Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Tehnologii vechi și noi => Subiect creat de: fiulploii din 11 Iunie 2012, 00:37:46

Titlu: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: fiulploii din 11 Iunie 2012, 00:37:46
Luind in considerare toate topicurile unde s-a dezbatut cresterea si/sau recoltarea , initierea si plecarea spiritului/sufletului uman , am o intrebare vizavi de clone : sunt goale in privinta asta? Aceeasi intrebare vizavi de supra- si sub-oameni  :-D
Asta ca sa incerc , cel putin eu sa privesc global sau holistic-na! - crearea rasei umane . Daca poate veni cineva cu o parere, eventual si argumentata macar putin .. ii promit un loc in fatza in naveta spatiala cu destinatia ... next level  :lol: sau noul matrix  8-)   Glumesc, desigur .
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: Tayka din 11 Iunie 2012, 03:30:12
Citat din: fiulploii din  11 Iunie 2012, 00:37:46
Luind in considerare toate topicurile unde s-a dezbatut cresterea si/sau recoltarea , initierea si plecarea spiritului/sufletului uman , am o intrebare vizavi de clone : sunt goale in privinta asta? Aceeasi intrebare vizavi de supra- si sub-oameni  :-D
Asta ca sa incerc , cel putin eu sa privesc global sau holistic-na! - crearea rasei umane . Daca poate veni cineva cu o parere, eventual si argumentata macar putin .. ii promit un loc in fatza in naveta spatiala cu destinatia ... next level  :lol: sau noul matrix  8-)   Glumesc, desigur .
-Iată şi concluzia mea;Observ că eşti nelămurit în privinţa denumirilor de;spirit şi suflet -trebuie spus că deşii atât CS-ul cât şi CA-ul părăsesc CM-ul uman după momentul morţii acestuia,ele nu vor urma acelaşi drum(propovăduit intanţionat greşit de către religii) ci la scurt timp şi CA va murii destrămându-se în elementele din care a fost creat de către CS.,şi odată cu el vor murii şi amintirile,instinctele,obiceiurile,plăcerile,preferinţele,etc.Adică vor dispărea definitiv ori ce informaţie din conştientul şi subconştientul fostei fiinţe umane.Rămâne aşa dar în viaţă doar ,,Mesagerul''(CS-ul )care după ce va depune în Akasha cd-ul omului decedat,va devenii CS.liber,revenind mereu şi mereu din nou într-un om/supraom/subom,pentru ai oferii şi acestuia posibilitatea de afirmare. Aceasta ar fi diferenţa dintre spirit(duh)şi corp astral(suflet).Este posibil ca conştienţa omului decedat să poată fi reactivată din cd-ul păstrat şi chiar întreaga fiinţă umană poate fi ,,reânviată şi reclădită''dacă aceasta a avut merite deosebite.
-Părerea mea despre clone;
-Clona este o fiinţă absolut egală cu omul/animal,diferenţa constând doar în metoda fizică de procreere.Odată fecundat ori ce ovul transmite un semnal în ,,eter''care este recepţionat de CS-ul liber aflat în apropiere care vine şi îi oferă viaţa...deci nu sânt goale.
-Atenţie aici în general activează doar spirite(CS-uri)neevoluate încă(aflate în evoluţie)şi care neevolutate fiind nu pot păstra si nu se pot obisnui cu un corp nemuritor - pe care chiar daca il au, il distrug. (este şi părerea lui Mavrino - cel mai mare maestru in medicina traditionala) De aici ideia perpetuării vieţii şi a morţii omului.
-Părerea mea despre crearea rasei umane;
Eu cred că noi fiinţele umane nu formăm o rasă definită,şi nici măcar o specie aparte ci sântem doar o formă de fiinţe create artificial de către supraoameni (după chipul şi asemănarea lor)pentru a primenii astfel evoluţia speciei lor înlocuindu-ne pe noi oamenii în procesul reproducerii lor biologice,reproducere la care ei au renunţat probabil considerându-se astfel superiori.

Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: Tayka din 11 Iunie 2012, 10:39:52
Cu scuzele de rigoare ţin totuşi să mai spun o singură părere (în concluzie la motivaţia privitoare la creaţia rasei umane)şi care aseară târziu fiind mi-a scăpat;Şi anume că doar astfel se poate oarecum deduce(subânţelege) motivul pentru care se ascund ei de noi,notiv pentru care ne-au limitat evoluţia intelectuală,ne ascund geneza şi istoria reală a raselor umane ce au trăit pe Terra,ne crează impresia că sântem singuri,independenţi,şi stăpâni pe toate.ne lasă liberul arbitru.Consideră probabil că doar astfel ne pot lăsa deschisă şi liberă calea spre evoluţie.Făceam cândva o analogie cu o turmă de căprioare aflate într-o pădure,şi pe care dacă ai vrea să le distrugi nu e nevoie decât să înconjuri pădurea cu un gard,şi ele vor vor murii curând aruncându-se pe gard urmând instinctul libertăţii.Probabil că şi noi oamenii dacă am afla de prezenţa LOR înainte de a atinge un anumit nivel de evoluţie,am refuza să mai trăim.-Părerea mea.
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: fiulploii din 11 Iunie 2012, 11:09:22
Cum se numeste fiinta cu aparenta umana - poate ar fi bine de definit conceptul de ''fiinta umana ''  - d.p.d.v. fizic si care are doar CA ?
Si mai circula o vorba , apropo de ce spunea @Tayka mai sus , cum ca daca noi , oamenii am stii ce este dincolo de moarte, ne-am sinucide in proportie de masa . Oare de unde a aparut aceasta zicere, pe ce baze ?
Cred ca intai ar trebui sa avem un raspuns clar la intrebarea: care este diferenta intre inert si viu ? Ce anume face trecerea de la materia inanimata la materia animata?
Cat despre clone , povestile care circula - neverificate sau neverificabile daca nu esti inside - zic ca clonele sunt aduse la varsta de 20 de ani in cateva saptamani iar hrana lor este o pasta  speciala ce contine nutrientii necesari . Durata lor de viata dupa timpul nostru este de cativa ani . Intrebare : cum e cu CA-ul si/sau CS-ul in acest caz ? Pentru ca din cele zise de tine @Tayka, ai impresia ca clonele au acelasi ritm de crestere ca si un om aparut natural .
Sau poate ca sub-oamenii de care vb @Xanadron sunt tipul de clone care au o constiinta de grup iar regina grupului este un operator uman . SF?
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: Xanadron din 11 Iunie 2012, 14:19:59
Din nou cedez tentatiei de-a raspunde aiurea-n tramvai (adica amplu) unor teme "serioase" pe chat, cu risul asumat al acceptarii  - si chiar incurajarii - piederii unor opinii interesante (vb. acum mai mult de-ale voastre) exact ca magaru-n ceatza uitarii pe un topic-mamut ca asta, cu o curgere de tsunami care amesteca-ntr-un final ideile ca pe deseurile radioactive de la Fu(c)kushima. :-D

Sa-ncerc totusi un rezumat: "traductionismul" lui Tertullian si-al apolliniacilor sai adepti e una din variantele de raspuns (negativ) la imbirligata intrebare daca au si clonele suflet - sau CS, in fine, ca sa nu iritam partizanii savulisti sau mai ales TVM-isti... 8-) Dupa Tertullian, doar sufletul lui ADAMU ar fi  fost creat si basta (nu si-al Evei - interesant, nu-i asa? :wink:) si p-asta l-am fi primit de la parintii originari, odata cu trupurile incarnate.

Ar fi insa poate prea simplista ipoteza asta care oricum contine 1001 contradictii logice, si d-aia inca de la Sf. Augustin incoace au inceput carcotelile, cu diverse nuantze axate in mare pe transmiterea asa-zisului "pacat funciar" odata cu intrarea fiecarui sufletzel in cite-un embrion, atras si desprins dintr-un gen de "suflet global uman" creat de Marele Barbos :star: - dar cu respingerea totala ca blasfemie a ideii de "corp spiritual" transmis in sens de intelect-amintiri etc.

Origen a avut idei si mai cretze :-D si d-aia la cel de-al doilea Conciliu Ecumenic de la Constantinopole (553 d.c. parca) s-a decretat ,,Anatema impotriva lui Origen". Uite citeva din punctele doctrinei respinsa ca eretica, fiindca sustinea printre altele:

1.Pre-existentza sufletelor înainte de a lua trup de carne
2.Posibilitatea metamorfozarii oamenilor, dupa moarte, in ingeri dar si-n demoni
3.Corpul inviat al lui Cristos ar fi fost din materie eterica si în formă de sfera, precum vor fi corpurile tuturor înviatilor dupa moarte
4.La Judecata de Apoi nu mai exista materie grosiera, lasind loc numai spiritului
5.Pedeapsa sufletelor pacatoase dupa moarte n-ar fi deloc vesnica si am avea sansa "reexaminarilor" prin reincarnari.

