Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => 2012 => Subiect creat de: SLEAH19 din 26 Noiembrie 2012, 01:13:11

Sondaj
Întrebare: Vă este sau nu frică de 21 12 2012 ?
Opţiune 1: Da, cred că vor fi evenimente teribile care vor determina sfârşitul. voturi: 4
Opţiune 2: Îi încurajez pe cei apropiaţi dar personal mi-e frică . voturi: 2
Opţiune 3: Nu, dar neliniştea sa cuibărit totuşi în subconştientul meu. voturi: 12
Opţiune 4: Nu ştiu , nu am încă o părere formată. voturi: 12
Opţiune 5: Nu am nici o frică.Sunt absolut sigur că nu va fi nimic . voturi: 44
Titlu: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 26 Noiembrie 2012, 01:13:11

  Considerând comunitatea acestui fast food spiritual/ştiinţific/intelectual/ ozenistic/sf, etc, care este Rufon, cu cel puţin un nivel deasupra opiniilor mainstream în ce priveşte 21 12 2012 , doresc o sondare a părerilor şi chiar a trăirilor personale în ce priveşte evenimentul.

Rezultatul va fi un reper util în viitor, pentru noi sau poate pentru ,,cei care vor veni în locul nostru,,.

Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: mr din 26 Noiembrie 2012, 11:01:50
Faina asemanarea cu fastfood-ul.
Nu m-am incadrat in niciuna din variantele propuse de tine. Totusi am votat cea in care pot afirma ca nu imi este frica de ceea ce va veni. Sunt pregatit deopotriva sa fac supravietuire sau sa-mi fie mai bine decat acum. De murit ma gandesc impacat cu ideea ca voi muri atunci cand imi va expira timpul, indiferent de cat ma feresc eu de acest deznodamant. Viata m-a invatat sa ader la intelesul proverbului: nu mor caii cand vor cainii.
La fel, nu pot sa nu remarc ca un (alt) moment mai dificil este prevazut ptr omenire:
"Te voi păzi şi Eu de ceasul încercării, care are să vină peste lumea întreagă, ca să încerce pe locuitorii pământului" (Apoc. 3:10).
insa
"Iar ziua Domnului va veni ca un fur, când cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzând, se vor desface, şi pământul şi lucrurile de pe el se vor mistui." (2 Petru 3:10)
dar trebuie tinut cont si de faptul ca:
"Şi aceasta una să nu vă rămână ascunsă, iubiţilor, că o singură zi, înaintea Domnului, este ca o mie de ani şi o mie de ani ca o zi." (2 Petru 3:8 )
Nu ne mai ramane decat sa urmarim semnele, si ele descrise destul de bine, si sa ramanem vigilenti, fara a fi cuprinsi de frica sau de iluzia unei sperante ca nu ni se poate intampla nimic rau.

In schimb, nu pot fi sigur ca nu se va intampla nimic in contextul actual. Baietii astia destepti nu prea se joaca ei. Nu degeaba  concentreaza in populatie un anumit tip de energii directionate ca timp pe data de 21.12.2012. Urmaresc un efect, clar.
De ce natura va fi, vom vedea...

P.S. Interesant mesajul domnului, despre care spui ca este respectabil, postat de tine pe alt topic. Personal astept o continuare cu ceva detalii...in viitor, de la tine... :)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Xanadron din 26 Noiembrie 2012, 12:34:31
Am votat ceva care contine si-un pic de frica in orice caz. :-D
Doar e catalizatorul curajului...

Ca sa n-o lungesc prea mult (in criza de timp), repostez ceva scris p-aici mai demult:

"Situatia globala pare sa atirne pe marginea unui hau vag intrevazut doar, fara sa se fi intimplat inca (dupa mine cel putin) evenimente care sa justice totusi prin amploarea lor vreo perspectiva clar cataclismica (fenomene geofizice majore).

Culmea-i ca observ cotidian dorintza unora de "start al distractiei apocaliptice" :lol: - reactie doar aparent disonanta cognitiv, fiindca justificata cumva de halul in care 1001 strimbatati milenare au luat viteza pe Terra (si in structura umana intima chiar) in ultima vreme. :|

O reactie viscerala cu accente disperate, de tipul celei din '89 ("Vom muri si vom fi liberi !") sau, mai umoristic privind lucrurile, "Opriti planeta sa ma inaltz !" :star: :planet: :lol:"
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: uforever din 26 Noiembrie 2012, 17:15:34
21.12.2012, dar ce nu 26.12.2012? pai n-ar mai fi nimic magic, n-ar mai fi un pic de numerologie, de numere magice, n-ar mai fi un joc, n-ar mai ramane puternic acceptat de mentalul colectiv. Ca si in cazul anului 1999, "7 ani apocaliptici", 999 devine 666, 7 numarul lui D-zeu...etc. Este o joaca de-a "fata ascunselea" cu ajutorul subconstientul uman, o joaca pentru a ascunde lucruri mult mai importante, un joc ceva de genul, numara pana la 10 si cauta-ma, undeeee suuuunt? Ce-ar putea sa ne ascunda "baietii cu simtul umorului"?! pai procedeul prin care ne este furat timpul in fiecare zi, cum ar putea detine cunoasterea, tehnologia, controlul total altfel, decat doar cu ajutorul nostru, al tuturor. Cu ce sa ne tina mintea ocupata, cum sa instaureze teama, groaza, frustrarea, disperarea? Cum altfel am putea sa ne mai punem intrebari de genul: cine ne va salva? unde este mantuitorul, salvatorul lumii, eroul mondial, cel ce aduce pacea? Sigur ca vor gasi pe cineva sa joace acest rol extrem de important, sigur ca vietile noastre vor fi din ce in ce mai furate, exact ca in parlament, la vedere, sigur ca vom accepta cu usurinta situatia, deja o facem, uitam si mergem mai departe. In mod ciudat fiecare "apocalipsa" de genul asta, aduce vanzari considerabile de apa minerala, conserve, cat si de materiale pentru construirea "adaposturilor antiapocaliptice", de parca in cazul unui eveniment major scapa cineva in ascunzatoarea sa. Desigur ca cineva va scapa si banuiesc ca ati ghicit, "baietii spirituali" care cu siguranta vor avea cu ce sa iasa din atmosfera terestra, cel putin cred ca se lucreaza la asta. Personal cunosc atat cat imi permite statutul social, cunoasterea se face pe nivele, cunoasterea implica potenta financiara cat si anumite abilitati, cand spun cunoastere ma refer la tot ce ne este ocultat. Atat cat "cunosc", ma determina sa nu ma tem de apocalipse fabricate, 21.12.2012 nu este prima si nici ultima, "baietii cu umor" se vor tine de pozne in continuare, sunt convins ca pe 21.12 vom avea parte si de ceva "artificii", de data asta trebuie sa ne ramana ceva in minte.

CAT TIMP SOARELE VA ARDE PE CER, RASA UMANA VA SUPRAVIETUI!
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: jean din 26 Noiembrie 2012, 21:36:41
Citat21.12.2012, dar ce nu 26.12.2012?
Nu, nu pot sa cred......Nu poate fi posibil asa ceva. Pai cum sa mor a doua zi de craciun? Asa cu burta plina si cand sunt liber de la servici. Si mai ales de ziua mea. De ce sa ma fi nascut intr-o zi in care va veni sfarsitul lumii? Cred ca imi fac probleme aiurea.....Mai bine nu ma gandesc si sa ma bucur din plin de acea zi. :lol: Am votat ultima optiune, eu asa gandesc
Sa ne vedem cu bine in 2013, ca avem multe de facut.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: zamotrak din 26 Noiembrie 2012, 21:54:54
Citat din: uforever din  26 Noiembrie 2012, 17:15:34

CAT TIMP SOARELE VA ARDE PE CER, RASA UMANA VA SUPRAVIETUI!

Da posibil,...RASA...,nu si actuala, civilizatie. :-(
Asta asa,  ca o parere,a unuia ,care-si da cu parerea. 8-)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 26 Noiembrie 2012, 22:14:59
Dragă@jean , ai votat ultima variantă dar comentul te încadrează la a treia .
De acord cu 2013 ! Să ne vedem dar să nu facem aşa multe că orice facem sau poluăm sau consumăm resursele planetei , vezi ce probleme au mai marii planetei cu noi.
                                                       Mai bine medităm!
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: mariusvlad din 26 Noiembrie 2012, 23:43:27
Eu mai am rata la banca așa ca nu îmi fac probleme dar nici foarte relaxat nu sunt.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii?
Scris de: fiulploii din 27 Noiembrie 2012, 00:01:50
@SLEAH19
  Eu sunt sincer cu sfarsitul lumii insa sfarsitul lumii nu e deloc sincer .
Parerea mea..

  Si nu ma pot incadra la nici una din variantele propuse  :-D
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii?
Scris de: SLEAH19 din 27 Noiembrie 2012, 00:36:07
Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 00:01:50
@SLEAH19
  Eu sunt sincer cu sfarsitul lumii insa sfarsitul lumii nu e deloc sincer .
Parerea mea..

  Si nu ma pot incadra la nici una din variantele propuse  :-D

Sorry Man! Sfârşitul lumii tale pare a fi o femeie...

Pentru cine nu se încadrează mai sunt variante : ex.  pe 21 decembrie  2012 sărbătorim prima zi fără moderare a lui călător astral
Sau nu?
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: kefren din 27 Noiembrie 2012, 21:01:40
  Eu am ajuns la o intelegere cu moartea,ea nu-mi face greutati...si nici eu ei,deocamdata :-P........dar cand va veni momentul ne vom imbratisa fara suparare si vom pleca intr-o noua calatorie :-D.
    Din acest motiv ,nu mi-e frica,dar.........s-ar putea sa avem parte de ceva surprize neplacute,asa ca nu ma incadrez la nici o optiune!

Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: romulus din 27 Noiembrie 2012, 22:13:29
Al catelea sfarsit anuntat este asta ? Al 21-lea cumva  :-D?
Si cate nu vor mai fi ....noi sa fim sanatosi !
Dragilor, in ziua de 22.12 2012 dimineata,  150%  garantez ca ne vom da binete p' aici intrebandu-ne cum ne-am petrecut sfarsitul lumii (ori apocalipsa - dupa preferinte  :-D).
Nu ezitati insa sa va faceti provizii ca americanii aia dilii pe care ii vad tot timpul pe la tv. - va fi deliciul retailerilor ....si se vor ruga de... sanatatea noastra cand vor avea incasari astronomice in luna lu' indrea!
Am zis !
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii?
Scris de: fiulploii din 27 Noiembrie 2012, 22:17:25
Citat din: SLEAH19 din  27 Noiembrie 2012, 00:36:07
Sorry Man! Sfârşitul lumii tale pare a fi o femeie...

