Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Timpul-concepte, fapte, enigme .

Creat de fiulploii, 10 Februarie 2012, 23:33:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SLEAH19

#30

Inegalabilul Eminescu inclin sa cred si eu ca ajunsese sa stie mai multe decit ni se pare noua acum c-am sti despre el. ... spunea un înţelept pe chat.

Trăim într-un prezent continuu iar versurile poetului merită analizate şi interpretate, yotă cu yotă.
................Chiar moartea însăşi e-o părere............

Cu mâine zilele-ţi adaogi,
Cu ieri viaţa ta o scazi
Şi ai cu toate astea-n faţă
De-a pururi ziua cea de azi.

Când unul trece, altul vine
În astă lume a-l urma,
Precum când soarele apune
El şi răsare undeva.

Se pare cum că alte valuri
Cobor mereu pe-acelaşi vad,
Se pare cum că-i altă toamnă,
Ci-n veci aceleaşi frunze cad.

Naintea nopţii noastre umblă
Crăiasa dulcii dimineţi;
Chiar moartea însăşi e-o părere
Şi un vistiernic de vieţi.

Din orice clipă trecătoare
Ăst adevăr îl înţeleg,
Că sprijină vecia-ntreagă
Şi-nvârte universu-ntreg.

De-aceea zboare anu-acesta
Şi se cufunde în trecut,
Tu ai ş-acum comoara-ntreagă
Ce-n suflet pururi ai avut.

Cu mâine zilele-ţi adaogi,
Cu ieri viaţa ta o scazi,
Având cu toate astea-n faţă
De-a purure ziua de azi.

Priveliştile sclipitoare,
Ce-n repezi şiruri se diştern,
Repaosă nestrămutate
Sub raza gânduluï etern.


             Mihai Eminescu.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

#31
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3900.msg74829.html#msg74829
In asteptarea lui Xanadron ( multumesc pentru detalii nu cunosteam subiectul )  :-D cu eventuala deschidere a topicului pe subiectul mai sus mentionat , am sa trec un scurt rezumat desprins de aici http://www.kronos-projekt.de/index-start.html

Unul din vagoanele de metrou a fost modificat ca sa devina un fel de cusca Faraday . Ferestrele au fost eliminate si sigilate cu panouri , vagonul a fost acoperit cu un strat absorbant de lumina . A fost practicata o trapa cu deschidere doar din exterior , rotile au fost inlocuite cu zbaturi excentrice pentru a asigura centrului de greutate o miscare sinusoidala , centru continand un rezonator cu cca 105 kg mercur .
  In interior a fost amenajat un sistem de inregistrare sonora pe banda magnetica , un comutator de urgenta,  o masa , un dulap cu bauturi si o magazie pe post de toaleta.
  Participantii voluntari au fost/sunt barbati singuri pana in 40 ani . Lista si fotografiile lor pot fi vazute pe site-ul mai sus mentionat.
Inainte de a experimenta pe oameni s-a experimentat pe animale si totul a decurs bine . Nu se stie ce s-a intamplat insa experimentul cu oameni nu a decurs conform planului si aparatul nu a mai putut fi gasit .
Exista 3 explicatii posibile:
  -1 . aparatul are un factor de intarziere ( amanunte despre asta pe site-ul mentionat ) de 112.000 si astfel are o lungime de doar 0.05mm
-2 . la factorul de intarziere se adauga simultan si un factor de diluare optica astfel incat aparatul are o lungime de 1.200Km  substanta fiind atat de diluata incat a devenit aproape eterica
-3 . se presupune ca aparatul este intr-o bucla spatio-temporala, dincolo de spatiu-timp perceptibil si deci nu mai este vizibil

Acum , de ce nu se intrerupe alimentarea exterioara , inca nu am habar . S-ar putea sa nu aiba nici o influenta intreruperea, aparatul fiind dotat cu propriul generator iar timpul scurs acolo fiind de doar 7 ore ....
ideea e ca nu poate fi localizat si inca circula , detalii pe www.kronos-projekt.de
:roll: :roll: :roll:

fiulploii

Nu ar fi interesant de strans dovezi posibile despre fapte/misiuni esentiale facute/indeplinite cu scopul de a mentine viabila o linie temporala a carei modificare a inceput dupa parerea mea, candva in trecut .Incep cu o lista de morti suspecte :

Această declaraţie a fost făcută în timpul unei conferinţe internaţionale de la Amsterdam, dedicată studiului de căutare a inteligenţei spaţiale.