In fine, tema-i si mai stufoasa ca istoric, dar nu-i loc de toate conceptele aici si-acum.
Ce pot sa mai spun e ca-n ultima vreme m-am departat treptat de... oricum partiala subscriere de pina acum la ideile cumva deprimante din "Programul Terra" al inventivului TVM si-s convins acum 100% ca asa-numitele "scrieri sfinte" pe care se bazeaza nu doar ipotezele TVM-istice reprezinta doar temelia subtilei NLP (programari neurolingvistice) a parshivilor Arhonti, :evil: dintotdeauna experti in crearea de false Realitati.
Iluzii care abunda in toate ramurile aburelilor teocratiilor patriarhale.

Continuarea motivarii pozitiei mele necesitind insa mai mult de citeva rinduri, o sa revin deci - dar cred ca nu aici.
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: Siberia din 11 Iunie 2012, 16:10:28
Ma bag si eu in seama, ca musca (cum ar zice unii) dar cum musca are o pauza in timpul muncii productive, asa si eu, profit de pauza, ca sa arunc niste pareri pe acest subiect.

   Din cate stiu eu din stanga si din dreapta, din inauntru si din inafara, sufletul omului (se zice de cei savanti) salasluieste in afara corpului material, si anume in ceea ce se poate numi oul vietii sau oul energetic. Spre deosebire de colegul @Tayka, nu voi folosi termeni de genul CA, CS, CI, CC sau CSI, CIA si altele pentru ca nu sunt familiarizata cu acest gen de tablou, dar voi fi folosi mai multe cuvinte.
   Am putea considera corpul uman material, carnea si oasele, ca fiind un fel de costum biologic de protectie a corpului energetic, sufletul uman in lumea 3D. Propriu-zis, noi suntem energia care experimenteaza senzatii, emotie, creatie in lumea 3D cu ajutorul acestui costum biologic conceput special pentru cerintele fizico-chimice ale acestei lumi, costum pus in miscare de mintea noastra. Deci avem corpul material, mintea ce salasluieste in creier si poate interactiona pe distante infinite functie de frecventa, si sufletul care inconjoara corpul material si comunica direct cu acesta prin inima (unii zic ca ar salaslui in inima), iar la randul sau poate interactiona pe distante inimaginabile functie de frecventa.
   Tot ceea ce ne inconjoara are un camp magnetic, un ou energetic datator de viata. Se mai povesteste in diverse cercuri sau patratele, ca viata in lumea 3D incepe printr-un impuls pornit din oul energetic si indreptat spre motorul corpului material, in cazul oamenilor spre inima. Inima incepe sa bata ca urmare a unui impuls pornit din campul magnetic ce inconjoara corpul, acest camp magnetic impunand si ritmul bataii inimii in functie de frecventa sa: si astfel sufletul patrunde in corp si viata demareaza. Nu pot exemplifica acest procedeu in cazul rocilor sau plantelor - dar probabil ca este pe undeva pe aproape. Mai este de analizat si discutat pe aceasta tema referitor la legatura mama-fiu datorata acestei frecvente sau legatura dintre gemeni.
   
   Acestea fiind spuse, mai ramane sa relatez (partial, fiindca nu mai retin exact toate detaliile) un mit din Africa referitor la crerea oamenilor. Se zice in acest mit ca o rasa ultra-superioara de fiinte calatoreau in univers adunand esantioane de peste tot: aceste fiinte aveau ca ocupatie ingineria genetica. Erau in cautarea costumului biologic suprem, cel care nu se va deteriora niciodata si prin urmare va putea fi folosit in oricare dintre lumi ar fi calatorit: 3 D sau 7 D. In peregrinarile lor au ajuns pe Pamant si li s-a parut locatia perfecta pentru a-si pune in practica modificarile necesare crearii acestui costum. Asa ca au luat si din stanga si din dreapta, au amestecat in eprubete, au mai pus niste praf de stele si niste iarba de pe alte planete si au obtinut in sfarsit costumul care sa le sustina corpurile energetice in peregrinarile lor. Nu mica le-a fost uimirea sa observe ca acel costum cand a fost terminat, era deja locuit de un suflet, o alta entitate energetica. Evident ca n-au fost multumiti; dar in momentul in care au vrut sa distruga costumul sau entitatea care-l locuia, au fost prinsi din pacate de un fel de patrula a politiei intergalactice (nu stiu cum as putea s-o numesc altcumva) care i-au exilat pe inginerii genetici galactici pe Luna. Ca sa fie siguri ca inginerii nu se vor mai intoarce pe Pamant, au pus in jurul acestuia o centura de radiatii care le-ar fi putut altera sau chiar distruge corpul energetic lipsit de costum biologic.
   Fiinta creata pe Pamant in urma ingineriilor genetice pastra evident o parte din campul magnetic al creatorilor sai, deci automat si frecventa care ii facilita comunicarea cu acesti parinti ingineri. Fiinta era atat barbat cat si femeie (2 in 1 fara zahar procesat  :-D) si se bucura de o longevitate nemaipomenita. Dar, la un moment dat, in urma unor imprejurari pe care nu mi le amintesc acum, s-a produs o scindare a fiintei create, luand nastere astfel cele doua sexe: cel masculin si cel feminin, respectiv barbatii si femeile. In urma scindarii, costumele biologice aferente celor doua sexe si-a mai modifiat din proprietati si din durata de viata.
   Si-am incalecat pe-o sea, si v-am spus poveste-asa...

   Despre clonare (tot parerea mea, bineinteles):
   Stim foarte bine - urmand firul stirilor din domeniul stiintei - ca experimentele in domeniul clonarii nu au incetat odata cu fabricarea oii Dolly. Dimpotriva, au continuat partial la vedere - clonare de plante sau de piele umana - sau in secret - aici rasufland unele cuvinte despre clonare umana sau clonarea unor supraoameni in cadrul proiectelor militare terestre sau fiinte biologice altoite (ca sa zic asa) in cadrul unor proiecte negre ca cerul instelat.
   Ideea mea e urmatoarea: nu cred ca e nevoie sa astepti 20 de ani pentru a avea produsul matur al clonarii, ci e nevoie doar de accelerarea procesului de maturizare folosind parametrii fizico-chimici, termici, optimi pentru dezvoltarea embrionului in mod accelerat. Deci da, din punctul meu de vedere se poate obtine un produs matur in perioada a doua saptamani.
   Conform cu cele scrise pe la inceput, consider ca produsul rezultat din clonare va reproduce originalul atat material cat si energetic. Daca vom clona un om, clona va fi animata de campul magnetic in care rezida sufletul si va pastra aceeasi frecventa cu cea a originalului. Automat, clona va avea acces direct la bagajul emotiv sau de cunostinte al originalului fiind cum s-ar zice acordati pe exact aceeasi frecventa (cel putin la inceput, probabil ca pe parcurs vor aparea diferente de frecvente in functie de conditiile, activitatile si evenimentele in care va fi implicata). Pe acest considerent, un grup de clone va actiona in acelasi spirit, ghidata de o singura minte care actioneaza in toate creierele.

   Am epuizat pauza literara, asa ca o sa mai revin pe parcurs pe acest subiect pentru clarificari.
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: SLEAH19 din 11 Iunie 2012, 18:04:08
Off topic pe chat ,,specializat":

                 Tayka, mă bucur mult pentru revenire după perioada de tăcere autoimpusă .

                 Siberia, garantat e o pauză de instituţie bugetară, pentru a scrie atât de mult şi cu date atât de interesante.
                                 Pauzele mele permit doar o cafă la jeton şi  un SMS, cu şablon.

Citat din: Tayka din  11 Iunie 2012, 03:30:12
........Este posibil ca conştienţa omului decedat să poată fi reactivată din cd-ul păstrat şi chiar întreaga fiinţă umană poate fi ,,reânviată şi reclădită''dacă aceasta a avut merite deosebite.
.................