Pentru cine nu se încadrează mai sunt variante : ex.  pe 21 decembrie  2012 sărbătorim prima zi fără moderare a lui călător astral
Sau nu?
Ar fi nasol ca tocmai cand @calator astral   isi arunca cu o zvacnire de mandrie incrancenata lanturile sa se termine lumea  :-D
Propun ca masura suplimentara pentru mentinerea actualei lumi, prelungirea moderarii pe termen nelimitat.   :lol:
Scuze @calator astral   n-am nimic cu matale insa vreau sa supravietuiasca asta lume  :lol:
Sper ca ai moralul si umorul la cote inalte - cel putin asa reiese din ultimele tale postari.  8-)

In alta ordine de idei, chiar nu inteleg de ce toata lumea se gandeste ca trebuie sa moara ? Poate imi explica cineva , pls.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii?
Scris de: alx din 27 Noiembrie 2012, 22:29:40
Citat din: SLEAH19 din  27 Noiembrie 2012, 00:36:07
Pentru cine nu se încadrează mai sunt variante : ex.  pe 21 decembrie  2012 sărbătorim prima zi fără moderare a lui călător astral
Măi,asta e o chestie la fel de sigura ca și sfarsitul lumii... ;D

Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 22:17:25
Propun ca masura suplimentara pentru mentinerea actualei lumi, prelungirea moderarii pe termen nelimitat.   :D
Sa supunem la vot? :? :? :? :? :? :?
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii?
Scris de: calator astral din 27 Noiembrie 2012, 23:52:03
Citat din: alx din  27 Noiembrie 2012, 22:29:40
Măi,asta e o chestie la fel de sigura ca și sfarsitul lumii... ;D
Sa supunem la vot? :? :? :? :? :? :?

Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 22:17:25
Ar fi nasol ca tocmai cand @calator astral   isi arunca cu o zvacnire de mandrie incrancenata lanturile sa se termine lumea  :-D
Propun ca masura suplimentara pentru mentinerea actualei lumi, prelungirea moderarii pe termen nelimitat.   :lol:
Scuze @calator astral   n-am nimic cu matale insa vreau sa supravietuiasca asta lume  :lol:
Sper ca ai moralul si umorul la cote inalte - cel putin asa reiese din ultimele tale postari.  8-)

In alta ordine de idei, chiar nu inteleg de ce toata lumea se gandeste ca trebuie sa moara ? Poate imi explica cineva , pls.

@fiulploii> sint un martir, un adevarat martir!  :roll: de la Isus Hristos incoace numai Soljenitzin a mai patimit atit de mult numai pentru simple opinii si dreptul la libera exprimare, dar cum bine ai observat pastrez moralu intact, ajutat psihologic si fiziologic de niste prietene care sincer ma compatimesc....
Am convingerea ca oricine a urmarit evolutia acestui forum a sesizat directia ingrijoratoare spre care s-a indreptat, aceasta tendinta s-a estompat actualmente, trebuie sa ne investim mai mult, fiecare din veteranii rufonisti, sa uitam pseudo-solutia new-age, discreditata peste tot, i-a luat Gaia si i-a dus departe-n pustiu, e timpu sa facem o perestroika si un glasnost pe forum, prima etapa ar fi eliminarea tuturor obstacolelor pe care le intilnesc noii useri, ar trebui sa fie autorizati sa posteze din prima, orice doresc ei, orice punct de vedere sa fie lasat sa se exprime, oameni noi / idei noi, sa fie avertizati si ulterior moderati doar cei care depasesc limitele acceptabile de bunul simt, cei care insulta sau sint vulgari.

Propun deci eliminarea perioadei de tranzitie obligatorie care impiedica oamenii sa se exprime liber.In cazul meu reiterez cererea adresata adminului/moderator @alx de a-mi elimina nedreapta moderare chiar de acum.
Am fost moderat, legat cu lanturi grele la maini si la picioare, cu scotci si botnita la gura, dar nu am ripostat, nu mi-am creat un alt cont, sub o alta identitate, chiar si in executarea pedepsei am respectat Regulamentul.

Nu va fi "Sfarsitul Lumii", nicaieri nu am scris asta, va fi o mare Schimbare, sfarsitul unei Ere, o pagina din istoria Umanitatii va fi intoarsa, urmeaza un nou capitol, sa fim cu totii demni, la inaltimea acestui moment crucial.




of @alx...nu ai zis tu acum vreo luna ca 21 dembrie a sosit in privinta moderarii calatorului astral sau am visat?
daca nu ma insel pozitia asta pe care ai afisat-o implica eliminarea moderarii, nu e absolut nici un motiv valabil care sa justifice aceasta pedeapsa exagerata, doar poate niste telefoane de la "minister" dupa publicarea unor noi topicuri "sensibile" stil "OZN-uri made in Romania (Turbmecanica S.A.)"


Sint un caz unic, cred, singurul forumist pe Terra interzis (arbitrar)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii?
Scris de: alx din 28 Noiembrie 2012, 00:39:21
Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
@fiulploii> sint un martir, un adevarat martir!  ::) de la Isus Hristos incoace numai Soljenitzin a mai patimit atit de mult numai pentru simple opinii si dreptul la libera exprimare, dar cum bine ai observat pastrez moralu intact, ajutat psihologic si fiziologic de niste prietene care sincer ma compatimesc....
Măi...martirule! Esti sigur ca rolul asta e cel care te va elibera de moderare? Cat despre prietene...sa fie din soiul asta? (http://s10.postimage.org/ci5szh9pj/mystique_xmen_120.jpg)





Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
Am convingerea ca oricine a urmarit evolutia acestui forum a sesizat directia ingrijoratoare spre care s-a indreptat, aceasta tendinta s-a estompat actualmente
Mda...asta pentru ca unii au fost moderati si nu au mai putut debita prea multe...ce-or fi fost...de fiecare data cand au avut chef...




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
fiecare din veteranii rufonisti
Dupa cum vorbesti,bag seama ca te crezi unul dintre ei,nu? ;D




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
pseudo-solutia new-age, discreditata peste tot, i-a luat Gaia si i-a dus departe-n pustiu, e timpu sa facem o perestroika si un glasnost pe forum, prima etapa ar fi eliminarea tuturor obstacolelor pe care le intilnesc noii useri, ar trebui sa fie autorizati sa posteze din prima, orice doresc ei, orice punct de vedere sa fie lasat sa se exprime, oameni noi / idei noi, sa fie avertizati si ulterior moderati doar cei care depasesc limitele acceptabile de bunul simt, cei care insulta sau sint vulgari.
Mai...baiete! Tu,again,ai mancat ceva stricat? Sau esti in perioada aia a lunii? Pentru ca ceea ce visezi si propui tu duce direct la ANARHIE!  Si stii ce au patit anarhistii in istorie...nu? Daca nu stii...iti explic eu...+50%...in cazul tau,urmat de stergerea DEFINITIVA a contului!   Glumesc,bineinteles...sau nu? :?




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
Propun deci eliminarea perioadei de tranzitie obligatorie care impiedica oamenii sa se exprime liber.
Propunere respinsa! Altceva?




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
.In cazul meu reiterez cererea adresata adminului/moderator @alx de a-mi elimina nedreapta moderare chiar de acum.
Se respinge! Urmatorul...




Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
Am fost moderat, legat cu lanturi grele la maini si la picioare, cu scotci si botnita la gura, dar nu am ripostat, nu mi-am creat un alt cont, sub o alta identitate, chiar si in executarea pedepsei am respectat Regulamentul.
Mda...nu ai ripostat...ai postat doar chestii pe ici pe colo,lovind in toti cei care posteaza pe pseudo-forumul Rufon...sau ai uitat deja? Pt ca eu nu am uitat...
In plus,tu crezi ca moderatorii pasc gaste pe forumul asta? Adeca daca iti faceai alt cont...ce? Crezi ca aveai mai mult succes? Acum inteleg de ce vrei tu sa se scoata moderarea pentru membrii noi...





Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
of @alx...nu ai zis tu acum vreo luna ca 21 dembrie a sosit in privinta moderarii calatorului astral sau am visat?
daca nu ma insel pozitia asta pe care ai afisat-o implica eliminarea moderarii

Ai visat calatorule...ceea ce nu e de mirare,in cazul tau...
Fi atent ce am spus eu:
Citat din: alx din  09 Noiembrie 2012, 23:32:46
   Asa ca stimabili membrii ai acestui forum,puteti spune ca pentru forumul Rufon,data de astazi este 21.12.2012. Adica TIMPUL SCHIMBARII IN BINE!  Cei care doresc sa ramana alaturi de noi pe acest forum ar fi bine sa inteleaga ca nu mai merge cum mergea...nu e o amenintare la adresa nimanui,ci doar un...comunicat...
   De aceea ii rog pe colegii moderatori,daca sunt de acord cu mine,sa sanctioneze orice tentativa de deturnare a subiectelor discutate pe acest forum in BÂLCI! POATE ASA VOM REUSI SA REDEVENIM CE-AM FOST ODATA,SI CE AR TREBUI SA FIM!
Citatul e luat de aici : http://www.rufon.org/forum/index.php?action=profile;u=389;area=showposts;start=30 (http://www.rufon.org/forum/index.php?action=profile;u=389;area=showposts;start=30)






Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
nu e absolut nici un motiv valabil care sa justifice aceasta pedeapsa exagerata, doar poate niste telefoane de la "minister" dupa publicarea unor noi topicuri "sensibile" stil "OZN-uri made in Romania (Turbmecanica S.A.)"
Calatorule,daca continui cu insinuarile astea,s-ar putea sa ma enervezi mai rau decat prevede stas-ul...si nu cred ca-ti va fi moale...si da,asta e o amenintare...voalata...ti-am spus de la bun inceput ca esti "eliberat de proba"...grija la saritul calului...





Citat din: calator astral din  27 Noiembrie 2012, 23:52:03
Sint un caz unic, cred, singurul forumist pe Terra interzis (arbitrar)
In primul rand,nu esti interzis! Esti doar moderat.
Iar in al doilea rand,cate motive vrei sa-ti dau chiar acum,care justifica moderarea ta? 100 iti ajung?



In concluzie,daca nu o iei razna,ai o sansa foarte mare ca in 22decembrie 2012 sa nu mai fi moderat...desi,dupa cum vad si daca continui in ritmul asta,pentru tine sfarsitul lumii va sosi...mai devreme...
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: StarDust din 28 Noiembrie 2012, 01:07:40
Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 22:17:25
...
In alta ordine de idei, chiar nu inteleg de ce toata lumea se gandeste ca trebuie sa moara ? Poate imi explica cineva , pls.

