Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Energii libere , gratuite si simple.

Creat de LIL DEBUL, 06 Septembrie 2009, 19:41:39

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

Am coborat fisierele "magice" care ofera scheme de Free Energy.
imi par o abureala din care nu intelegi nimic, in care nu exista repere tehnice sau stiintifice si in care se face o propaganda ideii "dati-ne bani pt binele omenirii". poate sunt eu carcotas sau nepriceput - si nu vad adevarurile relevante. Astept comentarii de la alti colegi care-si umplu calculatorul cu aproape 2G de balarii "free energy".

Xanadron

Cred ca reactorul "de fuziune rece" al italianului Andrea Rossi e cu mult mai credibil decit sucelile si-nvirtelile belgiano-persanului Keshe (de la care avusesem ceva sperantze - induse poate subconstient de radacinile iraniene ale gnosticismului zoroastric.)

http://www.extremetech.com/extreme/191754-cold-fusion-reactor-verified-by-third-party-researchers-seems-to-have-1-million-times-the-energy-density-of-gasoline?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+ziffdavis/extremetech+%28Extremetech%29&utm_content=FeedBurner+user+view

Noua declinare a E-Cat-ului macaronarez  - chestie serioasa, in ciuda aspectului de reshou incropit de-un santierist :-D - a produs deci per total 1.5 megawati (1.500 kW) in 32 zile si cu un raport supraunitar de eficientza de 1:3,74 (adica energie bagata/scoasa) sub supravegherea continua a unor experti, dupa care a fost luat din nou la puricat de cercetatori seriosi din mai multe universitati aidoma (suedezii-s cel putin ca nemtii.)

N-are rost sa intru-n detalii tehnice - curiosii le gasesc oricum singurei - dar ce-i de subliniat ramine "misterul" reactiilor nucleare constatate-n "combustibilul" folosit de Rossi (nichel cu ceva litiu-7 "imbogatite" cu ceva hidrogen, sub  influentza unui rezistor producind impulsuri magnetice) 8-).

...Aham, pai spilu' asta era demult cunoscut (si respins drept sharlatanie de catre... petrolistii cu sau fara cearsafuri in cap :-D) - ma refer, pt. cei care nu cunosc spetza (adica pt. toti presupun :lol:) la "Cazul Ronald Richter" - 1951 (din Argentina peronista si post-nazista, in care savantul nazist (pe care nici nu-l chema de fapt RR - dar ce mai conteaza asta...) sustinea descoperirea fuziunii "la rece" bazata pe exact aceleasi principii de "stresare magnetica" a litiului.
"Descoperire" care era de fapt o continuare/dezvoltare a studiilor nemtesti din timpul WW-II.

Dincolo de orice alte speculatii insa, E-Cat-ul merita urmarit cu maxima atentie in continuare.

P.S.: ...Desi eu cel putin ma astept ca A. Rossi o sa aiba un accident (egal daca cerebral sau in trafic). :lol:
Ori ca patentul va fi cumparat de Chevron, Exxon, Raytheon sau RUFOn ( :-D mai glumizez si io, sa visze si Spooky frumos) - care evident ca pe urma o sa-l inchida cu 7 lacate intr-un seif.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

rontzo

m-am tot gandit daca sa postez asta la "Legaturi catre stiri interesante"
totusi cred ca locul ii este aici
Pe scurt, (n-as fi crezut ca ajung sa citesc asta prea curand) Martin-Lockheed da pe gusha ca lucreaza la rectorul de fuziune 'portabil" si ca prototipul e gata in 2017
Mi se pare o schimbare de atitudine la nivel inalt de la shmekerii TPB, care anunta public ca renunta incetishor, (dar totusi repejor-frumos paradox nu-i asa?), la sursele de energie conventionala si ne zic deja ce pun in schimb si cum va merge integrarea noului in infrastructura existenta
http://www.ziare.com/mediu/energia-nucleara/descoperirea-care-poate-schimba-lumea-energie-nucleara-fara-riscuri-cancer-sau-poluare-video-1327889
cred ca e una dintre putinele stiri cu valoare din ultima vreme

Xanadron

La fel de importanta pare si-o stire despre inventarea unei baterii revolutionar de durabile si rapid de-ncarcat, de catre singaporezi:
http://rt.com/news/195696-ultra-fast-batteries-invention/

...sau asta despre "molten salt reactors" :star:
http://www.the-weinberg-foundation.org/#Blog

Si anuntul "Skunk Works"-ului Lockheed (de care stiam de mult, dar n-am considerat ca merita efortul postarii) ar avea acelasi statut, daca n-ar veni pe canale MSM gen Forbes - e doar parerea mea si asta.

