Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Sat descoperit la Stonehenge

Creat de Arckadii, 31 Ianuarie 2007, 11:53:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

Un sat de case mici care se poate sa fi adapostit constructorii misteriosului Stonehenge a fost descoperit de arheologii care studiaza cercul de pietre din Anglia.
Opt dintre case, au fost deja descoperite si se pare ca sunt cam 25.
Aceste case vechi sunt intr-un loc numit Durrington Walls, la 2 mile de Stonehenge.
Aceea este locatia si versiunii de lemn a Stonehenge
Satul a fost data cu carbon si se pare ca exista cam din 2600 i HR, data la care se pare ca si Stonehenge a fost construit la fel si Pirmida Mare din Egipt.




xennon_2000

Si istoria cu datele de pana acum spune ca in Anglia nu existau oameni atunci!
Pe zi ce trece apar dezvaluiri despre istorie uluitoare! :-o

baaron

Parerea mea si numai a mea.

Eu cred in "nemecnicia mea de caine turbat care am aratat romanilor drumul spre cetate" ca situl ala a apartinut familiei Marelui Razboinic al Luminii Gigi Becali.
Cine poate sa ma contrazica...ca nu ma supar... :mrgreen: :ufo: :rocket:

xennon_2000

Pai nu am prea inteles ce vrei sa spui baron...si pe urma te contrazic!

Cred totusi ca e pusa ca o gluma :lol:

baaron

Crezi?

Poate e jumate gluma sau jumate adevar....tot ce este posibil ca stravechii druizi sa fi avut un rang al Luminii si din moment ce toata omenirea are acelasi stramos comun....putem zice ca Gigi Becali are un stramos druid....

xennon_2000

baron..sa nu se supere Arck ca deviem subiectul!(si ce tot ai cu Bekali?)

sa..revenim!


Arckadii

Mi s-a parut interesant. sper sa descopere mai mult si sa ne spuna si noua mai mult.
Poate se afla intr-un final ce e si cu Stonehenge...e cam ciudat monumentul
Ark

baaron

Citat din: Arckadii din  31 Ianuarie 2007, 11:53:45
Satul a fost datat cu carbon si se pare ca exista cam din 2600 i HR, data la care se pare ca si Stonehenge a fost construit la fel si Pirmida Mare din Egipt.

Oke...
1.In primul rand datarea cu carbon este limitata la 2000 de ani, nu mai mult.

2.Stonehenge nici in ziua de azi nu se stie cum a fost construit, sau de catre cine.

3.Comparatia cu Marea Piramida nu are nici o relevanta fiind total eronata.

Fiind descoperit, satul in sine reprezinta intradevar un real eveniment arheologic insa daca cei care au construit Stonehenge l-au populat asta nu putem sti.
2 mile sunt o distanta suficient de mare tinand cont de faptul ca in antichitate, anticii isi construiau templele si locasurile de cult in apropierea imediata a locuintelor.
Nu prea vad eu sa faca o plimbare de vreo 3 kilometri pe jos pentru nu stiu ce eveniment astrologic.
Acum cateva zile au difuzat pe Discovery incercarea nu stiu carui specialist de a demonstra ca pietrele pentru Stonehenge au fost transportate pe apa cu ajutorul unui copac scobit ansamblat in ceva ce aduce a pluta...
Rezultatul....pluta respectivului s-a scufundat exact la mal in momentul cand au trantit piatra pe ea.

Si ala era cercetator...retineti aspectul!

ryn

Ai dreptate baaron, dar multi uita ca ansamblul nu este singurul din zona, ca a inregistrat cel putin patru etape de modificari, si ca sunt atat de multe alte vestigii care atesta locuirea zonei pe o arie destul de intinsa. A aprecia ca este vorba de o constructie singulara, si ca la o azvarlitura de prastie s-au gasit urmele unui sat inseamna sa uiti ca in imediata apropiere (adica sute de metri) au fost gasite urmele unor asezari din aceeasi perioada. Numai ca prospectiile nu se pot face deoarece zona este in conservare si ocrotita prin lege. Asta este asemanator cu mitul Valea Regilor, desi in alte zone desertice apropiate exista un numar mult mai mare de piramide mai mici e drept si mai ascutite, aproape intacte care nu au beneficiat de reclama, si care sunt jefuite sistematic si in zilele noastre. Doar ca sunt pe teritoriul altui stat si pazite strasnic de jefuitori  :-D

baaron

Ohooo hooo :mrgreen:
Stimabilul Ryn....La Multi Ani pe 2007!!! :ufo:

Perfect de acord cu tine Ryn.
By the way....cati si-au pus intrebarea...de ce mama masii nu se da voie la sapaturi in Valea Regilor si cu atat mai mult la Stonehenge???...(scuze pentru limbajul artistic :-()
Ce facem cu ele...le tinem acolo departe de ochii curiosilor si le prezervam generatiilor viitoare, astazi cand suntem capabili prin tehnologia care o avem sa facem 200.000 de Stonehenge si 300.000 de piramide???
Cineva plimba ursu cu presu pe undeva si cu siguranta nu in Laponia :evil:

Urban

#10
Mie cel putin mi se pare mult mai interesant "Stonehenge"-le americanilor.
Pentru cine cunoaste "adevarata" poveste, monumentul asta ar trebui sa dea de gandit multora.
Cititi cu atentie piatra in engleza, si studiati si linkurile un pic si sa-mi ziceti daca le stiati.
Evident, astea se pot considera mai mult decat "dovezi" palpabile.

http://www.911omissionreport.com/georgia_guidestones/
http://www.thegeorgiaguidestones.com/Message.htm
http://www.radioliberty.com/stones.htm
http://home.sprynet.com/~eastwood01/geoguide.htm

De retinut !!
Populatia Terrei "trebuie" sa fie in permanenta "sub" jumatate de miliard de suflete.

DepthOfField

Nu m-am uitat inca cu atentie la linkurile indicate, dar nu pot sa remarc asemanarea cu "zicerile" lui Billy Meier cu privire la cantitatea de omenire acceptabila..mai precis exact 527 milioane nici mai mult nici mai putin (daca mi-aduc bine aminte cifra).
Oricum nu pot sa nu remarc ce frumos si clar este scrisul, in engleza "veche", exact cu fontul "Times New Roman". sau asa mi se pare mie.

David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Interesent

Va salut.
Adaug un link de la Wikipedia, referitor la aceasta formatiune de pietre, cu informatii mai detaliate. Presupun ca acest link inca nu-l cunoasteti - daca totusi este cunoscut, este ghinionul meu  :wink:
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
Ideile gravate pe aceste pietre se sprijina intr-un anumit fel la informatiile publicate de Billy Meier, respective FIGU, dar nu au direct cu aceasta grupa sau B. Meier nimic de a face.
La intrebarea pusa in forumul de la FIGU, s-a mentionat ca acest monument a fost lasat fabricat de o persoana bogata din SUA care intre timp a decedat, si care a vrut sa lase ca amintire aceste pietre cu acele inscriptii, mai bine spus, sloganuri idealizate.
S-ar putea ca numarul de populatie globala scris pe acea piatra sa se sprijine cit de cit la numarul de 528 Milioane publicat de Billy Meier (bine retinut Ciuciulete!!), dar asta nu trebuie neaparat. Bine, Meier a publicat acest numar ani de zile inainte de a se fabrica aceste pietre din Georgia, dar asta tot nu inseamna ca altii nu ajung prin cercetari si socoteli facute independete cam la acelasi rezulat. Ca exemplu mentionez Prof. H. Haber, care in anii '70 intr-o carte cam tot la acelasi numar de poulatie globala, adica 500 Millioane, a ajuns. Totusi, ideile gravate pe piatra sint ideale bune.

Inca ceva. Formatiunea de pietre de la Stonehedge sint ca loc de cult religios de cercetatorii de astazi interpretate. Acolo se petreceau unele slujbe religioase la acel timp.

Interesent

Urban

#13
Citat din: Interesent din  13 Februarie 2007, 11:49:28
"Ideile gravate pe aceste pietre se sprijina intr-un anumit fel la informatiile publicate de Billy Meier...S-ar putea ca numarul de populatie globala scris pe acea piatra sa se sprijine cit de cit la numarul de 528 Milioane publicat de Billy Meier "...

Cred ca mai degraba "Billy Meier isi "sprijina" ideile pe acele pietre si nu numai pe ele", cred ca asta ai vrut de fapt sa zici, oricum romana ta lasa de dorit, banuiesc ca locuiesti de multi ani pe undeva pe afara deci e explicabil.
Oricum, Billy Meier e un escroc ca multi altii, dovada multitudinea de linkuri care ii pun in prim plan fake-urile.

Citat din: Interesent din  13 Februarie 2007, 11:49:28
"Totusi, ideile gravate pe piatra sint ideale bune."

Si gazarea jidanilor a fost la fel de buna :-D

DarthVader

Avem 2387564878947567 de cazuri OZN peste tot in lume, doctori docenti si intelepti care cerceteaza fenomenul de zeci de ani de zile, si totusi...nici o solutie! :-D

Adica:
-Un OZN real, filmat in detaliu (exterior si interior) cu tot cu aparatura de bord si accesoriile extraterestre
-Un cadavru de ET sau si mai bine un ET viu disponibil la dialog sau macar cel putin sa incerce un dialog televizat
-O aterizare filmata in detaliu
-Obiecte extraterestre

Avem asa ceva, nu cred!

Tot ce avem sunt cateva aparitii lunare si anuale, filmate parca in batjocura, adica toate filmarile nu dureaza decat cateva secunde sau cel mult cateva minute..cam ciudat nu credeti?
Oare nu se incearca astfel cumva o manipulare a credulilor cu capul in nori, distragand atentia de la faptele reale care probabil urmeaza sa se petreaca ?

Cred ca umblam dupa cai verzi pe pereti si martoaga saraca e in batatura :-D :-D :-D