Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Arheologie - Astronautica Antica => Subiect creat de: paleoastronaut din 31 Iulie 2006, 20:04:24

Titlu: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: paleoastronaut din 31 Iulie 2006, 20:04:24
   In anul 1956au fost descoperite din avion,pe crestele zonei peruviene a muntilor Anzi ,la 6000 de metri altitudine,ruinele cetatii Cerra Galan,considerata de specialisti ca datand cu mult dinaintea perioadei Imperiului incas.Cetatea este inconjurata de ziduri puternice,in  interiorul carora se afla numeroase bastioane si turnuri ciudate(cu inaltimea de peste 12 m),realizate din blocuri masive de granit bine slefuite si perfect imbinate fara mortar.Aceste curioase turnuri cilindrice NU AU PORTI SAU FERESTRE,accesul fiind posibil doar prin micile deschizaturi dreptunghiulare practicate in acoperis.Deci,fiintele care au construit cetatea  nu aveau nevoie de lumina,caldura,hrana si apa(caci pe o raza de cateva sute de kilometri imprejur nu se afla paduri,animale,rauri sau lacuri),se suiau in turnuri fara scari si traiau intr-o atmosfera aproape lipsite de oxigen  la 6000 de metri altitudine,unde nici condorii ne se aventureaza  decat foarte rar.De altfel cetatea  nu ar fi fost accesibila decat pentru elicoptere,caci avioanele nu gasesc aici terenuri suficient de plane si lungi pentru a le permite aterizarea ,iar printre piscurile si abisurile prapastioase din aceasta zona NU EXISTA SI NU AU EXISTAT NICI IN TRECUT drumuri practicabile!Pentru lumea stiintifica,modul de prelucrare si asamblare a blocurilor de piatra  la aceasta altitudine,destinatia acestor edificii si chiar supravietuirea locuitorilor    lor raman inexplicabile.Specialistii peruani,britanici si francezi sunt insa de acord ca ele nu au putut fi realizate de populatiile AYMARAS  din regiune ale caror cunostinte tehnice nu au depasit nivelul neoliticului pana la venirea incasilor.
        Dupa cum constatau( intre 1981-1983)mai multe reviste stiintifice din Marea Britanie,Franta si Italia,astfel de turnuri cu inaltimea de 8-20 metri realizate din blocuri de piatra dura,uneori perfect  slefuita si avand o singura deschizatura in acoperis,au mai fost gasite in cetatile Machu Pichu(Peru) si Zimbabwe(republica Zimbabwe).Remarcabil este faptul ca traditiile peruane(mostenite de la incasi) denumesc turnurile de la CERRA GALAN ,,CAMERELE OAMENILOR ZBURATORI".
        La intrebarea daca aceasta denumire a fost data mult mai tarziu sau incasii aflasera ca oamenii aflasera ca oamenii ar putea totusi sa zboare ,cercetatorii peruani au raspuns ca denumirea apare in cronicile lui   CIEZA DO LEON,cronicarul lui PIZARRO,deci ea apartine in mod cert  incasilor . Nu stiu de ce nu am reusit sa gasesc nici o fotografie a cetatii andine CERRA GALAN...POATE REUSITI VOI>>>SAU POATE GASESC SI EU PANA LA URMA...                                                                                                                                                                     
Titlu: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: paleoastronaut din 03 August 2006, 05:04:44
SOS!!!!Are cineva fotografii cu CERA GALAN?SOS!Parca nici in materialele lui DORU DAVIDOVICI NU AM VAZUT FOTO CU FORTAREATA ANDINA A "PLEASEOAMENILOR ZBURATORI"....PLEASE FIND ME SOME PHOTOS!
Titlu: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: ryn din 04 August 2006, 17:36:59
C. Sagan are un documentar despre asta. Sunt printre putinele imagini filmate acolo...
Titlu: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: paleoastronaut din 04 August 2006, 17:58:43
   Ai putea sa-mi dai un link ceva?Daca as avea pozele tare mi-ar placea sa-l aud pe ciuciulete cum incearca din rasputeri sa demonstreze ca aceasta cetate fara ferestre sau usi,fara apa sau aer sau hrana,putea fi construita si folosita de ..oameni....nu de "oamenii zburatori",adica de alieni..nu..Doamne fereste,nu!
Titlu: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: paleoastronaut din 07 August 2006, 23:49:53
   cum nimeni pana acum nu pare a detine foto cu cerra galan..voi posta cateva foto cu statuete si covoare tesute de incasi..se afla in prezent la muzeul din LIMA,PERU..Se numesc "oamenii zburatori"...NICI UN COMENTARIU NU MI SE PARE NECESAR....
Titlu: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Shadowman din 04 Octombrie 2006, 12:07:55
Citat din: ryn din  05 August 2006, 23:56:56
:- Cel in posesia caruia s-a aflat un obiect de care daca ar sti Paleoastronaut ar sari in sus, obiect disparut din dormitorul lor din cea mai sigura unitate militara di RSR la acea vreme.

  Banuiesc ca Paleoastronaut stie...Este vorba de o statueta descoperita intr-o mina din Romania (statueta gasita IN STRAT !!!, nu ingropata sau acoperita...) Virsta statuetei  : aprox. 300.000.000 ani (trei sute milioane ani ) !!!
  Pentru cei interesati : Doru Davidovici-Zeita de oricalc -Editura Albatros ,1977-Colectia Fantastic Club (se mai gaseste prin unele anticariate de pe Net...)
   Dupa 20 de ani de la prima lectura ,am recitit-o cu aceeasi placere si acelasi interes !
 
Titlu: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Shadowman din 04 Octombrie 2006, 12:17:07
Citat din: paleoastronaut din  07 August 2006, 18:51:22
In concluzie nu are NIMENI nici o poza cu CERRA GALAN :-( :-( :-(

Din pacate nu am gasit nici o fotografie cu  cetatea CERRA GALAN...informatiile sunt foarte
putine pe internet. in unele locuri apare " CERRA GALAN ", in altele "CERRA GALLAN" sau "CERRO GALLAN "...
  Surprinzator de putine informatii ! :cry:
Titlu: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Skywalker din 04 Octombrie 2006, 17:35:39
Sa revenim la Cerra Galan. Din pacate nu am gasit nici o poza, insa ce a scris Paleoastronaut am gasit-o in cartea lui Florin Gheorghita. Si acolo doar amintea in cateva fraze despre ce e vorba, fara sa insereze vreo poza.