Hood a relevat câteva cazuri bizare, care nu pot fi catalogate coincidenţe şi în care au fost implicate mai multe "minţi luminate", în domeniul de cercetare a obiectelor neidentificate provenite din spaţiul cosmic.

Astronomul american, Morris K. Jessup, autorul cărţilor SF despre viaţa inteligentă existentă în afara celei de pe Terra, a fost găsit mort. Se pare că acesta s-a sinucis în maşina sa prin inhalarea gazelor de evacuare de la motor.

Profesorul James Edward McDonald şi-a tras un glonţ în cap. A fost pentru o lungă perioadă directorul Institutului de Fizică Atmosferică a Pământului şi s-a ocupat, în paralel, de studierea OZN-urilor.

Edward Ruppelt a condus un proiect de cercetare a apariţiilor neobişnuite de pe cerul Statelor Unite. El a murit la 37 de ani, din cauza unei crize cardiovasculare.

William Milton Cooper, cel care a acuzat, în mod repetat, autorităţile americane că ascund adevărul despre prezenţa extraterestră, a fost omorât de poliţie în casa sa.
Cooper ajunsese într-o stare medicală gravă, suferind de boli psihice agravante. El a strâns arme de foc pentru formarea unei unităţi, care să lupte împotriva guvernului ostil, condus de extratereştrii.

De asemenea, Hood a reamintit de "Lista lui Sheldon". Celebrul scriitor american, Sidney Sheldon, a reamintit în lucrarea sa, "Sfârşitul Lumii", despre moartea învăluită în mister a mai multor specialişti britanici, care proiectau arme spaţiale.

În octombrie 1986, profesorul Arshad Sharif, o altă somitate din domeniu, a ales o cale ciudată de a se spânzura. El a legat o sfoară de un copac, a făcut un nod în care şi-a aşezat capul, iar celălat capăt l-a legat de maşina personală, pe care a împins-o de pe un deal.
"Un procedeu cam complex pentru o sinucidere, nu?!", se întreabă retoric Hood.
Câteva zile mai târziu, un alt profesor londonez, Vimal Dazibay, s-a aruncat în gol de pe podul Bristol.
Ambii lucrau la un program britanic de dezvoltare a armelor electronice, similar proiectului american, "Războiul Stelelor".

Seria evenimentelor din "Lista lui Sheldon" continuă cu mai multe decese, cel puţin suspecte.

În ianuarie 1987, Avtar Singh-Guide a fost dat dispărut. El a fost declarat mort câteva luni mai târziu.
Februarie 1987, Peter Pippel a murit strivit sub roţile maşinii sale din garaj.
Martie 1987, David Sands s-a sinucis după ce s-a izbit cu maşina într-o clădire.
În luna aprilie a aceluiaşi an, au mai murit patru persoane, care lucrau la acelaşi program militar secret.
Mark Wiesner s-a spânzurat
Stuart Gooding a fost asasinat, în urma unui jaf,
David Greenhalgh s-a aruncat de pe un pod,
Shani Warren s-a înecat într-un râu.
Ultimul de pe lista bizară, este Michael Baker, care a murit o lună mai târziu, în mai 1987, într-un teribil accident rutier.

Într-un timp relativ scurt, 25 de oameni, care lucrau în domeniul aerospaţial, şi-au pierdut viaţa sub auspicii ciudate.
Sidney Sheldon, cel care a descoperit acest tragic fenomen al şirului de morţi suspecte s-a declarat convins, în repetate rânduri, că nu este vorba doar de simple coincidenţe.

Conform lui Timothy Hood, toate aceste decese nu au fost simple accidente, ci mai degrabă a fost "mâna" diverselor Servicii Speciale, care au eliminat, rând pe rând, pe toţi cei care "ştiau prea multe".

