Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2020 - Macaz la paradigmă

Creat de Grifon, 26 Martie 2020, 10:57:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Grifon

E clar că "ofensiva verde" va fi o componentă esențială a "noii paradigme".
Aparent s-ar zice că e un scop nobil (aer curat, copăcei, ursuleții Panda...). Dar să nu fim atât de naivi încât să credem că (unii din) potentații lumii se perpelesc de grija...pajiștilor.
Ecologia face parte din arsenalul noului complex de putere emergent (new money, complexul informațional - comercial), in lupta cu vechiul establishment (militar-industrial). Internet-ul n-are nevoie de hârtie sau petrol / cărbuni, așa că "titanii" Gates, Zuckerberg, Bezos pot lovi bine în direcția asta (privându-i de resursele materiale pe cei tip old money).
Totodată, IT-ul este, ipso factum, globalist. Un combinat siderurgic sau o platformă petrolieră nu pot fi mutate peste meridiane, dar "virtualii" se duc unde poftesc. Azi aici, mâine în Djakarta..poimăine chiar la pol (fără taxe...cooler natural (gratis) pentru servere...iar dacă e prea frig, să stea doar un robot acolo!).
Și trăiască telemunca ! (concept ce numai în noile domenii poate funcționa).

Așadar, iată cum unora "pandemia" le priește de minune, in timp ce vechile forme de producție / avuție (implicit proprietarii) se adăncesc in criză.

Dar lupta continuă. Mă întreb ce vor manevra "păgubiții" - mai ales că tocmai îl pierdură și pe Donald.

abyss

Inca nu. Bideu inca nu a câștigat iar Trump nu a pierdut. Oricât s-ar da unii peste cap, oricat ar minți,  fura ori distorsiona realitatea. Lumea obișnuită in State se trezește. Lupele si oglinzile distorsionarii se sparg una după alta. O să vedeți....curând. Si poate si  la noi in creuzetul de testare socială numit candva România viața va reintra pe un curs mai normal.
Nu suntem cu toții fețele aceleiași monezi (deșii in creuzet așa am devenit).
Chiar ma distram cinic. Uite domnule,  au ajuns în America sa trăiască fix ca in România..... in loc de dulap au un bideu.
Globalistii neomarxisti din state au facut o mare greșeală. Care ii va costa totul. O sa vedem cât de curând.



Grifon

Nu sunt fan Trump (ca persoană), dar mă declar un simpatizant al conservatorilor - fie și numai pentru că mă termină psihic "corectitudinea politică" a taberei progresiste.
Lăsănd însă la o parte simpatiile / antipatiile mele, Trump are f.slabe șanse de a întoarce rezultatul.
S-a vorbit mult despre matematica aberantă a procentelor CNN, despre grămezile de plicuri despre care nici naiba nu știe cum/cine/cánd le-a pus (doar data poștei), despre etc...etc.
Lipsesc însă probele. Și mă refer la probe clare, indubitabile, care să ateste invaliditatea a zeci de mii de voturi. Nu 10...100...1000.
Se tot vehiculează și ideea "flagrantului" (voturi marcate), care ar scoate la iveală furtișagul democraților. Frumoasă poveste (demnă de un film) dar total fabulatorie. Nu armata / Homeland tipăresc și distribuie voturile, ci autoritățile administrative, conduse de guvernatori. Așa că...cel puțin unde au poziții bune democrații...aleluia.

Trump ar mai putea incerca nebunia de a păstra cu forța puterea. M-aș tăvăli de râs văzând "marea democrație" cu manevre de tip "japcă" (eventual cu soldați pe străzi)...dar așa ceva nu se va intåmpla.
Vor rămâne însă fricțiuni mari in societatea lor. Bideu nu doar că nu-i în stare să medieze clivajele, dar nici nu vrea. Iar cei din tabăra GOP vor ațâța și mai mult jarul.

In maximum 4 ani fracturile vor ajunge atât de mari, încât nu m-ar surprinde ca peste ocean să ia avânt mișcări secesioniste.

abyss

#108
Hahaham-ham  :wink: :-D... probe subt o grămadă. Veți vedea.