Cateva cuvinte despre AYMARASI, posibilii creatori ai Cetatii Oamenilor Zburatori:
   Populatiile indiene pe care cuceritorii incasi le-au gasit pe teritoriile pe care le-au invadat erau deja destul de evoluate. Cu mult inainte de formarea Imperiului Incas, intreg teritoriul viitorului stat se afla sub dominatia unei misterioase rase civilizatoare, aymarasii, care nu erau cu siguranta indieni, ci faceau parte din rasa alba, posibil atlanta.
Detinatori ai unor tehnici extrem de perfectionate, acesti aymarasi au construit pe intreaga parte andina a Americii meridionale o retea rutiera, orase gigantice, fortarete uluitoare. Intr-o perioada care a coincis, poate, cu aceea a scufundarii Atlantidei, misteriosii aymarasi au emigrat, luand cu ei toate arhivele pe care le detineau. Oare ei au construit orasul pierdut de pe teritoriul Paititi, cautat asa de asiduu de catre Fawcett si alti exploratori., la marginile caruia a ajuns in 1958 expeditia trimisa de catre "Ordinul Mainii Rosie"?
    Aymarasii au lasat in urma lor obiecte de arta. Au fost gasite cateva, dar ele fac parte din piesele arheologice rarisime. Este vorba despre obiecte de metal pretios, geme de cristal care sunt cu totul diferite de cele ale culturii incase. In ele nu se regaseste nici una din caracteristicile artei indiene din nici o perioada si sub nici o forma.
   Obiectele armayase au de obicei forme de pasari si sunt lucrate cu o deosebita finete.

Unele dintre acestea sunt niste cocosi facuti din aur si avand ochii din pietre pretioase. Intr-o piramida, nu stiu care,  s-a facut o gaura intr-un zid care marginea o camera secreta.Acolo s-a gasit printre altele si un cocos din aur cu ochii din pietre pretioase, care a inceput sa se miste la apropierea exploratorilor. Acele era cu siguranta un cocos mecanic, ceva ce s-ar putea creea si in zilele noastre fara prea mare dificultate. Insa misterul este acela ca dupa 2000 de ani in care n-a functionat, a inceput brusc sa se miste la aparitia exploratorilor. Pe ce baza functiona mecanismul cocosului? Era vreun mecanism electric cu o baterie? Sau reactiona la lumina?
   
   Dupa ce a studiat metodic platoul Marcahuasi, unde s-au gasit stranii roci sculptate, expeditia condusa de Fratele
Filip s-a deplasat catre est, in directia oraselor de la Paititi, constructii atlante care se ascund in inima "Infernului Verde" din jungla sud-americana.Pe 10 iulie 1958, expeditia a descoperit niste ruine fantastice, cu monumente extraordinare, printre care sse gasea o stanca acoperita in intregime cu inscriptii intr-o limba necunoscuta si cu petroglife. Una dintre acele figurisimbolice reprezenta un tanar care avea pe cap o casca, aratand cu mana spre vest, in directia orasului pierdut si a Atlantidei inghitite de ape. Legendele tribului Machiguenga, un trib indian care locuieste pe teritoriul pe care se afla ruinele pomenesc de foarte multe ori despre contactele pe care le-au avut stramosii lor cu "popoarele cerului". Ele vorbesc despre catastrofele care se petrecusera in trecutul indepartat - epoca in care au avut loc prabusirea Lemuriei, ridicarea Anzilor, si a lui Tiahuanaco, la mai multe mii de metrideasupra "Oceanului Uriasilor". Exploratorii au ajuns, dupa estimarile lor, chiar pe locul unde fusese "orasul pierdut cu cele treizeci de citadele" pe care incasii insisi, care nu au fost nicidecum primii locuitori ai Anzilor, le cautasera in zadar, cu mult timp inaintea spaniolilor. In acest oras pierdut se gasea acel cristal stralucitor care emana o lumina orbitoare alba, care ardea perpetuu.     
Titlu: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: dedeiu din 19 Octombrie 2006, 09:18:59
http://volcano.space.edu/cvz/gala.html
http://volcano.und.edu/vwdocs/EOSslides/slides-txt/slide9.html

Am gasit mai multe informatii cautand cu "Cerro Galan". Sper ca nu am incurcat ceva si sunt alte poze  :-D
Titlu: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: ryn din 24 Octombrie 2006, 00:52:02
Citat din: Skywalker din  04 Octombrie 2006, 17:35:39
Sa revenim la Cerra Galan. Din pacate nu am gasit nici o poza, insa ce a scris Paleoastronaut am gasit-o in cartea lui Florin Gheorghita. Si acolo doar amintea in cateva fraze despre ce e vorba, fara sa insereze vreo poza.

Cateva cuvinte despre AYMARASI, posibilii creatori ai Cetatii Oamenilor Zburatori:
   Populatiile indiene pe care cuceritorii incasi le-au gasit pe teritoriile pe care le-au invadat....
In sfarsit cineva argumentand chiar si cu un citat. Multumesc Skywalker.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: fiulploii din 25 Octombrie 2011, 00:15:19
Nu are nimeni poze cu cetatea ? ca eu nu am reusit sa gasesc  :oops:
Titlu: Re: Raspuns: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 25 Octombrie 2011, 09:39:32
Citat din: paleoastronaut din  07 August 2006, 23:49:53
   cum nimeni pana acum nu pare a detine foto cu cerra galan..voi posta cateva foto cu statuete si covoare tesute de incasi..se afla in prezent la muzeul din LIMA,PERU..Se numesc "oamenii zburatori"...NICI UN COMENTARIU NU MI SE PARE NECESAR....

Ultima imagine...este clar un astronaut.. sau costumul de zbor al unui pilot ...modern :|.Si sa fim seriosi..eu sa zicem...sculptez, desenez ceea ce vad...chiar daca sunt preincas...un egiptean, un om al cavernelor... Deci ei au sculptat ceea ce au vazut.....Si daca acea cetate era atat de sus unde se putea respira foarte geu...sau deloc, nu vad ce intrebuintare ar fi avut...Mai ales fara ferestre si usi....decat o singura deshizatura in acoperis...E foarte explicabil atunci cand...zbori!E mai greu sa vii din zbor si sa intri pe usa :-) Sa fie cumva acesti oameni- pasari acei "ingeri" pe care ii stim cu toti? In orice caz foarte interesanta chestie...
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Siberia din 25 Octombrie 2011, 11:25:17
Citat din: fiulploii din  25 Octombrie 2011, 00:15:19
Nu are nimeni poze cu cetatea ? ca eu nu am reusit sa gasesc  :oops:

E cam greu de gasit vreo fotografie atata timp cat se afirma ca "cetatea" a fost vazuta din avion - poate ca nimeni n-a facut poze din avion la momentul respectiv.
Informatia mi se pare foarte greu de verificat oricum. N-am gasit nici un document, studiu, articol despre vreo expeditie sau orice altceva care sa fi facut aceasta descoperire in 1956. Singurele informatii din acel an fac referire la activitatea vulcanica a varfului Cerro Galan, la Laguna de Diamant de la Cerro Galan, etc...
E posibil totusi, ca ceva ruine sa se fi gasit, iar acestea sa faca parte din complexul Machu Picchu.

Probabil ca exista informatii interesante intr-o carte care se numeste Zeii de Argint din Cerro Galan: Die silbernen Götter des Cerro Gallan scrisa de Mathias Rebitsch si aparuta in 1957.
Din pacate, n-am cum sa achizitionez cartea, n-am gasit-o in format PDF si nu stiu daca ajuta cu ceva in acest caz :-D
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 25 Octombrie 2011, 14:05:49
Uitandu-ma cu atentie la prima imagine postata de colegul  Paleoastronaut...holbandu-ma cam  5 minute...cred ca obiectul din spatele personajului seamana mai degraba  cu un jet-pack stilizat...decat cu niste banale aripi de porumbel...