F. posibil sa fiu eu insa carcotas aiurea-n tramvai :lol: si sa apara si la noi (nu doar la DEVESELU insa... :wink:) asemenea "noi" reactoare de fuziune (de multa vreme functionale si pe orbita, si-n anumite subterane ale Terrei, credeti-ma pe cuvint) - si, mai ales, curentul produs de dinsele sa fie MOCA.
Chestie de care ma-ndoiesc insa la maxim.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Un site extrem de interesant  pe teme [almost]Free Energy, de la Bedini-Tesla switches pina la  dispozitivul supraunitar (overunity device) "The Motionless Electromagnetic Generator" (MEG) - inventat in 2002 de cunoscutul (de catre unii) Tom Bearden :
http://www.cheniere.org/

...care confirma insa si unele din supozitiile anterioare:
"But free electrical energy is nothing new.
U.S. Navy, General Electric and Stanford University used free energy system in 1930s.  Network Analyzer was completely self-powered by negative resistors"

"Westinghouse patented overunity process on Minuteman missile in 1960s"

Sugestiva si afirmatia-indemn:
Read how the future of humanity has been hi-jacked for more than 50 years by the weaponization of scalar electromagnetics and how the Western scientific community has been blind-sided by dogmatic adherence to 1867 electrical theory.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Schiff

Sunt multe de comentat pe marginea fre energy, desigur. Din câte-mi amintesc, cheniere.org are și multe chestiuni sterile. Și dacă nu mă înșel, site-ul e al lui Tom Bearden. Am citit cartea lui, acum câțiva ani. O relativ instructivă istorie a free energy research, însă cu un singur hint, și acela cam inconsistent, după mine.

Cred că mai toate site-urile de profil, să le zicem, excelează mai ales în "free nothing", dar un lucru e cert: sistemul are toleranță zero față de accesibilizarea generală a acestui domeniu. Auzi de chestii minunate, o singur dată. Apoi, liniște.
Îmi amintesc de o emisiune de știri prin anii 2000, la un post local - preluată apoi de Pro TV. Era vorba de un tânăr student ieșean care dezvoltase un sistem ce făcea ca un bec să funcționeze din plin consumând practic zero Wați, fără a fura energie din rețea. Totul măsurat, verificat etc. N-am mai auzit de el de atunci. Un altul făcuse, prin anii 90, o ,,cutiuță" cu un cordon electric și la capăt o fișă pentru priză. Odată conectată, cutiuța se ridica circa un metru de la sol. Omul se dusese la Politehnică, la o oră de laborator a unui prieten al meu, care mi-a relatat întâmplarea. Voia o explicație a fenomenului. Luat la întrebări de asistent, a luat cutiuța și a întins-o. Nici de el n-am mai auzit vreodată...

Am întâlnit o sumedenie de astfel de relatări, inclusiv la prima mână, nu prin intermediul media, urmate de tăcere. Și multe morți suspecte, în întreaga panoplie mondială a inventatorilor din domeniu. Concluzia: people, go easy on the forbidden fruit, or else...

mm

#81
 
Citat...sau asta despre "molten salt reactors" 
In acelasi sait se dau date interesante despre thoriu - ca si combustibil in centrale (nuclear)electrice de trei ori mai ieftine ca acelea cu uraniu, subiect tratat de curand pe forum in legatura cu Die Glocke si producerea de thoriu.
http://www.the-weinberg-foundation.org/learn/thorium/
  Un foarte bun sait (din care am selectat schema lui Kapanadze):
http://overunity.com/7679/selfrunning-free-energy-devices-up-to-5-kw-from-tariel-kapanadze/msg189076/
Oricine isi poate construi un generator similar cu acesta. Asta doar apropo de:
CitatChestie de care ma-ndoiesc insa la maxim.
Cred ca exista deja in lume vreo suta de inventii de generatoare diferite de energie moca.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

kandaon

Citat din: Xanadron din  17 Octombrie 2014, 14:05:10


...sau asta despre "molten salt reactors" :star:
http://www.the-weinberg-foundation.org/#Blog


F. posibil sa fiu eu insa carcotas aiurea-n tramvai :lol: si sa apara si la noi (nu doar la DEVESELU insa... :wink:) asemenea "noi" reactoare de fuziune (de multa vreme functionale si pe orbita, si-n anumite subterane ale Terrei, credeti-ma pe cuvint) - si, mai ales, curentul produs de dinsele sa fie MOCA.
Chestie de care ma-ndoiesc insa la maxim.

Din cate imi amintesc s-a vorbit acu nu demult despre un nou reactor experimental (tot de fisiune insa) ce va fi construit la noi (nu chiar ce spun aia de la Loockheed dar oricum ceva superior fata de ce exista azi).
In mod cert exista dezvoltate surse de energie mai bune decat ce se recunoaste si foloseste oficial dar interese diverse fac ca ele sa ramana inca nefolosite oficial (sau considerate inca in sfera stiintifico-fantastica)

kandaon

Citat din: mm din  05 Februarie 2015, 14:12:53

  Un foarte bun sait (din care am selectat schema lui Kapanadze):
http://overunity.com/7679/selfrunning-free-energy-devices-up-to-5-kw-from-tariel-kapanadze/msg189076/
Oricine isi poate construi un generator similar cu acesta. Asta doar apropo de:  Cred ca exista deja in lume vreo suta de inventii de generatoare diferite de energie moca.
.

Tot pe siteul ala am gasit niste chestii interesante legate de Romania  :-D

http://overunity.com/8073/romanian-secret-technology-which-worked-lots-of-ou/#.VNNzAS4Sa1s

Sunt portiuni scrise si in romaneste pe acolo si daca macar jumate din ce se zice ar fi real chiar suntem tari hehe

Xanadron

#84
Citat din: kandaon din  05 Februarie 2015, 15:53:44
Tot pe siteul ala am gasit niste chestii interesante legate de Romania  :-D

http://overunity.com/8073/romanian-secret-technology-which-worked-lots-of-ou/#.VNNzAS4Sa1s

Sunt portiuni scrise si in romaneste pe acolo si daca macar jumate din ce se zice ar fi real chiar suntem tari hehe

Da, interesant... bis (sau Byss?) :lol: insa, fiindca Abyss a postat mai demult linkurile cu enigmaticul ing. Moraru din zona asta (mai directa):
http://forum.softpedia.com/topic/234965-motoare-magnetice/page__st__216

Adevaru-i ca paradoxul jdemiilor de idei/inventii epocale romanesti pare real - zic "paradox" fiindca si astea par sa fi fost la fel de "ingropate" ca altele din tzari cu apa mai calda. :-D Ca altfel am fi intr-o alta stare a natiunii, nu?
(Pina si ex-colegul Lucian Cozma - a carui retragere dupa oarece "flames" aberant pornite de altii o regret si acum - sustinea... ba nu, sugera ca lucra la niste chestii top-kozmic-secret doar aparent abracadabrante)... 8-)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Kapanadze folosește un principiu simplu. De fapt singurul....Atât de frumos încât poți face zeci de aparate diferite. Problema e alta. Odată înțeles principiul se cam duce dracul pe apa sâmbetei. Fiindcă ceea ce se extrage sub forma numita cur. electric este aceeași chestie care ne da viață, și care ne-ar putea spori energia corpului activând creierul la maxim. Dar....au dat cu pulberi în atmosfera pentru a ecrana acel surplus. De ce? Fiindcă cineva se teme de prostii deveniți înțelepți și prefera drumul cel lung către nemurire. Păcat.

Xanadron

Wer "Quantenphysik" sagt, muss auch "Metaphysik" sagen 8-)
...zicea un neamtz mai destept ca JE (ca altfel Daimler-Benz, Siemens, BMW, EADS, AEG und Co. s-ar fi infiintat la Patirlagele sau Caracal), pe linia multor altora care sustin ca si alchimistii operau de fapt cu schepsisurile "ilogice" ale fizicii cuantice in cautarea a cu totul altceva decit amarita transmutatie Hg-Au.

Si care banuia, printre altele, ca misteriosul "clopot" nazist ar fi avut [si] scopul - deloc luat in calcul - al crearii de suflu vital - ipoteza la care o sa revin mai bine pe topicul fiuluiploii, nu tocmai "atractiv" fiindca deloc senzational, dar inviorat o tzira dupa tentativele debunkerizante ale amicului tractorbeam (bune si ele, ca fara polaritati nexam scintei in disjunctoarele din devle.)

Teoria campului unificat (Ficat-ficat !!! :-D ...guitza porcu' nostru bleu) n-ar fi asadar chiar atit de anormal sa includa si "energia vitala" :star: banuita si de tine, compadre abyss, a fi cuprinsa-n sfera ei intretzesuta-n vortexuri eterice. Energie despre tot mai putine surse ramase-n colturi prafuite de biblioteci (ca netu-i un Moloh cam chior) pomenesc c-ar putea fi si stocata, si utilizata in cele mai stranii moduri. Pina si la propulsia de OZN-uri "biologice". :ufo:

...Insa pozitia pasiva a asteptarii zilei reincarnarii unui Tesla altoit cu Maxwell - dar si a saltarii cu mandat in Iad a J.P. Morgan-ilor :evil: - nu cred ca-i cea mai buna. Altfel avem soarta porcului albastru. :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=zA5r4l6tSAI
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