  Fără flames , doresc să abordez subiectul din unghiul evitat de voi. Pornind de la ,,reînvierea şi reclădirea" posibilă după cum spune Tayka , aduc în discuţie cea mai vestită reînviere, cea a lui Isus.
   Isus nu a avut o moarte aparentă , soldaţii romani l-au înţepat în final cu suliţa şi a curs apă si sânge , această segregare a limfei fiind o caracteristică a descompunerii cadavrelor. Totuşi prin Toma necredinciosul aflăm că el a înviat în acelaşi trup deoarece acesta a căutat şi a găsit urmele cuielor de pe mâini şi picioare . Pe lângă lucruri normale , vorbea , mânca peşte etc, interesante sunt proprietăţile însuşite de trup după înviere: imponderabilitatea (plutea), invizibilitatea (apărea şi dispărea ) şi permeabilitatea (trecea prin ziduri).
Privind prin această prismă, sufletului nu  i se va da un trup nou . Atunci sufletul nu se va despărţi niciodată de trupul biologic iniţial ?
La reînviere, sufletul va recunoaşte elementele corpului cu care ne-am născut?

Atunci problema devine despicăcioasă rău. Dacă donezi sânge din organism viu în organism viu , e OK.
Dar dacă un trup este declarat mort , organele transplantate mai pot fi aduse la viaţă în noul corp? Ar însemna că ele învie sau sunt înviate?
Dacă nu, organele transplantate trebuiesc recoltate dintr-un trup cu o moarte aparentă, deci încă viu?
Privit prin această prismă , orice transplant poate fi considerat o crimă ?
Şi într-un caz şi în celălalt ale cui corpuri (CA, CS, CI, CC sau CSI, CIA) vor însufleţi aceste organe , ale donatorului sau ale primitorului?
La reînviere organele donate vor reveni în corpul biologic iniţial ?

Clonarea e şi mai .......despicăcioasă!

   
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: abyss din 11 Iunie 2012, 18:38:11
Am creat un topic nou, daca nu va place titlul astept sugestii.




Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: fiulploii din 11 Iunie 2012, 19:06:21
Citat din: SLEAH19 din  11 Iunie 2012, 18:04:08
Off topic pe chat ,,specializat":
:lol: faina intorsatura din condei
Despre factorul Isus    cred ca nu putem discuta acum din lipsa de informatii mai globale .
Factorul Isus nu poate fi privit ca fiind de sine-statator ci in dependenta cu un program mai vast si muult mai vechi .
Si aici ma refer la inceputurile timide  :lol: ale colegului @Xanadron privitor la Arhonti in sectiunea engleza si continuata putin pe aici , deocamdata.
Si totusi , pana atunci , am sa ridic niste intrebari :
   - care surse istorice, literare sau de alta natura se iau in considerare privitoare la Isus ? Normal ca sunt si alte surse in afara de biblie , cum ar fi textele gnostice sau ceva scrieri tibetane . In caz ca nu se vrea a vorbi despre acest factor decat prin prisma bibliei , atunci cred ca vorbim degeaba .
   - faptul ca rastignirea era o pedeapsa obisnuita a acelor vremi - mult mai barbara decat aruncatul in sulite- par example  :wink: - face ca sa se fi consemnat etapele si semnele procesului de scurgere   a vietii din cei crucificati. Soldatul roman a impuns acel corp cu sulita fiindca era uimit de moartea rapida petrecuta , sulita legendata mai apoi ca fiind lancea destinului    si vanata de mai marii vremelnici ai lumii printre care si Herr H. -dar asta e alt subiect .
   Daca corpul acela a devenit inert, fara viata in timp mult mai scurt decat era normal , poate asta sa insemne ca era un trup clona ? Pentru ca , in completarea celor zise de mine in postarea anterioara, sfarsitul corpului unei clone, degradarea si descompunerea se petrec mult mai repede decat la un corp original. 
    - cum definim totusi viata ? Ce face deosebire intre inanimat si animat ? Fiindca , d.p.d.v. legal acceptat , trupul unui om poate trai , mentinut in viata de aparate insa nu are acel suflu vital . Deci, celulele, organele interne - na ! , ca la ele faceai referire , traiesc , sunt bine merci , insa restul e ..tacere - dupa spusa celebra a cuiva  :-D
    Acum, ca tot s-a vb de Arhonti si a lor diverse nume , nu inseamna ca ei exista neaparat, poate fi tot o operatiune de acoperire . Cert este, dupa mine, ca daca te ridici sa studiezi la nivel global istoria - si ma refer strict la cea oficiala , cu informatiile literare, arheologice , lingvistice , etc. care au ajuns pana la noi , iar din astea au ramas vizibile doar ce le-a scapat baietilor veseli , fie din lipsa de spatiu, fie din lipsa de timp , fie nu au considerat necesar sa le adune la momentul cand puteau sa o faca - recuperarile se fac prin razboaie  :lol: - deci , daca studiezi global istoria nu se poate sa nu iti sara in ochi anumite legaturi intre evenimente, fapte, intamplari situate la distante in timp si spatiu .
   
  Ca o contra amicala la veridicitatea Clanului arhontic  8-) , cum explicam prin prisma existentei arhontice , duplicitare a realitatii reale - sic ! - diverse aiureli arheologice sau ramasitele megalitice ?
    Cercul nu e complet si/sau se lasa indicii intentionate pentru iesirea din labirint? Sau se destrama matrixul dupa principiul amortizarii valului , odata cu distanta parcursa in timp fatza de momentul initierii?
   
   Ca o relaxare pe chat , redau mai jos dovedirea logica a existentei divinitatii si sfarsitului matrixului actual  8-)

  urmatoarea intrebare ar fi fost pusa la un examen de chimie la Universitatea Liverpool. Raspunsul dat de unul dintre studenti a fost atat de "profund" incat profesorul l-a impartasit colegilor sai pe Internet, iar astfel am ajuns sa avem si noi placerea de a-l cunoaste.

Intrebare suplimentara:
Este Iadul exoterm (emite caldura) sau endoterm (absoarbe caldura)?

Pentru a-si demonstra opinia, cei mai multi studenti au folosit legea lui Boyle, care spune ca un gaz se raceste atunci cand se extinde si se incalzeste atunci cand este comprimat, sau ceva similar.

Insa unul dintre studenti a scris urmatoarele:
In primul rand, trebuie sa cunoastem cum se schimba masa Iadului in timp. Asadar, trebuie sa cunoastem rata cu care sufletele ce intra in Iad comparativ cu rata celor care pleaca din Iad. Cred ca putem sa presupunem cu destul de multa siguranta ca, odata ce un suflet ajunge in Iad, nu mai iese niciodata. Prin urmare, nici un suflet nu iese din Iad. In ceea ce priveste rata celor care intra, sa ne uitam la diferitele religii care exista astazi in lume. Cele mai multe dintre aceste religii spun ca, daca nu esti un membru al lor, vei ajunge in Iad.

Dat fiind ca existe mai mult de o singura asemenea religie si cum oamenii nu sunt membrii mai multor religii simultan, putem sa facem estimarea ca toate sufletele merg in Iad. Date fiind ratele nasterilor si deceselor, putem sa spunem ca numarul sufletelor din Iad creste exponential. Acum trebuie sa ne uitam la volumul Iadului. Din cauza ca legea lui Boyle spune ca, pentru ca temperatura in Iad sa ramana constanta, volumul Iadului trebuie sa creasca proportional cu numarul sufletelor care intra.

Acest lucru arata ca sunt doua posibilitati:

1. Daca Iadul se extinde cu o rata mai mica decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea in Iad vor creste atat de mult incat pana la urma se va declansa tot Iadul pe pamant.

2. Daca Iadul se extinde cu o rata mai mare decat cea cu care intra sufletele in el, atunci temperatura si presiunea vor scadea pana cand o sa inghete Iadul.

Asadar, care din ele este?

Daca acceptam postulatul pe care mi l-a dat Sandra in primul an de facultate, "o sa fie o zi friguroasa in Iad inainte sa ma culc cu tine", si tinand cont de faptul ca m-am culcat cu ea azi-noapte, atunci ipoteza a doua trebuie sa fie cea corecta. Prin urmare, sunt sigur ca Iadul este endoterm si ca a inghetat deja.

Corolarul acestei teorii este ca, din moment ce Iadul a inghetat, rezulta ca nu mai accepta nici un suflet si a disparut... ramanand numai Raiul, ceea ce, prin urmare, dovedeste existenta unei fiinta divine – ceea ce explica de ce, noaptea trecuta, Sandra striga "Dumnezeule!".

Acest student e singurul care a luat 10.
 