De ''Dominion'' - ''Hammer'' - ''Scorecard'' ați auzit, nu-i asa?

Sa le luam pe rând, deși stau prost cu traducerea, vedeți voi... nu e greu de inteles, cureaua de transmisie duce la?... :star:
https://www.instagram.com/tv/CHopJcWAw9O/?igshid=zzd7bmzxidii
Deci președintele boardului care a facut softu pt alegeri e in echipa lui biden?
https://www.youtube.com/watch?v=eKcPoCNW8AA&feature=youtu.be&ab_channel=OneAmericaNewsNetwork

https://www.instagram.com/tv/CHn1_eQg3NN/?igshid=1kxbqtny5rp4n

https://www.youtube.com/watch?v=sEHJrN-3y9I&feature=youtu.be&ab_channel=FoxNews

Hammer si Scorecard
https://www.instagram.com/tv/CHTVoBKgAy5/?igshid=gltqeuk86j22

🤙

Ps - inca una
https://www.youtube.com/watch?v=JYta8Pr-hKE&ab_channel=NewsmaxTV

si una mai grea
https://www.youtube.com/watch?v=uouQbUFSwTY&ab_channel=ViralNews

Ganditorul

#109
Citat din: Grifon din  18 Noiembrie 2020, 18:51:02
In maximum 4 ani fracturile vor ajunge atât de mari, încât nu m-ar surprinde ca peste ocean să ia avânt mișcări secesioniste.


Cred ca esti un optimist fara margini daca pui ipoteza asa... Parerea mea este ca, in varianta Bideu, se vor dezvolta puternice tensiuni pe teritoriul american = toate cu "misiunea" de a educa lumea in varianta siliconatilor : facem copii in eprubeta ...ca din LGBD nu ies copii, educam copiii sa stie sa fie fragezi si disponibili pentru retelele de pedofilie, renuntam la educatie, arta, traditie si istorie - ca arta si educatie, cu masca pe muian, nu cred ca mai exista, iar de traditie si istorie nu mai putem discuta - dupa extinderea tendintei "blacks matter" in diverse variante ale popoarelor lumii ( d'aia suneam ca unele lucruri vin "la pachet" Diversi "idioti utili", numiti peste noapte teroristi, inarmati cu scheme de livrare a armamentului mai evidente decat o eticheta, distrug de ceva timp, vre-o 10 ani, cam toate vestigiile istorice importante din "zone de interes". O intamplare, zic unii, fanatici babuini cu o religie anapoda, zic altii. Eu zic ca a fost o  testare mondiala ... sa se vada daca "sare cineva de kur in sus" daca se sterge identitatea istorica a umanitatii ...o anumita identitate istorica. Si n-a sarit nimeni ... De acum incolo va fi ok, impus sau acceptat, sa se stearga orice identitate istorica ...si se va incepe cu SUA, apoi Europa si retul lumii. In ritmul asta, daca nu se schimba nimic in bine pt rasa umana ...o sa emigram in Rusia, daca avem curaj )
Fortele de ordine vor deveni forte de asuprire si impunere a "noului" sub amenintarea unui virus - nu conteaza cat de virulent e virusu' - multi vor dispare din placearea jocului practicat de siliconati .
In schimb nu cred in scindarea SUA - ea e oricum scindata, o federatie unde fiecare stat are o independenta larga . Dar va ramae asa cum este ca exemplu, ca o "pisica neagra" ce trebuie aratata intregii lumi, dar forta militara unita ...la mana "conducatorului suprem"  = "daca SUA a cedat in fata noii educatii, tu cu ce drept intraznestii sa te opui ??". Vorbeam cu ceva timp in urma de "apropouri", picturi, coperti de revista, opere de arta pe aeroport. A fost... Globalismul siliconatilor va fi impus cu forta ... Parerea mea

abyss


Grifon

Citat din: Ganditorul din  19 Noiembrie 2020, 13:01:53
Cred ca esti un.optimist dacă...