În perioada 1970 - 1980, Statele Unite au desfăşurat programe secrete de cercetare a OZN-urilor. Cele mai controversate demersuri de acest gen au fost "Blue Book", "Aquarius", "Area 51", "Majestic 12" şi GEIPAN.


Preluare de aici http://www.antena3.ro/stiinta/coincidente-sau-pure-speculatii-cercetatori-ai-fenomenului-ozn-au-murit-in-conditii-misterioase-187862.html
Daca vor si alti colegi sa contribuie cu fapte care s-ar subscrie temei acestui post sunt bineveniti si asa poate ne putem face o idee.
Parerea mea..

alx

"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

Citat din: alx din  15 Octombrie 2012, 21:40:56
2 decembrie 2010
Da, @alx sa traiesti , cum de nu m-am gandit la asta . Inevitabil, mai multe minti gandesc mai bine decat una, nu?
  Si acum, pentru ne-initiati  :wink: , esti bun sa faci un rezumat ? ca nu cumva moderatorii sa intre in alerta .
   Multumesc.

Nox

#35
Jim Keith, a murit imediat după operaţia la genunchi, la terapie intensivă. Acesta credea că există un efort concertat pentru a pune ETH (ipoteza extraterestră) în conștiința publică. Principala temă a lucrărilor lui Jim Keith era că fenomenul OZN este de origine terestră, fenomen care îşi are rădăcinile într-un program paralel de dezvoltare tehnologică.

P.S. 2 decembrie 2012 (nu trebuie să fim iniţiaţi, doar să nu uităm)
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

Daca tot s-a deschis subiectul cu 2 decembrie poate ca a sosit timpul pentru unele detalii si/sau lamuriri , nu?
Ca altfel, tot asa ca peste tot , initiatii intr-un subiect se feresc sa dea explicatii celor ne-initiati.
Pentru ca , daca nu se fac lamuririle necesare , nu are rost sa ne mai lamentam de tacerea altora , de pe diverse meridiane . Gresesc?


alx

#37
Citat din: fiulploii din  15 Octombrie 2012, 23:41:21
Daca tot s-a deschis subiectul cu 2 decembrie poate ca a sosit timpul pentru unele detalii si/sau lamuriri , nu?
Ca altfel, tot asa ca peste tot , initiatii intr-un subiect se feresc sa dea explicatii celor ne-initiati.
Pentru ca , daca nu se fac lamuririle necesare , nu are rost sa ne mai lamentam de tacerea altora , de pe diverse meridiane . Gresesc?

Sa nu-ti fie cu suparare prietene,insa aproape toate lamuririle necesare sunt deja acolo...depinde de fiecare sa vada ce si cum...in plus,cestiunea e intr-adevar nitel mai delicata in continuare,asta pentru ca nu sunt singurul care...stie...si nu depinde NUMAI de mine ce si cum...
  Oricum,povestea asta e departe de a fi dezlegata,si,probabil,nu va fi niciodata...din pacate...
Insa in tot raul,si un bine...te asigur...uneori, a sti mai putin e ca si cum ai avea centura de siguranta pusa...


PS   nu cred ca a sosit timpul pentru ceva anume,si s-ar putea sa nu soseasca...degraba...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

fiulploii

#38
Citat din: Siberia din  15 Martie 2012, 17:32:12
  ..   Acum am si eu niste intrebari:
Daca elimini lumina, lumea holografica mai poate exista ?
Daca elimini lumina, spatiul si timpul mai exista ?
Daca Big-Bang-ul este punctul de pornire al primei miscari, a luminii care creaza lumea holografica, iluzorie, materiala, putem crede ca simbolul unui Bec Aprins care reprezinta aparitia unei Idei/Intentii ar putea fi folosit si ca simbolul Big-Bang-ului ?
Te referi la lumina ca spectrul vizibil omului sau la lumina acoperind intreaga gama ?