"Toata lumea", cu siguranta te referi la cei care spera ca se va termina totul in 21.12.2012 (nu tocmai putini).
Am impresia ca aceasta chestie e cumva in legatura cu anumite tendinte suicidare, ale unora care totusi nu au curajul sa o faca, si spera sa intervina un factor extern sa le rezolve problema.
Binenteles, ca le surade ideea ca o data cu ei sa ne ia naiba pe toti...  :lol:
Asta e o teorie pur personala, dar asa cred eu  :lol:
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii?
Scris de: mr din 28 Noiembrie 2012, 12:19:28
Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 22:17:25
In alta ordine de idei, chiar nu inteleg de ce toata lumea se gandeste ca trebuie sa moara ? Poate imi explica cineva , pls.
Nu cred ca toata lumea se gandeste constient ca trebuie sa moara la o eventuala apocalipsa.
Intr-o situatie de criza majora, in care multe din iluziile pe care si le construieste cu sarg omul in perioada de liniste se naruiesc, brusc constata ca nu are sens/scop ceea ce face pe lumea asta. Ii vine in minte, inevitabil, printre multe altele si posibilitatea ca poate muri. Unii, constata ca suicidul este singura optiune si chiar lucreaza intens la asta, ba chiar atragandu-i si pe altii in jocul lor, conform unui tipar de comportament cunoscut.
E mai greu de gasit calea infruntarii situatiei si a alegerii de a trai si de a construi altfel realitatea. Dar nu imposibil...
Din pacate, multi dintre noi, intr-o astfel de situatie marginala, dupa ce li se darama visul, nu prea mai stiu ce sa faca. Pentru ca nu mai exista cineva care sa le spuna ce sa faca. Si nici definitiile invatate nu-i prea ajuta.
In mod clar, ne va fi mai bine ca si comunitate atunci cand cei mai multi dintre vor alege in mod constient ...binele si viata. Pana atunci ... trebuie sa traim apocalipsa individuala. :)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: kefren din 28 Noiembrie 2012, 19:16:39
  LA MULTI ANI...............Xanadron,sa ai parte de viata lunga in sanatate si bunastare!
        Si cum esti un Zen al Forumului iti fac o dedicatie


            In singuratate mi-am amintit sa nu caut cu mintea;
flacara verde a aprins deja lampa singuratica a inimii mele.
In larma sau tacere eu am oglinda clara a discernamantului;
el imi dezvaluie in totalitate inimile pure din oameni.
Nu este ceva existent ce poate fi vazut sau cunoscut,
dar nu este nici existent:
astfel este lumina adevarului.     
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: kefren din 28 Noiembrie 2012, 19:22:25
      LA MULTI ANI.........Alx,desi sunt cu intarziere sper ca urarile sunt bine primite!
  SI cum "daca sanatate nu e,nimic nu e",e primul lucru pe care ti-l urez alaturi de urarile de fericire alaturi de cei gragi!
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 07 Decembrie 2012, 18:48:42

  Există în lume tot felul de motive să fii fericit.
În fosta Uniune Sovietică oamenii aveau tot felul de motive să fie fericţi. De exemplu se trezea omu la două noaptea cu bătăi puternice în uşă şi o Volgă neagră la scara blocului. Deschidea tremurând uşa şi trei kaghebişti în haine de piele îl întrebau:

- Ivan Tarasov ?
- Nuuuuuu,...la etajuuu de suuus !!!

Ei bine credeţi-mă, acel om era pe moment cel mai fericit din lume.

Tot o astfel de fericire vor avea mulţi locuitori ai pământului în 22 decembrie dacă apocalipsa ne trage ţeapa precum Elenin. Dacă nu e ţeapă vom fi cu toţii fericiţi.

Dacă ne raportăm la rezultatul intermediar al prezentului sondaj constat că din partea rufoniştilor , apocalipsa poate fi suspendată.

S-a pomenit că grangurii lumii ar avea agenda goală pentru data fatidică dar bag samă că, dacă ar avea ceva concret , aeronavele grele militare ,nu ar mai face pod aerian spre orient cu escală la TM.

Sau la o adică ar putea simula ei ceva apocalipsă . Mai pun un fragment din domnul R cu un  posibil scenariu descris de el la una din întrebările puse de mine pe mail .Nu o comentez pentru că nu am cunoştiinţe solide în acest domeniu, dar Rufonul are:

.....nu se vor folosi arme,ci doar intuneric,ger,si o sursa de energie (pulsanta) care va anula pentru un timp nedefinit polul minus terestru,(massa generala)situatie care va scoate din functiune orice consumator electric, aflat in zona campului magnetic terestru.Restul va fi produs de populatia intrata in panica...

.....PC-ul tau, se alimenteaza de la o priza cu doua fire, unul dintre ele este legat undeva la massa, la aceiasi massa cu al meu,si cu a lui Obama,si a lui Putin,  Aceasta massa generala este produsa de catre campul magnetic terestru,pe acelasi principiu fizic. Daca cineva inverseaza  sensul acestui camp atunci in loc de minus la priza generala va trebui sa apara o tensiune pulsanta enorma care va arde tot ce contine o bobina: instalatiile casnice,computerul auto,iluminatul,liniile de inalta tensiune,generatoarele din centrale,transformatoarele ,etc. Aceasta energie electrica care da nastere campului magnetic terestru si care apoi conform Legii lui Lentz,se induce in pamant invartind-ul atat de sincron, se formeaza intre soare si Terra datorita faptului ca pamantul..  atentie mare!!! NU se invarteste in jurul soarelui asa cum s-ar crede la prima vedere ci doar il urmeaza printr-o miscare eliptica impreuna cu celelalte planete captive, si care astfel face posibila producerea de energie...Daca s-ar invarti si-ar consuma-o pe cand asa o inmagazineaza formandu-si acel camp magnetic. Asa dar conform ultimelor calcule Teoria lui Copernic devine ..incompleta...


....!!? ?
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: alx din 07 Decembrie 2012, 19:52:55
Citat din: SLEAH19 din  07 Decembrie 2012, 18:48:42
.....nu se vor folosi arme,ci doar intuneric,ger,si o sursa de energie (pulsanta) care va anula pentru un timp nedefinit polul minus terestru,(massa generala)situatie care va scoate din functiune orice consumator electric, aflat in zona campului magnetic terestru.Restul va fi produs de populatia intrata in panica...

.....PC-ul tau, se alimenteaza de la o priza cu doua fire, unul dintre ele este legat undeva la massa, la aceiasi massa cu al meu,si cu a lui Obama,si a lui Putin,  Aceasta massa generala este produsa de catre campul magnetic terestru,pe acelasi principiu fizic. Daca cineva inverseaza  sensul acestui camp atunci in loc de minus la priza generala va trebui sa apara o tensiune pulsanta enorma care va arde tot ce contine o bobina: instalatiile casnice,computerul auto,iluminatul,liniile de inalta tensiune,generatoarele din centrale,transformatoarele ,etc. Aceasta energie electrica care da nastere campului magnetic terestru si care apoi conform Legii lui Lentz,se induce in pamant invartind-ul atat de sincron, se formeaza intre soare si Terra datorita faptului ca pamantul..  atentie mare!!! NU se invarteste in jurul soarelui asa cum s-ar crede la prima vedere ci doar il urmeaza printr-o miscare eliptica impreuna cu celelalte planete captive, si care astfel face posibila producerea de energie...Daca s-ar invarti si-ar consuma-o pe cand asa o inmagazineaza formandu-si acel camp magnetic. Asa dar conform ultimelor calcule Teoria lui Copernic devine ..incompleta...


....!!? ?

TAMPENII! TAMPENII! TAMPENII!nu

Nici nu am chef sa combat tampeniile scrise aici...orice copil care a citit manualele de fizica pana pe la clasa a VIII-a poate sa o faca...insa conform cu logica care ne conduce,daca eu dau un singur exemplu care nu se supune teoriei respective inseamna ca teoria ESTE FALSA!  Si uite si exemplu: generatorul meu de acasa,cu motor in 4 timpi pe benzina,care genereaza 220v/50Hz,fara insa a avea nul si faza asa cum are reteaua din casa...pentru simplul motiv ca el nu este legat la pamant,adica nu are impamantare! Si mai dau un exemplu:banalul UPS pe care il aveti fiecare la calculator.Atunci cand acesta functioneaza pe acumulatori,foloseste o sursa in comutatie,care genereaza tensiunea corecta,atat ca voltaj cat si ca forma,fara sa aiba o legatura directa cu tensiunea de intrare de la retea.Deci nu are nul si faza.Asa ca orice inversare ai produce,desi nu se poate asa ceva,ea nu ar afecta aceste dispozitive.

A...inca o mentiune: nu energia electrica genereaza campul magnetic al planetei!
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: calator astral din 07 Decembrie 2012, 20:11:38
 @alx: uite iti ixplic eu , cu cuvintele mele, ce anume se va intimpla in Zona de Energie Zero, e ca o iesire (temporara) spatio-temporala, curent electric nu mai poate fi, intervin alte legi fizice, nelectronii vor fi inerti, numai poate fi nicidecum vorba de cea mai mica deplasare ordonata a electronilor de la pozitiv la negativ.
Citat din: alx din  07 Decembrie 2012, 19:52:55
TAMPENII! TAMPENII! TAMPENII!nu

Nici nu am chef sa combat tampeniile scrise aici...orice copil care a citit manualele de fizica pana pe la clasa a VIII-a poate sa o faca...insa conform cu logica care ne conduce,daca eu dau un singur exemplu care nu se supune teoriei respective inseamna ca teoria ESTE FALSA!  Si uite si exemplu: generatorul meu de acasa,cu motor in 4 timpi pe benzina,care genereaza 220v/50Hz,fara insa a avea nul si faza asa cum are reteaua din casa...pentru simplul motiv ca el nu este legat la pamant,adica nu are impamantare! Si mai dau un exemplu:banalul UPS pe care il aveti fiecare la calculator.Atunci cand acesta functioneaza pe acumulatori,foloseste o sursa in comutatie,care genereaza tensiunea corecta,atat ca voltaj cat si ca forma,fara sa aiba o legatura directa cu tensiunea de intrare de la retea.Deci nu are nul si faza.Asa ca orice inversare ai produce,desi nu se poate asa ceva,ea nu ar afecta aceste dispozitive.

A...inca o mentiune: nu energia electrica genereaza campul magnetic al planetei!



--------------------

@sleah apropo de afirmatia "dacă ne raportăm la rezultatul intermediar al prezentului sondaj constat că din partea rufoniştilor , apocalipsapoate fi suspendată.", o simpla remarca:
  observ ca doar jumatate din participantii la sondaj sint "absolut siguri" ca nu va fi nimic.
   Jumatatea plina a paharului.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 07 Decembrie 2012, 20:56:43
Alx, am fost sigur că tu, o să intervii.

Am o întrebare:  La nivel teoretic, există posibilitatea ca o sursă de energie pulsantă,  să anuleze pentru o secundă măcar   acel pol minus terestru (sau masa generală)?