Nu-s deloc optimist. Nu mă omor de dragul americanilor, dar problemele lor reverberează pe tot mapamondul - așa că neplăceri și discordii vor fi și la noi.
Secesionism in SUA e posibil tocmai pt. că sistemul federal permite autonomii. Puțini știu, dar unele din cele 50 de state au aderat condiționat la uniune (între 1800-1900) și există prevederi prăfuite prin vechile legislații care le pot permite să ceară ieșiri.

In 1861 secesiunea nu a izbucnit din cauza "bieților sclavi". Acesta a fost un pretext pentru ca noii îmbogățiți ai "revoluției industriale" să-i scoată din joc pe vechii "stăpâni" (sistemul agrar - plantațiile). Ruptura au încercat să o provoace perdanții (Sudul), dar banii yankeilor (Nordul) au fost...mai mulți.
Aceeași problemă e și acum, in consecința "revoluției informaționale". Grupările care stăpânesc "siliconul" (să folosesc și eu formula) vor să obțină supremația (implicit politică). Nu poate exista compromis, căci..."nu incap 2 săbii în aceeași teacă".
Iar faptul că vor exista secesiuni nu înseamnă neapărat că SUA se vor rupe. Nici în războiul civil nu s-au rupt, o tabără a invins-o pe cealaltă. Roma antică a avut vreo 3-4 războaie civile, întinse pe 2 continente - și nu s-a rupt (decăt peste secole, din alte motive).

Dar, dincolo de aceste considerații, de ce să căutăm răspunsuri prin ipoteze abstracte, tip IT / AI ? De ce ne  grăbim să absolvim umanitatea de vină / lăcomie / inconștiență ?
Eu, unul, am o deplină încredere în umanitate (cel puțin la nivelul "puternicilor") că poate fi stupidă , abjectă, lipsită de scrupule, gata la orice compromis pentru a-și conserva / crește averea & puterea.
(poate a sună a mizantropie...dar e totuși o observație factuală).

Grifon

Interesante link-urile postate de dl.@hoinar.
Evidența înlānțuirii intre cauze și efecte este stridentā.
În octombrie 2019 trei entitāți au planificat experimentul EVENT 201 (simularea unei "pandemii" de (chiar !) coronavirus, implict prin planificarea māsurilor (teoretice) de reacție).
Cele 3 entitāți : World Economic Forum, Universitatea J.Hopskins, fundația Bill Gates.
https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

La doar o lunā dupā, primele "semne" chiar apar in Wuhan...
Apoi, luni la rândul, tot mapamondul preia informațiile furnizate non-stop de Universitatea J.Hopskins (o entitate privatā), de parcā restul lumii n-ar fi fost in stare sā elaboreze studii proprii (e drept, nu la fel de rapid ca "Hopskins", care elaborase deja totul dinainte (in cadrul exp. EVENT201).
Acum "cursa" vaccinului e câștigatā de Pfizer (parohia fundației Gates). Același avans, aceeași explicație.
Iar ca sā nu rāmânā mai prejos, a treia entitate complice la experiment (World Economic Forum) lanseazā triumfalist paradigma "Great Reset" l, vizând, pe fațā, schimbarea sistemelor economice și sociale, la nivelul intregului glob !
https://www.weforum.org/great-reset/

Aceste link-uri nu sunt tabloide sau platforme "conspiraționiste". Sunt site-urile oficiale ale entitāților enumerate. Totul e pe fațā.
Dar cu toate acestea, din zeci / sute de publicații mainstream-media (TV/ scrise/ virtuale) niciuna nu prezintā aceste realitāți. Nici mācar de dragul susținerii polemice. Deloc !
Poate cā nu mai au ...timp ? Cā, deh...incā 1000 de morți (?!), incā un record, incā 1000 de vieți pierdute (lacrimi !), Incā 100000, incā 1000000, incā (...0000000000000).

Asta deja nici manipulare nu mai e ! Manipularea presupune totuși o minimā subtilitate.
E prostealā pe fațā.