(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=570.0;attach=1776;image)



L.E. Sa aiba vreo legatura acestia cu Insula Pastelui?

Insula Paştelui sau Tara Oamenilor Pasari

  "Una dintre marile enigme ale planetei Ter-ra o constituie statuile ,,oamenilor păsări" din insula Paştelui. Cum informaţiile veritabile despre această civilizaţie, au fost şterse din cronica Akasha în proporţie de 80 %, este foarte dificilă obţinerea unor date, diferite de cele furnizate de arheologi."

http://esoterism.freei.me/insula.htm (http://esoterism.freei.me/insula.htm)


Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: calator astral din 25 Octombrie 2011, 14:56:05
Citat din: angellla29 din  25 Octombrie 2011, 14:05:49
Uitandu-ma cu atentie la prima imagine postata de colegul  Paleoastronaut...holbandu-ma cam  5 minute...cred ca obiectul din spatele personajului seamana mai degraba  cu un jet-pack stilizat...decat cu niste banale aripi de porumbel...

(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=570.0;attach=1776;image)



L.E. Sa aiba vreo legatura acestia cu Insula Pastelui?

Insula Paştelui sau Tara Oamenilor Pasari

  "Una dintre marile enigme ale planetei Ter-ra o constituie statuile ,,oamenilor păsări" din insula Paştelui. Cum informaţiile veritabile despre această civilizaţie, au fost şterse din cronica Akasha în proporţie de 80 %, este foarte dificilă obţinerea unor date, diferite de cele furnizate de arheologi."

http://esoterism.freei.me/insula.htm (http://esoterism.freei.me/insula.htm)

Nu nu. Oricine vede clar ca e vorba de INGERI CU ARIPI. Ingeri asa cum sint ei, conform imaginii comune in toate culturile, pe toate continentele.
Nici o legatura cu Insula Pastelui.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: pax magna din 26 Octombrie 2011, 01:18:51
google earth /  se vad ruinele unei cetati, linii drepte, paralele, intersectate, incercati la orice alta cetate cunoscuta. Planimetria se poate vedea, zic eu.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Ganditorul din 26 Octombrie 2011, 08:41:28
CALATORUL
CitatNu nu. Oricine vede clar ca e vorba de INGERI CU ARIPI. Ingeri asa cum sint ei, conform imaginii comune in toate culturile, pe toate continentele.
Nici o legatura cu Insula Pastelui.

Calatorule, faptul ca tu ai descoperit, acum pe la 30-40 de ani, religia crestina nu-ti da dreptul sa vezi "ingeri" oriunde, si nici sa faci prozelitism religios cu orice ocazie.
Care sunt ingerii din budism sau islamism ca saa nu mai vb de religia lui "Manituu" care localiza lumea de apoi aici pe pamant, pe campiile inverzite ?
Deci ceea ce ai scris tu acolo "conform imaginii comune in toate culturile, pe toate continentele" e doar viziunea ta crestina si nu are legatura cu cercetarile paleoastronautice pe care colegii incearca sa le faca aici.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: calator astral din 26 Octombrie 2011, 09:01:41
Citat din: Ganditorul din  26 Octombrie 2011, 08:41:28
CALATORUL
Calatorule, faptul ca tu ai descoperit, acum pe la 30-40 de ani, religia crestina nu-ti da dreptul sa vezi "ingeri" oriunde, si nici sa faci prozelitism religios cu orice ocazie.
Care sunt ingerii din budism sau islamism ca saa nu mai vb de religia lui "Manituu" care localiza lumea de apoi aici pe pamant, pe campiile inverzite ?
Deci ceea ce ai scris tu acolo "conform imaginii comune in toate culturile, pe toate continentele" e doar viziunea ta crestina si nu are legatura cu cercetarile paleoastronautice pe care colegii incearca sa le faca aici.

Am spus deja foarte clar ca "entitatile angelice sint o realitate".
Adineaori am postat un nou topic referitor la acest subiect.
E vorba de marturiile cosmonautilor sovietici de pe SOYUZ 7. Oameni de stiinta comunisti care confirma "existenta ingerilor uriasi" pe care se pare ca i-au si filmat, un film de 47 de secunde, vizionat exclusiv de oameni cu bani curiosi sa afle Adevarul.
Sint din pacate moderat. Astept verificarea moderatorilor. Rabdare, e un topic inedit extrem de interesant.
Vei descoperi ca nu numai "extremistii religiosi" cred in existenta ingerilor.
Cum de altfel daca ai fi facut un minimum de ancheta ai fi descoperit ca si in religiile citate de tine ingerii ocupa un loc extrem de important. Cauta informatii despre Islam si Ingerul Gabriel de exemplu.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 09:20:22
Citat din: Ganditorul din  26 Octombrie 2011, 08:41:28
CALATORUL
Calatorule, faptul ca tu ai descoperit, acum pe la 30-40 de ani, religia crestina nu-ti da dreptul sa vezi "ingeri" oriunde, si nici sa faci prozelitism religios cu orice ocazie.
Care sunt ingerii din budism sau islamism ca saa nu mai vb de religia lui "Manituu" care localiza lumea de apoi aici pe pamant, pe campiile inverzite ?
Deci ceea ce ai scris tu acolo "conform imaginii comune in toate culturile, pe toate continentele" e doar viziunea ta crestina si nu are legatura cu cercetarile paleoastronautice pe care colegii incearca sa le faca aici.

Ce ar fii daca am incerca sa nu mai fim asa rautaciosi si sa lasam pe fiecare sa isi spuna parerea? Si mai ales sa nu ne mai jignim...sau sa ne credem superiori unii fata de ceilalti...Ce ziceti, se poate? Si ca sa fiu ontopic. acesti oameni zburatori au cam fost intalniti  la aproape toate civilizatiile si in  toate religiile incepand cu sumerienii......Asa ca hai sa nu mai facem pe desteptii...da?
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Ganditorul din 26 Octombrie 2011, 09:32:42
Uite, imi cer scuze pt ce am scris. Dar tu nu te-ai saturat de ingeri si draci in sec 21 ? Ceva stiinta sau macar un minim de logica nu preferi in locul acestui fanatism religios ?
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 09:46:40
Referitor la "Oamenii Zburatori" ai antichitatii...o sa il citam pe Von Daniken cu acest mic material....Este pentru colegul PAx...daca dumnealui are placerea sa il citeasca....Dansul fiind mai nou pe forumul nostru :-)

http://www.colectionarul.info/2010/05/30/astronautii-antichitatii-1/ (http://www.colectionarul.info/2010/05/30/astronautii-antichitatii-1/)

Colega Ganditorul si eu m-am saturat....dar e mai bine sa ii lasam pe toti sa isi expuna parerile...Asa cred ca e normal in secolul 21...