  Daca nimic nu merge atunci a se incerca asta

http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2011/07/meh.ro7914.jpg (http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2011/07/meh.ro7914.jpg)
pentru a nu ramane in fandare logica  amicala :lol:
  Daca nici asta nu ajuta , asta e ! Drumul e cel care conteaza .

  Evident, parerile mele ..

L.E. Mno, pana am scris eu , s-a creat un alt subiect - iluzia arhontica functioneaza pe bune?  :lol:
       Man, m-ai lasat pe dinafara, vreau inauntruu  :lol:
       Asta e, scapa cate unu din sistem si cere singur sa vina inauntru .  :lol:
       Daca se muta si acest post la subiectul nou creat, rog sa fie stearsa aceasta cerere de intrare in sistem. Asa imi pastrez si eu onoarea intreaga , aia iluzorie  :lol:
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: Xanadron din 11 Iunie 2012, 20:48:22
E OK ca s-a separat topicul, condensat in jurul unei teme a carei posibila descifrare ne-ar putea ajuta si sa fim pregatiti cumva si-n perspectiva "bataliei pentru sufletele noastre". :-D

(http://img441.imageshack.us/img441/6315/finalbattleforoursouls.jpg) (http://imageshack.us/photo/my-images/441/finalbattleforoursouls.jpg/)

Cafteala desfasurata dupa mine continuu, deci care nu cred sa aiba de-a face cu atit de vehiculata revenire a lui Iisus, Mahdi etc - si cu care ne pasivizeaza cu succes  :-P de ceva vreme religiile de prim rang.

Smardoiala asta cosmica :star: pare totusi acutizata cumva de cind ne rotunjiram la 7 miliarde de suflete, din care inclin sa cred ca un procent e gazduit de clone deloc "natural" obtinute, iar o si mai mare proportie n-au "aterizat" aici din "spiritosfera Terrei" (sau hai sa zicem din containerele magnetice din subsolul turnurilor-releu de pe Luna :moon:), ci-s venite probabil din nenumarate alte "colonii de reeducare galactice". :roll:

Ar merita deci sa presupunem macar cine si cum anume le tranziteaza-n noosfera, care-s contrabandistii de suflete si care negustorii cu acte-n regula, cine-s "plantatorii in some" si cine cultivatorii (or fi aceeasi cu recoltatorii? - inclin sa nu cred asta) si tot asa, dar nu pina la o eventuala tzacaneala obsesiv-compulsiva. :lol:

Motiv pentru care o sa incerc varianta postarilor scurte, dar neclare. :-D
Serios acum: problematica asta are 1001 x 10 la puterea a enshpea laturi, fie si doar daca luam de bune interesant-shocantele precizari ale anestezistului Toni Victor Moldovan apropo de prelevarile de organe de la asa-zisii morti clinic sau evidentza faptului ca rusii de pilda utilizeaza cu succes cantitati enorme de singe transfuzabil preluat de la... cadavre. :-o (cu conditia sa fie morti de cel mult 6-7 ore).

Fiindca, odata intrati in ipoteze de tipul celei care sustine c-am fi de pilda condusi de ACELEASI personaje clonate de-a lungul intregii istorii recente (v. Obama/ Akhenaton etc), deja devenim iar tinte sigure ale lovendalienilor, cu unicul eventual avantaj al devierii rapoartelor analistilor cu ochi albastri din zona psihologica spre aia psihiatrica. 8-)

P.S. la "amicala contra arhontica" a fiuluiploii: veridicitatea aburelii numitilor paraziti milenari n-am zis ca se reflecta-n transmutari materiale propriu-zise ale Realului, ci "doar" in perceptia lui cind blocata, cind deformata pina la nerecunoastere.
Realul asta... de-adevaratelea incluzind evident si destule "nevazute" :star: cum ar fi realele resurse ale fiintzei umane - si zic asta fara vreo tangentza cu talmes-balmesul de idei la fel de pasivizante ale New-Age-ului actual, la fel de nociv IMHO ca dogma religiei (sedeti blinzi deci, ca acushica vine spirala hertziana din centrul periferiei Galaxiei :lol: si va face ADN-u' gigea, cu 12 elici colorate, sa fiti luminosi-dragastosi si pufosi la ceacre - inclusiv ale lu' Bercea Mondial, clar).