  Te apuca amețeala de atâtea vortexuri compadre... Rolul centralelor nucleare a fost altul. Rolul așa ziselor generatoare cu campuri plasmatice este iarăși altul...însă ambele folosesc aparent poate , sistemul de răcire pt a produce cur. electric. O prosteala și un scuipat la adresa tuturor celor preocupați de știință. Părerea mea, desigur.
  Tesla nu mai are cum sa se reancarneze... la fel și pentru  alții de talia lui. Sunt tehnologii după părerea mea capabile sa realizeze și pușcării astrale...confortabile dealtfel.
  Energia ... După cum stau lucrurile eu unul nu cred ca mai are vreun rost sa mai discutam despre ceva. E inutil. Dacă energia corpului dicteaza și nivelul procesării informațiilor la nivel mental atunci e clar ca vom avea discuții nesfârșite, troli și alte pierderi de timp ... Nu sunt de părere ca trăim intr-o pușcărie cI mai degrabă într-un llagăr de munca silnica și exterminare controlata combinat și cu un sistem perfid de privilegii și recompense. De exemplu dacă ești un tip deștept  atunci poți sa o duci bine și în acest lagăr. ..
  Așa ca despre ce atitudine activa sa vorbim? Când suntem mai mult adormiți?  Adică impresia indusa de Sistem e mai puternica decât realitatea oferită de către propriile percepții din dotare.
   Suflul vital, undele radio, magnetismul, formele de electricitate și electromagnetism nu sunt decât modalități prin care se captează, condensează și canalizează către un dispozitiv doi curenți turbionari de polaritate opusa . Acolo unde ei se întâlnesc creaza un vortex de dispersare...ccare utilizat aprinde un bec...învârte un rotor....creaza o vibrație. ..dar în esență ceea ce a fost captat acum la dispersare se întoarce în marele flux planetar. Isis și Neftis....Cei doi curenți magnetici, Yng și yang reprezentați ca 2 particule de polaritate opusa în mișcare vorticiala.... Tată, pot sa o țin așa pana mă plictisesc....anticii au îmbrăcat în simboluri o cunoaștere eliberatoare....a MINȚII...adică fără tehnologie nu poți avea fântâni radiante de flux vital și astfel conexiune la Mintea cosmica, AkaSha, cunoaștere instantanee... etc.
  Da, poți efectua o redistribuire a bioenergiei personale prin control și atenție, rugăciune , yoga etc. adică oprirea proceselor mentale inutile și focusarea intelegerii/atentiei/energiei pe unul singur. E o varianta De moment. Dar vviață e o interferenta continua, datele se schimba neîncetat și nu poți menține la nesfârșit energia pe o singura intenție.  Și tesla zicea ca un inventator are nevoie de recluziune. Și sfinții. ..și tot așa.
Ce sau cine sa aibă o atitudine activa? Cum? Zici cu postari proprii pe forum ca asemenea atitudini nu generează decât un nume pe un glonț...sau vieți manipulate psy. Eh?

Xanadron

#88
De acord cu tot ce-ai scris, compadre (c-o mica exceptie - "De exemplu dacă ești un tip deștept atunci poți sa o duci bine și în acest lagăr." - nici vorba dupa mine, parshivenia viclean-rapace fiind dupa JE recompensata incomparabil mai mult decit neuronu'.)

In rest, cred in continuare ca astia de ne arunca v.i.t.r.i.o.l. in vieti taman ascunzindu-ni-l :wink: or sa piarda curind partida, desi merita re-accentuat sfatul amical si util oricui - anume ala de-a... merge pe burta in cazul detinerii oricaror date concrete in domeniul Free Energy :star: sau de-a iesi la rampa abia dupa ce-s convinsi ca au un "spate" solid, publicitate poate, dar oricum un anumit grad de protectie - si asta fiind insa o tema complexa in distopia actuala - deja mult peste Kafka, zic io.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Tocmai...Dacă ești viclean și nu rapace atunci o duci bine mersi. Sigur ca nu e un model dar .... nebunia e la mama ei acasă.
  Zici de spate sa aibă careva... pai clar nu are nimeni. Zici ca nu mai durează mult și se sparge balonul...atunci înseamnă ca va începe alt război mondial. De câte ori tehnologiile erau sa ajungă pe piața au tras băieții la gamela pe toată lumea.  Nu vezi că au ieftinit combustibilii? Da lumea nu mai e proasta, nu mai vrea război. ..dar când vin niște mercenari peste tine....și nu mai ai armata... uiți de rufon și alte scheme.
Păcat.
  Da nu murim, tot renaștem și tot așa. Băieții cu vitriol sunt doar o capcana pentru cei visători ori foarte pragmatici. Cei care sforaresc au alt plan. Se vede în jur...toți dorm iar cei semi treji se cred inobilati de vitriol....
    Schema cu înțelesul textului din vitriol se afla în tablele de smarald. Ghici unde ....și ce înseamnă de fapt Sa vizitezi interiorul pământului .