Pentru ca daca vorbim numai de lumina vizibila omului atunci e clar DA la intrebarea unu si doi.
La a treia :
   Inainte de Big-Bang lumea era intr-o stare ce se numeste singularitate   ce se presupune a fi o stare de infinita densitate care ingloba toata materia si toate fortele din univers, forte care la inceput alcatuiau una singura . Marea explozie a creat spatiul, timpul si materia . Cel putin asta e teoria , ca adevarul sigur inca nu se cunoaste . Iar daca vorbim de simbolul becului aprins ca si idee a cuiva  :-D, facem ce facem si ne intoarcem la Lumea Ideilor a lui Platon, nu?  Deci, cata dreptate a avut de fapt unchiul Platon ?

  Iar faptul ca putem percepe Spatiul si sa dovedim ca el exista , masurandu-l in orice directie vrem, de cate ori vrem si de catre oricine iar Timpul nu putem nicicum sa distingem daca e inventie sau realitate din motivele expuse de colegi inainte , eu zic ca este din cauza ca Omul - mai precis constiinta umana - este perpendicular pe Spatiu si inglobat in Timp .
  Ca sa fiu mai clar: asupra spatiului avem o privire de ansamblu , de aceea il putem masura , strabate in orice directie , etc .
  Asupra timpului nu avem aceasta pozitie de privilegiu , fiind parti din timp si creatori de timp , miscandu-ne solidar cu timpul. De aceea nu putem masura fizic timpul .
  Parerea mea, evidenta ... :lol:

tractorbeam

Citat din: fiulploii din  27 Noiembrie 2012, 04:31:28
"... Inainte de Big-Bang lumea era intr-o stare ce se numeste singularitate   ce se presupune a fi o stare de infinita densitate care ingloba toata materia si toate fortele din univers, forte care la inceput alcatuiau una singura . Marea explozie a creat spatiul, timpul si materia."

Dar oare aceasta densitate era si stabila? Pentru cat timp s-a mentinut ea-singularitatea stabila? Dar cum a ajuns in aceasta stare atat de densa? A fost singularitatea in aceasta stare de la inceput (unde incepe inceputul, apropos) si la un moment dat s-a modificat ceva si a inceput expansiunea? Cine ne poate lamuri?  :|


Xanadron

Citat din: tractorbeam din  27 Noiembrie 2012, 10:38:03
...] Cine ne poate lamuri?  :|

Normal ca fiulploii, Siberia, tractorbeam sau primul RUFOn-ist care-o sa poata scoate capul din butoiul cu Timp :lol: si-o sa intrevada prin vortexurile eterice profilul nedistorsionat al Singularitatii.

In toate fazele ei simultan-pulsatorii :-o (n.b.: aici am vb. serios).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

darksid3

Sunt mai multe teorii cu privire la cum s-a nascut Universul. Personal mi se pare mai plauzibila teoria Membranelor, dar cat timp explicam o notiune ce ne depaseste arhitectura mintala, nu facem altceva decat sa zgariem iceberg-ul. Sa nu uitam ca noi privim realitatea doar prin prisma celor <5% din ce reprezinta Universul, adica materia atomica. Cand vom invata sa punem mai multa atentie la realitatile abisale, continute in entitatea noastra, atunci vom CUNOASTE ceea ce mintea si logica nu pot accepta, precum  si acele "lucruri" ce nu pot ajunge in spectrul nostru de perceptie, prin prisma legilor fizice, cunoscute si necunoscute inca.
11.11

roxaline

Citat din: fiulploii din  14 Martie 2012, 12:14:21
........... iar in spatele acestui concept ar fi ultima frontiera la care se reduce totul , informatia si campul asociat ei , necesar creierului uman pentru a explica realitatea . [....]