Script (pro)creat de aceiasi scenaristi inca lasati de capu' lor de tanti Sophia, ca au destul talent. Inca... :wink:
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: Tayka din 12 Iunie 2012, 00:21:43
Citat din: Xanadron din  11 Iunie 2012, 20:48:22
...odata intrati in ipoteze de tipul celei care sustine c-am fi de pilda condusi de ACELEASI personaje clonate de-a lungul intregii istorii recente (v. Obama/ Akhenaton etc), ...
-Se pare că nimerişi coarda majoră a conducerii omenirii de către...non-oameni. :martiansad:
Într-adevăr se pare că mereu aceleaşi entităţi conduc lumea oamenilor.Dar acum să nu crezi cumva că bietul Oby (chiar dacă o fi el mai colorat )ştie mai multe decât i s-a dat a şti omului.Nu, el este un om normal dar care spre deosebire de restul turmei este,,adumbrit''de un..supraom.În termeni religioşi vorbind el este ,,călărit,posedat''de un demon.Acum,spre deosebire de cler,unii oameni mai..iluminaţi la minte,şi poate ne....călăriţi (precum Rufon-iştii) dotaţi din născare sau câştigaţi pe parcurs probabil(posibil),şi cu niscai posibilităţi de gândire logică mai 'osebită,decât cei normali,aceştia iată pot privii şi ,,vedea''prin negura vremilor capătul celălalt al tunelului,-începutul lumii oamenilor şi a conducătorilor de oameni...
,, Planeta Terra a fost pregatita pentru populare acum multe milioane de ani. Din diferite considerente, ea a fost indelung testata si verificata pana cand, acum aproximativ cinci milioane sapte sute de mii de ani, planeta a fost populata cu fiinte umane, aduse aici de pe alte planete. Pe pământ au fost aduse doua categorii de oameni: oameni in proces de dezvoltare si oameni foarte dezvoltati. Cei foarte dezvoltati nu erau decat trei procente din intreaga populatie adusa aici.( populatia adusa aici numara peste 10 milioane de fiinte umane).
Prima structura a planetei a fost cu un singur continent, inconjurat de ape. Acest pamant a avut ca flora si fauna tot ce este necesar pentru a intretine fiinta umana, dar nu fara ca ea sa munceasca, ci decat daca depunea efort urias. Avand in vedere ca oamenii erau dezvoltati, desigur ca si planeta se dezvolta uniform si progresiv. Constructiile erau de tip megalitic, rezistente la cutremure sau la orice tip de incercare a naturii.
Pe pământ atunci se vorbea intr-o singură limbă, adica limba in care se vorbeşte si acum in Univers, iar conducerea era formată din oamenii de stiinta cei mai dezvoltati, adica intelepti. Sistemul de invatamant pe planeta a fost treptat si progresiv. Acesta inseamna ca nu era o singura stiinta, ci multe stiinte si fiecare om trebuia sa treaca prin toate etapele stiintei, sa le asimileze, ca sa poata trece in alt ciclu de invatamant. Stiinta de atunci nu era obligatorie, dar era necesara, ca sa treci la o alta ramura a invatamantului, ca sa poti ramane pe uscat. In conditiile in care existau si persoane care nu doreau asta, erau obligati sa traiasca in apa.(urmaşii acestora fiind delfinii de azi) Etapele de parcurs in educatia fiecarui cetatean al planetei erau 18. Parcurgand aceste etape, fiinta umana, aratand ca stapaneste la nivel mediu stiinta planetei, putea deveni cetatean cu drepturi depline a planetei. Din clipa aceea, oricand putea parasi planeta si sa mearga pe oricare alta. Trebuie sa mentionam aici ca orice cetatean al planetei parcurgea prima etapa abia dupa ce implinea 151 de ani, ca sa devina cetatean cu drepturi depline. Inteleptii, acei trei procente de la inceputul popularii Terrei, la terminarea primului ciclu al tuturor, dupa ce toti au devenit cetateni ai planetei si dupa ce impreuna au construit pe planeta tot ce era de construit pentru o existenta normala, au parasit planeta si au plecat spre planetele lor.
Dupa plecarea inteleptilor, planeta a continuat dezvoltarea sa in ritm normal si firesc si in mediu ambiant ridicat. Toti cetatenii  au finalizat dezvoltarea lor si s-au indreptat spre alte planete din Univers. Asa a continuat pana la a sasea generatie, dupa care toti cei care au terminat sistemul educativ de pe Terra au plecat, lasand a sasea generatie din al saselea neam al fiecarei familii.(666 :evil:)
Trebuie sa mentionam ca, atunci cand se intemeia familia, nu exista nici macar gandirea ca familia sa fie destramata vreodata. Exista familie si continuitate. Nu existau două sexe diferite iar oamenii se înmulţeau neorganic.şi se hrăneau energetic.Ca sentimente exista doar bucuria, fara ca nici macar sa se puna problema discordiei. In a 25-a etapa a dezvoltarii, fiecare om invata teleportarea la distanta. Oamenii se energizau continuu, corpul uman avea energia permanent mentinuta de catre mediul inconjurator, fara ca fiinta umana sa se gandeasca la energizare in mod special, avand in vedere ca in etapa a opta se invata asta pe parcursul pregatirii, adica etapa aceea era despre energizarea corpului uman, flora, fauna si alimentatia tuturor speciilor.
In ceea ce priveste imbatranirea, fiinta umana de pe Terra de atunci nu-si punea aceasta problema, fiindca ea nu exista. Oamenii ajungeau la varsta de 175 de ani si acolo molecula isi stagna procesul de dezvoltare si se transforma in celula cristalina. Dupa ce intreg organismul uman finaliza trecerea, în sistem cristalin,(eteric)  Oamenii, la 175 de ani, aratau ca si aspect asa cum arata acum, astazi, o fiinta umana complexa, total sanatoasa, la varsta de 21-25 de ani. Desigur, intregul corp prelucra energie, vitamine, minerale si tot ce e  necesar perfect, ca sa mentina aceasta stare.
Planeta Terra si-a continuat dezvoltarea in felul acesta aproximativ un milion doua sute de mii de ani. Atunci s-a intamplat ceva ce nu era permis vreodata, si anume conducerea de atunci a considerat ca intreaga stiinta poate sa se rezume la 5 etape de dezvoltare plus una suplimentara. Aceasta noua ordine a creat carente grave in stiinta de pana atunci. Oamenii nu cunosteau notiunea de timp, dar trebuia ca o etapa sa fie parcursa pana cand era asimilata total, iar daca etapele erau scurtate asa de mult, s-au strecurat foarte multe lacune in educatia fiecarei fiinte umane. Conducerea a luat aceasta hotarare, de a scurta tot, pentru ca procesul pana la intelepciune sa fie parcurs mai rapid si, in felul acesta, sa paraseasca planeta Terra ca sa poata ajunge in Univers si acolo sa se deplaseze pe orice alta planeta si sa continue procesul de educatie in alte conditii, avand in vedere ca oamenii de pe Terra invatau doar pe aceasta planeta si nu o puteau parasi decat daca finalizau procesul de educatie.
Avand in vedere ca s-a trecut la acest sistem de educatie, oamenii au cunoscut notiunea de timp. Cunoscand notiunea de timp, a inceput regresul total al progresului de pana atunci. Oamenii au inceput incet sa piarda din celulele cristaline, pana cand celulele au devenit carnale, ca la inceputul nasterii fiintei umane, si anume 30% celule cristaline si 70% celule carnale. Avand aceasta structura, fiinta umana a inceput sa se imbolnaveasca. Dupa imbolnavire, s-au pierdut si ultimele procente din celulele cristaline, dupa care fiinta umana a suportat modificari in ceea ce priveste inaltimea si i-au aparut semne pe frunte, maini, fata si corp; ridurile,bătrâneţea şi moartea.
Restul speciilor, care pana atunci traiau in ambianta cu specia umana, adica animalele si pasarile, au fost socate de ceea ce se intampla cu fiinta umana, au inceput sa se fereasca de fiinta umana, mai mult decat atat, o si atacau, asa cum si fiinta umana a început să atace  restul speciilor pentru a se putea hrăni organic.
Cel mai mare regres s-a obtinut atunci cand prima fiinta umana a cunoscut moartea. Dupa socul suportat, a inceput agresiunea intre specii, a inceput schimbarea de sex la parteneri, a inceput un regres total, inclusiv locuintele grupurilor separate erau construite in locuri separate, inconjurate cu ziduri uriase pentru a se apara unii de altii. Fiintele umane au inceput sa distruga natura, fara sa tina cont de ceva sau cineva. Au inceput, ca sa se ascunda de restul cetatenilor planetei, sa inventeze alte cuvinte, ca sa nu fie intelesi, pana cand in 33 de mii de ani, nimeni nu mai cunostea limba celorlalti, aveau limbile amestecate si mintea intunecata. Generatiile se schimbau una dupa alta, dar tot asa de repede si mureau, iar această situaţie a devenit normală pentru societatea ajunsa la aceasta etapa.
Am mentionat ca planeta nu mai avea scuturi de protectie, adica planeta era poluata total si scuturile care protejau scurgerea oxigenului in stratosfera  erau compromise. In aceeasi ordine de idei, din cauza lipsei de oxigen planeta se degrada continuu si ireversibil. Planeta era suprapopulata, din cauza incurcarii de neamuri, adica a faptului ca rudele se casatoreau intre ele si isi amestecau sangele murdarindu-l si modificandu-i structura genetica, ajungand la malformatie, de aceea s-a ajuns la distrugerea totala a planetei, atunci cand un asteroid urias care era cat o treime din planeta, a fost programat pentru a  lovii Terra. După această apocalipsă planeta a suportat schimbari totale geografice, adica s-a impartit in mai multe părţi; continente, plus apa care despartea aceste continente. S-a trecut printr-o era glaciara de exact 150 000 de ani, dupa care gheata s-a topit si a aparut natura revigorata, oxigenul curat, la fel si apa. Conducerea Universului a hotarat deportarea  pe planetă a primei conducere care a hotarat scurtarea etapelor,obligând-o să refacă totul, începând cu  oamenii care trăiau acele vremuri.   Dar avand in vedere ca tot restul neamurilor care au aparut dupa aceea erau amestecuri de neamuri, fara nici o gena sanatoasa si fara nicio sansa de a continua neamul uman (dupa amestecarea neamurilor, nu poate ramane neam curat, nici fiinta umana cu potential a se dezvolta vreodata) acest plan nu a putut fi înfăptuit.
Un singur continent însă a făcut excepţie şi care este cunoscut de istorici sub denumirea de  Atlantida. Desigur, acest continent este cunoscut doar ipotetic, fiindca nimeni, niciodata, nu-l poate localiza geografic .Era un continent care mentinea echilibrul vieţii. Pe celelalte continente a fost amplasat restul neamurilor, vorbind aceeasi limba. Doar aici puteau veni oricand toate conducerile oamenilor pentru a se sfatui cu conducerea Terrei,(un fel de ONU) dar conducerea Terrei din Atlantida nu putea interveni pentru vreo schimbare planetară. Pe acest continent se faceau examinarile finale ale fiecarui cetatean al planetei. Planeta a inceput din nou dezvoltarea sa benefica. Celulele cristaline s-au dezvoltat in fiintele umane, dar  pana la 70%, avand in vedere ca acum etapele de parcurs pentru dezvoltare s-au ridicat la 51. La fel, si numarul de repetari a fiecarei etape s-a ridicat la 41, adica fiecare etapa trebuia repetata de 41 de ori.
Fiinta umana, avand 70% celule cristaline, nu putea sa mentina un perpetuu, sa fie nemuritoare si sa fie capabila de transfer in Univers, dar nici nu putea sa treaca la 71% daca nu dovedea ca merita, de aceea au fost construiti la distante foarte scurte cilindri pentru energizare si refacere a energiei fiecarui om, care preluau energia din natura si cosmos.
Ca sa preia si sa detina electricitate, fiintele umane construiau orase intregi in mijlocul oceanelor, de unde extrageau resurse, le prelucrau pentru a produce electricitate si le transferau spre uscat. La fel, si minerale care permit transmiterea lor spre suprafata. Existau dispozitive in forma de romburi, care depozitau electricitatea deja obtinuta . Prin sfere uriase se transfera energia captata din productie  această energie era procesată apoi  de aparate in forma de piramida, dupa care era utilizată.  Oamenii de stiinta de astazi cerceteaza ruinele de suprafata sau maxim 10 mii de metri in adancuri, dar nu mai mult de atat. Daca cineva ar ajunge însă in zonele cele mai adanci ale oceanelor sau ar patrunde pana la lava din adâncuri, ar  descoperii foarte multe lucruri interesante, structuri arhitectonice necunoscute pana acum, instrumente si aliaje care nici macar nu au intrat in productie în societatea de acum..
Toate continentele aveau structura arhitecturala perfecta, precum si canalizare prin care trecea apa sau reziduurile biologice perfect construite din aliaje care nu puteau sa existe decat prin inalta tehnologie. Ne punem intrebarea: de unde inalta tehnologie, cand acel proces tehnologic, de tehnologie inalta, e descoperit abia acum in zilele noastre? Cum de in America Latina s-au descoperit ruine de blocuri megalitice, cand oamenii de atunci după istoria noastră modernă,nu cunoşteau nici roata,nici focul.
S-a calculat de oamenii de stiinta de astazi si s-a dovedit ca o constructie megalitica de genul acesta a cantarit minim 100.000 de tone. Oare ce le putea distruge?Se presupune că  singurul motiv pentru care s-au creat şi care le-ar fi putut distrugear fi doar un cataclism cosmic .
Acest scenariu este plauzibil, fosilele marine descoperite pe platoul Altiplano, langa lacul Titicaca, la aproape 4.000 m altitudine, fiind o dovada a faptului ca nivelul oceanelor s-a ridicat pana la acea altitudine. Cum de fosilele acestea acum se gasesc si in Anzi si in Titicaca? Cum de in lacul Titicaca traiesc singurii caluti de mare de apa dulce din lume, cand nu au si nu aveau ce cauta acolo?
O parte dintre fiintele umane in dezvoltare traiau acolo unde astazi sunt cunoscute ruinele mayase. Este explicabil ca din America Centrala pana la insula Java s-au gasit multe piramide asemanatoare. Ruinele piramidei elefantilor, Sukuh, in lantul muntos Law, in apropiere de Surakarta, in Java centrala exista o constructie cu placi de piatra si piramida in trepte, toate acestea  sunt uimitoare pentru cei din America Centrala si nu numai. Alta piramida s-a descoperit in orasul mayas Uaxactun, in apropiere de Tical. Cum de in aceste ruine, daca nu exista tehnica de costructie si productie, in mijlocul piramidei, cand ne uitam la ruine, lesne ne putem da seama ca a fost o piramida in interior acoperita de sticla cilindrica si cine a produs acea sticla, fiindca fragmente de sticla exista in ruinele acelea Cum de piramidele mayasilor au fost asa de bine construite ca ordine si ca arhitectura, ca arata a depozit de informatii si, daca parcurgi fiecare etapa si stii sa citesti ce e scris, s-ar putea sa descoperi ca exista ceva dincolo de mitologie si legende si acel ceva nu e altceva decat faptul ca acolo au trait..supraoameni. La fel, putem discuta si despre Solomon, care a construit un generator  cunoscut sub denumirea de Kivota. Despre Kivota se discuta ca a fost un generator electric construit din aluminiu, ceea ce nu avea cum sa obtina Solomon...
Ultimele ruine si cele mai noi, daca se poate spune asta, sunt ruinele din Egipt. Ne oprim aici si o sa vedeti mai jos ca nu sunt mentionate degeaba.
Am mentionat mai sus in material ca conducerea planetei era situata pe continentul Atlantida,toate eforturile ca aceasta civilizatie sa faca un pas spre dezvoltare, parcurgand toate etapele necesare ca sa se dezvolte nu au reusit, iar asta din cauza faptului ca 30%  dintre celule nu erau transformate, ca sa fie 100% cristaline. Fiintele umane reintoarse pentru completarea ciclului lor de dezvoltare, nu au putut sa completeze si ultimele 30% si din nou totul a fost sortit esecului. Din nou s-a reinstalat moartea si degradarea, inclusiv pe Atlantida. Din nou planeta a ramas fara aparare si degradarea ecosistemului era prezenta. Schimbarea a intervenit in faptul ca, de data aceasta, planeta a fost lovita de trei asteroizi. Acum a disparut Atlantida, cu toate depozitele ei de apa si ghetari. Gheata s-a topit, a inundat toata planeta, dar de data aceasta era glaciara nu a survenit asa de repede. De data aceasta cei din Atlantida care s-a scufundat, au putut sa treaca in locurile unde sunt acum ruinele cunoscute ca mayase si au putut transmite date foarte valoroase pentru urmatoarele generatii. Le-au conservat total pentru 130 de mii de ani, cat a tinut era glaciara, ca sa poata generatiile de astazi sa citeasca si sa descifreze mesajul lasat de catre ei, si anume ca planeta va fi din nou repopulata, aratand prin constructii legate una de alta ca fiintele umane plecate de pe Terra, adica cei care nu si-au incurcat neamurile, vor fi reintoarsi pentru alt ciclu de dezvoltare (prin faptul ca sunt foarte multe desene cu stele care cad pe Pamant ceea ce inseamna ca si acelor oameni care nu au incurcat neamurile li se va da sansa sa-si dovedeasca dezvoltarea).
In acelasi timp atlanzii au aratat foarte clar că respre sfarsit nu se poate discuta, fiindca in Univers nu exista sfarsit, exista continuitate si etapele ei. Intre 2021 si 2027 va fi una dintre etape si nu vor ramane decat oamenii care nu si-au incurcat neamurile, ceea ce rezulta si din ultimul desen desenat pe peretii  mayasilor sau piramidei lui Keops, in amandoua locurile exista la sfarsitul desenului un elefant in picioare, ceea ce inseamna ca pe planeta aceasta exista un alt viitor si ca oamenii vor cunoaste nemurirea, dezvoltarea si intelepciunea.
Aşa dar conducătorii de oameni au existat dintodeauna...
Acest material merită să fie studiat si analizat cu maximă atentie.iar în cazul in care dupa o analiză profundă mai credeţi măcar o iota din el, inseamnă că nu sunt singurul nebun si că mai există si altii care sânt convins că pot face un pas urias pentru dezvoltarea lor. :rainbow: :planet:

Sursa? : http://www.pirasan.ro/noutati/istoria_omenirii_atlantida.html (http://www.pirasan.ro/noutati/istoria_omenirii_atlantida.html)
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: Siberia din 12 Iunie 2012, 02:00:30
   Recunosc ca am citit efectiv cu gura cascata halucinanta istorie a Pamantului expusa de colegul @tayka - istorie ce ar putea purta titlul "Cateodata oamenii nebuni spun si povesti Nebune"  :wink:
   Daca la inceput am fost tentata sa analizez sirul ilogic de informatii, mai apoi am renuntat si-am lecturat povestirea cu un zambet monalitic si-o intrebare ramasa-nfipta intre doi neuroni clonati:
   Aceasta "istorie pamanteana" i-a fost inoculata povestitorului de un Arhonte ?  :-D

Iti multumesc @Tayka pentru doza de divertisment din noaptea asta  :rainbow:  :-D
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: fiulploii din 12 Iunie 2012, 08:03:02
Citat din: Tayka din  12 Iunie 2012, 00:21:43
...este un om normal dar care spre deosebire de restul turmei este,,adumbrit''de un..supraom.În termeni religioşi vorbind el este ,,călărit,posedat''de un demon.Acum,spre deosebire de cler,unii oameni mai..iluminaţi la minte,şi poate ne....călăriţi (precum Rufon-iştii) dotaţi din născare sau câştigaţi pe parcurs probabil(posibil),şi cu niscai posibilităţi de gândire logică mai 'osebită,decât cei normali,aceştia iată pot privii şi ,,vedea''prin negura vremilor capătul celălalt al tunelului,-începutul lumii oamenilor şi a conducătorilor de oameni...
,, Planeta Terra a fost ......
Informatii interesante care cer lamuriri suplimentare, zic eu . Astept cu interes continuarea .
Si din faptul ca ghilimelele de inceput au fost puse , nu insa si cele de sfarsit (!) inseamna ca comunicarea este in curs .
Apropo, sursa comunicarii cum a ajuns la o cronologie atat de exacta ? Si daca poate da un link , ceva poze cu elefantii ceia bipezi de la sfarsitul desenelor mayashe sau kheopsiene
Citat
ceea ce rezulta si din ultimul desen desenat pe peretii  mayasilor sau piramidei lui Keops, in amandoua locurile exista la sfarsitul desenului un elefant in picioare,