Pe partea cu astronomia, mai spun şi alţii că :Terra nu se învârte în jurul soarelui:

http://misterele-terrei.blogspot.ro/2011/10/pamantul-nu-se-invarte-in-jurul.html (http://misterele-terrei.blogspot.ro/2011/10/pamantul-nu-se-invarte-in-jurul.html)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Cautatorul din 07 Decembrie 2012, 21:13:35
Citat din: SLEAH19 din  07 Decembrie 2012, 18:48:42
.....nu se vor folosi arme,ci doar intuneric,ger,si o sursa de energie (pulsanta) care va anula pentru un timp nedefinit polul minus terestru,(massa generala)situatie care va scoate din functiune orice consumator electric, aflat in zona campului magnetic terestru.Restul va fi produs de populatia intrata in panica...
....!!? ?

Nu exista pol minus cand vorbim de curent alternativ. La priza avem curent alternativ care-si schimba polaritatea de 50 ori pe secunda (la noi in tara). Doar curentul continuu are pol pozitiv si pol negativ cum e la baterii de exemplu.

Masa aia care spui tu se cheama NUL nu pol minus. La curentul alternativ exista NUL, si una sau trei FAZE. Faza e aia care aprinde beculetul din surubelnita aia pentru electricieni.  NUL-ul e intr-adevar legat de pamant, dar fiecare bransament trebuie sa aiba si o impamantare care e tot un fel de NUL dar netrecut prin siguranta  si fara legatura cu NUL-ul care vine din bransament. Daca legi la impamantare si faza un bec, becul se va aprinde. 

Cat despre posibilitatea sa fie o conspiratie care sa ne opreasca curentul, nu stiu ce sa zic, dar din punct de vedere tehnic este posibil:

Stire publicata pe 3 decembrie 2012:

"Arma viitorului care constă într-o rachetă ce lansează atacuri pe cale electromagnetică a fost testată cu succes, în premieră, de către compania Boeing. Aceasta este capabilă să lase un întreg oraş fără aparatele electrice, sistemele de comunicaţie şi, în final, fără curent electric.

Cercetătorii în domeniul armamentelor au reuşit să creeze o armă care poate fi folosită în viitor pentru a pune la pământ orice sistem de comunicaţie din lume bazat pe electricitate.

Cu ajutorul unei rachete ce poate fi lansată dintr-un avion, clădiri guvernamentale sau centre de comunicaţii pot fi complet afectate de pulsul electromagnetic pe care racheta îl emite. Cercetătorii care au inventat racheta susţin că această armă nu afectează în niciun fel sănătatea oamenilor, scrie Mediafax, citând Daily Mail.

Se crede că această rachetă şi sistemul ei sunt suficient de puternice pentru a reuşi să penetreze buncărele subterane din Iran. Cu toate acestea, experţii se tem că, ajunsă în mâinile cui nu trebuie, arma poate produce pagube semnificative."

http://www.realitatea.net/arma-care-poate-opri-curentul-electric-intr-un-ora-a-fost-testata-cu-succes_1065277.html (http://www.realitatea.net/arma-care-poate-opri-curentul-electric-intr-un-ora-a-fost-testata-cu-succes_1065277.html)

Sistemul exista de multa vreme bazat pe puls electromagnetic care prajeste circuitele electronice. A aratat si la Discovery cum opreau unii o masina cu un puls electromagnetic experimental.  (daciile vechi nu sunt afectate de P.E.M-uri  :-D).

Pulsul electromagnetic poate distruge si circuitele dintr-o sursa neintreruptibila care nu se afla in functiune. Tot ce e bazat pe semiconductori si nu se afla intr-o cusca faraday se prajeste.  Din acest punct de vedere sistemele electrice din vechime care nu contineau atatea sisteme electronice ci doar electrice erau aproape invulnerabile la P.E.M.-uri. Se prajeau niste sigurante, niste protectii, si gata. Dar acum daca se prajeste computerul care comanda tot sistemul energetic national ai pus-o cum se zice.

Daca tot vorbim de sfarsitul lumii iata un scenariu foarte posibil:

Ati auzit de faptul ca acum cateva zile cine accesa google.ro , microsoft.ro , si alte domenii .ro vedea o pagina a unor hackeri.
Cica au spart serverele DNS de la RoTLD:
http://rotld.ro/portal/news/ro/38/index.html (http://rotld.ro/portal/news/ro/38/index.html)

Cand accesezi un site se scrie numele domeniului nu IP-ul lui. Aceste servere DNS fac corespondenta intre numele domeniului si IP-ul serverului unde este gazduit site-ul cu domeniul respectiv.

Acum urmeaza faza tare: Sa zicem ca cineva intra pe serverele DNS, modifica nameserverurile lui microsoft.com si cine acceseaza microsoft.com si subdomeniile sa acceseze un site capcana. Site-urile sa fie similare celor de la microsoft adica un fel de pishing pe baza de dns.

Acum e faza tare: Windows-ul acceseaza serverele microsoft pentru a verifica daca exista vreun update disponibil pe baza domeniului nu pe baza ip-ului.  Si de fapt el acceseaza sa zicem update.microsoft.com/.... si de fapt ala e un server capcana. Hackerii sa simuleze un update fals care are ca efect suprascrierea tututor fisierelor existente cu mizerii asfel incat sa nu poti recupera nimic. Si asta o poate face zicand ca face o scanare de virusi.

La fel se poate face si pentru linux-uri care sunt setate sa-si faca niste actualizari automat.
Deci daca crapa toate computerele cu windows din firme si institutii inclusiv de la electrica, apa, magazine, fisc, banci,  etc. am pus-o. Au backup-uri , etc dar pana se reface sistemul o sa dureze o gramada.  E foarte periculos faptul ca cineva a modificat setarile domeniilor unor site-uri de incredere.
Adica daca dai google.ro si ti se incarca pagina nu esti sigur ca ai intrat cu adevarat pe site-ul google. Ai dar gmail, si ti s-a incarcat pagina, iar nu e sigura chestia asta.

In concluzie se pot aranja sfarsituri de lume mai soft...  :-D

Iar cine spune ca nu a fost nici un pericol pentru anul 2000 nu stie ce spune. Din 1998 pana aproape de 2000 am tot modificat cod sursa la programe scrise in COBOL (nu radeti dar la banca SELA din Italia se folosea COBOL care rula pe computere performante). Si am modificat exact programele si bazele de date astfel incat anul sa fie memorat cu 4 cifre si calculele diferentelor dintre date sa sa faca cu an memorat in 4 cifre. Exista o "masina" de proba pe care se testau aceste modificari care rulau in paralel cu masina veche, si nu trebuiau sa apara diferente. Erau 3 programatori care luau la mana codul sursa. Doi din Romania si un italian care le si testa pe masina virtuala de test. Daca nu se faceau aceste modificari cu adevarat crapau sistemele informatice din unele banci. 00 insemna 1900 pentru softul vechi nu 2000.

A fost cu adevarat un pericol si multe banci au modificat tot codul sursa la programele lor. Daca nu faceau asta se trezeau clientii ca aveau de returnat rate de la credite de 100 ani...  si alte dezastre de genul asta.

Cum spuneam se pot aranja sfarsituri de lume mai soft...
Din pacate tehnologia din ce in ce mai avansata da putere mare de distrugere unui numar tot mai mare de oameni. Democratizarea stiintei  culmea e periculoasa. Cunostintele de microbiologie accesibile oricui reprezinta un pericol major pentru omenire. Si multe altele. Poate de aceea in vechime aveai acces la anumite cunostinte doar dupa ce treceai prin anumite etape si erai evaluat (ma refer si la cunostintele oculte, spirituale, etc.).

Fara o evolutie spirituala si morala a lumii, cunoasterea pur stiintifica poate aduce cu adevarat sfarsitul lumii. Tot mai multa lume afla diverse moduri in care ar putea distruge lumea, si daca din ce in ce mai multa lume nu are nici o moralitate atunci e o problema. Un cutit poate fi folosit pentru a taia painea sau a omora un om. Asa si stiinta. Cine vrea sa-si ia pistol trece un test psihologic si i se face o evaluare. Cine vrea sa faca o boala care sa omoare milioane de oameni nu i se face nici o evaluare. Cine vrea sa se faca microbiolog iarasi nu i se cere nici o testare psihologica.

Rau se poate face foarte usor iar tehnologia si cunoasterea prin stiinta amplifica capacitatea unui om de a face rau. Dar vorba ceea: Rau cu rau dar mai rau fara rau. Sa interzicem un cutit doar pentru ca cineva il poate folosi pentru a omora alti oameni?

Vom trai si vom vedea ce ne aduce viitorul...


PS: Pentru intrebarea lui SLEAH19. Daca ai bransament trifazat acasa si ti s-a intrerupt nulul dintre bransament(tabloul din casa) si stalp ai pus-o. Ti se ard toate becurile ori alte aparate prin casa. De ce? Simplu. Intre 2 faze nu e 220V ci 380V.  Daca prizele le ai pe o faza si lumina pe alta faza si ai masina de spalat in functiune in acel moment o sa ti se inserieze becurile cu masina de spalat  si amandoua inseriate se vor alimenta la 380V. Cum becurile au puterea mult mai mica decat masina de spalat de exemplu peste 90% din cei 380V vor ajunge pe becuri deci cel putin 350V si vor praji becurile ori consumatorii de putere mai mica. Din cate am inteles la fiecare bransament trifazat (de la stalp) nulul e impamantat suplimentar pentru a se evita intreruperea nulului si prajirea consumatorilor din casa. Am auzit de cazuri in care din cauza intreruperii nulului  la un transformator de pe o strada, au ars toate aparatele electrice care functionau. Poti intreba un electrician si te va lamuri.

Uite aici ceva legat de subiect:
http://stoianconstantin.wordpress.com/2008/01/12/intreruperea-nulului-in-lea-jt-genereaza-supratensiuni/ (http://stoianconstantin.wordpress.com/2008/01/12/intreruperea-nulului-in-lea-jt-genereaza-supratensiuni/)
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/aparatele-electrice-din-3-camine-s-au-ars-intr-o-clipa~ni6eon (http://www.ziaruldeiasi.ro/local/aparatele-electrice-din-3-camine-s-au-ars-intr-o-clipa~ni6eon)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: uforever din 07 Decembrie 2012, 21:25:18
CitatDaca cineva inverseaza  sensul acestui camp atunci in loc de minus la priza generala

La priza generala nu exista minus si plus, doar la acumulatori  :-D
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 08 Decembrie 2012, 00:33:26
Citat din: calator astral din  07 Decembrie 2012, 20:11:38

@sleah apropo de afirmatia "dacă ne raportăm la rezultatul intermediar al prezentului sondaj constat că din partea rufoniştilor , apocalipsapoate fi suspendată.", o simpla remarca:
  observ ca doar jumatate din participantii la sondaj sint "absolut siguri" ca nu va fi nimic.
   Jumatatea plina a paharului.

Nu ştiu cum e ,,la Franţa,, calator, dar Coana Europa ne-a spus nouă aici la Romania că, dacă vrem să suspendăm ceva , ne tebuie o majoritate simplă,  50+1, deci conform principiului aplicat, putem suspenda chestia  pentru care votăm.
În plus pot declara că s-a votat regulamentar , un om/un vot /un ID, fără bere/mici/găleţi , fără ,,autobuze cu turişti,, , voturile din străinătate nu au fost şmenuite , dovadă chiar tu , iar în Teleorman morţii, din secţiile de votare nu s-au speriat de le-a sărit inima din loc când au văzut pe unul viu că vine la votare.