SLEAH19

Pentru a obține un rezultat mai bun, lumea trebuie să acționeze în comun și rapid pentru a relansa toate aspectele societăților și economiilor noastre, de la educație la contracte sociale și condiții de muncă. Fiecare țară, din Statele Unite până în China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie transformată. Pe scurt, avem nevoie de o ,,Mare Resetare" a capitalismului. (The Great Reset)

   Vii și înflăcărate aplauze !!  Prin neocomunism către resurse, vor fi ale ,,tuturor ,,  indiferent unde se află ele pe glob, vom fi iarăși egali  ... bineînțeles unii vor mai egali decât alții ! Nu mai au răbdare să se schimbe generațiile !
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

SLEAH19

Articolele care apar zilnic în publicația de mai jos dau impresia că lupta electorală e departe de a se fi încheiat în SUA, peste 1,25 milioane de acuzații de fraudă, prin sistemele de vot, voturile prin poștă etc, dar în același timp  transferă lupta electorală pe tărâmul luptei împotriva comunismului !.

Sunt 6 state care încă nu au soluționate sesizările și nu pot să de-a finalul, sunt tot mai mari șansele ca SUA să nu aibă un președinte ales prin vot ci unul ,,INSTALAT,, de instanțe !
 
THE EPOCH TIMES:

Alegerile dezvăluie bătălia dintre libertate și comunism
Mulți americani cred că comunismul este un concept abstract, ceva care afectează doar națiunile îndepărtate, fără să-și dea seama că a ajuns deja la pragul nostru.

Comunismul s-a răspândit în America sub nume precum socialismul , progresismul, liberalismul, neomarxismul și așa mai departe, într-un proces lent de-a lungul a zeci de ani de subversiune sistematică



https://www.theepochtimes.com/election-fallout-reveals-battle-between-freedom-and-communism_3578336.html




Dominion Voting Systems s-a angajat să participe la o audiere de supraveghere în Pennsylvania, dar a renunțat în ultimul moment, au declarat vineri parlamentarii din statul Keystone.

,,Membrii comitetului guvernamental de stat așteptau cu nerăbdare să abordeze public pletora de acuzații de sisteme de vot dominion într-un format care ar fi permis un dialog deschis și onest. Am fost impresionat de ceea ce părea a fi disponibilitatea sistemelor de vot Dominion de a aborda acuzațiile și ar fi pus pe cei 1,3 milioane de pensilvăneni care și-au folosit mașinile în largul lor, inclusiv pe mine ", a declarat reprezentantul statului Seth Grove, un republican care conduce guvernul. Comitetul de supraveghere, a declarat în timpul unei conferințe de presă.

,,Din păcate, seara trecută, Dominion Voting Systems prin avocat  a renunțat la angajamentul lor."
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Grifon

Da, "Epoch Times" ține partea lui Trump - fiind o publicație finanțatā de Washington anti-Beijing.
Lucrurile insā sunt complicate pentru Trump. Din ce imi face mie impresia, echipa sa incearcā sā câștige timp, lansând o sumedenie de acțiuni juridice. Acestea insā cad în serie, majoritar datoritā lipsei de probatoriu consistent.
Se poate ca Trump sā vizeze (in afara cāii juridice) și calea politicā. Existā niște prevederi prin constituțiile statale potrivit cārora, dacā votul popular e inconcludent (?!) electorii pot decide independent, fārā a lua in considerare valorile numerice.
Asta se poate insā numai in state controlate de republicani...și oricum tărăboiul va fi imens. O soluție juridicā poate ar fi fost acceptatā (cu ghionturi), dar o impunere politicā...ohoo !

Deocamdatā pare cā Trump, Giuliani & Co. pierd teren. Ori stau intr-o expectativā strategicā (așteptând poate moment prielnic pentru un ultim "as" din mânecā), ori...pur și simplu nu pot accepta finalul.
Asta e...progresiștii furā (in dublu sens..haha) mai vicleni. Și mie imi pare rāu cā alt-right a pierdut, dar de potențialul fraudulos al votului "in plic" se vorbea de prin iunie-iulie...Dacā trupa lui Trump n-a combătut pericolul...inseamnā cā n-au știut cum...sau n-au putut. Dupā deznodământ...mai greu de manevrat.
(pânā și "Q" ăla a amuțit pe Net, din 3 noimbrie incoace...)

dj_italo2001

Do not go gentle into that good night, Old age should burn and rave at close of day; Rage, rage against the dying of the light.

hoinar

O mica paranteza, legata de actualitatea din US:https://twitter.com/Cernovich/status/1330293713675968513?s=20

Revenind insa la oile :-D noastre, imi este clar ca totul este orchestrat, urmarindu-se un script la nivel global, script enforsat local de oameni cu influenta. Care ar fi motivatia insa? Mergand pe arborele genealogic al lui Gates, aflam ca parintii lui, apropiati ai familiilor Rockefeller si Rothschild, sunt cei din spatele Planned Parenthood. Restul variabilelor din ecuatie sunt de fapt constante, preocupati de subjugare absoluta si control totalitar de sute de ani.