 
Si totusi, intrebarea ramane : vehicul biologic sau clona?
Parerea mea..
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: mr din 12 Iunie 2012, 08:57:40
Citat din: fiulploii din  12 Iunie 2012, 08:03:02
Si totusi, intrebarea ramane : vehicul biologic sau clona?
Dand Cezarului ce e al lui, adica limitandu-ne la posibilitatile reale pe care le avem in 3D, eu cred ca procesul de clonare se reduce la replicarea unui vechicol biologic.
De ce sustin acest lucru? In primul rand plec de la ideea ca un om intreg, venit printr-un proces natural de nastere, fara interventii "stiintifice", este format din trei parti care corespund la randul lor planurilor de existenta fizic, astral si cauzal: trup, minte, spirit. Clonarea ar implica reproducerea exacta a acestor trei parti...ca sa fie clonare. Ori acest lucru nu cred ca este posibil. Daca se poate reproduce cu succes materialul genetic care fiinteaza trupul si creierul aferent (intr-o anumita configurare), spiritul nu cred ca poate fi reprodus intrucat acesta are reguli mult superioare de fiintare iar modul in care este "distribuit" in mod natural ne depaseste clar puterea de intelegere. Asimilarea informatiei de catre spirit difera substantial de modul in care poate fi programata mintea si acest lucru cred l-a sesizat practic multi dintre cei care au ajuns sa analizeze aceste aspecte.
De aceea zic ca procesul de clonare nu este decat o replicare a unei fiinte umane incomplete. In acest fel cred ca se poate creea si ceea ce se numeste "supraom". Mai exact un supra vehicol biologic complet programat si controlabil. Dar nu mai discutam de OM in acest caz...
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: elena78 din 12 Iunie 2012, 17:50:34
iata aici cateva informatii  care  sunt  extrem de interesante!!!!merita sa le cititi!!

http://www.esoterism.ro/ro/clonarea.php (http://www.esoterism.ro/ro/clonarea.php)
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: Tayka din 12 Iunie 2012, 18:01:39
Citat din: fiulploii din  12 Iunie 2012, 08:03:02
Informatii interesante care cer lamuriri suplimentare, zic eu . Astept cu interes continuarea .
Si totusi, intrebarea ramane : vehicul biologic sau clona?
Parerea mea..
Mă bucur că va plăcut istorioara..n-am mai dat sursa în ideia că sfârşitul concluziona suficient;,,Acest material merită să fie studiat si analizat cu maximă atentie.iar în cazul in care dupa o analiză profundă mai credeţi măcar o iota din el, inseamnă că nu sunt singurul nebun si că mai există si altii care sânt convins că pot face un pas urias pentru dezvoltarea lor. :rainbow: :planet:
Vorba Siberiei care îmi mulţumeşte că s-a amuzat copios.Mă bucur sincer. :-D. Acum...stând strâmb şi judecând drept;  ce surse am avea s-au ce investigaţii am putea face în vremurile de la începutul omenirii,mai ales că EI(creatorii) s-au chinuit din răsputeri să şteargă ori ce urme,(şi încă se mai chinuiesc).Motivaţia după părerea mea am expus-o de nenumărate ori în ideia că cineva mi-ar ridica ,,mănuşa''..,căci sincer m-ar interesa grozav de mult şi alte păreri privind motivaţia tăcerii LOR.Să fie oare un capitol aşa de complex această tăcere şi această veşnică ascundere atât de desăvârşită a oricăror urme a LOR din lumea noastră.Eu n-aş crede că sânt imatereali,eterici,prea ar semăna a povestire s.f eu cred dinpotrivă că şi ei trăiesc ca şi noi în corp biologic,doar că sânt mult mai avansaţi.Aş încerca să-ţi răspund la întrebare deşi MR a făcut-o cred eu f. concludent.Aş cuteza totuşi să cred că Ei renunţând la procesul fizic de naştere,şi folosind acea procedură prin care se ,,nasc''direct adulţi, de fapt se clonează.Dar cred că am putea ajunge mai repede la un răspuns dacă întrebarea ta(vehicul biologic sau clona?)ar suna cam aşa;,,Poate fi dată(insuflată,atribuită,elaborată,fabricată,etc.) viaţă unei trone(vehicul biologic) şi altfel decât cea prin intermediul CS-ului. Şi atunci desigur am putea răspunde Categoric NU căci nu-i cunoaştem (încă)procesul de elaborare.CS.-ul fiind singura entitate care cunoaşte,, taina vieţii'',iar EL (CS-ul) nu ne vinde patentul,ci doar ne-o oferă o singură dată gratuit.Creatorii noştrii dragi,au încercat să elaboreze(să fabrice) viaţă dar nu au reuşit nici ei,căci dacă reuşeau probabil că nu mai apelau la serviciile noastre.Dacă s-ar putea sintetiza acel semnal emis de ovulul fecundat numit ,,chemarea vieţii''şi care unii zic că ar semăna cu o melodie de o frumuseţe extremă,atunci probabil că am putea stăpânii procesul de ,,descărcare''al vieţii peste un vehicul bio.şi am produce acel miracol numit -înviere,care până în prezent nu se poate crea altfel decât prin -naştere.Aici trebuie să recunoaştem că oamenii care cred că au o legătură directă cu Dumnezeu aceştia au reuşit performanţa să privească (măcar)peste lumea pământenilor,şi peste lumea Creatorilor Noştrii,Direct în Lumea LUI DUMNEZEU.Ori se pare că tocmai de acolo vin şi mesagerii vieţii;CS-urile.Eu nu mi-am propus să ,,sar''peste treptele cunoaşterii,dorind doar să le urc pe rând fără riscul de a cădea înapoi în mlaştina ignoranţei.În concluzie cred că trebuie făcută o diferenţă între viaţa biologică pe care o are întregul regn vegetal,şi cel animal cu excepţia fiinţei om,şi viaţa spirituală.Diferenţa constă în faptul că dacă în viaţa bio.se cere doar experienţa supravieţuirii,în cea spirituală se cere şi experienţa cunoaşterii.
Un alt subiect cerut de @Sleah19,şi la fel de ,,evitat''este şi cel legat de motivaţia depunerii conştienţei fiecărui om la arhiva Akasha. şi care ar fi rostul acestei misive după care CS-ul aşteaptă iată tăcut o întreagă viaţă de om.Probabil că pentru EL aceasta nu e decât o clipă,dar se spune (şi alţii chiar cred cu mâna pe inimă)că deşii eşti absolut liber să faci absolut orice în viaţă,dar dacă reuşeşti să te ridici(nu ştiu încă cum se face asta !! :x),şi dacă reuşeşti cumva să uimeşti acest ,,misionar ceresc''EL va intra(cumva) în legătură cu tine.Să nu-ţi închipui atunci cumva că EL este un superman titrat căruia nu-i poţi ajunge vorba lui MR nici până la călcâiul broaştei,dimpotrivă are mintea unui copilaş micuţ pe care îl poţi duce de nas şi minţii cum vrei,căci EL fiind de origine divină nu cunoaşte şi nu poate distinge adevărul de minciună,şi nici răul de bine,şi de aceia se separă la câţiva ani dela naşterea omului de el.Unii prunci de om îl văd ,se joacă cu EL,şi dacă reuşesc să şi vorbească te întreabă cum de tu nu îl vezi!?Spuneam că dacă reuşesc să vorbească pentru că de obicei EL se retrage din viziunea pruncului la vârsta când acesta începe să vorbească.Deci în concluzie;dacă reuşeşti cumva ca prin faptele şi comportamentul tău absolut real şi nu prefăcut,să te reîmprieteneşti cu EL,atunci se pare că după moartea ta vei fi ,,salvat''împreună EL căci el fiind un spirit neevoluat va evolua şi el împreună cu tine,redându-ţi conştienţa şi redându-ţi încă odată viaţă şi astfel se va realiza aceiace se zice reînvierea ta în sensul că TU cu tot bagajul tău de amintiri şi trăiri vei merge mai departe singur şi conştient de tine.,,Ai mare grijă însă cum şi pe unde calci căci vei merge pe un pământ nou cu un cer nou;într-o lume nouă... (Nu te tot uita Fiulploii după chilimele că tot nu le închid)..SÂK! :-D Aşa... şi mai cu seamă Sleah19 nu mă întreba pe mine despre acele meleaguri căci nu le cunosc,ci încearcă să-l întrebi pe EL cel care îţi mai poate oferii în mod excepţional încă odată viaţă după..viaţă.Şi mai ales să nu uiţi că mai există încă unul care şi el îţi poate oferii încă o viaţă ...condiţionată însă. :evil:Învaţă aşa dar să şti şi să poţi alege cărarea ce dreaptă... :wink:Şi asta e bine să ştim acum,şi nu după ce-om da colţu'... :|
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: abyss din 14 Iunie 2012, 16:25:40
Citat din: mr din  12 Iunie 2012, 08:57:40
Dand Cezarului ce e al lui, adica limitandu-ne la posibilitatile reale pe care le avem in 3D, eu cred ca procesul de clonare se reduce la replicarea unui vechicol biologic. (...... ) In acest fel cred ca se poate creea si ceea ce se numeste "supraom". Mai exact un supra vehicol biologic complet programat si controlabil. Dar nu mai discutam de OM in acest caz...

