Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Chro_nos_project cu clopot rotitor si vibratii violet

Creat de fiulploii, 26 Iunie 2014, 04:44:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

tractorbeam

Nu neg incidentul Kecksburg dar nu vad de ce sa facem legatura intre obiectul Kecksburg si clopot atat timp cat daca presupun prin absurd ca in cadrul unui experiment replica facut in USA de catre americani clopotul dispare (cum? unde?) si reapare in alt loc si timp venind din spatiu si asta fara sa se faca bucatele.
Unde am mai vazut noi un obiect fabricat de OM care sa revina din spatiu intreg fara sa aiba parasuta si retrorachete? Ori die glocke este fabricat de om pentru obtinerea de material fisionabil ( atentie nici acum nu stim ce izotop voiau sa obtina, de aia nu zic uraniu sau thoriu cu precizie, dar daca era vorba de izotopi de thoriu atunci germanii se aflau pe o pista gresita) si atunci cand revine din spatiu (unde a plecat datorita sa zicem unui side-efect rezultat din experiment) FARA A SE FACE BUCATI BUCATZELE, ori nu este fabricat de om si atunci provinde la o inteligenta extraterestra si putem sa-i atribuim diverse propietati exotice: de exemplu se misca liber, aterizeaza unde vrea cand vrea, etc.
Cred ca se face voit o confuzie aici si la tyreaba asta concura inteligenece-ul american deoarece aveau de dat oaresce explicatii referitor la savantii germani fosti membrii ai NSDAP si SS si SA  pe care i-au preluat si i-au pus la treaba. Nu numai americanii ci si rusii. Numai ca procedeul a diferit putin: la americani s-au ales cu casa / case, masini, slujbe bine platite si medalii (vezi cazul Kurt Debus) iar la rusi "Pohod na Sibir" si acolo daca nu au pus osu' la munca au servit glontzu de Nagan.  :evil:

Xanadron

Ca sa nu fie nevoie de parcurgerea intregii lucrari a lui Joseph Farrell "The SS Brotherhood of the Bell", ideile principale (deloc putine si nici simple) pot fi extrase din cel mai "dens" interviu dat vreodata de autor pe tema asta, aici:
http://bell.greyfalcon.us/Bell.htm

...in care-s aduse argumente logice inclusiv in sensul separarii totale a proiectului Die Glocke / Laternentraeger / Kronos :planet: de programul nuclear nazist (clasat cu o treapta mai jos decit The Bell - unicul "Kriegsentschiedend") - program nuclear in care Walter Gerlach n-a avut vreo misiune, ci alti savanti germani.

Premiatul Nobel a fost insa responsabilul-sef al proiectarii, construirii si testarii "CLOPOTULUI" nazist, care nu doar eu sint convins c-a stat  si la baza UNUIA din actualele sisteme de propulsie antigravifice ale americanilor (ideea ca The Bell ar fi fost o Time-Machine o consider deci si eu improbabila.).

Inepuizabila tema a conexiunilor asa-zisilor invinsi din WW-II cu Cabala sforarilor actuali >:D e tentanta si dincolo de veridicitatea implicarii lui Walter Gerlach (premiu Nobel in 1944 pentru descoperirea spinului electronului impreuna cu Stern in 1922) si-n proiectul cu atitea denumiri ulterior proiectului Thor, care - mirare mare si nu prea - implica si utilizarea unui capacitor Tesla. Pentru Thor, dar si pentru Die Glocke centralele electrice dedicate (de f. mare putere) au fost proiectate de Kurt Debus - dar asta-i singura contributie a viitorului sef NAZA :evil: la proiect.
Iar W. Gerlach nici nu era de fapt un "atomist", aria lui de expertiza indicand logic un scop total diferit decit obtinerea de izotopi fisionabili. Mai clar: studiile campurilor plasmatice torsionale il absorbisera total la vremea respectiva.