Nu stiu daca reducerea populatiei este scopul adevarat, poate mai degraba interventia genetica la nivel global prin vaccinuri dorite si cerute de populatia speriata, cu scopul de a ne face mai obedienti si mai putin alerti la stimuli care in mod normal ar declansa 10 alarme. Altfel de ce atatea lockdownuri? Daca se dorea raspandirea, ne scoteau afara pe stadioane, unde intrarea ar fi fost libera pentru toate concertele si ne-ar fi organizat parade de 8 ori pe luna. Sa se dea oare o lupta intre cei care doresc genocid si cei care sunt impotriva?

Daca ne luam dupa panfletul Canadian, the worst is yet to come, dupa Decembrie trebuind sa ne asteptam la declansarea unei infectii cu un virus mult mai violent, cu o rata de raspandire mult mai mare si mortalitate aproape garantata, urmata de reforme sociale, economice si politice. Deja scena economica la nivel mondial este schimbata iremediabil, marile corporatii dublandu-si sau triplandu-si turf-ul si influenta in decursul acestui an.

Poate insa avem nevoie de inboldul asta, pentru a ne trezi. Poate ca masa critica odata ajunsa va fi catalizatorul unor revelatii, unei treziri in masa, unei constientizari la nivel global.

Inclin totusi sa cred ca motivatia este una triviala, financiara. The greatest heist of all time.
the older I get, the faster I was

SLEAH19

Tare sau ce?!
"Laboratorul biologic chinez din Wuhan este deținut de Glaxo!
Care, din întâmplare, deține Pfizer! (cel care produce vaccinul!)
Care, din întâmplare, e gestionat de finanțele Black Rock.
Care, din întâmplare, gestionează finanțele Societății Open Foundation (FUNDAȚIA SOROS)!
Care, din întâmplare, servește AXA franceză!
Care din întâmplare, deține compania germană Winterthur.
Care, din întâmplare, a construit laboratorul chinez din Wuhan!
Cumpărat accidental de germanul Allianz.
Care, din întâmplare, ca acționar are Vanguard.
Care este acționar al Black Rock.
Care controlează băncile centrale și administrează circa O TREIME din CAPITALUL global de investiții.
Care, din întâmplare, este un mare acționar al MICROSOFT
Proprietatea lui BILL GATES, care din întâmplare este acționar al PFIZER (care vinde VACCINUL minune) și în prezent este primul sponsor al OMS !!!

Dacă nu este suficient de clar de ce a intrat UN LILIAC și a apucat ȘARPELE și TOATĂ PLANETA S-A INFECTAT, mai pot continua!......


   Florin Chilian - Social Media
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Grifon

Nu știu cât de sigure sunt toate aceste înlănțuiri cauzale, dar cred că nici nu mai contează fiecare entitate în parte. Dacă nu e o bancă e...alta, dacă nu e o firmă e...cealaltă.
"Diversitatea pieței" a rămas, de mult, doar o teorie pentru naivi. Prin spate, dincolo de sigle, logo-uri sau falsă concurență, sunt aceeași bani.
Conspirativitatea e un concept necesar când unii se ascund. Iar unii se ascund doar atunci cánd au adversari puternici.
Când nu mai au adversari, când nimeni nu-i mai poate lovi...conspirativitatea devine inutilă.
Odată cu ce vedem zilele astea, devine inutil, totodată, să mai spui că e "o conspirație".
E pe față.
Iar prostimea nu doar că nu se revoltă, ba chiar...aplaudă.

Așa lume...așa "pandemie".