ca nu-l vad atins macar infinitezimal de niciun comentator/ufolog de nicaieri.

Si anume: cum oare pot fi convinsi unii precum BB sa continue a fi vinduti lu' Sarsaila :evil: pina si-n ultimele clipe/ore/zile ale vietii, cind macar atunci ar trebui sa te doara-n pix de orice/oricine si sa fii, in fine, sincer cu tine insuti macar?
Varianta santajului asupra rudelor apropiate nu prea tine si-nclin sa cred in ipoteza unor amenintari cu luxari aplicabile post-mortem - unele f. credibile deduc io, din moment ce au, precum se vede, efect.
Cum tema asta-i ingropata insa-n (prea) multe straturi cipollinice succesiv-usturatoare, cred ca cere si ea un topic separat.

P.S.1: Achtung la traduceri ! - rezultatul apelarii la Mos Goagal fiind deseori hilar - ex:
",,Este ca la o fermă de vite. Unii au grijă de ele (wrangler), iar alții le fură (rustlers)". Cei care le fură, denumiți de Bushman ,,wrangler" etc[...]

P.S.2: Subscriu 100% la aluzia finala: "chiar și noi în România avem pretinși generali care susțin că s-au târât în genunchi și coate în interiorul bazei militare Aria 51, deși nu știu cine îi mai ia în serios." :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

jean

Textul urmator, din articolul de pe Rufon, reflecta foarte bine si crdinta mea in legatura cu acest caz.
Citatconsider că aceste confesiuni pe patul de moarte nu sunt convingătoare și, poate mai important, nefolositoare. Nu avem informații suplimentare față de ce am avut până acum. Nu avem cum să verificăm informațiile susținute. Niciun fel de a le testa sau repeta. În *cel mai bun caz*, avem încă o persoane care susține aceste lucruri ca fiind reale și, în timp ce s-ar putea ca acestea să se dovedească cu trecerea timpului, nu au contribuit absolut cu nimic la obținerea vreunui progres.
Tare si asta
Citat"chiar și noi în România avem pretinși generali care susțin că s-au târât în genunchi și coate în interiorul bazei militare Aria 51, deși nu știu cine îi mai ia în serios." :-D
Subscriu.
Adevarul este dincolo de noi


terraflorin

N-am putut edita mesaju anterior deci nu începeţi să vă comportaţi ca Moşu cu renu  :-D

Vă las un link mai jos despre cât de importante sunt referinţele bazate pe sursele de încredere online (pe Wikipedia) cum s-a schimbat articolul de la '' un fost inginer senior '' la ''o farsă pe internet'' !!

http://terraflorin.wordpress.com/2014/11/04/surse-de-incredere-pe-wikipedia/

Xanadron

Citat din: terraflorin din  04 Noiembrie 2014, 11:21:58
N-am putut edita mesaju anterior deci nu începeţi să vă comportaţi ca Moşu cu renu  :-D

Vă las un link mai jos despre cât de importante sunt referinţele bazate pe sursele de încredere online (pe Wikipedia) cum s-a schimbat articolul de la '' un fost inginer senior '' la ''o farsă pe internet'' !!

http://terraflorin.wordpress.com/2014/11/04/surse-de-incredere-pe-wikipedia/
Buna remarca, desi "fostul inginer senior'' Boyd B. Bushman EXISTA - si mai precis totusi, nu-i deloc pe patu' mortilor ma-sii :lol: fiindca pare sa mai lucre inca la Skunk Works-ul Lockheed si nu-i chiar atit de "senior" ca bosorogul factice de pe Youtube, patentele lui -  f. interesante de altfel - fiind relativ recente (alea lasate "la liber", evident.)

http://www.patentgenius.com/inventedby/BushmanBoydBLewisvilleTX.html

P.S. Am crezut ca merita sa pierd vremea cu supra-remarca mea din simplul motiv al dorintzei completarii demontarii mecanismelor perverse prin care The Powers That Be :evil: combina sferturile de adevar cu tonele de minciuni sfruntate.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/