E  adevarat ca proiectul a fost mutat de la Breslau la Neumarkt, apoi linga Frankfurt/Main, dar plasarea lui temporara sub umbrela protectoare a misterioasei "Charite-Anlage" care oprea motoarele avioanelor aliate p-o raza de 12-16 km n-a fost decit o masura de precautie.
Mai importante-s deci indiciile lasate in ultima - si cel mai longeviva - locatie, la Schlesische Wekstätten dr Fűrstenau (castelul Furstenstein), nu departe de situl principal al "utilajului" nazist, situat la mina Wenceslas de linga fostul orasel  Ludwigsdorf (acum Ludwikowize) din Silezia de Jos. Unde se pot vedea si-acum urmele unor constructii deloc "normale" - la suprafata (v. Igor Witkowski - google it, please), fiindca accesul in imensa retzea de tuneluri subterane din zona e in continuare blocat, terenul fiind recent cumparat de-o transnationala.

Toate indiciile "clopotzite" :-D circumstantial despre Die Glocke n-au deci vreo legatura cu studiile lui Otto Hahn de-a fabrica o bomba nucleara pornind, surprinzator, de la Thorium-232 (exploatat de nazisti asiduu din toata Europa vremii) spre Uraniu-233, prin bombardarea cu protoni de energie relativ joasa (cca. 14 MeV). Ce-i drept, si enigmaticul amestec de izotopi  lichid-metalici XERUM-525 din cei doi toroizi contrarotativi ai "clopotului" continea ceva Thorium, dar si asta-i o chestie secundara.
Nici controversata poveste a programul nuclear argentinian "original" (fiindca bazat tot pe Thorium) condus in anii '50 de fizicianul ex-nazist Ronald Richter (nume fictiv oricum) la Bariloche nu are nici in clin nici in mineca cu Clopotul - desi deschide alte cutiutze ale Pandorei si-ar merita poate un topic separat.

La fel cum [putinele] date credibile pe tema clopotnitzei naziste n-au vreo conexiune cu posibilele reusite "alchimiste" ale tripletei Gerlach-Hahn-Heisenberg de-a transmuta mercurul in aur... :o (publicate "discret" in Frankfurter Algemeine Zeitung la finele anilor '20).
Interesant e oricum ca tema asta incepe sa transpara din nou la 8 decenii distantza, apropo de aurul / platina "by-produced" in cursul proceselor de fuziune LENR...pentru care pina si Bill Gates demonstreaza un interes evident, ca altfel nu le-ar sponsoriza la greu. 8-)

http://www.kitco.com/ind/Albrecht/2014-02-25-Alchemy-2-0-Low-Energy-Nuclear-Reactor-Creates-Gold-and-Platinum.html?sitetype=fullsite

...Si-am incalecat p-o sha (antigravifica :-D), da' povestea nu se termina asa...
Ar fi prea simplu - cam in stilul povestilor spuse pe site-urile cu "secrecy" in coada.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

tractorbeam

Promit, cum face si Xanadron de multe ori, ca aceasta e ultima mea postare referitoare la acest topic si va rog sa consultati daca aveti rabdare:

https://sites.google.com/site/nazibelluncovered/[/u]

Asta lamureste com tot ce era de lamurit. Nu as fi postat daca, dupa ce am consultat mai multe surse, nu ar fi trebuit sa-mi schimb radical punctul de vedere: nu este vorba de obtinerea unor produsi de fisiune ci de FUZIUNE. Adica nemtii erau foarte avansati in domeniu! :-o :-o :-o Incercau o injectare de protoni in nucleu ca sa ajunga la uraniu fisionabil, adica foloseau fuziunea ca sa ajunga la fisiune. Brava ! cum ar zice bunicul meu.

Concluzie: Nu sovieticii au inventat toroidal plasma generator iar O. Lavrentiev cred ca s-a inspirat din materailul sustras de sovietici si depozitat pe insula Sakhalin.

In incheiere vreau sa spun doar atat: "Suppose you see a bird walking around in a farm yard. This bird has no label that says 'duck'. But the bird certainly looks like a duck. Also, he goes to the pond and you notice that he swims like a duck. Then he opens his beak and quacks like a duck. Well, by this time you have probably reached the conclusion that the bird is a duck, whether he's wearing a label or not"

Aici se incheie ancheta mea referitoare la acest subiect.

fiulploii

Citat din: tractorbeam din  29 Ianuarie 2015, 19:39:41
Promit, cum face si Xanadron de multe ori, ca aceasta e ultima mea postare referitoare la acest topic si va rog sa consultati daca aveti rabdare:

https://sites.google.com/site/nazibelluncovered/[/u]

....
Aici se incheie ancheta mea referitoare la acest subiect.