@Fiulploii PLS ... ce este informatia? am un anumit motiv pentru care intreb, de fapt niste mari dubii  :roll:
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

darksid3

#43
Din punct de vedere al receptorului (creierul ca decodor de frecvente), informatia inseamna perceptia realitatii printr-un filtru, "catalogarea" ei si apoi trimiterea catre procesele cognitive. Din punct de vedere obiectiv, informatia este ceva ce exista dar "asteapta" sa fie perceput. E cam greu de explicat, spre exemplu, noi suntem obisnuiti sa percepem realitatea, in mare masura, cu ajutorul fotonilor (simtul vizual). In lipsa fotonilor, creierul trimite catre procesele cognitive, semnalul "e intuneric". Daca ne aflam intr-o camera intunecata pentru prima oara si nu cunoastem mobilierul sau aranjamentul lui, ne lovim de scaune, canapea, masa, etc. Faptul ca noi percepm doar intunericul (lipsa de informatie pe care creierul o filtra doar cu ajutorul fotonilor), asta nu inseamna ca acea camera e goala.
11.11

fiulploii

Citat din: abyss din  03 Decembrie 2010, 13:50:31
Voi fi succint :)
Modelul nostru actual e tare interesant. Avem in primul rand un fundament al acestui model alcatuit din religii. Acestea au reusit sa condenseze atentia oamenilor de-a lungul mileniilor prin manipulare desfasurata pe multiple planuri, tintind ca scop un anumit tip de rezultat. Unul "nobil" sa ipotetizam.

Totusi sunt multe voci care sustin cu diferite dovezi ca marile religii ale lumii au fost initiate de inteligente ET, sau ca noi suntem o rasa hibrida dintr-un material genetic inferior/local.
Intrebare: - Oare arunci cu buna intentie un chibrit intr-un butoi cu dinamita?

Care sa fie scopul crearii atator religii? In mare ele transmit acelasi tip de mesaj... Totusi, conflictele umane majore isi au obarsia modul aparent diferit de a plonja in aceste teme "sacre" ori de a gestiona un anumit tip de raspuns vizavi de necunoscutul ce poate deveni cunoscut, reactie de multe ori manifestata prin xenofobie, etc.

Privind in trecutul indepartat al civilizatiei umane deslusim dovezi relativ vagi ale unor perioade de inflorire tehnologica si spitituala. De ce au disparut ele in negura uitarii? Sa nu fi corespuns ele tipului de rezultat urmarit de cei care ne-au creat?

In istoria mai recenta a omenirii religiile au creat sau rasturnat imperii. In viziunea mea religiile se manifesta ca un program de control ce nu permit atingerea unui punct critic, in care o singura tara, ori coalitie de indivizi sa poata detine controlul asupra unei eventuale "decizii" la nivel de putere economica si tehnologica planetara. De ce oare? Ce anume ar trebui sa realizeze in plan fizic fiinta umana ori poate mai degraba in planul realizarii/intelegerii/constientizarii de ordin spiritual? Pentru ca in fiece enclava religioasa te-ai afla iti poti permite a continua un demers personal de evolutie spirituala, constient ori nu, prestient ori nu. Deci mecanismul nu ia in calcul indivizii in parte ci doar marile "asociatii" numite imperii... care au mai fost pe pamant, oamenii de pe atunci zburau oriunde... sunt destule teorii sustinute si de dovezi in acest sens... oare de ce nu s-au lasat lucrurile sa evolueze? De ce au fost literalmente "obliterated" si s-a instaurat o presupusa "carantina cosmica"? Dar cine a instaurat-o? Si chiar si asa, oare este o instanta cosmica ce poate manifesta aceasta decizie oriunde in existentza indiferent de timp si spatiu ori linie temporala? Inclin sa cred ca da.

Cine a "sters" cunoasterea veche si totusi s-a straduit s-o pastreze in mod subtil prin edificii, simboluiri, etc?

Care este scopul? Ce trebuie noi sa-ntelegem si incotro va trebui sa ne intreptam, din t.p.d.v.? Pentru ca am puternica senzatie ca multi se vor reancarna pacilea pana la "nemurire" sau pana le-o iesi pe nas, in timp ce altii vor re-veni pe acest taram cu intentii nobele...

Intrebari si ganduri "aiurea" as mai avea... :)

In aceasta postare a colegului @abyss se gaseste exprimat intr-un mod mai clar decat as fi putut eu sa o fac , momentul sau momentele ( ???? )   in care s-a schimbat linia temporala .
  Doar parerea mea , care consider ca suntem pe o linie temporala experimentala al carui scop nu il stiu, normal.
Inca.  :-D