O pictura sugestiva...
(http://2.bp.blogspot.com/_gfXupHOEhH0/Sb1I92j_thI/AAAAAAAADSU/qErbKcXNgII/s1600/gh293.jpg)
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: SLEAH19 din 19 Iunie 2012, 21:31:22
    Referiri on topic, despre vehicolul biologic culese din biblie.

Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteţi să le purtaţi
                                                                                 
Dar va zice cineva: ,,Cum învie morţii? Şi cu ce trup se vor întoarce?"

Nebun ce eşti! Ce semeni tu nu învie, dacă nu moare mai întâi.

Nu orice trup este la fel; ci altul este trupul oamenilor, altul este trupul dobitoacelor, altul este trupul păsărilor, altul al peştilor.

Tot aşa, sunt trupuri cereşti şi trupuri pământeşti; dar alta este strălucirea trupurilor cereşti, şi alta a trupurilor pământeşti.

Aşa este şi învierea morţilor. Trupul este semănat în putrezire, şi învie în neputrezire;

Este semănat trup firesc, şi învie trup duhovnicesc. Dacă este un trup firesc, este şi un trup duhovnicesc.

De aceea este scris: ,,Omul dintâi, Adam, a fost făcut un suflet viu." Al doilea Adam a fost făcut un duh dătător de viaţă.

Dar întâi vine nu ce este duhovnicesc, ci ce este firesc; ce este duhovnicesc vine pe urmă.

Omul dintâi este din pământ, pământesc; Omul al doilea este din cer.

Cum este cel pământesc, aşa sunt şi cei pământeşti; cum este Cel ceresc, aşa sunt şi cei cereşti.

Şi, după cum am purtat chipul celui pământesc, tot aşa vom purta şi chipul Celui ceresc.

Ce spun eu, fraţilor, este că nu poate carnea şi sângele să moştenească Împărăţia lui Dumnezeu; şi că putrezirea nu poate moşteni neputrezirea.

Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi,

Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi.

Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire.

Când trupul acesta, supus putrezirii, se va îmbrăca în neputrezire, şi trupul acesta muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: ,,Moartea a fost înghiţită de biruinţă.

,,Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort."
                                                                                                                       
                                                                                                         Isus.
Titlu: Re: Vehiculul biologic vs Clona
Scris de: fiulploii din 20 Iunie 2012, 01:49:30
O varianta , cred plauzibila :
  - omenirea actuala a fost la inceput formata din clone prin manipulare genetica cu materiale sau vehicule biologice originale , aduse nu am habar de unde . Posibil ca aceste vehicule biologice originale sa fi fost la origine si ele clone facute de altii , mult mai vechi ca aia ai nostri.  :-D 
  - au rezultat mai multe variante de hibrizi din care evident , am ramas doar noi asa cum suntem .
Initial , orice clona nu se poate reproduce singura insa clona evoluata poate fi lasata liber intr-un areal anume, pentru a creste si a se inmulti .  :-D
Restul variantelor de omenire au fost distruse si asta implica inclusiv virusi sau lipsa tratamentelor corespunzatoare . Si aici as aduce in discutie varianta Omului de Cro-Magnon care avea o capacitate craniana mai mare - 1.600cc - ca a omului actual  , a trait contemporan cu oamenii actuali insa separat . S-ar putea ca unele vestigii ramase sa le apartina lor  :-D
  Zic unii ca o dovada la cele zise mai sus ca tipologia umana , nemaifiind sustinuta se decanteaza , aparand tipologii fizice ale omului de Neanderthal , Cro-Magnon si ceva nou , altceva, nedefinit clar inca.
Nu pun poze cu astea din urma ca sa nu fiu acuzat de rasism  :lol: insa daca va uitati pe Wiki-pedia la tipologiile de mai sus , observati si singuri .

Deci, orice clona este un vehicul  biologic insa nu orice vehicul biologic este o clona  :lol: Asta din punct de vedere stric biologic, material . Si in fond , nu conteaza provenienta interfetzei atat timp cat e fiabila si isi face treaba pentru care a fost conceputa .
Parerea mea..
Titlu: Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
Scris de: Xanadron din 18 Octombrie 2013, 19:16:50
O stire recenta care zic eu ca merita plasata aici:

http://www.telegraph.co.uk/science/10358801/Alien-DNA-could-be-recreated-on-earth.html (http://www.telegraph.co.uk/science/10358801/Alien-DNA-could-be-recreated-on-earth.html)

"Humans will be able to recreate alien life forms and 'print out' organisms using the biological equivalent of a 3D printer in the future, a DNA pioneer has predicted."

Tehnica "printarii 3D" ar putea fi deci utilizata (daca nu cumva e deja folosita... 8-)) pentru replicarea la distantza a formelor de viatza E.T.
Banuiesc ca d-asta microbiana doar, ca reptoizii aia culturisti :lol: nu cred sa permita sondelor/astronautilor sa le recolteze probe.

"The day is not far off when we will be able to send a robotically controlled genome sequencing unit to other planets to read the DNA sequence of any alien microbe life that may be there. If we can . . . beam them back to Earth we should be able to reconstruct their genomes.
"The synthetic version of a Martian genome  :martiansmile: could then be used to recreate Martian life on Earth."


Intrebarea ramine insa aceeasi - in caz de replicare a formelor de viatza complexe: or sa aiba sau nu "suflet"?!
Titlu: Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
Scris de: roxaline din 18 Octombrie 2013, 19:22:31
Citat din: Xanadron din  18 Octombrie 2013, 19:16:50

Intrebarea ramine insa aceeasi - in caz de replicare a formelor de viatza complexe: or sa aiba sau nu "suflet"?!

Probabil ca o sa aflam curand. Mai nou .. copii cu 3 parinti.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/incredibil-s-au-nascut-primii-copii-modificati-genetic-vezi-unde-s-a-intamplat-1062744.html (http://www.evz.ro/detalii/stiri/incredibil-s-au-nascut-primii-copii-modificati-genetic-vezi-unde-s-a-intamplat-1062744.html)
Titlu: Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
Scris de: fiulploii din 18 Octombrie 2013, 20:55:16
Citat din: Xanadron din  18 Octombrie 2013, 19:16:50

Intrebarea ramine insa aceeasi - in caz de replicare a formelor de viatza complexe: or sa aiba sau nu "suflet"?!

  Zombii au suflet? Sau au spirit? Ori mental?

  Revenind la clone  :-D  Oile au suflet?

  Zic unii - iarasi  :lol: - ca fiecare grup de clone crescut din aceeasi tulpina are un suflet care controleaza emotional sau  :evil: stie la ce nivel , toate exemplarele grupului. Deci am avea un suflet comun mai multor individualitati.
Titlu: Re: Vehicul biologic vs Clona, Drona etc.
Scris de: alx din 18 Octombrie 2013, 21:11:38
Citat din: fiulploii din  18 Octombrie 2013, 20:55:16
  Zombii au suflet? Sau au spirit? Ori mental?
Nu-Nu-halfDA.

Citat din: fiulploii din  18 Octombrie 2013, 20:55:16
  Revenind la clone  ;D  Oile au suflet?
Nu stiu daca au suflet,pentru ca daca as spune ca stiu ar insemna sa pot sa dau definitia sufletului...insa,dupa parerea mea,lantul ADN unic si specific fiecarei creaturii vii ii permite acesteia sa acceada,jucand rol de cheie, la acel rezervor universal unde sunt stocate toate..."imaginile" (.iso) sufletelor,astfel incat este posibilil ca 2 sau mai multe clone sa aiba "incarcate" copii...identice a ceea ce noi numim suflet...

Citat din: fiulploii din  18 Octombrie 2013, 20:55:16
  Zic unii - iarasi  :D - ca fiecare grup de clone crescut din aceeasi tulpina are un suflet care controleaza emotional sau  >:D stie la ce nivel , toate exemplarele grupului. Deci am avea un suflet comun mai multor individualitati.
Dupa cum am scris mai sus,explicatia asta se apropie periculos de mult de realitate,dupa parerea mea...