Citat din: fiulploii din  26 Iunie 2014, 14:53:10
  P.S. 2 .  :-D
     Cate ceva poate nou :
https://sites.google.com/site/nazibelluncovered/
    in care se face o trecere in revista a stiintei de dinainte de clopot si a celei de dupa prin proiectele ce au fost derulate - cel putin alea cunoscute : Charite-Anlage,  Thor, Kronos - cu referinta la Saturn si nu la timp , in care era vb de to spin polarisation plasma physics-
polarizarea spinului in fizica plasmei adica polarizarea rotatiei.
    Lectura placuta!

....


:-D  No amu si tu, nu tot ce seamana a ratza si macane e chiar ratza  :lol:


tractorbeam

Citat din: fiulploii din  29 Ianuarie 2015, 19:52:30
"... :-D  No amu si tu, nu tot ce seamana a ratza si macane e chiar ratza  :lol:...

Korekt mein Herr!
Hai ca m-ai avut la tava. Pe varza.
Sa reformulam: daca are cioc de ratza si blana, inoata ca o ratza, atunci probabil ca e ratza daca nu cumva e ornitorinc. :-D

tractorbeam

Revenind la problema secretului pastrat atata amar de vreme si invocat de adeptii teoriei exotice a legaturii the bell -ufo- time dilation - space contraction - etc. cred ca metoda foto-chimica folosita de nazisti era suficient de atractiva si pentru altii si de aceea s-a incercat escamotarea intregului proiect. Nu de alta dar ca sa obtii U233 in stare aproape pura din izotopi de Thoriu cu timp de injumatatire de 37 de zile, parca, inseamna ca trebuie sa fie supravegheat comertul cu Th la fel ca cel de Uraniu sau chiar mai abitir.
Iar nemtii aveau atunci un stoc zdravan de Thoriu.
Sincer ma intreb daca noi nu intorceam armele in 1944 si daca italienii nu-i luxau si ei pe nemti, nu cumva dementul ala de Hiitler nu ar fi ajuns sa posede suficient material fisionabil ca sa bombardeze Londra sau New York si atunci sa te tii: nemtii   le-o dadeau la englezi si americani, americanii le-a dadeau la nemti retur si Europa ar fi sfarsit intr-un mare dezastru radioactiv. Brrrr!

tractorbeam

Refritor la proiectul Kronos - cel cu vagonul tzopaitor pe sinele metroului Berlinez, iata marturia unui lucrator german de la metrou:

"The facts:
There are actually several silent in Berlin lines and stations that were either never or been shut down. Indeed, located on the U-letter. Rathaus Steglitz a silent second railway station under construction with associated tunnel systems. The same applies to those mentioned in the Kronos project applicants. Schloßstrasse, each of which has, on two floors Station a dead track.

The history of the "Kronos Project" has a very big fat catch: the affected stations and tunnels were planned and built only in the years after the 2nd World War.

However, it is also a fact that the planning of the Berlin U-Bahn back to the 20s. Many construction projects in this regard were not implemented due to lack of funds and of course by the beginning of World War 2 and the associated nachkriegliche division of the city of Berlin, but there are many places construction preparations, such as, for example, just silent stations and tunnels parts under construction.
A particularly interesting fact is that the trains in the West (especially the D series), who drove in the 80s to the 90s, always in the direction indicators already included the planned terminal stations in the then separated the eastern part of the city and thus already far was before the opening of the wall in 1989 with a reunification of Berlin and possible expansions of the network were prepared.

Now, back to the Kronos project. Not however - The Kronos project presents itself as nice, indeed interesting art project represents. It's a nice fantasy, a suggestion. An actual existence would certainly be the sensation se, but believers must disappoint you here.

However, there are obviously people who take this art project at face value. Here's an example:
http://www.eisenbahnforum.de/index.php?act=ST&f=8&t=11065

There are in the tunnels of the abandoned or not yet put into operation sections of the Berlin U-Bahn certainly lives. Unfortunately, this is limited to the servicing and various people who live on the margins of society - the homeless.
I have worked for ten years in the Berlin subway and know most of the dead railway stations, if available and not flooded, and some of the dead tunnels and various bunkers, which are connected to underground stations. It is very interesting and has for each of such interest, I can only recommend to the Association eV Berlin Underworlds or issue and the Capio trains of the Berlin U-Bahn underground.