L.E. Scuzati am gresit ...asta era linkul catre "Carele Zeilor" ale lui Von Daniken" ...Scuzati..

http://www.colectionarul.info/2010/06/29/film-carele-zeilor-ipoteza-paleoastronautica-erich-von-daniken/ (http://www.colectionarul.info/2010/06/29/film-carele-zeilor-ipoteza-paleoastronautica-erich-von-daniken/)
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Aliosa din 26 Octombrie 2011, 10:14:03
@calator astral, de acord legat de aripi si asta din simplu fapt ca au pus accentu' pe pene ca sa inteleaga tot omul ca la aripi se refera. Si din ce vad io la statueta respectiva aripile sunt atasate nu sunt un alt rand de membre superioare.

Citat din: Ganditorul din  26 Octombrie 2011, 09:32:42
Uite, imi cer scuze pt ce am scris. Dar tu nu te-ai saturat de ingeri si draci in sec 21 ? Ceva stiinta sau macar un minim de logica nu preferi in locul acestui fanatism religios ?

Eu unul nu m-am saturat... :) :D asa cum nu m-am saturat nici de alieni despre care la fel nu exista nici o dovada.

Citat din: angellla29 din  26 Octombrie 2011, 09:20:22
Si ca sa fiu ontopic. acesti oameni zburatori au cam fost intalniti  la aproape toate civilizatiile si in  toate religiile incepand cu sumerienii......

In religia noastra sunt ingeri , in alta sunt oameni zburatori , concluzia e ca toti i-au vazut la fel(deci nu erau tampiti), gen oameni cu aripi de pasare. O fi existat sau mai exista vreo specie cu 6 membre care are capacitatea e a zbura ce o fi atata de greu de crezut. Nu vad nici o dificultate in a crede in ingeri cum nici in ziua de azi nimeni nu vede o dificultate in a crede in extraterestri. Relatarile sunt la fel de "magice" in ambele cazuri.

Concluzie, daca era vorba de vreo tehnologie avansata la acesti "oameni" zburatori nu vedem reprezentari cu aripi , ci altceva.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: horia2008 din 26 Octombrie 2011, 11:01:54
Citat din: angellla29 din  26 Octombrie 2011, 09:20:22
Ce ar fii daca am incerca sa nu mai fim asa rautaciosi si sa lasam pe fiecare sa isi spuna parerea? Si mai ales sa nu ne mai jignim...sau sa ne credem superiori unii fata de ceilalti...Ce ziceti, se poate? Si ca sa fiu ontopic. acesti oameni zburatori au cam fost intalniti  la aproape toate civilizatiile si in  toate religiile incepand cu sumerienii......Asa ca hai sa nu mai facem pe desteptii...da?

angellla29, de acord cu ce spui, numai ca unii nu-si expun parerea ci emit judecati de valoare neargumentate si impun concluzii, deci se cred superiori...
si ca sa n-avem dubii, nu ma refer la colegul Ganditorul ci la calator astral; deci, cine face pe desteptul? :fullmoon:





Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Siberia din 26 Octombrie 2011, 11:25:06
Pentru clarificari, statueta face parte din cultura Nazca (Peru) si reprezinta un om-pasare.
(http://wwwdelivery.superstock.com/Image/1788/Thumb/1788-16238.jpg)

Cred ca e un punct de plecare.
De ajutor ar fi cred si asta:
(http://www.waterstones.com/wat/images/nbd/m/978029/764/9780297645924.jpg)
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Ganditorul din 26 Octombrie 2011, 11:32:04
Oamenii cu aripi ar putea de exemplu sa reprezinte dorinta omului de a zbura ca o pasare... dorinta materializata pe la sfarsitul sec 19 de primul zbor cu balonul. Asta nu are nimic de-a face cu ingerii sau dracii, cu iadul sau raiul.
E o dorinta perfect justificata si justificabila a omului, un vis transformat in realitate.
Da Vinci a facut primul prototip al omului zburator - asta insemna ca s-a inspirat din ingeri ...sau ca a fost o minte sclipitoare, de geniu ?
Si mie imi plac misterele ... dar asta nu inseamna ca de la zborul mushtei pana la zborul lui Boeing 777 vad numai "ingeri si draci".
Mai ies si eu din biserica, mai punn mana pe o carte, mai folosesc creierul si la altceva decat la psalmi etc. etc.
Si atunci o sa vad ca exista "templul soimului" si "mitul oamenilor soimi" si la egipteni si la daci si la sud americani, si la alte popoare... cu mult inainte de aparitia popii care ne povesteste in biserica despre ingeri. Nu vad de ce ne reducem orizontul cunoasterii (si de ce trebuie sa lasam pe altii sa ne reduca acest orizont al cunoasterii )... doar pt ca s-a compilat o noua religie acum 2000 de ani (religie care de atunci a produs zeci-sute de "ramuri si ramurele" ).

P.S. Am spus asta pt ca indemnul "calatorului" era ... "N'are nici o legatura cu Insula Pastelui... sunt ingeri "  :martiansad: :mrgreen:

Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: tractorbeam din 26 Octombrie 2011, 11:58:10
un link aici - material in engleza

http://www.haktanir.org/ancientmysteries/viracochas.html (http://www.haktanir.org/ancientmysteries/viracochas.html)

Pe scurt cei care ar fi construit aceste turnuri fara usi sau ferestre in cetatea strajuita de ziduri inalte si foarte groase dar FARA PORTI DE ACCES sunt cei numiti VIRACOCHAS, urmasii fiintei supranaturale VIRACOCHA, giganti fata de standardul nostru.

Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 12:00:40
Citat din: Ganditorul din  26 Octombrie 2011, 11:32:04

P.S. Am spus asta pt ca indemnul "calatorului" era ... "N'are nici o legatura cu Insula Pastelui... sunt ingeri "  :martiansad: :mrgreen:

Cand am facut aluzie la Insula Pastelui, mi-am amintit (din invechita mea cultura generala ) ca se mai numeste si "Insula Oamenilor Pasari"...si dupa cum stim.. istoria antica  a acestei Insule  are ceva conexiuni cu vechile  culturi amerindiene....Iar daca a fost numita asa nu de...prosti i-au dat acest nume....Probabil a avut legatura cu acesti "ingeri", extraterestri...cum vrem sa ii numim...Desigur parerea mea...
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Ganditorul din 26 Octombrie 2011, 12:40:31
Interesant este ca acum, sub ultimele sapaturi arheologice, a aparut faptul ca acele statui aveau insemne sub nivelul solului (oare de ce sub nivelul solului ... sa fi fost si la suprafata si sa se fi pierdut din cauza eroziunii ?).
Mai mult, statuile au o baza de piatra, un soclu care le sustine pe pozitie. Era aici in forum deschisa aceasta discutie - asa ca nu vreau decat sa punctez usor subiectul pentru a sublinia legatura presupusa de colega noastra.
Cetatea CERRA GALAN isi pastreaza bine misterele ... ca multe alte locuri de pe Pamant.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 12:40:36
In legatura cu Easter Island...stiu ca ei aveau un cult numit cultul oamenilor pasare" Tangata Man...Si am gasit aceasta imagine destul de graitoare ca acesti  "oameni pasare " aveau ceva legaturi cu zborurile spatiale....Priviti si dumneavoastra aceasta reprezentare grafica si spuneti-mi parerile dumneavoastra..daca doriti....