Deci ăsta e trendul , votul e democratic , indecişii rămân nedecişi , nu trec în nici o parte. Suspendarea a trecut.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: mariusvlad din 08 Decembrie 2012, 13:36:14
Oare de ce ne imaginam ca apocalipsa trebuie sa țină cont de legile fizicii elementare? Oare chiar le-am descoperit pe toate? Dacă frații Wright, Vlaicu, Coandă, tineau cont de legile fizicii valabile in perioada aceea, azi zburam cu avionul sau cu zepelinul? Cum se numea forța care te tinea lipit de pământ înainte de Newton? E clar ca nu putem ignora aceste legi dar nici nu vom calcula unghiul de intrare in atmosfera Pamantului la vimana lui sfantul Petru după formulele de la NASA.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: alx din 08 Decembrie 2012, 18:39:14
Citat din: calator astral din  07 Decembrie 2012, 20:11:38
@alx: uite iti ixplic eu , cu cuvintele mele, ce anume se va intimpla in Zona de Energie Zero, e ca o iesire (temporara) spatio-temporala, curent electric nu mai poate fi, intervin alte legi fizice, nelectronii vor fi inerti, numai poate fi nicidecum vorba de cea mai mica deplasare ordonata a electronilor de la pozitiv la negativ.
Stimabile calator astral
   Doresc sa-ti multumesc ca ai incercat cu cuvintele tale sa-mi explici ce sa va intampla,insa trebuie sa-ti spun si eu ca trebuie sa mai lucrezi la asta,pentru ca nu ai alaturat cuvintele corecte...ADICA: DACA electronii vor fi inerti,viata asa cum o stim noi NU VA MAI EXISTA! Si iti si explic de ce:electronii sunt nește chestii foarte mici,cu energie foarte MARE! Au si masa,si sarcina electrica.Ei bine,tot ceea ce exista material in acest univers(exceptie facand gaurile negre),exista pentru ca electronii se ROTESC in jurul unui NUCLEU,compunand,impreuna,ATOMUL! Iar atomul e particula aia din care toti suntem facuti! Ca sa-ti dai seama cam cat de mare este enrgia unui electron exista un exemplu: LASER-ul cu plasma. Pentru a functiona,se foloseste pomparea optica,adica electronii de pe ultimul strat al atomilor de...rubin,de exemplu,sunt excitati cu o sursa luminoasa cu o anumita frecventa si intensitate,astfel incat ei coboara un strat,apropiindu-se de nucleu.Aceasta coborare se face cu emisie de energie,luminoasa in cazul cristalului de rubin...

Asadar,daca prin absurd s-ar reusi stoparea miscarii electronilor in jurul nucleului tuturor atomilor existenti in aceasta zona denumita generic :"planeta Pamant",energia degajata ar fi atat de mare incat atomii respectivi ar inceta sa mai exista in forma actuala.Probabil ne-am apropia de ceea ce a fost BIG-BANG-ul initial... ;D

Pentru documantare,iti recomand sa citesti aici: http://energienucleara.go.ro/cap_03.htm (http://energienucleara.go.ro/cap_03.htm)
(scuze pentru explicatia absolut...copilareasca a principiilor fizici,insa trebuie sa cobori nivelul predarii pana la nivelul intelegerii... >:D )




Citat din: SLEAH19 din  07 Decembrie 2012, 20:56:43
Am o întrebare:  La nivel teoretic, există posibilitatea ca o sursă de energie pulsantă,  să anuleze pentru o secundă măcar   acel pol minus terestru (sau masa generală)?
Acesta este un caz ipotetic,care nu poate fi dezbatut pana nu precizezi ce intelegi tu prin energie pulsanta.
In principiu,masa terestra ABSOARBE energie,asa ca mi-e greu sa ma pronunt care ar fi efectele unui anumit tip de energie asupra masei planetare...cred ca importanta e si intensitatea acestei energii,nu doar forma/natura ei.




Citat din: SLEAH19 din  07 Decembrie 2012, 20:56:43
Pe partea cu astronomia, mai spun şi alţii că :Terra nu se învârte în jurul soarelui:

http://misterele-terrei.blogspot.ro/2011/10/pamantul-nu-se-invarte-in-jurul.html (http://misterele-terrei.blogspot.ro/2011/10/pamantul-nu-se-invarte-in-jurul.html)
Mda...nenea Nassim Haramein are dreptate...in felul lui.Ma rog,dreptate prin omisiune!  Si o sa explic de ce afirm asta:in fizica exista o notiune care suna asa: Sistem de Referinta. Prescurtat,SR. (Nu mai explic ce e cu SR,gasiti pe goagăl suficienta informatie...sau in manualele de fizica ;D ).
   Asadar,daca alegem ca si SR un punct la,sa zicem, 0,1 ani lumina IN AFARA SISTEMULUI SOLAR,si observam de acolo miscarea planetelor si a Soarelui prin spatiu,NH are perfecta dreptate.Exact asa s-ar vedea miscarea planetelor si a Soarelui. Insa,plecand de la faptul ca Soarele "tine" planetele in jurul lui cu ajutorul gravitatiei sale,si alegand Soarele ca si SR,atunci planetele sistemului solar SE ROTESC IN JURUL SOARELUI! Asta e...fie ca ne place,fie ca nu,suntem prizonierii acestui astru! Si atunci mi se pare normal ca el sa fie SR,dupa cum centrul galaxiei este SR pentru toata galaxia...
PS  ca sa va dati seama cat de "parsiva e chestia asta cu sistemul de referinta,mai dau un exemplu: paradoxul gemenilor. Se spune ca daca luam 2 frati gemeni,pe unul il lasam pe Terra,iar celalalt pleaca in spatiu cu o nava care zboara cu viteza luminii,atunci,cand geamanul plecat in spatiu cu nava,si care a calatorit un an de zile nu-si va mai gasi fratele ramas pe Pamant in viata,acesta fiind mort de multe generatii. Deci,asta e paradoxul gemenilor,Insa el se bazeaza pe urmatoarea premisa: sistemul de referinta este Pamantul,si atunci nava zboara cu viteza luminii,departandu-se de pamant,iar fratele de pe nava se supune regulilor zborului luminic. INSA,ce se intampla daca schimbam sistemul de referinta? Daca luam ca referinta nava spatiala,atunci vom considera ca ea sta pe loc,si Terra se indeparteaza de ea cu viteza luminii,asa ca fratele ramas pe pamant va suferi efectele deplasarii luminice...
Per final,ca sa nu o mai lungesc mult,parerea mea este ca in cazul celor 2 gemeni,nici unul nu va imbatrini mai mult ca celalalt,chiar daca unul se deplaseaza cu viteza luminii...si astept aici sa ma contrazice,dar cu argumente,altele decat cele "asa zic io"... :D

@Cautatorul
Ai perfecta dreptate,sisteme electrice,oricare ar fi ele,sunt vulnerabile in fata unui PEM (puls electro-magnetic).Insa acesta distruge fizic aceste sisteme,inducand curenti foarte mari in tot ce inseamna conductor/componenta electrica/electronica. Asadar,este un sistem distructiv,ale carui efecte nu pot fi anulate doar prin simpla disparitie a cauzei care le-a produs.



Citat din: mariusvlad din  08 Decembrie 2012, 13:36:14
Oare de ce ne imaginam ca apocalipsa trebuie sa țină cont de legile fizicii elementare? Oare chiar le-am descoperit pe toate? Dacă frații Wright, Vlaicu, Coandă, tineau cont de legile fizicii valabile in perioada aceea, azi zburam cu avionul sau cu zepelinul? Cum se numea forța care te tinea lipit de pământ înainte de Newton? E clar ca nu putem ignora aceste legi dar nici nu vom calcula unghiul de intrare in atmosfera Pamantului la vimana lui sfantul Petru după formulele de la NASA.
Nu legile fizicii i-au oprit pe oameni sa zboare,ci lipsa tehnologiei.In afara de Icarus,nici un alt om nu a reusit sa se ridice de la sol si sa ramana in aer vreme indelungata DOAR CU PROPRIILE FORTE! Iar cei mentionati de tine s-au folosit de avantajul tehnologic(incluzand aici si avansul stiintelor),pentru a putea sa faca acele lucruri extraordinare pentru acele vremuri.


Cam atat pentru acum,ca daca mai continuu,ratez ziua votului... ;D

Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: calator astral din 08 Decembrie 2012, 20:37:39
stai o clipa @alx te rog.

bineinteles ca cunosc absolut toate informatiile reproduse de tine.
eu ma refeream la deplasarea ordonata a electronilor , dupa definitia curentului electric !

   nuanta.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: alx din 08 Decembrie 2012, 20:47:19
Citat din: calator astral din  08 Decembrie 2012, 20:37:39
stai o clipa @alx te rog.

bineinteles ca cunosc absolut toate informatiile reproduse de tine.
Serios??????????????? Sa nu zici de 2 ori,ca poate te si crede cineva... ;D



Citat din: calator astral din  08 Decembrie 2012, 20:37:39
eu ma refeream la deplasarea ordonata a electronilor , dupa definitia curentului electric !
Am priceput la ce te refereai,insa tare mi-as dori sa-mi explici cum vei reusi sa opresti deplasarea electronilor intre 2 puncte cu potential electric diferit,atata timp cat acestia sunt purtatori de sarcina electrica,FARA sa afectezi  functionarea la nivel atomic a acestora...daca imi explici asta,cred ca ai mari sanse la un premiu Nobel...

Citat din: calator astral din  08 Decembrie 2012, 20:37:39
   nuanta.
nu...altceva...
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: calator astral din 08 Decembrie 2012, 20:59:25
Citat din: alx din  08 Decembrie 2012, 20:47:19
Serios??????????????? Sa nu zici de 2 ori,ca poate te si crede cineva... ;D


Am priceput la ce te refereai,insa tare mi-as dori sa-mi explici cum vei reusi sa opresti deplasarea electronilor intre 2 puncte cu potential electric diferit,atata timp cat acestia sunt purtatori de sarcina electrica,FARA sa afectezi  functionarea la nivel atomic a acestora...daca imi explici asta,cred ca ai mari sanse la un premiu Nobel...
nu...altceva...


pai bineinteles ca cunosteam truismele respective, la fizica aveam numai 9 si 10

Eu nu doresc de fiecare data sa re-re-precizez mesajul postat initial @alx.