The remainder of this device is moving at a speed of 2 km / h would have traveled 1.4 million miles covered since the imaginary commissioning."

kandaon

Citat din: tractorbeam din  29 Ianuarie 2015, 00:30:09
Nu neg incidentul Kecksburg dar nu vad de ce sa facem legatura intre obiectul Kecksburg si clopot atat timp cat daca presupun prin absurd ca in cadrul unui experiment replica facut in USA de catre americani clopotul dispare (cum? unde?) si reapare in alt loc si timp venind din spatiu si asta fara sa se faca bucatele.
Unde am mai vazut noi un obiect fabricat de OM care sa revina din spatiu intreg fara sa aiba parasuta si retrorachete? Ori die glocke este fabricat de om pentru obtinerea de material fisionabil ( atentie nici acum nu stim ce izotop voiau sa obtina, de aia nu zic uraniu sau thoriu cu precizie, dar daca era vorba de izotopi de thoriu atunci germanii se aflau pe o pista gresita) si atunci cand revine din spatiu (unde a plecat datorita sa zicem unui side-efect rezultat din experiment) FARA A SE FACE BUCATI BUCATZELE, ori nu este fabricat de om si atunci provinde la o inteligenta extraterestra si putem sa-i atribuim diverse propietati exotice: de exemplu se misca liber, aterizeaza unde vrea cand vrea, etc.
Cred ca se face voit o confuzie aici si la tyreaba asta concura inteligenece-ul american deoarece aveau de dat oaresce explicatii referitor la savantii germani fosti membrii ai NSDAP si SS si SA  pe care i-au preluat si i-au pus la treaba. Nu numai americanii ci si rusii. Numai ca procedeul a diferit putin: la americani s-au ales cu casa / case, masini, slujbe bine platite si medalii (vezi cazul Kurt Debus) iar la rusi "Pohod na Sibir" si acolo daca nu au pus osu' la munca au servit glontzu de Nagan.  :evil:

Cea mai vizibila asemanare intre "Clopotul" nazist si obiectul de la Kecksburg ar fi chiar forma (si marimea), conform descrierilor martorilor.
Apoi obiectul de la Kecksburg e descris ca o "minge de foc" pe cer dar care aterizeaza in padure, nu se prabuseste pur si simplu, nu se rupe in bucati, nu face cine stie ce crater (desi e descris ca fiind de marimea unui VW Broscuta).

Daca dam putin drumu la speculatii si imaginatie as putea zice ca americanii au pus mana pe "Clopotul" nazist (oferit poate chiar de generalul ala SS care a disparut dupa razboi, in schimbul imunitatii si unei vietii linistite). Ori americanii au pus mana pe planurile lui Die Glocke ala si au facut ceva asemanator.
E posibil ca dispozitivul sa fi fost folosit pentru a anula (sau a scadea mult) gravitatia (sa creeze un camp antigravitational de ex., cand porneau cilindrii aia care se roteau acolo), de aia era bagat intr-un tarc si era legat cu lanturi acolo. Unii spun ca ar fi putut anula chiar si timpul ori ar fi putut crea o fereastra in spatiu-timp. Chestiile astea sunt destul de SF chiar si pentru mine insa.

Poate americanii l-au scapat cumva din tarc, sau a fost cine stie ce accident si "clopotul" si-a luat zborul fara ca aia sa vrea (anuland gravitatia in jurul lui). Cand combustibilul sau ce au bagat ei acolo s-a mai consumat (ori s-au activat niste comenzi, s-a oprit de la sine, cine stie ce sisteme de securitate or fi putut avea totusi, ma gandesc) "clopotul" a inceput sa cada atras de gravitatia care incepea sa revina la normal si pentru el, odata ce pierdea putere.