(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/92/Ostrov_Pashi_Tangata-Manu.gif)

Priviti acel cap...parca ar fi o casca de cosmonaut...foarte stilizata...

Aceasta poza si cea postata de colegul Paleoastronaut...in ultima imagine postata de dansul,,,seama foarte mult cu...echipamentul astronautilor....

(http://www.rufon.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=570.0;attach=1782;image)


L.E. Colega Ganditorul....banuiesc ca atunci cand au fost sculptate...au fost sculptate la suprafata....dar cine le-a"bagat" in pamant si de ce....imi scapa....Poate gasiti  dumneavoastra  o explicatie....
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Aliosa din 26 Octombrie 2011, 13:33:35
Citat din: angellla29 din  26 Octombrie 2011, 12:40:36
L.E. Colega Ganditorul....banuiesc ca atunci cand au fost sculptate...au fost sculptate la suprafata....dar cine le-a"bagat" in pamant si de ce....imi scapa....Poate gasiti  dumneavoastra  o explicatie....
Ori s-au afundat in pamant din cauza greutatii in timp evident, ori sunt atat de vechi incat s-a depus un strat considerabil.
De multe ori ma intreb legat de constructiile/sculpturile MASIVE din trecut daca nu cumva exista o legatura intre ele , giganti si dinozauri.
Parerea mea e ca in trecutul destul de indepartat forta gravitationala a pamantului a fost mai mica ca altfel nu vad cum se miscau dinozaurii aia de pana la 120 tone unii, de aici poate rezulta si existenta unei rase umane in trecut de dimensiuni mai mari care putea muta/sculpta cu mai multa usurinta acei bolovani.

P.S. Ca sa nu se nasca discutii, precizez ca dupa parerea mea omul(mic+mare) are o istorie de peste 100 milioane de ani si am motivele mele sa cred asta.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 14:36:46
Citat din: horia2008 din  26 Octombrie 2011, 11:01:54
angellla29, de acord cu ce spui, numai ca unii nu-si expun parerea ci emit judecati de valoare neargumentate si impun concluzii, deci se cred superiori...
si ca sa n-avem dubii, nu ma refer la colegul Ganditorul ci la calator astral; deci, cine face pe desteptul? :fullmoon:

Horia...chiar daca cineva vine "cu judecati de valoare neargumentate"...nu imi IMPUNE mie ca persoana ... absolut nimic...daca eu nu le  accept ...Daca eu nu iti accept teoriile tale sau a le lui X..Y sau Z...tu nu poti sa mi le impui...Pot doar sa te ignor...Atat...Nu ne  convin argumentele celorlalti...le ignoram..simplu...sau...le contraargumentam...Dar in mod politicos....Fara superioritate..sau cinism....Parerea mea....


@Aliosa...supozitia ta este destul de corecta...Omenirea are o varsta mult mai inaintata decat se vehiculeaza....Foarte bine punctata opinia ta....Mie mi-a placut!!!Ai un like!!!
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Siberia din 26 Octombrie 2011, 14:49:59
Citat din: Aliosa din  26 Octombrie 2011, 13:33:35
Ori s-au afundat in pamant din cauza greutatii in timp evident, ori sunt atat de vechi incat s-a depus un strat considerabil.
De multe ori ma intreb legat de constructiile/sculpturile MASIVE din trecut daca nu cumva exista o legatura intre ele , giganti si dinozauri.
Parerea mea e ca in trecutul destul de indepartat forta gravitationala a pamantului a fost mai mica ca altfel nu vad cum se miscau dinozaurii aia de pana la 120 tone unii, de aici poate rezulta si existenta unei rase umane in trecut de dimensiuni mai mari care putea muta/sculpta cu mai multa usurinta acei bolovani.

P.S. Ca sa nu se nasca discutii, precizez ca dupa parerea mea omul(mic+mare) are o istorie de peste 100 milioane de ani si am motivele mele sa cred asta.

Un punct de vedere care merita dezvoltat pe subiectul cu Uriasi. Sustin parerea ta @Aliosa.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: horia2008 din 26 Octombrie 2011, 14:56:08
Citat din: angellla29 din  26 Octombrie 2011, 14:36:46
Horia...chiar daca cineva vine "cu judecati de valoare neargumentate"...nu imi IMPUNE mie ca persoana ... absolut nimic...daca eu nu le  accept ...Daca eu nu iti accept teoriile tale sau a le lui X..Y sau Z...tu nu poti sa mi le impui...Pot doar sa te ignor...Atat...Nu ne  convin argumentele celorlalti...le ignoram..simplu...sau...le contraargumentam...Dar in mod politicos....Fara superioritate..sau cinism....Parerea mea....
angellla29, din nou, sunt de acord cu tine, acum fara sa mai comentez, desi as putea/as avea ce....



Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 15:32:31
Citat din: Aliosa din  26 Octombrie 2011, 13:33:35
Ori s-au afundat in pamant din cauza greutatii in timp evident, ori sunt atat de vechi incat s-a depus un strat considerabil.
De multe ori ma intreb legat de constructiile/sculpturile MASIVE din trecut daca nu cumva exista o legatura intre ele , giganti si dinozauri.
Parerea mea e ca in trecutul destul de indepartat forta gravitationala a pamantului a fost mai mica ca altfel nu vad cum se miscau dinozaurii aia de pana la 120 tone unii, de aici poate rezulta si existenta unei rase umane in trecut de dimensiuni mai mari care putea muta/sculpta cu mai multa usurinta acei bolovani.

P.S. Ca sa nu se nasca discutii, precizez ca dupa parerea mea omul(mic+mare) are o istorie de peste 100 milioane de ani si am motivele mele sa cred asta.

Poate cativa dintre noi au citit  cartea "Colegii mei din nestiut" de Doru Davidovici, colectia "Lumi galactice"...Am gasit un paragraf referitor la Cerra Galan, dar si alte mituri din acea zona...E doar un paragraf....intreg articoll il puteti citi aici...

http://istorie.e-altfel.ro/colegii-mei-din-nestiut/ (http://istorie.e-altfel.ro/colegii-mei-din-nestiut/)


"Vechi, anacronice, fantastice, legendele se confirma din ce in ce mai des ca depozitare ale lucrurilor, asa cum au fost ele. Asa cum au curs ele in acel trecut in care s-au tesut legendele, nu povesti, ci realitati incrustate in memoria ancestrala a omenirii, transmise peste timpuri care nu le puteau descifra talcul real, si dezlegate abia acum, cand lucrurile ne sunt – aparent – atat de la indemana. Abia acum cand am ajuns iar acolo unde am mai fost odata. Talcuri descifrate se numesc Thor Heyerdhal si Hon-Tiki, toate acele situatii cand fantezia s-a sprijinit pe stiinta si stiinta a confirmat fantasticul. Nici macar nu era fantastic. Lucrurile erau asa ca intotdeauna, atat doar ca distanta dintre cum erau ele de fapt si cum credeam noi ca au fost era fantastica. Prin extrapolare, oamenii zburatori, atat de des pomeniti in legendele incase, sa fi fost numai inchipuire? Imaginile descifrate pe Poarta Soarelui, orasul de legenda confirma Cerra Galan, cu turnurile – case uriase numite "ale oamenilor zburatori" – paralelipipedice, fara scari, fara usi, accesibile numai printr-o deschidere in acoperisul cladirii, toate acestea sunt numai folclor? Exotic si tulburator, dar numai folclor? Ce ratiuni puteau avea acele "case"? Oare, nu exact aparentul lor absurd comunica ceea ce ar fi de comunicat? In aceeasi zona, leagan al multor istorii bizare, unele nescrise, altele nedescifrate, istorii niciodata legate intre ele – desi totul se leaga – sunt pistele de la Nazca, atribuite, nu stiu de ce, extraterestrilor. Acei extraterestri, daca au venit vreodata, au descins din rachete de explorare, care nu aveau nevoie de piste; nu te duci sa cercetezi o planeta necunoscuta cu astronave care necesita trei kilometri de teren neted pentru asolizare. De fapt, pistele de la Nazca sunt numai o parte a unui complex in care aviatorul descifreaza cu usurinta toate elementele aeroportului modern: radiofarul indepartat, concretizat prin imensul candelabru din golful Pisco; luminile de apropiere, trasate pe sol cu benzi de materiale puternic contrastante; in cele din urma, pistele propriuzise. Aranjamentul nu corespunde exact reglementarilor aeronautice aflate azi in vigoare, dar diferentele sunt scuzabile. Nu stiu ce vor sa fie imensele imagini zoomorfe trasate pe sol, intre piste; dar nu cred ca vizitatori veniti de departe s-ar fi dirijat dupa maimute si paianjeni sapati pe solul planetei straine. Acei colegi din nestiut vor fi avut mijloace automatizate, electronice sau de alta natura, pentru trasarea directiei si indicarea locului de aterizare. Ce se intampla la Nazca e mult mai aproape de mentalitatea noastra de oameni ai acestui Pamant, decat de vizitatori veniti dinafara. O linie dreapta uneste, de la nord-vest la sud-est, candelabrul din golful Pisco cu pistele de la Nazca, intre orasul Mellendo, din sudul Peru-ului, pana departe spre sud, in Chile, se poate urmari o directie precisa marcata de ziduri oblice din stanca cu imagini de mari dimensiuni sapate in piatra: dreptunghiuri, sageti, patrate. La Nazca se putea veni la aterizare si invers, din sud-est spre nord-vest! Si cele doua sensuri de aterizare erau marcate diferit, pentru a evita confuziile, asa cum radiofarurile unui aeroport, situate in capetele opuse ale pistei, bat semnale diferite, care indica sensul pistei in serviciu!"


@Horia...nu cred ca ai sa -mi dai vreun un argument referitor la   lipsa bunului simt... cum ca ar fi un exemplu demn de urmat...dar fiecare"cum isi asterne...asa doarme"....Dar eu sunt o persoana "open mind"  si  iti ascult argumentele....Dar spune-ne si parerea ta despre Cerra Galan nu numai despre...onor colegii nostri...Calatorul si Ganditorul....
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: horia2008 din 26 Octombrie 2011, 16:19:39
Citat din: angellla29 din  26 Octombrie 2011, 15:32:31
@Horia...nu cred ca ai sa -mi dai vreun un argument referitor la   lipsa bunului simt... cum ca ar fi un exemplu demn de urmat...dar fiecare"cum isi asterne...asa doarme"....Dar eu sunt o persoana "open mind"  si  iti ascult argumentele....Dar spune-ne si parerea ta despre Cerra Galan nu numai despre...onor colegii nostri...Calatorul si Ganditorul....
@angellla29 am spus ca nu mai comentez tocmai ca sa nu mai generez alte discutii
sper ca mai inteles gresit si nu-mi rastalmacesti vorbele; n-am nici un argument referitor la   lipsa bunului simt... cum ca ar fi un exemplu demn de urmat...de unde ai inteles tu asta?
Despre Cerra Gallan nu cunosc destule asa ca decat sa ma bag aiurea-n seama, ma abtin....


Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 17:02:46
Citat din: Siberia din  26 Octombrie 2011, 14:49:59
Un punct de vedere care merita dezvoltat pe subiectul cu Uriasi. Sustin parerea ta @Aliosa.

Referitor la ceea ce a spus colega Siberia..despre Uriasi...sau giganti...cred ca ar fi interesant sa aflam cate ceva despre gigantii nostri din Bucegi...oare se putea din alta parte?!  :mrgreen:

Bucegii isi dezvaluie tainele

"Pentagonul spioneaza cu sateliti                      Ce alta treaba are?

Pentagonul are mai multe programe militare secrete si de spionaj geodezic, folosind mai multi sateliti geostationari de inalta tehnologie. Unul dintre acestia, care se bazeaza pe tehnologia bionica a undelor de forma (VEDETI DETALII LA SUBIECTUL REFERITOR LA TEHNOLOGIA MORPHOGENETICA), a reperat in anul 2002 o structura aparte intr-o anumita zona a muntilor Bucegi. In primul rand, spatiul gol identificat in interiorul muntelui nu avea corespondenta cu exteriorul, ci incepea direct din interiorul muntelui, la o anumita distanta de panta acestuia. In al doilea rand, avea forma unui tunel foarte regulat care cotea brusc spre centrul muntelui, sub un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului era perfect plan. Cel de-al treilea element a pus pe ganduri echipa Pentagonului.
Scanarea din satelit a muntelui a evidentiat doua blocaje majore ale structurii din interiorul solid de piatra care margineau inceputul tunelului si sfarsitul lui si respingeau orice tip de sondare sau analiza, ca si cum ar fi protejat ceva in acel loc. Erau baraje energetice artificiale: primul era plan, drept ca un zid, ca un perete care bloca accesul in tunel. Al doilea era imens, ca o cupola sau semisfera, care se afla la capatul opus tunelului, aproape de centrul muntelui. Massini a recunoscut ca acolo se afla ceva extrem de important si care era foarte bine protejat. Ansamblul tunel-semisfera se afla intr-un plan paralel cu solul, iar barajul semisferic se afla pe verticala ce corespunde stancilor de pe creasta numite Babele. De fapt, verticala iesea la aproximativ 40 de metri intre Babele si Sfinxul din Bucegi.

O structura similara in Irak

Echipa de la Pentagon a observat ca barajul energetic semisferic are exact aceeasi frecventa de vibratie si aceeasi forma ca cel dintr-o alta structura subpamanteana foarte secreta pe care ei o descoperisera inainte, in apropiere de Bagdad, in Irak. La scurt timp dupa descoperirea din subsolul Irakului s-a declansat razboiul si dupa cateva luni americanii au avut acces, in cel mai mare secret, la zona respectiva, despre care irakienii nu stiau absolut nimic. Oricat s-au straduit, nu au reusit sa penetreze zidul energetic, iar intreaga operatiune era tinuta in cel mai mare secret.

Trecutul misterios al planetei

Massini a mai precizat ca ceea ce se afla acolo avea legatura cu trecutul misterios al planetei dar si cu istoria organizatiei lor. Faptul ca Pentagonul a remarcat similitudinea datelor de investigare intre structura subterana de langa Bagdad si cea interioara din muntii Bucegi i-a agitat foarte mult pe cei din elita masonilor. Initial aproape devenise panica generala. Panica era datorita faptului ca aceasta structura – mult mai mare si mai complexa decat cea din Irak – se afla pe teritoriul Romaniei. Coreland acest fapt cu unele aspecte referitoare la viitorul Romaniei ajungem la o viziune corecta a motivelor de ingrijorare pe care le au in prezent marii masoni. Oricat de mult ar dori ei sa disimuleze aceasta, actiunile si intentiile lor ne arata cu prisosinta contrariul.
O enigma foarte mare era felul in care reusisera cei care l-au construit sa realizeze structura si golurile direct in interiorul muntelui, fara nici-o corespondenta in afara lui. Massini a furnizat planul corect pentru a ajunge la tunel, asa cum a fost el calculat de specialistii din Pentagon. Cea mai apropiata strapungere era posibila la 60-70 de metri de primul baraj energetic, pe coasta muntelui. Venerabilul a garantat sprijinul tehnologic ultra sofisticat al armatei SUA pentru realizarea strapungerii spre primul baraj energetic. Era vorba de un dispozitiv foarte performant de forare in mare viteza a rocii care utiliza un jet de plasma puternic si un camp magnetic rotitor. Massini a cerut insa respectarea cu strictete a secretului si prezenta lui ferma in acel loc in momentul strapungerii muntelui."



Intreg articolul cu ...pozele de rigoare le aveti pe acest site....Si mai vedeti si cateva din "indeletnicirile de baza" ale Pentagonului :wink:

http://romaniaesoterica.blogspot.com/2009/01/pentagonul-spioneaza-cu-sateliti.html (http://romaniaesoterica.blogspot.com/2009/01/pentagonul-spioneaza-cu-sateliti.html)
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Ganditorul din 26 Octombrie 2011, 17:23:07
Citatalta structura subpamanteana foarte secreta pe care ei o descoperisera inainte, in apropiere de Bagdad, in Irak.La scurt timp dupa descoperirea din subsolul Irakului s-a declansat razboiul si dupa cateva luni americanii au avut acces, in cel mai mare secret, la zona respectiva, despre care irakienii nu stiau absolut nimic.

:-D :evil: :-D... corect ar fi sa spuna "a inceput razboiul la putin timp dupa ce EI, ameicanii, au aflat asta. Cred ca de tunelul si orasul strabun de sub Irak se stia cam de mult... mult mai de mult"
Iar daca e sa credem ceea ce se descrie in acel articol, de pe acel blog (adica faptul ca tipul a avut acces la secrete de nivelul asta in Pentagon ... si ca mai e in viata dupa ce a facut publice aceste secrete  :evil: ) atunci iata un motiv serios sa faca tambalau in Romania - ca sa vina trupele "de pace" sa faca ordine si disciplina apoi. Dupa aceste date ce trebuie sa facem - sa iesim in strada ca sa le dam alora motiv de "excursie cu tancul" sau stam si cautam solutii inteligente de iesire din situatie.
Nu de alta dar mai scrie bloggerul ca ...masoneria e disperata si vrea masuri ferme. :-D :evil: :martiansad:
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: lylyt_ice din 26 Octombrie 2011, 17:24:57
Acum ce facm (?) o luam iar de la capat... :lol:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2696.0.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2696.0.html)
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 17:29:40
Pentru domni ca sa se mai  relaxeze....si sa vada ca Gigantii chiar au fost  stramosii nostri....Pacat ca nu am gasit si pentru noi ...doamnele ceva...asemanator....Sper sa nu fie sters...ca offtopic...

BIGFOOT BITCH !!! (http://www.youtube.com/watch?v=AESv0e5mxTs#ws)
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Xanadron din 26 Octombrie 2011, 17:44:02
Citat din: lylyt_ice din  26 Octombrie 2011, 17:24:57
Acum ce facm (?) o luam iar de la capat... :lol:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2696.0.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2696.0.html)

Corect - fiindca lungul citat al colegei angellla29 e de fapt dintr-o carte de pura fictiune (a "misteriosului" Radu Cinamar), pe marginea careia am tooot discutat p-aici - nu prea entuziasmati, ce-i drept - in ultimii ani.

Unica noutate relevanta zic eu vizavi de tema "uriesilor" ( = tatari/tartari, jidovi etc) e afirmatia recenta conform careia ultimul curs de RV organizat de Nexus si predat de prof. V. Rudan a avut, zice-se, SI scopul finantzarii unor sapaturi/cercetari la Scaieni-BZ, locul unde prin '83 s-au dezgropat intimplator niste schelete enorme.
Operatiune pentru care se obtinusera si aprobarile oficiale necesare (o sa va comunic linkul/sursa exacta, imediat cum o regasesc).
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Nicipreaprea din 26 Octombrie 2011, 17:50:17
Citat din: angellla29 din  26 Octombrie 2011, 17:02:46


(VEDETI DETALII LA SUBIECTUL REFERITOR LA TEHNOLOGIA MORPHOGENETICA),

N-am gasit subiectul, sunt prea prost...  :?

Help me :rocket: @angella29 
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 18:01:57
Citat din: Nicipreaprea din  26 Octombrie 2011, 17:50:17
N-am gasit subiectul, sunt prea prost...  :?

Help me :rocket: @angella29

Cine a spus asta??? Stai sa cautam...dar va rog eu...domnilor moderatori...daca s-a mai discutat pe subiectul acesta...mutati posturile mele (sau stergeti-le) si ale colegilor mei... in threadul respectiv ...Imi cer scuze nu am stiut....

Dar acum sa fim sinceri....IMO(in my opinion)....mi-ar face placere sa stiu ca stramosii mei au fost giganti...si nu  maimute...serios acum....
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: lylyt_ice din 26 Octombrie 2011, 18:04:09
 Ma bucur ca ai revenit xanadron.. :rainbow: Pana gasesti tu, colegii nostri mai noi se pot documenta si pe aici... :wink:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,205.msg7778.html#msg7778 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,205.msg7778.html#msg7778)
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: angellla29 din 26 Octombrie 2011, 18:07:12
Citat din: lylyt_ice din  26 Octombrie 2011, 18:04:09
Ma bucur ca ai revenit xanadron.. :rainbow: Pana gasesti tu, colegii nostri mai noi se pot documenta si pe aici... :wink:
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,205.msg7778.html#msg7778 (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,205.msg7778.html#msg7778)


Uite colega Lylyt a fost mai iute!!!!!Mersi colega...dar cred ca ar fii mai bine sa fie mutate posturile noastre acolo...zic si eu asa...Cred ca colegul Xanadron s-a intors ca i-a placut exemplul  de urmase ale Gigantilor...Glumesc acum....
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Ganditorul din 26 Octombrie 2011, 18:11:56
Cert este ca despre cetatile CERRA GALAN avem extrem de putine informatii.
Corect ar fi sa pastram subiectul asta  "virgin" pana cand apar  documente, informatii noi . Eprea frumos subiectul pentru a-l amesteca cu altele cu care se aseamana . Sunt pentru mutarea postarilor la "misterele din Bucegi" sau in alt loc hotarat de administratori.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Siberia din 26 Octombrie 2011, 18:35:56
@Xanadron, esti chiar tu ? Sau e B-B Project ? Zi ceva sa te recunosc :-D

(ma bucur ca te-ai intors  :martiansmile: )
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: fiulploii din 26 Octombrie 2011, 18:50:52
 :roll: este interesant ca @Xanadron a ales sa posteze la acest subiect ceea ce ma duce cu gandul ca poate a fost plecat putin pe Elenin si dupa ce a stat la o cafeluta si o pipa cu ea sa fie sigur ca pleaca pe drumul cel bun , s-a intors si el ...in zbor  :rocket:
Asteptam cu interes noutati , nu numai la acest topic  :wink:
:-) :-) :-)
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Xanadron din 26 Octombrie 2011, 20:20:36
Citat din: angellla29 din  26 Octombrie 2011, 18:07:12
...Cred ca colegul Xanadron s-a intors ca i-a placut exemplul de urmase ale Gigantilor...Glumesc acum....
Mai stii ca n-oi avea si impulsuri d-astea subconstiente spre tipe gen Bertha cu piciorul mare :-D cintata de Francois Villon? Desi n-as prea crede, la astia doar 1,70 m ai mei.

Citat din: Siberia din  26 Octombrie 2011, 18:35:56
@Xanadron, esti chiar tu ? Sau e B-B Project ? Zi ceva sa te recunosc :-D
(ma bucur ca te-ai intors  :martiansmile: )
Si eu ma bucur ca mai sinteti p-aici, plutind gratios in continuare deasupra gogosilor Matrixului cu tine si alti citiva la timona, inca nematurati de valurile debunkerilor de pe puntea RUFOn. :wink:
Chiar daca detectez si cite-un usor derapaj al unora - cind populist-simplist, cind orgolios-ranchiunos. :-P

Citat din: fiulploii din  26 Octombrie 2011, 18:50:52
:roll: este interesant ca @Xanadron a ales sa posteze la acest subiect ceea ce ma duce cu gandul ca poate a fost plecat putin pe Elenin si dupa ce a stat la o cafeluta si o pipa cu ea sa fie sigur ca pleaca pe drumul cel bun , s-a intors si el ...in zbor  :rocket:
Asteptam cu interes noutati , nu numai la acest topic  :wink:
:-) :-) :-)
Vezi c-ai gasit explicatia disparitiei Eleninei?  :star:
E topita dupa mine... :-D

P.S. (macar asta sa fie ontopic): Cerro Gallan e un subiect greu clarificabil, in lipsa.. deloc intimplatoare a unor date solide gen poze, studii arheologice etc (idem pt. artefactele similare din Zimbabwe sau Africa de Sud).
Pentru ultimele, lucrarile/interviurile documentatului Michael Tellinger sint totusi elocvente:

http://www.coasttocoastam.com/guest/tellinger-michael/6680 (http://www.coasttocoastam.com/guest/tellinger-michael/6680)
http://www.slavespecies.com/ (http://www.slavespecies.com/)
http://projectcamelotproductions.com/interviews/michael_tellinger/michael_tellinger.html (http://projectcamelotproductions.com/interviews/michael_tellinger/michael_tellinger.html)

Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: tractorbeam din 31 Octombrie 2011, 11:06:29
Citat din: Xanadron din  26 Octombrie 2011, 17:44:02
...Unica noutate relevanta zic eu vizavi de tema "uriesilor" ( = tatari/tartari, jidovi etc) e afirmatia recenta conform careia ultimul curs de RV organizat de Nexus si predat de prof. V. Rudan a avut, zice-se, SI scopul finantzarii unor sapaturi/cercetari la Scaieni-BZ, locul unde prin '83 s-au dezgropat intimplator niste schelete enorme.
Operatiune pentru care se obtinusera si aprobarile oficiale necesare (o sa va comunic linkul/sursa exacta, imediat cum o regasesc).

Pe cuvantul tau? Ca s-au obtinut aprobarile necesare? Cine a obtinut ce? Este o dezinformare grosolana colega, te lasi atras intr-o schema nebuloasa cu afirmatia asta. Am fost eu acolo de curand si iti spun ca terenul apartine unei persoane care nu doreste sub nici un chip aceste sapaturi. E proprietate PRIVATA! Nu mai puneti botul la vrajeala lui Rudan, ca el finanteaza nu stiu ce sapaturi pe nu stiu unde. Mai degraba isi finanteaza portia zilnica de pampers - de cand cu AVC-ul.

Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: Ganditorul din 31 Octombrie 2011, 11:21:33
Aici cam ai dreptate colega.
Pe de o parte mai sunt putini cei care stiu cam pe unde vin terenurile alea (si aici dau 2 litrii de palinca cu grad de general daca-mi spui si mie exect pe unde vine... treaba) si in la doilea rand sa spui ca incepi cercetarile intr-o zona care este in "vizorul" multora din aia rai si puternici care vor exact invers -adica  sa ramana totul uitat si sub tacere - e cam ciiudat. E ca si cum ti-ai propune sa faci "pipi" impotriva vantului.
Daca ar fi sa fiu rau pana la capat as zice ca actiunea principala este de "bifare" a celor care au calitati native de biodetectie a unor astfel de locuri. Dar totul e doar o ipoteze nesustinuta de fapte...
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: calator astral din 31 Octombrie 2011, 13:41:17
@ginditorul> eu zic ca ar trebui sa-l crezi pe cuvint pe tractorbeam, om de teren...muntii Buzaului e terenul lui de joaca. Asa cum Bucegii e zona mea de predilectie.
@Tractorbeam> Rudan A AVUT Puterea aia,dar nu o mai are, in schimb, asa cum il cunosc, bag mina in foc ca nu este,nu poate fi sub nici o forma, un escroc.
A fost "legat" si "orbit" de stii-tu-cine intr-o actiune colectiva.
Titlu: Re: CERRA GALAN-CETATEA OAMENILOR ZBURATORI
Scris de: tractorbeam din 01 Noiembrie 2011, 18:32:58
Ganditorule,

Ai raspuns pe privat.