Trebuie sa redau postarea mea? Am scris foarte clar ca intervin alte legi fizice.

   poate fizica cuantica ar aduce o explicatie cit de cit plauzibila a disparitiei sarcini electrice pozitive sau negative...
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: alx din 08 Decembrie 2012, 21:08:14
Citat din: calator astral din  08 Decembrie 2012, 20:59:25
Am scris foarte clar ca intervin alte legi fizice.
Al dracu alte legi...ce la fix vin ele,cand ai mai mare nevooooie...sistemul asta se practica in fizica acu vreo suta de ani,cand se inventau legi,denumiri sau chiar substante care explicau pe moment anumite fenomene,fara insa a avea o baza reala...un exemplu ar fi flogisticul : http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_flogisticului (http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_flogisticului)
Tare mi-e teama ca tu faci acelasi lucru,tinand neaparat sa ai...dreptate....ma rog,sa zicem ca te suport inca cateva zile,dupa care vreau sa te vad cerandu-ti scuze in public pentru...teoriile astea... >:D
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Arhanghelul din 09 Decembrie 2012, 02:54:37
Citat din: calator astral din  08 Decembrie 2012, 20:59:25

Trebuie sa redau postarea mea? Am scris foarte clar ca intervin alte legi fizice  (... nu cred ca sunt alte legi ... ci poate descoperim legea lu' Doamne-Doamne) ... .

   poate fizica cuantica ar aduce o explicatie cit de cit plauzibila a disparitiei sarcini electrice pozitive sau negative...

Hai sa te ajut calatorule ... poate vrei sa spui de schimbarea spinului la "particola" ... daca il citeai pe Adrian Patrut ... nu te faulta asa rau ... alx ...

Deocamdata este la nivel de ipoteza "cuantica" ...

Popular spus ( tot ipotetic ) ... daca la un  electron "negativ"  ...  se modifica/transforma /schimba ... spinul ... la 180 grade devine antielectron (nu proton) adica un electron pozitiv ce are aceasi masa si energie ... dar cica sucite ...

Acum nu se stie daca intalnirea dintre particule si antipareticule duce la explozie (cresterea entropiei) sau implozie/anihilare (scaderea entropiei) ...

Tot ce-am spus mai sus sunt la nivel de ... ipoteza ... acum sa vedem ce se reuseste la ... CERN ...

P.S. Vad ca din textul lui calator a disparut un mini cuvant (ar) ... o fi de la spin sau de la entropie ...  :evil: :-) :lol: :martiansmile: :mrgreen:

P.S.S. Si mai este o cheshtie la treaba cu spinul cica daca spinul este "sucit" la /aproape  90 de grade ... cica particula "dispare" din aceasta dimensiune(dar nu si din acelasi spatiu ... adica ea este tot acolo dar nu mai interactioneaza cu energia/materia din dimensiunea "noastra" ... adica devine invizibila (electromagnetic, etc.)...  :mrgreen:
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 10 Decembrie 2012, 22:14:28
Citat din: alx din  08 Decembrie 2012, 18:39:14
Citat din: SLEAH19 din  07 Decembrie 2012, 18:48:42
.. o sursa de energie (pulsanta) care va anula pentru un timp nedefinit polul minus terestru,(massa generala)situatie care va scoate din functiune orice consumator electric, aflat in zona campului magnetic terestru.Restul va fi produs de populatia intrata in panica...
  Acesta este un caz ipotetic,care nu poate fi dezbatut pana nu precizezi ce intelegi tu prin energie pulsanta.
In principiu,masa terestra ABSOARBE energie,asa ca mi-e greu sa ma pronunt care ar fi efectele unui anumit tip de energie asupra masei planetare...cred ca importanta e si intensitatea acestei energii,nu doar forma/natura ei.



Părerea mea este că la 21 12 2012 nu va fi nici un eveniment catastrofic, dar discutând despre cazul ipotetic  m-am consultat şi am căutat un caz posibil când ceva poate genera acea uriaşă energie de mare intensitate care ar putea anula funcţia absorbantă de energie  a masei terestre . Teoretic , aşa ceva s-ar putea produce la o inversare foarte rapidă a  polilor campului magnetic terestru,care va duce şi la inversarea polarităţii energiei telurice respectiv masa generală (priza de pământ) şi va genera o tensiune foarte mare ce poate distruge probabil toate sistemele electrice care se folosesc de priza terestra  prin cablu (şi wirelles ? ). Priza în cazul inversării polilor magnetici poate devenii generatoare de tensiune şi nu absorbantă asa cum este în prezent.

Yevgeni Shalamberidze, cercetator la Institutul Central Militar, declara ca desi polii geografici isi pastreaza pozitia, polii magnetici au suferit deja o deplasare de 200 de kilometri fiecare. "Planeta elibereaza in spatiu energia excesiva, prin intermediul ruperilor de la nivelul crustei. In momentul in care acestea se inchid, energia negativa se stocheaza in interiorul Pamantului, cea ce poate genera o serie de catastrofe naturale", sustine Shalamberidze.

Deci există posibilitatea ca această energie excesiva eliberată actual în spaţiu în cazul inversării polilor să se poată stoca în pamânt şi să poată fi prezentă şi la ...priza de pământ ?

Inainte de ultima relocare, polul sud se afla mai la est, in vreme ce polul nord era localizat in zona Himalayei. De aceea mamutii sau rinocerii obisnuiau sa locuiasca la latitudini arctice. Arheologii inca mai descopera animale cu hrana nedigerata in stomac, semn ca inghetul s-a produs foarte rapid", adauga Alexander Fefelov, din cadrul Academiei Ruse de Stiinte Naturale.
           Deplasarea polilor poate avea ca rezultat disparitia atmosferei, ceea ce atrage dupa sine racirea planetei. Chiar daca biosfera planetei va fi distrusa, vor exista supravietuitori ai dezastrului, desi intr-un numar extrem de redus.

 
Seamănă mult ce spun ruşii cu filmul americanilor - The Day After Tomorrow

http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/17-polii-magnetici-ai-pamantului-se-vor-inversa-cat-de-curand (http://www.2012tehnicidesalvare.ro/2012/1-noutati/17-polii-magnetici-ai-pamantului-se-vor-inversa-cat-de-curand)

Geologul Brad Singer (UCLA), arată că, odată cu inversarea polilor magnetici, anotimpurile şi toate ciclurile naturale care depind de poziţia planetei faţă de Soare suferă schimbări semnificative. Vicenzo Carbone (Universitatea din Calabria) vorbeşte despre consecinţe îngrijorătoare care includ mărirea găurilor de ozon din atmosferă,, modificarea nivelului oceanului planetar, căderea reţelelor de electricitate


http://www.antena3.ro/externe/polii-magnetici-ai-pamantului-se-inverseaza-calatorie-in-centrul-terrei-54825.html (http://www.antena3.ro/externe/polii-magnetici-ai-pamantului-se-inverseaza-calatorie-in-centrul-terrei-54825.html)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: padme din 10 Decembrie 2012, 22:34:31
Intr-un documentar pe care l-am vazut de curand, pe langa faptul ca explicau cum se inverseaza polii (si pe care n-am retinut-o ca sa o pot reda) mai spuneau si ca nu se stie cand se va intampla acest lucru. S-a mai intamplat in trecut, care au fost consecintele nu se stie.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: fiulploii din 10 Decembrie 2012, 22:59:39
Citat din: SLEAH19 din  10 Decembrie 2012, 22:14:28
... De aceea mamutii sau rinocerii obisnuiau sa locuiasca la latitudini arctice. Arheologii inca mai descopera animale cu hrana nedigerata in stomac, semn ca inghetul s-a produs foarte rapid", adauga Alexander Fefelov, din cadrul Academiei Ruse de Stiinte Naturale.
Altii explica asemenea descoperiri prin Teoria Pamantului gol - cu deschidere la pol(i) si au si argumente .
Deci?
   Si pt ca se zice sa urmaresti banii atunci cand ai nelamuriri in privinta cauzelor unui fenomen intreb : In cazul de fatza , ce bani trebuie urmariti ?  :-D
  Zic si eu ...
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Xanadron din 12 Decembrie 2012, 22:05:05
Un olandez a avut un cosmar "potopic" (si evident ontopic :-D) in 1992 si-a decis sa-si construiasca o Arca, urmind fidel masuratorile biblice.
Rezultatul - impresionant, ce-i drept - e vizibil acum, la 20 de ani distantza:

http://www.newser.com/story/159118/dutchman-unveils-full-size-ark-replica.html?utm_source=part&utm_medium=huffpo&utm_campaign=strangestuff_rss (http://www.newser.com/story/159118/dutchman-unveils-full-size-ark-replica.html?utm_source=part&utm_medium=huffpo&utm_campaign=strangestuff_rss)

Ma-ntreb doar atit: dac-ar fi luat la fel de garantate ca dimensiunile Arcei si predictiile biblice ale  Apocalipsei PRIN FOC, :star: timplarul batav s-ar mai fi apucat oare de lucrul asta titanic?

Biggest Noah's Ark Replica in the World (http://www.youtube.com/watch?v=YaOpT6TlvAQ#ws)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 14 Decembrie 2012, 21:45:36
NASA , să nu fie mai prejos decât Papa , dă o dezminţire la sfârşitul lumii:

http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html#end (http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html#end)

Eu să nu fiu mai prejos decât papa/nasa, citez aici ce am spus demult , deşi aş putea să îndeplinesc prezicerea :

2 saptamini pina la ziua Z.Nu vor fi topicuri "v-am zis eu ca nu va fi nimic?", şi să deschid primul topic ..geen!!.

Citat din: SLEAH19 din  29 Iulie 2011, 20:07:03
   
..Când vom fi dezvăţaţi de 2012 , vom ramane un pic orfani........... până când cineva cu o logica studiat mediocră, printr-un articol sec şi scheletic , pe un blogulete obscur, ne va salva, prezicând o nouă catastrofă planetară iminentă şi credibilă, şi viata va avea din nou un sens.

Sfarsitul va veni însă ca un hoţ.

Pana atunci and Beyond , apa va fierbe la 100 grade !

Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Urban din 15 Decembrie 2012, 01:41:59
Sfarsitul lumii a inceput acum 7-8000 de ani, atunci cand oamenii au fost alterati genetic pentru prima oara de catre entitati care supervizeaza in continuare planuri si scheme desfasurate la un nivel la care Dorel nu are si nu va avea acces niciodata.
Unde sunt dovezile?... peste tot in lume, cine deschide ochii le vede si le intelege.
Mai are vreo importanta daca vine sfarsitul lumii sau nu, acum sau peste 1000 de ani daca noi in ultimii 10000 de ani inca nu am inteles ce suntem noi insine ca Fiinte si cum functionam?
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: angellla29 din 15 Decembrie 2012, 12:47:08
Eu am votat ultima varianta, pentru ca sunt convinsa 100% ca nu se va intampla nimic. Doar o  noua vrajeala in ciuperci. :-D

P.S. Chiar mi-a fost dor de voi :rainbow:
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: uforever din 15 Decembrie 2012, 14:25:15
Citat din: Xanadron din  12 Decembrie 2012, 22:05:05
Un olandez a avut un cosmar "potopic" (si evident ontopic :-D) in 1992 si-a decis sa-si construiasca o Arca, urmind fidel masuratorile biblice.
Rezultatul - impresionant, ce-i drept - e vizibil acum, la 20 de ani distantza:

http://www.newser.com/story/159118/dutchman-unveils-full-size-ark-replica.html?utm_source=part&utm_medium=huffpo&utm_campaign=strangestuff_rss (http://www.newser.com/story/159118/dutchman-unveils-full-size-ark-replica.html?utm_source=part&utm_medium=huffpo&utm_campaign=strangestuff_rss)

Ma-ntreb doar atit: dac-ar fi luat la fel de garantate ca dimensiunile Arcei si predictiile biblice ale  Apocalipsei PRIN FOC, :star: timplarul batav s-ar mai fi apucat oare de lucrul asta titanic?

Biggest Noah's Ark Replica in the World (http://www.youtube.com/watch?v=YaOpT6TlvAQ#ws)

Pare a fi o investitie castigatoare, pe sistemul "si de Noe au ras la vremea aceea", sigur ca vor fi indivizi in pelerinaj pe acolo, omul vrea propria biserica, una originala si cu multi adepti, eu zic ca e "pe drumul cel bun", oamenii au nevoie de ceva "sacru'.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Xanadron din 15 Decembrie 2012, 14:33:04
Normal ca partea de biznis pare primordiala, colega uforever - oricum o asemenea hardughie :-D nu putea fi facuta de-un singur timplar, fie el olandez, si nici fara credite babane... de investitie serioasa, implicit garantate cumva in perspectiva unor venituri etc.

La fel de clar e si semnalul deloc apocaliptic al parcului astuia de distractii in definitiv.
Nu mai intru insa-n cercurile vicioase ale pariurilor pe tema "Vine sau nu apocalipsa?", fiindca a fost si asta fumata demult p-aici... :wink:
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: MALEFICE din 16 Decembrie 2012, 00:45:32
Am votat ultima parte.Nu va fi nimic,parerea mea.Praf in ochii lumii pentru a speria populatia alaturi de criza financiara si alte nenorociri din lume pentru a justifica si mai mult luarea de masuri care duc la si o mai mare ingradire a drepturilor personale ale individului. :x
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Tileanu din 16 Decembrie 2012, 19:11:52
parerea mea este ca "somehow", manipularile media in legatura cu sfarsitul lumii (care s-au indesit in ultimii ani) au ca scop final exploatarea energiilor umane care gandesc la unison.
Cred cu tarie ca atat timp cat luam in calcul ipoteza ca toti venim din aceeasi Sursa si ca toti suntem interconectari spiritual la nivel planetar putem spune ca atat timp cat o masa critica de oameni gandesc la unison, ei pot efectiv sa determine desfasurarea realitatii sau.....macar sa genereze un flux de energie imens. energie care se pare ca e exploatata cumva.
Eu sunt convins ca in 21 decembrie nu se va intampla nimic la nivel perceptibil insa cei hypersensibili, calugarii budisti, maestrii taisti, shamani, etc, etc or sa simta energia imensa cauzata de frica la nivel planetar.
ar fi un bun exercitiu si pentru noi ca pe 21 sa incercam sa meditam macar o ora cu ochii inchisi, relaxati, cu mintea golita de griji, probleme, ganduri superficiale si sa simtim aceasta minunata interconectivitate la nivel mondial.
evident ca dupa 21 decembrie o sa apara o noua teorie care va spune ca in 2016 sau in 2019 si tot asa va fi sfarsitul.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: aress1818 din 16 Decembrie 2012, 20:02:47
Pe 7 Martie anul trecut, Toata lumea a vazut un obiect urias, mai mare decat pamantul care parea ca "ia ceva din Soare". O grupare  InfoNews CTZ din Bazilia care pretinde ca e in legatura cu 49 de rase ET, spune ca ceea ce s-a vazut era o nava cosmica ET care descarca anumite chimicale in Soare pentru a-l "calma" si a proteja Pamantul de efectul unor  emisii catastrofale! mai mult aceeasi nava va reveni pw 17 Dec. 2012 cu acelasi scop la 1:15 pm (ora Braziliei) si va stationa langa Soare 4h si 25 minute pentru o alta descarcare de chimicale! Vor urma si alte stiri ale aceleiasi surse, spun acestia!

UFO's Around The Sun - New date ! (http://www.youtube.com/watch?v=NwNEiuINyR8#ws)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: calator astral din 16 Decembrie 2012, 20:59:02
Bun. Sint tot felul de opinii diferite, deocamdata o foarte scurta majoritate e convinsa ca nu va fi absolut nimic, 50 si ceva %.

  Daca colegul @aress1818 are efectiv dreptate si se observa actualmente obiecte enorme in apropierea soarelui sau pe linga Marte si Saturn, eu zic sa nu ne pripim sa afirmam ca cunoastem in intregime intentiile presupuselor entitati bilogice extraterestre.

Sint niste nave da, insa nu putem sti cu siguranta cine sint ocupantii.

Eu cred ca in eventualitatea in care vom fi nevoiti sa alegem , sa ne gindim foarte bine, ipoteza unei mistificari e extrem de probabila.

Nu stim cine/ce sint, nici intentiile lor.

Se pare ca e o strinsa legatura intre aceasta posibila interventie aliena asupra Soarelui sau a Terrei si unele ozeneuri interdimensionale care ar servi o putere oculta, luciferiana, gata sa insele oamenii si sa-i rataceasca spre directia opusa Salvarii.

Deci atentie, sint prezenti dar nu stim ce anume vor.


     False Flag Alien Event - Don't Fall For It When It Happens! (http://www.youtube.com/watch?v=HF2cBYDvVS8#)
       
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: fiulploii din 16 Decembrie 2012, 21:18:07
Citat din: aress1818 din  16 Decembrie 2012, 20:02:47
era o nava cosmica ET care descarca anumite chimicale in Soare pentru a-l "calma" si a proteja Pamantul de efectul unor  emisii catastrofale! mai mult aceeasi nava va reveni pw 17 Dec. 2012 cu acelasi scop la 1:15 pm (ora Braziliei) si va stationa langa Soare 4h si 25 minute pentru o alta descarcare de chimicale! Vor urma si alte stiri ale aceleiasi surse, spun acestia!
:lol: interesant era daca respectivii ziceau si ce chimicale injectau . O fi fost vorba de productia  mondiala de droguri pe un  an? Ar fi descoperirea mileniului faptul ca intr-un reactor nuclear se petrec reactii chimice .
Parerea mea ... abureala si stirea asta , ca aproape tot ce vine prin canalizare adica channelling ala medium-mitic
http://en.wikipedia.org/wiki/Channelling_(physics) (http://en.wikipedia.org/wiki/Channelling_(physics))
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: alx din 16 Decembrie 2012, 21:48:58
Citat din: calator astral din  16 Decembrie 2012, 20:59:02
Bun. Sint tot felul de opinii diferite, deocamdata o foarte scurta majoritate e convinsa ca nu va fi absolut nimic, 50 si ceva %.   
Off-topic!
Mai,ce repede se schimba oamenii?,dupa interesul de moment...
   Adica cu doar 2 zile in urma,11 votanti care insemnau pe acel topic aprox. 90% erau o majoritate absoluta si reprezentau tot forumul,iar astazi 41 de useri,adica aprox. 57% inseamna o scurta majoritate...si sa ne mai miram ca nu ne-au iesit calculele la referendum... ;D

On-topic!
   Daca imi aduc eu bine aminte filmarea cu pricina,acolo se INTUIA un trafic de materie DINSPRE Soare inspre...ce-o fi fost,si nicidecum invers,asa cum sustin baietii astia...sau au descarcat chimicalele alea si aveau nevoie de lest,sa nu ii scuture prea tare...tangajul?
   In plus,tare as vrea sa stiu si eu cate chimicale ar fi necesare pentru a domoli un soare...si cum ai putea sa faci asta aplicand "corectia" chimica la suprafata soarelui...eu le-as recomanda baietilor astora sa-si mai curete "canalul" pe care le vin informatiile,fie sa lase dracului drogurile de o parte...

Si stiti ce e mai misto? Ca daca nu s-o intampla cum au zis ei.tot vor putea sa spuna ca NAZA a trucat filmarile de la satelitii aia de supraveghere...si uite asa scapa basma curata...nici usturoi nu au mancat,nici gura nu le miroase!
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: calator astral din 17 Decembrie 2012, 00:15:30
Citat din: alx din  16 Decembrie 2012, 21:48:58

On-topic!
   Daca imi aduc eu bine aminte filmarea cu pricina,acolo se INTUIA un trafic de materie DINSPRE Soare inspre...ce-o fi fost,si nicidecum invers





    exact, exact, mea culpa, yransferul presupus de energie se efectua in sens opus.


  astea sint imaginile care au aprins forumurile occidentale si nu numai:




     Planet being BORN or a HUGE UFO charging energy from the SUN?? (http://www.youtube.com/watch?v=2gTy1ZxerZ8#ws)




Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: elena78 din 17 Decembrie 2012, 15:38:22
Citat din: aress1818 din  16 Decembrie 2012, 20:02:47
Pe 7 Martie anul trecut, Toata lumea a vazut un obiect urias, mai mare decat pamantul care parea ca "ia ceva din Soare". O grupare  InfoNews CTZ din Bazilia care pretinde ca e in legatura cu 49 de rase ET, spune ca ceea ce s-a vazut era o nava cosmica ET care descarca anumite chimicale in Soare pentru a-l "calma" si a proteja Pamantul de efectul unor  emisii catastrofale! mai mult aceeasi nava va reveni pw 17 Dec. 2012 cu acelasi scop la 1:15 pm (ora Braziliei) si va stationa langa Soare 4h si 25 minute pentru o alta descarcare de chimicale! Vor urma si alte stiri ale aceleiasi surse, spun acestia!

UFO's Around The Sun - New date ! (http://www.youtube.com/watch?v=NwNEiuINyR8#ws)

citind unele documente ,eu am inteles contrariul a ceea  ce afirmi  tu aici domnule  aress1818!.se pare ca imprejurul soarelui  se afla multe nave  fie ele extraterestre fie terestre ,se pare ca ele bombardeaza soarele  nu cu arme chimice ,ci cu arme  cu energie plasma,il bombardeaza ca sa para mai puternic...voi merge in cautarea acelui document cu speranta ca il voi pune si aici pe acest forum... 
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: aress1818 din 17 Decembrie 2012, 20:15:38
Se pare ca sursa citata de mine este credibila, azi 17.12 a aparut un obiect similar.


Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 18 Decembrie 2012, 00:18:36
Da triunghiu'.. ce face triunghiu'? Încarcă sau descarcă ?

La sfârşitul filmuleţului de mai jos (care n.b. a mai fost postat ), apare un alt corp mai mic care se desprinde de soare în timp ce ISOSCEL staţionează.

Cred că e un fel de autogară în soare!

Soarele si misterele lui din data de 12 martie( NASA SDO AIA193) (http://www.youtube.com/watch?v=AUyfJu9C9tE#ws)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: fiulploii din 18 Decembrie 2012, 00:40:13
Daca te uiti la filmuletele de pe siteul respectiv , o sa observi ca tot felul de umbre-corpuri intra si ies aparent in si din Soare , nu numai la datele specificate .
  Exact ca si in cazul pozelor de pe Nasa luate pe Marte sau Luna. Nu numai in pozele vehiculate pe diverse siteuri apar formatiuni regulate si in colturi , cu alura de constructii diverse.

P.S. unele din formatiunile care par ca ies din Soare sunt pur si simplu expulzari de materie solara.Insa unele nu . Mai ales cele care intra .
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Nox din 18 Decembrie 2012, 03:00:14
Am vrut să votez şi eu ca omu', că e la modă acum, dar când am văzut...

Citat
    Îi încurajez pe cei apropiaţi dar personal mie frică .

    Nu am nici o frică.Sunt absolut sigur că nu va fi nimic .

am zis că mai bine mă las păgubaş. Măcar am fost sincer.

Qapla'!
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 18 Decembrie 2012, 12:08:34
 De asemenea, cred că pentru oamenii cu impresii nu este nici un pericol de apocalipsă, ei vor moştenii pământul!
Cine nu poate ieşi dintr-un pamflet, nu poate pune în pericol nici o paradigmă.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Xanadron din 18 Decembrie 2012, 13:25:25
Citat din: Nox din  18 Decembrie 2012, 03:00:14
Qapla'!
Star Trek: Voyager - The Doctor's Qapla'! (http://www.youtube.com/watch?v=cysCX5qi9qQ#)
Mie mie frica ca najung pinla sfirsitul lumi linga pers. careo iubesc ca ma rapesc extraterestri. :-D
(n.b.: bolduit fiindca ontopic totusi - sa nu ajung deci ca Tolea Ciumac la tomberon). :lol:

Citat din: SLEAH19 din  18 Decembrie 2012, 12:08:34
De asemenea, cred că pentru oamenii cu impresii nu este nici un pericol de apocalipsă, ei vor moştenii pământul!
Cine nu poate ieşi dintr-un pamflet, nu poate pune în pericol nici o paradigmă.
Serios acum: amindoi aveti dreptate - vorba rabinului ala din maxime/minime. :lol:
In sensul ca unele reguli ortografice/epice stabilite de "dinozaurii" academiei prin 1996 sint dupa mine aberante (inclusiv niciuna/nici una), dar si fiindca unele chestii nu prea serioase - cum e si sondajul asta -, :-D pot fi scrise si mai "lejer". Scuze, dar asta chiar cred, colega SLEAH19.

Alte consideratiuni in directia dreptatii noxiene care o apreciez :lol: (brrr, ma oripileaza inca lipsa acuzativului - clar, sint irecuperabil) le-am tooot postat p-aici - evident ca fara vreun rezultat "educativ" vizibil/lizibil. :-P

P.S. offtopic... si nu prea: Deunazi am ajuns definitiv la concluzia ca mi-am amarit de fapt viatza :| scriind dintotdeauna (de la 3 ani jumate adica) 100% corect. Timp pierdut si viatza inutil complicata, clar (2-1 deci pentru colegul SLEAH19 in meciul cu Nox, dar si cu JE). :-D
De ce? Simplu: Becali, Vanghele, Videanu, EBA, "etilistul" Ontzanu sau chiar agramatul mason Tariceanu etc. joaca in continuare relaxati table la Monaco_care este, in timp ce altii le sporesc averile aberante, iar altii si mai anagramati :-D ca ei le lustruiesc imaginea.

P.S. Tot ce scrisei acu' se subintelege ca-i doar un ALT pamflet desuet.
Si ca apreciez in continuare noima postarilor SLEAH19-iene sau concizia taioasa a logicii nox-iene.
   
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: adrian75 din 18 Decembrie 2012, 18:54:50
Inca se mai trag semnale de alarma in legatura cu 2012? Cu mai bine de un an in urma ma retrageam (temporar) de pe acest forum exasperat fiind de cei care tot trageau semnale de alarma in legatura cu aceasta data presupus fatidica...21.12.2012. Inca se mai practica acest sport? Am observat pe alte site-uri care faceau un mare tam-tam tot pe acest subiect ca de aprox. o luna au redus sonorul mult de tot....si-au dat cumva seama ca devin penibili? Voi incerca de acum incolo sa trec mai des pe aici si asta nu pt ca ar fi nevoie de mine ci pt ca...pur si simplu imi place RUFON!
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: fratelelup din 18 Decembrie 2012, 19:04:06
cum spunea un coleg de forum...pe aici pe undeva, cred ca striga 'lupul'.....ca sa nu mai credem in el.
Cresterea demografica, pierderea terenurilor cultivabile, etc. obliga Terra sa se scuture nitel de cativa din noi....ajutata cred de ceva potentati.
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: Xanadron din 19 Decembrie 2012, 11:58:09
Rar, dar mai maninca si cite-o oaie un lup.
Si-atunci o sa se strige inutil "Vine oaiaaaaa !" :-D

Pasarea Colibri - Puterea obisnuintei (http://www.youtube.com/watch?v=yoQBQ1SkuRY#)
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: SLEAH19 din 21 Decembrie 2012, 01:11:14
Citat din: Xanadron din  18 Decembrie 2012, 13:25:25
........ dar si fiindca unele chestii nu prea serioase - cum e si sondajul asta -, :-D pot fi scrise si mai "lejer". Scuze, dar asta chiar cred, colega SLEAH19

Eficienţa evreiască :

Itzic mort.
Vând trabant.


Mulţumesc tuturor celor care au votat şi au comentat şi celor care nu au votat şi au argumentat :

Stop vot.
Vând bunker.


Dar ...  mai adaug ceva cuvinte:

Proprietar , vând bunker antiapocalipsă, confort sporit, perfect utilat, suprastructură groasă de beton, armată cu tije oţel şi titan, integral placat cu dublă folie cupru şi plumb, etanş, conceput pentru a ramane sub apa 500 de ore, gândit pentru schimbări climaterice, pentru a rezista la temperaturi externe de 700 de grade, la vânturi de 700 km/h si la cutremure de pămant cu o magnitudine de peste 10 grade pe scara Richter, protejează de efectele iernii nucleare sau răcire generală a climei ca urmare a injecției masive de praf în atmosferă, are sistem de încălzire, precum și rată ridicată de rezistenţă la radiații persistente după explozii nucleare, în condiții de siguranță pe termen lung (peste 18 luni), oferă protecție împotriva tuturor efectelor până când radioactivitatea scade sub valorile normale.
Aprovizionarea cu apă potabilă reciclată (3 litri / zi / pers.) și produse alimentare (1,5 kg / zi / pers.) , piscină, un centru spa, cabinet medical, cinematograf şi o bibliotecă. În preţ este inclusă şi cazarea unui animal de companie .
Poate supravieţui oricărui atac terorist sau pandemiilor, unei erupţii solare sau chiar unui colaps economic, are fermă unde pot creşte suficiente legume, animale şi peşti pentru a hrăni 10-20 de persoane pe o durată nedeterminată.
Transportul între etaje se va face cu ajutorul unui lift, iar sisteme sofisticate de susţinere a vieţii vor contribui la o atmosferă generală de siguranţă. Pe ecranele electronice care ţin loc de ferestre rulează  imagini din Paris, New York, Caracal, etc şi  de pe o plajă sau dintr-o pădure pentru a crea senzaţia de locuinţă la suprafaţă.
    Medicamente și truse de prim ajutor , cu tratamente preventive împotriva potențialilor radioizotopi  : comprimate de iodură de potasiu, sistemul de ventilație cu filtre ( carbune ) , schimbător de căldură , rezervă de aer sub presiune, lămpi cu led-uri  de 12 volți,  dispozitiv de măsurare a intensității radiației în interiorul adăpostului , radio pentru a ține pasul cu evenimentele,  pe unde scurte , este protejat printr-o cuşcă Faraday , costume impermeabile și echipamente pentru călătoriile în afara adăpostului , un contor Geiger și  sistemul de protecție respiratorie , recomandate pentru călătoriile în afara adăpostului, cabină de duș amplasată în afara adăpostului pentru decontaminare pentru a se evita introducerea de particule radioactive în interiorul adăpostului,toalete interioare şi toalete chimice cu colector de apă , sistem de tratare a apei , generator de energie , mai multe baterii electrice de acumulare, mijloace de telecomunicații, un emițător radio , saltele / saci de dormit şi paturi, arme şi muniţie , arcuri de vânătoare scule pentru  divertisment ,jocuri, cărţi , rezerve de conserve, făină, zahăr, apă, pesmeţi, fasole, vodkă, vinuri .....(...ăăă, vinurile şi cărţile totuşi  nu le vând,  ocupaţia mea e de cititor de cărţi şi băutor de vinuri, ş-apoi le-am cumpărat cu greu evitând subcultura şi borschul frantuzesc cu etichetă) .

Deci vând .....sau mai bine schimb cu o bâtă de baseball încrustată cu cristale jvarovski, cu care să sparg botu la primu care mai profeţeste o apocalipsă la dată fixă !

                                                                                          Doritorii mă pot contacta pe PM

  Mă duc acum să recalibrez holograma cu bradul de Crăciun, din nou la dimensiunea sufrageriei,

                                                                                                                               
                                                                     Sărbători Fericite la toată lumea !
Titlu: Re: Fiţi sinceri cu sfârşitul lumii!
Scris de: gratian din 21 Decembrie 2012, 22:13:50
salut colega SLEAH19 sunt interesat cu toate ca ceva e lipsa din inventar. F.T.L...dar le aduc eu...de cumparat..  nu cred ca iti mai cumpara nimeni bunkarul  ... asa ca  vin cu o propunere ...iti aduc in loc de o bata de baseball.. o ranga de fier..  nu are  cristale svarovski.. dar are in schimb ...doi robineti  si niste suduri ... mai ceva ca ..BUZDUGANUL CU TREI PECETI a lu Mihai....daca tot a trecut apocaLIPSA  hai sa facem un club  din bunkarul tau macar pana la urmatoare apocalipsa adica in 2013..batura  si  fursecurile le ai..   dormitoare  am inteles ca sunt.. primim si VASLUIENI ca astia fac consumatie  mai ales ca prin traditie  ei atata  asteapta  sa puna mana pe un arc sau un pm.. ca sa is.. asomeze vecinul ..  stii accepta si ei regulile UE.....mai ceva ..  din inventar  ai lipsa niste sape tarnacoape si topoare ..intelegi de ce v... ..sunt bine primiti  in club daca il deschidem?? ca lopetile de zapada sigur nu le mai au  ca le au donat armatei pompierilor si jandarmeriei  ca sa poata sa faca fata si sa ii deszapezeasca si pe ei