De aia a si aterizat, nu s-a prabusit pur si simplu si nu s-a zdrobit la contactul cu solul si din fericire pentru americanii a picat tot la ei (au si ei o tara intinsa) si l-au putut recupera. Ce a urmat apoi, contradictii in declaratii etc e deja normal in astfel de cazuri, vezi si Roswell sau alte asemenea.

tractorbeam

Citat din: kandaon din  30 Ianuarie 2015, 14:46:02

...Apoi obiectul de la Kecksburg e descris ca o "minge de foc" pe cer dar care aterizeaza in padure, nu se prabuseste pur si simplu, nu se rupe in bucati, nu face cine stie ce crater (desi e descris ca fiind de marimea unui VW Broscuta)....

MIngea de foc presupune ori un scut ablativ ori ca intregul corp este facut dintr-un material rezistent la solicitarile cauzate de reintrare in atmosfera. Fiind vorba de un clopot presupun ca avea un scut ablativ. Faptul ca aterizeaza indica un mecanism de tip retrorachete sau parasute sau o combinatie acelor 2 - asta folosind numai tehnica noastra pamanteana oficial mediatizata.
Acum daca ne uitam la forma capsulelor americane din programele Mercury, Gemini si chiar Apollo as zice ca ansamblul modul de comanda-capsula reintrare aduce a clopot. Totusi eu suspectez altceva: o macheta la scara a unui proiect black care a deviat de la traiectoria stabilita. Restul cred ar fi cuvenita dezinformare - pentru ruski tovarisci.

Daca ne gandim ca nazistii expoloatau die Glocke undeva in adincul unei mine, ma indoiesc ca Clopotzelul putea sa si zboare, de aia resping aceasta apropiere intre obiectul Kecksburg si die Glocke.
Dar cine stie, maine poate aflam ceva ce va rasturna radical situatia cunsocuta azi  :-o

Insa poate ca era vorba de alt proiect camuflat de alt proiect cine stie?

Daca citim pe R. Jungk "Mai stralucitor ca 1000 de sori" scrisa undeva la 1955-1957, (Heller als tausend Sonnen. Das Schicksal der Atomforscher - Stuttgart, 1956) vedem ca la vremea respectiva singurul program nuclear nazist oficial recunoscut de aliati era cel al lui W. Heisenberg care urma o cale clasica adifuziei gazoase si abia acum aflam ca germanii aveau patentul pentru asa zisa metoda foto-chimica.

terraflorin

o primă traducere a articolului de pe en.wikipedia

https://ro.wikipedia.org/wiki/Incidentul_OZN_de_la_Kecksburg

Dacă mai vrea cineva să contribuie e bine venit, mai trebuiesc dezvoltate secţiunile

*2005: NASA schimbă explicațiile

*2008: Discovery Channel face legătura cu ,,OZN-ul nazist"

Xanadron

Cum promiteam ceva mai devreme:
Citat din: Xanadron din  06 Februarie 2015, 11:34:34
Wer "Quantenphysik" sagt, muss auch "Metaphysik" sagen 8-)
...zicea un neamtz mai destept ca JE (ca altfel Daimler-Benz, Siemens, BMW, EADS, AEG und Co. s-ar fi infiintat la Patirlagele sau Caracal), pe linia multor altora care sustin ca si alchimistii operau de fapt cu schepsisurile "ilogice" ale fizicii cuantice in cautarea a cu totul altceva decit amarita transmutatie Hg-Au.

Si care banuia, printre altele, ca misteriosul "clopot" nazist ar fi avut [si] scopul - deloc luat in calcul - al crearii de suflu vital - ipoteza la care o sa revin mai bine pe topicul fiuluiploii, nu tocmai "atractiv" fiindca deloc senzational, dar inviorat o tzira dupa tentativele debunkerizante ale amicului tractorbeam (bune si ele, ca fara polaritati nexam scintei in disjunctoarele din devle.)

...revin pe scurt si aici, deocamdata cu niste linkuri in germana (Goagal tranzleits it ol oricum)
- primul, despre cuplul ... savant la propriu Ida & Walter Noddack, descoperitori ai Tecnetium-ului printre altele si implicati (inclusiv postbelic prin Turcia) in studii deloc conventionale - scut extras:

"W. Noddack war zudem ein Fachmann für die Photobiologie, speziell für die Assimilation grüner Pflanzen. Wie sich aus den vorhandenen Dokumenten ergibt, hat die Photobiologie bei den "Glocken"-Experimenten eine wichtige Rolle gespielt."
Walter Noddack era in plus expertul nr. 1 in fotobiologie :star: cu expertiza-n procesele de asimilatie a plantelor verzi. Asa cum rezulta din putinele documente ramase, [si] experimentele fotobiologice au jucat un rol important in oepratiune Die Glocke.
https://beneun.wordpress.com/2010/02/23/die-geheimen-forschungen-des-dr-no-und-seiner-frau/

- asta-i si mai abracadabrantoid: 8-)
https://beneun.wordpress.com/2010/10/22/teufel-oder-beelzebub-wollten-nazis-mit-der-glocke-germanische-gotter-herstellen-oder-aber-deutsche-christen-einen-arischen-jesus/

(Diavol sau Belzebut? Voiau oare nazistii sa "fabrice" in CLOPOT zei germanici sau un Iisus arian?!  :-o)

- si ultimul (dar nu cel din urma...):
https://beneun.wordpress.com/2010/02/24/hochtechnologie-genau-in-den-richtigen-handen-vom-ss-projekt-die-glocke-zur-okkulten-loge-fraternitas-saturni/

(High-tech in maini potrivite - de la proiectul SS "Die Glocke" la loja oculta Fraternitas Saturni...) :planet:

...care loja e bine-mersi si-n zilele noastre, undeva prin Elvetia. 8-) Poate ca n-o mai conduce Frater Amenophis :evil: de la bordul vreunei Andromeda Geraet, :ufo: dar "povestea" ei e demna de urmarit.

Ceea ce am si facut in ultima vreme... ajungind la concluzii si mai aiuritoare decit astea de-aici.
Cite ceva ar merita poate aflat de citiva , da' ma mai gindesc daca-i util cuiva... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Scuze confuze - sau mofluze? :-D - postare repetata din greseala (A.I. m-a haituit si azi toata ziua) - rog stimabilii moderatori s-o stearga (nu de pe RUFOn, evident.)

(Later Edit) - mai bine nu, fiindca nu-i chiar de aruncat la gunoi completarea pierduta, in care spuneam ca blogul respectiv e "inghetzat" de citiva ani, avind tot mai putine accesari. D-aia l-am si backed-up p-un suport stabil ca nu stiu cit o sa mai fiinteze, chiar daca supozitiile neamtului respectiv par aiureli. Majoritatea nu-s totusi.

Pacat oricum ca omu' n-a rezistat uzualelor metode de "presiune psy" :evil: si nici pe mail nu [mai] raspunde. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Întrebare tehnica :
    - cum poti genera un câmp rotitor - de orice natura - astfel încât polul nord sa se rotească într-un sens iar polul sud sa se rotească in sensul opus ?

PS. Vrill ce tip de energie ar fi? Excludem electromagnetismul  si etherul din motive de surse "medium channellizate .

Xanadron

Citat din: fiulploii din  22 Februarie 2016, 17:50:08
Întrebare tehnica :
    - cum poti genera un câmp rotitor - de orice natura - astfel încât polul nord sa se rotească într-un sens iar polul sud sa se rotească in sensul opus ?

PS. Vrill ce tip de energie ar fi? Excludem electromagnetismul  si etherul din motive de surse "medium channellizate" .
Nu ma bag, nu ma [mai] amestec. :-D VRIL-ezoaicele "medium... spre maximum channellizate" stiau sigur mai bine.

La un mod tangential-general totusi, simt (nu "stiu" deci) ca orice cheie care descuie enigma levitatiei - si siddhi-ul asta fiind probabil posibil de atins prin mai multe tehnici cu/fara ghilimele - asigura salturi cuantice LA PROPRIU si-n alte directii ale cunoasterii. Dar si ale spectrului actiunilor, clar - benefice/malefice, e o alta discutie.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

Citat din: Xanadron din  06 Februarie 2015, 12:55:45
........
Ceea ce am si facut in ultima vreme... ajungind la concluzii si mai aiuritoare decit astea de-aici.
Cite ceva ar merita poate aflat de citiva , da' ma mai gindesc daca-i util cuiva... :-D

apai, eu as fi interesat, daca nu e cu banat  :-D  :mrgreen: